دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
3 پاسخ
14 تایید
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی ترجیحا مجرد ساعت کار ۸تا ۱۶ شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ بیمه دارد کار در منزل نداریم اتباع پذیرفته نمیشود سرویس ندارد محل کار شهر صنعتی دولت اباد
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
4 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
5 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
بسته بندی
بسته بندی قطعات ماشین فقط و فقط در محدود بیمارستان کاشانی در غیر از این صورت تماس نگیرین ممنون
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
2 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
5 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
بسته بندی
به‌ ی خانم جهت بسته بندی بیرون از منزل نیازمندیم
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
سلام دوست عزیز مجموعه مابه نیروهای فعال جهت فعالیت بسته بندی وغیرحضوری اقدام کرده است به۱۰۰نفر نیروی فعال خانم وآقا جهت کاردرمنزل نیازمندیم کارفوق العاده راحت وآسان میباشد.شمادرروز ۴الی ۸ کاری فعالی...
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
سلام. ی یک خانم جهت کار بسته بندی در تولیدی سیسمونی گرند بیبی نیازمندیم... بلوار فضیلت خیابان 31کنار پارک یاسمن ساختمان گرند بیبی... ساعت تماس 10 صبح تا2عصر
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
طراحی بسته بندی برای سس کچاپ و مایونز
سلام و درود شرکت گلفام دنبال طراح گرافیست هست که بتواند برای سه محصول طراحی اولیه تهیه کند لطفاً مشتاقان این پروژه طرح اولیه در عرض ٣ تهیه کنند که قرار داد ببندیم برای طراحی های دیگر محصولات در آیند...
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
بسته بندی
دیپلمه مرد یا زن وعده غدایی بیمه ساعت کاری از ۱۱ صبج تا ۱۲ شب سرویس برگشت برای خانم ها خوابگاه برای اقایون ۲ ساعت استراحت روزانه
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
بسته بندی آذر زیبا نقش تبریز
انباردار
استخدام بسته بندی آذر زیبا نقش تبریز بسته بندی آذر زیبا نقش تبریز در استان آذربایجان شرقی، شهر تبریز جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان آذربایجان شرقی استخدام می‌نماید انباردار جنسیت: آقا...
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
استخدام نیروی کار خانم و اقا
با سلام بازرگانی غفوریان جهت تکمیل کادر اداری و تولیدی خود نیاز به نیروهای زیردارد دو نفر نیروی ماهر به دستگاه برش ام دی اف (فقط آقا) دو نفر نیروی ساده جهت جابه جایی و بسته بندی (فقط آقا) یک نفر خانو...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
مجموعه فعال در حوزه صنایع تولیدی
اپراتور و کارگر تولید و بسته بندی
یک شرکت معتبر تولیدی صنعتی در استان گیلان، شهر صنعتی رشت جهت تکمیل نیروهای خط تولید و بسته بندی از متقاضیان ساکن رشت و حومه با شرایط بسیار مناسب دعوت به همکاری می‌نماید. اپراتور و کارگر تولید و بسته ...
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
کانترکار و ساندویچ زن و ظرفشور
به چند نفر نیروی منظم و خوش برخورد در سکشن های کانتر(بسته بندی غذا) و آشپزخانه جهت کار در رستوران معتبر واقع در مرکز خرید اپال نیازمندیم شرایط کار: تایم کاری از 10/30صبح الی 12شب ما بین روز 2ساعت اس...
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
کارخانه قطعات خودرو
✅️استخدام فوری فرصت طلایی: ✅️شرایط استخدام:✅️ ✅️استخدام فقط آقایان از سنین ۱۸تا ۳۴سال می باشد. ✅️مدرک تحصیلی از سیکل تا فوق لیسانس ✅️قسمت های کاری ::تولید،انبارداری،بسته بندی،مونتاژ،تعمیرات وفنی ،برق...
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
بسته بندی کالا در منزل خودتون
خدمت هم وطنان گل شرکت معتبر لوازم صنعتی(فرج( ) نیرو بگیرد . کار در منزل در خانه خودتان با کمک خانواده بسته بندی کالا انجام می دهید و می توانید یک فرصت عالی برای افراد بیکار یا افراد دنبال شغل دوم با ح...
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
استخدام نیروی خدماتی در فروشگاه
استخدام نیرو خدماتی جهت بسته بندی بسته های پستی، دریافت بار، خرید، نظافت فروشگاه و انبار، ریختن چای و گرم کردن غذای پرسنل و چیدمان بار های جدید کار سبک
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
فروشگاه رگال و مانکن
گروه تولیدی آقای رگال ایران با بیش از ۱۰سال فعالیت درخشان در صنعت رگال و مانکن به چند همکار نیازمندیم ۱-همکارخانم جهت کار در واحد تولید و بسته بندی ۳نفر با حقوق ۶الی۹ تومان ساعت کاری صبح ۹الی ۱۷و...
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
خانم جهت کار در تهیه غذا نیازمندیم.
سلام . همکار خانم جهت کار در تهیه غذا نیازمندیم. وضایف:شست و شوی ضرف،بسته بندی غذا و خورده کاری. ساعت کاری ۹صبح تا ۸شب هر ۱۴روز یک روز آف حقوق 14 الی 16 آدرس:میدان امام حسین،خیابان نامجو
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
بسته بندی لباس
به یک بسته بند لباس. نیازمندیم سن از ۱۵ تا ۱۸ سال باشد و اتباع باشد تایم پاسخ گویی به تماس. ها. از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۹:۰۰ شب
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
نیرو ماهر و ساده /انباردار/ حسابدار نیازمندیم
✅استخدام نیرو آقا وخانم ب تعداد محدود * کارگر ساده و ماهر . از سن ۱۸ سال تا ۳۸ سال در کارخانه معتبر تولید و بسته بندی پاستیل ✔۸سال متوالی برند اول در تولید کشور ✅ سرویس رایگان از : اسلامشهر . رباط‌ک...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
فروشنده ، حسابدار، انبار دار، بسته بند
لطفا تماس نگیرید فقط پیام درواتساپ رزومه ارسال فرمایید. فروشنده و حسابدار خانم انبار دار و بسته بندی خانم یا آقا حداکثر سن ۴۰ سال شرکت قطعات لپ تاپ
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
خانم جهت بسته بندی در کارخانه مواد غذایی
دوازده میلیون حقوق پایه/عیدی پاداش سنوات /پانصد هزار تومان پاداشت عدم غیبت/تعطیلات رسمی تعطیل می‌باشد/بیمه/ناهار/لباس کار/سرویس از سهندو راه آهن/ محیط زنانه می‌باشد و کار بسته بندی می‌باشد/ساعت کاری ۸...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
مونتاژ تجهیزات برق
یک شرکت مهندسی معتبر با 20 سال سابقه فعالیت در زمینه برق و الکترونیک، برای واحد تولید خود به افراد مستعد با شرایط زیر نیاز دارد: شرایط عمومی: - آقا ، حداکثر سن 28 و مجرد - فوق دیپلم و یا لیسانس رشته ه...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
چک و بسته بندی لباس زنانه و کمک حسابدار(خانم)
مجموعه مزون آناهیتا، فروش اینترنتی شومیز، پیراهن، شلوار و دامن زنانه ( محیط مغازه ای نیست و شرکتی است ) نیازمند یک نیرو خانم که بخش اصلی کارش چک و بسته بندی لباس هست و فقط شاید بخش کوچکی از کارش ثبت ف...
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
نیروی خانم جهت کار در تولیدی کفش
به یک نیروی خانم جوان یا نوجوان اقا جهت بسته بندی کفش در کارگاه تولیدی به صورت ترجیحا تمام وقت یانیمه وقت نیازمندیم محیط تمیز و ارام اطلاعات بیشتر تماس یا چت در خدمتم
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
استخدام کارگر ساده و ماهر برای تولید و بسته بندی
کارخانه معتبر و بزرگ به تعدادی کارگر ساده آقا و خانم جهت تولید ، مونتاژ،بسته بندی لبنیات نیازمند است . ⭐آغاز به کار از روز اول⭐ شرایط همکاری : پذیرش آقایان و خانمان رنج سنی ۱۸ تا ۴۰ سال (سابقه مهم نیس...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
مسئول پردازش کالا
استخدام خانم و آقا در فروشگاه وال مارکت همکاران ما، در فروشگاه وال مارکت فرایند جمع آوری و بسته بندی سفارشات را انجام میدهند شرایط همکاری : از 18 سال تا 40 سال ساعت کاری از ساعت 8 تا 17 عصر از ساعت 14...
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
همکار واحد تولید و بسته بندی
با سلام لطفا توضیحات رو کامل بخونید و به هیچ عنوان سوال تکراری نپرسید . شرکت ما در زمینه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی فعال می باشد ، جهت تکمیل کادر پرسنل به یک همکار برای بسته بندی محصولات و ارسال ...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
خانم جهت بسته بندی میوه و چیدمان
خانم جهت بسته بندی میوه و چیدمان در فروشگاه نارسیب واقع در ولی عصر- چهارراه رازی- جنب رستوران پاییزان حقوق و مزایا طبق قانون کار،بیمه کامل،روزهای تعطیل دوبل ، اضافه کاری دوبل ، بیمه و سایر مزایا هایپر...
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
مجتمع چاپ و بسته بندی الماس
حسابدار ارشد
استخدام مجتمع چاپ و بسته بندی الماس مجتمع چاپ و بسته‌بندی الماس به منظور توسعه سرمایه انسانی توانمند خود، در استان اصفهان در حال گزینش و استخدام حسابدار ارشد می‌باشد. حسابدار ارشد جنسیت: خانم، آقا س...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
آشپز خانم (بهمنی)
به یک نفر خانم جهت انجام امور پخت وپز و نظافت بعداز آشپزی نیازمند میباشیم برای این کار نیاز به یک خانم خانه دار و مسئولیت پذیر میباشیم محدوده سنی ۳۵ تا ۵۰ کار در آشپزخانه و در محیط کاملا زنانه میب...
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
کار در منزل بسته بندی
سلام ما به تعداد نیرو خانوم جهت کار در منزل بسته بندی نیاز مندیم شرکت ما سعی داره تا کسانی که شرایط اقتصادی بدی دارند و امکان کار در خارج از منزل ندارن رو به درآمد پنج تا دوازده ملیون برساند برای اط...
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
کارگر اقا برای تولید و بسته بندی خشکبار
نیازمند نیروی کار آقا با سابقه حداقل 1 سال حداقل مدک مورد نیاز دیپلم دارای گواهی عدم اعتیاد و سوءپیشینه منظم و متعهد و مسئولیت پذیر محل کار:شهرک صنعتی اختیار اباد
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
نیروی آقا بسته بندی سوهان، انبار
با سلام تعدادی *نیروی آقا* جهت بسته بندی سوهان و نیروی انبار جهت همکاری نیازمندیم شرایط کار: حقوق بیشتر از قانون کار بسته به توانایی، بیمه، بیمه تکمیلی رایگان، حق شیف، حق شام، بن مناسبتی و ... مساعده...
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
دورگیر و اضافه زن و بسته بندی دمپایی
سلام وقت بخیر نیاز به دورپیر حرفی که بسته بندی بلد باشه هستم و یک اضافه زن دمپایی هستم تسویه هفته دیگه از شنبه تا پنجشنبه تسویه دوشنبه هفته بعد میشه سرویس رفت برگشت داریم
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
صندوقدار خانم
با عرض سلام.کترینگ واقع در خیابان ادهم به یک نفر خانم صندوقدار برای شیفت عصر از ساعت ۱۷ الی ۲۲:۳۰ و یک خانم برای بسته بندی و آماده سازی آشپزخانه برای شیفت صبح نیازمندیم
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
استخدام رسمی اقا
کارخانه صنایع غذایی ،جهت تکمیل کادر خود در واحد جدید،*از آقایان جوان (۲۰ تا ۳۰ سال)ودیپلم به بالا و مجرد(بدون سوابق اعتیاد و کیفری)*استخدام دائمی با قراردادرسمی میکند: بخشهای: ✔تولید و بسته بندی:۲۵ نف...
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
جذب نیروی جوان و کاری
کارخانه تجهیزات پزشکی با سلام حتما شرایط کار خوانده شود بعد تماس بگیرید درصورت مشغول بودن یا عدم پاسخگوی مجددا تماس حاصل فرمایید تایم کاری از ساعت 8 صبح تا ساعت 17 بعدظهر فقط مجردین استخدام می کنیم ...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
فرصت شغلی
پذیرش نیرو در کارخانه لوله پولیکا در بخش های( تولید، بسته بندی،انبار داری، ترخیص کالا ، بخش اداری و حسابداری) ✅شرایط سنی (۲۰ الی ۳۰ سال) برای آقایان مجرد و کاری ✅همراه با خوابگاه و سه وعده غذایی(صبحا...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
شکوفا منش
کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت)
شکوفا منش جهت تکمیل کادر خود در استان البرز از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) جنسیت: آقا نوع قرارداد: تم...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
شکوفا منش
شکوفا منش جهت تکمیل کادر خود در استان تهران از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) جنسیت: آقا نوع قرارداد: تم...
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
شکوفا منش
شکوفا منش جهت تکمیل کادر خود در استان های تهران و البرز از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) جنسیت: آقا نوع...
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
اصلاحات لیبل و موکاپ های آن-طراحی 3عدد بنر سایت
لیبل هاو موکاپ های از قبل طراحی شده احتیاج به اضافه شدن اسم شرکت و لوگو و تغییر رنگ دارند 3عدد بنر سایت برای 3دسته بندی محصولات طراحی شود
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
بسته بندی آقا استخدام کارآسان
استخدام آقا برای بسته بندی صنایع پلاستیکی ۱۰۰نفر استخدام فوری ساعات کاری ۷الی ۱۷ حقوق ۱۲ الی ۱۳ میلیون سن ۱۸ الی ۴۵سال پایان خدمت مهم نیست مدرک تحصیلی و سابقه کاری مهم نیست استخدام فوری از همه اف...
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
استخدامی دائم امیران خانم وآقاکارخانه آجیل وشکلات
تمامی شرایط استخدامی در آگهی ذکر شده لطفا بعد مطالعه کامل با منابع انسانی تماس بگیرید حقوق و مزایا طبق قانون کار به بالا بن ، ارزاق،وام ، عیدی ، پاداش، تسهیلات و... بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی وعد...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
صنایع بسته بندی دانا قوطی
نیروی خدمات
استخدام صنایع بسته بندی دانا قوطی صنایع بسته بندی دانا قوطی در تهران (منطقه ۷، نیلوفر) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید نیروی خدمات جنسیت: آقا سابقه کار: دارای سا...
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
جذب نیرو برای گمرک سراسری
باسلام به تعدادی نیروکاری و جوان در گمرک با شراط ذیل نیازمندیم : .انباردار .حسابدار .کارگر .بسته بندی .اداری و دفتری .حمل و نقل .پخش .روابط عمومی ... ●  ●   ●    ●   ●   ●   ●    ●    ● .شرایط سن2...
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
کشت و صنعت زرند
کارشناس تحقیق و توسعه (R&D)
استخدام کشت و صنعت زرند کشت و صنعت زرند در تهران (کهریزک) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارشناس تحقیق و توسعه (R&D) جنسیت: خانم، آقا سابقه کار: دارای سابقه کار...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
نیروی کار میپذیزیم
با سلام * پذیرش نیروی آقا و مجرد بین ۲۰ الی ۳۰ سال* خدمت هموطنان عزیز و گرامی جهت کار در کارخانه کیک و کلوچه و شکلات دعوت به عمل می آید در قسمت های مختلف از جمله نگهبانی بسته بندی کارگر ساده خد...
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
صنایع بسته بندی دانا قوطی
کارشناس آزمایشگاه کارخانه تولیدی
استخدام صنایع بسته بندی دانا قوطی صنایع بسته بندی دانا قوطی در تهران (قیام دشت) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارشناس آزمایشگاه کارخانه تولیدی جنسیت: خانم، آقا...
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
استخدام بسته بندی خانم ۵۰نفر
استخدام فوری خانم بسته بندی صنایع پلاستیکی(کف پوش ،پارکت) ۵۰ نفر محیط امن وکار دائمی ساعات کاری ۷الی۱۷ حقوق ۱۲ میلیون افزایش بعد ۲ ماه کاری بیمه تامین اجتماعی،پایانکار وپایانسال،عیدی وعده غذایی ،و...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
نیازمند نصاب سرویس خواب پیچ الیت هستیم
در صورت امکان اگر وانت هم داشته باشین عالیه و میتونین بارهای مشتریا رو برده و کرایه بگیرین و باعث افزایش حقوق ماهانه میشه و کارتون های بسته بندی هم نیز برای نصاب میشه و باز باعث افزایش حقوق میشه *****...
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
بسته بندی و پرس محصول و فروش
«بسته بندی و پرس و آسیابگرادویه جات» (نیروی خانوم و اقا تا۳۷سال)محیط کاملا تمیز و بهداشتی،کارسنگین ندارد و درصورت تایید و پشرفت کاری افزایش حقوق شعبه قاسم اباد:خانوم و اقا شیفت عصر۱۵_۲۳ (ادرس محل ک...
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
داریان تجارت برکت
کارگر ساده
استخدام داریان تجارت برکت داریان تجارت برکت در تهران (منطقه ۷، عباس آباد) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: خانم سابقه کار: دارای سابقه کار نوع ه...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
جذب نیرو برای گمرک بازرگانی سراسری
باسلام به تعدادی نیروکاری و جوان در گمرک با شراط ذیل نیازمندیم : .انباردار .حسابدار .کارگر .بسته بندی .اداری و دفتری .حمل و نقل .پخش .روابط عمومی ... ●  ●   ●    ●   ●   ●   ●    ●    ● .شرایط سن2...
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
به تعدادی نیروی کار خانم جهت کار پوشاک نیازمندیم
باسلام به تعدادی نیروی کار جهت کار چاپ و بسته بندی پوشاک نیازمندیم؛ ساعت کاری ۷ صبح الی ۱۳ ۱۳/۳۰ الی ۱۶ حقوق به صورت ماهانه تسویه میشود فقط تماس پاسخگو هستم با تشکر
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
نیروی بسته بندی خانم
استخدام نیروی خانم جهت بسته بندی قطعات پلاستیکی کارسبک وراحت بدون نیازبه سابقه یا مهارت خاصی ساعت کاری۷:۳۰الی۱۵ حقوق برای شروع روزانه۲۳۰ وقابل افزایش میباشد پرداخت حقوق ماهانه محل کار جاده کوه سف...
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
جذب نیرو در کارخانه ی قهوه نسکافه
به نام خدا تولیدی کارخانه ی قهوه و نسکافه در نظر دارد جهت کار در قسمت های زیر اقدام به پذیرش نیرو کند: قسمت های بسته بندی ،انبار داری،اداری،اپراتور دستگاه ،حسابداری. داشتن مدرک دیپلم به بالا عدم ...
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
یک خانوم جوان بین 18 '30 جهت بسته بندی زنان سرپرست
یک خانوم جوان بین18تا 30جهت بسته بندی اولویت زنان سرپرست
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
منقل دار و کمک آشپز خدمات کترینگ رستوران
نیروی خانم یا اقا بسته بندی و کانتر دار (ساعت ۱۱ تا ۱۹) منقل دار (ساعت ۱۲ تا ۲۳) کمک اشپز (ساعت ۸ تا ۱۸) جا خواب برای نیروی شهرستان هست
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
شرکت خودروسازی کارگر حراست موزع(کمک راننده) راننده
استخدام فوری نیرو آقا ایرانی و اتباع در شرکت بزرگ تولید قطعات خودرو: در قسمت های: کارگر بسته بندی،حراست،موزع،راننده لیفتراک ،راننده پایه 1 و 2 و 3 نیازمند می باشد (شروع به کار از لحظه ورودهمراه ارتق...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
کارگر انبار
شرکت کمپرسور و هوای فشرده جهت تکمیل تیم عملیات و انبار خود به تعدادی نیروی آقا با شرایط زیر استخدام میکند - سن بین 18 تا 32 - مدرک دیپلم _ مسئولیت پذیر و دقیق - ترجیحا متاهل وظایف -انتقال بسته های ...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
نیروی کار بسته بندی
به تعدادی نیروی کار متعهد جهت بسته بندی ترجیحا خانم در محیطی کاملا سالم وتمیز نیازمندیم کار بسیار راحت بسته بندی روی میز انجام میشود
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
نوو نور دیسک پارس | Novo Nordisk
هماهنگ‌کننده SAP | SAP Coordinator
novo nordisk در سطح جهانی به عنوان بهترین مکان برای کار شناخته شده است و برای دو سال متوالی در سال های 2022 و 2023 در صدر رتبه ها قرار گرفته است. این زمان هیجان انگیزی است برای پیوستن به novo Nordisk ...
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
داریان تجارت برکت
کمک حسابدار
استخدام داریان تجارت برکت داریان تجارت برکت در تهران (منطقه ۷، عباس آباد) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کمک حسابدار جنسیت: خانم سابقه کار: دارای سابقه کار نوع ...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
صنایع چاپ و بسته بندی امیران
مسئول دفتر
استخدام صنایع چاپ و بسته بندی امیران صنایع چاپ و بسته بندی امیران در تهران (منطقه ۴، حکیمیه) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید مسئول دفتر جنسیت: خانم نوع همکاری: ت...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
نیروی خانم جهت کار بسته بندی
به یک نیروی خانم، کاری و زرنگ جهت کار در تولیدی نبات نیازمندیم پر کردن جعبه، خرد کردن، بسته بندی و.... حقوق بستگی به میزان کار شما داره و توافقی هست فقط تماس بگیرید سرویس ندارد بیمه ندارد کار در م...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
همکار ، فروشنده ، خانم ، محدوده سه راه امین
به یک همکار ، فروشنده خانم جهت بسته بندی سبزی و فروش در فروشگاه محدوده سه راه امین ساعت کاری ۱۰ تا ۱۷ جمعه ها : تعطیل تعطیلات رسمی : تعطیل ( لطفا فقط از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۴ تماس بگیرین )
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
کارخانه کیک و کلوچه نیرو میپذیرد
با سلام * آقایان مجرد بین ۲۰ تا ۳۰ سال * خدمت هموطنان عزیز و گرامی جهت کار در کارخانه کیک و کلوچه دعوت به عمل می آید در قسمت های مختلف از جمله نگهبانی بسته بندی کارگر ساده خدمات خط تولید ...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
شنبه 1 دی 1403، ساعت 12:16