دنبال کن

زهره باقری کار در منزل

بسته بندی

1402/12/07
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم 10 سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
01:05
4 پاسخ
9 تایید
صنایه بسته بندی پوشاک چینش آران البرز
بازاریاب
شرکت چینش آران البرز اولین تولید کننده تخصصی انواع کاور و بسته بندی نایلونی پوشاک می باشد که در حال حاضر به یک بازاریاب حرفه ای، متعهد،مسئولیت پذیر با فن بیان و روابط عمومی قوی جهت همکاری نیازمند است....
1402/12/08
الهام کاظمی
منم همینطور
12:09
2 پاسخ
2 تایید
1403/01/27
محمد صمدی
الهام کاظمی
منم همینطور
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:47
1 تایید
1403/02/04
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک  خانم زهره باقری رومیفرستن  کسی بوده که کا رکر ده باشه
16:57
8 پاسخ
5 تایید
صنایع چاپ و بسته بندی کارتن نوید
ماشین چی و کمکی
استخدام ماشین چی چاپ افست رولند رکورد 4/5 ورقی 2و 4 رنگ به همراه کمک نیازمندیم
1403/02/05
حسن ساداتی
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
15:26
1 پاسخ
1 تایید
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
16:28
2 پاسخ
محمد صمدی
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
17:04
1 پاسخ
طراحی بسته بندی کیسه برنج
طراحی کیسه برنج ایرانی برای چاپ بر روی کیسه های متقال در اندازه ۵ و ۱۰ کیلویی
1403/02/09
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
22:56
1 پاسخ
2 تایید
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
22:56
1 تایید
1403/02/10
گل پری میلک داد
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم اگه میشه به  منم کمک کنید  
12:41
1 تایید
بسته بندی
به یک نفر همکار خانوم زیر ۳۵ سال در بسته بندی پلاستیک نیازمندیم.
1403/02/28
افسانه فصیحی
همه اینا کلاه بردارهستند مخصوصا زهره باقری 
18:01
4 تایید
1403/03/04
سلام سر پرست خانه هستم نیاز بکار در خانه هستم
10:31
1 تایید
1403/03/18
کلاهبردار هست زهره باقری کلاهبردار پول واریز نکنید براش همش دروغه 
21:05
3 تایید
بسته بندی
به یک نفر خانم مجرد جهت بسته بندی محصولات آردی و لوازمات قنادی نیازمندیم شرایط سنی از ۲۰ تا ۳۰ سال باشد برای اطلاعات بیشتر به فروشگاه مراجعه فرمایید. آدرس: خیابان پناهی (کوچه سینما) بین طالقانی و روشن...
1403/04/04
مهران مرادی
کلاهبردارن
 پول منو خوردن بیشرفا
19:15
1 تایید
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید 
19:18
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/12
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی 
اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن 
11:49
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
ب چند نفر نیروی بسته بندی لباس نوزادی نیازمندم محیطی کاملا زنانه محدوده مطهری حر عاملی عبادی
1403/04/17
نیها نارویی
سلام من خیلی به کار نیاز دارم لطفا کمک کنید مشکل مالی دارم لطفا لطفا 
13:23
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
22:29
1 پاسخ
1403/04/18
ندا بهرامی
آتیش   ب جون   بچه  زهره  باقری   بیفته  ک کلاهبردار 
18:23
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعداد محدودی خانم ۳۰سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کار بوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد مسیر سرویس از چهارراه ارت...
1403/04/21
ح ب
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:24
1 پاسخ
1 تایید
ح ب
ندا بهرامی
آتیش ب جون بچه زهره باقری بیفته ک کلاهبردار
1403/04/21
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:25
ح ب
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
1403/04/21
04:25
بسته بندی
یک شرکت جهت تکمیل کادر به یک نفر اقا و یک نفر خانم جهت بسته بندی با بیمه و سرویس و حقوق طبق قانون کار نیاز دارد ساعت کاری ۸الی۵/۳۰عصر ادرس :جاده صوفیان شهرک ایت الله رفسنجانی کوچه ۶
ح ب
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن
1403/04/21

04:27
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
بسته بندی
باسلام به چندنفر نیروی خانوم برای بسته بندی لواشک آموزش های لازم داده میشود لطفا سوال الکی نپرسید فقط هم توکارگاه هست
ح ب
الهام کاظمی
منم همینطور
1403/04/21
04:30
ح ب
سهیلا رزمجوی
1403/04/21
ح ب
حسن ساداتی
کلاهبردارن
1403/04/21
بسته بندی
نیروی خانم برای بسته بندی سرویس فقط محدوده ازادشهر حداکثر سن ۳۵ سال کار در منزل ندایم ساعت کار ۷ تا ۱۵ لطفا پیام نذارید فقط تماس پاسخ داده میشود
ح ب
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
1403/04/21
1 تایید
ح ب
محمد صمدی
1403/04/21
ح ب
1403/04/21
04:31
بسته بندی
سلام به خانمی جهت بسته بندی قطعات خودرو نیازمندیم فقط تماس پاسخگو هستم لطفا اتباع تماس نگیرند
زهره باقری خدا لعنتت کنه 16 ملیون پول منو گرفتی جون بچت رو قسم خوردی الان 4ماه هست الاهی پول کفن بچت رو بدی
05:44
1 تایید
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که  490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
10:59
2 پاسخ
1 تایید
1403/04/23
زهرا آژ
سلام خسته نباشید من بخاطر کار بیرون زانودرد وکمردرد دارم سه تا فرزند بی‌سرپرست دارم احتیاج به کار در خانه دارم خواهش میکنم کمکم کنید بتونم کاریدر خانه برام پیدا بشود خدا شاهد پول یک نان خالی بگیرم برای بچه هام ندارم از سیرجان شماره تماس 0**** 

23:06
بسته بندی
فقط آقایان ترجیحا سن کمتر از ۲۰ سال ساکن محدوده لطفا اطلاعات خودتون رو‌پیامک‌کنید با شما تماس میگیرم
1403/04/26
Mari G
سهیلا رزمجوی
سلام برای منم همین اتفاق افتادتوی کانال تلگرام خانم باقری نه کالایی به دستم رسید برای بسته بندی نه دیگه جواب دادن کلاهبرداری بود
04:54
1 تایید
Mari G
ثبت
04:54
نیما گرمابی
کلاه برداربه
21:13
بسته بندی
ما در حلوالند به تعدادی نیرو خانم برای بسته بندی حلوا و دسر نیازمندیم.
نیما گرمابی
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداریه
21:14
1403/04/27
خدیجه کتی
سلام نیاز به یک  کار در منزل دارم
14:27
1403/05/03
ان شاالله زهرباقری پول که ازماگرفتی به دکترببری خرج دوادرمون کنی به حق این عاشورای حسینی
18:58
3 تایید
بسته بندی
به چند نیروی جوان خانم و پرانرژی برای بسته بندی تیشرت نیازمندیم کاربسیار راحت در محیطی امن
زینب آقاجانی
سهیلا رزمجوی
شما امتحان کردین
21:49
1403/05/05
خانم حیدری
سهیلا رزمجوی
نمیدونم بخدا منم یه کانال تو تلگرام پیدا کردم  الان تا فردا معلوم میشه 
13:41
1403/05/07
زهرا فتح الله پور
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
19:33
آراکو | Arako
استخدام طراح گرافیک (کرل کار)
مجموعه چاپ و بسته بندی آراکو از یک نفر طراح کرل کار آشنا به برنامه طراحی * کرل * و مکمل : (فتوشاپ یا ایلاستریتور) جهت کار در سازمان چاپ و بسته بندی آراکو دعوت به همکاری مینماید. حقوق بصورت توافقی با ت...
زهرا فتح الله پور
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداره
19:34
1403/05/08
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
08:39
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
09:40
بسته بندی قاب موبایل و اکسسوری
برند وینا کیس در زمینه طراحی و تولید قاب و لوازم جانبی موبایل فعالیت میکند. برای محصولات خود میخواهیم بسته بندی فروشگاهی و مخصوص ارسال اینترنتی طراحی کنیم.
1403/05/21
سلام من دنبال کاردرمنزل بودم کانال تلگرامی خانم زهره باقری رو دیدم خداروشکر پول واریز نکردم وفهمیدم گلاهبرداریه
20:09
1403/05/23
مریم علیزاد
خدا ازت نگذره که سر مردم کلاه می‌زاری و پول مردم رو میخوری پول مریض خوردن نداره مطمئن باش از حلقومت بیرون کشیده میشه بد جوری 
12:14
1403/06/02
سلام.. من توی کانال تلگرام نام  خانم یونس پور کار بسته بندی پیدا کردم .خدا لعنتشون کنه کلی پول من به عنوان بیمه و پول باربری خورد کلی  منو علاف کرد.بعدش بلک کرد.خیلی مواظب باشید اصلن باور نکنید
13:08
داده افرا مهرگان
انباردار و کمک انباردار
جنسیت: آقا سابقه کاری: مهم نیست حقوق: از ۱۵ الی ۲۰ میلیون استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران جهت امور بسته بندی و جابجایی دستگاه های پرینتر، مانیتور و اکسسوری مزایا: بن خرید صبحانه بیمه، پادا...
1403/06/16
معصومه عطایی پور
یک ماه پول واریز کردم برای کار در خانه .هنوز باهام تماس نگرفتن
17:30
معصومه عطایی پور
چرا بااحسا سات مردم بازی میکنید
17:33
معصومه عطایی پور
خانم زهره باقری ما هم خدای داریم
17:34
کارگر ساده بسته بندی جایخواب تمیز +۳ وعده غذا
❌استخدام فوری کارگر ساده برای بسته‌بندی با جای خواب و غذا رایگان ✅تعدادی کارگر ساده برای بسته‌بندی محصولات نیازمند هستیم. بدون نیاز به سابقه کار ❌❌شروع به کار از روز اول مراجعه بدون معطلی ✅شرایط سن...
1403/07/07
مهسا الهامی
کسی در شرکت محمد تقوی چوب و رزین کار میکنه؟
12:07
مهسا الهامی
کسی در شرکت چوب و رزین محمد تقوی کار میکنه ؟
12:09
1403/08/06
دوستان دقیقا این خانم زهره باقری یک کلاهبردار به معنای واقعی کلمه هست دقیقا بی‌شرفی که به اقشار نیازمند حمله کرده  داعش و اسقاطیل مصداق بارز همین خانم هستش لطفا گول نخورید ،موردی که هفته پیش اتفاق افتاده و مبلغ 2500 از یکی درخواست کردن و متاسفانه اون خانم گول خورد.
20:32
1 تایید
مهندس شیمی - کارگر ساده خط تولید و بسته بندی
شرکت فدک صنعت پویا شار استخدام میکند: استخدام کارگر ساده _ مهندس شیمی آقا و خانم دارای سرویس رفت و برگشت صبحانه - نهار - میان وعده از شهرهای اشتهارد - محمد شهر - صفادشت نیرو جذب می گردد. جهت استخدام ...
1403/08/15
مدینه نجاتی
سلام منم یک هفته هست 590واریز کردم ب حساب خانم زهره باقری الان اصلا خبری ازش نیست جوابم رو نمیده
08:28
پروین مرادی
18:07
1403/08/16
یاسمین کوتی
سلام بسته بندی کتاب کلاه برداری هست پیامش هم پاک کرده تو. دیوار
17:56
کارگرساده آقا کارخانه معتبر قطعات خودرو
کارخانه تولید و بسته بندی قطعات خودرو کارگر ساده اپراتور دستگاه حقوق و مزایا براساس طبقه بندی شغل پرداخت هدایای مناسبتی و پاداش پک ارزاق بیمه تامین اجتماعی بیمه عمرو تکمیلی(اعضای خانواده) ۳وعده غ...
1403/08/17
مبی ...
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید
ما ها اگ اینقد پول داشتیم در به در دنبال کار نمیرفتیم
01:31
1 تایید
1403/08/18
سلام‌ ذنبال کار پاره وقت هستم 0****  کار درمنزل
07:20
1403/08/21
با سلام زهراباقری از من 2ملیون500هزار گرفته
ولی 1سال هست قراره بسته کسی میدونه وتور باید پیگیر بشیم هر کاری میکنم پول پس نمیده
16:45
پیک جهت جمع کردن قطعات یدکی از بازار
پیک موتور برای خودمون هست ، جهت جمع کردن قطعات یدکی از بازار نیازمند ادم دقیق که قطعات از همکاران ما تحویل بگیرید و تحویل انبار ما بدهد ، منظم باشه اگه بی نظم باشی چند روزه مشکل بخوریم حقوق داده نمی ش...
ریحانه پازن
سلام ادمین دایرکتر هستم اگه برای اینستاگرام و تلگرام ادمین پاسخگوی دایرکت میخای 0****  پیام بده
17:06
1403/10/12
سلام کسی با لاله صمد زاده کار کرده پول منو خورده 450 هزار تومان دیگه جواب نمیده
19:03
1403/11/01
سمیه قلیزاده
من تو خونه حوصلم سرمیره یه کارراحت وبی دردسرمیخوام
05:48
کمک حسابدار
کمک حسابدار آقا مسلط به هلو فروشگاهی با فن بیان مناسب جهت امور فروش فروشگاه
زهرا موسوی
زهره باقری کلاه برداره دوستان حواست باشه
11:11
1403/12/03
دنبال کار در منزل هستم. اگه نیرو بیشتر بخواین هم سراغ دارم یه گروه بشیم. مبارکه اصفهان هستم
17:19
1403/12/04
زیبا حسینی
سلام منم خیلی به کارنیازدارم یکی دوبارهم هزینه پرداخت کردم کلاه برداری بوده شرایط بیرون کارکردنم ندارم توروخداهرکسی میتونه کمک کنه وکاردرمنزل معرفی کنه که معتبرباشه خیلی پول نیازم
06:25
بسته بندی
نیروی خانم سن بین ۲۰ تا ۳۰ سال جهت بسته بندی کیف و کفش صفته یا چک ۲۰۰ میلیونی جهت ضمانت
زیبا حسینی
یه کار درمنزل معرفی کنید
06:32
چهارشنبه 28 فروردین 1404، ساعت 17:11