شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل معتبر است
بسته بندی باشه
کلاهبردارن
من 2400میلیون دادم الان حتی جواب پیام نمیدن
کلاه برداری از من حدود 1/5میلیون گرفت وبرای تحویل محصول گفت باید 4/999تومان بدی که کد بار بری بخوره و بعداز انصراف مبلغ رو هم واریز نکرد
سایت هاوکانالهای تلگرامی کار در منزل وبسته بندی دروغی وکلاهبردارن پرستو رحمانی وابوالفضل ظفر آزاد مدارک جعلی هم ارائه میدن اعتماد نکنین پولتون رو میگیرن وجوابگو نیستن
منظورتون شرکت نیکان است کار بسته بندی درب منزل
آیا شرکت نیکان بسته بندی در منزل پیج روبیکا معتبر است که به اسم خانم ملیکاخدادادی است اینم لینک کانالش است👇 https://rubika.ir/kardarmanzeeil
خب چرا کلاهبرداری میکنند توی همون تلگرام گزارش نمیدید ؟
من ده میلیون دادم متاسفانه نباید به هیچکس اعتماد کرد
بنام شرکت نیکان بسته بندی وبا مدیر واریزی خانم پرستو شعبانی
سلام دوستان گرامی تمام شرکت بسته بندی نیکان دزد هستند آمنه دست خوش بی شرف 10میلیون ریختم یک شماره تماس دارم بلاکم کرده امیدوارم این پول سرطان بشه به جیگر خودش و خانوادهاش
بسته بندی لوازم آرایش و شمع و اینا داره ؟؟؟
من هم 9میلیون دادم شرکت پرستوشعبان زاده وبعدبلاکم کردو رفت
سلام آمنه دست خوش از من 60میلیون خورد بازم گفت پول بده حذف اکانت زدم بلاکش کردم فریب این اشغالو نخورید
آخه گروه بسته هست نمیشه پیام داد
شرکت پرستوشهبان زاده من هم9 میلیون واریزکردم بلاکم کرده ان شالله خرج دکترس بشه
ایا شرکت رونیکا گیتی فردوس البرز با مدیریت خانم زهرا اژدری کلاهبرداری است
شرکت نیکان بسته بندی در خانه خانم اخوان وخانم بهزادی کلا کلاه بردارهستند دوستان خواهشن اعتماد نکنید وپول واریز نکنید پولتان را می خورند هی پول ببهان از شما در خواست می کنند هیچ شرکتی بابت انها وجود ندارد مطما باشید ناصر بذیون
عزیزاان خانم بهزادی وخانم اخوان کلاه بر دارر هستند بنده نیز بدرد شما دچار شودم جای ومکان مشخصی ندارند بعناوین مختلف پول می گیرند واز کار خبری نیست نمی دانم پلیس فتا خوابش برده ماهاست فعالیت می کنند ناصر بذیون
لطفایکی از دوستان بگه بکدام پلیس فتا شکایت کنیم ممنون
سلام من هم 12 میلیون دادم شما شکایت کردید پلیس فتا یا نه
برای خانم بهزادی به نام پیمان قادری خانم که نه بی ناموستو کانال تلگرام زده شرکت نفیس شناسه ملی برای شرکت بسته بندی نیکان موج البرز هست اون فیلمی که تو کانال گذاشتن مغازه تو بازار هست به نام ایلماه که من زنگ زدم مراد پور گفت کلاه براری هست
به نام شرکت نفیس هم کانال دارن
سلام یه نفر به اسم خانم خوبانی ادرس همین شرکت نیکان رو برای کار در منزل ارسال کرده ولی اسم شرکت رو میگه سهامی خاص و گفته 360تومان برای پنج ماه بزنید من می خواستم مطمئن بشم اخه اصلا اسم شرکت سهامی خاص نمیشه که باید یه اسمی داشته باشه الان که نظراتتون رو دیدم متوجه شدم که این هم کلاهبرداریه
سلام یه نفر به اسم خانم خوانی با آدرس شرکت نیکا به من گفت باید 399 هزار واریز کنی برای ثبت نام 5 ماه واقعا درست کلاهبرداری هست یا نه