دنبال کن

زهره باقری کار در منزل بسته بندی ماسک

بسته بندی

1403/03/07
مهریا عطایی
سلام ببخشید هیچ سوالی ندارم فقط میخام منم ثپت نام کنید به این کا احتیج دارم خیلی ممنون از شما
14:12
2 تایید
شخصی
تولید و بسته بندی ادویه جات و چای
🌿 تولید و بسته‌بندی انواع ادویه‌جات و چای محلی گیلان ☕✨ اگر به دنبال ادویه‌های خالص و خوش‌عطر و چای محلی طبیعی و ارگانیک هستید، ما بهترین‌ها را برای شما فراهم کرده‌ایم! ✅ تازه، طبیعی و بدون اف...
صدیقه ملکی
عزیز کلاهبرداریه
21:38
2 تایید
1403/03/08
ندا بهرامی
حتما  ب  زهره   باقری   رسیدگی   میشه   ک  همون   ابالفضل  حسینی   میشه   
14:20
1403/03/10
ستین آدینه
سلام لطفا منم ثبت نام کنید ب شدت ب این کار نیاز دارم
11:14
1 پاسخ
داروکده | Darukade
استخدام کارگر انبار (آقا)
شرایط متقاضی: چیدمان قفسه ، بسته بندی سفارشات ، ثبت ورود و خروج کالا در دو شیفت صبح یا عصر مزایا: - حقوق و مزایای ثابت - اضافه کاری و تعطیل کاری - بیمه تامین اجتماعی - حق ناهاری - هدایای مناسبتی - ام...
جلیل الهیاری
این خانم به ظاهر محترم یه شیاده کلاه برداره که از هیچ ارگانی هم برای کلاه برداریاش رسیدگی نمیشه تو رو خدا گول نخورید دوست من چهار صد تومن به شماره حسابی که این خانم داده بود واریز کرد نه تنها کتر براش ارسال نکرد بلکه گفت بچم مریض من مجبورم این کار رو بکنم تو رو خدا فریب این طور آدم ها رو نخورید
12:39
1 تایید
1403/03/14
N Sh
من پول واریز کردم ولی برام بارنیومد
18:21
1 تایید
1403/03/15
سلام منم میخوام سبتنام کنم
12:18
بسته بندی
سلام شرکت علوی برای تکمیل پرسنل خود به چندبفرخانوم جهت بسته بندی تخم نیازمند است دارای سرویس ،ناهاروصبحانه پرداخت حقوق هفتگی محیطی سالم وتمیز فقط نفرات کارکن وبی حاشیه نیازمندیم بیمه فعلانداریم ...
سلام
12:19
منم میخوام کار کنم اما نمیدونم چطوری با شما همهنگ کنم
12:19
1403/03/16
سلام میشه منم ثبت نام کنید جکیلی کار در منزل هستم بهش نیاز دارم 
21:33
بریستون | Briston
استخدام کارمند انبار (اصفهان)
حداقل مدرک دیپلم توانایی انجام فعالیت‌های فیزیکی ساده مثل بسته بندی محصولات آرایشی دارای روحیه کار تیمی دارای انگیزه رشد ترجیحا دارای حداقل یک سال سابقه کار ساعات کاری شنبه تا پنج شنبه ۹:۰۰ الی ۱۷:۳۰
1403/03/17
احمدی
جویای کار به صورت بسته بندی در منزل هستم 
08:13
1403/03/29
آرزو باقری
فاطمه محمدی (شکوفه برهانی) کلاهبرداره برای کار بسته بندی از من پول گرفت و دیگه جواب پیام نداد
10:57
1403/04/01
شهلا بحیرایی
سلام،برای بسته بندی ماسک پول گرفتن،تا این لحظه خبری از ارسال بار نیست،گول نخورید
09:50
بسته بندی
با سلام به تعداد۷۰نفر نیرو جهت بسته بندی خودکار در خانه با وقت آزاد،بدون محدودیت سنی، با حقوق هفتگی،بصورت پاره وقت نیازمندیم. لطفا فقط و فقط واتساپ پیام دهید.
1403/07/23
سیده ثنیه مظلومی
کاردرمنزل میخوام شامل بسته بندی فقط درمنزل باشع خیلی بهش احتیاج دارم ممنونم 
19:26
سیده ثنیه مظلومی
کاردرمنزل میخوام شامل بسته بندی فقط درمنزل باشع خیلی بعش احتیاج دارم ممنونم 
19:26
1403/08/08
خدیجه سراوانی
زهره بهرامی کلاهبرداره برای کار بسته بندی در منزل پول براش واریز کردم کلاهبرداریه اعتماد نکنید پولمو کشید بالا جوابمم نمیده
10:54
1 تایید
بسته بندی
استخدام یک نفر نیروی خانم جهت بسته بندی 8 ساعت کاری شرایط استخدام منظم و متعهد به کار
زینب بخشی
سلام
17:49
فاطمه رحمتی
سلام من کاردرمنزل میخام بسته بندی باشه  داخل خانه انجام بدم خیلی به پولش نیازدارمممنون میشم اگه راهنمایی کنید 
21:11
1403/08/09
مریم آزاد منجیری
سلام من هم میخوام ثبت نام کنم نیاز به کار در منزل هستم ممنون 
06:07
بسته بندی
به یک نفر نیروی آقا بین 25 تا 35 سال جهت بسته بندی و فروشندگی ساعت 10صبح الی 19 حقوق پایه 9 تومن جمعه ها اضافه کار بیمه از ماه دوم کامل محل کار میدان خیام
1403/08/10
نیکا مسافر عظیمی
سلام چطور استخدام بشم؟
11:38
1404/01/05
کبری کریمی
من نیاز به کار دارم در خانه بسته بندی مخوام نمیتونم به هیچ کس اعتماد کنم تورو خدا کمک کنید
20:09
1404/01/07
ستین آدینه
سلام لطفا منم ثبت نام کنید ب شدت ب این کار نیاز دارم
سلام لطفا من ثبت نام کنید بسته بندی خیلی نیاز دارم
06:54
بسته بندی
سلام بسته بندی پیاز سرخ شده ترازو پیازداغ و ظرف میاد ظهر خدمتتون فردا ظهرش برای تحویل میایم بسته هایی ۴۰۰ گرمی بسته بندی میشه ظرفی هزارتومن مزد داره هفته ای دوبارتقریبا هفته ای ۱۰۰۰ تا بسته تقریبا...
سلام توبه خدانیاز دارم شمارت بده زنگ بزنم چطور هماهنگ گنم
06:57
1404/01/08
زینب آریایی پور
سلام زینب آریایی پور هستم لطفا منا ثبت نام کنید کار بسته بندی ماسک یا بسته بندی 
05:15
شاهرخ حیدری
سلام حیدری هستم می خواستم در کار شما کار کنم و طرح درآمد به دست بیاروم
09:53
هیتوستایل | Hitostyle
استخدام کارمند کنترل کیفیت (انبار پوشاک-خانم)
هیتو استایل جهت بخش کنترل کیغیت در دفتر مرکزی از افراد علاقه مند دعوت به همکاری می نماید محل کار: کریمخان - ایرانشهر وظایف: کنترل محصولات ورودی بسته بندی شرایط کلی با حوصبه منظم شرایط عمومی: خانم شر...
زهرا استجلو
وای خدایا شکر میخواستم امروز براش پول واریز کنم خوبه اینا رو خوندم چجوری میتونن؟
13:04
شنبه 10 فروردین 1404، ساعت 18:03