دنبال کن

زهره باقری کار در منزل

بسته بندی

1402/12/07
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم 10 سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
01:05
3 پاسخ
9 تایید
توسعه گستر اراکس
کارشناس کشاورزی
خرید محصولات کشاورزی جهت صادرات ، نظارت بر سورت و بسته بندی و حمل و ترخیص آن
1402/12/08
الهام کاظمی
منم همینطور
12:09
2 پاسخ
2 تایید
1403/01/27
محمد صمدی
الهام کاظمی
منم همینطور
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:47
1 تایید
1403/02/04
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک  خانم زهره باقری رومیفرستن  کسی بوده که کا رکر ده باشه
16:57
8 پاسخ
5 تایید
سورتینگ جاده دریا ساری
بسته بندی
نیازمند ۲۰کارگر خانوم بسته بندی پرتقال در سورتینگ هستیم
1403/02/05
حسن ساداتی
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
15:26
1 پاسخ
1 تایید
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
16:28
2 پاسخ
محمد صمدی
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
17:04
1 پاسخ
شرکت گرگین تجارت آریا
کارگر ساده
دعوت به همکاری در شرکت گرگین تجارت آریا ۳۰ نفر کارگر خانم و آقا جهت بسته بندی و سورتینگ خرما
1403/02/09
سهیلا رزمجوی
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
22:56
1 پاسخ
1 تایید
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
22:56
1 تایید
1403/02/10
گل پری میلک داد
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم اگه میشه به  منم کمک کنید  
12:41
1 تایید
بسته بندی
کار بسته بندی می‌باشد مخصوص بانوان عزیز می‌باشد درآمد خوب
1403/02/28
افسانه فصیحی
همه اینا کلاه بردارهستند مخصوصا زهره باقری 
18:01
4 تایید
1403/03/04
سلام سر پرست خانه هستم نیاز بکار در خانه هستم
10:31
1 تایید
1403/03/18
کلاهبردار هست زهره باقری کلاهبردار پول واریز نکنید براش همش دروغه 
21:05
2 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان با درامدی بالا کسب اطلاعات فقط از روبیکا
1403/04/04
مهران مرادی
کلاهبردارن
 پول منو خوردن بیشرفا
19:15
مهران مرادی
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید 
19:18
1 تایید
1403/04/12
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی 
اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن 
11:49
1 پاسخ
طراحی بسته بندی پلاک طلا
برند موردنظر دارای هویت بصری است و یک سری از محصولات در حال حاضر دارای بسته بندی میباشند، موضوع پروژه طراحی یک بسته بندی برای لاین آپ محصول جدید میباشد، برای شفافیت بیشتر بسته بندی مورد نظر باید در قا...
1403/04/17
نیها نارویی
سلام من خیلی به کار نیاز دارم لطفا کمک کنید مشکل مالی دارم لطفا لطفا 
13:23
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
22:29
1 پاسخ
1403/04/18
ندا بهرامی
آتیش   ب جون   بچه  زهره  باقری   بیفته  ک کلاهبردار 
18:23
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام. به تعدادی خانم با سلیقه جهت بسته بندی نان در منزل خودشان نیازمندیم. در هر بسته ۵ردیف ۱۲ تایی نان گذاشته و با دستگاهی ک خودم میدم پرس میکنید. خانم های عزیز دقت بفرمایید سلیقه در بسته بندی و ب...
1403/04/21
ح ب
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:24
1 پاسخ
1 تایید
ح ب
ندا بهرامی
آتیش ب جون بچه زهره باقری بیفته ک کلاهبردار
1403/04/21
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:25
ح ب
متین موسوی
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
1403/04/21
04:25
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته مواد غذایی در محیطی کاملا بهداشتی و سالم با آموزش رایگان دعوت به همکاری می‌شود
ح ب
علیرضا عابدی
سیف اله عابدی اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن
1403/04/21

04:27
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
ح ب
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم ۱۰ سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار ‌کنم لطفا کمک کنید
1403/04/21
04:29
بسته بندی
یک شرکت معتبر تولیدی کمد و کابینت واقع در احمدآباد مستوفی نیازمند تعدادینیروی خانم جهت واحد بسته بندی می باشد . با بیمه-سرویس-کلیه مزایای قانونی
ح ب
الهام کاظمی
منم همینطور
1403/04/21
04:30
ح ب
سهیلا رزمجوی
1403/04/21
ح ب
حسن ساداتی
کلاهبردارن
1403/04/21
بسته بندی
به نام خدای یکتا قدم یک مترو پانزده سانت هستش کار بسته بندی می‌خوام شیفت صبح باشه آقا هستم متاهل هستم این مشخصات من هستش دنبال کار میگردم خودم کار ندارم ممنون با تشکر
ح ب
زینب فرخی
بچه ها منم کار لازم‌دارم
1403/04/21
ح ب
محمد صمدی
1403/04/21
ح ب
1403/04/21
04:31
عشق فقط خدا
جویای کاربسته بندی در منزل هستم
جویای کار بسته بندی در منزل هستم 0910XXX2106(نمایش کامل)
زهره باقری خدا لعنتت کنه 16 ملیون پول منو گرفتی جون بچت رو قسم خوردی الان 4ماه هست الاهی پول کفن بچت رو بدی
05:44
1 تایید
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که  490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
10:59
2 پاسخ
1 تایید
1403/04/23
زهرا آژ
سلام خسته نباشید من بخاطر کار بیرون زانودرد وکمردرد دارم سه تا فرزند بی‌سرپرست دارم احتیاج به کار در خانه دارم خواهش میکنم کمکم کنید بتونم کاریدر خانه برام پیدا بشود خدا شاهد پول یک نان خالی بگیرم برای بچه هام ندارم از سیرجان شماره تماس 0**** 

23:06
کار در منزل بسته بندی کش و گل سر
با سلام کار فقط برای بانوان هست . حتی شاغل خانم های عزیز به راحتی در منزل تا ۲۵ میلیون در ماه دامد کسب کنید .
1403/04/26
Mari G
سهیلا رزمجوی
سلام برای منم همین اتفاق افتادتوی کانال تلگرام خانم باقری نه کالایی به دستم رسید برای بسته بندی نه دیگه جواب دادن کلاهبرداری بود
04:54
1 تایید
Mari G
ثبت
04:54
نیما گرمابی
کلاه برداربه
21:13
کار در منزل بسته بندی
خبر فوق‌العاده عالی برای اون دسته از افرادی که دنبال شغلی بی دردسر و مطمئن در منزل بودن ❌بدون داشتن هیچ گونه سرمایه اولیه ❌بدون سابقه کاری ❌بدون محدودیت سنی ❌به هیچ عنوان دیوار پاسخگو نیستیم ✅کار در...
نیما گرمابی
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداریه
21:14
1403/04/27
خدیجه کتی
سلام نیاز به یک  کار در منزل دارم
14:27
1403/05/03
ان شاالله زهرباقری پول که ازماگرفتی به دکترببری خرج دوادرمون کنی به حق این عاشورای حسینی
18:58
2 تایید
کار در منزل بسته بندی خودکار
خبر فوق‌العاده عالی برای اون دسته از افرادی که دنبال شغلی بی دردسر و مطمئن در منزل بودن ❌بدون سابقه کاری ❌بدون محدودیت سنی ❌به هیچ عنوان دیوار پاسخگو نیستیم ✅کار دارای هزینه است ✅کار در منزل میباشد ...
زینب آقاجانی
سهیلا رزمجوی
شما امتحان کردین
21:49
1403/05/05
خانم حیدری
سهیلا رزمجوی
نمیدونم بخدا منم یه کانال تو تلگرام پیدا کردم  الان تا فردا معلوم میشه 
13:41
1403/05/07
زهرا فتح الله پور
سهیلا رزمجوی
کلاهبردارن
19:33
بسته بندی موبر
سلام به ۳نفر خانم جهت بسته بندی موبر برای کارتن نیازمندم از ساعت ۸صبح تا ۲ظهر باسرویس میباشد از علاقه مندان خواهشمندم هماهنگ کنن باز هر سوالی داشتین زنک بزنین توضیح بدم در ضمن حقوق که کفتم واسه اول کا...
زهرا فتح الله پور
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
کلاهبرداره
19:34
1403/05/08
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
08:39
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
09:40
شرکت صنعت بسته بندی کیسان پاک(سهامی خاص) | Keysun Pak
برنامه‌نویس پایتون | Python Developer
شرایط احراز: حداقل مدرک کارشناسی در رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه‌های معتبر. تسلط کامل به زبان انگلیسی (مکالمه و ترجمه). آشنایی با نرم‌افزارهای مربوطه. حداکثر سن: 35 سال. پویا و علاقه‌مند به یادگیری...
1403/05/21
سلام من دنبال کاردرمنزل بودم کانال تلگرامی خانم زهره باقری رو دیدم خداروشکر پول واریز نکردم وفهمیدم گلاهبرداریه
20:09
1403/05/23
مریم علیزاد
خدا ازت نگذره که سر مردم کلاه می‌زاری و پول مردم رو میخوری پول مریض خوردن نداره مطمئن باش از حلقومت بیرون کشیده میشه بد جوری 
12:14
1403/06/02
سلام.. من توی کانال تلگرام نام  خانم یونس پور کار بسته بندی پیدا کردم .خدا لعنتشون کنه کلی پول من به عنوان بیمه و پول باربری خورد کلی  منو علاف کرد.بعدش بلک کرد.خیلی مواظب باشید اصلن باور نکنید
13:08
فروش صیفیجات و سبزیجات بسته بندی
فروش صیفی جات و سبزیجات بسته بندی شده ساعت تماس ۸ تا ۱۳ ۱۷ تا ۲۰ عزیزانی که ماشین دارن تماس بگیرن
1403/06/16
معصومه عطایی پور
یک ماه پول واریز کردم برای کار در خانه .هنوز باهام تماس نگرفتن
17:30
معصومه عطایی پور
چرا بااحسا سات مردم بازی میکنید
17:33
معصومه عطایی پور
خانم زهره باقری ما هم خدای داریم
17:34
بردست برشکار و بسته بند
استخدام خانم جهت بردست برشکار و بسته بندی پوشیک ، تولید کننده لباس تریکو زنانه متعهد و منظم حقوق بردست برش ۶۰۰۰ تا ۸۰۰۰ حقوق بسته بندی کار اجرتی ادرس: ۱۷ شهریور ـ یاران ساعت کاری 8:00 صبح تا 6:...
1403/07/07
مهسا الهامی
کسی در شرکت محمد تقوی چوب و رزین کار میکنه؟
12:07
مهسا الهامی
کسی در شرکت چوب و رزین محمد تقوی کار میکنه ؟
12:09
1403/08/06
دوستان دقیقا این خانم زهره باقری یک کلاهبردار به معنای واقعی کلمه هست دقیقا بی‌شرفی که به اقشار نیازمند حمله کرده  داعش و اسقاطیل مصداق بارز همین خانم هستش لطفا گول نخورید ،موردی که هفته پیش اتفاق افتاده و مبلغ 2500 از یکی درخواست کردن و متاسفانه اون خانم گول خورد.
20:32
کاردرمنزل بسته بندی لواشک
ب تعدادی نیروی خانم جهت کار در منزل برای بسته بندی لواشک نیازمندیم . حقوق دانه ای هست هر یک عدد ۱۰۰ تومن هرچقد بیشتر بزنید بیشتر میگیرید . لطفا فقط بهمن و گلشاد و نزدیک ما زنگ بزنید و بیایید برای دید...
دوشنبه 14 آبان 1403، ساعت 20:57