دنبال کن

نیازمند کار در منزل خود هستم

بسته بندی

1401/01/29
بسته بندی یا هر کار دیگر 
15:21
4 پاسخ
17 تایید
طراحی پاکت پستی
طراحی پاکت پستی چیزی که میخوام رو توسط هوش مصنوعی دراوردم و نیاز دارم که شما اونو دقیق با اندازه هایی که میخوام اجرایی کنید و یسری تغییرات توش بدیم و....
یاسرمحمدی
سلام من یک کار نیاز دارم درمنزل  با درآمد خوب به پول نیازدارم
21:23
6 تایید
1401/01/30
زهراطاهری
سلام من خییلی نیازدارم خاهشن
13:31
3 پاسخ
7 تایید
1401/02/04
خوبه مشکلی نیست  یک زوج که در پرند زندگی میکنند این کار مناسب است خیلی فعال و کاری هم هستند..چجوری میتوانم هماهنگ با شما بشویم 
10:17
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم 
10:18
1 پاسخ
4 تایید
1401/02/06
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج 
18:20
1 پاسخ
7 تایید
1401/02/08
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم 
12:12
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/02/10
سلام من به کار در منزل نیاز دارم واقعا به پولش احتیاج دارم
12:41
2 پاسخ
5 تایید
1401/02/12
سلام خانم از اصفهان هستم نیاز به کار در منزل هستم احتیاج به درآمد دارم 
08:07
1 تایید
سلام 
08:53
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/02/13
نیاز به کار در خانه دارم
14:02
3 پاسخ
4 تایید
1401/02/18
سلام از پرند فاز شیش بسته بندی درخونه  هر کاری باشه انجام میدم ب پولش احتیاج دارم😔
11:41
نگین
سلام خسته نباشید من تمایل ب کار بسته بندی در خانه دارم 
13:21
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری کاری فعال است حقوق ماهیانه ۹میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
17:51
1 پاسخ
معص
نجف ابادم
1401/02/19
زعر
سلام نیاز کار در منزل 3نفریم با توانایی بالا در تهران
16:54
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش..
نیاز به کار در منزل دارم
17:57
2 پاسخ
1401/02/21
سلام من نگین خانم هستم شهریار اسدآبادوحتد کار خانگی نیازمندم دو نفر هستم
15:07
1 تایید
1401/02/22
باسلام بنده  به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:29
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
باسلام بنده به علت نیاز مالی دوست دارم درمنزل کارداشته باشم اگر کسی هست درخدمتم باتشکرحمید
21:31
1401/02/23
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم
13:28
1 تایید
سلاما در 250 کیلومتری مشهد استیم  روستا 30 خانوار یم ومرم بیکارند اگر کسی برای بسته بندی خاست 
15:29
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری وغیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم واقا مورد پذیرش
1401/02/25
فاطمه رسولی فر
سلام نیازمندکاردرمنزل خودهستم
11:05
مهرافروززارع
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی حبوبات
14:47
1401/02/26
سلام نیازمند کار درمنزل هستم از اردبیل
20:41
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و دورکاری فعال هست حقوق ماهیانه 9 میلیون خانم و آقا مورد پذیرش
1401/02/28
لیدا فرزانه فر
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل در اصفهان 
09:33
1 تایید
سلام من نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم .از رشت
10:38
سلام من نیاز به کاربسته بندی در منزل دارم از تهران
10:57
بسته بندی
لطفا کامل کامل بخونید ۱۰ نفر خانم جهت بسته بندی ادویه و پاک کردن حبوبات نیاز داریم ساعت کاری کاملا اختیاری هست حتی روزی یک ساعتم میتونیدباشید و با شما کیلویی حساب میشود محیط کلا خانم هستن تسویه هفتگ...
سلام جویای کار در منزل خودممم بسته بندی هر چیزی که شد خواهش میکنم از رشت
11:15
سلام کار دوخت کف انجام میدهیم 
15:38
نیاز به کار در خانه دارم
کار دوخت کفش  در منزل نیرو فعال می‌خوایم  0**** 
15:39
بسته بندی
به چند نفر همکار اقا در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر سن ۴۰ به علت ک...
معص
سلام نیازمند کار در منزل هستم .
کار دوخت کفش 0**** 
15:40
نیاز به کار در منزل دارم
دوخت کفش انجام میدهیم 0**** 
15:41
ما کاردر منزل داریم مخصوص برای ساکنان فردیس ومشگین اباد کرج محمد شهر و دور اطراف کسی خواست تماس بگیرین 0**** 
15:44
2 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی خانم و آقا جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1401/03/01
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
07:17
1 پاسخ
ملحیه خاوریه
سلام نیازمند کاردستی 
07:21
سلام  خسته نباشیدمن ب کاراحتتیاج دارم کاربسته بندی باشه
10:08
بسته بندی
نیروی خانم زیر ۳۵ سال جهت کار در کارگاه بسته بندی در صورت عدم پاسخگویی تماس چت دیوار یا پیامک پاسخگو هستم
1401/03/02
نیاز به کار در منزل دراصفهان دارم
11:42
1401/03/04
سارا محمدزاده
استخدام غیر حضوری خانم و آقا 

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 

نوع کار : تبلیغ، تایپ ، ترجمه، پشتیبانی 
و یا ادمین اینستاگرام و تلگرام
حداقل مدرک : اول دبیرستان 
همه چی به شما آموزش داده میشه
نداشتن سابقه کیفری 
کارها به اسون ترین حالت انجام میشه
جهت استخدام در تلگرام پیام بدهید
@TheKayan
12:36
1 تایید
1401/03/11
معصومه آذرم
سلام دوستان نیازمند کار در منزل بسته بندی پوشاک زنانه هستم 
15:23
پخش لوازم آشپزخانه کیچن | Kitchen
استخدام کارمند بسته بندی (آقا-ری)
به یک همکار در واحد بسته بندی. لوازم خرده ریز آشپزخانه (بخش عمده فروشی)نیازمندیم . ۱)داشتن سواد خواندن و نوشتن فاکتور ها ۲)مهارت بسته بندی دقیق و چک کردن اجناس ۳)تخلیه بار؛و تحویل بار ثبت آگهی استخدا...
1401/03/12
 سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی خیلی به پول احتیاج دارم از شیراز
07:54
هاتفی                   سلام خسته نباشید کادرمنزل بسته میخوام توخونه انجام بدم به پولش احتیاج دارم 
16:03
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم 
18:28
3 پاسخ
طراحی 5 طرح گرافیکی برای بسته‌بندی گل به شکل قیف
سلام من برای گل یک بسته بندی شبیه قیف :) طراحی کردم . این قیف ها دو سایز دارن برای اینها 5 طرح مختلف می خواستم تا چاپ کنم اکانت مید جرنی (هوش مصنوعی ) هم دارم در اختیارتون می گذارم تا بتونید پترن ها ...
ندا غفاری
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
من از شهریار تهرانم
18:29
1401/03/17
لطفا به ماکاردهید
جویای کاردرمنزل هستم بسته بندی کنیم هرچی باشه
تبریز
اونقدردنبال کارهستیم😭😭😭پیدانمیکنین😭😭😭😭
06:28
1401/03/18
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. 
0**** 
05:20
1 پاسخ
بسته بندی میوه
باسلام به تعدادی نیرو خانم و اقا جهت سورت میوه نیازمندم. تسویه هفتگی می باشد
الهام جعفری
 سلام ب کار در منزل احتیاج دارم 
09:57
1 پاسخ
1401/03/19
سلام من بچه مریض معلول دارم واقعا به کار درمنزل نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
06:57
1401/03/20
اعظم عباسیان
سلام من به  کار  در منزل نیاز دارم
10:32
استخدام بسته بند و سالن کار خانم حقوق بالا
به یک نفر خانم متعهد و با انگیزه جهت همکاری در کترینگ امیر کبیر نیازمندیم. این فرصت شغلی برای بسته بندی غذا و سالن کاری در محیطی پویا و سالم است. ⚜️ مزایای همکاری: ✅ حقوق : ۲۰ میلیون تومان ✅ بیمه تام...
1401/03/21
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
09:09
1 پاسخ
محدثه جهانگیر
سلام خسته نباشید من کار  تو خونه نیازمندم ساکن رشت هستم  لطفا اگه کاری بود به من اطلاع بدید 
10:19
1401/03/22
سلام لطفا کار در منزل معرفی کنید در کاشان .نیاز دارم بهش ممنون
04:21
بسته بندی و کار در مغازه نان سنتی
کار در مغازه نان سنتی
ناهید علیپور
سلام من  به   کار در منزل  نیاز دارم 
04:50
1401/06/03
زینب نوری سوها
نیاز به کار در خانه دارم
سلام..کار در منزل پرستاری از کودک یا سالمند زن نیاز به پول دارم متشکرم زینب نوری سوها
22:35
زینب نوری سوها
نیاز به کار در منزل دارم
سلام.من نیاز به کار در منزل را دارم .خیلی نیاز به پول دارم متشکر
22:43
کارگر ساده جهت استخدام در تولیدی
استخدام نیروی کار ساده در تولیدی تجهیزات اداری در بخش مونتاژ بسته بندی نصب و فروش اداری کنترل کیفیت و.. نیرو آقا بین ۲۱الی ۲۹سال جای خواب برای افراد شهرستانی موجود است وعده غذایی مناسب بیمه ...
1401/06/04
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم 
12:14
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
صدیقه کشتکار
سلام من احتیاج به کارخونه دارم مثل بسته بندی برا شهرک صنعتی فتح اباد هستم
13:01
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم
25 سالم فوق دیپلم مدیریت مالی  دارم
13:08
1 پاسخ
همکار خانم و اقا جهت کار در فست فود
به یک نفر همکار خانم یا اقا جهت کار در فست فود وضایف شامل اماده سازی و نظافت و بسته بندی کار سبک و محیط ارام ساعت کار 8تا 16 یک روز تعطیل در هفته وعده غذایی حقوق 15 تا 17 ادرس میدان ولیعصر بلوار کشاو...
1401/09/07
خانم سلیمیان
سلام من واقعا نیاز به کار در منزل دارم.کار بسته بندی هرچی که میخواد باشه. واقعا به پولش احتیاج دارم.
ان شاءالله با در آمد بالا باشه.
16:05
خانم جمشیدی هستم سرپرست خانوار هستم درکرج سکونت میکنم
سلام من خانم سرپرست خانوار هستم سه بچه یتیم دارم به یک کار در منزل خودم نیاز مندم 
17:45
1401/09/08
سمیه امین الرعایا
سلام ساکن اصفهان هستم..به کاردرمنزل احتیاج دارم کاری ک بسته بندی یاچیزی ک فقط درمنزل خودمون باشه 
09:26
استخدام همکار خانم جهت کار در تولیدی پوشاک
تعدادی همکار خانم باحقوق مناسب و محیط کاملا خانم نیازمند هستیم ما در تولیدی به همکاری شما در ضمینه وسط کاری دوزندگی برشکار بسته بندی -محیط کاملا خانم -تسویه ماهانه همراه با مساعده هفتگی -اتباع ...
سمیه امین الرعایا
الهام دهقانی
سلام من کار بسته بندی در منزل انجام میدم ۲۵ سالم فوق دیپلم مدیریت مالی دارم
سلام..میشه معرفی کنید چ کاری هست ک انجام میدین درمنزل؟
09:27
1401/09/11
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید 
11:01
1 پاسخ
بسته بندی یا هر کار دیگر
به بازاریاب برای فروش محصولات پوست و مو نیاز دارم 
16:41
اسنخدام نیروی انبار
استخدام خانم جوان و خیلی فعال جهت انبار بسته بندی پوشاک فروشگاه الیزه محیط کار زنانه است محدوده کار چهارراه فضیلت شنبه تا چهارشنبه ساعت۹/۳۰ تا ۱۳/۳۰ پنجشنبه جمعه تعطیل کار نیاز به سرعت و دقت داره لطفا...
سکینه فرجالاپور
سلام من  خانوم  فرجی هستم به کار در منزل خیلی احتیاج دارم.فقط توخونه باشه ممنونتون میشم 
21:58
1401/09/13
کار خوب با درآمد خوب برای کسانی که میخوان تو منزل کار کنن بدون تحصیلات ، بدون سابقه کاری ، بدون سرمایه ،  بدون پارتی ،  با آموزش های رایگان 
با شماره 0****  تماس بگیرین تا این کار خوب رو با این همه آپشن بهتون معرفی کنیم . 
13:52
کار  در  منزل با درآمد  خوب گه نه تحصیلات میخواد ، نه سن ، نه سرمایه ، با آموزش رایگان ، با شماره 0****  تماس بگیرین
14:01
1 تایید
استخدام نیرو در شرکت بسته بندی
به تعدادی خانم و آقا در شرکت انجیر نیازمندیم حقوق واسه خانم ها روزانه 400 و حقوق واسه آقایون روزانه 650 به همراه با سرویس رفت و برگشت ساعت کاری از 6 نیم صبح تا 5 عصر اگه واقعا مایل به کار کردن هستند ت...
فاطمه
دنبال کار غیر حضوری هستم مثلا اپراتور چیزی 
کسی بود پیام بدهد 
17:48
1401/09/14
سمیه بشکار
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم هر نوع بسته بندی که باشه خانم سلطانی از کرمان
06:59
نیازمند به کار هستم
07:35
نوزده نود و یک | 1991
استخدام انباردار
شرح شغل: عملیات انبارداری و جا به جایی کالا بسته بندی و ارسال سفارشات نگهداری و کنترل انبار بررسی و مدیریت موجودی کالاها و مواد در انبار ورود و خروج کالاها را به دقت ثبت و مستند کردن اطلاعات مرتبط با ...
بهزادکاکی
سلام من خاهان کار درمنزل برای 2نفرهستم باحقوق خوب
09:24
کبری بلالی
لام من رشت هستم نیازبه بسته بندی یاهرکار دیگه ای که بشه تومنزل خودم انجام داد دارم 
11:13
سلام دنبال کاردرمنزل هستم دربسته بندی یاهرچیزی لطفاً معرفی کنید
18:07
استخدام کارگر ساده در تولیدی تهجیزات مخابراتی
استخدام کارگر ساده آقا در تولیدی و مونتاژ تهجیزات مخابراتی در بخش های (تولید ، مونتاژ ، بسته بندی ، خدمات پس از فروش ، اداری و انبار و حراست ) ✅ آقایان بین سن ۱۹ تا ۲۹ سال ✅ عیدی ، پاداش و سنوات ✅ ب...
ناھید محمدی
سلام روی روتختی۔رومیزی و انواع لباس مجلسی۔عروس۔بافت۔مانتوو۔۔۔سنگدوزی۔جواھردوزی و۔۔ گیفت حناانجام میدم شھرستان دورود 0**** 
20:58
فاطمه رستمی
سلام ماهم نیازمند کاردرمنزل هستیم سنندج 
22:40
1401/09/15
سلام ساکن اسلام اباد ام اماده همکاری در گارگاه برش پارچه 
هستم 
03:13
کار ساده در استانبول
اعزام به کارگاه‌های چاپ لباس، تولیدی، بسته بندی. کار تخصصی نداریم شرایط سنی دارد.جهت آقایان در کارگاه،آموزش داده میشه و یادگیری آسان و سبک حقوق طبق اداره کار ترکیه، ماهیانه ۲۵هزار لیر تا ۳۰ هزار لیر ...
1401/09/17
نجمه عفیفی پور
سلام جویای کاردرمنزل هستم شیراز
08:14
1401/09/19
صمد چمنگرد
لطفا کار بسته بندی در منزل هر کاری باشه انجام میدم در سنندج

15:11
سلام آماده آماده برای کار در منزل. امیر همدان🙏
21:57
نیرو در بخش های مختلف لبنیات
نیاز به نیرو برای بخش مختلف انبار های لبنیات توجه : فقط نیرو آقا و مجرد نیاز داریم از سن ۱۸ تا ۳۰سال حقوق از ۱۸ تا ۳۰ به همراه بیمه و خوابگاه بخش ها : دستگاه پخت شیر دستگاه تولید ماست دستگاه تول...
1401/09/20
سلام نیاز فوری برای کار در منزل خودم هستم کار الگوکشی روی پارچه و برشکاری ، بسته بندی انجام میدم .از خمینی شهر اصفهان ممنون میشم همکاریم کنید،🙏
20:00
1401/09/21
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی 
21:37
1 پاسخ
1 تایید
زینب احمدی
بسته بندی 
21:37
کارگر ساده اقا و خانم،با حقوق بالا نیازمندیم،
به چند نفر کارگر ساده اقا و خانم در کارگاه تولیدی دکوری وپلیستر و گلدان نیازمندیم. قسمت تولید اقایان ۵نفر و خانم ها بسته بندی و نقاشی روی سفال ۵نفر با حقوق بالا+ایاب ذهاب+صبحانه حقوق حداقل 14میلیون ...
1401/09/23
زهرا ایوبی
سلام من  نیاز مندکار در منزل هستم   
بسته بندی
07:47
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
11:39
1 پاسخ
حمیده وانقی
سلام من نیازمنده کار در منزل هستم
16:39
استخدام همکار خانم جهت کار در آشپزخانه غذاخوری
به یک نفر همکار خانم با مشخصات ذیل جهت کار نیازمندیم منظم ,وقت شناس و مرتب ودارای توانایی بدنی کافی جهت انجام امور آشپزخانه/۲۵ تا ۵۰ سال سن /وضعیت تاهل اهمیتی ندارو ولیکن نداشتن فرزند خردسال ویا افراد...
1401/09/24
پریسارحیمی
سلام
من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب 
البته بسته بندی خشکبار
20:11
1 پاسخ
پریسارحیمی
پریسارحیمی
سلام من نیازمندم به کاردرمنزل بسته بندی بادرامد خوب البته بسته بندی خشکبار
0**** 
پریسارحیمی
20:12
1 پاسخ
1401/09/25
طغیانی
نیازمند کار در منزل خودم هستم اصفهان 
09:40
همکار خانوم نیازمندیم
لطفا با دقت بخونید!! محیط کاملا زنانه کار در منزل نداریم!! به پیامک پاسخ داده نمیشود لطفا تماس بگیرید به چند نفر خانم جهت کار در کارگاه نوقا پزی نیازمندیم خانم-بسته بندی زیر ۳۰ سال آدرس کارگاه بالاتر...
سلام من به شدت به کار در منزل بسته بندی با درامد خوب نیازمندم. دوتا بچه دارم . لطفا 
ممنونم.

0****  پروانه جعفری ساکن پرند
13:20
1401/09/26
سلام من مریم ازاستان کهگیلویه.وبویراحمدنیازمنددرکاردرمنزل بسته بندی هستم درصورت شرایط لطفابامن تماس بگیرید
09:15
سلام بسته بندی درمنزل ..اصفهان نیازدارم 
09:41
مدیر برنامه ریزی و سیستم
- تحصیلات: لیسانس یا فوق لیسانس مهندسی صنایع ،IT - مسلط به: - برنامه ریزی تولید و مواد - ظرفیت سنجی سالانه - زمان سنجی - تدوین سربرنامه ی تولید و لیست محصولات روتین - ایجاد مکانیزم بروزرسانی سربرنامه ...
1401/10/02
سمانه وجدی
سلام وجدی هستم ساکن تهران بچه 3 ساله دارم کاربسته بندی درمنزل می خوام خیلی به کاراحتیاج دارم 
20:05
1401/10/04
سلام نیازبه کار درمنزل.خیلی به کارکردن فعال هستم.از تبریز  
11:14
1401/10/05
زهرا موسوی
سلام من به کاردرمنزل نیازمندم ازمشهد
02:10
استخدام نیروی تولید
محیط کاری آرام – حقوق منظم – بیمه شرکت … جهت تکمیل نیروی تولید، نیروی تولید خانم وآقا منظم و مسئولیت‌پذیر استخدام می‌کند. قسمت های تولید: • برش • بسته بندی • مونتاژ • سنگ کار • همکاری در بخش ت...
1401/10/06
زهراطالعی
سلام به کاردرمنزل نیاز دارم
12:13
1401/10/07
فاطمه چاهه
سلام من دخترناشنوا هستم خیلی به پول احتیاج دارم یه پسر 2 ساله دارم در خونه 20متری زندگی  میکنم 
03:12
زهراخاندوزی
سلام به کار درمن منزل  بسته بندی دراستان گلستان احتیاج دارم
10:33
آقا جهت کار در انبار (بسته بندی وجابجایی) شیفت شب
استخدام نیروی آقا شیفت کاری 12 ساعت کاری برای انبار /اقلام و مرسولات پستی سرویس رفت و برگشت از اسلامشهر /نسیم شهر /ورامین /قرچک کمک هزینه وعده غذایی بیمه تامین اجتماعی و حوادث حقوق و مزایا و پاداش به...
1401/10/09
ابوذرقربانی
زهراطاهری
سلام خوبی ببخشیدکدوم شهرهستید
10:46
شمسی رحیمی
سلام  من به شدت نیاز به کاردرمنزلدارم کاربسته بندی  
22:33
فاطمه شفقی
سلام  به کاربسته بندی درمنزل نیازدارم.خواهشا.ازرشت.0**** 
23:02
بسته بندی و مونتاژکاری
باسلام. تعدادی کارگر ساده خانم جهت بسته بندی جوراب نیازمندیم محیط زنانه تسویه ماهانه حقوق ۱۶میلیون ۸صبح الی ۶بعدازظهر پنجشنبه ها ۸الی ۴ محدودیت سنی زیر ۳۵ سال کار درمنزل نداریم لطفا سوال نفرمایید.
1401/10/10
اکبر خواجه لو
از شهریار هستم لطفاً کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
03:57
1 تایید
سلام نیاز به پول دارم ومی خواهم در خانه باشه از شهرستان لامرد هستم
04:07
3 پاسخ
مرتضوی اعظم
سلام نیازبه کاردرمنزل دارم واسه بسته بندی
17:02
کارگر ساده استخدام در مونتاژ بسته بندی
تعدادی نیرو کار ساده جهت استخدام در بخش مونتاژ و بسته بندی خدمات پس از فروش و اداری و.. نیروی آقا بین ۲۲الی۲۸ساله جای خواب مناسب برای افراد شهرستانی به همراه وعده غذایی مناسب بیمه پاداش مزایا ساعت ک...
1401/10/11
سلام نیاز کار در خانه هستم ممنون میشم 
12:34
فهیمه گودرزی
من خانم 33 ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
19:19
1 پاسخ
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
20:07
1 پاسخ
استخدام در شرکت معتبر تولید قهوه
استخدام در شرکت بسته بندی معتبر چای نسکافه قهوه در قسمت های بسته بندی تولید /کارگر ساده نیروی خانم و آقا بدون سابقه کاری حقوق دریافتی از 16الی20میلیون با اضافه کاری ساعت کاری از8الی4:30 2روز مرخص...
1401/10/12
نسرین رضاییان
سلام من نیاز دارم به کار در منزل  هرچی باشه بسته بندی انجام میدم ....درشهرستان جهرم
18:18
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
عفاف موسوی
سلام موسوی هستم باافتخار عضوی از تیم کار افرینی وبین المللی کیان هستم  کسانیکه دنبال کار هستن مخصوصا کار درخانه(بدون محدودیت مکانی،زمانی،تحصیلات،سابقه و....) به صورت آنلاین یاحضوری  از هرشهر ایران وحتی خارج از ایران  میتونن پیام بدن، درصورت تایید از طرف کارشناسان میتونن  کسب وکارشونو شروع کنن
 از صفر تاصد کار اموزش داده میشه ودرتمام مدت فعالیت در هرزمان ومکان وزمینه ای از حمایت تیم قدرتمند کیان بهره مند خواهندشد
برای گرفتن نوبت پرزنت کاری به این شماره میتونید پیام بدید0**** 
22:54
1 تایید
تعدادی پرسنل خانوم و آقا در خط تولید کلوچه
تعدادی نیروی کار آقا و خانوم جهت کار در قسمت خط تولید بسته بندی با مشخصات زیر نیازمند است شرایط سنی خانمها از ۲۰ الی ۴۰ سال (متاهل) آقایان تا ۴۵ سال دارای کارت پایان خدمت یا معافیت غیر پزشکی ) مزای...
1401/10/16
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم 
16:45
1 پاسخ
به کار درمنزل نياز دارم،از دماوندم 
18:37
زیبا
سلام کار در منزل هر کار باشه انجام میدم خیلی نیاز دارم در اردبیل 
21:21
کارگر بسته بندی کارخانه دارویی
استخدام کارخانه بهداشتی دارویی نیروی خانم سن ۲۰ تا ۳۰ سال سابقه کار حداقل ۱ سال کمک هزینه ایاب ذهاب ماهانه حقوق : اداره کار + بیمه + پورسانت لطفا اطلاعات خود شامل را بصورت پیام ارسال فرمایید جهت پا...
1401/10/17
سهیلا نجفی
سلام من 35 سال دارم خانم هستم به شدت نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 
04:10
باسلام جویای کاردرمنزل خودمم کاربسته بندی واقعااحتیاج به پولش دارم
15:58
زهرا فتحی
نیاز به کار در خانه دارم
سلام من به کار در منزل نیاز دارم 
21:01
2 پاسخ
استخدام
تعدادی اپراتور خانم جهت بسته بندی پلاستیک فریزر برای شیفت صبح و عصر ( محیط مناسب برای خانم ها) رده سنی ۱۶تا۳۰سال ساعت کاری از ۳تا۱۱شب ساعت کاری صبح:۷صبح تا ۳ ظهر پایه حقوق  از13/500/000 درصورت پیشرف...
1402/01/16
خانم زارعی
0**** 
07:47
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن  پردیس بومهن هستم
12:35
1 پاسخ
1402/01/22
زهرابختیاری
سلام  نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید 
12:47
1 پاسخ
تعدادی نیرو در تولیدی خیاطی شلوار جین زنانه
ب تعدادی وسط کار و بسته بندی وردست چرخکار و چرخکار حرفه ای صنعتی زن دومیل زن و کمرکش زن در تولیدی پوشاک جین زنانه
1402/01/24
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
20:48
1 پاسخ
1402/01/28
زهراغلامی
سلام. نیازمندکاردرمنزل خودهستم. تشک ر
01:12
1402/01/30
فاطمه عزیزی
سلام در فریدونکنار نیاز ب بسته بندی
06:39
نیروی خدماتی خانم یاآقا،غذا اماده،بیمه سرویس برگشت
از یک نیروی خدماتی خانم یا آقا جهت کارهای خدماتی اشپزخانه(ظرف شستن،سرخ کردن،پوست کردن ،بسته بندی و...) به منظور کار در غذای آماده زعفرون با ساعت کاری ۸صبح تا ۴ بعد از ظهر و حقوق ۱۲میلیون تومن +بیم...
1402/01/31
سمیه بایزدی
نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم 
17:01
1402/02/01
مریم حسینوند
بسته بندی یا هر کار دیگر
سلام  من کار بسته بندی را دوست دارم انجام بدم لطفا جواب بدین یا اگه میشه با این شماره تماس بگیرین چون خیلی پول نیاز دارم 0**** 
11:52
1402/03/29
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:54
کارگر خانم برای جمع آوری تخم مرغ
به دو نفر خانم جهت جمع آوری تخم مرغ و بسته بندی نیازمندیم جمع آوری به طور دستی از داخل سالن می‌باشد ساعت کاری از ساعت ۹تا اتمام کار( بستگی به سرعت عمل از یک تا سه متغیر خواهد بود) حقوق از شش میلیون ت...
1402/03/30
هانیه حیدری
کار در منزل هرچی باشه بسته بندی انجام میدم در تهران
11:12
فاطمه پوربنا
سلام به کار در منزل نیاز دارم ، دزفول زندگی میکنم.
16:27
شیدا پیچکار
سلام
نیاز به کار در منزل دارم
اسلامشهر_تهران
خوشحال میشم کمک کنید
ممنون
17:35
1 پاسخ
نیروی تمام وقت شبانه روزی
احتیاج به یک نیروی تمام وقت شبانه روزی شرکت تولید و بسته بندی حقوق خوب وسیله نقلیه داشته باشه خیلی بهتر تمام وقت همیشه در اختیار جا واسه موندنش هم هست حمام دستشویی جای خواب گرم
محب رحمانی
سلام دوباله کار در منزل هستد
22:19
محب رحمانی
مرد
22:19
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام من یک کار نیاز دارم  در منزل بادرامد خوب
22:52
بسته بندکار،خیاط
۱نفرخانم ساده کار جهت بسته بندی ترجیحا۲۰الی۴۰سال ۲نفر خیاط آقاوخانم نیمه ماهر جهت همکاری در کارگاه حوله نیازمندیم.ساعت کاری از۸صبح تا۱۸عصرمیباشد کار بیرون بر نداریم،امکان دوری کار وجود ندارد.
طوبی محمدعلی شاه ابادی
به کاردرمنزل احتیاج دارم با درامد خوب
22:53
2 پاسخ
1402/03/31
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن 20 سال سن
18:33
2 پاسخ
1402/04/01
محمد صمدی
زهراطاهری
0**** 
15:33
شرکت مهرشاد نیازمند نیرو خانم برای بسته بندی خرما
شرکت بسته بندی مهرشاد نیازمند تعدادی نیروی خانم متعهد به کار برای کنترل و بسته بندی خرما میباشد. به همراه سرویس رفت و برگشت. آدرس : انتهای شهرک صنعتی - ۵۰ متر بعد از میدان مهارت - سمت چپ درب مشکی کنار...
محمد صمدی
سلام 
15:40
1402/04/03
محمد صمدی
با چه شماره ای میتوانم با شما صحبت کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
محمد صمدی
*******تماس بگیرید
18:47
نیروی حمل و جابجایی انبار
با سلام کارخانه معتبر در زمینه تولید سرویس خواب جهت تکمیل نیروهای خود در بخش لجستیک به دو نفر نیروی حرفه ای و آموزش دیده در زمینه حمل و جابجایی داخل انبار و بسته بندی محصولات زیر نظر مدیر انبار نیاز...
محمد صمدی
0**** 
18:48
1402/04/04
محمد صمدی
سلام خیلی احتیاج به پولش دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:38
مهدیه مجدی
سلام نیازمند کاردر منزل هستم بسته بندی باشه فقط درامد داشته باشه الکی نباشه
17:10
کارگر جهت کار در سیم و کابل
سه نفر کارگر که یکی ترجیحا دارای مدرک کاردانی برای یادگیری دستگاه تولید سیم و دوکارگر زرنگ در یادگیری بسته بندی سیم و کابل نیازمندیم
محمد صمدی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/04/08
زهرا قاسمی
سلام  من نیازمند کار در منزل هستم 0**** 
10:24
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا قاسمی
سلام من نیازمند کار در منزل هستم ۰۹۹۴۱۴۳۳۲۳۵
سلام 0**** پیام بدید
11:51
کارشناس بازرگانی
آشنایی کار با راهکاران و چارگون ارتباط و مذاکره با تامین کنندگان و پیگیری سفارشات ارتباط با بخش های مختلف جهت تامین اقلام بسته بندی دارویی گزارش دهی منظم و روزانه آشنا به روش های تامین کالا و آشنا به ...
1402/04/13
محمد صمدی
سلام من ب کار درمنزل خودم نیاز دارم چون کسی وندارم بچمو پیشش بزارم.ب این کار نیاز دارم چون تنهایی باید زندگیمو بچرخونم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:49
محمد صمدی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:57
1402/04/15
محمد صمدی
سعداسلیمانی
سلام کار در منزل میخواستم بسته بندی در بانه. ممنون 🙏
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:47
بسته بند
خانم ترجیحا اتباع جهت بسته بندی قطعات خودرو نیازمندیم
محمد صمدی
زهرا فتحی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:48
محمد صمدی
سما عبدالرحیمی
سلام کار بسته بندی در منزل میخام دانشجو هستم خیلی نیازمندم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:50
محمد صمدی
پریسارحیمی
۰۹۱۱۵۰۳۸۲۵۱ پریسارحیمی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:52
تعدادی زیگزال دوز و وسط کار بسته بندی نیازمندیم
به تعدادی نیرو در کار تولیدی تریکو مردانه نیازمندیم
محمد صمدی
الناز محمدیان
کار در منزل نیازمندم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:57
محمد صمدی
زینب احمدی
سلام من کار در خانه یا ترشی درست کردن یا بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:58
محمد صمدی
فاطمه کریمی
سلام من ب یه وام احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
استخدام در کارخانه تولید و پخش بستنی
استخدام کارگر ساده آقا کار با دستگاه به تعداد ۶۰ نفر کارخانه معتبر بستنی در قسمت بسته بندی و خط تولید دارای 2 شعبه فعال) کار سبک و راحت با دستگاه نظارت بر اینکه کالا از خط تولید خارج نشه ساعت ۸ تا ...
محمد صمدی
عصمت فیروزی
من نیازبه کاردارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
محمد صمدی
الهام جعفری
سلام ب کار در منزل احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:09
محمد صمدی
نیازمند کار بسته بندی یا باکس در خانه هستم. ۰۹۱۳۲۸۱۵۲۳۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:10
استخدام نیرو درمنزل خانم بسته بندی بازاریاب ادمین
خانم فقط فقط واتساپ یا ایتا نه هزینه ای میگیریم نه چیزی نگران نباشید بسته بندی مواد آرایشی دکتر زندی مواد اولیه بازاریاب برای فروش مجازی در منزل ادمین برای سایت واتساپ یا ایتا به همین شماره پیام دهید ...
محمد صمدی
ملحیه خاوریه
سلام کار درمنزل هر کاری باشه
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:13
1402/05/06
رقیه جعفری
سلام نیازبه کاردرمنزل خودم هستم شیراز ممنون
07:53
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم  بچه  کوچیک دارم 6ماهشه اگ کار بسته  بندی باش خیلی خوبه 0**** 
12:57
1 پاسخ
استخدام در کارخانه تولید قطعات خودرو
استخدام فوری جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه قطعات خودرو جهت خط تولید و بسته بندی کارگر ساده راننده پایه او ۲ حراست ویزیتور انبار عنوان بندی مشاغل کارگر ساده ساعت کاری ۸ تا ۴ دارای تا...
محمد صمدی
ساحل جهانگیری
سلام م نیازمند کار درخانه خودم هستم بچه کوچیک دارم ۶ماهشه اگ کار بسته بندی باش خیلی خوبه ۰۹۹۰۳۹۳۲۸۴۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
13:40
سمیرا میرافضل
سلام 
15:05
1 پاسخ
محمد صمدی
سمیرا میرافضل
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:58
بسته بندی درخانه
با سلام خسته نباشید به تعدادی نیرو خانم یا اقا برایه بسته بندی درخانه نیاز داریم بار میرسه در خونه ی شما شما تحویل میگیرید و بسته بندی میکنید مناسب برا خانم های خانه دار یا اقایون ک نمیتونن بیرون خون...
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:59
محمد صمدی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:00
سلام کاربسته بندی درمنزل نیازمندم درگلبهار جمهوری 46
21:39
کاردرمنزل باگوشی تودستت به درآمدمیلیونی برس
جذب نیرو بامعتبرترین شرکت ایران✨ اگرقصد راه اندازی کسب وکارجدید داری✅ یاشاغل هستی ودنبال شغل دوم میگردی✅ بچه کوچیک داری و نمیتونی بیرون ازخونه کارکنی✅ دلت میخواد تومحیط امن خونه وبدون تحمل کردن گرماو...
1402/06/30
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم 
18:34
1 پاسخ
محمد صمدی
آرزو مرادی
سلام من به کار خیلی نیاز دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:44
1402/07/01
صدیقه شریعتی
شیدا پیچکار
سلام نیاز به کار در منزل دارم اسلامشهر_تهران خوشحال میشم کمک کنید ممنون
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:03
نیرو آقا جهت کار در تولیدی خرما
سلام نیرو آقا جهت همکاری در کارگاه بسته بندی خرما ساعت کاری ۷صبح تا ۵بعدازظهر ۱ساعت تایم ناهار و ۲۰دقیقه تایم صبحانه سرویس رفت و برگشت (سراسیاب و مارلیک حومه ...) جمعه ها تعطیل پنج شنبه ها و تعطی...
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
20:06
صدیقه شریعتی
ندا غفاری
سلام من نیاز به کار دارم
صدیقه شریعتی
طوبی محمدعلی شاه ابادی
کارگرساده
شرکت اونیکس به چندخانم جوان جهت تولیدوبسته بندی نیازمنداست محیط زنانه وبامدیریت خانم اتباع دارای مدارک هم پذیرش داریم محدوده عباس اباد ساختمان پورسینا هم سرویس داریم حقوق هم روزمزد روز ۳۵۰قسمت بسته ب...
صدیقه شریعتی
الناز جم
سلام نیازمند کار در منزل هستم و به پول نیاز دارم ساکن کرج هستم و جنسیت زن ۲۰ سال سن
صدیقه شریعتی
زهرابختیاری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم خواهش میکنم کمکم کنید
20:08
صدیقه شریعتی
فریبا مقدسی
سلام .نیازمند کاردرمنزل هستم ..ساکن پردیس بومهن هستم
20:09
چن تا کارگر نانوایی
سلام نیاز مند کارگر ساده واسه نانوایی لواش بسته بندی
صدیقه شریعتی
زهرا فتحی
صدیقه شریعتی
طیبه زارعی
سلام من وقت ازاددارم دنبال کاردرمنزل هستم
صدیقه شریعتی
فهیمه گودرزی
من خانم ۳۳ ساله هستم احتیاج دارم درمنزلرخودم کارکنم و درامدی داشته باشم خواهش میکنم کمکم کنید
20:10
نیروی کار در خشکشویی
نیروی آقا جهت کار در خشکشویی نیازمندیم. جای خواب ندارم. محدوده شهرنمایش ابتدای بلوار وحدت بیمه دارد حقوق‌ ۱۸ تومن شستشو و بسته بندی پتو و البسه آموزش داده می‌شود. ساعت کار ۸ الی ۱۳:۳۰ ۴ الی ۲۱:۳۰ سن ...
1402/07/05
ماهتاب گودرزی نژاد
باسلام من نیازمند کار درمنزل خود هستم
07:50
خانم  از بهارستان هستم  نیازمند کار در منزل هستم
13:57
1402/07/06
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم خیلی احتیاج دارم
05:02
کار در منزل بسته بندی جوراب
کار در منزل بسته‌بندی جوراب شرایط استخدام نیروی بسته‌بندی جوراب در منزل (کار ساده – مناسب همه) به تعدادی نیروی منظم و مسئولیت‌پذیر جهت بسته‌بندی جوراب در منزل نیازمندیم. کار کاملاً ساده، بدون نی...
R B
سلام شیرازم . نیازمند ‌کار بسته بندی در منزل هستم در شیراز.
18:20
افرا جاهد
سلام دنبال. بسته بندی برای کاددد در کادر منزل هستم اردبیل 
19:20
1402/08/07
سلام به یک کار در منزل خودم نیاز دارم محل زندگیم هم شهرک ابریشم کرج هستش
09:27
شغل برای بانوان در خانه
مناسب خانم ها از سن ۲۵ تا ۶۰ سال بدون نیاز به سرمایه بدون نیاز به مدرک بدون نیاز به سابقه کار با گوشی داخل منزل اول بهت آموزش میدهیم بعد وارد کار میشوید آموزش رایگان،پشتیبانی رایگان،. کار در زمینه ...
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم  باتشکر 
15:27
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا سلیمانی ابنیلی
سلام شبتون بخیر نیازمند کار در منزل خود هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید واقعا نیاز به کار دارم وضعیت مالی خوبی ندارم باتشکر
سلام تماس بگیرید 0**** 
17:36
1402/08/08
سلام خانم رحیمی هستم به کار درمنزل خودم نیاز دارم. 
08:17
استخدام نیروی خانم فروشنده
مجموعه آجیل و زعفران نگین بندرعباس برای تکمیل کادر خود نیاز به یک خانم فروشنده سالن دار جوان داره که ساعت کاری۹صبح تا ۵عصر باشه ترجیحا سابقه کاری داشته باشه نیاز به یه نیروی خانم در قسمت بسته بندی ه...
1402/08/09
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم میشه راهنماییم کنید
06:13
مرضیه گل محمدی
سلام  نیازکاردرخانه دارم 
16:12
1402/08/13
صدیقه رستگاری
سلام اهلل شاهیننشهر اصفهانم نیاز شدید به کار در منزل دارم
08:43
کارگرساده جهت بسته بندی درمنزل نیازمندیم
شرکت تولید طبی توس شرق اسیا به تعدادی کارگر ساده اقا خانم دانشجو که سه متر فضا خالی در منزل دراختیار دارند جهت بسته بندی محصولات خود دعوت به همکاری می نماید چت دیوار جهت توضیح بیشتر در خدمتم
1402/11/04
سلام ‌من‌به‌کار‌درمنزل‌خودم‌نیاز‌دارم‌بسته‌بندی‌هر‌چیزی‌باشه
فقط‌من‌در‌روستا‌زند‌گی‌میکنم
18:40
نازیین احمدی
سلام من کار در منزل نیاز دارم لطفاً 
19:32
نازیین احمدی
سلام 
19:32
کار در منزل
خانمها وقتشه با گوشی پول دربیارین شرایط کار ما ✅بدون نیاز به حرفه و مدرک ✅بدون نیاز به سرمایه خیلی بالا ✅آموزشات رایگان و آنلاین ✅پشتیبانی توسط افراد کاربلد ✅فضای کاری امن و پر از حس خوب مهمتر از هم...
1402/11/05
زهراطاهری
سلام گردوشکستن بلدی 
13:25
1402/11/25
سلام من یه کارنیازدارم درمنزل باادرامدخوب به پول نیازدارم
12:04
باچه شماره ای میتوانم باشماصحبت کنم
12:06
کسب در آمد میلیونی در منزل
کار در منزل ویژه بانوان ، همراه با پشتیبانی آموزش آنلاین و رایگان عدم محدودیت زمانی و مکانی شغل پاره وقت عدم نیاز به سابقه ی کاری بازه ی سنی ۲۲ تا ۴۵ سال بسته بندی یا ادمینی هست درآمد پورسانتی و د...
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل نیاز دارم احتیاج به پولش دارم سه فرزند دارم بسته هر چیزم قبول دارم بدونه هزینه هزینه بابت استخدام 
19:05
سلام من نیاز به کار در منزل دارم 
21:13
1402/11/26
Safie Tazike
کار در منزل بسته بندی
15:10
کارگر خانم برای بسته بندی و برش زغال
خانم برای بسته بندی و برش زغال روزی 400 رسالت 129 آخر طالقانی ده سرویس از سر رسالت 129هست پرداخت حقوق هفتگی مساعده آخر ماه تصفیه
1402/12/01
سلام من 35سال دارم خانم هستم به شدت نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
11:00
فاطمه میرباقری
سلام خانم از ملایر هستم نیاز به کار در منزل هستم 
11:15
1402/12/03
هاشم.اقایی
سلا‌م‌من‌‌‌خانه‌دارم‌‌وبه‌شدت‌نیازمندکاربسته‌بندی‌درخانه‌‌هستم‌‌درپیربکران
14:28
استخدام جهت بسته بندی بلور
استخدام نیروی بسته بندی شیشه و بلور به 2نیروی خانم/آقا برای بسته بندی بلور و شیشه نیازمندیم ✔️ کار ساده ✔️ نیاز به دقت و سرعت ✔️ بدون نیاز به سابقه محل کار: بازار گل محلاتی ⏱ ساعت کاری:7الی14 جمعه ...
1403/01/17
سلام من کار درمنزل احتیاج دارم تو روخدا  بهم کار خوبی معرفی کنید خواهش میکنم 
02:20
نیازمند کار در منزل خودم هستم مازندران نکا
11:38
1403/01/20
بخشایشی
سلام من از تهران هستم کار در منزل نیاز دارم خانم هستم
04:27
همکار خانم جهت کار در کلوچه پزی
با سلام به یک همکار خانم جهت کار در کلوچه پزی ساعت کاری 8صبح تا 15 میباشد کار.فروشندگی بسته بندی محصولات محصولات معاشرت خوب با مشتری ونظلافت مغازه حقوق ماهانه 8میلیون
1403/06/03
خدیجه حسینی
سلام من خانم حسینی هستم احتیاج به کار دارم 
15:29
1403/09/11
اکرم برزگر
سلام نیازب کاردرمنزل دارم درکرج
16:46
1403/09/20
وجهیه رحیمی
سلام من کارساده نیاز دارم خواهشن 
01:43
استخدام قناد ماهر شیرینی خشک
استخدام قناد ماهر جوان. جهت کار در کارگاه پخت و بسته بندی شیر خشک (تولید فقط شیرینی زبان و مربایی ) کارگاه در طاووسیه پل کردان می باشد حقوق مزایا . کارگر ساده هم زیر دست قناد هست. یکی رو میخوام ماهر...
وجهیه رحیمی
سلام من کارنیاز دارم در منزل درنصیر آباد هستم خانمم
01:44
زهرا رضای
نیاز مند کار در منزل خودم هستم ب دلیل داشتن بچه کوچک
به پول نیاز مندم
04:48
1403/10/28
محمد خالدی
من نیاز مندم شب کار کنم اگه ‌‌‌‌
07:28
به یک کارگر ساده جهت نظافت و بسته بندی در کارگاه
توضیحات . ( به هیچ وجه تماس نگیرید ) فقط مشخصات خود را پیامک کنید و در اولین فرصت با شما تماس میگیریم نام نام خانوادگی سن محل سکونت وضعیت تحصیل وضعیت تاهل شرایط کار : سن بیشتر از ۱۸ سال و کم...
الهام کریمی
سلام من خانوم خانه دار هستم ،نیاز به یه شغل در منزل با درآمد خوب،نیمه وقت.بدون نیاز به خروج از دارم.
09:50
1403/10/30
سهيلا حاجی محمدی
سلام من نیاز مند کار در منزل هستم و به پولش نیاز دارم بسته بندی در منزل می خوام
10:58
نیازمند کار در منزل خود هستم.
11:24
استخدام نیروی خانوم
دو یا سه نفر نیروی خانوم جهت قلاویز کاری و مونتاژ و بسته بندی قطعات صنعتی نیازمندیم محیط کار زنانه همراه با نهار تصویه حساب بصورت هفتگی
فاطمه فلاح
سلام کاردرمنزل نیازدارم لطفا اصلاع بدین  ممنون میشم 
15:37
سمانه صاحبی
سلام بسته بندی درمنزل یامشابه ان
19:27
سمانه صاحبی
لطفا اطلا ع دهید صاحبی هستم
19:28
استخدام نیرو ی ساده
نیازمندم نیروی خانوم جهت بسته بندی کفش ساعت کاری ۸تا ۶ عصر تماس.***********
1404/02/13
زهرا امدادی نیا
سلام نیازبه  کاردارم
20:56
1404/02/14
سلام نیاز کاردرمنزل دارم شهرستان لامرد 
00:53
سلام ساکن مشهد هستم .نیاز به کار در منزل هستم باحقوق خوب
16:57
(استخدام وکار در منزل)
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی ودارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا ونهاد های قضایی باحق بیمه، پاداش ومزایا وعیدی ...
1404/04/14
جدیری
سلام وقت بخیر 🔰فرصت ویژه شغلی برای خانم‌ها 
از سن 18 تا 35 سال

✅️ به صورت حضوری و نیمه حضوری

✅️ تایم منعطف

✅️ دوره کارآموزی کاملا حرفه‌ای

✅️ درآمد بالای 20 میلیون تومن

✅️ آموزش و یاد دادن مهارت از ما ، آموزش پذیری و یادگیری مهارت از شما

✅️ توی فضای اینستاگرام مارکتینگ
با گوشی موبایل تو دستت درآمد کسب میکنی

✅️ اگرم کار اولی هستی میتونی با ما باشی

✅️ صفر تا 100 هر چیزی لازمه همینجا کامل یاد میگیری

✅️میتونی برای همیشه ازش درآمد داشته باشی

🔴 همین الان برای اطلاعات بیشتر و شروع همکاری
1. نام و نام خانوادگی ؟
2. سن ؟
3. متاهل/ مجرد ؟
4. رزومه کاری ؟
5. شماره تماس ؟
رو برامون ارسال کنید تا کارشناسمون بعد از برسی برای تنظیم تایم مصاحبه با شما تماس بگیرن. 🙏0**** جدیری هستم خانمایی که دنبال کاردرمنزلن تماس بگیرید 
11:38
1404/04/15
محبوبه کریمپور
سلام. نیاز ب کار دارم خوزستان
بسته بندی#
12:19
1404/04/17
خدیجه کمالی
سلام نیاز کاردرمنزل هستم اسلامشهرساکنم
04:22
استخدام نیروی آقا در واحد انبار و بسته بندی
استخدام نیروی آقا در واحد انبار و بسته بندی ما در تیم بنِدیتو به دنبال یک همکار آقا مسئولیت‌پذیر و دقیق برای همــکاری در بخش انبار و بسته بندی هستیم. شرح وظایف: امور مرتبط با انبار شامل ورودی و خر...
بسته بندی یا هر کار دیگر
به این شماره تو روبیکا پیام بزارید 0**** 
10:53
کار در منزل 
به این شماره آیدی پیام بزارید در روبیکا 
@ahmadi20_02
10:56
لیاقت یعقوبی
سلاممتقاضی کار بسته بندی در شیرهستم
15:05
کار در منزل ویژه بانوان
توجه این اگهی شامل تمام استان کرج میباشد ایستاده ایم هر کس به بلندای وجودش اوج بگیرد... سلام دوست عزیز... خوشحالم که اینجا هستی قبل از هر چیز ازت میخوام که حالا که تصمیم به " تغییر " در شرایطت ر...
1404/04/18
حجت تقیان
سلام  نیازمند کار بسته بندی در منزل اصفهان هستم
10:13
1404/04/20
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم
09:05
1404/04/27
معصومه
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای  بسته بندی 
از قم 
22:27
کارگر ساده آقا
تعدادی نیرو ساده جهت بسته بندی و سلفون کردن و تخلیه بار سرویس خواب نیازمندیم . کار سبک و راحت صبحانه دارد سرویس از رباط کریم دارد بیمه ندارد ساعت کاری 8 تا 5 +2ساعت اضافه کاری پنجشنبه ها تا 2 ر...
1404/04/28
حدیث .
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی 
20:49
1404/04/29
اعظم نجار
سلام من یه کار بسته بندی در خانه نیاز دارم 
06:08
1404/04/31
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
09:12
1 پاسخ
به چند نفر منشی خانم برای کار کانه قندی میانداب
سلام به چند نفر منشی خانم برای کار خانه قند میانداب نیاز دارم منشی و بسته بندی قند و شکر شرایط سنی از 38به پاین
بتول مینائی
بتول مینائی
سلام کار در منزل بسته‌بندی در خانه
در مشهد
09:12
سلام نیاز به کار درمنزل دارم نیاز به پولش دارم 
10:25
افسانه عباسی
درود
من نیاز به کار در منزل دارم ترجیحا بسته بندی در منزل
نیاز به در امد دارم
11:29
کارگرساده باجای خواب بیمه غذا(نوشیدنی گازدار)
استخدام فوری جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه نوشیدنی گازدار جهت خط تولید و بسته بندی(کارگر ساده) ✔️ساعت کاری ۸تا۴ دارای تایم استراحت و نهار ✨استخدام از روز اول مراجعه✨ ✔️دارای خوابگاه ...
پروین
سلام من کارمیخوام پیرانشهر زندگی میکنم
11:42
پروین
سلام من به کاردرمنزل نیاز دارم. پیرانشهر زندگی میکنم پروین
11:48
سلام من خیلی نیاز دارم به کار در خانه خیلی پول نیاز دارم 18 سالمه
17:35
استخدام فروشنده در غرفه نان و شیرینی
به نیروی آقا یا خانم ترجیحا کمتر از ۳۵ سال با روابط عمومی بالا خوش برخورد و مسعولیت پذیر جهت فروشندگی و بسته بندی در غرفه نان و شیرینی نیازمندیم لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
؟
17:41
مریم نوروزی
سلام درود من کار بسته بندی درمنزل می‌خوام احتیاج به درآمد دارم  0**** نوروزی  درمشهد 
23:19
1404/05/01
فرشته صفاجویی
سلام   نیازبه  کاردرمنزل  هستم ازمشهدرضوی خواهشم بخاطر3دختردارم وهیچ درامدی ندارم کمکم کنید
01:31
نیروی ساده جای خواب غذا بیمه(آجیل و خشکبار)
استخدام فوری جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه آجیل و خشکبار جهت خط تولید و بسته بندی(کارگر ساده) ✔️ساعت کاری ۸تا۴ دارای تایم استراحت و نهار ✨استخدام از روز اول مراجعه✨ ✔️دارای خوابگاه ت...
سجاد گرشیوز
سلام هرکاری باشه انجام میدم  رشت هستسن
19:36
1404/05/07
سلام ارزو هستم نیاز به پول دارم برلی کار در منزل
16:28
رویا مظلوم زاده
سلا م من به شرایت کاردر منزل نیاز دارم 
17:20
استخدام نیروی آقا و خانم در تمامی مشاغل ذکر شده
جذب و استخدام نیروی آقا و خانم در : 1.مهندسی‌های:مکانیک یا صنایع یا HSE 2.کارشناس متالوژی، شیمی، بازرگانی 3.حسابدار و کمک حسابدار 4.کارگر بسته بندی ، خدمات و نگهبان 5.مسئول فنی یا سرپرست انبار و انبار...
1404/05/15
سلام منم نیاز به کاردارم ولی در خونه خودم  لطفا کمکم کنید
13:51
کارپیشه
13:52
بسته بندی کار در منزل
13:53
چند خانم برای بسته بندی سیب در سردخانه نیازمندیم
به تعدادی نیرو برای بسته بندی سیب در سلماس نیازمندیم اطلاعات بیشتر پیام دهید
1404/05/19
کیمیا رادفر
سلام ساکن پرند هستم نیازمند کاردرمنزل هستم
15:21
کیمیا رادفر
خیلی نیازمند شغل خوب درمنزل هستم 
15:22
1404/08/17
اکرم حسین پور
سلام نیاز به کار در منزل دارم
08:25
کار در استانبول ترکیه
سلام کاریابی ترکیه آماده ارائه خدمات به کارجویان عزیز از هر نقطه ایران کاریابی استانبول و شهرهای دیگه جوشکاری الکترودو co2 گچکاری کناف کاری دیوار چین کاشیکاری کابینت سازی اشپز نقاش کار ساده .کارواش...
1404/08/18
کاظمی
سلام من مادرم دیالیزیه بابامم سنش بالاس نمیتووم بیرون منزل کار کنم کار اسنترنتی هم نمیخام کار بسنه بندی چیزی داخل منزل هست تگروخدا بگین من محدوده زینبیه هستم 😭😭😭😭😭
12:50
کاظمی
کار بسته بندی در منزل 
12:54
بی بی فاطمه حسینی نژاد
17:20
نیرو ساده خانوم
ب چند نیروی ساده خانوم جهت کار در تولیدی ظروف روحی نیازمندیم بسته بندی آبکاری وسط کاری ساعت کاری ۸تا ۶غروب ادرس شهرک هجرت
دوشنبه 4 آذر 1404، ساعت 10:28