دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل خانم شعبانی

بسته بندی

1404/05/13
حمید داودی
آیا خانم پرستو شهبانی زاده است
23:02
6 تایید
تهران
استخدام ارماتوربند
به تعدادی کارگر ساده، نیمه‌ماهر و استادکار ماهر (در زمینه مهار، سیم‌زنی، آرماتوربندی و قالب‌بندی) جهت همکاری در پروژه عمرانی به‌صورت تمام‌وقت نیازمندیم. شرایط کاری: مدت همکاری: حداقل یک سال کار مدا...
1404/05/14
صغرا فتحی
خیروخوشی نبینه 3تومن ازمن گرفته کلاه بردارن
10:55
2 تایید
1404/06/21
رهاا
پول ندین همش کلاهبرداری بنام خانم بهزادی 3500 پول مارو خوردن 
18:25
1 پاسخ
1 تایید
1404/06/22
اسی ..
الان تو تلگرام خانم شعبانی بهم گفتم برای ثبت نام باید 399 پرداخت کنید به نظر شما قابل اعتمادن؟
22:49
3 پاسخ
2 تایید
فروشگاه بوش صالح آباد | Bocsh Salehabad
استخدام کارگر بسته بندی (خانم)
کارگر بسته‌بندی خانم (حضوری ) شرح وظایف بسته‌بندی محصولات لوازم آشپزخانه بر اساس استاندارد مجموعه آماده‌سازی سفارش‌ها برای ارسال رعایت دقت در بسته‌بندی جهت جلوگیری از آسیب کالا نظافت و نظم محیط کارگا...
اسی ..
لطفا کسی راهنمایی کنه
22:51
1404/06/23
کلا برداری من دوبار واریز کردم پولمو خوردن
19:14
1404/06/31
فاطمه مرادی
از منم 3700میلیون گرفتن ولی کار نیاورد
07:40
1 تایید
گوهربافان | Goharbafan
استخدام کارگر ساده (اصفهان)
داشتن سابقه یا مهارت در زمینه های زیر باعث افزایش اولویت استخدام خواهد گردید: -اپراتوری تولید -برشکاری پارچه -خیاطی و دوزندگی -تعمیرچرخ خیاطی -آشپزی مزایا: -امکان دریافت حقوق و مزایا بالاتر از مصوب اد...
1404/08/14
اسی ..
الان تو تلگرام خانم شعبانی بهم گفتم برای ثبت نام باید 399 پرداخت کنید به نظر شما قابل اعتمادن؟
نه فقط کلاه برداری 
10:53
1 پاسخ
1404/08/28
Sayed Hashemi
اره منم تا حد معرفی پیش رفتم به من گفت پول بزن   یه دفعه به دلم افتاد  برم راجبش تحقیق کنم امدم تو این سایت که بههههله همون خانم شعبانی خودمون اینجا هم طرف دار زیاد داره🤣🤣
05:05
مرضیه احمدی
اینا همشون دزدن منم پنج6بارپول واریزکردم واس بسته بندی همش الکی کلاهبرداریودن منم نمیدونم چجوری این پولارومیخورن چجوری این ادمارونمیگیرن
09:27
1 پاسخ
طراحی و آماده‌سازی لیبل برای چاپ
برای ثبت یک عدد لیبل جهت چاپ . فایل و طرح را دارم.
پرستو شعبانی 6/5 میلیون پول منو دزدید
خدا ذلیلی کنه
12:12
اسی ..
نه هیچ پولی ندید همشون کلاه برداریه
21:22
تمام اینایی که اول کار پول میگیرن کلاه بردارن همشون بعد از اینکه پولو گرفتن بلاکتون میکنن 
21:23
طراحی دو لیبل ویک برگه
طراحی ۳ فایل گرافیکی شامل ۲ لیبل چاپی و ۱ برگه تشکر به صورت فایل لایه باز به یک طراح گرافیک خلاق و حرفه ای نیاز داریم برای طراحی ۳ فایل گرافیکی شامل دو لیبل چاپی و یک برگه تشکر از مشتری تمامی فایل ها...
1404/08/29
نسرین حسینی
منم گول اینا رو خوردم همشون هم فقط کپی همدیگه حرف میزنن ،الهی که خیر نببیند 
07:27
ساغر محمودی
سلام دوستان امروز 5تومن پول منو خوردن اون کثافت اشغال حرومزاده بهزادی کار درمنزل گول حرفاشون نخورین لطفا بیایین شکایت کنیم ازشون 
10:43
ساغر محمودی
وایییی من چقدر ساده بودم اعتمادکردم به اینا آخه 5تومن پولمو خوردن آخرشم بلاکم کردن خدا لعنتش ن کنه، الاهی اون5تومن خرج دوا درمون کنه برای خودش مریض بشه بیفته بیمارستان کثافت 
10:45
بسته بندی
فوری به چند نفر خانم جهت بسته بندی در کارگاه سن از (۲۵الی۳۵) ساعت کاری ۸ الی ۱۶ در محدوده باغمعروف نیازمندیم
ساغر محمودی
رهاا
پول ندین همش کلاهبرداری بنام خانم بهزادی 3500 پول مارو خوردن
منم این بلا سرم اومد بخاطر سادگیم متسفانه 5تومن گرفتن ازم آخرم بلاکم کردن کثافتا
10:47
1404/08/30
حسی محمد
سلام.  خوب چرا کانال شون بسته نمی‌شه؟
بعدش زير نظر پلیس فتا می‌گن هستيم علامت‌ پليس فتا دارند. پليس فتا چرا کاری نمی‌کنه؟ الان من ثبت نام کردم. 
تکلیف چيه. 
من از بی‌کاری ثبت نام کردم. آیا این حق منه
12:14
2 تایید
ریحانه ریگی
سلام ببخشید تو روبیکای آقایی بنام احمداسدالهی برای بسته بندی نیرومی خوادوگفته مبلغ 250تومن برای ثپت نام بایدواریزکنم بعدکاربرام میارندبه نظرتون کلاهبرداری هست 
16:46
بسته بندی
به 2تا نیرو خانوم بابت بسته بندی نیاز داریم واسه توضیحات بیشتر تو قسمت چت پیام بذارین
حنانه رنجبران
مرضیه احمدی
اینا همشون دزدن منم پنج6بارپول واریزکردم واس بسته بندی همش الکی کلاهبرداریودن منم نمیدونم چجوری این پولارومیخورن چجوری این ادمارونمیگیرن
خوب برید پلیس فتا
19:17
زینت سالاری
شعبانی نیست ب اسم شعبانی کلاهبرداری میکنه کثافت 32میلیون ازمن خورده انشاالله روزخوش نبینه
20:56
1404/09/01
حسن حسنی
اسی ..
کلاهبردارن بعد میگه 4نیلیون واریز کنوصبر کنید نزدیک شون دستگیرش میکنن
21:04
نوید درمان پارس | Navid Darman Pars
استخدام مسئول بسته بندی و ارسال کالا (آقا)
شرکت در زمینه تامین و سرویس و پشتیبانی جراحی های ارتوپدی فعالیت دارد و به دنبال یک همکار دقیق،منظم و مسوولیت پذیر میباشد شرح وظایف آماده سازی ست ها و وسایل جراحی بر اساس نوع و برنامه عمل تحویل ...
1404/09/06
ریحانه موسوی
من هم میخوام واریز کنم فقط گفته248 هزارتومان
مبلغی نیست .به نظرم یه ریسکش میرزه؟
نظرشماها چیه 
به نام بهزادی تو تلگرام
12:41
1404/09/08
فاطمه دوسریان
دوروز گذشته به منم جواب نداده ولی به اسم خدیجه کریمی تراب پول واریز کردم
10:26
1404/09/19
واریز نکنید کلاهبرداری هست از مبلغ کم شروع می‌کنند بعد که بهشون اعتماد کردید مبلغ رو میبرن بالا رسید هم جعل میکنند
12:33
بسته بندی
فوری فوری به تعدادی نیروی اقا برای بسته بندی محصولات ذغال اتش زا و….در کارگاه ترجیحا زیر ۴۰سال نیازمندیم برای کسب اطلاعات تماس بگیرید.
1404/09/29
آیا خانم بیانی اژدری هم کلاهبرداری؟
23:45
1 پاسخ
کسی نیست جواب بده 
23:47
1404/09/30
آیا خانم بیانی اژدری هم کلاهبرداری؟
بله کلاهبرداریه
06:28
طراحی بسته بندی زعفران
درود فراوان با توجه به اینکه بسته بندی تعیین کننده اولین تجربه مشتری از محصول است در خصوص محصول لوکس و ارزشمندی همچون زعفران که خواص بیشماری برای سلامت جسم و روان دارد انتظار میرورد جدای از در نظر گرف...
شهین حمیدیان
کاملا کلاهبرداریه واریز نکنید مهتاب پشمی رو من میگم واریزی داشتم رسید ارسال کردم جواب تلفنم نمیدن متاسفانه
10:45
1404/10/02
جواد جهان تیغ
نه فقط کلاه برداری
سلام اونی که میگه بده همشون دوزد و ک هستن شعبانی از ما 3نفر 100میلیون خورد خبر مرگشش بیاد نمیبخشم چون قرض کردم تا درست کردم براش این پولو 
19:36
1404/10/03
شرکت نیکان شعبانی کلاه برداری پول بالا میکشن 
10:20
بسته بندی
به یک خانم بسته بند از سن ۲۰ تا. ۳۳ سال در محیطی امن برای بسته بندی پوشاک نیازمندیم با حقوق ماهیانه ۱۸ میلیون تومان نیازی به سابقه کار نداره کار در منزل نداریم تایم کاری از ساعت. ۹ تا ۱۸ از روز شنبه ...
خانم شعبانی کلاه برداره 
10:21
لطفاً مراقب باشین شرکت نیکان و نصبتا (خانم) شعبانی دروغگو و کلاه بردار هستن تجربه ثابت کرده پول منو بالا کشید
10:22
پنج‌شنبه 5 دی 1404، ساعت 03:26