دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
4 پاسخ
14 تایید
خاوران
نیروی بسته بندی
نیرو خانم جهت کار بسته بندی مورد استخدام میشود و حقوق عالی ۱۹ میلیون تومان و دارای سرویس رفت و برگشت می‌باشد و پنج شنبه ها بطور معمول تعطیل هستیم صبحانه با مجموعه هست و بیمه هم انجام خواهد شد. محدوده ...
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
آماتیس
کارگر ساده
مجموعه آماتیس (تولیدی کابینت روشویی) جهت تکمیل پرسنل خود تعدادی نیروی آقا و خانم استخدام می نماید. سمت های شغلی شامل: بسته بندی , کنترل کیفی ,انبار و وسط کار اگر در جستجوی شغلی ایده ال با حقوق و شرای...
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
6 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
چیتگر
کارگر اتباع
به یک نیرو اتباع نیازمندیم. کاری, زرنگ ,سواد هم تا حدودی داشته باشه, با جای اسکان شب ها بمونه. تولید چسب سنگ ,چسب های پودری و بسته بندی در صورت نیاز بارگیری هم انجام شود. حقوق توافقی با مزایا
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
نیروی خانم جهت کار در بسته بندی گردو بیسکوییت خرما و... حقوق مزایا چت دیوار و تماس ساعت کاری هم ۷ ساعت دوستان کار در منزل نیست سوال نکنین باید داخل محل انجام بشه کسایی که متهلن یا بچه دارن یاشرایطشون ...
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
بسته بندی
باسلام به چند نفر خانم جهت بسته بندی زیتون و خیارشور در محیطی زنانه با حقوق ماهیانه ۵میلیون حداکثر سن ۴۵ نیازمندیم ساعت کاری ۸الی۱۴ آدرس جاده‌ قدیم جنب بانک مهر ایران
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
با سلام بسته بندی سورت میوه جات و سبزیجات هم نیرو زن و مرد از ۱۸تا۴۰سالگی اتباع خارجی پذیرفته میشود حقوق روز مزد کار تمام شد مزد بگیرید برید
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
طراحی بسته بندی دارویی
میخواهم برای یک محصول دارویی به شکل کرم تیوپی، یک لیبل و یک جعبه طراحی شود. مشابه نمونه
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
باسلام ب تعدادی نیروی فعال و ‌پرانرژی خانم و اقا درتولیدی سفره یکبار مصرف سریعآ نیازمندیم . مزایا سرویس ، صبحانه، بیمه، سنوات ، حق تآهل ، حق اولاد ،عیدی وپایان کار شرایط استخدام سن 20الی 38 تحصیلات...
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
بسته بندی
به یک نیرو مسئولیت پذیر برای بسته بندی نیازمندیم محل کار بازارگل محلاتی ساعت کاری از 7 صبح تا 2 ظهر می‌باشد حقوق توافقی ماهانه یک روز مرخصی ترجیحا آقا و از ۱۴ تا ۳۰ سال
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
بسته بندی
سلام به دونفر دوشیزه جهت بسته بندی در کارگاه نیازمندیم
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
هیسکا | HISKA
استخدام ادمین پنل دیجی کالا
در دل هیسکا، برای ساختن تجربه خوشایند خرید آنلاین در مخاطبان عزیز ایرانی، به دنبال توسعه تیم فروش آنلاین در بستر پلتفرم های دیجی کالا، تکنولایف و ... هستیم. اگر مشخصه های زیر در شما نقش بسته است، مشتا...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
استخدام کارگر ساده و ماهر با حقوق بالا + جای خواب
به دو نفر کارگر کاری و ماهر جهت کار در انبار ( بسته بندی تخلیه و بارگیری اجناس ) بصورت تمام وقت با حقوق بالا نیازمندیم برای استعلام حقوق تماس بگیرید
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
فروشنده آشنا با پنل دیجی کالا
با سلام به یک نفر آقا یا خانم جهت کار فروشندگی و بسته بندی کالا در فروشگاه لوازم اداری و کاغذ در بازار ظهیرالسلام. اولویت با کسانی که سابقه کار با دیجی کالا دارند و آشنا با لوازم التحریر اداری. با ضام...
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
کار در منزل ساده
سلام ... کار در منزل مواد خوراکی میارم تحویلتون میدم و بعداز آماده شدن میام تحویل میگیرم یه جورایی بسته بندی حساب میشه فقط کسانی که حوصله کاری دارن پیام بدن چون یه خورده حوصله میخواد تسویه روزانه یا ه...
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
استخدام بسته بندی نایلون
نیازمند نیروی برای بسته بندی نایلون
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
استخدام کارگر در واحد تولید ضدیخ،تینر،شیشه شوی
کار مربوط به تولید و بسته بندی محصولات تولیدی. ساعت کاری از 8 صبح تا 6 بعد از ظهر.
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
کارگر خانم جهت بسته بندی تا ۴۰ سال
لطفا تماس نگیرید و در چت دیوار پیام بدید. به چند کارگر خانم جهت بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم. سرویس رفت و برگشت داریم. شرایط استخدام: فقط ساکنین سرآسیاب و مارلیک خوشنام و قلعه فرامرز باشند. مجرد یا...
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
بسته بندی خانگی پاییزه
مجموعه آوینوس  جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی زیورآلات در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین اینستاگرام  ...
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
۱ـ کارشناس صنایع،مدیریت،طراحی دوخت۲-بسته بندی کار
یک شرکت تولیدی در زمینه تولید اکسسوری اتاق کودک جهت تکمیل کادر پرسنلی خود (حتما خانم)تصمیم به جذب افراد زیر دارد ◾یک نفر خانم کارشناس مدیریت ، صنایع ، طراحی دوخت جهت بسته بندی محصولات ، اماده سازی ...
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
نیروی کار ساده خانوم
به نیروی ساده خانوم رده سنی 40 سال جهت کار بسته بندی و نظافت مغازه نیازمندیم لطفا فقط تماس بگیرید
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
39 نفر خانم آقا بسته بندی مداد کاردرمنزل نیازمندیم
به  حدود 39 نفر خانم آقا برای بسته بندی  کاردرمنزل مداد رنگی نیازمندیم کار براتون خودمون میفرستیم داخل  منزل خودتون انجام میشه خودمون میاریم میبریم قبال کار خیالتون راحت کار دائمی هست طبق وزارت کار ...
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
کارمند انبار
شرکت ایویز نیروی فعال برای کار در انبار استخدام می کند. مسئولیت های اصلی شامل: بسته بندی، پیک آپ، لیبل زنی، کنترل تعدادی موجودی، چیدمان و تکمیل کسری می باشد. تسهیلات و مزایا: صبحانه بیمه تامین اجتماعی...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
چند آقاخانم بسته بندی مداد رنگی کاردرمنزل لازمه
به  حدود 45 نفر خانم آقا برای بسته بندی  کاردرمنزل مداد رنگی نیازمندیم کار براتون خودمون میفرستیم داخل  منزل خودتون انجام میشه خودمون میاریم میبریم قبال کار خیالتون راحت کار دائمی هست طبق وزارت کار ...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
تعدادخانم آقا بسته بندی مداد کاردرمنزل نیازیم
به  حدود 50 نفر خانم آقا برای بسته بندی  کاردرمنزل داد رنگی نیازمندیم کار براتون خودمون میفرستیم داخل  منزل خودتون انجام میشه خودمون میاریم میبریم قبال کار خیالتون راحت کار دائمی هست طبق وزارت کار ب...
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
نیروی خانم و آقا جهت کار در بسته بندی و تولید
استخدام چند نفر نیرو (خانم و آقا) جوان نهایت تا 40 سال جهت کار در قسمت بسته بندی و تولید کارخانه مواد غذایی واقع در نزدیکی شهرک صنعتی 2 ساعت کاری 8 الی 17 اضافه کاری دارد حقوق خانم ها : 11 میلیون حقوق...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
کار در منزل بسته بندی
بسته بندی مداد ، تراش , خودکار ، دفتر , کتاب و ... امکان همکاری برای تمامی شهر ها وجود دارد چت دیوا.ر هم به هیچ عنوان پاسخگو نیستیم فقط فقط در تلگر.ام پیام دهید با پا.سخگویی ۲۴ ساعته در خدمتیم . آید...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
استخدام کارگر ساده جهت بسته بندی و جابجایی بار
برای انبار واقع در شهرک صنعتی پاسارگاد نیاز به کارگر ساده جهت بسته بندی و جابجایی بار امکان استخدام رسمی و بیمه در صورت رضایت از کار
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
کار در خانه بسته بندی
بسته بندی مداد ، تراش , خودکار ، دفتر , کتاب و ... امکان همکاری برای تمامی شهر ها وجود دارد چت دیوا.ر هم به هیچ عنوان پاسخگو نیستیم فقط فقط در تلگر.ام پیام دهید با پا.سخگویی ۲۴ ساعته در خدمتیم . آید...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
کار در منزل بسته بندی
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
کار در منزل بسته بندی
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
کار در خانه بسته بندی
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
کار در خانه بسته بندی
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
بسته بندی واتوکار جهت همکاری نیازمندیم
حوالی میدان منیریه حداقل سابقه اسال داشته باشه
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
فراخوان جذب نیرو
شرکت پخش کالا محصولات گلرنگ،(صنایع شوینده،غذایی،نوشیدنی،صنایع آرایشی زیبایی،صنایع دارویی،صنایع الکتریکی و الکترونیکی،تولید مواد شمیایی پلاستیک،و ....) جهت تکمیل نیروهای خود در بخش های مختلف(تولید و تو...
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
ادمین اینستاگرام -ادمین پاسخگویی اینستاگرام
سلام به یک خانم جهت ادمینی در پیج اینستاگرام برای سفارشگیری و پاسخگویی نیازمندیم سن بین18 الی 28 کار حضوری هستش در فضایی کاملا ایمن و اداری کار سختی انجام نمیدید فقط در محل سفارش گیری انجام میدید و بس...
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
بسته بندی خانم
نیروی بسته بندی خانم جهت بسته بندی سوهان سن بین ۲۰ الی ۳۸ ساعت کاری ۷ صبح الی ۱۷ (۱ ساعت استراحت ،نماز ، ناهار) حقوق تسویه ماهانه ۱۲ میلیون تومان جمعه تعطیل محیط کار خانم ها جدا اتباع نمیپذیریم محل کا...
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
استخدام نیروی خانم بسته بندی میگو
با سلام به تعداد نامحدود نیروی خانم جهت بسته بندی میگو نیاز داریم فقط بسته بندی شرکت واقع در شهرک صنعتی خرمشهر می باشد شیفت کاری :از ساعت ۸صبح تا ساعت ۶بعدازظهر دستمزد:روزانه ۵۵۰هزار تومان و بابت ...
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
همکاری در کارگاه بسته بندی
❈❈❈ استخدام نیرو در کارگاه بسته‌بندی ❈❈❈ ✔️ لطفا به دقت مطالعه شود. یک کارگاه بسته‌بندی جهت تکمیل کادر بسته‌بندی خود از همکاران خانم دعوت به همکاری می‌نماید: ❈ آشنایی با امور بسته‌بندی و برچسب‌زنی (آ...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
استخدام نیروی خانم +منشی خانم جهت تولیدی باکس گل
استخدام منشی خانم + نیروی خانم تولید و بسته بندی به منشی خانم و نیروی خانم جوان، منظم و مسئولیت‌پذیر جهت کار در تولیدی باکس گل و جعبه کادویی نیازمندیم: منشی خانم: مدیریت دفتر و امور اداری نیروی تو...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
استخدام
استخدام در شرکت داروسازی شهرک صنعتی رازی ‌جنسیت: خانم ‌تحصیلات: حداقل دیپلم ‌نوع فعالیت: بسته بندی دارو سن حداکثر ۳۵ سال ساکن شهرضا و بهارستان ‌نوع همکاری: تمام وقت دارای سرویس ایاب و ذهاب، بیمه تامی...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
کادگرساده خانم و آقا
به تعدادی کارگر ساده خانم و آقا جهت کار در تولیدی صندلی مونتاژ و بسته بندی و خط تولید نیازمندیم بیمه سرویس صبحانه پاداش
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
تولیدی نایلون پلاستیک
نیرو خانم جهت بسته بندی پلاستیک
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
نیروی کار
به ۳نفر خانم جهت کار در بسته بندی نیاز مندیم،مسئولیت پذیر و باسلیقه،از ساعت ۷الی ۱۶ و میتونید تعغیر بدید از ۸الی ۱۷ با صبحانه اتباع پذیرفته میشود،جمعه ها تعطیل و در روزهای عادی درصورت کم بود کار زودتر...
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
نیروی کار جهت کار در میوه فروشی
به تعدادی نیروی کار در میوه فروشی جهت بسته بندی میوه بطور نیمه وقت نیازمندیم
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
استخدام نیروی تولید خانم مجرد
به ۲ نفر نیروی خانم فقط مجرد تا ۳۵ سال با سابقه کار تولیدی جهت تولیدی شهرک صنعتی گلپایگان فاز ۲ جهت تولید قوطی پلاستیکی پر کردن و بسته بندی نیازمندیم به هیچ عنوان تماس گرفته نشود فقط اطلاعات کامل با س...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
تولید(کارگر تولید و بسته بندی)
شرکت ستاره سایمان طعم جهت تکمیل پرسنل تولید به تعداد ۶۰ نفر نیروی کاری آقا و خانم نیازمند است شرایط سنی تا ۵۵ سال.بیمه و سرویس و غذا دارد.حقوق بدون دیرکرد پرداخت میشود. آدرس شرکت :جاده تاناکورا بعد از...
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
ادمین تولید محتوا و منشی
سلام نیازمند یه خانم جهت تولید محتوای مربوط به بسته بندی و مدیریت پیج و منشی برای شرکت متعهد وقت شناس و آراسته به همراه سرویس و حقوق و مزایا و بیمه محدوده اکرم اباد جهت کسب اطلاعات بیشتر پیام بزارید و...
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
استخدام نیروی بسته بندی آشنا به اکسل
استخدام نیرو جهت بسته‌بندی و آماده‌سازی سفارشات پستی مهارت‌های مورد نیاز : آشنا به اکسل ، منظم و با دقت محل کار: بافت تاریخی یزد ساعات کار: دو روز در هفته و صبح
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
استخدام کارگر ساده
بسته بندی خرما
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
صندوق دار و بسته بند
به یک صندوق دار بسته بند جهت کار در فست فود مرغ سوخاری برای شیفت شب نیازمندیم وظایف کار : _ثبت سفارش مشتری _ سرویس دهی به مشتری _ نظافت میز و محیط کار _ بسته بندی و آماده سازی غذا چون تعداد مشت...
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
استخدام نیرو مرد کارگاه نوره
سلام یک نیروی مرد اتباع جهت کار در کارگاه تولید پودر موبر حتما سابقه کاری داشته باشن و آشنا به این کار باشد میکسر زدن و بسته بندی و آسیاب زرنیخ و بارگیری و ‌نظافت کارگاه و... از کارهایی هست که بای...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
بسته بندی زغال در محل خودتان
سلام به تعدادی نیرو جهت بسته بندی زغال در محل شخصی خودتان (باغ) می باشیم. لطفا اگر در باغ یا انبار زندگی میکنید پیام بدید. به دلیل شرایط کاری امکان کار در خونه نیست پس تقاضا نفرمایید. لطفا فقط و فقط ا...
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
استخدام فوری خانم و آقا/ خط تولید اسمارتیز
# استخدام نیرو خانم و آقا خط تولید و بسته بندی اسمارتیز به افراد باانگیزه و پرتلاش جهت همکاری در واحد بسته بندی اسمارتیز دعوت به همکاری می‌نماییم. کارگر ساده ماهر نیمه ماهر راننده لیفتراک نگهبان حر...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
کارگر ساده جهت کار در نان فانتزی
باسلام خدمت دوستان عزیز به یک کارگر ساده جهت کار در نان فانتزی برای بسته بندی و نظافت نیازمندیم(فقط تماس پاسخگو هستم) ساعت تماس،9صبح الی10شب
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
کارشناس کنترل کیفیت
* فعالیت به صورت تمام وقت در محل کارخانه کیان فرآور ایرانیان در شهریار (باغستان) می باشد. شرح وظایف: بازرسی مواد اولیه ورودی (مصرفی/ بسته بندی) نظارت کیفی بر فرآیند لجستیک و ارسال محصولات از انبار با...
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
استخدام بازاریاب و ویزیتور
نیازمندویزیتور حرفه ای(خانم وآقا) جهت فروش انواع تخم ماکیان به صورت بسته بندی ✳️شرایط همکاری ✅دارای فن بیان قوی و روابط عمومی بالا ✅آشنا به اصول مذاکره و فروش ✅تارگت منطقی و قابل دسترس ✅منظم و پیگی...
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
اوستا کار برشکار ماهر کلاف کار وکیوم کار ام دی اف
به تعدادی اوستا کار در زمینه برشکاری تا کلاف کاری و وکیوم کاری در کارگاه تولید سرویس خواب نیازمندیم نیروی کار نظافتچی و بسته بندی و کارگر ساده برشکار ماهر شیف عصر تا ۱۱ شب در ضمن نیروی کار خانم برای...
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
نیازمند 4 نفر نیرو بومی جهت کار در نانوایی قشم
سلام و درود نیاز 4 نفر نیروی بومی فقط برای شیفت صبح جهت بسته بندی نان لواش فقط باید بومی باشه چون خوابگاه ندارم
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
فروشنده
ب یک نفر فروشنده خانمجهت کار درفروشگاه و یک کارگر ساده آقا برای بسته بندی و نظافت جهت کار درکارگاه نان فانتزی واقع در عسلویه نیازمندیم،در صورت تمایل دایرکت پیام بزارید
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
کارگر بسته بندی بیسکویت در شبستر
کارگر خانم بتعداد 6 نفر.. سن 18 سال تا 45 سال.. ساعات 7صبح تا 17عصر.. جمعه ها تعطیل.. آموزش کار در محیط شرکت .. صبحانه و نهار به عهده شرکت.. لباس و کفش و تجهیزات کار به عهده شرکت.. رفت و آمد د...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
جذب نیروی بسته بندی در مجموعه بزرگ رهنما
مجموعه بزرگ رهنما جهت تکمیل کادر خود در واحد بسته بندی دونفر آقا یا خانم با شرایط زیر استخدام می نماید: شرایط احراز: - توانایی کار گروهی - منضبط و متعهد- دارای سلامت جسمانی جنسیت : فرقی ندارد محدوده...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
کارمند بسته بندی - آقا
ما یک برند معتبر و فعال در حوزه پوشاک زنانه هستیم که در دو بخش فروش حضوری و آنلاین فعالیت حرفه‌ای داریم. در حال حاضر برای تکمیل تیم انبار، از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماییم. شرح وظایف:...
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
خدماتی
نیازمند به نیروی پیمانکار بسته بندی گوشت
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
به دو نفر خانم جهت بسته بندی سیب در باغ نیازمندیم
بسته بندی سیب در باغ، خانوادگی کار میکنیم و از نظر امنیت شغلی خیالتون راحت
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
تولیدسبدمیوه
نیروی خانم جهت بسته بندی سبدفقط عصروصبح فقط تماس بگیرید
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
نیازمند دونفر خانم اتباع
لطفا اول شرایط مطالعه بفرمایید سپس تماس بگیرید به دونفر خانم جهت بسته بندی ومونتاژ نیازمندیم ساعت کار 6صبح تا 12ظهر نوع شغل تولید قفل محل کار اتوبان فرودگاه بعد حصه حقوق روزی 400
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
طراحی جعبه دستمال کاغذی برند زرآران
سلام من میخوام یک جعبه دستمال کاغذی برای برند زرآران که در حوزه فروش سکه و شمش سوییسی فعالیت داره طراحی کنید.یک فایل برای شما ارسال میشه که تمام وجه های دستمال کاغذی داخل اون هستش و شما باید تمام وجه ...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
تولیدی و بسته بندی چای و قهوه | coffee and tea production line
مدیر تامین تدارکات داخلی | Internal Procurement Manager
حداکثر سن : 45 سال حداقل مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد در رشته های مرتبط حداقل سابقه کاری: 5 سال در این عنوان شغلی دارای مهارت های ارتباطی قوی و رفتار سازمانی حرفه ای توانایی مدیریت فرآیند خرید و تامین ک...
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
کار در شرکت بسته بندی خرما
نیازمند نیروی کار خانم جهت بسته بندی خرما
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
بسته بندی در منزل
سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان گرامی فعالیت شرکت ما در زمینه بسته بندی می‌باشد. محصولاتی که برای شما ارسال میشود از یک شرکت خاص نیس و از چندین شرکت مختلف ارسال میشود که باید توسط شما بسته بندی و ب...
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
طراحی برنامه حسابداری تحت اکسس
پروژه شامل دو ایتم با داشبورد مدیریتی جدا گانه در هر ایتم خرید هزینه ها و فروش میباشد که از هر ایتم شامل بخش های میباشد.ایتم خرید شامل خرید محصول مورد نظر و هزینه ها شامل هزین...
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
نیرو اقا خانم جهت بسته بندی در منزل نیازمندیم
یک شرکت تازه تاسیس به تعدادی نیرو مجرب اقا خانم جهت بسته بندی در منزل خودشان نیازمند است چت دیوار جهت توضیح بیشتر
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
استخدام
جوش کار و برش کار حرفه ای آرگون پرداختکار و سنگ زن مبتدی تا حرفه ای جوش کار یا آهنگر مبتدی و کارگر ساده یا نیروی فنی کارگر ساده یا انبار دار اپراتور دستگاه cnc برش کارگر ساده بسته بندی و خدمات شرکت ...
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
گروه بهداشتی فیروز | Firooz Hygienic Group
مدیر بازاریابی | Marketing Manager
مروری بر نقش به عنوان مدیر بازاریابی در گروه بهداشتی Firooz ، شما در صدر بالا بردن یکی از مارک های گرامی ترین FMCG ایران قرار خواهید گرفت. این یک فرصت منحصر به فرد برای هدایت استراتژی های برند سازی و ...
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
کارگر ساده بازار صالح آباد تهران،دهکده توحید
به تعدادی کارمند ترجیحا افغانی جهت بسته بندی و آمارگیری اجناس نیازمندیم کار سبک و نیاز به توجه بالایی میباشد سواد خواندن و نوشتن الزامی جای خواب نداریم سن از ۱۵ سال تا ۳۰ سال ساعت کاری ۱۰ صبح تا ۷ عصر...
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
استخدام خیاط و اتو کار خانم جهت کار در تولیدی لباس
سلام و درود تعدادی نیروی خانم جهت کارگاه خیاطی نیازمندیم کار بصورت زنجیره ای و تسویه هفتگی و محیطی امن و آرام ۱. چرخ کار راستا دوز ۷ نفر ۲. اتو کار ۲ نفر ۳. زیکزال زن ۱ نفر ۴. کار گر ساده جهت انب...
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
کار آنلاین در محیط امن خانه
به ۱۰ نفر خانم با انگیزه و پر انرژی جهت همکاری نیازمندیم (۱۸ سال به بالا) ❤️ کار مختص بانوان است (بسته بندی و ادمینی نیست) جهت کسب اطلاعات بیشتر: نام و نام خانوادگی و شماره تماستون را واسم بفرستین❤️❤️...
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
رویه کوب و کارگر ساده در تولیدی مبلمان نیازمندیم
به یه رویه کوب ماهر و کارگر ساده در (نجاری و بسته بندی و زیرکارچی) در تولیدی مبلمان نیازمندیم کار به صورت سری کاری می باشد حقوق به صورت توافقی کنترات یا ماهانه مشکین دشت بلوار دشت بهشت کوچه نصیریه لطف...
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
کارگر ساده شرکت انرژی زاجای خواب بیمه/حراست/راننده
استخدام فوری❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه نوشیدنی های انرژی زا جهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،،راننده پایه ۱و۲،،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) ✔ساعت کار...
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
کار جمع کن کفش
نیروی کار. جهت بسته بندی کفش (کار جمع کن) در تولیدی کفش زنانه و همچنین وسط کار آدرس: باغ سپهسالار کوچه مظفری پلاک 24 زیر زمین واحد22 حقوق: توافقی تایم کاری تمام وقت پاسخگویی فقط با تماس تلفنی
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
جمعه 19 مهر 1404، ساعت 14:07