دنبال کن

شماره تلفن کار در منزل بسته بندی

بسته بندی

1401/11/02
زهره قاسمی
سلام من دنبال کار در منزل میگردم اگه میشه یه کار مثل بسته بندی یا پاک کردن حبوبات ،منتاژ کاری ....
بهم معرفی کنید  با وجود 4تا بچه  یه حقوق کارگری واقعا به این کار نیاز دارم اگه میشه راهنماییم کنید 
1 پاسخ
15 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
1401/11/03
فرزانه صمیم
فرزانه صمیم
سلام من دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بیرون را ندارم به کار در منزل سخت نیازمندم ممنون.
10:33
4 تایید
علی کیانی
سلام من دنبال کار در منزل میگردم به این کار احتیاج دارم نمیتونم برم بیرون کار کنم  واقعا اگر این کار رو به من بدین ممنونتم میشم
10:53
2 تایید
زهرا فیروزی
سلام من دنبال کار هستم توی یه دامپروری زندگی میکنم واقعا  به کار درمنزل نیاز دارم
15:00
1 تایید
طراحی بسته بندی کنسرو سبزیجات
طراحی انواع کنسرو های غیر گوشتی و کنسرو سبزیجات شامل 6 محصول می باشد
1401/11/04
آمنه کاظمی‌پور
آمنه کاظمی پور دنبال کار در منزل میگردم بسته بندی هرچی باشه ممنونم 
06:53
1 پاسخ
2 تایید
1401/11/05
مریم محمدی
سلام من دنبال کار درمنزل میگردم  لطفا کاربدین بهش نیازدارم زهرا محمدی
06:34
1 پاسخ
2 تایید
مریم محمدی
سلام زهرا محمدی دنبال کار درمنزل میگردم بسته بندی هرچی باشه ممنون
06:36
1 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت کار در تولیدی پوشاک نیازمندیم مزایا حقوق سر وقت عیدی پاداش ساعت کاری ۸الی۱۸
مریم محمدی
زهرا محمدی پرند هستم
06:36
2 تایید
ربابه حسینی
سلام ، کار در منزل بسته بندی حبوبات اگر بود ممنون میشم اطلاع بدید شماره تلفن بدید
07:03
1 پاسخ
4 تایید
سلام من خیلی نیازمند کاردرمنزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه ممنون از لطف شما
08:42
بسته بندی
سلام همکار ماهر برای فروشگاه بسته بندی در یک فروشگاه اینترنتی نیازمندیم صرفا آقا ۱۸ تا ۴۰ سال دارای پایان خدمت ❌️بازشسته نباشید چون بیمه الزامیست حقوق، در ابتدا وزارت کار، پس از فراگیری و به نسبت فعال...
منیژه حیدری
سلام نیاز مند کار در منزل  بسته بندی حبوبات اگه بود اطلاع بدین
12:43
1 پاسخ
خانم سمندری
سلام کار در منزل نسیم شهر نیازمندم چون شرایط بیرون کار کردن ندارم بسته‌بندی باشد یا دورست کردن گل مصنوعی
13:46
نرجس اکبری
سلام  من ب کار بسته بندی درمنزل نیازدارم  درشهرقم
14:30
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
1401/11/06
بهاره بیات
سلام من بهاره بیات دنبال کار می‌کردم تازه عروسی کردم به این کار احتیاج دارم 
17:25
2 پاسخ
1401/11/07
زیبا باقری۱۶۵۳
سلام من خیلی نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی هرچه باشدفرقی نمیکنه ممنون از لطف شما زیباباقری 
09:41
1 پاسخ
زیبا باقری۱۶۵۳
سلام من خیلی نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه خیلی ممنون از لطف شما
09:43
1 پاسخ
بسته بندی
سلام نیروی خانم زرنگ جهت کار بسته بندی از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در کارگاه روزی ۶۰۰ کار می کنید مجرد باشه بدون حاشیه سن از ۱۸ الی ۳۰ # اتباع غیر مجاز کار داده نمی شود # #نیروی ضعیف و ‌..‌‌......
سیما بیرنگ
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم 
هر چی باشه و تو هر ساعتی وقت دارم 
با تشکر
11:26
شکیلا محمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم 
درشهرک صنعتی عباس آباد ممنون از لطف شما 
15:49
مژگان شیرزادی
سلام من شیرزادی دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نمیتونم بیرون از خونه کار کنم‌.ممنونم.شهرضا
20:37
1 پاسخ
طراحی لیبل و اصلاحات
سلام این عکس توسط هوش مصنوعی طراحی شده .( یک لیبل برای پک های قهوه هست که روی جعبه چسبانده میشود ) میخواهم در سایز 8*8 باز طراحی بشه . لوگوی خودم جای لوگو بالا قرار بگیره. بجای mr.caffee حرف mrcaffee...
1401/11/09
حسنزاده
سلام منم دنبال کار در منزل هستم لطفا به منم یک شماره تماس بدین بتونم کار انجام بدم تو خانه
04:49
گیسو باقری
سلام گیسو باقری هستم دنبال کار در منزل هستم 
09:49
1 پاسخ
1401/11/10
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هسم 
10:05
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دورکاری فعال است حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان خانم و اقا مورد پذیرش
سلام من خیلی نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی هرچه باشد فرقی نمیکنه ممنونم  از لطف شما  فاطمه  زهروند  هستم 
14:25
مرتضوی اعظم
سلام نیازمند کاردرمنزل واسه بسته بندی هستم واقعا به پولش احتیاج دارم لطفا
16:07
معصومه شاه حسینی
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل میکردم خیلی احتیاج دارم
22:45
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه آیی از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری فعال است حقوق ماهی ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات آقا و خانم مورد پذیرش
1401/11/11
مریم جهان آرا
سلام مریم جهان آرا هستم . من دنبال کار بسته بندی در منزل میکردم خیلی به این کار احتیاج دارم  
کار هرچه باشد فرقی نمیکنه چون شوهرم کار نداره تشکر 
17:10
1 تایید
1401/11/19
ملیکا عزتی
ربابه حسینی
سلام ، کار در منزل بسته بندی حبوبات اگر بود ممنون میشم اطلاع بدید شماره تلفن بدید
میشه به منم بگین اگه کار درخانه سراغ دارید 
06:09
1 پاسخ
1 تایید
1401/11/20
شقایق
سلام کار در منزل واوان نیازمندیم چون شرایط کارکردن بیرون از خانه ندارم لطفا بسته بندی حبوبات باشد 
12:52
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
احسان حاجوی
سلام . دنبال  شغل بسته بندی میگردم . وسیله هم دارم لطفا راهنمایی کنید 
17:39
1401/11/22
نرگس کردی
سلام دنبال کاربسته بندی یا هر چیز دیگه میگردم در منزل کردی هستم 
06:27
نرگس کردی
عالی
06:27
بسته بندی
به تعدادی نیرو بسته بندی خانم و اقا نیاز مندیم شرایط کاری: ساعت کاری ۷تا ۱۹ صبحانه/نهار/میان وعده سرویس رفت و برگشت بیمه تامین اجتماعی
سمانه
سلام دنبال شغل هستم 
بسته بندی در منزل 
لطفا اگه کار دارین با این شماره تماس بگیرین 0**** 
محدوده شهرک ولیعصر
10:29
سلام من دنبال کار بسته بندی یا پاک کردن حبوبات  در منزل هستم 
لطفا بهم معرفی کنید
11:06
سلام دنبال کار در منزل خودم هستم بسته بندی
11:08
طراحی بسته بندی کارتنی صبحانه بیرون بر
شرح پروژه: نیاز به طراحی یک بسته‌بندی کارتنی مخصوص صبحانه بیرون‌بَر داریم. ظرف صبحانه داخل کارتن قرار می‌گیرد (کارتن در تماس مستقیم با غذا نیست). انتظارات ما: طراحی کاربردی و مقاوم برای حمل طراح...
پروین پناهی
سلام  دنبال  کار در منزل هستم 
14:15
1401/11/23
سلام و دنبال کار در منزل هستم بسته بندی و پاک کردن حبوبات و غیره ....
06:30
1401/11/25
پروین دهقانی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه دربوشهر اگه سراغ دارین خبرم بدین لطفا
12:47
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
۲۹
سلام من دنبال کاردرمنزل میگردم بسته بندی هرچی  باشه ممنون
19:40
هلنا عالیان
سلام 
زن سرپرست خانوار هستم 

نیاز ضروری به کار دارم دوازده سال سابقه کار دارم بسته بندی در منزل و یا جوابگویی تلفن و یا تایپ و حتی آمادگی این کارها در محل کار شما را دارم فوری با بیمه و حقو بالای ده تومن  
20:09
1 پاسخ
1401/11/26
زهره قاسمی
سلام من دنبال کار در منزل میگردم اگه میشه یه کار مثل بسته بندی یا پاک کردن حبوبات ،منتاژ کاری .... بهم معرفی کنید با وجود ۴تا بچه یه حقوق کارگری واقعا به این کار نیاز دارم اگه میشه راهنماییم کنید تشکر
سلام ببخشید میشه برامون توزیع بدین که چطوری هست کار های شما من بین کار نیاز دارم
07:48
1 پاسخ
ماهلین
نیارمند کاردرمنزل هستم
باسلام به شدت نیازمند کاردرمنزل هستم بسته بندی خشکبار حبوبات واتووبسته بندی جوراب و......سابقه کاری هم دارم روزس 100جفت اتووبسته بندی جوراب هم انجام دادم بیشترهم بخواید انجام میدم همشهری های عزیزچیزی ...
خیلی به ین کار نیاز دارم 
07:50
راضیه سادات حسینی
سلام بزرگوار متاسفانه بنده بیمارم اینجا فقط وفقط دنبال کسی هستم ک خیرخواهانه حمایت مالیم کنه
12:24
1 پاسخ
ذکیه حمیدی
سلام سوریا حمیدی هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در شهریار فردوسیه ممنون 
13:22
کارگر آقا باجای خواب واسکان دراحمدآبادمستوفی
نیروی آقا جهت تولیدی در احمدآباد مستوفی(با جای خواب و اسکان ) کارگر آقا با سواد خواندن نوشتن جهت تولیدی در قسمت مونتاژ و بسته بندی ● جای خواب و اسکان برای نیروهای شهرستانی ● حقوق به موقع و منظم + اضاف...
1401/11/28
بهاره بیات
مردمو دست انداختین با این 
10:42
سارا دلیجه
سلام من از استان گنبد کاووس هستم با3 تا بچه نیاز کار در منزل میخوام بسته بندی حبوبات  خشکبار هستم لطفا اگر کار هست خبر بدید ممنوع
15:42
سارا دلیجه
سلام فرقی نداره وقت کار درمنزل باشه خیلی احتیاج دارم گنبد کاوس بسته بند ی باشه خیلی خوبه  اگر شماره تماس دارین 
15:46
نیازمند کار هستم درمنزل بسته بندی یا هر کار دیگری باشد
کاردر منزل لازم دارم بسته بندی 0991XXX9385(نمایش کامل)
عزیز میلانی
سلام خوبید   2 ماه دنبال کار هستم بخدا خیلی لازم دارم ارومیه به این بزرگی واس ما یه کارپیدا نمیشه کاربسته بندی سراغ داشتید لطفاً بگید من چندتا پیدا کردم همش کلاهبرداری بود 😭
19:15
1401/11/29
افسانه نیکور
افسانه  نیکور دنبال.کار بسته بندی درمنزل
نیاز دارم
13:15
1 تایید
افسانه نیکور
افسانه نیکور دنبال کار بسته بندی در منزل میگردم
13:17
1 پاسخ
Yas
جویای کار هستم
با سلام خانم و مجرد هستم متولد 62 جویای کار دفتری یا کاری که بتونم انجام بدم مثل بسته بندی 0902XXX6808(نمایش کامل)
1401/12/02
سلام
جویای کار بسته بندی در هر موردی هستم
وقت کاملا آزاده
08:22
1 پاسخ
با عرض سلام
جویای کار بسته بندی در هر زمینه ایی هستم در منزل محدودیت زمانی ندارم ساکن رشت
08:30
معصومه اصغری
سلام.من در تبریزهستم به کار نیاز دارم لطفا در خانه باشه شماره تلفنم 0**** 
09:35
1 پاسخ
کارشناس فروش تلفنی خانم
کارشناس فروش تلفنی خانم ❌مسلط به سیستم و crm جهت پیگیری مشتریان❌ جهت فروش محصولات ✔️پنیر پیتزا ،خمیر پیتزا ،خمیر یوفکا ،تخم مرغ فله و بسته بندی ، عصاره گوشت و مرغ کره ✔️و .... حقوق ثابت 20میلیون پو...
1401/12/03
سلام من دنبال کار میگردم بسته بندی  هم باشه ودر خانه می توانم انجام  بده 0****  اصفهان  هستم
15:50
1 پاسخ
سلام من به کاردرمنزل سخت نیازمندم لطفاراهنمای بفرماید
18:06
محبوبه فلاح آبکناری
سلام من کاردرمنزل می خواستم من پدرشوهرم ومادرشوهرهمسرم توی یک خونه زندگی می کنیم من جوراب کفه زدم سبزیجات دسته زدم منجوق دوزی کردم لباس عروس منجوق زدم گل سازی کردم ترشی جان درست کردم کاری می خواهم داخل خونه انجام بدم ممنون میشم شماره تماس بدین این شماره همسرم هستش من گوشیم خرابه دادم برای تعمیر شماره همسرم میدم آقای زاهد 0**** 
23:38
پذیرش آقا در بخش خط تولید با خوابگاه و سرویس
استخدام نیروی آقا (کارگرساده، )در کارخانه در قسمت خط تولید و بسته بندی پشت دستگاه پرس و... ●ساعت(۸ صبح تا ۴ ) ●بیمه تکمیلی و تامین اجتماعی از روز اول ●جای خواب تمیز برای شهرستانی عزیز ●۳ وعده غذایی را...
1401/12/04
معصومه روستا
سلام من احتیاج به کاربسته بندی دررشت هستم ادوتابچه ممنون
00:05
سلام وعرض ادب یسنا جابری هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم از یزد ممنونم
08:19
مرادی
 سلام من دنبال کار در منزل میکردم شرایط بیرون ندارم و به کار در منزل سخت نیامندم ممنونم راهنماییم کنید 
11:46
خیاط ماهر و اتو کار
به چند نفر نیروی اقا و خانم خیاط ماهر مانتو و کت و شلوار نیازمندیم تسویه بسیار به موقع تیراژ کار بالا بی کاری و بی پولی نداریم به یک نفر اتو کارو بسته بندی کار نیازمندیم
1401/12/06
زهرا رضاپور
سلام زهرا رضاپور هستم دنبال کار در منزل هستم ممنون
05:55
کاویان
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات در اصفهان 0**** 
20:44
1401/12/07
خانم محمودی
سلام روزبخیر
جویایی کاردرمنزل هستم ترجیحابسته بندی.منظم باتعهدکاری 
تهران-پرند
10:20
کاردرمنزل
کار در منزل (بسته بندی) حقوق ماهیانه(۳۲ میلیون) محدودیت سنی(۱۸ تا ۳۴ سال) مجرد پذیرش نداریم جهت دریافت اطلاعات بیشتر پیام بزارید
زهرا محمدی
سلام محمدی هستم ازکرمان دنبال کاری هستم ک بتونم توخونه انجام بدم شوهرم دیسک گردن داره خیلی احتیاج ب کار دارم0**** 
21:29
1401/12/08
سودابه مرادی
سلام مرادی هستم دنبال کاردرمنزل خیلی به اینکارنیازدارم نجف اباداصفهان اگه میشه  راهنمایی کنید0**** 
10:41
1401/12/09
قربانی
سلام من به کاربسته بندی احتیاج دارم هرچیزباشه بسته بندی میکنم وملایرهستم وبه کارخیلی احتیاج دارم 
08:59
کارگر ساده کارخانه ،اقا،خانم+جای خواب،غذا
✔️کارخانه داروسازی در قسمت‌های تولید و بسته بندی و غیره نیاز فوری به تعدادی کارگر ساده خانم و آقا دارد شرایط کار: ✔️۸ساعت فعالیت+اضافه کاری و تایم استراحت و ناهاری ✔️اسکان رایگان فقط برای آقایان ،دارا...
سلام‌من‌درملایر‌هستم‌احتیاج‌به‌کار‌دارم‌بسته‌بندی‌
باشه‌ممنون‌میشم‌ازتون‌بچه‌کوچک‌دارم‌نمیتونم‌بیرون‌کار‌کنم‌ممنون
13:03
مرجان افشاری
سلام من مرجان هستم یه کار در منزل می‌خوام به ولاه خیلی هم تمیز هستم ترو خدا برام جور کنید دنیا ممنون میشم شماره تماس0**** 
21:18
2 پاسخ
1401/12/10
سلام کار بسته بندی میخام
04:15
استخدام خانم فروشنده و بسته بندی قصابی حکمت
قصابی حکمت واقع در تهران، محدوده اندرزگو جهت تکمیل کادر خود استخدام می‌نماید. شرایط: • خانم، حداکثر ۳۰ سال • خوش‌برخورد، منظم و مسئولیت‌پذیر • علاقه‌مند به فروش و بسته‌بندی • سابقه کار مزیت محسوب...
طیبه کیانی
سلام من دنبال کار در منزل هستم احتیاج شدید دارم اگه بسته بندی باشه انجام میدم  راهنمایی کنیدممنون میشم 
09:32
1401/12/11
سلام من دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بیرون را ندارم به کار در منزل سخت نیازمندم ممنون.
16:33
1401/12/13
نرگس شریفی
سلام من دنبال کار در خانه هستم اگه میشه مثل بسته بندی هر کار باشه لطفا راهنمایی م  کند
06:25
نیازمند کارگر آشنا به فروش
به یک کارگر برای تولید و بسته بندی روغن و ارده و کره و ادویه و… همچنین آشنا به فروش در مواقع مورد نیاز سن بین ۲۰ الی ۳۵ سال ساعت کاری بین ۱۰ صبح الی ۱۰ شب یک روز وسط هفته مرخصی حقوق هفته ای ۸ میلیون ...
نرگس شریفی
سلام من نرگس  هستم باشوهر دوتابچه توباغ زندگی ميکنم حقوق کم است  نمیشه راه دور است هزینه  راه زیاد می شه 
06:31
نرگس شریفی
سلام من دنبال کار در خانه هستم  لطفا کمکم  کنید 0**** اصهفان گلدشت هستم 
06:37
1 پاسخ
فاطمه عبدالملکی
بسته  بندی درشهرتویسرکان
11:40
استخدام خانم وآقا از کل کرج، بسته بندی کارخانه آبا
کارخانه خشکبار وشکلات آبا، اقدام به جذب نیروی خانم وآقا در لاین بسته بندی مینماید استخدام فوری، بدون تعدیل نیرو 《قرارداد مستقیم با کارخانه》 شرایط سنی از ۱۸ تا 44 سال کارت پایان خدمت ویا معافیت غیر پزش...
1401/12/14
رها آزاد
سلام وقتتون بخیر من دنبال کار درمنزل بسته بندی جوراب یا بادکنک یا حبوبات یا چیزهای دیگر میخواهم لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم
18:28
1 پاسخ
1401/12/15
سحر فتحی
سلام من خیلی خیلی نیاز به کاردرمنزل می گردم بسته بندی هر چه باشد 🌹
03:54
ی بی سمیرا ایوبی
سلام من خانم هستم سخت به کار در منزل نیازمند هستم بسته بندی باشد بهتر است شرایط کاردربیرون از خانه رو ندارم 0**** این شما ره تماس منه
07:11
1 پاسخ
استخدام بسته بند و دکمه دوز
به یک عدد نیروی خانم جهت دوخت دکمه و بسته بندی در تولیدی پوشاک دخترانه به صورت روزانه نیازمندیم
ی بی سمیرا ایوبی
ی بی سمیرا ایوبی
سلام من خانم هستم سخت به کار در منزل نیازمند هستم بسته بندی باشد بهتر است شرایط کاردربیرون از خانه رو ندارم 09034179894این شما ره تماس منه
شیراز زنده گی میکنم
07:12
1401/12/17
لیلا محمدی
سلام...لیلا محمدی دنبال کار در منزل میگردم.بسته بندی یا هرچیز دیگه ای...به این کار احتیاج دارم.
21:00
1 پاسخ
1401/12/19
ندادرمبار
کاردر منزل بسته بندی می خوام از تبریز
11:21
دلیوری کار فست فود
یک نفر خانم حداکثر۳۰ ساله جهت شغل دلیوری در فست فود معتبر نیازمندیم جهت سفارشگیری تلفنی و بسته بندی فیش و امور اسنپ فود. ساعت کاری ۱۳ الی ۲۰ با یک وعده غذا و دوروز آف ماهیانه در صورت عدم سابقه خو...
ندادرمبار
کار درمنزل می خوام بسته بندی باشه از تبریز
11:21
1401/12/20
خانم فرحانی
سلام من خانم فرحانی هستم دنبال کار در منزل بسته بندی یا هرچیز دیگه هستم چون خیلی نیاز دارم 

22:16
1401/12/21
مبین
سلام و خسته نباشید 
نیازمند کار در منزل هستم 
10:13
روستار
فروشنده و صندوقدار (آنلاین)
آپدیت روزانه منو محصولات در سایت و اسنپ فود دریافت سفارشات مشتریان (اسنپ، سایت، تلفنی) بسته بندی و ارسال سفارشات مشتریان توسط پیک پشتیبانی تیم فروش حضوری شرایط احراز خانم / آقا سن بین 18 تا 35 سال ظاه...
مبین
بسته بندی 
10:13
مریم احمدی
سلام من دنبال کاردرمنزل میگردم یه بچه دارمفعل شرایط کاربیرون ندارم ی کاربسته بندی نیازدارم..شوهرم ورشکسته شده هیچ کدوم درآمدوشغلی هم نداریم موادغذایی توخونه هم نمیتونم بگیرم خیلی بدهکارم0**** 
16:05
آمنه خسروانی
سلام من دنبال یه کار در منزل هستم لطفاً بامن تماس بگیرید خیلی ب این کار احتیاج دارم 
22:21
1 پاسخ
استخدام نیرو خانم جهت بسته بندی
سلام به یک خانم جوان جهت بسته بندی نیازمندیم کار سبک و راحته ساعت کاری ۸تا ۴ بعدازظهر محیط امن و آروم حقوق ۱۴۰۴ (۸میلیون تومان) سال جدید افزایش حقوق داریم درصورت موندگاری و ادامه دارشدن همکاریمون ...
1401/12/22
خانم باهمت
سلام وقت بخیر وخسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم دونفر هستیم هر بسته بندی باشه قبول می کنم 
09:28
لیلی گورابی
سلام
من دنبال کاردرجه زنی کاشی میگردم باحقوق و مزایااااا
13:49
سلام من نیاز کار در منزل هستم تمیز کردن حبوبات یا بسته بندی شکلات ام باشه
20:02
استخدام نیروی آقا غذا/خوابگاه(کارخانه موتور سیکلت)
استخدام کارگر ساده آقابه تعداد۶۰نفر✨ ✔️شرکت تولید موتور سیکلت دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✔️ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✔️پنجشنبه ها نیمه وقت ✔️دارای۳روزمرخ...
ادرستون کجاست من در رشتم
20:05
1 پاسخ
1401/12/24
فاطمه قادری
سلام به کار در منزل نیازمندم مثل تمام کارهای  بسته بندی 
07:58
1 پاسخ
ارزو
سلام وقت بخیر
من به کار نیمه وقت در منزل نیازمندم من در اردبیل هستم واقعا به این کار نیازمندم
12:46
استخدام کارگر ساده درخیابان ملت
✔ استخدام کارگر ساده خانم و آقا در فروشگاه و تولیدی تزئینات خودرو ✔ کار در خیابان ملت نزدیک مترو ملت ✔ ساعت کاری : 9 صبح الی 7 بعدازظهر و پنج شنبه ها 9 الی 14 ✔ بیمه دارد ✔ کار خانم ها : بسته بندی و ج...
سلام نیازمند کاردر منزل هستم.تمیز کردندحبوبات یا بست.بندی باشه از سنندج نایسر  
13:14
1402/04/03
سعید عمرانی
سلام من یکار بسته بندی در منزل احتیاج دارم ممنونم میشم به کار بدید 
12:28
محمد صمدی
سلام جویای کار بسته بندی در هر موردی هستم وقت کاملا آزاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:10
مدیر ارشد تولید - آقا
نظارت و مدیریت کلیه فرآیندهای تولید آرد ونان، از مرحله دریافت مواد اولیه تا تولید و بسته بندی نهایی برنامه ریزی و مدیریت تولید به منظور پاسخگویی به تقاضای بازار و کاهش ضایعات طراحی و بهبود فرآیندهای ت...
محمد صمدی
نرگس شریفی
سلام من دنبال کار در خانه هستم لطفا کمکم کنید ۰۹۱۳۰۲۹۳۶۴۴اصهفان گلدشت هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:12
محمد صمدی
ادرستون کجاست من در رشتم
سلام 
18:13
محمد صمدی
0**** تماس 
18:14
مانیزان
کارشناس طراحی گرافیک
دارای مدرک کارشناسی گرافیک، هنر شرح شغل و وظایف مشارکت در مطالعه تئوری و بصری و بررسی نمونه آثار گرافیک مرتبط با محصولات سازمان ارائه ایده جدید و خلاقیت در پروژه‌های طراحی مشارکت در ارائه پیش طرح‌های ...
1402/04/04
محمد صمدی
بهاره بیات
سلام 
15:54
1 تایید
محمد صمدی
بهاره بیات
تماس بگیرید 0**** 
15:56
1402/04/12
محمد صمدی
هلنا عالیان
سلام زن سرپرست خانوار هستم نیاز ضروری به کار دارم دوازده سال سابقه کار دارم بسته بندی در منزل و یا جوابگویی تلفن و یا تایپ و حتی آمادگی این کارها در محل کار شما را دارم فوری با بیمه و حقو بالای ده تومن
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:11
پذیرش نیروی ساده خانم و اقا در قطعات خودرو
استخدام فوری و شروع به کار نیروی خانم و اقا جهت خط تولید تا بسته بندی در کارخانه قطعات خودرو ساعت کاری ۶ تا ۶ حقوق ۲۰/۰۰۰/۰۰۰ اقا خانم ساعت کاری ۶ تا ۶ چرخشی حقوق ۱۹/۰۰۰/۰۰۰ الی ۲۲/۰۰۰/۰۰۰ اقا سا...
محمد صمدی
مرجان افشاری
سلام من مرجان هستم یه کار در منزل می‌خوام به ولاه خیلی هم تمیز هستم ترو خدا برام جور کنید دنیا ممنون میشم شماره تماس۰۹۹۲۷۶۹۸۳۲۲
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:13
1402/04/13
محمد صمدی
راضیه سادات حسینی
سلام بزرگوار متاسفانه بنده بیمارم اینجا فقط وفقط دنبال کسی هستم ک خیرخواهانه حمایت مالیم کنه
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:46
محمد صمدی
فاطمه قادری
سلام به کار در منزل نیازمندم مثل تمام کارهای بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:50
استخدام کارگر کبابی
کارگر آشنا به حداقل کار در کبابی بسته بندی غذا یا پخت کباب
محمد صمدی
آمنه خسروانی
سلام من دنبال یه کار در منزل هستم لطفاً بامن تماس بگیرید خیلی ب این کار احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:11
1402/04/14
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
14:29
محمد صمدی
زیبا باقری۱۶۵۳
سلام من خیلی نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه خیلی ممنون از لطف شما
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:11
کارگر ساده بسته بندی جا خواب غذا بیمه مزایا
با سلام و خسته نباشید یک شرکت معتبرو با سابقه نیم قرن تولید مواد پروتیینی و غذایی جهت کار در خط تولید و بسته بندی کارخانه نیازمند تعدادی نیروی سالم با شرایط زیر میباشد کاریابی نیستیم سوال نفرمایید ،...
سلام وقتتون بخیر،من کار در منزل میخوام خیلی واجبه هرچی زودتر بهتر ممنونم
20:37
1 پاسخ
1402/04/15
محمد صمدی
لیلا محمدی
سلام...لیلا محمدی دنبال کار در منزل میگردم.بسته بندی یا هرچیز دیگه ای...به این کار احتیاج دارم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:24
محمد صمدی
سلام وقتتون بخیر،من کار در منزل میخوام خیلی واجبه هرچی زودتر بهتر ممنونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:25
بسته بندی زیورآلات درمنزل
کاردر منزل به راحتی در منزل خود کسب درآمد کنید عقد قراردادرسمی تسویه آنی هنگام تحویل بار حقوق تضمینی تا ۶۰ میلیون تومان جهت کسب اطلاعات بیشتر پیام بگذارید تا شماره اپراتور مربوطه جهت مشاوره و ثبتنام ا...
1402/04/20
محمد صمدی
زیبا باقری۱۶۵۳
سلام من خیلی نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی هرچه باشدفرقی نمیکنه ممنون از لطف شما زیباباقری
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:06
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:07
محمد صمدی
گیسو باقری
سلام گیسو باقری هستم دنبال کار در منزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:08
نیروی بسته بندی محصولات ارگانیک
به دو نفر خانم ۲۵ الی ۴۰ ساله جهت کار در گارگاه بسته بندی محصولات ارگانیک (عسل،سرکه و......) ساعت کاری ۸الی ۵ روزهای جمعه و تعطیل کارگاه تعطیل میباشد نیاز به ۱۰ نفر کار در منزل نداریم محل محدوده باز...
محمد صمدی
سلام ببخشید میشه برامون توزیع بدین که چطوری هست کار های شما من بین کار نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
محمد صمدی
معصومه اصغری
سلام.من در تبریزهستم به کار نیاز دارم لطفا در خانه باشه شماره تلفنم ۰۹۱۴۴۳۵۶۴۹۹
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:12
محمد صمدی
مرجان افشاری
سلام من مرجان هستم یه کار در منزل می‌خوام به ولاه خیلی هم تمیز هستم ترو خدا برام جور کنید دنیا ممنون میشم شماره تماس۰۹۹۲۷۶۹۸۳۲۲
سلام 0**** تماس بگیرید  جوابگو نبودم پیام بدید 
19:14
نیروی کار خانم ساکن گلشهر
کارگاه بسته بندی و کار با دستگاه نیروی خانم ساکن گلشهر ۷ صبح تا ۶ بعد از ظهر ( ساعت ۲ تا ۳ استراحت و نهار)
1402/04/21
محمد صمدی
افسانه نیکور
افسانه نیکور دنبال کار بسته بندی در منزل میگردم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:16
1402/04/22
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:49
محمد صمدی
آمنه کاظمی‌پور
آمنه کاظمی پور دنبال کار در منزل میگردم بسته بندی هرچی باشه ممنونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:57
کارخانه تولیدی ظروف چینی
گروه تولیدی آکو چینی جهت تکمیل کادر تولید در واحد پرداخت ریخته گری لعاب دکور بسته بندی استخدام میکند ۸ نفر نیرو خانم ۳ نفر نیروی آقا یک نفر حسابدار منزل سکونت محدوده رسالت و کشمیری ادرس...
محمد صمدی
سلام من دنبال کار میگردم بسته بندی هم باشه ودر خانه می توانم انجام بده ۰۹۳۰۶۲۲۹۴۳۷ اصفهان هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:02
محمد صمدی
ملیکا عزتی
میشه به منم بگین اگه کار درخانه سراغ دارید
سلام 0**** تماس بگیرید 
12:04
1402/05/01
محمد صمدی
مریم محمدی
سلام من دنبال کار درمنزل میگردم لطفا کاربدین بهش نیازدارم زهرا محمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:08
کارگرساده بسته بندی (شکلات و نوتلا) بیمه سرویس
◀️کارخانه معتبر و بزرگ واقع در شهرک صنعتی توس تعدادی کارگر ساده ایرانی و اتباع آقا جهت بسته بندی موادغذایی (شکلات و کاکائو) استخدام مینماید (بدون تعدیل نیرو و مدت زمان قرارداد کاملا توافقی) ⛔⛔شروع ...
1402/05/02
زهرا موسیوند
دنبال کارم خرم آباد0**** 
00:35
1402/05/05
محمد صمدی
مژگان شیرزادی
سلام من شیرزادی دنبال کار بسته بندی در منزل هستم نمیتونم بیرون از خونه کار کنم‌.ممنونم.شهرضا
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:24
محمد صمدی
رها آزاد
سلام وقتتون بخیر من دنبال کار درمنزل بسته بندی جوراب یا بادکنک یا حبوبات یا چیزهای دیگر میخواهم لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:25
کارگر خدمات. کارگر تولید. کارگر بسته بندی
نیروی فنی .نیروی تولید ‌.نیروی خدمات. نیروی بسته بندی. سرویس رفت و برگشت. صبحانه. ناهار. عصرونه.
1402/10/09
محمد صمدی
0**** 
20:58
1402/10/10
سلام کاردر منزل میخوام برای بسته بندی 
06:34
سلام من از اردبیل برای کاردر منزل میگردم 
06:41
استخدام پرسنل آماده سازی کافه بستنی جلاتو
اگه به دنیای دسر ها و بستنی های خوشمزه ایتالیایی و کار تو یه فضای پر انرژی و حرفه ای علاقه مندی ؛ ما تو خانه جلاتو از شما دعوت میکنیم به تیم ما بپیوندی. اگه آدم مسئولیت‌پذیر، خوش‌اخلاق و علاقه‌مند به ...
1402/11/10
آرمان ستاری
سلام،من به دنبال بسته بندی کاردرمنزل هستم،
واقعا به این کار نیاز دارم.ممنون.
13:59
منیژه حیدری
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی حبوبات اگه بود اطلاع بدین
سلام بسته بندی چی
23:56
1402/11/12
مریم حدادیان
سلام خانم دادیان هستم از خمینی شهر اصفهان 
نیاز به کارشبانه دارم .روزها سرکارهستم.شب هانیاز به کاردر منزل دارم ترجیحا بسته بندی
سه فرزند بزرگ سال دارم....خواهشاً تماس بگیرید نیاز فوری دارم.ممنون

08:13
زرین رویا
بسته بند
جنسیت: فقط آقا سن: از 20 سال تا 35 سال حداقل سابقه کاری موردنیاز: 2 سال روزهای کاری: شنبه تا پنجشنبه کنترل کیفیت دوخت و اطلاعات چاپ شده روی بسته چیدمان بسته محصول تولید شده داخل کارتن، چسباندن کارتن ...
سلام کار در منزل میخواستم  هرچی باشه ممنون 
13:28
دنبال کار در منزل بومهن هستم
15:19
کار در منزل بومهن
15:20
کار آنلاین با گوشی
❌قابل توجه بانوان❌ تو هم گوشی داری، درسته؟ یعنی همین ابزار ساده می‌تونه منبع درآمدت بشه! «کار آنلاین با گوشی» فقط برای خاص‌ها نیست — هرکسی که بخواد رشد کنه، می‌تونه شروع کنه. ⏳ روزی دو ساعت تمرکز...
1402/12/07
سلام من نیازبه کاردرمنزل دارم لطفاکمک کنید
01:03
1402/12/08
کمال قلی تبار
سلام حرام وعرض ادب ...قلی تبار از مازندران شهرستان فریدونکنار ...من وخانومم بیکاریم ..من شخصا حدود 7.8 ماخ بیکارم. احتیاج به کارودرامد دارم ..کاردر منزل برای من وخانومم عالیه ...لطفا برای ما کاردیف کنید ممنون میشم شماره تماس من 0****  میباشد 
15:33
فاطمه قنبری
سلام  واقعا ب کار درمنزل نیازداریم
18:21
گارگرساده بسته بندی لوازم ریزخودرو جای خواب غذا
باسلام چند شعبه معتبر قطعات خودرو به تعدادی نیرو آقا با انگیزه ومنظم برای قسمت بسته بندی قطعات ریز خودرو شرایط سنی از۱۷تا۴۰سال میباشد. ساعت کاری۸صبح تا ۵ بعداظهر (۲الی۳ساعت)اضافه کاراختیاری‌با یساعت ...
1403/01/20
حیدر احمدی
منم به کار در منزل احتیاج دارم
سمیه رستگار
سلام کار در منزل میخواستم
18:53
1403/01/21
سلام من جویای کار در منزل هستم و خیلی به کار نیاز دارم،بچه کنکوری دارم،ممنون میشم برام کاری جور کنید
07:38
کارگرساده وردست بسته بندی خانم زیر ۳۰سال نیازمندیم
تک اسپرت تولید کننده لوازم ورزشی برای انجام کارهای ساده فقط در کارگاه خودمان جهت تولید نیازمندیم حقوق حداقل ۱۲ الی ۱۵میلیون سرویس از سردرود تراکتورسازی راه آهن محیط زنانه. کار دایم پرداخت نقد آدر...
1403/08/03
مریم یوسفی
سلام من کاردرخانه میخوام در
بسته بندی هرچی
07:07
سپیده محدث شرق
سلام من خیلی نیاز مند کار در منزل هستم بسته بندی هرچه باشه فرقی نمیکنه ممنونم از لطفتون 
13:26
1403/08/04
فرزانه فتحی 
15:04
کارگر ساده خانم آقا در کارخانه بستنی و حلواشکری
یک کارخانه بزرگ و معتبر موادغذایی [در زمینه خط تولید و بسته بندی حلواشکری و بستنی در شهرک صنعتی توس در بخش‌های کارگر ساده استخدام می نماید : *️⃣تعدادی کارگر ساده خانم و آقا ۱۸ تا ۴۰ سال *️⃣بدون نیاز...
1403/12/24
اعظم جناب
سلام میتونید کمک کنید، شرکت پیشتازان خانم سلیمی کلاهبرداری هست یا نه؟ 
05:20
سلام دنبال کار بسته بندی هستم 4 تا ه دارم تو رو خدا  اگه یکی میشناسه  لطفأ معرفی  کنه قوچان خراسان رضوی 
06:08
1403/12/26
فاطمه احمدی
سلام  منم  دنبال کار  ه
17:10
استخدام فروشنده خانم و نیروی کار ساده
لطفا کامل بخونید بعد در خدمتیم استخدام نیروی کار به شرح ذیل: (راننده خاور ، فروشنده خانم ، نیروی کار ساده ) فروشنده خانم جهت فروشگاه پروتئینی : فروش گوشت ، مرغ ، مواد پروئینی ساعت کاری همه روزه از ساع...
1403/12/29
سلام ایرانی هسنم.دنبال کار در منزل هستم بسته بندی هر چه باشه.
13:12
1404/05/06
زهرا باقری
سلام من دنباله کار نیمه وقت درمنزل هستم لطفا راهنمیاییم کنید ممنون
18:32
1404/05/07
سلام خسته نباشید ببخشیدما 3نفریم کار بسته بندی و پاک کردن سبزی حبوبات اگر کسی بیاره برامون منزل انجام میدیم 
15:45
استخدام کارگر ساده آقا خط تولید بسته بندی آسان
استخدام کارگر ساده آقا برای خط تولید بسته بندی ادکلن کاردائمی و کارخانه معتبر می‌باشد استخدام ۱۰ نفر آقا ،سابقه کاری مهم نیست ،کار آسان می‌باشد ساعات کاری ۸الی ۱۶.۳۰ حقوق دریافتی ۱۴الی ۱۶ میلیون ن...
2191
15:45
احمد فرجی فرجی
سلام من دنبال کار درمنزل هستم.اسلامشهرم
18:49
احمد فرجی فرجی
من دنبال کاردرخانه هستم.بسته بندی
18:50
محصولات بیژن - مولفیکس - ببم - تنو - پاپیا - محصولات گلها - برنج محسن - برنج پلور - معجزه
کارگر خط تولید
شرکت پارسیان پخش بیژن جهت تکمیل تیم کارخانه خود در شهرک صنعتی عباس آباد (پاکدشت ورامین)، از افراد منظم و مسئولیت‌پذیر به عنوان کارگر ساده تولید دعوت به همکاری می‌نماید. شرح وظایف: بسته بندی محصولات رو...
سلام وقت بخیر من دنبال کار در منزل میگردم
21:38
1404/05/08
شکوفه جیرودی
سلام من کار در منزل میخواستم  به شدت نیاز دارم 
08:50
1 تایید
خانم رحیمی
سلام وقتتون بخیر من نبال کار در منزل میگردم 
09:23
استخدام خانم جوان زیر۳۰ سال حقوق ۱۵ملیون با بیمه
قسمتی که ما کار میکنیم محیط امن و زنانه هست . داخل شهرک صنعتی و داخل خود کارخانه .ساعت کاری از هشت صبح تا پنج عصر جمعه ها تعطیلیم .بن ماهیانه داریم .بیمه داریم . داخل کارخونه هست .کارخانه بسته بندی گو...
رویا پاکزاد
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته‌بندی باشه در تبریز اگه سراغ دارید اطلاع بدید لطفاً 
16:02
سلام من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم اگه کمکم کنید 
20:49
سلام من خانم خاندارهستم دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
23:44
استخدام نیروی خانم جهت بسته بندی
سلام نیازمند نیروی خانم جهت بسته بندی در کارگاه بسته بندی لوازم بهداشتی محیط کار کاملا زنانه می‌باشد. دستمزد برحسب کار پرداخت می‌شود حداکثر سن ۳۵ سال نظم و دقت و روحیه کار گروهی در کار لازم هست...
1404/05/09
سلام مژده هستم دنبال کار در منزل هستم دو بچه دارم  نیاز به کار دارم حقوق شوهرم فقد بخور نمیر هست 
کار مثلا بسته بندی
19:36
1 تایید
1404/05/10
زینب نساج
دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لباس یا بدلیجات وغیره ..کار در منزل خودم انجام بدم ..ممنونم
04:03
1404/05/13
سکینه نوذری
کار در منزل بسته بندی
استخدام نیروی بسته بندی، بخارکار و وردست برشکار (فقط خانم)
🎀 استخدام نیروی بسته‌بندی، بخارکار و وردست بُرشکار (فقط خانم) 🎀 تولیدی پیراهن مردانه جهت تکمیل کادر خود به نیروهای خانم در بخش‌های زیر نیازمند است: 👩‍🧵 1. نیروی بسته‌بندی منظم، دقیق و مسئول...
1404/06/21
مرضیه خلیلی
سلام من خیلی به کار بسته بندی در منزل نیازمندم و واقعا  خیلی به پولش نیاز دارم
12:19
1 تایید
سمانه عیسی زهی
سلام 
برای کار در منزل میخاستم 
12:39
منیر ایزدمهر
سلام خانوم هستم دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بیرون را ندارم به کار در منزل واقعا نیاز دارم قزوین هستیم 
15:47
1 پاسخ
کارگر ساده شرکت شکلات جای خواب،غذا،بیمه،سرویس
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد ۶۰ نفر ⭕️استخدام از روز اول و بدون معطلی⭕️ ✅کارخانه معتبر و دولتی نوتلا در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای6شعبه فعال ) ✅ساعت ۸تا۴ بعدازظهر، جمعه و ...
منیر ایزدمهر
منیر ایزدمهر
سلام خانوم هستم دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بیرون را ندارم به کار در منزل واقعا نیاز دارم قزوین هستیم
سلام خانوم هستم دنبال کار در منزل میگردم شرایط کار بيرون را ندارم به کار در منزل نیاز دارم قزوین هستم 
15:50
منیر ایزدمهر
سلام من دنبال کار منزل میگردم به این کار احتیاج دارم شرایط کار بيرون را ندارم اگر یه کار رو به من بدین ممنون میشم
16:24
منیر ایزدمهر
سلام من دنبال کار در منزل میگردم به این کار احتیاج دارم شرایط کار بيرون را ندارم اگر یه کاری بهم بدین ممنون میشم 
16:26
کارگرآقا(انرژی زا)جاخواب غذا حراست
✨استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)شرکت انرژیزا✨ کارخانه معتبرو نیمه دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۵شعبه فعال) دارای۳روزمرخصی باحقوق دارای جاخواب تمیزباتمامی امکانات رفاهی برای شهرستانی ه...
1404/09/13
سلام من دنبال کار میکردم تو خونه 
10:32
1404/09/14
زهرا رحیم زاده گتابی
سلام
پیگیر کار بسته بندی در منزل هستم.
ممنون میشم راهنماییم کنید🙏
رحیم زا
05:11
مریم خیری
سلام من دنبال کار در منزل هستم بسته بندی هر چی باشه
09:10
کارگر ساده شرکت قطعات خودرو حراست/خوابگاه/غذا
آغاز پذیرش نیرو در شرکت قطعات خودرو تامین کننده قطعات شرکت های معتبر جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه قطعات خودرو جهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،راننده پایه ۱و۲،حراست،،ویزیتور،،ا...
سولماز نصیری
سلام کار بسته بندی اوکی میکنید دنبال کار در منزل هستم
09:29
رعنا سيف الهی
سلام عزیزم من دنبال یک کاردرمنزل خودم هستم در شهر تبریز هستم 
10:01
سلام جویای کار بسته بندی درمنزل هستم 
12:18
راننده خانم با اتومبیل سواری با حقوق ثابت
استخدام فوری راننده خانم با اتومبیل سواری جهت توزیع میوه های بسته بندی و تحویل به هایپرمارکت ها منطقه توزیع بیشتر سمت بالاشهر هست ، احمدآباد ، سجاد ، وکیل آباد ، الهیه و ... ساعت کار روزانه ۸ ساع...
ایدا جدی
سلام  من  خانم 36ساله هستم که دنبال کار هستم مسیر آخماقیه هست 
12:21
سارا بلوچی
سلام شرایط. م
13:22
سه‌شنبه 8 بهمن 1404، ساعت 13:37