دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل خانم خوبانی

بسته بندی

1404/08/07
فرشته فرهنگیان
آیا این شرکت وجود داره چون منم پول واریز کردم
13:48
2 پاسخ
1 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
1404/08/10
کاربر
سوال منم همین بود ، توی این دو روز جواب شما رو دادن یا براتون محصولی ارسال کردن ؟
11:59
2 تایید
1404/08/11
هادی قنبری
سلام این شرکت وجود داره یا کلاه بردارن
15:49
1 تایید
1404/09/02
حسن حسنی
فرشته فرهنگیان
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
12:40
2 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
1404/09/03
زهرا گ
این شرکت های بسته بندی در تلگرام همه کلاه بردارن من خودم نزدیک ده میلیون ریختم رفتم شکایت کردم بلاک کردن به عناوین مختلف پول میگیرن گول نخورید 
17:39
1404/09/04
همه این بی شرفا کلاهبرداری میکنن اصلا پول واریز نکنید بسته بندی لوازم منزل کار آفرین برتر ،،،،خانوم مومنی،جهانی، صیادی و غیر 
02:58
1404/09/20
امیر حسین دهقان قُطرُمی
نمی دانم چطور پلیس فتا این شرکت‌ها را تایید می کنند که اینطوری مردم را سر کیسه می کنند 
15:29
بسته بندی
سلام نیروی خانم زرنگ جهت کار بسته بندی از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در کارگاه روزی ۶۰۰ کار می کنید مجرد باشه بدون حاشیه سن از ۱۸ الی ۳۰ # اتباع غیر مجاز کار داده نمی شود # #نیروی ضعیف و ‌..‌‌......
امیر حسین دهقان قُطرُمی
حسن حسنی
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
شما انجام‌دادید؟
15:33
1 پاسخ
امیر حسین دهقان قُطرُمی
شما انجام‌دادید؟
منم زدم توی ایتا امیدوارم که دستگیرشون کنند 
19:55
2 پاسخ
1 تایید
1404/09/21
امیر حسین دهقان قُطرُمی
فرشته فرهنگیان
با سلام و احترام خدمت حضرتعالی، این شرکت اصلا وجود خارجی نداره مگر که از مراجع قضایی پیگیری کنید 
05:57
طراحی لیبل و اصلاحات
سلام این عکس توسط هوش مصنوعی طراحی شده .( یک لیبل برای پک های قهوه هست که روی جعبه چسبانده میشود ) میخواهم در سایز 8*8 باز طراحی بشه . لوگوی خودم جای لوگو بالا قرار بگیره. بجای mr.caffee حرف mrcaffee...
1404/09/24
فاطمه اسدپور
واقعا که ادم های عوضی هستن شعبانی باقری خوبانی مرادی همشون 
11:57
1 تایید
م پیوندی
سلام 
منم برای شرکت نگین اندیشان که شماره ثبت هم داره پول واریزکردم  همشون کلاه بردارن خانم زارع شهبازی حرومشون باشه

15:54
1404/10/07
bhar mmzr
این خانم کلاه بردار هست لطفا عزیزانی که پول زدین 
داخل سایت فتا قسمت گزارش مردمی ،و داخل سایت دادستانی کل کشور قسمت گزارش مردمی قسمت فضا مجازی ثبت کنید شکایتتون رو تا پیگیری بشه 
06:59
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دورکاری فعال است حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان خانم و اقا مورد پذیرش
bhar mmzr
داخل سایت پلیس فتا و دادستانی کل کشور ثبت کنید پیگیری میکنن
07:01
1404/10/14
سلام ازمن هم هفت میلیون کلاهبرداری کردند،هی خردخردپول واریزکردم،پنجشنبه 1404/10/11بود،هی به بهانه های مختلف می‌گفتند باید4 تومن دیگه واریزکنید،الانم هرچی پیام میدم جواب نمیدن،
چطور باید از طریق ایتا شکایت کنم؟
09:05
مجید قرائتی
همش کلاهبرداری هست به امام حسین
13:00
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه آیی از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری فعال است حقوق ماهی ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات آقا و خانم مورد پذیرش
1404/10/15
حسن حسنی
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
چطوری بزنیم وزارت اطلاعات رو چطور پیدا کنیم تا گزارش بدیم 
08:11
1 پاسخ
چطوری بزنیم وزارت اطلاعات رو چطور پیدا کنیم تا گزارش بدیم
توی سرچش بزن میاد 
11:26
1404/11/02
فاطمه کشاورز
سلام من آگهی بسته بندی زرشک داخل دیوار دیدم پیام دادم گفتن باید دریافت حقوقتون کارت پاسارگاد بگیرین بد ک باکلی تلاش چون رمز عبور ونام کاربری میخواست تونستم بزنم بهم گفتن ماام باید توسیستم ثبت نامت کنیم منم از همه جا بی خبر ک وام میدن بلافاصله بعد افتتاح حساب گفتم خب کارت خالییو میخواد چیکار کنه رمزعبورو دادم بعد حدودا 1ماه پیام واسم اومدازطرف بانک ک بابت تاریخ سررسیدتسهیلات باید پرداخت کنی تازه فهمیدم ک طرف کلاهبردار بوده ته دلم ی کم شک کردم ولی نبایداعتماد میکردم خدا لعنتش کنه بابچه کوچیک اسنپ گرفتم رفتم بانک پرداخت کردم
21:35
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سه‌شنبه 8 بهمن 1404، ساعت 02:48