دنبال کن

کیا تو خونه بیکارن

بسته بندی

1401/07/12
زهرا ترکاشوند
ما که بیکاریم اگه کار باشه انجام میدیم هرچی باش
21:02
3 پاسخ
6 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
سلام ارمان قنبری هستم هر کاری در منزل باشه انجام میدم0**** 
22:23
1401/07/13
سلام منم از خدامه کار در خونه
10:15
2 پاسخ
2 تایید
سحر غفوری
سلام منم میخوام کار توی خونه 
19:23
3 پاسخ
2 تایید
پروژه بسته بندی سوغات
من یک پروژه دارم برای طراحی بسته بندی سوغات است. طراحی انجام بشه و موکاپ بشه
1401/07/14
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید 
17:24
1 پاسخ
فریبا بحرای
سلام من بیکارم کاردر منزل باشع انجام میدم
21:12
4 پاسخ
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
23:13
1 پاسخ
3 تایید
ستاره شمال زرفام | Setarehshomal
استخدام کارمند فروشگاه(آقا)
فروشگاه مرکزی ستاره شمال از جوانان با انگیزه و آماده کار دعوت به کار می‌کند: پشتیبانی در تحویل اجناس به مشتری توجه بر نظم و نظافت ویترین و محیط فروشگاه انجام امور جاری فروشگاه ارائه خدمات مشتریان ثبت ...
1401/07/15
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام  بدم 
مریم بابایی هستم 
18:22
1 پاسخ
1401/07/16
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
04:28
1 پاسخ
بهمن هاشمی
سلام هر کاری در منزل باش انجام میدم0**** 
12:52
بسته بندی
آدرس تمام شعبه های ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه 10 میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شما ...
سلام .وقتتون بخیر .من هم مایل به کار در منزل هستم .مرسی
14:22
7244
14:22
1401/07/17
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0**** 
04:33
3 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
ادرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکردحضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردرمنزل حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته بندی چای وادویه خانم و اقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای ازشما نخواهد گرفت ا...
حسین پورحسینی
سلام من بیکارم  نیاز ب کار دارم
12:20
Asghar molaie
سلام نیازمند کاربسته بندی تو خونه هستم شاهین شهر
12:28
حمیده هاشمی
سلام من دونبال کار در خانه هستم 
12:41
بسته بندی
تمام شعبه های ولیعصر امکان کار کرد حضوری امکان پرداخت روزانه حقوق ماهیانه 10 میلیون پذیرش خانم و اقا شرکت ما بابت استخدام هیچ گونه هزینه از شما نخواهد گرفت آدرس ما ولیعصر نزدیک خشکبار تفرشی منطقه ...
میترا سلامی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
17:03
1 تایید
1401/07/18
نیره جزائری
نیره  جزائری

سلام من هم  دنبال کار  در منزل  بسته بندی   هر  جنسی    هستم

التماس دعا
07:06
نیره جزائری
شماره تلفن 0**** 
07:08
بسته بندی
سلام آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردکرد در منزل حقوق ماهینانه ۱۰میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ا...
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل  خونه کار کنم
10:30
1 پاسخ
سلام بنده یه خانم متاهل هستم که اصفهان زندگی میکنم خیابان بزرگمهر نیاز به کار در منزل دارم.
لطفا پیامک بزنید0**** 
20:23
1401/07/19
اشرف یاوری
سلام 
از اردبیل هستم 
سه دختر معلول از پا دارم که بیرون رفتن برای کار براشون خیلی سخته مستاجر هم هستم اگر کار بسته بندی در منزل باشه بسیاری از مشکلات ما حل میشه 
لطفا اگر سراغ داشتید اینجا بهم خبر بدین 
10:44
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخ...
اعظم طاهری
سلام اعظم طاهری هستم از اصفهان
11:49
1 تایید
اعظم طاهری
نیازبه کار در منزلمنزل هستم0**** 
11:50
رقیه خاتمی
سلام منم نیاز به کار بسته بندی دارم ممنون میشم 
19:32
طراحی جعبه و بسته بندی یک محصول
با سلام و احترام برای محصولی که دارم طراحی بسته بندی مناسب و شیک همراه با هزینه ی تمام شده ی بسته بندی می خواهم. نکته: فقط کسانی که تجربه ی عملی شدن طراحی در این زمینه دارند پیام بدن و لازم بذکر هست ه...
1401/07/21
داود شهبازی
سلام منم نیاز ب کار تو منزل دارم پیشوا زندگی میکنم 0**** 
08:38
لیلا سرور خیرابادی
سلام هر کاری که در منزل باشه رو انجام میدم0**** 
10:38
2 پاسخ
رقیه حسینی
سلام نیاز به کار:در منزل دارم 0**** ممنون 
14:11
بسته بندی
با سلام به تعدادی خانم جهت بسته بندی خرما نیازمندیم ساعت کاری از ساعت 7 صبح تا 15 :30 حفوق از شروع به مدت سه زوز آزمایشی 300 به بعد که اوکه بودید 400 تسویه هفتگی
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم 
21:43
1 پاسخ
2 تایید
1401/07/23
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
04:37
1 پاسخ
مهدیس کفاش
منم بیکارم و کاردرمنزل باشه انجام میدهم شهرتبریز
05:20
طراحی بسته بندی کنسرو سبزیجات
طراحی انواع کنسرو های غیر گوشتی و کنسرو سبزیجات شامل 6 محصول می باشد
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
17:49
1 پاسخ
1401/07/24
Mosave
سلام.جویای کاردرمنزل استان مرکزی.فراهان
انواع بسته بندی.و..
05:56
خمسه
سلام کار در منزل باشه بیکارم انجام میدم 

ولی ساکن کرج هستم 
14:28
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما نخواهد گرفته شد امکان حضوری و دور کار فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم وآقا مورد پذیرش هست
خمسه
سلام منم کار در منزل احتیاج دارم

14:30
حمیده حمیدپور
سلام نیازمندکاربسته بندی توخونه پیکان شهر
16:58
1401/07/26
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید 0**** 
03:49
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال است حقوق ماهیانه 10 میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
منوچهردهقانی
سلان والله نیازمند کار درمنزلم باسه فرزند وشوهرنابینا
07:32
1401/09/04
کار درمنزل میخوام
20:33
1401/09/05
آقامحمدی
سلام منم دنبال کاردرمنزل هستم ساکن اراک
14:03
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت کار در تولیدی پوشاک نیازمندیم مزایا حقوق سر وقت عیدی پاداش ساعت کاری ۸الی۱۸
سلام من کار در منزل میخام مثل بسته بندی باشه انجام میدم
20:08
1402/04/04
محمد صمدی
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید ۰۹۱۳۸۹۹۱۲۵۱
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:00
محمد صمدی
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم ۰۹۱۰۸۷۹۶۱۰۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:04
بسته بندی
سلام همکار ماهر برای فروشگاه بسته بندی در یک فروشگاه اینترنتی نیازمندیم صرفا آقا ۱۸ تا ۴۰ سال دارای پایان خدمت ❌️بازشسته نباشید چون بیمه الزامیست حقوق، در ابتدا وزارت کار، پس از فراگیری و به نسبت فعال...
1402/04/10
محمد صمدی
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل خونه کار کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:59
Mohsen Slh
سلام.من نیز بیکارم.خیلی وقته که منتظر بودم که در حرفه خودم برم سرکار ولی خب ....ولی با شرایط کنونی حتما باید سر کار برم.محسن هستم 39 ساله اصفهان.خیلی بیکارم
19:09
Mohsen Slh
کار در منزل هم میتونم انجام بدم و میتونم تا چند نفر هم سر کار ببرم
19:12
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
1402/04/19
محمد صمدی
سحر غفوری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام بدم مریم بابایی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:28
بسته بندی
سلام نیروی خانم زرنگ جهت کار بسته بندی از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در کارگاه روزی ۶۰۰ کار می کنید مجرد باشه بدون حاشیه سن از ۱۸ الی ۳۰ # اتباع غیر مجاز کار داده نمی شود # #نیروی ضعیف و ‌..‌‌......
محمد صمدی
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:29
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
16:37
1 پاسخ
محمد صمدی
فریبا بحرای
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:23
کارگرساده بسته بندی/قهوه/ جای خواب غذا بیمه
استخدام در کارخانه قهوه– همراه با اسکان و غذا کارگر ساده آقا جهت تولید و بسته بندی با دستگاه بدون نیاز به سابقه کاریشروع به کار از روز اولشرایط سنی ۱۷ سال تا ۴۰ سال سن فقط اقا ساعت کاری ۸ صبح تا ۱۶.پ...
محمد صمدی
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:24
1402/07/01
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید 0**** 
13:26
1 پاسخ
محمد صمدی
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید ۰۹۳۳۰۷۴۵۲۷۵
سلام تماس 0**** بگیرید
15:20
۲نفر همکار خانم جهت بسته بندی بلور
بسته بندی بلور ساعت کار ۸صبح تا ۵ ۵ شنبه تا ۲ ۱ساعت نهاری
1402/07/14
محمد صمدی
سلام تماس0**** بگیرید
18:25
1402/07/15
سلام
منم جویای کاردرمنزل هستم
06:08
1 پاسخ
ماندانا امین زاده
سلام در منطقه مارلیک و سرآسیاب متقاضی  کار در منزل هستم 0**** 
10:07
....
جویا و متقاضی کار در منزل هستم
جویای کار در منزل هستم بسته بندی
جواد رجبی
ماهم بیکاریم  من وپسرم نیاز به‌ کاربسته،بندی داریم  
10:11
فاطمه پرورده
سلام بیکارم کاردرمنزل هرچی باشه انجام میدم ممنون
17:20
فاطمه پرورده
سلام فاطمه پرورده هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0****  سرپرست خانوارهستم واقعا به کارنیازدارم
17:21
پذیرش نیروی اقا با حقوق خوب
استخدامی رسمی درتولیدی ماکارانی نیازمند چند نیروی اقا مجرد رده سنی از ۱۸الی ۳۲سال دربخش های: بسته بندی وانبار اماده سازی مواد اولیه .کار بلد میخواد خشک کردن رشته ها . نیاز به سابقه داره تولید و فرم...
1402/07/16
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
07:38
1 پاسخ
سلام  ما دونفر هستیم کاردرمنزل فساهستم 0**** 
11:50
محمد صمدی
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
سلام تماس بگیرید0**** 
15:17
بسته بندی لباس زیر در منزل (خانم)
کار دائمی تسویه هفتگی .نیاز به سابقه شهرستان ارسال نداریم.پاسخگویی روبیکا
لیلا محمدخانی
سلام  من بیکارم نیازمند کار در منزل  هستم 
18:50
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
19:03
1 پاسخ
زهرا وکیلی
من
19:03
دهلر ایران | Doehler Iran
کارشناس فنی فروش | Technical Sales Expert
شرح شغل: متخصص فروش مسئول بهبود عملیات مشتری، تضمین فروش سودآور، درک نیازها و نیازهای مشتری، و افزایش رضایت مشتری است. • شروع فعالیت خروجی و دریافت تلفن ورودی، ایمیل و غیره، برای طراحی راه‌حل‌هایی که ...
محمد صمدی
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
سلام تماس بگیرید0**** 
19:18
محمد صمدی
سلام منم جویای کاردرمنزل هستم
سلام تماس0**** بگیرید
19:36
1402/07/17
سکینه قاسمی
سلام قاسمی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
05:25
استخدام
شرکت پارسیان زاگرس کوهدشت 1: استخدام ۴ نیروی خانم مجرد برای انبار محصولات(بسته بندی کنسرو) 2: استخدام 2 نیروی مرد برای تاسیسات 3: استخدام 2 نیروی مرد برای اتوکلاو حقوق طبق قانون کار و دارای بیمه و س...
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم  اکرم یاری0**** 
08:40
سلام من کارتو خونه میخام
09:45
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم 
10:59
1 پاسخ
سلامت و درمان
دعوت به همکاری  ویژه بانوان  به ۲۰ نفر خانم پرانرژی با انگیزه با هدف جهت همکاری نیازمندیم شمایی که با گوشیتون وقت تلف می کنید ودر کانالهای و پیجهای  مختلف بدون هدف دور میزنید آیا دوست دارید کسب د...
محمد صمدی
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم
سلام تماس 0**** بگیرید
15:14
مریم باقری
سلام منم دنبال کاربسته بندی انجام میدم 
تهراپارس ساکنم 
15:34
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم شرق تهران ترجیحا بسته بندی 
16:22
جذب پرسنل طلا و نقره فروشی
یک مجموعه معتبر در حوزه شمش و آبشده نقره واقع در برج طلا و جواهر مرمر نیروی اقاجذب میکند، برای انجام کارهای روزانه مغازه ، انجام بسته بندی ،فروش و... فقط و فقط کسانی که تا الان سابقه کار در صنف طلا ...
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین 
17:32
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین
سلام تماس بگیرید0**** 
18:16
1402/07/20
سلام خسته نباشید م ب کار در خانه نیازمندم چ بسته بندی چ مونتاژ فرقی نداره لطفا ب من خبر بدین
12:17
استخدام کار در منزل
کار در منزل با درآمد عالی ویژه بانوان پر تلاش با روابط عمومی بالا ✅دعوت به همکاری از بانوان بالای ۲۲ سال ✅بدون نیاز به سرمایه بالا ✅پشتیبانی عالی ✅آموزش حرفه ای آنلاین با مربیان با تجربه ✅تایم کار...
1402/07/22
ویدا محمودی
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی ساکن شاهین شهر هستم ویدا محمودی هستم
08:38
زینب نامداری قره قانی
سلام من هم یه خانم  خاندار وبی کار دنبال کارم تورا خدا اگر کسی کار داره خبر بده فارس شهرستان فیروزاباد0**** 
17:05
سلام بیکارم کاربسته بندی درمنزل باشه انجام  میدم  شهرهمدان  هستم
20:12
جویای کار بسته بندی در منزل هستم
جویای کار در منطقه زرین شهر یا باغ بهادران هستم، کار بسته بندی در منزل انجام می دم، فقط چت پاسخگو هستم، کاربر واقعی پیام دهد.
1402/07/23
محبوبه بهشتی
سلام خستهنباشید من کار در منزل باشه ترجیحا بسته بندی.
11:56
سهیلا مشگین چی
سلام 
12:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سهیلا مشگین چی
سلام
سلام تماس بگیرید0**** 
14:58
کادرمنزل ویژه بانوان(بسته بندی نیست)
دعوت به همکاری برای بانوان توی خونه کار کن، روزانه پول دربیار ✅ کار در منزل ویژه بانوان(کاربسته بندی نیست) ✅ دارای دوحقوق ، ✅حقوق آنی و حقوق ماهانه  ●مناسب برای خانمها با هر شغل و هر میزان تحصی...
1402/07/25
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0****  میرزایی هستم
09:38
1 پاسخ
1402/07/26
سمانه قاسمی
سلام وقت بخیرکار درمنزل احتیاج دارم لطفا اگرکاری هست اطلاع بدین ممنون میشم 
اصفهان 0****  خانم قاسمی
14:26
.... ....
سلام منم جویای کار هست بندر ماهشهر هستم کاردر منزل نیمه وقت بسته بندی باشه 0**** 
21:26
کارگر ساده خانم آقا/حراست/راننده/جا خواب/وعده غذا
فراخوان بزرگ جذب نیرو در شرکت تولید دارو❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه دارو سازی و تجهیزات پزشکی خط تولید و بسته بندی کارگرساده،راننده پایه ۱و۲،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی ...
.... ....
سلام منم کاردر منزل  ونیازدارم  بسته بندی باشه ازبندر ماهشهرتماس میگیرم  0**** 
21:33
1402/09/01
شیما صفاری
سلام  منم نیازمند کار در منزل هستم یه دختر کوچک دارم 
20:26
1402/09/02
فرناز سعیدی
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
من هم نیاز به کار در منزل دارم.سرپرست خانواده هستم
18:11
زنان سرپرست خانوار نگران اقتصاد خانواده نباشند
محصول از ما بسته بندی وفروش از آنها خانم های که پیج دارن یا یه کانال ساده تلگرامی یا ایتا دارن یا ساکن مجتمع ها هستن روابط عمومی خوبی دارن تامین محصول از ما فروش از آنها بصورت پورسانتی لطفاتا فردا...
1402/09/03
سهیلا پورمحمدی
سلام  استخدام د
17:36
سهیلا پورمحمدی
ارید
17:36
1402/09/04
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم 
07:21
1 پاسخ
کاردرمنزل
با گوشی دردست ودر کنار خانواده بدون پرداخت هزینه کاملا رایگان با پشتیبانی 24ساعته برای خانم های 17تا 50سال کار بسته بندی نیست پذیرش اتباع واقا نداریم کاملا رایگان
نازنین غنی
سلام من بیکارم کار در منزل باشه انجام میدم
07:24
نازنین غنی
نازنین  غنی هستم
07:26
نیر ذوقی وش
حتما نیازمند کارم درمنزل
12:51
استخدام کارگر ساده
استخدامی کارگاه تولیدی لوستر هم خانم هم اقا کار بسته بندی و مونتاژ لوستر میباشد که کار در کل سبکه کار سنگین نداریم
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
13:51
1 پاسخ
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
14:47
1 پاسخ
سلام وقتتون بخیر خانم 30ساله متاهل هستم ساکن اندیشه کرج دنبال کار در منزل میگردم لطفا اگه سراغ دارید بگین ممنون میشم همسرم بیکاره و شدیداً نیاز مالی داریم
16:44
کاردرمنزل با تلفن همراه
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان عزیز که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون حق ثبت نام، آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل بصورت آنلاین  و کاملا...
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0**** 
13:46
بسته بندی کار در منزل
کار در منزل بسته بندی اکسسوری درآمد ماهیانه تحویل کار درب منزل قراردادیکساله بدون محدودیت سنی و مکانی جهت توضیحات تکمیلی در ایتا پیام بگذارید و حتما شماره تماس خودتونو بگذارید و منتظر تماس کارشناسان...
صدیقه شریعتی
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
پیام بدین0**** 
13:48
صدیقه شریعتی
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم
پیام بدین0**** 
دستفروش فروشنده عروسک در بازار یا مترو
من تولیدی عروسک دستباف دارم به تعدادی دستفروشی احتیاج دارم که این محصولو توی بازارها یا مترو بفروشن مدل های خیلی زیادی داریم و جنسشون خیلی نرمه و باکاموای خارجی میبافیمشون خیلی خوب فروش میره ازتون یه...
صدیقه شریعتی
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0**** میرزایی هستم
پیام بدین0**** 
13:49
طاهره حقیقت شناس
سلام به کار در منزل از نوع بسته بندی علاقه دارم 
خواستار همکاری هستممحل سکونت رشت
14:19
زهره ملکی
سلام  منم دنبال کار درار منزل لهستم ولی همشون  کلاهبرداری اگه  جایمطمین سراغ دارید به من هم بگید 
20:28
بسته بندی جوراب
با سلام همکار برای بسته بندی جوراب کار در خانه تصفیه در هفته می باشد ماهانه حدود 12 الی 15 میلیون (بصورت کنترات)
1402/09/06
عاطفه نظری
نیازمند کار در منزل هستم  سرپرست دوتا بچه خیلی سخته گذران زندگی خواهش میکنم کار بسته بندی بود خبرم کنید ثواب داره 0****  نظری
15:57
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
22:09
1 پاسخ
زینب فاطمی
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
اگر پیدا کردی خبر بدید  دختر دانشجو  دارمدستم خیلی خالیه 
22:11
کار سفره و ماسک
کار بسته بندی سفره و ماسک سلام متقاضی گرامی کار شرکتی هست لطفا برای اطلاعات بیشتر ب ادمین ثبت نام در روبیکا پیام بدین 0902 0282731
1402/09/07
سهیلا پورمحمدی
سلام من دنبال کاربسته بندی هستم محدوده مرغ هستم  بیکارم
05:33
سلام جویای کار درمنزلم. 
06:25
رقیه ونایی
سلام کاردرمنزل مایل هستم
08:58
کاردر منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ی اموزش)✅ کارهای موجود : +ادمینی +...
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
پیام بدین0930/191/5654
20:44
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0930/191/5654
20:45
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
پیام بدین0930/191/5654
20:45
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
پیام بدین0930/191/5654
20:46
صدیقه شریعتی
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم
پیام بدین0930/191/5654
20:46
1 تایید
1402/09/08
سلام من هم کار درمنزل نیاز دارم
09:23
نیروی خانم برای بسته بندی نبات
بسته بندی قند و نبات
1402/09/10
رقیه صیادی
سلام من نیاز به کار دارم بیکار هستم
21:56
1402/09/11
ب
07:56
0****  من بیکارم بابل از خدامه کار کنم تو خونم باشه بهتر
07:59
استخدام نیرو کار در منزل ویژه بانوان
کار در منزل با درآمد عالی ویژه بانوان پرتلاش با روابط عمومی بالا ✅️ دعوت به همکاری از بانوان بالای ۲۲ سال ✅️ بدون نیاز به سرمایه بالا ✅️ پشتیبانی عالی ✅️ آموزش حرفه ای انلاین با مربیان با تجربه ✅️...
معصومه فتوت سعدی
سلام کار در منزل میخام
09:34
اعظم ب
سلام من قم هستم نیاز به کار در منزل دارم
12:21
زهرا درویشی
سلام وقتتون بخیرمن هم مایل به کاردرمنزل هستم
15:15
به چند نفر خانم با سلیقه برای بسته بندی نیازمندیم
با سلام به چند نفر خانم با سلیقه برای بسته بندی وجمع کردن فروشگاه به مدت دو روز نیازمندیم حقوق روزانه 400 هزارتومان
زهرا درویشی
سلام جویای کاردرمنزل هستم دراستان البرزشهرک نظرآباد
15:17
محمد خواجوی
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید
سلام محمد هستم 27سالمه بیکار هستم من حاضرم کار در خانه انجام بدهم
15:24
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
استخدام نیروی کار
سلام ساعات تماس بین ساعت ۶عصر تا ۱۰ شب فست فود اسنک شب واقع در حکیم نظامی جهت تکمیل نیروی کار خود نیازمند یک نفر نیروی کار آقای جوان در آشپزخانه جهت آماده سازی و بسته بندی اسنک و ساندویچ دارد ترجیحا ...
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
استخدام راننده و حراست و کارگرساده درکارخانه کنسرو
استخدام فوری کارگر ساده آقا در کارخانه کنسرو در قسمت بسته بندی ☑ساعت کار ۸ تا ۱۶ ☑جای خواب با امکانات فول و امنیت بالا ☑۳وعده غذا گرم و با کیفیت ☑بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از روز اول ☑ارزاق ماها...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
صدیقه شریعتی
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
دنیا رخشانی
سلام کارتوخونه  چی دارین؟
22:59
صافولا | Savola Behshahr Company (SBC)
مدیر ارشد تحقیق و توسعه مواد غذایی | Food R&D Senior Manager
ﴧ مسئولیت‌های خاص شغلی: • منجر به توسعه محصول و فرآیند در دسته‌های روغن/چربی و مواد غذایی کنسرو شده. • توسعه ترکیب‌های چربی، سیستم‌های سرخ‌کردن، شورتن‌کننده‌ها، و امولسیفایرهای کاربردی. &bul...
دنیا رخشانی
سلام کارداخل منزل چی دارین؟
23:00
دنیا رخشانی
سلام دنبال کارم؟
23:01
1402/09/12
سلام  خودم بیکارم وخانمم
05:05
نیروی فعال کاری
شرکت بسته بندی میوه و تره بار ... تعدادی نیروی فعال آقا و خاتم جهت کار در کارگاه بسته بندی میوه نیازمندیم بیمه دارد مزایا دارد دوروز مرخصی دارد جهت کسب اطلاعات بیشتر حقوق و ساعت کاری دقیق از ساعت...
1402/09/14
سلام  منم بیکارم خانه دار کاردرمنزل باشه انجام میدم 
08:55
فاطمه اقبالی
سلام منم بیکارم خانه دار کار درمنزل باشه انجام میدم
10:53
زهرا یزدان پناه
منم کار تو خونه میخوام
21:45
منشی بره کار دفتری و کارمند خانم
نیروی خانم جهت بسته بندی و کار کارگاهی تا۳۰ سال شهرک صنعتی چهاردانگه تماس یا واتساپ یک نفر جهت سوراخ کاری با دلر نیازمندیم حقوق ۱۷تا ۲۰ملیون نیروی کارگاهی خانم بره بسته بندی
1402/09/15
روجا رضای خدا
سلام روجا رضای تورو خدا هر کاری،باشه در منزل نیاز دارم 
04:44
1403/04/31
درمنزل فیشیال میکنم باقیمت اقتصادی
فیشیال تخصصی هم ارزانترین قیمت‌های رایج
12:55
سلام م من بیکارم  کاربسته بندی میخوام هرچی باشه  من اهوازهستم
19:05
نیروی بسته بندی خانم
باسلام به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی پوشاک ولباس های زنونه درمنزل شخصی خودتون نیازمندیم کاردرمنزل شخصی خودتون انجام میشه وهیچ گونه هزینه ای هم ازشما دریافت نمیشه ارائه کارت شناسایی الزامی می با...
1403/10/15
سلام کار در منزل میخوام ساکن نیشابور 
13:50
1403/10/16
من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم در کاشان
08:46
1403/10/17
مهدیه
من
05:55
همکار کار درست برای فروشگاه
سلام وقتتون بخیر نیازمند به یک نفر نیروی خانم همکار جهت کار در فروشگاه برای همکاری یک سری توانمندی و مهارت ها نیاز داریم به ترتیب اولویت: روحیه و شخصیت یادگیرنده داشتن و دنبال رشد و یادگیری و پیشرفت...
مهدیه
از تبریز کار نیاز داریم به منزل
05:55
معصومه کیان ارثی
من توخونه بیکارم نیازمند کارم
بسته بندی..............

مهناز کیانی هستم
06:30
انیس ویسی
سلام کار درخانه باشه انجام میدم
08:27
استخدام کارشناس پردازش کالا
اگه حیوانات برات فقط «موجودات بامزه» نیستن و واقعاً از بودن کنارشون لذت می‌بری… اگه ارتباط با آدم‌ها برات راحته و از کمک‌کردن به مشتریا برای انتخاب بهترین محصول لذت می‌بری… جای تو پیش ما خالیه! موقع...
می خواستی
سلام من فومن داخل خونه هرکاره بسته بندی باشه انجام میدم
11:38
سمیه حسینی
کار بسته بندی توی خونه باشه انجام میدم
17:09
ناهید قنبری احمدی
سلام منم بیکارم بسته بندی داخل خونه یا هرکاری که داخل خونه باشه رو نیاز دارم
17:34
بسته بندی درمنزل
باسلام به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی پوشاک ولباس های زنونه درمنزل نیازمندیم کاردرمنزل شخصی خودتون انجام میشه هیچ گونه هزینه ای هم ازشما دریافت نمیشه ارائه کارت شناسایی الزامی می باشد جهت ثبت ن...
پنج‌شنبه 10 بهمن 1404، ساعت 01:42