دنبال کن

کیا تو خونه بیکارن

بسته بندی

1401/07/12
زهرا ترکاشوند
ما که بیکاریم اگه کار باشه انجام میدیم هرچی باش
21:02
3 پاسخ
6 تایید
بسته بندی
_ به هیچ عنوان هزینه ایی از شما گرفته نخواهد شد _امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست _ بسته بندی حبوبات _ اقا و خانم مورد پذیرش _ حقوق ماهیانه ۹ میلیون
سلام ارمان قنبری هستم هر کاری در منزل باشه انجام میدم0**** 
22:23
1401/07/13
سلام منم از خدامه کار در خونه
10:15
2 پاسخ
2 تایید
سحر غفوری
سلام منم میخوام کار توی خونه 
19:23
3 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/07/14
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید 
17:24
1 پاسخ
فریبا بحرای
سلام من بیکارم کاردر منزل باشع انجام میدم
21:12
4 پاسخ
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
23:13
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/07/15
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام  بدم 
مریم بابایی هستم 
18:22
1 پاسخ
1401/07/16
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
04:28
1 پاسخ
بهمن هاشمی
سلام هر کاری در منزل باش انجام میدم0**** 
12:52
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد‌. امکان کار حضوری وغیرحضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سلام .وقتتون بخیر .من هم مایل به کار در منزل هستم .مرسی
14:22
7244
14:22
1401/07/17
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0**** 
04:33
3 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
حسین پورحسینی
سلام من بیکارم  نیاز ب کار دارم
12:20
Asghar molaie
سلام نیازمند کاربسته بندی تو خونه هستم شاهین شهر
12:28
حمیده هاشمی
سلام من دونبال کار در خانه هستم 
12:41
بسته بندی
ب هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد، امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال هست، حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
میترا سلامی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
17:03
1 تایید
1401/07/18
نیره جزائری
نیره  جزائری

سلام من هم  دنبال کار  در منزل  بسته بندی   هر  جنسی    هستم

التماس دعا
07:06
نیره جزائری
شماره تلفن 0**** 
07:08
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست. حقوق ماهانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا پذیرش
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل  خونه کار کنم
10:30
1 پاسخ
سلام بنده یه خانم متاهل هستم که اصفهان زندگی میکنم خیابان بزرگمهر نیاز به کار در منزل دارم.
لطفا پیامک بزنید0**** 
20:23
1401/07/19
اشرف یاوری
سلام 
از اردبیل هستم 
سه دختر معلول از پا دارم که بیرون رفتن برای کار براشون خیلی سخته مستاجر هم هستم اگر کار بسته بندی در منزل باشه بسیاری از مشکلات ما حل میشه 
لطفا اگر سراغ داشتید اینجا بهم خبر بدین 
10:44
بسته بندی
اعظم طاهری
سلام اعظم طاهری هستم از اصفهان
11:49
1 تایید
اعظم طاهری
نیازبه کار در منزلمنزل هستم0**** 
11:50
رقیه خاتمی
سلام منم نیاز به کار بسته بندی دارم ممنون میشم 
19:32
بسته بندی
1401/07/21
داود شهبازی
سلام منم نیاز ب کار تو منزل دارم پیشوا زندگی میکنم 0**** 
08:38
لیلا سرور خیرابادی
سلام هر کاری که در منزل باشه رو انجام میدم0**** 
10:38
2 پاسخ
رقیه حسینی
سلام نیاز به کار:در منزل دارم 0**** ممنون 
14:11
طراحی لیبل دایره ای
طراحی لیبل 3 تایی مطابق پروژه اول فایل لایه باز مورد نیاز است
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم 
21:43
1 پاسخ
2 تایید
1401/07/23
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
04:37
1 پاسخ
مهدیس کفاش
منم بیکارم و کاردرمنزل باشه انجام میدهم شهرتبریز
05:20
بسته بندی
یک شرکت تولیدی و قطعه بندی مرغ واقع در تهران شریف اباد جهت بسته بندی و سورت محصولات مرغ نیاز به نیروی کار اقا دارد همراه با بیمه صبحانه نهار عصرانه و شام و خوابگاه
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
17:49
1 پاسخ
1401/07/24
Mosave
سلام.جویای کاردرمنزل استان مرکزی.فراهان
انواع بسته بندی.و..
05:56
خمسه
سلام کار در منزل باشه بیکارم انجام میدم 

ولی ساکن کرج هستم 
14:28
بسته بندی
با سلام ب تعدادی نیرو جهت بسته بندی در منزل نیازمندیم کسانی ک تمایل ب همکاری دارند جهت راهنمایی و ثبت نام ب ایدی زیر در تلگرام پیام بدهند✅️ چت دیوار پاسخگو نیستم فقط در تلگرام آیدی تلگرام. : @...
خمسه
سلام منم کار در منزل احتیاج دارم

14:30
حمیده حمیدپور
سلام نیازمندکاربسته بندی توخونه پیکان شهر
16:58
1401/07/26
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید 0**** 
03:49
1 پاسخ
1 تایید
طراحی لیبل مواد غذایی
با سلام من یک لیبل دو لت عمودی برای محصولات غذایی میخواستم شاکله اصلی طرح رو میفرستم براتون شبیه به اون میخوام برام درست کنید
منوچهردهقانی
سلان والله نیازمند کار درمنزلم باسه فرزند وشوهرنابینا
07:32
1401/09/04
کار درمنزل میخوام
20:33
1401/09/05
آقامحمدی
سلام منم دنبال کاردرمنزل هستم ساکن اراک
14:03
بسته بندی
سلام. تعدادی نیروی خانوم جهت کار در بسته بندی پای مرغ نیازمندیم. ساعت کاری ۱۰ شب تا ۷ صبح (۸ ساعت کار). ۱ ساعت تایم استراحت و شام. اضافه کاری با نظر مسئول مجموعه در صورت نیاز اجباری میباشد.( ۱ الی ۲ ...
سلام من کار در منزل میخام مثل بسته بندی باشه انجام میدم
20:08
1402/04/04
محمد صمدی
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید ۰۹۱۳۸۹۹۱۲۵۱
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:00
محمد صمدی
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم ۰۹۱۰۸۷۹۶۱۰۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:04
دنبال کار در منزل هستم
کار در منزل. بسته بندی . متاهل هستم .
1402/04/10
محمد صمدی
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل خونه کار کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:59
Mohsen Slh
سلام.من نیز بیکارم.خیلی وقته که منتظر بودم که در حرفه خودم برم سرکار ولی خب ....ولی با شرایط کنونی حتما باید سر کار برم.محسن هستم 39 ساله اصفهان.خیلی بیکارم
19:09
Mohsen Slh
کار در منزل هم میتونم انجام بدم و میتونم تا چند نفر هم سر کار ببرم
19:12
تعدادی کارگر ساده آقا وخانم نیازمندیم بیمه و مزایا
به تعدادی کارگر ساده آقا وخانم جهت خط تولید و بسته بندی نیازمندیم ✅اتباع پذیرش داریم با مدارک کامل ✅استخدام فوری و از روز اول حقوق آقایون 18/000/000 حقوق خانم ها14/000/000الی17/000/000 ✅ببم...
1402/04/19
محمد صمدی
سحر غفوری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام بدم مریم بابایی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:28
خط تولید دارو
سلام توجه:ماکاریابی نیستیم استخدام نیروی آقا حتی کوتاه قامتان عزیز و محترم تا ۳۰سال خط تولید بسته بندی انبار داری حراست توزیع مزایا:بیمه بیمه تکمیلی صبحانه ناهار شام جای خواب سرویس رفت و ب...
محمد صمدی
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:29
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
16:37
1 پاسخ
محمد صمدی
فریبا بحرای
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:23
تجهیزات پزشکی
سلام توجه:ماکارفرما هستیم استخدام در بخش های مختلف فقط آقایان حتی کوتاه قامتان عزیز و محترم تولید بسته بندی انبار داری کارشناس فروش توزیع بیمه بیمه تکمیلی مزایا:صبحانه ناهار شام سرویس رفت و...
محمد صمدی
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:24
1402/07/01
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید 0**** 
13:26
1 پاسخ
محمد صمدی
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید ۰۹۳۳۰۷۴۵۲۷۵
سلام تماس 0**** بگیرید
15:20
استخدام آقا و خانم در کارخانه بستنی و حلواشکری
✔✔نیروی ساده خانم و آقا در قسمت خط تولید بسته بندی و لیبل زنی در کارخانه بستنی ،فرآورده های یخی و حلواشکری دعوت به همکاری میکند . ⭕شرایط سنی خانم و آقا ۱۸ سال تا ۳۵ سال ⭕ساعت کاری ۷صبح تا ۱۹ ⭕داشت...
1402/07/14
محمد صمدی
سلام تماس0**** بگیرید
18:25
1402/07/15
سلام
منم جویای کاردرمنزل هستم
06:08
1 پاسخ
ماندانا امین زاده
سلام در منطقه مارلیک و سرآسیاب متقاضی  کار در منزل هستم 0**** 
10:07
استخدام نیروی ساده و اپراتور خط تولید
واحد نساجی الیاف مجیر اسپادانا (ساتکس) تولید کننده انواع پارچه های ضدآب با بیش از نیم قرن تجربه در شهرک صنعتی جی جهت تکمیل کادرتولید و بسته بندی نیاز مند نیروی ساده و اپراتور خط تولید آقا میباشد (فقط ...
جواد رجبی
ماهم بیکاریم  من وپسرم نیاز به‌ کاربسته،بندی داریم  
10:11
فاطمه پرورده
سلام بیکارم کاردرمنزل هرچی باشه انجام میدم ممنون
17:20
فاطمه پرورده
سلام فاطمه پرورده هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0****  سرپرست خانوارهستم واقعا به کارنیازدارم
17:21
نیروی کار جهت چیدمان و بسته بندی شیرینی
استخدام نیروساده خانم جهت چیدمان و بسته بندی جهت کار در تولیدی شیرینی محدوده اتوبان فرودگاه باسرویس رفت و برگشت و حقوق مناسب
1402/07/16
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
07:38
1 پاسخ
سلام  ما دونفر هستیم کاردرمنزل فساهستم 0**** 
11:50
محمد صمدی
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
سلام تماس بگیرید0**** 
15:17
نیروی کار خانم
به ۲ نفر نیروی کار خانم جهت بسته بندی و منتاژ نیازمندیم ساعت کاری ۸ تا ۱۷:۳۰ صبحانه داده میشود تعطیل فقط جمعه ترجیحا ساکن لم آباد
لیلا محمدخانی
سلام  من بیکارم نیازمند کار در منزل  هستم 
18:50
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
19:03
1 پاسخ
زهرا وکیلی
من
19:03
کار در نقاشی رنگ پودری بسته بندی و شستشو
فقط تماس بگیرید از ساعت ۹ صبح الی ۵ بعد از ظهر
محمد صمدی
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
سلام تماس بگیرید0**** 
19:18
محمد صمدی
سلام منم جویای کاردرمنزل هستم
سلام تماس0**** بگیرید
19:36
1402/07/17
سکینه قاسمی
سلام قاسمی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
05:25
سرکارگر هستم جویای کار هایی مثل سردخانه بسته بندی و ....هستم
بسم الله الرحمن الرحیم بنده سر کارگر هستم کارگر‌ هم دارم الان بیکارم جویای کار هستیم کارفرمایان محترم اگر کارگر لازم دارن در خدمتیم فقط تماس پاسخگو هستم با تشکر از عوامل شیپور 0918XXX8219(نمایش کام...
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم  اکرم یاری0**** 
08:40
سلام من کارتو خونه میخام
09:45
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم 
10:59
1 پاسخ
فقط خدا...
جویای کار..........
جویای کار اینترنتی در منزل با گوشی هستم.کار بسته بندی لوازم تحریر هم باشه انجام میدم.لطفا فقط برای پیشنهاد کار پیام بدید ..به قصد مزاحمت و دوستی پیام ندید .تشکر
محمد صمدی
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم
سلام تماس 0**** بگیرید
15:14
مریم باقری
سلام منم دنبال کاربسته بندی انجام میدم 
تهراپارس ساکنم 
15:34
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم شرق تهران ترجیحا بسته بندی 
16:22
طراحی برای بگ شاپ های سوزنی
کار شرکت ما فروش و خدمات پس از فروش دستگاههای کارتخوان سیار و کشلس هست شعار فروشگاه ما : کارِ ما پوز دادنِ! ( و اسم فروشگاه اینترنتی ما پوزِتو ) من میخوام یه طراحی برامون انجام بشه که درکنار شعار ما...
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین 
17:32
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین
سلام تماس بگیرید0**** 
18:16
1402/07/20
سلام خسته نباشید م ب کار در خانه نیازمندم چ بسته بندی چ مونتاژ فرقی نداره لطفا ب من خبر بدین
12:17
مجموعه فعال در حوزه صنایع غذایی
تکنسین برق
یک شرکت معتبر صنایع غذایی در استان قزوین، شهر قزوین جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان‌ قزوین استخدام می‌نماید. تکنسین برق جنسیت: آقا سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: تمام وقت شرایط احر...
1402/07/22
ویدا محمودی
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی ساکن شاهین شهر هستم ویدا محمودی هستم
08:38
زینب نامداری قره قانی
سلام من هم یه خانم  خاندار وبی کار دنبال کارم تورا خدا اگر کسی کار داره خبر بده فارس شهرستان فیروزاباد0**** 
17:05
سلام بیکارم کاربسته بندی درمنزل باشه انجام  میدم  شهرهمدان  هستم
20:12
کار راحت در منزل
هوالرزاق اگهی برای کار در منزل بسته بندی نخ قرقره میباشد ✅️بدون نیاز به سابقه کاری ✅️بدون نیاز به معافیت سربازی ✅️تحویل کار به افردا معلول و اتبا هم داده میشود ✅️ارسال کار به شهرستان و روستا هم داده م...
1402/07/23
محبوبه بهشتی
سلام خستهنباشید من کار در منزل باشه ترجیحا بسته بندی.
11:56
سهیلا مشگین چی
سلام 
12:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سهیلا مشگین چی
سلام
سلام تماس بگیرید0**** 
14:58
بسته بندی نیرو خانم
به تعدادی نیرو خانم جهت بسته بندی در کارخانه دمپایی نیازمندیم روزی ۵۵۰ تسویه ماهانه سرویس دارد بلوارکوه سفید کوچه ۲۸ کوچه ۲ پلاک ۱۳
1402/07/25
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0****  میرزایی هستم
09:38
1 پاسخ
1402/07/26
سمانه قاسمی
سلام وقت بخیرکار درمنزل احتیاج دارم لطفا اگرکاری هست اطلاع بدین ممنون میشم 
اصفهان 0****  خانم قاسمی
14:26
.... ....
سلام منم جویای کار هست بندر ماهشهر هستم کاردر منزل نیمه وقت بسته بندی باشه 0**** 
21:26
مهندسی فن آفرین حصین قشم
کارمند بسته بندی و ارسال
استخدام مهندسی فن آفرین حصین قشم مهندسی فن آفرین حصین قشم در تهران (منطقه ۷، عباس آباد) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارمند بسته‌بندی و ارسال جنسیت: خانم، آقا...
.... ....
سلام منم کاردر منزل  ونیازدارم  بسته بندی باشه ازبندر ماهشهرتماس میگیرم  0**** 
21:33
1402/09/01
شیما صفاری
سلام  منم نیازمند کار در منزل هستم یه دختر کوچک دارم 
20:26
1402/09/02
فرناز سعیدی
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
من هم نیاز به کار در منزل دارم.سرپرست خانواده هستم
18:11
کارگر ساده خانم
چندنفرخانم جهت کار در کارخانه بسته بندی نیاز هست سن ومسیر وشماره تماس بفرستین
1402/09/03
سهیلا پورمحمدی
سلام  استخدام د
17:36
سهیلا پورمحمدی
ارید
17:36
1402/09/04
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم 
07:21
1 پاسخ
بسته بندی وتولیدنان وشیرینی فانتزی شبکاری
به یک نفر کارگر ساده متعهدبه کاربا بیمه وجای خواب وغذا وفقط پنج شنبه تعطیل باحقوق ۱۳میلیون تومان برای تولید وبسته بندی نان وشیرینی فانتزی سن ۱۸تا ۳۵سال نیازمندیم درضمن ما کاریابی نیستم خود کاریم همه ...
نازنین غنی
سلام من بیکارم کار در منزل باشه انجام میدم
07:24
نازنین غنی
نازنین  غنی هستم
07:26
نیر ذوقی وش
حتما نیازمند کارم درمنزل
12:51
(کارگر ساده)جهت انجام کارهای فروشگاه
سن بین ۱۸ الی ۲۵ سال حقوق ۱۵ میلیون تومن ساعت کاری ۱۰ صبح الی ۸ شب (تمام وقت) جمعه ها ۱۱ الی ۵ کارگر ساده جهت انجام کارهای فروشگاه و بسته بندی و ارسال . آدرس: مترو بهارستان،بین مترو و‌میدان بهارستا...
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
13:51
1 پاسخ
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
14:47
1 پاسخ
سلام وقتتون بخیر خانم 30ساله متاهل هستم ساکن اندیشه کرج دنبال کار در منزل میگردم لطفا اگه سراغ دارید بگین ممنون میشم همسرم بیکاره و شدیداً نیاز مالی داریم
16:44
کارگر/حراست/راننده(کارخانه قطعات خودرو دولتی)
استخدام فوری واحد حمل و نقل و تولید و بسته بندی شرکت معتبر دولتی قطعات خودرو به تعدادی نیروی راننده پایه ۲ و ۱ و۳ کارگر ساده خط تولید /لیفتراک / حراست نیازمند است. ((سن ۱۸ الی ۴۳ سال)) با خودرو یا بد...
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0**** 
13:46
مجموعه فعال در حوزه صنایع تولیدی
منشی
استخدام مجتمع چاپ و بسته بندی پویان مجتمع چاپ و بسته بندی پویان در تهران (شهر قدس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید منشی جنسیت: خانم نوع همکاری: تمام وقت شرایط اح...
صدیقه شریعتی
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
پیام بدین0**** 
13:48
صدیقه شریعتی
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم
پیام بدین0**** 
اتو کار
اتو .بسته بندی . دکمه مادگی کار تیشرت و شلوار بسیار راحت صرفا خانم محیط زنانه قیمت توافقی (خانم سهرابی)
صدیقه شریعتی
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0**** میرزایی هستم
پیام بدین0**** 
13:49
طاهره حقیقت شناس
سلام به کار در منزل از نوع بسته بندی علاقه دارم 
خواستار همکاری هستممحل سکونت رشت
14:19
زهره ملکی
سلام  منم دنبال کار درار منزل لهستم ولی همشون  کلاهبرداری اگه  جایمطمین سراغ دارید به من هم بگید 
20:28
استخدام نگهبان
*افراد متقاضی جهت استخدام: عبارت "نگهبان" را پیامک کنند*روزهای مصاحبه شنبه الی پنجشنبه 8 الی 9 صبح پیامک میگردد. شرکت پخش و بسته بندی نارین تک کاسپین نماینده انحصاری تک ماکارون، تکدانه، یونیلیور، روژی...
1402/09/06
عاطفه نظری
نیازمند کار در منزل هستم  سرپرست دوتا بچه خیلی سخته گذران زندگی خواهش میکنم کار بسته بندی بود خبرم کنید ثواب داره 0****  نظری
15:57
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
22:09
1 پاسخ
زینب فاطمی
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
اگر پیدا کردی خبر بدید  دختر دانشجو  دارمدستم خیلی خالیه 
22:11
نیروی کار قطعات خودرو
نیازمند نیروی کار در تولید و مونتاژ قطعات انجین و گیربکس خودرو نیروی کار آقا در زمینه های اداری ، حسابداری ، کامپیوتر ، تولید و مونتاژ ، بسته بندی ، انبارداری ، کارگر ساده و ... ****** آقا و خانم (...
1402/09/07
سهیلا پورمحمدی
سلام من دنبال کاربسته بندی هستم محدوده مرغ هستم  بیکارم
05:33
سلام جویای کار درمنزلم. 
06:25
رقیه ونایی
سلام کاردرمنزل مایل هستم
08:58
کارگر ساده جهت بسته بندی
ب چند نیروی خانم و آقا جهت کار در کفش کیمیا نیازمندیم همراه با سرویس پایه حقوقی 600تومن
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
پیام بدین0930/191/5654
20:44
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0930/191/5654
20:45
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
پیام بدین0930/191/5654
20:45
کارمند فروشگاه ستادی
متقاضی گرامی با سلام و احترام شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق کوروش در نظر دارد از میان متقاضیان واجد شرایط اقدام به جذب نیروی کارمند فروشگاه آقا در شهر اهواز نماید. لذا متقاضیان محترم از طریق پیام دی...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
پیام بدین0930/191/5654
20:46
صدیقه شریعتی
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم
پیام بدین0930/191/5654
20:46
1 تایید
1402/09/08
سلام من هم کار درمنزل نیاز دارم
09:23
کار بانوان با گوشی در خانه
کار در منزل برای بانوان خانه دار و دانشجویان عزیز که میخوان بدون نیاز به بیرون رفتن از خونه به درآمد عالی برسن بدون حق ثبت نام، آموزش رایگان فضای مجازی (اینستا و روبیکا) در منزل بصورت آنلاین و کاملا...
1402/09/10
رقیه صیادی
سلام من نیاز به کار دارم بیکار هستم
21:56
1402/09/11
ب
07:56
0****  من بیکارم بابل از خدامه کار کنم تو خونم باشه بهتر
07:59
استخدام نیروی انبار دیجیکالا(تمام وقت&پاره وقت)
✅استخدام با پاداش و مزایا✅ ⬇️⬇️ همکاران ما در انبارهای پردازش کالا واقع در شهرقدس، شهریار و جنوب تهران در مراحل زیر فعالیت دارند: ✅چیدمان ✅جمع آوری ✅دسته بندی ✅بسته بندی -خانم و آقا -18 تا 45 سال -ش...
معصومه فتوت سعدی
سلام کار در منزل میخام
09:34
اعظم ب
سلام من قم هستم نیاز به کار در منزل دارم
12:21
زهرا درویشی
سلام وقتتون بخیرمن هم مایل به کاردرمنزل هستم
15:15
نیروی خانم یا آقا جهت بسته بندی
دیپلم سن بین ۲۰الی۳۵سال کارت پایان خدمت یا معافیت الزامی است
زهرا درویشی
سلام جویای کاردرمنزل هستم دراستان البرزشهرک نظرآباد
15:17
محمد خواجوی
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید
سلام محمد هستم 27سالمه بیکار هستم من حاضرم کار در خانه انجام بدهم
15:24
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
کارگر خانم بسته بندی دمپایی
سلام به چند نفر نیروی خانم برای بسته بندی صندل نیازمندیم. حقوق روزانه ۵۰۰تومان ساعت کاری ۷الی ۱۹ نیم ساعت صبحانه یک ساعت نهار ۱۵ دقیقه چای سرویس رفت وبرگشت هرهفته پنجشنبه مساعده واخر ماه تسویه ح...
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
نظافتچی سالن تولید
استخدام مجتمع چاپ و بسته بندی پویان مجتمع چاپ و بسته بندی پویان در تهران (شهر قدس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید نظافتچی سالن تولید جنسیت: آقا سابقه کار: بدون ...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
صدیقه شریعتی
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
دنیا رخشانی
سلام کارتوخونه  چی دارین؟
22:59
مدیر اجرائی عملیات (فروشگاه اینترنتی)
شرکت گسترش تجارت فراسو در راستای توسعه تیم خود از یک مدیر اجرائی برای فروشگاه اینترنتی خود در حوزه قطعات الکترونیکی رباتیک دعوت به همکاری می کند. شرایط احراز: - داشتن حداقل مدرک کارشناسی - تسلط نسبی ب...
دنیا رخشانی
سلام کارداخل منزل چی دارین؟
23:00
دنیا رخشانی
سلام دنبال کارم؟
23:01
1402/09/12
سلام  خودم بیکارم وخانمم
05:05
کارگر ساده
استخدام مجتمع چاپ و بسته بندی پویان مجتمع چاپ و بسته بندی پویان در تهران (شهر قدس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: آقا نوع همکاری: تمام وقت شرا...
1402/09/14
سلام  منم بیکارم خانه دار کاردرمنزل باشه انجام میدم 
08:55
فاطمه اقبالی
سلام منم بیکارم خانه دار کار درمنزل باشه انجام میدم
10:53
زهرا یزدان پناه
منم کار تو خونه میخوام
21:45
صنایع بسته بندی خوزستان
کارشناس فروش
استخدام صنایع بسته بندی خوزستان صنایع بسته بندی خوزستان در استان خوزستان، شهر اهواز جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان خوزستان استخدام می‌نماید کارشناس فروش جنسیت: خانم، آقا نوع همکاری: ت...
1402/09/15
روجا رضای خدا
سلام روجا رضای تورو خدا هر کاری،باشه در منزل نیاز دارم 
04:44
1403/04/31
درمنزل فیشیال میکنم باقیمت اقتصادی
فیشیال تخصصی هم ارزانترین قیمت‌های رایج
12:55
سلام م من بیکارم  کاربسته بندی میخوام هرچی باشه  من اهوازهستم
19:05
شاتل
انباردار
انجام تمام مراحل تحویل مرسولات به مشترکین در CRM و ثبت گزارش نظارت و تسلط بر تجهیزات ارسالی و برگشت شده از طرف مشتریان بسته بندی، تخصیص و صدور فاکتور تجهیزات به منظور تحویل به اداره پست و ماهکس و پیگی...
1403/10/15
سلام کار در منزل میخوام ساکن نیشابور 
13:50
1403/10/16
من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم در کاشان
08:46
1403/10/17
مهدیه
من
05:55
بسته بند خانم
بسته بند خانم جهت بسته بندی پوشاک بچگانه نیازمندیم زیر ۳۰سال در محیطی سالم
مهدیه
از تبریز کار نیاز داریم به منزل
05:55
معصومه کیان ارثی
من توخونه بیکارم نیازمند کارم
بسته بندی..............

مهناز کیانی هستم
06:30
انیس ویسی
سلام کار درخانه باشه انجام میدم
08:27
طراحی برای بگ شاپ سوزنی
با درود من براتون یه فایل پیوست میذارم که دوست دارم از تصاویرش استفاده بشود در طراحی من طرحی میخوام که نهایتا میتوانیم با چاپ دورنگ مشکی زرد یا سفید زرد چاپ کنیم من میخوام درکنار شعارمون که » کارِ...
می خواستی
سلام من فومن داخل خونه هرکاره بسته بندی باشه انجام میدم
11:38
سمیه حسینی
کار بسته بندی توی خونه باشه انجام میدم
17:09
ناهید قنبری احمدی
سلام منم بیکارم بسته بندی داخل خونه یا هرکاری که داخل خونه باشه رو نیاز دارم
17:34
کارخانه خط تولیدلوازم یدکی خودرو
شرکت خط تولید لوازم یدکی خودرو جهت تکمیل کادر کاری خود اقدام به جذب نیرو دارد ✔️شرایط برای استخدام در کارخانه پذیرش نیرو فقط آقا سن ۲۰ الی ۳۰ سال ترجیحا مجرد ✔️همراه با جای خواب سه وعده غذا بیمه تکم...
چهارشنبه 3 بهمن 1403، ساعت 13:53