دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل خانم شعبانی

بسته بندی

1404/05/13
حمید داودی
آیا خانم پرستو شهبانی زاده است
23:02
6 تایید
طراحی لیبل چای کیسه ای فوری تحویل تا فردا ۱۰ صبح
طراحی لیبل چای کیسه ای و دمنوش به صورت انحصاری ابعاد نرمال چای کیسه ای عکس نمونه ارسال خواهد شد طرح مورد نظر یک طرح بسیار شیک ساده جهت کافی شاپ شعار Take off with v1
1404/05/14
صغرا فتحی
خیروخوشی نبینه 3تومن ازمن گرفته کلاه بردارن
10:55
1 تایید
1404/06/21
رهاا
پول ندین همش کلاهبرداری بنام خانم بهزادی 3500 پول مارو خوردن 
18:25
1 پاسخ
1404/06/22
اسی ..
الان تو تلگرام خانم شعبانی بهم گفتم برای ثبت نام باید 399 پرداخت کنید به نظر شما قابل اعتمادن؟
22:49
3 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
تعدادی نیروی خانم برای بسته بندی و چسب کاری توالت فرنگی نیاز مندیم. کار سبک بیمه سرویس صبحانه کار داعم هستش
اسی ..
لطفا کسی راهنمایی کنه
22:51
1404/06/23
کلا برداری من دوبار واریز کردم پولمو خوردن
19:14
1404/06/31
فاطمه مرادی
از منم 3700میلیون گرفتن ولی کار نیاورد
07:40
1 تایید
بسته بندی
به یک خانم جهت بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم واسه خونه ندارم لطفا سوال نفرمایید فقط پیام یا چت پاسخگو هستم ممنون
1404/08/14
اسی ..
الان تو تلگرام خانم شعبانی بهم گفتم برای ثبت نام باید 399 پرداخت کنید به نظر شما قابل اعتمادن؟
نه فقط کلاه برداری 
10:53
1404/08/28
Sayed Hashemi
اره منم تا حد معرفی پیش رفتم به من گفت پول بزن   یه دفعه به دلم افتاد  برم راجبش تحقیق کنم امدم تو این سایت که بههههله همون خانم شعبانی خودمون اینجا هم طرف دار زیاد داره🤣🤣
05:05
مرضیه احمدی
اینا همشون دزدن منم پنج6بارپول واریزکردم واس بسته بندی همش الکی کلاهبرداریودن منم نمیدونم چجوری این پولارومیخورن چجوری این ادمارونمیگیرن
09:27
1 پاسخ
نیروی لیبل‌زن (متن و تصویر) – همکاری روزانه ۴ ساعت
شرح پروژه: ما به دنبال یک نیروی دقیق، مسئولیت‌پذیر و مسلط به زبان انگلیسی هستیم تا روی پروژه‌های لیبل‌گذاری متن و تصویر با ما همکاری کند. دقت، سرعت، و توانایی دنبال کردن دستورالعمل‌ها برای این موقعیت ...
پرستو شعبانی 6/5 میلیون پول منو دزدید
خدا ذلیلی کنه
12:12
اسی ..
نه هیچ پولی ندید همشون کلاه برداریه
21:22
تمام اینایی که اول کار پول میگیرن کلاه بردارن همشون بعد از اینکه پولو گرفتن بلاکتون میکنن 
21:23
طراحی لیبل حرفه‌ای برای معجون خرما با طرح سنتی و فانتزی
یه لیبل می خوام برای معجون خرما که ترکیباتش ومتنش به شکل زیر بنویسین ترکیبات: خمیر خرما، مغزیجات، کنجد بدون مواد افزودنی بدون شکر افزوده تهیه‌شده از مواد اولیه طبیعی اسم برند خورمژه هست و با طرح ...
1404/08/29
نسرین حسینی
منم گول اینا رو خوردم همشون هم فقط کپی همدیگه حرف میزنن ،الهی که خیر نببیند 
07:27
ساغر محمودی
سلام دوستان امروز 5تومن پول منو خوردن اون کثافت اشغال حرومزاده بهزادی کار درمنزل گول حرفاشون نخورین لطفا بیایین شکایت کنیم ازشون 
10:43
ساغر محمودی
وایییی من چقدر ساده بودم اعتمادکردم به اینا آخه 5تومن پولمو خوردن آخرشم بلاکم کردن خدا لعنتش ن کنه، الاهی اون5تومن خرج دوا درمون کنه برای خودش مریض بشه بیفته بیمارستان کثافت 
10:45
بسته بندی
نیروی کار خانم جهت بسته بندی نبات
ساغر محمودی
رهاا
پول ندین همش کلاهبرداری بنام خانم بهزادی 3500 پول مارو خوردن
منم این بلا سرم اومد بخاطر سادگیم متسفانه 5تومن گرفتن ازم آخرم بلاکم کردن کثافتا
10:47
1404/08/30
حسی محمد
سلام.  خوب چرا کانال شون بسته نمی‌شه؟
بعدش زير نظر پلیس فتا می‌گن هستيم علامت‌ پليس فتا دارند. پليس فتا چرا کاری نمی‌کنه؟ الان من ثبت نام کردم. 
تکلیف چيه. 
من از بی‌کاری ثبت نام کردم. آیا این حق منه
12:14
2 تایید
ریحانه ریگی
سلام ببخشید تو روبیکای آقایی بنام احمداسدالهی برای بسته بندی نیرومی خوادوگفته مبلغ 250تومن برای ثپت نام بایدواریزکنم بعدکاربرام میارندبه نظرتون کلاهبرداری هست 
16:46
بسته بندی
بسته بندی نان و مواد غذایی در کارگاه شش ساعت در روز مبلغ دستمزد ماهانه 6 میلیون تومان آدرس : مادوان خیابان ام ابیها
حنانه رنجبران
مرضیه احمدی
اینا همشون دزدن منم پنج6بارپول واریزکردم واس بسته بندی همش الکی کلاهبرداریودن منم نمیدونم چجوری این پولارومیخورن چجوری این ادمارونمیگیرن
خوب برید پلیس فتا
19:17
زینت سالاری
شعبانی نیست ب اسم شعبانی کلاهبرداری میکنه کثافت 32میلیون ازمن خورده انشاالله روزخوش نبینه
20:56
1404/09/01
حسن حسنی
اسی ..
کلاهبردارن بعد میگه 4نیلیون واریز کنوصبر کنید نزدیک شون دستگیرش میکنن
21:04
بسته بندی
به تعدادی نیرو برای بسته بندی شلوار لی نیازمندیم در محیطی کاملا سالم و زنانه
1404/09/06
ریحانه موسوی
من هم میخوام واریز کنم فقط گفته248 هزارتومان
مبلغی نیست .به نظرم یه ریسکش میرزه؟
نظرشماها چیه 
به نام بهزادی تو تلگرام
12:41
1404/09/08