دنبال کن

کار بسته بندی در منزل برای بانوان 

بسته بندی

1401/08/24
سهیلا جهنده
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام لطفا معرفی کنید 
10:51
9 پاسخ
29 تایید
تجهیزات سیستم ارت
استخدام کمک انباردار
استخدام یک شرکت تولیدی با ۲۰ سال سابقه در شهرک صنعتی جنت آباد جهت تکمیل پرسنل خود دعوت به همکاری می‌نماید کمک انباردار دار آقا یا خانم آشنا با چیدمان در انبار ثبت ورود و خروج کالا آشنا به بسته بند...
مائده مولوی
سلام کار بسته بندی در منزل میخواهم 
10:52
3 پاسخ
23 تایید
1401/08/25
فری
سلام کاردرمنزل بسته بندی میخوام لطفامعرفی کنیدازمازندران
08:47
4 تایید
سمیرا
سلام کار بسته بندی میخواهم از باسمنج 
11:28
3 تایید
فرآورده بافت ایرانیان | Iranian Tissue Product
استخدام کارمند بسته بندی و ارسال
شرح وظایف: حضور به موقع در شیفهای کاری ارائه راهکارهای مناسب برای ارسال محصولات پیگیری موثر محصولات ارسال شده تهیه گزارشات مربوطه حفاظت از اسناد و مدارک تحت اختیار و دریافتی کنترل مطابقت برگه ث...
معصومه اسعدی
آیا این آگهی بسته بندی درسته یا کلاهبرداریه
22:10
1 پاسخ
4 تایید
1401/08/26
فاطمه منصوری
سلام
06:07
1 تایید
کلثوم
سلام خسته نباشید من کار در منزل میخوام ممنون میشم که من معرفی کنید از شهرستان نوراباد دلفان 
09:41
1 تایید
طراحی بسته‌بندی برند گرانولا - قیمت توافقی
طراحی بسته بندی تولیدی گرانولا - برند تازه تاسیس است- قیمت توافقی - قیمت توافقی طبق فایل های آپلودی ظاهر بسته بندی درخواستی بنده دقیقا مثل تصویر هستش...
کلثوم
سلام خسته نباشید من خیلی نیازبه کار دارم ممنون میشم که منو معرفی کنید از شهرستان نوراباد دلفان 
09:46
کاری باشه ک تو خونه انجامش بدم معرفی کنید از باسمنج یا تبریز
12:19
1 پاسخ
3 تایید
اعظم صادقی
سلام وقت بخیر شھرستان فومن ھستم کار در منزل میخوام مثلا بستہ بندی حبوبات معرفی کنین
16:12
3 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی آقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد برای خانم ها و آقایان بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
باباپور
سلام  وقتتون بخیر جویای کار بسته بندی در منزل هستم گیلان ،لنگرود 🙏لطفا معرفی کنید چون شرایط کار در بیرون ندارم .
20:42
دانا
سلام کار بسته بندی شرق تهران هستم 
23:09
1 پاسخ
1401/08/27
سلام جویای کار در منزل هستم اگه میشه راهنمایم کنین یا اگه کسیو میشناسید معرفیم کنید
10:34
هواپیمایی زاگرس | Zagros Airlines
استخدام کارگر بسته بندی
مدرک تحصیلی: سیکل سابقه: - شرح شغل: -بسته بندی اقلام و موادی که در اختیار وی قرار می گیرد با سرعت ودقت تعریف شده و مورد انتظار. - مصرف درست مواد اولیه وتلاش برای جلوگیری از اتلاف بخشهایی ازآنها. - کنت...
مریم وائلی
کار بسته بندی در منزل میخوام کسی سراغ داره 
11:43
1 پاسخ
پریا اعتدالی زاده
سلام کار درمنزل میخام ساکن شیراز هستم لطفا معرفی کنید 
23:34
1 تایید
1401/08/28
برات زاده
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام لطفا معرفی کنید تربت جام 
02:05
بسته بندی
کار ساعتی به ازای هر ساعت کار پرداخت شهرک صنعتی تفت ۲
نازنین صفری
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام لاهیجان
07:17
اس ام
معصومه اسعدی
آیا این آگهی بسته بندی درسته یا کلاهبرداریه
سلام کلا کلاهبرداریه 
11:10
جواد یوسفی
سلام  جویای کار در منزل هستم برای بسته بندی
13:55
طراحی پاکت پستی
طراحی پاکت پستی چیزی که میخوام رو توسط هوش مصنوعی دراوردم و نیاز دارم که شما اونو دقیق با اندازه هایی که میخوام اجرایی کنید و یسری تغییرات توش بدیم و....
1401/08/29
بدری
باسلام از همشهری های عزیز خرم آبادی درخواست میکنم اگه کار در منزل واقعی باشه نه سرکاری یا کارگاه زنانه بلدن به من بگن ممنونم لطفا الکی مزاحم نشین 
00:07
سلام من دنبال کار هستم بسته بندی شده خونه خودم باشه خونه من هادی شهر هست ممنون میشم کار بدین
12:04
سلام من دنبال کار هستم بسته بندی منزل خودم باشه خیلی به این کار نیازمند خونه من هادی شهر است میشه جواب بدین پیام بدین ممنون میشم
12:05
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سلام کار بسته بندی درمنزل می خواهم
20:27
1 تایید
1401/08/30
امیر فکور
سلام کر درمنزل خودم میخواهم ممنون میشم 
14:00
1 تایید
سمیه مرادی
  سلام خسته نباشین ببخشین من دنبال کار در منزل میگردم از اصفهان و فولادشهر اگر باشه 
22:16
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/09/01
صدیقه حسینی
سلام جویای کار بسته بندی درمنزل هستم
10:55
یگانه
کار بسته بندی در منزل انجام میدم  از کرج 
14:26
1 تایید
سلام کار درمنزل بسته بندی میخوام در فومن لطفا معرفی کنید 
16:37
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/09/02
لیلا صادقی فر
سلام من لیلاصادقی فرهست دنبال  کاردر منزل  بسته بندی حبوبات یا دستمال 
11:14
1 تایید
لیلا صادقی فر
سلام  من دنبال کاردرمنزل بسته بندی حبوبات یا دستمال کاغذئ
11:20
زیبا ندایی
سلام کار در بسته بندی در منزل می‌خوام  ساکن  اردبیل اگه کاری دارید لطفاً به این شماره زنگ بزنید 
11:59
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری کاری فعال است حقوق ماهیانه ۹میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/09/03
فرشته رضایی
سلام من دنباله کارم اگه هست منزل انجام میدم 
09:43
فرشته رضایی
من از خلیل اباد هستم 
09:43
رقی
سلام کار در منزل میخوام خیلی ممنونم
11:09
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش..
زهرا حسین زاده
سلام به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم. سپاس
12:09
1 تایید
سوسن اداره
سلام به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم .با تشکر 
20:40
1 تایید
1401/09/04
لیلا همسری
سلام من نیاز  به کار در منزل دارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم 
14:31
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
ناهیدسادات طاهریان
سلام کاربسته بندی دراصفهان لطفا
18:42
1 پاسخ
محمدی
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم لطفابهم معرفی کنیدبسته بندی ساکن ملارد
20:48
1401/09/05
مرجان حسن اف
سلام نیاز مند کار در منزل هستم و بسیار نیازمند کار 
05:12
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری وغیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم واقا مورد پذیرش
معصومه زنگنه
سلامم کاربسته بندی درخانه مییخوام معصومه
09:30
1 تایید
سلام 27 سالمه و به کار در منزل خیلی نیاز مندم  در استان اصفهان اتشگاه. زندگی میکنم. لطفا  بهم اطلاع  بدهید 
13:15
کار بسته بندی در اصفهان  در منزل نیاز دارم 
13:18
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و دورکاری فعال هست حقوق ماهیانه 9 میلیون خانم و آقا مورد پذیرش
زاهد خسروبیگی
سلام کار در منزل بسته  بندی میخوام
18:53
1 تایید
فاطمه انصاری
کار درمنزل می خواهم 
19:42
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
سلام کاربست بندی درمنزل  میخام در اصفهان
06:18
بسته بندی
لطفا کامل کامل بخونید ۱۰ نفر خانم جهت بسته بندی ادویه و پاک کردن حبوبات نیاز داریم ساعت کاری کاملا اختیاری هست حتی روزی یک ساعتم میتونیدباشید و با شما کیلویی حساب میشود محیط کلا خانم هستن تسویه هفتگ...
منیره حسنیان
سلام روز بخیر کار بسته بندی در منزل می خوام یا یک پاره وقت از کیش هستم
07:43
. نصیری
سلام کار درمنزل کاردستی  یا بسته بندی جوراب یا بُرس باشه با درآمد خوب  و منصف در مشهد باشه 
08:35
عمرانی
سلام کار درمنزل میخواستم مشهد 
11:10
بسته بندی
به چند نفر همکار اقا در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر سن ۴۰ به علت ک...
سلام خسته نباشید کار بسته بندی درمنزل خودم مبخام
17:48
سلام کاربسته بندی درمننزل میخوام کسی خواست زنگ بزنه قاعمشهر
19:53
1401/09/07
یوسفی
سلام  کاردرمنزل بسته بندی یامونتاژباشه انجام میدم ازقزوین
18:36
بسته بندی
با سلام به تعدادی خانم و آقا جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
هادی کاظمیان نسب
سلام خسته نباشید کار در منزل میخواهم شیراز
18:43
1401/09/08
سلام من کار در منزل  میخوام  از رشت 
08:38
پارسه
ناهیدسادات طاهریان
سلام کاربسته بندی دراصفهان لطفا
منم میخوام  کار بسته بندی در اصفهان ☹️
09:22
بسته بندی
نیروی خانم زیر ۳۵ سال جهت کار در کارگاه بسته بندی در صورت عدم پاسخگویی تماس چت دیوار یا پیامک پاسخگو هستم
1401/09/09
زهرا محرابی
ساام من کار  در منزل میخوام  ،از شهرکرد. لطفا  معرفی کنید .
13:10
صنم
کار در بجنورد میخوام بسته بندی باشه 
21:34
1401/09/10
مریم رستمی
سلامم کار بسته بندی در منزل نیازمندم از قزوین
00:28
کارگرساده کارگاه تخمه پذی و بسته بندی سویا
کارگر آقا دارای گواهی نامه ، تخمه پذی تمیزکاری کارگاه بیرون بردن بار با ماشین تحویل مشتری ، توجه ساعت پاسخگویی ۸ صبح تا ۸ شب به بعد فقط پیام بدهید ممنونم
سلام مه خانم شهزاده استم کاردر منزل  میخواهم
06:59
سودابه بابایی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام ملارد صفادشت
11:00
امینی
سلام‌ کاربسته  بندی  درمنزل‌شهررشت‌میخواستم
22:00
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1401/09/11
معصومه ر رمصانی
سلام  کاربسته درمنزل  رومیخوام اازلاهیجان هستم
03:42
معصومه ر رمصانی
سلام به کاربسته بندی درمنزل میخوام  ازلاهیجان
03:45
1401/09/12
مرضیه فرهادی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخواستم خیلی احتیاج دارم
04:29
کار با گوشی
کار درمنزل برای بانوان خانه دار و شاغل که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون نیاز به سرمایه اولیه و بدون پرداخت حق ثبت نام ،آموزش رایگان فضای مجازی (انستا و روبیکا) در من...
رها آزاد
سلام وقتتون بخیر من دنبال کار درمنزل بسته بندی جوراب.لوازم تحریر و..در تهران
زهرا دهقانی
باسلام برای بسته بندی خشکبار مزاحم میشم 
12:30
1 پاسخ
زهرا دهقانی
کار جورکنید که عالیه 
12:31
به یک همکارخانم جهت بسته بندی نیازمندیم
زیر ۳۰سال ساعت کاری ۸الی ۵
زهرا دهقانی
باسلام کار در منزل بسته بندی میخوام ممنونم 
12:33
پروین دهقانی
سلام ازبوشهرهستم کاردرمنزل میخواستم لطفاسراغ دارین بگین
23:53
1401/09/13
مینا نصرالله زاده
 سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم در استان گیلان شهرستان صومعه سرا هستم اگه کسی سراغ داره بی زحمت بهم خبر بده ممنون
08:34
اپراتور مونتاژ smd با دستگاه pick&place
شرکت دانش‌بنیان نورسا صنعت در راستای تکمیل منابع انسانی خود، نیاز به نیروی کار با مشخصات زیر دارد: ۱: اپراتور دستگاه مونتاژ برد الکترونیکی آقا یا خانم سابقه کار با دستگاه و آشنایی نسبی با دستگاه سن...
عباس رنجبردار
سلام وقتتون بخیرجویای کار بسته بندی در منزل هستم لطفا  معرفی کنید چون شرایط کار در بیرون ندارم.
12:25
فاطمه شفقی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام.لطفامعرفی میکنید.رشت
13:56
1401/09/15
سعیده آزادی گلستانی
 سلام وقت بخیر من خیلی به کار نیازمندم  ممنون میشم منو معرفی کنید شهرستان کرمانشاه 
08:51
استخدام افراد جهت کار بسته بندی پوشاک استوک
صبح از ساعت ۸ تا ساعت ۲ مهم ترین چیز تجربه قبلی افراد است ترجیحا بالای بیست و ترجیحا آغا در شهر مهاباد فقط
1401/09/16
سلام کاربسته بندی در منزل میخوام، امکان دور کاری باشه، از مازندران 
07:09
سلام کار بسته بندی میخوام کار در منزل باشه لطفا معرفی کنید ، مازندران  هستم دور کاری باشه 
07:14
زهرا بزرگی
سلام کار در منزل میخوام ساکن رشت
11:53
1 پاسخ
اطلس خار | Atlas
استخدام انباردار (آقا)
فروشگاه اطلس خار نیازمند به یک انباردار میباشد. بسته بندی جابیجایی چیدمان در قفسه شنبه تا پنج شنبه 8 تا 19 ثبت آگهی استخدام در جابینجا
اکرم صدیقی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام لطفامعرفی کنید
14:27
1401/09/17
سلام کار در منزل برای بانوان کار بسته بندی  میخوام
09:35
کیومرث گراوند
کاربسته بندی درمنزل میخام معرفی کنیدباتشکر
11:54
خانمهای کار در منزل بسته بندی
به چند نفر خانم مجردمجردبالای ۳۰سال با انرژی پرحوصله در زمینه های مختلف بسته بندی لواشک قیصیجات الو درست کردن خیار شورترشی جات اشپزی بصورت پاره وقت با حقوق توافقی نیازمندیم لطفا واتساپ یا تل یا ایتا...
مهدی
سلام کاربسته بندی درپاکدشت هستم
19:13
1401/09/18
معصومه  کاربست بندی میخوام ازبردسکن
19:16
1401/09/19
اری
کار در منزل میخام. شاهین شهر 
00:31
نیرو ساده خانوم
ب چند نیرو ساده خانوم جهت کار در کارگاه و منزل نیازمندم اطلاعات بیشتر چت یا پیامک کار در ضمینه تولیدی ظروف بسته بندی دسته قابلمه در منزل روزی ۱۰۰۰تا خودم میارم و میبرم
آنارونقی
سلام کاربسته بندی در منزل میخوام از صومعه سرا
13:05
سیمااقاجانپور
سلام با عرض سلام من سیمااقاجانپور از رشت هستم.نیاز به کار در خانه هستم.با تشکر از کمک شما.شماره من.0**** 
13:34
1401/09/20
سمیه عباسی نژاد
باسلام لطفاکاربسته بندی درمنزل میخوام باتشکر 0****  
22:20
هواپیمایی زاگرس | Zagros Airlines
استخدام کمک آشپز
مدرک تحصیلی: دیپلم سابقه: 2سال شرح شغل: - جلوگیری از اتلاف مواد اولیه در اختیار بارعایت دقت و کنترل لازم. - آماده سازی وپاک کردن مواد اولیه مورد نیاز تهیه غذا ها. - بسته بندی تولیدات و تحویل به واحد ب...
1401/09/21
نادره‌‌محمدی
مریم وائلی
کار بسته بندی در منزل میخوام کسی سراغ داره
سلام نیاز کار دارم
16:24
1 پاسخ
نادره‌‌محمدی
نیاز کار دارم
16:24
نادره‌‌محمدی
خیلی نیاز دارم کار
16:25
کارگر تولید رباط کریم
با سلام تعدادی نیروی کار(ترجیحا آقا) جهت کار در کارگاه تولید و بسته بندی فلافل نیازمندیم محدوده جاده وهن آباد (ترجیحا ساکن رباط کریم، بهارستان و حومه) کار در محیط بهداشتی (بهداشت ظاهری و لباس) محیط ...
نادره‌‌محمدی
نادره‌‌محمدی
سلام نیاز کار دارم
کسی جواب بدین
16:29
نادره‌‌محمدی
0**** 
16:29
مهسا برقیان
سلام وقتتون بخیر دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم هر بسته بندی که باشه فرقی نداره
18:57
کسب درآمد با گوشی در خانه برای بانوان
کار درمنزل برای بانوان خانه دار و شاغل که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون نیاز به سرمایه اولیه و بدون پرداخت حق ثبت نام ،آموزش رایگان فضای مجازی (انستا و روبیکا) در من...
1401/09/22
فرزانه فتاحی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل هستم     ژیلا هستم
05:09
1 پاسخ
1401/09/23
زهرا محمدولی
سلام میشه یه کار درمنزل در فردیس کرج معرفی کنيد ممنونم واقعا
19:44
زهرا محمدولی
میشه یه کار در منزل بسته بندی در فردیس یا کرج معرفی کنيد؟ ؟؟
19:45
خانم جهت بسته بندی گوشت
آگهی استخدام خانم جهت بسته بندی در مجموعه گوشت جهت تکمیل کادر بسته بندی خود از افراد واجد شرایط دعوت به همکاری می‌نماید: عنوان شغلی: بسته بندی و سالن تولید محل فعالیت: سالن مجموعه نوع همکاری: تمام‌...
1401/11/04
بهار نظری
نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی هرچی0**** 
16:44
1401/11/05
بابک رفیعی
فریبا هستم
کار بسته بندی جوراب درمنزل میخوام 
از کرج لطفا راهنمایی کنید ممنون
15:21
سلام خسته نباشید کار درخانه  بسته بندی اصفهان اگه هست میشه معرفی کنید 
18:56
کاردرمنزل برای خانمهای خانه دار
سمیه عزیزی
سلام کار در  منزل فریمان روستای ها فریمان بسته بندی ممنون میشم 
19:20
آتنا بلوچ
سلاکار بسته بندی درمنزل میخوام 
21:37
مریم فتح اللهی
سلام خسته نباشین کار بسته بندی در منزل میخوام خیلی واجبه لطفا معرفی کنید خیلی نیاز دارم 
22:15
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1401/11/06
دولتی
سلام کار بسته بندی در خانه خودم هستم  در اردبیل لطفا راهنمایم کنین
05:20
فاطمه مختاری
سلام و خسته نباشید جستجوی کارهستم میخوام که بسته بندی در منزل باشد ممنون میشم .
16:01
فاطمه مختاری
سلام نیاز به کار دارم و میخوام این بسته بندی در منزل انجام  بشه ممنون میشم .
16:05
قصاب ماهر و حرفه ایی ، برش زن ، قطعه کار
همکاری قصاب در مجموعه بسته بندی گوشت واحد بسته بندی گوشت درجه یک جهت تکمیل کادر تخصصی خود ، از افراد واجد شرایط برای همکاری در موقعیت شغلی قصاب دعوت به عمل می‌آورد. شرایط همکاری: تجربه کاری مرتبط در ز...
مرضیه نبی زاده
کار در منزل میخوااهم
17:19
سلام کاربسته درمنزل می‌خوام لطفاً معرفی کنین.مشهد
21:36
سلام جویای کار بسته بندی درمنزل هستم لطفامعرفی کنین.مشهد
21:37
نیروی بسته بندی و و پستاساز ماهر کفش
سلام کارگاه تولیدی کفش مردانه چرم مجلسی جهت تکمیل کادر خود به چند نفر کار جمع کن مردانه و چند نفر پستها ساز رومیزی کار ماهر نیازمندیم . بیمه تامین اجتماعی بعد از دو ماه ضریب سابقه بیمه 1.5میباشد.
1401/11/08
سمیه عزیزی
سلام کار  در منزل میخام فریمان  لطفن معرفی کنید
07:08
زینب حسین پورمقدم
سلام خسته نباشید من کار در منزل مخوام ممنون میشم معرفی کنین شهرستان قوچان
08:22
میرزاخانی
سلام کار در منزل میخوام #اراک#
09:04
کارمند بسته بندی
به جمع شیرینی‌پزهای حرفه‌ای ما بپیوندید! کارخانه شیرینی‌پزی سیما کیک دروار به یک لایه زن خمیر ماهر و کارگر با تجربه اقا و خانم در رده سنی 25تا30 سال نیاز دارد. اگر به کار تیمی، تمیزی، و خلق طعم‌های ...
1401/11/09
شعله نامداری
سلام وقت بخیر درخواست کار درمنزل رو دارم
12:11
سلام نیازکاربه  بسته بندی در منزل دارم  کرج هستم
16:04
نیازمند کار بسته بندی درمنزل کرج هستم
16:07
استخدام نیروی بسته بندی زعفران در منزل
✅ فرصت همکاری با شرکت معتبر بسته‌بندی قائنات (شماره ثبت ۱۷۷۸) ⭐️ مزایای همکاری با ما: • انجام کار در منزل خودتان (دورکاری کامل) • تحویل مواد اولیه و ابزار کار درب منزل شما (حتی در روستاها) • درآمد رو...
باران تاجیک
سلام جویای کار در منزل هستم مثلا هر نوع بسته بندی از اهواز لطفا معرفی کنید 
16:39
سلام‌‌خسته نباشی ازقزوین شهر بیدستان کاردرمنزل‌بسته بندی‌‌‌باشه، ماسه‌نفر هستیم
20:06
برای بسته‌ بندی‌درمنزل‌‌ماسه‌نفر یم‌‌قزوین شهر بیدستان شماری‌تلفن 0**** 
20:10
کارگرساده وماهر شرکت آجیل وخشکبار بیمه/غذا/خوابگاه
استخدام فوری تعدادی نیروی ساده و ماهر آقا در خط تولید و بسته بندی، حراست و راننده در کارخانه معتبرودولتی آجیل، خشکبار و مغزیجات: ✨️شروع به کار و استخدام از روز اول مراجعه✨️ ✨️شرایط: ✅️۸ ساعت کاری( ۸...
1401/11/10
محدثه نصیرزاده
سلام کار در منزل میخوام از تبریز ممنون میشم منو معرفی کنین
21:46
1401/11/11
مرضيه فکرت اندیش
کار بسته‌  بندی  میخواهم
04:47
شهین رضایی
سلام خسته نباشین
من کاردرمنزل میخام
ساکن قزوینم
07:16
استخدام با حقوق بالا/بسته بندی و تولید/مزایا کامل
باسلام و احترام فرصتی ایده آل برای افراد جویای کار ⚜️ بسته بندی، تولید و... ⚜️ جذب نیرو برای شیفت شب ⚜️ حقوق و مزایا کامل سر وقت پرداخت میشود ⚜️ جای خواب بسیار مجهز و تمیز از جذب افر...
6952
سلام من کاربسته بندی میخام در اصفهان
18:47
1401/11/12
مریم عباسی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام لطفا معرفی کنید مشهد
03:30
با سلام خسته نباشی من بسته بندی در منزل نیاز دارم ساکین کرجم 0****  ممنون میشم با هام تماس بگیرین🙏
09:11
کارگر ساده بسته بندی قطعات(خوابگاه،غذا،بیمه)
✨استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)شرکت قطعات خودرو ✨ کارخانه معتبرو نیمه دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق دارای۳روزمرخصی باحقوق دار...
1401/11/13
سلام  من کار بسته بندی میخوام درسنندج.اگه لازم داشتید لطفا اطلاع بدید ممنون
05:43
سلام کار بسته  بندی در منزل میخام بسته بندی شکلات یا دستمال یا حبوبات  خواهشا راهنمایی کنین از شهر اصفهان ملک شهر
22:41
سلام به بسته بندی در منزل نیاز دارم خواهشا اگر میشه راهنمایی کنین ممنون میشم از اصفهان ملک شهر 
22:48
کار در منزل بسته بندی
فقط شهر تهران واتساپ هماهنگی
1401/11/15
کریمی
سلام من دنبال کار هستم کار در خانه میخوام  آدرس مختاری غربی  ممنون میشم   کار بدین
09:58
سارا حضرتی
سلام  کار در منزل بست بندی
10:14
1401/11/16
علیرضا دلخوش
سلام کا در منزل میخواهم
20:44
بسته بندی آجیل(سرویس/بیمه/غذا)
استخدام نیروی آقا (کارگرساده، راننده )در کارخانه آجیل معتبر |شروع فوری|بدون نیاز به پایان خدمت و سابقه کار ⭕ توجه: فقط پذیرش آقا | از پذیرش متقاضیان خانم معذوریم ✅ سن: ۱۸ تا ۴۳✅ ✅ خوابگاه تمیز و م...
1401/11/17
زهرا ناسری
سلام جویای کار در منزل هستم لطفآ اگه کسی پیدا کردخبرم کنه 0**** 
17:04
1401/12/09
مهین مهماندوست
نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم 
12:09
1401/12/10
مریم حمیدزاده
سلام دنبال کار در منزل هستم کار بسته بندی میخوام ممنون میشم هر کسی ک داشت خبر بده
13:24
شغل خانگی مخصوص خانم ها بسته بندی نیست
کار درمنزل برای بانوان خانه دار و شاغل که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون نیاز به سرمایه اولیه و بدون پرداخت حق ثبت نام ،آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و تلگرام ) در ...
معصومه زارعی
جویاکار بسته‌بندی هستم
20:19
1401/12/11
فاطمه یحیایی
سلام کار در منزل میخوام در تبریز
05:41
ماعده حبیبی
سلام یه کاردرمنزل میخام واسه اصفهان
12:03
یک نفر خانم مونتاژکار
یک نفر خانم جهت مونتاژکاری و بسته بندی لوازم اسپرت خودرو زیر ۳۰ سال دقیق، منضبط، روحیه کار تیمی ساعت کاری ۹ تا ۱۷:۳۰ پنجشنبه تا ظهر نیم ساعت تایم استراحت و ناهار جمعه ها و تعطیلات رسمی تعطیل دو روز م...
1401/12/15
ی بی سمیرا ایوبی
سلام نیاز کار درمنزل هستم بسته‌بندی هرچی باشه پاک کردن حبوبات درمنزل شیراز هستیم دروازه اصفهان 0**** 
07:33
سلمان شریفی
سلام من کاردرمنزل میخوام دوتابچه  کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون خیلی نیازدارم اگه کسی سراغ داشت بهم خبربده ممنون میشم شریفی هستم ازاصفهان خیابان کاوه
08:15
فاطمع ازاد
سلام خسته نباشید کار  بسته بندی در منزل میخام شیراز لطفان معرفی کنید تشکر
16:14
اپراتور دستگاه و بسته بندی.
نیازمند نیروی کار باانگیزه و فعال جهت کار در شرکت تزریق پلاستیک. حقوق و مزایا ۱۰ الی ۱۵ درصدبیشتر از قانون کار پاداش حسن انجام کاربا توجه به تشخیص سرپرست تولید. بن فروشگاهی و بن خوراکی هر فصل بیمه ، ...
1401/12/16
سعید.لیرانوند.
سهیلا جهنده
سلام  من بانو هستم هستم 37سال خونم بروجرده  میشه راهمایی کنید؟ 
15:39
سعید.لیرانوند.
سلام من خونه ام بروجرده کار در منزل انجام می
15:41
1401/12/17
رقیه امامی
سلام وقتتون بخیر
اگه دنبال کار در منزل هستین
فقط و فقط خانم ها 
من وسایل پوست و مو دارم مثل انواع کرم های دست ساز برای لک و جوش و انواع صابون و انواع قرص های لاغری و چاقی و ....
در ازای هر فروش درصدی میدم بهتون اگه تمایل دارین به این شماره پیام بدین 0**** 
فقط و فقط خانم ها
07:02
جین وست | Jeans West
استخدام راننده پایه دو (آقا-کرج)
شرح کار: کمک در بسته بندی غذاهای ارسالی پخش غذا به صورت روزانه در محدوده های مشخص شده خرید و تحویل گرفتن مواد اولیه از پخش کنندگان شرایط احراز: دارای گواهینامه پایه دو سابقه پخش و رانندگی با نیسان و پ...
حق شعار
سلام وقت بخیر کار بسته بندی می خوام در خانه انجام بدم با تشکر
07:48
1401/12/20
سلام کار در منزل میخوام  اگر کسی  داشت به این شماره تماس بگیرد .0****  
19:18
1401/12/26
سارا رفعی
سلام م
11:43
استخدام خانوم
جهت بسته بندی بدلیجات توضیحات تکمیلی فقط پیام‌ در واتساپ
1402/01/07
سکینه پرکار گشتی
سلام من فومن هستم کار بسته بندی در منزل میخام 🙏لطفا معرفی کنید ممنونم 
20:12
1402/01/08
سکینه عسکری
سلام  من ب کار نیاز دارم لطفا هر کاری ک در منزل انجام میشه تماس بگیرید 0**** 
10:32
سکینه عسکری
ادرسم خرمشهر 
10:34
کار بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد برای خانم ها و آقایان دانشجویان و دانش آموزان کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1402/03/11
مصطفی سلطانی
درود بر عزیزان
از آمل هستم کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
مصطفی سلطانی
نیاز به کار بسته بندی دارم  در مازندران آمل
لطفاً معرفی کنید 0****  
08:25
1402/03/13
رقیه تاج الدین
سلتم جویای 
06:40
کار در منزل
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
محنا شاهرخی
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام در دلفان اگه کسی هست معرفی کنه
10:30
1402/03/14
زهرا شعبانی
سلام کاربسته بندی میخوام درمنزل لطفا معرفی کنیدبابل
16:55
1402/03/15
زینب کاظمی
سلام کار بسته بندی میخوام از سنندج
11:42
استخدام و کار در منزل
1402/03/16
سلام یه کاربسته بندی که درمنزل باشه لازم دارم اهل تاکستانم 
20:12
سمانه رضویان
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام از شهر ساری 
لطفا معرفی کنید
20:18
1402/04/15
محمد صمدی
فاطمه انصاری
کار درمنزل می خواهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:01
استخدام و کار در منزل
فرصت محدود به 4نفر نیاز داریم جهت :   درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نها...
محمد صمدی
زهرا دهقانی
باسلام برای بسته بندی خشکبار مزاحم میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:02
محمد صمدی
فرزانه فتاحی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل هستم ژیلا هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:05
1402/04/19
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:06
بارگیری و سورتینگ و بسته بندی در انبار مرسولات(شب)
استخدام آقایان برای انبار در حکیمیه شیفت 12 ساعت کاری سرویس از میدان آقانور و مترو فرهنگسرا کمک هزینه وعده غذایی حقوق بعلاوه پاداش و پورسانت فقط آقایان 20 تا 43 سال برای استخدام بهمراه کارت ملی و شناس...
1402/09/07
مائده مولوی
نباشین کار در منزل می‌خواستم بسته‌بندی لطفاً برام زنگ بزنید سلام
 سلام خسته
سلام کار در منزل می‌خواستم 
09:47
استخدام کارگر آقا و خانم
جذب و استخدام نیروی کار آقا و خانوم جهت تولید و بسته بندی در شهرک صنعتی زاویه خیابان زنبق 209 از تمامی استان های کشور. شرایط و مزایا : حقوق خالص دریافتی برای آقایان ۲۶ تا ۲۸ میلیون . حقوق خالص دریافتی...
وحید آقامحمدی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخام. ازقزوین
12:02
1402/09/09
سلام کاردرمنزل میخام بسته بندی لوازم تحریر از بویین زهرا 0**** 
1402/10/06
فاطمه قهرمانی
سلام کار بستهبندی  در منزل میخوام  از هشتگرد
18:44
همکار خانم برای کارگاه اتو، بسته بندی و دکمه
کارگاه لباس بچه گانه واقع در خیابان بهار جنوبی، نیازمند همکار خانم جوان و پرانرژی جهت تکمیل کادر خود برای امور اتو،بسته بندی و دکمه زنی میباشد،حقوق توافقی بوده و کارگاه بسیار تمیز، مرتب و محیطی کاملا ...
1402/10/08
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام اگه کارتون واقعی از کرج انجام میدم
21:04
1402/10/10
رها آغباشلو
سلام کاربسته بندی درمنزل مخواهم ازمرند،ممنون میشم
11:44
ندا مردانی
ندامردانی  سلام کاردرمنزل میخوام 
17:35
استخدام کمک آشپز
نیازمند کمک آشپز ماهر مسولیت : سرو غذا و بسته بندی غذا
1402/10/11
صغری زارع مویدی
سلام منم پول ریختم کار در منزل هیچ خبری نشد کلاهبرداری بود 
06:18
1402/10/14
مریم اسمعیل دوست
سلام  ببخشید کار در منزل  میخام  از لاهیجان  تو روخدا کسی سراغ  داره  کمکم  کنه  نیاز دارم  
12:10
فاطمه جلالی
سلام  کار  بسته  بندی منزل میخوام لطفا  راهنمایی کنید. شماره 0**** 
13:07
ادمین پاسخگو/بسته بندی نخ
فرصتی برای کسانی که به دنبال کار آنلاین و دورکاری هستن✌ به تعدادی محدود ادمین جهت پاسخگویی برای پیج کاری و کانال تلگرام با تسویه حساب هفتگی نیازمندیم و تعدادی محدود جهت بسته بندی نخ در منزل شخصی خودتو...
1402/10/17
07:35
سلام
20:23
فاطمه قاسمی محمد ابادی
بسته بندی در منزل لطفا
21:06
جذب نیرو در تولیدی لوازم یدکی خودرو
شرکت معتبر تولیدی در زمینه قطعات خودرو جهت توسعه خط تولید،کنترل کیفیت،حسابداری،بسته بندی و نیروی اداری خود از چند نفر کارگر ساده (آقا) دعوت به همکاری می‌نماید. موقعیت شغلی: کارگر خط تولید قطعات خودرو...
حمید زعفرانی
سلام کار در منزل می خواستم پاکدشت تهران
23:01
حمید زعفرانی
سلام کار در منزل  بسته بندی می خواستم ازپاکدشت تهران 
23:02
1402/10/18
رقیه زاهدی
سلام. یه کاربسته بندی میخام درمنزل کسی هست منومعرفی کنه
06:56
جذب نیرو جهت تولید کفش
نیرو برای کار پشت دستگاه تزریق pu کتانی نیرو برای بسته بندی کفش کتانی
رقیه زاهدی
سلام. یه کاربسته بندی میخام درمنزل کسی هست منومعرفی کنه
06:57
سلام وقت بخیر، کاربسته  بندی  درمنزل نیازدارم میشه معرفی کنید ازنجف اباداصفهان
08:15
1402/10/19
کبری جهانی
سلام کار بسته بندی در منزل می‌خوام لطفاً معرفی کنید از رشت
08:51
نیروی خانم جهت بسته بندی
استخدام نیروی خانم جهت بسته‌بندی اسکاچ یک مجموعه تولیدی معتبر جهت تکمیل کادر بسته‌بندی خود به نیروی خانم منظم و دقیق نیازمند است. ساعت کار ۷:۳۰ الی ۱۵ حقوق اداره کار و کلیه مزایای قانونی + بیمه تا...
محدثه سجادی
سلام جویای کار در منزل هستم رودهن
14:17
1402/10/20
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز
13:24
فاطمه نفر
درود کار بسته بندی در منزل میخوام شاهدشهر. شهریار هستم
20:08
استخدام خانم در فروشگاه گری کالا
با درود فراوان فروشگاه گری کالا به ادرس شیراز، شهرک ولیعصر، بلوار رازی نبش کوچه یک از خانم های واجدین شرایط دعوت به همکاری می نماید. شرایط همکاری: ساعت کاری به صورت تک شیفت از شنبه تا پنج شنبه (شیفت...
1402/10/22
عسل علیزاده
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام .مشهد
13:29
سلام  وقتتون بخیر جویای کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان  فلاورجان 🙏لطفا معرفی کنید چون شرایط کار در بیرون ندارم .
18:55
1402/10/23
مرضیه نظایر
سلام کار در منزل میخوام
15:38
استخدام نیروی ماهر و فنی برای دستگاه تزریق پلاستیک
شرکت تولیدی پلاسکو استخدام نیروی ماهر و کاربلد جهت دستگاه تزریق پلاستیک بابت شیفت شب ساعت کاری از ۷:۳۰ تا ۷:۳۰ صبح (دو ساعت استراحت) ۳۰ روز کار استخدام نیرو دست به آچار و فنی برای شیفت روز از ساعت ۷:...
فهیمه زین العابدین
سلام من کار در منزل بسته بندی میخام هر چی باشه باشه
17:33
1402/10/24
سلام کار در منزل معرفی کنید لطفا از تهران تهرانپارس شرقی
13:04
سلام خسته نباشید کار در منزل میخاستم میسه معرفی کنید ممنون
16:02
کارگر ساده تا ۲۰ سال
کار بسته بندی و مونتاژ شلنگ شیر الات کارگر کم سن با خدا
فریبا دانش عدالت
سلام من احتیاج به کار در منزل هستم
17:50
عزیزعلی نظرپور
سلام لطفاً به من هم کار بسته‌بندی هر اجناسی باشه اشکال ندارد انجام میدم به کار احتیاج دارم 
22:50
1402/10/25
سلام کار در خانه میخاستم کسی سراغ ندارد
05:10
استخدام کار در منزل
شیرین پورناصرانی
سهیلا جهنده
سلام کار بسته بندی در منزل میخواستم 
06:57
افسانه نجفی
سلام کار بسته بندی در منزل می خواهم لطفا معرفی کنین از بابل هستم میخواهم تو بابل باشه
08:42
1402/10/26
رقیه نورنژاد
کار  در  منزل  میخوام   بابل 
03:53
فرصت تازه استخدام در داروسازی ها برای آقایان
یکی از معتبرترین شرکت های داروسازی کشور واقع در اتوبان جاده مخصوص(بزرگراه لشگری) جنب کارخانه کروز2 از آقایان زیر 35 سال دارای مدرک تحصیلی دیپلم جهت استخدام واحد های تولید و بسته بندی دعوت به همکاری می...
خدیجه جباری عادل
سهیلا جهنده
05:30
ط سهراب
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه کسی سراغ داره بگه لطفا (شیراز)
06:02
کار بسته بندی در منزل میخوام 
06:42
فروشنده (قطعات دستگاه بسته بندی) - آقا
فروشنده آشنا به صنعت بسته بندی به صورت آنلاین فقط آقا
ممنون میشم اگه کار بسته بندی در منزل هست معرفی کنید خیلی بهش نیاز دارم 
06:45
ستایش ساده
سلام. کار بسته بندی. درمنزل میخوام از قوچان و درگز مشهد
10:06
پروین جمالی نیا
سلام کار بسته بندی در منزل لازم دارم لطفا اگ میشناسید برای تربت جام معرفی کنید
11:17
فروشندگی.بسته بندی
به یک نفر خانوم متعهد جهت انجام کار بسته بندی چیدمان لطفا برای حقوق حضوری تشریف بیارید آدرس بین ۲۲ بهمن ۷ و ۹ .هایپر طاها(آقای محمدزاده )
منیژه تریان
سلام کاربسته بندی در منزل میخام لطفاً معرفی کنید
11:23
سهیلا جهنده
پرویزسبحانی
12:14
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام
13:02
خانم جهت کار بسته بندی
درود خانوم برای کار بسته بندی سن ۳۰ سال ب بالا جهت اطلاع بیشتر پیام بدید
من کار بسته بندی در منزل میخوام از سعید آباد
13:08
1402/10/27
ثریا ویسی آیینه و ندی
سلام وقت بخیر نیازمند کاردرمنزل هستم استان کرمانشاه شهر اسلام آباد غرب 
23:32
1402/10/28
سلام کار بسته بندی در منزل را میخام
10:54
استخدام و کار در منزل
سلام کار بسته بندی درمنزل میخوام
10:54
زهرا حیدری
سلام دنبال کار هستم بسته بندی باشه تو خونه.واقعا لازم دارم.لطفا اطلاع بدید
12:39
زینب حاتهی
سلام کاربسته بندی میخوام لطفامعرفی کنید0**** 
20:45
نیروی خانم جهت بسته بندی چوب
به سه نفر خانم جهت بسته بندی چوب داخل توری با حقوق روزانه 500هزار نیازمندیم . ساعت کاری 8صبح تا چهار بعد از ظهر . سرویس رفت امد مهیا میباشد . تصویه روزانه . هفتگی برای ما فرقی ندارد . ادرس شهرک صنعتی ...
سمانه معصومی
سلام من از رشت  پیام میدم کار در منزل میخواستم .لطفا اگه کسی کار در منزل داره بتونم انجام میدم‌
21:32
1402/11/01
طیبه پوررستم پوررستم
سهیلا جهنده
طیبه پوررستم
10:38
سید مصطفی جاهدی
کار میخوام توی شهرک صنعتی  فریمان
15:24
اچ تی ان پرایم | HTN Prime
استخدام انباردار (آقا)
شرکت تولیدی بازرگانی اچ تی ان پرایم در تهران، محدوده میدان حسن آباد- با بیش از 45 سال سابقه در صنعت قفل و دستگیره، جهت تکمیل کادر اداری خود،اقدام به جذب نیرو می کند. شرایط احراز منظم و دقیق دارای توا...
1402/11/02
مریم ..
سهیلا جهنده
سلام منم کار در منزل بسته بندی لوازم تحریر لباس جوراب هرچی باشه نیاز دارم هم خودم هم مادرم سرپرست خانواده هم هست اگه بود به منم بگید ممنون
03:25
مریم بابایی
سلام...دنبال کار درمنزل بصورت  پاره وقت  بدون بیمه هستم.
08:36
مریم بابایی
ماریا هستم به کار بسته بندی درمنزل بصورت نیمه وقت دراصفهان نیازمندم
08:36
بسته بندی مسواک/استخدام خانم و اقا در شرکت
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه مسواک دعوت به همکاری مینماییم سن خانم و آقا تا ۱۸ تا ۳۵ سال فقط بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول تمام مزایای وزارت کارمانند عیدی وسنوات،بن خوارب...
خسروان
کار بسته بندی میخام در منزل
11:11
خسروان
کار در منزل میخام لطفان اطلاع بدید 
11:14
سهیلا جهنده
سلام خسته نباشید چه کاری هست
11:58
نیروی کار خانم برای بسته بندی محصولات غذایی
بسته بندی آجیل و خشکبار کار آماری نیست بسیار سبک و راحت و به صورت ساعتی می باشد ترجیحا مجرد کار در منزل نیست لطفا تماس بگیرید پیام پاسخگو نیستم
1402/11/03
فاطمه درعلی
کار درمنزل میگردم نیست
14:37
سلام من کاردرمنزل میخوام لطفآ معرفی کنیدفومن
15:25
1402/11/04
حسین علیدوست
سلام خسته نباشین من خانم خانه دارم کاردرمنزل بسته بندی میخوام
08:21
به یک نفر خانم در بسته بندی کفش نیازمندیم
بسته بندی کفش
حسین علیدوست
سلام کاردرمنزل بسته بندی باشه من خانم خانه دارم
08:21
1403/02/04
زهرا جعفری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم.
08:10
سلام خدا قوت لطف  کنید کار بسته بندی  لازم دارم ممنون🙏
11:17
برشکار فرش جهت میز هوا و نیروی ساده بومی جهت کار
باسلام و وقت بخیر شرکت تولیدی فرش ماشینی ـ جهت کار در میز هوا نیازمند برشکار فرش هستم تک شیفت صبح ـ ساعت کاری 7صبح الی 15 نهایتا 17عصر حقوق و راندمان طی صحبتهای حضوری توافق میشه ـ درجه بند ماهر جه...
مریم صمدی
سلام  منم به کار نیاز دارم لطفا راهنمایی کنین
17:10
مینا دوست محمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم 
من اصفهان اطراف شهر مبارکه هستم 
20:47
مینا دوست محمدی
لطفاً اگر کسی کار سراغ داره اطلاع بده 
متاهل هستم
20:48
اچ تی ان پرایم | HTN Prime
استخدام کارمند انبار
شرکت تولیدی بازرگانی اچ تی ان پرایم در تهران، محدوده میدان حسن آباد- با بیش از 45 سال سابقه در صنعت قفل و دستگیره، جهت تکمیل کادر اداری خود، اقدام به جذب نیرو می کند. کارمند انباردار: آشنا به انجام ا...
مینا دوست محمدی
این آگهی در کرج
20:49
سلام دنبال کاردرمنزلم کمک کنید ممنون تربت حیدریه
21:18
1403/02/05
سلام  کار بسته بندی در منزل میخوام 

06:27
استخدام کارگر ساده با قرارداد رسمی
< > خدمت شما کارجویان و متقاضیان عزیز اطلاع رسانیم جهت تکمیل کادر خط تولید و نیروی مونتاژ کار،بسته بندی،انباردار و کمک انباردار دار،کنترل کیفیت و راننده نیازمندیم. نیروی لازم فعال،دارای روحیه تیمی(ب...
9516
06:27
نرگس حیدری
باسلام من جویای بسته بندی در منزل هستم 
07:04
نرگس حیدری
باسلام نیاز به کار در منزل دارم بسته بندی نرگس حیدری از شهر اصفهان 
07:07
کارگر ساده آقا شهرک صنعتی شماره یک آبادان
استخدام همکار آقا کارگر در شرکت بسته بندی سن بین ۲۲ تا ۲۵ حقوق طبق اداره کار با بیمه ناهار با شرکت و کمک هزینه ایاب و ذهاب بدون سو پیشینه و استعمال دخانیات
کاردرمنزل میخوام شهرقدس 
07:44
سلام  کار در منزل میخوام بسته بندی ن  نجف اباد امیراباد ساکن هستم 
11:36
مهدیه درود
کار بسته بندی در منزل
22:10
ادمین بسته بندی
احتیاج به یک همکار خانم حوضه کاری ما شال و روسری و کیف هس که من یه ادمین میخوام که ۶ساعت در روز حضوری بیاد برای آپلود عکس ها توی سایت و موجودی زدن و بسته بندی محصولات و به طور دائم میخوام پایه حقوق ...
1403/02/06
سلام. کار در منزل. میخام اگه هست خبر بدید لطفان
09:38
سلام دونبال ی کار بسته بندی هستم توخونه خودم لطفا راهنمایی کنید
12:18
1403/02/07
بهار
سلام نیازمندکاردرخانه هستم درتیران وکرون
08:46
1 پاسخ
مشارکت در کار زعفران
دوستان عزیز کسی هست باهم دیگه در زمینه زعفران همکاری کنیم ؟ فقط انلاین با یه دفتر کوچیک طراحی سایت از من عکاسی و فیلم برداری با تجهیزات از من پیگیری مشتری از من چاپ و بسته بندی یا هرکاری به این شک...
1403/06/15
محمد صمدی
بهار
سلام نیازمندکاردرخانه هستم درتیران وکرون
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:54
1403/06/16
سلام. لطفاً کار در منزل دارین خبر بدین برام 0****  خانم امیری
13:16
سولماز دولی
سلام کار  بسته بندی در منزل می‌خوام لطفاً معرفی کنید از تبریز
15:57
فوری فوری استخدام فوری فوری
با سلام نیروی خانم و آقا 18 تا 45 سال فعال و جویای کار فوری فوری شروع به کار بلافاصله بعد از مصاحبه مصاحبه تلفنی و بدون اتلاف وقت نیاز فوری به 20 نفر نیرو جهت بسته بندی کیک و بیسکوئیت در 3 شیف کاری ...
 سلام  زهرا دل افروز هستم کاربسته  بندی درمنزل میخوام لطفاً معرفی کنید 
18:56
منصور تیموری۶۴۵۹
سلام منیهخانوم سرپرست هستم اگه بشه برای بسته بندی  درمنزل  میخوام
21:44
سلام من کار در منزل میخام از اردبیل
23:39
دونفرخانم خیاط وبسته بندی ویه نفرآقامرتب ومنظم
دونفرخانم خیاط و بسته بندی و یه نفر آقا مرتب ومنظم جهت کاردرتولیدی
1403/06/19
شریفه آلبوغبیش
سلام خسته نباشید من کار در منزل می‌خوام ممنون میشم معرفی کنید دوتا بچه یتیم دارم خوزستان امیدیه 
سلام نیازمند کاربست بندی در منزل هستم
12:07
سلام کار بسته بندی در منزل می‌خوام از رودهن هستم 
12:45
کارمند ارسال
ما در مجموعه مثبت سبز به دنبال یک نیروی توانمند در پوزیشن کارمند بسته بندی و ارسال با شرایط زیر هستیم: بررسی بارکد و اجناس مربوطه جهت ارسال تحویل بسته ها به مشتریان و پیک ها بسته بندی سفارشات مهارت ها...
1403/06/20
معصومه میرمحمدی
11
16:15
1403/06/21
عفت قهاری
کاربسته بندی درمنزل می‌خوام لطفا معرفی کنید
06:39
نگین ایمانی
کار بسته بندی در خانه میخواستم
چند خانم جهت بسته بندی نبات در مغازه نیازمندیم
به تعدادی خانم جهت بسته بندی نبات در مغازه نیازمندیم کار در منزل نداریم لطفا سوال نفرمایید بسته بندی در داخل مغازه انجام می‌شود جمعه ها تعطیل است حقوق ۵ میلیون است
 کار در منزل میخوام از شهرستان کاشمر هستم
خوش حال میشم معرفی کنید 
12:23
سلام کار بسته بندی میخوام در شهر نهاوند خانم احمدوند
17:24
افسانه احمدوند
17:25
کارگر ساده جهت کار در کارگاه تولیدی سپر
باسلام به یک نفر جهت کار در انبار سپر که شامل بسته بندی سپر . تخلیه بار . بارگیری . مرتب سازی انبار . می شود نیازمندیم حقوق 15 میلیون ساعت 7 صبح تا 1 ظهر و 2 و نیم تا 6 عصر
سلام چ جوری  باید استخدام بشم لطفا راهنمایی کنید 
19:46
1403/06/22
فاطمه قاسمی
سلام وقت بخیر کار در منزل بسته بندی هرچی باشه مشکلی ندارم فقط حقوقش خوب باشه ( استان همدان شهرستان اسداباد ) 
11:41
1403/06/28
فیروزه عینی
سلام دنباال کار در خانه هستم لطفا به من کمک کنید لطفا عینی هس
21:31
استخدام کارگر ساده آقا
جهت بسته بندی با حقوق عالی
1403/09/30
سونیا مهدوی
سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز
بنده رشته تحصیلی علوم انسانی بود و دیپلم دارم و چندین سال کار کردم و سابقه کاری دارم اسمم سونیا مهدوی‌25سالمه دنبال کار هستم که شهر گرگان باشه 
حسابداری فروشندگی کارمندی اداری حتی درحال حاضر مدرک مربی گری برای اکستنشن مژه کاشت موقت مژه و لیفت و لمینت مژه و ابرو دارم و هم خدمات انجام میدم و هم هنرجو قبول میکنم آموزش میدم و مدرک فنی حرفه ای بهشون میدم درکل اگه مایل به همکاری و یا احتیاج به همکار داشتین خوشحال میشم بهم بگین چون واقعا تو شرایط سخت بیماری پسرم که دوسالش هست و داعم تشنج میکنه با ابن حال همسرم میخواد بخاطر بیماری پسرم ازم جدابشه و زندگی جدیدی و شروع کنه واسه خودش و من میمونم بدون کار و بیمه با یک نوزاد مریض که جونم واسش میره خدایی خرج بیمارستان و دارو سنگینه کمک کنین شغل خوبی کار خوبی داشته باشم احتیاج به حمایت شما دارم 
0****  این شماره منه قبلش پیام بدین که برای کار دنبال کسی هستین و پیاممو خوندین خدا خیرتون بده از همتون ممنونم 
00:23
1403/10/02
سلام کار وبسته بندی درمنزل میخام با تشکر 
13:18
1403/10/03
کاری باشه ک تو خونه انجامش بدم معرفی کنید از باسمنج یا تبریز
کاری  هست تو خونه انجام بدم  از دماوند
11:44
همکار خانم برای بسته بندی لباس
باسلام مزون پارسی برای بسته بندی سفارش‌های مشتری‌ها نیازمند همکار خانم است. شرایط سنی ۱۸ تا ۲۵ سال لطفا برای هماهنگی در واتساپ پیام دهید.
سلام خسته نباشی خیلی به کار نیاز دارم نوری هستم از شهریار
14:53
1403/10/04
مریم خدایی
سلام یک
15:30
پریسا محمودی
سلام کار بسته بندی در منزل می‌خوام
17:15
طراح گرافیک (چاپ و بسته بندی)
چاپخانه ای واقع در سعدی شمالی استخدام می نماید. طراح مسلط به امور چاپ و بسته بندی، جعبه با سابقه کار در چاپخانه
فاطمه بهاری
سلام بهاری هستم کاردرمنزل میخوام تهران اسلامشهر
18:12
سلام کار در منزل میخوام 
19:43
فاطمه نجات بخش
سلام کار در منزل میخوام
19:53
استخدام نیروی خانم
به چند نیروی خانم جهت کار در بسته بندی شلوار جین نیازمندیم اشنایی به اتو زدن و نگین کاری و بسته بندی
فاطمه نجات بخش
بسته بندی جوراب میخوام
19:54
فاطمه نجات بخش
دورکار میخوام باشه من پول احیتاج دارم
19:55
1 پاسخ
محمد صمدی
فاطمه نجات بخش
دورکار میخوام باشه من پول احیتاج دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:03
استخدام و کار در منزل
1403/10/05
زهرا سلطانی
سلام دوستان  کار در منزل بسته بندی ، مونتاژ ...شیراز سراغ دارید معرفی کنید
05:39
زینب یوسفی
سلام خسته نباشید من شغل درخانه میخواستم امکانش باشه ثبت نام کنم
11:18
مریم خدایی
مریم
12:32
خانم جهت کار در انبار اباس
سلام لطفا متن آگهی رو کامل بخونید و در صورت نداشتن شرایط پیام ندهید کار فروشندگی نیست به یک نفر خانم ترجیحا مجرد با فن بیان خوب و علاقمند به کار لباس و با دقت بین سن ۲۰ تا ۳۰ سال برای کار حضوری نیازم...
فاطمه حمیدی
سلام کاردرمنزل  بسته بندی میخوام
14:34
فاطمه حمیدی
سلام وقتتون بخیرواسه بسته بندی کاردرمنزل میخواستم
14:35
غلامعلی قائدی
سلام من از شهرکرد هستم بازنشسته بانک صادرات هم جا ومکانش را را برای بسته بندی با دونفرکمکی توانایی هر کار را دارم چنانچه برای هرنوع بسته بندی در منزل نیاز دارید لطف کنید با شماره 0****  تماس بگیرید
18:53
به یک نفر خانم متاهل باسواد جهت کار بسته بندی
به یک نفر خانم متاهل باسواد جهت بسته بندی کفش در محیط کاملا زنانه از ساعت ا و نیم ظهر الی ۶ و نیم بیمه ندارد سرویس ندارد . محدوده سرنوری .سن ۲۵ سال الی ۳۸ سال حقوق ماهیانه ۷ میلیون و ۵۰۰
1403/10/08
جویای کاردرمنزل هستم ترجیحا کار های آسان خیاطی
15:30
سحرناز دهقان
کار بسته بندی در منزل میخواهم 
18:43
فاطمه دادرسی
سلام وقت بخیرکاردرمنزل میخوام قوچان اما درروستا زندگی میکنم
19:30
کارگر ساده جهت کار در قصابی
فروشگاه اینترنتی مسترقصاب برای تکمیل نیروی تولید در مرکز پردازش جنوب ،نیاز به چند کارگر ساده دارد شرح وظایف *تخلیه و بارگیری *شستشو و نظافت *بسته بندی مزایا *آموزش قصابی حین کار و امکان اضافه شدن حقوق...
1403/10/09
پرناز دادرس
سلام جویای کار در منزل هستم،اهل تبریزوضع مالم خیلی خرابه،اگه کسی خبرداره،بیزحمت بااین شماره تماس بگیره ممنون 0**** 
09:36
1403/10/10
سلام من کار بستبندی درمنزل میخام بسته بندیه شکلات لطفا راهنماییم کنید 
06:28
سلام  خسته نباشی کاربسته بندی میخوام درخانه انجام بدم باتشکر 3**** 
10:25
استخدام و کار در منزل
سلام  کار ر در منزل  میخام 
11:11
1404/02/18
حمیرا خجسته
سلام خانم صادقی عزیز من از برج 5پارسال 80تومن واریز کردر دو تا فیش رو برای خانم پشمی فرستادم هیچ خبری از تحویل کار نشده لطفا بگین چیکار کنم وممنون میشم پيگيري کنید لطفا 0**** خانم خجسته 
05:55
زهره غیاثوند
سلام  کار منزل بسته بندی
06:29
نیرو شاگرد انباردار
مجموعه ما با فعالیت در زمینه پخش محصولات اداری و تحریر و فانتزی جهت تکمیل پرسنل بخش انبار به یک نیرو آقا با شرایط سن زیر ۳۵ سال ساعت کاری ۸:۳۰ الی ۱۹۳۰ هر روز هفته بجز جمعه ها و ایام تعطیل بیمه ند...
سدنا مددی
کار در من بسته  بندی میخواستم حسن آباد فشافویه امام رضا 5 کوچه گلبرگ واحد مسکونی قایم 
06:36
سلام کار بسته بندی میخام در سنندج
19:00
1404/02/19
نگار دهناشی دورکی
سلام من مسکن فولاد شهرم کار بسته بندی در منزل میخام نگار بختیاری
00:33
هم آموزش هم درآمد درخانه
دنبال یه راه ساده برای درآمدزایی در منزل هستی؟ با همین گوشی که دستته، می‌تونی کلی پول دربیاری! ما به بانوان خانه‌دار فرصت می‌دیم تا کنار بچه‌هاشون، انعطاف‌پذیر و راحت، درآمد داشته باشن. چرا عالیه؟ ...
زهرا ظهری
سلام کاردرمنزل میخوام درمشهد
09:50
1404/02/21
حمیرا خجسته
سلام خانم صادقی عزیز جواب پیاما رو کی میدین  حتی گزارش هم خبردادم شماره گذاشتم خبری نشد از برج 5پارسال 80تومن واریز کردم هیچ خبری نشده چیکار کنم  0**** خانم خجسته لطفا
15:22
سلام وقت بخیر کاردرمنزل نیاز دارم خیلی خیلی احتیاج دارم
16:55
خیاطی پیراهن مردانه
باسلام خدمت دوستان و همکاران گرامی به تعدادی نیروی چرخکار خانم جهت دوخت پیراهن مردانه نیازمندیم بصورت زنجیره‌ای! یقه دوز ،مچ دوز ،کابوی دوز ماهر، وصل یقه مچ ،بردست ساده ، اتوکار بسته بندی کار، مادگی ...
1404/02/25
زهرا امن زاده
سلام وعرض ادب خانم صادقی مابایدتاکی منتظرباشیم شش ماهه که 100تومن واریزکرده ومنتظرکارهستیم ثبت هم کردین ولی پیگیرنیستین توروخداپاسخگوباشین ماراعلاف نزارین.امن زاده
07:45
احمد محمدی
سلام من بنده اتباع هستم کار بسته‌بندی خونه انجام  هر چیزی باشه 
07:59
رقیه قرقانی
کار در منزل می‌خوام برای بسته بندی
10:20
کارگر ساده اقا
نیازمندچندکارگر ساده برا بسته بندی و پی وی سی بین ۱۸تا۲۵سال باشه ادم زرنگ کاری میخام ازساعت ۸صبح الی ۵بعداز ظهر ۱ساعت تایم ناهارواستراحت کارساده و راحتیه یک هفته آموزشی بیمه نداره تعطیلات فقط روز ج...
رقیه قرقانی
کادر منزل برای بسته بندی در شیراز 
10:22
سمیرا ولیخلنلو
سلام منم کار در منزل می‌خوام از شهرستان خوی 
12:22
حمیرا خجسته
سلام خانم صادقی عزیز جواب ندادین گفتم برج 5پارسال 80تومن واریز کردم ولی هیچ خبری نشده الان تکلیف من چیه لط 0**** خانم خجسته 
17:04
استخدام نیروی تولید
استخدام نیرو ی ساده اقا در بسته بندی دو شیفت ثابت 12 ساعته ۶ الی ۱۸. و ۱۸ الی۶ حداکثر سن ۴۰ سال اتباع با مدارک کامل حقوق شیفت روز ۲۸ میلیون حقوق شیفت شب ۳۳ میلیون حق شیفت بیمه تامین اجتماعی از بد...
فائزه محمدی
سلام. من هم به این این کار. نیاز دارم
17:09
1404/02/26
طاهره خالقی حقیقی
سلام  برای کار در منزل راهنمایی کنید لطفا از زرقان فارس
16:23
طاهره خالقی حقیقی
سلام به کار در منزل نیاز دارم اما 50سنم  دیپلم ندارم راهنمایی کنید لطفا 
16:27
بسته بندی نبات
تعدادی خانم جهت بسته بندی نبات داخل کارگاه نیاز مندیم میحط فقط خانم هستن بیرون بر نداریم لطفاً سوال نکنین
1404/02/27
لیلا کلهر
سلام کاربسته بندی درمنزل می‌خوام لطفامعرفی کنید گیلان لوشان
15:52
سلام کار در منزل اصفهان
20:09
1404/02/28
سلام کار بسته بندی برای محموداباد در منزل هست؟
13:47
یک فرصت بی نظیر کاری برای جویندگان کار
استخدام استخدام صنعتی، فنی، مهندسی کارگر ساده بسته بندی خوابگاه خوب/ ۳وعده غذا نوع همکاری نیاز به سابقه تمام وقت ندارد شیوهٔ پرداخت ماهانه عنوان شغلی کارگر ساده دستمزد حداکثر 40میلیون تومان ساعا...
سلام بسته بندی کاردرمنزل میخوام لطفا معرفی کنین کرمانشاه
15:48
امنه غزلاوی
سلام بسته بندی درخانه
20:10
امنه غزلاوی
کاردرمنزل در بهبهان 
20:15
مارینا | Marina
مدیر تدارکات خارجی | Foreign Procurement Manager
وظایف اصلی: • مدیریت روابط تأمین کننده از طریق جلسات بررسی تلفن/ایمیل/چهره به چهره و تأمین کننده. توسعه محصول/بسته بندی از جمله نوآوری ها و راه اندازی محصول جدید. • شناسایی ، مذاکره و ارائه فرصت ه...
فاطمه یوسفی
سلام نیازمندکاردرمنزل برای بسته بندی هستم
20:16
امنه غزلاوی
سلام کار در منزل میخوام در بهبهان 
1404/02/29
سمیه دهقان
سلام کار  در منزل نیاز دارم .از کازرون هستم
05:06
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییدییه از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزا...
سلام  کار  بسته  بندی  میخوام  
14:28
   سلامکار  بسته  بندی  در منزل رو  میخوام
14:33
فاطمه بیدکی
درود کاربسته بندی درمنزل میخوام ازبجنوردهستم 2فرزند دارم که پدرندارن ممنون میشم دست منم بگیرید تا بتونم یه لقمه نون برای بچه هام دربیارم ممنون
14:39
طاها گشت | Tahagasht
استخدام کارشناس طراحی گرافیک
شرح شغل و وظایف شرکت طاهاگشت با هدف توسعه فعالیت خود در حوزه تولید محتوا، نیازمند گرافیست است. اگر دارای پرتفولیو تخصصی هستید و دوست دارید در تیمی تاثیرگذار و رو به پیشرفت کار کنید، می‌توانید عضوی از ...
1404/02/30
سلام کار بسته بندی درمنزل میخواهیم دونفرخانم هستیم نیازداریم به دلیلی نمیتوانم بیرون کارکنیم  لطفا کمک کنید  
16:59
ممنون میشیم دستمونو بگیرید  
17:01
معصومه موسوی
سلام خانم هستم نیاز به کار در خانه هستم .در تبریز زندگی میکنم
21:43
همکاری در بسته بندی دورکاری در خانه
با سلام و خسته نباشید خدمت کارجویان عزیز به تعدادی نیروی کاری مسئولیت پذیر و منظم، جهت شغل بسته بندی بصورت دورکار، کار درخانه نیازمندیم ، با حقوق و مزایای مناسب و بیمه و ... لطفا جهت ارتباط و همکـاری ...
معصومه موسوی
نیاز مند کار در منزل هستم
21:45
سیما هستم لطفا کار بسته بندی درمنزل میخوام
22:47
نیازمند کار در منزل  هرچی هست فقط بسته بندی 
من از ابادان هستم
22:49
استخدام نیروی خانم
به یک خانم جهت بسته بندی و چیدمان لباس در فروشگاه لباس بچگانه نیازمندیم. دو شیفت صبح ۹ تا ۱۳ عصر ۱۶.۳۰ تا ۲۲.۳۰ حقوق ۱۰ میلیون تومان توجه کنید که کار حضوری است و باید در فروشگاه انجام بشه. شر...
1404/02/31
فاطمه دادرسی
سلام کاردرمنزل میخوام ازقوچان البته روستای اطراف بسته بندی باشه بهتره لطفا معرفی کنین باتشکر
11:24
1404/03/01
محبوبه جعفریان
سلام  بزرگوار
من هم  کار در خانه میخواهم لطفا🙏
05:57
فریده روشندل
سلام کار بسته بندی میخوام از رودهن
22:12
استخدام آقا پاره وقت به همراه بیمه
پارسان استور واقع در خیابان توحید،مجتمع پردیس،طبقه اول،پلاک ۳۲۱ جهت تکمیل کادر : یک نفر آقا جهت امور خدماتی (تنظیف و بسته بندی و …) *شرایط سنی زیر ۲۵ سال بدلیل هماهنگی با مابقی پرسنل *ساعات فعالیت**...
1404/03/03
فاطمه فیضی
سلام خسته نباشین برای آگاهیتون تماس
11:40
فاطمه فیضی
چه کاریه در منز
12:11
فاطمه فیضی
در منزل می‌خواستم خیلی هم به این کار نیاز دارم
12:12
سرمایه گذار
با احترام به یک سرمایه گذار یا شریک کاری در زمینه تولید ، فرآوری ، بسته بندی و پخش انواع چاشنی و ادویه جات غذایی بعلاوه صادرات زعفران همچنین چندین فروشگاه نیازمندم . شایان ذکر است مبلغ مورد نظر ۲ میل...
فاطمه فیضی
کار در منزل می‌خواستم شهر دزفول 
12:14
فاطمه فیضی
سن من 19
12:16
فاطمه فیضی
نیاز داریم 4نفرهستم ممنون میشم اگه یه کاری برامون بکنی
12:17
همکار ساده- رنگکار و نجار
استخدام چند همکار ساده کار جهت فعالیت در بخش های نجاری -رنگکار-بسته بندی-حمل نقل حقوق مزایای کافی و به موقع اضافه کاری 3 ساعت در روز اختیاری جای خواب نداریم اتباع فقط با مدارک کامل بیمه -صبحانه ...
فاطمه فیضی
خب من الان بهت کجا برم
12:17
فاطمه فیضی
کار در منزل
فاطمه فیضی
خانم هستم 
استخدام و کار در منزل
فاطمه فیضی
مرسی 
12:19
فاطمه فیضی
بیمه داره یا نه فقط خیلی به کار در خونه
12:20
فاطمه فیضی
برام مهم نیست بیمه داره یا نداره
12:20
کارگر جهت کار در انبار
با سلام یک نفر جهت کمک در کار انبار بسته بندی سپر که شامل ( بسته بندی سپر . بارگیری ماشین . تخلیه بار ) که همشون کار سبکی هستن حقوق ۱2 میلیون ساعت کاری 7 صبح تا 1 ظهر و 2ونیم تا 6 بیمه ندارد لطفا...
فاطمه فیضی
آخه کار برای من پیدا میشه یا نه ما چهار نفر خانمیم
12:21
فاطمه فیضی
کارش چیه
فاطمه فیضی
مچ بسته‌بندی انجام میدم
استخدام نیروی کارساده اقا وخانم
به تعدادی نیرو خانم و آقا جهت بسته بندی و تولید مواد غذایی نیازمندیم. ساعت کاری7:00 الی 15:00 با بیمه اجباری ازروز اول آدرس:شهرک صنعتی سیرو در فاصله ۲۰ دقیقه ای پردیسان حقوق:اداره کار خانم و آقا حداک...
فاطمه فیضی
ببخشید ما کار در منزل خودمون بخوایم
12:24
فاطمه فیضی
خیلی معذرت می‌خوام
12:24
فاطمه فیضی
اگه کار پسندید در خونه هست برام ممنون م اگه کار بسته‌بندی در خونه هست بهم بگید ب
12:26
ایرانیان پک | Iranian Pack
استخدام سرپرست منابع انسانی
ما در صنایع چاپ و بسته بندی ایرانیان پک برای سمت شغلی سرپرست منابع انسانی به دنبال فردی باهوش، سریع، توانمند و در خدمت سازمان هستیم که دارای مهارت در زمینه هایی به شرح‌ زیر باشد. موارد کلیدی موفقیت در...
دانا
سلام کار بسته بندی شرق تهران هستم
سلام. کار درمنزل دارین
13:40
سکینه رضازاده
سلام خسته نباشید این آگهی. واقیه
19:44
سلام کار در منزل میخوام
20:30
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی باکار بسته بندی درمنزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی ودارای تمام مجوزات رسمی ماحقوق ماهانه 12میلیون به بالا دارای تاییده ازپلیس فتا ونهادهای قضایی باحق بیمه، پاداش و مزایا و عیدی ...
1466
20:31
1404/03/04
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام کازرون
06:33
هستی خیرخواه
سلام. کاربسته بندی درمنزل میخوام
08:12
به یک خانم جهت بسته بندی لوازم آرایشی نیازمندیم
نیرو خانم جهت چیدمان و بسته بندی لوازم آرایشی ،باسلیقه مرتب و منظم و با تعهد کاری ساعت کاری ۹تا ۶عصر لطفا فقط تماس بگیرید پیام پاسخگو نیستم
نرمین احمدی بله جر
سلام نرمین احمدی هستم یک کار بسته بندی درمنزل میخوام لطفا معارفی کنید
12:04
1404/03/07
حمیرا خجسته
سلام خانم صادقی عزیزلطفا یک شماره تماس بزارید لطفا 0**** خانم خجسته 
19:13
1 پاسخ
حمیرا خجسته
حمیرا خجسته
سلام خانم صادقی عزیزلطفا یک شماره تماس بزارید لطفا 0**** خانم خجسته
ازبرج 5پارسال 80تومن واریز کردم هیچ خبری نشده از بار لطفا 0**** خانم خجسته 
19:14
استخدام نیروی خانم جهت بسته بندی
استخدام چند نفروی خانم جهت کار بسته بندی قطعات پلاستیکی در محیط کاملا زنانه در خیابان اراک جهت شیفت شب . ساعت کاری ۷ عصر تا ۷ صب که ۲ ساعت زمان استراحت دارد. سرویس ندارد. کار در منزل ندارد. فقط تماس ...
1404/03/08
سلام 
16:04
1404/03/10
مریم فرضی
سلام وقت بخیر  
من ساکن تبریزم و آگهی بسته‌بندی خودکار رو دیدم.  
علاقه‌مندم باهاتون همکاری کنم.  
فضای کافی برای کار در منزل دارم و منظم و دقیق کار می‌کنم.  
ممنون می‌شم شرایط کامل کار رو بفرمایید.
20:34
مریم فرضی
سلام وقت بخیر  
من ساکن تبریزم و آگهی بسته‌بندی خودکار رو دیدم.  
علاقه‌مندم باهاتون همکاری کنم.  
فضای کافی برای کار در منزل دارم و منظم و دقیق کار می‌کنم.  
ممنون می‌شم شرایط کامل کار رو بفرمایید.
20:36
کارگر ساده
به تعدادی کارگر شیف روز و شب جهت کار اپراتوری و بسته بندی دستگاه تزریق نیازمندیم همراه با جای خواب و امکانات کامل جمعه ها تعطیل و اضافه کار حساب میشه دستگاه کاملا اتومات و کار سبک و نشسته هست اتباع هم...
1404/03/11
مبینا شهبازی
سهیلا جهنده
سلام من در خدمتم
09:54
مبینا شهبازی
سلام من هستم اگر خواستید 
آمنه باقرزاده کواکی
کاردرمنزل ونیروی آماده به کارهستیم دررصوانشهر
10:13
کانتر کار خانوم یا آقا
کیترینگ نارنجستان برای تکمیل نیروی خود دعوت به همکاری مینماید از شما عزیزان در قسمت کانتر (بسته بندی غذا،وسالاد.....) هفته ای یک روز آف صبحانه ،نهار بیمه و عیدی و.... جهت مصاحبه حضوری به ادرس جردن ب...
1404/03/23
حمیرا خجسته
سلام خانم صادقی عزیز احترام گذاشتن به  افراد خوبه حداقل‌ جواب  مارو بدین ممنونم 0**** خانم خجسته 
10:15
ریحانه دشتی
13:50
1404/03/28
سلام کاربسته بندی  درمنزل هربسته بندی باشه واقعا احتیاج دارم کاشان هستم لطفا راهنمایی کنید 
13:56
استخدام نیروی کار در کارگاه کابین روشویی
با سلام و احترام به تعدادی نیروی خانم و آقا فعال جهت کار در کارگاه تولیدی کابین روشویی در شهرک صنعتی دولت آباد نیازمندیم چسب کاری سمباده کاری وردست مونتاژ و بسته بندی محدوده سنی حداکثر ۳۵ سال ساعت...
1404/03/29
نگار بهداروند
نگار بختیاری هستم استان اصفهان مسکن مهر فولاد شهردنبال کار بسته بندی هستم ممنون میشم کمکم کنید کار در منزل میخواهم0****  سپاس گذارم
07:14
1404/04/01
سلام دنبال کار بسته بندی در منزلم ساکن هشتگرد قدیم
15:39
1404/04/03
خسته نباشید منم خیلی به کار نیاز دارم ممنونمیشم تماس بگیرید 0**** 
21:07
کارگر ساده جهت بسته بندی در کارگاه نبات
به نیروی ترجیحا آقا برای کار در کارگاه تولید نبات نیازمندیم
1404/04/04
حاجی
سلام دنبال کار در منزل هستم میشه یه معرف کنید از شهرستان اهر ؟؟
09:12
1404/04/05
سمیه احمدی
سلام من خانه دار هستم یه کار درمنزل می خواستم که هم درخانه باشدهم یه درآمدی واسه خانواده داشته باشم از اصفهان هستم 
22:49
1404/04/06
سلام خسته نباشید کار در منزل میخام لطفآ معرفی کنید شهر ملایر0**** 
09:34
کار در بسته بتدی خوشکبار
با سلام درود .، کار در کارخانه بسته بندی حبوبات و خوشکبار نیازمند همکار هستیم . شرایط سنی ، از ۱۸ تا ۴۵ سال اقا وخانم ساعت کاری ۸صبح تا ۵ بعداز ظهر ایام تعطیل رسمی کارخانه تعطیل میباشد پنج شنبه جم...
1404/04/07
درود .من مایل به همکاری جهت کار در منزل هستم لطفآ پاسخ گو باشین سپاس .
17:00
1404/04/08
ارزو رحیمی
سلام ب کار بسته بندی درمنزل نیاز دارم
M M
سلام یه کاردر منزل میخوام لطف میکنین معرفی کنییننن
11:18
نیازمند همکار آقا جهت کار در انبار
نیازمند همکار آقا جهت کار در انبار ترجیحا ساکن اندیشه سن زیر ۲۵ محیطی کاملا دوستانه جهت بسته بندی
1404/04/09
اکرم عابدی
سلام خانم 41 ساله هستم احتیاج به کار در منزل دارم 
17:39
1404/04/10
مارال نیک سرشت
سلام کار در منزل بسته بندی لیبل زنی و...  معرفی کنید لطفا
08:31
مارال نیک سرشت
با سلام

نیازمند کار بسته‌بندی در منزل هستم  
خانم خانه‌دار هستم با دقت بالا، نظم کاری و فضای مناسب جهت انجام بسته‌بندی انواع محصولات.

✅ آماده همکاری با شرکت‌ها، تولیدی‌ها و پیمانکاران محترم  
✅ بسته‌بندی انواع کالا: خشکبار، مواد غذایی، لوازم آرایشی و بهداشتی، قطعات، پوشاک، اسباب‌بازی و...  
✅ پذیرش کار به‌صورت حجمی یا روزانه  
✅ تحویل تمیز، دقیق و به‌موقع  
📍 ساکن اشتهارد

جهت همکاری لطفاً تماس بگیرید یا پیام دهید:
📞 0**** 

با سپاس 🙏
استخدام کارگر ساده خانم و آقا باشرایط عالی
یک شرکت معتبر در شهرک صنعتی پرند، از ساکنین محترم پرند برای مشاغل زیر دعوت به همکاری می‌نماید: ✅ کارگر ساده ✅ شستشو و آبکشی قطعات پلاستیکی ABS ✅ سیم‌بندی ✅ هویه‌کاری ✅ بسته بندی ⭐️ بدون نیاز به سابق...
مریم درخشی
سلام کار بسته بندی درمنزل می‌خوام لطفاً معرفی بکنید 
10:59
سلام نظامی هستم معتبر فقط چون همسرم  بیکاره نیاز به سرگرمی داردتومنزل اگر کاری هست در خدتم
21:24
1404/04/11
سلام من از مریوان به کار بسته بندی تو خونه خودمون هست بهمون معرفی کنین ممنون میشم
03:45
استخدام شرکت تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی،شهرک رازی
یک شرکت معتبر تولیدی از بین آقایان و خانم های واجد شرایط دعوت به همکاری مینماید #موقعیت شغلی: آقا اپراتور خط تولید، خانم ها تفکیک و بسته بندی #: شیفت کاری: ۱۲ساعته دوشیفت، شنبه تا چهارشنبه یک هفته ...
مائده مولوی
سلام ببخشید کار در منزل استخدام 
08:10
حنانه حاتمی
سلام دنبال دنبال کار تو خونه هستم بسته بندی هستم از 
13:34
1404/05/15
کار غدیر 
05:19
استخدام و کار در منزل
سلام کاردرمنزل  میخواهم میوه یاهرچیزی که باشه فقط بیارن درمنزل خودم بسته بندی کنم 
10:00
لطفااگه کسی هس که کارداره میتونه بده درمنزل خودم انجام بدم تماس بگیره
10:02
1404/05/17
باسلام کار بسته بندی درمنزل نیاز دارم
به خاطریه سری شرایط نمیتونم بیرون از منزل کارکنم ممنون میشم  کمک کنید
21:01
استخدام کارشناس مکانیک و امورفنی در اصفهان
نیروی آقا 24 الی 40 سال تحصیلات لیسانس مکانیک و ترجیحا گرایشات مرتبط با تعمیر تجهیزات جهت انجام تعمیرات دستگاههای بسته بندی چای یا خشکبار دارای حد اقل یک سال سابقه کار مفید در زمینه تعمیرات و نگهداری...
1404/05/20
حمیرا خجسته
خانم صادقی شماره تماس بزارید از برج 5پارسال 80تومن واریز کردم هیچ خبری نشده از بار چیکار کنم از کجا پيگيري کنم 0**** خانم خجسته 
11:25
حمیرا خجسته
کس کاری سراغ داشت خبرم کنه لطفا 0**** خانم خجسته 
11:26
سلا م جویای کاردرمنزل  هستم بسته بندی از
نیریزفارس
13:22
نیروی خانم برای بسته بندی
⚜️ استخدام نیروی ساده خانم در تولیدی معتبر ⚜️ یک تولیدی واقع در جاده نجف آباد (بعد از قلعه امیریه) جهت تکمیل کادر خود استخدام می‌نماید. ✅️ شرایط احراز: * نیروی ساده خانم * نوع قرارداد: تمام وق...
نجما رجنی
کار بسته بندی درمنزل میخواهم
16:59
کار بسته بندی  در منزل میخوام میشه شماره تماس بزارین
20:17
3888
استخدام
صنایع غذایی لطیفی برای تکمیل نیروی کار خود استخدام میکند . مزایای این کار : تک شیفت بدون گردش + فقط روزهای تقویم کاری یعنی تعطیلات و جمعه ها تعطیل است + حقوق کامل برابر قانون کار با تمام مزایا + بیمه ...
1404/05/21
هیمن ریحانی
سلام کاربسته بندی میخوام کهریزک
08:39
فاطمه حسین خانی
بسته. بندی خونه می خوام. میشه. معرفی کنید
09:13
1404/07/05
مریم نوروزی
سلام  کاربسته بندی درمنزل میخوام مشهد 
20:49
نیرو خانم برای کارخانه پلاستیک
به چند نیروی خانم جوان اتباع برای بسته بندی و پای دستگاه نیازمندیم 8 ساعت کار،از 2 و نیم تا 10 و نیم شب محدوده سرویس &کشاورز&خیابان شاه ابراهیم &کاشانی &20متری مطهری&خیابان امام&مدرس&مهدیه&فلکه نبوت...
فاطمه سعیدابادی
سلام کار در منزل می‌خوام لطفاً معرفی کنید
20:52
امید شجاعی
سلام کار در منزل میخاهم 
مشهد مصلی 
21:02
1404/07/06
سلام خانم  حسینی هستم کار در منزل میخوام از شاهرود خیابان کاج
05:39
همکار خانم جهت مونتاژ و بسته بندی
«کار در منزل نداریم» -به تعدادی همکار خانم جهت مونتاژ و بسته بندی اسباب بازی و تخم مرغ شانسی در محدوده «خاورشهر قاسم آباد تهرانچی » نیازمندیم. -ساعت کاری ۸صبح تا ۶بعدازظهر -پنجشنبه ها تعطیل -مزایا+پا...
1404/08/23
شکوفه ملکمحمودی
سلام کاردرمنزل میخوام شاهین شهر هستم
12:10
1404/08/27
صراحی باوفا
سلام کار کار بسته بندی در منزل مخوام خانم سادات هستم از آبک 
05:30
چهارشنبه 6 آذر 1404، ساعت 02:00