دنبال کن

شرکت خانم خوبانی

بسته بندی

1403/10/26
فاطمه حسینی
خانم خوبانی پول منو دو بار بالا کشیده کلاهبردار هس
08:37
9 پاسخ
44 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
1403/11/04
محمد ع
از من 1500گرفتن الان بلاکم کرده  اینا آدمای حرومزادهای هستن
09:55
2 پاسخ
19 تایید
1403/12/23
فاطمه امیری
فاطمه حسینی
سلام برو ازش شکایت کن 
04:35
1 پاسخ
13 تایید
فاطمه امیری
سلام خانم خوبانی از من نزدیک 57میلیون تومن همین طوری پول گرفت بابت کار در منزل به بهانه های مختلف با عکس واریزی قلابی وجعلی تو رو خدا گول اینو نخورید بهش اعتماد نکنید کاری که من کردم شما نکنید با آیدی مدیر ثبت وارد تلگرام نشید همینطور خانم بهزادی هردوشون کلاهبردار هستن خواهش میکنم بهشون اعتماد نکنید این واقعیت نداره هنوزم دست بردار نیست پیام میده میخواد هنوز پول دیگه ام بگیره منو ساده دیده منم که بهش اعتماد کردم فکر میکردم که شرکت معتبر چون نوشت بود زیر نظر پلیس فتا هم هست من از تاریخ 10/5تا 12/18براش همیشه پول واریز میکردم اما اجناسی ارسال نمی‌کرد به بهانه های مختلف اول از 300تومن شروع شد به بالا به بهانه سوپیشینه و کد پیگیری و تایید اجناس و تاخیری در واریزی و تایید سیستم و غیره ممنونم fa
05:03
4 پاسخ
18 تایید
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
1404/01/10
سامان سوری
همشون بیناموس ومادرجنده هستن اینجورآدمااول بایدبگردن ببینن چندتایی.دارن چون پدراشون سرمادرجنده ایناکلاه گذاشته ایناهم کلاه بردار شدن
00:23
15 تایید
1404/01/21
از منم پول بالا کشید نمیدونم چطور مملکتی داریمک این کلاهبردارا نفس میکشن
20:18
1 پاسخ
14 تایید
1404/01/26
افسانه گنجی
خیلی عوضی هستن دزد هستن از من 23ملیون کلاهبرداری کرد منم شکایت کردم بی پدر مادر ها
10:59
5 پاسخ
10 تایید
بسته بندی
سلام نیروی خانم زرنگ جهت کار بسته بندی از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در کارگاه روزی ۶۰۰ کار می کنید مجرد باشه بدون حاشیه سن از ۱۸ الی ۳۰ # اتباع غیر مجاز کار داده نمی شود # #نیروی ضعیف و ‌..‌‌......
....... ........
یا ابوالفضل من امروز خداشاهده پول قرض کردم براشون فرستادم به امید اینکه بتونم یه درامدی داشته باشم و بسته بندی کنم😢😢😢
19:01
1 پاسخ
8 تایید
....... ........
کسی شماره ای از همین خوبانی نامرد نداره 😢😢😢😢 بدبخت شدم 
19:04
3 پاسخ
3 تایید
1404/01/27
علی صوفی
خدا لعنت ش کنه کلابردار
21:12
5 تایید
طراحی لیبل و اصلاحات
سلام این عکس توسط هوش مصنوعی طراحی شده .( یک لیبل برای پک های قهوه هست که روی جعبه چسبانده میشود ) میخواهم در سایز 8*8 باز طراحی بشه . لوگوی خودم جای لوگو بالا قرار بگیره. بجای mr.caffee حرف mrcaffee...
افضلی
متاسفانه این به اصطلاح خوبانی امروز سرمنم کلاه گذاشت اول گفت 250 برای ارسال واریزکردم بلافاصه گفت 600 برا ضمانت که خداروشکر انصراف دادم .خدا ازشون نگذره دزدن منم گول تاییدیه پلیس فتا زده بود خوردم 
اون زهره باقری و نیکپور همشون کلاهبرداریه 
21:41
2 پاسخ
10 تایید
1404/01/29
ارتمیس .
فاطمه حسینی
از منم 750 گرفت اما ن جوابی داد ن چیزی بعدشم بلاکم کرد همچنین خانم صمدزاده 630 ازم گرفت بخاطر تضمین و هزینه پست و اینا الهی ک داغ عزیزشون رو دوششون بیوفته اواره کوچه ها بشن زندگی براشون جهنم شه 
10:12
15 تایید
1404/01/30
زینب جباری
خانم میترا رحمانی کلاهبردارن اگه گفتن براکار بسته بندی در منزل مبلغ 200 هزار تومان بابت ثبت نام واریز کنید وبستتون سه چهار روز دیگه میرسه دستتون باور نکنید اینا کلاهبرداران مدارک جعلی برا خودشون درست کردن که دارای تاییدیه پلیس فتاهستن وده یازده سال سابقه کار دارن همش دروغه 
21:04
4 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دورکاری فعال است حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان خانم و اقا مورد پذیرش
1404/01/31
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست 
05:41
10 تایید
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست 
05:42
7 تایید
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:45
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه آیی از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری فعال است حقوق ماهی ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات آقا و خانم مورد پذیرش
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:46
1 تایید
1404/02/05
فروغ رضا پور
کلاهبرداره از من 5ملیون بنام 3نفر گرفت پی وی منو پاک کرده ب خانم الیاسی هم گفتم میگه رفته مرخصی در دسترس نیستن شات وسایل بسته بندی تو صفحه رو ک میگرفتن اجناس پیدا نمشد فقط صفحه سیاه رو نشون میداد وهیچ نام کاربری بالا نمیومد و صفحه هدایت هم بالانمیومد کلاهبردار عوضی کسافت حیب خور مردم عوضی اشغال 
20:57
4 تایید
فروغ رضا پور
الهی دستو پاهشو از دست بده ک نتونه هیچ وقت دیگه کارای خصوصی خودشو هم بکنه چ برسه ب کیسه دوزی برام مردم شیطان ابلیس 
20:59
1 پاسخ
7 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
فروغ رضا پور
الهی همگی یبار توی تصادف کشته بشن ک اینجوری توایت وضعیت اقتصادی ک مردم گرفتار درآوردن ی لقمه نون هستن خون مردم رو نکشن خدا از سر راه مردم برشون داره حق فاژمه زهرا مال بچه یتیم بالا نکشن 
21:06
1 پاسخ
1 تایید
فروغ رضا پور
این زهرا خوبانی ک اگ خودش میگفت کشنه گدا هستم خودمون ی واریزی براش میزدیم نیازی نبود از این ترفندا رو پیش بگیره 
21:24
1 پاسخ
7 تایید
1404/02/06
سمیه توکلی پور
خانوم خوبانی شما کلاه بردارین
08:40
3 تایید
بسته بندی
به تعدادی نیرو بسته بندی خانم و اقا نیاز مندیم شرایط کاری: ساعت کاری ۷تا ۱۹ صبحانه/نهار/میان وعده سرویس رفت و برگشت بیمه تامین اجتماعی
سمیه توکلی پور
شما گدای پولین از کسایی ک ندارن سو استفادع میکنین
08:40
7 تایید
سلام وقت بخیر خانما کسانی که از خانم بهذادی برای کار درمنزل میدانید به من خبر بدهید من259واریز کردم برای ارسال محصولات بازم میگه 1590برای بیمه واریز کنم
14:21
2 پاسخ
2 تایید
اگه اینا کلاه بردارباشد خیلی نفر بازم از کاراش رضایت دادن کلیپ که ازخانم بهزادی که از کارشون راضی هست من نمیدانم 
14:26
1 پاسخ
طراحی بسته بندی کارتنی صبحانه بیرون بر
شرح پروژه: نیاز به طراحی یک بسته‌بندی کارتنی مخصوص صبحانه بیرون‌بَر داریم. ظرف صبحانه داخل کارتن قرار می‌گیرد (کارتن در تماس مستقیم با غذا نیست). انتظارات ما: طراحی کاربردی و مقاوم برای حمل طراح...
1404/02/07
شوکت علیمرادیان علیمرادیان
کثافت آشغال عوضی پول منم خورد بی پدرومادر خانم گوبانی 
05:17
1 پاسخ
1 تایید
خادم الشهدا
سلام وقت تون بخیر
میخواستم گزارش کلاهبرداری بدم.
این افراد برای خودشون مدارک جعلی درست کردن و به بهونه ی اینکه استعلام از پلیس فتا دارند ی مبلغی رو از افراد میگیرند و میگن که چند روز دیگه به دست تون میرسه و کار بسته بندی رو انجام بدین
کافیه که به این لینک مراجعه کنید
https://karpishe.com/discussion/dadb3f38-b17d-44f5-a6**** f38602bb
لطفا و خواهشا سریعا رسیدگی کنید متاسفانه پای کلاهبردار ها به روبیکا هم باز شده.
اگه لینک باز نشد کافیه در اینترنت شرکت خانم خوبانی رو جست وجو کنین.
لینک کانال روبیکاشون
@kardarmanzel_46
اکانت ادمین شون @admin_928
ممنونم🙏

دوستان لطفا تو روبیکا گزارش شون کنید
لاقل سر بقیه رو کلاه نزارن بی شرفا
14:19
1 پاسخ
2 تایید
1404/02/28
خزائی
دوستان چرا شکایت نمیکنید از این خوبانی و بقیه؟
17:02
2 پاسخ
3 تایید
ziba
نیازمند کار در منزل هستم
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی و این جور کار ها باشه مزاحمت =»پیگیری لطفاً پیام بدین تماس پاسخگو نیستم 0937XXX5091(نمایش کامل)
1404/02/29
p sh
سلام وقت  بخیر

https://t.me/kha_khobani

بی  زحمت  این کانال  اگر  میتونید  درج  کنید  توی  کانالتون  و کانال  های  دیگه

خیلی  از  مردم  دزدی  کردن

و اینه  مردم  به  خاک سیاه  نشوندن‌
 لطفا  بقیه  رو  خبر  دار  کنید  و این کانال  پخش  کنید 
12:10
3 تایید
p sh
خزائی
چونکه اکثرا  شهرستانن  و نمیتونن  اگر  50 نفر بشن و  یک جا  گزارش  بدن  همه  رو  میگیرن
12:11
4 پاسخ
4 تایید
p sh
سلام وقت  بخیر

https://t.me/kha_khobani

بی  زحمت  این کانال  اگر  میتونید  درج  کنید  توی  کانالتون  و کانال  های  دیگه

خیلی  از  مردم  دزدی  کردن

و اینه  مردم  به  خاک سیاه  نشوندن‌ 
 این کانال  زدیم  تا  دزدی  عا  جلوگیری بشه 
12:13
کارگر پاره وقت حوالی پیروزی
✅️شرایط استخدام: ✅️کارگر ساده آقا ۱۸ الی ۲۵ سال ✅️ساعت کاری هرروز صبح از ساعت ۹ الی ۱۴ ✅️حقوق بین ۸ الی ۱۰ تومان بستگی به کارایی شما دارد ( بیمه ندارد) ✅️محل کار تهران میدان شکوفه حوالی پیروزی ✅️فعالی...
خزائی
p sh
چونکه اکثرا شهرستانن و نمیتونن اگر 50 نفر بشن و یک جا گزارش بدن همه رو میگیرن
من به این خانوم پیام دادم گفتن پول گفتم شماره پروانه کسبتونو بدین خوند جواب نداد تا قبلش تند تند جواب میداد گفتم نه آدرسی دارین خوند جواب نداد بهش خندیدم زورش اومد حرف خیلی زشتی زد بعد بلاک کرد من که ازش شکایت میکنم بابت حرف زشتش
16:26
1 تایید
خزائی
p sh
و جالبه الان از اکانت دیگه ای فعال کرده برای کانالش چون بهش گفتم ازت شکایت میکنم اسکیرین حرفشم نشون دادم با یه خط دیگه بهش پیام دادم اینجور آدما راحت کلاهبرداری میکنن خیالشون راحته کسی شکایت نمیکنه  من یه خانومم خجالت میکشم اسم اندامای جنسیمو بیارم این بی خانواده راحت به زبون میاره
16:30
1 پاسخ
2 تایید
خزائی
دوستان کارهای در منزل نباید پول بگیرن یا اگرم میگیرن باید درب منزل بگیرن وقتی که کارو تحویل میدن حواستونو جمع کنید گول نخورید
16:31
1 تایید
کبابی ورستوران باباحاجی
باسلام رستوران وچلو کبابی باباحاجی جهت تکمیل کادر خود از افراد منظم و خوش برخورد در موقعیت های زیر دعوت به همکاری می‌نماید. موقعیت های مورد نیاز : یک نفر خانم جهت (صندوق داری )با ظاهری آراسته و رو...
p sh
خزائی
و جالبه الان از اکانت دیگه ای فعال کرده برای کانالش چون بهش گفتم ازت شکایت میکنم اسکیرین حرفشم نشون دادم با یه خط دیگه بهش پیام دادم اینجور آدما راحت کلاهبرداری میکنن خیالشون راحته کسی شکایت نمیکنه من یه خانومم خجالت میکشم اسم اندامای جنسیمو بیارم این بی خانواده راحت به زبون میاره
دقیقا همینطورم  هست  اگر  50 نفر  زنگ  بزنن  به اطلاعات جمعش  میکنن  ،  ایشون  انقد  بی  حیا  و  بی شرم هستن  اینطور  حرفایی  میزنن  
16:34
2 تایید
آتوسا زارع
خانم خ بانی از من 30 میلیون گرفت بعد شمارمو بلاک کدخدا اعنتشون کنه
21:24
1404/03/08
غزاله گنجی
کلاهبردار اشغال از من نزدیک 12 میلیون پول بالا کشید من خودم اینجا پول نیاز دارم گفتم عب نداره حقوق رو که داد درست میشه از 300 تومن شروع کرد همینجوری یک سره پول خواست منه بد بخت الان دیگه هیچی ندارم کارتم ته کشید تمام پولام رو ریختم برای این کلاهبردار مادر جاده نمی دونم به خدا اصلا چی شد فقط یه دفعه دیدم دار و ندارم از کارتم رفته فقط به خاطر حقوق توروخدا نکنید شما اشتباه نکنید پول نزنید همش به خدا دروغه اینا ترفند های جدید کلاهبرداری
22:09
2 پاسخ
1 تایید
جهت کار در شوروم لوستر
خانم یا آقا جهت کار در فضای شوروم لوستر محیطی آرام و امن برای مونتاژ سبک لوستر بسته بندی و ... نیازمندیم
غزاله گنجی
به پول نیاز دارم و خواهان بسته بندی کاز در منزل هستم توروخدا اگر کسی سراغ داشت جایی بگه ممنونم 
'
خانم هستم
22:11
1404/03/09
فاطمه امیری
سلام خانم خوبانی از من نزدیک 57میلیون تومن همین طوری پول گرفت بابت کار در منزل به بهانه های مختلف با عکس واریزی قلابی وجعلی تو رو خدا گول اینو نخورید بهش اعتماد نکنید کاری که من کردم شما نکنید با آیدی مدیر ثبت وارد تلگرام نشید همینطور خانم بهزادی هردوشون کلاهبردار هستن خواهش میکنم بهشون اعتماد نکنید این واقعیت نداره هنوزم دست بردار نیست پیام میده میخواد هنوز پول دیگه ام بگیره منو ساده دیده منم که بهش اعتماد کردم فکر میکردم که شرکت معتبر چون نوشت بود زیر نظر پلیس فتا هم هست من از تاریخ 10/5تا 12/18براش همیشه پول واریز میکردم اما اجناسی ارسال نمی‌کرد به بهانه های مختلف اول از 300تومن شروع شد به بالا به بهانه سوپیشینه و کد پیگیری و تایید اجناس و تاخیری در واریزی و تایید سیستم و غیره ممنونم fa
خدا لعنتش کنه از منم کلاه برداری کرده حرومزاده عوضی گول حرفاشونو نخوردید خانم خوبانی عوضی انشالاه این پولارو بدی برا دوا درمونت
15:05
1 پاسخ
1 تایید
1404/03/12
شراره میری
فاطمه امیری
وااااااای چه خوب من تو گوگل اول تحقیق کردم میخواستم پولو براش بزنم دمتون گرم واقعا ممنونم 
15:57
1 پاسخ
1 تایید
جویای دورکاری با حقوق ثابت هستم
35سالمه دنبال دور کاری هستم کارشناسی زمین شناسی دارم نیاز به بیمه ندارم سابقه 10سال خبرگزاری سابقه مربی روباندوزی دارم نقشه کشی ساختمان بصورت دستی بخاطر رشتم بلدم بسته بندی باشه که خیلی خوب میشه البت...
شراره میری
خدا لعنتش کنه از منم کلاه برداری کرده حرومزاده عوضی گول حرفاشونو نخوردید خانم خوبانی عوضی انشالاه این پولارو بدی برا دوا درمونت
وااااااای من میخواستم پولو براش انتقال بدما خوب شد خواستم تو گوگل تحقیق بکنم ممنونم از اطلاع رسانی تون🌹
15:59
1404/03/16
منم گول این حرومزاده ها خوبانی و بهزادی رو خوردم اول 499هزار تومن برای ثبتنام بعد یک میلیون برای بیمه واریز کردم الان جوابمو نمیدن، خدا لعنتشون کنه بقران. رفتم کار خدماتی روزی 200تومن که پول بیمه ای که گفته بود رو واریز کنم شوهرم تو بیمارستانه تصادف کرده، من اول پول وارسز کردم بحسابشون گفتم کارم درست میشه الان از بی پولی نمیتونم شوهرم رو مرخص کنم اونموقع این حروم لقمه ها راحت پول مردم رو میخورن شما بگید چکار کنم😔😔😔😭😭😭🥀🥀🥀 
03:32
1 پاسخ
2 تایید
شریفه حاجیلو
انشلا بده دارو برس خود پول‌منم خورد 
22:02
1 تایید
بسته بندی مواد غذایی و لباس و لوازم آرایشی و آجیل و شکلات
نیاز شدید کار فوری در منزل خودم هستم 0911XXX6212(نمایش کامل)
1404/03/18
شبنم زرگری
فاطمه حسینی
منم پول زدم 1400 بعد گفت 2 تومن دیکه باید بزنی نزدم شمارت گرفت گفت 3 روز دیگه پول و میزنه برام ولی اینجوری که همتون کامنت گذاشتید نمیزنه 😭
08:22
1 تایید
مهسا ایزدی
فاطمه حسینی
بله خاتم خوبانی حدود میلیون و نیم از من کلاهبرداری کرده من که میرم پلیس فتا اطلاع میدم 
18:54
1 پاسخ
2 تایید
خانوم‌بهزادی‌🤥کلاهبرداره‌الکی‌پولت‌حروم‌نکن‌من‌پول‌قرض‌کردم‌واریز‌کردم‌باز‌میگفت‌واریز‌کن‌خدا‌ازشون‌نگذره‌پول‌دکتربده‌زنیکه‌حروم‌خور
20:08
مصطفی
دنبال کار هستم
دنبال کار هستم انلاین باشه درمنزل یاخیاطی بسته بندی آموزشی
1404/03/19
اگه کلاهبرداره چرا کسی شکایت نمیکنه
08:55
2 تایید
اگه کلاهبرداره چرا کسی شکایت نمیکنه
08:56
توران نیازی
فاطمه حسینی
وای اگه یطوری بشه بهتون عکس کلاهبرداریش وبفرستم ببینید چطور ریده خودش
21:17
2 تایید
گریل کار استیک برگر
با سلام به تعدادی گریل کار خانم جهت طبخ استیک و برگر ذغالی و آماده سازی و بسته بندی در فست فود نیازمندیم. حتماً حرفه ای و با سابقه بالا سن ۲۰ تا ۳۵ سال محیطی کاملاً امن ساعت کار 11 تا 23 حقوق و دست...
1404/04/22
فاطمه کیانی صدر
آره منم تا9میلیون ازم گرفت ازکم شروع کردتارسیدبه مبالغ بالاتر. داشت 4تومن دیگه هم میگرفت. امیدوارم تاوانشوپس بده
17:54
1404/04/23
فریبا میرزایی
افضلی
متاسفانه این به اصطلاح خوبانی امروز سرمنم کلاه گذاشت اول گفت 250 برای ارسال واریزکردم بلافاصه گفت 600 برا ضمانت که خداروشکر انصراف دادم .خدا ازشون نگذره دزدن منم گول تاییدیه پلیس فتا زده بود خوردم اون زهره باقری و نیکپور همشون کلاهبرداریه
سلام وقتتون بخیر شما کار در منزل انجام میدید الان؟
22:08
1404/04/27
آرزو ربانی
اون یه دزده کثیفه 
09:37
چرخکار سردوز کار راسته دوز اتو کار بسته بندی خیاط
یک نیرو خانم راسته دوز یک سردوز کار و یک اتوکار یک بسته بندی کار پذیرفته میشود خیابان شیخ طوسی بین شیخ طوسی ۳۱ و۳۳ توجه کنید نیروی کار فقط خانم محیط کارگاه کاملا زنانه محیط امن و ارام ..بیرونبر...
آرزو ربانی
خانم خوبانی یه دزده کثیفه
معصومه پیش بین
اونایی که تقاضای پول می کنند تورو خدا اعتماد نکند من دو با اعتماد کردم حتی استعلام از شرکت گرفتم واقعا مهارت دارند انگار یه باند هستند تو دزدی طوری صحبت می کنند که آدم باور میکنه  پولمو خوردند 
12:06
1404/05/01
قاسم شیخی
لعنت و نفرین خدا بر این خانم خوبانی خدا شاهد گواه گیر من بیوفته از وجودش این پول بگیرم من آدم مریضی هستم پام خواستند قطع کنند از من نزدیک ده میلیون به بهانه مختلف گرفته الآنم جواب نمیدن
02:28
کارگر روزمزد تزریق پلاستیک/بسته بندی/نگهبانی
*لابراتوار بهداشتی شفا* *تولید محصولات بهداشتی و آرایشی* آقا و خانم اپراتور تزریق پلاستیک کارگر بسته بندی نیروی نگهبانی قراردادی(افغانی دارای مجوز کار هم قبول) ساعت کار8الی16:30 از شنبه تا پنج شنبه
قاسم شیخی
خب دوستان شمابگید چطور پگیر بشم والا من پیگیری میکنم چون حق زن و بچه هام فرستادم
02:30
پس  چرا  پل  فتا نرفتید
20:24
1404/05/02
امین دریاب
اگه اینطوری چرا شکایت نمیکنی تا پیکری بکن سر کسی دیگه کلاه نذارن اگه راست بود مطمعنن شکایت میکردید
10:53
1 پاسخ
نیروی آقا بسته بندی آجیل با جای خواب وغذا
استخدام فوری کارگر ساده آقا در کارخانه اجیل در قسمت بسته بندی ☑ساعت کار ۸ تا ۴ ☑جای خواب با امکانات فول و امنیت بالا ☑۳وعده غذا گرم و با کیفیت ☑بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از روز اول ☑ارزاق ماهانه (گو...
امین دریاب
اگه کار در منزل میخواهید برید تو سایت رونیکا گیتی (نیکان)ولی هیچ پولی واریز نکنید چون معتبر شماره تلفن آدرس دار ومیتونید از پلیس فتاح استعلام بگیرید
10:56
1 تایید
زینب قلیپور
چرا خانم می‌نویسید گوه خوبانی بگین بهتره
21:10
2 تایید
1404/05/04
ارش ایرانی
از من هم 259 تومن پول خاست گفتم شماره تماس دفتر بفرست نفرستاد بعد از شناسه ملی شرکتی که ادعا میکنه واسه خودشه استعلام گرفتم متوجه شدم اصلا همچین شرکتی وجود خارجی نداره 
12:00
کارگر ساده آقا
وظایف: بسته بندی ،تولید مواد افزودنی‌های بتنی ساعت کاری شنبه تا پنجشنبه 8 صبح تا 5 زمان استراحت یک ساعت . بیمه . اضافه کاری اضافه کاری معمولا 30 ساعت در ماه ۳ تا ۴ میلیون سابقه کار : نیازی نیست آ...
1404/05/05
مهنا میرزاقلی
کسی شماره یا پیویش رو نداره 
08:47
1 پاسخ
1404/05/11
منم گول این حرومزاده ها خوبانی و بهزادی رو خوردم اول 499هزار تومن برای ثبتنام بعد یک میلیون برای بیمه واریز کردم الان جوابمو نمیدن، خدا لعنتشون کنه بقران. رفتم کار خدماتی روزی 200تومن که پول بیمه ای که گفته بود رو واریز کنم شوهرم تو بیمارستانه تصادف کرده، من اول پول وارسز کردم بحسابشون گفتم کارم درست میشه الان از بی پولی نمیتونم شوهرم رو مرخص کنم اونموقع این حروم لقمه ها راحت پول مردم رو میخورن شما بگید چکار کنم😔😔😔😭😭😭🥀🥀🥀
سلام خانممم بیایید جم شیم ازش شکایت کنیم
09:54
4 تایید
1404/05/12
Mahi
چقدر آدم می‌تونه خراب باشه
11:52
جذب نیسان یخچال دار با راننده
شرکت پروتئینی جهت حمل و پخش گوشت و مرغ بسته بندی در سطح مشهد و شهرستان تعدادی راننده متعهد دارای نیسان یخچال دار (با یخچال سالم و تست دما) ،دارای مجوز دامپزشکی جذب می نماید . متفاضیان واجد شرایط جهت م...
Mahi
مهنا میرزاقلی
کسی شماره یا پیویش رو نداره
من دارم ،@khobani1
11:52
2 تایید
Mahi
....... ........
@khobani1 این آیدی سه اما من با شش تا خط رفتم ترسید بلاک کرد
12:05
Mahi
از منم پول بالا کشید نمیدونم چطور مملکتی داریمک این کلاهبردارا نفس میکشن
مادرش معلوم نیست به کی داده که این قدر حروم بار اومذه
12:05
1 تایید
کاردرمنزل ویژه بانوان
جذب همکار خانم در تیم لیاتیم (نماینده برند تراست) مناسب برای بانوان خانه‌دار، کارمند یا دارای شغل دوم کار به‌صورت آنلاین و منعطف (بدون محدودیت زمانی و مکانی) آموزش و پشتیبانی کامل رایگان همکاری ب...
اصلا خوبانی درکار نیست من پول واریز کردم مهدی زارع بیدکی بود،مرده بااون عکس فیک کلاه برداری میکنه ،شماره کارتش 5**** بود،اصلا خوبانی نیست پروفایل قران هم به کمرش بزنه منم پول قرض کردم گول خوردم ،به پلیس فتا زنگ زدم ببینم چه میشه،اولی کم میگیره میگه هیچکس بخاطر سی سصدو شصد شکایت نمیکنه 
14:26
2 پاسخ
صبح تاشب کارگر کار میکنه نمیگه 76ملیون میدم گول خوردیم ،الان همه جانه میلیون سنگ بترکه دوازده ملیونه ،گیرمیفته ایشالله پول ادم فقیر خوردن نداره الان به ریش همه میخنده
14:30
1 تایید
1404/05/13
ساندرا زنجانیان
چجوری پولامو نو بگیریم باید متحد بشیم 
07:39
1 تایید
کسب درآمدباگوشی
❌قابل توجه بانوان❌ تو هم گوشی داری، درسته؟ یعنی همین ابزار ساده می‌تونه منبع درآمدت بشه! «کار آنلاین با گوشی» فقط برای خاص‌ها نیست — هرکسی که بخواد رشد کنه، می‌تونه شروع کنه. ⏳ روزی دو ساعت تمرکز...
سلام پول منو سه بار بالا کشیدن خیلی کلاه برداران
بعد نمیدونم چکارمیکنن  شماره خود یه شماره دیگه ام میخان
13:32
1404/05/14
حسین رافی
خانم خوبانی کس میخوام حاضرم بازم پول بدم هر جا هستی سایه کوصت رو سرم کیرم کلفت همه کستو گاهیدم جنده کیری
05:25
1 پاسخ
حسین رافی
حسین رافی
خانم خوبانی کس میخوام حاضرم بازم پول بدم هر جا هستی سایه کوصت رو سرم کیرم کلفت همه کستو گاهیدم جنده کیری
لعنت بر پدر ومادر حروم زادت ایشا الله فقط خرج دوا ودکتر برا خودت وبچات بکنی جنده کونی معلوم نیست پدرت کیه مادرتو کجا کردنش یه روزی خودم قسمت بشه خوبانی با مادرشو و دخترشو با هم اب کیر بدم 
05:29
1 پاسخ
کارگر ساده جهت کار در مجتمع نان
بسته بندی و فروش نان ،ساعت کاری6 صب الا12 نیم و بعد از ظهر ساعت 16 الا20 ،تک شیفت نداریم،روز سه شنبه هم تعطیله حقوق10 میلیون ماهانه واریز میشه،آدرس روبرو درب پایین جمعه بازار مجتمع نان خوشه طلایی
حسین رافی
لعنت بر پدر ومادرت
05:30
حسین رافی
کیر م تو روح پدر وماد ر حروم زادت
05:31
1404/05/16
ام البنین دهقان
هر دفعه یه عکس میزارن وه شماره کارت برای من مهدی کریمی رو فرستاد
04:03
کارگرساده+راننده+حراست کارخانه تولیدقهوه باخوابگاه
استخدام کارگر ساده آقابه تعداد۶۰نفر✨ ✅شرکت تولید قهوه و دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✅پنجشنبه ها نیمه وقت ✅دارای۳روزمرخصی ب...
خوبانی 2 میلیون از من پول گرفت کار بفرسته نفرستاد خدا لعنتش کنه
04:13
خواهشا همه به پلیس فتا اطلاع بدین این اسم این خوبانی رو بگید لااقل پیگیر باشن
04:21
1404/05/17
هستی
وای ما الان 510 تومن براش زدیم پیرامون رو دیده هیچی نگفته 
15:04
استخدام خانم در شرکت بسته بندی خرما
استخدام تعدادی خانم در شرکت بسته خرما واقع در حومه شهر با شرایط کار عالی و با حقوق و مزایا
هستی
الان از ما هنوز 510 تومن گرفته و سین هن زده جواب نمیده 
15:05
هستی
فاطمه امیری
سلام برو ازش شکایت کن
چجوری تروخدا به منم بگید 
15:25
1404/05/20
تا ریخ امروز 19/5/1404منم نزدیک بود الان پول بزنم به حسابش که اومدم گوگل پیامهاتون رو خوندم

ممنون از اطلاع رسانیتون
15:01
1 تایید
کار با گوشی با درآمدخوب
کار در زمینه طب سنتی و خدمات سلامتی به مردم ویژه بانوان ۲۵ تا ۵۳ ساله میخوان در منزل طب سنتی رو یادبگیرن و به درآمد های عالی برسن کار بسته بندی نیست❌❌❌ جهت اطلاعات بیشتر پیام بدین
به نظرم اگر کسی یه مثقال عقل داشته باشه و آدم شناس باشه  از عکس و تیپ  این خانم خوبانی معلومه که کلاهبرداره چرا گول میخورید؟اگه راست میگه مدارک شخصی خودش رو همراه‌ با یه شماره تلفن معتبر  و تاییدیه محل اسکانش رو بزاره گروه اونوقت  فقط پول هزینه پستی رو بگیره. پس خواهشا به سادگی فریب نخورید.
18:53
1404/05/30
اسماعیل معروفی
خانم خوبانی 3میلیون و نیم ازم خورده
18:48
1404/06/02
متین میمنت آبادی
کیرم تو کص خواهر مادرت بیناموس مادر جنده حروم زاده 
18:15
استخدام کارگرساده خانم اقا شرکت ظروف چینی بیمه غذا
استخدام کارکر ساده خانم آقا(کار با دستگاه )✨ ◀️کارخانه معتبر و دولتی طروف چینی و سرامیکی در قسمت بسته بندی وخط تولید: (دارای ۳ شعبه فعال ) ◀️ساعت ۷صبح تا ۶بعداز ظهر حقوق 23.000.000 ◀️ساعت کاری 7 ص...
1404/06/03
لعنت به خانم خوبانی کلابر دار است از من 2 ملیون گرفت حقه بچه هام رو خورده خدا ازت نگذره
03:44
خانم خوبان کلاه برداری هستش انشاءالله خیرنبینند من تقریبا یه میلیون ریختم جواب نداد
1 تایید
ترانه حسینی
زینب جوکار نفری 800 هزار تومان از ما گرفت ی ماهه همش میگه  صبر کنید تو ایتا کانال داره الآنم چند روز پاسخگو نیست رفتم کانالش دیدم مدرک و مجوزهای هم حذف کرده بی وجدان از پولدارها کلاهبرداری کن نه از ماها که 800 برامون حکم 8 میلیون سپردمش امام 8 جوابش بده الهی آمین به زودی 
20:28
1 تایید
کارگر ساده
لطفا با دقت ملاحظه فرمایید نیازمند یک نفر نیروی کارگر کبابی جهت نظافت و شستشو آماده سازی و بسته بندی غذا در شیف روز با ۲ روز مرخصی با حقوق و بیمه نیازمندیم. لطفا دقت فرمایید که جای خواب و وعده غذایی ن...
1404/06/04
باید همه با هم متحد بشیم و بریم ازش شکایت کنیم تا جلو کارش گرفته بشه و گروه همین جور به کلاهبرداریش ادامه میده 
17:29
1 تایید
1404/06/07
حدیثه قاسمی
فاطمه حسینی
جدی بالا کشیده یعنی اعتماد نکنم
10:36
1 پاسخ
فاطمه شمیزی
سلام وقت بخیر خانما کسانی که از خانم بهذادی برای کار درمنزل میدانید به من خبر بدهید من259واریز کردم برای ارسال محصولات بازم میگه 1590برای بیمه واریز کنم
واریز نکنی ها اونا گوه زیاد می‌خرن 
11:04
استخدام نیرو خانم جهت بخار و بسته بندی جوراب
به یک نیرو خانم جهت کار در کارگاه جوراب بافی بخار با قالب معمولی چرخ مارک زن بسته بندی مهارت داشته باشه کارگاه : شهرک صنعتی خاوران
فاطمه شمیزی
حدیثه قاسمی
جدی بالا کشیده یعنی اعتماد نکنم
اره 2/800از من گرفته الانم بلاک کرده
11:04
1404/06/08
فاطمه رستمی
از من هم 3ملیون خانوم فاطمی ،بنام ایوب روند قطب آبادی، و بیت اللهشهید راد پول واریز کردم ،بر پدرو مادران لعنت که حروم زاده تربیت کردن 
18:05
فاطمه رستمی
من از ترس همسرم نتونستم شکایت کنم ،اگه آقا بودم پدرشون را در میاوردم
18:07
کارگر ساده
کارگر ساده جهت بسته بندی در یک واحد تولیدی ساعت کار ۸ صبح تا ۵ عصر محدوده جاده وهن آباد رباط کریم
1404/06/13
عزیزان گول هیچ کدوم رونخورین.بس که ماسرمون کلاه رفته.پرستوشعبان زاده ب چندبهانه ازم پول گرفت تااخرش شد9میلیون و300 بعدگفت پولا ب حساب نیومدن برگشت خوردن من هم هرچی گفتم دیگه جواب ندادان شالله خرج دواودکترش بشه...الان هم خانم بهزادی بازهم اول 359تومن گرفت گفت دیگه نمی خوادهرچی می گم فرستادی میگه نه سیستم قبول نمی کنه باید 1590دیگه واریزکنی که برگشت می خوره همش گلاه برداریه.شمادیگه گول نخورین
03:02
1404/06/14
سینا چیچک
سلام این خانم حرام خور اولش 360 هزار گرفت الانم میگه 1500 بده برا بیمه و ارسال هیچکس واریز نکنه تف تو شرف حرام خورت ....
15:51
1404/06/15
داودشفیعی
بی پدرومادر خوبانی ازمن هم پول گرفت 
09:27
استخدام ویزیتور با سابقه ( سوپر مارکتی)
بنام خدا سلام ما برای گسترش حجم فروش و پخش محصول خود به ۳ نفر ویزیتور جهت کار در مناطق ۲۲ ، ۵ ، ۲ ، ۹ ، ۱۰ جهت بازاریابی و فروش قارچ بسته بندی ۲۰۰ گرمی و ۴۰۰ گرمی در سوپرمارکت های مناطق گفته شده نیازم...
داودشفیعی
گول نخورید همشون کلاهبردارن
09:27
1404/06/16
نیکناز نیکدل
....... ........
یا ابوالفضل من امروز خداشاهده پول قرض کردم براشون فرستادم به امید اینکه بتونم یه درامدی داشته باشم و بسته بندی کنم😢😢😢
انشاالله پولتو نخورن
02:15
نیکناز نیکدل
p sh
لطفا هماهنگ کنین برین شکایت کنین
02:19
جذب نیروی کار خانم مجرد
به یک خانم مجرد جهت کار در کارگاه بسته بندی روغن زیتون، روغن کنجد و فعالیت در زمینه فضای مجازی، فعلا به صورت پاره وقت و در آینده به صورت تمام وقت(با کلی مزایا) نیازمندیم، ساعت کار از 7:30 صبح الی 15 ب...
نیکناز نیکدل
https://t.me/lavazemkhanegipopa
02:22
نیکناز نیکدل
این لینک خوبانه
02:22
نیکناز نیکدل
لبلا باقری چطور اونم کلاه برداره؟
02:25
کارگر ساده برای تولیدی
هوالرزاق با سلام کارگاه تولید و بسته بندی و پخش ظروف یکبار مصرف استخدام نیرو میکند برای اطلاعات بیشتر از کار تماس بگیرید
1404/06/17
افضلی
متاسفانه این به اصطلاح خوبانی امروز سرمنم کلاه گذاشت اول گفت 250 برای ارسال واریزکردم بلافاصه گفت 600 برا ضمانت که خداروشکر انصراف دادم .خدا ازشون نگذره دزدن منم گول تاییدیه پلیس فتا زده بود خوردم اون زهره باقری و نیکپور همشون کلاهبرداریه
خداخیرشون نده...الهی پول دکتر و دارو بدن..از منم پول‌گرفتن ک‌کار بفرستن اما نفرستادن..واگذارشون کردم بخداا
07:09
1 تایید
حسین طاهونه
سلام  ازمنم. 1300میلیون گرفت من. قرض کردم احتیاج داشتم. چرا. پلیس. فتا کاری. نمیکنه
09:52
فرزانه حسن پور
کاری که نه شماره تماس میده ونه لوکیشن هنوز هیچی نشده پول ازتون میگیره همش کلاهبرداریه دوستان تمامی کار در منزل که اولش میگه پول بزنین تا کار برات بفرستم همش دزدیه
19:56
نیازمند نیروی خانم در کارگاه لباس
حتما ساکن شهر آستانه باشد کار چک کردن لباس و بسته بندی درکارگاه ساعت کاری شیفت صبح 9تا13 شیفت عصر 14تا19 لطفا تماس بگیرید
فرزانه حسن پور
سره منم چند باری کلاه رفته برای همین دیگه به این کار در منزل اعتماد نمیکنم چون همشون دروغ میگم
19:58
1404/06/18
خاک تو سر خانم خوبانی با شرکت آشغالش رونیکا گیتی از من 23200 تومان گرفتن اصن پول هامو نمیده و همچنین محصولات رو هم نمیفرسته خدا لعنتشون کنه انشاءالله
15:36
1404/06/20
پرنسس بانو
افسانه گنجی
خیلی عوضی هستن دزد هستن از من 23ملیون کلاهبرداری کرد منم شکایت کردم بی پدر مادر ها
عزیزم شکایتتون نتیجه ای هم داشت؟
20:20
نیروی انباردار حرفه ای
مجتمع صنایع غذایی آترین پروتیین درسایت فروش شعبه مشهد یک نفر *کمک و کارگر انبار* استخدام مینماید نیروی اقای ایرانی جهت بسته بندی و چیدمان محصولات پروتیینی حداکثر سن ۳۵ دارای سواد خواندن و نوشتن ...
1404/06/21
سهیلا ابراهیمی
سلام خوبی من  چطوری ثبت نام کنم
06:05
محسن شامرادی
خانم خوبانی یک کلاهبردار هست لطفاً گول نخورید
08:24
ناصر فولادی مهینی
من چند روز باهمین خانم کلاه بردار چت کردم فهمیدم کلاه بردار بهش گفتم چه جوری اعتماد کنم پول و واریز کنم الان ده روز دیگه جواب نمیده کثافت 
12:20
استخدام کارگرساده اتباع یا ایرانی
باسلام نیازمندکارگر ساده جهت بسته بندی سیب زمینی وپیاز وخیار و.... جهت میوه فروشی جوان وسرحال بین ۱۵ تا ۲۵ سال ساعت ۷صبح تا ۸ شب با ۳ وعده غذا وجای خواب حقوق ومزایای خوب
ناصر فولادی مهینی
هرچی فیلم رضایت همش ساختگی هستن 
12:23
1404/06/22
زهرا ورگی
فروغ رضا پور
الهی دستو پاهشو از دست بده ک نتونه هیچ وقت دیگه کارای خصوصی خودشو هم بکنه چ برسه ب کیسه دوزی برام مردم شیطان ابلیس
یعنی دیگه نمیشه پولمون بگیریم
07:20
ربانی خیرخواه
خانم خوبانی کلاه بردار هست ازمن 500 هزار تومان گرفت
11:11
کاردرمنزل فروش محصولات مراقبتی پوست ومو
​استخدام نیروی کار در منزل (فرصتی عالی برای کسب درآمد) ​آیا به دنبال یک کار منعطف هستید که بتوانید از آسایش خانه خودتان انجام دهید؟ ​ما برای تکمیل تیم خود، به تعدادی نیروی خانم جهت کار در منزل همکاری ...
نازنین
خانم خوبانی مول منو بالا کشیده کسی آیدی تلگرام رو نداره
16:45
نازنین
تروخدا آیدی تلگرام رو بدین
16:45
1404/06/23
سمیه دهقان دهنوی
آدرس شرکت استان البرز، شهرستان اشتهارد، بخش پلنگ آباد، آبادی شهرک صنعتی کوثر، خیابان (1شمالی)، خیابان دوم غربی، پلاک 811، قطعه 138،D
من وقتی گفتم کلاه بردارید این آدرس رو برام زدن.
23:38
1 پاسخ
کارگر ساده کارخانه شیرخشک خوابگاه/غذا/بیمه
استخدام فوری کارگر ساده آقا در کارخانه شیر خشک در قسمت بسته بندی ☑ساعت کار ۸ تا ۴ ☑جای خواب با امکانات فول و امنیت بالا ☑۴ وعده غذا گرم و با کیفیت ☑بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از روز اول ☑ارزاق م...
1404/06/24
خانم خوبانی کلاهبردار وشیاد بزرگیه  .ازمن اول 399 تومان گرفت وبعد گفت 15399 تومان بریز وبعد 750 تومن وبعد 4 میلیون و399 گرفت وگفت همش به حسابتون برگردونده میشه ونه تنها برنگردوند  جنس هم نفرستاد اینا کلاهبردارن گول نخورین
17:58
1404/06/25
خدا ازشون نگذره حرومزاده هر جایی پول منو خورد 
دیگه هم جوابم را نداد
07:45
تو رو خدا اگه تونستید پولتون بگیرید به منم خود بدید من تا الان 7 ملیون زدم منو بلاک کرده یه بار 399 تومان یه بار 750 تومان یه بار 1500 تومان یه بار هم 4399 تومان زدم خوبانی اشغال به تمام معناست من این پول قرض کردم الان باید چه کار کنم
16:43
کار در کارگاه بسته بندی
کار بسته بندی در یک محیط کاملا زنانه ساعت کاری 9 تا 13:30 مزایا : سرویس رفت و برگشت و صبحانه برای اطلاعات بیشتر در چت پیام بگذارید
این  لینک برای شکایت  ازشون عضو بشین شکایت کنیم
https://t.me/+GE9E1_VSPTZkNWFk
16:46
سمیه دهقان دهنوی
آدرس شرکت استان البرز، شهرستان اشتهارد، بخش پلنگ آباد، آبادی شهرک صنعتی کوثر، خیابان (1شمالی)، خیابان دوم غربی، پلاک 811، قطعه 138،D من وقتی گفتم کلاه بردارید این آدرس رو برام زدن.
این ادرس یه شرکت معتبر ک این عوضیا ازش استفاده میکنم واسه کلاهبرداری
نمیدونم چراشرکت شکایت نمیکنه
16:48
1404/06/27
N E
سلام خانم خوبانی چن تا اکانت داره
@khobani9
@khobani_11
ایناهم گروه‌هایی ک دارن
https://t.me/+GE9E1_VSPTZkNWFk
https://t.me/kardarmanzelnik
فک کنم یه گروه خلاف کارن 1500 گفتم برگردون میگ باید 800 بدین برا ضمانت برگشت الانم میگ باطل شده تمامی مبالغ
حس میکنم یه نفره با چن تا اکانت و گروه کثافت
09:56
استخدام اپراتور انبار دیجی کالا - ارومیه
تسهیلات و مزایا: • درآمد (مجموع حقوق پایه و مزایا) ماهیانه 15 الی 18 میلیون • بیمه تامین اجتماعی • پرداخت عیدی و سنوات • پرداخت پاداش عملکرد ( افزایش درآمد در صورت ثبت عملکرد مطلوب ) • خرید اقساطی بدو...
حسنی گلزار
نزن عزیز نزن اونا هم کلاهبردار هستن
12:55
1404/06/30
زهرا موسوی
یک هفته هست پول منو گرفتید چرا از کار خبری نیست کلاهبرداریه ؟؟ سه بار واریزی کردم کلاهبردارا
16:34
1404/07/01
ع ج
خوبانی پول منم بالا کشیده پولم به حساب فاطمه خبیری زدم 
07:54
نیروی کار آقا و خانوم تزریق و بسته بندی
به چند نفر همکار خانوم و آقا جهت کار در کارگاه تزریق پلاستیک جهت بسته بندی و اوپراتور دستگاه تزریق نیازمندیم. شرایط سنی زیر ۴۰سال ترجیحا ساکن سهند.سردرود.اندیشه و حوالی حقوق وزارت کار+بیمه+عیدی+ایاب ذ...
ع ج
خوبانی پول منم بالا کشیده باشماره حساب فاطمه خبیری
07:55
اکرم شومالی خوزانی
سلام خانم خوبانی کلاهبردار است سه بار ازمن پول گرفته حرومزاده الهی خیر نبینه
17:52
1404/07/04
مریم مزروعی
شراره میری
وااااااای چه خوب من تو گوگل اول تحقیق کردم میخواستم پولو براش بزنم دمتون گرم واقعا ممنونم
دقیقا منم اومدم ببینم اصلا همچنین شرکت وجود داره یا ن 
همسرم گفت اگر این مبلغ باشه ک البته کلاهبرداریه خودمم کمکت میکنم ولی اومدم دیدم چقدر راجبش حرف زدین اصلا پشیمون شدم و خداروشکر
14:33
نیرو جوان خانم جهت بسته بندی پوشاک زنانه
به تعدادی نیرو جوان خانم جهت بسته بندی پوشاک زنانه واقع در مهدی آباد نیازمندیم بیرون بر لازم نداریم سن استخدام ۱۸ تا ۳۰ سال با حقوق ماهانه از ۸میلیون تا ۱۰ میلیون تومان با سرویس رفت برگشت فقط در مح...
1404/07/06
ناهید حسن خانی
توروخدا بارو نکن من نو بدبخت کرده 😭
14:53
بسته بندی آجیل حسین یار
این شرکت و خانم خوبانی کلاهبردار بوده و با اخاذی از مردم پولشان رو میگیرن و خبری از آجیل و ... نیست
مراقب باشید و فریب این کلاهبردارها و از خدا بیخبرها رو نخورید
17:54
الان هم پلیس فتا رو در جریان گذاشتیم و انشاءالله بزودی دستگیر میشن
17:55
استخدام نیرو اقا در کارخانه
به تعدادی نیروی کار در کارخانه شکلات در قسمتهای تولید،بسته بندی،انبارداری،کنترل کیفیت و.....نیازمندیم شرایط سنی استخدام ۱۹تا۳۰سال وبا سه وعده غذایی( صبحانه،ناهار،شام) وبیمه،عیدی،سنوات،پاداش ومرخصی ۴ر...
1404/07/07
گلی فتح تلهی
گناه  گناه مملکت  بی صاحبه پلیس پلیس هی پلیس بیا گوهی بخور کجایی مثلا ایران به شماها می نازه بیا  اگه کون داری  نشون بده از اسم پلیس فتا سو استفاده می شه عرضه نداره خودی نشون بده 
11:24
بتول عابدینی
کیرمی افته. الللعنت به. جدابادش
11:36
بتول عابدینی
کیرم به  زات
11:37
مونتاژکاروبسته بنداسباب بازی خانوم
به چندنفر خانوم برای بسته بندی ومونتاژ اسباب بازی درمحیطی کاملا زنانه نیازمندیم کار راحت واسون شهریار شهرک وایین پیام جوابگو نیستم فقط تماس
بتول عابدینی
دزدحرم خور
11:38
مریم ارغوانی
بخدا 399 هزار تومان واریز کردم یعنی دروغه
12:57
1 پاسخ
1404/07/08
محدثه جوکار
مریم ارغوانی
بخدا 399 هزار تومان واریز کردم یعنی دروغه
چیشد جواب شمارو داد آخه منم میام واریز کنم 
15:24
استخدام اپراتور انبار دیجی کالا - تهرانپارس
تسهیلات و مزایا: • درآمد (مجموع حقوق پایه و مزایا) ماهیانه 18 الی 22 میلیون • بیمه تامین اجتماعی • پرداخت عیدی و سنوات • پرداخت پاداش عملکرد ( افزایش درآمد در صورت ثبت عملکرد مطلوب ) • خرید اقساطی بدو...
1404/07/12
منم  پول قرض گرفتم امروز ثبت نام کردم برای کار
14:11
خدایا😭😭😭😭😭😭
15:40
منم 3بار پول زدم ب حساب خانم خوبانی
رفتم گفتم پولمو برگردون گف نمیشه
15:41
استخدام پاره وقت در انبار دیجی کالا - جنوب تهران
شرایط احراز : • فقط آقا • حداقل 6 ماه سابقه کار عملیاتی • 18 تا 35 سال همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در باقرشهر در مراحل زیر فعالیت دارند : • چیدمان • جمع آوری • دسته بندی • بسته بندی سا...
چیکار کنم حالا😭
15:42
1404/07/13
امیر امیر
بیشرف گفت 400 واریز کنم برای ثبت سفارش 
وقتی واریز کردم دوباره 900 گفت واریز کن برای ثبت 
قعطی
پائولو هم نفرستاد پول من هم خورد 
انشاالله خیر نبینه 
09:45
1 پاسخ
1404/07/14
سلن اردلان راد
فاطمه حسینی
2میلیونم از من گرفت میخوام برم شکایت کنم 
09:28
استخدام اپراتور انبار دیجی کالا - باقرشهر
تسهیلات و مزایا: • درآمد (مجموع حقوق پایه و مزایا) ماهیانه 18 الی 20 میلیون • بیمه تامین اجتماعی • پرداخت عیدی و سنوات • پرداخت پاداش عملکرد ( افزایش درآمد در صورت ثبت عملکرد مطلوب ) • خرید اقساطی بدو...
سلیمه خوجه
سلام خانوم  خوبانی ازمن پول گرفت ثبتنامم کرد ولی الان جواب منونمیده
سلیمه خوجه
حرامت باشه خانوم خوبانی خیر نبینی 
10:54
سلام چه جوری شکایت کنیم
17:25
هواپیمایی کارون - هواپیمایی نفت - کارون ایر
کارگر بسته بندی (کترینگ) - آقا
شرکت هواپیمایی کارون جهت تکمیل نیروی " کارگر بسته بندی مواد غذایی کترینگ " از واجدین شرایط دعوت به همکاری می‌نماید: *شرایط عمومی استخدام: تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران متدین بودن به یکی از ادیان رسم...
پول من را بالا کشید بی شرف
17:27
1404/07/15
سمیه رسائی
سلام از خودش بیشرف تر وجود ندارهخیلی دزده کلاه سرم گذاشت واسش 1400 پول واریز کردم هی میگفت بازم واریز کن واسه بیمه ی کالا و اینا گفتم ندارم گفت برو قرض کن حیفه فرصت خوبیه دیگه پولمو ازش خواستم گفت تو سیستم ثبت شده و بلاکم کرد.....ایشالا خدا ازش نگذره ایشالا اون پولی که دادم بهش بشه خرج سرطان واسه خودش و خانواده ش ایشالا بره زیر ماشین تکه تکه بشه جنازه ش رو به زور جمع کنن🙏🙏🙏
10:57
1 پاسخ
1 تایید
1404/07/17
امیر امیر
بیشرف گفت 400 واریز کنم برای ثبت سفارش وقتی واریز کردم دوباره 900 گفت واریز کن برای ثبت قعطی پائولو هم نفرستاد پول من هم خورد انشاالله خیر نبینه
منم همینطور
09:34
استخدام ویزیتورکه رانندگی هم انجام بده.وانت موجوده
شرکت تولید و بسته بندی ذغال شاهکار استخدام ویزیتور که بتونه با وانت پخش گرم انجام بده. خانوم یا اقا.فرقی نداره فقط با وانت پیکان بتونه رانندگی کنه حقوق.درصد.بیمه.مزایا سفته مبلغ سیصد میلیون الزامی میب...
ت رو خدا واسش واریز نکنین کلاهبرداره خانم خوبانی
ی عده ک مث ما نمیدونن دلم میسوزه
سمیه رسائی
سلام از خودش بیشرف تر وجود ندارهخیلی دزده کلاه سرم گذاشت واسش 1400 پول واریز کردم هی میگفت بازم واریز کن واسه بیمه ی کالا و اینا گفتم ندارم گفت برو قرض کن حیفه فرصت خوبیه دیگه پولمو ازش خواستم گفت تو سیستم ثبت شده و بلاکم کرد.....ایشالا خدا ازش نگذره ایشالا اون پولی که دادم بهش بشه خرج سرطان واسه خودش و خانواده ش ایشالا بره زیر ماشین تکه تکه بشه جنازه ش رو به زور جمع کنن🙏🙏🙏
منم گفتم پولمو برگردون راضی نیستم
گفتش ثبت شده بعد ی هفته میگه بازم پول بریز
آشغالو
09:39
امین دریاب
اگه اینطوری چرا شکایت نمیکنی تا پیکری بکن سر کسی دیگه کلاه نذارن اگه راست بود مطمعنن شکایت میکردید
آقای محترم پول این همه رو خورده
بعد شما میگی اگه راست بود
اصلا مگه پلیس گوش میده حرفمونو
16:08
استخدام پاره وقت در انبار دیجی کالا - مشهد
شرایط احراز : • فقط آقا • حداقل 6 ماه سابقه کار عملیاتی • 18 تا 35 سال همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در مشهد در مراحل زیر فعالیت دارند : • چیدمان • جمع آوری • دسته بندی • بسته بندی ساعات...
ساینا
از منم 1200گرفت من گفتم پولم پس بده گفت بعد از سه روزبرگشت داده میشه همش الکی یعنی دروغ گفت بر می‌گردونه 
16:19
1 پاسخ
ساینا
افسانه گنجی
چرا شکایت نکردید ازش 
16:24
ساینا
از منم 1200گرفت من گفتم پولم پس بده گفت بعد از سه روزبرگشت داده میشه همش الکی یعنی دروغ گفت بر می‌گردونه
من بهش گفتم خدا ازت نگذره
میگ درست صحبت کن خونه خالت نیس
بهش گفتم برو بابا هه
18:26
استخدام اپراتور انبار دیجی کالا - مشهد
تسهیلات و مزایا: • درآمد (مجموع حقوق پایه و مزایا) ماهیانه 16 الی 18 میلیون • بیمه تامین اجتماعی • پرداخت عیدی و سنوات • پرداخت پاداش عملکرد ( افزایش درآمد در صورت ثبت عملکرد مطلوب ) • خرید اقساطی بدو...
اصلا خوبانی درکار نیست من پول واریز کردم مهدی زارع بیدکی بود،مرده بااون عکس فیک کلاه برداری میکنه ،شماره کارتش 5**** بود،اصلا خوبانی نیست پروفایل قران هم به کمرش بزنه منم پول قرض کردم گول خوردم ،به پلیس فتا زنگ زدم ببینم چه میشه،اولی کم میگیره میگه هیچکس بخاطر سی سصدو شصد شکایت نمیکنه
من ب نام مینا دلاوری اصل واریزکردم
18:38
وااااااااااای
18:56
1404/07/18
مژگان وحیدی
سلام نه واریز نکن به خانم بهزادی منم 299زدم بعد گفت بازم بزن گفتم نمی‌زنم پولمو بده گفت یه هفته زمان می‌بره بعدشم بلاکم کرد حروم زاده
13:06
کارگر ساده
به تعدادی کارگر ساده اقا جهت خط تولید بسته بندی و انبار کیف و کفش نیاز مندیم مزایا حقوق 15 میلیون بیمه تکمیلی-بیمه حوادث-بیمه تامین اجتماعی عیدی سنوات اضافه کاری محل کار کرج بلوار باغستان بلوار بیهقی...
1404/07/19
خوبانی بهزادی اژدری بیشرف حروم زاده تو جوب به دنیا اومدن
16:23
1404/07/21
Nima
دادستانی کل dadsetani.ir به آدرس منوی «گزارش مردمی» و بخش «فضای مجازی» در سایت دادستانی کل کشور امکان‌پذیر است.
ثبت گزارش های کلاهبرداری پر تکرار انتخاب کنید 
تا حداقل به عنوان کلاهبردار شناخته بشن  
10:38
1 تایید
1404/07/22
خوبانی بعد از پول گرفتن از من منو بلاک کرد
خدا لعنتت کنه خوبانی بیی شرف
18:23
1 تایید
کار در منزل حوزه پوست و مو
⭕متن آگهی رو با دقت مطالعه کنین سپس تماس بگیرید فقط خانمها این روزها باتوجه به قیمت صعودی دلار دیگه نیازه که همه ی اعضای خانواده کار کنن و درآمد داشته باشن اما چه کسب و کاری که یه خانم خونه دار بتون...
تف ب ذاتت خوبانی تففففففف
18:25
یاسر محبی
سلام. قوه قضاییه به فرم شکایت آماده کرده  برای کلاهبرداری های مبلغ پایین ولی تعداد زیاد. میتونید از dadsetani. it فرم شکایت رو تنظیم کنید برای خوبانی و بهزادی و بیانی و.. حرومزاده
19:26
1 تایید
ت رو خدا هر ک در توانشه بره شکایت کنه
همچنان داره از مردم کلاه برداری میکنه آشغال بیشرف
19:49
انبار داری و بسته بند
نیروی آقا جهت بسته بندی کالای اکسسوری و دکوری و سبک وزن بسته بندی حساس مرتب و مسئولیت پذیر حقوق ۳۰ تومان میلیون تومان ساعت کاری ۹ تا ۶ شب برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید بیمه تعلق میگیرد و از حقو...
fafa
خدالعنتش کنه همه رو گول میزنه جنده خانوم اخر بلاکا میکنه الهی اون پولا خرج دوا درمون خانوادگی شون شه نمیدونم چرا پلیس فتا این ولدوزناها روجمع نمیکنه 
23:54
1404/07/23
امیر امیر
زنکه خر بیشعوری تا پول رو واریز کردم دوباره درخواست واریزی بیشتر کرد 
تا گفتم ندارم و چرا 
بلاک کرد دزد بیشرف انشاالله حرومه بشه پولی که از من خورد و از بقیه گولش رو نخورین زن حروومزاده
05:59
1 تایید
امیر امیر
هر کی اول درخواست واریزی کرد بدونین دزد هست و کلاهبردار واریز نکنین اگه اینجور شرکت ها وجود داشت هیچکی نمی‌رفت سر کار تو خونه میموندن و کار و درآمد بالا داشتن
زن های ولگرد و احمق
06:03
استخدام در انبار دیجی کالا - ساری
شرایط احراز : • فقط آقا • حداقل 6 ماه سابقه کار عملیاتی • 18 تا 35 سال همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در ساری در مراحل زیر فعالیت دارند : • چیدمان • جمع آوری • دسته بندی • بسته بندی ساعات...
1404/07/24
کاش زودتر می‌دیدم 2700 به اسم ثبت نام و بیمه و پول بارکد واریز کردم بازم گفت 2500دیگه بزن
00:27
خانم حمیدی
سلام 
منم امشب ازشون درخواست کار داده بودم ولی قبل از واریز اومدم سرچ کردم در موردشون . متوجه شدم  کلاهبردار هستن. راستی چرا کلاهبردارا تو این مملکت دارن راحت پول مردمو بالا میکشن ، پولی که تو این گرونی با بدبختی در میارن، اما کسی کاری باهاشون نداره. شکایت کنید نذارین اینا رشد کنن و درس عبرت بشن برای بقیه. 
20:53
1404/07/25
حامد فاضلی
من باهاشون حرف زدم باید حضوری فقط خرید میکنم پول رو اونجا میدم از همون شرکت خریداری میکنم دیگ اینجا پول واریز نمیکنم ک بمونم داخلش اگ درست باشه ک هیچی اگ نباشه همین خانم بهزادی میکنم پول 
13:28
کار در منزل
فرصت درآمد زایی برای خانم های خانه دار بدون هیچ سرمایه ای همراه با دوره های آموزشی پوست و مو به صورت آنلاین و پشتیبانی کامل تا کسب درآمد ادمینی،بسته بندی،و شرکت نفیس و لدورا هم نیست
1404/07/27
مجتبی کرمی
خدا لعنتش کنه ا ز منم350تمن برا ثبت نام گرفت بعد گفت پول بیمه 1980هزار بریز منکه دیگه در رفتم
15:19
1 تایید
1404/07/28
باران
سلام خسته نباشید کاردرمنزل میخواستم ازمیانه  هستم 
07:17
1404/07/29
خانم محمودی
سلام وقتتون بخیر 
دوستان کسی درمورد شرکت آوینوس اطلاعاتی داره که آیا معتبره یا نه؟
02:26
1 تایید
منشی و نیروی خانم
به تعدادی نیروی خانم جهت کار بسته بندی،انبار،فروش و دفتری نیازمندیم
1404/07/30
بچه ها من کاردرمنزل میخوام
20:08
1404/08/03
چرا خانم خوبانی با این همه شکایت و کلاهبرداری که یکیشون خودمم هنوز در روبیکا داره عضو میگیره و فعاله؟
09:54
1 پاسخ
1 تایید
نیلوفر حبیبی
متاسفانه این خوبانی کثافت 3****  پول من. بالا کشیده تازه میگه 2****  بده کثافت حروم زاده اشغال کلاه بردار 
10:01
1 تایید
نیروی آقا جهت بسته بندی و چیدمان محصولات
با سلام ... فروشگاه مارکت هنر واقع در قاسم آباد حاشیه بلوار شریعتی 33 نیازمند یک نیرو آقا ترجیحا جوان و با انرژی برای بسته بندی سفارشات مشتریان و چیدمان محصولات در فروشگاه می‌باشد کار آسان هست و حقو...
نیلوفر حبیبی
همه اشون کلاه بردارن 
10:02
مهدی رضاوند
با پلیس فتا تماس گرفتم به اندازه کافی مدرک دارم از لحظه به لحظه اسکرین شات گرفتم . فردا میرم برای ثبت شکایت 
16:55
1404/08/04
فاطمه امیری
سلام منم پیش خانم باقری و شعبانی ثبت نام کردم جواب نمیدن 
حرام لقمه ها فقظ میتونن گول مردم بزنن
11:55
کار درمنزل برای خانمها
متن آگهی رو با دقت مطالعه کنین سپس تماس بگیریدفقط خانمها این روزها باتوجه به قیمت صعودی دلار دیگه نیازه که همه ی اعضای خانواده کار کنن و درآمد داشته باشن اما چه کسب و کاری که یه خانم خونه دار بتونه از...
1404/08/05
فاطمه لشگریان
خوبانی کلاهبرداره چرا فتا یه کاری نمیکنه
09:11
1 پاسخ
1 تایید
فاطمه لشگریان
خدالعنت کنه این خوبانی ورفیقشو کاملا دزدن پول منم بالا کشیدن
09:11
از من هم 11 میلیون هی گرفت وگفت واریزی معلق مونده سیستم به روز رسانی میشه صبور باشید قسم جان بچشو خورد خدا کاری کنه از بدنشون چرک وخون بزنه بیرون لعنت بهشون که هیچ کس جلوی این کثافت ها رو نگرفته که دیگران به دامشون نیوفتن
10:04
ساخت گیفت ولنتاین/بسته بندی/کار در منزل
ساخت گیفت ولنتاین در منزل خودتان حقوق بستگی به تعداد داره(حداقل حقوق برای ۶ ساعت کار ۱۰ میلیون) بسته ها ۵ روز کاری به دستتون میرسه و ۷ روز بعد هم ازتون تحویل میگیریم حقوق به صورت هفتگی درب منزل پرداخت...
مریم عسکری
3میلیون 400 پول منو هم بالا کشید اول گفت 399 بعدگفت 999 دوباره گفت یک و899 وقسم به خاک امام حسین خورد که کارش واقعیه بازم دومیلیون 899 خواست که متوجه شدم کلاهبرداریه
ومیگه ازپلیس فتاتاییدیه داره 
به همین راحتی چه مملکتی داریم واقعا
چطوری میشه ازاین خوبانی پولمونوپس بگیریم 
12:58
1 پاسخ
1 تایید
.. ..
شوکت علیمرادیان علیمرادیان
کثافت آشغال عوضی پول منم خورد بی پدرومادر خانم گوبانی
تو سایت پلیس فتا شکایت ثبت کنید اگر تعداد خیلی زیاد بشه پیگیری میشه
17:56
.. ..
چرا خانم خوبانی با این همه شکایت و کلاهبرداری که یکیشون خودمم هنوز در روبیکا داره عضو میگیره و فعاله؟
توی سایت فتا شکایت کنید ازشون
17:56
کارگر ساده با جای خواب
کارگر ساده جهت تهیه غذا سن تا ۳۰ سال با جای خواب و غذا و بیمه با حقوق مکفی در صورت رضایت اینجا یک تهیه غذای بیرون بر میباشد ویکسری کارهایی از قبیل بسته بندی غذا و خرید برای مغازه و نظافت محیط و این...
.. ..
مریم عسکری
3میلیون 400 پول منو هم بالا کشید اول گفت 399 بعدگفت 999 دوباره گفت یک و899 وقسم به خاک امام حسین خورد که کارش واقعیه بازم دومیلیون 899 خواست که متوجه شدم کلاهبرداریه ومیگه ازپلیس فتاتاییدیه داره به همین راحتی چه مملکتی داریم واقعا چطوری میشه ازاین خوبانی پولمونوپس بگیریم
تو سایت پلیس فتا شکایت ثبت کنید اگر تعداد خیلی زیاد بشه پیگیری میشه
17:57
1404/08/06
چجوری ثبت شکایت کنیم راهشو به منم بگین که بد زخم خوردم ازشون
12:55
1 پاسخ
زهرا محمدی بارچانی
کار بسته بندی خانم الیاسی هم کلاهبرداری هست
20:54
نیروی کار خانم جهت کار در عطاری
ساعت کاری ۸ تا ۱۵ جمعه ها تعطیل یک روز در ماه تعطیل فروشندگی و بسته بندی و ... رده سنی ۱۳۶۴ تا ۱۳۸۶ حقوق ماهانه ۷ میلیون آدرس: چهار راه بسیج(رمک) عطاری مجتبی
1404/08/07
مریم عسکری
خوبانی احمق ازمنم 3500 گرفت
برید توسامانه خردقوه قضایی رو سه خط بالابزنید مرحله به مرحله شکایتتونو ثبت کنید باشدکه انشاالله پیگیری شود 
شایدتعدادزیادباشه زودترتاثیربذاره
هیچ مبلغی واریز نمیکنید واقعا ارزششوداره
03:47
مریم عسکری
چجوری ثبت شکایت کنیم راهشو به منم بگین که بد زخم خوردم ازشون
ازسامانه خردقوه قضایی 
باگوشی شکاییتوثیت کن
03:49
1 پاسخ
فرشته فرهنگیان
من تو روبیکا کار در منزل خانم خوبانی د یدم رفتم تو ای دی شون آدرس خواستن شماره من مبلغ 200 هزار بابت هزین ثبت‌نام دادم لطفا اگه کلاه برداریه راهنمای کنید من تاريخ 1404 /8 /3فرستادم
06:30
1 پاسخ
2 تایید
کارشناس کنترل کیفیت
شرایط احراز: دارا بودن مدرک فوق لیسانس یا دکتری کشاورزی (گرایش های اصلاح نباتات و زراعت/باغبانی) سابقه کار حداقل 3 سال کار مرتبط ترجیحا در واحدهای صنایع غذایی و کشاورزی مسئول کنترل کیفیت محصولات کشاور...
1404/08/08
حسین رافی
فرشته فرهنگیان
من تو روبیکا کار در منزل خانم خوبانی د یدم رفتم تو ای دی شون آدرس خواستن شماره من مبلغ 200 هزار بابت هزین ثبت‌نام دادم لطفا اگه کلاه برداریه راهنمای کنید من تاريخ 1404 /8 /3فرستادم
اون حرومزاده کلاه بردار
10:52
حسین رافی
مریم عسکری
ازسامانه خردقوه قضایی باگوشی شکاییتوثیت کن
پلیس فتا
حسین رافی
حسین رافی
لعنت بر پدر ومادر حروم زادت ایشا الله فقط خرج دوا ودکتر برا خودت وبچات بکنی جنده کونی معلوم نیست پدرت کیه مادرتو کجا کردنش یه روزی خودم قسمت بشه خوبانی با مادرشو و دخترشو با هم اب کیر بدم
خوبانی کیرم تو کس دخترت بره مادرتو کجا کردن تو عمل امدی دوستان خدا راشکر بانت پول تو خونش من کسشو کردم شاه کس فقط میگفت حسین اب کیرتو میخوام 
11:06
1 پاسخ
طراحی محصول در محیط واقعی
محصول چوبی در محیط واقعی طراحی نمایش داده بشه به صورتی که برای چاپ بز زوی بسته بندی محصول و تبلیغات کناسب باشه
حسین رافی
حسین رافی
خوبانی کیرم تو کس دخترت بره مادرتو کجا کردن تو عمل امدی دوستان خدا راشکر بانت پول تو خونش من کسشو کردم شاه کس فقط میگفت حسین اب کیرتو میخوام
50 کیلو کس لاپاشه بزنی نفت در میاد دود میزنه ازش بیرون باهاش قرار بزاریدخوب کس میده
11:08
1404/08/09
علی
خانم خوبانی کیر تو کص ننت خار کصه ننه جنده 
11:22
زهرا بیگی
سلام وقت بخیر کسی کار در منزل سراغ نداره اصفهان که قابل اعتماد باشه منم چند وقت پیش پول واریز کردم برای خانم بهزادی و خوبانی یه 260 تومن یه 1590 باز میگه 6 ملیون دیگه باید پرداخت کنی منم ترسیدم دیگه واریز نکردم 
11:48
1 پاسخ
1 تایید
جذب نیرو برای شرکت طبیعت روغن (مامونیه)
با سلام جذب نیروی آقا برای شرکت طبیعت مامونیه (بسته بندی رغن و رب و چای میباشد ) 1:روزکاری و شبکاری ،900 هزار تومان میباشد. 2:پرداخت به صورت ماهیانه است. 3:دارای سرویس رفت و برگشت ،صبحانه و ناهار و عص...
زهرا تزده
خدا ازشون نگذره چه راحت کلاه برداری میکنن بااین نظراتی که دادین منم منصرف شدم خدا خیرتون بده 
13:35
زهرا تزده
زهرا بیگی
سلام وقت بخیر کسی کار در منزل سراغ نداره اصفهان که قابل اعتماد باشه منم چند وقت پیش پول واریز کردم برای خانم بهزادی و خوبانی یه 260 تومن یه 1590 باز میگه 6 ملیون دیگه باید پرداخت کنی منم ترسیدم دیگه واریز نکردم
کلاه برداری میکنن 
13:35
عینعلی
الهی خیر نبینی از منم 1800گرفت یه بار گفته 250یه بار دیگه 1650ریدم تو قیافه نجسش من به پلیس فتا شکایت شو کردم اگه همه دست به دست بدن ازش شکایت کنن باعث میشه که کسی از غلط ها نکنه 
18:46
1 پاسخ
کارگر ساده ، نیروی بسته بندی
یک شرکت معتبر برای تکمیل کادر پرسنلی خود ب *تعدادی نیروی کارگر ساده (اپراتور تولید ) فقط آقا بدون نیاز ب سابقه *نیروی بسته بندی و جداسازی به صورت روزکار وشیفتی حقوق و مزایای قانون کار بیمه و بیمه تکم...
....
دوستان من خداروشکر قبل از اینکه براش واریز کنم پیام های شما رو دیدم و همین الان بهشم گفتم این پولا خوردن نداره چنان فوشای زشتی بهم داد و بلاکم کرد واقعا حواساتون رو بدین ب هرکسی اعتماد نکنین ادما خیلی پست فطرت شدن 
21:19
1404/08/11
کیان بزرگ
400 هزار تومن واریز کردم بلاکم کرد خانوم خوبانی
08:56
کیان بزرگ
لطفا تو سامانه شکایت خودتونو ثبت کنید
09:08
به ۲نفر خانوم برای همکاری۲شیفت پاره وقت با پاداش
به ۲نفر خانوم برای فروشندگی و بسته بندی فینگرفود نیازمندیم خوشتیپ و باکلاس حقوق خوب فقط جذاب باشد برای جذب مشتری خوب با پاداش شیفت اول۱۰نیم صب تا۷بعدازظهر شیفت دوم۳بعدازظهر۱۱نیم شب ساعت کاری توافقی هم...
کیان بزرگ
عینعلی
الهی خیر نبینی از منم 1800گرفت یه بار گفته 250یه بار دیگه 1650ریدم تو قیافه نجسش من به پلیس فتا شکایت شو کردم اگه همه دست به دست بدن ازش شکایت کنن باعث میشه که کسی از غلط ها نکنه
منم شکایتمو ثبت کردم
09:09
مریم قاضی
سلام  بله کلاهبردارهستندچندماه قبل هم پول منوبالاکشیدندالهی خیرنبینند،ازجونش پس بده.
11:23
1 پاسخ
nn dezh
منم 10 میلیون بهش پول دادم سرم کلاه گذاشته حرومزاده
16:03
کارگر ساده اقا و خانم،با حقوق بالا نیازمندیم،
به چند نفر کارگر ساده اقا و خانم در کارگاه تولیدی دکوری وپلیستر و گلدان نیازمندیم. و چند نفر مجسمه ساز و پلی‌استر کار اقا قسمت تولید اقایان ۵نفر و خانم ها ۵ نفر بسته بندی و نقاشی روی پلیستر با حقوق...
1404/08/12
نیلوفر عباس زاده
دوستان کسی این خانوم و از نزدیک دیده؟
13:19
نیلوفر عباس زاده
مریم قاضی
سلام بله کلاهبردارهستندچندماه قبل هم پول منوبالاکشیدندالهی خیرنبینند،ازجونش پس بده.
خانوم شما شکایت کردید؟
13:20
نیلوفر عباس زاده
افسانه گنجی
شکایتتون به کجا رسید خانوم؟
13:25
1 تایید
استخدام کارگر ساده خانم خط تولید بسته بندی زنانه
استخدام خانم کارکرساده کارخانه لوازم بیمارستانی بسته بندی وخط تولید (محیط کار کاملا زنانه می‌باشد) کاردائمی ومعتبر میباشد ، استخدام ۵۰ نفر خانم سابقه کاری مهم نیست کار هم به صورت نشسته وهم به صورت ...
ح ج
@Khanom_khobani72
یعنی آیدی خانم خوبان همینه 
15:29
1 تایید
ح ج
@Khanom_khobani72
یعنی این همون آیدی خانم خوبان هست
15:30
1 تایید
...
الان من میخواستم واریز کنم اومدم گوگل پیامارو خوندم اسکرین شاتش رو فرستادم براش بلاکم کرد🙂😂😂😂
16:02
1 پاسخ
1 تایید
استخدام شرکت محصولات خوراکی و غذایی
شرکت مواد غذایی ما آماده پذیرش نیرو و استخدامی است در قسمت های مختلف از جمله اپراتوری دستگاه ،سرپرستی دستگاه،قسمت اداری و بسته بندی و... شرایط از 18سال تا 30 دارای خوابگاه سه وعده غذایی حقوق از 25 تا...
1404/08/13
نیلوفر عباس زاده
...
الان من میخواستم واریز کنم اومدم گوگل پیامارو خوندم اسکرین شاتش رو فرستادم براش بلاکم کرد🙂😂😂😂
واقعا بهترین کارو کردی من هیچوقت بی فکر کاری نمی‌کردم نمی‌دونم دیروز مغزم قفل شده بود یا چی برای این خانوم پول زدم اونم شیشو خورده ای 
00:09
1 تایید
نیلوفر عباس زاده
مهسا ایزدی
بله خاتم خوبانی حدود میلیون و نیم از من کلاهبرداری کرده من که میرم پلیس فتا اطلاع میدم
خانوم شما اینکارو کردید؟
00:19
1 تایید
زهره
افسانه گنجی
چطور باید شکایت کنیم؟
07:07
1 پاسخ
2 تایید
حسابدار
شرکت امیر تجارت تولید کننده لفاف ها و پاکت های بسته بندی به یک حسابدار مسلط به نرم افزار حسابداری سپیدار نیازمند است.
مریم خدادادی
سلام خانم. پشمی  2بار ازمن پول گرفتند من قرض کردم ودیگه جواب من را ندادند خدااز سرتون  نگذره
07:43
1 تایید
نیلوفر عباس زاده
دوستان اینا یه گروهن همتون برید دادسرای محلتون شکایت ثبت کنید همینجوری نمی‌مونه بگا میرن
23:30
1 تایید
نیلوفر عباس زاده
زهره
چطور باید شکایت کنیم؟
برو دادسرا 
23:30
جذب نیرو/کارگرساده و ماهر/خانم،آقا
کارخانه بسته بندی پاستیل جهت تکمیل کادر خود نیازمندتعدادی کارگر ساده آقا و خانم می باشد. ✅️کارگر ساده و ماهر ✅️جنسیت:آقا و خانم ✅️فعال و پر انرژی ✅️سن از ۱۸ تا ۴۵ سال ✅️تولید ، بسته بندی ، مونتاژ ، ...
1404/08/14
نیلوفر عباس زاده
همتون شکایت کنید اصلا صبر نکنید من یکی پدر و مادر صاحب شماره کارت و در میارم
09:48
p sh
حضوری که سخته.چطور می تونیم  این کار و بکنیم
1 پاسخ
نیلوفر عباس زاده
حضوری که سخته.چطور می تونیم این کار و بکنیم
چیش سخته با مدارک برید دادسرای محل خودتون 
19:30
1 پاسخ
1 تایید
استخدام کارگر ساده در شرکت پخش و بسته بندی
با سلام به چند نفر کارگر ساده آقا برای همکاری در مجموعه خود نیازمندیم. شرایط کار: ساعت کار از ۱۱:۰۰ ظهر کاملاً مطابق با قانون کار (بیمه تامین اجتماعی و …)و پورسانت بر مبنای تناژ بسته بندی بیمه تکمیل...
نیلوفر عباس زاده
چیش سخته با مدارک برید دادسرای محل خودتون
منظورم اینه که همه یه جا جمع بشیم سخته
20:10
1 پاسخ
1 تایید
1404/08/15
فاطمه
فاطمه لشگریان
خوبانی کلاهبرداره چرا فتا یه کاری نمیکنه
به پلیس فتا باید همه شکایت کنن منم همین کارو میکنم هرچه بیشتر باشه تعداد زودتر پیگیری میکنن چون داره حتی از اسم فتا هم استفاده میکنن
07:39
2 تایید
کاش تحقیق کرده بودم
12:44
1 تایید
جذب نیروی کاردرمنزل باحقوق مناسب
سلام به خانم های مهربانم لطفا خانم های فرض وکاری پیام بدن.. چند نفر نیرو خوب فرض ومرتب برای بسته بندی کار خانگی باشرایط زیر،فقط جهت ثبت نام داخل《ایتا یاربیکا یا تل گرام》پیگیر باشین باتشکر ♤ بسیار بهدا...
امروز هم از من 1400 پول گرفت
12:44
1 تایید
نیلوفر عباس زاده
پیام حذف شده
شما شکایت کنین بالاخره از یه راهی گیر میوفتن اگر استعلام انسداد حساب و بگیرید صاحب کارت مجبوره بیاد دادسرا 
22:08
نیلوفر عباس زاده
منظورم اینه که همه یه جا جمع بشیم سخته
اصلا نیازی به این کار نیست هرکس از سمت خودش و محلش شکایت کنه اونوخت مجبور میشن یکاری کنن
22:09
استخدام نیرو کار ساده (خانم)
مونتاژ و بسته بندی لوازم بهداشتی ساختمان مثل جامایع و سطل و برس و فلاش تانک (شرایط استخدام) : 1= خانم باشد 2= بین بازه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال 3= مرتب منظم و به دور از حاشیه (شرایط کار) : 1= ایستگاه سرو...
نیلوفر عباس زاده
دوستان این خانوم اونقدر هم رو داره که از من 7تومن گرفت و گفت8دیگه بزن منم گفتم اوکیه حتماااااااااااا مسخرش کردم در واقع برگشت بمن گفت تو پول نمی‌خوری!!!عوضی تو از من پول گرفتی چقدر رو داره
22:13
1404/08/16
سلام این خانم خوبانی که هست از منم. پول گرفت 200جهت ثبت نام 310تومن هم گرفت برا اعتماد شما از این حرفا دگه جواب هم نداد 
10:43
خدا کنه لعنت بشه خانم خوبانی وسینا غفوری از من پول گرفتن جهت ثبت نام. و اعتماد از این حرفا دگه جواب هم ندادن
10:48
1 تایید
چرخکار،وسط کار خانم
سلام به چند نفر چرخکار خانم مسلط به چرخ زیگزال و میاندوز و تعدادی خانم برای وسط کاری،اتوکاری و بسته بندی جهت کار در تولیدی لباس زیر نیازمندیم با تشکر
اینا تو روبیکا گروه زدن همشون کلاه بردار هستن
توروبیکا گزارشش کنید سایتش بسته بشه
10:55
1404/08/17
من امروز450برای شعبانی فرستادم.توفرم ثبت نامشون میگفتن فقط هزینه بیمه .الان پیام داده هزینه ارسال1500گفتم خواز درصداولیه کارم پرداخت کنید خودتون.بعدشم قرارنبود ما این همه هزینه کنیم.حداقل پول ارسال دفعات اولیه رو پرداخت کنیم تا دفعات بعدی ک پولی دستمون باشه.الان اومدم تبادل نظرات میبینم.حتی یکنفرازشون خوب نگفته.
14:01
جذب نیروی نگهبان
شرکت معتبر در زمینه تولید و بسته بندی مواد غذایی جهت تکمیل کادر نیروی انسانی نیازمندنیروی نگهبان ۲۴ ساعته باشرایط زیر می باشد . لطفا در صورت داشتن تمامی شرایط تماس حاصل فرمایید . متاهل مسئولیت پذیر...
سمیرا قادری
فروغ رضا پور
الهی همگی یبار توی تصادف کشته بشن ک اینجوری توایت وضعیت اقتصادی ک مردم گرفتار درآوردن ی لقمه نون هستن خون مردم رو نکشن خدا از سر راه مردم برشون داره حق فاژمه زهرا مال بچه یتیم بالا نکشن
چرا جداب شکایتمونا فتا نمیده‌مگه نمیگه ما چشمهامون بازه و دنبال دزدهای مجازیم
18:20
1404/08/21
فرزانه نوروزی
بچه ها کسی پیش خانم حسینی اژدری ثبت نام کرده واسه کاردرمنزل
17:19
1404/08/22
سلام دوستا ن من زهرا هستم خانم خوبانی بهم گفت اول باید 1200 تومن برا بیمه بعو دو تومن برا هزینه رفته رفته به مبالغ بالا رسید یعنی 52 دو ملیون اونم از شوهرم قرض کردم بعد وقتی واریز کردم بهم پیام داد سه روز دیگه پول به حسابتون میاد
11:42
نیروی کار خانم جهت بسته بندی مواد غذایی
کار بسته بندی . لیبل زدن .چسب زدن ... مواد غذایی ((محل کار خیابان محتشم کاشانی- انتهای خیابان نو قطار بعد از زیر گذر دوم )) ساعت کاری ۷ تا ۲ بعد از ظهر سرویس از محدوده میدان پلیس و شهید روحانی و...
من فک میکنم خوبانی از اون زنای حروم زاده است اون قد سکس کرده که دیگه نمیشه بهش عتماد کرد 
11:47
میشه گفت که همه مردا رو برای پول وادار به رابطه جنسی میکنه
11:48
خیلی کثیفی والا من دیگه میخوام شکایت کنم
11:49
1 پاسخ
نیرو جهت انبار با گواهینامه
یک نفر نیرو (تا ۳۰ سال)جهت بسته بندی و تحویل کالا با گوهینامه در انبار بارکدی بابت امور ارسال سفارشات فروشگاه اینترنتی لوازم خانه و آشپزخانه لفتیکا نیازمندیم جمع آوری کالا توسط نرم افزار انجام شده ...
1404/08/23
زهرا بهمنی
خانم‌خوبانی خانم‌بهزادی هردو از آدم‌های کثیف این روزگار هستن به امید خدا به زودی زودپول‌های امثال ما سرطان بشه بچسبه بهشون ورهاشون نکنه دزدی فقط آیت نیست که از دیوار مردم بری بالا 
20:26
1404/08/24
طیبه حسینی
بچه ها من الان پول براش زدم 1500هزار تومان یعنی واقعا دروغه کار خوبانی
15:40
1404/08/25
خانم عسگری
خیلی کثیفی والا من دیگه میخوام شکایت کنم
والا نمی دونم دیگه کی می خوای شکایت کنی البته باید شکایتتو کیفری کنی به نتیجه برسی
03:13
1 تایید
کارگر بسته بندی آقا
شرکت تولید پاستا فرمی شهر غذا جهت تکمیل کادر بسته بندی خود دعوت میکند از: نیرو جوان آقا ( حداکثر متولد 60) ترجیحا ساکن محدوده بلوار بهمن و محورکلات فرخد ، گرجی ، پاز ( آدرس کارخانه : محور کلات روبه ...
زهرا بهمنی
فروغ رضا پور
این زهرا خوبانی ک اگ خودش میگفت کشنه گدا هستم خودمون ی واریزی براش میزدیم نیازی نبود از این ترفندا رو پیش بگیره
دوستان‌لطفا لطفا نشر بدین خوبانی حیوان به تمام معناست اعتماد نکید نمیدونم عکس های اداره پست وانبار ومحصولات رو از کجا میاره میزاره ولی توروخدا اعتماد نکید ما بدبخت شدیم پولهامون رفت شما نکینید
05:18
طیبه حسینی
کسکش بی ناموس پول منم خورد 
12:20
1 تایید
سمیه
....... ........
به من یه شماره دادن میفرستم ولی خاموش کرده الان 
14:11
1 پاسخ
کارگر انبار
به ۲نفر همکار کارگر انبار جهت کار در شرکت ایمن تغذیه ارغوان بابت تخلیه ، بارگیری ، مرتب کردن ،بسته بندی و... نیازمندیم کار به صورت تمام وقت همراه با بیمه و صبحانه و ناهار و سرویس ، حقوق و مزایا طبق اد...
سمیه
....... ........
+9**** 
14:13
گل جان مرادی مرادی
ازمن 5ملیون گرفته خداخیرشنده همه بریم پلیس فتا شکایت کنیم
17:44
1 تایید
1404/08/26
حیف خانم که رو اسم امثال خوبانی وبهزادی بزاریم یه بهانه بیمه تایید سیستم و هرکوفت هرزماری پول میگیره  بی زحمت تو اینستا بزارید تا نشر پیدا کنه بقیه گول نخورن 
04:44
نیرو کار خانم برای کار در نانوایی برای بسته بندی
به دونفر خانم برای کار در نان فانتزی برای بسته بندی و تمیز کاری ساعت کار 6.30تا2بعد از ظهر
خانم عسگری
سمیه
به من یه شماره دادن میفرستم ولی خاموش کرده الان
میشه بفرستی
08:57
خانم عسگری
از من که چهارده ملیون و چهارصد خوردن حروم خورا
08:58
1 پاسخ
افشین نوری
پول. منم. خوردن پدرومادر ندارم ی برادر مریض دارم مستاجری 
12:46
جذب نیرو
یک خانواده افغان حداقل سه نفر حداکثر شیش نفر جهت کار در واحد بسته بندی کارش بسیار راحت و تمیز در محیطی مناسب به همراه یه خونه خوب برای سکونت در کنار محل کار به یک خانواده خوب تمییز مومن که حداقل سه نی...
سمیه تیموری
کلاه برداری

15:25
1404/08/27
اگه اینا کلاه بردارباشد خیلی نفر بازم از کاراش رضایت دادن کلیپ که ازخانم بهزادی که از کارشون راضی هست من نمیدانم
اونا همه الکی هست کلیپ باور نکنید 
12:11
خانم عسگری
از من که چهارده ملیون و چهارصد خوردن حروم خورا
اینهمه واسش. واریز کردید چطور اعتماد کردین 
12:12
کار در منزل بسته بندی
سلام تعدادی نیرو ساده جهت بسته بندی کار در منزل نیازمندیم بسته بندی حبوبات خشک بار (بدون نیاز به سابقه کاری) (پخش در سراسر کشورداریم) جهت هماهنگی کلمه ثبت نام رو بفرستید توجه اتباع خارجی پذیرف...
1404/08/28
خانم عسگری
همه باید شکایتشونو کیفری کنن این باند بزرگ کلاهبرداریه تا شکایت کیفری زیاد نشه پیگیری نمی کنن
03:42
1 پاسخ
پرستو.شعبانی 6/5میلیون  پول منو دزدید
گولشو نخورید
12:16
1404/08/29
ساغر محمودی
توروخدا هیچ پولی بهشون نده همشون کلاه بردارن 5تومن پولمو خوردن بلاکم کردن 
13:17
پرسنل خانم جهت امور بسته‌بندی
توجه بفرمایید کاریابی نیستیم هیچ هزینه ای جهت استخدام دریافت نمیشه پذیرش بانوان محترم تا 35 سال جهت امور بسته بندی و مونتاژ جوان فعال و بدون حاشیه در محیطی امن برای بانوان شیفت کاری صبح 8تا 19 وعده غ...
ساغر محمودی
خانم عسگری
همه باید شکایتشونو کیفری کنن این باند بزرگ کلاهبرداریه تا شکایت کیفری زیاد نشه پیگیری نمی کنن
چکارکنیم چطوری شکایت کنیم هیچ کس پاسخگو نیست؟ 
13:18
1 پاسخ
خانم عسگری
ساغر محمودی
چکارکنیم چطوری شکایت کنیم هیچ کس پاسخگو نیست؟
باید برید از طریق دفاتر قوه قضائیه درخواست شکایت بدین هم کیفری شکایت کنید هم حساب اون طرف و ببندین
14:22
والا من دوسه هفته پیش رفتم به پلیس فتا گفتم هنوز خبری نیست
21:22
کارگرساده جهت بسته بندی محصولات غذایی درکارخانه
⭕پذیرش آقا وخانم ۱۸ تا ۴۰ سال ⭕ ⭕⭕سابقه کار مهم نیست فقط علاقه و تعهد به کار مهمه⭕⭕ ‼️تمام آموزش‌های لازم به صورت رایگان آموزش داده میشه‼️ ✅ساعت کاری کارخانه ها ❌چیپس۶صبح تا۲ظهر چرخشی سه شیفت ۸ساعت...
1404/09/02
حسن حسنی
محمد ع
از من 1500گرفتن الان بلاکم کرده اینا آدمای حرومزادهای هستن
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.عکس شدا راهم زدن سو استفاده میکنن.
12:56
حسن حسنی
محمد ع
از من 1500گرفتن الان بلاکم کرده اینا آدمای حرومزادهای هستن
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.عکس شدا راهم زدن سو استفاده میکنن.
حسن حسنی
فاطمه حسینی
14:48
1 تایید
چرخکار پیراهن و راسته دوز خانم و نیرو ساده بردست
آدرس کارگاه = حاشیه طبرسی شمالی ۲۶ (( محیط داخل کارگاه ففط نیروی خانم )) (( آموزش چرخکاری داده میشود )) (( چرخکار تنه دوز پیراهن مردانه یا راسته دوز ماهر و نیروی ساده خانم جهت ، اتوکاری ، بسته ب...
1404/09/04
محمد بایستی
سلام چطور شکایت کنم 1300 از منم بالا کشید 
17:50
محمد بایستی
همه افراد که خوبانی سرشون کلاه گذاشته از نقاط مختلف کشور ازش شکایت کنیم پدرش رو دربیاریم و پولمون رو پس بگیریم 
18:15
1 پاسخ
3 تایید
1404/09/06
خانم عسگری
فقط پارتی می خواد تا این حروم زاده ها رو گیر بندازیم اینا پشتشون به یکی قرص که این همه شکایت به جایی نمیرسه
08:20
استخدام همکار خانم
کارگاه بسته بندی اهورا طاها جهت تکمیل کادر تولید نیاز به چند نفر همکار خانم دارد
نیلوفر سیار
منم یکی دیگه سرم کلاه گذاشته بایک شماره دیگه میادتودیوارمیگه بایداول 3کیلوبای باربخری کش مو40گیس خریدم از17شهریور تا آذرماه 27 کیلوگفت بخر30کیلوبارت تاییدبشه 43میلیون پول منم به نام زارع یامحمدی عکس صنف اش تو دیوارگذاشته کلاه برداری
13:12
الان پلیس فتا کجاست ک هیچ اقدامی نمیکه...
15:21
1 تایید
تا کی ب این راحتی باید گول بخورید.....واقعا ک.....از ماست ک بر ماست
15:31
استخدام انباردار
یک شرکت معتبر در زمینه برق جهت تکمیل کادر پرسنلی خود از افراد واجد شرایط آقا دعوت به همکاری می نماید. شرایط سنی ۲۲سال الی ۲۸سال مهارت کار با کامپیوتر تسلط بر اصول انبارداری توانایی انجام کارهای فیزی...
سید معصومه عظیمیان
سلام الان خانم خوبانی از من هم پول گرفته میشه به پلیس فتا اطلاع بدیم یا نه؟
18:11
1 تایید
1404/09/07
فاطمه چوپانی
منم الان ثبت سفارش زدم 290گفتن واریز کن بعد گفتن سفارش ثبت شده برا اعتماد کنیم به مشتری پیک بفرستیم 350واریزکنید ک درب منزل بهتون برگردونده میشه منم گفتم انصراف میدم پولمو برگردونید ک سین زدن و کلاهبرداری کردن هیچ پولی برنگشت حسابم
16:31
1404/09/08
یاسمین صادقی
نمیشه از شماره حسابی که پول براش واریز کردیم گیرش بندازیم ؟؟
08:59
کسب در آمد ، حوزه پوست و مو
متن آگهی رو با دقت مطالعه کنین سپس تماس بگیرید فقط خانمها این روزها باتوجه به قیمت صعودی دلار دیگه نیازه که همه ی اعضای خانواده کار کنن و درآمد داشته باشن اما چه کسب و کاری که یه خانم خونه دار بتونه...
سمیه مطلقی
@BHZADI1
این آیدیه بهزادیه 
خوب شد قبل از پول واریز کردن اومدم ببینم معتبرن یانه 
12:37
1 پاسخ
سلام من. برای کار. درمنزل. 3ملیون پول. دادم به مدریت خانم فاضل ایا صحت داره
22:41
1404/09/10
این جنده رو من گیر بیارم میدم سگای محلمون جرش بده
08:54
بسته بندی .در منزل
با عرض سلام .و وقت بخیر برای همشهریان عزیز .. ب تعداد بالای نیروی بسته بندی در منزل .با روزانه حداقل 200بسته خشکبارو حبوبات..در روبیکا میبینمتون .....با اومدن و عضو شدنبسته ها و مواد خام برای شما ارسا...
این خوبانی حروم لقمه از منم به بهانه های مختلف 5 میلیون بالا کشید بعد بلاکم کرد حروزاده
 کسی شماره ای ازش داره؟؟؟
لطفا اگه شماره ای ازش دارین بفرستین 
10:05
خانم عسگری
فقط با شکایت کیفری میشه اینا رو گیرانداخت
11:05
1 تایید
اکرم شومالی خوزانی
خیلی کلاهبردار بود پول منا بالا کشید 
18:36
استخدام نیروی انسانی کارخانه بسته بندی تنباکو
به تعدادی نیروی کار جوان، فعال و مسئولیت‌پذیر (خانم و آقا) جهت همکاری نیازمندیم.محیط کاری مناسب امکان آموزش پرداخت منظم حقوق
1404/09/11
علی سلیمان زاده
سمیه مطلقی
@BHZADI1 این آیدیه بهزادیه خوب شد قبل از پول واریز کردن اومدم ببینم معتبرن یانه
سلام من هم نزدیک 6500 واریز کردم بحسابی که خانم بهزادی دادند بعد گفتند پولت مسدود شده باید 9900واریز کنی تا آزاد بشه با اسم تاییده پلیس فتا من اعتماد کردم
07:35
وای از منم 1300 همین الان گرفت گفت 1800بزن برا بیمه پشیمون شدم گفتم پولمو بده گفت شنبه خدا لعنتش  کنه
15:42
1404/09/14
مهسا کوچکی
تنها راه چاره رفتن به بانک
17:18
توچال
کارشناس تعمیرات و نگهداری - آقا
شرکت نیکان زرگل پارسیان فعال در زمینه تولید و بسته بندی کره حیوانی جهت تکمیل کادر پرسنلی خود دعوت به همکاری مینماید: استخدام کارشناس تعمیرات و نگهداری ماشین آلات آقا با سابقه کار در زمینه تعمیرات و نگ...
1404/09/16
سلام  خوب   هستین  دوستان  لعنت  به  پدرومادر خانم خوباانی من بیچاره  معلولیت دارم چه بدبختی  زندگی  میکنم 8 میلیون  پول  زدم  به  حسابش  هفته  پیش نه  ازکار خبریه نه چیزی  ایشالا  دردمند خودت  وعزیزات  بگیرن خواهش میکنم  هرکسی  تونست  کاری  کنه به  خاطر خدا منم  درجریان بزاره ممنون  میشم  به خاطر خدا 0****  😭😭😔
11:02
1404/09/17
خانم عسگری
از من که دوازده ملیون خوردن پلیس فتا هم یکسال این باندو نمی گیره چون یه کله گنده پشت این بانده
05:37
ن ف
سلام میشه کمک کنید این حرومزاده 6 میلیون ازم گرف پیگیری پلیس فتا درست میشه یا ن؟چجوری پولمو پس بگیرم
22:46
کار پاره وقت
بسته بندی در فروشگاه
1404/09/19
غزل
غزاله گنجی
کلاهبردار اشغال از من نزدیک 12 میلیون پول بالا کشید من خودم اینجا پول نیاز دارم گفتم عب نداره حقوق رو که داد درست میشه از 300 تومن شروع کرد همینجوری یک سره پول خواست منه بد بخت الان دیگه هیچی ندارم کارتم ته کشید تمام پولام رو ریختم برای این کلاهبردار مادر جاده نمی دونم به خدا اصلا چی شد فقط یه دفعه دیدم دار و ندارم از کارتم رفته فقط به خاطر حقوق توروخدا نکنید شما اشتباه نکنید پول نزنید همش به خدا دروغه اینا ترفند های جدید کلاهبرداری
آخه شما چطور10/12تومان پول میزنیدبرای این ادما،،فکرکن آدم کار درمنزل داشته باشه،ازهمسایه وفامیل پرهستندکی ازکاروپول بدش میادکه،کارگرنداشته باشندبفرستندبرای منه،شهرستانی
22:45
1404/09/20
سلام دوستان از منم کلاهبرداری. کردن 84میلیون من ازشون شکایت کردم الان پرونده دست پلیس فتا هس توروخدا از هرکی. پول بردن زود برن شکایت کنن تا این بی همه چیز ها پیدا بشن اصلا ب کانال نیکان بسته بندی اعتماد نکنین هم خوبانی هم بهزادی دزد وکلاهبردارن
04:41
1 پاسخ
1 تایید
1404/09/25
محیا تبریزی
من تو تلگرام آشنا شدم یعنی جعلیه
12:25
نیروی آقا جوان برای کار در کارگاه ذغال
نیروی جوان آقا فعال و پر تلاش برای خط تولید و بسته بندی سن بین ۲۰ تا ۳۵
1404/09/26
محمد توفیقی
امروز 25آذر1404هست، من رفتم توی یه کانال تلگرام که نوشته بود کار درمنزل یه مدیریت خانم خوبانی یه کانال  دیگه هم بود که نوشته (خوبانی  بهزادی) امروز گفت 399هزارتومن بابت ثبت نام بایدبدی! بعد دوباره گفت 743هزاربابت ضمانت وهذینهٔ کرایه؟!  توی یکی از کانال نوشته بودشرکت نیکان!؟  پیش خودم گفتم برم گوگل سرچ کنم ببینم اصلا چنین شرکتی وجود داره؟؟ 
 خوشبختانه معلوم  شد این عوضی  کلاهبرداری میکنه!  آدم خیلی  باید حرامزاده باشه که پول کارگر وفشر ضعیف رو میخوره،،، فعلاً منتظرم شماره کارت بفرسته ببینم بنام چه کسی هست،، بعدمیبرم پلیس فتا ازطریق بانک ردیابی  کنه،،، هنوز پول منونخورده ولی میخام انتقام بقیه رو ازش بگیرم،، منتظرخبربعدی من باشید
17:58
1 پاسخ
1 تایید
محمد توفیقی
تامدرک معتبر نداشته باشی نمیتونی ثابت کنی،، قاضی بر حسب  شواهدومدارک  حکم صادرمیکنه 0****  این شماره منه اگه کسی پولش توسط  خوبانی  بالا کشیده شده به من فقط یه پیامک  بده،، هرزمان گرفتمش  به همهٔ شماخبرمیدم،، انشاالله خیره درست میشه 
18:08
2 تایید
محمد توفیقی
شماره من نمایش داده نشد،، حروفی مینویسم شایدشد.  صفرنهصدوسی نو نهصدوهفتادوچهاریازده هشتادسه،، به این میگن کلک رشتی 
18:13
1 تایید
استخدام نیروی خانم جهت مغز کردن گردو و بسته بندی
با سلام تعداد ۴۰ نفر نیروی خانم جهت مغز کردن گردو و بسته بندی نیازمندیم محیط کاملا زنانه جهت اطلاع کار در منزل یا بیرون بر نداریم.بسته بندی در محیط کارخانه انجام میگردد. کار به صورت دائمی می باشد تس...
1404/09/27
حسین خدابنده لو خدابنده لو
این خوبانی جنده اس  پول منو بالا کشید 3 ملیون گرفت ایشالا این پول از بدن خود شو بچه هاش بزنه بیرون  ایشلا دوا دکترش بشه بچه ها تمام بزارید اینستا اخبار تو روبیکا رسیدگی کنین بدبخت شدیم
08:31
1 تایید
1404/09/29
فاطمه صفرپور کریمی
سلام منم قرار بود پول واریز کنم ولی پشیمون شدم اول سرچ کردم دیدم کلاهبردار از نظرات همه ممنون واقعا خدا روشکر
19:24
1 تایید
1404/10/01
سارا قربانی
آقا  کسی  هست شکایت کنیم  چند نفر بشیم  شکایت کنیم خواهشا  بگین جمع بشیم 
22:15
3 پاسخ
2 تایید
بسته بندی برنج درمنزل
به دو نیروی خانم ، زبر و زرنگ برای بسته بندی برنج درمنزل خودم نیاز دارم ،کار آسان هست و نیرویی می‌خوام که وقت کشی نکنه وکارشو درست انجام بده برای هر کیسه که بسته بندی بشه 25/000تومان پرداخت میشه ،یعن...
1404/10/02
سارا قربانی
آقا کسی هست شکایت کنیم چند نفر بشیم شکایت کنیم خواهشا بگین جمع بشیم
من هم
21:02
2 پاسخ
2 تایید
1404/10/03
خانم عسگری
شکایت کردن فایده نداره پارتی باید داشته باشیم من رفتم شکایت کردم دوماه هیچ خبری نشده چون این باند اصلا پیگیری نمیشه یه حروم زاده ی دولتی پشت این بانده که یکسال دارن فعالیت می کنن دوازده ملیون منو خوردن
04:20
فاطمه
سلام وقتتون بخیر این خانم خوبانی ک میگین هنوز تو روبیکا هست چجوری این همه آدم شکایت کردید ولی ب جایی نرسیده منم یک هفته پیش میخواستم پول بریزم ولی قبلش اسمشو سرچ کردم و پیامهای شما رودیدم خیلی بهش بدگفتم هنوز داره تبلیغ می‌کنه ک عضوگیری شروع شده تا12شب بسته میشه الآنم هستش تعجب میکنم چرا پلیس یه کاری نمیکنه تازه ب من میگه میخوای اعتماد کن توی کانال همه چیز گذاشتم هروقت خواستی درخدمتم
11:35
کار آنلاین با گوشی مختص بانوان
میدونم تو هم دوست داری یه شغل داشته باشی و دستت تو جیب خودت باشه مخصوص خانم های خانه دار یا کارمندانی که دوست دارن شغل دوم داشته باشن ❌⭕️همین امروز شروع کن ⭕️❌ فقط کافیه پیام بدی تا به صورت کاملا...
فاطمه
سلام دوستان از منم کلاهبرداری. کردن 84میلیون من ازشون شکایت کردم الان پرونده دست پلیس فتا هس توروخدا از هرکی. پول بردن زود برن شکایت کنن تا این بی همه چیز ها پیدا بشن اصلا ب کانال نیکان بسته بندی اعتماد نکنین هم خوبانی هم بهزادی دزد وکلاهبردارن
چجوری این همه پول ازت گرفته شک نکردی من هم اولش ک گفت 290بریز اعتماد نداشتم و اسمشو سرچ کردم دیدم ک کلاه برداره تو این دوره زمونه نباید ب کسی اعتماد کنی 
11:46
سلام 
19:39
خانم صفایی
سلام خانم محمدی وخانم مومنی هردوکلاهبردارن زهرا صیادی هم هست سه تاشونم به اسم کاردرمنزل سرم کلاه گذاشتن جالب هرچی گزارش میدیم هنوزم دارن فعالیت میکنن کسی هم جلوشونا نمیگیره
20:40
1 تایید
کار بسته بندی کش مو
کار بسته بندی کش و گیره برای اطلاعات بیشتر پیام بزارین
سهیلا خلیلی
غزاله گنجی
چرا انقدر پول دادین به چع منظور خواسته
20:49
1404/10/04
محمد حسینی
من هم
چجوری شکایت کنیم ، کجا ؟؟؟؟
11:24
1 پاسخ
1 تایید
سید ابوالفضل موسوی
2 میلیون از من بابت بسته بندی گرفت همش دروغه به هیچ عنوان بابت کار پول ندید
14:25
کار در بغداد
کاردرکارخانه لبنیاتی دربغداد(بسته بندی محصول) نیروآقا ترجیحاًمجرد اسکان دارد صبحانه،ناهاروشام دارد ایاب وذهاب ازکارخانه تا مرز باشرکت سه شیفت ۸-۱۰ و۱۲ساعته داره بستگی داره نیروکدومو برداره حقوقش بین ۳...
سید ابوالفضل موسوی
لطفا خوبانی رو دستگیر کنید تا الان از مردم بالا.500 میلیون خورده
14:31
1 تایید
کوثر سام دوست
خانم خوبانی بهم گفت نصف حقوقتو با بسته که باربری برات آورد واریز میشه مابقی بعد تحویل جنس براتون واریز میشه چهارصد99تومن ازم گرفت برای ثبت نام بعد گفت 1ملیون590بزن واس بیمه ولی من قبلش اومدم تو این کانال حرفاتون دیدم و خداروشکر 1ملیون براش نزدم
21:07
1 تایید
کوثر سام دوست
خیلی بیشعور حرومزاده ان
21:08
نیروکار ساده قنادی
سلام به دو نفر نیرو اقا جهت کار در کارگاه تولیدی شیرینی بابت بسته بندی شیرینی ساعت کاری۸صبح تا ۷ عصر صبحانه و ناهار با کارگاه حقوق مابین ۱۵تا۲۰ تعیین حقوق همان پایان روز اول کاری در صورت تایید شدن مشخ...
1404/10/05
فاطمه سادات اسدی فرد
فاطمه امیری
سلام شکایت کردین
12:22
فاطمه سادات اسدی فرد
شکایت کردین
فاطمه سادات اسدی فرد
من هم
سلام عزیزم من هم هستم شکایت کنیم از خوبانی
12:29
1 پاسخ
کاردرمنزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ی اموزش)✅ کارهای موجود : +ادمینی +...
فاطمه سادات اسدی فرد
محمد بایستی
همه افراد که خوبانی سرشون کلاه گذاشته از نقاط مختلف کشور ازش شکایت کنیم پدرش رو دربیاریم و پولمون رو پس بگیریم
کسی پیگری نمی کنه من امروز رفتم شکایت کنم
12:30
محمد حسینی
چجوری شکایت کنیم ، کجا ؟؟؟؟
همدان 
13:22
از پپلیس فتا
13:25
استخدام اقاساده و ماهر حراست با جای خواب (خشکبار)
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد ۶۰ نفر ✨️ ⭕️استخدام از روز اول و بدون معطلی⭕️ ✅کارخانه معتبر و دولتی اجیل در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای۲شعبه فعال ) ✅ساعت ۸تا۴ بعدازظهر(۸ ساعت)...
فاطمه سادات اسدی فرد
سلام عزیزم من هم هستم شکایت کنیم از خوبانی
بله
13:26
1 پاسخ
1 تایید
کوثر سام دوست
همین خانوم خوبانی از من 500تومن گرفت
بعد که فهمیدم کلاه برداره بهش گفتم می خوام انصراف بدم بعد به من گفت غلط کردی می خوایی انصراف بدی واریزی تو یعنی یه 15000دوباره باید انجام بدی وگرنه حساباتو مسدود میکنم
فقط شکایت کنید از همچین ادمایی
14:23
مهلا تاج
خدا لعنتشون کنه خانم خوبانی 10 میلیون ازم گرفت کلاهبردارا
15:22
زرین رویا | Zarrin Roya
مدیر خرید داخلی (مواد اولیه و بسته بندی) | Local Purchasing Manager Raw Material & Packaging
ماموریت شما در شرکت زرین رویا برنامه‌ریزی، هدایت و نظارت بر فرآیندهای خرید کالا مرتبط با حوزه‌های مواد اولیه، بسته‌بندی و پروژه‌های برون‌سپاری، به‌منظور تضمین تأمین به‌موقع، باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه کا...
فاطمه سادات اسدی فرد
بچه ها کسی از خانم خوبانی آیدی شو داره
17:00
1 تایید
فاطمه سادات اسدی فرد
محمد توفیقی
امروز 25آذر1404هست، من رفتم توی یه کانال تلگرام که نوشته بود کار درمنزل یه مدیریت خانم خوبانی یه کانال دیگه هم بود که نوشته (خوبانی بهزادی) امروز گفت 399هزارتومن بابت ثبت نام بایدبدی! بعد دوباره گفت 743هزاربابت ضمانت وهذینهٔ کرایه؟! توی یکی از کانال نوشته بودشرکت نیکان!؟ پیش خودم گفتم برم گوگل سرچ کنم ببینم اصلا چنین شرکتی وجود داره؟؟ خوشبختانه معلوم شد این عوضی کلاهبرداری میکنه! آدم خیلی باید حرامزاده باشه که پول کارگر وفشر ضعیف رو میخوره،،، فعلاً منتظرم شماره کارت بفرسته ببینم بنام چه کسی هست،، بعدمیبرم پلیس فتا ازطریق بانک ردیابی کنه،،، هنوز پول منونخورده ولی میخام انتقام بقیه رو ازش بگیرم،، منتظرخبربعدی من باشید
سلام رفتین پلیس فتا کارت که بهتون دادن به اسم کی بود
19:40
فاطمه سادات اسدی فرد
بله
من الان  رفتم خدمات قضایی شما تا کجا پیش رفتین
19:45
کار در منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ی اموزش)✅ کارهای موجود : +ادمینی +...
1404/10/06
@khobani_10 آیدی مادر جنده
17:20
1 پاسخ
کسی نیست کاری بکنه
21:41
1 تایید
1404/10/07
فاطمه سادات اسدی فرد
افسانه گنجی
سلام پولی که زدی به اسم کی بود کارت
10:03
طراحی شکل ظاهری محصول
۵۱ عدد محصول پوستی (بسته بندی های شیشه‌ای، تیوپی و پمپی) نیاز به طراحی کامل دارند، بعضی ها جعبه نیز دارند که نیاز است علاوه بر خود محصول شکل محصول نیز طراحی شود نمونه کار قوی و امکان ارسال موکاپ قبل ا...
فاطمه سادات اسدی فرد
من رفتم اطلاعات  در آوردم دنبال اینم حالا پولمو ازش بگیرم
10:04
صنوبر سیاهزاری
همشون مخصوصاً خوبانی کلاهبردارن پول ما 12 نفر هم بردن من که میخوام برم پیش پلیس فتا وشکایتشون کنم 
12:28
1 پاسخ
hiian hsebakshs
سلام خاک بر سر خانوم خوبانی 41 میلیون از ما بالا کشید و ما رو بلاک کرد ب جون همون بچه ایی ک قسم خورد سرطان بگیره ک نتونه از جاش بلند شه بچه هاش جلوش تیکه تیکه بشن خدا خیرش نده 
1 تایید
قطعه بندی و بسته بندی مرغ
به تعدادی نیرو خانم واقا جهت قطعه کردن و بسته بندی مرغ نیازمندیم اطلاعات بیشتر تماس سرویس دهی جی.لاله.چمران.زینبیه. گورت.فرودگاه.اصفهانک.اشکاوند.زردنجان.سروش بادران.و....
hiian hsebakshs
صنوبر سیاهزاری
همشون مخصوصاً خوبانی کلاهبردارن پول ما 12 نفر هم بردن من که میخوام برم پیش پلیس فتا وشکایتشون کنم
پلیس فتا جواب گو شد ؟
12:59
hiian hsebakshs
سارا قربانی
آقا کسی هست شکایت کنیم چند نفر بشیم شکایت کنیم خواهشا بگین جمع بشیم
آره من فردا میرم شکایت میکنم 
13:02
1 پاسخ
فاطمه سادات اسدی فرد
@Modir_Kobani_sebt
اینم کلابراداری هستش

13:28
1 پاسخ
کار درمنزل و بسته بندی
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ +مونتاژ
فاطمه سادات اسدی فرد
من رفتم شکایت کردم حسابشو بستن
13:29
1 پاسخ
hiian hsebakshs
فاطمه سادات اسدی فرد
@Modir_Kobani_sebt اینم کلابراداری هستش
آره بد ذات 
19:51
hiian hsebakshs
فاطمه سادات اسدی فرد
من رفتم شکایت کردم حسابشو بستن
خداخیرت بده 
شماره کارت ب اسم کی بود 
19:51
2 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده و حراست با جای خواب غذا(آب معدنی)
استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)شرکت آب معدنی✨ کارخانه معتبرو نیمه دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق دارای۳روزمرخصی باحقوق دارای جا...
فاطمه سادات اسدی فرد
hiian hsebakshs
خداخیرت بده شماره کارت ب اسم کی بود
به اسم آقای  فردین فاضل مفرد بود
19:52
hiian hsebakshs
هر بار یک آیدی میزاره تا راحت کلاه برداری کنه
فاطمه سادات اسدی فرد
hiian hsebakshs
خداخیرت بده شماره کارت ب اسم کی بود
مال شما به اسم کی بود
1 پاسخ
کار در منزل (بسته بندی نیست)
تو خونه بمون، پول دربیار، بدرخش!✨✨ وقتی یه زن اراده کنه، توی خونه هم می‌تونه مثل یه ستاره بدرخشه! بدون نیاز به سرمایه زیاد، بدون رفت‌وآمدهای طاقت‌فرسا، فقط با گوشی موبایل و اراده، می‌تونی درآمد داشت...
فاطمه سادات اسدی فرد
hiian hsebakshs
آره من فردا میرم شکایت میکنم
الان شما شکایت  کردین
19:53
1 پاسخ
hiian hsebakshs
فاطمه سادات اسدی فرد
مال شما به اسم کی بود
عیسی دادوند
19:53
hiian hsebakshs
فاطمه سادات اسدی فرد
الان شما شکایت کردین
نه فردا صبح تمام پیام هاش و داریم 
19:55
کارگر ساده/حراست/ج خ/غذا
استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)به تعداد۶۰نفر✨ ✅کارخانه معتبرودولتی کارخانه قهوه درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✅پنجشنبه ها نیمه وق...
hiian hsebakshs
اگه کسی اینستا داره یا تلگرام و روبیکا همه جا رسوا کنید خدا زده رو خدا کمرش بشکنه 
20:02
1 تایید
آخه مگه هرکیگفت مجوز فتا داریم باید شما باور کنید من همین الان این پیج خوبانی رو پیدم اول سریع سرچ کردم ببینم کلاه برداره یانه .چرا؟ چون هروقت پیشنهادی خیلیخو.ب بود حتما کلاه برداریه.اگه با 100 تا بسته بندی 4 میلیون دربیاری که میشه درامد دکتری
23:13
میگن 500 تومن واریز کن اول چون میدونن هیچکی پیگیر 500 تومن نمیشه وقتی میگن اول پول بعنی کلاه برداری .اگه راست میگی هزینه رو از دست مزد اولم کم کن
23:15
1 تایید
کارگرآقا(انرژی زا)جاخواب غذا حراست
✨استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)شرکت انرژیزا✨ کارخانه معتبرو نیمه دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) دارای۳روزمرخصی باحقوق دارای جاخواب تمیزباتمامی امکانات رفاهی برای شهرستانی ه...
1404/10/08
سمیرا قمری
خزائی
من حاضرم شکایت کنم 
11:47
1 تایید
1404/10/09
شماره کارت ب اسم  مهران میرزاخان
16:17
@khobani_10 آیدی مادر جنده
برو تو روبیکا بنویس بسته بندی آجیلی  حسین بیار خودش میاره برو تو کانال آدمین خود جنده خوبانی  @Khobanii اینم آیدیشه  اسم شماره کارت ک من واریز کردم مهران میرزاخانلو 6****  این بود اونا از بس کون دادن باز شدن پول مردمو میخوردن  ایشالا از بدن عزیزاشون بس بده از بدن خودش بزنه بیرون اون پولا
17:36
به یک همکار خانم نیازمندیم
سلام به یک همکار خانم در کارگاه بسته بندی نیازمندیم 0914XXX9218(نمایش کامل)
تو رو خدا رفتین شکایت کردین این شماره حساب اسمش نشون میدین شوهرم معتاده من روستاهای همدان میشینم نمیتونم برم همدان وسیله نداریم شکایت کنم 3 ملیون من قرض کردم ریختم ب حسابش گفتم ی در آمدی داشته باشم شوهر منم معتاده  بهش نگفتم  ما خودمون پول پیدا نمی‌کنیم اونم اومد روش دودمانش رو خدا داغون کنه🙏🙏
20:48
1404/10/10
خانم عسگری
شکایت معمولی فایده نداره فقط باید کیفری بشه من خودم دوازده ملیونمو خوردن همش قرض بود 😭
خانم عسگری
تا همه کیفری نکنن این باند گیر نمی ندازن
کارگر ساده بسته بند تولید کفش وردست کفاشی
نیاز به کارگر ساده آقا و خانم جهت تولید کفش در بسته بندی و پستایی کفش کفاشی در محیط سالم ماهیانه پایه 15 تومان کار دائم امکان آموزش دارد مرکز شهر محدوده مترو دروازه دولت و میدان فردوسی جای خواب...
1404/10/11
زینب احمدی
سلام...خانم خوبانی عوووضی از من 6تومن پول گرفت 1سال پیش دیکه جواب نداد .خدا ازش نگذره
18:39
1 تایید
سلام شماره فاطمه خوبانی کاهبردار+9**** 
19:11
شمار6 دیگه خوبانی کلاهبردار
+9**** 
19:12
کارآنلاین در منزل با گوشی
قابل توجه علاقه مندان به کاردرمنزل شرکت ما تعداد محدودی خانم متعهد و هدفمند و دارای پشتکار و آموزش پذیر جهت کار اینترنتی در منزل به صورت پاره وقت و تمام وقت استخدام می‌نماید.«ویژه بانوان» لطفا آگهی...
1404/10/16
دانیال دانیال
سلام 
19:44
سوگند خدام
سللام وقتتون بخیر اونایی که خانم خوبانی ازشون کلاهبرداری کرده بیاید ماهم یه باند بشیم شکایت کنیم پدرشو در بیاریم از منم کلاهبرداری کرد
19:58
1404/10/17
آیدا خسروی
سلام  الان با اسم مریم ناصری دارن کلاهبرداری میکنن.لطفا همگی گزارش بدین به پلیس تا بقیه گول نخورن و زودار دستگیر بشن
09:24
ویزیتور( بازاریاب)
شرکت پاکان لبن کارن دارای برندهای معتبری همچون دامداران.کره آذربایجان.دنت .روزانه.تن ماهی کالچر .تخم مرغ فله و بسته بندی و... جهت تکمیل پرسنل فروش خود به یک نفر خانم یا آقا دارای سابقه کار ویزیتوری با...
آیدا خسروی
اگه شکایت نکنید افراد بیشتری رو فریب میدن.
09:25
آیدا خسروی
پول واریز نکنید
09:26
سوگند خدام
https://t.me/kolahbardari_khobani
دوستان این لینک رو پخش کنید تا کسی گول خوبانی رو نخوره
10:29
سازيبا | Saziba
کارشناس ارشد بازرگانی خارجی | Senior Foreign Procurement Specialist
مسئولیت های کلیدی: •مدیریت و نظارت بر چرخه کامل خرید و واردات خارجی، از جمله استعلام، ارزیابی قیمت، مذاکرات تجاری، صدور سفارش خرید، پیگیری حمل و نقل، هماهنگی گمرکی، و تحویل نهایی. •ارتباط حرفه ای و م...
1404/11/02
فاطمه سادات اسدی فرد
سلام من پولمو پس گرفتم از خوبانی
06:57
1 پاسخ
زهرا گ
فاطمه سادات اسدی فرد
سلام من پولمو پس گرفتم از خوبانی
سلام چطوری مگه پول پس میدن؟
16:32
فاطمه سادات اسدی فرد
اره شماره کارته بردم بانکی که بود مثل بانک صادرات بودم رفتم گفتم مال کدوم آستانه رفتم ثبت احوال  اطلاعات درآوردم رفتم  پیشش گفت کارتم پیشم نیست اطلاعات کسی که کارت پیشش بود داد شماره پیدا کردم زنگ زدم آمد داد
17:35
1 پاسخ
کار در منزل مخصوص خانمها
متن آگهی رو با دقت مطالعه کنین سپس تماس بگیریدفقط خانمها این روزها باتوجه به قیمت صعودی دلار دیگه نیازه که همه ی اعضای خانواده کار کنن و درآمد داشته باشن اما چه کسب و کاری که یه خانم خونه دار بتونه از...
1404/11/04
اکرم بابا
پول منم بالاکشیدن باید چیکارکنم
13:31
1404/11/06
خادم الشهدا
سلام وقت تون بخیر میخواستم گزارش کلاهبرداری بدم. این افراد برای خودشون مدارک جعلی درست کردن و به بهونه ی اینکه استعلام از پلیس فتا دارند ی مبلغی رو از افراد میگیرند و میگن که چند روز دیگه به دست تون میرسه و کار بسته بندی رو انجام بدین کافیه که به این لینک مراجعه کنید https://karpishe.com/discussion/dadb3f38-b17d-44f5-a6**** f38602bb لطفا و خواهشا سریعا رسیدگی کنید متاسفانه پای کلاهبردار ها به روبیکا هم باز شده. اگه لینک باز نشد کافیه در اینترنت شرکت خانم خوبانی رو جست وجو کنین. لینک کانال روبیکاشون @kardarmanzel_46 اکانت ادمین شون @admin_928 ممنونم🙏 دوستان لطفا تو روبیکا گزارش شون کنید لاقل سر بقیه رو کلاه نزارن بی شرفا
دقیقا با منم همین کار  کردن خانوم خوبانی
02:10
فاطمه سادات اسدی فرد
اره شماره کارته بردم بانکی که بود مثل بانک صادرات بودم رفتم گفتم مال کدوم آستانه رفتم ثبت احوال اطلاعات درآوردم رفتم پیشش گفت کارتم پیشم نیست اطلاعات کسی که کارت پیشش بود داد شماره پیدا کردم زنگ زدم آمد داد
شمارش  بده ماهام زنگ 7زنگ 
07:54
قطعه بندی کار بی خس کار
به تعدادی بیخس کار در واحد بسته بندی گوشت نیازمندیم
سه‌شنبه 8 بهمن 1404، ساعت 01:23