دنبال کن

کار بسته بندی در منزل برای بانوان 

بسته بندی

1401/08/24
سهیلا جهنده
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام لطفا معرفی کنید 
10:51
8 پاسخ
19 تایید
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی ترجیحا مجرد ساعت کار ۸تا ۱۶ شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ بیمه دارد کار در منزل نداریم اتباع پذیرفته نمیشود سرویس ندارد محل کار شهر صنعتی دولت اباد
مائده مولوی
سلام کار بسته بندی در منزل میخواهم 
10:52
1 پاسخ
10 تایید
1401/08/25
فری
سلام کاردرمنزل بسته بندی میخوام لطفامعرفی کنیدازمازندران
08:47
1 تایید
سمیرا
سلام کار بسته بندی میخواهم از باسمنج 
11:28
بسته بندی
بسته بندی قطعات ماشین فقط و فقط در محدود بیمارستان کاشانی در غیر از این صورت تماس نگیرین ممنون
معصومه اسعدی
آیا این آگهی بسته بندی درسته یا کلاهبرداریه
22:10
1 پاسخ
2 تایید
1401/08/26
فاطمه منصوری
سلام
06:07
1 تایید
کلثوم
سلام خسته نباشید من کار در منزل میخوام ممنون میشم که من معرفی کنید از شهرستان نوراباد دلفان 
09:41
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
کلثوم
سلام خسته نباشید من خیلی نیازبه کار دارم ممنون میشم که منو معرفی کنید از شهرستان نوراباد دلفان 
09:46
کاری باشه ک تو خونه انجامش بدم معرفی کنید از باسمنج یا تبریز
12:19
1 تایید
اعظم صادقی
سلام وقت بخیر شھرستان فومن ھستم کار در منزل میخوام مثلا بستہ بندی حبوبات معرفی کنین
16:12
3 تایید
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
باباپور
سلام  وقتتون بخیر جویای کار بسته بندی در منزل هستم گیلان ،لنگرود 🙏لطفا معرفی کنید چون شرایط کار در بیرون ندارم .
20:42
دانا
سلام کار بسته بندی شرق تهران هستم 
23:09
1401/08/27
سلام جویای کار در منزل هستم اگه میشه راهنمایم کنین یا اگه کسیو میشناسید معرفیم کنید
10:34
بسته بندی
به‌ ی خانم جهت بسته بندی بیرون از منزل نیازمندیم
مریم وائلی
کار بسته بندی در منزل میخوام کسی سراغ داره 
11:43
1 پاسخ
پریا اعتدالی زاده
سلام کار درمنزل میخام ساکن شیراز هستم لطفا معرفی کنید 
23:34
1 تایید
1401/08/28
برات زاده
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام لطفا معرفی کنید تربت جام 
02:05
بسته بندی
سلام دوست عزیز مجموعه مابه نیروهای فعال جهت فعالیت بسته بندی وغیرحضوری اقدام کرده است به۱۰۰نفر نیروی فعال خانم وآقا جهت کاردرمنزل نیازمندیم کارفوق العاده راحت وآسان میباشد.شمادرروز ۴الی ۸ کاری فعالی...
نازنین صفری
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام لاهیجان
07:17
اس ام
معصومه اسعدی
آیا این آگهی بسته بندی درسته یا کلاهبرداریه
سلام کلا کلاهبرداریه 
11:10
جواد یوسفی
سلام  جویای کار در منزل هستم برای بسته بندی
13:55
بسته بندی
سلام. ی یک خانم جهت کار بسته بندی در تولیدی سیسمونی گرند بیبی نیازمندیم... بلوار فضیلت خیابان 31کنار پارک یاسمن ساختمان گرند بیبی... ساعت تماس 10 صبح تا2عصر
1401/08/29
بدری
باسلام از همشهری های عزیز خرم آبادی درخواست میکنم اگه کار در منزل واقعی باشه نه سرکاری یا کارگاه زنانه بلدن به من بگن ممنونم لطفا الکی مزاحم نشین 
00:07
سلام من دنبال کار هستم بسته بندی شده خونه خودم باشه خونه من هادی شهر هست ممنون میشم کار بدین
12:04
سلام من دنبال کار هستم بسته بندی منزل خودم باشه خیلی به این کار نیازمند خونه من هادی شهر است میشه جواب بدین پیام بدین ممنون میشم
12:05
طراحی بسته بندی برای سس کچاپ و مایونز
سلام و درود شرکت گلفام دنبال طراح گرافیست هست که بتواند برای سه محصول طراحی اولیه تهیه کند لطفاً مشتاقان این پروژه طرح اولیه در عرض ٣ تهیه کنند که قرار داد ببندیم برای طراحی های دیگر محصولات در آیند...
سلام کار بسته بندی درمنزل می خواهم
20:27
1 تایید
1401/08/30
امیر فکور
سلام کر درمنزل خودم میخواهم ممنون میشم 
14:00
1 تایید
سمیه مرادی
  سلام خسته نباشین ببخشین من دنبال کار در منزل میگردم از اصفهان و فولادشهر اگر باشه 
22:16
بسته بندی
دیپلمه مرد یا زن وعده غدایی بیمه ساعت کاری از ۱۱ صبج تا ۱۲ شب سرویس برگشت برای خانم ها خوابگاه برای اقایون ۲ ساعت استراحت روزانه
1401/09/01
صدیقه حسینی
سلام جویای کار بسته بندی درمنزل هستم
10:55
یگانه
کار بسته بندی در منزل انجام میدم  از کرج 
14:26
1 تایید
سلام کار درمنزل بسته بندی میخوام در فومن لطفا معرفی کنید 
16:37
بسته بندی آذر زیبا نقش تبریز
انباردار
استخدام بسته بندی آذر زیبا نقش تبریز بسته بندی آذر زیبا نقش تبریز در استان آذربایجان شرقی، شهر تبریز جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان آذربایجان شرقی استخدام می‌نماید انباردار جنسیت: آقا...
1401/09/02
لیلا صادقی فر
سلام من لیلاصادقی فرهست دنبال  کاردر منزل  بسته بندی حبوبات یا دستمال 
11:14
لیلا صادقی فر
سلام  من دنبال کاردرمنزل بسته بندی حبوبات یا دستمال کاغذئ
11:20
زیبا ندایی
سلام کار در بسته بندی در منزل می‌خوام  ساکن  اردبیل اگه کاری دارید لطفاً به این شماره زنگ بزنید 
11:59
مجموعه فعال در حوزه صنایع تولیدی
اپراتور و کارگر تولید و بسته بندی
یک شرکت معتبر تولیدی صنعتی در استان گیلان، شهر صنعتی رشت جهت تکمیل نیروهای خط تولید و بسته بندی از متقاضیان ساکن رشت و حومه با شرایط بسیار مناسب دعوت به همکاری می‌نماید. اپراتور و کارگر تولید و بسته ...
1401/09/03
فرشته رضایی
سلام من دنباله کارم اگه هست منزل انجام میدم 
09:43
فرشته رضایی
من از خلیل اباد هستم 
09:43
رقی
سلام کار در منزل میخوام خیلی ممنونم
11:09
کارخانه قطعات خودرو
✅️استخدام فوری فرصت طلایی: ✅️شرایط استخدام:✅️ ✅️استخدام فقط آقایان از سنین ۱۸تا ۳۴سال می باشد. ✅️مدرک تحصیلی از سیکل تا فوق لیسانس ✅️قسمت های کاری ::تولید،انبارداری،بسته بندی،مونتاژ،تعمیرات وفنی ،برق...
زهرا حسین زاده
سلام به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم. سپاس
12:09
1 تایید
سوسن اداره
سلام به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم .با تشکر 
20:40
1 تایید
1401/09/04
لیلا همسری
سلام من نیاز  به کار در منزل دارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم 
14:31
بسته بندی کالا در منزل خودتون
خدمت هم وطنان گل شرکت معتبر لوازم صنعتی(فرج( ) نیرو بگیرد . کار در منزل در خانه خودتان با کمک خانواده بسته بندی کالا انجام می دهید و می توانید یک فرصت عالی برای افراد بیکار یا افراد دنبال شغل دوم با ح...
ناهیدسادات طاهریان
سلام کاربسته بندی دراصفهان لطفا
18:42
1 پاسخ
محمدی
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم لطفابهم معرفی کنیدبسته بندی ساکن ملارد
20:48
1401/09/05
مرجان حسن اف
سلام نیاز مند کار در منزل هستم و بسیار نیازمند کار 
05:12
استخدام نیروی خدماتی در فروشگاه
استخدام نیرو خدماتی جهت بسته بندی بسته های پستی، دریافت بار، خرید، نظافت فروشگاه و انبار، ریختن چای و گرم کردن غذای پرسنل و چیدمان بار های جدید کار سبک
معصومه زنگنه
سلامم کاربسته بندی درخانه مییخوام معصومه
09:30
1 تایید
سلام 27 سالمه و به کار در منزل خیلی نیاز مندم  در استان اصفهان اتشگاه. زندگی میکنم. لطفا  بهم اطلاع  بدهید 
13:15
کار بسته بندی در اصفهان  در منزل نیاز دارم 
13:18
فروشگاه رگال و مانکن
گروه تولیدی آقای رگال ایران با بیش از ۱۰سال فعالیت درخشان در صنعت رگال و مانکن به چند همکار نیازمندیم ۱-همکارخانم جهت کار در واحد تولید و بسته بندی ۳نفر با حقوق ۶الی۹ تومان ساعت کاری صبح ۹الی ۱۷و...
زاهد خسروبیگی
سلام کار در منزل بسته  بندی میخوام
18:53
1 تایید
فاطمه انصاری
کار درمنزل می خواهم 
19:42
1 پاسخ
1 تایید
1401/09/06
سلام کاربست بندی درمنزل  میخام در اصفهان
06:18
خانم جهت کار در تهیه غذا نیازمندیم.
سلام . همکار خانم جهت کار در تهیه غذا نیازمندیم. وضایف:شست و شوی ضرف،بسته بندی غذا و خورده کاری. ساعت کاری ۹صبح تا ۸شب هر ۱۴روز یک روز آف حقوق 14 الی 16 آدرس:میدان امام حسین،خیابان نامجو
منیره حسنیان
سلام روز بخیر کار بسته بندی در منزل می خوام یا یک پاره وقت از کیش هستم
07:43
. نصیری
سلام کار درمنزل کاردستی  یا بسته بندی جوراب یا بُرس باشه با درآمد خوب  و منصف در مشهد باشه 
08:35
عمرانی
سلام کار درمنزل میخواستم مشهد 
11:10
بسته بندی لباس
به یک بسته بند لباس. نیازمندیم سن از ۱۵ تا ۱۸ سال باشد و اتباع باشد تایم پاسخ گویی به تماس. ها. از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۹:۰۰ شب
سلام خسته نباشید کار بسته بندی درمنزل خودم مبخام
17:48
سلام کاربسته بندی درمننزل میخوام کسی خواست زنگ بزنه قاعمشهر
19:53
1401/09/07
یوسفی
سلام  کاردرمنزل بسته بندی یامونتاژباشه انجام میدم ازقزوین
18:36
نیرو ماهر و ساده /انباردار/ حسابدار نیازمندیم
✅استخدام نیرو آقا وخانم ب تعداد محدود * کارگر ساده و ماهر . از سن ۱۸ سال تا ۳۸ سال در کارخانه معتبر تولید و بسته بندی پاستیل ✔۸سال متوالی برند اول در تولید کشور ✅ سرویس رایگان از : اسلامشهر . رباط‌ک...
هادی کاظمیان نسب
سلام خسته نباشید کار در منزل میخواهم شیراز
18:43
1401/09/08
سلام من کار در منزل  میخوام  از رشت 
08:38
پارسه
ناهیدسادات طاهریان
سلام کاربسته بندی دراصفهان لطفا
منم میخوام  کار بسته بندی در اصفهان ☹️
09:22
فروشنده ، حسابدار، انبار دار، بسته بند
لطفا تماس نگیرید فقط پیام درواتساپ رزومه ارسال فرمایید. فروشنده و حسابدار خانم انبار دار و بسته بندی خانم یا آقا حداکثر سن ۴۰ سال شرکت قطعات لپ تاپ
1401/09/09
زهرا محرابی
ساام من کار  در منزل میخوام  ،از شهرکرد. لطفا  معرفی کنید .
13:10
صنم
کار در بجنورد میخوام بسته بندی باشه 
21:34
1401/09/10
مریم رستمی
سلامم کار بسته بندی در منزل نیازمندم از قزوین
00:28
خانم جهت بسته بندی در کارخانه مواد غذایی
دوازده میلیون حقوق پایه/عیدی پاداش سنوات /پانصد هزار تومان پاداشت عدم غیبت/تعطیلات رسمی تعطیل می‌باشد/بیمه/ناهار/لباس کار/سرویس از سهندو راه آهن/ محیط زنانه می‌باشد و کار بسته بندی می‌باشد/ساعت کاری ۸...
سلام مه خانم شهزاده استم کاردر منزل  میخواهم
06:59
سودابه بابایی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام ملارد صفادشت
11:00
امینی
سلام‌ کاربسته  بندی  درمنزل‌شهررشت‌میخواستم
22:00
مونتاژ تجهیزات برق
یک شرکت مهندسی معتبر با 20 سال سابقه فعالیت در زمینه برق و الکترونیک، برای واحد تولید خود به افراد مستعد با شرایط زیر نیاز دارد: شرایط عمومی: - آقا ، حداکثر سن 28 و مجرد - فوق دیپلم و یا لیسانس رشته ه...
1401/09/11
معصومه ر رمصانی
سلام  کاربسته درمنزل  رومیخوام اازلاهیجان هستم
03:42
معصومه ر رمصانی
سلام به کاربسته بندی درمنزل میخوام  ازلاهیجان
03:45
1401/09/12
مرضیه فرهادی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخواستم خیلی احتیاج دارم
04:29
چک و بسته بندی لباس زنانه و کمک حسابدار(خانم)
مجموعه مزون آناهیتا، فروش اینترنتی شومیز، پیراهن، شلوار و دامن زنانه ( محیط مغازه ای نیست و شرکتی است ) نیازمند یک نیرو خانم که بخش اصلی کارش چک و بسته بندی لباس هست و فقط شاید بخش کوچکی از کارش ثبت ف...
رها آزاد
سلام وقتتون بخیر من دنبال کار درمنزل بسته بندی جوراب.لوازم تحریر و..در تهران
07:17
زهرا دهقانی
باسلام برای بسته بندی خشکبار مزاحم میشم 
12:30
1 پاسخ
زهرا دهقانی
کار جورکنید که عالیه 
12:31
نیروی خانم جهت کار در تولیدی کفش
به یک نیروی خانم جوان یا نوجوان اقا جهت بسته بندی کفش در کارگاه تولیدی به صورت ترجیحا تمام وقت یانیمه وقت نیازمندیم محیط تمیز و ارام اطلاعات بیشتر تماس یا چت در خدمتم
زهرا دهقانی
باسلام کار در منزل بسته بندی میخوام ممنونم 
12:33
پروین دهقانی
سلام ازبوشهرهستم کاردرمنزل میخواستم لطفاسراغ دارین بگین
23:53
1401/09/13
مینا نصرالله زاده
 سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم در استان گیلان شهرستان صومعه سرا هستم اگه کسی سراغ داره بی زحمت بهم خبر بده ممنون
08:34
استخدام کارگر ساده و ماهر برای تولید و بسته بندی
کارخانه معتبر و بزرگ به تعدادی کارگر ساده آقا و خانم جهت تولید ، مونتاژ،بسته بندی لبنیات نیازمند است . ⭐آغاز به کار از روز اول⭐ شرایط همکاری : پذیرش آقایان و خانمان رنج سنی ۱۸ تا ۴۰ سال (سابقه مهم نیس...
عباس رنجبردار
سلام وقتتون بخیرجویای کار بسته بندی در منزل هستم لطفا  معرفی کنید چون شرایط کار در بیرون ندارم.
12:25
فاطمه شفقی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام.لطفامعرفی میکنید.رشت
13:56
1401/09/15
سعیده آزادی گلستانی
 سلام وقت بخیر من خیلی به کار نیازمندم  ممنون میشم منو معرفی کنید شهرستان کرمانشاه 
08:51
مسئول پردازش کالا
استخدام خانم و آقا در فروشگاه وال مارکت همکاران ما، در فروشگاه وال مارکت فرایند جمع آوری و بسته بندی سفارشات را انجام میدهند شرایط همکاری : از 18 سال تا 40 سال ساعت کاری از ساعت 8 تا 17 عصر از ساعت 14...
1401/09/16
سلام کاربسته بندی در منزل میخوام، امکان دور کاری باشه، از مازندران 
07:09
سلام کار بسته بندی میخوام کار در منزل باشه لطفا معرفی کنید ، مازندران  هستم دور کاری باشه 
07:14
زهرا بزرگی
سلام کار در منزل میخوام ساکن رشت
11:53
1 پاسخ
همکار واحد تولید و بسته بندی
با سلام لطفا توضیحات رو کامل بخونید و به هیچ عنوان سوال تکراری نپرسید . شرکت ما در زمینه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی فعال می باشد ، جهت تکمیل کادر پرسنل به یک همکار برای بسته بندی محصولات و ارسال ...
اکرم صدیقی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام لطفامعرفی کنید
14:27
1401/09/17
سلام کار در منزل برای بانوان کار بسته بندی  میخوام
09:35
کیومرث گراوند
کاربسته بندی درمنزل میخام معرفی کنیدباتشکر
11:54
خانم جهت بسته بندی میوه و چیدمان
خانم جهت بسته بندی میوه و چیدمان در فروشگاه نارسیب واقع در ولی عصر- چهارراه رازی- جنب رستوران پاییزان حقوق و مزایا طبق قانون کار،بیمه کامل،روزهای تعطیل دوبل ، اضافه کاری دوبل ، بیمه و سایر مزایا هایپر...
مهدی
سلام کاربسته بندی درپاکدشت هستم
19:13
1401/09/18
معصومه  کاربست بندی میخوام ازبردسکن
19:16
1401/09/19
اری
کار در منزل میخام. شاهین شهر 
00:31
مجتمع چاپ و بسته بندی الماس
حسابدار ارشد
استخدام مجتمع چاپ و بسته بندی الماس مجتمع چاپ و بسته‌بندی الماس به منظور توسعه سرمایه انسانی توانمند خود، در استان اصفهان در حال گزینش و استخدام حسابدار ارشد می‌باشد. حسابدار ارشد جنسیت: خانم، آقا س...
آنارونقی
سلام کاربسته بندی در منزل میخوام از صومعه سرا
13:05
سیمااقاجانپور
سلام با عرض سلام من سیمااقاجانپور از رشت هستم.نیاز به کار در خانه هستم.با تشکر از کمک شما.شماره من.0**** 
13:34
1401/09/20
سمیه عباسی نژاد
باسلام لطفاکاربسته بندی درمنزل میخوام باتشکر 0****  
22:20
آشپز خانم (بهمنی)
به یک نفر خانم جهت انجام امور پخت وپز و نظافت بعداز آشپزی نیازمند میباشیم برای این کار نیاز به یک خانم خانه دار و مسئولیت پذیر میباشیم محدوده سنی ۳۵ تا ۵۰ کار در آشپزخانه و در محیط کاملا زنانه میب...
1401/09/21
نادره‌‌محمدی
مریم وائلی
کار بسته بندی در منزل میخوام کسی سراغ داره
سلام نیاز کار دارم
16:24
1 پاسخ
نادره‌‌محمدی
نیاز کار دارم
16:24
نادره‌‌محمدی
خیلی نیاز دارم کار
16:25
کار در منزل بسته بندی
سلام ما به تعداد نیرو خانوم جهت کار در منزل بسته بندی نیاز مندیم شرکت ما سعی داره تا کسانی که شرایط اقتصادی بدی دارند و امکان کار در خارج از منزل ندارن رو به درآمد پنج تا دوازده ملیون برساند برای اط...
نادره‌‌محمدی
نادره‌‌محمدی
سلام نیاز کار دارم
کسی جواب بدین
16:29
نادره‌‌محمدی
0**** 
16:29
مهسا برقیان
سلام وقتتون بخیر دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم هر بسته بندی که باشه فرقی نداره
18:57
کارگر اقا برای تولید و بسته بندی خشکبار
نیازمند نیروی کار آقا با سابقه حداقل 1 سال حداقل مدک مورد نیاز دیپلم دارای گواهی عدم اعتیاد و سوءپیشینه منظم و متعهد و مسئولیت پذیر محل کار:شهرک صنعتی اختیار اباد
1401/09/22
فرزانه فتاحی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل هستم     ژیلا هستم
05:09
1 پاسخ
1401/09/23
زهرا محمدولی
سلام میشه یه کار درمنزل در فردیس کرج معرفی کنيد ممنونم واقعا
19:44
زهرا محمدولی
میشه یه کار در منزل بسته بندی در فردیس یا کرج معرفی کنيد؟ ؟؟
19:45
نیروی آقا بسته بندی سوهان، انبار
با سلام تعدادی *نیروی آقا* جهت بسته بندی سوهان و نیروی انبار جهت همکاری نیازمندیم شرایط کار: حقوق بیشتر از قانون کار بسته به توانایی، بیمه، بیمه تکمیلی رایگان، حق شیف، حق شام، بن مناسبتی و ... مساعده...
1401/11/04
بهار نظری
نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی هرچی0**** 
16:44
1401/11/05
بابک رفیعی
فریبا هستم
کار بسته بندی جوراب درمنزل میخوام 
از کرج لطفا راهنمایی کنید ممنون
15:21
سلام خسته نباشید کار درخانه  بسته بندی اصفهان اگه هست میشه معرفی کنید 
18:56
دورگیر و اضافه زن و بسته بندی دمپایی
سلام وقت بخیر نیاز به دورپیر حرفی که بسته بندی بلد باشه هستم و یک اضافه زن دمپایی هستم تسویه هفته دیگه از شنبه تا پنجشنبه تسویه دوشنبه هفته بعد میشه سرویس رفت برگشت داریم
سمیه عزیزی
سلام کار در  منزل فریمان روستای ها فریمان بسته بندی ممنون میشم 
19:20
آتنا بلوچ
سلاکار بسته بندی درمنزل میخوام 
21:37
مریم فتح اللهی
سلام خسته نباشین کار بسته بندی در منزل میخوام خیلی واجبه لطفا معرفی کنید خیلی نیاز دارم 
22:15
صندوقدار خانم
با عرض سلام.کترینگ واقع در خیابان ادهم به یک نفر خانم صندوقدار برای شیفت عصر از ساعت ۱۷ الی ۲۲:۳۰ و یک خانم برای بسته بندی و آماده سازی آشپزخانه برای شیفت صبح نیازمندیم
1401/11/06
دولتی
سلام کار بسته بندی در خانه خودم هستم  در اردبیل لطفا راهنمایم کنین
05:20
فاطمه مختاری
سلام و خسته نباشید جستجوی کارهستم میخوام که بسته بندی در منزل باشد ممنون میشم .
16:01
فاطمه مختاری
سلام نیاز به کار دارم و میخوام این بسته بندی در منزل انجام  بشه ممنون میشم .
16:05
استخدام رسمی اقا
کارخانه صنایع غذایی ،جهت تکمیل کادر خود در واحد جدید،*از آقایان جوان (۲۰ تا ۳۰ سال)ودیپلم به بالا و مجرد(بدون سوابق اعتیاد و کیفری)*استخدام دائمی با قراردادرسمی میکند: بخشهای: ✔تولید و بسته بندی:۲۵ نف...
مرضیه نبی زاده
کار در منزل میخوااهم
17:19
سلام کاربسته درمنزل می‌خوام لطفاً معرفی کنین.مشهد
21:36
سلام جویای کار بسته بندی درمنزل هستم لطفامعرفی کنین.مشهد
21:37
جذب نیروی جوان و کاری
کارخانه تجهیزات پزشکی با سلام حتما شرایط کار خوانده شود بعد تماس بگیرید درصورت مشغول بودن یا عدم پاسخگوی مجددا تماس حاصل فرمایید تایم کاری از ساعت 8 صبح تا ساعت 17 بعدظهر فقط مجردین استخدام می کنیم ...
1401/11/08
سمیه عزیزی
سلام کار  در منزل میخام فریمان  لطفن معرفی کنید
07:08
زینب حسین پورمقدم
سلام خسته نباشید من کار در منزل مخوام ممنون میشم معرفی کنین شهرستان قوچان
08:22
میرزاخانی
سلام کار در منزل میخوام #اراک#
09:04
فرصت شغلی
پذیرش نیرو در کارخانه لوله پولیکا در بخش های( تولید، بسته بندی،انبار داری، ترخیص کالا ، بخش اداری و حسابداری) ✅شرایط سنی (۲۰ الی ۳۰ سال) برای آقایان مجرد و کاری ✅همراه با خوابگاه و سه وعده غذایی(صبحا...
1401/11/09
شعله نامداری
سلام وقت بخیر درخواست کار درمنزل رو دارم
12:11
سلام نیازکاربه  بسته بندی در منزل دارم  کرج هستم
16:04
نیازمند کار بسته بندی درمنزل کرج هستم
16:07
شکوفا منش
کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت)
شکوفا منش جهت تکمیل کادر خود در استان البرز از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) جنسیت: آقا نوع قرارداد: تم...
باران تاجیک
سلام جویای کار در منزل هستم مثلا هر نوع بسته بندی از اهواز لطفا معرفی کنید 
16:39
سلام‌‌خسته نباشی ازقزوین شهر بیدستان کاردرمنزل‌بسته بندی‌‌‌باشه، ماسه‌نفر هستیم
20:06
برای بسته‌ بندی‌درمنزل‌‌ماسه‌نفر یم‌‌قزوین شهر بیدستان شماری‌تلفن 0**** 
20:10
شکوفا منش
شکوفا منش جهت تکمیل کادر خود در استان تهران از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) جنسیت: آقا نوع قرارداد: تم...
1401/11/10
محدثه نصیرزاده
سلام کار در منزل میخوام از تبریز ممنون میشم منو معرفی کنین
21:46
1401/11/11
مرضيه فکرت اندیش
کار بسته‌  بندی  میخواهم
04:47
شهین رضایی
سلام خسته نباشین
من کاردرمنزل میخام
ساکن قزوینم
07:16
شکوفا منش
شکوفا منش جهت تکمیل کادر خود در استان های تهران و البرز از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) جنسیت: آقا نوع...
6952
سلام من کاربسته بندی میخام در اصفهان
18:47
1401/11/12
مریم عباسی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام لطفا معرفی کنید مشهد
03:30
با سلام خسته نباشی من بسته بندی در منزل نیاز دارم ساکین کرجم 0****  ممنون میشم با هام تماس بگیرین🙏
09:11
اصلاحات لیبل و موکاپ های آن-طراحی 3عدد بنر سایت
لیبل هاو موکاپ های از قبل طراحی شده احتیاج به اضافه شدن اسم شرکت و لوگو و تغییر رنگ دارند 3عدد بنر سایت برای 3دسته بندی محصولات طراحی شود
1401/11/13
سلام  من کار بسته بندی میخوام درسنندج.اگه لازم داشتید لطفا اطلاع بدید ممنون
05:43
سلام کار بسته  بندی در منزل میخام بسته بندی شکلات یا دستمال یا حبوبات  خواهشا راهنمایی کنین از شهر اصفهان ملک شهر
22:41
سلام به بسته بندی در منزل نیاز دارم خواهشا اگر میشه راهنمایی کنین ممنون میشم از اصفهان ملک شهر 
22:48
بسته بندی آقا استخدام کارآسان
استخدام آقا برای بسته بندی صنایع پلاستیکی ۱۰۰نفر استخدام فوری ساعات کاری ۷الی ۱۷ حقوق ۱۲ الی ۱۳ میلیون سن ۱۸ الی ۴۵سال پایان خدمت مهم نیست مدرک تحصیلی و سابقه کاری مهم نیست استخدام فوری از همه اف...
1401/11/15
کریمی
سلام من دنبال کار هستم کار در خانه میخوام  آدرس مختاری غربی  ممنون میشم   کار بدین
09:58
سارا حضرتی
سلام  کار در منزل بست بندی
10:14
1401/11/16
علیرضا دلخوش
سلام کا در منزل میخواهم
20:44
استخدامی دائم امیران خانم وآقاکارخانه آجیل وشکلات
تمامی شرایط استخدامی در آگهی ذکر شده لطفا بعد مطالعه کامل با منابع انسانی تماس بگیرید حقوق و مزایا طبق قانون کار به بالا بن ، ارزاق،وام ، عیدی ، پاداش، تسهیلات و... بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی وعد...
1401/11/17
زهرا ناسری
سلام جویای کار در منزل هستم لطفآ اگه کسی پیدا کردخبرم کنه 0**** 
17:04
1401/12/09
مهین مهماندوست
نیازمند کار بسته بندی درمنزل خودم هستم 
12:09
1401/12/10
مریم حمیدزاده
سلام دنبال کار در منزل هستم کار بسته بندی میخوام ممنون میشم هر کسی ک داشت خبر بده
13:24
صنایع بسته بندی دانا قوطی
نیروی خدمات
استخدام صنایع بسته بندی دانا قوطی صنایع بسته بندی دانا قوطی در تهران (منطقه ۷، نیلوفر) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید نیروی خدمات جنسیت: آقا سابقه کار: دارای سا...
معصومه زارعی
جویاکار بسته‌بندی هستم
20:19
1401/12/11
فاطمه یحیایی
سلام کار در منزل میخوام در تبریز
05:41
ماعده حبیبی
سلام یه کاردرمنزل میخام واسه اصفهان
12:03
جذب نیرو برای گمرک سراسری
باسلام به تعدادی نیروکاری و جوان در گمرک با شراط ذیل نیازمندیم : .انباردار .حسابدار .کارگر .بسته بندی .اداری و دفتری .حمل و نقل .پخش .روابط عمومی ... ●  ●   ●    ●   ●   ●   ●    ●    ● .شرایط سن2...
1401/12/15
ی بی سمیرا ایوبی
سلام نیاز کار درمنزل هستم بسته‌بندی هرچی باشه پاک کردن حبوبات درمنزل شیراز هستیم دروازه اصفهان 0**** 
07:33
سلمان شریفی
سلام من کاردرمنزل میخوام دوتابچه  کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون خیلی نیازدارم اگه کسی سراغ داشت بهم خبربده ممنون میشم شریفی هستم ازاصفهان خیابان کاوه
08:15
فاطمع ازاد
سلام خسته نباشید کار  بسته بندی در منزل میخام شیراز لطفان معرفی کنید تشکر
16:14
کشت و صنعت زرند
کارشناس تحقیق و توسعه (R&D)
استخدام کشت و صنعت زرند کشت و صنعت زرند در تهران (کهریزک) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارشناس تحقیق و توسعه (R&D) جنسیت: خانم، آقا سابقه کار: دارای سابقه کار...
1401/12/16
سعید.لیرانوند.
سهیلا جهنده
سلام  من بانو هستم هستم 37سال خونم بروجرده  میشه راهمایی کنید؟ 
15:39
سعید.لیرانوند.
سلام من خونه ام بروجرده کار در منزل انجام می
15:41
1401/12/17
رقیه امامی
سلام وقتتون بخیر
اگه دنبال کار در منزل هستین
فقط و فقط خانم ها 
من وسایل پوست و مو دارم مثل انواع کرم های دست ساز برای لک و جوش و انواع صابون و انواع قرص های لاغری و چاقی و ....
در ازای هر فروش درصدی میدم بهتون اگه تمایل دارین به این شماره پیام بدین 0**** 
فقط و فقط خانم ها
07:02
نیروی کار میپذیزیم
با سلام * پذیرش نیروی آقا و مجرد بین ۲۰ الی ۳۰ سال* خدمت هموطنان عزیز و گرامی جهت کار در کارخانه کیک و کلوچه و شکلات دعوت به عمل می آید در قسمت های مختلف از جمله نگهبانی بسته بندی کارگر ساده خد...
حق شعار
سلام وقت بخیر کار بسته بندی می خوام در خانه انجام بدم با تشکر
07:48
1401/12/20
سلام کار در منزل میخوام  اگر کسی  داشت به این شماره تماس بگیرد .0****  
19:18
1401/12/26
سارا رفعی
سلام م
11:43
صنایع بسته بندی دانا قوطی
کارشناس آزمایشگاه کارخانه تولیدی
استخدام صنایع بسته بندی دانا قوطی صنایع بسته بندی دانا قوطی در تهران (قیام دشت) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارشناس آزمایشگاه کارخانه تولیدی جنسیت: خانم، آقا...
1402/01/07
سکینه پرکار گشتی
سلام من فومن هستم کار بسته بندی در منزل میخام 🙏لطفا معرفی کنید ممنونم 
20:12
1402/01/08
سکینه عسکری
سلام  من ب کار نیاز دارم لطفا هر کاری ک در منزل انجام میشه تماس بگیرید 0**** 
10:32
سکینه عسکری
ادرسم خرمشهر 
10:34
استخدام بسته بندی خانم ۵۰نفر
استخدام فوری خانم بسته بندی صنایع پلاستیکی(کف پوش ،پارکت) ۵۰ نفر محیط امن وکار دائمی ساعات کاری ۷الی۱۷ حقوق ۱۲ میلیون افزایش بعد ۲ ماه کاری بیمه تامین اجتماعی،پایانکار وپایانسال،عیدی وعده غذایی ،و...
1402/03/11
مصطفی سلطانی
درود بر عزیزان
از آمل هستم کار در منزل بهم معرفی کنید ممنونم
مصطفی سلطانی
نیاز به کار بسته بندی دارم  در مازندران آمل
لطفاً معرفی کنید 0****  
08:25
1402/03/13
رقیه تاج الدین
سلتم جویای 
06:40
نیازمند نصاب سرویس خواب پیچ الیت هستیم
در صورت امکان اگر وانت هم داشته باشین عالیه و میتونین بارهای مشتریا رو برده و کرایه بگیرین و باعث افزایش حقوق ماهانه میشه و کارتون های بسته بندی هم نیز برای نصاب میشه و باز باعث افزایش حقوق میشه *****...
محنا شاهرخی
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام در دلفان اگه کسی هست معرفی کنه
10:30
1402/03/14
زهرا شعبانی
سلام کاربسته بندی میخوام درمنزل لطفا معرفی کنیدبابل
16:55
1402/03/15
زینب کاظمی
سلام کار بسته بندی میخوام از سنندج
11:42
بسته بندی و پرس محصول و فروش
«بسته بندی و پرس و آسیابگرادویه جات» (نیروی خانوم و اقا تا۳۷سال)محیط کاملا تمیز و بهداشتی،کارسنگین ندارد و درصورت تایید و پشرفت کاری افزایش حقوق شعبه قاسم اباد:خانوم و اقا شیفت عصر۱۵_۲۳ (ادرس محل ک...
1402/03/16
سلام یه کاربسته بندی که درمنزل باشه لازم دارم اهل تاکستانم 
20:12
سمانه رضویان
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام از شهر ساری 
لطفا معرفی کنید
20:18
1402/04/15
محمد صمدی
فاطمه انصاری
کار درمنزل می خواهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:01
داریان تجارت برکت
کارگر ساده
استخدام داریان تجارت برکت داریان تجارت برکت در تهران (منطقه ۷، عباس آباد) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: خانم سابقه کار: دارای سابقه کار نوع ه...
محمد صمدی
زهرا دهقانی
باسلام برای بسته بندی خشکبار مزاحم میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:02
محمد صمدی
فرزانه فتاحی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل هستم ژیلا هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:05
1402/04/19
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:06
جذب نیرو برای گمرک بازرگانی سراسری
باسلام به تعدادی نیروکاری و جوان در گمرک با شراط ذیل نیازمندیم : .انباردار .حسابدار .کارگر .بسته بندی .اداری و دفتری .حمل و نقل .پخش .روابط عمومی ... ●  ●   ●    ●   ●   ●   ●    ●    ● .شرایط سن2...
1402/09/07
مائده مولوی
نباشین کار در منزل می‌خواستم بسته‌بندی لطفاً برام زنگ بزنید سلام
 سلام خسته
سلام کار در منزل می‌خواستم 
09:47
به تعدادی نیروی کار خانم جهت کار پوشاک نیازمندیم
باسلام به تعدادی نیروی کار جهت کار چاپ و بسته بندی پوشاک نیازمندیم؛ ساعت کاری ۷ صبح الی ۱۳ ۱۳/۳۰ الی ۱۶ حقوق به صورت ماهانه تسویه میشود فقط تماس پاسخگو هستم با تشکر
وحید آقامحمدی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخام. ازقزوین
12:02
1402/09/09
سلام کاردرمنزل میخام بسته بندی لوازم تحریر از بویین زهرا 0**** 
1402/10/06
فاطمه قهرمانی
سلام کار بستهبندی  در منزل میخوام  از هشتگرد
18:44
نیروی بسته بندی خانم
استخدام نیروی خانم جهت بسته بندی قطعات پلاستیکی کارسبک وراحت بدون نیازبه سابقه یا مهارت خاصی ساعت کاری۷:۳۰الی۱۵ حقوق برای شروع روزانه۲۳۰ وقابل افزایش میباشد پرداخت حقوق ماهانه محل کار جاده کوه سف...
1402/10/08
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام اگه کارتون واقعی از کرج انجام میدم
21:04
1402/10/10
رها آغباشلو
سلام کاربسته بندی درمنزل مخواهم ازمرند،ممنون میشم
11:44
ندا مردانی
ندامردانی  سلام کاردرمنزل میخوام 
17:35
جذب نیرو در کارخانه ی قهوه نسکافه
به نام خدا تولیدی کارخانه ی قهوه و نسکافه در نظر دارد جهت کار در قسمت های زیر اقدام به پذیرش نیرو کند: قسمت های بسته بندی ،انبار داری،اداری،اپراتور دستگاه ،حسابداری. داشتن مدرک دیپلم به بالا عدم ...
1402/10/11
صغری زارع مویدی
سلام منم پول ریختم کار در منزل هیچ خبری نشد کلاهبرداری بود 
06:18
1402/10/14
مریم اسمعیل دوست
سلام  ببخشید کار در منزل  میخام  از لاهیجان  تو روخدا کسی سراغ  داره  کمکم  کنه  نیاز دارم  
12:10
فاطمه جلالی
سلام  کار  بسته  بندی منزل میخوام لطفا  راهنمایی کنید. شماره 0**** 
13:07
یک خانوم جوان بین 18 '30 جهت بسته بندی زنان سرپرست
یک خانوم جوان بین18تا 30جهت بسته بندی اولویت زنان سرپرست
1402/10/17
07:35
سلام
20:23
فاطمه قاسمی محمد ابادی
بسته بندی در منزل لطفا
21:06
منقل دار و کمک آشپز خدمات کترینگ رستوران
نیروی خانم یا اقا بسته بندی و کانتر دار (ساعت ۱۱ تا ۱۹) منقل دار (ساعت ۱۲ تا ۲۳) کمک اشپز (ساعت ۸ تا ۱۸) جا خواب برای نیروی شهرستان هست
حمید زعفرانی
سلام کار در منزل می خواستم پاکدشت تهران
23:01
حمید زعفرانی
سلام کار در منزل  بسته بندی می خواستم ازپاکدشت تهران 
23:02
1402/10/18
رقیه زاهدی
سلام. یه کاربسته بندی میخام درمنزل کسی هست منومعرفی کنه
06:56
شرکت خودروسازی کارگر حراست موزع(کمک راننده) راننده
استخدام فوری نیرو آقا ایرانی و اتباع در شرکت بزرگ تولید قطعات خودرو: در قسمت های: کارگر بسته بندی،حراست،موزع،راننده لیفتراک ،راننده پایه 1 و 2 و 3 نیازمند می باشد (شروع به کار از لحظه ورودهمراه ارتق...
رقیه زاهدی
سلام. یه کاربسته بندی میخام درمنزل کسی هست منومعرفی کنه
06:57
سلام وقت بخیر، کاربسته  بندی  درمنزل نیازدارم میشه معرفی کنید ازنجف اباداصفهان
08:15
1402/10/19
کبری جهانی
سلام کار بسته بندی در منزل می‌خوام لطفاً معرفی کنید از رشت
08:51
کارگر انبار
شرکت کمپرسور و هوای فشرده جهت تکمیل تیم عملیات و انبار خود به تعدادی نیروی آقا با شرایط زیر استخدام میکند - سن بین 18 تا 32 - مدرک دیپلم _ مسئولیت پذیر و دقیق - ترجیحا متاهل وظایف -انتقال بسته های ...
محدثه سجادی
سلام جویای کار در منزل هستم رودهن
14:17
1402/10/20
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز
13:24
فاطمه نفر
درود کار بسته بندی در منزل میخوام شاهدشهر. شهریار هستم
20:08
نیروی کار بسته بندی
به تعدادی نیروی کار متعهد جهت بسته بندی ترجیحا خانم در محیطی کاملا سالم وتمیز نیازمندیم کار بسیار راحت بسته بندی روی میز انجام میشود
1402/10/22
عسل علیزاده
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام .مشهد
13:29
سلام  وقتتون بخیر جویای کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان  فلاورجان 🙏لطفا معرفی کنید چون شرایط کار در بیرون ندارم .
18:55
1402/10/23
مرضیه نظایر
سلام کار در منزل میخوام
15:38
نوو نور دیسک پارس | Novo Nordisk
هماهنگ‌کننده SAP | SAP Coordinator
novo nordisk در سطح جهانی به عنوان بهترین مکان برای کار شناخته شده است و برای دو سال متوالی در سال های 2022 و 2023 در صدر رتبه ها قرار گرفته است. این زمان هیجان انگیزی است برای پیوستن به novo Nordisk ...
فهیمه زین العابدین
سلام من کار در منزل بسته بندی میخام هر چی باشه باشه
17:33
1402/10/24
سلام کار در منزل معرفی کنید لطفا از تهران تهرانپارس شرقی
13:04
سلام خسته نباشید کار در منزل میخاستم میسه معرفی کنید ممنون
16:02
داریان تجارت برکت
کمک حسابدار
استخدام داریان تجارت برکت داریان تجارت برکت در تهران (منطقه ۷، عباس آباد) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کمک حسابدار جنسیت: خانم سابقه کار: دارای سابقه کار نوع ...
فریبا دانش عدالت
سلام من احتیاج به کار در منزل هستم
17:50
عزیزعلی نظرپور
سلام لطفاً به من هم کار بسته‌بندی هر اجناسی باشه اشکال ندارد انجام میدم به کار احتیاج دارم 
22:50
1402/10/25
سلام کار در خانه میخاستم کسی سراغ ندارد
05:10
صنایع چاپ و بسته بندی امیران
مسئول دفتر
استخدام صنایع چاپ و بسته بندی امیران صنایع چاپ و بسته بندی امیران در تهران (منطقه ۴، حکیمیه) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید مسئول دفتر جنسیت: خانم نوع همکاری: ت...
شیرین پورناصرانی
سهیلا جهنده
سلام کار بسته بندی در منزل میخواستم 
06:57
افسانه نجفی
سلام کار بسته بندی در منزل می خواهم لطفا معرفی کنین از بابل هستم میخواهم تو بابل باشه
08:42
1402/10/26
رقیه نورنژاد
کار  در  منزل  میخوام   بابل 
03:53
نیروی خانم جهت کار بسته بندی
به یک نیروی خانم، کاری و زرنگ جهت کار در تولیدی نبات نیازمندیم پر کردن جعبه، خرد کردن، بسته بندی و.... حقوق بستگی به میزان کار شما داره و توافقی هست فقط تماس بگیرید سرویس ندارد بیمه ندارد کار در م...
خدیجه جباری عادل
سهیلا جهنده
05:30
ط سهراب
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه کسی سراغ داره بگه لطفا (شیراز)
06:02
کار بسته بندی در منزل میخوام 
06:42
همکار ، فروشنده ، خانم ، محدوده سه راه امین
به یک همکار ، فروشنده خانم جهت بسته بندی سبزی و فروش در فروشگاه محدوده سه راه امین ساعت کاری ۱۰ تا ۱۷ جمعه ها : تعطیل تعطیلات رسمی : تعطیل ( لطفا فقط از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۴ تماس بگیرین )
ممنون میشم اگه کار بسته بندی در منزل هست معرفی کنید خیلی بهش نیاز دارم 
06:45
ستایش ساده
سلام. کار بسته بندی. درمنزل میخوام از قوچان و درگز مشهد
10:06
پروین جمالی نیا
سلام کار بسته بندی در منزل لازم دارم لطفا اگ میشناسید برای تربت جام معرفی کنید
11:17
کارخانه کیک و کلوچه نیرو میپذیرد
با سلام * آقایان مجرد بین ۲۰ تا ۳۰ سال * خدمت هموطنان عزیز و گرامی جهت کار در کارخانه کیک و کلوچه دعوت به عمل می آید در قسمت های مختلف از جمله نگهبانی بسته بندی کارگر ساده خدمات خط تولید ...
منیژه تریان
سلام کاربسته بندی در منزل میخام لطفاً معرفی کنید
11:23
سهیلا جهنده
پرویزسبحانی
12:14
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام
13:02
استخدام نیروی کار خانم جهت بسته بندی
۱. کار کنترل و بسته بندی چوب بستنی است ۲. محدوده کار نزدیک ملارد ، شهرک جعفریه ، ملاردویلا ، شهرک طلایی ، سرآسیاب و مارلیک است ۳. سرویس به محدوده های ذکر شده دارد ۴. بیمه دارد ۵. ساعت کاری از ۷ تا ساع...
من کار بسته بندی در منزل میخوام از سعید آباد
13:08
1402/10/27
ثریا ویسی آیینه و ندی
سلام وقت بخیر نیازمند کاردرمنزل هستم استان کرمانشاه شهر اسلام آباد غرب 
23:32
1402/10/28
سلام کار بسته بندی در منزل را میخام
10:54
کارگر ساده جهت کار کارگاه تولید جعبه و بسته بندی
کارگاه تولید جعبه و بسته بندی بلور ساعت کار ۸ الی ۴:۳۰ محل کار کارگاه کرج شهرک وحدت حقوق پایه مزایا عیدی سنوات وزارت کار بیمه تامین اجتماعی
سلام کار بسته بندی درمنزل میخوام
10:54
زهرا حیدری
سلام دنبال کار هستم بسته بندی باشه تو خونه.واقعا لازم دارم.لطفا اطلاع بدید
12:39
زینب حاتهی
سلام کاربسته بندی میخوام لطفامعرفی کنید0**** 
20:45
استخدام درکارخانه تخمه وتنقلات آقا وخانم
کارخانه معتبر بسته بندی تخمه وتنقلات به تعدادی کارگرساده آقا وخانم جهت بسته بندی +کارگر انبار +انبار دار +خدمات + سرپرست خط تولید +حسابدار+خدماتی راننده ایسوزو+موزع نیازمند می باشد بدون تعدیل نیرو +...
سمانه معصومی
سلام من از رشت  پیام میدم کار در منزل میخواستم .لطفا اگه کسی کار در منزل داره بتونم انجام میدم‌
21:32
1402/11/01
طیبه پوررستم پوررستم
سهیلا جهنده
طیبه پوررستم
10:38
سید مصطفی جاهدی
کار میخوام توی شهرک صنعتی  فریمان
15:24
اتوکار و بسته بندی
به تعدادی اتوکار اقا و بسته بند خانم نیازمندیم.
1402/11/02
مریم ..
سهیلا جهنده
سلام منم کار در منزل بسته بندی لوازم تحریر لباس جوراب هرچی باشه نیاز دارم هم خودم هم مادرم سرپرست خانواده هم هست اگه بود به منم بگید ممنون
03:25
مریم بابایی
سلام...دنبال کار درمنزل بصورت  پاره وقت  بدون بیمه هستم.
08:36
مریم بابایی
ماریا هستم به کار بسته بندی درمنزل بصورت نیمه وقت دراصفهان نیازمندم
08:36
پیشرو پلیمر طبرستان
رنگ کار و پولیش کار
جنسیت: آقا استان مورد نیاز: مازندران شهر مورد نیاز: بابل مسئولیت پذیر و متعهد سن: محدودیتی ندارد ظاهر آراسته و مناسب حداقل مدرک تحصیلی: دیپلم سابقه کاری: داشتن سابقه کاری مرتبط مزیت بشمار میرود کارت...
خسروان
کار بسته بندی میخام در منزل
11:11
خسروان
کار در منزل میخام لطفان اطلاع بدید 
11:14
سهیلا جهنده
سلام خسته نباشید چه کاری هست
11:58
کارگر و کمک اپراتور تولید
شرکت آرتاپلاست فعال در زمینه تولید و چاپ و بسته بندی نایلون (پلاستیک) شرایط تحصیلی : دیپلم یا فوق دیپلم شرایط سنی : حداکثر 35 سال جنسیت : آقا (دارای کارت پایان خدمت یا معافیت) ساعت کاری بصورت سه شی...
1402/11/03
فاطمه درعلی
کار درمنزل میگردم نیست
14:37
سلام من کاردرمنزل میخوام لطفآ معرفی کنیدفومن
15:25
1402/11/04
حسین علیدوست
سلام خسته نباشین من خانم خانه دارم کاردرمنزل بسته بندی میخوام
08:21
کارگر وردست نجار در کمرد
به یک کارگر وردست نجار جهت فعالیت در کارگاه، و جابجایی و بسته بندی نیاز داریم ادرس کمرد صنعت غربی خیابان معدن سنگ یکم از پذیرش اتباع بدون کارت اقامت معذوریم
حسین علیدوست
سلام کاردرمنزل بسته بندی باشه من خانم خانه دارم
08:21
1403/02/04
زهرا جعفری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم.
08:10
سلام خدا قوت لطف  کنید کار بسته بندی  لازم دارم ممنون🙏
11:17
۱۰نفر نیروی خانم و ۱۰نفر نیرو مرد بازنشسته
بسته بندی مواد غذایی ساعت کاری ۷تا ۱۵ تعطیلات رسمی و جمعه تعطیل سرویس دارد بیمه ندارد
مریم صمدی
سلام  منم به کار نیاز دارم لطفا راهنمایی کنین
17:10
مینا دوست محمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم 
من اصفهان اطراف شهر مبارکه هستم 
20:47
مینا دوست محمدی
لطفاً اگر کسی کار سراغ داره اطلاع بده 
متاهل هستم
20:48
نیروی جوان خانم و آقا در کارخانه قهوه
✅استخدام ۱۵ نفر جویای کار ایرانی و اتباع * کارگر ساده و ماهر. از سن ۱۸ سال تا ۴۰ سال در کارخانه معتبر تولید و بسته بندی قهوه ✅ سرویس رفت و برگشت رایگان ✅ مزایا : بیمه تامین اجتماعی ، بیمه تکمیلی ...
مینا دوست محمدی
این آگهی در کرج
20:49
سلام دنبال کاردرمنزلم کمک کنید ممنون تربت حیدریه
21:18
1403/02/05
سلام  کار بسته بندی در منزل میخوام 

06:27
مدیر تولید کارتن سازی
با سلام و احترام به متخصصین صنعت کارتن شرکت کارتن سازی پاشالیزر، به عنوان یک شرکت پیشرو در صنعت بسته بندی ، در جهت توسعه و ارتقاء سطح کیفی محصولات خود، از یک مدیر تولید با تجربه و توانمند دعوت به همکا...
9516
06:27
نرگس حیدری
باسلام من جویای بسته بندی در منزل هستم 
07:04
نرگس حیدری
باسلام نیاز به کار در منزل دارم بسته بندی نرگس حیدری از شهر اصفهان 
07:07
کارگر ساده آقا جهت بسته بندی قطعات موتور خودرو
شرکتی معتبر صنعتی جهت تکمیل پرسنل خط بسته به تعداد 15 نفر نیروی کارگر آقا جهت بسته بندی قطعات موتور خودرو نیازمند می باشد ساعت کاری: 8 ساعت کار از 06:20 الی 14:30 در صورت نیاز تا ساعت 18:30 اضافه کار...
کاردرمنزل میخوام شهرقدس 
07:44
سلام  کار در منزل میخوام بسته بندی ن  نجف اباد امیراباد ساکن هستم 
11:36
مهدیه درود
کار بسته بندی در منزل
22:10
همکار خانم در تولیدی عروسک
به یک‌نفر خانم‌جوان ۱۸-۳۵ سال جهت کار مونتاژ عروسک نیازمندیم محیط کارگاه زنانه حقوق ثابت ماهیانه ۳/۵۰۰/۰۰۰ ساعت کاری ۷-۱۴ تعطیلات رسمی تعطیل هستیم در ماه دو روز مرخصی داریم کارمون سرهم بندی عروسک و بی...
1403/02/06
سلام. کار در منزل. میخام اگه هست خبر بدید لطفان
09:38
سلام دونبال ی کار بسته بندی هستم توخونه خودم لطفا راهنمایی کنید
12:18
1403/02/07
بهار
سلام نیازمندکاردرخانه هستم درتیران وکرون
08:46
1 پاسخ
بازاریاب حضوری سوسیس کالباس بوفالو پخش یزدان
پخش یزدان با دارا بودن نمایندگی برند های بوفالو و سومر و ۷۱۲ در سوسیس و کالباس و همبرگر که شامل یک تنوع قیمتی از متوسط تا ارزان ولی کیفیت بالا و نیز تنها پخش دارای همبرگر دستی با مجوز و استاندارد که م...
1403/06/15
محمد صمدی
بهار
سلام نیازمندکاردرخانه هستم درتیران وکرون
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:54
1403/06/16
سلام. لطفاً کار در منزل دارین خبر بدین برام 0****  خانم امیری
13:16
سولماز دولی
سلام کار  بسته بندی در منزل می‌خوام لطفاً معرفی کنید از تبریز
15:57
استخدام کارگر ساده آقا خانم در بسته بندی گوشت /مرغ
‼️فراخوان استخدام فوری کارخانه بزرگ و معتبر تولیدو بسته بندی گوشت و مرغ‼️ کارخانه بزرگ و معتبر گوشت و مرغ به تعداد زیادی نیروی انسانی خانم و آقا و کاری در قسمت بسته بندی ،کارگرساده تولید،راننده پایه...
 سلام  زهرا دل افروز هستم کاربسته  بندی درمنزل میخوام لطفاً معرفی کنید 
18:56
منصور تیموری۶۴۵۹
سلام منیهخانوم سرپرست هستم اگه بشه برای بسته بندی  درمنزل  میخوام
21:44
سلام من کار در منزل میخام از اردبیل
23:39
استخدام نیرو ساده
باسلام و وقت بخیر لطفا با دقت مطالعه کنین تمام موارد در توضیحات ذکر شده است نیرو آقا شرایط سنی 20 تا 30 سال محل کار : بلوار کوشش ساعت کار از ساعت 8 صبح تا 7 عصر (یک ساعت تایم نهار و استراحت) پنجشنبه ه...
1403/06/19
شریفه آلبوغبیش
سلام خسته نباشید من کار در منزل می‌خوام ممنون میشم معرفی کنید دوتا بچه یتیم دارم خوزستان امیدیه 
سلام نیازمند کاربست بندی در منزل هستم
12:07
سلام کار بسته بندی در منزل می‌خوام از رودهن هستم 
12:45
استخدام کارگر خانم
استخدام کارگر خانم جهت کار در بسته بندی لوازم تولد سن زیر ۳۵ سال ساعت کاری ۸ صبح تا ۶ عصر صبحانه دارد ۱ ساعت ناهار و استراحت جمعه و روزهای تعطیل تعطیل است پنج شنبه ها یکی درمیان تعطیل بیمه عیدی ثنوات ...
1403/06/20
معصومه میرمحمدی
11
16:15
1403/06/21
عفت قهاری
کاربسته بندی درمنزل می‌خوام لطفا معرفی کنید
06:39
نگین ایمانی
کار بسته بندی در خانه میخواستم
کارگر ساده جهت انبار
کارگر ساده جهت بسته بندی و امور روزانه انبار فروشگاه لوازم برقی محدوده سنی ۱۸ تا ۳۰ سال تبعه افغان با کارت هم پذیرفته میشود بدون جای خواب
 کار در منزل میخوام از شهرستان کاشمر هستم
خوش حال میشم معرفی کنید 
12:23
سلام کار بسته بندی میخوام در شهر نهاوند خانم احمدوند
17:24
افسانه احمدوند
17:25
کارخانه گوشت و پروتئین کارگر آقا و راننده/خوابگاه
کارخانه معتبر تولید گوشت و پروتئین از آقایان جوان و کاری (ایرانی و اتباع) در قسمت های خط تولید و بسته بندی ،کارگرساده، راننده پایه 1 و 2 و 3 راننده لیفتراک،موزع،حراست دعوت به همکاری مینماید. ✴️کار راح...
سلام چ جوری  باید استخدام بشم لطفا راهنمایی کنید 
19:46
1403/06/22
فاطمه قاسمی
سلام وقت بخیر کار در منزل بسته بندی هرچی باشه مشکلی ندارم فقط حقوقش خوب باشه ( استان همدان شهرستان اسداباد ) 
11:41
1403/06/28
فیروزه عینی
سلام دنباال کار در خانه هستم لطفا به من کمک کنید لطفا عینی هس
21:31
کارگر بسته بندی
کارگر بسته بندی جهت خط تولید بستنی. ترجیحا دارای مدرک دیپلم.
1403/09/30
سونیا مهدوی
سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز
بنده رشته تحصیلی علوم انسانی بود و دیپلم دارم و چندین سال کار کردم و سابقه کاری دارم اسمم سونیا مهدوی‌25سالمه دنبال کار هستم که شهر گرگان باشه 
حسابداری فروشندگی کارمندی اداری حتی درحال حاضر مدرک مربی گری برای اکستنشن مژه کاشت موقت مژه و لیفت و لمینت مژه و ابرو دارم و هم خدمات انجام میدم و هم هنرجو قبول میکنم آموزش میدم و مدرک فنی حرفه ای بهشون میدم درکل اگه مایل به همکاری و یا احتیاج به همکار داشتین خوشحال میشم بهم بگین چون واقعا تو شرایط سخت بیماری پسرم که دوسالش هست و داعم تشنج میکنه با ابن حال همسرم میخواد بخاطر بیماری پسرم ازم جدابشه و زندگی جدیدی و شروع کنه واسه خودش و من میمونم بدون کار و بیمه با یک نوزاد مریض که جونم واسش میره خدایی خرج بیمارستان و دارو سنگینه کمک کنین شغل خوبی کار خوبی داشته باشم احتیاج به حمایت شما دارم 
0****  این شماره منه قبلش پیام بدین که برای کار دنبال کسی هستین و پیاممو خوندین خدا خیرتون بده از همتون ممنونم 
00:23
شنبه 1 دی 1403، ساعت 12:11