دنبال کن

کار در منزل خانم شعبانی

بسته بندی

1404/02/30
زهرا رسولی
من نیاز به کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنی شرایط رو؟
20:43
6 پاسخ
2 تایید
طراحی لیبل چای کیسه ای فوری تحویل تا فردا ۱۰ صبح
طراحی لیبل چای کیسه ای و دمنوش به صورت انحصاری ابعاد نرمال چای کیسه ای عکس نمونه ارسال خواهد شد طرح مورد نظر یک طرح بسیار شیک ساده جهت کافی شاپ شعار Take off with v1
1404/02/31
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم  لطفا اطلاع دهید
07:30
3 پاسخ
1 تایید
1404/03/05
محمد صمدی
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم لطفا اطلاع دهید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:50
1 پاسخ
1404/03/06
طاهره پایان
سلام عرض ادب خسته نباشید خدمت شما من یه خانوم خاندارهستم نیازبه کاردرخانه دارم خواهشاکمکم کنیدممنون ازلطف شما
09:54
1 پاسخ
بسته بندی
تعدادی نیروی خانم برای بسته بندی و چسب کاری توالت فرنگی نیاز مندیم. کار سبک بیمه سرویس صبحانه کار داعم هستش
1404/03/07
نازنین حقیقی
عزیزان این خانم شعبانی کلاهبرداره لطفا هرچی گفت گوش نکنید پولی واریز نکنید این خانم شاکی زیاد در پلیس فتا داره
08:43
2 پاسخ
4 تایید
1404/03/08
سلام هنوز استخدامی دارید 
16:05
1 پاسخ
2 تایید
1404/04/20
کلاه بردار بدبخت به هیچ عنوان به این اشغال اعتماد نکنید سه تومن از من گرفت بعد بلاکم کرد 
09:53
2 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
به یک خانم جهت بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم واسه خونه ندارم لطفا سوال نفرمایید فقط پیام یا چت پاسخگو هستم ممنون
این خانم کثافت کلاهبرداری میکنه به هیچ وجه بهش اعتماد نکنین
09:55
حسین موسوی
عزیزان به این حرومزادها اعتماد نکنید پول براشون نزنید کلاهبردارن من پول زدم قبضش هم هست یک مشت کلاهبردارن
16:30
1 پاسخ
حسین موسوی
مهدی فرج زاده هم کلاهبرداره مواظب باشید پولی به حسابش نزنید 
16:32
1 تایید
نیروی لیبل‌زن (متن و تصویر) – همکاری روزانه ۴ ساعت
شرح پروژه: ما به دنبال یک نیروی دقیق، مسئولیت‌پذیر و مسلط به زبان انگلیسی هستیم تا روی پروژه‌های لیبل‌گذاری متن و تصویر با ما همکاری کند. دقت، سرعت، و توانایی دنبال کردن دستورالعمل‌ها برای این موقعیت ...
1404/05/11
زهرا کیوان
یه کلاهبرداری ودزدی بیش نیست اصلا گول حرفاشون رو نخرید تو رو خدا 7 ونیم میلیون پول‌های منو خوردن بعدم که گفتم پولمو بدین کلی فحش هرزه بهم دادن و پدر ومادرم رو هم ناسزا گفتن به اسم‌های شعبانی باقری شعبانزاده سهدانی  نوی تلگرام به عنوان‌ کار ور منزل هستن تو رو خدا گول حرفهاشون ر رو نخورید
11:58
زهرا کیوان
پولامو به بهانه های مختلف گرفتن اول میگن پول بیمه بعد پول باربری بعد پول کار شناسی بارتون بعد پول مالیات حقوقتون بعد که گفتم دیگه آخری رو ندارم کلی فحش دادن وبلاگم کردن در تلگرام
به عنوان کار در منزل  و آن فوری به اسم‌های شعبانی 
شهبانزاده زهره باقری سهدانی  همشون کلاهبرداری 7 ونیم پول‌های منو گرفتن وقتی شاکی شدم کلی فحش هرزه و کیک بهم دادن وبلاگم کردن
12:04
مریم جمشیدی
بچه ها به خوبانی و بهزادی اعتماد نکنید یه مشت دزد و انگل جامعه
16:30
طراحی لیبل حرفه‌ای برای معجون خرما با طرح سنتی و فانتزی
یه لیبل می خوام برای معجون خرما که ترکیباتش ومتنش به شکل زیر بنویسین ترکیبات: خمیر خرما، مغزیجات، کنجد بدون مواد افزودنی بدون شکر افزوده تهیه‌شده از مواد اولیه طبیعی اسم برند خورمژه هست و با طرح ...
مریم جمشیدی
از من 5.200 گرفتن 
16:31
1404/05/12
سودابه قاسمی
سلام وقت بخیر من نیاز به کار در منزل دارم بسته بندی ممنونم میشم راهنمایی کنید
09:25
1404/05/19
مغلوب آ
همش دروغه وکلاه برداریه پول ثبت‌نام  پول ثبت سیستم پول بیمه میبرن  هیچ کاری نیست دروغ من گول خورم واریز کردم هیچکی جوابمونمیده کلاه برداریه گول نخورید
07:54
1 تایید
بسته بندی
نیروی کار خانم جهت بسته بندی نبات
سلام من نیاز به کار در منزل دارم لطفا راهنمایی کنید
08:15
1 پاسخ
ایدا جدی
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
11:25
1 پاسخ
محمد صمدی
ایدا جدی
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
19:56
بسته بندی
بسته بندی نان و مواد غذایی در کارگاه شش ساعت در روز مبلغ دستمزد ماهانه 6 میلیون تومان آدرس : مادوان خیابان ام ابیها
1404/05/30
سارا نجفی
حسین موسوی
عزیزان به این حرومزادها اعتماد نکنید پول براشون نزنید کلاهبردارن من پول زدم قبضش هم هست یک مشت کلاهبردارن
سلام وقتتون بخیر خب شکایت میکردید پولتونو پس میگرفتید
00:26
1 تایید
1404/06/11
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن
اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی 
میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال.
آخرش هم که بلاکت میکنن
19:16
3 پاسخ
1404/06/17
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال. آخرش هم که بلاکت میکنن
از من هم  خیلی پول گرفتن   ولی تا حالا   ک بلاک  نکرده  خداروشکر
08:58
بسته بندی
به تعدادی نیرو برای بسته بندی شلوار لی نیازمندیم در محیطی کاملا سالم و زنانه
افسانه تجلی
جویای کار در منزل هستم ..درست کردن گیفت عقد عروسی تولد و... بسته بندی اجناس ..طراحی روی سفال .و... 
21:48
1404/06/19
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال. آخرش هم که بلاکت میکنن
آره واقعا" درست  گفتید   من همسرم گفت   اینا کلاهبردارن  ولی گوش نکردم   39میلیون و 377هزارتومن  ازم  پول گرفت   آخرین بار  هم 11میلیون خواست  ک ندادم  و فهمیدم  ک دزده گفت باید  تا 50میلیون واریز کنی  تا کار برات بیاد، دیگه  چقد فحش و بدو بیراه براش نوشتم  و مسدودش  کردم  الانم  هِی میرم براش  توهین  و فحش مینویسم   من اونو مسدود  کردم   ولی اون  هنوز هستش   نمیدونم   چکار  کنم    چجوری برم شکایت  کنم؟ لطفا"  جواب بدید؟؟؟  ممنون
13:00
1 تایید
معصومه احمدصفا
این خانم شعبانی از تبریز  دزدو کلاهبراره  براش هیچ  پولی واریز نکنید   اول میگه  حق بیمه  بعد  برای باربر  بعد همینجوری متنهای  پولی میفرسته   از من 39میلیون و 377هزار تومن  پول گرفت  آخر هم گفت  باید  تا 50میلیون واریزی کنی   و  11میلیون دیگه  خواست  آخرین  بار  ندادم  دیگه،   دیگه  فهمیدم  دزده   کلی  بهش فحش دادم و بدو بیراه  گفتم  الانم مسدودش  کردم نمیدونم  چکار کنم  چجوری برم  شکایت  کنم   و پولمو پس بگیرم  گول خوردم  بدجوری
13:24
1 پاسخ
2 تایید
گروه تولیدی سام گستر جوانه فرتاک | Saji Flter
استخدام کارگر تولید (کرج)
مسئولیت ها: مسئولیت‌پذیر انعطاف پذیر دارای روحیه کار تیمی شرایط شغل : ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه 8-18 (یک ساعت استراحت) مزایا: نهار سرویس وام هدایا مناسبتی محل کار :ماهدشت، شهرک صنعتی خوارزمی ثبت ...
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنین؟ 
17:27
1 پاسخ
1404/06/20
معصومه احمدصفا
مونا سحرخیز
سلام وقت بخیر  بیایید  شماره  تلفن  بزارید هم  دیگه رو پیدا کنیم  بریم  از خانم  شعبانی  از تبریز شکایت کنیم   من از کرج  هستم  از من 39میلیون و 377هزارتومن پول گرفت و رفت ک رفت  رفت ب درک  نمیدونم چکار کنم 
14:25
1 تایید
1404/06/21
معصومه احمدصفا
ب من کار در منزل  معرفتی کنید  با درآمدی بالا باشه
05:31
1 پاسخ
طراحی لیبل بسته بندی قهوه
یک لیبل برای بسته بندی دون قهوه میخوام طرح خاصی مد نظرم نیست فقط میخوام لوکس باشه
سمانه عیسی زهی
بسته بندی

کاردرمنزل بسته بندی باشه موقیت بیرون رفتن ندارم خواهشن سرکاری نباشه

بسته بندی

کاردرمنزل بسته بندی باشه موقیت بیرون رفتن ندارم خواهشن سرکاری نباشه
12:41
1404/07/10
سمانه خسروی
نازنین حقیقی
عزیزان این خانم شعبانی کلاهبرداره لطفا هرچی گفت گوش نکنید پولی واریز نکنید این خانم شاکی زیاد در پلیس فتا داره
سلام برای من گروه خانم شعبانی اومده کار در منزل 
خداروشکر ذهنم رسید تو گوگل بزنم وگرنه سر منم کلاه میذاشتن 
08:27
1 تایید
سلام خسته نباشید  من ی خانم خاندار هستم  نیاز ب کار در خانه هستم ممنون میشم جوابمو بدین
08:47
تبدیل فایل لیبل طراحی شده به فایل لایه باز
فایل یک لیبل با استفاده از سایت Canva طراحی شده است، و نسخه های PDF و PNG موجود است. فقط این فایل به یک فایل لایه باز تبدیل شود. *جزئیات ساده ای دارد و چند متن به زبان انگلیسی با فونت های معروف دار...
سلام خسته نباشید من خانم حاندار هستم نیاز ب کار دارم ممنون میشم زود تر جواب بدین
08:48
1404/07/11
سوسن طاهر قاسمی
من یک خانم خاندار جویای کار در منزل هستم سوسن طاهر قاسمی شماره تماس 0****  لطفا با من تماس بگیرید هر بسته بندی باشد انجام می دهد م از آجیل ادویه شویند ههرچه باشد مرا راهنمایی کنید
08:06
عطیه علوی
کار در منزل میخواستم 
15:07
طراحی لوگو حرفه‌ای برای کافه قنادی نانی‌با (Naniba)
قصد داریم کافه قنادی و شیرینی پزی تاسیس کنیم که فعلا فروش انلاین هست و بعد از چند ماه کافه افتتاح میشه اسمی که در نظر گرفتیم naniba هست به فارسی نانی با میخاهیم لوگو طراحی کنیم روی بسته بندی هامون ع...
1404/07/12
صغرا فتحی
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنین؟
اسم‌شعبانی واقعیش‌نیست،مدارکارومیفرسته یه‌نفردیگس‌اعتمادنکنین،
06:47
سهراب بهرامی
کلاه بردار بدبخت به هیچ عنوان به این اشغال اعتماد نکنید سه تومن از من گرفت بعد بلاکم کرد
آخه برا چی  به حساب این جنده کرده واریز میکنید من کیرم واریز میکنم
07:46
1 پاسخ
1404/07/23
ترانه بختیاری
آقا سلام این‌کار در منزل نیکان که اسم هایی خانم شعبانی نیکپور و خوبانی هستش کلاهبرداری و اینکه کلا خانم نیستن و مرد هستن و‌شمارش و پیدا کردم میزارم زنگ بزنید پدرش ‌‌در بیارید شماره که به من نشون داد و کلی فحش و بد و بیاره کفت ‌ میزارم 0****  خواستین شکایت کنید چون کلی حرفای زشت و ویس های بی ادبی به من زد و من همشون و‌سیو‌کردم و بعد همه رو پاک کرد و بلاک کرد و گفت برید ببینم کجا میتونید شکایت کنید تونستیم پول همتون و خوردیم 
19:13
2 پاسخ
1 تایید
قصد داریم کافه قنادی و شیرینی پزی تاسیس کنیم که فعلا فروش انلاین هست و بعد از چند ماه کافه افتتاح میشه اسمی که در نظر گرفتیم naniba هست به فارسی نانی با میخاهیم لوگو طراحی کنیم روی بسته بندی هامون ع...
ترانه بختیاری
سهراب بهرامی
آخه برا چی به حساب این جنده کرده واریز میکنید من کیرم واریز میکنم
سلام بینید اصلا زن نیستم همشون مردن و پیش شماره موبایلشان نهصد و هفده بود 
19:15
1404/07/26
نازنین حقیقی
چرا فتا کانالشو نمیبنده
این کثافت کلاهبرداره
18:10
1404/07/28
Faezeh Sh
سلام خانم فاطمه محمدی هم کلاهبرداری میکنه ازم 9 میلیون گرفت رفت کثافت الان جواب نمیده
14:47
نیرو جهت بسته بندی ادویه جات
محل کارگاه قلعه سنگی میباشد ساعت کار از ۸ صبح تا ۱۷ عصر دستمزد بابت هر ساعت ۵۰ هزار تومان سرویس ایاب و ذهاب نداریم محیط کارگاه کاملا زنانست به هیچ عنوان امکان کار در منزل وجود ندارد پرداخت حقوق بصورت ...
Faezeh Sh
سلام فاطمه محمدی هم کلاهبرداری میکنه ازم 9میلیون گرفت دیگ جواب نداد خدا ازش نگذره  
14:47
1404/07/29
نادیا رحمتی
ترانه بختیاری
آقا سلام این‌کار در منزل نیکان که اسم هایی خانم شعبانی نیکپور و خوبانی هستش کلاهبرداری و اینکه کلا خانم نیستن و مرد هستن و‌شمارش و پیدا کردم میزارم زنگ بزنید پدرش ‌‌در بیارید شماره که به من نشون داد و کلی فحش و بد و بیاره کفت ‌ میزارم 0**** خواستین شکایت کنید چون کلی حرفای زشت و ویس های بی ادبی به من زد و من همشون و‌سیو‌کردم و بعد همه رو پاک کرد و بلاک کرد و گفت برید ببینم کجا میتونید شکایت کنید تونستیم پول همتون و خوردیم
شماره شو بفرست لطفا
12:30
1404/07/30
حکیمه عبدالهی
من میتونم تو خونه خودم جبوبات سبزی تمیز کنم یا بسته بندی کنم
08:59
حکیمه عبدالهی
سلام من نیاز به کار در منزل دارم لطفا راهنمایی کنید
سلام من نیاز به ی کار در منزل خودم نیاز دارم هرچی باشه 
09:01
حکیمه عبدالهی
سلام من ی کار درمنزل خودم بهارستان اصفهان نیاز دارم هرچی که باشه 
09:03
1 پاسخ
حکیمه عبدالهی
حکیمه عبدالهی
سلام من ی کار درمنزل خودم بهارستان اصفهان نیاز دارم هرچی که باشه
حبوبات سبزی قند 
09:03
درخواست تغییر عکس محصول
سلام وقت بخیر حدودا 10 - 12 تا محصول داریم که میخوایم عکس بسته بندی داخل سایتشو تغییر بدیم. نمیخوایم عکس خود محصول باشه یه موکاپ کمی شیک تر ولی شبیه به تصویر واقعی محصول داخل خصوصی پیام بدید عکس فعلی ...
شمسی حسین زاده
نیاز به کاردرمنزل دارم لطفاً اطلاع دهید 
14:22
1404/08/02
مریم صالحیان
سلام گول شرکت بسته بندی نیکان و نخورید برج 3مبلغ 14میلیون از مم خورده به نام زینب بهزادی بعد دوماه  سه شنبه کانال و گذاشت یکسری عکس بسته بندی و واریزی توکانال گذاشت چهارشنبه زینب بهزادی شد فاطمه شعبانی  توروخدا من شکایت کردم همه شکایت کنید گیر بیفته ی شماره کارت محمد فریدونی داده الان سری قبل به نام محسن بذر افشان داد این ی نفره کلاهبرداری میکنه
14:22
1 تایید
به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم 
15:02
طراحی بسته بندی برای محصول پزشکی و دارویی
یک محصول پزشکی و دارویی داریم که طراحی جعبه بسته بندی اون انجام شده. نیاز داریم که طرح روی بسته بنده طراحی بشه. به خاطر محصولمون طرح نیاز هست لوکس و مدرن و مینیمال باشه. در صورت تایید، فایل بسته بندی ...
سلام خسته نباشین ببخشین من نمکی هستم دونبال کارمیکشتم درمنزل باشه اگه هست خبربدین بی زحمت 
20:26
1404/08/03
نیلوفر حبیبی
خوبانی کثافت هم کلاهبرداره 
10:07
1404/08/07
الینا حسنی
جنده های عالم به این آدما اعتماد نکنید همشون کلاه بردارن 
23:05
الینا حسنی
هم شعبانی هم خوبانی همشون یه مادر جنده این گول اینکه میگن پیجشون زیر نظر پلیس فتاس رو نخورید 
23:06
1 تایید
1404/08/16
باسلام  از من 400 خانمی به اسم  گوه  شعبانی  باقری   گرفتن الان پیام میدم جواب نمیدن 
14:36
عصمت فدایی
عصمت فدایی هستم کاردر منزل بسته بندی مداد خودکار چسب کار ناخن کاری 
17:13
1404/08/19
مریم صالحیان
شمارش و بفرسین برامن  
06:10
مریم صالحیان
من برج 3تا حالا شکایت کردم ازشون
06:11
مریم صالحیان
الانم به اسم فاطمه شعبانی ثبت میشه 
06:12
معصومه احمدصفا
پیام حذف شده
سلام خوبین   من رفتم شکایت  کردم    دیروز دادسرا بودم  گفتن  فایده  نداره   پیدا نمیشه  معلوم نیست  برا کی پول واریز  میکردی   ولی  از طریق شماره کارت ک براش پول واریز میکردم  پیدا شد  تو بانک آینده  حساب داشت  آدرسش رو هم  پیدا کردن  ولی  هنوز پیداش نکردن  الانم ک بانک آینده منحل  شده  39میلیون و 377هزار تومن  ازم کلاهبرداری  شد  شوهرم  خبر نداره  خودم  رفتم  شکایت  کردم اِنقد کرایه ماشین اِسنپ پولِ   کپی  دادم  ک  الان  دیگه حساب کنم  بره رو اون 39 میلیون  شاید الان دیگه  50میلیون شده  دیگه  نمیرم  خسته شدم خیلی هم  از کارو زندگی میوفتم  توکل ب خدا  دیگه بیخیال شدم  خدا لعنت کنه  این  فاطمه  شعبانی رو الان تو کانال  تلگرام  وام  بدون ضامن  درست کردن  یکی هم باقری  هست   معلوم  نیست  اینا  کی هستن   
06:15
1 پاسخ
سلام من نیاز به کار دارم 
09:31
من نیازب کاردرمنزل دارم کار راسته دوزی باچرخ صنعتی یاکاربسته بنده باشه انجام میدم خواهشن بااین شماره تماس بگیرید 0**** 
10:27
بسته بندی
بسته بندی ذغال به چند نفر پرسنل خانوم نیازمندیم ترجیحا بین 30 تا 50 سال سن محیط زنانه هس ساعت کاری: 8 تا ۱۷ سرویس: دارد ناهار و صبحانه: با کارفرماست حقوق : 12 میلیون ماهانه ادرس کارگاه: واقع در می...
سلام من نياز به کار دارم بسته بندی  
11:28
سلام نیازبه کاربسته بندی دارم
11:30
نرگس گودرزی
سلام نیاز دارم کار در منزل باشه 
12:09
1 پاسخ
کارگر ساده درکارخانه فیلتر تسویه آب+سرویس بیمه
استخدام کارگر ساده آقا در کارخانه بزرگ فیلتر آب 《 شروع به کار فوری در قسمت ***خط تولید ***مونتاژ ***بسته بندی ✳ساعتکاری ۶صبح تا ۲ظهر سه شیفت ۸ساعته چرخشی شیفت ثابت ۶صبح تا ۲ظهر حقوق ۱۶ تا ۲۰ میل...
ف
سلام من واقعا به کار احتیاج دارم لطفا کمکم کنید 
20:39
1 پاسخ
اعظم جلیل زاده
کلاه برداری
21:33
1 پاسخ
1404/08/20
فاطمه اکبری
به به خانم کلاه بردار تو همه ی سایت ها حضور داری لجن 
06:18
پاداش ویژه 3 میلیونی شروع کار در انبار اسنپ شاپ
استخدام خانم و آقا به عنوان نیروی چیدمان محصولات و کالا در انبار از 18 تا 45 سال استخدام داریم استخدام رایگان و بدون هزینه است شیفت‌ ثابت صبح : 7 الی 17 شیفت ثابت عصر : 17 الی 3 شب / 14 الی 24 (انتخاب...
زهرا راستی
سلام. برای  کار درمنزل پیام دادم نیاز دارم به این کار 
14:27
1 پاسخ
مهدی رضایی
الهه گندمکار
سلام اشپزی بلد هستید
20:58
1 تایید
مهدی رضایی
سلام اشپز میخوام
20:58
کارگر ساده با سرویس رفت و برگشت (بیسکوئیت)
⬅️کارخانه :تن ماهی➡️ ⚡️⚡️وظیفه یا مسئولیت :بسته بندی مهارت خاصی احتیاج نیست ⏰️روزهای کاری وساعت کاری ⏰️شنبه تا ۴شنبه ساعت ۸تا۴ ⏰️پنج شنبه تا ۲ جمعه تعطیل ،ایام تعطیلات تعطیل بیمه تکمیلی و تامین اجت...
مهدی رضایی
نرگس گودرزی
سلام نیاز دارم کار در منزل باشه
سلام اشپزی بلد هستید
20:59
مهدی رضایی
زهرا راستی
سلام. برای کار درمنزل پیام دادم نیاز دارم به این کار
سلام اشپزی بلد هستید
مهدی رضایی
ف
سلام من واقعا به کار احتیاج دارم لطفا کمکم کنید
سلام اشپزی بلد هستید
21:00
نیروی کار آقا جهت کار در فروشگاه گجت های کاربردی
به ۲ نیروی کار آقا جهت کار در فروشگاه عمده فروشی لوازم آشپزخانه و گجت های کاربردی واقع در صالح آباد غربی نیازمندیم • منظم و مسئولیت‌پذیر • خوش‌برخورد و توانایی ارتباط با مشتری • آشنایی اولیه ب...
1404/08/21
مائده محمدپور
معصومه احمدصفا
ب من کار در منزل معرفتی کنید با درآمدی بالا باشه
سلام شما کار پیدا کردین؟
06:48
سلام من نیاز کار درمنزل دارم لطفا اطلاع دهید 
07:18
سارا میرزایی
نیازمند کار در منزل
08:11
طراحی موکاپ ست فست فود رژیمی
با سلام طراحی موکاپ فست فود هست که نیاز به طراحی داره کارتن سالاد کارتن ساندویچ کارتن نوشیدنی کارتن ساندویچ تست
سلام من نیاز به کار داخل منزل دارم لطفاً اطلاع دهید
08:12
زهرا گ
داستانی که شکایت کردین نتیجه چی شده ؟ من تازه شکایت کردم هنوز باهام تماس نگرفتن 
10:36
من نیاز به کار در منزل دارم 
11:04
رک موبایل | Rook Mobile
استخدام مسئول ارسال و بسته بندی (آقا)
آگهی استخدام: مسئول ارسال و بسته‌بندی – فروشگاه رک موبایل رُک موبایل جهت تکمیل تیم لجستیک خود، یک مسئول ارسال و بسته‌بندی منظم، دقیق و مسئولیت‌پذیر در محدوده میرداماد – تهران استخدام می‌کند. شرح ...
زبیده قرنجیک
سلام من ب کاردر منزل برای بسته بندی نیازدارم 
11:48
من نیاز به  کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنید بسته بندی
13:37
1404/08/22
ثریا محمدپور
سلام : من نیاز به کار در منزل دارم میشه لطفا راهنمایی کنید
06:34
سردخانه سورت سیب
به چند نفر نیرو برای سورتینگ و بسته بندی نیازمندیم زرنگ و حرفه ای باشه حقوق ۱۰الی۱۵روز تصفیه کامل دارای سرویس و رفت و برگشت حقوق:۷۰۰
معصومه حیدری
سلام شماکجاست 
11:52
1404/08/23
معص.مه پورگوهری
اسمش سارا شعبانی هستش 
19:32
2 پاسخ
1404/08/25
خانم عسگری
معصومه احمدصفا
سلام خوبین من رفتم شکایت کردم دیروز دادسرا بودم گفتن فایده نداره پیدا نمیشه معلوم نیست برا کی پول واریز میکردی ولی از طریق شماره کارت ک براش پول واریز میکردم پیدا شد تو بانک آینده حساب داشت آدرسش رو هم پیدا کردن ولی هنوز پیداش نکردن الانم ک بانک آینده منحل شده 39میلیون و 377هزار تومن ازم کلاهبرداری شد شوهرم خبر نداره خودم رفتم شکایت کردم اِنقد کرایه ماشین اِسنپ پولِ کپی دادم ک الان دیگه حساب کنم بره رو اون 39 میلیون شاید الان دیگه 50میلیون شده دیگه نمیرم خسته شدم خیلی هم از کارو زندگی میوفتم توکل ب خدا دیگه بیخیال شدم خدا لعنت کنه این فاطمه شعبانی رو الان تو کانال تلگرام وام بدون ضامن درست کردن یکی هم باقری هست معلوم نیست اینا کی هستن
اینا یه باند بزرگن که یکسال دارن فعالیت می کنن فقط باید شکایتتو کیفری کنی
03:16
نیروی گل کن و قالب زن و نیروی بسته بندی
به ۲نفر نیروی گل کن وارد ۱نفر قالب زن ۲نفر جهت بسته بندی خانم‌یا اقا
متاسفانه از من هم خانوم شعبانی زاده 11میلیون کلاهبرداری کرد
06:07
زهرا بهرامی
من نیاز به کاردرمنزل دارم لطفا اطلاع دهید
07:54
نیلوفر عباس زاده
ترانه بختیاری
آقا سلام این‌کار در منزل نیکان که اسم هایی خانم شعبانی نیکپور و خوبانی هستش کلاهبرداری و اینکه کلا خانم نیستن و مرد هستن و‌شمارش و پیدا کردم میزارم زنگ بزنید پدرش ‌‌در بیارید شماره که به من نشون داد و کلی فحش و بد و بیاره کفت ‌ میزارم 0**** خواستین شکایت کنید چون کلی حرفای زشت و ویس های بی ادبی به من زد و من همشون و‌سیو‌کردم و بعد همه رو پاک کرد و بلاک کرد و گفت برید ببینم کجا میتونید شکایت کنید تونستیم پول همتون و خوردیم
شمارش مشخص نیست میشه بنویسی باز
10:37
نیازمند تحویل غذا
ب یک نیروی خانوم جهت بسته بندی و تحویل غذا نیازمند هستیم
حمزهء قادی
ازمن 4200گرفتن قسم امام حسین خوردن کسی که به کار آگاهی داره همه رو جمع کنه از طریق فتا پیگیری کنیم حداقل پول ومیشه پس گرفت 24/8/1404_حمزهء قادی
11:49
مژده جعفری
خانوم بهزادی خیلی کلاهبرداری از من 259 گرفت بعد گفت یک میلیون شصتد دیگ بریز برای بیمه ریختم دوباره گفت 4تومن بریز برای باربری نریختم الان بهش میگم نمیخوام کار کنم پولمو بده نامیده همش بهونه میاره میگه شب پیام بده پشتیبانی سرش شلوغه
15:59
1 پاسخ
1404/08/28
خانم عسگری
مژده جعفری
خانوم بهزادی خیلی کلاهبرداری از من 259 گرفت بعد گفت یک میلیون شصتد دیگ بریز برای بیمه ریختم دوباره گفت 4تومن بریز برای باربری نریختم الان بهش میگم نمیخوام کار کنم پولمو بده نامیده همش بهونه میاره میگه شب پیام بده پشتیبانی سرش شلوغه
پولت رفت همونطور که پول من رفت یازده ملیون و پونصد از من گرفت فش داد بلاک کرد
03:39
1 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده آقا وخانم جوان رستوران کترینگ جای خواب
با سلام لطفا اول تماس به تعدادی همکار خانم جوان و آقا جوان با جای خواب برای آقایان جهت نظافت و بسته بندی سه وعده غذا. ۳ روز مرخصی در ماه ساعت کاری ۷ صبح تا ۵ عصر آدرس اتوبان لشگری نرسیده به وردا...
خانم عسگری
فقط باید همه حکم کیفری بگیرن این باند بزرگ و پیگیری کنن
03:40
2 تایید
من نیازبه کار در منزل دارم لطفا اطلاع دهید 
10:33
افسانه فضلی
کلاه بردارن اصلا اعتماد نکنید7700 منم خوردن
13:28
1 تایید
کارگر ساده/ماهر/کارخانه قطعات خودرو/ج خ/بیمه
استخدام کارگر ساده آقا و ماهر و حراست(کاربادستگاه)به تعداد۶۰نفر✨ ✅کارخانه معتبرودولتی کارخانه قطعات خودرو درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحق...
1404/08/29
عصمت فدایی
عصمت فدایی کار درمنزل 
1 پاسخ
1 تایید
ثنا کرمی
سلام کار در منزل میخام واقعا نیاز دارم اگه بود ممنون میشم
15:07
1 پاسخ
سهیلا عارفی
عصمت فدایی
عصمت فدایی کار درمنزل
سلام اگه کار در منزل بسته بندی دارید حتما بگویی خیلی لازم دارم 
15:16
1 پاسخ
نیازمند فروشنده در غرفه سبزی
به یک فروشنده خوش برخورد و منظم برای غرفه سبزیجات آماده نیازمندیم . محل کار چهار راه وفایی ساعت کار 9صبح تا 2بعدظهر حقوق ساعتی از 55-45بسته به تلاش خودتون ✅وظایف: فروش و بسته بندی سبزیجات آماده چید...
1404/08/30
زینت سالاری
آشغالن کلاهبردار
1 تایید
زینت سالاری
کثافت ب اسم شعبانی کلاهبرداری میکنه اسمش این نیست هرکثافتی هست خیرنبینه
21:01
1 تایید
زینت سالاری
ازمن 32میلیون خوردبعدفوش دادحرومزاده بیشرف 
21:02
استخدام کارگر ساده
یک شرکت تولیدی ( واقع در ماهدشت چهار راه بی بی سکینه) در نظر دارد جهت تکمیل کادر تولید خود ( شیفت روز) تعدادی کارگر ساده ( فقط اقا ) استخدام نماید . به علت نبود سرویس رفت و برگشت و نیز ناهاری ترجیحا س...
1404/09/01
حسن حسنی
زهرا رسولی
چه راهنمایی کلا کلاهبرداریه چند فقره پول واریز میکنی بعد بلاکت میکنه
21:00
حسن حسنی
ثنا کرمی
سلام کار در منزل میخام واقعا نیاز دارم اگه بود ممنون میشم
این از خودشونه کرمی.کلاهبردارن کلا
21:02
1404/09/02
فاطمه عبدی
سلام  من نیاز فوری به کار در خانه دارم  لطفا اطلاع بدین
10:47
2 پاسخ
کار درمنزل
بسته بندی نخ قرقره بسیار پر در امد و اسان برای خانوم های خانه دار برای اطلاعات بیشتر شماره تماس میفرستم روبیکا پیام بزارین
الناز
 شعبانی وباقری کلاهبردارن یه نفر مواردهاشونو جمع بندی کرده هرکی خبر داره به منم خبر بده
11:25
1 پاسخ
حسن حسنی
الهه گندمکار
همشون کلاهبردارن بیحا اعتماد نکن. به شعبانی وباقری هم اعتماد نکنید اون  دوتا مهره سوخته هستن در شرف دستگیری
12:04
حسن حسنی
زهرا رسولی
شعبانی وباقری کلاهبردارن از یه جاهایی دنبالشون هستن عنقریبا بگیرن چه شرایطی  فقط حضوری برو کارتو بردار بیار خونه انجام بدین ببرین تحویل بدین
12:06
1 پاسخ
کار در انبار لوازم اشپزخانه
برای بسته بندی
حسن حسنی
حسن حسنی
شعبانی وباقری کلاهبردارن از یه جاهایی دنبالشون هستن عنقریبا بگیرن چه شرایطی فقط حضوری برو کارتو بردار بیار خونه انجام بدین ببرین تحویل بدین
هرکی از شعبانی و باقری کلاهبرداری شدن برن ایتا بنویسن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات به ادمینش هرچی موارد هست پیام بفرستن اوناجمع بندی میکنن احتمالا هم دستگیر کنن امروز فردا
12:09
1 تایید
الناز
معصومه احمدصفا
این خانم شعبانی از تبریز دزدو کلاهبراره براش هیچ پولی واریز نکنید اول میگه حق بیمه بعد برای باربر بعد همینجوری متنهای پولی میفرسته از من 39میلیون و 377هزار تومن پول گرفت آخر هم گفت باید تا 50میلیون واریزی کنی و 11میلیون دیگه خواست آخرین بار ندادم دیگه، دیگه فهمیدم دزده کلی بهش فحش دادم و بدو بیراه گفتم الانم مسدودش کردم نمیدونم چکار کنم چجوری برم شکایت کنم و پولمو پس بگیرم گول خوردم بدجوری
شماره کارت و شماره موبایلشون رو به این آیدی بفرستین Ff23321
12:34
حسن حسنی
زهرا رسولی
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.عکس شدا راهم زدن سو استفاده میکنن.
12:54
کارگر ساده
به دو کارگر خانم ساده یا دو کارگر مرد جهت کار در بسته بندی شلنگ اب و کار بسیار آسون و ساده‌اس روزانه ۸ساعت کاری
حسن حسنی
فاطمه عبدی
سلام من نیاز فوری به کار در خانه دارم لطفا اطلاع بدین
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.عکس شدا راهم زدن سو استفاده میکنن.
12:55
حسن حسنی
محمد صمدی
12:56
الناز
زهرا رسولی
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
13:39
نیروی بسته بندی در شرکت داروسازی
نیروی بسته بندی در شرکت داروسازی بیمه دارد حقوق و مزایا طبق وزارت کار صبحانه و نهار دارد
الناز
خانم عسگری
پولت رفت همونطور که پول من رفت یازده ملیون و پونصد از من گرفت فش داد بلاک کرد
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
13:40
حسن حسنی
زهرا رسولی
15:27
حسن حسنی
15:27
استخدام خانوم فعال بدون سرمایه
ویژه بانوان ۲۴ تا ۶۰ سال کار کاملاً در منزل و آنلاین. بدون نیاز به سرمایه اولیه (صفر ریال). درآمد عالی و متناسب با تلاشتان. آموزش کامل رایگان برای شروع. طب سنتی هم آموزش میدیم✅️ فرصت محدود! جهت دری...
حسن حسنی
الناز
شعبانی وباقری کلاهبردارن یه نفر مواردهاشونو جمع بندی کرده هرکی خبر داره به منم خبر بده
15:28
حسن حسنی
سلام هنوز استخدامی دارید
16:28
1404/09/03
حسن حسنی
زهرا رسولی
11:03
استخدام زیگزال کار راسته دوز بسته بندی
باسلام به چند نفر خانم زیگزال کار راسته دوز (ماهر) و بسته بندی جهت همکاری در تولیدی پوشاک تریکو و نخی نیازمندیم. کار به صورت دائمی هست. محیط کاملا زنانه می‌باشد. آدرس:چهارراه لاله اشرفی لاله نبش کوی ش...
حسن حسنی
اعظم جلیل زاده
کلاه برداری
11:06
حسن حسنی
فاطمه عبدی
سلام من نیاز فوری به کار در خانه دارم لطفا اطلاع بدین
11:07
حسن حسنی
طاهره پایان
سلام عرض ادب خسته نباشید خدمت شما من یه خانوم خاندارهستم نیازبه کاردرخانه دارم خواهشاکمکم کنیدممنون ازلطف شما
نیروی کار
استخدام نیروی کار به چند نفر نیرو اقا و خانم زیر 45 سال ، برای کار بسته بندی ،تولید و فنی کار با بیمه ،اضافه کار و نوبت کاری نیازمندیم. کارخانه واقع در شهرک صنعتی زاویه و سرویس از نصیرشهر رباط کریم و ...
حسن حسنی
سهیلا عارفی
سلام اگه کار در منزل بسته بندی دارید حتما بگویی خیلی لازم دارم
حسن حسنی
معص.مه پورگوهری
اسمش سارا شعبانی هستش
11:08
حسن حسنی
معص.مه پورگوهری
اسمش سارا شعبانی هستش
11:08
فرصت همکاری برای پخش کنندگان با ماشین
فرصت همکاری برای پخش‌کنندگان با ماشین تولیدی نان لواش بسته بندی به چند پخش‌کننده فعال نیاز دارد. اگر ماشین دارید و دنبال یک درآمد اضافه و مطمئن هستید، این همکاری مناسب شماست. شرایط همکاری: خرید نان...
1404/09/06
خانم عسگری
باید یه پارتی داشته باشیم تا این حروم زاده ها گیر بیفتن اینا پشتشون به یکی قرص که یکسال این همه شکایت به جایی نرسیده
08:24
1404/09/08
فاطمه دوسریان
باید شکایت کنیم وقتی این همه شاکی هست 
10:28
1404/09/11
سلام وقت بخیر من نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم ممنون میشم راهنمای کنید 0**** 
دعوت به همکاری ازخانم جهت بسته بندی خرمای مجلسی
به یک نفرخانم خوش سلیقه وخوش اخلاق جهت تزئین سینی خرمای مجلسی نیازمندیم لطفا برای توضیحات بیشتر حضوری به ادرس زیر تشریف بیارین ساعت حضور ازساعت ۴به بعد بعدازظهر ادرس اخرخیابان ولیعصر نرسیده به زیر ...
شهلاعظیمی زاده
سلام واسه کاردرمنزل ممنون میشم معرفی  کنین تشکر
08:51
اسرا داودپور
سلام وقت بخیر من نیاز به کار در منزل بسته دارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید
17:43
نیلا جهانی
خانوم خوبان شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل کلاه بردار است ؟؟یانه؟؟؟
19:15
نیروی خانم جهت بسته بندی
سلام دونفر نیرو خانم جهت بسته بندی خشکبار و حبوبات محدوده چهارراه یافت آباد تایم کاری ۸صبح تا۵ ۳تا ۱۰شب اصلا تماس جواب داده نمی‌شود مشخصات خودرا در واتساپ همین شماره ارسال بفرمایید
یاسمین کوتی
سلام کار بسته. بندی. در یزد. میخوام
19:29
پنج‌شنبه 14 آذر 1404، ساعت 17:22