دنبال کن

زهره باقری کار در منزل

بسته بندی

1402/12/07
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم 10 سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
01:05
4 پاسخ
10 تایید
طراحی لیبل چای کیسه ای فوری تحویل تا فردا ۱۰ صبح
طراحی لیبل چای کیسه ای و دمنوش به صورت انحصاری ابعاد نرمال چای کیسه ای عکس نمونه ارسال خواهد شد طرح مورد نظر یک طرح بسیار شیک ساده جهت کافی شاپ شعار Take off with v1
1402/12/08
الهام کاظمی
منم همینطور
12:09
2 پاسخ
2 تایید
1403/01/27
محمد صمدی
الهام کاظمی
منم همینطور
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:47
1 تایید
1403/02/04
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک  خانم زهره باقری رومیفرستن  کسی بوده که کا رکر ده باشه
16:57
9 پاسخ
5 تایید
بسته بندی
تعدادی نیروی خانم برای بسته بندی و چسب کاری توالت فرنگی نیاز مندیم. کار سبک بیمه سرویس صبحانه کار داعم هستش
1403/02/05
حسن ساداتی
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
15:26
1 پاسخ
1 تایید
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
16:28
2 پاسخ
محمد صمدی
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
17:04
1 پاسخ
بسته بندی
به یک خانم جهت بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم واسه خونه ندارم لطفا سوال نفرمایید فقط پیام یا چت پاسخگو هستم ممنون
1403/02/09
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
22:56
1 پاسخ
2 تایید
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
22:56
2 تایید
1403/02/10
گل پری میلک داد
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم اگه میشه به  منم کمک کنید  
12:41
1 تایید
نیروی لیبل‌زن (متن و تصویر) – همکاری روزانه ۴ ساعت
شرح پروژه: ما به دنبال یک نیروی دقیق، مسئولیت‌پذیر و مسلط به زبان انگلیسی هستیم تا روی پروژه‌های لیبل‌گذاری متن و تصویر با ما همکاری کند. دقت، سرعت، و توانایی دنبال کردن دستورالعمل‌ها برای این موقعیت ...
1403/02/28
افسانه فصیحی
همه اینا کلاه بردارهستند مخصوصا زهره باقری 
18:01
4 تایید
1403/03/04
سلام سر پرست خانه هستم نیاز بکار در خانه هستم
10:31
1 تایید
1403/03/18
کلاهبردار هست زهره باقری کلاهبردار پول واریز نکنید براش همش دروغه 
21:05
3 تایید
طراحی لیبل حرفه‌ای برای معجون خرما با طرح سنتی و فانتزی
یه لیبل می خوام برای معجون خرما که ترکیباتش ومتنش به شکل زیر بنویسین ترکیبات: خمیر خرما، مغزیجات، کنجد بدون مواد افزودنی بدون شکر افزوده تهیه‌شده از مواد اولیه طبیعی اسم برند خورمژه هست و با طرح ...
1403/04/04
مهران مرادی
کلاهبردارن
 پول منو خوردن بیشرفا
19:15
2 تایید
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید 
19:18
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/12
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی 
اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن 
11:49
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
نیروی کار خانم جهت بسته بندی نبات
1403/04/17
نیها نارویی
سلام من خیلی به کار نیاز دارم لطفا کمک کنید مشکل مالی دارم لطفا لطفا 
13:23
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
22:29
1 پاسخ
1403/04/18
ندا بهرامی
آتیش   ب جون   بچه  زهره  باقری   بیفته  ک کلاهبردار 
18:23
1 پاسخ
بسته بندی
بسته بندی نان و مواد غذایی در کارگاه شش ساعت در روز مبلغ دستمزد ماهانه 6 میلیون تومان آدرس : مادوان خیابان ام ابیها
1403/04/21
ح ب
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:24
1 پاسخ
1 تایید
ح ب
ندا بهرامی
آتیش ب جون بچه زهره باقری بیفته ک کلاهبردار
1403/04/21
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:25
ح ب
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
1403/04/21
04:25
بسته بندی
به تعدادی نیرو برای بسته بندی شلوار لی نیازمندیم در محیطی کاملا سالم و زنانه
ح ب
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن
1403/04/21

04:27
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
گروه تولیدی سام گستر جوانه فرتاک | Saji Flter
استخدام کارگر تولید (کرج)
مسئولیت ها: مسئولیت‌پذیر انعطاف پذیر دارای روحیه کار تیمی شرایط شغل : ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه 8-18 (یک ساعت استراحت) مزایا: نهار سرویس وام هدایا مناسبتی محل کار :ماهدشت، شهرک صنعتی خوارزمی ثبت ...
ح ب
الهام کاظمی
منم همینطور
1403/04/21
04:30
ح ب
سهیلا رزمجوی
1403/04/21
ح ب
حسن ساداتی
کلاهبردارن
1403/04/21
طراحی لیبل بسته بندی قهوه
یک لیبل برای بسته بندی دون قهوه میخوام طرح خاصی مد نظرم نیست فقط میخوام لوکس باشه
ح ب
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
1403/04/21
1 تایید
ح ب
محمد صمدی
1403/04/21
ح ب
1403/04/21
04:31
تبدیل فایل لیبل طراحی شده به فایل لایه باز
فایل یک لیبل با استفاده از سایت Canva طراحی شده است، و نسخه های PDF و PNG موجود است. فقط این فایل به یک فایل لایه باز تبدیل شود. *جزئیات ساده ای دارد و چند متن به زبان انگلیسی با فونت های معروف دار...
زهره باقری خدا لعنتت کنه 16 ملیون پول منو گرفتی جون بچت رو قسم خوردی الان 4ماه هست الاهی پول کفن بچت رو بدی
05:44
1 تایید
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که  490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
10:59
2 پاسخ
1 تایید
1403/04/23
زهرا آژ
سلام خسته نباشید من بخاطر کار بیرون زانودرد وکمردرد دارم سه تا فرزند بی‌سرپرست دارم احتیاج به کار در خانه دارم خواهش میکنم کمکم کنید بتونم کاریدر خانه برام پیدا بشود خدا شاهد پول یک نان خالی بگیرم برای بچه هام ندارم از سیرجان شماره تماس 0**** 

23:06
طراحی لوگو حرفه‌ای برای کافه قنادی نانی‌با (Naniba)
قصد داریم کافه قنادی و شیرینی پزی تاسیس کنیم که فعلا فروش انلاین هست و بعد از چند ماه کافه افتتاح میشه اسمی که در نظر گرفتیم naniba هست به فارسی نانی با میخاهیم لوگو طراحی کنیم روی بسته بندی هامون ع...
1403/04/26
Mari G
سهیلا رزمجوی
سلام برای منم همین اتفاق افتادتوی کانال تلگرام خانم باقری نه کالایی به دستم رسید برای بسته بندی نه دیگه جواب دادن کلاهبرداری بود
04:54
1 تایید
Mari G
ثبت
04:54
نیما گرمابی
کلاه برداربه
21:13
قصد داریم کافه قنادی و شیرینی پزی تاسیس کنیم که فعلا فروش انلاین هست و بعد از چند ماه کافه افتتاح میشه اسمی که در نظر گرفتیم naniba هست به فارسی نانی با میخاهیم لوگو طراحی کنیم روی بسته بندی هامون ع...
نیما گرمابی
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداریه
21:14
1403/04/27
خدیجه کتی
سلام نیاز به یک  کار در منزل دارم
14:27
1403/05/03
ان شاالله زهرباقری پول که ازماگرفتی به دکترببری خرج دوادرمون کنی به حق این عاشورای حسینی
18:58
3 تایید
نیرو جهت بسته بندی ادویه جات
محل کارگاه قلعه سنگی میباشد ساعت کار از ۸ صبح تا ۱۷ عصر دستمزد بابت هر ساعت ۵۰ هزار تومان سرویس ایاب و ذهاب نداریم محیط کارگاه کاملا زنانست به هیچ عنوان امکان کار در منزل وجود ندارد پرداخت حقوق بصورت ...
زینب آقاجانی
سهیلا رزمجوی
شما امتحان کردین
21:49
1403/05/05
خانم حیدری
سهیلا رزمجوی
نمیدونم بخدا منم یه کانال تو تلگرام پیدا کردم  الان تا فردا معلوم میشه 
13:41
1403/05/07
زهرا فتح الله پور
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
19:33
زهرا فتح الله پور
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداره
19:34
1403/05/08
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
08:39
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
09:40
1 تایید
درخواست تغییر عکس محصول
سلام وقت بخیر حدودا 10 - 12 تا محصول داریم که میخوایم عکس بسته بندی داخل سایتشو تغییر بدیم. نمیخوایم عکس خود محصول باشه یه موکاپ کمی شیک تر ولی شبیه به تصویر واقعی محصول داخل خصوصی پیام بدید عکس فعلی ...
1403/05/21
سلام من دنبال کاردرمنزل بودم کانال تلگرامی خانم زهره باقری رو دیدم خداروشکر پول واریز نکردم وفهمیدم گلاهبرداریه
20:09
1403/05/23
مریم علیزاد
خدا ازت نگذره که سر مردم کلاه می‌زاری و پول مردم رو میخوری پول مریض خوردن نداره مطمئن باش از حلقومت بیرون کشیده میشه بد جوری 
12:14
1 تایید
1403/06/02
سلام.. من توی کانال تلگرام نام  خانم یونس پور کار بسته بندی پیدا کردم .خدا لعنتشون کنه کلی پول من به عنوان بیمه و پول باربری خورد کلی  منو علاف کرد.بعدش بلک کرد.خیلی مواظب باشید اصلن باور نکنید
13:08
طراحی بسته بندی برای محصول پزشکی و دارویی
یک محصول پزشکی و دارویی داریم که طراحی جعبه بسته بندی اون انجام شده. نیاز داریم که طرح روی بسته بنده طراحی بشه. به خاطر محصولمون طرح نیاز هست لوکس و مدرن و مینیمال باشه. در صورت تایید، فایل بسته بندی ...
1403/06/16
معصومه عطایی پور
یک ماه پول واریز کردم برای کار در خانه .هنوز باهام تماس نگرفتن
17:30
معصومه عطایی پور
چرا بااحسا سات مردم بازی میکنید
17:33
معصومه عطایی پور
خانم زهره باقری ما هم خدای داریم
17:34
1403/07/07
مهسا الهامی
کسی در شرکت محمد تقوی چوب و رزین کار میکنه؟
12:07
مهسا الهامی
کسی در شرکت چوب و رزین محمد تقوی کار میکنه ؟
12:09
1403/08/06
دوستان دقیقا این خانم زهره باقری یک کلاهبردار به معنای واقعی کلمه هست دقیقا بی‌شرفی که به اقشار نیازمند حمله کرده  داعش و اسقاطیل مصداق بارز همین خانم هستش لطفا گول نخورید ،موردی که هفته پیش اتفاق افتاده و مبلغ 2500 از یکی درخواست کردن و متاسفانه اون خانم گول خورد.
20:32
1 تایید
1403/08/15
مدینه نجاتی
سلام منم یک هفته هست 590واریز کردم ب حساب خانم زهره باقری الان اصلا خبری ازش نیست جوابم رو نمیده
08:28
پروین مرادی
18:07
1403/08/16
یاسمین کوتی
سلام بسته بندی کتاب کلاه برداری هست پیامش هم پاک کرده تو. دیوار
17:56
1403/08/17
مبی ...
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید
ما ها اگ اینقد پول داشتیم در به در دنبال کار نمیرفتیم
01:31
1 تایید
1403/08/18
سلام‌ ذنبال کار پاره وقت هستم 0****  کار درمنزل
07:20
1403/08/21
با سلام زهراباقری از من 2ملیون500هزار گرفته
ولی 1سال هست قراره بسته کسی میدونه وتور باید پیگیر بشیم هر کاری میکنم پول پس نمیده
16:45
بسته بندی
بسته بندی ذغال به چند نفر پرسنل خانوم نیازمندیم ترجیحا بین 30 تا 50 سال سن محیط زنانه هس ساعت کاری: 8 تا ۱۷ سرویس: دارد ناهار و صبحانه: با کارفرماست حقوق : 12 میلیون ماهانه ادرس کارگاه: واقع در می...
ریحانه پازن
سلام ادمین دایرکتر هستم اگه برای اینستاگرام و تلگرام ادمین پاسخگوی دایرکت میخای 0****  پیام بده
17:06
1403/10/12
سلام کسی با لاله صمد زاده کار کرده پول منو خورده 450 هزار تومان دیگه جواب نمیده
19:03
1403/11/01
سمیه قلیزاده
من تو خونه حوصلم سرمیره یه کارراحت وبی دردسرمیخوام
05:48
کارگر ساده درکارخانه فیلتر تسویه آب+سرویس بیمه
استخدام کارگر ساده آقا در کارخانه بزرگ فیلتر آب 《 شروع به کار فوری در قسمت ***خط تولید ***مونتاژ ***بسته بندی ✳ساعتکاری ۶صبح تا ۲ظهر سه شیفت ۸ساعته چرخشی شیفت ثابت ۶صبح تا ۲ظهر حقوق ۱۶ تا ۲۰ میل...
زهرا موسوی
زهره باقری کلاه برداره دوستان حواست باشه
11:11
1403/12/03
دنبال کار در منزل هستم. اگه نیرو بیشتر بخواین هم سراغ دارم یه گروه بشیم. مبارکه اصفهان هستم
17:19
1403/12/04
زیبا حسینی
سلام منم خیلی به کارنیازدارم یکی دوبارهم هزینه پرداخت کردم کلاه برداری بوده شرایط بیرون کارکردنم ندارم توروخداهرکسی میتونه کمک کنه وکاردرمنزل معرفی کنه که معتبرباشه خیلی پول نیازم
06:25
پاداش ویژه 3 میلیونی شروع کار در انبار اسنپ شاپ
استخدام خانم و آقا به عنوان نیروی چیدمان محصولات و کالا در انبار از 18 تا 45 سال استخدام داریم استخدام رایگان و بدون هزینه است شیفت‌ ثابت صبح : 7 الی 17 شیفت ثابت عصر : 17 الی 3 شب / 14 الی 24 (انتخاب...
زیبا حسینی
یه کار درمنزل معرفی کنید
06:32
1404/02/10
زینب دلفیه
خانم زهره باقری قرار بود ظرف دو روز همکاراتون تماس بگیرن ولی نه از شما خبری شد نه از همکارهاتون
15:25
1404/03/10
خانم محمدی هم کلاهبردار هس مواظب باشید 
10:29
کارگر ساده با سرویس رفت و برگشت (بیسکوئیت)
⬅️کارخانه :تن ماهی➡️ ⚡️⚡️وظیفه یا مسئولیت :بسته بندی مهارت خاصی احتیاج نیست ⏰️روزهای کاری وساعت کاری ⏰️شنبه تا ۴شنبه ساعت ۸تا۴ ⏰️پنج شنبه تا ۲ جمعه تعطیل ،ایام تعطیلات تعطیل بیمه تکمیلی و تامین اجت...
1404/03/12
ساحله لطفی
سلام خانم هستم نیازب کاردارم شهرستان سراب
05:38
1404/05/07
آزاده رضائی
سلام به همه خانم های عزیز که شرایط کار بیرون رو ندارند 
بنده خانم رضائی هستم اگه تمایل داشته باشید میتونید باهام تماس بگیرید و کار در منزل بهتون معرفی کنم با تشکر
14:46
2 پاسخ
1 تایید
آزاده رضائی
آزاده رضائی
سلام به همه خانم های عزیز که شرایط کار بیرون رو ندارند بنده خانم رضائی هستم اگه تمایل داشته باشید میتونید باهام تماس بگیرید و کار در منزل بهتون معرفی کنم با تشکر
در هر کجای کشور که باشید میتونیم باهم همکاری داشته باشیم از 18 سال تا 50 سال
14:48
نیروی کار آقا جهت کار در فروشگاه گجت های کاربردی
به ۲ نیروی کار آقا جهت کار در فروشگاه عمده فروشی لوازم آشپزخانه و گجت های کاربردی واقع در صالح آباد غربی نیازمندیم • منظم و مسئولیت‌پذیر • خوش‌برخورد و توانایی ارتباط با مشتری • آشنایی اولیه ب...
1404/06/09
رقیه مهری
سهیلا رزمجوی
کلاه برداری خانوم خوبانی ،بهزادی،  اینارو من میشناسم کلاه برداری زیاد شده از منم گرفتن کشیدن بالا نریزید هیچی الکیه با اسم یکی دیگه میان 
12:24
1404/07/12
سحر عزتخواه
سلام من یک زن خانه دار 22ساله هستم ی بچه 9ماهه دارم نیاز به کار در منزل دارم درامد خوبیم داشته باشه باتشکر 
20:47
1404/07/23
آزاده رضائی
سلام به همه خانم های عزیز که شرایط کار بیرون رو ندارند بنده خانم رضائی هستم اگه تمایل داشته باشید میتونید باهام تماس بگیرید و کار در منزل بهتون معرفی کنم با تشکر
سلام میشه شماره تماس بزارین 
13:46
طراحی موکاپ ست فست فود رژیمی
با سلام طراحی موکاپ فست فود هست که نیاز به طراحی داره کارتن سالاد کارتن ساندویچ کارتن نوشیدنی کارتن ساندویچ تست
دنبال کار در منزل میگردم بسته بندی باشه با شرکت معتبر درآمد خوبی داشته باشه
13:49
1404/08/27
زهرا پیرای
سلام من به کار در منزل نیاز دارم اگر میشناسین معرفی کنین ممنون میشم از اهواز
15:49
پنج‌شنبه 14 آذر 1404، ساعت 17:23