دنبال کن

کار در منزل خانم شعبانی

بسته بندی

1404/02/30
زهرا رسولی
من نیاز به کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنی شرایط رو؟
20:43
7 پاسخ
4 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی گز و پولکی نیاز مندیم
1404/02/31
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم  لطفا اطلاع دهید
07:30
3 پاسخ
2 تایید
1404/03/05
محمد صمدی
الهه گندمکار
من نیاز به کار در منزل دارم لطفا اطلاع دهید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
20:50
1 پاسخ
1404/03/06
طاهره پایان
سلام عرض ادب خسته نباشید خدمت شما من یه خانوم خاندارهستم نیازبه کاردرخانه دارم خواهشاکمکم کنیدممنون ازلطف شما
09:54
1 پاسخ
دیزان پکیجینگ ظرف زعفران و طراحی لوگو
شیشه مربای هفتاد میل با در فلزی gold رنگ میخوام هم لوگوم هم هم استیکر روی شیشه برای پکیجینگ قرمز لاکی و طلایی باشه علاوه بر ان دیزان روی شیشه ترکیبی از کاشی کاری ایرانی یا طرح و نقش های گلیم ها یا هر ...
1404/03/07
نازنین حقیقی
عزیزان این خانم شعبانی کلاهبرداره لطفا هرچی گفت گوش نکنید پولی واریز نکنید این خانم شاکی زیاد در پلیس فتا داره
08:43
5 پاسخ
8 تایید
1404/03/08
سلام هنوز استخدامی دارید 
16:05
1 پاسخ
2 تایید
1404/04/20
کلاه بردار بدبخت به هیچ عنوان به این اشغال اعتماد نکنید سه تومن از من گرفت بعد بلاکم کرد 
09:53
2 پاسخ
6 تایید
طراحی جعبه بسته بندی شمع قلمی
یه طراحی خیلی حرفه ای میخوام. شبیه پروژه های هوش مصنوعی نباشه.
این خانم کثافت کلاهبرداری میکنه به هیچ وجه بهش اعتماد نکنین
09:55
1 تایید
حسین موسوی
عزیزان به این حرومزادها اعتماد نکنید پول براشون نزنید کلاهبردارن من پول زدم قبضش هم هست یک مشت کلاهبردارن
16:30
1 پاسخ
حسین موسوی
مهدی فرج زاده هم کلاهبرداره مواظب باشید پولی به حسابش نزنید 
16:32
1 تایید
استخدام کاردرمنزل
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ثبت نام)✅ کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ +...
1404/05/11
زهرا کیوان
یه کلاهبرداری ودزدی بیش نیست اصلا گول حرفاشون رو نخرید تو رو خدا 7 ونیم میلیون پول‌های منو خوردن بعدم که گفتم پولمو بدین کلی فحش هرزه بهم دادن و پدر ومادرم رو هم ناسزا گفتن به اسم‌های شعبانی باقری شعبانزاده سهدانی  نوی تلگرام به عنوان‌ کار ور منزل هستن تو رو خدا گول حرفهاشون ر رو نخورید
11:58
زهرا کیوان
پولامو به بهانه های مختلف گرفتن اول میگن پول بیمه بعد پول باربری بعد پول کار شناسی بارتون بعد پول مالیات حقوقتون بعد که گفتم دیگه آخری رو ندارم کلی فحش دادن وبلاگم کردن در تلگرام
به عنوان کار در منزل  و آن فوری به اسم‌های شعبانی 
شهبانزاده زهره باقری سهدانی  همشون کلاهبرداری 7 ونیم پول‌های منو گرفتن وقتی شاکی شدم کلی فحش هرزه و کیک بهم دادن وبلاگم کردن
12:04
مریم جمشیدی
بچه ها به خوبانی و بهزادی اعتماد نکنید یه مشت دزد و انگل جامعه
16:30
کار در ترکیه برای بانوان و آقایان
نیازمند نیرو خانوم و آقا هرکاری بخوای توی ۳ روز پیدا میکنیم کار رستوران ظرفشویی گارسونی آشپزی هتل مدیریت نظافت... شرکت بسته بندی نانوایی کار ساختمانی اوستایی شاگردی صفر تا صدهرکاری بلدی هست چو...
مریم جمشیدی
از من 5.200 گرفتن 
16:31
1404/05/12
سودابه قاسمی
سلام وقت بخیر من نیاز به کار در منزل دارم بسته بندی ممنونم میشم راهنمایی کنید
09:25
1404/05/19
مغلوب آ
همش دروغه وکلاه برداریه پول ثبت‌نام  پول ثبت سیستم پول بیمه میبرن  هیچ کاری نیست دروغ من گول خورم واریز کردم هیچکی جوابمونمیده کلاه برداریه گول نخورید
07:54
1 تایید
نیازمند کار در منزل هستم جهت بسته بندی .
دنبال کار در منزل هستم بسته بندی..
سلام من نیاز به کار در منزل دارم لطفا راهنمایی کنید
08:15
1 پاسخ
ایدا جدی
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
11:25
1 پاسخ
محمد صمدی
ایدا جدی
سلام به خانم 36ساله هستم اگر به کارگری ساده نیاز باشه به من خبر بدین لطفا
19:56
استخدام در کارخانه فرآوری و بسته بندی ماهی کنارک
شرکت تولیدی جهان آبزی مکران در راستای افزایش ظرفیت نیازمند تعدادی نیروی کار با تجربه و مسلط به سایزبندی و صف چینی ماهی های صادراتی و‌ کار در سالن تولید و بسته بندی با حقوق و مزایای مناسب می باشد. لطفا...
1404/05/30
سارا نجفی
حسین موسوی
عزیزان به این حرومزادها اعتماد نکنید پول براشون نزنید کلاهبردارن من پول زدم قبضش هم هست یک مشت کلاهبردارن
سلام وقتتون بخیر خب شکایت میکردید پولتونو پس میگرفتید
00:26
1 تایید
1404/06/11
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن
اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی 
میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال.
آخرش هم که بلاکت میکنن
19:16
3 پاسخ
1404/06/17
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال. آخرش هم که بلاکت میکنن
از من هم  خیلی پول گرفتن   ولی تا حالا   ک بلاک  نکرده  خداروشکر
08:58
1 پاسخ
طراحی کیسه دستی ، کارتن و لیبل برای محصول صنعتی
لطفا قبل از ارسال پیشنهاداتتون توضیحات رو با دقت بخوانید. پروژه از سه بخش ذیل تشکیل میشود: طراحی نایلون کارتن و لیبل طراحی بسته بندی محصولات صنعتی یک سری قواعد و اصول داره که لطفا فقط و فقط در صورتی...
افسانه تجلی
جویای کار در منزل هستم ..درست کردن گیفت عقد عروسی تولد و... بسته بندی اجناس ..طراحی روی سفال .و... 
21:48
1404/06/19
مونا سحرخیز
اصلااعتماد نکنید، کلاهبردارن اول 399 هزار تومن میگیزن برای بیمه محصول وقتی میریزی میگن 999 هزار تومن بدید برای بارگیری و ارسال. آخرش هم که بلاکت میکنن
آره واقعا" درست  گفتید   من همسرم گفت   اینا کلاهبردارن  ولی گوش نکردم   39میلیون و 377هزارتومن  ازم  پول گرفت   آخرین بار  هم 11میلیون خواست  ک ندادم  و فهمیدم  ک دزده گفت باید  تا 50میلیون واریز کنی  تا کار برات بیاد، دیگه  چقد فحش و بدو بیراه براش نوشتم  و مسدودش  کردم  الانم  هِی میرم براش  توهین  و فحش مینویسم   من اونو مسدود  کردم   ولی اون  هنوز هستش   نمیدونم   چکار  کنم    چجوری برم شکایت  کنم؟ لطفا"  جواب بدید؟؟؟  ممنون
13:00
1 تایید
معصومه احمدصفا
این خانم شعبانی از تبریز  دزدو کلاهبراره  براش هیچ  پولی واریز نکنید   اول میگه  حق بیمه  بعد  برای باربر  بعد همینجوری متنهای  پولی میفرسته   از من 39میلیون و 377هزار تومن  پول گرفت  آخر هم گفت  باید  تا 50میلیون واریزی کنی   و  11میلیون دیگه  خواست  آخرین  بار  ندادم  دیگه،   دیگه  فهمیدم  دزده   کلی  بهش فحش دادم و بدو بیراه  گفتم  الانم مسدودش  کردم نمیدونم  چکار کنم  چجوری برم  شکایت  کنم   و پولمو پس بگیرم  گول خوردم  بدجوری
13:24
1 پاسخ
2 تایید
نیروی ساده وراننده پایه ۱و۲آقا کارخانه آجیل خشکبار
استخدام کارگر ساده آقا در کارخانه معتبر بسته بندی آجیل و خشکبار در قسمت بسته بندی ساعت ۸ تا ۴ بعد از ظهر جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق  ✅پنجشنبه ها نیمه وقت  ✅دارای۳روزمرخصی باحقوق ✅دارای۳روزمر...
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنین؟ 
17:27
1 پاسخ
1404/06/20
معصومه احمدصفا
مونا سحرخیز
سلام وقت بخیر  بیایید  شماره  تلفن  بزارید هم  دیگه رو پیدا کنیم  بریم  از خانم  شعبانی  از تبریز شکایت کنیم   من از کرج  هستم  از من 39میلیون و 377هزارتومن پول گرفت و رفت ک رفت  رفت ب درک  نمیدونم چکار کنم 
14:25
1 تایید
1404/06/21
معصومه احمدصفا
ب من کار در منزل  معرفتی کنید  با درآمدی بالا باشه
05:31
1 پاسخ
شغل مجازی با موبایل
موفقیت های مالی اینجا در کنار ما زیاده خانه دار زیاد داریم که مستقل شده برا خودش کارمندی که خدا رو شکر آروم شده دانشجویی که جیبش پره بازنشسته هایی که دیگه دنبال شغل نیستن شما جزو کدومایی؟؟ با شغل...
سمانه عیسی زهی
بسته بندی

کاردرمنزل بسته بندی باشه موقیت بیرون رفتن ندارم خواهشن سرکاری نباشه

بسته بندی

کاردرمنزل بسته بندی باشه موقیت بیرون رفتن ندارم خواهشن سرکاری نباشه
12:41
1404/07/10
سمانه خسروی
نازنین حقیقی
عزیزان این خانم شعبانی کلاهبرداره لطفا هرچی گفت گوش نکنید پولی واریز نکنید این خانم شاکی زیاد در پلیس فتا داره
سلام برای من گروه خانم شعبانی اومده کار در منزل 
خداروشکر ذهنم رسید تو گوگل بزنم وگرنه سر منم کلاه میذاشتن 
08:27
1 تایید
سلام خسته نباشید  من ی خانم خاندار هستم  نیاز ب کار در خانه هستم ممنون میشم جوابمو بدین
08:47
استخدام کارمند ساده
بازرگانی تکنولوژی برتر وارد کننده لوازم جانبی موبایل استخدام مینمایید کارمند ساده با گواهینامه ماشین جمع کردن و بسته بندی بار امورات روزمرگی فروشگاه ساعت کاری ۹ الی۱۸ یک ساعت استراحت بیمه حقوق ماهیان...
سلام خسته نباشید من خانم حاندار هستم نیاز ب کار دارم ممنون میشم زود تر جواب بدین
08:48
1404/07/11
سوسن طاهر قاسمی
من یک خانم خاندار جویای کار در منزل هستم سوسن طاهر قاسمی شماره تماس 0****  لطفا با من تماس بگیرید هر بسته بندی باشد انجام می دهد م از آجیل ادویه شویند ههرچه باشد مرا راهنمایی کنید
08:06
عطیه علوی
کار در منزل میخواستم 
15:07
کارگرقنادی
سلام به یک کارگردرکارگاه شیرینی پزی نیازمندیم نوبنیاد هستیم وترجیحاترجیحادرمحدوده باشه ساعت کاری۹الی5عصر سرپاهست فقط درحد15دقیقه برای نماز صبحانه داریم ناهارنداریم کارنظافت بسته بندی پخت پز چیدمان ه...
1404/07/12
صغرا فتحی
سلام من نیاز ب کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنین؟
اسم‌شعبانی واقعیش‌نیست،مدارکارومیفرسته یه‌نفردیگس‌اعتمادنکنین،
06:47
سهراب بهرامی
کلاه بردار بدبخت به هیچ عنوان به این اشغال اعتماد نکنید سه تومن از من گرفت بعد بلاکم کرد
آخه برا چی  به حساب این جنده کرده واریز میکنید من کیرم واریز میکنم
07:46
1 پاسخ
1404/07/23
ترانه بختیاری
آقا سلام این‌کار در منزل نیکان که اسم هایی خانم شعبانی نیکپور و خوبانی هستش کلاهبرداری و اینکه کلا خانم نیستن و مرد هستن و‌شمارش و پیدا کردم میزارم زنگ بزنید پدرش ‌‌در بیارید شماره که به من نشون داد و کلی فحش و بد و بیاره کفت ‌ میزارم 0****  خواستین شکایت کنید چون کلی حرفای زشت و ویس های بی ادبی به من زد و من همشون و‌سیو‌کردم و بعد همه رو پاک کرد و بلاک کرد و گفت برید ببینم کجا میتونید شکایت کنید تونستیم پول همتون و خوردیم 
19:13
2 پاسخ
1 تایید
نیروی کار خانوم
به یک نفر خانوم جهت همکاری در شست و شو و بسته بندی ظروف نیازمندیم لطفا فقط از ناحیه کوی‌فرهنگ،الهیه،ثمین ،زیتون پیام بدید جای دور سرویس نداریم ۲۵ تا ۴۵سال بیمه ندارد امکان کار در منزل نیس محل کار شهر...
ترانه بختیاری
سهراب بهرامی
آخه برا چی به حساب این جنده کرده واریز میکنید من کیرم واریز میکنم
سلام بینید اصلا زن نیستم همشون مردن و پیش شماره موبایلشان نهصد و هفده بود 
19:15
1404/07/26
نازنین حقیقی
چرا فتا کانالشو نمیبنده
این کثافت کلاهبرداره
18:10
1404/07/28
Faezeh Sh
سلام خانم فاطمه محمدی هم کلاهبرداری میکنه ازم 9 میلیون گرفت رفت کثافت الان جواب نمیده
14:47
کار در منزل بسته بندی
در منزل خود به درامد برسید پی وی در خدمتم محصول رو توی تلگرام انتخاب میکنید بیمه رو پرداخت میکنید براتون ارسال میشه
Faezeh Sh
سلام فاطمه محمدی هم کلاهبرداری میکنه ازم 9میلیون گرفت دیگ جواب نداد خدا ازش نگذره  
14:47
1404/07/29
نادیا رحمتی
ترانه بختیاری
آقا سلام این‌کار در منزل نیکان که اسم هایی خانم شعبانی نیکپور و خوبانی هستش کلاهبرداری و اینکه کلا خانم نیستن و مرد هستن و‌شمارش و پیدا کردم میزارم زنگ بزنید پدرش ‌‌در بیارید شماره که به من نشون داد و کلی فحش و بد و بیاره کفت ‌ میزارم 0**** خواستین شکایت کنید چون کلی حرفای زشت و ویس های بی ادبی به من زد و من همشون و‌سیو‌کردم و بعد همه رو پاک کرد و بلاک کرد و گفت برید ببینم کجا میتونید شکایت کنید تونستیم پول همتون و خوردیم
شماره شو بفرست لطفا
12:30
1404/07/30
حکیمه عبدالهی
من میتونم تو خونه خودم جبوبات سبزی تمیز کنم یا بسته بندی کنم
08:59
انباردار (قطعات الکترونیک) - آقا
مهارت‌ها : - آشنایی پایه با قطعات الکترونیکی (مقاومت، خازن، سلف، دیود، ترانزیستور، آی سی، رله، کانکتور و ...) و قطعات مکانیکی - توانایی تفکیک قطعات مشابه - آشنایی با پکیج قطعات (SOIC و SMD و DIP و ......
حکیمه عبدالهی
سلام من نیاز به کار در منزل دارم لطفا راهنمایی کنید
سلام من نیاز به ی کار در منزل خودم نیاز دارم هرچی باشه 
09:01
حکیمه عبدالهی
سلام من ی کار درمنزل خودم بهارستان اصفهان نیاز دارم هرچی که باشه 
09:03
1 پاسخ
حکیمه عبدالهی
حکیمه عبدالهی
سلام من ی کار درمنزل خودم بهارستان اصفهان نیاز دارم هرچی که باشه
حبوبات سبزی قند 
09:03
نیارمند کارمند انبار
به یک کارمند آقا حداکثر 35 ساله سرحال و بدون حاشیه و غیر سیگاری، مجرد یا زن و شوهر بدون بچه جهت کار در انبار لوازم یدکی همراه با جای خواب در تهران نیازمندیم،تمامی قبوض آب و برق و گاز و اینترنت از طرف ...
شمسی حسین زاده
نیاز به کاردرمنزل دارم لطفاً اطلاع دهید 
14:22
1404/08/02
مریم صالحیان
سلام گول شرکت بسته بندی نیکان و نخورید برج 3مبلغ 14میلیون از مم خورده به نام زینب بهزادی بعد دوماه  سه شنبه کانال و گذاشت یکسری عکس بسته بندی و واریزی توکانال گذاشت چهارشنبه زینب بهزادی شد فاطمه شعبانی  توروخدا من شکایت کردم همه شکایت کنید گیر بیفته ی شماره کارت محمد فریدونی داده الان سری قبل به نام محسن بذر افشان داد این ی نفره کلاهبرداری میکنه
14:22
1 تایید
به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم 
15:02
خدمات فروشگاه
دوشیفت چرخشی ساعت ۷:۳۰تا۱۵ و ۱۵تا۲۱:۳۰ حقوق اداره کاری به همراه بیمه امکان اضافه کاری عیدی وسنوات طبق اداره کار امکان کار در قسمت میوه وتره بار یا قسمت موادغذایی کارهای محوله: تخلیه وبارگیری بارهای فر...
سلام خسته نباشین ببخشین من نمکی هستم دونبال کارمیکشتم درمنزل باشه اگه هست خبربدین بی زحمت 
20:26
1404/08/03
نیلوفر حبیبی
خوبانی کثافت هم کلاهبرداره 
10:07
1404/08/07
الینا حسنی
جنده های عالم به این آدما اعتماد نکنید همشون کلاه بردارن 
23:05
نیازمند تعدادی نیرو خانم برای بسته بندی
توضیحات بخوانید چندخط هست بعد در روبیکا فقط روبیکا پیام بدهید کسانی که درروبیکاپیام میزارند فقط پاسخگو هستم نیرو فقط خوش اخلاق صبور استخدام میکنم تعدادی نیرو خانم مجرد برای تولیدی لباس برای قسمت بسته...
الینا حسنی
هم شعبانی هم خوبانی همشون یه مادر جنده این گول اینکه میگن پیجشون زیر نظر پلیس فتاس رو نخورید 
23:06
1 تایید
1404/08/16
باسلام  از من 400 خانمی به اسم  گوه  شعبانی  باقری   گرفتن الان پیام میدم جواب نمیدن 
14:36
عصمت فدایی
عصمت فدایی هستم کاردر منزل بسته بندی مداد خودکار چسب کار ناخن کاری 
17:13
نیروی ساده وراننده و حراست درکارخانه مواد غذایی
استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)شرکت تواید کنسرو و مواد غذایی✨ کارخانه معتبر درقسمت بسته بندی وخط تولید: ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق دارای۳روزمرخصی باحقوق دارای جاخواب تمیزبات...
1404/08/19
مریم صالحیان
شمارش و بفرسین برامن  
06:10
مریم صالحیان
من برج 3تا حالا شکایت کردم ازشون
06:11
مریم صالحیان
الانم به اسم فاطمه شعبانی ثبت میشه 
06:12
کار در ترکیه آقایان و بانوان اتباع
باسلام استخدام بانوان واقایان اتباع هم با ویزا می‌بریم ترکیه کار ساختمانی 30هزارلیر ماهانه کاشی کار 50هزار لیر ماهانه رستوران 32هزار لیر ماهانه بسته بندی 28هزار لیر ماهانه نظافت کار هتل 30هزار ...
معصومه احمدصفا
پیام حذف شده
سلام خوبین   من رفتم شکایت  کردم    دیروز دادسرا بودم  گفتن  فایده  نداره   پیدا نمیشه  معلوم نیست  برا کی پول واریز  میکردی   ولی  از طریق شماره کارت ک براش پول واریز میکردم  پیدا شد  تو بانک آینده  حساب داشت  آدرسش رو هم  پیدا کردن  ولی  هنوز پیداش نکردن  الانم ک بانک آینده منحل  شده  39میلیون و 377هزار تومن  ازم کلاهبرداری  شد  شوهرم  خبر نداره  خودم  رفتم  شکایت  کردم اِنقد کرایه ماشین اِسنپ پولِ   کپی  دادم  ک  الان  دیگه حساب کنم  بره رو اون 39 میلیون  شاید الان دیگه  50میلیون شده  دیگه  نمیرم  خسته شدم خیلی هم  از کارو زندگی میوفتم  توکل ب خدا  دیگه بیخیال شدم  خدا لعنت کنه  این  فاطمه  شعبانی رو الان تو کانال  تلگرام  وام  بدون ضامن  درست کردن  یکی هم باقری  هست   معلوم  نیست  اینا  کی هستن   
06:15
1 پاسخ
سلام من نیاز به کار دارم 
09:31
من نیازب کاردرمنزل دارم کار راسته دوزی باچرخ صنعتی یاکاربسته بنده باشه انجام میدم خواهشن بااین شماره تماس بگیرید 0**** 
10:27
دو نفر خانم مجرد جهت کار در کارگاه تولیدی
به دو نیرو خانم مجرد جهت کار در کارگاه تولیدی سنگ مصنوعی در مرکز شهر از ساعت هشت تا یک صبح، یا یک تا شش بعدازظهر نیازمندیم حقوق ۷ تومن کار تولید مواد زدن بسته بندی کردن کارهای سنگ مصنوعی
سلام من نياز به کار دارم بسته بندی  
11:28
سلام نیازبه کاربسته بندی دارم
11:30
نرگس گودرزی
سلام نیاز دارم کار در منزل باشه 
12:09
1 پاسخ
کارگر میوه فروشی ساده و حرفه ایی به تعدادی
چیدمان تخلیه بار و اخلاق درست ✔️ منظم محیط کار دوستانه خانوم هم برای بسته بندی سبزی نیاز داریم آدرس شهرک شهید رجایی حر ۲۸ اروند ۴۲
ف
سلام من واقعا به کار احتیاج دارم لطفا کمکم کنید 
20:39
1 پاسخ
اعظم جلیل زاده
کلاه برداری
21:33
1 پاسخ
1404/08/20
فاطمه اکبری
به به خانم کلاه بردار تو همه ی سایت ها حضور داری لجن 
06:18
استخدام همکار خانم
یک فروشگاه مواد غذایی جهت تکمیل کادر خود به یک نفر نیروی خانم منظم، مسئولیت پذیر و خوش برخورد (حداکثر ۳۰ سال و غیر دانشجو) نیازمند است (بسته بندی مواد غذایی، نظافت و فروشندگی...) شیفت ثابت نداریم ش...
زهرا راستی
سلام. برای  کار درمنزل پیام دادم نیاز دارم به این کار 
14:27
1 پاسخ
مهدی رضایی
الهه گندمکار
سلام اشپزی بلد هستید
20:58
1 تایید
مهدی رضایی
سلام اشپز میخوام
20:58
نیروی خانم در تولیدی ساعت دیواری (محدوده پل فردیس)
نیروی کار خانم جهت کار در تولیدی ساعت دیواری و محصولات دکوری در محیطی مناسب و زنانه نیازمندیم. شرایط لازم: • فعال و پر انرژی، منظم و منضبط، مسئولیت پذیر و علاقمند به یادگیری • توانایی یادگیری کار و ب...
مهدی رضایی
نرگس گودرزی
سلام نیاز دارم کار در منزل باشه
سلام اشپزی بلد هستید
20:59
مهدی رضایی
زهرا راستی
سلام. برای کار درمنزل پیام دادم نیاز دارم به این کار
سلام اشپزی بلد هستید
مهدی رضایی
ف
سلام من واقعا به کار احتیاج دارم لطفا کمکم کنید
سلام اشپزی بلد هستید
21:00
کار در منزل ( بسته بندی )
برای اطلاعات و شرایط لطفا پیام بدید ارسال بشه خدمتتون فقط اونایی که حتما قصد دارن پیام بدن
1404/08/21
مائده محمدپور
معصومه احمدصفا
ب من کار در منزل معرفتی کنید با درآمدی بالا باشه
سلام شما کار پیدا کردین؟
06:48
سلام من نیاز کار درمنزل دارم لطفا اطلاع دهید 
07:18
سارا میرزایی
نیازمند کار در منزل
08:11
کارگر ساده
به یک نیروی کار جهت بسته بندی سرکه واقع در شهرک صنعتی شکوهیه نیازمندیم محدوده سرویس قنوات . محلاتی.۷۲تن
سلام من نیاز به کار داخل منزل دارم لطفاً اطلاع دهید
08:12
زهرا گ
داستانی که شکایت کردین نتیجه چی شده ؟ من تازه شکایت کردم هنوز باهام تماس نگرفتن 
10:36
من نیاز به کار در منزل دارم 
11:04
نیازمند دوتا خانم برای کار در کارگاه زغال ویک اقا
دوتا خانم برای کار در کارگاه زغال ویک اقا توضیح کار . بسته بندی وبرش پای دستگاه زغال آدرس .رسالت 129 آخر طالقانی ده آخر جاده آسفالت سرویس از رسالت 129هست برای رفت و برگشت دستمزد نصف هفتگی داده میشه ...
زبیده قرنجیک
سلام من ب کاردر منزل برای بسته بندی نیازدارم 
11:48
من نیاز به  کار در منزل دارم میشه راهنمایی کنید بسته بندی
13:37
1404/08/22
ثریا محمدپور
سلام : من نیاز به کار در منزل دارم میشه لطفا راهنمایی کنید
06:34
کارگر ساده
برای بسته بندی نبات در کارگاه اسلامشهر
معصومه حیدری
سلام شماکجاست 
11:52
1404/08/23
معص.مه پورگوهری
اسمش سارا شعبانی هستش 
19:32
2 پاسخ
1404/08/25
خانم عسگری
معصومه احمدصفا
سلام خوبین من رفتم شکایت کردم دیروز دادسرا بودم گفتن فایده نداره پیدا نمیشه معلوم نیست برا کی پول واریز میکردی ولی از طریق شماره کارت ک براش پول واریز میکردم پیدا شد تو بانک آینده حساب داشت آدرسش رو هم پیدا کردن ولی هنوز پیداش نکردن الانم ک بانک آینده منحل شده 39میلیون و 377هزار تومن ازم کلاهبرداری شد شوهرم خبر نداره خودم رفتم شکایت کردم اِنقد کرایه ماشین اِسنپ پولِ کپی دادم ک الان دیگه حساب کنم بره رو اون 39 میلیون شاید الان دیگه 50میلیون شده دیگه نمیرم خسته شدم خیلی هم از کارو زندگی میوفتم توکل ب خدا دیگه بیخیال شدم خدا لعنت کنه این فاطمه شعبانی رو الان تو کانال تلگرام وام بدون ضامن درست کردن یکی هم باقری هست معلوم نیست اینا کی هستن
اینا یه باند بزرگن که یکسال دارن فعالیت می کنن فقط باید شکایتتو کیفری کنی
03:16
کارگاه تولیدی دوخت کاور پتو
تولیدی دوخت کاور پتو واقع در باغون اباد جهت تکمیل کادر نیروی کارگاه خود با شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید: هم جهت دوخت کاور و هم جهت بسته بندی کاورها شرایط احراز: مسئولیت پذیر_ فعال_ با انگیز...
متاسفانه از من هم خانوم شعبانی زاده 11میلیون کلاهبرداری کرد
06:07
زهرا بهرامی
من نیاز به کاردرمنزل دارم لطفا اطلاع دهید
07:54
نیلوفر عباس زاده
ترانه بختیاری
آقا سلام این‌کار در منزل نیکان که اسم هایی خانم شعبانی نیکپور و خوبانی هستش کلاهبرداری و اینکه کلا خانم نیستن و مرد هستن و‌شمارش و پیدا کردم میزارم زنگ بزنید پدرش ‌‌در بیارید شماره که به من نشون داد و کلی فحش و بد و بیاره کفت ‌ میزارم 0**** خواستین شکایت کنید چون کلی حرفای زشت و ویس های بی ادبی به من زد و من همشون و‌سیو‌کردم و بعد همه رو پاک کرد و بلاک کرد و گفت برید ببینم کجا میتونید شکایت کنید تونستیم پول همتون و خوردیم
شمارش مشخص نیست میشه بنویسی باز
10:37
استخدام نیرو بسته بندی
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم
حمزهء قادی
ازمن 4200گرفتن قسم امام حسین خوردن کسی که به کار آگاهی داره همه رو جمع کنه از طریق فتا پیگیری کنیم حداقل پول ومیشه پس گرفت 24/8/1404_حمزهء قادی
11:49
مژده جعفری
خانوم بهزادی خیلی کلاهبرداری از من 259 گرفت بعد گفت یک میلیون شصتد دیگ بریز برای بیمه ریختم دوباره گفت 4تومن بریز برای باربری نریختم الان بهش میگم نمیخوام کار کنم پولمو بده نامیده همش بهونه میاره میگه شب پیام بده پشتیبانی سرش شلوغه
15:59
1 پاسخ
1404/08/28
خانم عسگری
مژده جعفری
خانوم بهزادی خیلی کلاهبرداری از من 259 گرفت بعد گفت یک میلیون شصتد دیگ بریز برای بیمه ریختم دوباره گفت 4تومن بریز برای باربری نریختم الان بهش میگم نمیخوام کار کنم پولمو بده نامیده همش بهونه میاره میگه شب پیام بده پشتیبانی سرش شلوغه
پولت رفت همونطور که پول من رفت یازده ملیون و پونصد از من گرفت فش داد بلاک کرد
03:39
1 پاسخ
1 تایید
به یک نفر کارگر ساده خانم زیر ۳۰ سال نیازمندیم
از ساعت نه صبح تا هفت شب ماهی ۱۴ میلیون همراه با ناهار جهت بسته بندی و مرتب کردن قفسه ها
خانم عسگری
فقط باید همه حکم کیفری بگیرن این باند بزرگ و پیگیری کنن
03:40
2 تایید
من نیازبه کار در منزل دارم لطفا اطلاع دهید 
10:33
افسانه فضلی
کلاه بردارن اصلا اعتماد نکنید7700 منم خوردن
13:28
1 تایید
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1404/08/29
عصمت فدایی
عصمت فدایی کار درمنزل 
1 پاسخ
1 تایید
ثنا کرمی
سلام کار در منزل میخام واقعا نیاز دارم اگه بود ممنون میشم
15:07
1 پاسخ
سهیلا عارفی
عصمت فدایی
عصمت فدایی کار درمنزل
سلام اگه کار در منزل بسته بندی دارید حتما بگویی خیلی لازم دارم 
15:16
1 پاسخ
آولی هوم | Avlihome
طراح صنعتی | Industrial Designer
ما در جستجوی یک طراح صنعتی فیزیکی خلاق و توانمند هستیم که بتواند با بهره‌گیری از دانش فنی، خلاقیت، و مهارت‌های خود محصولات جدیدی طراحی کرده و راهکارهایی برای بهینه‌سازی و بهبود ارائه دهد. اگر در طراحی...
1404/08/30
زینت سالاری
آشغالن کلاهبردار
1 تایید
زینت سالاری
کثافت ب اسم شعبانی کلاهبرداری میکنه اسمش این نیست هرکثافتی هست خیرنبینه
21:01
1 تایید
زینت سالاری
ازمن 32میلیون خوردبعدفوش دادحرومزاده بیشرف 
21:02
کارگرآقا باخوابگاه و غذادرکارخانه با بیمه تا۴۴سال
کارخانه تولید و بسته بندی نوشیدنی و انرژی زا و.... نیازمند تعدادی نیرو ساده/راننده/حراست آقا با شرایط زیر میباشد ❗پذیرش فقط آقایان متولد60 تا 87 برای 60تا65پایان خدمت الزامی ❗استخدام از لحظه ورود ❗ ب...
1404/09/01
حسن حسنی
زهرا رسولی
چه راهنمایی کلا کلاهبرداریه چند فقره پول واریز میکنی بعد بلاکت میکنه
21:00
حسن حسنی
ثنا کرمی
سلام کار در منزل میخام واقعا نیاز دارم اگه بود ممنون میشم
این از خودشونه کرمی.کلاهبردارن کلا
21:02
1404/09/02
فاطمه عبدی
سلام  من نیاز فوری به کار در خانه دارم  لطفا اطلاع بدین
10:47
2 پاسخ
صافولا | Savola Behshahr Company (SBC)
مدیر ارشد تامین منابع و توسعه برون سپاری | Sourcing & Co-Packing Development Senior Manager
شرح نقش: منبع مواد خام اصلی • شناسایی و واجد شرایط بودن تامین کنندگان قابل اعتماد برای گوجه فرنگی، سبزیجات، ادویه جات، روغن های خوراکی، و بسته بندی (صفحه قلع، کارتن، برچسب ها، درب ها، کیسه ها). &...
الناز
 شعبانی وباقری کلاهبردارن یه نفر مواردهاشونو جمع بندی کرده هرکی خبر داره به منم خبر بده
11:25
1 پاسخ
حسن حسنی
الهه گندمکار
همشون کلاهبردارن بیحا اعتماد نکن. به شعبانی وباقری هم اعتماد نکنید اون  دوتا مهره سوخته هستن در شرف دستگیری
12:04
حسن حسنی
زهرا رسولی
شعبانی وباقری کلاهبردارن از یه جاهایی دنبالشون هستن عنقریبا بگیرن چه شرایطی  فقط حضوری برو کارتو بردار بیار خونه انجام بدین ببرین تحویل بدین
12:06
1 پاسخ
استخدام نیروی کار در کارگاه شکلات سازی
استخدام نیروی تمام وقت در کارگاه شکلات سازی لطفا اگر سابقه تولید کیک و شیرینی و با کار در قنادی یا رستوران یا بسته بندی ندارید تماس نگیرید با تشکر
حسن حسنی
حسن حسنی
شعبانی وباقری کلاهبردارن از یه جاهایی دنبالشون هستن عنقریبا بگیرن چه شرایطی فقط حضوری برو کارتو بردار بیار خونه انجام بدین ببرین تحویل بدین
هرکی از شعبانی و باقری کلاهبرداری شدن برن ایتا بنویسن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات به ادمینش هرچی موارد هست پیام بفرستن اوناجمع بندی میکنن احتمالا هم دستگیر کنن امروز فردا
12:09
1 تایید
الناز
معصومه احمدصفا
این خانم شعبانی از تبریز دزدو کلاهبراره براش هیچ پولی واریز نکنید اول میگه حق بیمه بعد برای باربر بعد همینجوری متنهای پولی میفرسته از من 39میلیون و 377هزار تومن پول گرفت آخر هم گفت باید تا 50میلیون واریزی کنی و 11میلیون دیگه خواست آخرین بار ندادم دیگه، دیگه فهمیدم دزده کلی بهش فحش دادم و بدو بیراه گفتم الانم مسدودش کردم نمیدونم چکار کنم چجوری برم شکایت کنم و پولمو پس بگیرم گول خوردم بدجوری
شماره کارت و شماره موبایلشون رو به این آیدی بفرستین Ff23321
12:34
حسن حسنی
زهرا رسولی
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.عکس شدا راهم زدن سو استفاده میکنن.
12:54
سیما
جویای کار در منزل
جویای کار در منزل بسته بندی و مونتاژ با نیرو و کارگاه هستم
حسن حسنی
فاطمه عبدی
سلام من نیاز فوری به کار در خانه دارم لطفا اطلاع بدین
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.عکس شدا راهم زدن سو استفاده میکنن.
12:55
حسن حسنی
محمد صمدی
12:56
الناز
زهرا رسولی
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
13:39
نیازمند کار در منزل
خانم هستم نمیتونم بیرون کار کنم نیاز به کار توی خونه دارم لطفاً اگر واقا کار مناسب دارید پیام بدید یزد هستم اگر کار بسته بندی ، سرخ کردن و... باشه انجام میدم تو خونه
الناز
خانم عسگری
پولت رفت همونطور که پول من رفت یازده ملیون و پونصد از من گرفت فش داد بلاک کرد
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
13:40
1 پاسخ
حسن حسنی
زهرا رسولی
15:27
حسن حسنی
15:27
استخدام فروشنده آقا
استخدام فروشنده آقا در فروشگاه لوازم بسته بندی در زیتون کارمندی تایم کار صبح از ۱۰ تا ۱ عصر از ۵ تا ۱۰
حسن حسنی
الناز
شعبانی وباقری کلاهبردارن یه نفر مواردهاشونو جمع بندی کرده هرکی خبر داره به منم خبر بده
15:28
حسن حسنی
سلام هنوز استخدامی دارید
16:28
1404/09/03
حسن حسنی
زهرا رسولی
11:03
استخدام
اپراتور خط تولید _خانم _ آقا صنایع بسته بندی الوان فلز *** کاریابی نیستیم **** حقوق : ۱۷ تا ۲۰ میلیون تومان محل کار : ورد آورد روز و ساعت کاری : شنبه تا چهارشنبه ۷:۳۰ الی ۱۷ پنجشنبه : ۷:۳۰ الی ۱۴ ...
حسن حسنی
اعظم جلیل زاده
کلاه برداری
11:06
حسن حسنی
فاطمه عبدی
سلام من نیاز فوری به کار در خانه دارم لطفا اطلاع بدین
11:07
حسن حسنی
طاهره پایان
سلام عرض ادب خسته نباشید خدمت شما من یه خانوم خاندارهستم نیازبه کاردرخانه دارم خواهشاکمکم کنیدممنون ازلطف شما
استخدام کارگر
استخدام کارگر برای( بسته بندی ) حقوق اداره کار امکان پیشرفت شغلی با جای خواب و غذا امکان افزایش حقوق میباشد بستگی به کار کردن در این هلدینگ میباشد
حسن حسنی
سهیلا عارفی
سلام اگه کار در منزل بسته بندی دارید حتما بگویی خیلی لازم دارم
حسن حسنی
معص.مه پورگوهری
اسمش سارا شعبانی هستش
11:08
حسن حسنی
معص.مه پورگوهری
اسمش سارا شعبانی هستش
11:08
کار گر ساده
استخدام ۱ نفرکارگر انبار جهت تخلیه و بارگیری حداقل سیکل ا نفرکمک انبار جهت بسته بندی و ارسال مرسولات حداقل فوق دیپلم دریک شرکت معتبر واقع در شهرک صنعتی دولت اباد با شرایط زیر استخدام می کند. 1_متع...
1404/09/06
خانم عسگری
باید یه پارتی داشته باشیم تا این حروم زاده ها گیر بیفتن اینا پشتشون به یکی قرص که یکسال این همه شکایت به جایی نرسیده
08:24
1404/09/08
فاطمه دوسریان
باید شکایت کنیم وقتی این همه شاکی هست 
10:28
1404/09/11
سلام وقت بخیر من نیاز به کار بسته بندی در منزل دارم ممنون میشم راهنمای کنید 0**** 
استخدام و کاردر منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حقوق بیمه وپاداش و مزای...
شهلاعظیمی زاده
سلام واسه کاردرمنزل ممنون میشم معرفی  کنین تشکر
08:51
اسرا داودپور
سلام وقت بخیر من نیاز به کار در منزل بسته دارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید
17:43
نیلا جهانی
خانوم خوبان شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل کلاه بردار است ؟؟یانه؟؟؟
19:15
1 پاسخ
نیروی تحویل بار و بسته بندی مخمل فرش
نیروی آقا جهت : بسته بندی و تفکیک مخمل فرش و تحویل به مشتری فقط شیفت صبح شهرک صنعتی سلیمان صباحی بلوار اقتصاد ۴ تماس از ساعت ۱۰ صبح الی۴ عصر
یاسمین کوتی
سلام کار بسته. بندی. در یزد. میخوام
19:29
1404/09/16
زهرا گ
نیلا جهانی
خانوم خوبان شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل کلاه بردار است ؟؟یانه؟؟؟
کلاهبردار است پولی واریز نکنید
10:02
سمیه ساجد
نازنین حقیقی
من خودمم از ایشون شاکیم ولی چرا پلیس فتا کاری نمیکنه باایشون
15:29
فروشنده و بسته بندی حبوبات
یک نفر خانم برای همکاری در غرفه فروشگاه اتکا جهت بسته بندی حبوبات و آجیل تایم کاری صبح ۹ تا ۸ عصر حقوق حداقل ۱۲ میلیون درصورت رضایت از فرد پاداش نیز پرداخت میشود
1404/09/21
ربابه گچلو
از منم 600 گرفتن 
21:18
1404/09/25
یسرا سادات حسینی
این خانم شعبانی وجود خارجی نداره . این یک آقا هست که با نام شعبانی داره کلاهبرداری میکنه
06:25
ابوالفضل فکوری
الناز
سلام چجوری بزنم تو اینا آخه من زدم اطلاع رسانی وزارت اطلاعات نمیاد بالا
20:11
قند و نبات های رنگی
حتما ایتا داشته باشید چون ما در شبکه داخلی ایتا فعالیت میکنیم اگر ایتا ندارید پیام ندهید داخل خونه خودتون قند و نبات تولید میکنید درامد ماهی بالای سی میلیون تومان فقط کسانی که نیاز واقعی به کار د...
1404/09/26
علی اصغر نظری
از من هم خیلی پول گرفتن ولی تا حالا ک بلاک نکرده خداروشکر
یعنی با خانم شعبانی دارین هنوز کار میکنید یا پول گرفتن بلاک کردن 
من الان 500 واریز کردم منتظرم 1.500 بریزم نمی‌دونم واریز کنم یا نه 
11:46
2 پاسخ
معصومه احمدصفا
نه  واریز  نکن  لطفا" پولت  میره   کلاهبرداره   از قیده  اون 500 هم  ک واریز   کردی  بگذر    من  هم  همینطوری  خورد خورد   واریز کردم   تا شد  39میلیون و 377هزار تومن، هِی پیامهای متنی و پولی  میفرستاد   بریز برا  بیمه  بریز  برا بار بر  بریز برای تاییده حقوقت و فلان   شکایت   هم کردم   فایده  نداشت   گفتن پولت  رفته   چرا کِسیرو  ک  نمیشناسی   بیخود براش  پول واریز کردی   حالا   ک  شما میتونید برید  پیویش   بهش  بگید  معصومه  احمدصفا  پولشو  میخواد 39میلیون و  377تومن  براش وازیز  کن   ب خدا  شوهرم  خبر نداره  لازم  دارم  لنگه  پولم   آخره سالی  شماره ملت  بهش دادم 
11:59
1 پاسخ
1404/09/29
نازنین حقیقی
همسر منو گول زد توی تلگرام 120میلیون باقرض بهشون داد هنوزم پیام میدن 80میلیون دیگه بدیدماپلیس فتاشکایت کردیم اما کاری نمیکنن
18:56
1 پاسخ
درآمد با گوشی تو دستت
کار درمنزل برای بانوان خانه دار و شاغل که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون نیاز به سرمایه اولیه و بدون پرداخت حق ثبت نام ،آموزش رایگان فضای مجازی ( ایتا و روبیکا) در من...
1404/10/07
حسن حسنی
زهرا رسولی
دوستان این شعبانی مادرجنده حالا با یه ترفند دیگه اومده جلو مبادا گولشو بخورین با یه گروه بسم الله الرحمن الرحیم. گولشو نخورین همان شعبانی مادر جنده کلاهبرداره
07:56
حسن حسنی
دوستان گول این شعبانی مادر جنده را نخورید الانم هم با یه گروه بسم الله الرحمن الرحیم اومده گولشو نخورین همان شعبانی کلاهبرداره 
07:57
حسن حسنی
علی اصغر نظری
یعنی با خانم شعبانی دارین هنوز کار میکنید یا پول گرفتن بلاک کردن من الان 500 واریز کردم منتظرم 1.500 بریزم نمی‌دونم واریز کنم یا نه
دوستان گول این شعبانی مادر جنده را نخورید الانم هم با یه گروه بسم الله الرحمن الرحیم اومده گولشو نخورین همان شعبانی کلاهبرداره 
07:58
اپراتور دستگاه تزریق و بسته بندی یونولیت آقا
حقوق 26 میلیون ماهانه نیروی جوان و حداکثر سن تا 45 سال - چابک - علاقمند به کار تیمی ، متعهد ، منظم ، آموزش پذیر - فعال - علاقمند به یادگیری ساعت کاری 20 تا 8 صبح پنج شنبه ها 17 تا 1 شام - بیمه - صبحا...
حسن حسنی
علی اصغر نظری
یعنی با خانم شعبانی دارین هنوز کار میکنید یا پول گرفتن بلاک کردن من الان 500 واریز کردم منتظرم 1.500 بریزم نمی‌دونم واریز کنم یا نه
میخوای بدونی کلاهبردار نیستن بگو آدرس بدین حضوری بیاییم آدزس قشم رو میدن
07:59
1404/10/12
کوثر سام دوست
سلام خسته نباشید من نیاز به کاردر منزل دارم لطفا اطلاع دهید 
12:35
1404/10/13
خانم عسگری
همسر منو گول زد توی تلگرام 120میلیون باقرض بهشون داد هنوزم پیام میدن 80میلیون دیگه بدیدماپلیس فتاشکایت کردیم اما کاری نمیکنن
باید کیفری کنید شکایتتونو پول شما خیلی زیاده حتما کیفری کنید 
06:33
کارگر خانم
برای چاپ و بسته بندی در چاپخانه ۲ ساعت اضافه کاری اجباری
خانم عسگری
معصومه احمدصفا
نه واریز نکن لطفا" پولت میره کلاهبرداره از قیده اون 500 هم ک واریز کردی بگذر من هم همینطوری خورد خورد واریز کردم تا شد 39میلیون و 377هزار تومن، هِی پیامهای متنی و پولی میفرستاد بریز برا بیمه بریز برا بار بر بریز برای تاییده حقوقت و فلان شکایت هم کردم فایده نداشت گفتن پولت رفته چرا کِسیرو ک نمیشناسی بیخود براش پول واریز کردی حالا ک شما میتونید برید پیویش بهش بگید معصومه احمدصفا پولشو میخواد 39میلیون و 377تومن براش وازیز کن ب خدا شوهرم خبر نداره لازم دارم لنگه پولم آخره سالی شماره ملت بهش دادم
فقط باید شکایت کیفری کنید
06:34
نورعلی سلیمانی
من دستگاه بسته بندی دارم لطفآ کسی نیاز بسته بندی داشت در خدمت هستم 
10:49
مریم عین الهی
من نیاز به کار در منزل دارم در تبریز لطفت کمکم کنید
15:18
استخدام نیروی بسته بندی محصولات در منزل
ما به چند نفر برای همکاری در یک کار خانگی نیاز داریم. شرایط کامل و نوع فعالیت پس از ارتباط از طریق چت دیوار توضیح داده می‌شود. پرداخت حقوق ماهانه است و جزئیات نحوه کار و مبلغ نهایی توافقی خواهد بود. د...
1404/10/14
نازنین حقیقی
همین خانمه که شرکت نیکان هست ازمنم 500گرفت الان میگه دوو400بدن
15:57
1404/10/15
طیبه سلمانی
سلام خوبی طیبه سلمانی منم نیاز به کاردرمنزل دارم لطفا اطلاع دهید
12:35
محسن شامرادی
یک آدم حقه باز و دروغگویی هست این خانم نه آقای شعبانی پول من رو بالا کشید 
13:06
کاردرمنزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در م...
اکرم حاجیلو
نصیری توتلگرام هم که پول کم میگیره کلاهبرداره  لینک میلی میده بزنید روکد معرفش پول براش میره زیر مجموعش میرید
اژدری خوبانی افشار بهزادی یه کانال وام فوری با درصد کم همه کلاهبرداند گول نخورید کاردر منزل طبق کفه پلیس فتا وقوه قضاییه نداریم شعبانی الان کرده وام فوری با احمدی
20:25
اکرم حاجیلو
یکی هم میگه کلا پول نمیگیره میگه بزنید رولینک  فقط شماره تماس وارد کنید اونم کلاهبرداره پامپ ازشماره تون کلاهبرداری میکنه بعد پاشما گیره
20:26
1404/10/16
اکرم مصیبی
خانم شعبانی کلاهبردار ن دومیلیون نوصدازمن کش رفت 
10:49
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
سلام احمدی هستم کار منزل نیاز مندم
11:20
مریم زارعی
درموردکارمیخواستم
17:01
1404/10/17
نگار فتوکیان
پرستو شعبانزاده خب چیجوری پولمونو پس بگیریم
12:38
کارگر ساده
بسته بندی محصولات مشمبا زباله رولی و فریزر
نگار فتوکیان
کاری نمیشه کرد دیگ
12:38
سکینه بیک علی نژاد
سلام من نیاز به کار در منزل دارم میشه کمکم کنید
14:29
فاطمه عفتی
سلام خسته نباشید 
15:23
درآمد مستقل بدون نیازبه سرمایه سنگین(مخصوص بانوان)
دعوت به همکاری ویژه برای بانوان خانه‌دار ‍ در شرایطی که اوضاع اقتصادی هر روز سخت‌تر میشه و هزینه‌ها بالا میره، وقتشه خودت دست‌به‌کار بشی و بدون دوری از خانواده، درآمدی واقعی و تصاعدی داشته باشی! ...
سلام عزیزم من نیاز به کار بسته بندی دارم داخل خانه انجام بدم ممنون 0**** ممنون میشم خبر بدین
16:37
1404/11/06
محمدعلی فرد. زیدانی
سلام
14:36
1404/11/07
زهرا مرادی
سلام وقتتون بخیر  برا کار درمنزل بسته بندی نیاز دارم لطفا اگه بسته بندی داره خبرم کنه
 میتونه کممکم کنه 
11:27
استخدام بسته بندی کش مو در منزل
بسته بندی و شمردن درمنزل با بیمه همه وسایل هم ارسال میشه براتون
1404/11/10
سلام وعرض ادب پیام ارسال نمیشود
04:57
1404/11/21
رضاصفری
سلام خانم ها رها شعبانی هم کلاهبرداره به اسم خانم کاظمی خودش رو جازده داره کلاهبرداری میکنه لطفا برای کاردمنزل بسته بندی هیچ پولی واریز نکنید پول منو خورده الانم بلاکم کرده حرام خوره الهی سرطان بشه بچسبه به تنش
07:34
بهروز ناری
من نیاز به کار در منزل دارم بسته بندی باشه 
09:14
عروسک در منزل *بسته بندی کردن *
کار برش و کوک عروسک چرمی کوچولو در خانه خودتان همراه با آموزش تا 15 میلیون درآمد در ماه بدون نیاز به چرخ خیاطی .کامل با دست انجام میشه ارسال از یزد مبتدی در منزل خودش آموزش میبینه.کار میکنه و ما...
آیلار روزبان
سلام من نباز به کار در منزل دارم
20:49
دوشنبه 28 بهمن 1404، ساعت 05:34