دنبال کن

خانم خوبانی کار در منزل

بسته بندی

1404/01/31
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست 
05:40
4 پاسخ
10 تایید
ایران مگا فوم
مدیر بازاریابی محتوا
سلام ودرود.. بازاریاب با نفوذ و با فن بیان بالا جهت بازاریابی در ضمینه ساخت وتولید قالب وقطعات فوم پلی استایرن وبسته بندی از صفر تا صد نیازمند هستیم محل کار کلیه نقاط ایران ومراکز تولیدی وتولید لوازم ...
1404/03/16
شریفه حاجیلو
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست
اون عوضی پول منم خورد
22:01
1 پاسخ
2 تایید
1404/04/21
نرگس فیضی
سلام چجوری پولت خورد کدوم کانال؟ تلگرام یا روبیک
13:22
1404/04/22
الهه برهانی
خانم افشاری..خانم پشمی..همه کلاهبردارند..اعتماد نکنید
07:00
1 تایید
بسته بندی
با سلام به یک نیرو خانم جهت بسته بندی در منزل خودمتقاضی نیازمندم لطفا فقط وات پیام دهید
1404/04/29
مجید محمدی
خانم خوبانی یک زن حرامزاده و پست فطرت هست از خانواده هایی که احتیاج به کار دارن پول میگیره این خانم فکر کنم از زنهای هرزه بدتره
16:04
4 تایید
1404/05/11
از منم گرفته خوب شد پیاماتون دیدم بیشتر واریز نکردم چطوری پس بگیرم

اونایی که شاکی بیایین شکایت کنیم ازش
حروم زاده من لنگ کار بودم گولم زد🥺🥺😔
09:05
5 تایید
الهی خرج دکتر کنی شوهر بدبختم دانش جواهرهای کلی مبلغ زدیم چیکار کنیم😭🥺
09:06
1 تایید
بسته بندی
سلام بسته بندی تشریف میارید فروشگاه ما بسته بندی میکنین به ازای تعداد بسته بندی که میکنین مبلغ دریافت میکنین به ازای هر بسته ۱۵۰۰ تومن
مریم جمشیدی
شریفه حاجیلو
اون عوضی پول منم خورد
منم همینطور 
از من کم کم پول گرفتن تا کار به 5.200 کشید 
16:32
1404/05/12
زینب احمدی پورمقدم
خانم برای بسته بندی آگهی زده بود بی شرف گفت اینا پیام بده بعدش گفت 38 هزار تومن واریز کن بهش هم گفت خرج بچه یتیم دارم میدم اگه دروغه غیرت کن بگو بعدگفت چرا38 تومن واریز کردی 380 تومن باید واریز میکردی  دیدم پیام رو ویراش کرده بی شرف دولت باید پیگیر باشه جمعشون کنه
12:40
خداجواب کارتون رو بده بی انصافی خیلی ها به امید کار میان اینجا 
13:13
1 تایید
بسته بندی
بسته بندی در کارگاه نیروی اقا نیاز داریم سنین ۱۲ به بالا ساعت کاری ۸ الی ۱۳ ۱۳ الی ۱۴ وقت ناهاری و استراحت ۱۴ الی ۱۹ پایه حقوق از ۱۲ الی ۱۴ محدوده ابراهیم آباد خیابان سید جمال الدین اسد ابادی س...
1404/05/16
ام البنین دهقان
نرگس فیضی
خوبانی ازمنم پول 510 تومن پول گرفت بعد که گفتم سفارش کی میاد دوباره گفت باید 3و700 بابت ضمانت کالا باید بدی بهش گفتم ادرس شماره تلفن داری باز چه ضمانتی من 3وخورده رو نمیدم پولمو پس بده بلاکم کرد ان شالله سرطان بشه بچش بمیره کلاهبردار عوضی 
03:55
1 تایید
ام البنین دهقان
به هیچ گس نمیشه اعتماد کرد مرض بی درمان بگیرن الهی
03:57
سلام یک شرکت بسته بندی هست شرکت نیکان کار در منزل مدیر ثبت سفارش خانم خوبانی برای اعتماد میگه به خاک خواهرم و جان مادرم شش کت ما معتبره نمی‌دونم اعتمادکتم یا نه میگه تاییدیه پلیس فتا داریم و پول رو به اسم شهرام کمالی واریز کنیم بعد به حساب ما برگشت میخوره اگر راست میگه چرا اونا از ما پول میگیرن

06:25
1 تایید
باز طراحی بسته بندی صابون برای یک برند معتبر
برای یک صابون تولید شده خودمان نیاز به یک باز طراحی امروزی با الهام و الگو قرار دادن یکی دیگر از محصولاتمان(صابون گلیسیرینه پرفروش) داریم نیاز به فردی داریم که خلاق باشد و با فضای بازطراحی آشنا باشد ...
دذلنت رننرز
این پول های حرامی که میخوری خوبانی بی ناموس برای خودت مادرت پدرت شوهرت بچت تک تک سلول های بدنشون با خودت سرطانی میشه و به بد ترین شکل میمیری
14:55
1404/05/17
صغرا فتحی
کسی به پرستوشعبانی پول‌داده‌کاردرمنزل
10:53
1 تایید
صغرا فتحی
پرستوهم ازنوچه های خانم‌حوبانی هست،به پدرومادراین سگ پدرها‌برینه
10:55
1 تایید
بسته بندی
به نیروی خانم برای کار بسته بندی ساعت کار از ۹ صبح الی ۶ عصر پایه حقوق ۱۲ میلیون تومان محدودیت سنی از ۱۸ الی ۲۵ سال
1404/05/19
توی برنامه ایتا خانمی به اسم ناصری ،بسته بندی در منزل پول منو هم خورد ،اعتماد نکنید اینا همشون کلاه بردار هستند ادمین هاشون هم فیک هست ،خدا ازشون نگذره
08:29
سلام خانوم طالب فرد هستم در کازرون احتیاج به کار در منزل دارم هر کاری باشه در خدمتیم 
22:46
1404/06/06
خانوم خوبان و بهزادی ليلا باقری خانوم جوادی و هرچی کار توی تلگرام که پول میگیرن همشون کلاهبردار هستن و کلی پول مردم خوردن اعتماد نکنید
07:04
بسته بندی
به تعداد محدود خانم مجرد زیر۴۰ سال و اقا زیر ۳۰سال جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:...
1404/06/15
داودشفیعی
نرگس فیضی
خیلی بی پدرومادرهستن 
11:31
1404/06/26
زهرا صادقی
سلام منم به سه شرکت واریزی انجام دادم متاسفانه کلاهبردار بودن 
خانم صمدزاده حرمزاده و حرامخور 
✅️مبلغ 389هزینه ارسال وبیمه محصول به شماره حساب 
6****  احترام رجب زاده که شماره موبایلشونم ‎0**** ، کلاهبردار بعدی 0**** ، 0****  شماره حساب نازنین حمیداوی 6****  انشالله حرامشون بشه 500 هزارتومان واریز کردم ، یکی از حرمزاده ها هم 6**** 
صغری مشتاقی 300هزارتومان واریز کردم ‎0****  اینم موبایلی که بهش پیام دادم بسته بندی زرشک سلیمانی نسب نوشته بود اصلا اعتماد نکنید خدا اونقدر بهشون زجر بده که ازحلقومشون بزنه بیرون
16:40
خدیجه نادری
منم برای بسته بندی حبوبات 300 تومن ریختم واگذار کردم به خدا ایشالله خرج دوا ودکتر بشه من که راضی نیستم
18:23
بسته بندی
به ۲ نفر همکار اقا جهت همکاری در قسمت بسته بندی نیازمندیم جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرین تشکر
1404/07/09
علی
خانم خوبانی ده چرخ توی کصت کیر خر توی کص مادرت من ننتو گاییدم خار رحمتو گاییدم ایشالله الان سکته مغزی کنی بمیری ننه جنده ایشالله این پولی که از ما خوردی برای خرج نوار بهداشتی و حرمت بشع ای کاش پریود بشی و تا آخر عمرت خوب نشی که هر روز خون بپاشه 
15:06
جمعه 12 مهر 1404، ساعت 14:09