دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
6 پاسخ
18 تایید
طراحی یک لیبل
سلام یه لیبل پشت و رو هست که می‌خوام برام طرحشو بزنید به صورت لایه باز می‌خوام فقط سریع نیاز دارم لیبل هم ساده هست
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
بسته بندی
آدرس:تمام شعبه های ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردر منزل حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم وآقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه‌ای از شمانخواهد گرف...
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
7 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهانه ۱۰میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پزیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شما نخواهد گ...
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهانه 10میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شما نخواه...
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخ...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخ...
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
به یک نفر سالن کار مرد، در قسمت بسته بندی و کمک آشپز در کبابی نیازمندیم، جوان،باتجربه ،کارکن،سلامت،بدون حاشیه، بدون بیمه، سه وعده غذا، جای خواب، ساعت کاری ۱۰:۳۰ الی ۲۴:۰۰ حقوق ماه اول 20 تومن ح...
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
آدرس تمام شعبه های ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخو...
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
بسته بندی
آدرس تمام شعبه های ولیعصر امکان کار کرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته بندی چای وادویه خانم واقا مورد پذیرش
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته بندی چای وادویه پذیرش خانم وآقا شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای ازشما نخواهد گرفت ...
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
بسته بندی
به دونفر نیرو آقا برا بسته بندی گلدان
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
بسته بندی
وقت به خیر به دوخانم برای بسته بندی نیاز هست سرعت عمل اولویت هست محیط فقط خانم از ساعت ۹ تا ۴ حقوق هشت تومن . افزایش داره چت دیوار فعال
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
طراحی بسته‌بندی برای محصولات نوشیدنی، پوشاک و خوراکی
جهت گرفتن و ساخت و هویت بصری جدید برای نوشیدنی ها و خوراکی ها
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
طراحی هویت بصری و بسته بندی محصولات خانگی
سلام و روز بخیر فرهاد جان. مزاحمتون شدم برای طراحی لوگو یه کسب و کار جدید در مرحله اول و همچنین طراحی بسته بندی محصولات خانگی مثل ظروف. چون توضیحات زیادی باید بهتون بدم اگر مایل به همکاری هستید بفرم...
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
بسته بندی
کار بسته بندی برای آقایان و بانوان ک جویای کار هستند کارها شرکتی هستند بسته بندی لوازم آرایشی،لوازم تحریرو.... برای استخدام پیام بزارین لطفا
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
طراحی لیبل برای محصولات تکنولوژی
برندی در حوزه فروش محصولات در زمینه تکنولوژی هستیم که میخواهیم مطابق با لوگو و رنگ پیشنهادی مان لیبل طراحی گردد.
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
طراحی لیبل (برچسب) محصول با ساختار سه‌بخشی
اماده کردن لیبل محصول تقریبا ساده که شامل سه بخش راست وسط و چپ میباشد سمت راست نام فارسی محصول سمت چپ نام انگلیسی محصول و وسط لوگو و نام برند
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
نیروی خانم بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم برای بسته بندی صیفی جات نیازمندیم.همراه با سرویس رفت و برگشت. صبحانه و ناهار با خودتونه از ساعت 9تا پنج ونیم حقوق روزی 550هزار تومان
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
درآمد زایی با گوشی
موفقیت های مالی اینجا در کنار ما زیاده خانه دار زیاد داریم که مستقل شده برا خودش کارمندی که خدا رو شکر آروم شده دانشجویی که جیبش پره بازنشسته هایی که دیگه دنبال شغل نیستن شما جزو کدومایی؟؟ با شغل...
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
استخدام
عنوان آگهی: کار در منزل توضیحات: یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
استخدام نیروی کار در جاده سهیله
استخدام نیروی کار جوشکار و بسته بندی و کار با پرس و رنگ پودری کارگر خانم و کاگر ساده استخدام داریم خودمون آموزش کار میدیم کار بصورت درصدی و حدود ماهیانه حداقل ۲۰ تا به بالا درمیاد جای خواب ...
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
فراخوان کار بسته بندی ویژه خانم ها
سلام به خانم های مهربانم لطفا خانم های فرض وکاری پیام بدن.. چند نفر نیرو خوب فرض ومرتب برای بسته بندی کار خانگی باشرایط زیر،فقط جهت ثبت نام داخل《ایتا یاربیکا یا تل گرام》پیگیر باشین باتشکر ♤ بسیار بهدا...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
کار در منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام ✅ کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در ...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
به چند نفر خانم جهت بسته بندی سفره نیازمندیم
با سلام به چند نفر خانم جهت بسته بندی سفره یکبار مصرف محیطی کاملا آرام و بدون مزاحمت حقوق۱۵ الی ۱۸ میلیون تومن در صورت رضایت زیادتر هم پرداخت میشود اضافه کاری هم اختیاری ساعت کاری ۸ونیم الی ۱۷ونیم ...
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
شرکت پخش بسته بندی
شرکت پخش بسته بندی قهوه ادویجات برای تکمیل کادر خود به چند نفر نیرو خانم نیازمند است. ۱.خانم جهت بستع بندی ۲.منشی فروش تلفنی خانم ۳.اپراتورخانم لطفا رزومه و مشخصات خودرا واتساب یا روبیکا بفرستید.
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
استخدام نیروی بسته بندی خانم پاره وقت (دیجی کالا)
لطفاً قبل از تماس، شرایط را کامل مطالعه فرمایید. به یک نفر نیروی بسته‌بندی محصولات بهداشتی (خانم حداکثر تا 40 سال ) جهت بسته‌بندی و آماده‌سازی سفارش‌های دیجی‌کالا نیازمندیم. شرایط همکاری: ساعت کاری: ۹...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
بسته بندی در منزل
به نام خدا با  سلام و عرض ادب وخسته نباشید خدمت شما کار جویان محترم وگرامی  کار ما بسته بندی و و پرس کردن و آماده کردن بوگیر کنسروی میباشد کارمزد هر عدد  3000 سه هزار تومان میباشد و داخل هر کارتن  ...
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
کار در منزل (بسته بندی)
سلام و درود کار در منزل بسته بندی حبوبات ساعت کاری هر چقدر بتونید کار کنید حقوق هم بستگی به خودتون داره که چقدر کار کنید بسته ها هم 6 الی4 روز کاری به دستتون میرسه برای ثبت نام هیچ هزینه ای از شم...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
استخدام ویزیتور پخش مویرگی مواد غذایی
هلدینگ آریا تولید کننده شوریجات و ترشیجات و مربا و بسته بندی ادویه و حبوبات در برندهای مختلف در استانهای تهران و البرز و قزوین نیروی فروش آقا و خانم جهت پخش مویرگی استخدام می نماید. شرایط احراز آشنا...
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
کار در منزل بسته بندی
با سلام مجموعه ما به تعداد ۱۲۰ نفر نیروی کار در منزل برای بسته بندی نیازمند است. شرایط کار تایم کاری ۲ تا ۶ ساعت در روز سن ۱۵ تا ۵۰ سال حقوق بالای ۳۵ میلیون م موقعیت عالی شغلی برای خانمها و آقایا...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
کار در خانه مخصوص خانم ها
فرصت همکاری ویژه بانوان (خانه‌دار، بازنشسته، دانشجو و… ) اگر به حوزه سلامت، محصولات گیاهی، طب سنتی و فروش روغن‌های خالص ودمنوشها اینترنتی علاقه‌مند هستید، یک فرصت عالی دارید تا بدون نیاز به سابقه کا...
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
بسته بندی بدلیجات(خانم)
با سلام به یک نفر خانم جهت ادمینی و بسته بندی بدلیجات نیازمندیم
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
شغل پاره وقت ،آموزش+فروش+درآمد
فرصت همکاری ویژه بانوان (خانه‌دار، بازنشسته، دانشجو و… ) اگر به حوزه سلامت، محصولات گیاهی، روغن های خالص،طب سنتی و فروش اینترنتی علاقه‌مند هستید، یک فرصت عالی دارید تا بدون نیاز به سابقه کار، فقط با ...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
انباردار (قطعات الکترونیک) - آقا
مهارت‌ها : - آشنایی پایه با قطعات الکترونیکی (مقاومت، خازن، سلف، دیود، ترانزیستور، آی سی، رله، کانکتور و ...) و قطعات مکانیکی - توانایی تفکیک قطعات مشابه - آشنایی با پکیج قطعات (SOIC و SMD و DIP و ......
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
جویای کار هستم
جویای کار در منزل هستم بسته بندی و مونتاژ
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
نیروی ساده بسته بندی قهوه(جای خواب و غذا)
استخدام نیروی آقا (کارگرساده،)در کارخانه قهوه معتبر |شروع فوری|بدون نیاز به پایان خدمت و سابقه کار ⭕ توجه: فقط پذیرش آقا | از پذیرش متقاضیان خانم معذوریم ✅ سن: ۱۸ تا ۴۳ ✅ خوابگاه تمیز و مجهز ✅ لب...
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
کار در منزل (بسته بندی در منزل)
با سلام و درود خدمت هموطنان عزیز بسته بندی کش مو . ناخون مصنوعی . بادکنک . گیره . مداد شمعی . لوازم تحریر . اتود . شمع و ... در منزل خودتون استخدام از تمام نقاط کشور بدون هزینه ثبت نام و کاملا ...
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
کاردرمنزل
سلام دوستان تیم کاریابی مااستخدام انجام میدهد اگر میخوای در منزل حقوق بالای ۲۰میلیون داشته اونم بدون هیچ ساعت کاری مشخص و سرمایه ای ،این فرصت رو از دست نده تمامی کارهای ادمینی ،بسته بندی ،گلدوزی ...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
بسته بندی در منزل
استخدام پذیرش نیرو برای کار بسته بندی در منزل ما به دنبال افراد خلاق و با انگیزه هستیم شرکت مهر گستر در حال گسترش فعالیت های خود در زمینه تولید وبسته بندی است و به دنبال نیروهای متعدد برای همکاری د...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
کارگر ساده/ خوابگاه،غذا/بیمه
کارخانه معتبر قطعات خودرو نیازمند کارگر ساده آقا جهت کار در کارخانه قسمت خط تولید و بسته بندی: (( دارای ۲ شعبه فعال)) ◀️ساعت کاری ۸ تا ۴+تایم استراحت ◀️جای خواب( امن با امکاناته رفاهی) ◀️امکان خرید ...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
جویای کار در منزل هستم
جویای کار در منزل مثل بسته بندی حبوبات،مونتاژ کلید پریز ،منجوق دوزی،و...هستم به جز کار با گوشی و ادمینی.کسی سراغ داره اطلاع بده ممنون 0933XXX7325(نمایش کامل)
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
کارگر ساده خوابگاه،غذا،بیمه،شکلات
✅کارخانه معتبر قطعات خودرو نیازمند کارگر ساده آقا جهت کار در کارخانه قسمت خط تولید و بسته بندی: (( دارای ۲ شعبه فعال)) ◀️ساعت کاری ۸ تا ۴+تایم استراحت ◀️جای خواب( امن با امکاناته رفاهی) ◀️امکان خرید خ...
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
شغل مجازی با موبایل
اگر دنبال کاری هستید که بیرون از خانه نباشید با گوشی در خانه به درآمد برسید آموزش و ثبت نام رایگان✅️ این کار ادمینی یا بسته بندی نیست❌️❌️ ویژه بانوان ۲۰ تا ۶۰ سال
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
بسته بندی کاردر منزل
کار آسان با درآمدبالا✅️ به راحتی در منزل به درآمدی بالا برسید✅️ خانم ناصری هستم همراه با مجوز شرکت✅️ همراه بافیلم های آموزشی✅️ اعتماد کارجو✅️ فقط وفقط هزینه بیمه برای خودتون گرفته میشه وبعد از اولی...
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
نیروی بسته بندی ذغال
به تعدادی نیروی بسته بندی ذغال نیازمندیم ذغال فشرده در بسته بندی ۱۰ کیلویی فله مزد هر کارتن ۱۰ هزار تومان
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
کار در منزل
بسته بندی حبوبات و تنقلات در منزل با بیمه و تجهیزات مناسب
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
استخدام کار در منزل
با سلام کار در منزل شما بسته بندی انواع اجیل و حبوبات بسیار راحت بدون چک و سفته برای خانومها و اقایان استخدام راحت داخل منزل خودتان کار کنید راحتو بدون دردسر نیازمند نیروی تمیز و وقت شناس پیام بدید
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
بانی مد | Banimode
استخدام اپراتور کنترل کیفی (پوشاک-خانم)
کنترل کیفیت پوشاک و لباس بسته بندی پوشاک تسلط بر امور مربوط به بسته بندی بسته بندی آشنایی با روند تحویل بسته های سفارشی در محل مورد نظر در بازه زمانی شرایط احراز: سلامت جسمانی و توانایی کار به صورت ای...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
کار در منزل
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ثبت نام)✅ کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ +...
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
استخدام نیروی ساده بسته بندی
مجموعه هورشیدلند(فعال در زمینه تولید وپخش هدایای سازمانی) جهت تکمیل تیم خود از افراد مسئولیت‌پذیر و منظم برای همکاری در بخش بسته‌بندی دعوت به عمل می‌آورد. هیچ نیازی به سابقه کار نیست؛ تمام آموزش‌ها ب...
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
بسته بندی جوراب
یه یک خانم جهت اتو و بسته بندی جوراب نیازمندیم
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
کارگر ساده و ماهر و حراست با خوابگاه، غذا خودرو
تعدای کارگر ساده آقا جهت کار در کارخانه قطعات خودرو در قسمت بسته بندی : ⚜️ساعت کار ۸ تا ۴ همراه با تایم استراحت و ناهار ⚜️جای خواب تمیز و مجزا ⚜️۳ وعده غذایی گرم و با کیفیت ⚜️۳ روز مرخصی ماهیانه همر...
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
نیاز به طراح لوگو و بسته بندی
به یک‌ طراح با حوصله و ماهر جهت طراحی لوگو و بسته بندی امکان دور کاری ( طرح و هنر شما برای ما مهم است ) مشخصات کامل و طرح های که طراحی شده از واتساپ به پیامک پاسخ داده نمیشود
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
استخدام نیروی خانم در شرکت صیفی جات
سلام نیروی خانم فقط خانم برای بسته بندی کاهو و کرفس داخل شرکت نیازمندیم ساعت کاری از ۸ تا ۴ نیم کار آماری هستش دوستان روز مزد نیس سبدی ۲۵ تومن هستش حقوق طبق کنترات محاسبه میشه تسویه کار ۱۵ روزی ۱ ب...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
کارگر تولید و بسته بندی دارو
کارخانه تولید دارو به‌منظور توسعه خطوط تولید و تکمیل نیروی انسانی، از افراد واجد شرایط برای همکاری بلندمدت در محیطی قانونی، ایمن و پایدار دعوت به عمل می‌آورد. فرآیند استخدام کاملاً شفاف، منظم و مطابق ...
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
نیروی کار ساده و متخصص
کار در کارگاه تولیدی و پروژه ای ام دی اف ـ دو نفر نیروی ساده ها نظافت و بسته بندی ـ یک نفر نیروی متخصص با دستگاه وکیوم ـ دو نفر نیروی متخصص در امور فروش جهت فروش و بازاریابی ساعت کار: ۸ صبح ـ ۱۷:۳۰
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
نیازمند نیروی خانم جهت بسته بندی پک قاشق و چنگال
نیروی خانم جهت بسته بندی قاشق و چنگال با دستگاه در کارگاه
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
طراحی قالب فایل ورد برای یک دفترچه شناسنامه قطعه صنعتی
نیاز به یک قالب استاندارد فایل ورد (تنظیم شده مشابه نمونه ارسالی ) تنظیمات صفحه هدر فوتر جداول صفحه بندی پاراگراف لینک گذاری فایل انجام شود آماده ورود اطلاعات شود فرمت خام این فایلی که میفرستیم رو نی...
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
استخدام حسابدار
با سلام به یک نفر حسابدار در کارگاه تولید و بسته بندی در حوالی پلیس راه سهند نیازمندیم ساعت کاری از 8 صبح الی 5 بعد از ظهر بیمه تامین اجتماعی از روز اول صبحانه به عهده شرکت می باشد و هزینه ایاب و...
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
بسته بند کیف و کفش زنانه
تعدادی خانم یا آقا مبتدی و بدون سابقه کار ، جهت بسته بندی کیف و کفش زنانه نیازمند هستیم ساعت کار ۱۰ الی ۸ حقوقه اولیه ۱۵ الی ۲۵ میلیون تومان میدان ولیعصر سه کوچه بالاتر از سینما استقلال جنب کوچه غزایی...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
بدنبال کار درمنزلم مثل بسته بندی
هرکسی سراغ داره پیام بده خواهشا الکی مزاحم نشین
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
کار در منزل با گوشی / توضیحات خوانده شود
❌❌کار در منزل بسته بندی نمیباشد❌❌ شغل ما کاملا در منزل و با گوشی میباشد نمایندگی فروش محصولات آرایشی بهداشتی و کاملا درمانی میباشند. شما خودتون به عنوان نماینده وارد تیم ما میشید و محصول میفروشید ه...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
عروسک در منزل *بسته بندی کردن *
کار برش و کوک عروسک چرمی کوچولو در خانه خودتان همراه با آموزش تا 15 میلیون درآمد در ماه بدون نیاز به چرخ خیاطی .کامل با دست انجام میشه ارسال از یزد مبتدی در منزل خودش آموزش میبینه.کار میکنه و ما...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
استخدام نیرو در آشپزخانه بیرون بر
استخدام رده های شغلی زیر : ۱- خدمات و ظرفشور ۲ نفر ۲ - نیروی سرو و بسته بندی ساعت کاری : از ساعت ۸ تا ۱۶ یا ۱۶ تا ۲۲ یک وعده غذای گرم حقوق و مزایای مناسب
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
نیرو خانم اقا جهت بسته بندی در منزل نیازمندیم
شرکت ال صنعت تولید کننده انواع محصولات طبی راحتی جهت بسته بندی محصولات خود نیرو خانم واقا جهت بسته بندی در منزل نیازمندیم چت دیوار در خدمتم الویت با کسانی که پیام رسان ایتا فعال باشه پیامک پاسخ گونیست...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
نیرو کار اقا
استخدادم جهت در فروشندگی مغازه لوازم آرایشی و بهداشتی بسته بندی نیروی کار در مغازه عمده فروشی نیرو کار آقا 17تا 25سال حقوق: 12میلیون آدرس حضوری: بندر گناوه، خیابان بسیج، کوچه پارکینگ ملت، فرعی ا...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
نیروی بسته بندی خانم
واحد بسته بندی مواد غذایی روزی ۴۵۰ تومان ۱۸ تا ۳۰ سال فاقد سرویس تابعیت ایرانی
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
نیروی کارساده اقا
✔️ استخدام تعدادی نیروی کارساده اقا ✔️ جهت تولیدی میزتلویزیون و جلومبلی عسلی ✔️ یک ساعت تایم ناهاری ✔️ بیمه تامین اجتماعی ✔️ بیمه حوادث ✔️ عیدی و سنوات و … ✔️ حقوق براساس توانایی و مهارت شمااز۱۵تا۲...
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
کارگر خانم
به یک کارگر خانم زیر 30سال جهت بسته بندی مواد شوینده نیازمندیم لطفاً مشخصات و روزمه و شماره تماس خود رو در چت ارسال نمایید تا باشما تماس گرفته شود
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
کار در منزل
کار در منزل بسته بندی نیست بدون محدودیت زمانی و مکانی بدون محدودیت سنی بدون ساعت کاری بدون مدرک تحصیلی
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
فروشنده خانم
فروشنده خانم زرنگ و متعهد خوش برخورد با روابط عمومی خوب سن بین ۲۰ تا ۴۵ سال حقوق ثابت ۱۲ میلیون + بیمه جهت کار بسته بندی و فروش فروشگاه مواد غذایی(سبزیجات آماده طبخ) ساعت کاری از ۱۰ تا ۱۹ فروشگاه واق...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
استخدام نیروی کارگر ساده
نیروی کار گر ساده جهت کار در کارخانه تولید و بسته بندی زغال
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
کارگر ساده
یه شرکت بازرگانی(تولید و بسته بندی خشکبار) به منظور تکمیل پرسنل خود نیاز به نیروی خانوم(حتما خانوم)و حتما مجرد در بازه سنی بین ۲۰ تا ۳۵ سال دارد حقوق طبق اداره کار ساعت کاری ۸ صبح تا ۵ بعداز ظهر اضافه...
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
کار در کشتارگاه بسته بندی فیله ران شینسل
به تعدادی خانوم و آقا برای کار در قطعه بندی مرغ نیازمندیم
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
استخدام نیروی خانم سرویس رفت و برگشت
درود استخدام نیروی خانم جهت کار در کارگاه صنعتی جهت خط تولید ،بسته بندی و مونتاژ کاری قطعات . حقوق توافقی نسبت به توانایی مزایا سرویس رفت و برگشت جهت ثبت رزومه کاری پیام بگذارید ایتا و یا واتس اپ
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
بسته بندی نبات در منزل
یک شرکت پخش نبات و پولکی به تعدادی خانم آقا نیازمند است جهت بسته بندی در منزل خودتان هزینه و ضمانت ندارد بدون چک و صفته تمامی متریال از جمله ترازو و ... در اختیارتون قرار داده میشه حقوق پایه از 20 ...
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
کارگر ساده جهت نظافت و بسته بندی
کارگر ساده جهت نظافت کارگاه و بسته بندی ذغال سرویس نداریم جای خواب هم داریم اتباع پزیرفته میشود
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
استخدام پرسنل خانم در آنلاین شاپ لباس
دو نفر نیروی خانم در واحد بسته بندی و ارسال لباس یک نفر فروشنده محل فروشگاه خیام شرایط پرسنل مجرد زیر ۳۰ سال خانم تایم حدودی کار 11 الی 13 و بعد از ظهر 17 الی 21 با حقوق و مزایا محیط امن و راحت و زنان...
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
پروژه طراحی (بسته بندی) لیبل دئودورانت (Deodorant)
برای یک دئودورانت آلومینیوم‌فری به‌دنبال همکاری با طراح حرفه‌ای لیبل و بسته‌بندی هستیم که علاوه بر توانایی طراحی بصری، به تحلیل بازار، رفتار مصرف‌کننده و تکنیک‌های فروش در نقطه خرید (POS) مسلط باشد. ...
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
جویای کار
بسته بندی درمنزل میخواهم یا کار نزدیک میدان امام علی (ع) باشد
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
جذب نیرو استخدام کار شغل شرکت سینا صنعت
شرکت سینا صنعت در تعدادی بخش‌ها و شرکت‌های وابسته در زمینه طراحی و ساخت و اجرای انواع پروژه های نیروگاهی ، صنعتی و پتروشیمی نیازمند تعدادی نیروی فعال می‌باشد ‎با جای خواب و غذا ‎۳۰ نیروی تکنسین و مت...
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
وسطکاری و بسته بندی
تولیدی باران جهت تکمیل پرسنل خود به ۵ نفر نیروی خانم جهت امور بسته بندی و وسطکاری نیازمند است. ضمناً به اطلاع میرساند که به این افردا بصورت رایگان خیاطی و چرخکاری آموزش داده میشود. به اطلاع میرسانیم ک...
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
1404/08/17
اکرم حسین پور
سلام نیاز به کار در منزل دارم
08:25
کار درمنزل(فقط محدوده دولت آباد)
به یه نفرنیروی خانم کاری ومتعهدبه کار برای بسته بندی لواشک درمنزل نیازمندیم لطفا حتماازمحدوده دولت آباد هستین تماس بگیرین،و آموزش باپرداخت هزینه ناچیز بشماآموزش داده میشودوبعداززدن یه بسته وسختی کارکه...
1404/08/18
کاظمی
سلام من مادرم دیالیزیه بابامم سنش بالاس نمیتووم بیرون منزل کار کنم کار اسنترنتی هم نمیخام کار بسنه بندی چیزی داخل منزل هست تگروخدا بگین من محدوده زینبیه هستم 😭😭😭😭😭
12:50
کاظمی
کار بسته بندی در منزل 
12:54
بی بی فاطمه حسینی نژاد
17:20
بسته بندی البسه بیمارستانی
به تعدادی نیرو بسته بندی خانم جهت کار در کارگاه با محیطی امن به صورت دونه ای حقوق بستگی به کارکرد نیرو دارد ساعت کار از۸صبح تا …
1404/09/16
تمنا حسرتی
سلام وقت بخیر نیاز به کار درمنزل خودم دارم لطفا پیام دهید ساکن تهران هستم 
10:09
1404/09/21
زهرا عباسی
سلام من به کار در منزل بصورت پاره وقت از7 عصر تا 11 شب میتونم انجام بده تایم دیگه سرکارم و واقعا بهش نیاز دارم 
05:02
زهرا عباسی
می‌خوام محدوده افسریه و مسعودیه تهران باشه لطفاً برام پیدا کنید ممنون میشم 
05:04
استخدام کارگر بسته بندی کارخانه ظرف یکبارمصرف
استخدارم فوری کارگر بسته بندی تولید حقوق و مزایا دریافتی 22 تا 25 پرداخت به موقع حقوق برای اطلاعات بشتر با شماره های زیر تماس بگیرید 22220440 22220484 22220455
سیده فاطمه شُبِیری
سلام من یه خانم50 ساله هستم،وبه کار در منزل  نياز دارم  لطفا🙏🏼😥
08:24
شرمین عطایی
نیازمندکاردر منزل هستم از نوسود در کرمانشاه 
09:23
1404/09/22
الهام قفوری
بسته بندی یا هر کار دیگر
در منزل

10:15
پرسنل کار خانوم
نیروی کار خانوم در حوضه ی بسته بندی ذغال ساعت کار 8الی 16 در محیطی بسیار عالی و ارام حقوق و مزایا به مقدار مکفی
جمعه 18 بهمن 1404، ساعت 08:21