دنبال کن

کار در منزل برای بانوان

بسته بندی

1402/10/18
سارا رخ فروز
من یک خانم هستم وشرایط کار در بیرون از منزل را ندارم ومیخوام درمنزل کسب درآمد کنم 
17:11
1 پاسخ
9 تایید
کارگاه خشکشویی
کارگر ساده
به تعدای خانم جهت تا و بسته بندی ملحفه نیازمندیم نیمه وقت و تمام وقت
1402/10/19
دنیا محمد ی
سلام وقتتان بخیر خانم افغانی 24 ساله شرایط کاری را در بیرون ندارم می‌خوام در منزل خودم کار کنم لطفاً یه کاری را رهنمایی برم کنین ممنون میشم خیلی به کار نیاز دارم
06:44
3 پاسخ
2 تایید
1402/10/20
ساجده تبرزن طبری
سلام من دنبال کار بسته بندی هستم 22سالم کاری رادربیرون ندارم میخوام درمنزل خودم کار کنم ممنون میشم خیلی به کار نیاز دارم
09:49
4 تایید
Asmat
سلام یه خانم خانه دار 38 ساله هستم  دنبال کار بسته بندی در خانه هستم قبول میکنم خیلی به این کاراحتیاج دارم خیلی 
11:42
2 تایید
بسته بندی
بیمه دارد سرویس دارد
سلام من ب دنبال کار بسته بندی هستم 40 سال دارم امکان کار بیرون از خانه رو ندارم
13:12
4 تایید
1402/10/21
فاطمه معجنی
سلام من یک خانم هستم به کار در منزل نیاز دارم
پاک کردن حبوبات،بسته بندی جوراب. اگر موردی بود من می توانم.
17:58
2 تایید
فاطمه معجنی
من از درگز هستم به کار نیاز خیلی زیادی دارم.
18:00
طراحی قالب پاکت و اصلاح خط برش
طراحی قالب پاکت و اصلاح خط برش . مکان خط های قالب تغییر کند و یک پرفراژ روی آن قرار گیرد
1402/10/22
سلام 
من دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب و یا کار بافتنی تعداد ما هم زیاد است کار به زود ترین فرصت تحویل می‌دهیم 
10:18
1 تایید
هانیه سلمانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم 28ساله
10:59
1 تایید
شقایق رضایی
سلام خانوم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ورامین با سپاس
11:33
بسته بندی
بسته بندی محصولات کادویی شرکت خصوصی با محیطی امن و سالم نیاز مند 1خانم برای بسته بندی ساعت کاری 8.30الی 17 حقوق قانون کار شرایط سنی از 20الی32سال آذربایجان شرقی تبریز خیابان بهار رو به روی بانک ک...
شقایق رضایی
سلام خانوم هستم امکان کار در بیرون ندارم پیشوا (ورامین)هستم بسته بندی باشه و زود هم تحویل میدم 🙏
11:35
1402/10/23
سلام منم شرایط بیرون از منزل ندارم خیلی دوست دارم تو خونه کار داشته باشم یعنی نیاز دارم
20:15
1 تایید
1402/10/25
سمانه عزتی
من یه خانم هستم شرایط کار در بیرون ندارم . اگه ممکنه و کاری در منزل مثل بسته بندی و...سراغ دارید در خدمتم .
05:00
طراحی لیبل رو ظروف جار
برای بسته بندی مکمل های تغذیه ای مکمل تغذیه کودک 6 تا 12 ماه با برند هورانیک Huranik طرح تلفیق سنتی و مدرن باشه و القای اینکه تمام مواد استفاده شده در این مکمل غذایی صد در صد طبیعی هستند. ترکیبات: سوی...
1402/10/26
فاطمه شعبان نیا
سهیلا جهنده
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام لطفا معرفی کنید
من یک خانوم هستم کاردرمنزل میخوام
08:56
1 تایید
1402/10/27
زینب غلامی
سلام خانمم نیازمندکاردرمنزلم
11:02
1402/10/28
مریم احمدی نژاد
دنیا محمد ی
سلام وقتتان بخیر خانم افغانی 24 ساله شرایط کاری را در بیرون ندارم می‌خوام در منزل خودم کار کنم لطفاً یه کاری را رهنمایی برم کنین ممنون میشم خیلی به کار نیاز دارم
خانم های عزیز سلام وقت بخیر دوستان کاردرمنزل دارم برای اطلاعات بیشتربامت تماس بگیرید0**** 
23:23
1 پاسخ
بسته بندی
بسته بندی شلوار بچه گانه نیرو اقا باشه شرایط سنی 15 الی 20 سال حقوق 10 تومان الی 15 تومان
1402/10/30
بهناز نجف زاده
مریم احمدی نژاد
خانم های عزیز سلام وقت بخیر دوستان کاردرمنزل دارم برای اطلاعات بیشتربامت تماس بگیرید0****
سلام برا کدوم‌شهر؟
11:43
ثریا
سلام من یک خانوم هستم امکان کار دربیرواز منزل رو ندارم دنبال کار بسته بندی هستم آدرسم درپاکدشت خاتون آباد زندگی میکنم و38 سالمه. 
15:14
روشنک خیرابادی
خانمم 25 ساله شدیدا به کاردرمنزل احتیاج دارم
17:41
1 پاسخ
آینه سازه ایرانیان
کارگر ساده
نیرو جهت بسته بندی اجناس و مونتاژکاری ساده
روشنک خیرابادی
سلام وقتتون بخیر خانم 25ساله هستم نمیتونم بیرون کارکنم به کاردرمنزل خیلی احتیاج دارم
17:43
1 تایید
رباب سعیدی نامداری
سلام یه خانم 34ساله هستم جویای کار درمنزل هستم، بسته بندی هرچی باشه میتونم انجام بدم، خیلی نیازمندکار هستم
17:55
خدیجه حامدی مکرم
من یک خانم هستم کار در منزل میخوام 
20:07
خانم برای بسته بندی کفش
به یک خانوم جهت کار جمع کنی کفش (تمیز و بسته بندی کردن کفش)استخدام داریم
1402/11/01
فاطمه نبی زاده
سلام من خانم هستم و شرایط کار در بیرون از،منزل رو ندارم میخوام تو خونه کار کنم مثل بسته بندی حبوبات یا جوراب یا پوشاک مشهد هستم
03:59
وحید پورپناهی
سلام وقت بخیر خانم هستم برای کار در منزل بسته بندی وامثال نفراتمون هم زیاده وزود تحویل میدیم
10:53
مهدیه
سلام من خانم هستم دنبال  کار بسته  بندی هستم  از کاشان درصورت  کار668ایتا bhar@
14:44
بسته بندی لوازم اشپزخانه
استخدام نیروی خانم بسته بندی لوازم اشپزخانه
1402/11/02
مریم ..
من به کار در منزل نیاز دارم ترجیحا بسته بندی لباس و جوراب یا لوازم تحریر ،سرپرست خانواده هم هستم داخل کرج حصارک ممنون
03:27
کاردرمنزل 
06:51
1402/11/04
فاطمه اکبری
سلام به کار بسته بندی در منزل نیازمندم وضع مالی مون خوب نیست مشهد زندگی میکنم 
00:36
1 تایید
استخدام نیروی بارگیری و بسته بندی
استخدام نیروی بسته بندی و بارگیری در شهرک صنعتی سه راهی مبارکه شرایط: آقا حداکثر 40 سال دارای نیروی جسمانی بالا و سلامت کامل(کار فیزیکی میباشد) ساعت کاری 12 ساعته شیفتی مزایا : حقوق از 25 میلیون پر...
1402/11/11
مونا شعبانی
سلام من کار در منزل میخوام که حقوقش منصف باشه شرایط کار در بیرون منزل رو ندارم
11:05
1402/11/14
محمدرضا عشقی
دنیا محمد ی
0**** 
08:35
محمدرضا عشقی
من در مشهد تعدادی خانم نیاز دارم 
08:40
خدمات فروشگاه
بسته بندی،تحویل ،چیدمان اجناس و نظافت مغازه
محمدرضا عشقی
بسته بندی لباس زیر زنانه
08:42
1402/11/15
سلام یه خانم خانه دار هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
16:10
سلام من یک خانم خانه دار هستم 28 ساله و شرایط کار در بیرون منزل رو ندارم و نیازمند کار درمنزلم
17:42
استخدام انبار دار شرکت تولیدی
استخدام انبار دار در شرکت تولیدی چاپ و بسته بندی سابقه ۳ سال به بالا اشنایی با برنامه سپیدار و سیستم ادرس . شهرک صنعتی خیراباد بهرام مصیری صنعت ۶ چاپ و بسته بندی پویا
معصومه دهقاني محمدابادی
من معصومه دهقانی ا ماد ه کار درمنزل 0**** 
22:58
1402/11/16
سلام کار بسته بندی در منزل میخوام
21:22
1402/11/17
حدیثه نوری
سلام دنبال کار هستم در روستا زندگی می کنم 17 سالمه به کار خیلی نیاز دارم 
05:37
بسته بندی غذا
به یک نفر پکر جهت کار در رستوران نیازمندیم باحقوق عالی همراه با جای خواب صبحانه وناهار وشام
سلام من دنبال کاردرخانه هستم خیلی احتیاج دارم 
05:43
فاطمه صمدی
سلام من به کار نیاز دارم لطفا اکر باشد به من بکیر خانه باشد بسته بندی یا هر چیزی دیکر
13:09
1402/11/20
آمنه نظری
سلام وقتتان بخیر من یه خانم خانه داراتباه هستم پام شکست کار بیرون نمیتونم کار درمنزل میخوام ممنون میشه اگه کاری هست بهم بگین خیلی دستم گیره نیاز به کاردارم
15:04
ب تعدادی نیرو جهت بسته بندی در کارگاه
ب تعدادی نیرو جهت کار درکارگاه نیازمندیم حقوق بالا ساعت کاری 8الی 18 فقط تماس بگیرید جای خواب دارد
آمنه نظری
سلام وقتتان بخیر من یه خانم خانه داراتباه هستم پام شکست ممنون میشم که اگه کاری بسته بندی در منزل بودبهم بگین خیلی نیاز به کاردارم
15:06
1 تایید
1402/11/21
سلام، خدمت شما، من آیناز هستم شرایط کار دربیرون ازخانه راندارم خواهشا، اگه کار درمنزل دارید به ما معرفی کنید مثل لباس بیمارستان کارهای راسته دوزی خیاطی دوخت رو بالشتی یا هر چیز دیگه ازجمله اینا 
04:15
6235
04:15
اتوکار و سرپرست بسته بندی تیشرت
با سلام به چند نفر خانوم و اقا برای کار در کارگاه بسته بندی لباس زنانه نیازمندیم حقوق بسته بند و وسط کار ۱۲ ملیون حقوق خانوم مسلط به سرپستی بسته بندی ۱۵ ملیون ساعت کار ۸ صب تا ۶:۳۰ عصر سرپرست بسته بن...
زهرا هداوند
سلام من دستگاه پرس و ترازو دیجیتالی دارم نیاز به کار
بسته بندی نیاز دارم ممنون می شوم طرف آبشار دوم ساکن هستم
09:15
1402/11/22
سلام فرحناز هستم ب کار در منزل احتیاج دارم سپاسگزارم
19:29
1 پاسخ
مریم اسدی
سلام خانم هستم دنبال کار درمنزل میگردم
20:56
کارگر تولید
شرکت تولیدی سیم و کابل رساناتک طلایی نیازمند نیروهای زیر می باشد: اپراتور فاین اپراتور بانچر اپراتور تولید مسئول کنترل کیفیت اپراتور بسته بندی دارای ناهار ، سرویس رفت و برگشت پاداش واریز حقوق منظم ب...
1402/11/23
محبوبه ترابی
سلام من محبوبه ترابی هستم درامد خیلی کم داریم و خیلی خیلی به کار نیاز دارم خواهش میکنم اگر کار بسته بندی در منزل هست من را خبر کنید 
06:17
فاطمه میرباقری
سلام من خانوم هستم امکان کار در بیرون رو ندارم (ملایر) هستم بسته بندی باشه زود تحویل میدم
10:40
1402/11/24
زهرا نعمتی
بدنبود 
04:56
بسته بندی بستنی (سرویس بیمه غذا)
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده آقادرکارخانه بستنی دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ۸ساعت کار(۸ صبح تا ۴ ظهر) ✅جای خواب مجهز و تمیز برای شهرستانی های عزیز ✅وعده غذایی۳ وعده ✅️بیمه تامین اجتماعی وتک...
لیلا جواهری
سلام من تهران  افسریه   هستم  22سالمه  بسته بندی در منزل  هرچی باشه انجام  میدم خیلی  احتیاج دارم 
06:26
1402/11/27
باسلام من مادردوتافرزندهستم همسرم فوت شده به کاردرمنزل احتیاج دارم 
07:43
1 پاسخ
مهر یزدان
سلام وقت بخیر خانم افغان 18 ساله شرایط کار در بیرون ندارم کار در منزل میخوام 
11:50
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم شرایط کاردر بیرون را  ندارم اگربسته بندی نخ یااسباب بازی ویاموادغذای خشکباردارین مادرخدمت تون هستیم. 
18:42
1402/11/29
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم بچه کوچیک دارم و شرایط کار در بیرون ندارم 
12:22
1402/11/30
سیمه ع
سلام منم میخوام توخونه کار کنم 
14:19
استخدام نیروی آقا در انبار مواد غذائی
استخدام نیروی آقا در انبار مواد غذایی در تهران مزایا و شرایط کاری : سه وعده غذای رایگان 3 روز مرخصی با حقوق در ماه پایه حقوق 17 تا 23 میلیون تومان دارای بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی ساعت کاری 08:0...
سیمه ع
بسته بندی جواب بسته بندی  هرچی باشه انجام میدم
14:21
1402/12/09
ثریا سلطانی
سلام خدمت شما من نیاز دارم کار در منزل اگر کار خیاطی باشد بیست چهار سال سابقه دارم  هر نوع لباسی را میدوزم
01:33
زهره نیازی
سلام خسته نباشید من خانم خانه هستم شرایط کار در بیرون ندارم میخوام در منزل در آمد کنم کاری بسته بندی 
16:27
شرکت صنعت بسته بندی کیسان پاک(سهامی خاص) | Keysun Pak
مدیر منابع انسانی | Human Resources Manager
وظایف و مسئولیت‌ها: طراحی و پیاده‌سازی سیاست‌ها و فرآیندهای منابع انسانی مطابق با اهداف سازمان. ایجاد رویه‌های جذب، انتخاب و استخدام نیروهای جدید. شناسایی نیازهای استخدامی و برنامه‌ریزی فرآیند جذب. هم...
زهره نیازی
بسته بندی جوراب هرچی باشد انجام میدم 
16:29
زهره نیازی
چرا جواب نمیدین ؟ 
16:31
طیبه جلیلی
سلام وقتتان به خیر من یک خانم با دوتا بچه مدرسه‌ای شرایط کار در بیرون از منزل را ندارم  میخواهم اگه شرایط هست کار در منزل کسب درامد کنم
18:48
کارگر ساده
به یک جوان جهت کار در عطاری برای نظافت و بسته بندی
طیبه جلیلی
سلام من یه خانم خانه دار هستم شرایط کار در بیرون از منزل را ندارم نیازمند کار در منزل هستم
18:50
1 پاسخ
1402/12/10
چنور قادرمزی
سلام من خانم 40 ساله هستم به کار در منزل احتیاج دارم ممنون
07:39
1 پاسخ
رها احمدوند
سلام 4 نفر خانم هستیم کار در منزل انجام میدیم ساکن سراسیاب مارلیک
لطفا بگید از کارپیشه تماس گرفتین
21:09
چرخ کار ماهر(راسته دوز و زیگزال دوز)
چرخ کار ماهر زیگزال دوز و راسته دوز و وسط کار و بسته بندی کار ماهر جهت کار در تولیدی پوشاک زنانه
1402/12/12
ملیکا رضایی
سلام 
08:17
ملیکا رضایی
ببخشید میخوام استخدام شم 
ملیکا رضایی
برای کار در منزل
1 پاسخ
بهشت قندیل (چای دو غزال)
کارشناس برنامه ریزی فروش
شرکت بهشت قندیل نماینده انحصاری محصولات دو غزال در ایران جهت تکمیل کادر تخصصی خود در استان تهران در محیطی فعال و پویا دعوت به همکاری می نماید.: کارشناس برنامه ریزی فروش کارشناس برنامه ریزی فروش جنسیت...
1402/12/13
فاطمه مرادی
سلام خونوم هستم دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم با سپاس
14:10
فاطمه مرادی
سلام 20 سالمه خانم هستم نیاز به کار در منزل دارم لطفاً راهنمایی کنید
14:15
1 پاسخ
1402/12/15
سلام من یه خانمی هستم بخاطر بی سرپرستی احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم معرفی کنین لطفا بزرگی میکنین 0**** این شماره تماس من
09:12
آقا یا خانوم جهت بسته بندی و پشتیبانی پاره وقت
یه یک نفر آقا یا خانوم جهت بسته بندی سفارش های فروشگاه اینترنتی نیاز داریم (بسته بندی ها سایز کوچک و لوازم دیجیتال هستند)کار سبکیه که روزانه تقریبا ۲ تا ۳ ساعت کاری هست که حقوقش ۳ تا ۴‌ تومنه در صورت...
سلام عصر بخیر من خانم هستم و به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون میشم معرفی کنید
13:25
1402/12/21
سلام من دنبال کاردرخانه استم هرکاری باشد انجام میدم
16:16
سلام من خانم استم دنبال کاردرمنزل استم
16:18
نیازمند نیروی بسته بندی انبار
سلام نیازمند نیروی بسته بندی در انبار فروشگاه اینترنتی هستیم جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
رقیه باقری
سلام یه خانم خانه دارم نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم
18:10
1402/12/22
الناز بازگیر
سلام خسته نباید هنوز نیرو لازم دارید 
02:25
سحر محمدی
سلام  من  از  سرخس  هستم  چند نفر بیکار در خانه هستیم  شرایط کار بیرون رو نداریم   متقاضی  کار بسته بندی در منزل هستیم  لطفا  اگه کسی کاری سراغ داره راهنمایی  کنه
06:51
خانوم برای بسته بندی پاره وقت و پاسخدهی مشتری
استخدام نیروی خانم برای همکاری در انلاین شاپ پوشاک زنانه ما به دنبال یک خانم جوان، باانرژی و علاقه‌مند به کار تیمی هستیم تا در کنار تیم ما در یک محیط کاری امن و زنانه همکاری کند. ✅ شرایط و مسئولیت‌ه...
فاطمه یلمه
سلام خانم خانه دار هستم و دنبال یه شغلی هستم که توی خونه باشه و بیرون کاری نداشته باشه
09:36
2 پاسخ
محمد صمدی
فاطمه یلمه
سلام خانم خانه دار هستم و دنبال یه شغلی هستم که توی خونه باشه و بیرون کاری نداشته باشه
0****  
23:23
1402/12/23
زهرا عباسی
سلام من یه خانوم 37 ساله هستم دنبال کار در منزل واسه بسته بندی میگردم با پنج تا بچه واقعا بهش نیازدارم 
09:49
کارخانه تولید و بسته بندی ( آقا و خانم )
باسلام از آقا و خانم حدود ۲۰الی ۵۰ساله جهت کار در کارخانه تولید و بسته بندی سبزی سالاد در محدوده قرچک دعوت به همکاری میکند. حقوق بیمه سنوات طبق وزارت کار سرویس رفت برگشتند در محدود پوینک خیرآباد ...
1402/12/24
نگار روحی فرد
سلام وقت بخیر من در استان اردبیل زندگی میکنم 21سال دارم و نیاز به کار در منزل دارم اگه شعلی بود لطفا راهنمایی کنین اگه کار بزرگی باشه تعدادنفرات زیادی هم داریم سابقه کار در بسته ماسک و سبزی را هم دارم
08:39
1402/12/27
محدثه رخشانی
سلام جویای کاردر منزل. هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم چمستان ولیرکان
04:18
1 پاسخ
1403/02/05
فاطمه فلاح
سلام خانمی هستم دنبال کار هستم که در منزل انجام بدم 
07:17
1 پاسخ
منشی و بسته بند
همکار خانم جهت آماده سازی و پرس کردن غذاو بسته بندی جهت همکاری در تهیه غذا حداکثر سن ۳۵ سال ترجیحا ساکن محدوده منطقه ۲ و ۵ منظم و دقیق با حضور ذهن در حین کار با روحیه کار تیمی با بیمه تامین اجتماعی ...
1403/02/06
غزل معصومی
سلام خسته نباشیدخانم38ساله هستم ویک دختر19ساله نیاز به کار درمنزل دارم ممنون میشم معرفی کنید
12:38
1 پاسخ
1403/02/11
صدیقه شریعتی
سارا رخ فروز
من یک خانم هستم وشرایط کار در بیرون از منزل را ندارم ومیخوام درمنزل کسب درآمد کنم
سلام.برای آشنایی با شرایط کارتماس بگیرید.0930/191/5654
22:36
صدیقه شریعتی
دنیا محمد ی
سلام .
کد ملی دارین؟
22:36
همکار خانم بسته بندی و پشتیبانی فروش اینترنتی
فروشگاه اینترنتی لواشک و ترشک با زیرساخت و درگاه های فروش پیشرفته جهت تکمیل تیم پردازش و پشتیبانی خود از تعدادی خانم منظم و فعال دعوت به همکاری مینماید: ⚛️شرایط استخدام ✅️فقط خانم ، مجرد ✅️فقط ساکن ش...
صدیقه شریعتی
روشنک خیرابادی
خانمم 25 ساله شدیدا به کاردرمنزل احتیاج دارم
سلام.برای آشنایی با شرایط کارتماس بگیرید.0930/191/5654(بسته بندی نیست)
22:38
صدیقه شریعتی
سلام فرحناز هستم ب کار در منزل احتیاج دارم سپاسگزارم
22:39
صدیقه شریعتی
باسلام من مادردوتافرزندهستم همسرم فوت شده به کاردرمنزل احتیاج دارم
22:39
استخدام نیروی خانم یا آقا برای ثبت سفارش
- ما در مجموعه ای حرفه ای به دنبال نیروی فعال هستیم در حوزه های زیر: • ثبت سفارش • پشتیبانی و فروش • ارسال و بسته بندی لطفا رزومه و شماره تماس خودتون رو داخل چت ارسال کنید برای هماهنکی شرایط همکاری: ب...
صدیقه شریعتی
طیبه جلیلی
سلام من یه خانم خانه دار هستم شرایط کار در بیرون از منزل را ندارم نیازمند کار در منزل هستم
22:40
صدیقه شریعتی
چنور قادرمزی
سلام من خانم 40 ساله هستم به کار در منزل احتیاج دارم ممنون
صدیقه شریعتی
ملیکا رضایی
برای کار در منزل
بسته بندی سبزی خشک
کاردرمنزل بسته بندی سبزی خشک ××ثبت رایگان حقوق عالی ۸الی ۱۲ تومن هفتگی هم پرداخت میشه حقوق هیچ هزینه ی هم پر...
صدیقه شریعتی
فاطمه مرادی
سلام 20 سالمه خانم هستم نیاز به کار در منزل دارم لطفاً راهنمایی کنید
صدیقه شریعتی
فاطمه یلمه
22:41
صدیقه شریعتی
محدثه رخشانی
سلام جویای کاردر منزل. هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کارکنم چمستان ولیرکان
22:42
نیروی خانم بابت نظافت و بسته بندی و فروش
نیروی پا به کار مغازه لوازم قنادی ساعتی ۴۰ت با کار خوب بیشتر میشه دستمزد
صدیقه شریعتی
غزل معصومی
سلام خسته نباشیدخانم38ساله هستم ویک دختر19ساله نیاز به کار درمنزل دارم ممنون میشم معرفی کنید
صدیقه شریعتی
فاطمه فلاح
سلام خانمی هستم دنبال کار هستم که در منزل انجام بدم
1403/02/12
نادیا اصل مرادی
سلام من ی خانم 26 ساله خانه دار هستم  شرایط بیرون منزل ندارم  نیاز ب ی کار در منزل دارم 
13:12
نیازمند طراح
به نام خدا ما یک شرکت لبنی هستیم که نیازمند طراح جهت پوستر ،طراحی لیبل،طراحی بسته بندی محصول و تبلیغات سایت ،تولید محتوا و.... هستیم لطفا نمونه کارتون رو واتساپ ارسال کنین تشکر
نادیا اصل مرادی
سلام خانم26ساله هستم ازگرگان. ب ی کار درمنزل نیاز دارم 
13:15
سلام
زمفیرا هستم کار بسته بندی در منزل
استان گیلان. رودبار
با تشکر
13:30
1403/02/15
منیجه محمدپور
سلام کار در خانه لازم دارم بسته بندی چیزی باشه
23:21
نیروی کار
نیروی آقا حداکثر سن ۳۵ سال شهرک صنعتی مناظریه ویلاشهر حقوق بیمه عیدی طبق اداره کار بسته بندی و مونتاژ سرویس ندارد
منیجه محمدپور
کار لازم دارم بسته بندی چیزی باشه میتونم کار کنم 
23:22
1403/02/16
کوثر صداقت طلب
سلام دونبال کار بسته بندی هستم در منزل جایزان
15:38
سلام خانم هستم دنبال کار در منزل هستم محدوده رباط کریم شهریار ممنون میشم سراغ داشتین اطلاع بدین
20:54
بسته بندی شلوارجین
دکمه زن پرچ زن بسته بند قیچیق زن 0935XXX5150(نمایش کامل)
1403/02/17
نگین حاتمی
سلام خانوم هستم نیازمند کار درمنزل هستم 20سالمه 
10:10
نگین حاتمی
سلام خانم هستم 20سالمه  به یه شغل در خانه نیازمندم 
10:13
1403/02/19
سلام خانم هستم 31ساله به کار در منزل احتیاج دارم لطفاً راهنماییم کنید
13:48
بسته بندی شلوار جین
پرچ زن دکمه زن بسته بند قیچیق زن وسط کار 0912XXX4967(نمایش کامل)
سلام خانم هستم31 ساله ساکن اصفهان به کار در منزل احتیاج دارم لطفاً راهنماییم کنید 
13:49
1403/02/20
فاطمه قلیزاده
سلام من یه خانم هستم کار تو منزل لازم دارم شرایط کار در بیرون رو ندارم لطفا راهنمایی کنید 
11:51
فاطمه ممی زاده
سلام من یک خانم بیست ساله هستم به یه شغل کار در منزل نیاز دارم شرایط من جوری شده که نمیتونم بیرون از خونه کار کنم هر شرطی هم باشه من قبول میکنم 
12:59
1 پاسخ
کارگر ساده جهت تولیدی اتو بسته بندی
به تعدادی خانم جهت تولیدی تی شرت مردانه برای انجام خدمات اتو و بسته بندی نیازمندیم بدون نیاز به سابقه کاری با درآمد عالی
محمد صمدی
فاطمه ممی زاده
سلام من یک خانم بیست ساله هستم به یه شغل کار در منزل نیاز دارم شرایط من جوری شده که نمیتونم بیرون از خونه کار کنم هر شرطی هم باشه من قبول میکنم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:29
1403/02/21
نگین احمدزاده
سلام.من ی خانم  هستم شرایط بیرون برای کار رو ندارم تقاضای کار بسته بندی در خانه رو داشتم.استان گیلان شهر رشت.ممنون از برنامه خوبتون
02:08
سمیه عبدلله پور
سلام من یه خانوم هستم وشرایط کاربیرون را ندارم ودرمنزل کسب درآمد کنم 
07:28
تکمیل ظرفیت نیرو در کارخانه تولیدی قطعات خودرو
بنام خدا شرکت تولیدی قطعات خودرو در نظر درنظر دارد جهت تکمیل نیروهای واحد های خود در اکثر زمینه ها با شرایط زیر اقدام به پذیرش نیرو کند: قسمت های بسته بندی ،تولیدی،انبار داری، فروش،اداری،اپراتور دستگا...
سمیه عبدلله پور
سلام سمیه هستم توروخدا یه کار در منزل بسته بندی میخوام انجام بدم اگه کار در منزل بسته بندی چیزی هست من درخدمتم
07:31
1403/02/22
سلام دنبال کار بسته بندی هستم شرایط اقتصادی خوبی ندارم و دوتا بچه کوچیک دارم بیرون نمیتونم کار کنم ،اگر کاری سراغ دارین ممنون میشم
20:27
1403/02/23
خسروان
نیاز کار در منزل دارم 37
06:48
بسته بندی پای مرغ در کشتارگاه
نیروی خانم باشه
سلام نظیف محمودی هستم دنبال کار بسته بندی هستم‌خخخخخخخلللللییی‌نیاز‌دارم‌نمتونم‌بیرون‌کار‌کونم‌‌سند‌28ساله‌
10:07
افسانه فلاح
من  خانم خانه دار هستم در هشتگرد قدیم
و علاقه مند به کار در منزل هستم وبسیار در کار دقیق
ومنظم هستم ودوست دارم کسب درامد داشته باشم بسیار خوش قول وآن تایم هستم  ودیپلمه هستم خیلی مشتاق کار مناسب با در امد مناسب هستم فلاح هستم
13:07
افسانه فلاح
7273
13:08
استخدام نیرو آقا جهت کادر نمایندگی تیپاکس
متصدی دفتر تیپاکس با سلام به یک نفر آقا ترجیحا ۲۰الی۳۵ساله و فعال و خوش برخورد و منظم جهت همکاری در دفتر تیپاکس نیازمندیم با ساعت کاری ۹صبح تا ۵ عصر و حقوق برای شروع و آموزش فقط ماه اول ۷ میلیون (حقوق...
ایلار بابازاده
سلام من یه خانم هستم شرایط کار در بیرون ندارم اگه ممکنه کاری در منزل مثل بسته بندی سراغ دارید در خدمتم 
20:48
هانیه فیضی
هانیه امامی از تکاب سلام من یه خانم هستم شرایط کار در بیرون ندارم اگه کار درمنزل هست مثل بسته بندی دارید ممنون بگین 
23:01
هانیه فیضی
هانیه امامی
23:02
منشی صندوقدار خانم و کارگر ساده خانم
عرض ادب نیازمند منشی صندوقدار خانم کار کرده و با تجربه جهت شیفت شب ساعت کار ۵ عصر تا ۱۱ شب حقوق حضوری دارای مرخصی ماهانه با حقوق داشتن سابقه کار الزامیست کار با نرم افزار زعفران و اسنپ فود و تپسی ...
1403/06/21
سلام کار در منزل میخواستم 
20:09
1403/06/22
فاطمه شاهمرادی
کار در منزل میخوام 20 سالمه زنجان
15:51
1403/06/24
سمیه پرویزی
سلام من هم به کار در منزل خیلی نیاز دارم شرایط بیرون رفتن از خانه را ندارم و حقوق خوب داشته باشد 
12:28
بسته بندی میوه خشک شده
کار در منزل بسته بندی میوه خشک شده ❌❌ثبت رایگان حقوق عالی ۸ الی ۱۲ تومن .. هفتگی هم میشه پرداخت بشه حقوق هیچ مبلغی هم واریز نمیکنین و کاملا رایگان پاسخگویی فقط تلگرام به این آیدی sadeghii9090
سمیه پرویزی
اسلامشهر هستم 
12:29
سلام من یه خانم خانه دارم امکان کاردر بیرون روندارم میتونم توخونه کارهای بسته بندی انجام بدم
14:47
1403/06/25
سلام من شرایط کاردر بیرون ازمنزل ندارم میخام داخل منزل کارکنم اگه شرایطی دارین ممنون میشم
10:32
استخدام ۴ردیف شغلی نیروی شرکتی
شرکت تولیدی پارس یدک سپاهان تولیدکننده قطعات پلاستیکی خودرو های ایرانی سواری با ۲۵سال سابقه جهت تکمیل پرسنل واحد بسته بندی و چیدمان انبار از بین واجدین شرایط استخدام مینماید. به استحضار میرساند باز...
فاطمه سیر
سلام خانوم هستم 29ساله شرایط کار دربیرون را ندارم دنبال کار درخانه هستم رشت ممنوون 
12:10
1403/10/03
شریفه سبحانی
سلام من به کار در منزل احتیاج دارم تا بتونم برایرفع نیاز فرزندم درامدی داشته باشم ممنون میشم کمکم کنید
14:36
سکینه ملکی
سلام خسته نباشید کاردرمنزل نیاز دارم
18:58
استخدام تعدادی کارشناس فروش
شرکت متعهد و معتبر نان مهر آوران ستاره کویر ،فعال در صنعت توید نان بسته بندی نیازمند است به تعدادی نیروی کارشناس فروش می باشد . وظایف اصلی به شرح ذیل می باشد : 1-جذب و توسعه مشتریان جدید و حفظ روابط ب...
سکینه ملکی
سلام کاردرمنزل نیاز دارم تا خرج فرزندانمو بدم
18:58
1403/10/04
فهیمه شعبانیان
سلام م خسته نباشید من خانومم تنها بایه بچه 12 و سه ساله خیلی به این کار نیاز دارم چون نمیتونن بیرون کار کنم
11:04
شریفه غلامی
من خانوم هستم نیاز به کار درمنزل هستم
11:15
گروه صنعتی ترام بزرگترین مجتمع چاپ و بسته بندی خاورمیانه جهت توسعه سرمایه انسانی جوان و خلاقِ خود،
کارشناس مکانیک
گروه صنعتی ترام بزرگترین مجتمع چاپ و بسته بندی خاورمیانه جهت توسعه سرمایه انسانی جوان و خلاقِ خود، دعوت به همکاری می نماید. عنوان شغل: کارشناس مکانیک مهارت ها و سوابق: فارغ التحصیل رشته مهندسی مکانیک...
فاطمه حیدری
سلام من هم خانوم هستم ب این کاردرمنزل خیلی نیازدارد خیلی
13:08
1403/10/08
لیلا شیخی
سلام من 47 سالم شرایط کار در بیرون ندارم به پولش نیاز دارم
16:59
1403/11/02
من یک خانم خانه دارهستم دنبال کارمیگردم خواهشاکمکم کنید، 
05:16
کارگر ساده خانوم جهت بسته بندی مواد غدایی
به ۲ نفر خانوم فقط اتباع جهت بسته بندی مواد غذایی بصورت پاره وقت نیازمندیم محدوده باغستان چت پاسخگو نیستم فقط تماس ساعت تماس ۱۰صبح الی ۱۲ شب
1404/02/26
سلام‌من‌یک‌مادر‌هستم0شدید‌کار‌در‌منزل‌نیاز‌دارم‌ممنونم
21:45
1404/02/27
وجیهه غفاری ساعی
من خانم خانه دار هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم روزانهه تا 10 ساعت‌می‌تونم کار کنم ساکن‌تبریز هستم
09:56
1404/02/28
سلام وقت بخیر من نیاز مند کاردر منزل بسته بندی لطفان بهم اطلاع بدیدکامرانی 0**** 
18:05
راننده پایه۲،کارگرساده،موزع،شرکت ژله وپاستیل
استخدام کارگر ساده ایرانی راننده پایه 2 موزع، کارگر، برای خط تولید بسته بندی در کارخانه معتبرژله وپاستیل شرایط⬇️ ✔ فقط آقایان ✔ کارگرساده 17 تا 38 سال ✔ راننده ها 22 تا 45 سال ✔ موزع 20 تا 38 سال ✔...
نیره نیکخوی
سلام من یک خانم مجرد بایک بچه هستم نیاز به کار در منزل دارم اگه امکان داره راهنماییم کنین.0**** 
18:24
1404/02/29
سیده خدیجه حسن زاده
سلام ، خانم هستم از مازندران شهر بابل ، نیاز به کار در منزل را دارم، بسته بندی چیزی باشه میتونم انجام بدم،
04:21
نام رابعه سهرابی سهرابی
سلام برای کار در منزلتون تماس گرفتیم
07:34
به نیروی جوان جهت کار درنان فانتزی
به نیروی جوان آقا جهت نظافت. بسته بندی نان در نان فانتزی نیازمندیم
ویدا روشنا
سلام شرایطش چیه من میخام کار شروع کنم
12:27
سلام من خانه دار هستم کار در منزل رو نیاز دارم  بسته بندی  حبوبات
14:26
9120
14:26
استخدام نیروی جوان و مجرب در شرکت لبنیات و بستنی
بنام خدا شرکت بستنی و لبنیات برای تکمیل کادر خود به افراد با شرایط زیر نیاز دارد: 1- شرایط احراز: توانایی کار گروهی – منضبط و متعهد و دارای نظم – دارای سلامت جسمانی سالم_ 2- جنسیت: ((فقط آقا)) 3- محد...
1404/02/30
سلام من دنبال کار بسته بندی هستم 27ساله کاری در بیرون نمی‌خوام می‌خوام در منزل خودم کار کنم ممنون میشم خیلی به کار نیاز دارم 
10:09
مریم حسنزاده
سلام من ی خانم هستم کار در خانه می‌خوام اما سرمایه ندارم
15:11
مریم اسدی
سلام خسته نباشید من از ملایر هستم به کار بسته‌بندی یه کاری که تو خونه خودم باشه احتیاج دارم لطفاً راهنمایی کنید
16:28
نیروی آقا مجرد شهرک سلیمانی
چند نفر نیروی آقا مجرد برای خط تولید و بسته بندی محل کار در شهرک سلیمانی پرداختی یکم هر ماه مطابق با جدول قانون کار تمامی موارد و مزایا شامل می شود ،بیمه دارد،عیدی و سنوات هم تعلق می گیرد مسیر سرویس ...
مریم اسدی
سلام منم یه خانم 39 ساله از ملایر هستم به کار در خانه احتیاج دارم لطفاً راهنمایی کنید
16:30
1404/03/01
کوثر احمدی
سلام  کار در منزل نیاز دارم میشه راهنمایی یا کمک کنید 
07:56
فاطمه رضایی
سلام وقتتون بخیر خواستم اگه کسی کار درمنزل سراغ داره به من معرفی کنه رابط بیرون از خونه کارکردن را ندارم مرسی اگه کمکم کنید
11:32
استخدام مکانیک تجهیزات صنعتی
استخدام آقا بومی یزد مسلط به تعمیرات دستگاه های بسته بندی و تاسیسات و برق بیمه تامین اجتماعی + بیمه تکمیلی شهرک صنعتی یزد ساعت تماس 8 الی 15
رهرا سمیعی
سلام خانه دار هستم نیازمند کار در منزل 
13:06
1404/03/04
حمیده یعقوبخانی
سلام کار درمنزل بسته بندی میخواستم قزوین کوهین 
09:15
مهلا حسینی
سلام من یک خانم خانه دار هستم دنبال کار بسته بندی در منز
10:57
وسط کار نیازمندیم
قد زدن پارچه ، بسته بندی ، ارسال بار برای خیاط ، .....
مهلا حسینی
منزل هستم 
10:57
1404/03/11
محبوبه کوثری
سلام نیازمند کار در منزل هستیم ممنون میشم معرفی کنید
06:21
دوشنبه 13 خرداد 1404، ساعت 13:25