دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
3 پاسخ
14 تایید
بسته بندی
نیازمند نیروی آقا و خانوم جهت کار در بسته بندی شلوار لی نیاز به سابقه کاری ندارد استخدام اتباع داریم سرویس رفت و برگشت پرداخت دستمزد به صورت ماهانه می‌باشد محل کار خیر آباد بهرام مصیری برای کسب اط...
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
5 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
6 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
بسته بندی
به یک نیروی خانم مجرد ترجیحا اتباع وساکن محدوده ارغوانیه یا روشن دشت یا خوراسگان سرویس رفت و برگشت نداره سن زیر ۴۰سال تسویه ماهانه می‌باشد لطفا باشماره************تماس بگیرید ساعت تماس از ۹صبح تا۱۷میب...
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
3 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
5 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
طراحی بسته بندی یا جعبه
طراحی پاکت یا جعبه به همراه خط تیغ تقریباً شبیه به عکس زیر حالا یه سری تغییرات داره که بعد از قبول کار، میگم خدمتتون
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی نیازمندیم محیط زنانه بوده ساعت کاری ۸الی۱۴حقوق ۴میلیون حداکثرسن ۴۰سال آدرس کارگاه تنگه شهرک تکاور
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
طراحی جعبه اسباب بازی پازلی
مجموعه ما برای بسته بندی پازل های سه بعدی به طراح دارای رزومه نیازمند هست . طرح بر روی تمپلیت ساده جعبه یعنی 9 بخشی خواهد بود
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
طراحی لیبل و کارت تخفیف با برندینگ (غازی کباب داریو)
عنوان پروژه: طراحی لیبل و کارت تخفیف با رعایت کامل برندینگ (غازی کباب داریو) توضیحات پروژه: سلام! ما برای برند غذایی خودمون "غازی کباب داریو"، به دنبال طراحی دو فایل گرافیکی حرفه‌ای، دقیق و هماهنگ هس...
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
طراحی بسته بندی جسورانه و خلاقانه برای گلپک، کارت تغذیه گیاه
ما برای گلپک یه بسته بندی فوق العاده می خوایم. که حتما با تاکید بر میزیت های رقابتیش باشه سالم بودن و راحت بودنش شایدم یکم جدید بودنش و خلاقانه بودنش مزیت های رقابتیشه سایزش تغییر نمیکنه فقط طراحی ج...
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهیانه ۹ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا پذیرش
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
بسته بندی
به دو نفر آقا جهت بسته بندی نیازمندیم پوشاک زنانه هست
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
بسته بندی
به‌تعدادی‌نیروی‌خانوم‌جهت‌کاردرسورتینگ‌‌بسته‌بندی‌نیازمندیم‌حقوق‌ماهی‌۹میلیون‌واقع‌درشهرک‌صنعتی‌خیابان‌هفتم.
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
بسته بندی
تولیدی فیلتر هوا هستیم شهرک صنعتی خیرآباد به دو نفر خانم جهت کار در بسته بندی فیلتر هوا از قرچک و ورامین حقوق ماهیانه ۱۱ میلیون سرویس رفت و برگشت
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
طراحی جعبه لامپ LED (بسته‌بندی محصول)
برای یک محصول (لامپ LED) نیاز به طراحی جعبه دارم. اطلاعات و مشخصات کامل محصول، لوگو و محتوای متنی آماده شده و در اختیار طراح قرار می‌گیرد. انتظارات من: طراحی جعبه به صورت وکتور (با فرمت‌های AI یا CD...
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
بسته بندی محصولات دمنوش گیاهی
سلام، وقتتون بخیر برای بخش عملی پروژه پایان نامه ارشد با توجه به موضوع مورد نظرم می خوام که طراحی گرافیکی بسته بندی دمنوش های گیاهی هست یک طراحی بسته بندی مناسبتی خلاقانه و لو...
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
همکاری برای نمایشگاه کتاب، مجازی
از 10 اردیبهشت تا 30 اردیبهشت، آماده سازی ، بسته بندی و تحویل به پست و امور مربوط به این کار
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه 12 میلیون به بالا دارای تاییدیه از پلیس فتا و نهادهای قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزای...
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
چند تا کارگر ساده آقا جهت بسته بندی محصولات
سلام چند تا کارگر ساده جهت کار در بسته بندی محصولات نیاز داریم حقوق 12 تومن ساعت کاری 8 صبح تا 17 ( یک ساعت تایم استراحت ) جمعه ها تعطیل بیمه داریم حداکثر سن 35 پیامبر اعظم 23 حشمتی 3
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
اپلیکشن موبایل برای فروشگاه عمده فروشی بصورت سفارشی
یک فروشگاه عمده فروشی هستم که میخوام مشتریان از طریق اپ من سفارش خود را ثبت کنند و سپس بعد از صدور فاکتور و پرداخت نهایی عکس واریزی ها را در کنار فاکتور آپلود کنند و هنگام تایید نهایی به دست مدیر اپ ب...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
پذیرش نیروی خانم کارگاه کوکی و تزئینات.
سلام و احترام آدرس کارگاه انتهای خیابان رسالت (بلوار کشمیری) کار در محیط کاملا زنانه و سالم و دوستانه . از ساعت ۸ صبح الی ۱۶ . سرویس رفت و برگشت موجود هست . بدون نیاز به سابقه کاری . کار رو به راحتی ...
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
استخدام کارگر ساده خط تولید مواد غذایی
شرکت معتبر تولید و بسته بندی مواد غذایی واقع در شهرک صنعتی شمس آباد جهت تکمیل کادر تولیدی خود از بین واجدین شرایط استخدام مینماید . متقاضیان ساکن رباط کریم ، حسن آباد فشافویه و اسلامشهر می‌توانند جهت ...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
پشتیبان تلفنی و نیرو بسته بند
به تعدادی نیرو جهت پشتیبانی سایت و بسته بندی احتیاج است محدوده بهشتی ۲دقیقه فاصله با مترو فقط نیرو خانم با تجربه و پرانرژی جهت پشتیبانی و و پاسخدهی تلفنی و جهت بسته بندی محصولات ارایشی (اشنا با م...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
تولیدی و مونتاژ کاری نیازمند نیروی خانم
تولیدی مونتاژ کاری برچسب کاری بسته بندی
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
کارگر آقا بسته بندی و حراست با خوابگاه(شرکت آجیل)
استخدام فوری کارگر ساده بسته بندی و تولید و نیرو حراست آقا جهت کار در شرکت معتبر تولید انواع آجیل و خشکبار : 1️⃣ساعت کاری ۸صبح الی ۴بعدازظهر+۱ ساعت تایم ناهار و استراحت 2️⃣خوابگاه مجهز به تمامی ا...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
استخدام، فروشنده، مغازه، فروشنده خانم
با سلام به یک نفر خانم جوان جهت فروشندگی در مغازه ترشیجات و شوریجات نیازمندیم. ساعت کاری صبح ۹ تا ۱۲:۳۰ و ظهر ساعت ۳:۳۰ تا ۷:۳۰. محیط کاملا خانومانه. دارای قدرت بیان کافی. لطفا فقط تماس جوابگو هستم. ح...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
انباردار حرفه ای پوشاک زنانه آقا
به یک انبار دار حرفه ای پوشاک با تجربه نیازمندیم. مسلط به بسته بندی و ارسال بار کار با کامپیوتر و آشنایی الزامی است. رنج سنی از ۱۸ تا ۳۰ آشنایی به نرم افزار هلو امتیاز محسوب میشود. منظم و مرتب مسئو...
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
استخدام ادمین پاسخگو و بسته بندی در منزل
✨فرصت ویژه✨ ✨کاردرمنزل خودتون✨ ✅به تعدادی نیرو جهت بسته بندی نخ در منزل خودتون نیازمندیم. ✅به تعداد محدودی خانم و آقا در هرسنی،جهت ادمین پاسخگویی برای پیج کاری نیازمندیم. ✅تسویه حساب هفتگی میباشد. ...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
استخدام نیروی اقاوخانم درمجتمع نان تبریزی
باسلام مجتمع نان تبریزی به تعداد۱۴نفراقاوخانم بافرصت های شغلی ذیل به ادرس:بلوارجمهوری نبش کوچه ۹جنب پارک مادرنیازمندیم عنوان شغلی: نان جمع کن:۵نفرخانم واقا حقوق:۷میلیون تومان ساعت کاری:۷الی ۱۵ بیمه:دا...
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
(زرین جم مارینا (سان استار و سانی نس | Zarin Jam Marina (Sun Star & Sunny Ness)
مدیر نوآوری برند | Brand Innovation Manager
فرصت های فضایی سفید (بر اساس روندهای بازار محلی ، رقابت و رفتار مصرف کننده) را برای ارائه راه حل های جدید محصول قانع کننده سازگار با استراتژی های شرکت/برند شناسایی می کند موارد تجاری و مطالعات امکان س...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
استخدام کارگر آقا در کارخانه گونش
به تعدادی کارگر زیر ۳۰ سال جهت کار در کارخانه گونش نیازمندیم آدرس شهرک صنعتی شهید قاسم سلیمانی، نرسیده به فلکه ۴ ، بلوار هایتک، کارخانه گونش جهت کار در تولید، مونتاژ، بسته بندی، بندرحت و نردبان و صندل...
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
نیروی خانم و آقا جهت کار در نان فانتزی
به تعدادی نیروی همکار خانم و آقا جهت کار در نان فانتزی نیازمندیم. آقا برای فرداری . خانم برای بسته بندی و خانم آشنا به کامپیوتر و صندوقداری برای فروشندگی آدرس: کوچه آسیاباد جنوبی،نبش شرقی ۷، نان فان...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
کارگر خانم جوان و باتجربه
با سلام به چند نفر نیروی کار خانم باتجربه و جوان جهت پاکسازی شستشو و بسته بندی انواع سبزیجات در کارگاه نیازمندیم با حقوق و بیمه توافقی ضمنا اولویت با کسانی است که سابقه کار مرتبط داشته باشند
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
کارگر پسر یا خانم جهت بسته بندی شلوار جین لی
به تعدادی کارگر خانم یا پسر جهت کار در بسته بندی شلوار لی نیازمندیم ترجیحا ماهر حقوق از ۱۰ تومان تا ۱۴ تومان استخدام اتباع داریم تسویه حقوق بصورت ماهانه کار تضمینی بدون بیکاری تا اخرسال سرویس رفت و ب...
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
خیاط،بسته بندی کار،وسط کار
به ۲ نفر خیاط و بسته بندی کار و وسط کار نیازمندیم. فقط ایرانی!!! حقوق ماهانه پرداخت می‌شود. بیمه نداریم. برای دریافت اطلاعات بیشتر لطفا تماس بگیرید.
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
کارگر ساده خط تولید و بسته بندی کارخانه کیک کلوچه
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده اقا/ حراست در کارخانه کیک و کلوچه دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️آقایان از ۱۸ تا ۴۳ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزارت کارمانند ع...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
کسب و کار
باسلام نیازمند یه نیرو خانم جهت کار در کارخانه بسته بندی که با ماشین خودشون بتونن دو نفر خانم دگه رو از کنار پل سیدی بیارن آدرس محل کار شهرک صنعتی دو . خضرا . حقوق با کرایه ماشین یازده میلیون
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
استخدام قراردادی کارگر آقا در شرف آباد
کارگر آقا زیر ۳۵ سال سن نوع کار : جمع آوری و بسته بندی نان در تولیدی صنعتی(سبک) ساعت کار ۱۲ الی ۲۰ هر روز بجز پنجشنبه ها حقوق و مزایای اداره کار + بیمه افراد متاهل در مسیرهای نزدیک به شرف آباد الویت...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
نیروی خانوم نیازمندیم
تعدادی نیروی خانوم برای بسته بندی در تولیدی کفش نیازمندیم
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
استخدام ادمین پاسخگو و بسته بندی در منزل
به تعدادی نیرو در جهت بسته بندی نخ در منزل خودتان به صورت غیر حضوری و تسویه حساب به صورت هفتگی هفتگی نیازمندیم و همچنین تعداد محدودی ادمین پاسخگو برای پیج کاری و کانال تلگرام در ساعات مشخص شده نیازمند...
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
استخدام کارگر ساده خانم و آقا
شرکت کیارنگ چاپ ایرانیان جهت خطوط تولید چاپ و بسته بندی در شهرک صنعتی بهارستان کمالشهر با شرایط زیر اقدام به جذب نیروی تولید می نماید: شرایط و مزایای کار: جنسیت :آقا و خانم سن: نهایتا 40 سال تحصیلات: ...
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
جهت بسته بندی کفش
به چند نفر خانم در تولیدی کفش کار سودا در بخش بسته بندی نیازمندیم حقوق ماهانه به صورت پیمانکاری میباشد ساعت شروع کار از ساعت ۸تا ۵ بعد از ظهر میباشد مسیر سرویس ماشین آخر عباسی یا میدان بسیج ظمنا اگ آش...
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
استخدام(دیجیکالا)
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: ✅چیدمان ✅جمع آوری ✅دسته بندی ✅بسته بندی -خانم و آقا -18 تا 45 سال -شیفت‌...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
نیرو برای بسته بندی
نیرو خانم برای بسته بندیدر محیط کاملا زنانه نیازمندیم.
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
استخدام ۴ نفر نیروی خانم برای برش بسته بندی پارچه
شرح وظایف نیروی خانم بسته بندی : * برش و بسته‌بندی پارچه‌ها با دقت بالا * آماده‌سازی سفارش‌ها برای ارسال * هماهنگی با تیم‌ ‏‎ویژگی‌های مورد نظر: * خانم، ترجیحاً بین ۲۰ تا ۳۵ سال * با دقت، منظم و اهل ه...
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
مزدی دوز بیرون بر تیراژ بالا تسویه نقدی
سلام شرکت ممتاز به تعدادی مزدی دوز بیرون بر تمیز دوز جهت تکمیل مجموعه خود نیازمند است دوستان کار برش خورده تحویل میدیم با بسته بندی داخل سلفون تحویل میگیریم تیراژ بالا تسویه نقدی کار داعم مدل ها شوم...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
اپراتور دستگاه یا رول برگردان (کارگر ساده)
به یک نفر همکار آقا در کارگاه بسته بندی نیاز فوری داریم اتباع هم پذیرفته میشود حدود 14 الی 30 سال ترجیحا محدوده خلیج(شماره2)
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
همکار خانم جهت کار در شرکت تولید لوازم آزمایشگاهی
به همکار خانم جهت کار در شرکت تولید لوازم آزمایشگاهی نیازمندیم محل کار شهرک صنعتی بیمه و سرویس و صبحانه دارد ساعت کاری از ۸تا ۱۸ حقوق ۱۲تا ۱۴با سابقه افزایش دارد شرایط سنی تا ۳۵سال و ترجیحا مجرد ک...
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
استخدامی فوری نیرو اقا
باسلام به مناسبت سال جدید شرکت قطعات خودرو کرمان موتور جهت تکمیل کادر پرسنلی خود تعداد محدود نیرو کار (*آقا ۲۰ الی ۳۰ ساله مجرد*) جهت کار در بخش‌های (&خط تولید،بسته بندی ،لیبل زن ،بارکد زن ،کمک انبا...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
استخدام ادمین پاسخگویی در منزل
شرکت سپهر در جهت تکمیل کادر خود به تعدادی ادمین پاسخگو برای کانال تلگرام ●در ساعت مشخص شده ●تصویه حساب هفتگی نیازمند هستش وه به تعدادی افراد برای بسته بندی در منزل نیازمند است توضیحات کامل داده شده ...
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
استخدام و جذب کارگر ساده
استخدام نیرو جهت کار در شرکت قطعات خودرو ، در بخشهای : ✅️مونتاژ✅️تولیدی و بسته بندی✅️اداری و دفتری✅️انبارداری✅️حمل و نقل✅️تجاری و فروش✅️حراست و نگهبانی✅️امور مالی✅️بازاریابی از آقایان واجد شرایط زیر:...
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
نیرو فعال بسته بند
سایت معتبر آنلاین فروش کتاب در بخش انبار کتاب نیرو استخدام میکند.(محدوده انقلاب) -عنوان شغلی:مسئول ارسال و لیبل‌زنی نظارت بر وزن،بسته بندی،استحکام سفارشات -عنوان شغلی: بسته بندی بسته بندی سفارشات(کتاب...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
سرمایه گذاری در واحد تولیدی ، سرمایه گذاری مطمئن
فرصت عالی سرمایه گذاری در پروژه صادرات محصولات کارخانه تولید و بسته بندی مواد غذایی درسال سرمایه گذاری برای تولید چنانچه دارای سرمایه ای بین ۲۰۰ میلیون تومان تا ۵ میلیارد تومان هستید بهترین فرصت بر...
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
کارگر ساده تولیدی
نیازمند کارگر ساده در کارگاه تولیدی جهت مونتاژ، بسته بندی، پرسکاری، نقطه جوش و ... ایرانی و اتباع هم خانم هم اقا بدون جای خواب امکان ارتقای حقوق در صورت یادگیری بدون نیاز به سابقه مرتبط
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
استخدام نیروی خانم جهت بسته بندی وفروش نانهای حجیم
- روابط اجتماعی خوب جهت ارتباط با مشتری - برخورداری از سلامت کامل جسمانی - دارا بودن سلامت روانی - نزدیک بودن به محل کار ارجحیت دارد - داشتن تجربه فروش امتیاز دارد - آمادگی کار در شیفت صبح یا عصر به ا...
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
استخدام کارگر ساده در مجموعه معتبر
❌❌لطفا توضیحات را کامل را بخوانید.❌❌ مجموعه معتبر پروتئینی با منظور تکمیل نیروی انسانی خود در شغل کارگر ساده اقا از افراد واجد شرایط دعوت بعمل می آورد. شرایط احراز: ۱.تابعیت جمهوری اسلامی ایران ۲.تون...
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
کارگر ساده اقا
کارگر ساده اقا جهت بسته بندی در کارگاه تولیدی با حقوق کافی اضافه کار و جای خواب
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
کارگرساده ، استخدام جذب نیرو
شرکت معتبر تولید و بسته بندی مواد غذایی برای تکمیل نیرو استخدام مینماید نیروی کار آقا جهت بسته بندی و بار گیری تخلیه مواد غذایی مزایا صبحانه + نهار ، پاداش ، جای خواب جهت شهرستان فضای کار داخل سالن...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
استخدام کارگر
کارگر کارگاه سبد کار شما جمع بسته بندی و بار و خالی کردن سبد هست تایم از ساعت ۸ الی ۱ و بعداظهر از ساعت ۴الی ۸ کار ما جمع اوری سبد از مغاره ها هستش توضیحات کامل داده شده است لطفا جهت کنجکاوی تماس نگیر...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
تولید و بسته بندی
تولیدی محصولات طبیعی در حضور مشتری “دال سین” استخدام میکند. یک نفر آقا برای فعالیت در قسمت تولید (فضای شیشه ای توی عکس) شرح کار: تولید و بسته بندی آبمیوه، روغن، ارده، کره بادام زمینی و… نیاز به سابق...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
استخدام کارگر پخش عطاری در زمینه بسته بندی،بارگیری
پخش عطاری فعال در زمینه بسته بندی و بارگیری محصولات عطاری واقع در محدوده خیابان امام خمینی به کارگر ساده نیازمند است. شرایط کاری: ساعت کاری:از ۸:۳۰ صبح تا ۶:۳۰ بعدازظهر پنجشنبه ها ۸:۳۰ صبح تا ۳بعداز...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
کارگرساده خط تولیدوبسته بندی بستنی(جای خواب+بیمه)
❗ فوری فوری ❗ ❌کاریابی نیستیم لطفا سوال نفرمایید❌ ستخدام فوری واحد تولید و بسته بندی کارخانه بستنی دارای چندین شعبه فعال استخدام نگهبان جهت مجتمع مسکونی شرکت و کارخانه ✔️به تعدادی نیروی کارگر ساده ...
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
کارگر ساده کارخانه قطعات خودرو بیمه /غذا /اسکان
❌استخدام فوری کارگر ساده برای خط تولید و بسته بندی با جای خواب و غذای رایگان(دارای ۲شعبه فعال) ✅تعدادی کارگر ساده برای بسته بندی محصولات نیازمند هستیم.بدون نیاز به سابقه کار و مدت زمان قراردادتوافقی ...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
بسته بندی در منزل
باسلام ما به تعدادی نیروی خانم و آقا جهت کار در منزل بسته بندی ادویه نیازمندیم. کار در منزل خودتان و بصورت نیمه وقت میباشد. حقوق پایه از 20 تا 25 میلیون تومان با پاداش ساعت کاری 3 الی 7 ساعت در روز بد...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
نیرو کار در کارخانه دمپایی
باعرض سلام کفش یاقوت برای تکمیل کادر خود به تعدادی نیرو فقط خانم نیروی بسته بندی پی یو وارد نیازمندیم حقوق هفتگی همراه باسرویس محدوده شهر قائم جمکران میدان پلیس شاه سید علی
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
استخدام کارخانه مونتاژ
استخدام کارخانه مونتاژ استخدام کارخانه مونتاژ قطعات الکترونیکی قسمت بسته بندی و مونتاژ قطعات کوچک اختصاص به بانوان قسمت مونتاژ قطعات لوازم بزرگ و خط تولید اختصاص به آقایان مدرک تحصیلی ارتباط مست...
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
کارگر ساده حراست کارخانه بستنی با جای خواب و غذا
استخدان فوری کارخانه بزرگ و معتبر تولید انواع بستنی جهت تکمیل نیروی انسانی خود به تعداد بالا آقای ایرانی و اتباع در قسمت های بسته بندی،خط تولید،حراست،نیازمند می‌باشد شرایط استخدام در کارخانه بستنی ✔️...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
کارگر ساده برای کارگاه چاپ و بسته بندی
به تعدادی نیروی کار اقا و خانم جهت کار در کارگاه چاپ نیازمندیم ساعت کاری از ساعت ۹ صبح تا 6 بعد از ظهر ۱ساعت تایم ناهاری تسویه حقوق سر هر ماه در محیط امن و دوستانه و بدون نیاز به تخصص برای اطلاعات بی...
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
استخدام نیروی کار متعهد و سالم
استخدام سرآشپز و آشپز و کمک آشپز مسلط به آشپزی حجم بالا ـ ایرانی ، فرنگی استخدام نیروی ساده کار جهت شستشو ، اظافت و بسته بندی و حمل وسایل و انجام امور خدماتی استخدام مسیول فنی ، سالم ، آچار بدست ، ترج...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
کارگر ماهر رستوران و تخته کار و کارگر ساده
کارگر ماهر رستوران با سابقه کار ،خانم یا آقا تخته کار ماهر و آشنا به انواع کبابها با جای خواب و حقوق مکفی ،خانم یا آقا کارگر ساده رستوران جهت کار در کترینگ جهت نظافت و بسته بندی ،خانم یا آقا بدون ن...
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1404، ساعت 00:34