زهره باقری بسته بندی
سلام منم باکار تو خونه بدون سرمایه ی اولیه خیلی نیاز دا رد م
برای بسته بندی مزاحم شدم
سلام
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش
سلام من ب کار در منزل نیاز دارم
منم به اینکار نیاز دارم سیما عطار
سلام من کار بسته بند ی در منزل احتیاج دارم
سلام منم برای کار توی خونه خیلی نیاز مندم
سلام من کارتوخونه بدون سرمایه خیلی خیلی نیازدارم
0**** منم قربانی هستم،لطفا کاردرمنزل بدون سرمایه اگرواقعی هست احتیاج دارم
شماره خانوم باقری
سلام بسته بندی کار درمنزل میخواستم
من به کار درمنزل خیلی نیاز دارم
زهره باقری دوملیون و هفتصدو سی و چهار از من پول گرفت این زنیکه ی مادر خراب الان میگه 2500 هم واسه استعلام بزن انشالله سرطان بشه تو حلقوم عزیزانش کسی از این زنیکه زهره باقری شکایت کرده تورو خدا اگه نکردید همه یکی بشین شکایت کنیم پلیس فتا پیگیری میکنه نزارید بتونه این پولارو راحت بخوره
سلام بله ..از همگی عاجزانه خواهشمندم که لطفاً همه به پلیس فتا گزارش بدیم که به این راحتی تو این وضعیت بد جامعه نتونه گوش مردم ساده رو ببره.. انشالله که روزگار خوش نبینه
سلام برای بسته بندی مزاحم شدم
سلام من در شهر خرم اباد نیاز به کار در منزل هستم بسته بندی
1403/04/21 خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
1403/04/21 خانم زهره باقری شرکت فروش اینترنتی داره و از مجوز این خانم سو استفاده شده و کانال های کلاه برداری به نام ایشون زده شده لطفا بدون تحقیق و مطمئن شدن پول به حساب کسی نزنید
سلام من در استان خراسان شهرستان نیشابور هستم نیازمند کار در منزل هستم علی اکبر حصاری شماره تماس فوری 0**** متشکرم از کار آفرینی تا که زحمت میکشید جهت قشر بیکار شغل بوجود میآورید که ملت خود فکر شوند منتظرم تماس حاصل نمایید
سلام خانه دارم و نیاز به کار درمنزل
سلام نیاز به کار در منزل دارم
سلام برای بسته بندی مزاحم شدم
سلام به کار نیاز دارم
با سلام گول کاردرمنزل باعنوان بسته بندی ماسک زهره باقری رونخورید همش کلاهبرداریه من ثبت نام کردم 100هزارهم به شماره حسابی که برام فرستادن زدم دوباره بعدش توروبیکا بهم پیام دادکه بایدبرای ضمانت 5هزارتا ماسکی که میفرستیم به آ درس منزلتون 300هزارتومن دیگه بایدبریزی به حساب بعدازثبت نام دیدم کلاهبرداربوده انشاالله که این جورادمهای دزد وتبهکارخیرنبی.
سلام منم ب کاربسته بندی در منزل خیلی نیاز دارم
شماره تماس داری
سلام خوبید من احتیاج به کار در منزل منزل بسته بندی نیاز مندم
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی
سلام من ب کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنونم
سلام سلام خسته نباشید من در ایتا کار در منزل خانم باقری را دنبال کردم و پول بیمه ازم خواستن چون قبلاً همین اتفاق واسم افتاده بود پولو ریختم کاری کاری در کار نبود به خاطر همین نخواستم دوباره این کارو بکنم که اینو بریزم کلاهبرداری باشه ممنون میشم که شمام یه خانه دارم دنبال کار هستم حسینی
سلام من خیلی احتیاج به کار تو خونه.بسته بندی دارم لطفا کمکم کنید
سلام من هم 290 تومان پول واریز کردم برا کار بسته بندی در منزل خبری نشد من احتياج بهکار بسته بندی دارم مشکل دارم
لطف کمکم کنید
سلام لطفا برای کار در منزل راهنمایی کنین ممنون
سلام کاردرمنزل برای بانوان خیلی نیاز دارم
سلام استان فارس شهرستان لارستان هستم
سلام اگه کار بسته بندی واقعا صحت داره من خیلی احتیاج دارم به کار لطفا راهنمایی کنید🙏
سلام