دنبال کن

خانم خوبانی کار در منزل

بسته بندی

1404/01/31
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست 
05:40
5 پاسخ
20 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی گز و پولکی نیاز مندیم
1404/03/16
شریفه حاجیلو
نرگس فیضی
خانم خوبانی کیر تو کص مادر و خواهرت و همه کست.از شیر خوار تا کیرخوارتو گاییدم.از بس کص دادی حرفه ای شدی.ایشالا این پولایی که از ما گرفتی سرطان بشه برای خودت و همه کست
اون عوضی پول منم خورد
22:01
1 پاسخ
11 تایید
1404/04/21
نرگس فیضی
سلام چجوری پولت خورد کدوم کانال؟ تلگرام یا روبیک
13:22
5 تایید
1404/04/22
الهه برهانی
خانم افشاری..خانم پشمی..همه کلاهبردارند..اعتماد نکنید
07:00
6 تایید
دیزان پکیجینگ ظرف زعفران و طراحی لوگو
شیشه مربای هفتاد میل با در فلزی gold رنگ میخوام هم لوگوم هم هم استیکر روی شیشه برای پکیجینگ قرمز لاکی و طلایی باشه علاوه بر ان دیزان روی شیشه ترکیبی از کاشی کاری ایرانی یا طرح و نقش های گلیم ها یا هر ...
1404/04/29
مجید محمدی
خانم خوبانی یک زن حرامزاده و پست فطرت هست از خانواده هایی که احتیاج به کار دارن پول میگیره این خانم فکر کنم از زنهای هرزه بدتره
16:04
14 تایید
1404/05/11
از منم گرفته خوب شد پیاماتون دیدم بیشتر واریز نکردم چطوری پس بگیرم

اونایی که شاکی بیایین شکایت کنیم ازش
حروم زاده من لنگ کار بودم گولم زد🥺🥺😔
09:05
3 پاسخ
14 تایید
الهی خرج دکتر کنی شوهر بدبختم دانش جواهرهای کلی مبلغ زدیم چیکار کنیم😭🥺
09:06
2 تایید
طراحی جعبه بسته بندی شمع قلمی
یه طراحی خیلی حرفه ای میخوام. شبیه پروژه های هوش مصنوعی نباشه.
مریم جمشیدی
شریفه حاجیلو
اون عوضی پول منم خورد
منم همینطور 
از من کم کم پول گرفتن تا کار به 5.200 کشید 
16:32
1 تایید
1404/05/12
زینب احمدی پورمقدم
خانم برای بسته بندی آگهی زده بود بی شرف گفت اینا پیام بده بعدش گفت 38 هزار تومن واریز کن بهش هم گفت خرج بچه یتیم دارم میدم اگه دروغه غیرت کن بگو بعدگفت چرا38 تومن واریز کردی 380 تومن باید واریز میکردی  دیدم پیام رو ویراش کرده بی شرف دولت باید پیگیر باشه جمعشون کنه
12:40
3 تایید
خداجواب کارتون رو بده بی انصافی خیلی ها به امید کار میان اینجا 
13:13
1 تایید
استخدام کاردرمنزل
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ثبت نام)✅ کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ +...
1404/05/16
ام البنین دهقان
نرگس فیضی
خوبانی ازمنم پول 510 تومن پول گرفت بعد که گفتم سفارش کی میاد دوباره گفت باید 3و700 بابت ضمانت کالا باید بدی بهش گفتم ادرس شماره تلفن داری باز چه ضمانتی من 3وخورده رو نمیدم پولمو پس بده بلاکم کرد ان شالله سرطان بشه بچش بمیره کلاهبردار عوضی 
03:55
3 تایید
ام البنین دهقان
به هیچ گس نمیشه اعتماد کرد مرض بی درمان بگیرن الهی
03:57
2 تایید
سلام یک شرکت بسته بندی هست شرکت نیکان کار در منزل مدیر ثبت سفارش خانم خوبانی برای اعتماد میگه به خاک خواهرم و جان مادرم شش کت ما معتبره نمی‌دونم اعتمادکتم یا نه میگه تاییدیه پلیس فتا داریم و پول رو به اسم شهرام کمالی واریز کنیم بعد به حساب ما برگشت میخوره اگر راست میگه چرا اونا از ما پول میگیرن

06:25
1 تایید
کار در ترکیه برای بانوان و آقایان
نیازمند نیرو خانوم و آقا هرکاری بخوای توی ۳ روز پیدا میکنیم کار رستوران ظرفشویی گارسونی آشپزی هتل مدیریت نظافت... شرکت بسته بندی نانوایی کار ساختمانی اوستایی شاگردی صفر تا صدهرکاری بلدی هست چو...
دذلنت رننرز
این پول های حرامی که میخوری خوبانی بی ناموس برای خودت مادرت پدرت شوهرت بچت تک تک سلول های بدنشون با خودت سرطانی میشه و به بد ترین شکل میمیری
14:55
2 تایید
1404/05/17
صغرا فتحی
کسی به پرستوشعبانی پول‌داده‌کاردرمنزل
10:53
2 پاسخ
2 تایید
صغرا فتحی
پرستوهم ازنوچه های خانم‌حوبانی هست،به پدرومادراین سگ پدرها‌برینه
10:55
2 تایید
نیازمند کار در منزل هستم جهت بسته بندی .
دنبال کار در منزل هستم بسته بندی..
1404/05/19
توی برنامه ایتا خانمی به اسم ناصری ،بسته بندی در منزل پول منو هم خورد ،اعتماد نکنید اینا همشون کلاه بردار هستند ادمین هاشون هم فیک هست ،خدا ازشون نگذره
08:29
سلام خانوم طالب فرد هستم در کازرون احتیاج به کار در منزل دارم هر کاری باشه در خدمتیم 
22:46
1404/06/06
خانوم خوبان و بهزادی ليلا باقری خانوم جوادی و هرچی کار توی تلگرام که پول میگیرن همشون کلاهبردار هستن و کلی پول مردم خوردن اعتماد نکنید
07:04
1 پاسخ
استخدام در کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی کنارک
شرکت تولیدی جهان آبزی مکران در راستای افزایش ظرفیت نیازمند تعدادی نیروی کار با تجربه و مسلط به سایزبندی و صف چینی ماهی های صادراتی و‌ کار در سالن تولید و بسته بندی با حقوق و مزایای مناسب می باشد. لطفا...
1404/06/15
داودشفیعی
نرگس فیضی
خیلی بی پدرومادرهستن 
11:31
1404/06/26
زهرا صادقی
سلام منم به سه شرکت واریزی انجام دادم متاسفانه کلاهبردار بودن 
خانم صمدزاده حرمزاده و حرامخور 
✅️مبلغ 389هزینه ارسال وبیمه محصول به شماره حساب 
6****  احترام رجب زاده که شماره موبایلشونم ‎0**** ، کلاهبردار بعدی 0**** ، 0****  شماره حساب نازنین حمیداوی 6****  انشالله حرامشون بشه 500 هزارتومان واریز کردم ، یکی از حرمزاده ها هم 6**** 
صغری مشتاقی 300هزارتومان واریز کردم ‎0****  اینم موبایلی که بهش پیام دادم بسته بندی زرشک سلیمانی نسب نوشته بود اصلا اعتماد نکنید خدا اونقدر بهشون زجر بده که ازحلقومشون بزنه بیرون
16:40
1 تایید
خدیجه نادری
منم برای بسته بندی حبوبات 300 تومن ریختم واگذار کردم به خدا ایشالله خرج دوا ودکتر بشه من که راضی نیستم
18:23
1 تایید
طراحی کیسه دستی ، کارتن و لیبل برای محصول صنعتی
لطفا قبل از ارسال پیشنهاداتتون توضیحات رو با دقت بخوانید. پروژه از سه بخش ذیل تشکیل میشود: طراحی نایلون کارتن و لیبل طراحی بسته بندی محصولات صنعتی یک سری قواعد و اصول داره که لطفا فقط و فقط در صورتی...
1404/07/09
علی
خانم خوبانی ده چرخ توی کصت کیر خر توی کص مادرت من ننتو گاییدم خار رحمتو گاییدم ایشالله الان سکته مغزی کنی بمیری ننه جنده ایشالله این پولی که از ما خوردی برای خرج نوار بهداشتی و حرمت بشع ای کاش پریود بشی و تا آخر عمرت خوب نشی که هر روز خون بپاشه 
15:06
2 پاسخ
3 تایید
1404/07/18
سلام خوبانی پول منم خورده 640 انشالله حنداق بشه تو گلوش گیر کنه
17:50
2 تایید
1404/07/19
سهیلا اقابیک
سلام سلیمی پول منوخورده  خدا لعنت کنه 
15:10
نیروی ساده وراننده پایه ۱و۲آقا کارخانه آجیل خشکبار
استخدام کارگر ساده آقا در کارخانه معتبر بسته بندی آجیل و خشکبار در قسمت بسته بندی ساعت ۸ تا ۴ بعد از ظهر جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق  ✅پنجشنبه ها نیمه وقت  ✅دارای۳روزمرخصی باحقوق ✅دارای۳روزمر...
1404/07/30
سمانه محبی
از منم گرفته خوب شد پیاماتون دیدم بیشتر واریز نکردم چطوری پس بگیرم اونایی که شاکی بیایین شکایت کنیم ازش حروم زاده من لنگ کار بودم گولم زد🥺🥺😔
منم موافقم
از من شش میلیون گرفت حرومزاده
اگر راهی هست اقدام کنیم برای شکایت
19:59
2 تایید
1404/08/01
حمی ...
علی
خانم خوبانی ده چرخ توی کصت کیر خر توی کص مادرت من ننتو گاییدم خار رحمتو گاییدم ایشالله الان سکته مغزی کنی بمیری ننه جنده ایشالله این پولی که از ما خوردی برای خرج نوار بهداشتی و حرمت بشع ای کاش پریود بشی و تا آخر عمرت خوب نشی که هر روز خون بپاشه
😂😂😂
09:36
حمی ...
علی
همینی ک الکی میگه برگه تایید  پلیس فتا دارم اینا 
همون برگه پر از نوشته های غلط املایی بود 😂 که من زود متوجه شدم بهش گفتم سین زد جواب نداد
09:37
1 تایید
شغل مجازی با موبایل
موفقیت های مالی اینجا در کنار ما زیاده خانه دار زیاد داریم که مستقل شده برا خودش کارمندی که خدا رو شکر آروم شده دانشجویی که جیبش پره بازنشسته هایی که دیگه دنبال شغل نیستن شما جزو کدومایی؟؟ با شغل...
رها
شرکت آوینوس چی؟ کسی اونو زده راهنمایی کنین 
11:24
1404/08/15
چجوری میشه ازشون شکایت کنیم باید این کلاهبرداران به سزای کاراشون برسن لطفا بیایین همه باهم یکی بشیم و شکایت کنیم
10:39
1 پاسخ
1 تایید
شکیلا احمدی
سلام سر منم  کلاه گذاشت بی شرف
17:47
استخدام کارمند ساده
بازرگانی تکنولوژی برتر وارد کننده لوازم جانبی موبایل استخدام مینمایید کارمند ساده با گواهینامه ماشین جمع کردن و بسته بندی بار امورات روزمرگی فروشگاه ساعت کاری ۹ الی۱۸ یک ساعت استراحت بیمه حقوق ماهیان...
1404/08/16
عصمت فدایی
سلام عصمت فدایی
17:14
عجب کسکشی هستش این خوبانی حرامزاده برید شکایت کنید خاهرشو بگاید
20:27
1 پاسخ
گل جان مرادی مرادی
خانم خوبانی خدالعنت کنه الهی خیرنبینی چطوری پول مردم میخوری الهی بشه سرطان بزنه توجیگربچت
20:52
کارگرقنادی
سلام به یک کارگردرکارگاه شیرینی پزی نیازمندیم نوبنیاد هستیم وترجیحاترجیحادرمحدوده باشه ساعت کاری۹الی5عصر سرپاهست فقط درحد15دقیقه برای نماز صبحانه داریم ناهارنداریم کارنظافت بسته بندی پخت پز چیدمان ه...
1404/08/22
الهی خرج دوا ودکتر بچش کنه الهی زندگیش آتیش بگیره کو‌اون پلیس فتا کجاس که جواب بده اینا رو جلوش.نا بگیرن اصلا انگار نه انگار 
17:30
عجب کسکشی هستش این خوبانی حرامزاده برید شکایت کنید خاهرشو بگاید
کجا شکایت هیچ کس جواب نمیده اینقدر میدونن که قیدشا بزنی
17:32
آ حامد
صغرا فتحی
من یه شعبانی بود اسم کوچیکش نمیدونم اونم 1500 از من گرفت دیگه جواب  نداد  الهی خیر نبینن نمیدونم اینا به خدا اعتقاد ندارن نمیترسن
22:24
نیروی کار خانوم
به یک نفر خانوم جهت همکاری در شست و شو و بسته بندی ظروف نیازمندیم لطفا فقط از ناحیه کوی‌فرهنگ،الهیه،ثمین ،زیتون پیام بدید جای دور سرویس نداریم ۲۵ تا ۴۵سال بیمه ندارد امکان کار در منزل نیس محل کار شهر...
1404/08/23
زهره قائدتمینی
الهی خوشی نبینی خوبانی بیشرف حروم زاده انشاالله پول امثال من بشه سوزن  دوا به تنت درد زجر بکشی همین این دنیا همون اون دنیا الهی خوار خفیف بشی فقط خوش به تنت نگذره چهارمیلیون ازم گرفت تازه میگه سه تومن دیگ بزن تا ی دفه اومدم سرچ کردم دیدم آره یکی از اون لاشی های خواهر جنده اس
06:05
1404/09/08
هدیه
نرگس فیضی
چیکار کردین ؟ پولتونو نگرفتین ؟
18:36
ساناز حیدری
خانم خوبانی خدا ازت نگذره پول منم خوردی زهر جون خودت و خانوادت بشه ایشالا خانوادگی سرطان بگیرید 
گول این هارو نخورید منم قرض گرفتم پول زدم هیچی واسم نیومد 
کانال روبیکا استش بزنید کار در منزل این عوضی ، بی پدر مادر و حرومزاده رو بالا میاره 
من به پروف قرآن این ها اعتماد کردم پروف قرآن گذاشته بودن گفتم این مورد اعتماده 
گول نخورید نخورید نخورید 
بیایید شکایت کنیم جمع کنه این هارو 
باز هم میگم کانال روبیکا استش بزنید کار در منزل این سگ بالا میاد 
21:21
کار در منزل بسته بندی
در منزل خود به درامد برسید پی وی در خدمتم محصول رو توی تلگرام انتخاب میکنید بیمه رو پرداخت میکنید براتون ارسال میشه
ساناز حیدری
خانوم خوبان و بهزادی ليلا باقری خانوم جوادی و هرچی کار توی تلگرام که پول میگیرن همشون کلاهبردار هستن و کلی پول مردم خوردن اعتماد نکنید
خانم محمدی هم است یکی از کلاهبرداران روبیکا در کانال های کار در منزل 
دلم خیلی پره که به دوتاشون پول ریختم 
هم خوبانی هم محمدی 
باور نکنید الکیه دروغه هیچ کاری دست تون نمی‌رسه 
الهی با پول های که از من و امثال من گرفتید تیکه تیکه بشید کلاهبردار های احمق 
21:27
امنه یوسفی
صغرا فتحی
برای وام ازم 30میلیون گرفت ولی وامی پرداخت نکردجنده کلاهبردار
22:29
1 پاسخ
1404/09/23
سلام خانم زکیه بلوچ زاده از من هزینه ثبت نام گرفت کار بسته بندی قرقره بفرسته ولی الان بلاکم کرده لطفا گول نخورید مثل من این خانم کلاه بردار هستش 
16:08
انباردار (قطعات الکترونیک) - آقا
مهارت‌ها : - آشنایی پایه با قطعات الکترونیکی (مقاومت، خازن، سلف، دیود، ترانزیستور، آی سی، رله، کانکتور و ...) و قطعات مکانیکی - توانایی تفکیک قطعات مشابه - آشنایی با پکیج قطعات (SOIC و SMD و DIP و ......
1404/09/24
ایناجنده هستن براشون این فوشا عادی پلیس من بریز اونجا شکایت اینترنتی رو پیگیری میکننن        
04:03
فقط پلیس من شکایت وپیگیری میکنن
04:06
ماه
این خوبانی دیوس حالا پیجش برای من هاشمی بود من همهی مراحلو پرداخت کردم گفتم بستم میاد معتبر همه رم قرض‌گرفته بودم من پلیس فتا شکایت کردم از همه چیشونم عکس گرفتم اکه کسه دیگم هست لطفا شکایت کنید خواهش میکنم بزارید پدرشودر بیارن
09:15
1 تایید
نیارمند کارمند انبار
به یک کارمند آقا حداکثر 35 ساله سرحال و بدون حاشیه و غیر سیگاری، مجرد یا زن و شوهر بدون بچه جهت کار در انبار لوازم یدکی همراه با جای خواب در تهران نیازمندیم،تمامی قبوض آب و برق و گاز و اینترنت از طرف ...
همش دروغ میگن این شرکت کلاهبرداری میکنن از منم پول گرفتن 
15:01
1404/09/26
حسین خدابنده لو خدابنده لو
از منم گرفته خوب شد پیاماتون دیدم بیشتر واریز نکردم چطوری پس بگیرم اونایی که شاکی بیایین شکایت کنیم ازش حروم زاده من لنگ کار بودم گولم زد🥺🥺😔
پول منو گرفت 3ملیون خیر نبینه خرج دوادکتربچه هاش کنه ایشالا چطور پولو پس بگیرم 
17:35
زهرا وفایی
خداروشکرمیکنم  نیم ساعت پیش  دیدم  گفتم چطوری  اعتمادکنم  چون خیلیا اینجورین  برگشت  گف  سایت مامعتبر من بخاطر500 اعتبار سایت وخراب نمیکنم   اومدم  اینجا  دیدم خوبانی  سرهمه  کلاه  گداسته  خدا خیرتون بده که  پیام میزارید که بقیه  مردم  سرشون  کلاه نره  
دوستان  هرجایی  حتی اگه  100اول خواستن  میگن  فقط برای آموزش واینحرفا  بهچیچ  عنوان  پول واریزنکنید  کاری  که  بخواد  پول بگیره بدونید  کلاه برداری 
21:09
1 تایید
خدمات فروشگاه
دوشیفت چرخشی ساعت ۷:۳۰تا۱۵ و ۱۵تا۲۱:۳۰ حقوق اداره کاری به همراه بیمه امکان اضافه کاری عیدی وسنوات طبق اداره کار امکان کار در قسمت میوه وتره بار یا قسمت موادغذایی کارهای محوله: تخلیه وبارگیری بارهای فر...
1404/09/27
kos aval akahret morde koni kir to zatkiret bereh
01:21
1404/10/13
نسرین الیاس
چجوری میشه ازشون شکایت کنیم باید این کلاهبرداران به سزای کاراشون برسن لطفا بیایین همه باهم یکی بشیم و شکایت کنیم
منم شکایت دارم پولموخورد590تومن
00:43
علی امینی
حروم لقمه  پول واریز  کردن ای بنده خدا پول  علف نیست که  کس  پاره  ایشاالله کس ات عفونت  نااعلاج بگیر شب تا صبح  توی  این  گرونی   مردم    با بدبختی  یه خورده پول  در میارن  خانم خوبانی ایشاالله سرت بیاد هزار برابر  به جای این  که  دست  چهار تا  هموطن  تو بگیری  تو وضعیت  گرونی کمک  حال  باشی دفیوس  جاکش ایشاالله ازکس ات عفونت نااعلاج بزنه بیرون  که درمان شو هیچ دکتری   متوجه نشود وداروش روی کره ای زمین نباشه  خدا بهت  مرگ  نده  اندازه  پول  های  که گرفتی  ازکس ت عفونت چرکی بزنه بیرون انداز 
ه پول های که گرفتی  بعد ش دنبال  من بگردی بگی دعا کن  خوب  شم  تمام  خانواده ات از بو عفونت  کس ت از خونه  پرتت کنن توجوب  حیف  کیر ک تو کس تو حروم زاده بره باید بادمجون  توکست کنن کس پاره عفونتی  اسهال استفراغ  تمام  این بنده خدا  تو صورتت وغذا خودت جدابادت باشه باشه جیگرکم خانم خوبانی
04:06
نیازمند تعدادی نیرو خانم برای بسته بندی
توضیحات بخوانید چندخط هست بعد در روبیکا فقط روبیکا پیام بدهید کسانی که درروبیکاپیام میزارند فقط پاسخگو هستم نیرو فقط خوش اخلاق صبور استخدام میکنم تعدادی نیرو خانم مجرد برای تولیدی لباس برای قسمت بسته...
فروغ شاهمرادی
خانم    خوبانی  پتیاره.....پولمو خورد...حرامش بشه
11:31
سمیرا سهرابی
کسی جای معتبر برای همین کار بسته بندی در منزل سراغ نداره؟
15:39
1404/11/16
نجمه طاهری
خانم خوبان به خداای پول قرض کردم ازپسرم انشالله خداجوابش بهت بده
14:20
نیروی ساده وراننده و حراست درکارخانه مواد غذایی
استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)شرکت تواید کنسرو و مواد غذایی✨ کارخانه معتبر درقسمت بسته بندی وخط تولید: ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق دارای۳روزمرخصی باحقوق دارای جاخواب تمیزبات...
1404/11/17
کار در منزل کار آفرینان برتر هم کلاه برداره گول نخورین
هر کار در منزلی که اولش پول  میخواد کلاه برداریه
09:26
زهره بشپول
امنه یوسفی
برای وام ازم 30میلیون گرفت ولی وامی پرداخت نکردجنده کلاهبردار
ای وای آخه چرا شما اینقدر زودباورید،چرا زود پول میزنید به حسابشون
16:20
1404/11/18
میناشاهی
کسی از رها شعبانی کار گرفته ثبت نام میگه 350 ، مشکوکم بهش
13:11
کار در ترکیه آقایان و بانوان اتباع
باسلام استخدام بانوان واقایان اتباع هم با ویزا می‌بریم ترکیه کار ساختمانی 30هزارلیر ماهانه کاشی کار 50هزار لیر ماهانه رستوران 32هزار لیر ماهانه بسته بندی 28هزار لیر ماهانه نظافت کار هتل 30هزار ...
میناشاهی
کسی ازرها شعبانی تو روبیکا کار گرفته؟ میگه ثبتش 350 من مشکوکم؟؟؟
13:12
میناشاهی
والا آدم نمیتونه اعتماد کنه خاک توسرشون
13:12
میناشاهی
دوستانی ک ب من پیام میدن میگن شما کلاهبرداری لطفا دقت کنین بهتون حق میدم منم شعبانی ام ولی پرستو شعبانی نیستم من رها شعبانی هستم خانوم پرستو شعبانی کلاهبرداره و در حال پیگیری از سمت پلیس فتاس این مجوز ک گذاشتم هم مجوز فیک این خانوم هس پس لطفا ب ادمینا و ب من توهین نکنین 
 ما کارمون معتبر و شرکتی هس 

آدرس حضوری
تهران خیابان آزادی خیابان جیهون بین طوس یاسمین پلاک 615
شرکت بسته بندی پونیشا

ازینجا کسی کار در منزل گرفته؟؟
13:17
دو نفر خانم مجرد جهت کار در کارگاه تولیدی
به دو نیرو خانم مجرد جهت کار در کارگاه تولیدی سنگ مصنوعی در مرکز شهر از ساعت هشت تا یک صبح، یا یک تا شش بعدازظهر نیازمندیم حقوق ۷ تومن کار تولید مواد زدن بسته بندی کردن کارهای سنگ مصنوعی
دوشنبه 28 بهمن 1404، ساعت 05:34