دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
4 پاسخ
17 تایید
تولید و تحقیقات ری نان سهامی خاص (پنل3)
کارگر ساده
کارخانه تولید و تحقیقات ری نان معتبر در شهرری برای تکمیل کادر خود از آقایان عزیز (ماهر) جویای کار دعوت به همکاری می نماید: 1- شرایط احراز: منظم و مسئولیت پذیر – دارای روحیه تیمی فعال و کوشا – توانایی ...
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
صنایع مفتولی مقدم
کارگر ساده
با سلام صنایع مفتولی مقدم جهت تکمیل کادر تولید ، تعدادی کارگر ساده در کشش مفتول جذب می نماید شرح وظایف: -اپراتوری و کار با دستگاه کشش و شاخه -بسته بندی محصولات -ایمنی و تمیزی محیط کار -کنترل کیفیت و...
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
7 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
شرکت صادرات زعفران و خشکبار FarjamiNuts
سلام وقت بخیر، من صاحب برند FarjamiNuts هستم که در زمینه صادرات زعفران و خشکبار لوکس فعالیت دارد. در حال حاضر برای سفر کاری‌ام به قزاقستان و تاجیکستان نیاز به مجموعه طراحی کامل دارم. موارد مورد نیاز: ...
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
Cinnagen
بسته بندی
انجام صحیح و دقیق رویه کاری انجام بسته بندی ثانویه کلیه محصولات نهایی تولید شده با رعایت اجرای دقیق الزامات، استانداردها و قوانین. شرح وظایف: دریافت ملزومات و دارو از انبار چاپ اطلاعات بر روی جعبه ها...
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
بسته بندی
به چند نفر همکار در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر سن ۴۰
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
تعدادی نیروی کار جهت استخدام در شرکتی معتبر نیازمندیم
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
طراحی بسته بندی تخمه افتابگردان
جهت واردات کالای تخمه افتابگردان کیسه 20 کیلویی طراحی برای برند خود به نام MAKVAN(ماکوان) در دو روی کیسه
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
به تعدادی نیرو آقا جهت بسته بندی نیازمندیم ساعت کاری ۸تا ۱۸
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
بسته بندی
***فرصت شغلی مناسب برای بانوان گلبهاری*** کار بسته بندی ،بصورت ساعتی با حقوق عالی برای دریافت اطلاعات دقیق تر تماس بگیرید نیروی خیاط هم پذیرش داریم
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
طراحی لیبل بطری نوشابه
طرح لیبل برای بطری نوشیدنی یا نوشابه ۱.طرح و ایده مدنظر مشخصه ۲. کد رنگ های مدنظر مشخصه ۳. پترن و المان های طرح مشخصه حتی طرح پترن و فایل های لایه بازهم خودم تهیه کردم و دارم که میتونم در اختیار شما...
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
بسته بندی
کار در منزل مخصوص خانومای عزیز می‌باشد پذیرش از کل تهران رباط کریم پرند پیشوا ورامین قرچک کرج فردیس
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
بسته بندی
ب هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری یا غیر حضوری فعال است بسته بندی حبوبات حقوق 9میلیون تومن خانم و آقا مورد پذیرش
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای ازشما گرفته نمیشود. امکان کار حضوری وغیر حضوری فعال هست. حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم وآقا مورد پذیرش
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
بسته بندی
سلام. به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام کار درمنزل بسته بندی نخ و قرقره برای اطلاعات بیشتر لطفا پیام بزارین
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
استخدام آقا در کارخانه با خوابگاه و غذا و بیمه
با سلام کارگر ساده /ماهر/راننده/فنی آقا برای شرکت تولید نوشابه و نوشیدنی لطفا چت دیوا مشخصات خودرا ارسال کنید به دلیل حجم بالای پیام ها لطفا منتظر پاسخگویی بنده باشید به سرعت پاسخ داده میشود. کار ...
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
شرکتی پیشرو در حوزه مواد غذایی | A leading compony active in the field of food
مدیر تولید | Production Manager
تجربه شغلی:حداقل 7 سال در واحدهای تولیدی صنایع غذاییبا حداقل دو سال سابقه مدیریتی تحصیلات:کارشناسی یا کارشناسی ارشد صنایع غذایی،مهندسی صنایع یا رشته های مرتبط آشنایی کامل با فرمولاسیون خمیر،کرم،کنتر...
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
تولیدی و بسته بندی چای و قهوه | coffee and tea production line
سرپرست تولید | Production Supervisor
*محل کار: 5 کیلومتر بعد از فرودگاه امام خمینی، شهرک صنعتی شمس آباد. شرح شغل: -نظارت بر رعایت استانداردهای تولیدی -بررسی، کنترل و نظارت مستمر بر عملیات تولید -کنترل و آموزش مستمر پرسنل بخش تولید -هماهن...
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
شرکت صنعت بسته بندی کیسان پاک(سهامی خاص) | Keysun Pak
تکنسین مکانیک | Mechanical Technician
شرح شغل: تعمیر و نگهداری دستگاه‌های صنعتی.تحلیل و بررسی نقشه‌های فنی. شرایط احراز: توانایی کار با نرم‌افزارهای CAM/CAD/SOLIDWORKS برای تحلیل و طراحی.دانش فنی در زمینه ماشین‌آلات صنعتی و خطوط تولید.حدا...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
طراحی بسته بندی برای زعفران و ادویه
یک طرح بسته بندی برای زعفران و یک طرح برای انواع ادویه که قابل ادیت باشه برای شروع کار بسته بندی ادویه با زردچوبه و فلفل شروع کنیم طراحی قابلیت رقابت با محصولات مشابه در بازارهای بین المللی هم داشته ب...
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
طراحی کارتن بسته بندی و لوگوتایپ
نیاز به یک لوگو تایپ و طراحی کارتن محصول نات بار و پروتئین بار دارم چندین محصول با یک کارتن مشابه محصول هم شکلات مواد غذایی هست
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
استخدام درکارخانه و نمایندگی قطعات چراغ خودرو
عناوین شغلی: خط تولید ، مونتاژ ، بسته بندی ،تعمیرو نگهداری ، انبار داری ، کارتن سازی حقوق: ۲۸میلون تومان مزایا :بیمه، عیدی سنوات، انعام ، پاداش به همراه جای اسکان و غذا ساعت کاری : اداره کار
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
کار در منزل
آموزش داریم کار تولید قند د نبات فانتزیه. بسته بندی نیس.× اتباع پیام ندن× ایتا حتما داشته باشین درامد بالای ۲۰ میلیون
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
مونتاژ کاری و بسته بندی
یک مجموعه معتبر جهت تکمیل کادر خود نیازمند همکار خانم مجرد می‌باشد. تحصیلات: کلیه گرایش‌های برق و الکترونیک دارای سابقه کار مفید در مونتاژ برد‌های الکترونیکی تجربه‌ی کاری مفید در کنترل و تست قطعات الک...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
کار در ترکیه
صرفا اعزام به کار ساده کارگاه‌های چاپ لباس، تولیدی، بسته بندی. شرایط سنی دارد. صرفا آقایان در کارگاه،آموزش داده میشه و یادگیری آسان و سبک حقوق طبق اداره کار ترکیه، ماهیانه ۲۵هزار لیر تا ۳۰ هزار لیر ...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
نیروی کار بسته بندی
تعداد دو نفر نیروی کار متعهد جهت انبار بسته بندی قوطی و تریگر ساعت کاری ۷ صبح الی ۱۵ حقوق ثابت ۸ تومن خین عرب اول طرحچی اگر اهل کار هستید و دقت دارین و همچنین توان جابجایی کارتن ها با وزن ۱۰ کلیو د...
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
تکمیل نیروی کار آقا
باسلام کارخانه تولیدوتوزیع قطعات خودرو جهت تکمیل نیرو کاردرزمینه های مختلف اقدام به استخدام میکند باشرایط زیر:نیروی آقا بین20الی 30سال ساعت کاری 8صبح تا3بعدازظهر مرخصی 3روزدرماه بیمه تامین اجتماعی تکم...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
تولید و بسته بندی لوازم پزشکی
تعدادی نیرو ساده آقا با شرایط زیر جهت تولید تجهیزات پزشکی نیازمندیم پذیرش فقط آقایان ۱۸ تا ۳۰ فقط مجرد استخدام از لحظه ورود بدون اتلاف میباشد ✔️تایم کاری ۸ صبح الی ۴بعدازظهر +به علاوه یک ساعت تایم ...
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
نیروی خانم بسته بندی ژیلت روی دستگاه
شرکت BTM واقع در شهرک صنعتی بزرگ جهت تکمیل کادر خود نیازمند تعدادی نیروی خانم جهت مونتاژ و بسته بندی ژیلت است لطفا آگهی رو کامل بخونید لطفا تماس نگیرید رده سنی 18تا 40 ✅سابقه کاری مرتبط ✅ ح...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
نیروی خانم جهت بسته بندی
بسته بندی-خانم -منطقه لویزان-
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
رنگ کار زیرکارچی شیشه بر ورق طلا کار
گروه تولید نیکا هوم دعوت به همکاری میکنید چند نفر نیروی ماهر زیرکار چی رنگ کار ورق طلا کار شیشه بر بسته بندی کار حسابدار
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
بسته بنده بندی لوازم جانبی موبایل فقط حضوری
یک نیرو جهت بسته بندی و آماده سازی سفارشات در انبار بصورت حضوری حد اکثر ۳۰ ساله محدوده ایستگاه حسن آباد
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
استخدام نگهبان شیفت ثابت شب
شرکت صنایع بسته بندی آرا سلولز فارس جهت تکمیل تیم نگهبانی خود از افراد واجد شرایط دعوت به همکاری می نماید : شرایط احراز : 1- جنسیت ( آقا ) حداکثر سن 45 سال 2- ترجیحاً مجرد 3- مسلط به اصول نگهبانی...
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
شرکت کنسروی جات تعدادی نیرو پزیرش میکند
بنام خدا سلام بر هم وطنان گرامی اپراتور دستگاه ، تراشکاری ، بسته بندی ، اداری ، فنی مهندسی ، کارگر ساده و ماهر مزایای شغلی: ✔سن؛۱۸الی ۳۰ ✔جنسیت؛فقط اقا مجرد ✔حداقل سطح سواد دیپلم ✔عدم سابقه کیفری...
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
جذب نیروی ساده خانم و آقا /انباردار
ساعت تماس ۹ صبح تا ۸ شب فقط نیروی ساده بسته بندی و تولید محصولات غذایی شکلات،نبات،آبنبات،پودرشکلات خانم ها و آقایان از ۱۸ تا۳۸سال فقط ایرانی نیاز به مدرک تحصیلی و کارت خدمت نیست اما معافیت پزشکی قب...
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
صافولا | Savola Behshahr Company (SBC)
مدیر بینش بازار و مصرف کننده | Market & Consumer Insights Manager
مسئولیت‌های کلیدی: • تعریف و رهبری تقویم سالانه تحقیقات و بینش در همه دسته‌ها (روغن‌ها، چربی‌ها و غذاها). • طراحی و استقرار پروژه‌های تحقیقاتی کمی و کیفی در خانه – از طراحی روش‌شناسی تا تجزیه و تحلیل ...
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
صافولا | Savola Behshahr Company (SBC)
مدیر بینش های کمی | Quantitative Insights Manager
مسئولیت های کلیدی: • طراحی و اجرای پروژه های تحقیقاتی کمی در خانه (ردیابی سلامت برند، ممیزی تجاری، استفاده و نگرش (u&a)، آزمایش مفهوم و بسته، ارزیابی تبلیغات، مطالعات قیمت/کشش). • ساخت ابزار نظرسنجی، ...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
استخدامی در نمایندگی لوازم جانبی موبایل
عناوین شغلی: خط تولید ، مونتاژ ، بسته بندی ، انبار داری ، تعمیر نگهداری ، سرپرستی حقوق: ۲۶میلیون تومان تسویه : هفتگی ماهانه مزایا : بیمه ، عیدی و سنوات ، انعام ، بن کالا ، پشت کارتی، به همراه جای...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
نیروی آقا جهت کار خدماتی و دفتری تیپاکس
باسلام به یک نیروی آقا جهت بسته بندی دفتر پستی نیازمندیم حداقل مدرک تحصیلی دیپلم سن بین ۲۰ تا ۴۰ سال ساعت کاری ۱۶ تا ۲۱ از پذیرش اتباع و دانشجو معذوریم در صورت عدم پاسخگویی بین ساعت ۱۴ الی ۱۹ بصورت...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
استخدام وکاردرمنزل
درآمدی میلیونی بازار بسته بندی درخانه بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی ودارای تمام مجوزات رسمی باحقوق ۱۲ ملیون به بالا دارای مجوز از پلیس فتا ونهادهای قضایی باحقوق بیمه وپاداش ومزایاعیدی مخصوص فقط...
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
به وسطکار آقاوخانوم در تولیدی شلوار جین نیازمندیم
آگهی جذب نیروی ساده و وسطکار به تعدادی نیروی وسط کار آقا با پایه حقوق 17 ملیون و خانوم پایه حقوق 15 ملیون تومان نیازمندیم به تعدادی نیروی بسته بندی پایه حقوق 12 ملیون تومان نیازمندیم ساعت کاری خان...
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
استخدام نیرو واحد تولیدی و بسته بندی پارچه
به چند نفر اقا جهت کار در شرکت تولیدی و بسته بندی پارچه در شهرک صنعتی لیا نیازمندیم.
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
کارگر خانم جهت بسته بندی ، آق تپه
با سلام جهت بسته بندی لیوان کاغذی به ۲ نفر خانم اتباع نیازمندیم . محیط کاملا زنانه ، تمیز ، مرتب، ساعت کار ۸ تا ۱۸ غروب ، بسته غذایی ماهیانه + اضافه کاری + حقوق پایه ۱۲ تومان +پاداش ماهیانه آق تپ...
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
نیازمند کارگر فوری
استخدام فوری کارگر در بخش های مونتاژ، بسته بندی و تزریق پلاستیک "سهند رادیاتور" - حقوق بین 20 تا 30 میلیون تومان - حقوق 2 میلیون تومان بیشتر از وزارت کار -ارزاق ماهانه و بیمه تکمیلی رایگان + صبحانه نا...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
استخدام فنی مهندسی
به تعدادی بسته بندی کار شلوار جین نیاز مندیم حقوق به صورت هفتگی
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
استخدام کارگر فوری
استخدام فوری کارگر در بخش های مونتاژ، بسته بندی و تزریق پلاستیک "سهند رادیاتور" - حقوق بین 20 تا 30 میلیون تومان - حقوق 2 میلیون تومان بیشتر از وزارت کار -ارزاق ماهانه و بیمه تکمیلی رایگان + صبحانه نا...
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
کارگر تولید و بسته بندی
به یک نفر نیروی کار آقا در کارگاه تولید مواد غذایی نیازمندیم: *شرایط کار: _شنبه الی پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۵:۳۰ _بیمه تامین اجتماعی _محدوده بومهن، رودهن و پردیس _حقوق ماهانه ۱۴.۰۰۰.۰۰۰ تومان *وظای...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
استخدام آقا
استخدام فوری فرصت طلایی: شرایط استخدام: ✅ استخدام فقط آقایان از سنین ۱۸تا ۳۰سال ( مجرد ) می باشد. ✅مدرک تحصیلی از دیپلم به بالا ✅قسمت های کاری ، انبار داری، بسته بندی، کار بازرگانی، سرپرست اداری و ...
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
استخدام کارگر ساده آقا یا خانم
گروه تولیدی جلوبندی خودرو جهت تکمیل پرسنل خود به تعدادی کارگر ساده آقا یا خانم نیازمند هست. لطفا شرایط رو با دقت مطالعه فرمایید در صورت مساعد بودن در چت دیوار شماره تماس ارسال کنید تا در اولین فرصت تم...
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
پیشرو صنعت گلبهار | Pishro Sanat Golbahar
کارشناس بازرگانی | Commercial Expert
شرکت پخش پیشرو با بیست سال فعالیت در زمینه تامین - بسته بندی و توزیع انواع ظرف یکبار مصرف و لوازم سبک آشپزخانه در فروشگاهای زنجیره ای سراسر کشور و سازمان و ارگانهای مختلف فعالیت دارد و یکی از برندهای ...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
کارگر ساده
کارگر ساده شرکت بسته بندی ظروف یک بار مصرف * جای خواب* بیمه حقوق وزارت کار ۱۲ ساعت کاری ۸ ساعت کار داخل سالن ۴ ساعت نظافت سالن اداری برای اطلاعات بیشتر لطفا تماس بگیرید
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
استخدام اپراتور بسته بندی اشنا به دستگاه توزین
اپراتور دستگاه توزین بسته بندی جهت کار در کارخانه مواد غذایی (فلافل و ناگت) واقع در سمت شهرک صنعتی 2 حتما سابقه کار با دستگاه توزین داشته باشد. سرویس دارد بیمه بعد از 1 ماه حقوق اولیه 16 میلیون در صور...
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
نیرو کار در رستوارن و منقل دار
منقل دار حرفه ای و پا منقلی و به یک عدد نیروی کار برای نظافت و بسته بندی ساعت کار توافقیه تعطیلی نداره وقت شناس باشه حقوق توافقی
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
استخدام
استخدام آقا یا خانم جوان غیرسیگاری ونقاش ماهراتومبیل برای رنگ زدن جلوپنجره وابرویی درکارخانه تولیدی قطعات بدنه ایی رنگ شده خودرو برای بسته بندی قطعات‌نیازمندیم. لطفا فقط تماس بگیرید.پیام ندهید.
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
استخدام کارگر فوری
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
کارگر ساده
دو نفر کارگر آقا جهت بسته بندی و حمل بار ساعت کاری ۹ الی ۱۸ پنجشنبه نیمه وقت جای خواب ✅ بیمه ندارد جمعه ها تعطیل ✅ آدرس : کنار گذر آزادگان غرب به شرق ، روبه روی یافت آباد ، خیابان غفاری
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
کارگر ساده
دو نفر کارگر آقا جهت بسته بندی و حمل بار ساعت کاری ۹ الی ۱۸ پنجشنبه نیمه وقت جای خواب ✅ بیمه ندارد جمعه ها تعطیل ✅ آدرس : کنار گذر آزادگان غرب به شرق ، روبه روی یافت آباد ، خیابان غفاری
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
کار در منزل
آگهی استخدام کار در منزل به تعدادی خانم پر انرژی و متعهد که دوست دارند در منزل در کنار عزیزان خودشون کار کنند و به درآمد عالی برسند نیازمندیم . خانمهای عزیز اگر دوست داری شغلی رو که خودم دارم انجا...
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
دعوت به همکاری بسته بندی ماسک
سلام و ارادت به تعدادی همکار خانم جهت بسته بندی ماسک دعوت به همکاری میشود تا ۳۵ سال پذیرش می‌شود تلفن پاسخگو نیستیم ببخشید مشغله کاری زیاده فقط و فقط حضوری تشریف بیاورید ساعت کاری از ۸ تا ۶ بعد از ...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
مسئول فنی صنایع غذایی
لیسانس و بالاتر گرایش صنایع غذایی فقط خانم کارخانه تولید و بسته بندی روغنهای خوراکی و کره های گیاهی مسئول فنی جهت اداره غذا و دارو و کارخانه ساعت کاری طبق اداره کار حقوق توافقی ادرس کارخانه : ا...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
نیرو اقا و خانم جهت کار مونتاژ و بسته بندی
استخدام نیروی اقا و خانم در واحد مونتاژ و بسته بندی چراغ خودرو با امنیت وآینده شغلی عالی. حقوق ثابت اضافه کاری و پاداش . حداکثر سن ۳۵ سال
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
Yamaha,korg,dynacord,newlight,m.pro,mts,RCF
کارگر ساده (بسته بندی کالا) - آقا
بسته بندی کالا و انجام امور محوله شغلی
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
استخدام فوری در گارکاه تولیدی میوه خشک
آگهی استخدام خانه غذای ترد در راستای تکمیل نیروی انسانی خود، در زمینه تولیدو بسته بندی میوه خشک، از خانم‌های ترجیحاً مجرد، دعوت به همکاری می‌نماید. محل کار: شهرک صنعتی مشهد (کلات) ساعات کاری: شن...
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
خانم بسته زن در کارگاه بسته بندی میوه
یک خانم برای شیفت صبح از ساعت ۶ الی ۱۰ صبح وظایف بسته بندی میوه و مرتب کردن بعد از اتمام کار
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
تولیدی لنت
به تعدادی نیرو جوان و کاری جهت کار در قسمت های تولیدی ،بسته بندی ، حراست و نگهبانی ، تاسیسات ، کارگرساده، انبارداری جذب میگیردد. نیروی آقا ومجرد از سنین18سال الی 30سال سن. دارای جای خواب وغذا ، بیمه ،...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
نیروی روزمزد خانم وآقا برای شرکت طبیعت پارس کهن
با سلام جذب نیروی روزمزد خانم و آقا برای شرکت طبیعت پارس کهن 1- روزی 700 هزار تومن می باشد ، پرداختی ماهانه است 2- کار 12 ساعته ست ، به صورت دو شیفت روز کار و شب کار شب کار بخش بسته بندی می باشد. 3-...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
به چند نفر نیرو خانم و آقا نیازمندیم
به دو نفر نیروی خانم جهت بسته بندی نیازمندیم به دو نفر آقا برای جوشکاری و نقطه زنی نیازمندیم ساعت کار 8 صبح الی 5 بعدازظهر پنج شنبه ها 8 صبح الی 12 ظهر سرویس از کرج بیمه دارد حقوق بسته بندی: حقو...
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
استخدام کارمند خانم و آقا
استخدام فوری شرکت صنایع غذایی و تولید کیک و کروسان جهت تکمیل کادر پرسنلی خود کارمند آقا و خانم پذیرش میکنیم با شرایط زیر ☑️به تعدادی نیروی کار آقا و خانم نیمه ماهر جهت بسته بندی و خط تولید تعداد...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
نیازمند نیرو در فروشگاه مرغ و ماهی
نیازمند نیرو ماهر یا نیمه ماهر در زمینه قطعه بندی و بسته بندی ساعت کاری۹صبح تا۲ و ۵عصر تا۱۰ ادرس:میدان معلم نبش بلوار پاکنژاد پروتئین و مرغ و ماهی آرمان
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
پذیرش کارمند خانم و آقا
استخدام فوری شرکت صنایع غذایی و تولید کیک و کروسان جهت تکمیل کادر پرسنلی خود کارمند آقا و خانم پذیرش میکنیم با شرایط زیر ☑️به تعدادی نیروی کار آقا و خانم نیمه ماهر جهت بسته بندی و خط تولید تعداد...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
جذب نیرو کارگر ساده و ماهر خانم آقا بیمه غذا
( شروع بکار از لحظه استخدام و ورود به کارخانه ) پذیرش کارگرساده .ماهر. (خانم،آقا) راننده پایه ۱.۲ راننده لیفتراک در خط تولید و بسته بندی کارخانه کاکائو نیازمندیم . ⚠️سن از: ۱۸ تا ۴۵ سال جای خواب م...
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
استخدام کارمند آقا و خانم
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
تولید دستمال کاغذی درمنزل وتضمین خرید
فروش دستگاه های بسته بندی دستمال کاغذی اقتصادی یارومیزی وجعبه ای باکمترین سرمایه خانوم ها واقایان وبازنشستگان اگردنبال کارومنبع درآمد هستید شما می‌توانید باخریدیک دستگاه خط کامل بسته بندی دستمال کاغذی...
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
کار در منزل،همکاری در فروش ادویه،دمنوش،تنقلات
سلام ما تولید کننده ادویه و تنقلات سالم در مشهد هستیم و در سراسر کشور نمایندگی میگیریم به صورت کاملا رایگان در حال حاضر بیش تر ا ز ۳ هزار نفر نمایندگی  محصولات ویتالند  رو از ما گرفتند  و درآمد خوب...
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
استخدام پرسنل خانم و آقا
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
خط تولید کنسرو خورشت
بنام خدا سلام بر هم وطنان گرامی کارخانه کنسرو خورشت "اقای کبیری"؛ مهندسی کامپیوتر،مهندسی برق،مهندسی‌مدیریت،مهندس‌صنایع‌، اداری،مالی،حسابداری،برقکار تولیدی،بسته بندی ،اپراتوردستگاه های فنی مهندسی،جوش...
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
کارگر خط تولید و بسته بندی - کارگر انبار
جنسیت آقا و خانم نوع همکاری: تمام وقت علاوه بر حقوق پایه، نوبت‌کاری ماهانه ۱.۵ میلیون تومان پرداخت می‌شود بصورت گردشی 8 ساعته - حضور در هر سه شیفت الزامیست ساکن هشتگرد، نظرآباد و آبیک مسئولیت پذیر و...
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
کارگر ساده
جذب نیرو آقا کارگر ساده. حقوق مکفی .وعده غذا .هزینه ایاب و ذهاب کار بسیار سبک در خط تولید یا بسته بندی .در دو شیفت 12 ساعته صبح و شب ✅  *آدرس :*  شهرک صنعتی اشتهارد، انتهای بلوار ابوریحان، سمت راست...
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
استخدام آقا کارگر ساده خط تولید صنایع pvcبسته
استخدام کارخانه صنایع پی وی سی ، کارگر ساده آقا خط تولید اپراتور بسته بندی ۳۰نفر ساعات کاری : ۲روز۱۲ساعت شیفت روز۸الی ۲۰ ۲روز ۱۲ساعت شیف شب ۲۰الی ۸ ۲روز کامل آف off حقوق دریافتی ۲۰الی ۲۲میلیون نسبت...
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
وسط کار پوشاک کار پخش کن نخ زن
وسط کار جهت کار در کارگاه تولیدی اتو کار جهت اتو و بسته بندی
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
جذب نیرو آقا و خانم
سلام به تمامی دوستان جذف تیرو آقا و خانم در نظافت و خدمات نیازمندیم خانم (نظافت منزل و...) آقا(اساس کشی ،باغبانی ،بسته بندی ،جا به جایی و...) در(مشهد گلبهار ،چناران)
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
1404/08/17
اکرم حسین پور
سلام نیاز به کار در منزل دارم
08:25
نیرو بسته بند خانم نیازمندیم
لطفا آگهی را باد دقت مطالعه فرمایید سلام محل کار شهرک صنعتی صفادشت ششم غربی نیرو بسته بند خانم نیازمندیم بسته بندی با دستگاه هست ۴ نفر نیرو خانم نیازمندیم حقوق طبق وزارت کار بیمه بعد از ۲-۳ ماه سرویس ...
1404/08/18
کاظمی
سلام من مادرم دیالیزیه بابامم سنش بالاس نمیتووم بیرون منزل کار کنم کار اسنترنتی هم نمیخام کار بسنه بندی چیزی داخل منزل هست تگروخدا بگین من محدوده زینبیه هستم 😭😭😭😭😭
12:50
کاظمی
کار بسته بندی در منزل 
12:54
بی بی فاطمه حسینی نژاد
17:20
استخدام5ردیف شغلی خانم و اقا
شرکت تولیدی پلاستیک های نایلون‌و نایلکس ساها شرایط سنی تمام ردیف شغلی (20الی 40سال) جمعه ها تعطیل سرویس از امیر اباد .فیروز اباد .یزدانشهر .صالح اباد .ازادگان.نجف اباد.فولادشهر.مسکن مهر بسته بن...
پنج‌شنبه 23 آبان 1404، ساعت 04:14