دنبال کن

زهره باقری کار در منزل

بسته بندی

1402/12/07
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم 10 سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
01:05
4 پاسخ
10 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی گز و پولکی نیاز مندیم
1402/12/08
الهام کاظمی
منم همینطور
12:09
2 پاسخ
2 تایید
1403/01/27
محمد صمدی
الهام کاظمی
منم همینطور
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:47
1 تایید
1403/02/04
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک  خانم زهره باقری رومیفرستن  کسی بوده که کا رکر ده باشه
16:57
9 پاسخ
5 تایید
دیزان پکیجینگ ظرف زعفران و طراحی لوگو
شیشه مربای هفتاد میل با در فلزی gold رنگ میخوام هم لوگوم هم هم استیکر روی شیشه برای پکیجینگ قرمز لاکی و طلایی باشه علاوه بر ان دیزان روی شیشه ترکیبی از کاشی کاری ایرانی یا طرح و نقش های گلیم ها یا هر ...
1403/02/05
حسن ساداتی
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
15:26
1 پاسخ
1 تایید
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
16:28
2 پاسخ
محمد صمدی
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
17:04
1 پاسخ
نیازمندکارگاه تولیدی و دوزنده
باسلام تولیدی پوشاک بچه گانه تیراژ بالا هستم نیاز به کارگاهای درزندگی بیرونبرچرخ راسته دوز و سردوز داشته باشد.کار تیراژ بالا برش زده به نیروی چرخ کار وکارگاه خیاطی بیرون بر دوزنده دارم کاربه هر تعداد ...
1403/02/09
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
22:56
1 پاسخ
2 تایید
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
22:56
2 تایید
1403/02/10
گل پری میلک داد
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم اگه میشه به  منم کمک کنید  
12:41
1 تایید
بسته بندی حبوبات
درمنزل بسته بندی انجام میدم حبوبات و کارهای دیگه 0915XXX5349(نمایش کامل)
1403/02/28
افسانه فصیحی
همه اینا کلاه بردارهستند مخصوصا زهره باقری 
18:01
4 تایید
1403/03/04
سلام سر پرست خانه هستم نیاز بکار در خانه هستم
10:31
1 تایید
1403/03/18
کلاهبردار هست زهره باقری کلاهبردار پول واریز نکنید براش همش دروغه 
21:05
3 تایید
نستله ایران | Nestle Iran
کارآموز مارکتینگ | Brand Management Intern
کارآموز مدیریت برند – خلاصه موقعیت نسکافه : به عنوان یک کارآموز مدیریت برند برای برند قهوه ما، از تیم بازاریابی برای زنده کردن داستان قهوه ما با تمرکز اصلی بر بسته بندی به عنوان اولین رسانه برای...
1403/04/04
مهران مرادی
کلاهبردارن
 پول منو خوردن بیشرفا
19:15
2 تایید
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید 
19:18
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/12
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی 
اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن 
11:49
1 پاسخ
1 تایید
نیرو بسته و شمارش سفارشات آنلاین پوشاک
مجموعه پوشاک زنانه از تعدادی نیرو خانم جهت بسته بندی سفارشات آنلاین و شمارش لباس در محدوده توحید دعوت همکاری مینماید شرایط ۱)فقط حضوری ۲)توانایی کار با گوشی ۳)محدوده سنی زیر ۳۵ سال ۴)دقیق ،منضبط و...
1403/04/17
نیها نارویی
سلام من خیلی به کار نیاز دارم لطفا کمک کنید مشکل مالی دارم لطفا لطفا 
13:23
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
22:29
1 پاسخ
1403/04/18
ندا بهرامی
آتیش   ب جون   بچه  زهره  باقری   بیفته  ک کلاهبردار 
18:23
1 پاسخ
به یک نیروی کار خانم
به یک نفر خانم جهت بسته بندی های ۳ متری با وزن کم اپراتور خط تولید ماهانه حقوق ۲۰ تومن همراه با شام همراه با هزینه رفت برگشت محل کار
1403/04/21
ح ب
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:24
1 پاسخ
1 تایید
ح ب
ندا بهرامی
آتیش ب جون بچه زهره باقری بیفته ک کلاهبردار
1403/04/21
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:25
ح ب
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
1403/04/21
04:25
استخدام کارگر ساده
کارگر ساده جهت کار در بسته بندی و قطعه بندی مرغ خانم و آقا در شهرک صنعتی عباس آباد ترجیحا ساکن شریف آباد ،پاکدشت، پیشوا وعده غذایی نهار جای خواب برای کسانی که مایل به ماندن هستن فراهم است سرویس ایا...
ح ب
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن
1403/04/21

04:27
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
دعوت به همکاری
☆ فرصت شغلی ویژه ☆ با سلام و درود مجموعه رستوران موکب به صورت تک شیفت و دو شیفت (۸ الی ۱۲ ساعت) با حقوق و شرایط عالی در عناوین شغلی زیر (خانم/آقا) ، دعوت به همکاری می نماید : ◇ آشپز ◇ کمک آشپز ...
ح ب
الهام کاظمی
منم همینطور
1403/04/21
04:30
ح ب
سهیلا رزمجوی
1403/04/21
ح ب
حسن ساداتی
کلاهبردارن
1403/04/21
جذب،نیروی کار درشهرک صنعتی مرند
به چند نفر کارگر ،ساده و ماهرجهت کار در کارخانه لبنیات و پنیر نیازمندیم درصورت تمایل شرایط وشماره تلفن خودتون رو در چت دیوار برای ما بفرستین در اولین فرصت باشما تماس خواهیم گرفت.نگهبان.آشپز(خانم،یاآقا...
ح ب
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
1403/04/21
1 تایید
ح ب
محمد صمدی
1403/04/21
ح ب
1403/04/21
04:31
به یک کارگر ساده اقا جهت بسته بندی شلوار نیازمندیم
به یک کارگر ساده اقا ‌جهت کمک بسته بندی شلوار ترجیها حدود سنی ۱۸ تا ۳۵ سال با حقوق ماهی ۲۰ تومن همراه با صبحانه و نهار نیازمندیم از ساعت ۹ صبح تا ۷ بعد ظهر پنج شنبه تا ساعت ۵ بعد ظهر
زهره باقری خدا لعنتت کنه 16 ملیون پول منو گرفتی جون بچت رو قسم خوردی الان 4ماه هست الاهی پول کفن بچت رو بدی
05:44
1 تایید
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که  490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
10:59
2 پاسخ
1 تایید
1403/04/23
زهرا آژ
سلام خسته نباشید من بخاطر کار بیرون زانودرد وکمردرد دارم سه تا فرزند بی‌سرپرست دارم احتیاج به کار در خانه دارم خواهش میکنم کمکم کنید بتونم کاریدر خانه برام پیدا بشود خدا شاهد پول یک نان خالی بگیرم برای بچه هام ندارم از سیرجان شماره تماس 0**** 

23:06
خانم خونه درامد میخوای .علاقه به طب سنتی .با گوشی
کار ما تو خونه وبا یه گوشی هست . در کنار فرزندانت به درامد برس وبا گوشیت پول در بیار شرایط********. سن ۲۵ به بالا به عنوان شغل اول یا دوم ۴ ساعت وقت ازاد چقدر هدف داری ؟؟ چقدر ارزو داری که باید ...
1403/04/26
Mari G
سهیلا رزمجوی
سلام برای منم همین اتفاق افتادتوی کانال تلگرام خانم باقری نه کالایی به دستم رسید برای بسته بندی نه دیگه جواب دادن کلاهبرداری بود
04:54
1 تایید
Mari G
ثبت
04:54
نیما گرمابی
کلاه برداربه
21:13
ادمین فروش/پشتیبان/تولید محتوا/صندوق دار
با سلام و احترام فرصت استثنایی مختص عزیزانی که تمایل دارند در محیط کاری پویا خلاق همراه آموزش و با احترام مشغول به فعالیت باشن مجموعه ما در زمینه فروش اینترنتی پوشاک بانوان در اینستاگرام و سایت با...
نیما گرمابی
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداریه
21:14
1403/04/27
خدیجه کتی
سلام نیاز به یک  کار در منزل دارم
14:27
1403/05/03
ان شاالله زهرباقری پول که ازماگرفتی به دکترببری خرج دوادرمون کنی به حق این عاشورای حسینی
18:58
3 تایید
منشی و حسابدار
نیازمند یک نفر ترجیحا آقا، جهت امور حسابداری شامل ثبت بار ورودی، خریدها و حساب و کتاب یک مجموعه سورت و بسته بندی محصولات کشاورزی. حقوق حدود ۲۱ میلیون (در صورت درخواست بیمه، از حقوق کسر و بیمه نیز رد ...
زینب آقاجانی
سهیلا رزمجوی
شما امتحان کردین
21:49
1403/05/05
خانم حیدری
سهیلا رزمجوی
نمیدونم بخدا منم یه کانال تو تلگرام پیدا کردم  الان تا فردا معلوم میشه 
13:41
1403/05/07
زهرا فتح الله پور
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
19:33
صافولا | Savola Behshahr Company (SBC)
مدیر پروژه بسته بندی نوآوری | Innovation Packaging Project Manager
شرح شغل: • جریان کاری بسته بندی سرب برای پروژه های npd/epd/ve. • مشخصات بسته بندی و الزامات عملکرد فنی را تعریف کنید. • آزمایشات آزمایشگاهی و کارخانه را هدایت کنید و از آمادگی فنی اطمینان حاصل کنید. •...
زهرا فتح الله پور
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداره
19:34
1403/05/08
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
08:39
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
09:40
1 تایید
نامي نيک نهاد (سه نان) | Nami Nik Nahad (Cenan Bakery)
معاونت تولید | Vice President of Production
مدیریت فرایند:برنامه ریزی کلان، زمان بندی شیفت ها و نظارت بر حسن اجرای تولید روزانه مطابق با برنامه جامع شرکت بهره وری و بهینه سازی: شناسایی گلوگاه های تولید،اجرای پروژه های بهبود مستمر و کاهش هزینه ه...
1403/05/21
سلام من دنبال کاردرمنزل بودم کانال تلگرامی خانم زهره باقری رو دیدم خداروشکر پول واریز نکردم وفهمیدم گلاهبرداریه
20:09
1403/05/23
مریم علیزاد
خدا ازت نگذره که سر مردم کلاه می‌زاری و پول مردم رو میخوری پول مریض خوردن نداره مطمئن باش از حلقومت بیرون کشیده میشه بد جوری 
12:14
1 تایید
1403/06/02
سلام.. من توی کانال تلگرام نام  خانم یونس پور کار بسته بندی پیدا کردم .خدا لعنتشون کنه کلی پول من به عنوان بیمه و پول باربری خورد کلی  منو علاف کرد.بعدش بلک کرد.خیلی مواظب باشید اصلن باور نکنید
13:08
لقمان
دنبال کار بسته بندی هستم
دنبال کار بسته بندی یا سبزی پاکردن هستم اگه کسی وسایل خودش بیار براش آشپزی میکنم تو خونه
1403/06/16
معصومه عطایی پور
یک ماه پول واریز کردم برای کار در خانه .هنوز باهام تماس نگرفتن
17:30
معصومه عطایی پور
چرا بااحسا سات مردم بازی میکنید
17:33
معصومه عطایی پور
خانم زهره باقری ما هم خدای داریم
17:34
استخدام نیرو تولیدی و استا کار نبات
شهرک برق و الکترونیک خمینی شهر پشت دانشگاه ازاد در تولید نبات یک نفر اقا مسلط به پخت نبات بصورت صنعتی با بویلر روغن (با حقوق بالاتر ) 1. ساعت کار /8صبح الی5:30 سرویس از خمینی شهردارد. بیمه دارد. ...
1403/07/07
مهسا الهامی
کسی در شرکت محمد تقوی چوب و رزین کار میکنه؟
12:07
مهسا الهامی
کسی در شرکت چوب و رزین محمد تقوی کار میکنه ؟
12:09
1403/08/06
دوستان دقیقا این خانم زهره باقری یک کلاهبردار به معنای واقعی کلمه هست دقیقا بی‌شرفی که به اقشار نیازمند حمله کرده  داعش و اسقاطیل مصداق بارز همین خانم هستش لطفا گول نخورید ،موردی که هفته پیش اتفاق افتاده و مبلغ 2500 از یکی درخواست کردن و متاسفانه اون خانم گول خورد.
20:32
1 تایید
ویژه بانوان
✅✅شروع شد...✅✅ کار در منزل ویژه بانوان ❌❌توجه توجه توجه ❌❌ ویژه بانوان به تعداد محدودی بانوی متعهد که دنبال این هستن که در منزل و در فضای مجازی به درآمد برسن و مستقل بشن نیازمندی...
1403/08/15
مدینه نجاتی
سلام منم یک هفته هست 590واریز کردم ب حساب خانم زهره باقری الان اصلا خبری ازش نیست جوابم رو نمیده
08:28
پروین مرادی
18:07
1403/08/16
یاسمین کوتی
سلام بسته بندی کتاب کلاه برداری هست پیامش هم پاک کرده تو. دیوار
17:56
استخدام همکار خانوم
به یک همکار خانوم مسولیت پذیر و علاقه مند به کار با چوب جهت کار در تولیدی ظروف چوبی نیازمنیدم بنده آقا هستم تنها کار میکنم اینجا هم واحد تولیدی هم آموزشگاه ساعت کار ۹ صبح الی ۷ عصر تعطیلات رسمی تعطی...
1403/08/17
مبی ...
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید
ما ها اگ اینقد پول داشتیم در به در دنبال کار نمیرفتیم
01:31
1 تایید
1403/08/18
سلام‌ ذنبال کار پاره وقت هستم 0****  کار درمنزل
07:20
1403/08/21
با سلام زهراباقری از من 2ملیون500هزار گرفته
ولی 1سال هست قراره بسته کسی میدونه وتور باید پیگیر بشیم هر کاری میکنم پول پس نمیده
16:45
استخدام کارگر ساده
بسته بندی گوشت کار راحت و سبک ✅️حقوق و مزایا ✅️پک های هدیه و ارزاق ✅️صبحانه ،ناهار،میان وعده ✅بیمه دارای اضافه کاری حقوق دو میلیون بالاتر از وزارت کار ✅️✅️✅️✅️✅️ ✅ترجیحا آقا✅
ریحانه پازن
سلام ادمین دایرکتر هستم اگه برای اینستاگرام و تلگرام ادمین پاسخگوی دایرکت میخای 0****  پیام بده
17:06
1403/10/12
سلام کسی با لاله صمد زاده کار کرده پول منو خورده 450 هزار تومان دیگه جواب نمیده
19:03
1403/11/01
سمیه قلیزاده
من تو خونه حوصلم سرمیره یه کارراحت وبی دردسرمیخوام
05:48
کارگر ساده شرکت قطعات خودرو حراست/خوابگاه/غذا
آغاز پذیرش نیرو در شرکت قطعات خودرو تامین کننده قطعات شرکت های معتبر جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه قطعات خودرو جهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،راننده پایه ۱و۲،حراست،،ویزیتور،،ا...
زهرا موسوی
زهره باقری کلاه برداره دوستان حواست باشه
11:11
1403/12/03
دنبال کار در منزل هستم. اگه نیرو بیشتر بخواین هم سراغ دارم یه گروه بشیم. مبارکه اصفهان هستم
17:19
1403/12/04
زیبا حسینی
سلام منم خیلی به کارنیازدارم یکی دوبارهم هزینه پرداخت کردم کلاه برداری بوده شرایط بیرون کارکردنم ندارم توروخداهرکسی میتونه کمک کنه وکاردرمنزل معرفی کنه که معتبرباشه خیلی پول نیازم
06:25
کار در منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در م...
زیبا حسینی
یه کار درمنزل معرفی کنید
06:32
1404/02/10
زینب دلفیه
خانم زهره باقری قرار بود ظرف دو روز همکاراتون تماس بگیرن ولی نه از شما خبری شد نه از همکارهاتون
15:25
1404/03/10
خانم محمدی هم کلاهبردار هس مواظب باشید 
10:29
نیروی ساده در کارخانه موتور سیکلت با جای خواب وغذا
به تعدادی کارگر ساده و ماهر جهت کار در کارخانه قطعات ریز موتور سیکلت ر قسمت بسته بندی،پرس ،پشت دستگاه و ...نیازمندیم ✅️ ۸ساعت کار میباشد ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از روز اول ✅️دارد(بیمه بازنشس...
1404/03/12
ساحله لطفی
سلام خانم هستم نیازب کاردارم شهرستان سراب
05:38
1404/05/07
آزاده رضائی
سلام به همه خانم های عزیز که شرایط کار بیرون رو ندارند 
بنده خانم رضائی هستم اگه تمایل داشته باشید میتونید باهام تماس بگیرید و کار در منزل بهتون معرفی کنم با تشکر
14:46
2 پاسخ
1 تایید
آزاده رضائی
آزاده رضائی
سلام به همه خانم های عزیز که شرایط کار بیرون رو ندارند بنده خانم رضائی هستم اگه تمایل داشته باشید میتونید باهام تماس بگیرید و کار در منزل بهتون معرفی کنم با تشکر
در هر کجای کشور که باشید میتونیم باهم همکاری داشته باشیم از 18 سال تا 50 سال
14:48
بسته بندی خانگی عیدانه
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی لوازم  جانبی موبایل در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین ای...
1404/06/09
رقیه مهری
سهیلا رزمجوی
کلاه برداری خانوم خوبانی ،بهزادی،  اینارو من میشناسم کلاه برداری زیاد شده از منم گرفتن کشیدن بالا نریزید هیچی الکیه با اسم یکی دیگه میان 
12:24
1404/07/12
سحر عزتخواه
سلام من یک زن خانه دار 22ساله هستم ی بچه 9ماهه دارم نیاز به کار در منزل دارم درامد خوبیم داشته باشه باتشکر 
20:47
1404/07/23
آزاده رضائی
سلام به همه خانم های عزیز که شرایط کار بیرون رو ندارند بنده خانم رضائی هستم اگه تمایل داشته باشید میتونید باهام تماس بگیرید و کار در منزل بهتون معرفی کنم با تشکر
سلام میشه شماره تماس بزارین 
13:46
1 پاسخ
پذیرش کارگرساده/جای خواب/غذا/(تجهیزات پزشکی و دارو
استخدام کارگر ساده (اپراتور دستگاه ) به صورت فوری نیازمند تعداد ۶۰نفر نیروی آقا ✨استخدام از روز اول و بدون معطلی✨ ✔️کارخانه معتبر و دولتی دارو و تجهیزات پزشکی در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ...
دنبال کار در منزل میگردم بسته بندی باشه با شرکت معتبر درآمد خوبی داشته باشه
13:49
1404/08/27
زهرا پیرای
سلام من به کار در منزل نیاز دارم اگر میشناسین معرفی کنین ممنون میشم از اهواز
15:49
1404/09/24
فاطمه کونانی کونانی
سلام میشه منو استخدام کنید 
10:13
پردرآمد ترین شغل خانگی برای بانوان
‍ خسته‌ای از منتظر موندن برای آخر ماه؟ دلت یه درآمد واقعی می‌خواد با آزادی کامل؟ نه رئیس بالا سرت باشه، نه ساعت کاری خشک و خسته‌کننده؟ پس این فرصت برای توئه! ✅ کار در منزل برای مادران خانم ها ✅شرایط...
1404/10/12
اسما سلیمانی
کلاه بردار هست و مرد هست دوروغ میگه  ازمن 5تومن کلاه داری کرد
16:57
من واقعا به کار در خانه نیاز دارم  کمکم کنید 
17:47
مریم شمرادی
سلام میشه شماره تماس بزارین
0**** 
21:09
الکتروشتاب پایا | Electroshetab Paya
استخدام کارمند ساده (آقا)
ما یک مجموعه فعال در زمینه تهیه و فروش اقلام برقی در بازار لاله زار هستیم و جهت تکمیل نیروی انسانی ، از افراد متعهد و مسئولیت پذیر دعوت به همکاری میکنیم. مسئولیت ها : 1- پاسخ به استعلام مشتریان 2- ته...
دوشنبه 28 بهمن 1404، ساعت 23:27