دنبال کن

کار در منزل خانم شعبانی

بسته بندی

1404/02/30
زهرا رسولی
من نیاز به کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنی شرایط رو؟
20:43
6 پاسخ
3 تایید
تهران
استخدام ارماتوربند
به تعدادی کارگر ساده، نیمه‌ماهر و استادکار ماهر (در زمینه مهار، سیم‌زنی، آرماتوربندی و قالب‌بندی) جهت همکاری در پروژه عمرانی به‌صورت تمام‌وقت نیازمندیم. شرایط کاری: مدت همکاری: حداقل یک سال کار مدا...
1404/02/31
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم  لطفا اطلاع دهید
07:30
3 پاسخ
1 تایید
1404/03/05
محمد صمدی
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم لطفا اطلاع دهید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:50
1 پاسخ
1404/03/06
طاهره پایان
سلام عرض ادب خسته نباشید خدمت شما من یه خانوم خاندارهستم نیازبه کاردرخانه دارم خواهشاکمکم کنیدممنون ازلطف شما
09:54
1 پاسخ
فروشگاه بوش صالح آباد | Bocsh Salehabad
استخدام کارگر بسته بندی (خانم)
کارگر بسته‌بندی خانم (حضوری ) شرح وظایف بسته‌بندی محصولات لوازم آشپزخانه بر اساس استاندارد مجموعه آماده‌سازی سفارش‌ها برای ارسال رعایت دقت در بسته‌بندی جهت جلوگیری از آسیب کالا نظافت و نظم محیط کارگا...
1404/03/07
نازنین حقیقی
عزیزان این خانم شعبانی کلاهبرداره لطفا هرچی گفت گوش نکنید پولی واریز نکنید این خانم شاکی زیاد در پلیس فتا داره
08:43
4 پاسخ
5 تایید
1404/03/08
سلام هنوز استخدامی دارید 
16:05
1 پاسخ
2 تایید
1404/04/20
کلاه بردار بدبخت به هیچ عنوان به این اشغال اعتماد نکنید سه تومن از من گرفت بعد بلاکم کرد 
09:53
2 پاسخ
4 تایید
گوهربافان | Goharbafan
استخدام کارگر ساده (اصفهان)
داشتن سابقه یا مهارت در زمینه های زیر باعث افزایش اولویت استخدام خواهد گردید: -اپراتوری تولید -برشکاری پارچه -خیاطی و دوزندگی -تعمیرچرخ خیاطی -آشپزی مزایا: -امکان دریافت حقوق و مزایا بالاتر از مصوب اد...
این خانم کثافت کلاهبرداری میکنه به هیچ وجه بهش اعتماد نکنین
09:55
حسین موسوی
عزیزان به این حرومزادها اعتماد نکنید پول براشون نزنید کلاهبردارن من پول زدم قبضش هم هست یک مشت کلاهبردارن
16:30
1 پاسخ
حسین موسوی
مهدی فرج زاده هم کلاهبرداره مواظب باشید پولی به حسابش نزنید 
16:32
1 تایید
طراحی و آماده‌سازی لیبل برای چاپ
برای ثبت یک عدد لیبل جهت چاپ . فایل و طرح را دارم.
1404/05/11
زهرا کیوان
یه کلاهبرداری ودزدی بیش نیست اصلا گول حرفاشون رو نخرید تو رو خدا 7 ونیم میلیون پول‌های منو خوردن بعدم که گفتم پولمو بدین کلی فحش هرزه بهم دادن و پدر ومادرم رو هم ناسزا گفتن به اسم‌های شعبانی باقری شعبانزاده سهدانی  نوی تلگرام به عنوان‌ کار ور منزل هستن تو رو خدا گول حرفهاشون ر رو نخورید
11:58
زهرا کیوان
پولامو به بهانه های مختلف گرفتن اول میگن پول بیمه بعد پول باربری بعد پول کار شناسی بارتون بعد پول مالیات حقوقتون بعد که گفتم دیگه آخری رو ندارم کلی فحش دادن وبلاگم کردن در تلگرام
به عنوان کار در منزل  و آن فوری به اسم‌های شعبانی 
شهبانزاده زهره باقری سهدانی  همشون کلاهبرداری 7 ونیم پول‌های منو گرفتن وقتی شاکی شدم کلی فحش هرزه و کیک بهم دادن وبلاگم کردن
12:04
مریم جمشیدی
بچه ها به خوبانی و بهزادی اعتماد نکنید یه مشت دزد و انگل جامعه
16:30
طراحی دو لیبل ویک برگه
طراحی ۳ فایل گرافیکی شامل ۲ لیبل چاپی و ۱ برگه تشکر به صورت فایل لایه باز به یک طراح گرافیک خلاق و حرفه ای نیاز داریم برای طراحی ۳ فایل گرافیکی شامل دو لیبل چاپی و یک برگه تشکر از مشتری تمامی فایل ها...
مریم جمشیدی
از من 5.200 گرفتن 
16:31
1404/05/12
سودابه قاسمی
سلام وقت بخیر من نیاز به کار در منزل دارم بسته بندی ممنونم میشم راهنمایی کنید
09:25
1404/05/19
مغلوب آ
همش دروغه وکلاه برداریه پول ثبت‌نام  پول ثبت سیستم پول بیمه میبرن  هیچ کاری نیست دروغ من گول خورم واریز کردم هیچکی جوابمونمیده کلاه برداریه گول نخورید
07:54
1 تایید
بسته بندی
فوری به چند نفر خانم جهت بسته بندی در کارگاه سن از (۲۵الی۳۵) ساعت کاری ۸ الی ۱۶ در محدوده باغمعروف نیازمندیم
سلام من نیاز به کار در منزل دارم لطفا راهنمایی کنید
08:15
1 پاسخ
ایدا جدی
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
11:25
1 پاسخ
محمد صمدی
ایدا جدی
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
19:56
بسته بندی
به 2تا نیرو خانوم بابت بسته بندی نیاز داریم واسه توضیحات بیشتر تو قسمت چت پیام بذارین
1404/05/30
سارا نجفی
حسین موسوی
عزیزان به این حرومزادها اعتماد نکنید پول براشون نزنید کلاهبردارن من پول زدم قبضش هم هست یک مشت کلاهبردارن
سلام وقتتون بخیر خب شکایت میکردید پولتونو پس میگرفتید
00:26
1 تایید
1404/06/11
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن
اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی 
میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال.
آخرش هم که بلاکت میکنن
19:16
3 پاسخ
1404/06/17
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال. آخرش هم که بلاکت میکنن
از من هم  خیلی پول گرفتن   ولی تا حالا   ک بلاک  نکرده  خداروشکر
08:58
1 پاسخ
نوید درمان پارس | Navid Darman Pars
استخدام مسئول بسته بندی و ارسال کالا (آقا)
شرکت در زمینه تامین و سرویس و پشتیبانی جراحی های ارتوپدی فعالیت دارد و به دنبال یک همکار دقیق،منظم و مسوولیت پذیر میباشد شرح وظایف آماده سازی ست ها و وسایل جراحی بر اساس نوع و برنامه عمل تحویل ...
افسانه تجلی
جویای کار در منزل هستم ..درست کردن گیفت عقد عروسی تولد و... بسته بندی اجناس ..طراحی روی سفال .و... 
21:48
1404/06/19
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال. آخرش هم که بلاکت میکنن
آره واقعا" درست  گفتید   من همسرم گفت   اینا کلاهبردارن  ولی گوش نکردم   39میلیون و 377هزارتومن  ازم  پول گرفت   آخرین بار  هم 11میلیون خواست  ک ندادم  و فهمیدم  ک دزده گفت باید  تا 50میلیون واریز کنی  تا کار برات بیاد، دیگه  چقد فحش و بدو بیراه براش نوشتم  و مسدودش  کردم  الانم  هِی میرم براش  توهین  و فحش مینویسم   من اونو مسدود  کردم   ولی اون  هنوز هستش   نمیدونم   چکار  کنم    چجوری برم شکایت  کنم؟ لطفا"  جواب بدید؟؟؟  ممنون
13:00
1 تایید
معصومه احمدصفا
این خانم شعبانی از تبریز  دزدو کلاهبراره  براش هیچ  پولی واریز نکنید   اول میگه  حق بیمه  بعد  برای باربر  بعد همینجوری متنهای  پولی میفرسته   از من 39میلیون و 377هزار تومن  پول گرفت  آخر هم گفت  باید  تا 50میلیون واریزی کنی   و  11میلیون دیگه  خواست  آخرین  بار  ندادم  دیگه،   دیگه  فهمیدم  دزده   کلی  بهش فحش دادم و بدو بیراه  گفتم  الانم مسدودش  کردم نمیدونم  چکار کنم  چجوری برم  شکایت  کنم   و پولمو پس بگیرم  گول خوردم  بدجوری
13:24
1 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
فوری فوری به تعدادی نیروی اقا برای بسته بندی محصولات ذغال اتش زا و….در کارگاه ترجیحا زیر ۴۰سال نیازمندیم برای کسب اطلاعات تماس بگیرید.
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنین؟ 
17:27
1 پاسخ
1404/06/20
معصومه احمدصفا
مونا سحرخیز
سلام وقت بخیر  بیایید  شماره  تلفن  بزارید هم  دیگه رو پیدا کنیم  بریم  از خانم  شعبانی  از تبریز شکایت کنیم   من از کرج  هستم  از من 39میلیون و 377هزارتومن پول گرفت و رفت ک رفت  رفت ب درک  نمیدونم چکار کنم 
14:25
1 تایید
1404/06/21
معصومه احمدصفا
ب من کار در منزل  معرفتی کنید  با درآمدی بالا باشه
05:31
1 پاسخ
طراحی بسته بندی زعفران
درود فراوان با توجه به اینکه بسته بندی تعیین کننده اولین تجربه مشتری از محصول است در خصوص محصول لوکس و ارزشمندی همچون زعفران که خواص بیشماری برای سلامت جسم و روان دارد انتظار میرورد جدای از در نظر گرف...
سمانه عیسی زهی
بسته بندی

کاردرمنزل بسته بندی باشه موقیت بیرون رفتن ندارم خواهشن سرکاری نباشه

بسته بندی

کاردرمنزل بسته بندی باشه موقیت بیرون رفتن ندارم خواهشن سرکاری نباشه
12:41
1404/07/10
سمانه خسروی
نازنین حقیقی
عزیزان این خانم شعبانی کلاهبرداره لطفا هرچی گفت گوش نکنید پولی واریز نکنید این خانم شاکی زیاد در پلیس فتا داره
سلام برای من گروه خانم شعبانی اومده کار در منزل 
خداروشکر ذهنم رسید تو گوگل بزنم وگرنه سر منم کلاه میذاشتن 
08:27
1 تایید
سلام خسته نباشید  من ی خانم خاندار هستم  نیاز ب کار در خانه هستم ممنون میشم جوابمو بدین
08:47
بسته بندی
به یک خانم بسته بند از سن ۲۰ تا. ۳۳ سال در محیطی امن برای بسته بندی پوشاک نیازمندیم با حقوق ماهیانه ۱۸ میلیون تومان نیازی به سابقه کار نداره کار در منزل نداریم تایم کاری از ساعت. ۹ تا ۱۸ از روز شنبه ...
سلام خسته نباشید من خانم حاندار هستم نیاز ب کار دارم ممنون میشم زود تر جواب بدین
08:48
1404/07/11
سوسن طاهر قاسمی
من یک خانم خاندار جویای کار در منزل هستم سوسن طاهر قاسمی شماره تماس 0****  لطفا با من تماس بگیرید هر بسته بندی باشد انجام می دهد م از آجیل ادویه شویند ههرچه باشد مرا راهنمایی کنید
08:06
عطیه علوی
کار در منزل میخواستم 
15:07
طراحی بسته بندی محصولات برند ادویه و چاشنی
یک برند ادویه و انواع چاشنی بیش از 250 محصول داریم هر محوصل در دو وزن ارائه میشه. (در مجموع میشه حدودا 500 تا بسته بندی مختلف) میخوایم طراح بسته بندی از انتخاب متریال بسته بندی (فرم و جنس) تاطراحی نه...
1404/07/12
صغرا فتحی
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنین؟
اسم‌شعبانی واقعیش‌نیست،مدارکارومیفرسته یه‌نفردیگس‌اعتمادنکنین،
06:47
سهراب بهرامی
کلاه بردار بدبخت به هیچ عنوان به این اشغال اعتماد نکنید سه تومن از من گرفت بعد بلاکم کرد
آخه برا چی  به حساب این جنده کرده واریز میکنید من کیرم واریز میکنم
07:46
1 پاسخ
1404/07/23
ترانه بختیاری
آقا سلام این‌کار در منزل نیکان که اسم هایی خانم شعبانی نیکپور و خوبانی هستش کلاهبرداری و اینکه کلا خانم نیستن و مرد هستن و‌شمارش و پیدا کردم میزارم زنگ بزنید پدرش ‌‌در بیارید شماره که به من نشون داد و کلی فحش و بد و بیاره کفت ‌ میزارم 0****  خواستین شکایت کنید چون کلی حرفای زشت و ویس های بی ادبی به من زد و من همشون و‌سیو‌کردم و بعد همه رو پاک کرد و بلاک کرد و گفت برید ببینم کجا میتونید شکایت کنید تونستیم پول همتون و خوردیم 
19:13
2 پاسخ
1 تایید
طراحی جعبه هدفون
با سلام و احترام ما مد نظر داریم یک جعبه برای هدفون با ابعاد طول 13، عرض 8/5، ارتفاع 4/5 طراحی بشه رنگ سازمانی و طرح مشابه و کاراکتر داریم جعبه با متریال ایندربرد 270 گرم است طرح ساده و مینیمال ...
ترانه بختیاری
سهراب بهرامی
آخه برا چی به حساب این جنده کرده واریز میکنید من کیرم واریز میکنم
سلام بینید اصلا زن نیستم همشون مردن و پیش شماره موبایلشان نهصد و هفده بود 
19:15
1404/07/26
نازنین حقیقی
چرا فتا کانالشو نمیبنده
این کثافت کلاهبرداره
18:10
1404/07/28
Faezeh Sh
سلام خانم فاطمه محمدی هم کلاهبرداری میکنه ازم 9 میلیون گرفت رفت کثافت الان جواب نمیده
14:47
بسته بندی
به چند نفر برای بسته بندی خرما بصورت کنتارات سریعا نیازمندیم. امکان دور کاری وجود ندارد و کار در شرکت هست سرویس ایاب ذهاب از مسیرهای سهند ،باغمعروف ، نصف راه ، لاله و اندیشه هست آدرس شرکت شهرک سلیما...
Faezeh Sh
سلام فاطمه محمدی هم کلاهبرداری میکنه ازم 9میلیون گرفت دیگ جواب نداد خدا ازش نگذره  
14:47
1404/07/29
نادیا رحمتی
ترانه بختیاری
آقا سلام این‌کار در منزل نیکان که اسم هایی خانم شعبانی نیکپور و خوبانی هستش کلاهبرداری و اینکه کلا خانم نیستن و مرد هستن و‌شمارش و پیدا کردم میزارم زنگ بزنید پدرش ‌‌در بیارید شماره که به من نشون داد و کلی فحش و بد و بیاره کفت ‌ میزارم 0**** خواستین شکایت کنید چون کلی حرفای زشت و ویس های بی ادبی به من زد و من همشون و‌سیو‌کردم و بعد همه رو پاک کرد و بلاک کرد و گفت برید ببینم کجا میتونید شکایت کنید تونستیم پول همتون و خوردیم
شماره شو بفرست لطفا
12:30
1404/07/30
حکیمه عبدالهی
من میتونم تو خونه خودم جبوبات سبزی تمیز کنم یا بسته بندی کنم
08:59
بسته بندی
به دو نفر بسته بندی کار با سابقه حد اقل دو سال نیازمندیم محیط کاملا زنانه دستمز اماری سابقه کار داشته باشید ۱۰تا ۱۲حقوقتون میشه کار در منزل نداریم بیرون بر نداریم
حکیمه عبدالهی
سلام من نیاز به کار در منزل دارم لطفا راهنمایی کنید
سلام من نیاز به ی کار در منزل خودم نیاز دارم هرچی باشه 
09:01
حکیمه عبدالهی
سلام من ی کار درمنزل خودم بهارستان اصفهان نیاز دارم هرچی که باشه 
09:03
1 پاسخ
حکیمه عبدالهی
حکیمه عبدالهی
سلام من ی کار درمنزل خودم بهارستان اصفهان نیاز دارم هرچی که باشه
حبوبات سبزی قند 
09:03
طراحی استیکر بسته بندی نات بار و پروتئین بار و کلاژن بار
طراحی استیکر پروتئین بار و نات بار و کلاژن باز نیازمند طراحی دو استکیر با ابعاد ۳ در ۵ سانت برای پروتئین بار و کلاژن بار و یک استیکر با ابعاد ۳ در ۴ سانت بزای نات بار پسته کاملا حرفه ی، با رنگ های ح...
شمسی حسین زاده
نیاز به کاردرمنزل دارم لطفاً اطلاع دهید 
14:22
1404/08/02
مریم صالحیان
سلام گول شرکت بسته بندی نیکان و نخورید برج 3مبلغ 14میلیون از مم خورده به نام زینب بهزادی بعد دوماه  سه شنبه کانال و گذاشت یکسری عکس بسته بندی و واریزی توکانال گذاشت چهارشنبه زینب بهزادی شد فاطمه شعبانی  توروخدا من شکایت کردم همه شکایت کنید گیر بیفته ی شماره کارت محمد فریدونی داده الان سری قبل به نام محسن بذر افشان داد این ی نفره کلاهبرداری میکنه
14:22
1 تایید
به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم 
15:02
طراحی چند جعبه مقوایی
طراحی قالب چند جعبه مقوایی آشنایی کامل با ساخت فایل کورل .ساخت تیغ قالب.خط تا و برش جعبه ضروری است. (نیازی به طراحی چاپ نیست)
سلام خسته نباشین ببخشین من نمکی هستم دونبال کارمیکشتم درمنزل باشه اگه هست خبربدین بی زحمت 
20:26
1404/08/03
نیلوفر حبیبی
خوبانی کثافت هم کلاهبرداره 
10:07
1404/08/07
الینا حسنی
جنده های عالم به این آدما اعتماد نکنید همشون کلاه بردارن 
23:05
کارگر ساده،ماهردر کارخانه داروسازی،جای خواب،غذا
♦️کارخانه معتبر داروسازی با قدمتی طولانی در بخشهای تولید و بسته بندی و مونتاژ نیاز فوری به تعدادی کارگر ساده و ماهر دارد ♦️شرایط کار: ♦️۸ ساعت کار بعلاوه اضافه کاری بعلاوه تایم استراحت و ناهار ♦️تعطی...
الینا حسنی
هم شعبانی هم خوبانی همشون یه مادر جنده این گول اینکه میگن پیجشون زیر نظر پلیس فتاس رو نخورید 
23:06
1 تایید
1404/08/16
باسلام  از من 400 خانمی به اسم  گوه  شعبانی  باقری   گرفتن الان پیام میدم جواب نمیدن 
14:36
عصمت فدایی
عصمت فدایی هستم کاردر منزل بسته بندی مداد خودکار چسب کار ناخن کاری 
17:13
پذیرش آقا در زمینه فروش لوازم شکار و طبیعت گردی
سلام، به یک نفر آقا با توان جسمی مناسب بصورت تمام وقت یا پاره وقت ترجیحاً بازنشسته نیرومند یا دانشجو جهت جابجایی کالا، بسته بندی و امور داخلی محل کار در زمینه توزیع و پخش عمده لوازم جانبی شکار، طبیعت ...
1404/08/19
مریم صالحیان
شمارش و بفرسین برامن  
06:10
مریم صالحیان
من برج 3تا حالا شکایت کردم ازشون
06:11
مریم صالحیان
الانم به اسم فاطمه شعبانی ثبت میشه 
06:12
توسعه پایدار نگین کوثر | Tose Payday Negin Kosar
استخدام کارشناس فروش و بازاریابی تلفنی
شرکت توسعه پایدار نگین کوثر جهت تکمیل کادر فروش خود کارشناس فروش و بازاریابی تلفنی با شرایط ذیل جذب می نماید: داشتن سابقه بیش از ۲ سال کار در حوزه FMCG مهارت های ارتباطی و فنون مذاکره در بازاریابی تل...
معصومه احمدصفا
پیام حذف شده
سلام خوبین   من رفتم شکایت  کردم    دیروز دادسرا بودم  گفتن  فایده  نداره   پیدا نمیشه  معلوم نیست  برا کی پول واریز  میکردی   ولی  از طریق شماره کارت ک براش پول واریز میکردم  پیدا شد  تو بانک آینده  حساب داشت  آدرسش رو هم  پیدا کردن  ولی  هنوز پیداش نکردن  الانم ک بانک آینده منحل  شده  39میلیون و 377هزار تومن  ازم کلاهبرداری  شد  شوهرم  خبر نداره  خودم  رفتم  شکایت  کردم اِنقد کرایه ماشین اِسنپ پولِ   کپی  دادم  ک  الان  دیگه حساب کنم  بره رو اون 39 میلیون  شاید الان دیگه  50میلیون شده  دیگه  نمیرم  خسته شدم خیلی هم  از کارو زندگی میوفتم  توکل ب خدا  دیگه بیخیال شدم  خدا لعنت کنه  این  فاطمه  شعبانی رو الان تو کانال  تلگرام  وام  بدون ضامن  درست کردن  یکی هم باقری  هست   معلوم  نیست  اینا  کی هستن   
06:15
1 پاسخ
سلام من نیاز به کار دارم 
09:31
من نیازب کاردرمنزل دارم کار راسته دوزی باچرخ صنعتی یاکاربسته بنده باشه انجام میدم خواهشن بااین شماره تماس بگیرید 0**** 
10:27
در اسلام آباد غرب عاملیت فروش مواد غذایی میدیم
با سلام قابل توجه کسانی که دنبال شغل همیشگی و پر درامد هستند ویا کسانی که در صدد افتتاح پخش مواد غذایی عمده فروشی بنکداری افتتاح سوپر مارکت ارزان فروشی و.... مستقیم بخرید بدون واسطه انواع نوشی...
سلام من نياز به کار دارم بسته بندی  
11:28
سلام نیازبه کاربسته بندی دارم
11:30
نرگس گودرزی
سلام نیاز دارم کار در منزل باشه 
12:09
1 پاسخ
طراحی جعبه هدفون
با سلام و احترام ما مد نظر داریم یک جعبه برای هدفون با ابعاد طول:14.2 عرض:7 ارتفاع :4.3 طراحی بشه رنگ سازمانی و طرح مشابه و کاراکتر داریم جعبه با متریال ایندربرد 270 گرم است طرح ساده و مینیمال مد ...
ف
سلام من واقعا به کار احتیاج دارم لطفا کمکم کنید 
20:39
1 پاسخ
اعظم جلیل زاده
کلاه برداری
21:33
1 پاسخ
1404/08/20
فاطمه اکبری
به به خانم کلاه بردار تو همه ی سایت ها حضور داری لجن 
06:18
کار در منزل با گوشی
شغل پاره وقت و غیر حضوری در شرکت دانش بنیان بدون نیاز به مدرک تخصصی همراه با آموزش و پشتیبانی ۲۴ ساعته درآمد آنی و تسویه روزانه سرمایه اولیه کم برای شروع کار ❌کار ما رایگان نیست❌ ❌تایپ ، بسته بندی...
زهرا راستی
سلام. برای  کار درمنزل پیام دادم نیاز دارم به این کار 
14:27
1 پاسخ
مهدی رضایی
الهه گندمکار
سلام اشپزی بلد هستید
20:58
1 تایید
مهدی رضایی
سلام اشپز میخوام
20:58
پپسی میرندا سون آپ شادنوش و پارسی کولا مالشعیر هی جو و آب آشامیدنی چی لایف
تکنسین فنی - آقا
یک شرکت تولید مواد غذایی جهت خط تولید خود چند نفر نیروی تکنسین فنی برق یا مکانیک استخدام می‌نماید. محل شرکت واقع در جاده قدیم کرج می‌باشد. شرایط عمومی: رشته و مدرک تحصیلی: ترجیحا کاردانی / کارشناسی / ...
مهدی رضایی
نرگس گودرزی
سلام نیاز دارم کار در منزل باشه
سلام اشپزی بلد هستید
20:59
مهدی رضایی
زهرا راستی
سلام. برای کار درمنزل پیام دادم نیاز دارم به این کار
سلام اشپزی بلد هستید
مهدی رضایی
ف
سلام من واقعا به کار احتیاج دارم لطفا کمکم کنید
سلام اشپزی بلد هستید
21:00
نیرو جهت تولید و بسته بندی نایلون
کار با دستگاه تولید و بسته بندی
1404/08/21
مائده محمدپور
معصومه احمدصفا
ب من کار در منزل معرفتی کنید با درآمدی بالا باشه
سلام شما کار پیدا کردین؟
06:48
سلام من نیاز کار درمنزل دارم لطفا اطلاع دهید 
07:18
سارا میرزایی
نیازمند کار در منزل
08:11
کسب درامد با کار با گوشی
کار ما بسته بندی و ادمینی نیست. کار ما مخصوص بانوان هست. همه شما #گوشی_هوشمند دارین درسته؟➜‌ و حداقل ۳_۴ ساعت زمان⏰ که روزانه ازش استفاده میکنین آدم های معمولی فقط برای چت و وب گردی و بازی و کلیپ...
سلام من نیاز به کار داخل منزل دارم لطفاً اطلاع دهید
08:12
زهرا گ
داستانی که شکایت کردین نتیجه چی شده ؟ من تازه شکایت کردم هنوز باهام تماس نگرفتن 
10:36
من نیاز به کار در منزل دارم 
11:04
کسب درامد در منزل
کار ما بسته بندی و ادمینی نیست. کار ما ویژه بانوان هست. یکی عادت میکنه توو خونه ی مردم کار کنه و عزت نفس خودش و بچه هاش رو کم کنه یکی هم انتخاب میکنه که با گوشی ، توو خونه خودش با عزت و احترام کا...
زبیده قرنجیک
سلام من ب کاردر منزل برای بسته بندی نیازدارم 
11:48
من نیاز به  کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنید بسته بندی
13:37
1404/08/22
ثریا محمدپور
سلام : من نیاز به کار در منزل دارم میشه لطفا راهنمایی کنید
06:34
استخدام نیروی خانم جهت بسته بندی شیرینی ساعتی ۵۵
استخدام نیروی خانم. بسته بندی شیرینی .ساعتی ۵۵۰۰۰تومان.
معصومه حیدری
سلام شماکجاست 
11:52
1404/08/23
معص.مه پورگوهری
اسمش سارا شعبانی هستش 
19:32
2 پاسخ
1404/08/25
خانم عسگری
معصومه احمدصفا
سلام خوبین من رفتم شکایت کردم دیروز دادسرا بودم گفتن فایده نداره پیدا نمیشه معلوم نیست برا کی پول واریز میکردی ولی از طریق شماره کارت ک براش پول واریز میکردم پیدا شد تو بانک آینده حساب داشت آدرسش رو هم پیدا کردن ولی هنوز پیداش نکردن الانم ک بانک آینده منحل شده 39میلیون و 377هزار تومن ازم کلاهبرداری شد شوهرم خبر نداره خودم رفتم شکایت کردم اِنقد کرایه ماشین اِسنپ پولِ کپی دادم ک الان دیگه حساب کنم بره رو اون 39 میلیون شاید الان دیگه 50میلیون شده دیگه نمیرم خسته شدم خیلی هم از کارو زندگی میوفتم توکل ب خدا دیگه بیخیال شدم خدا لعنت کنه این فاطمه شعبانی رو الان تو کانال تلگرام وام بدون ضامن درست کردن یکی هم باقری هست معلوم نیست اینا کی هستن
اینا یه باند بزرگن که یکسال دارن فعالیت می کنن فقط باید شکایتتو کیفری کنی
03:16
نیروی خط تولید
تعداد ۳۰عدد نیرو خط تولید نیروی ساده فقط خانم برای بسته بندی محصولات صنایع غذایی سرویس رفت و برگشت
متاسفانه از من هم خانوم شعبانی زاده 11میلیون کلاهبرداری کرد
06:07
زهرا بهرامی
من نیاز به کاردرمنزل دارم لطفا اطلاع دهید
07:54
نیلوفر عباس زاده
ترانه بختیاری
آقا سلام این‌کار در منزل نیکان که اسم هایی خانم شعبانی نیکپور و خوبانی هستش کلاهبرداری و اینکه کلا خانم نیستن و مرد هستن و‌شمارش و پیدا کردم میزارم زنگ بزنید پدرش ‌‌در بیارید شماره که به من نشون داد و کلی فحش و بد و بیاره کفت ‌ میزارم 0**** خواستین شکایت کنید چون کلی حرفای زشت و ویس های بی ادبی به من زد و من همشون و‌سیو‌کردم و بعد همه رو پاک کرد و بلاک کرد و گفت برید ببینم کجا میتونید شکایت کنید تونستیم پول همتون و خوردیم
شمارش مشخص نیست میشه بنویسی باز
10:37
استخدام کارگر
بسته بندی ماهی خشک جهت اطلاعات بیشتر با شماره *********** تماس بگیرید
حمزهء قادی
ازمن 4200گرفتن قسم امام حسین خوردن کسی که به کار آگاهی داره همه رو جمع کنه از طریق فتا پیگیری کنیم حداقل پول ومیشه پس گرفت 24/8/1404_حمزهء قادی
11:49
مژده جعفری
خانوم بهزادی خیلی کلاهبرداری از من 259 گرفت بعد گفت یک میلیون شصتد دیگ بریز برای بیمه ریختم دوباره گفت 4تومن بریز برای باربری نریختم الان بهش میگم نمیخوام کار کنم پولمو بده نامیده همش بهونه میاره میگه شب پیام بده پشتیبانی سرش شلوغه
15:59
1 پاسخ
1404/08/28
خانم عسگری
مژده جعفری
خانوم بهزادی خیلی کلاهبرداری از من 259 گرفت بعد گفت یک میلیون شصتد دیگ بریز برای بیمه ریختم دوباره گفت 4تومن بریز برای باربری نریختم الان بهش میگم نمیخوام کار کنم پولمو بده نامیده همش بهونه میاره میگه شب پیام بده پشتیبانی سرش شلوغه
پولت رفت همونطور که پول من رفت یازده ملیون و پونصد از من گرفت فش داد بلاک کرد
03:39
1 پاسخ
1 تایید
کارگرساده
مجموعه نان شهر جهت تکمیل کادر تولید نیازمند نیروی کار ساده می باشد ۱)کارگر ساده جهت بسته بندی ساعت کاری 7الی 15 یک نفر 2)کارگرساده جهت تولید پیراشکی ساعت 6الی 14یک نفر 3)کارگرساده جهت تولید شیرینی س...
خانم عسگری
فقط باید همه حکم کیفری بگیرن این باند بزرگ و پیگیری کنن
03:40
2 تایید
من نیازبه کار در منزل دارم لطفا اطلاع دهید 
10:33
افسانه فضلی
کلاه بردارن اصلا اعتماد نکنید7700 منم خوردن
13:28
1 تایید
دعوت به همکاری نیروی خانم
باسلام لطفا با دقت متن رو بخونید و جهت هر گونه سوال فقط تماس بگیرید. به تعدادی نیروی خانم مونتاژ کا...
1404/08/29
عصمت فدایی
عصمت فدایی کار درمنزل 
1 پاسخ
1 تایید
ثنا کرمی
سلام کار در منزل میخام واقعا نیاز دارم اگه بود ممنون میشم
15:07
1 پاسخ
سهیلا عارفی
عصمت فدایی
عصمت فدایی کار درمنزل
سلام اگه کار در منزل بسته بندی دارید حتما بگویی خیلی لازم دارم 
15:16
1 پاسخ
اپراتور تولید و کارگر انبار
استخدام دائمی در کارگاه تولید سفره شرایط استخدام: فقط آقا زیر ۳۰ سال دارای کارت پایان خدمت و یا معافیت دارای سواد خواندن و نوشتن شرح کار: کار در قسمت بسته بندی محصولات نایلونی می باشد. ساعت ک...
1404/08/30
زینت سالاری
آشغالن کلاهبردار
1 تایید
زینت سالاری
کثافت ب اسم شعبانی کلاهبرداری میکنه اسمش این نیست هرکثافتی هست خیرنبینه
21:01
1 تایید
زینت سالاری
ازمن 32میلیون خوردبعدفوش دادحرومزاده بیشرف 
21:02
کارگر خانم جهت بسته بندی در شهرری
انبار گیاهان دارویی جهت بسته بندی محصولات عطاری نیاز به چند نفر خانم دارد با بیمه و سرویس رفت و برگشت به مترو شهرری حقوق وزارت کار ساعت کاری ۸ تا ۱۷،۳۰ شنبه تا چهار شنبه لطفا جهت اطلاعات بیشتر فقط ت...
1404/09/01
حسن حسنی
زهرا رسولی
چه راهنمایی کلا کلاهبرداریه چند فقره پول واریز میکنی بعد بلاکت میکنه
21:00
حسن حسنی
ثنا کرمی
سلام کار در منزل میخام واقعا نیاز دارم اگه بود ممنون میشم
این از خودشونه کرمی.کلاهبردارن کلا
21:02
1404/09/02
فاطمه عبدی
سلام  من نیاز فوری به کار در خانه دارم  لطفا اطلاع بدین
10:47
2 پاسخ
کارگرساده جهت بسته بندی
به تعدادی کارگرساده جهت بسته بندی نیازمندیم
الناز
 شعبانی وباقری کلاهبردارن یه نفر مواردهاشونو جمع بندی کرده هرکی خبر داره به منم خبر بده
11:25
1 پاسخ
حسن حسنی
الهه گندمکار
همشون کلاهبردارن بیحا اعتماد نکن. به شعبانی وباقری هم اعتماد نکنید اون  دوتا مهره سوخته هستن در شرف دستگیری
12:04
حسن حسنی
زهرا رسولی
شعبانی وباقری کلاهبردارن از یه جاهایی دنبالشون هستن عنقریبا بگیرن چه شرایطی  فقط حضوری برو کارتو بردار بیار خونه انجام بدین ببرین تحویل بدین
12:06
1 پاسخ
استخدام نیروی خدماتی
مجتمع چاپ و بسته بندی دایکات ( کرمانشاه ) با مشخصات ذیل نیرو می پذیرد: نیروی خدماتی اداری : *جنسیت : خانم *محدوده سنی : حداکثر 40 سال *سابقه کاری نیاز ندارد متقاضیان می توانند با شماره همراه مندرج...
حسن حسنی
حسن حسنی
شعبانی وباقری کلاهبردارن از یه جاهایی دنبالشون هستن عنقریبا بگیرن چه شرایطی فقط حضوری برو کارتو بردار بیار خونه انجام بدین ببرین تحویل بدین
هرکی از شعبانی و باقری کلاهبرداری شدن برن ایتا بنویسن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات به ادمینش هرچی موارد هست پیام بفرستن اوناجمع بندی میکنن احتمالا هم دستگیر کنن امروز فردا
12:09
1 تایید
الناز
معصومه احمدصفا
این خانم شعبانی از تبریز دزدو کلاهبراره براش هیچ پولی واریز نکنید اول میگه حق بیمه بعد برای باربر بعد همینجوری متنهای پولی میفرسته از من 39میلیون و 377هزار تومن پول گرفت آخر هم گفت باید تا 50میلیون واریزی کنی و 11میلیون دیگه خواست آخرین بار ندادم دیگه، دیگه فهمیدم دزده کلی بهش فحش دادم و بدو بیراه گفتم الانم مسدودش کردم نمیدونم چکار کنم چجوری برم شکایت کنم و پولمو پس بگیرم گول خوردم بدجوری
شماره کارت و شماره موبایلشون رو به این آیدی بفرستین Ff23321
12:34
حسن حسنی
زهرا رسولی
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.عکس شدا راهم زدن سو استفاده میکنن.
12:54
فروشنده مواد غذایی سلامت محور
فروشگاه مواد غذایی رژیمی در تهرانسر جذب همکار آقا در زمینه فروش فروشگاه و کلیه امور مرتبط با فروشگاه از نظافت تا فروش و بسته بندی شرایط ۱.تابعیت جمهوری اسلامی ایران اتباع پذیرفته نمیشوند ۲.توانای...
حسن حسنی
فاطمه عبدی
سلام من نیاز فوری به کار در خانه دارم لطفا اطلاع بدین
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.عکس شدا راهم زدن سو استفاده میکنن.
12:55
حسن حسنی
محمد صمدی
12:56
الناز
زهرا رسولی
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
13:39
استخدام کارگر ساده
شرکت تولیدی آلفا تاچ تولید کننده عمده آینه های نوردار لمسی شرایط کار: تجربه کار صنعتی داشته باشد هوش فنی داشته باشد محیط نسبتا مذهبی هست نظم در حضور اولویت است امور محوله: چسب زدن و بسته بندی. توجه ...
الناز
خانم عسگری
پولت رفت همونطور که پول من رفت یازده ملیون و پونصد از من گرفت فش داد بلاک کرد
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
13:40
1 پاسخ
حسن حسنی
زهرا رسولی
15:27
حسن حسنی
15:27
کارگر انبار
به یک نیروی جوان و فعال جهت کار در انبار کارگاه بسته بندی برای جابجایی کالا و بارگیری و تخلیه با حقوق مکفی بیمه تامین اجتماعی در محیطی کاملا دوستانه نیازمندیم از کارجویان عزیز تقاضا میشود فقط تماس بگی...
حسن حسنی
الناز
شعبانی وباقری کلاهبردارن یه نفر مواردهاشونو جمع بندی کرده هرکی خبر داره به منم خبر بده
15:28
حسن حسنی
سلام هنوز استخدامی دارید
16:28
1404/09/03
حسن حسنی
زهرا رسولی
11:03
استخدام خانم در کارگاه تولیدی خرما کوی بهروز
باسلام به چند خانم کاربلد و آراسته و خوش اخلاق برای کار در تولیدی خرما نیازمندیم ساعات کاری 8 الی 2 جمعه ها تعطیل حقوق حداقل 20 تومن کار شامل شستشو بسته بندی و ... می شود آدرس کوی بهروز منزل فرهنگیان ...
حسن حسنی
اعظم جلیل زاده
کلاه برداری
11:06
حسن حسنی
فاطمه عبدی
سلام من نیاز فوری به کار در خانه دارم لطفا اطلاع بدین
11:07
حسن حسنی
طاهره پایان
سلام عرض ادب خسته نباشید خدمت شما من یه خانوم خاندارهستم نیازبه کاردرخانه دارم خواهشاکمکم کنیدممنون ازلطف شما
راننده لیفتراک - آقا
شرکت ایران تابلو جهت تکمیل کادر متخصص خود از حضور افرادی با انگیزه بالا، علاقمند به کار تیمی، با دقت و نظم کاری بالا و علاقمند به یادگیری در گروه خود استقبال می‌کند. ما در حال حاضر به دنبال همکاری با...
حسن حسنی
سهیلا عارفی
سلام اگه کار در منزل بسته بندی دارید حتما بگویی خیلی لازم دارم
حسن حسنی
معص.مه پورگوهری
اسمش سارا شعبانی هستش
11:08
حسن حسنی
معص.مه پورگوهری
اسمش سارا شعبانی هستش
11:08
کارگر خانم نیمه وقت
یک خانم جهت بسته بندی در کارگاه تولیدی ساعت ۸صبح تا ۲بعدازظهر بسته بندی تجهیزات آزمایشگاهی سن تا ۳۰سال کارگاه تولیدی اتباع هم قبول میکنیم حقوق ماهیانه ۸تومن کار در منزل نداریم
1404/09/06
خانم عسگری
باید یه پارتی داشته باشیم تا این حروم زاده ها گیر بیفتن اینا پشتشون به یکی قرص که یکسال این همه شکایت به جایی نرسیده
08:24
1404/09/08
فاطمه دوسریان
باید شکایت کنیم وقتی این همه شاکی هست 
10:28
1404/09/11
سلام وقت بخیر من نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم ممنون میشم راهنمای کنید 0**** 
کاریابی مهاباد استخدام
دنبال کار میگردی؟ زنگ بزن لطفا فروشندگی فروشنده سورتینگ باغ میوه بژار پرستار پرستاری مرغداری گاوداری دفتری منشی نگهبانی ادمین حسابدار حسابداری راننده سایپا استیجاری نیروی ساده خدمات نظافت هتل مدرس زب...
شهلاعظیمی زاده
سلام واسه کاردرمنزل ممنون میشم معرفی  کنین تشکر
08:51
اسرا داودپور
سلام وقت بخیر من نیاز به کار در منزل بسته دارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید
17:43
نیلا جهانی
خانوم خوبان شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل کلاه بردار است ؟؟یانه؟؟؟
19:15
1 پاسخ
کار موقت (استخدام فوری)
استخدام فوری: در یک شرکت تولیدی فعال در زمینه بسته بندی مواد غذایی (خرما) به تعدادی نیروی کاردرمحدوده سنی ۲۰تا۴۰سال خانم به جهت خط تولید نیازمندیم. آدرس محل کار پیامبراعظم ۹۵ سرویس فقط از بلوار تو...
یاسمین کوتی
سلام کار بسته. بندی. در یزد. میخوام
19:29
1404/09/16
زهرا گ
نیلا جهانی
خانوم خوبان شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل کلاه بردار است ؟؟یانه؟؟؟
کلاهبردار است پولی واریز نکنید
10:02
سمیه ساجد
نازنین حقیقی
من خودمم از ایشون شاکیم ولی چرا پلیس فتا کاری نمیکنه باایشون
15:29
جدب نیروبرابسته بندی
به یک نفر نیروی آقا جهت بسته بندی در شعبه پستی نیازمندیم پرداخت دستمزد پس ازاتمام روزانه کار
1404/09/21
ربابه گچلو
از منم 600 گرفتن 
21:18
1404/09/25
یسرا سادات حسینی
این خانم شعبانی وجود خارجی نداره . این یک آقا هست که با نام شعبانی داره کلاهبرداری میکنه
06:25
ابوالفضل فکوری
الناز
سلام چجوری بزنم تو اینا آخه من زدم اطلاع رسانی وزارت اطلاعات نمیاد بالا
20:11
نیروی خانم
در بسته بندی تولیدی صندل ساعت کاری 7تا15/30 حقوق طبق قانون کار لطفاً تماس بگیرین
1404/09/26
علی اصغر نظری
از من هم خیلی پول گرفتن ولی تا حالا ک بلاک نکرده خداروشکر
یعنی با خانم شعبانی دارین هنوز کار میکنید یا پول گرفتن بلاک کردن 
من الان 500 واریز کردم منتظرم 1.500 بریزم نمی‌دونم واریز کنم یا نه 
11:46
معصومه احمدصفا
نه  واریز  نکن  لطفا" پولت  میره   کلاهبرداره   از قیده  اون 500 هم  ک واریز   کردی  بگذر    من  هم  همینطوری  خورد خورد   واریز کردم   تا شد  39میلیون و 377هزار تومن، هِی پیامهای متنی و پولی  میفرستاد   بریز برا  بیمه  بریز  برا بار بر  بریز برای تاییده حقوقت و فلان   شکایت   هم کردم   فایده  نداشت   گفتن پولت  رفته   چرا کِسیرو  ک  نمیشناسی   بیخود براش  پول واریز کردی   حالا   ک  شما میتونید برید  پیویش   بهش  بگید  معصومه  احمدصفا  پولشو  میخواد 39میلیون و  377تومن  براش وازیز  کن   ب خدا  شوهرم  خبر نداره  لازم  دارم  لنگه  پولم   آخره سالی  شماره ملت  بهش دادم 
11:59
1404/09/29
نازنین حقیقی
همسر منو گول زد توی تلگرام 120میلیون باقرض بهشون داد هنوزم پیام میدن 80میلیون دیگه بدیدماپلیس فتاشکایت کردیم اما کاری نمیکنن
18:56
کارگرساده خانم
کارگر ساده خانم بسته بندی نبات حداکثر سن۳۵ سال
پنج‌شنبه 5 دی 1404، ساعت 03:26