دنبال کن

کیا تو خونه بیکارن

بسته بندی

1401/07/12
زهرا ترکاشوند
ما که بیکاریم اگه کار باشه انجام میدیم هرچی باش
21:02
3 پاسخ
6 تایید
بسته بندی
دعوت ویژه از افراد متعهد و پرانرژی برای همکاری در شرکت سانا شفا بخش راسپینا! آیا دنبال یه فرصت عالی و پایدار توی محیط کاری امن و دوستانه می‌گردی؟ ما دنبال نیروهای مونتاژ و بسته بندی باانگیزه هستیم ک...
سلام ارمان قنبری هستم هر کاری در منزل باشه انجام میدم0**** 
22:23
1401/07/13
سلام منم از خدامه کار در خونه
10:15
2 پاسخ
2 تایید
سحر غفوری
سلام منم میخوام کار توی خونه 
19:23
3 پاسخ
2 تایید
طراحی لیبل پشت چسب دار
سلام من برای چاپ لیبل پشت چسب دار توسط چاپ دیجیتال نیاز به فایل مناسب در نرم افزار ایلاستریتور دارم و کار ها نهایت باید با فرمت pdf ارسال شود در ضمن طراحی خاصی نداره و فقط تایپوگرافی هست: لیبل 12*1...
1401/07/14
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید 
17:24
1 پاسخ
فریبا بحرای
سلام من بیکارم کاردر منزل باشع انجام میدم
21:12
4 پاسخ
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
23:13
1 پاسخ
3 تایید
طراحی کارتن بسته بندی
من میخواهم یک کارتن برای محصول خود طراحی کنم محصول وارداتی از چین است باید در سبک و قالب چین باشد طبق عکسی که بارگزاری کردم ابعاد کارتن ۴۳۵میلی متر * ۲۸۵ میلی متر * ۱۶۵ میلی متر است برند من Gold Man ...
1401/07/15
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام  بدم 
مریم بابایی هستم 
18:22
1 پاسخ
1401/07/16
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
04:28
1 پاسخ
بهمن هاشمی
سلام هر کاری در منزل باش انجام میدم0**** 
12:52
بسته بندی
با سلام به یک نیرو خانم جهت بسته بندی در منزل خودمتقاضی نیازمندم لطفا فقط وات پیام دهید
سلام .وقتتون بخیر .من هم مایل به کار در منزل هستم .مرسی
14:22
7244
14:22
1401/07/17
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0**** 
04:33
3 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
سلام بسته بندی تشریف میارید فروشگاه ما بسته بندی میکنین به ازای تعداد بسته بندی که میکنین مبلغ دریافت میکنین به ازای هر بسته ۱۵۰۰ تومن
حسین پورحسینی
سلام من بیکارم  نیاز ب کار دارم
12:20
Asghar molaie
سلام نیازمند کاربسته بندی تو خونه هستم شاهین شهر
12:28
حمیده هاشمی
سلام من دونبال کار در خانه هستم 
12:41
بسته بندی
بسته بندی در کارگاه نیروی اقا نیاز داریم سنین ۱۲ به بالا ساعت کاری ۸ الی ۱۳ ۱۳ الی ۱۴ وقت ناهاری و استراحت ۱۴ الی ۱۹ پایه حقوق از ۱۲ الی ۱۴ محدوده ابراهیم آباد خیابان سید جمال الدین اسد ابادی س...
میترا سلامی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
17:03
1 تایید
1401/07/18
نیره جزائری
نیره  جزائری

سلام من هم  دنبال کار  در منزل  بسته بندی   هر  جنسی    هستم

التماس دعا
07:06
نیره جزائری
شماره تلفن 0**** 
07:08
باز طراحی بسته بندی صابون برای یک برند معتبر
برای یک صابون تولید شده خودمان نیاز به یک باز طراحی امروزی با الهام و الگو قرار دادن یکی دیگر از محصولاتمان(صابون گلیسیرینه پرفروش) داریم نیاز به فردی داریم که خلاق باشد و با فضای بازطراحی آشنا باشد ...
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل  خونه کار کنم
10:30
1 پاسخ
سلام بنده یه خانم متاهل هستم که اصفهان زندگی میکنم خیابان بزرگمهر نیاز به کار در منزل دارم.
لطفا پیامک بزنید0**** 
20:23
1401/07/19
اشرف یاوری
سلام 
از اردبیل هستم 
سه دختر معلول از پا دارم که بیرون رفتن برای کار براشون خیلی سخته مستاجر هم هستم اگر کار بسته بندی در منزل باشه بسیاری از مشکلات ما حل میشه 
لطفا اگر سراغ داشتید اینجا بهم خبر بدین 
10:44
بسته بندی
به نیروی خانم برای کار بسته بندی ساعت کار از ۹ صبح الی ۶ عصر پایه حقوق ۱۲ میلیون تومان محدودیت سنی از ۱۸ الی ۲۵ سال
اعظم طاهری
سلام اعظم طاهری هستم از اصفهان
11:49
1 تایید
اعظم طاهری
نیازبه کار در منزلمنزل هستم0**** 
11:50
رقیه خاتمی
سلام منم نیاز به کار بسته بندی دارم ممنون میشم 
19:32
ایران مگا فوم
مدیر بازاریابی محتوا
سلام ودرود.. بازاریاب با نفوذ و با فن بیان بالا جهت بازاریابی در ضمینه ساخت وتولید قالب وقطعات فوم پلی استایرن وبسته بندی از صفر تا صد نیازمند هستیم محل کار کلیه نقاط ایران ومراکز تولیدی وتولید لوازم ...
1401/07/21
داود شهبازی
سلام منم نیاز ب کار تو منزل دارم پیشوا زندگی میکنم 0**** 
08:38
لیلا سرور خیرابادی
سلام هر کاری که در منزل باشه رو انجام میدم0**** 
10:38
2 پاسخ
رقیه حسینی
سلام نیاز به کار:در منزل دارم 0**** ممنون 
14:11
نیرو خانم واقاجهت بسته بندی درمنزل نیازمندیم
یک شرکت تولیدی راحتی به تعدادی نیرو جوان اقا وخانم جهت بسته بندی محصولات خود در منزل خوشان نیازمند نیرو هست اشخاص فضا کافی در منزل دارند در اولویت هستند چت دیوار در خدمتم جهت توضیح
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم 
21:43
1 پاسخ
2 تایید
1401/07/23
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
04:37
1 پاسخ
مهدیس کفاش
منم بیکارم و کاردرمنزل باشه انجام میدهم شهرتبریز
05:20
نیروی خانم جهت بسته بندی در کارگاه تزریق پلاستیک
کارگاه کار با دستگاه تزریق پلاستیک سابقه نیاز نداره لطفا مشخصات خودتون برام ارسال کنید در همین برنامه قسمت چت باتشکر
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
17:49
1 پاسخ
1401/07/24
Mosave
سلام.جویای کاردرمنزل استان مرکزی.فراهان
انواع بسته بندی.و..
05:56
خمسه
سلام کار در منزل باشه بیکارم انجام میدم 

ولی ساکن کرج هستم 
14:28
کارگرساده/راننده/کارخانه شکلات سازی باجای خواب غذا
استخدام کارگر آقا وظیفه نیرو: قسمت خط تولید(بسته بندی ) ⏰️۸ ساعت کار(۸تا۱۶) پنجشنبه نیمه وقت ۳ روز مرخصی در ماه جای خواب(تخت کمد شخصی دارد) وعده غذایی صبحانه ناهار شام بیمه تامین اجتماعی...
خمسه
سلام منم کار در منزل احتیاج دارم

14:30
حمیده حمیدپور
سلام نیازمندکاربسته بندی توخونه پیکان شهر
16:58
1401/07/26
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید 0**** 
03:49
1 پاسخ
1 تایید
نیروی خانم جهت کار در انبار پوشاک محیطی زنانه
یک نفر نیروی جوان خانم جهت کار در انبار پوشاک جهت جمع کردن فاکتور ها و بسته بندی پوشاک نیازمندیم ساعت کاری هرروز از ساعت ۹ صبح تا ۶ عصر حقوق ۱۵ م و جمعه ها تعطیل انبار سایت واقع در خ خاوران خ بنی طبا ...
منوچهردهقانی
سلان والله نیازمند کار درمنزلم باسه فرزند وشوهرنابینا
07:32
1401/09/04
کار درمنزل میخوام
20:33
1401/09/05
آقامحمدی
سلام منم دنبال کاردرمنزل هستم ساکن اراک
14:03
تولیدوکش زنی ماسک درمنزل کش زنی ماسک و بسته بندی
با سلام به تعدادی نیروی متعهد و با تجربه جهت کش زنی و بسته بندی ماسک در منزل و کارگاه نیازمندیم لطفا اگر تجربه کار را دارید چت دیوار پاسخگو هستم تعداد افراد و محله خود را در چت دیوار اعلام فرمایید ح...
سلام من کار در منزل میخام مثل بسته بندی باشه انجام میدم
20:08
1402/04/04
محمد صمدی
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید ۰۹۱۳۸۹۹۱۲۵۱
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:00
محمد صمدی
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم ۰۹۱۰۸۷۹۶۱۰۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:04
کارگر ساده قطعات خودرو جا خواب،غذاحراست/راننده
❌فراخوان جذب نیرو در شرکت قطعات خودرو❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه قطعات خودروجهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،،راننده پایه ۱و۲،،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر س...
1402/04/10
محمد صمدی
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل خونه کار کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:59
Mohsen Slh
سلام.من نیز بیکارم.خیلی وقته که منتظر بودم که در حرفه خودم برم سرکار ولی خب ....ولی با شرایط کنونی حتما باید سر کار برم.محسن هستم 39 ساله اصفهان.خیلی بیکارم
19:09
Mohsen Slh
کار در منزل هم میتونم انجام بدم و میتونم تا چند نفر هم سر کار ببرم
19:12
دونبال کاربسته بندیم درخانه
دونبال کاربسته بندی درخانه هستم لطفا کسی کارگر نیازداشت برای بسته بندی اطلاع بده
1402/04/19
محمد صمدی
سحر غفوری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام بدم مریم بابایی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:28
جویای کار درمنزل هستم
جویای کار در منزل هستم . بسته بندی. خیاطی با چرخ معمولی .. آشپزی . وغیره .. کار غیر حضوری .. اگر سراغ دارین پیام بدین . به علت مشغله زیاد نمیتوانم بیرون از منزل کار کنم .
محمد صمدی
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:29
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
16:37
1 پاسخ
محمد صمدی
فریبا بحرای
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:23
کاردر منزل،کار در خانه ،نیرو خانم،ادمینی
سلام ما تولید کننده ادویه و تنقلات سالم در مشهد هستیم و در سراسر کشور نمایندگی میگیریم به صورت کاملا رایگان در حال حاضر بیش تر ا ز 2700 نفر  نمایندگی  محصولات ویتالند  رو از ما گرفتند  و درآمد خوبی...
محمد صمدی
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:24
1402/07/01
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید 0**** 
13:26
1 پاسخ
محمد صمدی
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید ۰۹۳۳۰۷۴۵۲۷۵
سلام تماس 0**** بگیرید
15:20
کاردرمنزل،همکاری،نیرو خانم جهت کار در خانه
سلام ما تولید کننده ادویه و تنقلات سالم در مشهد هستیم و در سراسر کشور نمایندگی میگیریم به صورت کاملا رایگان در حال حاضر بیش تر ا ز 2700 نفر  نمایندگی  محصولات ویتالند  رو از ما گرفتند  و درآمد خوبی...
1402/07/14
محمد صمدی
سلام تماس0**** بگیرید
18:25
1402/07/15
سلام
منم جویای کاردرمنزل هستم
06:08
1 پاسخ
ماندانا امین زاده
سلام در منطقه مارلیک و سرآسیاب متقاضی  کار در منزل هستم 0**** 
10:07
استخدام ادمین خانم
گالری پارچه ما برای گرداندن پیج اینستاگرام خود و تولید محتوا نیاز به استخدام ادمین خانم با سابقه ادمینی حرفه ای منظم و منضبط و مسئولیت پذیر بصورت حضوری دارد _ جذب افراد با سن کمتر از ۲۰ سال ، دورکا...
جواد رجبی
ماهم بیکاریم  من وپسرم نیاز به‌ کاربسته،بندی داریم  
10:11
فاطمه پرورده
سلام بیکارم کاردرمنزل هرچی باشه انجام میدم ممنون
17:20
فاطمه پرورده
سلام فاطمه پرورده هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0****  سرپرست خانوارهستم واقعا به کارنیازدارم
17:21
کارگر ساده خانوم
به یک نیروی خانوم جهت همکاری در کارگاه تولیدی باکس گل نیازمند هستیم جهت مونتاژ و بسته بندی
1402/07/16
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
07:38
1 پاسخ
سلام  ما دونفر هستیم کاردرمنزل فساهستم 0**** 
11:50
محمد صمدی
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
سلام تماس بگیرید0**** 
15:17
کار در منزل برای خانمهای خانه دار
بدون نیاز به سابقه بدون نیاز به مدرک تحصیلی بدون نیاز به سرمایه اولیه حقوق به صورت پورسانتی توجه.....توجه... بسته بندی در منزل نیست طب سنتی نیست برای بانوان 20 تا 50 ساله کار آنلاین در منزل با د...
لیلا محمدخانی
سلام  من بیکارم نیازمند کار در منزل  هستم 
18:50
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
19:03
1 پاسخ
زهرا وکیلی
من
19:03
استخدام نیروی کار
اپراتور دستگاه تزریق و کارگر ساده برای بسته بندی
محمد صمدی
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
سلام تماس بگیرید0**** 
19:18
محمد صمدی
سلام منم جویای کاردرمنزل هستم
سلام تماس0**** بگیرید
19:36
1402/07/17
سکینه قاسمی
سلام قاسمی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
05:25
ماکو گستر مبتکر | MAKU Gostar Mobtaker
طراح ارشد گرافیک | Senior Graphic Designer
ما به دنبال یک طراح گرافیک خلاق و ایده‌پرداز هستیم تا به تیم ما بپیوندد و در پروژه‌های طراحی هویت بصری، طراحی‌های سوشال مدیا و پست، طراحی‌های ظاهری وب‌سایت، طراحی پکیجینگ، طراحی متریال‌های مارکتینگ به...
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم  اکرم یاری0**** 
08:40
سلام من کارتو خونه میخام
09:45
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم 
10:59
1 پاسخ
نیروی خانم یا آقا جهت کار در آنلاین شاپ پوشاک
به یک نفر نیروی خانم یا آقا جهت کار در در قسمت بسته بندی آنلاین شاپ پوشاک نیازمندیم.ساعت کاری ۸ صبح الی ۱۶ عصر شرایط مورد نیاز : سن بین ۱۸ تا ۳۰ سال مدرک تحصیلی از دیپلم به بالا کار به صورت حضوری هست ...
محمد صمدی
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم
سلام تماس 0**** بگیرید
15:14
مریم باقری
سلام منم دنبال کاربسته بندی انجام میدم 
تهراپارس ساکنم 
15:34
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم شرق تهران ترجیحا بسته بندی 
16:22
نیروی کار ساده
نیروی کار ساده برای بسته بندی و کار در سالن تولید
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین 
17:32
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین
سلام تماس بگیرید0**** 
18:16
1402/07/20
سلام خسته نباشید م ب کار در خانه نیازمندم چ بسته بندی چ مونتاژ فرقی نداره لطفا ب من خبر بدین
12:17
کارگر ساده و نیروی بسته بندی پوشاک
به تعدادی نیروی خانم و آقا برای کار در تولیدی پوشاک نیازندیم جهت بسته بندی در صورت آشنایی با مادگی و دکمه و نیروی با سابقه از حقوق و مزایای بیشتری در نظر گرفته میشود
1402/07/22
ویدا محمودی
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی ساکن شاهین شهر هستم ویدا محمودی هستم
08:38
زینب نامداری قره قانی
سلام من هم یه خانم  خاندار وبی کار دنبال کارم تورا خدا اگر کسی کار داره خبر بده فارس شهرستان فیروزاباد0**** 
17:05
سلام بیکارم کاربسته بندی درمنزل باشه انجام  میدم  شهرهمدان  هستم
20:12
به چند نفر خانم برای کار منشی و بسته بندی
به چند نفر خانم برای کار در کار خانه قند تبریز نیازمند هستم کار بسته بندی و منشی هست ادریس کار خونه قند ادریس جاده خاوران شهرک صنعتی پایتخت
1402/07/23
محبوبه بهشتی
سلام خستهنباشید من کار در منزل باشه ترجیحا بسته بندی.
11:56
سهیلا مشگین چی
سلام 
12:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سهیلا مشگین چی
سلام
سلام تماس بگیرید0**** 
14:58
استخدام همکار آقا
نیرو جهت کار در پخش لوازم خانگی جمعه ها تعطیل حقوق سر ماه پرداخت میشه مجهز به آشپزخانه و اتاق برای سرو ناهار وظایف : آماده سازی فاکتور های عمده بسته بندی و ارسال مرتب کاری انبار استخدام بین س...
1402/07/25
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0****  میرزایی هستم
09:38
1 پاسخ
1402/07/26
سمانه قاسمی
سلام وقت بخیرکار درمنزل احتیاج دارم لطفا اگرکاری هست اطلاع بدین ممنون میشم 
اصفهان 0****  خانم قاسمی
14:26
.... ....
سلام منم جویای کار هست بندر ماهشهر هستم کاردر منزل نیمه وقت بسته بندی باشه 0**** 
21:26
استخدام نیرو خانم
سلام به یک نفر نیرو خانم جهت همکاری و بسته بندی نان شیرمال نیازمندیم . کهریزسنگ
.... ....
سلام منم کاردر منزل  ونیازدارم  بسته بندی باشه ازبندر ماهشهرتماس میگیرم  0**** 
21:33
1402/09/01
شیما صفاری
سلام  منم نیازمند کار در منزل هستم یه دختر کوچک دارم 
20:26
1402/09/02
فرناز سعیدی
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
من هم نیاز به کار در منزل دارم.سرپرست خانواده هستم
18:11
کارگر ساده ، بسته بندی سفره ، خیابان عرفان
به نیروی کار جوان آقا جهت کار در کارگاه بسته بندی سفره یکبارمصرف واقع در خیابان عرفان نیازمندیم ترجیحا ساکن یافت آباد جهت بسته بندی سفره یکبارمصرف حقوق ۱۳.۵۰۰ الی ۲۰ میلیون تماس از ساعت تماس ۸ صبح ا...
1402/09/03
سهیلا پورمحمدی
سلام  استخدام د
17:36
سهیلا پورمحمدی
ارید
17:36
1402/09/04
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم 
07:21
1 پاسخ
استخدام ویزیتور با ماشین در سراسر کشور
کمپانی آفتاب گستر غرب ارائه کننده انواع محصولات غذایی آجیل و خشکبار لوکس صادراتی با بسته بندی فروشگاهی منحصر به فرد و قیمتی بسیار مناسب در کل کشور با شرایطی فوق العاده نیرو جذب می‌کند ■طرح ملی ...
نازنین غنی
سلام من بیکارم کار در منزل باشه انجام میدم
07:24
نازنین غنی
نازنین  غنی هستم
07:26
نیر ذوقی وش
حتما نیازمند کارم درمنزل
12:51
کارگر ساده بسته بندی
کارمند ساده بسته بندی حقوق وزارت کار بیمه تامین اجتماعی 8 ساعت کار ناهار اف هفتگی
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
13:51
1 پاسخ
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
14:47
1 پاسخ
سلام وقتتون بخیر خانم 30ساله متاهل هستم ساکن اندیشه کرج دنبال کار در منزل میگردم لطفا اگه سراغ دارید بگین ممنون میشم همسرم بیکاره و شدیداً نیاز مالی داریم
16:44
کارگرساده جهت کار
#شرکت گوهردشت پاسارگاد تولید کننده کودهای  کشاورزی #موقعیت_شغلی:کارگرساده مدرک تحصیلی سیکل و دیپلم گواهی عدم اعتیاد #جنسیت_مرد_سن:25تا37 #نیروی بدنی قوی #ساعتکاری:8تا 18 #حقوق:25میلیون تومان+اضافه ک...
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0**** 
13:46
کارگر بسته بندی
به یک نیرو جهت بسته بندی لباس نیازمندیم ساعت کاری از ۱۰ تا ۱۹
صدیقه شریعتی
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
پیام بدین0**** 
13:48
صدیقه شریعتی
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم
پیام بدین0**** 
بسته بندی در منزل
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم با حقوق عالی بدون نیاز به خروج از خانه تنها با بسته بندی انتخابی خودتون
صدیقه شریعتی
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0**** میرزایی هستم
پیام بدین0**** 
13:49
طاهره حقیقت شناس
سلام به کار در منزل از نوع بسته بندی علاقه دارم 
خواستار همکاری هستممحل سکونت رشت
14:19
زهره ملکی
سلام  منم دنبال کار درار منزل لهستم ولی همشون  کلاهبرداری اگه  جایمطمین سراغ دارید به من هم بگید 
20:28
استخدام سراسری رسمی و دائم و موقت
استخدام سراسری از همه شهر ها به صورت رسمی از متقاضیان واجد شرایط دعوت به عمل می اید ⚜️شرایط سنی آقا 18 الی 35 فقط ⚜️خانوم فقط ۲۵تا ۳۰ سال کارشناسی ارشد حسابداری ⚜️ساعت کاری 8 صبح الی 17 عصر ⚜️پایه...
1402/09/06
عاطفه نظری
نیازمند کار در منزل هستم  سرپرست دوتا بچه خیلی سخته گذران زندگی خواهش میکنم کار بسته بندی بود خبرم کنید ثواب داره 0****  نظری
15:57
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
22:09
1 پاسخ
زینب فاطمی
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
اگر پیدا کردی خبر بدید  دختر دانشجو  دارمدستم خیلی خالیه 
22:11
کاردرمنزل بصورت رایگان
کاردرمنزل همراباپشتیبانی مخصوص آنلاین کار با گوشی کاملا رایگان گختص بانوان_عدم محدودیت زمانی ومکانی_عدم نیاز به سابقه کاری_بدون نیاز به مدرک تحصیلی_محدوده سنی۲۲تا۴۵_کارمون بسته بندی و ادمینی نیست
1402/09/07
سهیلا پورمحمدی
سلام من دنبال کاربسته بندی هستم محدوده مرغ هستم  بیکارم
05:33
سلام جویای کار درمنزلم. 
06:25
رقیه ونایی
سلام کاردرمنزل مایل هستم
08:58
استخدام راننده خانم با ماشین
به یک راننده خانم جهت پخش محصولات غذایی بسته بندی شده با آدرس مشخص با حقوق ثابت 14/000/000 بعلاوه پورسانت فروش میانگین دریافتی ماهیانه 25/000/000 اولویت با افراد دارای سابقه فروش
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
پیام بدین0930/191/5654
20:44
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0930/191/5654
20:45
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
پیام بدین0930/191/5654
20:45
استخدام نیروی ساده خانم
کارخانه تولید مواد غذایی در شهرک صنعتی چناران از تعدادی خانم و اقا جهت امور بسته بندی و تولید دعوت به همکاری مینماید . ساعت کاری ۷ صبح تا ۷ عصر ✅ سرویس رفت و برگشت ✅ بیمه تامین اجتماعی ✅ حقوق روزانه ...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
پیام بدین0930/191/5654
20:46
صدیقه شریعتی
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم
پیام بدین0930/191/5654
20:46
1 تایید
1402/09/08
سلام من هم کار درمنزل نیاز دارم
09:23
کارگر جهت بسته بندی کفش نیازمندیم
سلام لطفاً کامل مطالعه بفرمایید بعد تماس بگیرید یا پیام بدهید نیروی کار آقا جهت بند کردن کفش تمیز کردن کفش بسته بندی کفش نیازمندیم در صورت نیاز آموزش داده می شود بیمه ندارد ساعت کاری از 7 صبح ا...
1402/09/10
رقیه صیادی
سلام من نیاز به کار دارم بیکار هستم
21:56
1402/09/11
ب
07:56
0****  من بیکارم بابل از خدامه کار کنم تو خونم باشه بهتر
07:59
کار در منزل بسته بندی
فقط شهر تهران واتساپ هماهنگی
معصومه فتوت سعدی
سلام کار در منزل میخام
09:34
اعظم ب
سلام من قم هستم نیاز به کار در منزل دارم
12:21
زهرا درویشی
سلام وقتتون بخیرمن هم مایل به کاردرمنزل هستم
15:15
دو نفر خانم جهت بسته بندی و قطعه بندی مرغ
به دو نفر خانم وارد به تیکه کردن و بسته بندی مرغ نیازمندیم، ساعت کاری ۵.۳۰ صبح تا ۲.۳۰ ظهر سرویس رفت داریم لطفا الکی تماس نگیرید فقط پیامک پاسخگو هستم حقوق ماهانه ۱۰ تومان
زهرا درویشی
سلام جویای کاردرمنزل هستم دراستان البرزشهرک نظرآباد
15:17
محمد خواجوی
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید
سلام محمد هستم 27سالمه بیکار هستم من حاضرم کار در خانه انجام بدهم
15:24
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
استخدام بی خس کار مرغ
به تعدادی خانم و اقا با سرویس ناهار صبحانه شام جهت کار در کارخانه قطعه بندی مرغ (بی خس )(خورد کردن ) وسط کار ،تخلیه بار ،بسته بندی برای اقایان با جای خواب نیازمندیم پیمانکار با تیم تخصوصی قطعه بندی ...
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
کار در منزل با گوشی
ما در حوزه کارآفرینی برای بانوان خانه دار ، دانشجویان ، جویای شغل دوم در سه بخش فعالیت داریم . کار ما با گوشی هستش در نتیجه لازمه کار گوشی و اینترنت می‌باشد. فقط روزی دو ساعت در روز آموزش رایگان پشت...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
صدیقه شریعتی
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
دنیا رخشانی
سلام کارتوخونه  چی دارین؟
22:59
کارگر ساده و آماری
دعوت ویژه از افراد متعهد و پرانرژی برای همکاری در شرکت سانا شفا بخش راسپینا! آیا دنبال یه فرصت عالی و پایدار توی محیط کاری امن و دوستانه می‌گردی؟ ما دنبال نیروهای بسته بندی باانگیزه هستیم که تیم ما...
دنیا رخشانی
سلام کارداخل منزل چی دارین؟
23:00
دنیا رخشانی
سلام دنبال کارم؟
23:01
1402/09/12
سلام  خودم بیکارم وخانمم
05:05
صندوقداری
تهیه غذای هایلی شعبه دهکده به یک نفرخانم جهت بسته بندی وصندوقداری نیازمندیم ساعت کاری۱۱:۳۰الی ۲۳ و ۲ساعت استراحت مابین ۱۶تا۱۸ ماهی ۲روز مرخصی(شنبه تا سه شنبه)
1402/09/14
سلام  منم بیکارم خانه دار کاردرمنزل باشه انجام میدم 
08:55
فاطمه اقبالی
سلام منم بیکارم خانه دار کار درمنزل باشه انجام میدم
10:53
زهرا یزدان پناه
منم کار تو خونه میخوام
21:45
کارگر خانم یا اقا جهت بسته بندی شلوار جین
به تعدادی کارگر خانم و اقا جهت بسته بندی شلوار جین نیازمندیم کار دائم تسویه هفتگی و ماهانه ادرس : زیباشهر خ الحدید بین گلستان ۱۲ و ۱۴
1402/09/15
روجا رضای خدا
سلام روجا رضای تورو خدا هر کاری،باشه در منزل نیاز دارم 
04:44
1403/04/31
درمنزل فیشیال میکنم باقیمت اقتصادی
فیشیال تخصصی هم ارزانترین قیمت‌های رایج
12:55
سلام م من بیکارم  کاربسته بندی میخوام هرچی باشه  من اهوازهستم
19:05
نیروی ساده خانم
با سلام به تعدادی خانم جهت کار در تهیه غذای قائم نیازمندیم. جهت بسته بندی و کمک به آشپز و خدمات و شست و شوی ظروف و نظافت + همراه با وعده غذایی + ماهی 2 روز آف + حقوق طبق وزارت کار جهت هماهنگی بیشت...
1403/10/15
سلام کار در منزل میخوام ساکن نیشابور 
13:50
1403/10/16
من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم در کاشان
08:46
1403/10/17
مهدیه
من
05:55
نیروی جوان فعال
به یک نفر نیروی آقای جوان فعال با روابط عمومی خوب برای کار در شرکت خدمات بار هوایی نیازمندیم. کار مثل شرکت پست هستش بار دریافت کردن،تفکیک کردن،ارسال کردن،بسته بندی کردن،بارنامه صدور کردن ساعت کاری یک ...
مهدیه
از تبریز کار نیاز داریم به منزل
05:55
معصومه کیان ارثی
من توخونه بیکارم نیازمند کارم
بسته بندی..............

مهناز کیانی هستم
06:30
انیس ویسی
سلام کار درخانه باشه انجام میدم
08:27
کارگر ساده آقا
کارگر ساده آقا جهت بسته بندی و جابه جایی تولیدات داخل سالن تولید حقوق +اضافه کاری بالای بیست میلیون تومان بیمه و پاداش سن بین ۱۸ الی ۳۰ سال سرویس رفت و برگشت صبحانه نهار به آدرس زیر جهت مصاحبه مراج...
می خواستی
سلام من فومن داخل خونه هرکاره بسته بندی باشه انجام میدم
11:38
سمیه حسینی
کار بسته بندی توی خونه باشه انجام میدم
17:09
ناهید قنبری احمدی
سلام منم بیکارم بسته بندی داخل خونه یا هرکاری که داخل خونه باشه رو نیاز دارم
17:34
استخدام نیروی بسته بندی خانم فروشگاه موتابی
فروشگاه موتابی شعبه رازی دعوت به همکاری می‌کند: جذب نیروی خانم برای قسمت بسته بندی فروشگاه موتابی شعبه رازی شرایط اصلی: 1. سن بین 25 تا 35 سال 2. عدم اشتغال به تحصیل و شغل دیگر 3. استخدام برای حداقل...
یک‌شنبه 14 مهر 1404، ساعت 01:02