دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
4 پاسخ
17 تایید
طراحی لیبل حرفه‌ای برای بطری‌های سرکه سیب و سکنجبین
طراحی لیبل برای محصول سرکه سیب و سکنجبین که به صورت بطری هست محصول خروجی لایه باز و jpg باشه
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
طراحی لوگو برای برند بسته‌بندی کیوی
با سلام برای ثبت برند و مجموعه بسته بندی خودم میخوام از صفر تا صد نام برند خودمون باشه بسته کیوی میباشد توضیحات بیشتر بعدا
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
7 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
شرینی و قنادی حلوالند به تعدادی نیرو بسته بندی نیازمند است شرح وظایف : _دقت و سرعت در انجام کار -چیدمان و مرتب سازی کالاها -همکاری با تیم ها -رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در کارگاه -انجام سایر امور محو...
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
مانیماست | Manimaset
استخدام انباردار(خانم-مشهد)
یک مجموعه آنلاین پوشاک بانوان، جهت تکمیل کادر انبار خود احتیاج به یک همکار خانم جوان دارد. رزومه کاری مهم نیست اما شخص مورد نظر ترجیحا آشنا به امور انبارداری، بسته‌بندی، پوشاک و آمارگیری و همچنین آشن...
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
فناوران ایده گستر فیدار | Ideh Gostar Fidar
استخدام کارگر ساده (مشهد)
به یک نیروی خدماتی و فنی جهت همکاری در کارگاه نیازمندیم. مسئولیت‌ها شامل موارد زیر می‌شود: انجام کارهای نظافتی و مرتب‌سازی محیط کارگاه کمک در امور فنی و تولید (در حد کارهای دستی و ساده) انجام کارهای...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
به چند نفر همکار آقا در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر به علت کمبود و...
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
به دو نفر خانم زرنگ و کاری در بسته بندی آلوچه نیازمندیم ،دستمزد روزانه ۴۰۰تومان محیطی کاملازنانه و امن ،، کار به منزل داده نمیشود و فقط در کارگاه انجام میشه ،کسایی که واقعا نیاز به کار دارن در چت دیو...
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
طراحی ۴ جعبه بسته بندی غذا فست فود
با سلام و احترام طراحی چند جعبه بسته بندی برای فست فود رژیمی هست که نیاز به طراحی لایه باز جعبه ها برای چاپخانه میباشد
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
ادمین حضوری و با سابقه ی دیجی کالا
ادمین حرفه ای دیجی کالا با سابقه حرفه ای فعالیت، مدیریت و اداره پنل دیجی کالا شرایط کاری : 1.مدیریت پنل دیجی کالا 2.درج محصولات در دیجی کالا 3.انجام امور بهینه سازی و محتوای مورد نیاز محصولات در دیج...
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
ادمین پاسخگویی
⚪به تعداد محدودی ادمین در جهت پاسخگویی در حیطه بسته بندی با تسویه حساب هفتگی در کانال تلگرام نیازمندیم⚪
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
استخدام کار در منزل
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ثبت نام)✅ کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ +...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
کارگر ساده خانم و آقا
یک شرکت معتبر واقع در شهرک صنعتی عباس آباد دعوت به همکاری می نماید. شرایط همکاری:ساعت کاری از ساعت 8 الی 18 پنجشنبه ها تا ظهر 1-نیرو ساده خانم و آقا 2-نیروی قسمت پرداختکاری و خش کاری 3-نیروی آشنا به ک...
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
کاردرمنزل
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ثبت نام)✅ کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ +...
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
استخدام خیاط خانم با حقوق بالا (محیط کار زنانه)
#استخدام #استخدام #استخدام به تعدادی خیاط خانم ماهر با حقوق عالی جهت دوخت تیشرت مردانه نیازمندیم. عناوین شغلی مورد نیاز: میاندوز زیگزال دوز راسته دوز سرنخ زن آشنا با دستگاه سرنخ زنی اتومات اتوکار...
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
کارگر ساده
بسته بندی مواد غذایی شهرک صنعتی صفادشت ساعت کاری ۸ صبح الی ۱۶ پنجشنبه و جمعه تعطیل فقط آقا ناهار و سرویس رفت امد نداریم حقوق پایه با بیمه ۱۷/۰۰۰/۰۰۰
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
معین عرب خزائلی
استخدام نیرو کار در کارگاه نان و شیرینی
در قسمت بسته بندی و فروش. نان و شیرینی همراه با بیمه حقوق طبق قانون کار 0938XXX2014(نمایش کامل)
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
نیرو جهت کار در ساختمان پلاسکو
به یک نیرو آقا جهت کار در دفتر پخش پوشاک امور بسته بندی پوشاک و …. محیطی کاملا امن و آرام جهت هماهنگی تماس بگیرید جمعه ها تعطیل پیام پاسخگو نیستم.
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
کار در منزل با گوشی ویژه بانوان
سلام دوست عزیز... خوشحالم که اینجا هستی قبل از هر چیز ازت میخوام که حالا که تصمیم به " تغییر " در شرایطت رو گرفتی با نقشه راهی که بهت میدم پر انرژی و مستحکم شروع بکنی به صورت کلی شما در طول روز یک...
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
همکار آقا جهت کار در شکلات فروشی ساکن نجف اباد
لطفا تمام نکات رو مطالعه کنید و سوال تکراری نپرسید -فقط آقا ۱۸-۲۸ سال -فقط ساکن نجف اباد - دو شیفت - یک روز تستی با حقوق کار میکنید که شما با محیط کار آشنا بشید و ما هم شمارو با بقیه مقایسه کنیم - ...
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
کار با گوشی برای بانوان
«دنبال یه کار آروم و درآمدزا تو خونه‌ای؟ با یه تیم صمیمی، یاد بگیر چطور تو مسیر سلامتی و آموزش طب سنتی درآمد واقعی بسازی بدون سرمایه، بدون استرس، فقط انگیزه و یه گوشی کافیِ شرایط همکاری فقط بانوا...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
استخدام نیروی کار
با سلام به چند نفر همکار جهت استخدام با شرایط زیر نیازمندیم ۱- فرز cnc کار ماهر مسلط به نرم افزار پاورمیل و سالید ورک یک نفر ۲- کارگر فنی آشنا به جوشکار و جوش لیزر یک نفر با حقوق عالی ۳- کارگر فنی تو...
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
خیاط خانم آشنا به چرخ صنعتی
خیاط ترجیحا خانم مسلط به کار با چرخ خیاطی صنعتی و نوار دوزی جهت دوخت روکش کاپوت تراکتور همه اقلام اعم از چرخ خیاطی و پارچه و کل مخلفات به عهده ما میباشد و شما تنها مسئول برش و دوخت و بسته بندی سفارش...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
نیرو برای انبار لوازم یدکی
به تعدادی نیرو جهت کار در‌انبار لوازم یدکی‌نیازمندیم شرایط:متهعد و منظم کاری و زرنگ حداکثر سن ۳۵سال داشتن سواد کار شما جمع کردن فاکتور مشتریان و بسته بندی جنس ها و کارهای داخل انبار هست ساعت کاری۸صبح...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
استخدام/چرخکار/چرخ کار/سردوز/راسته دوز
✅با سلام تولیدی پوشاک تریکو مردانه ✅جهت تکمیل پرسنل خود به تعدادی نیروی متعهد نیازمند است ✅سردوزکار ✅راسته دوز ✅میاندوز کار ✅بردست ✅اتوکار ✅بسته بندی کار ✅کار دائم، تسویه نقدی به صورت ماها...
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
کارگر ساده تولید
کارگر آقا/خانم جهت کار مونتاژ و بسته بندی در کارگاهی در شهرک صنعتی سپهر (خسروآباد) نیازمندیم.حقوق مطابق اداره کار
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
نیرو کار برای فست فود و سالن کاری
نیازمند نیرو مسئولیت پذیر و خوش انرژی در قسمت های بسته بندی، سالن ، و...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
کارگر ساده ، استخدام جذب نیرو
کارخانه معتبر تولید و بسته بندی مواد غذایی برای تکمیل نیرو استخدام مینماید نیروی کار آقا فضای کار داخل سالن محیطی ایده آل ترجیحا نزدیک محدوده چهاردانگه یا اسلامشهر صبحانه + نهار
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
استخدام نیروی جوان و باحال در لش کالا
ما توی لش کالا یه تیم جوان شاد و فعالیم که برای چند سمت شغلی دنبال همکار صادق و مسئولیت‌پذیر می‌گردیم که دنبال تجربه‌های جدید باشه و از تنبلی بدش بیاد لازمه که آماده یادگیری باشه و کار با کامپیوتر هم ...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
نیروی خانم جهت بسته بندی نمک
آگهی استخدام کارگاه نمک واقع در شهرک صنعتی شماره یک بروجرد جهت بسته بندی نمک نیروی خانم متعهد و فعال استخدام می کند. ✅شرایط سنی : ۲۵ الی۳۵ سال ✅ساعت کار : ۸ صبح الی ۱۸ ✅سرویس رفت و برگشت دارد. ❌(سرویس...
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
کاگر بسته بندی
بسته بندی نمک
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
بسته بندی و مونتاژ
نیروی خانم‌ موجه برای محیط کاری موجه وزنانه بسته بندی و مونتاژ. ۷خانم درحال حاظر مشغول کارهستند همراه با صبحانه فقط تماس و حضوری پاسخ گو هستیم
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
کارمند حراست - آقا
معرفی شرکت گروه صنعتی طبیعت ماکان در حوزه تولید، توزیع و پخش در انواع صنایع از قبیل: غذایی، پتروشیمی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، ساختمان، شوینده و بهداشتی، سلولزی، چاپ، بسته بندی و ... فعالیت دارد. مهمتر...
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
همکاری در بسته بندی دورکاری در خانه
با سلام و خسته نباشید خدمت کارجویان عزیز به تعدادی نیروی کاری مسئولیت پذیر و منظم، جهت شغل بسته بندی بصورت دورکار، کار درخانه نیازمندیم ، با حقوق و مزایای مناسب و بیمه و ... لطفا جهت ارتباط و همکـاری ...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
نیروی خانم جهت بسته بندی
سلام دو نفر نیروی خانم جهت کار در کارگاه خمیرمایه ساعت کاری ۸ تا ۵:۳۰ حقوق روزانه ۳۷۰ هفتگی تسویه میشه محیط همه خانوم هستن سن ۲۵ تا ۴۰ سرعت عمل و منظم ,با اخلاق بودن شخص مهمه. پیامک و چت دیوار پیام...
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
شهاب پرداز ایرانیان | Shahab Pardaz Iranian
استخدام منشی اداری(خانم)
شرکت فعال در حوزه موبایل جهت تکمیل کادر اداری خود، یک منشی پذیرش با شرایط زیر استخدام می‌نماید. پاسخگویی مودبانه به مشتریان حضوری و تلفنی تهیه فیلم و توضیحات هنگام بازکردن بسته پستی و بایگانی کردن آن ...
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
شغل در امد در منزل
سلام کار در منزل بسته بندی اجیل و حبوبات ب صورت پاره وقت ب عنوان شغل دوم هم میشه استفاده کرد فرصت عالی برا خانم ها و اقایون دارای تایید تمام ارگان ها و رضایت
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
کار در منزل برای بانوان
کار درمنزل برای بانوان بالای هجده سال بدون نیاز به سابقه یا مدرک تحصیلی یا موقعیت مکانی از سراسر کشور تنها با گوشی در دست و ساعت کاری دلخواه و درآمد روزانه و ماهیانه و ثبت نام و آموزش های مجازی رایگان...
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
کارگر ساده
به تعدادی نیروی کار آقا و خانم جهت تولید و بسته بندی ‌و خدماتی در شرکت معتبر دارویی البرز زاگرس واقع در شهرصنعتی بهارستان کمال شهر نیازمندیم ساعت کاری ۷.۳۰ الی ۱۹.۳۰ اضافه کاری هم دارد به صورت روز...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
استخدام نیرو (خانم مجرد)
نیازمند نیروی خانم مجرد و بدون حاشیه در شرکت بسته بندی تخم مرغ واقع در شهرک بزرگ صنعتی شیراز ساعت تماس : ۲۱ الی ۲۳ شب لطفا فقط نماس بگیرید
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
کار در منزل بانوان بسته بندی
بانوان عزیز شما میتونیدطی یک دوره۱۲روزه درآمدمیلیونی داشته باشید(۳۲میلیون) فقط بانوان۱۸تا۳۵سال چت دیوار پیام بزارین
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
نیروی بسته بندی پوشاک
به یک نفر نیروی خانم ترجیحا جوان جهت بسته بندی و اتو کاری شلوار بیرونی زنانه نیازمندیم ساعت کاری8تا14 هست از شنبه تا پنجشنبه تایم کاری هست کار در منزل نداریم لطفا سوال نفرمایید
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
کارگر ساده ،راننده پایه
استخدام شرکت ماکیان سلامت زرین دانه کارگر ساده (آقا ، خانم) راننده پایه 1یا 2 سابقه رانندگی با خاور بیمه تامین اجتماعی دارد لطفا حضوری تشریف بیاورید ساعت مراجعه از ۳ تا ۵ عصر آدرس: کمربندی خاتم الا...
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
کار در منزل
سلام کار در منزل بسته بندی اجیل و حبوبات ب صورت پاره وقت ب عنوان شغل دوم هم میشه استفاده کرد فرصت عالی برا خانم ها و اقایون دارای تایید تمام ارگان ها و رضایت
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
نیروی خانم
باسلام لطفا بادقت مطالعه کنید به چند نفر خانم جهت کار در تولیدی کفش نیازمندیم قسمت بسته بندی(کارجمع کنی) ساعت کار۹صبح تا۵عصر جمعه تعطیل سن۱۷تا۴۰ تسویه فقط بصورت هفتگی(هفته۲۲۰۰) ادرس قرنی۲۳
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
استخدام بسته بندی کیف و کفش خانم زیر ۳۰ سال
استخدام خانم بسته‌بند و انباردار کیف و کفش چرم (کارگاه تخصصی محصولات چرم) به یک خانم تیز، دقیق و حواس‌جمع زیر ۳۰ سال نیاز داریم (خانم‌های اتباع عزیز هم خیلی استقبال می‌کنیم ✅) مزیت‌های شغل: نیاز به سا...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
نیرو خیاط خانم در بخش تولیدی
ما در یک مجموعه تولیدی به نیرو خیاط خانم جهت همکاری نیازمندیم مجموعه تولیدی در حاشیه جاده کلات،کامجو 9 می‌باشد تکمیل نیروی برای بخش های خیاطی، بسته بندی، برش پارچه،اپراتور دستگاه (که همه به شما آموز...
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
بسته بندی کش مو
بسته بندی در منزل با بیمه
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
دنبال کار درمنزل خودم هستم
دنبال کار درمنزل خودم هستم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم برای همین نیاز به همچین کاری دارم مثل شکستن فندق پسته کار بسته بندی ممنون از برنامه دیوار
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
نیرو خانم
#آگهی_نیازمندی سلام خدمت همشهریان عزیز به تعدادی نیروی خانوم جهت کار در بسته بندی خرما در شهرک صنعتی شهرستان نرماشیر نیازمندیم ساعت کاری 7تا3نیم همراه با صبحانه و نهار و سرویس رفت برگشت . مسیر سرویس ...
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
حمزه حسین پور
فوری ...کار در منزل بسته بندی میخوام و انجام میدم
کار در منزل انجام میدم شرایط بیرون کار کردن رو ندارم اگر کار زیاد هست ما دو نفریم بسته بندی حبوبات و لوازمات انجام میدیم در منزل خودمون
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
دسته بندی و بسته بندی نان لواش
استخدام همکار خانم جهت جمع آوری نان لواش صنعتی از روی نقاله و بسته بندی با دستگاه اتوماتیک حداکثر سن ۴۰ سال تحصیلات؛دیپلم محل کار ؛ راه آهن تهران ☆☆ توجه ☆☆ یک روز استراحت در هفته ' بصورت چرخشی...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
استخدام نیروی کار آقا جوان و پر انرژی در واحد بسته بندی و ارسال محصولات چای و دمنوش های گیاهی نیوشا
به تعدادی نیروی کار آقا جوان و پر انرژی در واحد بسته بندی و ارسال محصولات چای و دمنوش های گیاهی نیوشا نیازمندیم ساعت کاری 7 الی 16 حقوق وزرات کار + اضافه کار پاداش فصلی بیمه تامین اجتماعی - -...
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
کانتر کار خانم
بسته بندی غذا چیدمان یخچال نظافت سالن و یخچال پاسخ گویی تلفن. ساعت کار از ۱۰ صبح تا ۸ شب سن ۱۸ سال الی ۳۵ حقوق ۱۶ میلیون فقط مراجعه حضوری پردیسان خیابان امام حسین روبه‌رو پارک ژاله تهیه غذای صدیق...
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
نیروی بسته بندی و پاسخگویی مشتریان
شرح وظایف: بسته‌بندی دقیق و تمیز سفارش‌ها لیبل‌زنی و آماده‌سازی مرسوله‌ها برای پست/تیپاکس هماهنگی و پاسخ‌گویی محترمانه به مشتریان ثبت سفارش‌ها در دفتر یا سیستم بررسی موجودی کالا و هماهنگی با انبار ارس...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
متصدی دفتر تیپاکس
استخدام خانم یا آقا سن : ۲۰ الی ۳۰ ساعت کاری : پاره وقت از 16الی19 (ثبت و بسته بندی مرسولات) حقوق اداره کار : 4.500.000 تومان+بیمه دارد محل فعالیت ؛ احمد آباد نبش کوچه ۱۹ تیپاکس نقش جهان همراه دا...
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
نیروی آقاوخانم
شرکت کاشی وسرامیک ارژنگ درنظردارد جهت تکمیل کادرخود برای خط تولید نیروی آقا وخانم استخدام نماید. علاقمندان میتوانند بامراجعه حضوری همه روزه ۸الی ۱۵ به ادرس شهرک صنعتی :ابتدای فار ۲ نبش خیابان ۳۸ جهت پ...
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
نیروی بسته بندی آقا جوان
شرکت تولید پاستا فرمی شهر غذا جهت تکمیل کادر بسته بندی خود دعوت میکند از نیرو جوان آقا فقط ساکن محدوده محورکلات باسواد خواندن و نوشتن آموزش پذیر و منظم باشد برای 12ساعت کار در شیفت صبح: از ساعت 6صب...
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
نیروی کار جوان اقا در انبار و مغازه
به چند نیروی جوان و فعال جهت کار در انبار و مغازه صنایع دستی افزایش حقوق با توجه به تجربه تایم کاری ۹ صبح تا ۸ شب کار تخلیه بار سفارش گیری بسته بندی چیدمان بارگیری تماس بگیرید
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
استخدام کار در منزل
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد دارای دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ثبت نام)✅ کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ ...
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
جذب و همکاری
ادمین تبلیغات سایت و... نیرو کار آقا جهت کار در تولید نیرو کار خانم جهت کار در پلیسه گیری و بسته بندی ساعت پاسخگویی از 8:00 الی 17:00
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی بت حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ،پاداش و مزایا و...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
فروشنده اقا جوان
با سلام نیازمند یک نفر اقا جهت کار در فروشگاه تایم کاری ساعت ۱۵:۳۰تا۲۲ شرایط کار داشتن سابقه کار فروشندگی داشتن فن بیان برای ارتباط با مشتری داشتن کارت سلامت بهداشتی الزامی است شرایط سنی بین ۱۸تا ...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
استخدام کارگر ساده خط تولید
استخدام نیرو آقا و خانم جهت اشتغال در خط بسته بندی مواد شوینده و تولید پلاستیک ساعت کاری: ساعت کاری 7 الی 16 بعد از آن اضافه کاری وابسته به محل استقرار اضافه کاری متفاوت است حداکثر تا ساعت 19 پنج...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
کار در منزل بسته بندی کش مو
فرصت استثنایی شغل خانگی – بسته‌بندی کش مو آیا دنبال یک شغل آسان، بدون نیاز به تجربه و پرداخت عالی در منزل هستی؟ همین حالا به جمع تیم ما بپیوند و از مزایای ویژه بهره‌مند شو! ✅ ویژگی‌ها و مزایا: کار سا...
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
استخدام نیرو (ادمین فروشنده )فروشگاه خورشید
استخدام نیرو‌ فروشگاه خورشید ادمین حضوری (پاسخدهی بسته بندی) ادمین سایت (حضوری ) فروشنده (کیف و کیف و صندل ) حقوق ۱۰/۱۲تومن با پور سانت شرایط سنی ۱۸الی۲۸سال اشنایی با محیط کاری اگر سابقه کاری داشت...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
درآمد میلیونی با گوشی
موفقیت های مالی اینجا در کنار ما زیاده خانه دار زیاد داریم که مستقل شده برا خودش کارمندی که خدا رو شکر آروم شده دانشجویی که جیبش پره بازنشسته هایی که دیگه دنبال شغل نیستن شما جزو کدومایی؟؟ با شغل...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
کار در کارگاه جوراب بافی
به تعدادی کارگر جهت کار در تولیدی جوراب بافی در قسمت بسته بندی نیاز مندیم خانم/آقا
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
سورتینگ و بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم جهت کار در سورتینگ و بسته بندی نیاز داریم ،
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
اتوکار وبسته بند
تعداد ۲نفر نیروی جوان و با سابقه (نیروی خانم)جهت فعالیت در تولیدی پوشاک کودک در بخش اتو و بسته بندی نیازمندیم ترجیحًا مسلط و اشنا با محیط تولیدی حداکثر تا ۳۵ سال محدوده گلشهر ،قاسم اباد همراه با...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
استخدام نیروی کار
به یک آقا یا خانم برای بسته بندی میوه ودو خانم برای کار در کارگاه قنادی درفروشگاه فامیلی شعبه امیرکبیر نیازمندیم
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
استخدام اقا
به نام خدا جذب نیرو جهت کار در خط تولید و بسته بندی و ... شرایط لازم : سن از 18 تا 30 اقا ترجیهی مجرد دارای بیمه و سنوات و پاداش سرویس رفت و امد برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
نیازمند دونفر نیروی خانم جهت کار در غذا بیرون بر
دونفر نیروی خانم جهت بسته بندی غذا،دورچین و آماده سازی دورچین یک نفر شیفت صبح ۸ صبح تا ۴ عصر یک نفر شیفت عصر ۴ عصر تا ۱۰ شب درچه_چهارراه مطهری لطفا برای هماهنگی و اطلاعات بیشتر با شماره داخل آگهی تما...
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
انبار و فروشگاه با مزایای خوب
دو نفر نیروی جوان و تازه نفس با سن زیر ۳۰ سال حتما برای فروشگاه و انبار یک شرکت معتبر تولیدکننده انواع لباس کار و کفش ایمنی لازم داریم. کار فروشگاه فروش و پیگیری و چیدمان و رفت و آمد از فروشگاه به انب...
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
صافولا | Savola Behshahr Company (SBC)
مدیر پروژه بسته بندی نوآوری | Innovation Packaging Project Manager
شرح شغل: • جریان کاری بسته بندی سرب برای پروژه های npd/epd/ve. • مشخصات بسته بندی و الزامات عملکرد فنی را تعریف کنید. • آزمایشات آزمایشگاهی و کارخانه را هدایت کنید و از آمادگی فنی اطمینان حاصل کنید. •...
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
دهلر ایران | Doehler Iran
کارشناس فنی فروش | Technical Sales Expert
شرح شغل: متخصص فروش مسئول بهبود عملیات مشتری، تضمین فروش سودآور، درک نیازها و نیازهای مشتری، و افزایش رضایت مشتری است. • شروع فعالیت خروجی و دریافت تلفن ورودی، ایمیل و غیره، برای طراحی راه‌حل‌هایی که ...
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
نیرو آقا برای بسته بندی
برای واحد بسته بندی وبسایت لوازم آشپزخانه به یک نیرو آقای با شرایط زیر نیاز داریم: ۱. محدوده سن بین ۲۰ تا ۳۵ سال ۲. تحصیلات حداقل فوق دیپلم ۳. منظم و متعهد ۴. تک شیفت و یا دو شیفت انتخاب با شماست ...
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
آگهی استخدام
آگهی جذب نیروی کار در شرکت پرورش بلدرچین شرکت معتبر پرورش و فرآوری محصولات بلدرچین جهت تکمیل کادر نیروی انسانی خود چند نفر نیروی آقا با شرایط زیر استخدام می‌کند: شرایط کار: • همکاری در واحدهای دستگ...
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
فروشنده خانوم نیازمندیم .و یک نیرو بسته بندی کفش
تعداد نیرو: 2 نفر
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
نیروی خانم بسته بندی کفش
یک نفر نیدوی خانم جهت بسته بندی کفش درکارگاه کفاشی ازساعت ۹صبح تا ۵عصر
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
اپراتور وکارگر تولید ماهر و ساده شرکت سحرخیز
گروه کشاورزی وصنعتی زعفران سحرخیز بابیش از 9 دهه قدمت،جهت خط تولید خوددر*شهرک صنعتی بینالود*اپراتور ماهر خط تولیدجذب می نماید. توجه فرمایید:آدرس محل کار شهرک صنعتی بینالود میباشد ساعت کاری و مزایا: *س...
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
بسته بندی و وسط کار
تعدادی وسط کار و بسته بندی در تولیدی پوشاک
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
جذب نیروی آقا جوان کاری ((برای تولید روغن))
استخدام فری ..برای بخش های کاری ..خط تولید ..انبار داری..حساب داری.. بسته بندی..حراست..نگهبانی.... __شرایط سنی ۱۹الی۳۰سال‌‌‌‌‌__فقط آقا مجرد ((برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید ))
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
1404/08/17
اکرم حسین پور
سلام نیاز به کار در منزل دارم
08:25
کار در منزل(بسته بندی نبات)
وقت بخیر بسته‌بندی نبات متبرک و سکه یادبود کربلا برای مناسب های مذهبی محرم و اعیام نیاز به نیروی خانم به صورت کار داعمی دارد خانم های شهرستانی کار براشون با پست ارسال میشه تحویل کار پس از دریافت...
1404/08/18
کاظمی
سلام من مادرم دیالیزیه بابامم سنش بالاس نمیتووم بیرون منزل کار کنم کار اسنترنتی هم نمیخام کار بسنه بندی چیزی داخل منزل هست تگروخدا بگین من محدوده زینبیه هستم 😭😭😭😭😭
12:50
کاظمی
کار بسته بندی در منزل 
12:54
بی بی فاطمه حسینی نژاد
17:20
استخدام نیرو در شرکت اکمل
درقسمت های ذیل نیرو می پذیرد: بسته بندی (طاقه پیچی) انبارداری و عدل بندی ساعت کاری از ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر و ۴ بعد از ظهر تا ۱۲ شب (دوشیفت) سرویس و ناهار با خودتان می باشد. شهرک صنعتی محمودآباد بین خ...
1404/09/16
تمنا حسرتی
سلام وقت بخیر نیاز به کار درمنزل خودم دارم لطفا پیام دهید ساکن تهران هستم 
10:09
دوشنبه 18 آذر 1404، ساعت 16:36