دنبال کن

زهره باقری بازاریابی شبکه ای

بسته بندی

1403/01/27
حدیث معظمی گودرزی
زهره باقری شرکت دورکاری
20:05
4 پاسخ
6 تایید
تولید و تحقیقات ری نان سهامی خاص (پنل3)
کارگر ساده
کارخانه تولید و تحقیقات ری نان معتبر در شهرری برای تکمیل کادر خود از آقایان عزیز (ماهر) جویای کار دعوت به همکاری می نماید: 1- شرایط احراز: منظم و مسئولیت پذیر – دارای روحیه تیمی فعال و کوشا – توانایی ...
باسلام من کار درمنزل نیاز دارم 
20:55
1 پاسخ
محمد صمدی
باسلام من کار درمنزل نیاز دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:16
1403/01/29
سلام کار در منزل نیاز دارم 
(یزد)
07:28
فردین کشت | Fardinkesht
استخدام مسئول ارسال سفارشات (آقا-کرج)
شرکت فردین‌کشت با بیش از یک دههه سابقه درخشان فعال در حوزه بذر و نهاده‌های کشاورزی، جهت تکمیل تیم لجستیک خود از افراد مسئولیت‌پذیر، دقیق و متعهد دعوت به همکاری می‌نماید. شرح موقعیت شغلی این موقعیت شا...
1403/01/31
اعظم ملکی
سلام نیازمند کار در منزل هستم 
19:37
1 پاسخ
1403/02/07
حدیث معظمی گودرزی
زهره باقری شرکت دورکاری
شرکت نکنید دروغ میگن فقط پول میگیرن بعد جواب نمیدن
10:08
1 تایید
حدیث معظمی گودرزی
زهره باقری شرکت دورکاری
کلاهبردار ه شرکت نکنید ،پول گرفت 570دیگه خبری نشد ،باز 2میلیون دیگه هم میخواست خوبه ندادم
17:34
2 تایید
گروه صنایع غذایی مانا | Mana Food Industry
استخدام کارگر تولید و بسته بندی (هشتگرد)
شرکت صنایع غذایی مانا ، به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در صنعت تولید مواد غذایی در ایران، در راستای گسترش ظرفیت تولید خود، اقدام به جذب نیروی انسانی در واحدهای تولید، بسته‌بندی و انبار می‌نماید. شرا...
1403/02/08
حدیث معظمی گودرزی
زهره باقری شرکت دورکاری
خانوم محترم اگه واقعا سودی به ما نمیدین ازتون خواهش میکنم کلاه برداری نکنید مردم تو این اوضاع از جونشون مایه میزارن دوگران به زن و بچه‌هاشون غذا ببرن بعد شماها کلاه برداری میکنین لطفا لطفا اینکارو نکنین و اینکه لطفا زنگ میزنیم بهتون جواب تماس هارو بدین
14:59
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/08
فاطمه
الهی خیر از عمرت نبینی حیف اسم خانم روی آشغالها و هرزه های امثال زهره باقری گذاشت الهی پولی که از ما گرفته خرج کفن ودفن بچهات و عزیزانت بکنی 
09:54
3 تایید
1403/04/24
یاسر کرمی
خانوم محترم اگه واقعا سودی به ما نمیدین ازتون خواهش میکنم کلاه برداری نکنید مردم تو این اوضاع از جونشون مایه میزارن دوگران به زن و بچه‌هاشون غذا ببرن بعد شماها کلاه برداری میکنین لطفا لطفا اینکارو نکنین و اینکه لطفا زنگ میزنیم بهتون جواب تماس هارو بدین
سلام شمارشو داری بفرست تا پولتونو پس بگیرم
04:00
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم و آقا جهت بسته بندی در نان و شیرینی نیازمندیم(فاقد شرایط سنی).لطفا جهت هماهنگی لطفا تماس گرفته شود.
1403/05/01
حسینی حسینی
سلام وقت بخیر
خانم زهره باقری کار بسته بندی قرقره توایتا گذاشته
کسی میدونه کلاهبرداری هست یا خیر؟؟ 

برا ثبت نامش 400هزارمیخواد
19:52
2 پاسخ
1403/05/05
خانم حیدری
منم همین دو روزه گرفته پول ازم ولی نمی‌دونستم اینجوریه الان چیکار کنم  خدایا خودت کمک کن پولم مال مردم بود 
13:12
1403/06/17
زینب امامی
سلام خیلی خیلی وفوری نیاز به کاردرمنزل فقط بسته بندی دارم خواهش میکنم اگه ارسال به همه شهرهادارید که چه بهتر 
من درمازندران شهرستان چالوس زندگی میکنم
12:25
1 پاسخ
طراحی بگ (ساک دستی) در حوزه ساخت قطعات نفت گاز
یک طرح برای بگ شرکتی میخوام شرکتی که در حوزه ساخت قطعات نفت گاز و پتروشیمی فعال هست میخوام در عین سادگی جذاب باشه
1403/06/19
صبا نوروزی
مایل به همکاری در کار بسته بندی در منزل
14:47
1 پاسخ
صبا نوروزی
0****  آدرس شیراز
14:48
1403/06/23
محمد صمدی
صبا نوروزی
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
05:24
طراحی روی بسته بندی قهوه
سلام و عرض ادب میخاستم روی بسته بندی پاکت ایستاده (پوچ باکس) قهوه ی طرح با لوگوی شرکت و اطلاعات تماس و ی طرح مشتری پسند زحمت بکشید سپاسگزارم
1403/06/28
مهدیه اسلامی
من یکی از قربانی شما هستم که پولم دادم بهتون یه آبم روش کشیدین حق ناس حق یتیم دامنتون مگیره پول حلال خدا جای حق نشسته
17:06
1 تایید
1403/06/29
محمود
حسینی حسینی
سلام وقت بخیر خانم زهره باقری کار بسته بندی قرقره توایتا گذاشته کسی میدونه کلاهبرداری هست یا خیر؟؟ برا ثبت نامش 400هزارمیخواد
بالاتر دوستان توضیح دادند که این خانم کلاه بردار هست من خودم به آدرسی که داده بود رفتن ولی اصلاً همچین آدرسی وجود نداشت
09:39
1403/08/01
سلام خیلی پستن ازماهم 750میلیون کلاه برادری کردن 
10:31
بسته بندی
با سلام دعوت به همکاری به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی شال نیازمندیم محیط کاملا زنانه تصویه ماهانه سرویس رفت برگشت اتباع پذیرفته میشه کاشان بلوار بوستان علمدار ۱۹ جنب مدرسه علی ابن ابیطالب
زهره باقری ازماهم مبلغ زیادی کلاه برادری کردن750میلون
10:32
1403/10/17
س جعفری
یاسر کرمی
سلام شمارشو داری بفرست تا پولتونو پس بگیرم
سلام میشه کمکم کنید 10 میلیون گرفتن
14:55
راحله ترابی
زهره باقری کلاه برداره ،وهنوز در روبیکا مشغول کلاه برداریه
18:53
شرکت صادرات زعفران و خشکبار FarjamiNuts
سلام وقت بخیر، من صاحب برند FarjamiNuts هستم که در زمینه صادرات زعفران و خشکبار لوکس فعالیت دارد. در حال حاضر برای سفر کاری‌ام به قزاقستان و تاجیکستان نیاز به مجموعه طراحی کامل دارم. موارد مورد نیاز: ...
راحله ترابی
کلاه برداره گول نخورید
18:55
1403/10/20
نادر کریمی
لطفا از طریق پلیس فتا هر کی زهره باقری ازش پول گرفته و سرش کلاه گذاشته پیگیری کنه
16:51
1403/10/22
صبا اکبری
سلام وقتتون بخیر دانشجو هستم و به کار در منزل نیاز دارم 
10:45
Cinnagen
بسته بندی
انجام صحیح و دقیق رویه کاری انجام بسته بندی ثانویه کلیه محصولات نهایی تولید شده با رعایت اجرای دقیق الزامات، استانداردها و قوانین. شرح وظایف: دریافت ملزومات و دارو از انبار چاپ اطلاعات بر روی جعبه ها...
1403/12/01
آیا زهره باقری همونیه که در تلگرام تبلیغ سرمایه ذاری میکنه، وفعالیت داره
20:25
1403/12/02
امید دارم
اگهزهر باقری که تو تلگرام ده ملیون پول منو خورد
07:27
سلام کار در منزل نیاز دارم
12:43
بسته بندی
به چند نفر همکار در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر سن ۴۰
1404/02/08
سلام خانم زهره باقری توی تلگرام داره فعالیت میکنه کسی تا حالا وامی دریافت کرده یا سودی گرفته لطفا بگین چون من تا الان بیست و پنج میلیون دادم برای وام وگفته هیجده میلیون دیگه بریز برای ازاد سازی وام
11:57
1 پاسخ
زینب دلفیه
حدیث معظمی گودرزی
زهره باقری شرکت دورکاری
سلام خانم باقری من زینب دلفیه هستم از اهواز قرار بود همکارهاتون طی دو الی سه روز با بنده تماس بگیرن ،گویا اینجورپیش نیومد من الان نزدیکه دوهفته اس هم یه جا 150پرداخت کرد یه جا 300،_ولی خبری ازتون نشد قراربود سفارش ب مدت کوتاهی برسه 
20:53
1 پاسخ
1404/03/03
سلام دوستام کسی بنام زهره باقری که میگه سرمایه گذاری دارم هر5میلیون 500تومن سود میدم اولش با پنج میلیون شروع میکنن سود 500میدن ولی بعدا تحریک میشی مبلغ می‌بری بالا که سودی واریز نمیکنن به هیچ وجه اعتماد نکنید همش دروغه هم وامش وهم سود سرمایه گذاریش 
17:45
بسته بندی لباس زنانه پاره وقت
بسته بندی لباس زنانه به صورت پاره وقت حقوق پایه ماهی ۷ تومن ساعت کاری از ساعت ۲ ظهر تا ۸ شب آدرس : جنب بازارچه مشاهیر مجتمع های میثم نهاجا میزان تحصیلات حداقل دیپلم میانگین سنی ۲۰ تا ۴۰ سال
سلام دوستان عزیز. کسی بنام کانال تلگرامی زهره باقری یا خانم شعبانی برای وام و سرمایه گذاری همش دروغ هستش به هیچ وجه باور نکنید من پنج میلیون سرمایه گذاری کردم یه مدت روزی 500واریز کردن بعدش گفتن باید مبلغ زیاد کنی که منم انجام ندادم فهمیدم نیتشون این بودش که پول بیشتری بکیرن دارم میگم اصلا باور نکنید 
17:50
1 تایید
استخدام تعدادمحدودی خانم برای فروش محصولات دست ساز گیاهی اول آموزش کامل را می‌بینید بعد اقدام به فروش میکنید آموزش صفر تا صد رایگان و هر فردی یه پشتیبان تخصصی داره که تو روند مسیر اشکالاتتون را برطرف کنه محصولات شامل روغن های ترکیبی مثل روغن درد مفاصل روغن بوتاکس صورت و ... در کنارش صابون‌های گیاهی ،بالم لب، سرمه و ...
18:15
1404/03/10
امیر
اعظم ملکی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
سلام
هرکس کار در خانه اینترنتی لازم دارد درخدمتم
21:53
نیروی کار اتباع خانوم
نیروی کار اتباع خانوم جهت بسته بندی
1404/05/08
ن الف
حسینی حسینی
سلام وقت بخیر خانم زهره باقری کار بسته بندی قرقره توایتا گذاشته کسی میدونه کلاهبرداری هست یا خیر؟؟ برا ثبت نامش 400هزارمیخواد
کلاه بردار 
08:35
1 پاسخ
ن الف
ن الف
کلاه بردار
از من هم پول گرفت یک هفته گذشته هنوز هیچ کالایی نفرستاده
08:37
ن الف
سلام خانم زهره باقری توی تلگرام داره فعالیت میکنه کسی تا حالا وامی دریافت کرده یا سودی گرفته لطفا بگین چون من تا الان بیست و پنج میلیون دادم برای وام وگفته هیجده میلیون دیگه بریز برای ازاد سازی وام
دروغ و کلاه بردار همه جا اعلام کنید تا همه بشناسن
08:38
استخدام 4 نفر کارگر
به 4 نفر کارگر جهت خدمات نظافت، بسته بندی، حمل کالا در باتری سازی پرند نیاز میباشد .
ن الف
زینب امامی
سلام خیلی خیلی وفوری نیاز به کاردرمنزل فقط بسته بندی دارم خواهش میکنم اگه ارسال به همه شهرهادارید که چه بهتر من درمازندران شهرستان چالوس زندگی میکنم
گول نخورید دروغ 
08:39
ن الف
زینب دلفیه
سلام خانم باقری من زینب دلفیه هستم از اهواز قرار بود همکارهاتون طی دو الی سه روز با بنده تماس بگیرن ،گویا اینجورپیش نیومد من الان نزدیکه دوهفته اس هم یه جا 150پرداخت کرد یه جا 300،_ولی خبری ازتون نشد قراربود سفارش ب مدت کوتاهی برسه
خانم عزیز ایشون کلاه بردار از منم پول گرفت وهنوز اقدام نکرده همش بهانه میاره
08:41
1404/06/20
سلام خانم زینب کارپرداز دربسته بندی درکانال کار بسته بندی درمنزل سینا،به شماره : 0****  ،ازمن مبلغ 250 هزارتومان پول گرفته که کارارایه بده ولی دیگه خبری ازشون نشده و پاسخگو نیستن،من به  خاطر مشکلات جسمی قادرنیستم بیرون کارکنم وازمن کلاهبرداری شد،ازپلیس فتاخواهش میکنم رسیدگی کنه
10:30
استخدام نیروی کار آقا یا خانم(اتباع یا ایرانی)
کارگاه تولید پلاستیک ( نایلون فریزر) فقط دوخت و بسته بندی ترجیحٱ آشنا به دستگاه دوخت محیط کار سالم و کار راحت و سبک (فعلٱ دو دستگاه) تسویه اول هرماه بدون تاخیر دارای خوابگاه برای اتباع یا شهرستانی دا...
سلام خانم زینب کارپرداز درکانال بسته بندی کاردرمنزل سینادرروبیکادزد وکلاهبردارهستش،زینب کارپردازاگه پیام منو میبینی پول من روپس بده ،خیردنیا وآخرتت روندیدی،قرارنیست ازبدبختی مردم سواستفاده کنید
10:40
شنبه 25 آبان 1404، ساعت 16:02