دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل معتبر است

کارگر ساده

1404/03/12
کیمیا مزارزهی
بسته بندی باشه
23:29
3 پاسخ
3 تایید
تولید و تحقیقات ری نان سهامی خاص (پنل3)
کارگر ساده
کارخانه تولید و تحقیقات ری نان معتبر در شهرری برای تکمیل کادر خود از آقایان عزیز (ماهر) جویای کار دعوت به همکاری می نماید: 1- شرایط احراز: منظم و مسئولیت پذیر – دارای روحیه تیمی فعال و کوشا – توانایی ...
1404/03/14
سپیده حیاتی
کلاهبردارن
09:00
1 تایید
سپیده حیاتی
من 2400میلیون دادم  الان حتی جواب پیام نمیدن 
09:01
1 پاسخ
5 تایید
1404/03/22
کلاه برداری از من حدود 1/5میلیون گرفت وبرای تحویل محصول گفت باید 4/999تومان بدی که کد بار بری بخوره و بعداز انصراف مبلغ رو هم واریز نکرد
00:23
1 پاسخ
7 تایید
مغازه روغن فروشی
کارگر ساده
استخدام کارگر ساده در مغازه روغن‌فروشی محل کار: تهرانسر نوع همکاری: تمام‌وقت مغازه روغن‌فروشی در تهرانسر به یک کارگر ساده (ترجیحاً تبعه افغانستان) نیاز دارد. ویژگی‌های مورد انتظار: تعهد کاری انضبا...
1404/03/23
سایت هاوکانالهای تلگرامی کار در منزل وبسته بندی دروغی وکلاهبردارن پرستو رحمانی وابوالفضل ظفر آزاد مدارک جعلی هم ارائه میدن اعتماد نکنین پولتون رو میگیرن وجوابگو نیستن
03:43
3 تایید
1404/04/18
زهرا علیمیرزایی
کلاه برداری از من حدود 1/5میلیون گرفت وبرای تحویل محصول گفت باید 4/999تومان بدی که کد بار بری بخوره و بعداز انصراف مبلغ رو هم واریز نکرد
منظورتون شرکت نیکان است کار بسته بندی درب منزل
09:22
زهرا علیمیرزایی
آیا شرکت نیکان بسته بندی در منزل پیج روبیکا معتبر است که به اسم خانم ملیکاخدادادی است
اینم لینک کانالش است👇
https://rubika.ir/kardarmanzeeil
09:57
8 تایید
گلخانه تبریز
کارگر ساده
کارگر ساده جهت کار در گلخانه و باغبانی با دارابودن کارت اشتغال و روادید قانونی
1404/05/07
خب چرا کلاهبرداری میکنند توی همون تلگرام گزارش نمی‌دید ؟
18:14
1 پاسخ
2 تایید
1404/05/13
من ده میلیون دادم متاسفانه نباید به هیچکس اعتماد کرد
12:07
2 تایید
بنام شرکت نیکان بسته بندی وبا مدیر واریزی خانم پرستو شعبانی
12:08
2 پاسخ
3 تایید
رادین مهام نوین صنعت
کارگر خط تولید و انبار
نیروی خانم و آقا ( مصاحبه فقط حضوری) سن زیر 40 سال ساعت کاری 8 الی 18 جمعه و تعطیلات رسمی شرکت تعطیل می باشد . سرویس دارد بیمه تامین اجتماعی از روز اول صبحانه و ناهار از طرف شرکت حقوق : قانون کا...
1404/05/29
سلام دوستان گرامی تمام شرکت بسته بندی نیکان دزد هستند آمنه دست خوش بی شرف 10میلیون ریختم یک شماره تماس دارم بلاکم کرده امیدوارم این پول سرطان بشه به جیگر خودش و خانواده‌اش 
07:33
1 پاسخ
3 تایید
1404/06/11
مریم چزگی
بسته بندی لوازم آرایش و شمع و اینا داره ؟؟؟
10:54
1 پاسخ
1 تایید
1404/06/14
من هم 9میلیون دادم شرکت پرستوشعبان زاده وبعدبلاکم کردو رفت
03:56
2 تایید
پیمانکار ساختمانی
کارگر ساده و کارگر ماهر
به تعدادی کارگر ساده و ماهر ساختمانی جهت کار در پروژه ساختمانی نیازمندیم. امکانات: جای اسکان صبحانه و ناهار دستمزد توافقی بر اساس مهارت و تجربه شرایط: فقط اتباع مجاز افراد منظم، مسئولیت‌پذیر و آماد...
1404/06/26
م
سلام آمنه دست خوش از من 60میلیون خورد بازم گفت پول بده حذف اکانت زدم بلاکش کردم فریب این اشغالو نخورید
12:36
1 تایید
1404/06/29
نسیبه بادله
خب چرا کلاهبرداری میکنند توی همون تلگرام گزارش نمی‌دید ؟
آخه گروه بسته هست نمیشه پیام داد
11:27
شرکت پرستوشهبان زاده من هم9 میلیون واریزکردم بلاکم کرده ان شالله خرج دکترس بشه
13:52
1 تایید
یاشیل
کارگر ساده اپراتور دستگاه
جهت کار در یک کارخانه معتبر در زمینه تولید قطعات لاستیکی به تعدادی نفر جویای کار با سابقه یا مبتدی علاقه مند به یادگیری دعوت به همکاری میشود - دارای : شیفت صبح و شب ,بیمه تامین اجتماعی, بیمه تکمیلی, ن...
1404/07/05
ایا شرکت رونیکا گیتی فردوس البرز با مدیریت خانم زهرا اژدری کلاهبرداری است 
17:48
1404/07/07
شرکت نیکان بسته بندی در خانه خانم اخوان وخانم بهزادی کلا کلاه بردارهستند دوستان خواهشن اعتماد نکنید وپول واریز نکنید پولتان را می خورن‌د هی پول ببهان از شما در خواست می کنند هیچ شرکتی بابت انها وجود ندارد مطما باشید  ناصر بذیون
18:13
1 تایید
عزیزاان خانم بهزادی  وخانم اخوان کلاه بر دارر هستند بنده نیز بدرد شما دچار شودم جای ومکان مشخصی ندارند بعناوین مختلف پول می گیرند واز کار خبری نیست نمی دانم پلیس فتا  خوابش برده ماهاست فعالیت می کنند ناصر بذیون
18:23
شرکت فولاد گستر عندلیب
نیروی خدماتی
نیروی خدماتی مسئولیت پذیر و دقیق و کاری و روابط عمومی و ظاهر اراسته
لطفایکی از دوستان بگه بکدام پلیس فتا شکایت کنیم
ممنون
18:27
1404/07/08
مهدی ماهبانویی
سلام من هم 12 میلیون دادم شما شکایت کردید پلیس فتا یا نه 
08:42
مهدی ماهبانویی
برای خانم بهزادی به نام پیمان قادری خانم که نه بی ناموستو کانال تلگرام زده شرکت نفیس شناسه ملی برای شرکت بسته بندی نیکان موج البرز هست اون فیلمی که تو کانال گذاشتن مغازه تو بازار هست به نام ایلماه که من زنگ زدم مراد پور گفت کلاه براری هست
08:46
رهام پلاستیک فراز
اپراتور تولید
«به چهار نیروی آقا، جوان و با سواد، برای همکاری در تولید کیسه دستی نیازمندیم.»
مهدی ماهبانویی
به نام شرکت نفیس هم کانال دارن
08:50
1404/07/10
سلام یه نفر به اسم خانم خوبانی ادرس همین شرکت نیکان رو برای کار در منزل ارسال کرده ولی اسم شرکت رو میگه سهامی خاص و گفته 360تومان برای پنج ماه بزنید من می خواستم مطمئن بشم اخه اصلا اسم شرکت سهامی خاص نمیشه که باید یه اسمی داشته باشه الان که نظراتتون رو دیدم متوجه شدم که این هم کلاهبرداریه
18:14
1 پاسخ
1404/07/12
سلام یه نفر به اسم خانم خوبانی ادرس همین شرکت نیکان رو برای کار در منزل ارسال کرده ولی اسم شرکت رو میگه سهامی خاص و گفته 360تومان برای پنج ماه بزنید من می خواستم مطمئن بشم اخه اصلا اسم شرکت سهامی خاص نمیشه که باید یه اسمی داشته باشه الان که نظراتتون رو دیدم متوجه شدم که این هم کلاهبرداریه
سلام یه نفر به اسم خانم خوانی با آدرس شرکت نیکا به من گفت باید 399 هزار واریز کنی برای ثبت نام 5 ماه
واقعا درست کلاهبرداری هست یا نه 
08:17
1 تایید
اصفهان درچه ولاشان
کارگر مرغداری
به یک کارگر مقیم ۲۴ ساعته جهت همکاری در مرغداری بومی در منطقه گلپایگان نیازمندیم. شرایط: مجرد یا متأهل بدون فرزند اتباع خارجی در اولویت هستند جوان، منظم و بی‌دغدغه کار بسیار سبک‌تر از مرغداری‌ها...
1404/07/13
مبینا عبدی
کلاه بردارن ازمنم 600 تومن گرفتن بلاک کردن
12:19
ش س
مریم چزگی
بسته بندی لوازم آرایش و شمع و اینا داره ؟؟؟
الان شما باهاش کار کردی ک ببینیم درست یا ن؟آخه منم دیدم‌تبلیغ رو
13:08
زهرا سرگزی
همه کلاهبردارن نمیدونم مردم چی جوری اعتماد میکنن پول واریز میکنن روزی صد نفر هم استخدام میکنن 
13:21
صنایع مفتولی مقدم
کارگر ساده
با سلام صنایع مفتولی مقدم جهت تکمیل کادر تولید ، تعدادی کارگر ساده در کشش مفتول جذب می نماید شرح وظایف: -اپراتوری و کار با دستگاه کشش و شاخه -بسته بندی محصولات -ایمنی و تمیزی محیط کار -کنترل کیفیت و...
شیما سلیمی
از من 30 میلیون گرفتن آقای رستگاری بی ناموس و اون اژدری
13:58
1404/07/15
زهرا حیدری
سلام واقعا این شرکت با این همه نما الکترونیکی پلیس فتا  همکاری میکنیم کلاهبرداران 
منم الان هشت میلیون ریختم دوباره گفت چهار میلیون بریز دیگه نریختنم😫
18:27
1404/07/18
راحله نیازی
آره خوبانی شرکت نیکان هم کلاهبرداری.تا حالا کسی ازشون شکایت کرده؟پولو ب نام نرگس دلاوری مقدم ریختم
15:51
1 پاسخ
شرکت تهویه سازان رایمون
کارگر ساده
جهت اطلاع از شرایط کاری و ... با شماره تلفن ‎0937 284 7441 آقای صادق پناهی تماس گرفته شود
1404/07/19
میلاد صالحیه
سلام وقت بخیر .‌خانم خوبانی کسی میشناسه از همین شرکت بسته بندی نیکان ؟
04:01
1 پاسخ
رحیم رحمتی
سلام منم امروز و  قبل تحقیق برای خ چوپانی ودلاوری اصل 1400. زدم وجالب که یک عالمه مدرک هم فرستاد برام ولی دزد ن بی شرفهاوهنوزم میگه 2تومان برابیمه بزن را بسته بندی نیکا. ملکتت خرتوخر.. هیچکس نیست جلوشون روبگیره
10:55
پول منو خوردن و بلاکم کردن
از خانوادشون ویدیو میگیرن به عنوان کسانی که بسته تحویل گرفتن ولی کلاه بردارن
16:07
کارگر ساده
کارگر ساده برای کارگاه قنادی ساعت کاری از 13تا 21
میلاد صالحیه
سلام وقت بخیر .‌خانم خوبانی کسی میشناسه از همین شرکت بسته بندی نیکان ؟
دروغه اول نوشته بود خوبانی پول منو خورد بعدش زد خانم بهزادی که لو نره
16:08
1404/07/22
من ی کانال دارم خانم شعبانی مدیرشه باز مال شرکت نیکان
ایا اونم دوروغه؟ 
11:13
1 تایید
1404/07/23
سارا پوررنجبر
کیمیا مزارزهی
بسته بندی باشه
0**** 
05:49
نمایندگی سایپا و بهمن موتور دوکوهکی
کارگر ساده
جنسیت: آقا حقوق: توافقی استان مورد نیاز: فارس شهر مورد نیاز: شیراز سرویس کار خودرو (جهت تعویض روغن و فیلتر خودروها) منظم و مسئولیت پذیر سابقه کار حداقل یکسال آشنایی با خودرو ها
1404/07/24
خانم بیانی رو میشناسید کار در منزل شرکت نیکان؟ 
04:10
2 پاسخ
1 تایید
طاهره افشار
کیمیا مزارزهی
بسته بندی باشه
ّبسته بندی در منزل در معسودیه
05:41
کلاهبردارن خانم شهبانی
پول میکیرن جواب نمیدن
15:33
کارگر ساده
تولید اتصالات حقوق ۰۰۰ ۰۰۰ ۱۷ ساعت کاری ۸ تا ۵ پنج شنبه ها تا ۲ تعطیلات رسمی تعطیل اضافه کاری ۰۰۰ ۷۰
1404/07/25
اینا باخودشون فکر میکنن کسی نمیره دنبال پولش ادامه میدن 
12:01
1404/07/27
محمد حسن
دزدن  پلیس فتا کجاست اینارو جمع کن 
17:08
محمد حسن
خانوم حسینی دزد مول میگیرن میرن 
17:08
کارگر ساده
به چند نفر کارگر ساده ایرانی بالای ۲۰ سال شیفت صبح برای کار در فست فود محدوده فاطمی نیازمندیم . لطفا کسانی که در محدوده هستند شماره تماس خود را در چت دیوار بگذارند تا تماس بگیریم .
محمد حسن
پلیس فتا باید اینارو جمع کن 
17:09
1404/07/28
مهدی سلمانی
اره من میشناسم
20:37
مهدی سلمانی
چیکار کرده مگه
20:38
کارگر ساده
استخدام نیروی فعال ایرانی و اتباع برای کار در گلفروشی ساعت کار ۹ الی ۱۴ و ۱۶ الی ۲۲ (۲ ساعت استراحت و تایم نهار) حقوق بسته به توانمندی شما از ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان شرایط سنی از ۲۰ تا ۳۵ سال (جای خواب ...
1404/07/29
15000خانم خوبانی ازم گرفته جواب نمیده
14:30
میگه سرهنگ محسنی تایید کرده خوب بیان پول مردم و بگیره. بده بلاخره خودشون چک می کنن میبینن که اسم. چه کسی رو آورده بایدجلوشو بگیرن
14:37
همه برن شکایت  کن ازگلوش می کشن بیرون. آشغال
14:42
کارگر ساده
کارگر ساده(مونتاژ قطعات الکترونیکی) سن 20 الی 33 سال مدرک تحصیلی دیپلم، فوق دیپلم دارای سلامت جسم دارای دقت و سرعت بالا در کار و مونتاژ قابلیت یادگیری سریع توانایی پیروی از دستورالعمل‌ها
1404/08/02
... احمدی
سلام وقتتون بخیر 
بله متاسفانه خانم بهرام..... 
کلاه برداره که اینکار برای منم اتفاق افتاد من این کارو برای مادرم که بیسواد هست میخواستم. 
خودم کارآفرینم 
کسانی که شراطی کار کردن دربیرون رو ندارن 
من میتونم بدون سرمایه 
بدون مدرک تحصیلی 
بدون سابقه
تو کار با خودم همراهش کنم 
نیازی نیست مثل این شرکت قبل شروع کار پولی پرداخت کنید. 
صفر تا صدی این کارو رایگان آموزش میدم
برای جزئیات بیشتر  یا تماس بگیر یا شمارم رو ذخیره کن تو روبیکا و اینستا بهم پیام بیدی 
0**** 
15:44
2 پاسخ
1404/08/03
سلام... خدا خیرتون بده که نظراتتون رو ارسال کردین... الان از همین شرکت نیکان البرز به نام خانم هاشمی توی گروهشون مدیره و پیام‌ها رو جواب میده... پس کلاهبرداری؟؟ 
20:35
1404/08/04
حسن کریم پور
سلام دوستان گرامی تمام شرکت بسته بندی نیکان دزد هستند آمنه دست خوش بی شرف 10میلیون ریختم یک شماره تماس دارم بلاکم کرده امیدوارم این پول سرطان بشه به جیگر خودش و خانواده‌اش
هرکی شماره تماس ازشون داره بده من فردا همشونو دسگیر کنم
19:04
1 پاسخ
کارگر ساده
به چند نیرو جهت کار در رستوران نیازمندیم حقوق ۱۳ میلیون ساعت کاری ۸:۳۰ الی ۱۸:۳۰ مرخصی دو روز در ماه با حقوق همراه با وعده غذایی و جای خواب عیدی و پاداش و مزایا آدرس: امام خمینی ۲۷ . مجتمع فیروزه...
1404/08/05
سلطان شکرگزار
یک نفر راهنمایی کنه چه جوری باید شکایت کنیم از خوبانی وبهزادی
05:55
1 پاسخ
سلطان شکرگزار
از واریزی های که براشون انجام دادم عکس دارم آیا میشه کاری کرد
05:57
1404/08/06
لاله خانم
متاسفانه بخاطر شرایط اقتصادی و تورم مملکت هممون  به این کارها رو میاریم یهو میگیم  این مبالغ با این شرایط پولی نیست جبران میشه  و پول بیشتر بدست میاریم و به مردم اعتماد داریم متاسفانه اشتباهمون همین جاست . من مثل شما این  اتفاق برام افتاد ولی قبلش موقع اولین واریز پرسیدم چقدر هزینه باید بکنیم گفتن 590 گفتم خوب مبلغی نیست و واریز کردم گفتم سرپرست خانواده ام نیاز دارم به کار دو تا دختر کوچک دارم گفت نگران نباش جبران میشه  یک ماه پیش بود پول و که واریز کردم گفتند ثبت نام تون کامل شد حالا انتخاب کنین من برای این که اعتمادم و بدست بیارم کمترین رقم و انتخاب کردم که مطمین بشم میاد بدستم یا نه بعد انتخاب  مبلغ بعدی و اعلام کردن برای بیمه 1560 گفتن واریز کنین برای سه ماه تو اولین واریز حقوق بهتون پرداخت میشه این مبلغ  همون آن متوجه نقشه شدم و تقاضای عودت وجه کردم که من سرمایه ای ندارم و پول از دیگران قرض کردم مجبورم میکرد از دیگران بگیرم که قراره بیشتر بدست بیارم و هر چه زودتر تحویل بدین  زودتر به پلوتون می‌رسید که که دیگه قید اون مبلغ و زدم و اومدم بیرون . 
طرف حرفم اون افرادی هست که برای اولین تجربه بیشترین سرمایه رو انتقال دادن  یکی 500میلیون و رقم های بیشتر و کمتر . حداقل همیشه چه تو سرمایه گزاری ارزی چه مردمی کمترین و برای شروع بزارید که دیگه دلتون بعدش نسوزه . 
پ.ن:
شیطونه میگه اگه کلاه برداری آنقدر راحته و هیچ کس نمی دونه حق مون و بگیره چرا ماها این کار و نکنیم 😅
09:13
1 پاسخ
کارگر ساده
1404/08/07
سیما خردمند
ادزس شرکت نیکان استان البرز شهرستان اشتهارد بخش پلنگ آباد آبادی شهرک صنعتی کوثر خیابان شمالی 1 خیابان دوم غربی پلاک 0 قطعه D1  رو برا من ارسال کرده
11:54
1404/08/08
سلام شرکت بسته بندی نیکان خانم پرستو رحمانی کلاهبردار 
هست .اول میگه 350پاریر جهت پست بعد 1350 بابت بیمه
البته میگه جای نگرانی نیست این پول برگشت می خوره
جای تعجب و پرسش هست که مگر بیمه رو باید برگشت بدن
و اگه می خوان برگشت بدن چرا خودشون همون اول نمی پردازند
من دقیقا این سوال رو ازش کردم کلا دیگه جواب سوال رو ندا. و رفت گورش رو گم کرد
و جوابی نداد 
18:37
1404/08/09
راضیه خرامی
... احمدی
سلام وقتتون بخیر بله متاسفانه خانم بهرام..... کلاه برداره که اینکار برای منم اتفاق افتاد من این کارو برای مادرم که بیسواد هست میخواستم. خودم کارآفرینم کسانی که شراطی کار کردن دربیرون رو ندارن من میتونم بدون سرمایه بدون مدرک تحصیلی بدون سابقه تو کار با خودم همراهش کنم نیازی نیست مثل این شرکت قبل شروع کار پولی پرداخت کنید. صفر تا صدی این کارو رایگان آموزش میدم برای جزئیات بیشتر یا تماس بگیر یا شمارم رو ذخیره کن تو روبیکا و اینستا بهم پیام بیدی 0****
سلام ، شماره تون که اینجا ثبت نشده چه جوری باید پیام بدیم؟
12:57
کارگر ساده
سن ۲۰ تا ۴۰ سال جنسیت: مرد ساعت کار ۷صبح تا ۵ بعداظهر بیمه ناهار سرویس رفت و آمد از پرند به شهرک صنعتی زاویه حقوق ۲۰۰۰۰۰۰۰ تومان محل کارخانه: زرندیه شهرک صنعتی زاویه
راضیه خرامی
سلطان شکرگزار
یک نفر راهنمایی کنه چه جوری باید شکایت کنیم از خوبانی وبهزادی
سوال منم همینه همین خوبانی بیشرف اولش گفت 399 تومن بده بعدش گفت 999 تومن بابت ضمانت کالا ، بعدش گفت 1/999 بابت بیمه که این آخری رو دیگه واریز نکردم هرچی میگم اسم مدیرعامل و شماره ثبت شرکت و آدرس دقیق رو بده می‌پیچند پیام تکراری میده که ما حروم خور نیستیم . آیه قرآن رو هم تو کانال نوشته . این پلیس فتا چه جور نهادیه که به همه مجوز داده و راحت همه جا رو پر از کلاهبردار کرده . من آدمی ام که دنبالش میرم و شکایت میکنم چون واقعا به کار احتیاج داشتم و همسرم گفت گول نخور اما اشتباه کردم و الان اگه به همسرم بگم بین ما بحث پیش میاد . لعنت خدا بر همه کلاهبردارها ، عکس رسید واریزی رو دارم و جالبه همش میگن الان شیفت ادمین عوض میشه به یه شماره کارت جدید واریز کنید . دوستان بیاید همه شکایت کنیم که تعداد بالا بره
13:03
راضیه خرامی
حسن کریم پور
هرکی شماره تماس ازشون داره بده من فردا همشونو دسگیر کنم
شماره نمیدن که ، اکانت تلگرام خانم خوبانی که نوشته تاییدیه پلیس فتا داریم و حروم خور نیستیم و از این حرف ها  ... اینه khobani9  البته عدد 9 رو به انگلیسی بنویسید ، نمیدونم چرا اینجا فارسی میاره
13:05
راضیه خرامی
... احمدی
سلام وقتتون بخیر بله متاسفانه خانم بهرام..... کلاه برداره که اینکار برای منم اتفاق افتاد من این کارو برای مادرم که بیسواد هست میخواستم. خودم کارآفرینم کسانی که شراطی کار کردن دربیرون رو ندارن من میتونم بدون سرمایه بدون مدرک تحصیلی بدون سابقه تو کار با خودم همراهش کنم نیازی نیست مثل این شرکت قبل شروع کار پولی پرداخت کنید. صفر تا صدی این کارو رایگان آموزش میدم برای جزئیات بیشتر یا تماس بگیر یا شمارم رو ذخیره کن تو روبیکا و اینستا بهم پیام بیدی 0****
سلام شماره تماستون رو که اینجا نشون نمیده به چه شماره ای باید پیام داد؟
13:07
کارگر ساده
جهت تکمیل کادر نیازمند پیک موتوری پیتزا زن صندوقدار خدمات و نظافت با شرایط دیل : جای خواب بیمه عیدی سنوات پاداش روزانه ۲ ساعت استراحت هفته ای ۱ روز اف با حقوق صبحانه نهار شام
فاطمه امیدی
شرکت نیکان کلاهبرداریه اعتماد نکنید خدا ازشون نگذره  دزدان بزرگ خوبانی،  بهزادی، آزادی منش 
15:37
طیبه کهدویی
خدا. لعنت کنه خانم بهزادی رو کلاهبردار حرفه ای هست 
18:39
1 پاسخ
1404/08/11
راحله نیازی
آره خوبانی شرکت نیکان هم کلاهبرداری.تا حالا کسی ازشون شکایت کرده؟پولو ب نام نرگس دلاوری مقدم ریختم
واقعا کسی نیست اینا رو به دام بندازه؟
منم دیشب با کانال شون آشنا شدم.پیام دادم برای کار. بهم گفت 599 تومن بریز برای هزینه ارسال، 5 ماهه.
منم بعد از نماز دعا کردم و از خدا خواستم اگه دروغ و کلاهبرداریه، به من بفهمونه اینو و نذاره ضرر کنم. . و الحمدلله دعام مستجاب شد. الان فهمیدم دزدن. قربون خدا برم. چیزی واریز نکردم الحمدلله. 
16:51
1 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده
به چند نفر کارگر ساده نیازمندیم
طیبه کهدویی
خدا. لعنت کنه خانم بهزادی رو کلاهبردار حرفه ای هست
خدا لعنتش کنه. جواب این کاراشونو میگیرن ان شاءالله.
ولی پلیس واقعا چرا اینا رو نمیگیره؟ 
16:54
لاله خانم
متاسفانه بخاطر شرایط اقتصادی و تورم مملکت هممون به این کارها رو میاریم یهو میگیم این مبالغ با این شرایط پولی نیست جبران میشه و پول بیشتر بدست میاریم و به مردم اعتماد داریم متاسفانه اشتباهمون همین جاست . من مثل شما این اتفاق برام افتاد ولی قبلش موقع اولین واریز پرسیدم چقدر هزینه باید بکنیم گفتن 590 گفتم خوب مبلغی نیست و واریز کردم گفتم سرپرست خانواده ام نیاز دارم به کار دو تا دختر کوچک دارم گفت نگران نباش جبران میشه یک ماه پیش بود پول و که واریز کردم گفتند ثبت نام تون کامل شد حالا انتخاب کنین من برای این که اعتمادم و بدست بیارم کمترین رقم و انتخاب کردم که مطمین بشم میاد بدستم یا نه بعد انتخاب مبلغ بعدی و اعلام کردن برای بیمه 1560 گفتن واریز کنین برای سه ماه تو اولین واریز حقوق بهتون پرداخت میشه این مبلغ همون آن متوجه نقشه شدم و تقاضای عودت وجه کردم که من سرمایه ای ندارم و پول از دیگران قرض کردم مجبورم میکرد از دیگران بگیرم که قراره بیشتر بدست بیارم و هر چه زودتر تحویل بدین زودتر به پلوتون می‌رسید که که دیگه قید اون مبلغ و زدم و اومدم بیرون . طرف حرفم اون افرادی هست که برای اولین تجربه بیشترین سرمایه رو انتقال دادن یکی 500میلیون و رقم های بیشتر و کمتر . حداقل همیشه چه تو سرمایه گزاری ارزی چه مردمی کمترین و برای شروع بزارید که دیگه دلتون بعدش نسوزه . پ.ن: شیطونه میگه اگه کلاه برداری آنقدر راحته و هیچ کس نمی دونه حق مون و بگیره چرا ماها این کار و نکنیم 😅
از عذاب خدا کجا می خوان در برن. فقط این دنیا که نیست.
تو همین دنیا هم مرض میشه براشون. 
17:14
1404/08/12
نیلوفر عباس زاده
دوستان این خانوم خوبانی رو کسی شماره تلفن داره ازش ؟
10:09
کارگر ساده
کارگر ساده جهت کار در رستوران نیازمندیم صبحانه ناهار شام همراه با جای خواب
راضیه خرامی
دوستان لطفا همتون برید تو سایت پلیس فتا شکایت رو ثبت کنید تا تعداد شکایات بالا بره و پیگیری کنن . من الان یه توضیح طولانی نوشتم و بعدش پیوست گزارشم عکس رسید های واریزی و اسکرین شات چت ها و پروفایل و اکانت اون خانم خوبانی جعلی رو براشون فرستادم . خواهش میکنم حتما شکایت کنید و کامل توضیحات رو بنویسید که با چه آیدی در سایت دیوار آگهی گذاشتن بعدش ازتون هر مرحله جقدر پول خواستن . هیچ آدرس و مدارک معتبری هم نداشتن
12:13
راضیه خرامی
واقعا کسی نیست اینا رو به دام بندازه؟ منم دیشب با کانال شون آشنا شدم.پیام دادم برای کار. بهم گفت 599 تومن بریز برای هزینه ارسال، 5 ماهه. منم بعد از نماز دعا کردم و از خدا خواستم اگه دروغ و کلاهبرداریه، به من بفهمونه اینو و نذاره ضرر کنم. . و الحمدلله دعام مستجاب شد. الان فهمیدم دزدن. قربون خدا برم. چیزی واریز نکردم الحمدلله.
من فهمیدم که همه آگهی های بسته بندی و کار در منزل کلاهبرداریه ، یکیش هم بسته بندی حبوبات تو همدان ، یکی بسته بندی جوراب بود و ... خدا جوابشونو بده
12:15
فاطمه سکنه ئی
کیمیا مزارزهی
بسته بندی باشه
سلام کار در منزل میخواستم
17:23
کارگر ساده
کارگر برای نظافت و ابدارچی
حمید شهبازی
کلاه برداران من شکایت کردم ازش
17:36
1 پاسخ
نوشین ییلاقی
سپیده حیاتی
من 2400میلیون دادم الان حتی جواب پیام نمیدن
همچين اتفاقی برای من هم افتاد 
21:08
نوشین ییلاقی
حمید شهبازی
کلاه برداران من شکایت کردم ازش
به نتیجه هم رسیدی 
21:08
کارگر ساده
1404/08/13
بر کلاهبردار لعنت
شرکت نیکان و اینا کار در منزل اصلا نیست 
این خانومای وتفاوتی هم که میگید آدم تجربه نکرده قشنگ میفهمه که یک نفر هست 
هرازچندگاهی اسمو عوض میکنه تابلو نشه 
من تبلیغشو دیدم دو تا کانال داره دو نفر ادمینن جفتشونم خوبانی
22:38
1404/08/14
نسرین محمدی
99 ریختم کار در منزل خبری نیست
01:30
بی شرفا11میلیون پول منم خوردن .همین کسی که خودشو خوبانی معرفی میکنه وخودشو مدیر می‌دونه به عناوین مختلف از من پول گرفت .وقتی منصرف شدم وپولمو خواستم دیگه به پیامام جواب نداد بیاین همه ازاین کثافت و بی وجدانایی که در این کار دست دارن شکایت کنیم.
10:40
کارگر ساده
کارگر ساده - بازار تهران بازار عباس اباد جوراب فروشی انبار و مغازه ساعت کاری ۶:۳۰ الی ۱۸:۳۰ سن کمتر از ۲۵سال وارد به کار انبار محل زندگی نزدیک باشد. ماهانه ۲۵ میلیون
1404/08/15
ریحانه
کسی زهرا افشار یا کفایت قاسمی می‌شناسه از شرکت نیکان البرز هستن 
19:18
1 پاسخ
1404/08/16
زهرا گ
از شرکت نیکان بهزادی اژدری حسینی رحمانی و هر خر دیگه ای همشون کلاه بردار هستن این اصلا شرکت بسته بندی نیست کارشون کلاهبرداریه
19:59
زهرا گ
دوستان من امروز رفتم مراجع قضایی و از کسی که پول براش کارت زدم شکایت کلاهبرداری کردم شما هم برین مراجع قضایی نزدیکتون شکایت کنید طرف حساب ما فردی است که پول بهش واریز کردیم تا از طریق اونا به بالا دستی هاشون برسیم
20:01
کارگر ساده
نیازمند ۲ نفر شاگرد تولیدی جعبه کار با ورق ترجیحا اشناییت با ورق ودستگاه خم تسویه هفتگی
زهرا گ
طرفی که من براش پول زدم یک پیرزن نود ساله است اینها از همه آدمها سواستفاده میکنند خواهشاً همه برین شکایت کنید با ناله و نفرین که پولمون برنمی‌گرده باید کارت هاشون رو مسدود کنیم مگه کم پول از مهمون رفته من تمام کانال ها ریپورت کردم و نوشتم تو توضیحات همه کلاهبردار هستن همه ریپورت کنید تا تلگرام اجازه تشکیل کانال بهشون نده ماها باید خودمون یک تلاشی بکنیم یکجا بشینیم که پولمون برنمی‌گرده اونا هنوز دارن به فعالیتشان ادامه میدن
20:04
زهرا گ
ریحانه
کسی زهرا افشار یا کفایت قاسمی می‌شناسه از شرکت نیکان البرز هستن
نیکان همه کلاهبردارن
21:04
1404/08/17
سلام 
07:18
کارگر ساده
بتعداد ۱۰ نفر کارگر ساده با حقوق روزانه ۷۰۰ هزار تومان و اضافه کار هر ساعت ۱۰۰ هزار تومان و ساعت کار ۸ صبح الی ۵ بعداظهر و تسویه بصورت هفتگی جهت اجرای فیبر نوری نیازمندیم شماره تماس ***********
علی .....
شرکت نیکان موج البرز کلاه برداریه دوستان اعتماد نکتید کلی مدارک جعلی و ادرس شرکت کد شرکت اینا الکی ثبت کردن ازتون یه شماره مبایل میخوان که برنامه تلگرام ودیوار نداشته باشه تا خودشون باهاش فعال کنن 
22:44
1404/08/19
زهرا مهین
https://t.me/sdgjfyjdk این گروه بسته بندی در منزل و حالا تبدیل کردن به وام فوری تا کلاهبرداریشونو یه نوع دیگه کنن حروم زاده ها
05:57
زهرا مهین
من یه شماره تماس توی گروهشون پیدا کردم کاشکی یه پارتی داشتیم توی پلیس فتا که براش مهم بود ردشونو نیگرفت 0****  این مطمعنا سوتی بدی بوده که دادن
05:59
کارگر ساده
به تعدادی کارگر ساده جهت کار در کارگاه برش اسفنج نیازمندیم
زهرا مهین
شماره تلفن صفر نهصدو چهاررشصت و هشت هشتصدو نودویک سی دو اگر تونستین پلیس و رازی کنید که این مدرکه من اسکیرینشو دارم
06:00
ثریا محمدپور
سلام: تورا خدا کسی شما ره خانم زهرا اژدری یاحسین  ناریان راداره بفرسته از ما هم 16 میلیون گرفتند الان جواب هم نمیدند
13:59
ثریا محمدپور
یکی به این شماره زنگ زد بی شرفا0**** 
14:12
مهکام سنگ پارس
کارگر ساده
جنسیت: آقا و خانم مقطع تحصیلی: دیپلم سابقه کاری: مهم نیست حقوق: توافقی استان مورد نیاز: اصفهان شهر مورد نیاز: اصفهان منظم و دقیق مزایا: بیمه بیمه تکمیلی سرویس رفت و برگشت فضای استراحت ناهار هدایای منا...
1404/08/21
... احمدی
سلام وقتتون بخیر دوستان 
من مشاوره سلامت و کارآفرین هر جور بیماری رو با ضمانت کامل و با داروهای گیاهی میتوانم بر طرف کنم. 
برای جزئیات بیشتر تو روبیکا بهم پیام بیدین 
@Ahmdi_1388
16:07
... احمدی
سلام من مشاوره سلامت و کاآفرینم 
هر جور بیماری رو با ضمانت کامل و با داروهایی گیاهی میتوانم بر طرف کنم اگر شما مشکلی دارین ودغدغه تون حال خوب است تو روبیکا بهم پیام بیدین
@Ahmdi_1388
کپی کنید تو روبیکا پیام بیدی
16:10
1404/08/22
زهره قائدامینی
سلام خسته نباشید والا خانم من هم 8میلیون زده به حساب خانم خوبانی بی شرف همش کلاه برداری هست توروخدا گول نخورید چرا شما زنها آنقدر ساده و بدبخت هستین که گول همچین آدمهای رو میخورین من هرچی به خانمم گفتم کلاه برداری هست گفت نه بابدبختی 8میلیون جورکرده زده بحساب خوبانی بی شرف بی همه چیز حالا دیگه جواب نمیده هرچی هم زنگ زدیم پلیس فتاح فایده نداشت 
15:03
کارگر ساده
توضیحات نیروی آقا و خانم (( برای آقایان داشتن کارت پایان خدمت الزامی میباشد )) رده سنی : 20 تا 40 روزهای کاری : شنبه تا پنج شنبه در دو شیفت چرخشی شب و روز ساعت کاری شیفت روز : 8 تا 16 عصر (16-18 اضافه...
پنج‌شنبه 23 آبان 1404، ساعت 23:26