دنبال کن

زهره باقری کار در منزل

بسته بندی

1402/12/07
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم 10 سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
01:05
4 پاسخ
9 تایید
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی ترجیحا مجرد ساعت کار ۸تا ۱۶ شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ بیمه دارد کار در منزل نداریم اتباع پذیرفته نمیشود سرویس ندارد محل کار شهر صنعتی دولت اباد
1402/12/08
الهام کاظمی
منم همینطور
12:09
2 پاسخ
2 تایید
1403/01/27
محمد صمدی
الهام کاظمی
منم همینطور
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:47
1 تایید
1403/02/04
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک  خانم زهره باقری رومیفرستن  کسی بوده که کا رکر ده باشه
16:57
8 پاسخ
5 تایید
بسته بندی
بسته بندی قطعات ماشین فقط و فقط در محدود بیمارستان کاشانی در غیر از این صورت تماس نگیرین ممنون
1403/02/05
حسن ساداتی
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
15:26
1 پاسخ
1 تایید
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
16:28
2 پاسخ
محمد صمدی
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
17:04
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
1403/02/09
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
22:56
1 پاسخ
2 تایید
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
22:56
1 تایید
1403/02/10
گل پری میلک داد
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم اگه میشه به  منم کمک کنید  
12:41
1 تایید
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
1403/02/28
افسانه فصیحی
همه اینا کلاه بردارهستند مخصوصا زهره باقری 
18:01
4 تایید
1403/03/04
سلام سر پرست خانه هستم نیاز بکار در خانه هستم
10:31
1 تایید
1403/03/18
کلاهبردار هست زهره باقری کلاهبردار پول واریز نکنید براش همش دروغه 
21:05
2 تایید
بسته بندی
به‌ ی خانم جهت بسته بندی بیرون از منزل نیازمندیم
1403/04/04
مهران مرادی
کلاهبردارن
 پول منو خوردن بیشرفا
19:15
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید 
19:18
1 پاسخ
1 تایید
1403/04/12
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی 
اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن 
11:49
1 پاسخ
بسته بندی
سلام دوست عزیز مجموعه مابه نیروهای فعال جهت فعالیت بسته بندی وغیرحضوری اقدام کرده است به۱۰۰نفر نیروی فعال خانم وآقا جهت کاردرمنزل نیازمندیم کارفوق العاده راحت وآسان میباشد.شمادرروز ۴الی ۸ کاری فعالی...
1403/04/17
نیها نارویی
سلام من خیلی به کار نیاز دارم لطفا کمک کنید مشکل مالی دارم لطفا لطفا 
13:23
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
22:29
1 پاسخ
1403/04/18
ندا بهرامی
آتیش   ب جون   بچه  زهره  باقری   بیفته  ک کلاهبردار 
18:23
1 پاسخ
بسته بندی
سلام. ی یک خانم جهت کار بسته بندی در تولیدی سیسمونی گرند بیبی نیازمندیم... بلوار فضیلت خیابان 31کنار پارک یاسمن ساختمان گرند بیبی... ساعت تماس 10 صبح تا2عصر
1403/04/21
ح ب
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:24
1 پاسخ
1 تایید
ح ب
ندا بهرامی
آتیش ب جون بچه زهره باقری بیفته ک کلاهبردار
1403/04/21
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:25
ح ب
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
1403/04/21
04:25
طراحی بسته بندی برای سس کچاپ و مایونز
سلام و درود شرکت گلفام دنبال طراح گرافیست هست که بتواند برای سه محصول طراحی اولیه تهیه کند لطفاً مشتاقان این پروژه طرح اولیه در عرض ٣ تهیه کنند که قرار داد ببندیم برای طراحی های دیگر محصولات در آیند...
ح ب
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن
1403/04/21

04:27
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
اهورا
نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی
نیازمنده کاردرمنزل کسی سراغ داشت پیام بده ممنون میشم مراتپه هستم
ح ب
الهام کاظمی
منم همینطور
1403/04/21
04:30
ح ب
سهیلا رزمجوی
1403/04/21
ح ب
حسن ساداتی
کلاهبردارن
1403/04/21
استخدام کار در منزل بسته بندی ماسک
با سلام خدمت دوستان عزیز استخدام کار در منزل خودتون ما ماسک ها را بدون بسته بندی از طریق پیک شخصی شرکت ارسال میکنیم و شما پنج تا پنج تا داخل نایلون هایی که ارسال میشه میزارید با حقوق عالی جهت استخد...
ح ب
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
1403/04/21
ح ب
محمد صمدی
1403/04/21
ح ب
1403/04/21
04:31
نیروی بسته بندی خانم به صورت پاره وقت
بسته بندی لوازم یدکی خودرو پاره وقت
زهره باقری خدا لعنتت کنه 16 ملیون پول منو گرفتی جون بچت رو قسم خوردی الان 4ماه هست الاهی پول کفن بچت رو بدی
05:44
1 تایید
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که  490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
10:59
2 پاسخ
1 تایید
1403/04/23
زهرا آژ
سلام خسته نباشید من بخاطر کار بیرون زانودرد وکمردرد دارم سه تا فرزند بی‌سرپرست دارم احتیاج به کار در خانه دارم خواهش میکنم کمکم کنید بتونم کاریدر خانه برام پیدا بشود خدا شاهد پول یک نان خالی بگیرم برای بچه هام ندارم از سیرجان شماره تماس 0**** 

23:06
استخدام - کارگر باربر ساده
استخدام کارگر باربر ساده جهت بسته بندی و انبار عمده پوشاک ✅ ( حقوق کارگر ساده ۹ تا ۱۰ میلیون تومان ) تحویل کالا و کیسه زدن ؛ چیدمان کالا ———————————————————— ساعت کاری: ۹:۱۵ الی ۱۹:۴۵ ✅ادرس ج...
1403/04/26
Mari G
سهیلا رزمجوی
سلام برای منم همین اتفاق افتادتوی کانال تلگرام خانم باقری نه کالایی به دستم رسید برای بسته بندی نه دیگه جواب دادن کلاهبرداری بود
04:54
1 تایید
Mari G
ثبت
04:54
نیما گرمابی
کلاه برداربه
21:13
کارخانه آجیل و خشکبار/کارگرساده/لیفتراک/موزع/بیمه
⬅️فراخوان فوری استخدام شرکت صنایع غذایی از آقایان ایرانی و اتباع با شرایط عالی برای قسمت های مختلف تعدادی نیروی ساده و ماهر نیازمند است. ✅ پرداخت حقوق‌ به موقع+امکان گرفتن مساعده و‌ وام ♏فعالیت در...
نیما گرمابی
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداریه
21:14
1403/04/27
خدیجه کتی
سلام نیاز به یک  کار در منزل دارم
14:27
1403/05/03
ان شاالله زهرباقری پول که ازماگرفتی به دکترببری خرج دوادرمون کنی به حق این عاشورای حسینی
18:58
2 تایید
کار بانوان صبور
✅دعوت به همکاری برای بانوان لطفادقت کنید(بسته بندی و روز مزد نیست) قدرتمند وصبور ✅دوست داری در کنار همسر داری و بچه داری کسب درامد کنی ؟ ✅کار در منزل با گوشی موبایل ✅بادرامد عالی وبدون سقف، متناسب با ...
زینب آقاجانی
سهیلا رزمجوی
شما امتحان کردین
21:49
1403/05/05
خانم حیدری
سهیلا رزمجوی
نمیدونم بخدا منم یه کانال تو تلگرام پیدا کردم  الان تا فردا معلوم میشه 
13:41
1403/05/07
زهرا فتح الله پور
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
19:33
استخدام در تولیدی شیرینی
با سلام صنایع غذایی شیرین خوش یزد به تعدادی نیرو آقا و خانم جهت تولید و بسته بندی شیرینی مربایی ، پشمک ، نخودچی  نیازمند است . ساعت کاری : از ۸ صبح الی ۱۸ عصر حقوق برای نیروهای خانم : هر ساعت ۴۰ هزار...
زهرا فتح الله پور
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداره
19:34
1403/05/08
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
08:39
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
09:40
بسته بندی کش مو
بسته بندی کش مو
1403/05/21
سلام من دنبال کاردرمنزل بودم کانال تلگرامی خانم زهره باقری رو دیدم خداروشکر پول واریز نکردم وفهمیدم گلاهبرداریه
20:09
1403/05/23
مریم علیزاد
خدا ازت نگذره که سر مردم کلاه می‌زاری و پول مردم رو میخوری پول مریض خوردن نداره مطمئن باش از حلقومت بیرون کشیده میشه بد جوری 
12:14
1403/06/02
سلام.. من توی کانال تلگرام نام  خانم یونس پور کار بسته بندی پیدا کردم .خدا لعنتشون کنه کلی پول من به عنوان بیمه و پول باربری خورد کلی  منو علاف کرد.بعدش بلک کرد.خیلی مواظب باشید اصلن باور نکنید
13:08
استخدام خانم مجرد
استخدام خانم مجرد فروشگاه سوغات سرای خوزستان جهت تکمیل کادر خود بخش فروش مجازی و بسته بندی در اهواز  از افراد واجد شرایط ذیل دعوت به همکاری می نماید: یک نفر نیاز دارد جنسیت: خانم مجرد شیفت صبح یک نف...
1403/06/16
معصومه عطایی پور
یک ماه پول واریز کردم برای کار در خانه .هنوز باهام تماس نگرفتن
17:30
معصومه عطایی پور
چرا بااحسا سات مردم بازی میکنید
17:33
معصومه عطایی پور
خانم زهره باقری ما هم خدای داریم
17:34
کارخانه شکلات کارگر آقا و راننده غذا و خوابگاه
کارخانه تولید صنایع غذایی شکلات از آقایان جوان و کاری (ایرانی و اتباع) در قسمت های خط تولید و بسته بندی ،کارگرساده، راننده پایه 1 و 2 و 3 راننده لیفتراک،موزع،حراست دعوت به همکاری مینماید. ✴️کار راحت و...
1403/07/07
مهسا الهامی
کسی در شرکت محمد تقوی چوب و رزین کار میکنه؟
12:07
مهسا الهامی
کسی در شرکت چوب و رزین محمد تقوی کار میکنه ؟
12:09
1403/08/06
دوستان دقیقا این خانم زهره باقری یک کلاهبردار به معنای واقعی کلمه هست دقیقا بی‌شرفی که به اقشار نیازمند حمله کرده  داعش و اسقاطیل مصداق بارز همین خانم هستش لطفا گول نخورید ،موردی که هفته پیش اتفاق افتاده و مبلغ 2500 از یکی درخواست کردن و متاسفانه اون خانم گول خورد.
20:32
مسئول بسته بندی
به یک نیروی مجرب جهت کار در بخش بسته بندی محصولات و هماهنگی جهت ارسال نیازمندیم. شرایط: خانم / آقا حداقل ۱۸ سال حداکثر ۴۰ سال دارای هوش و ذکاوت نظم کاری و دقت نظر کنترل استرس و عدم دست پاچگی تعامل اجت...
1403/08/15
مدینه نجاتی
سلام منم یک هفته هست 590واریز کردم ب حساب خانم زهره باقری الان اصلا خبری ازش نیست جوابم رو نمیده
08:28
پروین مرادی
18:07
1403/08/16
یاسمین کوتی
سلام بسته بندی کتاب کلاه برداری هست پیامش هم پاک کرده تو. دیوار
17:56
استخدام کارگر ساده
باسلام کارخانه تولیدی مبلمان واقع در شهرک صنعتی سردار سلیمانی به یک نفر کارگر ساده با استعداد و کاری جهت کار در قسمت بسته بندی مبل و امورات انبار نیازمند میباشد سن ۲۱الی ۳۰ سال ساعت کاری:۸/۱۵ الی ۱۷/...
1403/08/17
مبی ...
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید
ما ها اگ اینقد پول داشتیم در به در دنبال کار نمیرفتیم
01:31
1403/08/18
سلام‌ ذنبال کار پاره وقت هستم 0****  کار درمنزل
07:20
1403/08/21
با سلام زهراباقری از من 2ملیون500هزار گرفته
ولی 1سال هست قراره بسته کسی میدونه وتور باید پیگیر بشیم هر کاری میکنم پول پس نمیده
16:45
کارگر در شرکت ماکارونی و نودل با خوابگاه و غذا
✅️ استخدام فوری کارخانه ماکارونی و نودل (کارگر ساده آقا ایرانی و اتباع /قسمت های تولید بسته بندی ( کارگرساده ) ،راننده پایه 2و 1 و 3 لیفتراک ، موزع( کمک راننده ) و حراست ✅کارت پایان خدمت برای کارگر...
ریحانه پازن
سلام ادمین دایرکتر هستم اگه برای اینستاگرام و تلگرام ادمین پاسخگوی دایرکت میخای 0****  پیام بده
17:06
شنبه 1 دی 1403، ساعت 16:02