دنبال کن

شرکت خانم خوبانی

بسته بندی

1403/10/26
فاطمه حسینی
خانم خوبانی پول منو دو بار بالا کشیده کلاهبردار هس
08:37
1 پاسخ
4 تایید
شخصی
تولید و بسته بندی ادویه جات و چای
🌿 تولید و بسته‌بندی انواع ادویه‌جات و چای محلی گیلان ☕✨ اگر به دنبال ادویه‌های خالص و خوش‌عطر و چای محلی طبیعی و ارگانیک هستید، ما بهترین‌ها را برای شما فراهم کرده‌ایم! ✅ تازه، طبیعی و بدون اف...
1403/10/27
sahar arshiya
دقیقا واسه منم این اتفاق افتاد اول مبلغ کمی واسه ثبت نام درخاست میکنن بعد میگه 1/670 بزنین تا کالا واستون ارسال بشه ک اصلا در کار بسته بندی نباید مبلغی گرفته شود و زمانی ک خاستم مبلغ رو بهم برگردونه بلاکم کرد
14:26
1 تایید
1403/11/03
پریزاد اسماعیل زاده
سلام خانم خوبانی ازمن پول گرفت کار بفرسته نفرستاد سرمنم کلاه گذاشت  
17:05
1403/11/04
محمد ع
از من 1500گرفتن الان بلاکم کرده  اینا آدمای حرومزادهای هستن
09:55
داروکده | Darukade
استخدام کارگر انبار (آقا)
شرایط متقاضی: چیدمان قفسه ، بسته بندی سفارشات ، ثبت ورود و خروج کالا در دو شیفت صبح یا عصر مزایا: - حقوق و مزایای ثابت - اضافه کاری و تعطیل کاری - بیمه تامین اجتماعی - حق ناهاری - هدایای مناسبتی - ام...
1403/12/23
فاطمه امیری
فاطمه حسینی
خانم خوبانی پول منو دو بار بالا کشیده کلاهبردار هس
سلام برو ازش شکایت کن 
04:35
فاطمه امیری
سلام خانم خوبانی از من نزدیک 57میلیون تومن همین طوری پول گرفت بابت کار در منزل به بهانه های مختلف با عکس واریزی قلابی وجعلی تو رو خدا گول اینو نخورید بهش اعتماد نکنید کاری که من کردم شما نکنید با آیدی مدیر ثبت وارد تلگرام نشید همینطور خانم بهزادی هردوشون کلاهبردار هستن خواهش میکنم بهشون اعتماد نکنید این واقعیت نداره هنوزم دست بردار نیست پیام میده میخواد هنوز پول دیگه ام بگیره منو ساده دیده منم که بهش اعتماد کردم فکر میکردم که شرکت معتبر چون نوشت بود زیر نظر پلیس فتا هم هست من از تاریخ 10/5تا 12/18براش همیشه پول واریز میکردم اما اجناسی ارسال نمی‌کرد به بهانه های مختلف اول از 300تومن شروع شد به بالا به بهانه سوپیشینه و کد پیگیری و تایید اجناس و تاخیری در واریزی و تایید سیستم و غیره ممنونم fa
05:03
1404/01/10
سامان سوری
همشون بیناموس ومادرجنده هستن اینجورآدمااول بایدبگردن ببینن چندتایی.دارن چون پدراشون سرمادرجنده ایناکلاه گذاشته ایناهم کلاه بردار شدن
00:23
بسته بندی
سلام شرکت علوی برای تکمیل پرسنل خود به چندبفرخانوم جهت بسته بندی تخم نیازمند است دارای سرویس ،ناهاروصبحانه پرداخت حقوق هفتگی محیطی سالم وتمیز فقط نفرات کارکن وبی حاشیه نیازمندیم بیمه فعلانداریم ...
شنبه 10 فروردین 1404، ساعت 17:39