دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
3 پاسخ
14 تایید
بسته بندی
_ به هیچ عنوان هزینه ایی از شما گرفته نخواهد شد _امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست _ بسته بندی حبوبات _ اقا و خانم مورد پذیرش _ حقوق ماهیانه ۹ میلیون
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
5 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
6 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
3 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
5 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد‌. امکان کار حضوری وغیرحضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
ب هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد، امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال هست، حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست. حقوق ماهانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا پذیرش
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
بسته بندی
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
طراحی لیبل دایره ای
طراحی لیبل 3 تایی مطابق پروژه اول فایل لایه باز مورد نیاز است
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
بسته بندی
یک شرکت تولیدی و قطعه بندی مرغ واقع در تهران شریف اباد جهت بسته بندی و سورت محصولات مرغ نیاز به نیروی کار اقا دارد همراه با بیمه صبحانه نهار عصرانه و شام و خوابگاه
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
بسته بندی
با سلام ب تعدادی نیرو جهت بسته بندی در منزل نیازمندیم کسانی ک تمایل ب همکاری دارند جهت راهنمایی و ثبت نام ب ایدی زیر در تلگرام پیام بدهند✅️ چت دیوار پاسخگو نیستم فقط در تلگرام آیدی تلگرام. : @...
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
طراحی لیبل مواد غذایی
با سلام من یک لیبل دو لت عمودی برای محصولات غذایی میخواستم شاکله اصلی طرح رو میفرستم براتون شبیه به اون میخوام برام درست کنید
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
بسته بندی
سلام. تعدادی نیروی خانوم جهت کار در بسته بندی پای مرغ نیازمندیم. ساعت کاری ۱۰ شب تا ۷ صبح (۸ ساعت کار). ۱ ساعت تایم استراحت و شام. اضافه کاری با نظر مسئول مجموعه در صورت نیاز اجباری میباشد.( ۱ الی ۲ ...
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
کار فقط با گوشی همراه
اگه دوس داری شاغل باشی و به هر دلیلی شرایط کار در بیرون از خونه رو نداری ، من کمکت میکنم با گوشی همراه به درآمد برسی ✅️استخدام در شرکت معتبر ✅️با کمترین سرمایه اولیه ✅️ثبت نام رایگان ✅️آموزش رایگان ✅...
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
استخدام همکار خانم جهت بسته بندی ادویه
به یک همکار خانم به صورت پاره وقت جهت کار در انبار پخش ادویه جات جهت بسته بندی در محدوده تهرانپارس نیازمندیم. حقوق ثابت ماهیانه ساعت تماس ۱۰ تا ۵
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
نیروی ساده خدمات ترجیحا اقا بازنشسته
با سلام. به یک نفر نیروی اقا جهت خدمات و نظافت با ویژگیهای زیر نیازمندیم. متعهد و فعال منظم و تمیز و آراسته آرام و بدون حاشیه اشنا به امور تشریفات و پذیرایی و اشپزی جهت صبحانه حداکثر سن 56 سال(از نظ...
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
استخدام فروشنده خانم جهت کار در کانتر کادویی
استخدام فروشنده فقط خانم دارای فن بیان و و روابط عمومی بالا جهت ارتباط مثبت با مشتری و فروشنده فعال در مجتمع تجاری همیلا سنتر : پنج روز در هفته بصورت پارت یک روز استراحت یک روز تمام وقت - ۱۰ صبح تا ...
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
کار در کارگاه کفاشی
به چند نفردر بسته بندی کفش وپستاساز ماهر مسیر کندرود
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
کارگر بسته بندی و جابجایی
برای دریافت اطلاعات بیشتر _نام ونام خانوادگی و شماره تماس خود را از طریق چت برای ما ارسال کنید تا با شما تماس بگیریم و یا به یکی از آدرس های فوق مراجعه نمایید. ✅( استخدام در کمتر از یک روز - بدون مراج...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
کار در منزل فقط با گوشی همراه ویژه بانوان
اگه دوس داری شاغل باشی و به هر دلیلی شرایط کار در بیرون از خونه رو نداری ، من کمکت میکنم با گوشی همراه به درآمد برسی ✅️استخدام در شرکت معتبر ✅️بدون نیاز به سرمایه ✅️ثبت نام رایگان ✅️آموزش رایگان ✅️ تر...
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
طراحی پکیجینگ نوشابه انرژی زا
یک طرح ثبت شده وجود دارد همراه با چند پیشنهاد جدید که بایستی بهینه سازی و بصورت لایه باز دربیاید
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
استخدام کارگر ساده اقا ( ما کاریابی نیستیم)
برای دریافت اطلاعات بیشتر _نام ونام خانوادگی و شماره تماس خود را از طریق چت برای ما ارسال کنید تا با شما تماس بگیریم و یا به یکی از آدرس های فوق مراجعه نمایید. ✅( استخدام در کمتر از یک روز - بدون مراج...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
کارگر جهت بسته بندی و جابجایی کالا
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
استخدام نیروی خانم جهت بسته بندی و کش زدن به ماسک
استخدام نیروی کار خانم زیر ۳۵ سال جهت بسته بندی ماسک و کش زن در یک محیط زنانه حقوق به صورت تعدادی هست (بسته ۱۰ عددی ۳۰۰ و بسته ۵۰ عددی ۸۵۰)، (حقوق ماهیانه تقریبی بین ۸ تا ۱۲ میلیون) ساعت کاری شیفت ...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
استخدام کارگر ساده اقا
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
مجموعه تولید سرویس خواب با مزایای اداره کار
مجموعه تولید سرویس خواب عرفانی با 10 سال سابقه درخشان در زمینه تولید سرویس خواب جهت تکمیل کادر خود به افراد با روحیه کار تیمی.آموزش پذیر و تمایل به رشد و دارای انگیزه پیشرفت دعوت به همکاری می نماید (م...
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
صندوق دار کارگر ساده
سلام توت فرنگی جهت تکمیل کادر خود به نیرو های زیر جهت همکاری نیازمند است کارگر ساده ۶ نفر سبزی فروش ۴ نفر صندوقدار خانم ۲ نفر سلفون زن خانم ۲ نفر بسته بندی میوه و صیفی ۴ نفر با رچین آقا ۲ نفر حسابدار ...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
خانمی که میخوای تو خونت کار کنی
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان عزیز که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون حق ثبت نام، آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل بصورت آنلاین و کاملا...
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
استخدام نیروی ساده تمام وقت
استخدام نیروی آقا در کارگاه تولیدی به یک نفر نیروی آقا فعال ، کاری و متعهد ، شرایط سنی تا30 سال در محیط کارگاه برای امور بسته بندی و تولید نیازمندیم. کار خیلی سبک و راحت است. پنجشنبه ها تعطیل. لطفا تو...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
طراحی کاور بسته بندی محصول
تصویر مورد نظر محصولی از جنس چوب می باشد و برای آموزش نام حیوانات،غذای حیوانات و محل زندگی حیوانات به کودکان بین ۳ تا ۵ سال هست. به طراحی مینیمال کاور بسته بندی نیاز داریم که از رنگ های شاد با پس زمین...
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
نیروی انبار شیفت شب و روز
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
نیروی خانوم جهت بسته بندی
با سلام شرکت تولیدی نان آذرین به تعدادی همکار خانوم جهت بسته بندی نان نیازمند است دقیق و منظم رعایت اصول بهداشتی ترجیحا دارای 1 سابقه کار و آشنا به امور بسته بندی متعهد به کار و انجام امور محوله...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
نفر جهت تولید کولر ابی
به تعدادی نیروی جوان و وارد به مونتاژ کولر ابی نیازمندیم. کار کنترات و روز مزدی میباشد. جای خواب نداریم. سرویس از اواخر ماه از نصف راه داریم. کار کنترات برای شبکه ، دینام بسته بندی و نگه داشتن پشتی
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
استخدام منشی و مدیر دفتر
استخدام منشی و مدیر دفتر مسلط به نرم افزار ورد و اکسل و امور قرارداد ها شرکت در زمینه طراحی و چاپ بسته بندی شرکت معتبر واقع در شهرک صنعتی توس دارای سرویس رفت و برگشت
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
برگری
استخدام در برگری صندوقدار خانم بسته بندی خانم کمک آشپز آقا فردار آقا محدوده فرخی
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
چندنفرکفاش وبستهبندی وپیشکار واشتروبل کارنیازمندیم
باسلام تولیدی کفش ولف برای تکمیل پرسنل کارگاه 1نفر برش کار 2نفر کفاش اشتربل دوزوکارکشی 2نفر بسته بندی 1نفر اشتروبل دوز نیاز مندست
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
درآمد برای بانوان هدفمند
ذکات علم نشر ان است ✅دوره آموزشی رایگان طب سنتی برای بانوان شامل 1️⃣مبانی اولیه طب سنتی 2️⃣شیوه درمان در طب سنتی 3️⃣معرفی گیاهان دارویی با ارزش 4️⃣مزاجشناسی 5️⃣توانمندی بالای این طب درمان مشکلات ر...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
نیازمند نیروی خانم
سلام به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی قارچ نیازمندیم ساعت کاری هشت صبح الی پنج عصر سرویس رفت و برگشت از چراغ قرمز حقوق ماهیانه ده ملیون آدرس .جاده کرمانشاه بعد از فلکه بهار پلیس راه جدید جنب پمپ بن...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
نیروی میوه و تره بار
با سلام ب تعدادی نیروی اقا و خانم جوان و کاری جهت کار در شرکت بسته بندی میوه و تربار نیازمدیم (محل کار در شهرک صنعتی ) محل سوار شدن سرویس سر انبار دهپیاله (شهرک دستغیب) لطفا جهت همکاری فقط تماس در...
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
استخدام نیرو خانم جوان جهت بسته بندی غذا
استخدام چند نفر نیروی خانم جوان جهت کار سبک بسته بندی غذا در رستوران * محدوده احمدآباد * وعده غذایی * ۴ روز در ماه مرخصی * ساعت کاری : ۱۲ تا ۵ بعد از ظهر * حقوق ماهی ۸ تومان * تسویه روزانه شرایط سنی...
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
فروشنده نان فانتزی خانوم
بدون تعطیلی حتی ۵ شنبه و جمعه 9 صبح تا 6 عصر فروشنده خانوم کار بلد با سابقه کار در فانتزی یا فرز و زرنگ کار بسته بندی فروش چیدن شیرنی و غیره شرایط نوشته شده فقط چت دیوار و تماس پاسخ گو هستم د...
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
بسته بند/اداری/حراست خانم وآقا شرکت داروسازی
جهت‌ کسب اطلاعات بیشتر ازطریق تماس یاپیامک درارتباط باشید ساعت تماس ۹صبح الی ۱۹عصر کارگر بسته بندی خانم وآقا جهت شرکت تجهیزات پزشکی تایم کار ۷صبح الی ۱۵عصر حقوق ۱۵میلیون تایم کار شنبه تا چهارشنبه ...
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
به یک خانوم جوان برای کار در آشپزخانه نیازمندیم
به ی خانوم به صورت تمام وقت برای کار در آشپزخانه فوری نیازمندیم
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
بسته بندی ذغال
سلام به چند نیرو جهت بسته بندی ذغال کبابی نیازمند هستیم کار ما فقط بسته بندی است نه تولید کار به صورت کنتارات میباشد جا برای موندن هست اتباع هم با کارت لطفا در صورت پاسخگو نبودن تماس،پیام بدهید ممنون
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
کار در آشپزخانه بسته بندی و نظافت(نیروی خام)
بسته بندی و آماده سازی غذا و نظافت
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
کارگر ساده شرکت نودلیت با جای خواب،غذا،بیمه
کارخانه دولتی معتبر شرکت نودلیت در قسمت بسته بندی و تولید به تعدادی کارگر ساده آقا۱۸تا۳۹ سال نیازمندیم: جهت استخدام شرایط را با دقت مطالعه نمایید چت دیوار تلگرام ویا روبیکا مشخصات خودرا ارسال نمایید:...
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
کارگر ساده
تولید و بسته بندی دستمال کاغذی - خانم باید باشد - سرویس ندارد - محل کارخانه انتهای بلوار نواب صفوی - لطفا منقاضی واقعی تماس بگیرد .
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
به یک نفر جهت کار در انبار پخش لوازم پرده
لطفا کامل متن رو بخونید بعد پیام بدین. مسیر_بالاتر از مایان الوار علیا به یک همکار جهت کار در کارگاه پخش لوازم پرده نیازمندیم. کارها اکثرا در حد انبارداری بسته بندی و بارگیری هست. گواهینامه هم نیازه چ...
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
استخدام نیروی انبار ساده
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
کارگر ساده
کاردر سالن تولید تسمه بسته بندی،دستیار سر شیفت-تحلیه/بارگیری/نظافت ۳شیفت چرخشی،/۱۰ روز ازمایشی با حقوق/غدا در صورت ۱۲ ساعته/سرویس ندارد/بیمه بعداز ازمایشی/کمک هزینه رفت و برگشت/درصورت رضایت حقوق تا ۲...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
کارخانه تولید و بسته بندی مواد غذایی
به ۲ نفر نیروی جهت کار در کارخانه تولید و بسته بندی مواد غذایی (بسته بندی حبوبات و قند و شکر)بصورت پاره وقت فقط ساکن رشت نیازمندیم. و یک نفر مدیر فروش با روابط عمومی قوی و تسلط کامل (اقا یا خانم) و ...
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
کارگر ساده آقا
کارگر ساده اقا جهت بسته بندی سن بین ۲۰ الی ۲۵ ساعت کاری ۹ الی ۵ حقوق ماهانه حدود ده میلیون
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
استخدام خانم و آقا بسته بندی دراژه آبنبات
✅استخدام فوری نیروی کار در کارخانه معتبر صنایع غذایی دراژه آبنبات ✅اپراتور تولید،بسته بندی،کارگر ساده اتباع پذیرش نداریم بغیر از سنین ذکر شده هم پذیرش نداریم ✅پذیرش سنی کارگر ساده اقا ۱۸ الی ۴۰...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
نیروی اقا جوان و فعال ۲۲تا۲۶سال برای سالن داری
به یک نیروی آقای جوان و متعهد۲۳تا۲۶سال برا انجام کارهای سالن بسته بندی برس نیازمندیم فوری
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
خط تولید بسته بندی راننده حراست کارخانه شکلات
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقا درشرکت شکلات دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️ سن خانم ها۱۸تا۳۸ سال وآقایان۱۸تا ۴۲ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزارت کار...
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
همکار آقا
جهت کار در فروشگاه آنلاین لوازم خیاطی بسته بندی و ارسال مرسولات پستی نیازمند آشنایی جزئی با کامپیوتر
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
استخدام کارگر (ما کاریابی نیستیم)
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
کارگرساده/راننده شرکت خشکبار/جای خواب/غذا/بیمه
کارخانه دولتی معتبر خشکبار در قسمت بسته بندی و تولید به تعدادی کارگر ساده آقا۱۷تا ۵۰سال نیازمندیم. ✅✴️۸ساعت کاری (۸صبح تا 4بعدظهر)پنجشنبه ها جمعه وتعطیلات رسمی تعطیل با حقوق ✅✴️دارای۳وعده غذایی رایگا...
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
وردست خشک کار قنادی
برای کارگاه قنادی با محیط کاملا خانمانه به وردست خشک کار نیازمندیم. شرح کار: برای بسته بندی و تزیین شیرینی‌های عید به خصوص نخودچی. نیازمند به ظرافت کاری و اعمال سلیقه برای بسته بندی و مغزیجات تزیینی ...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
کارگر ساده انبار
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
جذب نیروی کاری جوان
به چند نیروی جوان و کاری آقا جهت کار در انبار پخش ادویجات نیازمندیم وظایف ؛ بسته بندی / بارگیری / تخلیه بار / نظافت از سن ۲۰ تا ۴۰ سال جاده کوه سفید کوچه ۳۰ یساعت و بیست دقیقه وقت ناهار و صبحان...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
استخدام کارخانه تجهیزات پزشکی و بازرگانی
فقط فقط نیروی آقا نیاز مندیم فقط مجرد استخدام در زمینه های مختلف ازجمله بسته بندی،بارکد زنی،ترخیص کالا،پخش،انبارداری،واردات و صادرات نیروی جوان اقا سن ۲۲ تا ۳۰ سال نیازمندیم بیمه و بازنشستگی بر عهده خ...
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
استخدام چرخکار و وسط کار
تولیدی پیراهن اسپرت به تعدادی چرخکار حرفه ای زیگزال دوز وسط کار اطو کا مادگی دوز بسته بندی یقه دوز نیازمند است
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
کار در منزل
خانوما آقایون عزیز بشتابید کار در منزل براتون آوردم بسته بندی آجیل و حبوبات در منزل به صورت پاره وقت
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
کارگر تخصصی کارتن سازی و چاپ
مجتمع چاپ و بسته بندی الماس واقع در شهرک صنعتی مبارکه در نظر دارد در راستای تکمیل نیروی کار تخصصی خوداز نیرو های جوان و با سابقه کار در زمینه کارتن سازی یا چاپ همراه با روحیه کار تیمی در خط تولید چا...
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
اپراتور خط تولید
شرکت نوآور پرداز اتصال آسیا مفتخر است که پس از چندسال فعالیت و تلاش بی وقفه در صنعت کامپیوترو دیجیتال، با کارآفرینی و راه اندازی خط تولید قطعات سخت افزاری و دیجیتال از جمله انواع باطری موبایل و رم ...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
خط تولید بسته بندی کارخانه خشک
استخدام فوری نیروی کار در کارخانه معتبر و بزرگ تولید کارخانه خشک ✅اپراتور تولید،بسته بندی،کارگر ساده،راننده لیفتراک، پایه ۲و۱ و حراست آقایان ایرانی خانم های ایرانی ✅پذیرش سنی کارگر ساده اقا ۱۸ ا...
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
فروشنده فروش خانم یا اقا با شرایط زیر
جهت تکمیل و جوان سازی مسئول ثبت سفارش-انبار دار- فروشندگی - بسته بندی-توزیع- بایگانی و .... نیازمند نیروی جوان و با انگیزه منظم و متعهد هستیه 17 تا 28 سال بدون نیاز به سابقه کاری حقوق تا 15میلیون با ت...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
کسب درآمد درمنزل با گوشی خانمها
توجه توجه ❌❌❌❌ کار درمنزل ویژه بانوان خانه دار ⭕️خوب میدونی شرایط اقتصادی طوری شده که یه درامد کفاف زندگی رانمیده⭕️ اکثر مردم به این نتیجه رسیدند که دو درامد داشتن بهتر از یه درامد داشتن هست من به...
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
آبدارچی
شرکت نقشینه رسانه امروز در راستای فعالیت چاپ و بسته بندی با 20 سال سابقه جهت تکمیل کادر اداری خود نیاز به یک کارمند خدمات و پذیرایی دارد. شرایط احراز نظافت فضای داخلی شرکت شامل اتاق ها، آشپزخانه، سروی...
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
نیازمند نیروی خانم جهت کار در شرکت ماسک
نیازمند نیروی خانم جهت کار در کارگاه ماسک کار بصورت آماری می‌باشد محیط کاملا زنانه بسته بندی ماسک پرستاری در جعبه ۵۰ عددی و پک ۱۰ تایی کار در منزل به هیچ عنوان نداریم لطفا سوال نفرمایید سرویس رفت و...
چهارشنبه 3 بهمن 1403، ساعت 04:11