دنبال کن

شرکت خانم خوبانی

بسته بندی

1403/10/26
فاطمه حسینی
خانم خوبانی پول منو دو بار بالا کشیده کلاهبردار هس
08:37
5 پاسخ
14 تایید
بسته بندی
بسته بندی کار در منزل
1403/10/27
sahar arshiya
دقیقا واسه منم این اتفاق افتاد اول مبلغ کمی واسه ثبت نام درخاست میکنن بعد میگه 1/670 بزنین تا کالا واستون ارسال بشه ک اصلا در کار بسته بندی نباید مبلغی گرفته شود و زمانی ک خاستم مبلغ رو بهم برگردونه بلاکم کرد
14:26
7 تایید
1403/11/03
پریزاد اسماعیل زاده
سلام خانم خوبانی ازمن پول گرفت کار بفرسته نفرستاد سرمنم کلاه گذاشت  
17:05
3 تایید
1403/11/04
محمد ع
از من 1500گرفتن الان بلاکم کرده  اینا آدمای حرومزادهای هستن
09:55
2 تایید
بسته بندی
سلام خدمت خانم های عزیز به تعدای نیرو فعال نیاز دارم هفت برای بسته بندی کاهو کلم بروکلی خربزه و کرفس فلفل .. هفت روز تسویه. ثابت میخوام تایم. ۸ تا ۴. بعضی وقتا اضاف کاری دارم پولش جدا سرویس رفت ب...
1403/12/23
فاطمه امیری
فاطمه حسینی
سلام برو ازش شکایت کن 
04:35
1 پاسخ
2 تایید
فاطمه امیری
سلام خانم خوبانی از من نزدیک 57میلیون تومن همین طوری پول گرفت بابت کار در منزل به بهانه های مختلف با عکس واریزی قلابی وجعلی تو رو خدا گول اینو نخورید بهش اعتماد نکنید کاری که من کردم شما نکنید با آیدی مدیر ثبت وارد تلگرام نشید همینطور خانم بهزادی هردوشون کلاهبردار هستن خواهش میکنم بهشون اعتماد نکنید این واقعیت نداره هنوزم دست بردار نیست پیام میده میخواد هنوز پول دیگه ام بگیره منو ساده دیده منم که بهش اعتماد کردم فکر میکردم که شرکت معتبر چون نوشت بود زیر نظر پلیس فتا هم هست من از تاریخ 10/5تا 12/18براش همیشه پول واریز میکردم اما اجناسی ارسال نمی‌کرد به بهانه های مختلف اول از 300تومن شروع شد به بالا به بهانه سوپیشینه و کد پیگیری و تایید اجناس و تاخیری در واریزی و تایید سیستم و غیره ممنونم fa
05:03
2 پاسخ
4 تایید
1404/01/10
سامان سوری
همشون بیناموس ومادرجنده هستن اینجورآدمااول بایدبگردن ببینن چندتایی.دارن چون پدراشون سرمادرجنده ایناکلاه گذاشته ایناهم کلاه بردار شدن
00:23
4 تایید
بسته بندی
نیروی خانم برای بسته بندی سرویس اشپزخانه
1404/01/21
از منم پول بالا کشید نمیدونم چطور مملکتی داریمک این کلاهبردارا نفس میکشن
20:18
1 پاسخ
3 تایید
1404/01/26
افسانه گنجی
خیلی عوضی هستن دزد هستن از من 23ملیون کلاهبرداری کرد منم شکایت کردم بی پدر مادر ها
10:59
1 تایید
....... ........
یا ابوالفضل من امروز خداشاهده پول قرض کردم براشون فرستادم به امید اینکه بتونم یه درامدی داشته باشم و بسته بندی کنم😢😢😢
19:01
1 تایید
بسته بندی
به چند نفر خانم جهت بسته بندی صندل زنانه د نیاز مندیم ...***********
....... ........
کسی شماره ای از همین خوبانی نامرد نداره 😢😢😢😢 بدبخت شدم 
19:04
1 پاسخ
1404/01/27
علی صوفی
خدا لعنت ش کنه کلابردار
21:12
1 تایید
افضلی
متاسفانه این به اصطلاح خوبانی امروز سرمنم کلاه گذاشت اول گفت 250 برای ارسال واریزکردم بلافاصه گفت 600 برا ضمانت که خداروشکر انصراف دادم .خدا ازشون نگذره دزدن منم گول تاییدیه پلیس فتا زده بود خوردم 
اون زهره باقری و نیکپور همشون کلاهبرداریه 
21:41
1 پاسخ
2 تایید
ویرایش برچسب اموال
یکی طرح برچسب اموال دارم میخوام ویرایش کنید. و اندازه مناسب رو بهم بدید که بدم برام چاپ کنند.
1404/01/29
ارتمیس .
فاطمه حسینی
از منم 750 گرفت اما ن جوابی داد ن چیزی بعدشم بلاکم کرد همچنین خانم صمدزاده 630 ازم گرفت بخاطر تضمین و هزینه پست و اینا الهی ک داغ عزیزشون رو دوششون بیوفته اواره کوچه ها بشن زندگی براشون جهنم شه 
10:12
5 تایید
1404/01/30
زینب جباری
خانم میترا رحمانی کلاهبردارن اگه گفتن براکار بسته بندی در منزل مبلغ 200 هزار تومان بابت ثبت نام واریز کنید وبستتون سه چهار روز دیگه میرسه دستتون باور نکنید اینا کلاهبرداران مدارک جعلی برا خودشون درست کردن که دارای تاییدیه پلیس فتاهستن وده یازده سال سابقه کار دارن همش دروغه 
21:04
1 تایید
1404/01/31
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست 
05:41
هواپیمایی زاگرس | Zagros Airlines
استخدام آشپز(غذای گرم)
مدرک تحصیلی: دیپلم سابقه: 5سال شرح وظایف: - تولید غذای مورد نیاز پروازها طبق برنامه اعلامی. - تهیه غذای مورد نیاز مهمانهای شرکت. - جلوگیری از اتلاف مواد اولیه در اختیار بارعایت دقت و کنترل لازم وتلاش...
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست 
05:42
1 تایید
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:45
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:46
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1404/02/05
فروغ رضا پور
کلاهبرداره از من 5ملیون بنام 3نفر گرفت پی وی منو پاک کرده ب خانم الیاسی هم گفتم میگه رفته مرخصی در دسترس نیستن شات وسایل بسته بندی تو صفحه رو ک میگرفتن اجناس پیدا نمشد فقط صفحه سیاه رو نشون میداد وهیچ نام کاربری بالا نمیومد و صفحه هدایت هم بالانمیومد کلاهبردار عوضی کسافت حیب خور مردم عوضی اشغال 
20:57
2 تایید
فروغ رضا پور
الهی دستو پاهشو از دست بده ک نتونه هیچ وقت دیگه کارای خصوصی خودشو هم بکنه چ برسه ب کیسه دوزی برام مردم شیطان ابلیس 
20:59
1 تایید
فروغ رضا پور
الهی همگی یبار توی تصادف کشته بشن ک اینجوری توایت وضعیت اقتصادی ک مردم گرفتار درآوردن ی لقمه نون هستن خون مردم رو نکشن خدا از سر راه مردم برشون داره حق فاژمه زهرا مال بچه یتیم بالا نکشن 
21:06
کارمند خانم جهت بسته بندی
شرکت لوازم خانگی کارمند خانم جهت بسته بندی لوازم آشپزخانه ساعت کار8تا5 حقوق روزانه 500تومن حتما خانم
فروغ رضا پور
این زهرا خوبانی ک اگ خودش میگفت کشنه گدا هستم خودمون ی واریزی براش میزدیم نیازی نبود از این ترفندا رو پیش بگیره 
21:24
2 تایید
1404/02/06
سمیه توکلی پور
خانوم خوبانی شما کلاه بردارین
08:40
1 تایید
سمیه توکلی پور
شما گدای پولین از کسایی ک ندارن سو استفادع میکنین
08:40
1 تایید
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
سلام وقت بخیر خانما کسانی که از خانم بهذادی برای کار درمنزل میدانید به من خبر بدهید من259واریز کردم برای ارسال محصولات بازم میگه 1590برای بیمه واریز کنم
14:21
اگه اینا کلاه بردارباشد خیلی نفر بازم از کاراش رضایت دادن کلیپ که ازخانم بهزادی که از کارشون راضی هست من نمیدانم 
1404/02/07
شوکت علیمرادیان علیمرادیان
کثافت آشغال عوضی پول منم خورد بی پدرومادر خانم گوبانی 
05:17
کارگر خط تولید و بسته بندی
شرکت صنایع غذایی مهر مام آرین (تاپ تام) تولید کننده انواع رول ویفر از افراد واجد شرایط ذیل دعوت به همکاری می‌نماید. کارگر خط تولید صنایع غذایی جنسیت: خانم سوابق تحصیلی: فرقی ندارد سوابق کاری: مهم نیست...
خادم الشهدا
سلام وقت تون بخیر
میخواستم گزارش کلاهبرداری بدم.
این افراد برای خودشون مدارک جعلی درست کردن و به بهونه ی اینکه استعلام از پلیس فتا دارند ی مبلغی رو از افراد میگیرند و میگن که چند روز دیگه به دست تون میرسه و کار بسته بندی رو انجام بدین
کافیه که به این لینک مراجعه کنید
https://karpishe.com/discussion/dadb3f38-b17d-44f5-a6**** f38602bb
لطفا و خواهشا سریعا رسیدگی کنید متاسفانه پای کلاهبردار ها به روبیکا هم باز شده.
اگه لینک باز نشد کافیه در اینترنت شرکت خانم خوبانی رو جست وجو کنین.
لینک کانال روبیکاشون
@kardarmanzel_46
اکانت ادمین شون @admin_928
ممنونم🙏

دوستان لطفا تو روبیکا گزارش شون کنید
لاقل سر بقیه رو کلاه نزارن بی شرفا
14:19
2 تایید
1404/02/28
خزائی
دوستان چرا شکایت نمیکنید از این خوبانی و بقیه؟
17:02
1 پاسخ
1 تایید
1404/02/29
p sh
سلام وقت  بخیر

https://t.me/kha_khobani

بی  زحمت  این کانال  اگر  میتونید  درج  کنید  توی  کانالتون  و کانال  های  دیگه

خیلی  از  مردم  دزدی  کردن

و اینه  مردم  به  خاک سیاه  نشوندن‌
 لطفا  بقیه  رو  خبر  دار  کنید  و این کانال  پخش  کنید 
12:10
کارگر ساده اتباع افغان
کارگر ساده افغانی با مدارک جهت همکاری به صورت دایمی در کارگاه تولید و بسته بندی و انبار مواد غذایی با حقوق ثابت ماهیانه نیازمندیم. ✅ محیط کار و جای خواب تمیز و مناسب ✅ حقوق ماهیانه ✅ وعده غذایی ✅ جا...
p sh
خزائی
دوستان چرا شکایت نمیکنید از این خوبانی و بقیه؟
چونکه اکثرا  شهرستانن  و نمیتونن  اگر  50 نفر بشن و  یک جا  گزارش  بدن  همه  رو  میگیرن
12:11
2 پاسخ
p sh
سلام وقت  بخیر

https://t.me/kha_khobani

بی  زحمت  این کانال  اگر  میتونید  درج  کنید  توی  کانالتون  و کانال  های  دیگه

خیلی  از  مردم  دزدی  کردن

و اینه  مردم  به  خاک سیاه  نشوندن‌ 
 این کانال  زدیم  تا  دزدی  عا  جلوگیری بشه 
12:13
خزائی
p sh
چونکه اکثرا شهرستانن و نمیتونن اگر 50 نفر بشن و یک جا گزارش بدن همه رو میگیرن
من به این خانوم پیام دادم گفتن پول گفتم شماره پروانه کسبتونو بدین خوند جواب نداد تا قبلش تند تند جواب میداد گفتم نه آدرسی دارین خوند جواب نداد بهش خندیدم زورش اومد حرف خیلی زشتی زد بعد بلاک کرد من که ازش شکایت میکنم بابت حرف زشتش
16:26
استخدام نیروی خانم و اقا
با سلام استخدام چند نیروی ساده خانم و یک نفر نیروی آقا جهت کار در کارگاه بسته بندی خانم:درآمد ماهیانه از ۱۲ تا ۱۸ تومان خانم:سن از ۱۸ تا تا۳۵ اقا: حقوق ۱۵ میلیون،سن تا ۳۰ سال مجرد با جای خواب تایم کا...
خزائی
p sh
چونکه اکثرا شهرستانن و نمیتونن اگر 50 نفر بشن و یک جا گزارش بدن همه رو میگیرن
و جالبه الان از اکانت دیگه ای فعال کرده برای کانالش چون بهش گفتم ازت شکایت میکنم اسکیرین حرفشم نشون دادم با یه خط دیگه بهش پیام دادم اینجور آدما راحت کلاهبرداری میکنن خیالشون راحته کسی شکایت نمیکنه  من یه خانومم خجالت میکشم اسم اندامای جنسیمو بیارم این بی خانواده راحت به زبون میاره
16:30
1 پاسخ
1 تایید
خزائی
دوستان کارهای در منزل نباید پول بگیرن یا اگرم میگیرن باید درب منزل بگیرن وقتی که کارو تحویل میدن حواستونو جمع کنید گول نخورید
16:31
1 تایید
p sh
خزائی
و جالبه الان از اکانت دیگه ای فعال کرده برای کانالش چون بهش گفتم ازت شکایت میکنم اسکیرین حرفشم نشون دادم با یه خط دیگه بهش پیام دادم اینجور آدما راحت کلاهبرداری میکنن خیالشون راحته کسی شکایت نمیکنه من یه خانومم خجالت میکشم اسم اندامای جنسیمو بیارم این بی خانواده راحت به زبون میاره
دقیقا همینطورم  هست  اگر  50 نفر  زنگ  بزنن  به اطلاعات جمعش  میکنن  ،  ایشون  انقد  بی  حیا  و  بی شرم هستن  اینطور  حرفایی  میزنن  
16:34
استخدام نیروی سالن تولید
یک شرکت تولیدی نایلون شرینگ و بسته بندی واقع در شهرصنعتی لیا جدید به چند نفر نیروی آقا جهت کار در سالن تولید نایلون نیاز دارد کار به صورت دو شیفت ۱۲ ساعته (یک هفته روزکار و یک هفته شبکار) می باشد و از...
آتوسا زارع
خانم خ بانی از من 30 میلیون گرفت بعد شمارمو بلاک کدخدا اعنتشون کنه
21:24
1404/03/08
غزاله گنجی
کلاهبردار اشغال از من نزدیک 12 میلیون پول بالا کشید من خودم اینجا پول نیاز دارم گفتم عب نداره حقوق رو که داد درست میشه از 300 تومن شروع کرد همینجوری یک سره پول خواست منه بد بخت الان دیگه هیچی ندارم کارتم ته کشید تمام پولام رو ریختم برای این کلاهبردار مادر جاده نمی دونم به خدا اصلا چی شد فقط یه دفعه دیدم دار و ندارم از کارتم رفته فقط به خاطر حقوق توروخدا نکنید شما اشتباه نکنید پول نزنید همش به خدا دروغه اینا ترفند های جدید کلاهبرداری
22:09
غزاله گنجی
به پول نیاز دارم و خواهان بسته بندی کاز در منزل هستم توروخدا اگر کسی سراغ داشت جایی بگه ممنونم 
'
خانم هستم
22:11
استخدام نیروی تولید جهت کارخانه فوم بسته بندی
نهار ، شام، هزینه ایاب و ذهاب ، حقوق بالاتر از وزارت کار
1404/03/09
فاطمه امیری
سلام خانم خوبانی از من نزدیک 57میلیون تومن همین طوری پول گرفت بابت کار در منزل به بهانه های مختلف با عکس واریزی قلابی وجعلی تو رو خدا گول اینو نخورید بهش اعتماد نکنید کاری که من کردم شما نکنید با آیدی مدیر ثبت وارد تلگرام نشید همینطور خانم بهزادی هردوشون کلاهبردار هستن خواهش میکنم بهشون اعتماد نکنید این واقعیت نداره هنوزم دست بردار نیست پیام میده میخواد هنوز پول دیگه ام بگیره منو ساده دیده منم که بهش اعتماد کردم فکر میکردم که شرکت معتبر چون نوشت بود زیر نظر پلیس فتا هم هست من از تاریخ 10/5تا 12/18براش همیشه پول واریز میکردم اما اجناسی ارسال نمی‌کرد به بهانه های مختلف اول از 300تومن شروع شد به بالا به بهانه سوپیشینه و کد پیگیری و تایید اجناس و تاخیری در واریزی و تایید سیستم و غیره ممنونم fa
خدا لعنتش کنه از منم کلاه برداری کرده حرومزاده عوضی گول حرفاشونو نخوردید خانم خوبانی عوضی انشالاه این پولارو بدی برا دوا درمونت
15:05
1 پاسخ
1 تایید
1404/03/12
شراره میری
فاطمه امیری
وااااااای چه خوب من تو گوگل اول تحقیق کردم میخواستم پولو براش بزنم دمتون گرم واقعا ممنونم 
15:57
شراره میری
خدا لعنتش کنه از منم کلاه برداری کرده حرومزاده عوضی گول حرفاشونو نخوردید خانم خوبانی عوضی انشالاه این پولارو بدی برا دوا درمونت
وااااااای من میخواستم پولو براش انتقال بدما خوب شد خواستم تو گوگل تحقیق بکنم ممنونم از اطلاع رسانی تون🌹
15:59
استخدام و کار در منزل
درامد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی باحق بیمه٫پاداش و مزایا و ع...
1404/03/16
منم گول این حرومزاده ها خوبانی و بهزادی رو خوردم اول 499هزار تومن برای ثبتنام بعد یک میلیون برای بیمه واریز کردم الان جوابمو نمیدن، خدا لعنتشون کنه بقران. رفتم کار خدماتی روزی 200تومن که پول بیمه ای که گفته بود رو واریز کنم شوهرم تو بیمارستانه تصادف کرده، من اول پول وارسز کردم بحسابشون گفتم کارم درست میشه الان از بی پولی نمیتونم شوهرم رو مرخص کنم اونموقع این حروم لقمه ها راحت پول مردم رو میخورن شما بگید چکار کنم😔😔😔😭😭😭🥀🥀🥀 
03:32
1 پاسخ
1 تایید
شریفه حاجیلو
انشلا بده دارو برس خود پول‌منم خورد 
22:02
1 تایید
1404/03/18
شبنم زرگری
فاطمه حسینی
منم پول زدم 1400 بعد گفت 2 تومن دیکه باید بزنی نزدم شمارت گرفت گفت 3 روز دیگه پول و میزنه برام ولی اینجوری که همتون کامنت گذاشتید نمیزنه 😭
08:22
1 تایید
نیروی خانم برای کاردرسوهان پزی
سلام نیروی خانم برای بسته بندی سوهان وآخر کار نظافت جزئی ((((تا وقتی آگهی هست نیرو میخواهیم)))) نیروی پاره وقت ۱۲ظهرتا۱۸ عصر حقوق ۳۰۰هزارتومان اتباع فقط با کارت کار معتبر (از اداره کار باید بگیر...
مهسا ایزدی
فاطمه حسینی
بله خاتم خوبانی حدود میلیون و نیم از من کلاهبرداری کرده من که میرم پلیس فتا اطلاع میدم 
18:54
خانوم‌بهزادی‌🤥کلاهبرداره‌الکی‌پولت‌حروم‌نکن‌من‌پول‌قرض‌کردم‌واریز‌کردم‌باز‌میگفت‌واریز‌کن‌خدا‌ازشون‌نگذره‌پول‌دکتربده‌زنیکه‌حروم‌خور
20:08
1404/03/19
اگه کلاهبرداره چرا کسی شکایت نمیکنه
08:55
نیازمند نیروی کارگاه قنادی
*نیازمند نیروی کارگاه قنادی جهت تولید. و بسته بندی شیرینی بصورت تمام وقت نیروی خانم و اقا حقوق اداره کاری و بیمه مصاحبه حضوری محیط سالم و تمیز محدوده هشت بهشت غربی انتهای ملک شمالی مصاحبه حضور...
اگه کلاهبرداره چرا کسی شکایت نمیکنه
08:56
توران نیازی
فاطمه حسینی
وای اگه یطوری بشه بهتون عکس کلاهبرداریش وبفرستم ببینید چطور ریده خودش
21:17
1 تایید
1404/04/22
فاطمه کیانی صدر
آره منم تا9میلیون ازم گرفت ازکم شروع کردتارسیدبه مبالغ بالاتر. داشت 4تومن دیگه هم میگرفت. امیدوارم تاوانشوپس بده
17:54
کار گر ساده
به یک کارگر ساده. با روابط عموی بالا. سن حدودا 20الی 30سال جهت کار در کبابی نیازمندیم ساعت کاری 10صبح الی 10شب همراه با صبحانه و نهار. واسه ظرف شستن. و نظافت و بسته بندی غذا. دانش اموز و محصل ...
1404/04/23
فریبا میرزایی
افضلی
متاسفانه این به اصطلاح خوبانی امروز سرمنم کلاه گذاشت اول گفت 250 برای ارسال واریزکردم بلافاصه گفت 600 برا ضمانت که خداروشکر انصراف دادم .خدا ازشون نگذره دزدن منم گول تاییدیه پلیس فتا زده بود خوردم اون زهره باقری و نیکپور همشون کلاهبرداریه
سلام وقتتون بخیر شما کار در منزل انجام میدید الان؟
22:08
1404/04/27
آرزو ربانی
اون یه دزده کثیفه 
09:37
آرزو ربانی
خانم خوبانی یه دزده کثیفه
09:37
جذب نیروی خانم و آقا
شرکت امکان چاپ اثباب در زمینه چاپ و بسته بندی به تعدادی نیروی خانم و آقا فوراً نیازمند است. ✨محیط کار سالم با امنیت بالا و بدون تعدیل نیرو✨
معصومه پیش بین
اونایی که تقاضای پول می کنند تورو خدا اعتماد نکند من دو با اعتماد کردم حتی استعلام از شرکت گرفتم واقعا مهارت دارند انگار یه باند هستند تو دزدی طوری صحبت می کنند که آدم باور میکنه  پولمو خوردند 
12:06
1404/05/01
قاسم شیخی
لعنت و نفرین خدا بر این خانم خوبانی خدا شاهد گواه گیر من بیوفته از وجودش این پول بگیرم من آدم مریضی هستم پام خواستند قطع کنند از من نزدیک ده میلیون به بهانه مختلف گرفته الآنم جواب نمیدن
02:28
قاسم شیخی
خب دوستان شمابگید چطور پگیر بشم والا من پیگیری میکنم چون حق زن و بچه هام فرستادم
02:30
بسته بندی و اتوکاری کفاشی
بند رد کنی کفش و جعبه درست کردن کفش و اتو کاری مارک زنی
پس  چرا  پل  فتا نرفتید
20:24
1404/05/02
امین دریاب
اگه اینطوری چرا شکایت نمیکنی تا پیکری بکن سر کسی دیگه کلاه نذارن اگه راست بود مطمعنن شکایت میکردید
10:53
امین دریاب
اگه کار در منزل میخواهید برید تو سایت رونیکا گیتی (نیکان)ولی هیچ پولی واریز نکنید چون معتبر شماره تلفن آدرس دار ومیتونید از پلیس فتاح استعلام بگیرید
10:56
بسته بندی و وسط کاری پوشاک
نیازمند یک بسته بند و وسط کار جهت کار در تولیدی پوشاک واقع در سه راه جمهوری خ فلسطین و کمک برشکاری محیط کاملا دوستانه
زینب قلیپور
چرا خانم می‌نویسید گوه خوبانی بگین بهتره
21:10
1 تایید
1404/05/04
ارش ایرانی
از من هم 259 تومن پول خاست گفتم شماره تماس دفتر بفرست نفرستاد بعد از شناسه ملی شرکتی که ادعا میکنه واسه خودشه استعلام گرفتم متوجه شدم اصلا همچین شرکتی وجود خارجی نداره 
12:00
1404/05/05
مهنا میرزاقلی
کسی شماره یا پیویش رو نداره 
08:47
1 پاسخ
کارگر ساده خانم
نیروی خانم جهت سلفون پیچ و بسته بندی نیاز داریم ساعت کار 9 الی 18 به همراه ناهار
1404/05/11
منم گول این حرومزاده ها خوبانی و بهزادی رو خوردم اول 499هزار تومن برای ثبتنام بعد یک میلیون برای بیمه واریز کردم الان جوابمو نمیدن، خدا لعنتشون کنه بقران. رفتم کار خدماتی روزی 200تومن که پول بیمه ای که گفته بود رو واریز کنم شوهرم تو بیمارستانه تصادف کرده، من اول پول وارسز کردم بحسابشون گفتم کارم درست میشه الان از بی پولی نمیتونم شوهرم رو مرخص کنم اونموقع این حروم لقمه ها راحت پول مردم رو میخورن شما بگید چکار کنم😔😔😔😭😭😭🥀🥀🥀
سلام خانممم بیایید جم شیم ازش شکایت کنیم
09:54
1 تایید
1404/05/12
Mahi
چقدر آدم می‌تونه خراب باشه
11:52
Mahi
مهنا میرزاقلی
کسی شماره یا پیویش رو نداره
من دارم ،@khobani1
11:52
کار در منزل
با عرض سلام کار ما بسته بندی مواد خوراکی و پوشاک هستش کلا ده نفر نیاز داریم با تشکر
Mahi
....... ........
کسی شماره ای از همین خوبانی نامرد نداره 😢😢😢😢 بدبخت شدم
@khobani1 این آیدی سه اما من با شش تا خط رفتم ترسید بلاک کرد
12:05
Mahi
از منم پول بالا کشید نمیدونم چطور مملکتی داریمک این کلاهبردارا نفس میکشن
مادرش معلوم نیست به کی داده که این قدر حروم بار اومذه
12:05
اصلا خوبانی درکار نیست من پول واریز کردم مهدی زارع بیدکی بود،مرده بااون عکس فیک کلاه برداری میکنه ،شماره کارتش 5**** بود،اصلا خوبانی نیست پروفایل قران هم به کمرش بزنه منم پول قرض کردم گول خوردم ،به پلیس فتا زنگ زدم ببینم چه میشه،اولی کم میگیره میگه هیچکس بخاطر سی سصدو شصد شکایت نمیکنه 
نیروی جوان آقا بسته بندی کفش
به چند نیروی فعال اقا نیازمندیم اتباع غیر مجاز پذیرفته نمیشوند
صبح تاشب کارگر کار میکنه نمیگه 76ملیون میدم گول خوردیم ،الان همه جانه میلیون سنگ بترکه دوازده ملیونه ،گیرمیفته ایشالله پول ادم فقیر خوردن نداره الان به ریش همه میخنده
14:30
1404/05/13
ساندرا زنجانیان
چجوری پولامو نو بگیریم باید متحد بشیم 
07:39
سلام پول منو سه بار بالا کشیدن خیلی کلاه برداران
بعد نمیدونم چکارمیکنن  شماره خود یه شماره دیگه ام میخان
13:32
استخدام
مجتمع چاپ و بسته بندی دایکات ( کرمانشاه ) با مشخصات ذیل نیرو می پذیرد : 1) اپراتور دستگاه های تولید شامل : دستگاه دایکات – دستگاه چاپ افست ( هایدلبرگ ( GTO ) رولند 200-700 ) – دستگاه تیغ / لترپرس – د...
1404/05/14
حسین رافی
خانم خوبانی کس میخوام حاضرم بازم پول بدم هر جا هستی سایه کوصت رو سرم کیرم کلفت همه کستو گاهیدم جنده کیری
05:25
1 پاسخ
حسین رافی
حسین رافی
خانم خوبانی کس میخوام حاضرم بازم پول بدم هر جا هستی سایه کوصت رو سرم کیرم کلفت همه کستو گاهیدم جنده کیری
لعنت بر پدر ومادر حروم زادت ایشا الله فقط خرج دوا ودکتر برا خودت وبچات بکنی جنده کونی معلوم نیست پدرت کیه مادرتو کجا کردنش یه روزی خودم قسمت بشه خوبانی با مادرشو و دخترشو با هم اب کیر بدم 
05:29
حسین رافی
لعنت بر پدر ومادرت
05:30
استخدام
1) منشی فروش • جنسیت: خانم • آشنایی با فرآیندهای فروش و مشتری‌مداری • توانایی ارتباط موثر با مشتریان • تسلط نسبی به نرم‌افزارهای (Word، Excel) وظایف: • ثبت و پیگیری سفارشات مشتریان • ارتباط با واحد تو...
حسین رافی
کیر م تو روح پدر وماد ر حروم زادت
05:31
1404/05/16
ام البنین دهقان
هر دفعه یه عکس میزارن وه شماره کارت برای من مهدی کریمی رو فرستاد
04:03
خوبانی 2 میلیون از من پول گرفت کار بفرسته نفرستاد خدا لعنتش کنه
04:13
استخدام و کاریابی
3) منشی اداری • جنسیت: خانم • مسلط به امور دفتری و نرم‌افزارهای (Word، Excel) • توانایی مدیریت تماس‌ها و مکاتبات • مسئولیت‌پذیر، دقیق و منظم وظایف: • پاسخگویی تلفنی • تنظیم پرونده‌ها و مستندات اداری...
خواهشا همه به پلیس فتا اطلاع بدین این اسم این خوبانی رو بگید لااقل پیگیر باشن
04:21
1404/05/17
هستی
وای ما الان 510 تومن براش زدیم پیرامون رو دیده هیچی نگفته 
15:04
هستی
الان از ما هنوز 510 تومن گرفته و سین هن زده جواب نمیده 
15:05
جذب نیرو در اتوماسیون صنعتی لامپ LED
بسمه تعالی جذب نیروی آقا فقط مجرد بین ۲۰ اا ۳۰ سال مبتدی و نیمه مبتدی در خط تولید در رسته های اپراتور دستگاه و تکنسین های تعمیراتی و نگهداری و بسته بندی و بخش اداری انجام میگیرد. شرایط لازم: جنسیت:آق...
هستی
فاطمه امیری
سلام برو ازش شکایت کن
چجوری تروخدا به منم بگید 
15:25
1404/05/20
تا ریخ امروز 19/5/1404منم نزدیک بود الان پول بزنم به حسابش که اومدم گوگل پیامهاتون رو خوندم

ممنون از اطلاع رسانیتون
15:01
به نظرم اگر کسی یه مثقال عقل داشته باشه و آدم شناس باشه  از عکس و تیپ  این خانم خوبانی معلومه که کلاهبرداره چرا گول میخورید؟اگه راست میگه مدارک شخصی خودش رو همراه‌ با یه شماره تلفن معتبر  و تاییدیه محل اسکانش رو بزاره گروه اونوقت  فقط پول هزینه پستی رو بگیره. پس خواهشا به سادگی فریب نخورید.
18:53
استخدام
به چند نفر نیروی کارگر ساده جهت کار در واحد بسته بندی یک شرکت تولیدی معتبر نیازمندیم. ساعت کاری 8 الی 20 و به صورت شیفت چرخشی 12 ساعته به صورت هفتگی می باشد. (یک هفته 8 الی 20 و هفته بعد 20 الی 8 صبح)...
1404/05/30
اسماعیل معروفی
خانم خوبانی 3میلیون و نیم ازم خورده
18:48
شنبه 2 شهریور 1404، ساعت 11:12