دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
5 پاسخ
18 تایید
بسته بندی
بسته بندی چای در منزل خودتان ثبت نام کاملا رایگان حقوق25 تا ۳۰ تومن هفتگی هم تسویه میشه برای اطلاعات بیشتر به آیدی در تلگرام پیام بدین پاسخگوس فقط تلگرام=Karrdar_khane@
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
بسته بندی
نیازمند بسته بندی کن
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
7 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
با سلام به چند خانم جهت بسته بندی نان بستنی و نان حلوا در منزل نیازمندیم اولویت با کسانی است که چند نفر باشند حتما وحتما محدوده بلوار دلاوران و سرافرازان پیام بفرستید و برای وقت همدیگه احترام قائل ...
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
واتسون | Watson
استخدام وسط کار (آقا)
آشنا به امور بانکی کمکی ویزیتور داشتن گواهینامه رانندگی الزامی است حداکثر سن 25 سال پرداخت حقوق به موقع بیمه بعد از مدت آزمایشی بعد از تایید مدیریت ساعت کاری شنبه تا چهار شنبه از ساعت 8:30 تا 1...
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم جوان ۱۸ الی ۲۸ سال ساکن باقر شهر جهت بسته بندی در کارگاه تجهیزات پزشکی نیازمندیم ساعت کاری ۸ الی ۶ بعد از ظهر پنج شنبه ها نیمه وقت جمعه ها تعطیل محیط امن و بهداشتی و کاملا...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهدشد امکان کارحضوری و غیرحضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نمیشود امکان کارحضوری وغیر حضوری دارد حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون دارد بسته بندی حبوبات وخانم واقا مورد پذیرش است
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
اصلاح لیبل محصول با تغییرات رنگ و متن در ایلوستریتور
یک لیبل طراحی شده دارم. میخوام یسری تغییرات روش اعمال کنم. بعد از اون ۶ محصول دارم که همین لیبل روشون میخوره ولی رنگش و یسری از نوشته ها تغییر میکنه. کار پیچیده ای نیست و فایل در ایلیستریتور می باشد....
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
ویرایش و اصلاح فایل لیبل محصول در Adobe Illustrator
یک لیبل دارم که قبلا طراحی شده. الان میخوام یسری اطلاحات روش انجام بدم. ۶ تا محصول دارم که دقیقا همین لیبلشون هست و فقط رنگشون تغییر میکنه فایل در ایلیستریتور هست.
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده با درآمدی بالا بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار برای کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
طراحی لیبل حرفه‌ای برای بسته‌بندی کیسه فریزر
سلام و خسته نباشید من برای بسته بندی کیسه فریزر برای محصول لیبل طراحی شود
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
گروه صنایع غذایی مانا | Mana Food Industry
استخدام کارگر تولید و بسته بندی (هشتگرد)
شرکت صنایع غذایی مانا ، به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در صنعت تولید مواد غذایی در ایران، در راستای گسترش ظرفیت تولید خود، اقدام به جذب نیروی انسانی در واحدهای تولید، بسته‌بندی و انبار می‌نماید. شرا...
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
طراحی بسته‌بندی حرفه‌ای قوطی اسپری
قوطی اسپری آنتی رفلکس/dental scan spray. طراحی حس اعتماد به محصول و حرفه ای بودن رو القا کنه
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
فما | Fomadress
استخدام کارمند بسته بندی و ارسال (خانم)
ما به دنبال فردی منظم، دقیق و مسئولیت‌پذیر هستیم که وظیفه آماده‌سازی، بسته‌بندی و ارسال سفارش‌های فروشگاه آنلاین را برعهده بگیرد. این موقعیت شامل مدیریت عملیات روزانه سفارش‌ها از طریق پلتفرم‌‌ سایت، ا...
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
طراحی حرفه‌ای بسته‌بندی محصول با ابعاد دقیق
سلام. یه طراحی گسترده بسته بندی میخواستم انجام بشه با اندازه های دقیق لطفا.
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
بسته بندی
بادرو‌د پوشاک ریسا نیازمند تعدادی نیروی در بخش دوخت(وسط کاری) و بسته بندی با شرایط زیر می باشد. فقط خانم ساعت کاری: خانم: ۸صبح تا ۶ غروب، پنجشنبه ها تا ۳ آقا: ۸ صبح تا ۷ شب، پنجشنبه هاتا ۴ خانم: ص...
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
طراحی بسته بندی محصول
در خصوص بسته بندی محصولات غذایی به مانند پنیرپیتزا نیاز به طراحی برای بسته بندی محصول داریم
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
بسته بندی
سلام احتراما خانم جهت بسته بندی لطفاً جهت اطلاع از کار وبسته بندی وشرایط کار تماس یا پیام یا چت در خدمت همشهریان گرامی هستیم. ساعات تماس از8تا21بامداد جواب گو هستیم ساعات کار ۸الی ۱۵ حضوری ادرس .....
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
ساخت برچسب رضایت مشتری
سلام میخوام روی کارتن های های پستی کاغذ یا برچسبی چاپ کنم که مشتری ترغیب بشه رضایت ثبت کنه ما سایت و اینستاگرام داریم که میتونه کامنت یا ثبت نظر کنه لوگو سایت رو میفرشتم طرح خاصی مد نظرم نیست اگر ...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
استخدام در گروه شیمیایی دارویی تی جی اس
گروه تحقیقاتی تولیدی تی جی اس جهت تکمیل پرسنل خط جدید خود در صنایع غذایی _ انبار اقدام به استخدام آقا نموده است: وظایف: ●کمک در تولید:توزین/آماده سازی، میکس، پرکنی، درب بندی، لیبل و بسته بندی محصولات...
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
استخدام نیرو ثابت و متغیر
باسلام استخدام نیروی ثابت و متغیر برای کار های بسته بندی جابجایی لیبل زنی چیدمان تخلیه و بارگیری بسته های پستی حقوق‌ نیرو‌ ثابت 25 الی 30 حقوق‌ نیروی متغیر بستگی به چند روز کار کردن در ماه دارد از 7...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
آقاجهت همکاری درکارگاه مبل/بسته بندی
نیروی باتجربه جهت همکاری درکارگاه مبل نیازمندیم درفقره جابه جایی سرویس خواب_مبلمان، پک و بسته بندی محصولات، تحویل محصولات، چک کردن محصولات چیدمان انبار،و.. نیرویی که توان جسمی لازم را ندارد تماس نگ...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
اپراتور دستگاه تزریق پلاستیک(آقا)
نیروی شیفت شب برای اپراتوری دستگاه تزریق پلاستیک و مونتاژ و بسته بندی حقوق قانون کار
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
استخدام نیروی خانم/آقا شرکت تولیدی شیرینی«زی نوین»
۱)ساعت کاری ۷ صبح تا ۱۹ بعد از ظهر ۲)حقوق و اضافه کاری مطابق قانون کار ۱۴۰۴ شامل(پایه+بن+مسکن+حق تاهل+اضافه کاری) حدود حقوق دریافتی طبق این ساعت کاری ۱۹ میلیون تومان *در صورت تولید در روز جمعه حضور تم...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
استخدام اپراتور و کارگر ساده
اگه دنبال شغل پایدار با جای استراحت و خواب هستی این اگهی رو بخون شروع حقوق از ۱۸/۰۰۰/۰۰۰ بسته های مناسبتی نیاز به کارمند و اپراتور با انگیزه و پشتکار در کارخانه تولید پاکتهای بسته بندی در شهرک صنعتی...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
استخدام وکار درمنزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
کارگر ساده آقا و خانم جهت بسته بندی و تولیدشیرینی
شرکت معتبر تولیدی شهد وشکر یزد استخدام میکند: تعدادی نیروی آقا و خانم با روحیه کار تیمی و انگیزه بالا دعوت به همکاری می نماید آقایان : ساعت کاری : شیفت صبح : ۷:۰۰ الی ۱۵:۳۰ شیفت عصر : ۱۳:۰۰ الی ۲۱:۰...
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
استخدام کار در منزل
✨درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز خروج از خانه✨ ☑️بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی ☑️ حقوق ماهانه 12 میلیون به بالا ☑️دارای تاییدیه از پلیس فتا و نهادهای قضایی ☑️با حق بیمه، پاداش، م...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
استخدام آقا
استخدام فوری فرصت طلایی: شرایط استخدام: ✅ استخدام فقط آقایان از سنین ۱۸تا ۳۰سال ( مجرد ) می باشد. ✅مدرک تحصیلی از دیپلم به بالا ✅قسمت های کاری ،خط تولید ، انبار داری، بسته بندی، کار بازرگانی، سرپرس...
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
نیروی تزریقکار شکوهیه
لطفا با دقت متن رو بخونید و جهت هر گونه سوال فقط تماس بگیرید. به یک آقای تزریق کار جهت کار در کارخانه ی تزریق پلاستیک احتیاج داریم. نوع کار: رسیدگی به امور دستگاه تزریق پلاستیک و مونتاژ و بسته بندی و ...
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی درمنزل بدون نیاز به خروج ازخانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهادهای قضایی با حق بیمه،پاداش و مزایا و عیدی مخصوص...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
نیرو جهت کار در بسته بندی مرغ
سرویس از نسیم شهر محل کار پل بادامک ساعت کاری 11,تا پایان کار شماره تماس‏‪0 9 3 9 4 6 7 2 5 5 1‬‏*‬‏ برای تماس ساعت 18الی23
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
خانم بسته بندی لباس ورزشی
به تعدادی خانم جهت وسط کاری وابسته بندی در تولیدی ورزشی نیازمندیم
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
همکار خانم
به دونفر همکار خانم جهت بسته بندی وجمع کردن سوهان نیازمندیم
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
نیازمند همکار آقا جهت کار در انبار
نیازمند همکار آقا جهت کار در انبار جهت بسته بندی و ارسال محیطی کاملا دوستانه کارگر ساده
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
جذب نیروی کار بانو . وسط کار . بسته بندی خانم
کار به بیرون به هیچ عنوان داده نمیشود خواهشمندیم پیام ندید خانم هایی که دنبال کار نیمه وقت و پاره وقت یا چند روز در هفته هستن میتونن با ما همکاری کنن تولیدی لوازم ورزشی و کاراته کار نخ زدن بسته‌بن...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
استخدام ویزیتور خانم جهت پخش
به تعدادی ویزیتور خانم جهت پخش گرم شیرینی های بسته بندی نیازمندیم همراه با وسیله ی نقلیه حقوق ثابت همراه با پورسانت تماس از ساعت 8 تا 13
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
نیروی کار جهت ابمیوه فروشی
۲نفر نیروی کار جهت ابمیوه فروشی نیازمندیم جهت ابگیری و بسته بندی
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
۲ کارگر ساده آقا اتباع
شهرک صنعتی گرمسار بسته بندی روغن موتور ۷ صبح تا ۴ بعد از ظهر ۱ ساعت استراحت تعطیلات رسمی تعطیل بدون نهار بدون بیمه بدون سرویس توضیحات کامل فقط تماس
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
کارگر خانوم جهت مونتاژ و بسته بندی شیر الات
با سلام لطفا دقیق مطالعه شود بعد پیام یا تماس بگیرین ممنون شرکتی در نظر دارد تعدادی خانوم متعهد بکار وظیفه شناس دعوت به همکاری نماید شرایط خانوم زیر 45 سال ترجیحا ساکن پاکدشت و محدوده فرون اباد سرویس ...
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
استخدام دانشجو - شیفت عصر
تولیدی محصولات طبیعی در حضور مشتری “دال سین” استخدام میکند. دو نفر آقا برای فعالیت در قسمت تولید (فضای شیشه ای توی عکس) - شیفت عصر شرح کار: تولید و بسته بندی آبمیوه، روغن، ارده، کره بادام زمینی و… ...
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
نیروی کار ساده (خانم)
بسته بندی و نظافت ترجیحا محل زندگی محدوده مهر شهر
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
ب تعدادی نیرو جهت بسته بندی نیازمندیم
محدوده مشکین دشت ساعت کاری 8الی 18 حقوق بالای 18تومن
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
کارگر بسته بندی
حقوق و مزایای عالی پرداخت بموقع و بدون تاخیر حقوق پیشرفت و ارتقاء شغلی دارای بیمه تامین اجتماعی ، بیمه درمان تکمیلی و بیمه عمر رایگان پزشک سازمانی صبحانه، ناهار، عصرانه ، شام و  خوابگاه به صورت رایگان...
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
استخدام و کار در منزل
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
کار در منزل بسته بندی
بسته بندی مداد ، تراش , خودکار ، دفتر , کتاب و ... امکان همکاری برای تمامی شهر ها وجود دارد چت دیوا.ر هم به هیچ عنوان پاسخگو نیستیم فقط فقط در تلگر.ام پیام دهید با پا.سخگویی ۲۴ ساعته در خدمتیم . آید...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
استخدام بسته بندی محصولات در منزل
توضیحات: ما به تعدادی نیروی خانم و آقا جهت بسته‌بندی ساده لوازم کوچک در منزل نیازمندیم. شرایط همکاری: - تمام نقاط - دقت در انجام کار و تحویل به‌موقع - بدون نیاز به تخصص خاص مزایا: - امکان کار در منزل...
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
کارگر ساده خانوم و اقای برای بسته بندی
صبحانه و نهار سرویس رفت و برگشت بیمه تامین اجتماعی هدایای مناسبتی حقوق طبق وزارت کار ساعت کاری ۷:۳۰ تا ۱۶:۰۰ پنجشنبه ها تا ۱۲:۰۰ کار بسیار آسان بسته بندی ورق جعبه پیتزا
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
وسط کاری وبسته بندی کارگاه خیاطی
به دو نفر خانم جهت وسط کاری و بسته بندی کار در کارگاه خیاطی نیازمندیم در صورت همکاری با شماره تلفن ***********تماس فرمایید
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
باربری پردیس وانت بار خاور کارگر
باسلام باربری شبانه روزی پردیس درخدمت شماست ✅وانت بار خاور ایسوزو نیسان ✅کارگرخالی جهت بسته بندی ✅کارگرجهت بارگیری بارشهرستان ✅باماشین های موکت کاری وشیش متری ✅شبانه روزی داخل تهران پردیس وشهرستان ✅ب...
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
کار پاره وقت ساده
با سلام یک شرکت خصوصی جهت پیشبرد تولید خود اقدام به جذب نیروی پاره وقت(ساعتی) با عناوین: مونتاژ کار ساده مستخدم(آبدارچی) تکنیسین برق- الکترونیک می نماید. لطفا مشخصات خود را پیام کرده و یا در ساعات غیر...
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
نیروی ساده بسته بندی شکلات(سرویس،بیمه،غذا)
✨استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)شرکت شکلات✨ کارخانه معتبرو نیمه دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق دارای۳روزمرخصی باحقوق دارای جاخو...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
استخدام خانم برای بسته بندی در شرکت
بسته بندی قطعات خودرو تایم کاری از ۸صبح الی ۱۶بعداز ظهر مطابق با قانون کار و بیمه فقط تماس بگیرین چت پاسخ داده نمیشود
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
استخدام کارگر ساده در کارخانه با بیمه عیدی
آگهی استخدام خانم و آقا در کارخانه تولید و بسته‌بندی کروسان وارد مورد نیاز: 1. حراست 2. راننده لیفتراک (با پایه ۲ و ۳) 3. نگهبان 4.خط تولید و بسته بندی ⏰ ساعت کاری: - شنبه تا چهارشنبه: ۸:۰۰ الی ۱۷:...
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
وسط کار بسته بندی آقا
وسط کار قسمت بسته بندی در تولیدی پوشاک نیروی آقا
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
استخدام وکار درمنزل
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
بسته بندی خرما وعسل
سلام به یک نفر نیرو کار خانم جهت بسته بندی عسل وخرما در منزل خودمان احتیاج داریم ترجیهن مجردوسن زیر ۳۵ سال چون نیرو باید بیمه بشه
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجازات رسمی با حقوق ماهانه بالای ۱۲ میلیون دارای تاییدیه از پلیس فتا و نهادهای قضایی با حق بیمه پاداش،و مزایا و عی...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
استخدام و کار در منزل
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
جذب نیروی خانم و آقا در اکثر زمینه های شغلی
جذب نیروی خانم و آقا در: - مهندسی های : شیمی، مکانیک، HSE ، برق، صنایع، طراحی مهندسی، نقشه کشی صنعتی، سیالات ۲- کارشناسی های: حسابداری، طراحی سایت، طراحی گرافیک، فروش و بازاریابی - کنترل کیفی، کارگر س...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
استخدام کارگر اتباع (افغان)
به ۲ نفر کارگر اتباع مجرد جهت کار در کارگاه بسته بندی با حقوق و مزایای خوب نیازمندیم جای خواب و اتاق با کلیه امکانات در اختیار قرار میگیرد
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
نیاز به نیروی پر انرژی برای کار ساده انبار شیفت شب
کار به صورت حضوری می باشد به تعدادی نیروی ساده انبار برای امور بسته بندی و جا به جایی بسته نیاز داریم سرویس رایگان ایاب و ذهاب بیمه تامین اجتماعی و بیمه حوادث وعده غذایی حقوق رقابتی + امکان اضافه کار...
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
نیروی کار ساده خانم
نیروی کار خانم جهت بسته بندی در کارخانه تولید میکرو فیلتر محیط کاری تمیز فضای کاری خوب شرایط پرداخت اداره کار
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
کارباگوشی درمنزل ویژه خانم ها
کاردر منزل با گوشی ❌❌بسته بندی نیست❌❌ ❌❌کار‌فقط برای بانوان❌❌ بصورت آنلاین و دورکاری تماما همکارها خانم هستن ورود به کار کاملا رایگان بدون حق ثبت نام و‌حق آموزش آموزش رایگان صفرتاصد مسیر پشتیبانی دائم...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
پذیرش نیرو ساده خانم
باسلام به یک کارگر خانم فعال و متعهد به کار برای قسمت بسته بندی کارخانه ماکارونی نیازمندیم. درصورت دارا بودن شرایط لطفا بین ساعت ۱۰ الی ۱۲ به دفتر کارخانه ماکارونی واقع در ۵ کیلومتری جاده شیروان-فارو...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
طراحی خلاقانه هویت بصری جامع برند و مجموعه لباس
این پروژه شامل طراحی گرافیک و هویت بصری برند همراه با طراحی مجموعه لباس است. از لوگو و بسته‌بندی گرفته تا پترن‌های روی پارچه و کاتالوگ محصولات، تمام عناصر بصری با یک زبان طراحی یکپارچه ایجاد شده‌اند.
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
استخدام نیروی بسته بندی
نیروی بسته بندی در شهرک صنعتی عباس آباد لطفا آگهی را خوب بخوانید آدرس بعد از پلیس راه شریف آباد شهرک صنعتی عباس آباد بلوار ابن سینا خیابان 61 کوی 4 پلاک 1361 کارگر خانم یا آقا برای خط تولید کارگر تخ...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
کار خانگی مخصوص بانوان محترم
سلام به خانم های مهربانم لطفا خانم های فرض وکاری پیام بدن.. چند نفر نیرو خوب فرض ومرتب برای بسته بندی کار خانگی باشرایط زیر،فقط جهت ثبت نام داخل《ایتا یاربیکا یا تل گرام》پیگیر باشین باتشکر ♤ بسیار بهدا...
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
اگه میخوای از خونه پول خوب دربیاری بیا....
اگر دنبال کاری آروم، سالم و پُرانرژی هستی که بشه در کنار خانواده و فرزند انجامش داد، به جمع مشاوران سلامت خوش اومدی اینجا یاد می‌گیری با محصولات طبیعی و دمنوش‌های گیاهی، به دیگران در مسیر سلامتی ک...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
کارمند تحویل وبسته بندی انبار
تعریف شغل: این شغل مسئولیت مدیریت انبار و بسته بندی و ارسال سفارشات را به عهده دارد که علاوه بر توانایی های شغلی باید توانایی ارتباط موثر با بخش های مختلف نظیر دیجیتال مارکتینگ، پشتیبانی مشتریان و حسا...
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
نیروی کارساده اقا
✔️ استخدام تعدادی نیروی کارساده اقا ✔️ جهت تولیدی میزتلویزیون و جلومبلی عسلی ✔️ یک ساعت تایم ناهاری ✔️ بیمه تامین اجتماعی ✔️ بیمه حوادث ✔️ عیدی و سنوات و … ✔️ حقوق براساس توانایی و مهارت شمااز۱۵تا۲...
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
استخدام منشی خانم
شرکت فعال در حوزه تولید ماشین آلات بسته بندی از یک نفر منشی خانم دعوت به همکاری مینماید. آشنا با کامپیوتر و شبکه های اجتماعی پاسخگویی به تماس ها هماهنگی امور اداری ثبت و پیگیری امور روزانه عیدی و س...
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
به یک نفر خانم جهت بسته بندی وشاگردی نیازمندیم
ساعت کاری نیمه وقت از ساعت 8تا1 می‌باشد
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
کارشناس فروش
شرکت شمس جاوید اروند، تولیدکننده بشکه های پلاستیکی صنعتی، جهت توسعه تیم فروش خود به یک کارشناس فروش توانمند نیاز دارد. فرد منتخب مسئول معرفی، مشاوره تخصصی و فروش محصولات به مشتریان صنعتی و تجاری، شناس...
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
استخدام نیروی خانم و اقا در شرکت میگو
به چند نفر نیروی خانم و آقا نیازمندیم واسه خانم سرویس دارد آقا ندارد باید وسیله داشته باشد(آقا اگر وسیله دارید لطفاً تماس بگیرید) کار فقط بسته بندی میگو
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
کارشناس Scale Up - آقا
نظارت و کنترل بر تمامی فرآیندهای تولید بچ پایلوت و صنعتی مطابق با فرمولاسیون و روش ساخت بررسی و تجزیه و تحلیل فرمولاسیون های پیشنهادی از سوی بخش فرمولاسیون و آنالیز تحلیل فنی و اعلام امکانات مورد نیاز...
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
استخدام و کار در منزل
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
استخدام کار در منزل
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
استخدام در کارخانه تولید قهوه
استخدام در شرکت بسته بندی معتبر چای نسکافه قهوه در قسمت های بسته بندی تولید /کارگر ساده نیروی خانم و آقا بدون سابقه کاری حقوق دریافتی از 16الی20میلیون با اضافه کاری ساعت کاری از8الی4:30 2روز مرخص...
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
همکار خانم جهت بسته بندی
همکار خانم از سنین ۲۰ الی ۴۰ سال منظم و وقت شناس جهت بسته بندی قیسی مورد نیاز است محیط کاملاً زنانه و امن سرویس دارد (محل کار سمت شهرک صنعتی عالی نسب میباشد .) پس مکرر سوال نفرمایید لطفاً ، ((((لطف...
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
1404/08/17
اکرم حسین پور
سلام نیاز به کار در منزل دارم
08:25
درخواست کار غیرحضوری
به کارهای هنری ساخت شکلات و شمع سازی علاقه دارم کار بسته بندی هم باشه انجام میدم چرخ خیاطی هم دارم برا دوخت کیسه نان و… 0919XXX2601(نمایش کامل)
1404/08/18
کاظمی
سلام من مادرم دیالیزیه بابامم سنش بالاس نمیتووم بیرون منزل کار کنم کار اسنترنتی هم نمیخام کار بسنه بندی چیزی داخل منزل هست تگروخدا بگین من محدوده زینبیه هستم 😭😭😭😭😭
12:50
کاظمی
کار بسته بندی در منزل 
12:54
بی بی فاطمه حسینی نژاد
17:20
استخدام بسته بندی بستنی خشک
درود وقتتون بخیر عزیزان شرکت ما نیازمنده گروه بسته بندی محصولات بستنی خشک است و فوری به کارمند نیاز داریم این کار در منزل هم انجام میشه و به صورت کار در منزل هم هست کار بیمه هم هست بسیار منظم و تمیز م...
1404/09/16
تمنا حسرتی
سلام وقت بخیر نیاز به کار درمنزل خودم دارم لطفا پیام دهید ساکن تهران هستم 
10:09
1404/09/21
زهرا عباسی
سلام من به کار در منزل بصورت پاره وقت از7 عصر تا 11 شب میتونم انجام بده تایم دیگه سرکارم و واقعا بهش نیاز دارم 
05:02
زهرا عباسی
می‌خوام محدوده افسریه و مسعودیه تهران باشه لطفاً برام پیدا کنید ممنون میشم 
05:04
نوین گستر فارس بسته بندی دارو
درود چند کارگر استخدامی میخاییم راننده و چند خانوم و اقا برای کار کردن راننده عزیز بسته های دارو بهشون تحویل داده میشود و به دارو خونه ها در سطح شهر تحویل میدن کارکنان خانوم و اقا داخل خود تولیدی هم ب...
سیده فاطمه شُبِیری
سلام من یه خانم50 ساله هستم،وبه کار در منزل  نياز دارم  لطفا🙏🏼😥
08:24
شرمین عطایی
نیازمندکاردر منزل هستم از نوسود در کرمانشاه 
09:23
1404/09/22
الهام قفوری
بسته بندی یا هر کار دیگر
در منزل

10:15
شرکت نوین گستر پخش دارو
درود چند کارگر استخدامی میخاییم راننده و چند خانوم و اقا برای کار کردن راننده عزیز بسته های دارو بهشون تحویل داده میشود و به دارو خونه ها در سطح شهر تحویل میدن کارکنان خانوم و اقا داخل خود تولیدی هم ب...
سه‌شنبه 10 دی 1404، ساعت 12:06