دنبال کن

کیا تو خونه بیکارن

بسته بندی

1401/07/12
زهرا ترکاشوند
ما که بیکاریم اگه کار باشه انجام میدیم هرچی باش
21:02
3 پاسخ
6 تایید
گلاریس
استخدام نیروی بسته بندی گل تزئینی
استخدام نیروی بسته بندی گل تزئینی مسلط به گل آرایی حقوق مکفی با مزایا
سلام ارمان قنبری هستم هر کاری در منزل باشه انجام میدم0**** 
22:23
1401/07/13
سلام منم از خدامه کار در خونه
10:15
2 پاسخ
2 تایید
سحر غفوری
سلام منم میخوام کار توی خونه 
19:23
3 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
نیازمند همکار خانم جهت کار در تولیدی قاب عکس با حقوق مکفی
1401/07/14
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید 
17:24
1 پاسخ
فریبا بحرای
سلام من بیکارم کاردر منزل باشع انجام میدم
21:12
4 پاسخ
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
23:13
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
به یک بسته بند خانم جهت کار در تولیدی کیف زنانه محدوده بازار نیازمندیم حقوق و دستمزد توافقی پرداخت به صورت هفتگی و ماهانه برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید لطفا
1401/07/15
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام  بدم 
مریم بابایی هستم 
18:22
1 پاسخ
1401/07/16
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
04:28
1 پاسخ
بهمن هاشمی
سلام هر کاری در منزل باش انجام میدم0**** 
12:52
کشیدن گسترده و طراحی گرافیکی یک جعبه با الهام از نقوش ایرانی
میخوام در نرم افزار های ادوبی (ایلاستریتور با فتوشاپ ) گسترده ی یک جعبه با ابعادی که داده میشه رو بکشید و روی اون طراحی گرافیکی با الهام از نقوش ایرانی رو انجام بدین . بدون دخالت هوش مصنوعی فقط در داخ...
سلام .وقتتون بخیر .من هم مایل به کار در منزل هستم .مرسی
14:22
7244
14:22
1401/07/17
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0**** 
04:33
3 پاسخ
1 تایید
تولیدی سجاد | Productive Sajjad
استخدام کارگر ساده (کارگاه تولیدی پوشاک)
به ۱ نفر بسته بند پوشاک تریکو ساعات کاری از شنبه تا چهارشنبه از ۸/۳۰ تا ۱۸/۳۰ پنج شنبه ها از ساعت ۸/۳۰ تا ۱۵ جمعه ها و تعطیلات رسمی کلا تعطیل در صورت اشتغال دائم بیمه هم شامل میشود ثبت آگهی استخدام د...
حسین پورحسینی
سلام من بیکارم  نیاز ب کار دارم
12:20
Asghar molaie
سلام نیازمند کاربسته بندی تو خونه هستم شاهین شهر
12:28
حمیده هاشمی
سلام من دونبال کار در خانه هستم 
12:41
آروین پژوهان نور | Arvin Pazhoohan Noor
استخدام کارمند بسته بندی(آقا)
یک شرکت معتبر فعال در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی، پزشکی و دارویی جهت تکمیل تیم‌ بسته‌بندی خود، از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید. فعال و با انگیزه دارای روحیه کار تیمی ترجیحاً ساکن غرب تهرا...
میترا سلامی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
17:03
1 تایید
1401/07/18
نیره جزائری
نیره  جزائری

سلام من هم  دنبال کار  در منزل  بسته بندی   هر  جنسی    هستم

التماس دعا
07:06
نیره جزائری
شماره تلفن 0**** 
07:08
فناوری زی نوآور | Zeeneo Technology Provider
استخدام مسئول بسته بندی و ارسال کالا
عنوان شغلی: کارشناس عملیات، بسته‌بندی و ارسال سفارش‌ها شرح موقعیت شغلی: ما به دنبال فردی منظم، دقیق و مسئولیت‌پذیر هستیم که وظیفه آماده‌سازی، بسته‌بندی و ارسال سفارش‌های فروشگاه آنلاین را برعهده بگیرد...
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل  خونه کار کنم
10:30
1 پاسخ
سلام بنده یه خانم متاهل هستم که اصفهان زندگی میکنم خیابان بزرگمهر نیاز به کار در منزل دارم.
لطفا پیامک بزنید0**** 
20:23
1401/07/19
اشرف یاوری
سلام 
از اردبیل هستم 
سه دختر معلول از پا دارم که بیرون رفتن برای کار براشون خیلی سخته مستاجر هم هستم اگر کار بسته بندی در منزل باشه بسیاری از مشکلات ما حل میشه 
لطفا اگر سراغ داشتید اینجا بهم خبر بدین 
10:44
کیمیاور | Kimiavar
استخدام کارگر ساده (اشتهارد)
مسئولیت‌ ها انجام امور مربوط به تولید و بسته‌ بندی محصولات شرایط احراز تعهد کاری و مسئولیت‌ پذیری در انجام وظایف رعایت نظم و دقت در محیط کار توانایی همکاری تیمی و ارتباط مؤثر انگیزه برای پیشرفت و یادگ...
اعظم طاهری
سلام اعظم طاهری هستم از اصفهان
11:49
1 تایید
اعظم طاهری
نیازبه کار در منزلمنزل هستم0**** 
11:50
رقیه خاتمی
سلام منم نیاز به کار بسته بندی دارم ممنون میشم 
19:32
طراحی بسته بندی برای تاشو
وقت بخیر یه طراح بسته بندی میخواییم طراحی باید قابل ساخت باشه برای تولید تاشو باید بشه بخش نگهداری داره و جای قفل شدن تاشو طرح کامل بهتون داده میشه
1401/07/21
داود شهبازی
سلام منم نیاز ب کار تو منزل دارم پیشوا زندگی میکنم 0**** 
08:38
لیلا سرور خیرابادی
سلام هر کاری که در منزل باشه رو انجام میدم0**** 
10:38
2 پاسخ
رقیه حسینی
سلام نیاز به کار:در منزل دارم 0**** ممنون 
14:11
بسته بندی
نیازمند نیروی خانم جهت کار در بسته‌بندی محصولات بهداشتی شرایط: ترجیحاً دارای سابقه کار در بسته‌بندی و افراد کاری به وقت هم ارزش قائل شیم کار در منزل نداریم محل تولید: جاده بارانلو ترجیحاً ساکن شه...
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم 
21:43
1 پاسخ
2 تایید
1401/07/23
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
04:37
1 پاسخ
مهدیس کفاش
منم بیکارم و کاردرمنزل باشه انجام میدهم شهرتبریز
05:20
موج کوه | Mojekooh.com
استخدام بسته بند
محل کار: تهران – نیاوران / فرمانیه حوزه فعالیت: فروشگاه تخصصی دویدن، کوهنوردی و تجهیزات ورزشی موج‌کوه به‌عنوان یکی از فروشگاه‌های معتبر تجهیزات ورزشی و outdoor، برای توسعه تیم لجستیک خود به یک بسته‌ب...
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
17:49
1 پاسخ
1401/07/24
Mosave
سلام.جویای کاردرمنزل استان مرکزی.فراهان
انواع بسته بندی.و..
05:56
خمسه
سلام کار در منزل باشه بیکارم انجام میدم 

ولی ساکن کرج هستم 
14:28
طرح گستره یک پک بسته بندی
طراحی طرح گستره یک پک بسته بندی برای پذیرایی مراسمات
خمسه
سلام منم کار در منزل احتیاج دارم

14:30
حمیده حمیدپور
سلام نیازمندکاربسته بندی توخونه پیکان شهر
16:58
1401/07/26
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید 0**** 
03:49
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به تعدادی نیرو آقا جهت بسته بندی نیازمندیم ساعت کاری ۸تا ۱۸
منوچهردهقانی
سلان والله نیازمند کار درمنزلم باسه فرزند وشوهرنابینا
07:32
1401/09/04
کار درمنزل میخوام
20:33
1401/09/05
آقامحمدی
سلام منم دنبال کاردرمنزل هستم ساکن اراک
14:03
استخدام نیرو کار خانم برای کلمپه زنی
کارگاه قنادی(محیط خانم) مهر زدن پخت کلمپه بسته بندی برای شروع پایه حقوق5،500،000تومن +اضافه کار در صورت تایید شدن و ماندن افزایش حقوق هم داریم
سلام من کار در منزل میخام مثل بسته بندی باشه انجام میدم
20:08
1402/04/04
محمد صمدی
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید ۰۹۱۳۸۹۹۱۲۵۱
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:00
محمد صمدی
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم ۰۹۱۰۸۷۹۶۱۰۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:04
بسته بندی و بخار لباس
به چند نفر نیروی خانم جهت بخار و بسته بندی لباس نیازمندیم .محیطی کاملآ زنانه
1402/04/10
محمد صمدی
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل خونه کار کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:59
Mohsen Slh
سلام.من نیز بیکارم.خیلی وقته که منتظر بودم که در حرفه خودم برم سرکار ولی خب ....ولی با شرایط کنونی حتما باید سر کار برم.محسن هستم 39 ساله اصفهان.خیلی بیکارم
19:09
Mohsen Slh
کار در منزل هم میتونم انجام بدم و میتونم تا چند نفر هم سر کار ببرم
19:12
استخدام نیروی بسته بندی آقا
پذیرش نیروی آقا جهت فعالیت در بخش بسته‌بندی. کار شامل بسته‌بندی و آماده‌سازی فاکتور مشتری و چسب‌زنی است. · نوع کار: سبک · حقوق: ماهانه ۲۲ میلیون تومان --- شرایط : · فقط متقاضیان غیرسیگاری · سن ب...
1402/04/19
محمد صمدی
سحر غفوری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام بدم مریم بابایی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:28
خانم فعال جهت بسته بندی ساده بصورت نیمه وقت
لطفا توضیحات کار را بخوانید ❌به یک خانم فعال جهت کار بسته بندی ساده بصورت نیمه وقت با حقوق ۶ میلیون نیازمندیم محل کار نزدیک مترو بهارستان و ۵ دقیقه پیاده تا محل کار است محیط کار زنانه و امن و بی حاشی...
محمد صمدی
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:29
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
16:37
1 پاسخ
محمد صمدی
فریبا بحرای
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:23
به یک نیروی ساده خانم برای بسته بندی
کار در کارگاه میباشد محیط کاملا زنانه بسته بندی کاور و زمینی کار میباشد. مجرد و سن استخدام بین 20 تا 30 سال و در محدوده زنگارکی و 20 متری مطهری باشد.ساعت پیام خواهشا از بعدازظهر 4 تا 7 با تشکر
محمد صمدی
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:24
1402/07/01
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید 0**** 
13:26
1 پاسخ
محمد صمدی
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید ۰۹۳۳۰۷۴۵۲۷۵
سلام تماس 0**** بگیرید
15:20
بسته بندی در منزل
با سلام کار در منزل نخ قرقره ریسندگی زیبا برای شما خانوم ها بهترین موقعیت رو فراهم کرده برای اطلاعات بیشتر پیام بزارین شماره تماس بدم سیو کنید و روبیکا پیام بدین
1402/07/14
محمد صمدی
سلام تماس0**** بگیرید
18:25
1402/07/15
سلام
منم جویای کاردرمنزل هستم
06:08
1 پاسخ
ماندانا امین زاده
سلام در منطقه مارلیک و سرآسیاب متقاضی  کار در منزل هستم 0**** 
10:07
طراحی بسته بندی جذاب با محتوای تکرار شونده سایز 70*100
طراحی برای چاپ گلاسه روی بسته بندی کارتنی میخوام طوریکه روی قفسه فروشگاه جلوه بصری جذاب برای مشتری داشته باشه . انتزاعی ،مدرن یا کلاسیک فرقی نمیکنه فقط جذاب باشه . چون سایز بسته بندی متفاوت هست طرح با...
جواد رجبی
ماهم بیکاریم  من وپسرم نیاز به‌ کاربسته،بندی داریم  
10:11
فاطمه پرورده
سلام بیکارم کاردرمنزل هرچی باشه انجام میدم ممنون
17:20
فاطمه پرورده
سلام فاطمه پرورده هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0****  سرپرست خانوارهستم واقعا به کارنیازدارم
17:21
طراحی بسته بندی برند گرانولای خارجی
سلام وقت شما بخیر بنده قصد دارم یه برند تولید گرانولا راه اندازی کنم. من در حال حاضر دو طعم دارم و قصد دارم با یک بسته‌بندی مینیمال ولی در عین حال بسیار شیک در بازار فعلی ورود کنم. بعد از اینکه همکار...
1402/07/16
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
07:38
1 پاسخ
سلام  ما دونفر هستیم کاردرمنزل فساهستم 0**** 
11:50
محمد صمدی
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
سلام تماس بگیرید0**** 
15:17
مارینا | Marina
مدیر تدارکات خارجی | Foreign Procurement Manager
وظایف اصلی: • مدیریت روابط تأمین کننده از طریق جلسات بررسی تلفن/ایمیل/چهره به چهره و تأمین کننده. توسعه محصول/بسته بندی از جمله نوآوری ها و راه اندازی محصول جدید. • شناسایی ، مذاکره و ارائه فرصت ه...
لیلا محمدخانی
سلام  من بیکارم نیازمند کار در منزل  هستم 
18:50
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
19:03
1 پاسخ
زهرا وکیلی
من
19:03
خانم جهت کمک به مادرم در بسته بندی اسباب خانه
به یک خانم جهت کمک کردن به مادرم در امور بسته بندی نیازمندیم چون اسباب کشی داریم و مادر دست تنهاست و دیسک کمر داره به یاری شما با مبلغ عالی نیازمندیم لطفا مشخصات فردی خودتونو ارسال کنید
محمد صمدی
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
سلام تماس بگیرید0**** 
19:18
محمد صمدی
سلام منم جویای کاردرمنزل هستم
سلام تماس0**** بگیرید
19:36
1402/07/17
سکینه قاسمی
سلام قاسمی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
05:25
بسته بندی خانگی شرکت لوازم ورزشی
شرکت کالای ورزشی اسپوکس جهت تکمیل پرسنل خود در بخش های زیر اقدام به پذیرش نیرو میکند ✅ادمین اینستاگرام و تلگرام در زمینه پاسخگویی ✅ بسته‌بندی محصولات  تولیدی شرکت در منزل ✅ویزیتور فروش محصولات ...
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم  اکرم یاری0**** 
08:40
سلام من کارتو خونه میخام
09:45
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم 
10:59
1 پاسخ
جذب نیرو در گلخانه هیدروپونیک
گلخانه هیدروپونیک مهندس محبوبه رفیعی نژاد در نظر دارد تعداد۳ نفر از جوانان متعهد و منظم را با شرایط زیر استخدام کند ۱- فقط مرد ۲- سن ۲۰ تا ۲۵ سال ۳- داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم به جز پزشکی ...
محمد صمدی
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم
سلام تماس 0**** بگیرید
15:14
مریم باقری
سلام منم دنبال کاربسته بندی انجام میدم 
تهراپارس ساکنم 
15:34
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم شرق تهران ترجیحا بسته بندی 
16:22
استخدام کار درمنزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین 
17:32
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین
سلام تماس بگیرید0**** 
18:16
1402/07/20
سلام خسته نباشید م ب کار در خانه نیازمندم چ بسته بندی چ مونتاژ فرقی نداره لطفا ب من خبر بدین
12:17
نیروی باسوادبرای بسته بندی مبل
بسته بندی مبل میخوام سوادداشته باشه ورودخروج هم بنویسه اتباع هم مشکل ندارم
1402/07/22
ویدا محمودی
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی ساکن شاهین شهر هستم ویدا محمودی هستم
08:38
زینب نامداری قره قانی
سلام من هم یه خانم  خاندار وبی کار دنبال کارم تورا خدا اگر کسی کار داره خبر بده فارس شهرستان فیروزاباد0**** 
17:05
سلام بیکارم کاربسته بندی درمنزل باشه انجام  میدم  شهرهمدان  هستم
20:12
درآمد آنلاین برای بانوان
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان عزیز که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون حق ثبت نام، آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل بصورت آنلاین و کاملا...
1402/07/23
محبوبه بهشتی
سلام خستهنباشید من کار در منزل باشه ترجیحا بسته بندی.
11:56
سهیلا مشگین چی
سلام 
12:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سهیلا مشگین چی
سلام
سلام تماس بگیرید0**** 
14:58
نیروی شرکت بسته بندی
باسلام به تعدادی نیروی خانم محدوده سنی ۱۸تا ۳۵سال جهت سورت وبسته بندی میوه وصیفی جات مجلسی با سرویس ایاب ذهاب واقع در حسین اباد نیازمندیم حقوق طبق قانون کار + بیمه ساعت کاری ۸ تا ۱۶ از پذیرش افراد...
1402/07/25
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0****  میرزایی هستم
09:38
1 پاسخ
1402/07/26
سمانه قاسمی
سلام وقت بخیرکار درمنزل احتیاج دارم لطفا اگرکاری هست اطلاع بدین ممنون میشم 
اصفهان 0****  خانم قاسمی
14:26
.... ....
سلام منم جویای کار هست بندر ماهشهر هستم کاردر منزل نیمه وقت بسته بندی باشه 0**** 
21:26
کارگر ساده/حراست/کارخانه شیر خشک/ج خ/بیمه
استخدام کارگر ساده آقا راننده و حراست(کاربادستگاه)به تعداد۶۰نفر✨ ✅کارخانه معتبرودولتی کارخانه شیر خشک درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✅...
.... ....
سلام منم کاردر منزل  ونیازدارم  بسته بندی باشه ازبندر ماهشهرتماس میگیرم  0**** 
21:33
1402/09/01
شیما صفاری
سلام  منم نیازمند کار در منزل هستم یه دختر کوچک دارم 
20:26
1402/09/02
فرناز سعیدی
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
من هم نیاز به کار در منزل دارم.سرپرست خانواده هستم
18:11
تجهیزات پزشکی وداروسازی کارگر وحراست خانم وآقا
جهت‌ کسب اطلاعات بیشتر ازطریق تماس یاپیامک درارتباط باشید توجه لوکیشن صحیح نمیباشد ساعت تماس ۹صبح الی ۱۹عصر کارگر بسته بخانم وآقا جهت شرکت تجهیزات پزشکی تایم کار ۷صبح الی ۱۵عصر حقوق ۱۷میلیون تایم ک...
1402/09/03
سهیلا پورمحمدی
سلام  استخدام د
17:36
سهیلا پورمحمدی
ارید
17:36
1402/09/04
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم 
07:21
1 پاسخ
وسطکار آقا
به دو نفر وسطکار آقا ماهر و نیمه ماهر کار در بسته بندی شلوار نیازمندیم!! آدرس:گلستان فلکه دوم خیابان ۲۴متری فرهنگیان پلاک۱۴ زیرزمین
نازنین غنی
سلام من بیکارم کار در منزل باشه انجام میدم
07:24
نازنین غنی
نازنین  غنی هستم
07:26
نیر ذوقی وش
حتما نیازمند کارم درمنزل
12:51
نیروی خانم بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم برای بسته بندی صیفی جات نیازمندیم.همراه با سرویس رفت و برگشت. صبحانه و ناهار با خودتونه از ساعت 9تا پنج ونیم حقوق روزی 550هزار تومان
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
13:51
1 پاسخ
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
14:47
1 پاسخ
سلام وقتتون بخیر خانم 30ساله متاهل هستم ساکن اندیشه کرج دنبال کار در منزل میگردم لطفا اگه سراغ دارید بگین ممنون میشم همسرم بیکاره و شدیداً نیاز مالی داریم
16:44
نیرو برای تولیدی کیف زنانه
به تعدادی نیرو کار با تجربه یا مبتدی جهت همکاری در تولیدی کیف زنانه نیازمندیم پاره وقت یا تمام وقت فرقی نداره در قسمت های مونتاژ،بسته بندی و ... نیازمند نیرو هستیم تسویه هفتگی و ماهیانه
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0**** 
13:46
فروشنده بدلیجات
به یک خانم ترجیحا مجرد در بازه سنی 20 الی 35 جهت همکاری در مغازه بدلیجات واقع در راسته کوچه بازار مشروطه به عنوان فروشنده اینترنتی نیاز داریم فروشنده اینترنتی : پاسخ دهی به موجودی کالا ها از طریق نر...
صدیقه شریعتی
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
پیام بدین0**** 
13:48
صدیقه شریعتی
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم
پیام بدین0**** 
سلام دوتا خانم واسه بسه بندی لازم است
سلام دوتا خانم واسه کار بسته بندی لازم است
صدیقه شریعتی
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0**** میرزایی هستم
پیام بدین0**** 
13:49
طاهره حقیقت شناس
سلام به کار در منزل از نوع بسته بندی علاقه دارم 
خواستار همکاری هستممحل سکونت رشت
14:19
زهره ملکی
سلام  منم دنبال کار درار منزل لهستم ولی همشون  کلاهبرداری اگه  جایمطمین سراغ دارید به من هم بگید 
20:28
استخدام همکار بسته بندی خانم
تیم نارنجی در راستای تکمیل کادر خود نیاز به یک همکار خانم در واحد چک و بسته بندی کالا دارد سن بین ۲۰ الی ۳۰ دارای روحیه کار تیمی ساعت کاری ۱۰ الی ۱۶ لطفا رزومه کاری خودتون رو به صورت کامل فقط واتس...
1402/09/06
عاطفه نظری
نیازمند کار در منزل هستم  سرپرست دوتا بچه خیلی سخته گذران زندگی خواهش میکنم کار بسته بندی بود خبرم کنید ثواب داره 0****  نظری
15:57
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
22:09
1 پاسخ
زینب فاطمی
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
اگر پیدا کردی خبر بدید  دختر دانشجو  دارمدستم خیلی خالیه 
22:11
استخدام کارگر ساده
کارگر ساده جهت کار در یک واحد تولیدی کار اصلی جمع کردن کارهای تولیدی و بسته بندی ساعت کاری ۷ تا ۵ صبحانه سرویس از مامازند
1402/09/07
سهیلا پورمحمدی
سلام من دنبال کاربسته بندی هستم محدوده مرغ هستم  بیکارم
05:33
سلام جویای کار درمنزلم. 
06:25
رقیه ونایی
سلام کاردرمنزل مایل هستم
08:58
نیروی ساده
نیروی ساده جهت کار در انبار بسته بندی ذغال
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
پیام بدین0930/191/5654
20:44
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0930/191/5654
20:45
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
پیام بدین0930/191/5654
20:45
جذب بازاریاب مستقل/درآمد 100ملیون
❌استخدام بازاریاب حضوری و تلفنی برای پخش و ویزیت ذغال خودسوز کبابی و قلیان ❌ ✅از کل کشور بازاریاب قبول میشه میتونین از ما نمونه بگیرین و بازاریابی کنین ما می‌فرستیم ❌ارسال از تبریز ✅15درصد از سود ...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
پیام بدین0930/191/5654
20:46
صدیقه شریعتی
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم
پیام بدین0930/191/5654
20:46
1 تایید
1402/09/08
سلام من هم کار درمنزل نیاز دارم
09:23
نیازمند نیرو. خانم یا اقا
نان و شیرینی لوتوس برای تکمیل کادر خود به همکار دو نفر خانم یا اقا نیاز دارد جهت کار فروشندگی و بسته بندی جهت کار کارگاهی ساعت کاری هفت صبح تا ۲ظهر ساعت ۲ظهر تا ده شب حقوق. بستگی ب رضایت کار...
1402/09/10
رقیه صیادی
سلام من نیاز به کار دارم بیکار هستم
21:56
1402/09/11
ب
07:56
0****  من بیکارم بابل از خدامه کار کنم تو خونم باشه بهتر
07:59
شریک و سرمایه گذاربسته حبوبات
به یک نفر شریک و سرمایه جهت بسته بندی حبوبات و خشکبار با آورده یه میلیارد نیاز مندیم..
معصومه فتوت سعدی
سلام کار در منزل میخام
09:34
اعظم ب
سلام من قم هستم نیاز به کار در منزل دارم
12:21
زهرا درویشی
سلام وقتتون بخیرمن هم مایل به کاردرمنزل هستم
15:15
بسته بندی خانگی شرکت لوازم ورزشی
شرکت کالای ورزشی اسپوکس جهت تکمیل پرسنل خود در بخش های زیر اقدام به پذیرش نیرو میکند ✅ادمین اینستاگرام و تلگرام در زمینه پاسخگویی ✅ بسته‌بندی محصولات  تولیدی شرکت در منزل ✅ویزیتور فروش محصولات ...
زهرا درویشی
سلام جویای کاردرمنزل هستم دراستان البرزشهرک نظرآباد
15:17
محمد خواجوی
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید
سلام محمد هستم 27سالمه بیکار هستم من حاضرم کار در خانه انجام بدهم
15:24
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
استخدام نیروی آقا یا خانم (ترجیحا دانشجو)پاره وقت
عرض ادب و احترام نیازمند یک نیروی آقا یا خانم دانشجو یا محصل جهت کار در مغازه آجیل فروشی هستیم.... برای بسته بندی محصولات و چیدمان مغازه حقوق بصورت ساعتی می‌باشد حضور در فروشگاه چهار یا پنج روز در هف...
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
استخدام نیروی آنلاین شاپ
یه آنلاین شاپ لباس بانوان داریم و دنبال یه همکار پر انرژی برای توسعه‌ی کارمون هستیم. کارایی که ازتون میخوایم: بسته بندی و ارسال سفارشات پیگیری کارای اداری مثل پست ثبت آمار ورود و خروج انبار پیگیری کا...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
صدیقه شریعتی
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
دنیا رخشانی
سلام کارتوخونه  چی دارین؟
22:59
نیازمندنیروی خانم جهت کاردر بسته بندی
نیازمندنیروی خانم جهت کاردر بسته بندی خرما درشهرک صنعتی دو با هشت ساعت کاری
دنیا رخشانی
سلام کارداخل منزل چی دارین؟
23:00
دنیا رخشانی
سلام دنبال کارم؟
23:01
1402/09/12
سلام  خودم بیکارم وخانمم
05:05
بسته بندی در منزل با بیمه
بسته بندی کش مو و تفکیک رنگ
1402/09/14
سلام  منم بیکارم خانه دار کاردرمنزل باشه انجام میدم 
08:55
فاطمه اقبالی
سلام منم بیکارم خانه دار کار درمنزل باشه انجام میدم
10:53
زهرا یزدان پناه
منم کار تو خونه میخوام
21:45
کارگر فروشگاه دوچرخه فروشی
استخدام کارگر آقا در فروشگاه دوچرخه و لوازم دوچرخه فروشی در خیابان تختی شیراز. وظایف شغلی شامل کار در انبار و مغازه میشود. جهت بسته بندی و جابجایی کارتن، امور فروشگاه و... . روزهای کاری از شنبه تا پنج...
1402/09/15
روجا رضای خدا
سلام روجا رضای تورو خدا هر کاری،باشه در منزل نیاز دارم 
04:44
1403/04/31
درمنزل فیشیال میکنم باقیمت اقتصادی
فیشیال تخصصی هم ارزانترین قیمت‌های رایج
12:55
سلام م من بیکارم  کاربسته بندی میخوام هرچی باشه  من اهوازهستم
19:05
چرخکار خانوم
چند خانوم چرخکار و یک نفر جهت کار بسته بندی در تولیدی پوشاک نیازمندیم .
1403/10/15
سلام کار در منزل میخوام ساکن نیشابور 
13:50
1403/10/16
من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم در کاشان
08:46
1403/10/17
مهدیه
من
05:55
موژان | Moujan
استخدام کارگرساده
به یک نیرو(خانم یا آقا تا ۴۰ سال)جهت بسته بندی پوشاک نیازمندیم. با افرایش ۲۰ درصدی حقوق پس از ۳ ماه ساعت کاری:از شنبه تا پنجشنبه ساعت ۹ تا ۱۸ ثبت آگهی استخدام در جابینجا
مهدیه
از تبریز کار نیاز داریم به منزل
05:55
معصومه کیان ارثی
من توخونه بیکارم نیازمند کارم
بسته بندی..............

مهناز کیانی هستم
06:30
انیس ویسی
سلام کار درخانه باشه انجام میدم
08:27
در آمد با گوشی میلیونی حلال پاره وقت
کار رایگان نداریم آموزش و پشتیانی تضمینی تماس نگیرید شغل ما تایپ نیس شغل ما اددمینی نیس شغل ما بسته بندی نیس فقط از طریق چت دیوار راهنمایی تون میکنم
می خواستی
سلام من فومن داخل خونه هرکاره بسته بندی باشه انجام میدم
11:38
سمیه حسینی
کار بسته بندی توی خونه باشه انجام میدم
17:09
ناهید قنبری احمدی
سلام منم بیکارم بسته بندی داخل خونه یا هرکاری که داخل خونه باشه رو نیاز دارم
17:34
نیروی کار خانم جهت بسته بندی
به یک خانم جهت کار در کارگاه بسته بندی روغن نیازمندیم
پنج‌شنبه 28 آذر 1404، ساعت 05:42