زهره باقری کار در منزل
سلام من واقعا نیاز به کار درمنزل دارم لطفا کمک کنید تا بتونم درآمدی داشته باشم 10 سال بیرون کار کردم واریس شدید گرفتم دیگه میتونم بیرون کار کنم لطفا کمک کنید
منم همینطور
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش
سلام من هم واسه بیمه 590تومن گفتن بریز بازمیگن 1و500بریزواسه ضمانت کالاتااوسایل بسته بندی روبرات بفرستیم مدیرواریزی خانم زارعی هس ولی مدارک خانم زهره باقری رومیفرستن کسی بوده که کا رکر ده باشه
کلاهبردارن
بچه ها منم کار لازمدارم
کلاهبردارن
کلاهبردارن
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم اگه میشه به منم کمک کنید
همه اینا کلاه بردارهستند مخصوصا زهره باقری
سلام سر پرست خانه هستم نیاز بکار در خانه هستم
کلاهبردار هست زهره باقری کلاهبردار پول واریز نکنید براش همش دروغه
پول منو خوردن بیشرفا
دوستان زهره باقری بیشرف اولش میگه پول بیمه واریز کن 580 وقتی واریز کردی باز میگ1500پول پست رو واریز و اخر سر هم بلاک میکنه خیلی مواظب باشید
سیف اله عابدی اینا همشون کلاهبرداری بیشرف سه ملیون وپونصد پول منو خوردن
سلام من خیلی به کار نیاز دارم لطفا کمک کنید مشکل مالی دارم لطفا لطفا
سلام منم به کار در منزل ، بسته بندی نیاز دارم ، اما اگه واقعی هست و مبلغی برای پیش پرداخت نخوان.
آتیش ب جون بچه زهره باقری بیفته ک کلاهبردار
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
1403/04/21 خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
1403/04/21 خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
زهره باقری خدا لعنتت کنه 16 ملیون پول منو گرفتی جون بچت رو قسم خوردی الان 4ماه هست الاهی پول کفن بچت رو بدی
سلام الان من هم با یه کانال کار در منزل با مدیریت خانم زهره باقری آشنا شدم که 490 تومان برای بیمه کالا خواسته درسته یا کلاهبر داریه؟
سلام خسته نباشید من بخاطر کار بیرون زانودرد وکمردرد دارم سه تا فرزند بیسرپرست دارم احتیاج به کار در خانه دارم خواهش میکنم کمکم کنید بتونم کاریدر خانه برام پیدا بشود خدا شاهد پول یک نان خالی بگیرم برای بچه هام ندارم از سیرجان شماره تماس 0****
سلام برای منم همین اتفاق افتادتوی کانال تلگرام خانم باقری نه کالایی به دستم رسید برای بسته بندی نه دیگه جواب دادن کلاهبرداری بود
ثبت
کلاه برداربه
کلاهبرداریه
سلام نیاز به یک کار در منزل دارم
ان شاالله زهرباقری پول که ازماگرفتی به دکترببری خرج دوادرمون کنی به حق این عاشورای حسینی
شما امتحان کردین
نمیدونم بخدا منم یه کانال تو تلگرام پیدا کردم الان تا فردا معلوم میشه
کلاهبردارن
کلاهبرداره
سلام کاردرمنزل دارید من به این ایجاددارم تشکر
سلام من دنبال کاردرمنزل بودم کانال تلگرامی خانم زهره باقری رو دیدم خداروشکر پول واریز نکردم وفهمیدم گلاهبرداریه
خدا ازت نگذره که سر مردم کلاه میزاری و پول مردم رو میخوری پول مریض خوردن نداره مطمئن باش از حلقومت بیرون کشیده میشه بد جوری
سلام.. من توی کانال تلگرام نام خانم یونس پور کار بسته بندی پیدا کردم .خدا لعنتشون کنه کلی پول من به عنوان بیمه و پول باربری خورد کلی منو علاف کرد.بعدش بلک کرد.خیلی مواظب باشید اصلن باور نکنید
یک ماه پول واریز کردم برای کار در خانه .هنوز باهام تماس نگرفتن
چرا بااحسا سات مردم بازی میکنید
خانم زهره باقری ما هم خدای داریم
کسی در شرکت محمد تقوی چوب و رزین کار میکنه؟
کسی در شرکت چوب و رزین محمد تقوی کار میکنه ؟
دوستان دقیقا این خانم زهره باقری یک کلاهبردار به معنای واقعی کلمه هست دقیقا بیشرفی که به اقشار نیازمند حمله کرده داعش و اسقاطیل مصداق بارز همین خانم هستش لطفا گول نخورید ،موردی که هفته پیش اتفاق افتاده و مبلغ 2500 از یکی درخواست کردن و متاسفانه اون خانم گول خورد.