دنبال کن

کار در منزل خانم شعبانی

بسته بندی

1404/02/30
زهرا رسولی
من نیاز به کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنی شرایط رو؟
20:43
تولید و تحقیقات ری نان سهامی خاص (پنل3)
کارگر ساده
کارخانه تولید و تحقیقات ری نان معتبر در شهرری برای تکمیل کادر خود از آقایان عزیز (ماهر) جویای کار دعوت به همکاری می نماید: 1- شرایط احراز: منظم و مسئولیت پذیر – دارای روحیه تیمی فعال و کوشا – توانایی ...
1404/02/31
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم  لطفا اطلاع دهید
07:30
2 پاسخ
1 تایید
1404/03/05
محمد صمدی
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم لطفا اطلاع دهید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:50
1404/03/06
طاهره پایان
سلام عرض ادب خسته نباشید خدمت شما من یه خانوم خاندارهستم نیازبه کاردرخانه دارم خواهشاکمکم کنیدممنون ازلطف شما
09:54
طراحی بگ (ساک دستی) در حوزه ساخت قطعات نفت گاز
یک طرح برای بگ شرکتی میخوام شرکتی که در حوزه ساخت قطعات نفت گاز و پتروشیمی فعال هست میخوام در عین سادگی جذاب باشه
1404/03/07
نازنین حقیقی
عزیزان این خانم شعبانی کلاهبرداره لطفا هرچی گفت گوش نکنید پولی واریز نکنید این خانم شاکی زیاد در پلیس فتا داره
08:43
2 پاسخ
3 تایید
1404/03/08
سلام هنوز استخدامی دارید 
16:05
2 تایید
1404/04/20
کلاه بردار بدبخت به هیچ عنوان به این اشغال اعتماد نکنید سه تومن از من گرفت بعد بلاکم کرد 
09:53
1 پاسخ
2 تایید
طراحی روی بسته بندی قهوه
سلام و عرض ادب میخاستم روی بسته بندی پاکت ایستاده (پوچ باکس) قهوه ی طرح با لوگوی شرکت و اطلاعات تماس و ی طرح مشتری پسند زحمت بکشید سپاسگزارم
این خانم کثافت کلاهبرداری میکنه به هیچ وجه بهش اعتماد نکنین
09:55
حسین موسوی
عزیزان به این حرومزادها اعتماد نکنید پول براشون نزنید کلاهبردارن من پول زدم قبضش هم هست یک مشت کلاهبردارن
16:30
1 پاسخ
حسین موسوی
مهدی فرج زاده هم کلاهبرداره مواظب باشید پولی به حسابش نزنید 
16:32
شرکت صادرات زعفران و خشکبار FarjamiNuts
سلام وقت بخیر، من صاحب برند FarjamiNuts هستم که در زمینه صادرات زعفران و خشکبار لوکس فعالیت دارد. در حال حاضر برای سفر کاری‌ام به قزاقستان و تاجیکستان نیاز به مجموعه طراحی کامل دارم. موارد مورد نیاز: ...
1404/05/11
زهرا کیوان
یه کلاهبرداری ودزدی بیش نیست اصلا گول حرفاشون رو نخرید تو رو خدا 7 ونیم میلیون پول‌های منو خوردن بعدم که گفتم پولمو بدین کلی فحش هرزه بهم دادن و پدر ومادرم رو هم ناسزا گفتن به اسم‌های شعبانی باقری شعبانزاده سهدانی  نوی تلگرام به عنوان‌ کار ور منزل هستن تو رو خدا گول حرفهاشون ر رو نخورید
11:58
زهرا کیوان
پولامو به بهانه های مختلف گرفتن اول میگن پول بیمه بعد پول باربری بعد پول کار شناسی بارتون بعد پول مالیات حقوقتون بعد که گفتم دیگه آخری رو ندارم کلی فحش دادن وبلاگم کردن در تلگرام
به عنوان کار در منزل  و آن فوری به اسم‌های شعبانی 
شهبانزاده زهره باقری سهدانی  همشون کلاهبرداری 7 ونیم پول‌های منو گرفتن وقتی شاکی شدم کلی فحش هرزه و کیک بهم دادن وبلاگم کردن
12:04
مریم جمشیدی
بچه ها به خوبانی و بهزادی اعتماد نکنید یه مشت دزد و انگل جامعه
16:30
Cinnagen
بسته بندی
انجام صحیح و دقیق رویه کاری انجام بسته بندی ثانویه کلیه محصولات نهایی تولید شده با رعایت اجرای دقیق الزامات، استانداردها و قوانین. شرح وظایف: دریافت ملزومات و دارو از انبار چاپ اطلاعات بر روی جعبه ها...
مریم جمشیدی
از من 5.200 گرفتن 
16:31
1404/05/12
سودابه قاسمی
سلام وقت بخیر من نیاز به کار در منزل دارم بسته بندی ممنونم میشم راهنمایی کنید
09:25
1404/05/19
مغلوب آ
همش دروغه وکلاه برداریه پول ثبت‌نام  پول ثبت سیستم پول بیمه میبرن  هیچ کاری نیست دروغ من گول خورم واریز کردم هیچکی جوابمونمیده کلاه برداریه گول نخورید
07:54
1 تایید
بسته بندی
به چند نفر همکار در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر سن ۴۰
سلام من نیاز به کار در منزل دارم لطفا راهنمایی کنید
08:15
1 پاسخ
ایدا جدی
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
11:25
1 پاسخ
محمد صمدی
ایدا جدی
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
19:56
بسته بندی
تعدادی نیروی کار جهت استخدام در شرکتی معتبر نیازمندیم
1404/05/30
سارا نجفی
حسین موسوی
عزیزان به این حرومزادها اعتماد نکنید پول براشون نزنید کلاهبردارن من پول زدم قبضش هم هست یک مشت کلاهبردارن
سلام وقتتون بخیر خب شکایت میکردید پولتونو پس میگرفتید
00:26
1 تایید
1404/06/11
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن
اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی 
میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال.
آخرش هم که بلاکت میکنن
19:16
3 پاسخ
1404/06/17
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال. آخرش هم که بلاکت میکنن
از من هم  خیلی پول گرفتن   ولی تا حالا   ک بلاک  نکرده  خداروشکر
08:58
صنایع مفتولی مقدم
کارگر ساده
با سلام صنایع مفتولی مقدم جهت تکمیل کادر تولید ، تعدادی کارگر ساده در کشش مفتول جذب می نماید شرح وظایف: -اپراتوری و کار با دستگاه کشش و شاخه -بسته بندی محصولات -ایمنی و تمیزی محیط کار -کنترل کیفیت و...
افسانه تجلی
جویای کار در منزل هستم ..درست کردن گیفت عقد عروسی تولد و... بسته بندی اجناس ..طراحی روی سفال .و... 
21:48
1404/06/19
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال. آخرش هم که بلاکت میکنن
آره واقعا" درست  گفتید   من همسرم گفت   اینا کلاهبردارن  ولی گوش نکردم   39میلیون و 377هزارتومن  ازم  پول گرفت   آخرین بار  هم 11میلیون خواست  ک ندادم  و فهمیدم  ک دزده گفت باید  تا 50میلیون واریز کنی  تا کار برات بیاد، دیگه  چقد فحش و بدو بیراه براش نوشتم  و مسدودش  کردم  الانم  هِی میرم براش  توهین  و فحش مینویسم   من اونو مسدود  کردم   ولی اون  هنوز هستش   نمیدونم   چکار  کنم    چجوری برم شکایت  کنم؟ لطفا"  جواب بدید؟؟؟  ممنون
13:00
1 پاسخ
معصومه احمدصفا
این خانم شعبانی از تبریز  دزدو کلاهبراره  براش هیچ  پولی واریز نکنید   اول میگه  حق بیمه  بعد  برای باربر  بعد همینجوری متنهای  پولی میفرسته   از من 39میلیون و 377هزار تومن  پول گرفت  آخر هم گفت  باید  تا 50میلیون واریزی کنی   و  11میلیون دیگه  خواست  آخرین  بار  ندادم  دیگه،   دیگه  فهمیدم  دزده   کلی  بهش فحش دادم و بدو بیراه  گفتم  الانم مسدودش  کردم نمیدونم  چکار کنم  چجوری برم  شکایت  کنم   و پولمو پس بگیرم  گول خوردم  بدجوری
13:24
1 تایید
طراحی بسته بندی تخمه افتابگردان
جهت واردات کالای تخمه افتابگردان کیسه 20 کیلویی طراحی برای برند خود به نام MAKVAN(ماکوان) در دو روی کیسه
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنین؟ 
17:27
1 پاسخ
1404/06/20
معصومه احمدصفا
مونا سحرخیز
سلام وقت بخیر  بیایید  شماره  تلفن  بزارید هم  دیگه رو پیدا کنیم  بریم  از خانم  شعبانی  از تبریز شکایت کنیم   من از کرج  هستم  از من 39میلیون و 377هزارتومن پول گرفت و رفت ک رفت  رفت ب درک  نمیدونم چکار کنم 
14:25
1 تایید
1404/06/21
معصومه احمدصفا
ب من کار در منزل  معرفتی کنید  با درآمدی بالا باشه
05:31
1 پاسخ
بسته بندی
به تعدادی نیرو آقا جهت بسته بندی نیازمندیم ساعت کاری ۸تا ۱۸
سمانه عیسی زهی
بسته بندی

کاردرمنزل بسته بندی باشه موقیت بیرون رفتن ندارم خواهشن سرکاری نباشه

بسته بندی

کاردرمنزل بسته بندی باشه موقیت بیرون رفتن ندارم خواهشن سرکاری نباشه
12:41
1404/07/10
سمانه خسروی
نازنین حقیقی
عزیزان این خانم شعبانی کلاهبرداره لطفا هرچی گفت گوش نکنید پولی واریز نکنید این خانم شاکی زیاد در پلیس فتا داره
سلام برای من گروه خانم شعبانی اومده کار در منزل 
خداروشکر ذهنم رسید تو گوگل بزنم وگرنه سر منم کلاه میذاشتن 
08:27
1 تایید
سلام خسته نباشید  من ی خانم خاندار هستم  نیاز ب کار در خانه هستم ممنون میشم جوابمو بدین
08:47
بسته بندی
***فرصت شغلی مناسب برای بانوان گلبهاری*** کار بسته بندی ،بصورت ساعتی با حقوق عالی برای دریافت اطلاعات دقیق تر تماس بگیرید نیروی خیاط هم پذیرش داریم
سلام خسته نباشید من خانم حاندار هستم نیاز ب کار دارم ممنون میشم زود تر جواب بدین
08:48
1404/07/11
سوسن طاهر قاسمی
من یک خانم خاندار جویای کار در منزل هستم سوسن طاهر قاسمی شماره تماس 0****  لطفا با من تماس بگیرید هر بسته بندی باشد انجام می دهد م از آجیل ادویه شویند ههرچه باشد مرا راهنمایی کنید
08:06
عطیه علوی
کار در منزل میخواستم 
15:07
طراحی برنامه حسابداری تحت اکسس
پروژه شامل دو ایتم با داشبورد مدیریتی جدا گانه در هر ایتم خرید هزینه ها و فروش میباشد که از هر ایتم شامل بخش های میباشد.ایتم خرید شامل خرید محصول مورد نظر و هزینه ها شامل هزین...
1404/07/12
صغرا فتحی
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنین؟
اسم‌شعبانی واقعیش‌نیست،مدارکارومیفرسته یه‌نفردیگس‌اعتمادنکنین،
06:47
سهراب بهرامی
کلاه بردار بدبخت به هیچ عنوان به این اشغال اعتماد نکنید سه تومن از من گرفت بعد بلاکم کرد
آخه برا چی  به حساب این جنده کرده واریز میکنید من کیرم واریز میکنم
07:46
1 پاسخ
1404/07/23
ترانه بختیاری
آقا سلام این‌کار در منزل نیکان که اسم هایی خانم شعبانی نیکپور و خوبانی هستش کلاهبرداری و اینکه کلا خانم نیستن و مرد هستن و‌شمارش و پیدا کردم میزارم زنگ بزنید پدرش ‌‌در بیارید شماره که به من نشون داد و کلی فحش و بد و بیاره کفت ‌ میزارم 0****  خواستین شکایت کنید چون کلی حرفای زشت و ویس های بی ادبی به من زد و من همشون و‌سیو‌کردم و بعد همه رو پاک کرد و بلاک کرد و گفت برید ببینم کجا میتونید شکایت کنید تونستیم پول همتون و خوردیم 
19:13
1 پاسخ
1 تایید
کارگرساده(کارخانه قطعات خودرو)بیمه/جاخواب/حراست
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد ۶۰ نفر ✨️⭕️استخدام از روز اول و بدون معطلی ⭕️ ✅️کارخانه معتبر و دولتی قطعات خودرو در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ۶ شعبه فعال ) ✅️ساعت ۸تا۴ بعدا...
ترانه بختیاری
سهراب بهرامی
آخه برا چی به حساب این جنده کرده واریز میکنید من کیرم واریز میکنم
سلام بینید اصلا زن نیستم همشون مردن و پیش شماره موبایلشان نهصد و هفده بود 
19:15
1404/07/26
نازنین حقیقی
چرا فتا کانالشو نمیبنده
این کثافت کلاهبرداره
18:10
1404/07/28
Faezeh Sh
سلام خانم فاطمه محمدی هم کلاهبرداری میکنه ازم 9 میلیون گرفت رفت کثافت الان جواب نمیده
14:47
استخدام آقا ۱۸تا۴۲ سال درکارخانه آب معدنی با مزایا
باسلام از متولدین ۶۲تا۸۵ پذیرش داریم برای متولدین ۶۲تا۶۵ پایان خدمت الزامی سوپیشینه معافیت اعصاب و بیماری خاص پذیرش نداریم تولید و بسته بندی ساعت کاری ۸تا۱۶ دارای جای خواب و ۳وعده غذایی رایگان بیمه ...
Faezeh Sh
سلام فاطمه محمدی هم کلاهبرداری میکنه ازم 9میلیون گرفت دیگ جواب نداد خدا ازش نگذره  
14:47
1404/07/29
نادیا رحمتی
ترانه بختیاری
آقا سلام این‌کار در منزل نیکان که اسم هایی خانم شعبانی نیکپور و خوبانی هستش کلاهبرداری و اینکه کلا خانم نیستن و مرد هستن و‌شمارش و پیدا کردم میزارم زنگ بزنید پدرش ‌‌در بیارید شماره که به من نشون داد و کلی فحش و بد و بیاره کفت ‌ میزارم 0**** خواستین شکایت کنید چون کلی حرفای زشت و ویس های بی ادبی به من زد و من همشون و‌سیو‌کردم و بعد همه رو پاک کرد و بلاک کرد و گفت برید ببینم کجا میتونید شکایت کنید تونستیم پول همتون و خوردیم
شماره شو بفرست لطفا
12:30
1404/07/30
حکیمه عبدالهی
من میتونم تو خونه خودم جبوبات سبزی تمیز کنم یا بسته بندی کنم
08:59
استخدام نیروی کار خانم برای مونتاژ و بسته بندی
چند نفر نیروی کار خانم برای کار در کارگاه بسته بندی و مونتاژ نیازمندیم محدوده کارگاه پل فردیس روبروی مترو کرج اول جاده ملارد میباشد ساعات کاری از 8 صبح تا 5 عصر حقوق روزانه بین 400 تا 450 حداکثر ت...
حکیمه عبدالهی
سلام من نیاز به کار در منزل دارم لطفا راهنمایی کنید
سلام من نیاز به ی کار در منزل خودم نیاز دارم هرچی باشه 
09:01
حکیمه عبدالهی
سلام من ی کار درمنزل خودم بهارستان اصفهان نیاز دارم هرچی که باشه 
09:03
1 پاسخ
حکیمه عبدالهی
حکیمه عبدالهی
سلام من ی کار درمنزل خودم بهارستان اصفهان نیاز دارم هرچی که باشه
حبوبات سبزی قند 
09:03
کارگرساده(کارخانه نوشابه)بیمه/جاخواب/حراست
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد ۶۰ نفر ✨️⭕️استخدام از روز اول و بدون معطلی ⭕️ ✅️کارخانه معتبر و دولتی نوشابه و نوشیدنی در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ۶ شعبه فعال ) ✅️ساعت ۸تا۴...
شمسی حسین زاده
نیاز به کاردرمنزل دارم لطفاً اطلاع دهید 
14:22
1404/08/02
مریم صالحیان
سلام گول شرکت بسته بندی نیکان و نخورید برج 3مبلغ 14میلیون از مم خورده به نام زینب بهزادی بعد دوماه  سه شنبه کانال و گذاشت یکسری عکس بسته بندی و واریزی توکانال گذاشت چهارشنبه زینب بهزادی شد فاطمه شعبانی  توروخدا من شکایت کردم همه شکایت کنید گیر بیفته ی شماره کارت محمد فریدونی داده الان سری قبل به نام محسن بذر افشان داد این ی نفره کلاهبرداری میکنه
14:22
2 پاسخ
1 تایید
به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم 
15:02
استخدام آقا در کارخانه با خوابگاه و غذا و بیمه
با سلام کارگر ساده /ماهر/راننده/فنی آقا برای شرکت تولید نوشابه و نوشیدنی لطفا چت دیوا مشخصات خودرا ارسال کنید به دلیل حجم بالای پیام ها لطفا منتظر پاسخگویی بنده باشید به سرعت پاسخ داده میشود. کار ...
سلام خسته نباشین ببخشین من نمکی هستم دونبال کارمیکشتم درمنزل باشه اگه هست خبربدین بی زحمت 
20:26
1404/08/03
نیلوفر حبیبی
خوبانی کثافت هم کلاهبرداره 
10:07
1404/08/07
الینا حسنی
جنده های عالم به این آدما اعتماد نکنید همشون کلاه بردارن 
23:05
1 پاسخ
جذب فوری کارگرساده(شرکت آجیل)جاخواب/سرویس/حراست
استخدام فوری نیروی کارگر ساده و ماهر آقا ۷۰ نفر در کارخانه معتبر شیرخشک در قسمت بسته بندی نیازمندیم: ❗️پذیرش آقایان از 17 تا 40 سال❗️ ✅استخدام از روز اول مراجعه ✅شرایط کاری: ✅ساعت کاری ۸صبح تا ۴...
الینا حسنی
هم شعبانی هم خوبانی همشون یه مادر جنده این گول اینکه میگن پیجشون زیر نظر پلیس فتاس رو نخورید 
23:06
1 تایید
1404/08/16
باسلام  از من 400 خانمی به اسم  گوه  شعبانی  باقری   گرفتن الان پیام میدم جواب نمیدن 
14:36
1 پاسخ
عصمت فدایی
عصمت فدایی هستم کاردر منزل بسته بندی مداد خودکار چسب کار ناخن کاری 
17:13
شرکتی پیشرو در حوزه مواد غذایی | A leading compony active in the field of food
مدیر تولید | Production Manager
تجربه شغلی:حداقل 7 سال در واحدهای تولیدی صنایع غذاییبا حداقل دو سال سابقه مدیریتی تحصیلات:کارشناسی یا کارشناسی ارشد صنایع غذایی،مهندسی صنایع یا رشته های مرتبط آشنایی کامل با فرمولاسیون خمیر،کرم،کنتر...
1404/08/19
زهرا مهین
آره واقعا" درست گفتید من همسرم گفت اینا کلاهبردارن ولی گوش نکردم 39میلیون و 377هزارتومن ازم پول گرفت آخرین بار هم 11میلیون خواست ک ندادم و فهمیدم ک دزده گفت باید تا 50میلیون واریز کنی تا کار برات بیاد، دیگه چقد فحش و بدو بیراه براش نوشتم و مسدودش کردم الانم هِی میرم براش توهین و فحش مینویسم من اونو مسدود کردم ولی اون هنوز هستش نمیدونم چکار کنم چجوری برم شکایت کنم؟ لطفا" جواب بدید؟؟؟ ممنون
باید از طریق هم دفتر قضاییشکایت کنی بعدش پلیس فتا اینها یه باند بزرگ هستن که توی بله روبیکا و تلگرام ده ها گروه به اسم بسته بندی محصولات و وام فوری دارن یکسال تمام دارن فعالیت میکنن 
06:04
1 پاسخ
1 تایید
زهرا مهین
باسلام از من 400 خانمی به اسم گوه شعبانی باقری گرفتن الان پیام میدم جواب نمیدن
برو خداتو شکر کن فقط چهارصد ازت گرفتن از من که یازده ملیون و پونصد گرفت
06:05
زهرا مهین
باید برید توی سایت dadsetani.ir از قسمت شکایت مردمی قسمت گزارش فضای مجازی مدارکتونو بفرستید
06:06
تولیدی و بسته بندی چای و قهوه | coffee and tea production line
سرپرست تولید | Production Supervisor
*محل کار: 5 کیلومتر بعد از فرودگاه امام خمینی، شهرک صنعتی شمس آباد. شرح شغل: -نظارت بر رعایت استانداردهای تولیدی -بررسی، کنترل و نظارت مستمر بر عملیات تولید -کنترل و آموزش مستمر پرسنل بخش تولید -هماهن...
زهرا مهین
اگر همه شکایت کنید شاید این باند بزرگ که به اسم های مختلف خوبانی بهزادی شعبانی و... گرفته بشن
06:06
زهرا مهین
الینا حسنی
جنده های عالم به این آدما اعتماد نکنید همشون کلاه بردارن
این باند مرد بیشتر از زن دارن 
06:07
زهرا مهین
مریم صالحیان
سلام گول شرکت بسته بندی نیکان و نخورید برج 3مبلغ 14میلیون از مم خورده به نام زینب بهزادی بعد دوماه سه شنبه کانال و گذاشت یکسری عکس بسته بندی و واریزی توکانال گذاشت چهارشنبه زینب بهزادی شد فاطمه شعبانی توروخدا من شکایت کردم همه شکایت کنید گیر بیفته ی شماره کارت محمد فریدونی داده الان سری قبل به نام محسن بذر افشان داد این ی نفره کلاهبرداری میکنه
پلیس فتا کاری نمی کنه باید توی سایت dadsetani.ir مدارک بفرستین 
06:08
استخدام فوری کارگرساده در شرکت خودرویی/جاخواب/غذا
استخدام نیروی کارگر ساده آقا در کارخانه معتبر خودروسازی در قسمت تولید و بسته بندی نیازمندیم: استخدام فوری ♦️پذیرش آقایان از 17 تا 42 سال♦️ استخدام بدون اتلاف وقت از روز مراجعه شرایط کاری: ✅سا...
زهرا مهین
مریم صالحیان
سلام گول شرکت بسته بندی نیکان و نخورید برج 3مبلغ 14میلیون از مم خورده به نام زینب بهزادی بعد دوماه سه شنبه کانال و گذاشت یکسری عکس بسته بندی و واریزی توکانال گذاشت چهارشنبه زینب بهزادی شد فاطمه شعبانی توروخدا من شکایت کردم همه شکایت کنید گیر بیفته ی شماره کارت محمد فریدونی داده الان سری قبل به نام محسن بذر افشان داد این ی نفره کلاهبرداری میکنه
اینها خیلی گروه دارن همشون هم یکی هستن حالا به وام فوری هم عوضش دارن میکنن
06:09
زهرا مهین
من یه شماره ازشون گیر اوردم ولی کسی پیگیری نمی کنه
06:09
مریم صالحیان
شمارش و بفرسین برامن  
06:10
شرکت صنعت بسته بندی کیسان پاک(سهامی خاص) | Keysun Pak
تکنسین مکانیک | Mechanical Technician
شرح شغل: تعمیر و نگهداری دستگاه‌های صنعتی.تحلیل و بررسی نقشه‌های فنی. شرایط احراز: توانایی کار با نرم‌افزارهای CAM/CAD/SOLIDWORKS برای تحلیل و طراحی.دانش فنی در زمینه ماشین‌آلات صنعتی و خطوط تولید.حدا...
مریم صالحیان
من برج 3تا حالا شکایت کردم ازشون
06:11
مریم صالحیان
الانم به اسم فاطمه شعبانی ثبت میشه 
06:12
معصومه احمدصفا
زهرا مهین
باید از طریق هم دفتر قضاییشکایت کنی بعدش پلیس فتا اینها یه باند بزرگ هستن که توی بله روبیکا و تلگرام ده ها گروه به اسم بسته بندی محصولات و وام فوری دارن یکسال تمام دارن فعالیت میکنن
سلام خوبین   من رفتم شکایت  کردم    دیروز دادسرا بودم  گفتن  فایده  نداره   پیدا نمیشه  معلوم نیست  برا کی پول واریز  میکردی   ولی  از طریق شماره کارت ک براش پول واریز میکردم  پیدا شد  تو بانک آینده  حساب داشت  آدرسش رو هم  پیدا کردن  ولی  هنوز پیداش نکردن  الانم ک بانک آینده منحل  شده  39میلیون و 377هزار تومن  ازم کلاهبرداری  شد  شوهرم  خبر نداره  خودم  رفتم  شکایت  کردم اِنقد کرایه ماشین اِسنپ پولِ   کپی  دادم  ک  الان  دیگه حساب کنم  بره رو اون 39 میلیون  شاید الان دیگه  50میلیون شده  دیگه  نمیرم  خسته شدم خیلی هم  از کارو زندگی میوفتم  توکل ب خدا  دیگه بیخیال شدم  خدا لعنت کنه  این  فاطمه  شعبانی رو الان تو کانال  تلگرام  وام  بدون ضامن  درست کردن  یکی هم باقری  هست   معلوم  نیست  اینا  کی هستن   
06:15
نیروی خانم بسته بندی
درمحیطی کاملا زنانه به چند نفرنیروی کار خانم جوان مسولیت پذیر و با دقت جهت بسته بندی نبات واقع در کهک - روستای ابرجس نیازبه همکار داریم. ساکنین پردیسان – کهک ورجان و سیرو که در مسیر سرویس ماشین هستند ...
سلام من نیاز به کار دارم 
09:31
من نیازب کاردرمنزل دارم کار راسته دوزی باچرخ صنعتی یاکاربسته بنده باشه انجام میدم خواهشن بااین شماره تماس بگیرید 0**** 
10:27
سلام من نياز به کار دارم بسته بندی  
11:28
کارگر‌ساده/ماهر کارخانه‌دارویی بیمه/غذا/خوابگاه
استخدام فوری نیروی کارگر ساده و ماهر آقا، راننده و حراست در شرکت معتبر داروسازی در خط تولید و بسته بندی : ✨️استخدام و شروع به کار از روز اول✨️ ✅️ساعت کاری ۸ ساعت به همراه ۱ ساعت زمان نهار و استر...
سلام نیازبه کاربسته بندی دارم
11:30
نرگس گودرزی
سلام نیاز دارم کار در منزل باشه 
12:09
1 پاسخ
ف
سلام من واقعا به کار احتیاج دارم لطفا کمکم کنید 
20:39
1 پاسخ
طراحی بسته بندی برای زعفران و ادویه
یک طرح بسته بندی برای زعفران و یک طرح برای انواع ادویه که قابل ادیت باشه برای شروع کار بسته بندی ادویه با زردچوبه و فلفل شروع کنیم طراحی قابلیت رقابت با محصولات مشابه در بازارهای بین المللی هم داشته ب...
اعظم جلیل زاده
کلاه برداری
21:33
1404/08/20
فاطمه اکبری
به به خانم کلاه بردار تو همه ی سایت ها حضور داری لجن 
06:18
زهرا راستی
سلام. برای  کار درمنزل پیام دادم نیاز دارم به این کار 
14:27
1 پاسخ
طراحی کارتن بسته بندی و لوگوتایپ
نیاز به یک لوگو تایپ و طراحی کارتن محصول نات بار و پروتئین بار دارم چندین محصول با یک کارتن مشابه محصول هم شکلات مواد غذایی هست
مهدی رضایی
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم لطفا اطلاع دهید
سلام اشپزی بلد هستید
20:58
1 تایید
مهدی رضایی
سلام اشپز میخوام
20:58
مهدی رضایی
نرگس گودرزی
سلام نیاز دارم کار در منزل باشه
سلام اشپزی بلد هستید
20:59
طراحی لیبل بطری نوشابه
طرح لیبل برای بطری نوشیدنی یا نوشابه ۱.طرح و ایده مدنظر مشخصه ۲. کد رنگ های مدنظر مشخصه ۳. پترن و المان های طرح مشخصه حتی طرح پترن و فایل های لایه بازهم خودم تهیه کردم و دارم که میتونم در اختیار شما...
مهدی رضایی
زهرا راستی
سلام. برای کار درمنزل پیام دادم نیاز دارم به این کار
سلام اشپزی بلد هستید
20:59
مهدی رضایی
ف
سلام من واقعا به کار احتیاج دارم لطفا کمکم کنید
سلام اشپزی بلد هستید
21:00
1404/08/21
مائده محمدپور
معصومه احمدصفا
ب من کار در منزل معرفتی کنید با درآمدی بالا باشه
سلام شما کار پیدا کردین؟
06:48
استخدام درکارخانه و نمایندگی قطعات چراغ خودرو
عناوین شغلی: خط تولید ، مونتاژ ، بسته بندی ،تعمیرو نگهداری ، انبار داری ، کارتن سازی حقوق: ۲۸میلون تومان مزایا :بیمه، عیدی سنوات، انعام ، پاداش به همراه جای اسکان و غذا ساعت کاری : اداره کار
سلام من نیاز کار درمنزل دارم لطفا اطلاع دهید 
07:18
سارا میرزایی
نیازمند کار در منزل
08:11
سلام من نیاز به کار داخل منزل دارم لطفاً اطلاع دهید
08:12
کار در منزل
آموزش داریم کار تولید قند د نبات فانتزیه. بسته بندی نیس.× اتباع پیام ندن× ایتا حتما داشته باشین درامد بالای ۲۰ میلیون
زهرا گ
داستانی که شکایت کردین نتیجه چی شده ؟ من تازه شکایت کردم هنوز باهام تماس نگرفتن 
10:36
من نیاز به کار در منزل دارم 
11:04
زبیده قرنجیک
سلام من ب کاردر منزل برای بسته بندی نیازدارم 
11:48
کارگاه پیراهن دوزی
بزرگترین تولید کننده پیراهن مردانه در غرب کشور جهت تکمیل نیروبه چن نفر نیروی خانم وآقا جهت کار خیاطی وبسته بندی اتوکاری در کارگاه نیازمندیم. واقع در خیابان شاپور روبروی داروخانه خورشید کوچه معرفت م...
من نیاز به  کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنید بسته بندی
13:37
1404/08/22
ثریا محمدپور
سلام : من نیاز به کار در منزل دارم میشه لطفا راهنمایی کنید
06:34
معصومه حیدری
سلام شماکجاست 
11:52
مونتاژ کاری و بسته بندی
یک مجموعه معتبر جهت تکمیل کادر خود نیازمند همکار خانم مجرد می‌باشد. تحصیلات: کلیه گرایش‌های برق و الکترونیک دارای سابقه کار مفید در مونتاژ برد‌های الکترونیکی تجربه‌ی کاری مفید در کنترل و تست قطعات الک...
1404/08/23
معص.مه پورگوهری
اسمش سارا شعبانی هستش 
19:32
پنج‌شنبه 23 آبان 1404، ساعت 23:26