دنبال کن

کیا کار در منزل انجام میدن نی نی سایت

بسته بندی

1402/02/06
شکوه حیدری
من دنبال کاردمنزل هستم خیلیی لازم دارم ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه ..0**** اینم شمارمه اگه کسی تونست کمکم کنه ممنون میشم
21:44
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی ترجیحا مجرد ساعت کار ۸تا ۱۶ شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ بیمه دارد کار در منزل نداریم اتباع پذیرفته نمیشود سرویس ندارد محل کار شهر صنعتی دولت اباد
1402/02/08
نرجس فتحی سوق
سلام من دنبال کار در منزل هستم استان کهکیلویه شهرستان دهدشت خانم هستم 26ساله
12:33
سلام دنبال کار بسته بندی ام فرقی نمیکنه چیکاری باشه خانم هستم 25ساله این شماره هست 0**** از مازندران
13:02
2 پاسخ
1 تایید
1402/02/10
شیوا احمدی
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم لطفا اگه موردی بود راهنماییم کنید
21:10
بسته بندی
بسته بندی قطعات ماشین فقط و فقط در محدود بیمارستان کاشانی در غیر از این صورت تماس نگیرین ممنون
جیران جعفری
درود شاد باش بنده به کار در منزل که بسته بندی هست نیاز دارم دلماه جعفری خوشحال میشم جهت همکاری 🙏🙏
23:45
1402/02/11
رها قاسمی
سلام من دنبال کار بسته بندی هستم لطفا اگه بود اطلاع دهید ممنونم ازتو 
09:17
نیاز به کار بسته بندی دارم درمنزل  رضا بهاری
12:36
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
رقیه عابدینی
من دنبال کاردر منزل هستم خیلیی لازم دارم ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه 0**** اینم شمارمه ممنون میشم
13:14
1 پاسخ
سلام من درورامین هستم نیاز به کاردرمنزل دارم ممنون میشم شماره تماس
0**** 
15:31
1402/02/12
طاهره خوشرو
من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم .0****  با تشکر
05:05
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
احمد همتی
سلام من 20 سالمه دنبال کار درمنزل هستم، 0**** 
06:03
لیلا
سلام منم میخوام
10:28
1 پاسخ
1 تایید
زینب محمدی
سلام من احتیاج به کار درمنزل دارم کاربست بندی هم فرقی نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید
10:59
به یه آقا بسته بند و یه خانم پاره وقت نیازمندیم
سلام به یه نفر آقا جهت بسته بندی در شیفت صبح و یه نفر خانم پاره وقت در شیفت عصر برای بسته بندی در نان فانتزی یاسمین نیازمندیم ترجیحا.منزل نزدیک به محل کار باشه سن 20تا 40سال برای اطلاعات بیشتر تماس...
رویاشیرمردی
سلام درمنطقه تهرانپارس هستم خیلی به کاردرمنزل نیازدارم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم برم سرکار
نعیم حیدری
من به دنبال کار در منزل و بسته بندی هستم
16:53
1402/02/14
اع
سلام نیازمند کار بسته بندی در خانه هستم 
08:35
تعدادی کارگر ساده خانم جهت بسته بندی نیازمندیم
سلام به تعدادی کارگر ساده خانم جهت بسته بندی اسباب بازی و چاپ نیازمندیم ۹۰ درصد محیط کار خانم هستن ساعت کار از ۸ صبح تا ۱۷:۳۰ بیمه نداریم کار در منزل نداریم ساعت تماس و چت از ۹ تا ۱۶ به غیر...
ضغری طهماسبی۹
سلام من دنبال کار در منزل هستم هر کاری باشه در رشت هستم 0**** 
14:28
1 پاسخ
سکینه عباسی
سلام منم کار در منزل می‌خوام خییییییلی احتیاجم توی کرایه خونم موندم بقیه به کنار 
16:50
2 پاسخ
1402/02/25
خانم سبحانی
سلام من خانم هستم نیازکار در منزل  مثل کار بسته بندی از شهرگلپایگان🙏
22:23
خانم جهت بسته بندی دارو
به تعدادی نیروی خانم در شرکت معتبر البرز زاگروس در زمینه دارو واقع در شهرصنعتی بهارستان- خیابان گلستان یکم پلاک ۹ نیازمندیم شرایط کار سرویس - بیمه - غذا دارد روزانه هشت ساعت کار تقریبا مبلغ ۴۵۰ هزا...
سلام و عرض ادب
دنبال کار در منزل هستم 43سالمه و شدید نیاز به کار دارم ممنون میشم یک کار به من معرفی کنید
0**** 🙏🙏
23:56
1 پاسخ
1402/02/26
خانم بی بی دلروز
سلام من خانم هستم نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم چون بچه معلول دارم نمیشود برم بیرون یاسوج
04:39
1402/02/28
سلام خانوادگی دنبال کاربسته بندی وکاردرمنزل هستیم مازندران.بابل اینم شمارم0**** 
08:11
کارگر ساده
به یک کارگر ساده آقا جهت مونتاژ و بسته بندی شیرآلات نیازمندیم بیمه تامین اجتماعی بعداز۳ماه اتباع پذیرش نداریم سن حداکثر ۴۰سال
محترم راهی الیاسی
سلام به کار در خانه احتیاجم از دزفولم
18:34
محترم راهی الیاسی
خانم هستم
18:35
محترم راهی الیاسی
0**** 
18:38
بسته بندی و دکمه زدن
نیازمند یک نیروی خانم با شرایط سنی ۱۵تا۴۰سال جهت بسته بندی و دکمه زدن در کارگاه خیاطی با محیط زنانه نیازمندیم. ساعت کار ۹صبح تا ۵بعدظهر روز های تعطیل هم تعطیل هستیم ❌کار بیرون بر نداریم لطفا سوال نفر...
محترم راهی الیاسی
واقعا به کار احتیاجم
18:38
1402/02/29
معصومه صالحزاده
سلام  نیازمندکاردرمنزل  هستم  39سالمه  گرمدره  هستم 0**** 
06:21
من ب کار نیاز دارم ک در خانه باشه ودرامد خوب داشته باشه ممنون میشم 
13:50
1 پاسخ
صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ
کارگر ساده
استخدام صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ در استان خراسان رضوی (شهرک صنعتی توس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان خراسان رضوی استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت:...
1402/02/31
نسرین عسکری نژاد
من دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه کسی هست معرفی کنه این شمارمه 0**** 
11:13
1 پاسخ
1402/04/03
محمد صمدی
نسرین عسکری نژاد
من دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه کسی هست معرفی کنه این شمارمه ۰۹۱۱۹۴۲۱۶۸۹ ۱
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:48
محمد صمدی
سکینه عباسی
سلام منم کار در منزل می‌خوام خییییییلی احتیاجم توی کرایه خونم موندم بقیه به کنار
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:08
بسته بندی خانم بدون نیاز به سابقه کار
محیط کاملا زنانه استخدام خانم ۴۰ نفر برای بسته بندی صنایع غذایی (برای خونه بسته بندی نداریم) بدون نیاز به سابقه کار تایم کاری ۷الی ۱۷.۳۰ جمعه ها تعطیل حقوق مجرد ۱۴ میلیون متاهل ۱۵ میلیون متاهل ب...
1402/04/08
محمد صمدی
لیلا
سلام منم میخوام
0**** 
14:19
1402/04/12
محمد صمدی
شکوه حیدری
من دنبال کاردمنزل هستم خیلیی لازم دارم ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه ..۰۹۱۸۲۳۵۱۸۳۷اینم شمارمه اگه کسی تونست کمکم کنه ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:45
1402/04/14
صدیقه شریعتی
ضغری طهماسبی۹
سلام من دنبال کار در منزل هستم هر کاری باشه در رشت هستم ۰۹۱۷۳۳۲۶۲۵۱
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
14:28
نیرو خانم در محدوده شهرک شهید رجایی نیازمندیم
نیرو خانم متعهد و به صورت دائم بابت کار بسته بندی و منتاژ کاری نیازمندیم لطفا از محدوده شهرک شهید رجایی تماس بگیرین سرویس نداریم و کار در منزل نداریم ممنون
1402/04/15
محمد صمدی
رقیه عابدینی
من دنبال کاردر منزل هستم خیلیی لازم دارم ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه ۰۹۹۳۵۹۶۵۳۹۹اینم شمارمه ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:29
محمد صمدی
سکینه عباسی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:30
1402/05/06
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی ام فرقی نمیکنه چیکاری باشه خانم هستم ۲۵ساله این شماره هست ۰۹۱۱۶۳۲۱۵۴۳از مازندران
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:02
نیرو بسته بندی خرما ( فقط خانم)
اتباع پذیرفته نمی‌شود .کار در منزل نداریم به دو نفر نیرو خانم جهت کار در کارگاه بسته بندی خرما در محدوده میدان امام حسین به سمت بهمن نیازمندیم فقط خانم سن بین ۱۸ تا ۳۵ از ۸ صبح تا ۵ عصر سرویس ندارد ...
آسیه شمس
من دنبال کار در منزل هستم. 34 ساله مجردم

0**** 
23:32
3 پاسخ
1402/05/07
سلام کار در منزل مهرگان قزوین 
11:13
محمد صمدی
آسیه شمس
من دنبال کار در منزل هستم. ۳۴ ساله مجردم ۰۹۳۳۳۷۴۷۳۴۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:32
صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ
راننده لیفتراک
استخدام صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ جهت تکمیل کادر خود در استان خراسان رضوی از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. راننده لیفتراک جنسیت: آقا سابقه کار: دا...
سمیراپورکریمی
منم دنبال کار دورکارم در استان گیلان 
17:02
1402/06/22
لینا عمری
سلام دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم برایم معرفی کنید
19:02
1402/06/25
صدیقه شریعتی
آسیه شمس
من دنبال کار در منزل هستم. ۳۴ ساله مجردم ۰۹۳۳۳۷۴۷۳۴۰
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:37
نیرو خانوم جهت بسته بندی میوه
سلام یه نیرو خانوم جهت بسته بندی میوه و سیفیجات فقط خونه تو محدوده محل کار باشه وگرنه استخدام نمیشه
صدیقه شریعتی
من ب کار نیاز دارم ک در خانه باشه ودرامد خوب داشته باشه ممنون میشم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:38
1402/06/26
سلام کاردرمنزل میخواستم خیلی خیلی نیازدارم توروخداکمکم کنید
04:30
نغم ناظرفرد
سلام من کار در منزل میخواستم خیلی احتیاج دارم بسته بندی باشه اهل قزوین شریفیه 
07:10
به تعدادی کارگر ساده برای تولید/بسته بندی/مونتاژ
کارخانه معتبر و بزرگ به تعدادی کارگر ساده آقا و خانم جهت تولید ، مونتاژ،بسته بندی شکلات نیازمند است . ⭐آغاز به کار از روز اول⭐ شرایط همکاری : پذیرش آقایان و خانمان رنج سنی ۱۸ تا ۴۰ سال (سابقه مهم نیست...
هدا محمدپور
سلام من دنبال کار بسته بندی درمنزل احتیاج دارم 
09:24
1 پاسخ
محمد صمدی
هدا محمدپور
سلام من دنبال کار بسته بندی درمنزل احتیاج دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
19:03
1402/06/27
اعظم ابراهیمی
بسته بندی درمنزل میخوام بدون هزینه
0**** 
16:12
به تعدادی نیروی آقا و خانم جهت تولیدی نیازمندیم
به تعدادی نیروی خانم و آقا جهت تولیدو بسته بندی چای و دمنوش نیازمندیم. سن بین ۲۰ تا ۳۰ سرویس محدوده نبوت کشاورز و امام
1402/06/28
مریم ف
سلام خانم هستم کار در منزل میخوام بسته بندی اراک زندگی میکنم 0**** 
11:05
1402/08/08
زينب قاسمی
سلام  منم دنبال کار در  منزل هستم کسی سراغ داره  راهنماییی کنه ممنون
16:37
1402/08/09
مریم نجفی
دنبال کار بسته بندی در منزل خود هستم محدوده پیشوا ورامین لطفا فقط پیام بدین 
00:03
استخدام نیروی بسته بندی و تولید شهرک صنعتی
نیازمند ۵ نفر نیروی خانم و آقا جهت تولید و بسته بندی محصولات شوینده در شهرک صنعتی شیراز ، همراه با سرویس ، در محدوده های پل غدیر ، سردارن ، کوزه گری ، دارالرحمه ، سلطان آباد ، کوشک میدان ، قهرمانان و...
1402/11/08
فاطمه صادقلو
دنبال کاردرمنزل هستم استان گلستان 0**** 
00:51
مهشید نامداری
سلام من دنبال کار در منزل هستم لطفا اگه موردی بود راهنماییم کنید 
05:19
مهدی غفوری
سلام من دنبال 
کاردرمنزل هستم لطفا اگه کار داری معرفی کنید
13:13
استخدام تکنسین و مهندس برق
یک شرکت تولیدی جهت تکمیل کادر فنی خود به یکنفر دارای مدرک فوق دیپلم یا کارشناسی برق و با حداقل سه سال کار مرتبط جهت اپراتوری و تعمیرات دستگاه های تولید و بسته بندی مواد غذایی نیاز دارد . متقاضیان داری...
فاطمه امینی
سلام من کار در منزل احتیاج دارم ممنون میشم راهنمایی کنید 
15:53
1 پاسخ
1403/01/06
سلام خانم داودی هستم من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم درلنجان چمگردان ممنون میشم کاری بودبهم خبربدین 
08:10
سمیه باصولی
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزلم‌  استان بوشهر شهر برازجان ممنون میشم. خبر بدین‌. 0**** 
22:52
نیروی نظافت و خدمات و برخی امور کارگاهی
سلام و درود به یک نفر نیروی آقا با شرایط زیر نیازمندیم بازنشسته یا مستمری بگیر که نیاز به بیمه نداشته باشد برای کارهای خدماتی و نظافت و همچنین به عنوان نیروی کمکی در کارگاه صنعتی آشنایی حدودی با کاره...
1403/01/26
احمدرضا کشاورز
درود بر شما من دنبال کار هستم در منزل
07:13
1403/02/27
رقیه سلیمانی
سلام دنبال کار بسته بندی ام فرقی نمیکنه چیکاری باشه خانم هستم 25ساله این شماره هست 0**** از مازندران
دنبال کار در منزل خستم
03:07
1 پاسخ
1403/02/28
معصومه قهرمانی
من دنبال کاردرمنزل هستم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید تهران هستم
06:51
بسته بندی جدول بتنی
با سلام به ی نیروی ساده جهت بسته بندی (تسمه کشی)جدول بتنی روی پالت روزانه حدودا ۱۱۰الی۱۲۰ پالت ۶تایی بصورت حقوق ثابت یا پیمانکاری نیازمندیم
1403/03/06
فاطمه‌ گلی نعمان
سلام خوبین خسته نباشيد من دنبال کارکاربسته بندی هستم ممنون میشم اگه کمک کنید
16:00
1403/03/24
رضوان تمدنفر
سلام منم دنبال کاردرخانه میگردم شیرازم اینم شمارمه0**** 
14:55
1403/03/26
 سلام عزیزان منهم کا کار در منزل  میخواستم ممنون میشم
11:06
کارگرساده خانم بسته بندی لباس بیمارستان یکبارمصرف
کارگر ساده خانم جهت بسته‌بندی لباس بیمارستانی یکبار مصرف (تمام وقت و پاره وقت) کارگاه تولیدی لباس بیمارستانی یکبار مصرف واقع در توس ۶۵ (نجف) جهت تکمیل کادر خود به تعدادی نیروی بسته بندی تمام وقت و پ...
حسن احمدی
سلام من خانم 29 ساله احمدی هستم ساکن سنگر دنبال کار بسته بندی داخل منزل هستم هرچی باشه فرقی نمیکنه  خیلی فوری به کارنیاز دارم اینم شمارمه 0**** 
15:51
1403/03/28
معصومه تقی زاده
دنبال کاردرمنزل هستم
07:26
معصومه تقی زاده
دنبال کاردرمنزل هستم معصومه تقی زاده شماره تماس 0**** 
07:28
استخدام کارخانه بزرگ بسته بندی چای ودمنوش
دعوت به همکاری از خانمها وآقایان جهت بسته بندی درکارخانه بزرگ ومعتبر بسته بندی چای ودمنوش صادراتی) درمحیطی کاملا سالم بدون تعدیل نیرو تا بازنشستگی با مزایا وشرایط عالی سرویس رفت برگشت حتی برای اضافه...
1403/04/02
صدیقه شریعتی
سلام و عرض ادب دنبال کار در منزل هستم 43سالمه و شدید نیاز به کار دارم ممنون میشم یک کار به من معرفی کنید 0**** 🙏🙏
سلام .برای اطلاع از شرایط کار پیام بدین..(0915٫401٫3205)
22:30
1403/04/03
سمیرا شیبانی
سلام و عرض ادب من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.شدیدا به این کار نیاز دارم .اجرتون با خدا.اینم شماره 0**** .سمیرا شیبانی هستم
05:27
معصومه تقی زاده
من انجام میدم نی نی سایت
10:11
1 پاسخ
شرکت داروسازی و تجهیزات/راننده،لیفتراک،موزع،کارگر
شزکت معتبر صنایع داروسازی_تجهیزات پزشکی واقع در استان البرز تعداد 25 نفر نیروی کار اقا ایرانی و اتباع برای قسمت های: ⬅️ خط تولید و بسته بندی(کارگر ساده) /انبار / راننده پایه 1 و 2 / راننده لیفتراک / ح...
معصومه تقی زاده
من انجام نی نی سایت رشت
10:11
هادی شعبانی
سلام خانمی 37ساله هستم دنبال کارتوخونه  هستم 
11:44
1 پاسخ
1403/04/21
من دنبال کار در بیرون هستم لطفاً کمک میکنید
10:39
شغل دوم در منزل
اگه دوس داری شاغل باشی و به هر دلیلی شرایط کار در بیرون از خونه رو نداری ، من کمکت میکنم با گوشی همراه به درآمد برسی ✅️استخدام در شرکت معتبر ✅️بدون نیاز به سرمایه ✅️ثبت نام رایگان ✅️آموزش رایگان ✅️ تر...
کار در بیرون ثنا یادگاری
10:40
1 پاسخ
1403/04/23
اگه کار بسته بندی هس منم هستم
11:24
1403/05/14
سلام  دنبال  کاربسته  بندی حبوبات درمنزل هستم 
09:48
صنایع بسته بندی به بند یزد
انباردار
استخدام صنایع بسته بندی به بند یزد صنایع بسته بندی به بند یزد در تهران (پرند) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید انباردار جنسیت: خانم، آقا سابقه کار: دارای سابقه کا...
1403/05/15
سلام من دنبال کار در منزل هستم بسته بندی اگر امکانش هست راهنمای بفرمایید
08:02
دور کاری وکار در منزل 
08:02
1403/05/16
محدثه صابر
جویای کار در بخش بسته بندی هستم 
14:48
1 پاسخ
مدیاف
کارگر ساده - آقا
کار در سالن بسته بندی و آماده سازی سفارش ها و کار با دستگاه بسته بندی نیاز به مهارت خاصی نیست و فقط با توجه به اینکه کار فیزیکی هم مثل بارگیری و تخلیه داریم از وضعیت جسمانی سالم برخوردار باشد.
محمد صمدی
محدثه صابر
جویای کار در بخش بسته بندی هستم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:40
محمد صمدی
کار در بیرون ثنا یادگاری
20:40
محمد صمدی
هادی شعبانی
سلام خانمی 37ساله هستم دنبال کارتوخونه هستم
20:41
کارگرساده خانم و آقا
شرکتی معتبر واقع در احمدآبادمستوفی به تعدادی کارگر ساده خانم و آقا ( بخش های آلومینیوم بری،بسته بندی ،زیرکار و CNC)نیازمند است. شرایط احراز: حداقل مدرک تحصیلی: دیپلم دقت و مسئولیت‌پذیری بالا مزایا: ب...
محمد صمدی
معصومه تقی زاده
من انجام میدم نی نی سایت
20:41
محمد صمدی
رقیه سلیمانی
دنبال کار در منزل خستم
20:43
محمد صمدی
فاطمه امینی
سلام من کار در منزل احتیاج دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
20:43
صنایع بسته بندی امیدان چهار طاقی طوس
کارشناس کنترل کیفی
استخدام صنایع بسته بندی امیدان چهار طاقی طوس صنایع بسته بندی امیدان چهار طاقی طوس در استان خراسان رضوی (گلبهار) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان خراسان رضوی استخدام می‌نماید کارشناس کنتر...
عطیه علوی
سلام وقت بخیر. من کار در منزل میخواستم 
22:51
1403/05/17
زیبا مودتی
سلام من دنبال کاردر منزل هستم برای بسته بندی لطفا اطلاع دهید با تشکر
1403/05/18
مرضیه تیموری
س خیلی نیازمند کار درمنزل هستم
02:08
1 پاسخ
خانم جهت بسته بندی اسمارتیز ۲نفر
خانم جهت بسته بندی اسمارتیز /2نفر بازاریاب خانم /۲نفر حرفه ای بازاریاب اقا ۲نفر حرفه ای مزایا :پاداش روزانه . حقوق ثابت . حق شارژ همراه . بیمه. ازاولین روز کاری . وغیره خواهش ازروبیکا پیام بدین به ...
محمد صمدی
مرضیه تیموری
س خیلی نیازمند کار درمنزل هستم
19:36
1403/05/19
م محمدی
من دنبال کار در منزل هستم خیلی لازم دارم ازپردیس تهران
16:17
1403/05/21
فاطمه ابطحی
سلامم منم خیلی نیاز دارم اگه لطف کنید ممنون میشم
19:59
فراخان نیروی کاری اقا
باسلام به تعدادی نیروکاری و جوان در تجهیزات پزشکی وداروسازی با شراط ذیل نیازمندیم : .انباردار .حسابدار .کارگر .بسته بندی .اداری و دفتری .حمل و نقل .پخش .روابط عمومی ... ●  ●   ●    ●   ●   ●   ●  ...
1403/05/22
زهرا سجادی فر
سلام من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنیین 
08:37
شبنم اسکندرزاده
سلام منم دنبال کاردر منزل میگردم ممنون میشم راهنماییم کنید
12:37
1403/07/08
همتا محبی
سلام نیاز به کار درمنزل دارم کسی میتونه کمکم کنه 
07:37
1 پاسخ
استخدام کارگر ساده ، خط تولید و بسته بندی
پذیرش فوری کارگر ساده و ماهر ایرانی و اتباع، در کارخانه قسمت خطوط تولید و بسته بندی عسل برخورداری از سلامت جسمانی کامل شرایط سنی: از 18 تا 40 سال (خواهشا زیر 18 و بالای 40 سال از تماس خودداری کنند حت...
محترم محمدی موسوی
سلام دنبال کار درمنزل هستم میشه معرفی کنید نیاز مالی دارم 0**** 
14:33
1 پاسخ
1403/08/13
مهسا نوری
سلام دنبال کار  در منزل   هستم در تهران افسریه هستم راهنماییم کنید  
11:56
سلام کاردرمنزل بسته بندی من خیلی  نیازدارم 
12:16
1 پاسخ
نیروی فنی و تولید
یک شرکت بسته بندی مواد غذایی واقع در شهرک صنعتی عباس آباد به یک نفر سرپرست تولید آقا  و فنی کار فقط ساکنین پاکدشت ، قیامدشت ، شریف آباد استخدام می کند. شرایط احراز: حداکثر سن: ۳۵ سال ۱- با اخلاق ، منظ...
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل بسته بندی من خیلی نیازدارم
15:33
محمد صمدی
محترم محمدی موسوی
سلام دنبال کار درمنزل هستم میشه معرفی کنید نیاز مالی دارم 0****
15:34
محمد صمدی
همتا محبی
سلام نیاز به کار درمنزل دارم کسی میتونه کمکم کنه
15:34
استخدام نیروی ساده خانم جهت بسته بندی تخم مرغ
شرکت بسته بندی تخم مرغ شفق واقع در اسلامشهر شهرک صنعتی چیچکلو به تعدادی نیروی ساده خانم نیازمند است کار به صورت کاملا سرپایی بیمه + سرویس+ حقوق وزارت کار کار در منزل نداریم⛔️ سرویس از میدان قائم -...
سلام دنبال کار درمنزل هستم. بسته بندی یاهرمورددیگه ای شماره تماس 0**** 
16:13
فاطمه انصاری رامندی
سلام
من دنبال کار در منزل هستم تهران پرند 
21:20
1403/08/14
مصطفی جویباری
آسیه شمس
من دنبال کار در منزل هستم. 34 ساله مجردم 0****
0****  تماس بگیرید واسه کار بسته بندی
05:27
اکسسوری. سیتی زن . رولکس ... الفامونته . ادکلن . زیورآلات
ادمین اینستاگرام
مجموعه اکسسوری سنتر با بیش از 10 سال سابقه در حوزه اکسسوری عطریات و زیورالات به یک ادمین اینستاگرام فعال نیازمندیم. آشنایی با مفاهیم فروش و ارتباط با مشتری، دارای فن بیان بالا، منظم و متعهد، اهل آموزش...
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 08:35