دنبال کن

زهره باقری بازاریابی شبکه ای

بسته بندی

1403/01/27
حدیث معظمی گودرزی
زهره باقری شرکت دورکاری
20:05
4 پاسخ
6 تایید
میدان شوش
انباردار
به یک کارگر ،در انبار جهت بسته بندی و… نیازمندیم.
باسلام من کار درمنزل نیاز دارم 
20:55
1 پاسخ
محمد صمدی
باسلام من کار درمنزل نیاز دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:16
1403/01/29
سلام کار در منزل نیاز دارم 
(یزد)
07:28
شهرک صنعتی
اپراتور تولید
استخدام در کارخانه نوشیدنی و انرژی‌زا جهت تکمیل کادر خود در بخش‌های تولید ( اپراتور تولید و فنی ) ، بسته‌بندی ، حراست ، ترابری و .... نیرو می‌پذیرد. شرایط احراز : بدون نیاز به مدرک تحصیلی _ حداقل سن 1...
1403/01/31
اعظم ملکی
سلام نیازمند کار در منزل هستم 
19:37
1 پاسخ
1403/02/07
حدیث معظمی گودرزی
زهره باقری شرکت دورکاری
شرکت نکنید دروغ میگن فقط پول میگیرن بعد جواب نمیدن
10:08
1 تایید
حدیث معظمی گودرزی
زهره باقری شرکت دورکاری
کلاهبردار ه شرکت نکنید ،پول گرفت 570دیگه خبری نشد ،باز 2میلیون دیگه هم میخواست خوبه ندادم
17:34
2 تایید
طراحی بسته بندی
طراحی بسته بندی محصول کیسه و پلاستیک به همراه توضیحات
1403/02/08
حدیث معظمی گودرزی
زهره باقری شرکت دورکاری
خانوم محترم اگه واقعا سودی به ما نمیدین ازتون خواهش میکنم کلاه برداری نکنید مردم تو این اوضاع از جونشون مایه میزارن دوگران به زن و بچه‌هاشون غذا ببرن بعد شماها کلاه برداری میکنین لطفا لطفا اینکارو نکنین و اینکه لطفا زنگ میزنیم بهتون جواب تماس هارو بدین
14:59
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/08
فاطمه
الهی خیر از عمرت نبینی حیف اسم خانم روی آشغالها و هرزه های امثال زهره باقری گذاشت الهی پولی که از ما گرفته خرج کفن ودفن بچهات و عزیزانت بکنی 
09:54
3 تایید
1403/04/24
یاسر کرمی
خانوم محترم اگه واقعا سودی به ما نمیدین ازتون خواهش میکنم کلاه برداری نکنید مردم تو این اوضاع از جونشون مایه میزارن دوگران به زن و بچه‌هاشون غذا ببرن بعد شماها کلاه برداری میکنین لطفا لطفا اینکارو نکنین و اینکه لطفا زنگ میزنیم بهتون جواب تماس هارو بدین
سلام شمارشو داری بفرست تا پولتونو پس بگیرم
04:00
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
به نیرو خانم جهت کار در کارگاه تولید و بسته بندی نیازمندیم جهت همکاری لطفا محل سکونت خود را ارسال نمایید
1403/05/01
حسینی حسینی
سلام وقت بخیر
خانم زهره باقری کار بسته بندی قرقره توایتا گذاشته
کسی میدونه کلاهبرداری هست یا خیر؟؟ 

برا ثبت نامش 400هزارمیخواد
19:52
2 پاسخ
1403/05/05
خانم حیدری
منم همین دو روزه گرفته پول ازم ولی نمی‌دونستم اینجوریه الان چیکار کنم  خدایا خودت کمک کن پولم مال مردم بود 
13:12
1403/06/17
زینب امامی
سلام خیلی خیلی وفوری نیاز به کاردرمنزل فقط بسته بندی دارم خواهش میکنم اگه ارسال به همه شهرهادارید که چه بهتر 
من درمازندران شهرستان چالوس زندگی میکنم
12:25
1 پاسخ
طراحی کارتن دوربین مداربسته
سلام وقت بخیر نیاز به طراحی یک طرح گرافیکی برای بسته‌بندی (کارتن) دوربین مداربسته دارم. ترجیح می‌دم طرح حرفه‌ای، مدرن و متناسب با تخصصمون باشه سبک و چیدمان کلی طرح می‌تونه مشابه نمونه‌هایی باشه که ضم...
1403/06/19
صبا نوروزی
مایل به همکاری در کار بسته بندی در منزل
14:47
1 پاسخ
صبا نوروزی
0****  آدرس شیراز
14:48
1403/06/23
محمد صمدی
صبا نوروزی
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
05:24
بسته بندی
به نام خدا با  سلام و عرض ادب وخسته نباشید خدمت شما کار جویان محترم وگرامی  کار ما بسته بندی و و پرس کردن و آماده کردن بوگیر کنسروی میباشد کارمزد هر عدد  3000 سه هزار تومان میباشد و داخل هر کارتن  ...
1403/06/28
مهدیه اسلامی
من یکی از قربانی شما هستم که پولم دادم بهتون یه آبم روش کشیدین حق ناس حق یتیم دامنتون مگیره پول حلال خدا جای حق نشسته
17:06
1 تایید
1403/06/29
محمود
حسینی حسینی
سلام وقت بخیر خانم زهره باقری کار بسته بندی قرقره توایتا گذاشته کسی میدونه کلاهبرداری هست یا خیر؟؟ برا ثبت نامش 400هزارمیخواد
بالاتر دوستان توضیح دادند که این خانم کلاه بردار هست من خودم به آدرسی که داده بود رفتن ولی اصلاً همچین آدرسی وجود نداشت
09:39
1403/08/01
سلام خیلی پستن ازماهم 750میلیون کلاه برادری کردن 
10:31
بسته بندی
به تعدادی همکار در تولیدی اسکاچ نیازمندیم
زهره باقری ازماهم مبلغ زیادی کلاه برادری کردن750میلون
10:32
1403/10/17
س جعفری
یاسر کرمی
سلام شمارشو داری بفرست تا پولتونو پس بگیرم
سلام میشه کمکم کنید 10 میلیون گرفتن
14:55
راحله ترابی
زهره باقری کلاه برداره ،وهنوز در روبیکا مشغول کلاه برداریه
18:53
بسته بندی
کار در منزل بسته بندی در منزل خودتون انجام میشه پاره وقت بدون نیاز به سابقه پرداخت حقوق به صورت هفتگی و قرارداد میبندیم برای اطلاعات بیشتر تلگرام پیام بدید دوستان توجه کنید فقط تلگرام پاسخگو هستم
راحله ترابی
کلاه برداره گول نخورید
18:55
1403/10/20
نادر کریمی
لطفا از طریق پلیس فتا هر کی زهره باقری ازش پول گرفته و سرش کلاه گذاشته پیگیری کنه
16:51
1403/10/22
صبا اکبری
سلام وقتتون بخیر دانشجو هستم و به کار در منزل نیاز دارم 
10:45
بسته بندی
دونفر کارگر ساده نیاز داریم کار بسته بندی اتباع با مدارک
1403/12/01
آیا زهره باقری همونیه که در تلگرام تبلیغ سرمایه ذاری میکنه، وفعالیت داره
20:25
1403/12/02
امید دارم
اگهزهر باقری که تو تلگرام ده ملیون پول منو خورد
07:27
سلام کار در منزل نیاز دارم
12:43
بسته بندی
چهارراه رسالت روبدوی بانک سپه ساعت ۶ و نیم تا ساعت ۱۰ و نیم صبح و ۱و نیم تا ساعت ۴ عصر سر کار باشد تعطیلی نداریم حقوق ۷ ملیون
1404/02/08
سلام خانم زهره باقری توی تلگرام داره فعالیت میکنه کسی تا حالا وامی دریافت کرده یا سودی گرفته لطفا بگین چون من تا الان بیست و پنج میلیون دادم برای وام وگفته هیجده میلیون دیگه بریز برای ازاد سازی وام
11:57
1 پاسخ
زینب دلفیه
حدیث معظمی گودرزی
زهره باقری شرکت دورکاری
سلام خانم باقری من زینب دلفیه هستم از اهواز قرار بود همکارهاتون طی دو الی سه روز با بنده تماس بگیرن ،گویا اینجورپیش نیومد من الان نزدیکه دوهفته اس هم یه جا 150پرداخت کرد یه جا 300،_ولی خبری ازتون نشد قراربود سفارش ب مدت کوتاهی برسه 
20:53
1 پاسخ
1404/03/03
سلام دوستام کسی بنام زهره باقری که میگه سرمایه گذاری دارم هر5میلیون 500تومن سود میدم اولش با پنج میلیون شروع میکنن سود 500میدن ولی بعدا تحریک میشی مبلغ می‌بری بالا که سودی واریز نمیکنن به هیچ وجه اعتماد نکنید همش دروغه هم وامش وهم سود سرمایه گذاریش 
17:45
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده با درآمدی بالا بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار با درآمدی عالی کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا و تلگرام
سلام دوستان عزیز. کسی بنام کانال تلگرامی زهره باقری یا خانم شعبانی برای وام و سرمایه گذاری همش دروغ هستش به هیچ وجه باور نکنید من پنج میلیون سرمایه گذاری کردم یه مدت روزی 500واریز کردن بعدش گفتن باید مبلغ زیاد کنی که منم انجام ندادم فهمیدم نیتشون این بودش که پول بیشتری بکیرن دارم میگم اصلا باور نکنید 
17:50
1 تایید
استخدام تعدادمحدودی خانم برای فروش محصولات دست ساز گیاهی اول آموزش کامل را می‌بینید بعد اقدام به فروش میکنید آموزش صفر تا صد رایگان و هر فردی یه پشتیبان تخصصی داره که تو روند مسیر اشکالاتتون را برطرف کنه محصولات شامل روغن های ترکیبی مثل روغن درد مفاصل روغن بوتاکس صورت و ... در کنارش صابون‌های گیاهی ،بالم لب، سرمه و ...
18:15
1404/03/10
امیر
اعظم ملکی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
سلام
هرکس کار در خانه اینترنتی لازم دارد درخدمتم
21:53
طراحی لیبل و درج اطلاعات در آن
لوگو اماده شده است. فقط میخوام اطلاعات داخل یک لیبل قرار بگیره
1404/05/08
ن الف
حسینی حسینی
سلام وقت بخیر خانم زهره باقری کار بسته بندی قرقره توایتا گذاشته کسی میدونه کلاهبرداری هست یا خیر؟؟ برا ثبت نامش 400هزارمیخواد
کلاه بردار 
08:35
1 پاسخ
ن الف
ن الف
کلاه بردار
از من هم پول گرفت یک هفته گذشته هنوز هیچ کالایی نفرستاده
08:37
ن الف
سلام خانم زهره باقری توی تلگرام داره فعالیت میکنه کسی تا حالا وامی دریافت کرده یا سودی گرفته لطفا بگین چون من تا الان بیست و پنج میلیون دادم برای وام وگفته هیجده میلیون دیگه بریز برای ازاد سازی وام
دروغ و کلاه بردار همه جا اعلام کنید تا همه بشناسن
08:38
بسته بندی
ب یه خانم جهت بسته بندی بیرون از منزل نیازمندیم
ن الف
زینب امامی
سلام خیلی خیلی وفوری نیاز به کاردرمنزل فقط بسته بندی دارم خواهش میکنم اگه ارسال به همه شهرهادارید که چه بهتر من درمازندران شهرستان چالوس زندگی میکنم
گول نخورید دروغ 
08:39
ن الف
زینب دلفیه
سلام خانم باقری من زینب دلفیه هستم از اهواز قرار بود همکارهاتون طی دو الی سه روز با بنده تماس بگیرن ،گویا اینجورپیش نیومد من الان نزدیکه دوهفته اس هم یه جا 150پرداخت کرد یه جا 300،_ولی خبری ازتون نشد قراربود سفارش ب مدت کوتاهی برسه
خانم عزیز ایشون کلاه بردار از منم پول گرفت وهنوز اقدام نکرده همش بهانه میاره
08:41
1404/06/20
سلام خانم زینب کارپرداز دربسته بندی درکانال کار بسته بندی درمنزل سینا،به شماره : 0****  ،ازمن مبلغ 250 هزارتومان پول گرفته که کارارایه بده ولی دیگه خبری ازشون نشده و پاسخگو نیستن،من به  خاطر مشکلات جسمی قادرنیستم بیرون کارکنم وازمن کلاهبرداری شد،ازپلیس فتاخواهش میکنم رسیدگی کنه
10:30
بسته بندی
کاردرمنزل بسته بندی باشه موقیت بیرون رفتن ندارم خواهشن سرکاری نباشه
سلام خانم زینب کارپرداز درکانال بسته بندی کاردرمنزل سینادرروبیکادزد وکلاهبردارهستش،زینب کارپردازاگه پیام منو میبینی پول من روپس بده ،خیردنیا وآخرتت روندیدی،قرارنیست ازبدبختی مردم سواستفاده کنید
10:40
جمعه 22 شهریور 1404، ساعت 14:57