دنبال کن

کیا کار در منزل انجام میدن نی نی سایت

بسته بندی

1402/02/06
شکوه حیدری
من دنبال کاردمنزل هستم خیلیی لازم دارم ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه ..0**** اینم شمارمه اگه کسی تونست کمکم کنه ممنون میشم
21:44
2 پاسخ
3 تایید
شخصی
تولید و بسته بندی ادویه جات و چای
🌿 تولید و بسته‌بندی انواع ادویه‌جات و چای محلی گیلان ☕✨ اگر به دنبال ادویه‌های خالص و خوش‌عطر و چای محلی طبیعی و ارگانیک هستید، ما بهترین‌ها را برای شما فراهم کرده‌ایم! ✅ تازه، طبیعی و بدون اف...
1402/02/08
نرجس فتحی سوق
سلام من دنبال کار در منزل هستم استان کهکیلویه شهرستان دهدشت خانم هستم 26ساله
12:33
1 پاسخ
سلام دنبال کار بسته بندی ام فرقی نمیکنه چیکاری باشه خانم هستم 25ساله این شماره هست 0**** از مازندران
13:02
2 پاسخ
1 تایید
1402/02/10
شیوا احمدی
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم لطفا اگه موردی بود راهنماییم کنید
21:10
داروکده | Darukade
استخدام کارگر انبار (آقا)
شرایط متقاضی: چیدمان قفسه ، بسته بندی سفارشات ، ثبت ورود و خروج کالا در دو شیفت صبح یا عصر مزایا: - حقوق و مزایای ثابت - اضافه کاری و تعطیل کاری - بیمه تامین اجتماعی - حق ناهاری - هدایای مناسبتی - ام...
جیران جعفری
درود شاد باش بنده به کار در منزل که بسته بندی هست نیاز دارم دلماه جعفری خوشحال میشم جهت همکاری 🙏🙏
23:45
1402/02/11
رها قاسمی
سلام من دنبال کار بسته بندی هستم لطفا اگه بود اطلاع دهید ممنونم ازتو 
09:17
نیاز به کار بسته بندی دارم درمنزل  رضا بهاری
12:36
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
سلام شرکت علوی برای تکمیل پرسنل خود به چندبفرخانوم جهت بسته بندی تخم نیازمند است دارای سرویس ،ناهاروصبحانه پرداخت حقوق هفتگی محیطی سالم وتمیز فقط نفرات کارکن وبی حاشیه نیازمندیم بیمه فعلانداریم ...
رقیه عابدینی
من دنبال کاردر منزل هستم خیلیی لازم دارم ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه 0**** اینم شمارمه ممنون میشم
13:14
1 پاسخ
سلام من درورامین هستم نیاز به کاردرمنزل دارم ممنون میشم شماره تماس
0**** 
15:31
1 تایید
1402/02/12
طاهره خوشرو
من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم .0****  با تشکر
05:05
1 تایید
بریستون | Briston
استخدام کارمند انبار (اصفهان)
حداقل مدرک دیپلم توانایی انجام فعالیت‌های فیزیکی ساده مثل بسته بندی محصولات آرایشی دارای روحیه کار تیمی دارای انگیزه رشد ترجیحا دارای حداقل یک سال سابقه کار ساعات کاری شنبه تا پنج شنبه ۹:۰۰ الی ۱۷:۳۰
احمد همتی
سلام من 20 سالمه دنبال کار درمنزل هستم، 0**** 
06:03
لیلا
سلام منم میخوام
10:28
1 پاسخ
2 تایید
زینب محمدی
سلام من احتیاج به کار درمنزل دارم کاربست بندی هم فرقی نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید
10:59
بسته بندی
با سلام به تعداد۷۰نفر نیرو جهت بسته بندی خودکار در خانه با وقت آزاد،بدون محدودیت سنی، با حقوق هفتگی،بصورت پاره وقت نیازمندیم. لطفا فقط و فقط واتساپ پیام دهید.
رویاشیرمردی
سلام درمنطقه تهرانپارس هستم خیلی به کاردرمنزل نیازدارم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم برم سرکار
نعیم حیدری
من به دنبال کار در منزل و بسته بندی هستم
16:53
1402/02/14
اع
سلام نیازمند کار بسته بندی در خانه هستم 
08:35
بسته بندی
استخدام یک نفر نیروی خانم جهت بسته بندی 8 ساعت کاری شرایط استخدام منظم و متعهد به کار
ضغری طهماسبی۹
سلام من دنبال کار در منزل هستم هر کاری باشه در رشت هستم 0**** 
14:28
1 پاسخ
سکینه عباسی
سلام منم کار در منزل می‌خوام خییییییلی احتیاجم توی کرایه خونم موندم بقیه به کنار 
16:50
2 پاسخ
1402/02/25
خانم سبحانی
سلام من خانم هستم نیازکار در منزل  مثل کار بسته بندی از شهرگلپایگان🙏
22:23
بسته بندی
به یک نفر نیروی آقا بین 25 تا 35 سال جهت بسته بندی و فروشندگی ساعت 10صبح الی 19 حقوق پایه 9 تومن جمعه ها اضافه کار بیمه از ماه دوم کامل محل کار میدان خیام
سلام و عرض ادب
دنبال کار در منزل هستم 43سالمه و شدید نیاز به کار دارم ممنون میشم یک کار به من معرفی کنید
0**** 🙏🙏
23:56
1 پاسخ
1402/02/26
خانم بی بی دلروز
سلام من خانم هستم نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم چون بچه معلول دارم نمیشود برم بیرون یاسوج
04:39
1402/02/28
سلام خانوادگی دنبال کاربسته بندی وکاردرمنزل هستیم مازندران.بابل اینم شمارم0**** 
08:11
بسته بندی
سلام بسته بندی پیاز سرخ شده ترازو پیازداغ و ظرف میاد ظهر خدمتتون فردا ظهرش برای تحویل میایم بسته هایی ۴۰۰ گرمی بسته بندی میشه ظرفی هزارتومن مزد داره هفته ای دوبارتقریبا هفته ای ۱۰۰۰ تا بسته تقریبا...
محترم راهی الیاسی
سلام به کار در خانه احتیاجم از دزفولم
18:34
محترم راهی الیاسی
خانم هستم
18:35
محترم راهی الیاسی
0**** 
18:38
هیتوستایل | Hitostyle
استخدام کارمند کنترل کیفیت (انبار پوشاک-خانم)
هیتو استایل جهت بخش کنترل کیغیت در دفتر مرکزی از افراد علاقه مند دعوت به همکاری می نماید محل کار: کریمخان - ایرانشهر وظایف: کنترل محصولات ورودی بسته بندی شرایط کلی با حوصبه منظم شرایط عمومی: خانم شر...
محترم راهی الیاسی
واقعا به کار احتیاجم
18:38
1402/02/29
معصومه صالحزاده
سلام  نیازمندکاردرمنزل  هستم  39سالمه  گرمدره  هستم 0**** 
06:21
من ب کار نیاز دارم ک در خانه باشه ودرامد خوب داشته باشه ممنون میشم 
13:50
1 پاسخ
کارگر ساده با سواد با عدم سو پیشینه
بسته بندی و تخیلیه بار برای کار پیچ و مهره مصاحبه فقط حضوری
1402/02/31
نسرین عسکری نژاد
من دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه کسی هست معرفی کنه این شمارمه 0**** 
11:13
1 پاسخ
1402/04/03
محمد صمدی
نسرین عسکری نژاد
من دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه کسی هست معرفی کنه این شمارمه ۰۹۱۱۹۴۲۱۶۸۹ ۱
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:48
محمد صمدی
سکینه عباسی
سلام منم کار در منزل می‌خوام خییییییلی احتیاجم توی کرایه خونم موندم بقیه به کنار
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:08
کارگر ماهر و ساده آقا جهت بسته بندی
کارگر ساده یا ماهر فقط *آقا* جهت بسته بندی(سلفون کار) * رده سنی ۱۸ تا ۴۰ سال * ساعت کاری از ۸ صبح * بیمه تامین اجتماعی * حقوق توافقی ساعات تماس از ۱۶:۰۰الی ۲۲:۰۰ جهت پاسخگویی زودتر پیام بدید
1402/04/08
محمد صمدی
لیلا
سلام منم میخوام
0**** 
14:19
1402/04/12
محمد صمدی
شکوه حیدری
من دنبال کاردمنزل هستم خیلیی لازم دارم ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه ..۰۹۱۸۲۳۵۱۸۳۷اینم شمارمه اگه کسی تونست کمکم کنه ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:45
1402/04/14
صدیقه شریعتی
ضغری طهماسبی۹
سلام من دنبال کار در منزل هستم هر کاری باشه در رشت هستم ۰۹۱۷۳۳۲۶۲۵۱
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
14:28
1 تایید
کارگر ساده جهت مونتاژکاری و بسته بندی
به تعدادی آقا و خانم جهت منتاژکاری و بسته بندی نیازمندیم ( برای کارگاه جاده خاوران فقط آقا و برای کارگاه بهارستان تنها خانم ) به هیچ وجه پیام یا چت دیوار پاسخگو نیستم کار بسیار سبک و حتی نشسته حقوق...
1402/04/15
محمد صمدی
رقیه عابدینی
من دنبال کاردر منزل هستم خیلیی لازم دارم ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه ۰۹۹۳۵۹۶۵۳۹۹اینم شمارمه ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:29
محمد صمدی
سکینه عباسی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:30
1402/05/06
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی ام فرقی نمیکنه چیکاری باشه خانم هستم ۲۵ساله این شماره هست ۰۹۱۱۶۳۲۱۵۴۳از مازندران
سلام 0**** تماس بگیرید 
20:02
استخدامی و جذب نیرو (*فوری*)
باسلام به مناسبت سال جدید شرکت قطعات خودرو کرمان موتور جهت تکمیل کادر پرسنلی خود تعداد محدود نیرو کار (*آقا ۲۰ الی ۳۰ ساله مجرد*) جهت کار در بخش‌های (&خط تولید،بسته بندی ،لیبل زن ،بارکد زن ،کمک انبا...
آسیه شمس
من دنبال کار در منزل هستم. 34 ساله مجردم

0**** 
23:32
3 پاسخ
1402/05/07
سلام کار در منزل مهرگان قزوین 
11:13
محمد صمدی
آسیه شمس
من دنبال کار در منزل هستم. ۳۴ ساله مجردم ۰۹۳۳۳۷۴۷۳۴۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:32
استخدام یک نفر منشی خانم
با سلام و احترام به یک نفر خانم ترجیحا با سن سال 25 الی 40 سال مجرد جهت امورات پیگیری و محلوله در یک کارخانه صنایع چاپ و بسته بندی نیاز مندیم نیروی مورد نظر با فن بیان و روابط عمومی بالا و داشتن روحی...
سمیراپورکریمی
منم دنبال کار دورکارم در استان گیلان 
17:02
1402/06/22
لینا عمری
سلام دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم برایم معرفی کنید
19:02
1402/06/25
صدیقه شریعتی
آسیه شمس
من دنبال کار در منزل هستم. ۳۴ ساله مجردم ۰۹۳۳۳۷۴۷۳۴۰
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:37
تعدادی خانم جهت بسته بندی
به تعدادی نیروی خانوم جهت بسته بندی میوه و تره بار در شهرک صنعتی نیازمندیم، محدوده سرویس میانرود کیان آباد،شاپورجان در صورتیکه مسیر دیگری باشید و چند نفر باشید برایتان سرویس گرفته میشود روزانه ۴۲۰ ...
صدیقه شریعتی
من ب کار نیاز دارم ک در خانه باشه ودرامد خوب داشته باشه ممنون میشم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:38
1402/06/26
سلام کاردرمنزل میخواستم خیلی خیلی نیازدارم توروخداکمکم کنید
04:30
نغم ناظرفرد
سلام من کار در منزل میخواستم خیلی احتیاج دارم بسته بندی باشه اهل قزوین شریفیه 
07:10
نیازمند نیرو فستفود
نیازمند نیروی خانم یا اقا یک نفر اقا یا خانم صندوقدار یک نفر اقا یا خانم کانتردار( بسته بندی و تحویل غذا) حقوق ماهانه ده میلیون + پاداش و مزایا امکان افزایش حقوق بعد از یک ماه ساعت کاری 17:30 الی...
هدا محمدپور
سلام من دنبال کار بسته بندی درمنزل احتیاج دارم 
09:24
1 پاسخ
محمد صمدی
هدا محمدپور
سلام من دنبال کار بسته بندی درمنزل احتیاج دارم
سلام تماس 0**** بگیرید
19:03
1402/06/27
اعظم ابراهیمی
بسته بندی درمنزل میخوام بدون هزینه
0**** 
16:12
بسته بندی محصول
کار در شهرک صنعتی جی میباشد. نیازمند خانم جهت بسته بندی تا سن ۴۰.امکان کار در محیطی کاملا زنانه.دارای ظاهری آراسته و منظم
1402/06/28
مریم ف
سلام خانم هستم کار در منزل میخوام بسته بندی اراک زندگی میکنم 0**** 
11:05
1402/08/08
زينب قاسمی
سلام  منم دنبال کار در  منزل هستم کسی سراغ داره  راهنماییی کنه ممنون
16:37
1402/08/09
مریم نجفی
دنبال کار بسته بندی در منزل خود هستم محدوده پیشوا ورامین لطفا فقط پیام بدین 
00:03
بسته بندی در منزل
بسته بندی آجیل و حبوبات هست داخل منزل خودتان نیروی دائم وتمیز میخوام پیام بدید
1402/11/08
فاطمه صادقلو
دنبال کاردرمنزل هستم استان گلستان 0**** 
00:51
مهشید نامداری
سلام من دنبال کار در منزل هستم لطفا اگه موردی بود راهنماییم کنید 
05:19
مهدی غفوری
سلام من دنبال 
کاردرمنزل هستم لطفا اگه کار داری معرفی کنید
13:13
جذب نیرو برای خط تولید و بسته بندی
درخواست نیروی کار آقا حداکثر سنی 45سال کار در روز های جمعه تعطیل حقوق بدون دیر کرد لطفا کسانی که متقاضی کار هستند تماس بگیرند
فاطمه امینی
سلام من کار در منزل احتیاج دارم ممنون میشم راهنمایی کنید 
15:53
1 پاسخ
1403/01/06
سلام خانم داودی هستم من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم درلنجان چمگردان ممنون میشم کاری بودبهم خبربدین 
08:10
سمیه باصولی
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزلم‌  استان بوشهر شهر برازجان ممنون میشم. خبر بدین‌. 0**** 
22:52
بسته بندی غذاوکانتر کار
به تعدادی نیروی بسته بندی غذا و منقل کار و کارگر ساده ساعت کاری ۱۱صبح تا ۱۱ شب صبحانه نهار شام جای خواب بیمه و پایه حقوق ۲۰تومن
1403/01/26
احمدرضا کشاورز
درود بر شما من دنبال کار هستم در منزل
07:13
1403/02/27
رقیه سلیمانی
سلام دنبال کار بسته بندی ام فرقی نمیکنه چیکاری باشه خانم هستم 25ساله این شماره هست 0**** از مازندران
دنبال کار در منزل خستم
03:07
1 پاسخ
1403/02/28
معصومه قهرمانی
من دنبال کاردرمنزل هستم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید تهران هستم
06:51
کانتر کار آقا یا خانم
مطبخ همایونی لعبت جهت تکمیل پرسنل خود اقدام به جذب نیرو: کانتر کار (بسته بندی) آقا یا خانم ساعت کاری آقا : 9 الی 23 ساعت کاری خانم : 8 الی 16 در محیطی کاملا پویا و صمیمی دعوت به همکاری میکند. مزای...
1403/03/06
فاطمه‌ گلی نعمان
سلام خوبین خسته نباشيد من دنبال کارکاربسته بندی هستم ممنون میشم اگه کمک کنید
16:00
1403/03/24
رضوان تمدنفر
سلام منم دنبال کاردرخانه میگردم شیرازم اینم شمارمه0**** 
14:55
1403/03/26
 سلام عزیزان منهم کا کار در منزل  میخواستم ممنون میشم
11:06
نوبر سبز | Nobar Sabz
استخدام تکنسین مکانیک (نگهداری ماشین آلات)
تخصص مورد نیاز: آشنا به تعمیر و نگهداری ماشین آلات صنعتی در حوزه تولید مواد غذایی علی الخصوص دستگاه های بسته بندی آشنا به انواع گیربکس و نوار نقاله آشنا به هیدرولیک و پنوماتیک ماشین آلات آشنا به تراشک...
حسن احمدی
سلام من خانم 29 ساله احمدی هستم ساکن سنگر دنبال کار بسته بندی داخل منزل هستم هرچی باشه فرقی نمیکنه  خیلی فوری به کارنیاز دارم اینم شمارمه 0**** 
15:51
1403/03/28
معصومه تقی زاده
دنبال کاردرمنزل هستم
07:26
معصومه تقی زاده
دنبال کاردرمنزل هستم معصومه تقی زاده شماره تماس 0**** 
07:28
تحول آفرین بازار | TahavolAfarinBazar
استخدام گرافیست
-دارا بودن حداقل 3 سال سابقه (طراحی بسته‌بندی مزیت محاسبه می‌شود) -تسلط کاملا حرفه ای بر نرم افزارهای طراحی ( Illustrator, Photoshop,...) -آشنایی با مفاهیم چاپ -توانایی طراحی موکاپ -طراحی بسته‌بن...
1403/04/02
صدیقه شریعتی
سلام و عرض ادب دنبال کار در منزل هستم 43سالمه و شدید نیاز به کار دارم ممنون میشم یک کار به من معرفی کنید 0**** 🙏🙏
سلام .برای اطلاع از شرایط کار پیام بدین..(0915٫401٫3205)
22:30
1403/04/03
سمیرا شیبانی
سلام و عرض ادب من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.شدیدا به این کار نیاز دارم .اجرتون با خدا.اینم شماره 0**** .سمیرا شیبانی هستم
05:27
معصومه تقی زاده
من انجام میدم نی نی سایت
10:11
1 پاسخ
تحول آفرین بازار | TahavolAfarinBazar
استخدام طراح گرافیک (Graphic Designer)
شرح وظایف طراحی و ریدیزاین محصولات فعلی و جدید آشنایی کامل با نرم افزارهای طراحی -آشنایی با مفاهیم چاپ -توانایی طراحی موکاپ -طراحی بسته‌بندی و لیبل روی بسته بندی -طرح ایده های خلاق و طراحی نیازهای ش...
معصومه تقی زاده
من انجام نی نی سایت رشت
10:11
هادی شعبانی
سلام خانمی 37ساله هستم دنبال کارتوخونه  هستم 
11:44
1 پاسخ
1403/04/21
من دنبال کار در بیرون هستم لطفاً کمک میکنید
10:39
کارگر ساده
شرکت تولیدی تجهیزات پزشکی واقع در شهر تبریز، جاده مایان- اول خواجه دیرج جهت تکمیل کادر خود در واحدهای مونتاژ، بسته بندی و اپراتوری دستگاه از متقاضیان واجد شرایط استخدام می‌نماید. کارگر ساده جنسیت: خ...
کار در بیرون ثنا یادگاری
10:40
1 پاسخ
1403/04/23
اگه کار بسته بندی هس منم هستم
11:24
1403/05/14
سلام  دنبال  کاربسته  بندی حبوبات درمنزل هستم 
09:48
اپراتور دستگاه تولید
یک مجموعه معتبر در استان اصفهان (شهرک صنعتی جی) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان اصفهان استخدام می‌نماید اپراتور دستگاه تولید جنسیت: خانم نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: نیازمند تعدا...
1403/05/15
سلام من دنبال کار در منزل هستم بسته بندی اگر امکانش هست راهنمای بفرمایید
08:02
دور کاری وکار در منزل 
08:02
1403/05/16
محدثه صابر
جویای کار در بخش بسته بندی هستم 
14:48
1 پاسخ
نیروی بسته بندی و تحویلدار
به یک نیرو خانم یا آقا برای بخش بسته بندی و تحویلداری رستوران در محدوده گلسار نیازمندیم مسئولیت پذیر ، سرعت کاری بالا ، باهوش و با حوصله ساعت کاری از ساعت 17 الی 24 حقوق از 12 الی 15 میلیون تومان ...
محمد صمدی
محدثه صابر
جویای کار در بخش بسته بندی هستم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:40
محمد صمدی
کار در بیرون ثنا یادگاری
20:40
محمد صمدی
هادی شعبانی
سلام خانمی 37ساله هستم دنبال کارتوخونه هستم
20:41
کارگر ساده مرغداری تخمگذار
به چند نیرو جهت کار در مرغداری تخمگذار نیازمندیم. شرایط : ترجیحا خانواده باشد.اتباع استخدام داریم. . کار شما جمع آوری تخم مرغ روزانه ۷۰ الی ۸۵ کارتن در روز جمع آوری کنید و بسته بندی کنید . حقوق پایه ش...
محمد صمدی
معصومه تقی زاده
من انجام میدم نی نی سایت
20:41
محمد صمدی
رقیه سلیمانی
دنبال کار در منزل خستم
20:43
محمد صمدی
فاطمه امینی
سلام من کار در منزل احتیاج دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
20:43
خدمتکار نظافتچی امورمنزل کاردرمنزل منشی جویای کار
باسلام آگهیو تاآخرکامل بخونید چندنیروی خانم نیازمندیم دونیروی خانم مجرد تمیز برای کارنظافت جزئی خرید روزانه پذیرایی ازمهمان ها نیازمندیم چند نیروی خانم فقط سرپرست خانواده مجرد برای بسته بندی و کارد...
عطیه علوی
سلام وقت بخیر. من کار در منزل میخواستم 
22:51
1403/05/17
زیبا مودتی
سلام من دنبال کاردر منزل هستم برای بسته بندی لطفا اطلاع دهید با تشکر
1403/05/18
مرضیه تیموری
س خیلی نیازمند کار درمنزل هستم
02:08
1 پاسخ
دی کامپیوتر | Day Computer
استخدام مونتاژ کار الکترونیک
ما به دنبال فردی دارای قدرت تصمیم گیری، مذاکره و حل مسئله در جایگاه شغلی مونتاژ کار الکترونیک هستیم تا به ما در انجام وظایف زیر کمک کند. اگر دارای مهارت‌ها و الزامات بیان‌شده در این آگهی استخدام هستید...
محمد صمدی
مرضیه تیموری
س خیلی نیازمند کار درمنزل هستم
19:36
1403/05/19
م محمدی
من دنبال کار در منزل هستم خیلی لازم دارم ازپردیس تهران
16:17
1403/05/21
فاطمه ابطحی
سلامم منم خیلی نیاز دارم اگه لطف کنید ممنون میشم
19:59
کارگر ساده
با سلام، نیازمند نیروی کار ساده جهت کار در فروشگاه ملزومات بسته بندی و صادرات واقع در روبروی میدان میوه و تره بار مرکزی هستیم. حقوق ماهیانه ۱۵ میلیون تومان و در صورت رضایت دو جانبه ماههای بعد افزایش ح...
1403/05/22
زهرا سجادی فر
سلام من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنیین 
08:37
شبنم اسکندرزاده
سلام منم دنبال کاردر منزل میگردم ممنون میشم راهنماییم کنید
12:37
1403/07/08
همتا محبی
سلام نیاز به کار درمنزل دارم کسی میتونه کمکم کنه 
07:37
1 پاسخ
استخدام کارخانه تولید ظروف بسته بندی
به ۲ نفر کارگر ساده آقا و ۲ نفر تزریقکار پلاستیک ماهر و ۲ نفر اشنا به قوطی سازی جهت کار در کارخانه واقع در شهرک فناوری های برتر نیازمندیم. و ۲ نفر آشنا با چاپ تامپو و طلاکوب جهت کار در کارخانه واقع...
محترم محمدی موسوی
سلام دنبال کار درمنزل هستم میشه معرفی کنید نیاز مالی دارم 0**** 
14:33
1 پاسخ
1403/08/13
مهسا نوری
سلام دنبال کار  در منزل   هستم در تهران افسریه هستم راهنماییم کنید  
11:56
سلام کاردرمنزل بسته بندی من خیلی  نیازدارم 
12:16
1 پاسخ
اتوکار و بسته بند
به تعدادی خانم جهت کار اتو و بسته بندی در یک کارگاه با محیطی کاملا مناسب واقع در اسلامشهر شهرک گلها بصورت دائم نیازمندیم.
محمد صمدی
سلام کاردرمنزل بسته بندی من خیلی نیازدارم
15:33
محمد صمدی
محترم محمدی موسوی
سلام دنبال کار درمنزل هستم میشه معرفی کنید نیاز مالی دارم 0****
15:34
محمد صمدی
همتا محبی
سلام نیاز به کار درمنزل دارم کسی میتونه کمکم کنه
15:34
تعدادی کارگر ساده با جای خواب
تعدادی کارگر ساده همراه با جای خواب و وعده غذایی رایگان سن بین ۱۸ تا ۳۰ سال جهت قسمت بسته بندی غذا،کانتر،نظافت،وردست آشپز، لطفا در هر قسمت که توانایی دارین فقط تماس بگیرین لطفا اسمس ندهید ساعت کاری ۷ ...
سلام دنبال کار درمنزل هستم. بسته بندی یاهرمورددیگه ای شماره تماس 0**** 
16:13
فاطمه انصاری رامندی
سلام
من دنبال کار در منزل هستم تهران پرند 
21:20
1403/08/14
مصطفی جویباری
آسیه شمس
من دنبال کار در منزل هستم. 34 ساله مجردم 0****
0****  تماس بگیرید واسه کار بسته بندی
05:27
نیروی بسته بندی و هویه کار
الهی به امید تو سلام تعدادی فقط نیروی خانم لازم داریم برای بسته بندی و مونتاژ و هویه کاری محافظ برق که کار خیلی راحت و اسونه هست در صورت نداشتن سابقه یاد میدیم خودمون ولی افراد باسابقه مرتبط در اولو...
1403/10/09
مریم محمدی
سلام مریم محمدی هستم دنبال یک کاربسته بندی در منزل هستم از شیراز
21:47
1403/10/10
رها اسدی
نرجس فتحی سوق
سلام من دنبال کار در منزل هستم استان کهکیلویه شهرستان دهدشت خانم هستم ۲۶ساله
سلام عزیزم 0****  با این شماره تماس بگیر اسدی هستم 
06:53
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم 37ساله خوشحال میشم راهنمای کنید 
20:27
مجتمع چاپ و بسته بندی ممتاز
مدیر بازاریابی
استخدام مجتمع چاپ و بسته بندی ممتاز شرکت مجتمع چاپ و بسته بندی ممتاز جهت تکمیل کادر خود در استان‌ اصفهان از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید. مدیر بازاریابی جنسیت: خانم، آقا سابقه کار: د...
شکوه حیدری
من دنبال کاردمنزل هستم خیلیی لازم دارم ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه ..0**** اینم شمارمه اگه کسی تونست کمکم کنه ممنون میشم
سلام من نیاز دارن
22:40
1403/10/11
سلام من دنبال کار در منزل هستم کار بسته بندی
06:56
سلام ببخشید من کار در منزل نیاز دارم
07:09
طراحی لوگو مینیمال و لوکس
سلام من به دنبال طراحی یک لوگوی خاص ، حرفه ای و خلاقانه برای برندم هستم. برند ما در زمینه اکسسوری های زنانه فعالیت داره و هدفمون ایجاد یک هویت بصری شیک ، مدرن و ماندگار است. ویژگی های مورد انتظار در ...
1403/10/12
محبوبه عبدالملکی
سلام من دنبال کار در منزل هستم خیلی لازم دارم پول ممنون میشم اگه کمکمکنید
08:33
سلام اگ کار بسته بندی در منزل باشه ممنون میشم اطلاع بدین 
11:29
1403/11/18
سلام من به کار در منزل احتیاج دارم چون بچه ی کوچک دارم ممنون میشم اگر کاری بود اطلاع دهید از یزد
07:48
منشی خانوم
دو نفر منشی خانوم برای شیفت ظهر و یک نفر برای شیفت شب جهت پاسخگویی به تلفن و ثبت سفارش نیازمندیم یک نفر برای قسمت بسته بندی یک نفر ویتر ۲۵ تا ۳۵ سال ظاهر آراسته متعهد به کار مجرد ترجیحا دارای ...
1403/11/19
سلام‌من‌خانم‌48‌ساله‌ملایردنبال‌کار‌‌درمنزل‌هستم
10:50
سلام نیاز ب کاردر منزل هستم ساکن شهرضا هستم 0**** تماس بگیرید 
11:55
سعیدعزیزی
سلام من دنبال کاردرمنزلم از شهرستان میاندوآب 
14:04
چهل چشمه رنگین کمان | 40 Cheshmeh Rangin Kaman
استخدام طراح و گرافیست (خانم-کرج)
گرافیست خانم مسلط به نرم افزار های طراحی و آشنا به چاپ ترجیحا با سابقه در طراحی بسته بندی مخصوصا لوازم آرایشی جهت همکاری در شرکتی معتبر و با سابقه مورد نیاز است
سلام من دنبال کار در منزل بسته بندی هستم برای شهر ملایرم خیلی احتیاج دارم ممنون میشم جواب پیامم رو بدین
19:09
1403/11/20
مریم زارع
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم اگه موردی بود اطلاع دهید ممنونم اینم شمارم 0**** 
14:12
محمدی محمدی
سلام دنبال کار در منزل هستم 
15:54
ادمین پاسخگویی خانم
مجموعه فروش اینترنتی پوشاک بانوان در راستای تکمیل کادر خود استخدام میکند توجه کنید ( دور کاری نداریم باید در دفتر فروش ما حضور داشته باشید) ۱ـ پاسخگویی به مشتریان در واتساپ برای فروش لباس ۲ـ پیگی...
1403/11/21
مائده محمدزاده
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم  از البرز ماهدشت
04:31
مرتضی بهشتی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم شهرستان کلات نادرخییییلی نیازدارم
11:24
1403/11/30
پریسا عزیز
سلام من دنبال  کار بسته  بندی درخانه هستم
20:31
پذیرش نیرو موسسه تصفیه آب و هوا
فقط کسانی که شرایط زیر را دارند تماس بگیرند. پیامک لطفاً نفرستید فقط زنگ جنسیت : آقا فقط مجرد (متاهل زنگ نزنه) سن : بین ۱۸ تا ۳۳ سال فقط (بالای ۳۳ زنگ نزنه) عدم اعتیاد دارای اخلاق کاری بالا مزایا: دا...
1403/12/02
مهری نقی لو
نیاز به کار بسته بندی دارم درمنزل رضا بهاری
سلام من برای کار در منزل خیلی احتیاج دارم ممنون میشم اگه استخدام شوم
11:44
1403/12/09
لیلا محمدی
سلام من دنبال کار در منزل هستم‌ اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم واقعآ نیاز به کار دارم تماس‌ 0**** 
13:58
1403/12/10
سمیرا مصدق
سلام منم به کاردرمنزل احتیاج دارم
16:08
کار در منزل (بسته بندی)
متقاضی چندنفر نیرو ماهر خانم برای کاری اسان در خانه نیازمندیم باشرایط ذکر شده فقط جهت کارداخل پیام رسان [تل گرام یا ایتا] پیگیرباشید.. ○○بدون سابقه کاری ○○کاملا بهداشتی
1403/12/16
راضیه جمالی
سلام من کاردرمنزل میخام توروخدا هرکس داره بهم معرفی کنه خیلی احتیاج دارم ممنون تماس 0**** 
13:16
1403/12/18
رقیه راستگو
سلام من دنبال کار سته بندی در منزل هستم
05:56
رقیه راستگو
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
05:59
پخش احسان
کارپرداز
جنسیت: آقا ساعت کاری: نیمه وقت (شنبه تا پنجشنبه ۱۰ تا ۱۴:۳۰) مقطع تحصیلی: دیپلم سابقه کاری: مهم نیست حقوق: توافقی استان مورد نیاز: اصفهان شهر مورد نیاز: اصفهان یک نفر متعهد و با پشتکار بالا جهت انجام ...
زهرا نوروزی نوروزی نیا
سلام من دنبال کار در منزل برا بسته بندی هستم.    استان فارس شیراز اگه کسی میتونه ممنون میشم کمکم کنه اینم شمارم کسی تونست کمکم کنه تماس بگیره ممنون میشم 0**** 
11:30
شنبه 10 فروردین 1404، ساعت 18:01