دنبال کن

نیازمند کار بسته بندی لوازم تحریر یا حبوبات در منزل هستم.

بسته بندی

1401/12/05
ایران مگا فوم
مدیر بازاریابی محتوا
سلام ودرود.. بازاریاب با نفوذ و با فن بیان بالا جهت بازاریابی در ضمینه ساخت وتولید قالب وقطعات فوم پلی استایرن وبسته بندی از صفر تا صد نیازمند هستیم محل کار کلیه نقاط ایران ومراکز تولیدی وتولید لوازم ...
لیلا ولی پور
یه خانم هستم نیاز به کار درمنزل دارم 
شهر ساری هستم
10:07
3 تایید
لیلا ولی پور
حبوبات یا هربسته بندی دیگه 
10:08
4 تایید
زینب تقی‌زاده
سلام من ی خانم 42ساله هستم نیازمند کار درمنزل هستم ساکن شهرضا هستم 
18:20
2 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
با سلام به یک نیرو خانم جهت بسته بندی در منزل خودمتقاضی نیازمندم لطفا فقط وات پیام دهید
1401/12/06
دلارا روحانی
سلام من ی خانم هستم نیازمند کار از اصفهان
14:22
1 پاسخ
1401/12/10
خانم امانی
سلام من یه خانم هستم مشهدی
دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم 
15:00
1401/12/11
۸۹۷۰
سلام نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
03:31
بسته بندی
سلام بسته بندی تشریف میارید فروشگاه ما بسته بندی میکنین به ازای تعداد بسته بندی که میکنین مبلغ دریافت میکنین به ازای هر بسته ۱۵۰۰ تومن
1401/12/13
خانم محمدی
سلام تعدادی خانم هستیم ک دنبال کار بسته بندی در منزل خودمان هستیم کار فقط در شیراز باشه ممنون
17:39
2 تایید
صدیقه شریعتی
زینب تقی‌زاده
ببخشید شما فقط دنبال کار بسته بندی هستید?
20:40
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
منم دنبال کار بسته بندی در منزل بودم اما الان کار خیلی بهتری توی خونه پیدا کردم..می‌دونم که آدم از ناچاری این کارو می‌کنه ..اما کارای بهتری هم هست که باعث رشد آدم هم میشه
20:43
5 پاسخ
5 تایید
بسته بندی
بسته بندی در کارگاه نیروی اقا نیاز داریم سنین ۱۲ به بالا ساعت کاری ۸ الی ۱۳ ۱۳ الی ۱۴ وقت ناهاری و استراحت ۱۴ الی ۱۹ پایه حقوق از ۱۲ الی ۱۴ محدوده ابراهیم آباد خیابان سید جمال الدین اسد ابادی س...
1401/12/14
سلام خسته نباشید منم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کار در تهران باشه ممنون 
08:47
1 تایید
از مشهد هستم دنبال کار در خانه هستم 23سالم هست خاستین خبر بدین 
16:46
2 پاسخ
1401/12/15
لیلا امینی
سلام من از زازران فلاورجان هستم نیاز ب کار در خانه  بسته بندی مواد غذایی وحبوبات دارم  راهنمایی کنید 
10:41
1 تایید
باز طراحی بسته بندی صابون برای یک برند معتبر
برای یک صابون تولید شده خودمان نیاز به یک باز طراحی امروزی با الهام و الگو قرار دادن یکی دیگر از محصولاتمان(صابون گلیسیرینه پرفروش) داریم نیاز به فردی داریم که خلاق باشد و با فضای بازطراحی آشنا باشد ...
رضوانه سادات
سلام  من یه دختر هستم 
نیازمند یک کار هستم  مثل بسته بندی اینا سبزوار 
16:45
1 پاسخ
مریم
سلام من 22 سالمه ساکن کرمانشاه هستم کار بسته بندی در منزل کسی داشت خبرم کنه
21:28
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم تهران مختاری حالا بسته بندی لباس لوازم آرایشی و یا حبوبات باشد فرقی نمیکند ممنون
22:50
1 تایید
بسته بندی
به نیروی خانم برای کار بسته بندی ساعت کار از ۹ صبح الی ۶ عصر پایه حقوق ۱۲ میلیون تومان محدودیت سنی از ۱۸ الی ۲۵ سال
1401/12/16
Alipour
سلام من 18سالمه ساکن صباشهر کار بسته بندی در منزل کسی داشت خبر بده ممنون میشم 
18:28
سلام دنبال کار در خانه هستم کازرون 
20:52
1401/12/17
کورانی
سلام من کاردرمنزل خیلی خوب وعالی روتوسط یه دفترکاریابی پیدا کردم شغل ودرامدالانم ومدیونشون هستم توی خونه کارمیکنم وبالای 4میلیون درامد دارم
0**** خیشوند شماره کاریابی هست
09:30
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
به تعداد محدود خانم مجرد زیر۴۰ سال و اقا زیر ۳۰سال جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:...
سلام من يه خانم 30 ساله هستم دنبار كار مى كردم در منزل باشه شماره تماس 0**** تكاب
13:48
1 پاسخ
زهرا ارین
سلام خانمی هستم 21سالمه ساکن ازنا هستم دنبال کار بسته بندی در ازنا 
21:42
1401/12/18
پایاب
سلام دنبال کاردرمنزل خودم هستم بسته بندی هرچی باشه پاکدشت هستم 
04:40
بسته بندی
به ۲ نفر همکار اقا جهت همکاری در قسمت بسته بندی نیازمندیم جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرین تشکر
ساینا
سلام دنبال کار در منزل در خانه خودم میگردم نیاز مند هستم 
12:56
محمدوهابی
سلام خانم 40ساله ،متاهل ،نیازمند کار درمنزل هستم مثل بسته بندی ،ساکن رشت
21:01
1 پاسخ
محمدوهابی
صدیقه شریعتی
منم دنبال کار بسته بندی در منزل بودم اما الان کار خیلی بهتری توی خونه پیدا کردم..می‌دونم که آدم از ناچاری این کارو می‌کنه ..اما کارای بهتری هم هست که باعث رشد آدم هم میشه
سلام ،میشه لطف کنید بگید چه کاری هستش ،من هم دنبال کار در منزل هستم .ممنونم
21:03
بسته بندی
به تعدادی خانوم برای کار در تولیدی بسته بندی نیاز مندیم ساعت کار توافقی نحوه تسویه هفتگی کار آسون و ساده
سلام من ی خانومم آشنا وسابقه کاردرتولیدی تریکو ولی اشنا به بسته بندی  اتو کاری اکه در منزل باشه باحقوق دونه ای 
22:31
1 تایید
1401/12/20
۹۴۳۳
از مشهد هستم دنبال کار در خانه هستم ۲۳سالم هست خاستین خبر بدین
سلام خسته نباشید دنبال کار در خانه هستم در رشت
10:23
سلا من به دنبال یه ایده کار برای یه دختر و پسر جوان هستم اگر ایده ای دارید لطفاً بگید 

17:04
بسته بندی
تولیدی ورزشی پوشاک به تعدادی نیرو بسته بندی نیاز دارد
سلام

من به دنبال یک کار در خانه هستم میشه لیست کارهای که در منزل میشه انجام داد برای کارفرما چیه؟؟؟؟
17:05
1 پاسخ
دلارا روحانی
سلام من ی خانم هستم نیازمند کار از اصفهان
قالی بافم بیمه دارم نیازمند کاردر منزل هستم
18:34
1401/12/23
باقری
سلام من میتونم مثلا بسته بندی اینا انجام بدم کار درمنزل 
11:34
1 پاسخ
طراحی جعبه محصول
به یک طراح گرافیک برای طراحی جعبه محصول نیاز دارم. 🔹 جزئیات پروژه: طراحی جعبه محصول (ابعاد دستگاه و مشخصات ارسال می‌شود). فایل طراحی باید آماده برای چاپ روی ایندربرد ۳۰۰ گرم + لمینیت باشد. فایل ن...
باقری
11:34
1 پاسخ
زهراشهرکی
سلام خانم 35 هستمم،دنبال کار درمنزل هستم هر کاری مهم نیس فقط درمنزل خودم انجام بدم0**** رحیم زاده
14:30
دبیری
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم کاربسته بندی نورآبادگنبدکاووس بهاره
16:14
بسته بندی
سلام کار بسته بندی هستش در منزل خودتون انجام میشه رفت و امد کار با خودمونه برای اطلاعات بیشتر تلگرام پیام بدید شرایط و حقوق و نوع کار توضیح بدم فقط تلگرام
1401/12/25
آمینه انکارد
سلام
من یه خانوم 28سالمه دنبال کاردرمنزل تربت جام
11:47
1 پاسخ
آمینه انکارد
کی خبرمیدین
11:48
2 پاسخ
1402/01/02
سلام من دنبال کار مونتاژ وبسته بندی در حانه هستم درحوزه ی شهریار شاهدشهر
06:03
بسته بندی
به یک شخص بابت بسته بندی پوشاک و جین زدن با تجربه حداقل ۲سال نیازمندیم از ساعت ۸تا ۶ونیم جز ایام تعطیل
1402/01/04
امینی
سلام من خانم امینی هستم نیاز به کار دارم در چهاردنگه
17:42
سکینه حسینی
سلام دونفر  خانم فعال هستیم نیازمند کار بسته بندی هر وسیله وخوراکی و... در منزل ممنون میشم خبر بدید
ساکن استان فارس
18:10
1402/01/06
جوان بخت
سلام  من یک خانم هستم مشهدی دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هست
09:35
بسته بندی
کار در کباب بناب و سابقه کار حداقل یک سال را داشته باشد
1402/01/07
حکیمه کوهکن
سلام خانم هستم تهران هستم متولد 1356
دنبال کار در منزل هستم
07:24
ماه پری فیضی
سلام من خانم 29ساله هستم نیازبه پول دارم دنبال کاردرخانه هستم دراصفهان زندگی میکنم
10:35
1 پاسخ
عباسعلی ابولفظلی
سلام 
10:59
جویای کار در منزل هستم بسته بندی
نیاز مند کار در منزل هستم محدوده قایمیه بسته بندی مزاحم نشید
1402/01/08
سلام من دنبال کارهستم
04:44
زهرانوروزی
سلام بنده 24سال سن دارم نیازمندکاربسته بندی در منزل هستم 
09:18
1 پاسخ
1402/01/09
ناهید عبدی
سلام نیازمندم کار بسته ندی هستم لطفا  راهنمایی کنید
10:28
دارو سلامت فارمد | HI HEALTH
داروساز | Pharmacist
شرکت دارو سازی دارو سلامت فارمد در راستای تقویت تیم های تخصصی خود در بخش تولید از میان افراد واجد شرایط، مدیر تولید (Production Manager) استخدام می کند. شرح وظایف: - آشنایی و تجربه کاری در حوزه تولید ...
پروین اخلاقی
سلام کار به چه صورتی هست در منزل
17:59
1 پاسخ
1402/01/10
سلام خانم هستم دنبال  کار در منزل هستم در محسن اباد برخوار 
17:58
1402/01/11
توروسننع؟!
نیازمند بسته بندی در منزل هستم یزد اردکان
00:57
نیروی خانم و آقا تولید و بسته بندی گردو آجیل
✳️خط تولید و بسته بندی محصولات آجیل و خشکبار : .کار هم به صورت نشسته هم ایستاده است کار سنگین نیست و جابجایی ندارد فقط بسته بندی و خط تولید است ✳️تایم کاری ۸ ساعت کاری بهمراه اضافه کار سرویس رفت و ...
توروسننع؟!
یه خانم هستم نیازمند کا در منزل بسته بندی اردکان 
00:58
زینب غلامیان
منم  از بابلم نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم
09:02
1402/01/14
سهیلاخزایی
سلام یه خانم هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم
02:04
اتوکار خانم
به چند اتوکار خانم ماهر جهت کار در محیط کاملا زنانه نیازمندیم. ساعت کاری ۸ تا ۱۸ به همراه تایم ناهار و استراحت. محل کار اسلامشهر شهرک صادقیه (شهرموسی) پرداختی به صورت ماهانه و مرتب بدون بسته بندی کار ...
فرشته قلیچ
سلام منم دنبال کار بسته بندی حبوباتم توقوچان
12:28
سلام کاربسته بندی در قوچان نیازمندم 
17:53
زهرا اسدی
سلام چند نفرخانم هستیم نیازمند کاردر منزل خودمان... اراک... سابقه کار  دور روزی روسری و اتو و بسته بندیش و بسته بندی لوازم تحریر داریم 
20:40
استخدام
سلام کاردر کا رخونه شکوهیه بسته بندی لوازم قنادی شروع ۷ تا ۱۹ تا ۴۵ سال بیمه تامین ا جتماعی فقط فقط پردیسان
1402/01/15
سلام دو نفر خانم هستیم جویای کار در خانه هر کار بسته بندی در تبریز هستیم 
08:22
دو نفر خانم هستیم جویای هر کاری در خانه مرسی جواب بدید
08:23
دو نفر خانم هستیم دنبال بسته بندی یا هر کاری در منزل شماره تلفن 0**** 
08:26
استخدام کارگر ساده خط تولید کیک
محل فعالیت تبریز شهرک صنعتی اخولا نوع فعالیت: تولید انواع کیک وکلوچه صنعتی ✅️ کارگر خط تولید: اپراتور تولید و بسته بندی ✅️ وظایف:کار بصورت گردشتی شامل کاغذ گذاری قالب کیک بسته بندی محصولات با دستگا...
مهدی سروری
سلام نیازمند کار در منزل هستم
12:16
1402/01/16
سلام ندامردانشاهی هستم 43 ساله هستم جویای کار در خانه هستم وگلپایگان زندگی میکنم
05:27
زهرا برزوفرد
سلام من مادری سی ساله هستم در روستای سهروفیروزان اصفهان دنبال کار در منزل هستم
05:55
1 پاسخ
کارگر ساده جهت تولید ذغال
به تعدادی کارگر اقا و خانوم جهت کار در کارخانه تولید ذغال قلیان به صورت ثابت نیازمندیم ٫ ساعت کاری از ۷تا۵بعد از ظهر حقوق خانوم ها جهت برش و بسته بندی ذغال ماه اول ۱۱تومن حقوق اقایان جهت تولید ماه او...
ناهید سیفی
سلام  من یه خانم هستم فیروز اباد فارس دنبال بسته بندی کار در منزل  خودم  هستم 
12:23
1 پاسخ
1 تایید
1402/01/17
سلام نیاز به کار در منزل دارم ساکن خمینی شهر هستم 0**** 
05:02
1402/01/18
فاطمه درعلی
کاربسته حبوبات   چکار اصفهان هستم
00:52
1 پاسخ
سرمایه گذاری سه ماهه ، پنجاه درصد درآمد خالص
حداقل مبلغ سرمایه گذاری ۳۰ میلیون تومان با این سرمایه گذاری در مدت سه ماه بیش از پنجاه درصد قطعی و بدون قید و شرط سود می کنید پرداخت مبلغ ۲۲/۵۰۰ میلیون تومان هر ۴۵ روز بابت اصل و سود پول به صورت چک...
حمیدرضا محبی
سلام من کار در منزل میخوام هرکسی خواست خبرم کنه
06:07
معصومه محمودی
سلامم خانوم هستم 38 ساله کار درمنزل کارهای بسته بندی جارودستی یا حبوبات فقط بسته بندی  باشه اردبیل هستم 🙏
12:14
1402/01/19
ربابه ابراهیمی
کار در منزل  بسته بندی حبوبات هر چی فرق نمی کنه کار باشه
11:13
استخدام خانم و آقا در کارخانه معتبربیسکوئیت وویفر
کارخانه معتبرصنایع غذایی تعدادی خانم و آقا در دو شعبه فعال کمالشهر و صفادشت طبق شرایط و مزایای زیر استخدام مینماید: -سن خانمها و آقایان ۱۸سال تمام تا ۴۵سال -کارت پایان خدمت بدون معافیت پزشکی و تحصیل...
ربابه ابراهیمی
کار در منزل بسته بندی هر چی باشه رشت هستم 
12:44
1402/01/20
خانم هستم به کار بسته بندی در منزل نیازمندم
09:39
زهراصادقی
نیازمند کار درمنزل هستم
10:02
1 پاسخ
کار در منزل بسته بندی
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
اشرف سادات
سلام من ی خانم هستم نیازمند کار در منزل در یزدهستم
12:45
مستانه معنوی
سلام خانومی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل در شهرستان کاشان
17:29
سلام یه خانم 22ساله مشهدی هستم نیازمند کار در منزل هستم  
18:00
مونتاژ اسباب بازی
شامل مونتاژ،بسته بندی تایم صبح تا ظهر داخل کارگاه و تایم عصر داخل منزل تحویل داده میشود.بردن و آوردن محصول ب عهده ی خود فرد می باشد. قیمت هر بسته 5هزار ک روزانه باید صد بسته تحویل بدهد.این کار همیشه ...
لطفاً اگه در مشهد کار در منزل پیدا شد تماس بگیرید 0**** 
18:01
پریماه سعادت
صدیقه شریعتی
سلام میشه بگید چه کاری 
21:34
1 پاسخ
پریماه سعادت
محمدوهابی
سلام خانم ۴۰ساله ،متاهل ،نیازمند کار درمنزل هستم مثل بسته بندی ،ساکن رشت
سلام کاری پیدا کردین
21:37
کارگر جهت کار در تولیدی لوازم ورزشی
به یک نفر نیروی جوان برای بسته بندی و کار در تولیدی لوازم ورزشی به صورت داعم نیازمندیم تایم کاری 8صبح تا 5 جمعه ها تعطیل جوان 18تا 25ساله منظم و بی حاشیه پایه حقوق 14تومن اضافه کاری هم داریم که درآ...
سلام من  خانم 28ساله  هستم نیازمندکاردرمنزل سنندج
22:21
1402/01/22
سلام یک خانم جوان هستم نیاز به کار در منزل هستم بسته بندی بابلسر باشه 
10:15
فریبا قهرمانی یگانه
سلام  من یه خانوم هستم نیازمند کار در منزل بسته بندی هستم از زنجان
15:04
آدوراطب | Adorateb
سرپرست توزیع | Distribution Supervisor
شرح موقعیت شغلی تعریف شغل: - مسئولیت برنامه ریزی، اجرا و هماهنگی توزیع مویرگی از انبار به داروخانه ها و سرپرستی تیم رانندگان و مامورین توزیع شرح شغل: - مسیربندی توزیع مویرگی جهت اعزام ناوگان پخش به دا...
فریبا دانش عدالت
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم گل خشک و لوازم تحریر
19:27
نرگس سیفی
سلام من یه خانم هستم از تهران نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی
21:43
1 تایید
1402/01/24
اکرم عباسی
سلام خانم و متاهل نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم ....فولادشهر اصفهان.....با تشکر
05:42
دونبال کارهستم کارگرروزمزد هستم صنایع غذایی مواد غذایی کارخانه بسته بندی 09044819156
کارگرروزمزد کارخانه
کارگرروزمزد کارخانه و تالار 0904XXX9156 0904XXX9156(نمایش کامل)
مرتضی فاضلی
سلام من ی خانم هستم نیاز به کار درمنزل خودم شاهرود هستم
09:09
1402/01/25
رویاسامانی
سلام مراغه هستم کاردرمنزل میخواستم 
22:44
1402/01/26
زهرا یوسفی
سلام من دنبال کار در منزل هستم بسته بندی بچه ی کوچیک دارم از اسلامشهرممنون میشم خبر بدید بهم
13:01
دونبال کارهستم کارگرروزمزد هستم صنایع غذایی مواد غذایی کارخانه بسته بندی 09044819156
کارگرروزمزد صنایع غذایی کارخانه دونبال کار هستم
کارگرروزمزد صنایع غذایی کارخانه 0904XXX9156 بسته بندی دونبال کار هستم سرویس داشت به پرندعلی کارگرروزمزد کارخانه واوان اسلام شهر 0904XXX9156 مینایی 0904XXX9156(نمایش کامل)
شیما عبدالعلی پور
درود بر همگی دنبال کار در منزل در نسیم شهر هستم 
21:35
1402/01/27
فاطمه صفری
نیازمند بسته بندی در منزل هستم
10:23
1 پاسخ
فاطمه صفری
9516 
10:25
استخدام کمک حسابدار.انباردار . کارگر ساده
باسلام یک واحد تولیدی جذب نیرو دارد برای قسمت های ذیل انباردار اقا یا خانم کمک حسابدار ادمین پیج اینستاگرام کارگر ساده اقا ۳نفربرای جابه جایی کارتن و مونتاژ چوب همراه با اموزش کارگر ساده خانم ۳نفر بر...
فاطمه صفری
فاطمه صفری
نیازمند بسته بندی در منزل هستم
نجف  آباد اصفهان 
10:26
1 پاسخ
حیدری
صدیقه شریعتی
چه کاری پیدا کردی
11:47
1 تایید
صدیقه شریعتی
پریماه سعادت
سلام میشه بگید چه کاری
میتونید به این شماره پیام بدین تا دربارش صحبت کنیم..
0**** ..یه فرصت کاریه..
12:18
نیروی خانم
با سلام به تعدادی نیروی خانم جوان و متعهد به کار جهت بسته بندی محصولات عطاری نیازمندیم ... اولویت به کسایی می باشد که منزلشون بلوار توس جاده قدیم می باشد.... حقوق ماه اول ده تومان از ماه بعد دوازده ...
صدیقه شریعتی
رضوانه سادات
سلام من یه دختر هستم نیازمند یک کار هستم مثل بسته بندی اینا سبزوار
سلام .‌‌‌‌‌‌به من پیام بدین..0**** 
س نوری
سلام  یه  خانم 30سالم در شرق تهرانم دنبال کار بسته بندی در منزلم هستم اگر بود لطفا اطلاع دهید ممنون میشم🙏
15:05
طاهره کمالی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم خیاطی هم بلدم ازفلاورجانم
19:48
استخدام کارگر تولید پاکت و کاغذ
فقط آقا کارگر ایرانی و اتباع افغانی با مجوز فرصت همکاری در یک مجموعه معتبر تولیدی پاکت و کاغذ مزایای همکاری: ✅ حقوق پایه ۱۶ میلیون تومان (افزایش بر اساس عملکرد) ✅ پرداخت به موقع و بدون تاخیر ✅ بیمه ...
1402/01/28
فاطمه موسوی
سلام خانم هستم ازاسلامشهر. نیازمندکاردرمنزل هستم  اینم  شمارم 
0**** 
13:26
مجتبی رستمیان
سلام من چند خانم سراغ دارم محتاج کار هستن در منزل هرگونه بسته بندی در اصفهان
13:46
1402/01/29
علی رمضانی
صدیقه شریعتی
سلام چه کاری هست؟
12:14
1 پاسخ
نیاز به نیروی خانم در فروشگاه ارایشی تاج افشار
فروشگاه آرایشی و بهداشتی تاج افشار جهت تکمیل کادر خود به یک نیروی خانم جهت بسته بندی محصولات نیاز دارد. ساعت کار ۸ ساعت در روز از ساعت ۱۰ صبح الی ۱۸ (۲۴۰ ساعت در ماه) حقوق ماهیانه ۱۰.۸۰۰ میلیون توم...
1402/01/30
نفیسه کریمی
سلام من یه خانم30ساله هستم ازقزوین دنبال کاربسته بندی هستم درمنزل لطفاراهنمایی کنید ممنون
21:24
شهین ذاتی محبوب
ست دارم کار بسته بندی درمنزل انجام بدم  
21:46
1402/01/31
از اسلامشهر نیاز ب کاردرمنزل  هستم

06:18
یک نفر آقا جهت مونتاژ برد الکترونیکی
یک نفر آقا جهت مونتاژ بردهای الکترونیکی و بسته بندی به صورت پاره وقت نیازمندیم
الهه مرادی
سلام من خانمو هستم دنبال کاردرمنزل بسته بندی  لوازم تحریر یا حبوبات هستم
10:14
فرشته ویسی
سلام من یی خانم هستم نیازبه کار درمنزل هستم
13:08
1402/02/01
سلام من لیل
06:32
1 پاسخ
کار در منزل به صورت پاره وقت
دنبال کاری میگردی که داخل منزل هم بتونی به درآمد بالا برسی؟! بسته بندی کردن بهترین و راحت ترین روش برای کسب درآمده محدودیت سنی و جنسیتی نداریم فقط و فقط کسایی که کاری هستند و نیاز به کار دارن پیام بد...
سلام،خسته نباشید 
دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی
کاردرشیرازباشه.باتشکر
08:41
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم بسته بندی شیرازباشه.ممنون
08:42
نیازمندکاردرمنزل
08:43
صنایع غذایی
به چند نفر نیروی آقا وخانم برای بسته بندی و تولید نیازمندیم ❌برای کارگر ساده پایان خدمت الزامی نیست مجموع دریافتی با اضافه کاری برای ماه اول کارگر ساده و خط تولید ۱۷تا۲۳میلیون سرویس کرج:ماهدشت،صفادشت...
کاردرمنزل
08:43
1 پاسخ
کبری اشرف
سلام یه خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم استان فارس شهرستان نی ریز 
09:59
کریمی
خانم  کریمی 
سلام  من  خانم  هستم  تبریز 
دنبال کار هستم  درمنزل 
12:18
استخدام نیروی خانم
با سلام به چند نفر نیروی خانم >>>جهت کار بسته بندی ترشی سرکه گلاب وغیرره در مهدیس کارگاه تولیدی نیاز مندیم >>>به نیروی اقا جهت فروش گرم و ویزیتوری نیازمندیم >>>به دونفر نیروی خانم جهت کار در هایپر ...
1402/02/03
سلام خسته نباشید خانم 35 ساله هستم  نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم لطفا راهنمایم کنید
19:59
1402/02/04
زر ی نامدار
سلام خانم خانه دار هستم نیاز به کار در منزل دارم شهرستان کاشمر هر کاری بودانجام میدم زری نامدار
04:28
1 پاسخ
سیده سکینه هاشمی
سلام.خانمی ازساری نیاز به کار درمنزل دارم
13:01
بسته بندی ست ملحفه و تشک و روبالشتی
انتظار می رود بسته بندی محصول مورد نظر در ابعاد ۳۰ در ۳۵ باشد
1402/02/05
خانم محمدی
سلام خانمی هستم 41 ساله دنبال کاری هستم که بتونم تومنزل خودم انجام بدم کار بسته بندی باشه اهل شهرکرد شهرستان لردگان هستم. تو را خدا خیلی به کار نیازمندم لطفا درجریانم بزارید خیلی ممنونم.  0****  لطفا کسی میخواست برا کار پیشنهادبده بااین شماره تماس بگیره.
مچکرم.
08:49
1 پاسخ
سلام مژگان پالیزی هستم نیاز کاردرمنزل شیراز هستم 
16:00
برای پیشنهاد کار در منزل مثل بسته بندی دوخت لباس بیمارستان با این شماره تماس بگیره 0**** 
16:02
استخدام کارگر ساده آقا
کارگر ساده آقا ۲۰تا۴۰ سال جهت: کار در چاپخانه و صحافی و بسته بندی کتاب (بصورت روزمزد) محل کار: شورآباد ساعت کار از ۸صبح تا ۸شب با نهار دستمزد برای هر ساعت ۱۱۰/۰۰۰ دستمزد روزانه ۱/۳۲۰/۰۰۰ پرداخت دستم...
ندا حیدری
سلام من یه خانم هستم 23سالمه دنبال کار در منزل (بسته بندی یا کار با موبایل)
22:29
1 پاسخ
1402/02/06
آزموده
علی رمضانی
سلام چه کاری هست؟
سلام چه کاری هست به ما کمک کنید 
04:12
زهرا مقصودی
سلام خانم قربانی هستم دنبال کار در منزل بسته بندی حبوبات هستم از  مشهد
18:03
بشین تو خونه پول در بیار
اگه دوس داری شاغل باشی و به هر دلیلی شرایط کار در بیرون از خونه رو نداری ، من کمکت میکنم با گوشی همراه به درآمد برسی ✅️استخدام در شرکت معتبر ✅️بدون نیاز به سرمایه ✅️ثبت نام رایگان ✅️آموزش رایگان ✅️ تر...
1402/02/07
شیر محمدی
خانم هستن نیاز ب کار در منزل دارن بسته بندی باشه خیلی بهتره 
07:43
شیر محمدی
دنبال کار در منزل هستم 
07:43
1 پاسخ
فر یده طهماسبی هستم
سلام  وقت ب خیر منم دنبال کار هستم  در خونه  هر کاری  باشه با حقوق خوب
19:12
2 پاسخ
بسته بندی در منزل مخصوص بانوان
درود خدمت کارجویان .. چند نفر نیرو خوب فرض ومرتب برای بسته بندی کار خانگی باشرایط زیر،فقط جهت ثبت نام داخل《ایتا یاربیکا یا تل گرام》پیگیر باشین باتشکر ♤ بسیار بهداشتی ♤ سن زیر ۴۰ ♧فقط خانم
1402/02/08
شقایق ملکی
زینب تقی‌زاده
سلام وقت بخیر،خانم 30ساله هستم و خانه دار در استان مرکزی،نیازمند کار درمنزل از قبیل بسته بندی محصولات مثل پوشاک ومواد غذایی و لوازم آرایشی بهداشتی وتایپ جزوه هستم،ممنون میشم راهنمایی و کمک کنید.
22:40
1402/02/10
صدیقه شریعتی
از مشهد هستم دنبال کار در خانه هستم ۲۳سالم هست خاستین خبر بدین
سلام.خودتون میدونید که کار کردن برای
خانومها بیرون خونه سخته ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.0**** 
20:15
صدیقه شریعتی
آمینه انکارد
سلام من یه خانوم ۲۸سالمه دنبال کاردرمنزل تربت جام
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.0**** 
20:57
جذب راننده خانم با ماشین
نیازمنده راننده خانم با ماشین ‌‌‌‌‌ برا پخش و بازاریابی سبزیجات بسته بندی شده با حقوق روزانه 850 هزار تومن تایم کاری ۸ صب تا 12 ظهر کار همه روزه و به صورت دائمی می باشد تسویه به صورت ماهانه
صدیقه شریعتی
فر یده طهماسبی هستم
سلام وقت ب خیر منم دنبال کار هستم در خونه هر کاری باشه با حقوق خوب
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.0**** 
20:58
1402/02/11
غفارزاده
سلام من نیازمند کار  در خانه هستم آذبایجان شرقی
11:50
1 پاسخ
مژگان مسکینان
سلام خسته نباشقد دنبال کار در خانه هستم خانه اصفهان 
12:28
کانتر کار سالاد زن خانم
تسلط به تخته کاری سالاد کشیدن و بسته بندی غذا روابط عمومی بالا ظاهر مرتب و آراسته ساعت کاری شیفت روز و شب ( ۶ صبح تا ۱۵:۳۰ و ۱۵:۳۰ تا ۲۴) خانم ۲۰ تا ۳۵ سال بهمراه وعده غذایی روزانه حقوق ۲۰ تا ۲۲ میل...
لیلاواحدی
غفارزاده
سلام من نیازمند کار در خانه هستم آذبایجان شرقی
سلام من یه خانم هستم دنبال کاردرمنزل بسته ه بندی باشه رچی باش ازشهریار
12:48
من یه خانهم هستم تیران وکرون برای کار بسته بندی و فلفل دلمه باتشکر
13:07
1402/02/12
طاهره خوشرو
سلام خانمی هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اندیشه فازیک شهریار 45 ساله تمام وقت 
04:37
نیروی خانم جهت کار در کارگاه تولید نان
به چند نفر خانم جهت کار در کارگاه تولید و بسته بندی نان نیاز داریم کار سبک هست ، اضافه کاری هم داریم ، پرداخت به صورت ماهانه انجام میشه
محمد عباسیان
سلام دنبال کار در منزل هستم درتبریز
11:40
زبیده برزگر
سلام من خانم خانه دا هستم نیازبه کاردرمنزل دارم
14:30
1 پاسخ
زبیده برزگر
زبیده برزگر
سلام من خانم خانه دا هستم نیازبه کاردرمنزل دارم
ازمشهدرسالت
14:31
تولیدی و بسته بندی چای و قهوه | coffee and tea production line
مدیر تولید | Production Manager
مدیر تولید در یک شرکت تولیدی و بسته‌بندی قهوه و کاپوچینو مسئولیت مدیریت کل فرآیند تولید، نظارت بر عملکرد تیم تولید و تضمین کیفیت محصولات نهایی را بر عهده دارد. این نقش بر بهبود فرآیندهای تولید و بهینه...
نعیم حیدری
بسته بندی دارو یا اسکاچ یا لوازم تحریر برای کار در منزل 
16:49
1402/02/14
علی.اکبرشاهوار
سلام
08:55
معصومه فیروز
کورانی
سلام من کاردرمنزل خیلی خوب وعالی روتوسط یه دفترکاریابی پیدا کردم شغل ودرامدالانم ومدیونشون هستم توی خونه کارمیکنم وبالای ۴میلیون درامد دارم ۰۹۹۰۷۷۴۹۳۷۲خیشوند شماره کاریابی هست
سلام مطمعنی راسته چه کاری هست هالا
11:44
کارگرساده آقا درکارخانه موادغذایی با جای خواب وغذا
با سلام لطفا تماس بگیرید یا مشخصات خودرا ارسال کنید به تعدادی کارگرساده و ماهر جهت خط تولید و بسته بندی در کارخانه موادغذایی نیازمندیم از متولدین ۶۲تا۸۵ پذیرش داریم برای متولدین۶۲.۶۳.۶۴.۶۵پایان خدم...
زهرا افشار
سلام من ی خانم هستم ب کار در منزل واقعا نیاز دارم 
ساکن مشهد هستم
15:16
پریسانوری
سلام من. نیاز به کاردر منزل رو دارم اردبیل 
18:18
گلی زینی۹۲۱۰
سلام من خانم 42ساله هستم کاردرمنزل هررچی باشه انجام میدم 
19:20
کار با گوشی
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان عزیز که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون حق ثبت نام، آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل بصورت آنلاین و کاملا...
مریم سلطانی
نیازمند کار در منزل شیراز
21:22
1402/02/15
سلام نیاز مند کار بسته بندی در منزل هستم
06:17
ایلیا نظری
سلام من خانم هستم نیازمند کاردرمنزل اصفهان شاهین شهر
09:30
مارینا | Marina
مدیر تدارکات خارجی | Head of Foreign Procurement
وظایف اصلی: • مدیریت روابط تأمین کننده از طریق جلسات بررسی تلفن/ایمیل/چهره به چهره و تأمین کننده. توسعه محصول/بسته بندی از جمله نوآوری ها و راه اندازی محصول جدید. • شناسایی ، مذاکره و ارائه فرصت ه...
1402/02/16
Arezooo
سلام دنبا ل  کار هستم بسته بندی کسی نیازداشت تماس بگیره 0**** 
10:03
1 پاسخ
شهناز یوسفی
با سلام خانمی هستم نیاز به کار در منزل هستن 
10:25
1 پاسخ
شهناز یوسفی
سلام من سرپل ذهاب هستم نیاز به کار در منزل هستم 
10:27
ارتباط سازان سهند | Ertebat Sazan Sahand
هماهنگ کننده تدارکات خارجی | Import & Procurement Coordinator
عنوان شغلی هماهنگ کننده تهیه نسخه واردات شرکت Ertebatsazansahand ESS مکان تهران غربی ایران غربی نوع شغل تمام وقت تجربه سطح متوسط 3 سال صنعت ارتباطات توضیحات شغلی ما به دنبال یک هماهنگ کنند...
صدیقه شریعتی
ماه پری فیضی
سلام من خانم ۲۹ساله هستم نیازبه پول دارم دنبال کاردرخانه هستم دراصفهان زندگی میکنم
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:09
صدیقه شریعتی
زر ی نامدار
سلام خانم خانه دار هستم نیاز به کار در منزل دارم شهرستان کاشمر هر کاری بودانجام میدم زری نامدار
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:11
صدیقه شریعتی
ندا حیدری
سلام من یه خانم هستم ۲۳سالمه دنبال کار در منزل (بسته بندی یا کار با موبایل)
11:15
طراحی پاکت حبوبات
با سلام پروژه طراحی پاکت بسته بندی حبوبات هست که متناسب با برند بوک و سایر لیبل های موجود باید طراحی بشه آشنایی با انواع چاپ لفاف و بسته بندی و داشتن نمونه کار مشابه الزامی است.
صدیقه شریعتی
فر یده طهماسبی هستم
سلام وقت ب خیر منم دنبال کار هستم در خونه هر کاری باشه با حقوق خوب
11:17
سمیه غفاری
سلاممنم نیازمند کار بسته بندی هستم در گلپایگان 
22:19
1402/04/10
محمد صمدی
آمینه انکارد
کی خبرمیدین
سلام 0**** پیام بدید
18:04
واگذاری صفر تا ۱۰۰ آشپزخانه
واگذاری کلیه امور آشپزخانه آماده سازی وپخت و پز و بسته بندی به گروه حرفه ای بصورت تمام وقت و پاره وقت
1402/04/11
محمد صمدی
سلام من لیل
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:37
محمد صمدی
شیر محمدی
دنبال کار در منزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:38
1402/04/15
مهسا مرادی
سلام بسته بندی بلدم در خانه 0**** 
11:20
1 پاسخ
کاغذسازی و صنایع بسته بندی پرگام کارتن نور | Pergam Karton Noor
سرپرست بازاریابی و فروش | Head of Marketing and Sales
• بررسی بازار مواد اولیه بسته‌بندی شامل انواع بسته‌بندی سلولزی و پلیمری و لیبل • مذاکره با مصرف‌کنندگان مواد اولیه بسته‌بندی نظیر چاپخانه‌ها، تولیدکنندگان مواد غذایی، روغنی، بهداشتی و آرایشی. • تدوین ...
مستوره طهماسی
من از میانه دنبال کار بسته بندی در خانه هستم
12:54
1402/04/16
محمد صمدی
مهسا مرادی
سلام بسته بندی بلدم در خانه ۰۹۱۳۹۱۰۳۴۲۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:59
1402/04/20
محمد صمدی
سلام من يه خانم ٣٠ ساله هستم دنبار كار مى كردم در منزل باشه شماره تماس ٠٩١٣٠١٩٠٦١٥تكاب
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:29
هم درآمد هم اموزش هم کار .در خانه خانمها
لطفا متن آگهی رو بدقت بخونید . میدونی کار ما همراه اموزش رایگان هست ؟ کار ما در زمینه طب سنتی هست . تو خونه در کنار فرزندانت میتونی کار کنی ودرامد داشته باشی ♡ میگی چطوری ؟ به من پیام بده . سابقه نمیخ...
محمد صمدی
زهرانوروزی
سلام بنده ۲۴سال سن دارم نیازمندکاربسته بندی در منزل هستم
سلام 0**** تماس 
18:31
محمد صمدی
زهرا برزوفرد
سلام من مادری سی ساله هستم در روستای سهروفیروزان اصفهان دنبال کار در منزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:33
محمد صمدی
فاطمه صفری
نجف آباد اصفهان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:35
همکار خانم جهت بسته بندی
همکار خانم از سنین ۲۰ الی ۴۰ سال منظم و وقت شناس جهت بسته بندی قیسی مورد نیاز است محیط کاملاً زنانه و امن سرویس رفت و برگشت کسانی که سابقه بسته بندی خشکبار دارند در اولویت میباشند حقوق طبق وزارت کا...
محمد صمدی
خانم محمدی
سلام خانمی هستم ۴۱ ساله دنبال کاری هستم که بتونم تومنزل خودم انجام بدم کار بسته بندی باشه اهل شهرکرد شهرستان لردگان هستم. تو را خدا خیلی به کار نیازمندم لطفا درجریانم بزارید خیلی ممنونم. 09162230540 لطفا کسی میخواست برا کار پیشنهادبده بااین شماره تماس بگیره. مچکرم.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:38
1402/04/21
محمد صمدی
باقری
سلام من میتونم مثلا بسته بندی اینا انجام بدم کار درمنزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:43
1402/04/22
محمد صمدی
صدیقه شریعتی
ببخشید شما فقط دنبال کار بسته بندی هستید?
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:37
پیمانکاری فرشاد ذاکری قطعه بندی و بسته بندی
فقط پیام دهید اسم و فامیل پیامک کنید کارگر ساده برای قطعه بندی و بسته بندی
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:38
محمد صمدی
کاردرمنزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:42
محمد صمدی
زهراصادقی
نیازمند کار درمنزل هستم
سلام 0**** تماس 
16:18
استخدام آقا جهت تولیدوحراست در کارخانه باجای خواب
کارخانه معتبر و بزرگ واقع در تهران تعدادی کارگر ساده آقا جهت بسته بندی مکمل ورزشی استخدام مینماید (بدون تعدیل نیرو و مدت زمان قرارداد کاملا توافقی) ⛔⛔شروع به کار از لحظه ورود ⛔⛔ ⬅️شرایط سنی ۱۸تا ۴۰سال...
محمد صمدی
آمینه انکارد
کی خبرمیدین
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:21
محمد صمدی
باقری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:22
1402/04/24
محمد صمدی
فاطمه درعلی
کاربسته حبوبات چکار اصفهان هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:03
کار در منزل برای بانوان
کار درمنزل برای بانوان خانه دار و شاغل که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون نیاز به سرمایه اولیه و بدون پرداخت حق ثبت نام ،آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در م...
محمد صمدی
Arezooo
سلام دنبا ل کار هستم بسته بندی کسی نیازداشت تماس بگیره 09215049227
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:05
1402/04/25
نفس حیدری
سلام خانم هستم از اصفهان.بچه کوچیک دارم.کاری هست

در منزل خودم بتونم براتون انجام بدم؟؟ پول لازم هستم..
09:48
1 پاسخ
نفس حیدری
نفس حیدری
سلام خانم هستم از اصفهان.بچه کوچیک دارم.کاری هست در منزل خودم بتونم براتون انجام بدم؟؟ پول لازم هستم..
0**** 
09:52
2 پاسخ
بسته بندی ادویه جات
درود کارگاه بسته بندی ادویه جات واقع در قلعه سنگی ساعت کار متغییر میباشد و بصورت پاره وقت میباشد سرویس ایاب و ذهاب از کیو تا قلعه سنگی و برگشت حقوق ساعتی بین ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان تسویه بصورت هفتگی یا ر...
محمد صمدی
نفس حیدری
۰۹۱۳۴۰۸۵۳۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:32
مهسا مرادی
سلام من یه خانم 43 ساله هستن کار درمنزل بسته بندی شکلات
20:45
مهسا مرادی
0**** 
20:45
نیازمند۶نیرو خانم برای بسته بندی تولیدی پوشاک
مشخصات خودتون واتساپ بفرستید فقط کسانی مشخصات میفرستندپاسخگوهستم فقط واتساپ پاسخگوهستم نیرو متاهل نمیخواهیم شرایط سن از ۳۰تا ۳۹سال استخدام داریم نیازمندتعدادی نیرو خانم مجرد خوش اخلاق اجتماعی برای ب...
مهسا مرادی
تماس بگیرید
20:49
1 پاسخ
1402/04/26
جمیله جوانبخا
سلام من نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم درتبریز
04:09
محمد صمدی
مهسا مرادی
تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:33
استخدام نیرو بسته بندی
درامد میلیونی با کار در منزل خودتان نیاز داریم بدون نیاز به خروج از خانه بدون نیاز به چک و سفته تنها با بسته بندی محصولات انتخابی شما تعداد نیرو محدود برای اطلاع از شرایط پیام بدید
1402/04/27
محبوبه یونسی
ناهید سیفی
سلام من یه خانم هستم فیروز اباد فارس دنبال بسته بندی کار در منزل خودم هستم
سلام  اگه کارپیداکردین یه اطلاع هم به مابدین
00:30
Samin Eyvazi
سلام من نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم شهر اردبیل
09:09
محمد صمدی
سلام 0**** تماس 
17:19
کارگر اتباع
درخواست کارگر برای بسته بندی لوله کاغذی کار به صورت دائمی و حقوق به صورت ماهانه پرداخت می‌شود +خوردوخوراک و جای خواب اتاق تمیز در اختیار حمام دست شوی ما در این کار گاه یک نفر کارگر اتباع نیاز داریم به...
محمد صمدی
پروین اخلاقی
سلام کار به چه صورتی هست در منزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:24
محمد صمدی
نفس حیدری
۰۹۱۳۴۰۸۵۳۸۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:26
محمد صمدی
شهناز یوسفی
با سلام خانمی هستم نیاز به کار در منزل هستن
سلام 0**** تماس 
17:27
بسته بندی فلفل دلمه
سلام به چند نفر نیروی خانم برای کار بسته بندی فلفل دلمه صادراتی نیاز داریم اگه قبلا کار سورت و بسته بندی انجام دادین که چه بهتر آدرس محل کار شهرک صنعتی ورپشت در تیران میشه نیرو از فولادشهر، تیران، یز...
تینا
سلام  خانم هستم از سنندج دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم
21:56
1402/07/25
سلام نیازبه کار درخانه داشتم لطفا خبربدین درزاهدان 
09:54
1402/09/14
محمد صمدی
سلام من به دنبال یک کار در خانه هستم میشه لیست کارهای که در منزل میشه انجام داد برای کارفرما چیه؟؟؟؟
0**** 
20:19
|
مدیر عملیات | Operations Manager
درباره این شرکت: یک شرکت حمل و نقل خوب که در خلیج فارس فعالیت می کند و اقیانوس هند به دنبال استخدام مدیر عملیات برای دفتر ایران خود (مستقر در تهران) است. این نقش نیاز به سفر مکرر به امارات متحده عربی ...
سلام م خوبید خسته نباشید من دختر خانمی 40 ساله هستم جویای کار ومنظم وتمیز ز تحویلی  می دهم
20:38
1 پاسخ
1403/04/16
محمد صمدی
سلام م خوبید خسته نباشید من دختر خانمی 40 ساله هستم جویای کار ومنظم وتمیز ز تحویلی می دهم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:13
1403/04/17
دنیز جهانگیرزاده
سلام. من یک دختر از تبریز و نیازمند یک کار در منزل هستم کارش فرقی ندار
12:16
نیازمند نیرو در شرکت سبدسازی
نیازمند نیرو جهت کار در شرکت سبدسازی اپراتور تولید و بسته بندی حقوق طبق اداره کار، بیمه و....
سلام ی خانم هستم نیازبه. کاردرمنزل دارم شهربانه
15:49
1403/04/18
سلام نیاز مند کار بسته بندی درمنزل هستم در چهارمحال و بختیاری 40سالم هست
15:23
1 پاسخ
بهروز یعقوبی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم بسته بندی حبوبات یاشکلات 3نفریم شهرستان دلیجان
20:05
جویای کار هستم
کاریابی...... بسته بندی در منزل. پرستاری کودک. تدریس خصوصی زبان.
سمیه حیدری
سلام نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم
20:38
1403/04/19
مرضیه کریمی
سلام مرضیه کریمی از خمینی شهر نیاز به کار درمنزل هستم بسته بندی 
10:48
نیازمند بسته بندی درمنزل هستم ابیک
14:50
هنرمند بسته بندی با چاشنی سلیقه و دقت (نیمه وقت)
تیم ما دنبال یک همکار خانم پرانرژی برای کارهای بسته‌بندی و کارهای عمومی انبار هست. اگر به جزئیات اهمیت می‌دهی، خوش‌اخلاق هستی و روحیه کار تیمی داری، این فرصت برای توست. شرایط کار: ......................
1403/04/20
سلام من خانم هستم ساوه زندگی می‌کنم دنبال کاردرمنزل هستم
05:36
سلام من نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم قلات شیراز
13:10
1403/06/12
اعظم ملکی
سلام من خانم 38 ساله هستم ازکرج دنبال کاردرمنزل هستم
جذب نیرو ویژه بانوان
فرصت شغلی عالی بدون نیاز به مهارت خاص آموزش رایگان و آنلاین کار در منزل و با گوشی رده سنی ۲۵-۴۵ سال (شغل ادمینی و بسته بندی نمی باشد)
زینب غیب اله وند
سلام من خانم هستم 23ساله دراران بیدگل دنبال کاردرمنزل هستم
12:56
1 پاسخ
محمد صمدی
زینب غیب اله وند
سلام من خانم هستم 23ساله دراران بیدگل دنبال کاردرمنزل هستم
13:10
محمد صمدی
سلام نیاز مند کار بسته بندی درمنزل هستم در چهارمحال و بختیاری 40سالم هست
13:11
خدمات بسته بندی
سلام نیازمند کارگر زن و سرکارگر در سالن بسته بندی تعداد محدود مرد متعهد و وقت شناس قیمت توافقی یا آماری اگر یک محله تعداد تکمیل باشد سرویس میگیرم
سمیرا غلامی
سلام. خانوم هستم به کا ردرمنزل احتیاج دارم کسی کار داشت با این. شماره تماس بگیره 0****  از روستای  شیخ. کانلو
13:29
1403/06/13
اسما نادری
یک خانوم هستم محتاج کارم
06:08
صغری ازادی
سلام صغری ازادی هستم کاربسته بندی 
07:08
کارگر ساده شرکت شکلات سازی جای خواب/راننده،حراست
استخدام فوری❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه شکلات سازی جهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،راننده پایه ۱و۲،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) ✔ساعت کاری ۸تا۴ دارا...
1403/07/16
سلام من خانم هستم 27سالمه ومیتونم کار پاره وقت در منزل بسته بندی باشه البتع . انجام میدم ممنون میشم راهنمایی کنید
22:05
1403/07/17
فاطمه ستاوند
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم به کار احتیاج دارم ولی چند بار بابت ترازو و د ستگاه پرس به شرکت ها پول دادم ولی دیگه خبری نشد 
07:20
فاطمه ستاوند
سلام خانمی 42ساله هستم به کار در منزل احتیاج دارد چند بار توی دیوار درخواست دادم ولی بعد از گرفتن پول بابت ترازو و دستگاه پرس دیگه خبری ازشون نشد
07:22
نیروی خانم، پاره وقت، کار بسته بندی و مونتاژ فیلتر
با سلام نیاز به نیروی خانم ترجیحا مجرد و سن کمتر از ۳۵ سال تحصیلات حداقل دیپلم منظم و دقیق در کار جهت کار در کارگاه مونتاژ و بسته بندی فیلتر یخچال روزهای کاری شنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ الی ۱۵ حقوق از ۹ ...
سلام نیازمند کار در خانه هستم
09:31
سلام  
11:06
محمد محمدی
سلام بنده آقا هستم نیازمند کار بسته بندی تو منزل نیاز دارم
17:50
استخدام نیروی کار
به یک نفر کارگر ساده جهت کار در عطاری ( بسته بندی، فروش، و تمام کارهای مرتبط ) نیاز داریم
1403/07/21
سلام  من خانم هستم بهبهان زندگی میکنم دنبار کار بسته بندی در منزل هستم
11:27
سلام خسته نباشید ببخشید من یه اتباع هستم نیازمند کار در منزل خودم هستم ساکن دماوندهستم
12:43
1 پاسخ
سلام خسته نباشید ببخشید من یه اتباع هستم نیازمند کار در منزل خودم هستم ساکن دماوندهستم
خانوم هستم 
12:43
نیرو خانم در بسته بندی خرما
نیرو خانم در بسته بندی خرما بصورت روز مزد در بروات بصورت دائم تا آخر سال روزانه ۵۰۰ هزار تومان
پریا نوری
سلام من یه خانوم هستم 21سالمه کا
19:28
1403/07/22
هانیه ازادی
سلام یک خانم  از  استان فارس خشت احتیاج به کار دارم  در منزل خود 
05:13
نجیبه خانلو
سلام من خانم هستم 40 سالم هست کار در منزل می خوام در کرج.
10:05
بسته بندی تیشرت
نیروی خانوم یا آقا مسلط به بسته بندی تیشرت/ امکان دور کاری وجود ندارد
زینب صادقیان
یه خانم هستم نیاز به مار در منزل دارم کاشانم 
11:45
سلام من یه خانم استم 23سالمه از پرند نیازمندبسته بندی کار در منزل هستم یه بچه دوسال دارم نمیدونم بیرون کارکنم 
11:53
من ودختر فدایی نیازبه کاردرمنزل آذربایجان شرقی نرسیده به پل مایان پشت فرودگاه روستای اوغلی 
12:08
استخدام کارگر ساده آقا و خانم/حراست/راننده/بیمه
استخدام فوری❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه داروسازی و تجهیزات پزشکی جهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،راننده پایه ۱و۲،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) ✔ساعت ...
1403/07/23
پریسا مهدی
سلام من یه خانم 31ساله هستم نیازمند کاردر منزل هستم ساکن خمینی شهر هستم
08:36
1403/08/19
الهه علیزاده
صدیقه شریعتی
 سلام عالیه میشه بگین چه کاری پیدا کردین شاید به درد ماهم خورد
14:01
2 پاسخ
سھیلا مھدی
سلام من ی خانم 37ساله هستم مجرد ونیازمند کار در منزل
15:39
استخدام راننده دارای وانت
لطفا آگهی رو بطور کامل بخوانید. یک شرکت پخش ابزار برای امور روزانه احتیاج به یک راننده دارای ماشین باری میباشد. ساعات کاری ۸ صبح تا ۵ بعد از ظهر وانت قابل قبول پراید اتاق دار یا نیسان یا کاپرا یا آر...
سھیلا مھدی
از سنندج
15:40
صدیقه شریعتی
الهه علیزاده
میتونم اطلاعات کار رو بهتون بگم0915٫401٫3205
20:37
1403/08/20
سهیلا رئیسی ساکن اصفهان هستم..کاردر منزل براحبوبات هستم🙏
07:25
کارگر ساده/جای خواب/ حراست/ شرکت دارویی
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد ۶۰ نفر ✨️ ✅️کارخانه معتبر و دولتی دارویی در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ۳ شعبه فعال ) ✅️ساعت ۸تا۴ بعدازظهر، جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با حقوق ✅️...
ساناز اصلاحی
سلام زینب عاشوری هستم دنبال کار در منزل هستم
09:14
افسانه شفیعی
نیازمند کار در منزل هستم
17:20
سلام من از بهارستان هستم. کار بسته بندی در منزل رادوست دارم انجام بدم
18:13
نیازمند نیرو خانم و آقا کار در کارگاه(پاره وقت)
با سلام نیازمند نیرو آقا ساده توانمند در کارگاه قارچ واقع در کن خیابان میان ده کار بصورت پاره وقت میباشد در حال حاضر ساعت ۶:۳۰ شروع بکار هستیم الی ۱۰:۳۰ ۱۱ حقوق ماهی ۷ میلیون . نیرو نزدیک به مح...
سلام .خانمی 46 ساله هستم نیازمند کار بسته بندیدر منزل هستم 
19:02
سه نفر خانم هستیم حدود 45 ساله مشهد نیازمند کاربسته بندی  در منزل خودمون.
19:24
اعظم شبانی
سلام خسته نباشیدکاردرمنزل میخواستم لوازم. تحریر باشه خیلی خوب ممنونم از تون کمک کنید0**** 
19:47
کارگر ساده/جای خواب/ حراست/ شرکت تجهیزات پزشکی
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد ۶۰ نفر ✨️ ✅️کارخانه معتبر و دولتی تجهیزات پزشکی در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ۳ شعبه فعال ) ✅️ساعت ۸تا۴ بعدازظهر، جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با ح...
1403/08/24
یاسر ابیضی
دنبال کار می‌گردم شهرستان آبادان استان خوزستان ایران هستم یاسر ابیضی 
11:00
یاسر ابیضی
من.مترجم.هستم ودرچندکارخونه  عراقی بودم هم مترجم درعراق بودم و مترجم درعراق بودم دنبال کار می‌گردم 0**** 
11:02
زهرا بلفکه
سلام من یه خانم هستم از شریف اباد دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
13:17
فروشنده کبابی
فروشنده، پیک موتوری،بسته بندی خانم و آقا
سلام من ساکن تهران اسلامشهر هستم شرایط کار در منزل چگونه هست
18:42
1403/08/25
رمیصا شهبخش
سلام‌خانم25ساله‌هستم‌نیازمند‌کاردرمنزل‌ساکن‌جیرفت
13:29
1 پاسخ
محمد صمدی
رمیصا شهبخش
سلام‌خانم25ساله‌هستم‌نیازمند‌کاردرمنزل‌ساکن‌جیرفت
15:07
استخدام طراح مسلط به نرم افزار و کاراموز
استخدام طراح مسلط به نرم افزار فتوشاپ و ایلاستریتور جهت طراحی بسته بندی مواد غذایی/لوگو/لیبل در سرکت معتبر واقع در شهرک صنعتی توس رشته گرافیک خلاق و خوش سلیقه دارای روحیه کار تیمی کاراموز رشته گرافی...
1403/08/26
سلام
م
11:12
محمود پازوکی
باسلام کاردر منزل بسته بندی هرچی باشه انجام میدم
15:34
1403/08/27
فاطمه قالبی
سلام من یه خانم هستم دنبال کاردرمنزل درشهرپرند
06:43
استخدام فوری کارگر ساده تولید دارو//حراست/خوابگاه
استخدام فوری❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه دارو سازی و تجهیزات پزشکی جهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،راننده پایه ۱و۲،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) ✔ساعت ...
1403/08/28
سلام من دنبال کار هستم بسته‌بندی در منزل باشه
10:36
1403/08/29
ساره ازرپور
باعرض سلام  دنبال کار  بسته بندی کار درمنزل هستم. اهل زاهدان  واقعا نیازبه این کار هستم. بچه کوچک دارم و وضع  مون. که هیچی ممنون میشم کمک کنید 
11:52
1403/08/30
نیازمند کار
16:27
کارگر ساده/حراست/جای خواب/غذا/شرکت انرژی زا
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد ۶۰ نفر ✨️ ✅️کارخانه معتبر و دولتی انرژی زا در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ۳ شعبه فعال ) ✅️ساعت ۸تا۴ بعدازظهر، جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با حقوق ...
1403/09/01
سلام من یه خانم به دنبال بسته بندی کار در منزل هستم 
12:09
مدینه فرج زاده
سلام خانم هستم 45ساله نیازمند کار در منزل هستم بیجار
16:14
1403/12/03
صدیقه شریعتی
الهه علیزاده
سلام ..به این ای دی تو روبیکا پیام بدین
Sepas402
16:32
استخدام و جذب در انبار دیجیکالا شیفت ۱۷ تا ۳بامداد
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: ✅چیدمان ✅جمع آوری ✅دسته بندی ✅بسته بندی -خانم و آقا -18 تا 43 سال -شیفت‌...
1403/12/04
آرزو قربانی
کار درمنزل بسته بندی لوازم التحریر درگیلان
09:24
1404/03/11
عذرا سرگزی
خانم مرادی دنبال کار بسته بندی  در منزل هستم. 
23:34
1404/03/12
قیده بوعذار
سلام من اهواز هستم به کار احتیاج دارم ولی در منزل خود م باشه 
06:00
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1404/03/13
اکبر علی محمدی
سلام کار در منزل نیاز
17:43
علی حبیبیان یوسف اباد
سلام به دلیل شکستن پام نمیتونم بیرون کار کنم نیاز به. کار در منزل دارم تبریز 26 سالمه علی
18:33
علی حبیبیان یوسف اباد
0**** 
18:34
دعوت به همکاری خانم در تولیدی پوشاک
شرایط همکار : خانم جوان مجرد روابط عمومی خوب محیط کار : تولیدی پوشاک زنانه با همکاران خانم توضیح نوع کار : سرنخ زنی اتو بسته بندی... و عملیاتی که در مجموعه تولیدی انجام میشود. ساعت کاری : ۶/۲۰ تا ۳/۲...
علی حبیبیان یوسف اباد
صفر نوست نوده سه چهارصد پنج پنجاه دو هشتاد نه
18:35
سلام خانم هستم 34 ساله ساکن گرگان کار بسته بندی در منزل کسی داشت درخدمتم ممنون
20:01
1404/03/14
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ازتهران
09:24
کارگر ساده
کارگر ساده ، بسته بندی ، ظرف شور ، تاپینگ کار ساعت کاری ۸ صبح تا ۵ بعد از ظهر
رقیه اسلامی جاجانی
یه خانم هستم نیاز به کار در منزل دارم در باقرشهر 
10:27
رقیه اسلامی جاجانی
سلام یه خانم هستم دنبال کار بسته بندی  لوازم تحریر یا نه های رنگی بسته بندی 
10:29
سلام خسته نباشید من دونبال کاردر خانه بسته بندی هستم شهرستان بناب باشه فقط
13:21
ویزیتور
استخدام بازاریاب حضوری (کافه‌ها و رستوران‌ها) شرکت تولید کننده دسر در طعم های متنوع با بسته بندی لوکس و دارای مجوز بهداشت جهت توسعه بازار خود در لاین کافه‌ها، رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها ومدارس به بازا...
احسان کاووسی
سلام من به همه یک پسری هستم چند روزه تو منزل افتادم نیاز به پرستار دارم خانم کسی هست بیاد زنگ بزنند 0**** 
20:25
1404/03/15
مهری خالویی
 سلام من  یک خانم  سرپرست  خانوار هستم و دنبال کار بسته بندی در منزل هستم و مشهدی هستم
11:13
رقیه اورنگ
سلام من خانم هستم کار در منزل می‌خوام برا خودم تهران ساکنم 
15:58
کارگر برای کارخانه کود بسته بندی
شرکت کود الی مزرعه جهت تکمیل کادر خود دو نفر نیروی مجرب به بسته بندی کود و فعال واقع در گلستان آق قلا استخدام می نماید
شکوفه الله وردی
سلام خانم به کاردرمنزل بسته بندی نیاز دارم 
23:35
1404/03/18
رقیه عظیمی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم لطفا بهم اطلاع بدین
07:36
جمعه 12 مهر 1404، ساعت 10:52