دنبال کن

زهره باقری بسته بندی

بسته بندی

1403/01/07
کیمیا
سلام منم باکار تو خونه بدون سرمایه ی اولیه خیلی نیاز دا رد م
01:41
2 پاسخ
7 تایید
بسته بندی
جمع بسته بندی ظروف یک بار مصرف
صغری رحمتی
برای بسته بندی مزاحم شدم
12:04
2 پاسخ
1 تایید
1403/01/14
محمد صمدی
صغری رحمتی
برای بسته بندی مزاحم شدم
سلام 
21:00
2 تایید
محمد صمدی
صغری رحمتی
برای بسته بندی مزاحم شدم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:01
1 تایید
بسته بندی
سلام به یک خانم جهت بسته بندی درکترینگ درباری نیازمندیم محیط کاملا دوستانه وکارسبک ساعت کاری:۱۰صبح تا۱۰شب دوساعت تایم استراحت آف هفتگی همراه صبحانه وناهاروشام جهت داشتن شرایط تماس بگیرید
1403/01/15
صدیقه پارسه
سلام من ب کار در منزل نیاز دارم 
13:44
1 پاسخ
3 تایید
1403/01/16
سیما عطار
منم به اینکار نیاز دارم سیما عطار
07:15
2 تایید
1403/01/18
زهرا موذن
سلام من کار بسته بند ی در منزل احتیاج دارم
14:29
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1403/02/23
فاطنه باصری
سلام منم برای کار توی خونه خیلی نیاز مندم 
13:05
1 تایید
1403/02/24
سلام من کارتوخونه بدون سرمایه خیلی خیلی نیازدارم
07:38
1 تایید
مهدیه قربانی
0**** 
منم قربانی هستم،لطفا کاردرمنزل بدون سرمایه اگرواقعی هست احتیاج دارم
08:22
1 تایید
بسته بندی
◇فقط بسته بندی ◇۱ساعت ناهاری ◇پنجشنبه ها تاساعت ۳ ◇امکان پرداخت یومیه ◇دسترسی راحت بی ارتی و مترو
1403/04/09
شماره خانوم باقری 
12:53
1 پاسخ
1 تایید
افسانه خدایی
سلام بسته بندی کار درمنزل میخواستم
21:33
1 تایید
افسانه خدایی
شماره خانوم باقری
من به کار درمنزل خیلی نیاز دارم
21:35
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1403/04/10
زهره باقری 
دوملیون و هفتصدو سی و چهار از من پول گرفت این زنیکه ی مادر خراب الان میگه 2500 هم واسه استعلام بزن انشالله سرطان بشه تو حلقوم عزیزانش 
کسی از این زنیکه زهره باقری شکایت کرده تورو خدا اگه نکردید همه یکی بشین شکایت کنیم پلیس فتا پیگیری میکنه نزارید بتونه این پولارو راحت بخوره
05:10
4 تایید
سمانه حاجت
سلام بله ..از همگی عاجزانه خواهشمندم که لطفاً همه به پلیس فتا گزارش بدیم که به این راحتی تو این وضعیت بد جامعه نتونه  گوش مردم ساده رو ببره.. انشالله که روزگار خوش نبینه
06:11
1 تایید
1403/04/17
نیها نارویی
سلام برای بسته بندی مزاحم شدم 
13:19
بسته بندی
نیرو خانم برای بسته بندی خرما عزیزآباد ده وسط
1403/04/20
معصومه عادلی
سلام من در شهر خرم اباد نیاز به کار در منزل هستم بسته بندی 

19:44
1403/04/21
ح ب
کیمیا
1403/04/21
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
04:27
ح ب
صدیقه پارسه
سلام من ب کار در منزل نیاز دارم
1403/04/21
خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
بسته بندی
شرکت تولید نمک طعام سیرجان به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی نیاز دارد. سرویس ندارد ساعت کاری ۳ روز از ۷ صبح الی ۳ بعد از ظهر ۳ روز دیگر از ساعت ۳ بعد از ظهر الی ۱۱ شب ساعت تماس 7صبح الی 3 بعد ظهر
ح ب
1403/04/21
ح ب
افسانه خدایی
من به کار درمنزل خیلی نیاز دارم
1403/04/21
04:28
1403/04/29
علی اکبر حصاری
سلام من در استان خراسان شهرستان نیشابور هستم نیازمند کار در منزل هستم علی اکبر حصاری شماره تماس فوری 0****  متشکرم از کار آفرینی تا که زحمت میکشید جهت قشر بیکار شغل بوجود میآورید که ملت خود فکر شوند منتظرم تماس حاصل نمایید 
11:27
بسته بندی
شرایط کاری سن 20تا30 حتما حتما مجرد باشد خانم متاهل تماس نگیرد حقوق از 12 تومنه ساعت کاری از ساعت10تا18 کار در محیطی امن و سالم
مریم شکوهی
سلام خانه دارم و نیاز به کار درمنزل 
12:00
مریم شکوهی
سلام نیاز به کار در منزل دارم
12:01
1403/04/30
معصومه رحیملو
کیمیا
سلام برای بسته بندی مزاحم شدم 
10:13
بسته بندی
با سلام به تعدادی آقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد برای آقایان و خانم ها دانشجویان و دانش آموزان با درآمدی بالا کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
معصومه رحیملو
سلام به کار نیاز دارم
10:13
1 پاسخ
1403/05/15
محمد صمدی
معصومه رحیملو
سلام به کار نیاز دارم
20:53
1 تایید
1403/05/28
با سلام گول کاردرمنزل باعنوان بسته بندی ماسک زهره باقری رونخورید همش کلاهبرداریه من ثبت نام کردم 100هزارهم به شماره حسابی که برام  فرستادن زدم  دوباره بعدش توروبیکا بهم پیام دادکه بایدبرای ضمانت 5هزارتا ماسکی که میفرستیم به آ درس منزلتون 300هزارتومن دیگه بایدبریزی به حساب بعدازثبت نام دیدم کلاهبرداربوده انشاالله که این جورادمهای دزد وتبهکارخیرنبی.
05:01
بسته بندی
به تعداد محدود خانم مجرد ۳۰ سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:۳۰ می باش...
زینب موسوی
سلام منم ب کاربسته بندی در منزل خیلی نیاز دارم 
10:49
1403/05/29
مریم محمدی
شماره تماس داری
14:29
1 پاسخ
1403/05/30
محدثه سادات رسولی
سلام خوبید من احتیاج به کار در منزل منزل بسته بندی نیاز مندم
10:56
یونیلیور | Unilever Iran
دستیار مدیر تضمین کیفیت | Quality Assistant Manager
دامنه این نقش بر اساس عوامل مختلفی از جمله کشور پشتیبانی شده ، انبارها ، ارائه دهندگان حمل و نقل ، بسته بندی مجدد و پروژه های مشتری هر ساله مدیریت می شود. اندازه تیم ، توزیع جغرافیایی آن و بودجه عملیا...
فرناز احمدی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی 
18:42
1403/05/31
سمیرا اسحاقی
سلام من ب کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنونم 
01:55
خدیجه حسینی
آیا زهره باقری که در ایتا کار بسته بندی دارد صحت دارد یا خیر؟؟
سلام سلام خسته نباشید من در ایتا کار در منزل خانم باقری را دنبال کردم و پول بیمه ازم خواستن چون قبلاً همین اتفاق واسم افتاده بود پولو ریختم کاری کاری در کار نبود به خاطر همین نخواستم دوباره این کارو بکنم که اینو بریزم کلاهبرداری باشه ممنون میشم که شمام یه خانه دارم دنبال کار هستم حسینی
14:51
1 تایید
کار در منزل پذیرفته میشود
بخاطر شرایطم امکان کار بیرون از منزل رو ندارم ، بچه کوچیک دارم کسی ندارم بچه رو بهش بسپرم هر نوع کار در منزل از بسته بندی ، مونتاژ ، پاک کردن سبزی ، تهیه پیاز داغ و.... رو میتونم انجام بدم ، به صورت ...
1403/06/02
محمد صمدی
مریم محمدی
شماره تماس داری
10:18
فاطمه صادقی
سلام من خیلی احتیاج به کار تو خونه.بسته بندی دارم لطفا کمکم کنید
12:55
زیبا رحیمی
سلام من هم 290 تومان پول واریز کردم برا کار بسته بندی در منزل خبری نشد من احتياج به‌کار بسته بندی دارم مشکل دارم  
19:03
بیرون بر و خیاط داخل کارگاه
با سلام ۱_بیرون بر ۲_راسته دوز داخل کارگاه ۳_زیگزال دوز ۴_وسط کار ۵_نیرو در قسمت برش ۶_نیرو در قسمت بسته بندی واتو ۷_قیچی زن ۸_بیرون بر شما با تولید کنند اصلی در ارتباط هستید ک کلیه مراحل تولید ...
زیبا رحیمی
لطف کمکم کنید 
19:04
1 پاسخ
سمیرا شاهناری
سلام لطفا برای کار در منزل راهنمایی کنین ممنون
20:08
1 پاسخ
1403/06/04
محمد صمدی
سمیرا شاهناری
سلام لطفا برای کار در منزل راهنمایی کنین ممنون
20:51
کارگر ساده
شرکت در زمینه تولید قطعات فعالیت دارد شرکت نیازمند نیرو ساده برای بسته بندی یه سری قطعه هم روز کار نیاز داریم هم شب کار ساعت کاری ۸ تا ۵.۳۰ ۸ شب تا ۵ صبح با اضافه کاری دوتا ساعت کاری منعطف با ت...
محمد صمدی
زیبا رحیمی
لطف کمکم کنید
20:52
معصومه بنیاد
سلام کاردرمنزل برای بانوان خیلی نیاز دارم 
22:14
1403/07/23
شموفه رحیم زاده
سلام استان فارس شهرستان لارستان هستم 
13:26
استخدام فقط شهرستانی خانم و آقا با جای خواب رایگان
استخدام فوری فقط شهرستانی ، مشهدی استخدام نداریم ساعت کار روزانه سیزده ساعت ، شروع ساعت کاری 6 صبح و پایان 11 شب و بین این ساعت زمان صرف غذا و چند ساعت استراحت دارین صبحانه ، ناهار ، عصرانه و شام ...
1403/08/05
سلام اگه کار بسته بندی واقعا صحت داره من خیلی احتیاج دارم به کار لطفا راهنمایی کنید🙏
20:49
1403/08/06
زهرا پاپی
سلام 
06:01
1403/08/29
محمد اکبری
سلام
من الان مطالبتونو درمورد زهره باقری خوندم .خیلی شوکه شدم...اخه همین پیش پای شما تلگرام بودم و رمورد کار در منزل با ادمین ایشون صحبت میکردم وکم مونده بود ثبت نام گنم ..وپول بیمه 496ت میخواست..ولی دیگه میترسم
نمیدونم ازچه راهی بدونم ایشون کلاه بردار یانه
22:50
2 پاسخ
1 تایید
نیرو کار ماهر و فنی و مدیر
یک کارخانه جهت تکمیل کادر تولید و خط بسته بندی به چند نیروی ماهر با شرایط ذیل نیازمند است : -مدیر تولید و سرپرست کارگاه -نیروی فنی برای ماشین آلات -انبار دار -نیرو برای رست آجیل و خشکبار -راننده ...
محمد اکبری
ایکاش یکی بهم میگفت که واقعا زهره باقری کلاهبرداره ؟یانه
22:53
1403/09/20
سلام من برای بسته بندی  در منزل مزاحم شدم
20:40
محمد اکبری
سلام من الان مطالبتونو درمورد زهره باقری خوندم .خیلی شوکه شدم...اخه همین پیش پای شما تلگرام بودم و رمورد کار در منزل با ادمین ایشون صحبت میکردم وکم مونده بود ثبت نام گنم ..وپول بیمه 496ت میخواست..ولی دیگه میترسم نمیدونم ازچه راهی بدونم ایشون کلاه بردار یانه
منم همینطور 
20:42
استخدام نیرو کار آقا و خانم
یک کارخانه جهت تکمیل کادر تولید و خط بسته بندی به چند نیروی ساده با شرایط ذیل نیازمند است : -ساعات کاری از ۷ تا ۱۵ و در شرایط مورد نیاز تا ساعت ۱۸ اضافه کار میباشد -آقایان جهت خط بسته بندی خشکبار بار...
1403/09/21
عاطفه اشکش
سلام من نیاز به کار در خانه بدون سرمایه نیاز دارم 
11:28
آزاده عنبرستانی
سلام منم به کار در منزل نیاز دارم،کسی جایی میشناسه سمت بومهن پردیس
12:37
سلام خانم باقری من رباب عشایری هستم  کار می خواستم کار با بسته بندی ماسک لطفا، پیامم را جواب بده
18:10
استخدام اقا و خانوم جوان تولیدی دستمال کاغذی
نیروی اقا جوان منظم و مرتب فنی باشه فقط جهت تولید در کارگاه دستمال کاغذی با اموزش و بیمه نیروی جوان خانوم جهت بسته بندی دستمال کاغذی و اپراتور در وحیدیه -شفی اباد حقوق توافقی ساعت کاری از ۸صبح تا ۶ ب...
1403/09/22
فاطمه حسینی
سلام وقتتون بخیر باشه 
برای بسته جایی کار سراغ دارین؟
08:19
فاطمه حسینی
ساکن کاشان هستم
08:20
زهره باقری کلاه برداره 
12:27
همکار جهت کار در تولیدی پوشاک
بسته بندی و بار پوشاک ساعت کاری ۸:۳۰ تا ۷:۳۰ پنج شنبه ها تا ۴ روزهای تعطیل ، تعطیل پایه حقوق ۱۵ تومن
1403/11/07
مبینا پوربافرانی
سلام وقت بخیر شماره تماس زهره باقری میخواستم 
13:11
نفیسه بارکزهی
سلام من برای بسته بندی درمنزل مزاحم شدم
14:39
نگین کریمی
سلام کار در منزل میخواستم 
20:30
کارگر برای کشش مفتول و کوره و بسته بندی
نیازمند کارگر کشش مفتول نیازمند کارگر کوره و بسته بندی ایرانی
1403/11/08
مریم خنجوکی
کار در منزل میخوام بیرجند باشع
06:43
زهرا خلجی
برای بسته بندی مزاحم شدم 
14:03
1403/11/09
سلام  عرب  هستم  
کار در منزل نیاز دارم  
خانم باقری  لطفاً میشه شمارتون داشت باشم
03:06
استخدام نیرو فست فود
نیرو تخته کاری و آماده سازی ۳ نفر نیرو بسته بندی و خدماتی ۳ نفر ماهانه ۲ روز مرخصی با حقوق روزانه ۱ وعده غذای گرم بیمه از ماه دوم به همراه جای خواب افزایش حقوق در صورت رضایت آموزش کامل کار استر...
آدرس کجاست
03:07
افسانه پورشکر
برای بسته بندی مزاحم شدم 
13:06
افسانه پورشکر
برای بسته بندی مزاحم شدم 
13:06
کارگر ساده آقا
کار در کارگاه آهنگری ، مونتاژ و بسته بندی قطعات فلزی
1403/11/10
زهرا والائ
سلام من برای بسته بندی مزاحم شدم
21:50
1403/11/11
سودابه الهی
سلام من برای بسته بندی در خانه مزاحم شدم به کار احتیاج دارم لطفا معرفی کنید استان گیلان رشت
01:29
1403/11/12
برای بسته بندی مزاحم شدم 
10:03
استخدام نیروی شبکار بسته بندی شهرک صنعتی عباس آباد
استخدام نیرو فقط شیفت شب ***جای خواب نداریم*** ****لطفا لطفا متن را کامل بخوانید اگر سوالی داشتید بصورت چت پاسخگو هستم**** استخدام آقا/خانم شرایط سنی 18 تا 42 بسته بندی ظروف یکبار مصرف تولید شده با د...
1403/11/28
زهرا عزیزی
سلام.به کاردرمنزل نیازدارم ممنون میشم
07:50
1403/12/18
دنیا رضانژاد کژدهی
محمد اکبری
سلام من الان مطالبتونو درمورد زهره باقری خوندم .خیلی شوکه شدم...اخه همین پیش پای شما تلگرام بودم و رمورد کار در منزل با ادمین ایشون صحبت میکردم وکم مونده بود ثبت نام گنم ..وپول بیمه 496ت میخواست..ولی دیگه میترسم نمیدونم ازچه راهی بدونم ایشون کلاه بردار یانه
این خانم کلاهبردار هستن اول تقاضای 490بابت بیمه میکنند بعد که واریز شد عنوان که باید هزینه باربری رو پرداخت کنید حتی به دروغ عنوان که هزینه باربری تا 48ساعت به شما برمیگرده با دوست من دقیقا همین کار انجام داد بعد که دوستم بهشون گفت چرا از اول نگفتین 490منو بهم پس بدین پولی برگشت داده نشد
لطفاً به دلیل شرایط بد اقتصادی جامعه به این دزد ها اعتماد نکنید
07:20
سلام من خیلی به کار اتجاد دارم  دوتا بچه دارم  بی پدر هستن  خواهش می کنم اگر میشه به منم بدی کار دستیار هستم
13:18
بسته بند تمام وقت نیمه وقت
به تعدادی جوان آقا زیر ۳۰ سال غیر سیگاری جهت کار بسته بندی بسته های پستی نیازمندیم حقوق عالی + پاداش ساعت کاری بصورت نیمه وقت یا تمام وقت
1404/02/02
طیبه مکری
به کاردرمنزل نیازدارم ممنون میشم جوابگوباشید
09:29
1404/02/03
مریم مروتی
سلام من به کار در منزل خیلی نیاز دارم تماس بگیرید
14:48
1404/02/04
توران شهبازی
تا پول واریزی میکنه بلاک میکنن به اسم کار بسته بندی همش کلاهبردارن اخه 800هزار واریز می کنی بعد میگن برا بیمه دوباره یک تومن واریز کن
همش کلاهبردارن 
14:18
کارگر بسته بندی آجیل و خشکبار/جای خواب/غذا/بیمه
پذیرش کارگرساده خط تولید و بسته بندی کارخانه آجیل و خشکبار آقا و خانم میپذیرد ✴کارگر ساده از 18 الی 40 سال ✳جای خواب مجهزوباامکانات سرمایشی و گرمایشی وسیستمی به طور محدود ✳وعده غذایی ✳بیمه تکمیلی ...
1404/02/29
مهدی خبیری مهدی خبیری
سلام ببخشید بسته بندی شرایط چی 
20:05
1404/02/30
مربم دهقانی
سلام منم کار در خونه و بدون سرمایه اولیه لازم دارم 
07:17
سلام من کار در منزل بسته بندی احتیاج دارم
22:54
شرکت دلستر و آبمیوه/راننده،لیفتراک،کارگرآقا خانم
استخدامی ویژه کارخانه صنایع غذایی و نوشیدنی تیر ماه 1404 از آقایان و خانم ها، کارگر ساده ایرانی و غیرایرانی اتباع در بخش های: خط تولید و بسته بندی،کارگرساده/راننده لیفتراک / راننده پایه 1 و 2 و 3/ موز...
سیما هستم از آبادان
22:55
سه‌شنبه 11 تیر 1404، ساعت 02:59