دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
4 پاسخ
17 تایید
بسته بندی
شرینی و قنادی حلوالند به تعدادی نیرو بسته بندی نیازمند است شرح وظایف : _دقت و سرعت در انجام کار -چیدمان و مرتب سازی کالاها -همکاری با تیم ها -رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در کارگاه -انجام سایر امور محو...
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
مانیماست | Manimaset
استخدام انباردار(خانم-مشهد)
یک مجموعه آنلاین پوشاک بانوان، جهت تکمیل کادر انبار خود احتیاج به یک همکار خانم جوان دارد. رزومه کاری مهم نیست اما شخص مورد نظر ترجیحا آشنا به امور انبارداری، بسته‌بندی، پوشاک و آمارگیری و همچنین آشن...
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
7 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
فناوران ایده گستر فیدار | Ideh Gostar Fidar
استخدام کارگر ساده (مشهد)
به یک نیروی خدماتی و فنی جهت همکاری در کارگاه نیازمندیم. مسئولیت‌ها شامل موارد زیر می‌شود: انجام کارهای نظافتی و مرتب‌سازی محیط کارگاه کمک در امور فنی و تولید (در حد کارهای دستی و ساده) انجام کارهای...
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به چند نفر همکار آقا در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر به علت کمبود و...
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
طراحی ۴ جعبه بسته بندی غذا فست فود
با سلام و احترام طراحی چند جعبه بسته بندی برای فست فود رژیمی هست که نیاز به طراحی لایه باز جعبه ها برای چاپخانه میباشد
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
طراحی لیبل چای کیسه ای فوری تحویل تا فردا ۱۰ صبح
طراحی لیبل چای کیسه ای و دمنوش به صورت انحصاری ابعاد نرمال چای کیسه ای عکس نمونه ارسال خواهد شد طرح مورد نظر یک طرح بسیار شیک ساده جهت کافی شاپ شعار Take off with v1
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
به‌دو‌نفر خانم جهت بسته بندی نبات نیازمندیم بسته بندی فقط در کارگاه هست به خونه نمیدیم
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
سلام کار در انبار بسته بندی پوشاک و غیره ساعت کاری مشخصه کلا 10 ساعت کار در روز برای توضیحات بیشتر چت دیوار پیام بدید ترجیحا بومی
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
بسته بندی
بسته بندی نان خشک تماس باشماره+9* *** *** **** جهت هماهنگی
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
بسته بندی
با سلام خدمت خانمهای جویای کار .کار بسته بندی محصولات کشاورزی (صیفی جات) در شهرک های صنعتی اندیمشک و دزفول به صورت پاره وقت در تایم ۸ ساعت کاری و مزد روزانه ۴۰۰ هزار تومان و تصفیه به صورتی هفتگی تا ...
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
اعتماد یدک پارس | Etemad Yadak Pars
استخدام کارگر ساده انبار
شرکت اعتماد یدک پارس فعال در حوزه ی توزیع قطعات و لوازم یدکی خودرو ، جهت تکمیل کادر انبار خود به یک نیروی منظم ، پر انرژی و متعهد نیاز دارد . این فرد مسئول انجام امور روزمره ی انبار شامل بسته بندی ، چ...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
کارشناس واحد تولید آقا
آگهی استخدام شیفت صبح (آقا) فروشگاه تخصصی روغن های گیاهی بنِدیتو ، به یک نیرو آقا در بخش تولید و بسته بندی نیازمند است : شرایط : حداکثر سن 32 سال حداقل مدرک کارشناسی با هوش و خلاق با مهارت بر...
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
استخدام نیرو فوری
شرکت ارائه دهنده خدمات رنگ و چاپ به نیروهای زیر نیازمند است: نیروی آشنا به امور چاپ سیلک یا تامپو خانم و آقا نیروی ساده جهت امور آماده سازی قطعه و بسته بندی و چیدمان قطعات نیروهای با انگیزه و فعال در ...
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
استخدام نیروی بسته بندی (پاره وقت)
استخدام نیروی بسته‌بندی (پاره‌وقت) به یک نفر نیروی منظم و متعهد جهت بسته‌بندی محصولات به صورت پاره‌وقت نیازمندیم. ✔️ حقوق: طبق توافق ✔️ محیط کاری مناسب جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
آبدارچی شرکت بازرگانی
فقط آقا مسئولیت پذیر فعال و با پشتکار حفظ نظم و ترتیب در محل کار توانایی کار تیمی بسته بندی بار و جا به جایی بار تا ۱۰ کیلو خوش برخورد و منظم توجه به جزئیات و نظافت واحد
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
کارگر ساده آقا و خانم
یک شرکت تولیدی محصولات آشپزخانه به تعدادی نیروی کار ساده خانم و آقا جهت امور تولید ( مفتول کاری ). بسته بندی . جوشکاری و رنگ کوره ای نیازمندیم . اتباع در صورت داشتن مجوز پذیرش میشوند .
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
تولیدی و بسته بندی چای و قهوه | coffee and tea production line
مدیر مالی | Financial Manager
شرح شغل: برنامه‌ریزی، هدایت و کنترل کلیه فعالیت‌های مالی، حسابداری و بودجه شرکت. نظارت بر تهیه و تنظیم صورت‌های مالی، ترازنامه، گزارش سود و زیان و جریان وجوه نقد. مدیریت جریان نقدینگی، کنترل هزینه‌ها ...
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
اپراتور تولید ، کارگر انبار
یک شرکت معتبر برای تکمیل کادر پرسنلی خود ب *تعدادی نیروی کارگر ساده (اپراتور تولید ) فقط آقای بدون نیاز ب سابقه *نیروی بسته بندی و جداسازی به صورت روزکار وشیفتی حقوق و مزایای قانون کار بیمه و بیمه تک...
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
به تعدادی سردوز کار و راسته دوز ماهر و اتو کار
به تعداد سردوزکار و راسته دوز ماهردر کارگاه به صورت خطی نیازمندیم به تعدادی اتوکار و بسته بندی کار ماهر هم نیازمندیم ساعت کاری از ۸ صبح تا ۶ بعد ازظهر حقوق به صورت ماهیانه سرموقع تیراژ بالا بدون ب...
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
استخدام نیرو خانم براهمکاری دراعطاری
استخدام نیرو خانم درصنف اعطاری مسولیت پذیری روابط اجتماعی خوب مشتری مدار اخلاق خوب رفتارخوب کاراعطاری ازجمله فروشنده گی نظافت ،بسته بندی ،آساب کردن ،درست کردن ادویه و......
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
نیاز به همکار خانم در محیطی کاملا زنانه
با سلام و عرض احترام یک شرکت معتبر واقع در خیابان امام خمینی نیاز به همکار خانم در محیطی کاملا زنانه دارد . 1. نیاز به همکار خانم با تجربه لحیم کاری قطعات دیپ و SMD و مونتاژ کاری 2. نیاز به همکار خا...
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
بسته بندی اکسسوری
بسته بندی انواع اکسسوری اعم از تل مو،گیره مو، کلیپس،کش مو و.... عقدقرارداد رسمی پرداخت حقوق آنی و موقع تحویل بار تسویه و تحویل ماهانه جهت کسب اطلاعات بیشتر شماره تماس بگذارید تا اپراتورهای ما در اسرع ...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
بسته بندی جگر وسنگدان کشتارگاه آمل
سلام کار آمل هستش ب تعدادی نیروی جوان جهت کار در کشتارگاه مرغ نیاز مندیم همراه با جای خواب و خوراک حقوق پایه از ۲۵ تا ۳۰ میلیون ساعت کاری ۷ غروب تا ۳ شب پیمانکاری هم کار میکنم اگه تماس پاسخگو نب...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
پرسنل جهت سورت و بسته بندی سیب
استخدام نیرو جهت سورت و بسته‌بندی سیب در سردخانه به تعدادی نیرو آقا/خانم برای سورت، درجه‌بندی و بسته‌بندی سیب در سردخانه نیازمندیم. مدت کار حدود ۴ ماه می‌باشد. شرایط کار: • محیط کاری سالم و منظم •...
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
بسته بندی در منزل خودتان
درآمد میلیونی با کار در منزل خودتان
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
استخدام کارگر ساده
به تعدادی نیرو کار جوان خانم و آقا جهت چسب زدن و بسته بندی کارتن ها نیازمندیم شرایط به شرح ذیل می باشد : ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح الی ۱۷ پنج شنبه ها از ساعت ۸ صبح الی ۱۴ شرایط سنی ۱۸...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
استخدام کارشناس کنترل کیفی خانم
شرکت بهین بسته بندی نوردخت مایسا تولید کننده درب های شیشه های رب گوجه و خیار شور و مرباجات جهت تکمیل کادر خود به یک نیروی کار خانم با حداق مدرک لیسانس ترجیحا رشته های مهندسی ،شیمی و ... جهت فرایند ک...
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
شاگرد مغازه ارایشی
با سلام به یکنفر آقا جهت کار در مغازه‌ی ارایشی نیازمندیم جابجایی و بسته بندی و تحویل بار لطفا پیام بزارید تا اطلاعات کامل در اختیار شما قرار بگیره
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
استخدام پیک موتوری جهت ارسال ارسال مرغ بسته بندی شده درب منزل مشتریان
استخدام پیک موتوری جهت ارسال ارسال مرغ بسته بندی شده درب منزل مشتریان باکس توسط مجموعه داده میشود
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
نیازمند شریک و سرمایه گذار
سلام بنده کامیون دهچرخ دارم چند ساله تو کار علوفه بودم هم برای خرید هم فروش دیگه استاد شدم یه شریک میخام باهم یه کارگاه پرس ذرت علوفه بنا کنیم زمین هم خریدم مجوز هم براش گرفتم ۲۰هزار متر زمین با مجوز ...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
بسته بند خانم برای تولیدی
بسته بندی لباس بچگونس تاکردن سلفون کارت زدن این چیزا کار نسبتا راحتیه از ۸ورب صبح تا ۷ ۵شنبها تا ساعت ۵ ۱تا۲ونیم ساعت ناهاری ارسال نداریم اتاق بسته بندی خانمن پس ب خانم برای بسته بندی نیازمندیم مشخصات...
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
اپراتور تولید و بسته بندی(آقا و خانم)
به تعدادی نیروی آقا جهت کار با دستگاه پرس و تعدادی خانم جهت بسته بندی و مونتاژ در کارخانه قطعات خودرو واقع در گمرک سلفچگان نیازمندیم *آشنا با دستگاه پرس مزیت محسوب میشود. *حداکثر سن 45 سال *ساعت کاری:...
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
منقل کار ماهر و کمک آشپز
منقل کار و کمک آشپز ماهر به پخت انواع کباب و جوجه و پخت انواع غذا و دورچین و بسته بندی ساعت کاری ۱۰ الی ۱۵.۳۰ و ۱۶ الی ۲۳ سن بین ۲۵ الی ۴۵ سال حقوق ۲۵ الی ۲۸ میلیون بیمه کامل در صورت داشتن شرایط تما...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
فولاد آلیاژی ایران
اپراتور جرثقیل سقفی بسته بندی
جنسیت: آقا مقطع و رشته تحصیلی: دیپلم ریاضی، تجربی، انسانی، فنی حداکثر سن مورد نیاز 30 سال می‌باشد.
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
استخدام نیروی آقادر انبار مواد غذایی واقع در تهران
استخدام نیروی کار اقا باجای خواب تمیز و مرتب درانبار مواد غذایی محل کار تهران حقوق ۳۵ تا ۴۰ تومن صبحانه ناهار و شام بیمه بعد از یک ماه کار بیمه و عیدی وسنوات ساعت کاری 8 صبح تا 5عصر اضافه کار اختیاری ...
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
نیروی تولید خانم و آقا
به تعدادی همکار خانم و آقا جهت کار در خط تولید و بسته بندی قهوه واقع در عباس آباد کرج با سابقه کار و بدون سابقه کار نیازمندیم حقوق ۱۵ تا ۲۰ تومان ساعت کاری ۸ صبح الی ۸ شب ساکنین مناطق محمد شهر ،عباس ...
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
چرا بیکاری در این شرایط
(استخدام مجموعه تولیدی ورزا چرم ) به تعدادی نیروی خانم و آقا جهت همکاری در تولیدی کیف نیازمند است وسط کار. لیویس کار. وردست چرخکار. بسته بندی و کیوسی. رنگ کار چرم. و کارگر ساده. برای اطلاعات...
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
بسته بندی و وسط کاری در تولیدی پوساک
بسته بندی و وسط کاری در تولیدی پوشاک نیازمندیم محیط کاملا سالم و دوستانه واقع در خ فلسطین
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
نیروی خانم جهت مونتاژ و بسته بندی
سه راه مبارکه/ شیفت 8 ساعته/سرویس/تا35 سال
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
استخدام نیروی خانم بسته بندی
با سلام شرکت تولیدی قطعات خودرو واقع در شهرک صنعتی تیران جهت قسمت بسته بندی نیروی خانم استخدام می نماید. شرایط: ✅داشتن روحیه کار تیمی ✅ساعت کاری از ۷ صبح تا ۴ عصر(امکان شیفت هم هست)
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
کارگر جهت کار در تولیدی لوازم ورزشی
به یک نفر نیروی آقا جوان برای بسته بندی و کار در تولیدی لوازم ورزشی به صورت داعم نیازمندیم کار سبک و راحت تایم کاری 8صبح تا 5 جمعه ها تعطیل جوان 17تا 27ساله منظم و بی حاشیه اضافه کاری هم داریم که ...
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
نیروی خدماتی خانم و آقا برای داروخانه
حداکثر 30 سال و با تحصیلات دیپلم به بالا منظم و مرتب و مسولیت پذیر توانایی کارهای چیدمان و بسته بندی و آشپزی و نظافت ساعت کاری از 9 صبح تا 6 عصر دارای ضامن معتبر لطفا اسم و فامیلی و آدرس سکونت و شماره...
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
استخدام
شرکت معتبر در زمینه تولید لوازم یدکی در پیامبر اعظم 75 ( توس 92) برای تکمیل نیروی انسانی خود افراد ذیل را دعوت به همکاری می کند: 1- کارگر انبار ( آقا) 2 نفر 2- کارگر خط بسته بندی ( خانم) 5 نفر 3- ن...
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
کارگر ساده آقا وخانم در چندین شرکت معتبرموادغذایی
به تعدادی کارگر ساده آقا خانم ایرانی جهت همکاری در چندین کار‌خانه برند ومعتبر جهت بسته بندی محصولات نیازمندیم کارخانه بیسکویت خانم ۶صبح تا ۲ظهر با اضافه کار ۶عصر با ناهار حقوق ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ کارخانه...
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
مسئول بسته بندی و ارسال سفارشات اینترنتی
ستاره زیبایی شرکت معتبر و فعال در حوزه تولید و پخش محصولات آرایشی و بهداشتی جهت تکمیل کادر اداری خود به یک نیرو جهت بسته بندی و انجام امور شرکتی با شرایط زیر دعوت به عمل می آورد . -بسته بندی سفارشات -...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
کارگر ساده به همراه جای خواب غذا
(کارگاهای وابسته به شرکت های خودرو سازی ) قسمت های تولید،منتاژ،کنترول کیفیت،بسته بندی،انبار داری،اداری، ######کاریابی نیستیم###### ((((افراد با انگیزه ،با ادب ،سالم ،مسئولیت پزیر،مستقل ترجیحاً مجرد ))...
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
تعدادی خانم جهت بسته بندی اپل
تعدادی خانم جهت بسته بندی اپل مانتو شرایط سن از ۱۸الی ۳۵ سال می باشد ساعت کاری ۸ صبح الی۵ عصر آدرس خ ائمه اطهار تقاطع مقداد حقوق بین ۲۰ الی ۲۳ میلیون تومان کار فقط در گارگاه انجام میشود فقط تلفنی پا...
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
کارگر ساده کارخانه(قطعات خودرو)جای خواب،غذا،بیمه
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد ۶۰ نفر ✨️استخدام از روز اول و بدون معطلی✨ ✔️کارخانه معتبر و دولتی قطعات خودرو در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ۳ شعبه فعال ) ✔️ساعت ۸تا۴ بعدازظهر، جم...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
نیازمند نیروی کار آقا وخانم در کارخانه پلاستیک
به چند نفر نیروی کار آقا وخانم در کارخانه پلاستیک جهت بسته بندی با حقوق قانون کار وسرویس ایاب ذهاب اضافه کاری و...نیازمندیم.لطفا فقط تماس بگیرید
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
استخدام نیرو درانبار مواد غذایی همراه باجای خواب
استخدام نیروی کار اقا باجای خواب تمیز و مرتب درانبار مواد غذایی درتهران محل کار تهران حقوق 28تا 32 تومن صبحانه ناهار و شام بیمه بعد از یک ماه کار بیمه و عیدی وسنوات ساعت کاری 8 صبح تا 5عصر اضافه کار ا...
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
جویای کار بسته بندی
جویای کار بسته بندی در منزل هستم
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
کارگر ساده بسته بندی چایی
به تعدادی کارگر ساده آقا جهت تولید و بسته بندی در شرکت معتبر هستی ارین تامین واقع در شهر صنعتی خرمدشت نیازمندیم . شرایط کار سرویس - بیمه و غذا دارد سن از ۱۸ سال تا ۴۵ سال طبق قانون کار پرداختی ماهی...
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
کاردرمنزل
باسلام وعرض ادب آقاهستم به دلیل بیماری نمیتوانم بیرون ازمنزل کارکنم دنبال یک کار تولیدی یابسته بندی یا مونتاژ در انباری منزلمان می‌باشم به طوریکه کارومکان ازمن دستگاه تولیدی یاوسایل بسته بندی یاوسایل ...
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
جذب پیمانکار میوه فروشی در فروشگاه
فروشگاه مایل به همکاری با پیمانکار میوه فروشی در داخل فروشگاه وال مارکت خیابان سعدی می‌باشد بصورت بسته بندی و ودر صورت امکان میوه های کیلویی در کنار بسته بندی
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
کارگر ساده خانم
به چند نفر نیروی خانم جهت کار در کارخانه تولید زغال (بسته بندی و تولید) واقع در شهرک صنعتی خوارزمی ماهدشت (احمد آباد) نیازمندیم. فقط تماس.
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
یک نفر اقا وارد به کار اشپزخانه تهیه غذا
یک نفر اقا جهت کار در تهیه غذا نیازمندیم کار شستوشو و بسته بندی غذا می باشد ساعت کاری 9 الی 21/30 دو ساعت استراحت 16الی18 حقوق 10 تومن با صبحانه و نهار ادرس خیابان اکباتان نرسیده به سه راه برق روبه ...
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
نیرو جهت بسته بندی پوشاک
با سلام گروه تولیدی پوشاک زنانه به تعدادی نیروی (((خانم جوان ))) گروه سنی ۱۸تا ۳۵ ساله جهت کار بسته بندی پوشاک نیاز مندیم (((محیط زنانه است لطفا آقایان تماس نگیرن)))) لطفا خواهشن پیام ندین فقط تم...
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
منشی لابراتوار
کارای دفتری و بسته بندی و...
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
کارگر ساده تک شیفت عصر
جذب نیروی تک شیفت عصر (ساعت کار ۱۴ الی ۲۲) فعالیت ما ، در زمینه ی چاپ، تولید و بسته بندی ظروف یکبارمصرف می باشد _ محل کار شهرک صنعتی _خانم و آقا _ محدوده سنی: 18 الی 45 سال _ داشتن کارت پایان خدمت ال...
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
وسط کار کترینگ،کارگر ساده رستوران
سلام وقت بخیر به یک نفر نیروی کار آقا با شرایط ذیل نیازمندیم نیرو جهت بسته بندی غذا و وسط کاری ساعات کاری:(فقط دوشیفت هستش) ۹:۰۰ الی ۱۶:۳۰ ۱۹:۰۰ الی ۲۳:۰۰ دوساعت و نیم تایم استراحت هستش بیمه از روز او...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
بسته بندی و وسط کاری در تولیدی لباس ورزشی
به یک نفر جهت بسته بندی و یک نفر جهت وسط کاری در تولیدی لباس ورزشی نیازمندیم کار به صورت دونه ای یا با قانون کار تصویه هفتگی با بیمه نهار سرویس آدرس.پلیس راه تهران تبریز شهرک صنعتی عالی نسب خیاب...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
تعدادی کارگر بسته بندی
تعدادی خانم و اقا جهت وسط کار و بسته بندی کار در کارخانه درب و یراق حقوق مکفی ناهار بیمه حق مسکن و خواربار و بن خرید
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
استخدام نیرو بسته بندی
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
کاریابی در ترکیه/اربیل/سلیمانیه
سلام عرض ادب به کارجویان عزیز مهدوی و احمدیان مشاور و مدیر شرکت آیتاش در خدمت کارجویان عزیز کاشی کاری سیمان کاری دیوار چینی گچ کار جوشکاری کابینت کار شیروانی زن کناف کار کاغذ دیواری کباب زن کمک اش...
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
استخدام نیروکار
استخدام نیرو کار فنی و آچار به دست برای تولید قطعات لوازم یدکی خودرو به تعدادی متقاضی کار در شیفت صبح نیازمند است؟ *سابقه کار در خط تولید * سابقه کار در قسمت اداری و حسابداری *رانند لیفتراک *سابقه ...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
استخدام نیرواقاو خانم جهت کاردرکارگاه لوسترسازی
استخدام نیرو اقا و خانم‌جهت کار در کارگاه لوستر سازی یک فرشنده در فرشگاه به ادرس سه راه گوهردشت نرسیده به سه بانندی ۲نفر خانم جهت منتاژ و بسته بندی ۲نفر اقا جهت جوشکاری و برش کاری و رنگ استاتیک سا...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
بسته بندی پوشاک
به چند همکار خانم واقا جهت کار در تولیدی پوشاک زنانه نیازمندیم با حقوق خوب ومحیط خوب
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
کارگر بسته بندی و انبار
مجموعه ما جهت تکمیل کادر خود به یک نیروی فعال، منظم و مسئولیت پذیر برای بخش بسته بندی و ارسال نیاز دارد. شرایط و وظایف شغلی : ✅ بسته بندی دقیق و تمیز سفارشات ✅ آماده سازی مرسولات برای ارسال ✅ ثبت و ...
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
خانم جهت امور پک بسته بندی
با سلام خانم جهت امور پک بسته بندی محیط دوستانه و با احترام به پرسنل کار سبک‌ راحت بیمه اضاف کار به علت مشغله کاری لطفا رزومه خودرا واتساپ ارسال نمایید تا در صورت نیاز مصاحبه کاری برای شما در نظ...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
پذیرش و استخدام نیرو کارخانه شکلات
سلام و خیرمقدم، به تعداد محدودی نیروی کار جوان و پر انرژی در کارخانه جهت بسته بندی و اپراتور دستگاه نیازمندیم جهت اطلاعات بیشتر و ثبت نام تماس بگیرید. باتشکر
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
نیروی جهت سورت وبسته بندی
به تعدادی نیروی (خانم) جهت سورت و بسته بندی در سورتینگ واقع در نهضت آباد نیازمندیم. حقوق روز مزد و مزایا +حق سرویس ... پیام جواب داده نمیشود تماس فرمایید... ساعات پاسخگویی: در روز های غیر تعطیل از سا...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
نیازمند فوری نیرو جهت بسته بندی در کارگاه
به دونفر نیرو خانم جوان جهت بسته بندی در کارگاه نیازمندیم اولویت با آدرس های دهنو خالصه. اندیشه. ۱۷ شهریور .یغما .فرح بخش شرقی. باهنر شمالی .فقط تماس بگیرید پیام جوابگو نیستم
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
استخدام نیروی کار در کارگاه چاپ رول کاغذ
یک کارگاه چاپ رول و بسته بندی کاغذ محدوده شهرک وحدت فردیس جهت کار بسته بندی رول کاغذ به چند نفر خانم و آقا نیار دارد همچنین به یک نفر خانم جهت نیروی خدماتی نیازمندیم
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
یک نفر اقا جهت کار در انبار قطعات خودرو
شرکت پخش قطعات یدکی خودرو جهت بسته بندی و چیدمان قطعات خودرو یک نفر اقا استخدام‌می‌کند. شرایط استخدام: سن از ۱۸ الی ۳۰ زرنگ و توانمند علاقمند به یادگیری قطعات خودرو بدون حاشیه عدم اعتیاد (کشیدن سیگار ...
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
استخدام کارگر انبار
یک نفر کارگر جهت بسته بندی و بارگیری خوراک دام بیمه ندارد. حقوق ماهیانه پرداخت میشود. ایرانی یا افغانی فرقی ندارد. اتاق جهت خواب دارد. خرجی و خورد و خوراک ندارد. محل کار در شهر زازران است. لطفا شماره ...
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
استخدام نیروی کار آقا در کارخانه
با سلام فراخوان پذیرش نیرو کار ساده استخدام در قسمت های؛ بسته بندی انبار مونتاژ خط تولید کنترل کیفی تکنسین فنی و برق اداری و تجاری و... در رده سنی ۲۰ تا ۳۰ سال با جای خواب سه وعده غذایی (صبحانه نها...
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
آگهی استخدام
کار در کارخانه تولید و بسته بندی
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
فروشنده
به یک نیروی پسر نیازمندیم پر انرژی و مسولیت پذیر وظایف اصلی: بسته بندی مدیریت موجودی فروشندگی مرتب و‌تمیز کردن گالری حتما به محل کار نزدیک باشید ساعت کاری ۱۰ صبح تا ۱۴ بعدازظهر جوان و پر انرژی ...
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
استخدام نیرو خانم
استخدام نیرو خانم جهت بسته بندی ساعت کاری صبح تا بعد از ظهر با تعهد کاری بدون نیاز به سابقه کاری با حوصله محل کار محدوده چهارراه تختی
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
استخدام نیرو خانم و آقا فوری
شرکت نوین شهد پارسا ماندگار جهت تکمیل کادر پرنسل خود دعوت به همکاری می نماید : به تعدادی نیروی خانم و آقا جهت بسته بندی نبات نیازمندیم *شرایط استخدام نیرو جوان و دست فرز مسولئیت پذیر توضیحات کار: بست...
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
نیروی خانم جهت بسته بندی سفره یکبار مصرف
نیروی خانم جهت بسته بندی سفره یکبار مصرف نیاز مندیم
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
تعدادی همکار خانم جهت بسته بندی پاپوش در کارگاه
به تعدادی همکار خانم جهت بسته بندی جوراب و پاپوش در کارگاه نیازمندیم. دستمزد به صورت مزدی هست میانگین بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون در ماه میوفته
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
1404/08/17
اکرم حسین پور
سلام نیاز به کار در منزل دارم
08:25
استخدام کارگر ساده کارخانه قطعات خودرو
استخدام کارگر ساده در کارخانه بزرگ قطعات خودرو ««شروع به کار فوری»» کارگر ساده شهرستانی همراه با جای خواب تمیز و مجهز کارگر ساده اقا تا ۵۵ و خانم تا ۵۳ سال در قسمت **خط تولید **بسته بندی **...
1404/08/18
کاظمی
سلام من مادرم دیالیزیه بابامم سنش بالاس نمیتووم بیرون منزل کار کنم کار اسنترنتی هم نمیخام کار بسنه بندی چیزی داخل منزل هست تگروخدا بگین من محدوده زینبیه هستم 😭😭😭😭😭
12:50
کاظمی
کار بسته بندی در منزل 
12:54
بی بی فاطمه حسینی نژاد
17:20
کارگر ساده کارخانه شکلات و پاستیل(جای خواب/غذا)
با سلام و خسته نباشید فراخوان جذب کارگر ساده برای خط تولید کارخانه با تمامی مزایا ✅️ لطفا پس از مطالعه در صورت تمایل به همکاری تماس بگیرید ✅️ کار در خط تولید و بسته بندی کارخانه میباشد جای خواب در ص...
1404/09/16
تمنا حسرتی
سلام وقت بخیر نیاز به کار درمنزل خودم دارم لطفا پیام دهید ساکن تهران هستم 
10:09
یک‌شنبه 17 آذر 1404، ساعت 13:10