دنبال کن

کیا تو خونه بیکارن

بسته بندی

1401/07/12
زهرا ترکاشوند
ما که بیکاریم اگه کار باشه انجام میدیم هرچی باش
21:02
3 پاسخ
4 تایید
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی ترجیحا مجرد ساعت کار ۸تا ۱۶ شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ بیمه دارد کار در منزل نداریم اتباع پذیرفته نمیشود سرویس ندارد محل کار شهر صنعتی دولت اباد
سلام ارمان قنبری هستم هر کاری در منزل باشه انجام میدم0**** 
22:23
1401/07/13
سلام منم از خدامه کار در خونه
10:15
2 پاسخ
2 تایید
سحر غفوری
سلام منم میخوام کار توی خونه 
19:23
3 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
بسته بندی قطعات ماشین فقط و فقط در محدود بیمارستان کاشانی در غیر از این صورت تماس نگیرین ممنون
1401/07/14
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید 
17:24
1 پاسخ
فریبا بحرای
سلام من بیکارم کاردر منزل باشع انجام میدم
21:12
4 پاسخ
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
23:13
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
1401/07/15
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام  بدم 
مریم بابایی هستم 
18:22
1 پاسخ
1401/07/16
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
04:28
1 پاسخ
بهمن هاشمی
سلام هر کاری در منزل باش انجام میدم0**** 
12:52
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
سلام .وقتتون بخیر .من هم مایل به کار در منزل هستم .مرسی
14:22
7244
14:22
1401/07/17
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0**** 
04:33
3 پاسخ
1 تایید
بسته بندی و دکمه زدن
نیازمند یک نیروی خانم با شرایط سنی ۱۵تا۴۰سال جهت بسته بندی و دکمه زدن در کارگاه خیاطی با محیط زنانه نیازمندیم. ساعت کار ۹صبح تا ۵بعدظهر روز های تعطیل هم تعطیل هستیم ❌کار بیرون بر نداریم لطفا سوال نفر...
حسین پورحسینی
سلام من بیکارم  نیاز ب کار دارم
12:20
Asghar molaie
سلام نیازمند کاربسته بندی تو خونه هستم شاهین شهر
12:28
حمیده هاشمی
سلام من دونبال کار در خانه هستم 
12:41
صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ
کارگر ساده
استخدام صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ در استان خراسان رضوی (شهرک صنعتی توس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان خراسان رضوی استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت:...
میترا سلامی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
17:03
1 تایید
1401/07/18
نیره جزائری
نیره  جزائری

سلام من هم  دنبال کار  در منزل  بسته بندی   هر  جنسی    هستم

التماس دعا
07:06
نیره جزائری
شماره تلفن 0**** 
07:08
بسته بندی خانم بدون نیاز به سابقه کار
محیط کاملا زنانه استخدام خانم ۴۰ نفر برای بسته بندی صنایع غذایی (برای خونه بسته بندی نداریم) بدون نیاز به سابقه کار تایم کاری ۷الی ۱۷.۳۰ جمعه ها تعطیل حقوق مجرد ۱۴ میلیون متاهل ۱۵ میلیون متاهل ب...
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل  خونه کار کنم
10:30
1 پاسخ
سلام بنده یه خانم متاهل هستم که اصفهان زندگی میکنم خیابان بزرگمهر نیاز به کار در منزل دارم.
لطفا پیامک بزنید0**** 
20:23
1401/07/19
اشرف یاوری
سلام 
از اردبیل هستم 
سه دختر معلول از پا دارم که بیرون رفتن برای کار براشون خیلی سخته مستاجر هم هستم اگر کار بسته بندی در منزل باشه بسیاری از مشکلات ما حل میشه 
لطفا اگر سراغ داشتید اینجا بهم خبر بدین 
10:44
نیرو خانم در محدوده شهرک شهید رجایی نیازمندیم
نیرو خانم متعهد و به صورت دائم بابت کار بسته بندی و منتاژ کاری نیازمندیم لطفا از محدوده شهرک شهید رجایی تماس بگیرین سرویس نداریم و کار در منزل نداریم ممنون
اعظم طاهری
سلام اعظم طاهری هستم از اصفهان
11:49
1 تایید
اعظم طاهری
نیازبه کار در منزلمنزل هستم0**** 
11:50
رقیه خاتمی
سلام منم نیاز به کار بسته بندی دارم ممنون میشم 
19:32
نیرو بسته بندی خرما ( فقط خانم)
اتباع پذیرفته نمی‌شود .کار در منزل نداریم به دو نفر نیرو خانم جهت کار در کارگاه بسته بندی خرما در محدوده میدان امام حسین به سمت بهمن نیازمندیم فقط خانم سن بین ۱۸ تا ۳۵ از ۸ صبح تا ۵ عصر سرویس ندارد ...
1401/07/21
داود شهبازی
سلام منم نیاز ب کار تو منزل دارم پیشوا زندگی میکنم 0**** 
08:38
لیلا سرور خیرابادی
سلام هر کاری که در منزل باشه رو انجام میدم0**** 
10:38
2 پاسخ
رقیه حسینی
سلام نیاز به کار:در منزل دارم 0**** ممنون 
14:11
صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ
راننده لیفتراک
استخدام صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ جهت تکمیل کادر خود در استان خراسان رضوی از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. راننده لیفتراک جنسیت: آقا سابقه کار: دا...
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم 
21:43
1 پاسخ
2 تایید
1401/07/23
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
04:37
1 پاسخ
مهدیس کفاش
منم بیکارم و کاردرمنزل باشه انجام میدهم شهرتبریز
05:20
نیرو خانوم جهت بسته بندی میوه
سلام یه نیرو خانوم جهت بسته بندی میوه و سیفیجات فقط خونه تو محدوده محل کار باشه وگرنه استخدام نمیشه
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
17:49
1 پاسخ
1401/07/24
Mosave
سلام.جویای کاردرمنزل استان مرکزی.فراهان
انواع بسته بندی.و..
05:56
خمسه
سلام کار در منزل باشه بیکارم انجام میدم 

ولی ساکن کرج هستم 
14:28
به تعدادی نیروی آقا و خانم جهت تولیدی نیازمندیم
به تعدادی نیروی خانم و آقا جهت تولیدو بسته بندی چای و دمنوش نیازمندیم. سن بین ۲۰ تا ۳۰ سرویس محدوده نبوت کشاورز و امام
خمسه
سلام منم کار در منزل احتیاج دارم

14:30
حمیده حمیدپور
سلام نیازمندکاربسته بندی توخونه پیکان شهر
16:58
1401/07/26
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید 0**** 
03:49
1 پاسخ
1 تایید
استخدام نیروی بسته بندی و تولید شهرک صنعتی
نیازمند ۵ نفر نیروی خانم و آقا جهت تولید و بسته بندی محصولات شوینده در شهرک صنعتی شیراز ، همراه با سرویس ، در محدوده های پل غدیر ، سردارن ، کوزه گری ، دارالرحمه ، سلطان آباد ، کوشک میدان ، قهرمانان و...
منوچهردهقانی
سلان والله نیازمند کار درمنزلم باسه فرزند وشوهرنابینا
07:32
1401/09/04
کار درمنزل میخوام
20:33
1401/09/05
آقامحمدی
سلام منم دنبال کاردرمنزل هستم ساکن اراک
14:03
استخدام تکنسین و مهندس برق
یک شرکت تولیدی جهت تکمیل کادر فنی خود به یکنفر دارای مدرک فوق دیپلم یا کارشناسی برق و با حداقل سه سال کار مرتبط جهت اپراتوری و تعمیرات دستگاه های تولید و بسته بندی مواد غذایی نیاز دارد . متقاضیان داری...
سلام من کار در منزل میخام مثل بسته بندی باشه انجام میدم
20:08
1402/04/04
محمد صمدی
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید ۰۹۱۳۸۹۹۱۲۵۱
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:00
محمد صمدی
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم ۰۹۱۰۸۷۹۶۱۰۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:04
نیروی نظافت و خدمات و برخی امور کارگاهی
سلام و درود به یک نفر نیروی آقا با شرایط زیر نیازمندیم بازنشسته یا مستمری بگیر که نیاز به بیمه نداشته باشد برای کارهای خدماتی و نظافت و همچنین به عنوان نیروی کمکی در کارگاه صنعتی آشنایی حدودی با کاره...
1402/04/10
محمد صمدی
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل خونه کار کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:59
Mohsen Slh
سلام.من نیز بیکارم.خیلی وقته که منتظر بودم که در حرفه خودم برم سرکار ولی خب ....ولی با شرایط کنونی حتما باید سر کار برم.محسن هستم 39 ساله اصفهان.خیلی بیکارم
19:09
Mohsen Slh
کار در منزل هم میتونم انجام بدم و میتونم تا چند نفر هم سر کار ببرم
19:12
بسته بندی جدول بتنی
با سلام به ی نیروی ساده جهت بسته بندی (تسمه کشی)جدول بتنی روی پالت روزانه حدودا ۱۱۰الی۱۲۰ پالت ۶تایی بصورت حقوق ثابت یا پیمانکاری نیازمندیم
1402/04/19
محمد صمدی
سحر غفوری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام بدم مریم بابایی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:28
کارگرساده خانم بسته بندی لباس بیمارستان یکبارمصرف
کارگر ساده خانم جهت بسته‌بندی لباس بیمارستانی یکبار مصرف (تمام وقت و پاره وقت) کارگاه تولیدی لباس بیمارستانی یکبار مصرف واقع در توس ۶۵ (نجف) جهت تکمیل کادر خود به تعدادی نیروی بسته بندی تمام وقت و پ...
محمد صمدی
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:29
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
16:37
1 پاسخ
محمد صمدی
فریبا بحرای
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:23
استخدام کارخانه بزرگ بسته بندی چای ودمنوش
دعوت به همکاری از خانمها وآقایان جهت بسته بندی درکارخانه بزرگ ومعتبر بسته بندی چای ودمنوش صادراتی) درمحیطی کاملا سالم بدون تعدیل نیرو تا بازنشستگی با مزایا وشرایط عالی سرویس رفت برگشت حتی برای اضافه...
محمد صمدی
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:24
1402/07/01
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید 0**** 
13:26
1 پاسخ
محمد صمدی
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید ۰۹۳۳۰۷۴۵۲۷۵
سلام تماس 0**** بگیرید
15:20
شرکت داروسازی و تجهیزات/راننده،لیفتراک،موزع،کارگر
شزکت معتبر صنایع داروسازی_تجهیزات پزشکی واقع در استان البرز تعداد 25 نفر نیروی کار اقا ایرانی و اتباع برای قسمت های: ⬅️ خط تولید و بسته بندی(کارگر ساده) /انبار / راننده پایه 1 و 2 / راننده لیفتراک / ح...
1402/07/14
محمد صمدی
سلام تماس0**** بگیرید
18:25
1402/07/15
سلام
منم جویای کاردرمنزل هستم
06:08
1 پاسخ
ماندانا امین زاده
سلام در منطقه مارلیک و سرآسیاب متقاضی  کار در منزل هستم 0**** 
10:07
شغل دوم در منزل
اگه دوس داری شاغل باشی و به هر دلیلی شرایط کار در بیرون از خونه رو نداری ، من کمکت میکنم با گوشی همراه به درآمد برسی ✅️استخدام در شرکت معتبر ✅️بدون نیاز به سرمایه ✅️ثبت نام رایگان ✅️آموزش رایگان ✅️ تر...
جواد رجبی
ماهم بیکاریم  من وپسرم نیاز به‌ کاربسته،بندی داریم  
10:11
فاطمه پرورده
سلام بیکارم کاردرمنزل هرچی باشه انجام میدم ممنون
17:20
فاطمه پرورده
سلام فاطمه پرورده هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0****  سرپرست خانوارهستم واقعا به کارنیازدارم
17:21
صنایع بسته بندی به بند یزد
انباردار
استخدام صنایع بسته بندی به بند یزد صنایع بسته بندی به بند یزد در تهران (پرند) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید انباردار جنسیت: خانم، آقا سابقه کار: دارای سابقه کا...
1402/07/16
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
07:38
1 پاسخ
سلام  ما دونفر هستیم کاردرمنزل فساهستم 0**** 
11:50
محمد صمدی
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
سلام تماس بگیرید0**** 
15:17
مدیاف
کارگر ساده - آقا
کار در سالن بسته بندی و آماده سازی سفارش ها و کار با دستگاه بسته بندی نیاز به مهارت خاصی نیست و فقط با توجه به اینکه کار فیزیکی هم مثل بارگیری و تخلیه داریم از وضعیت جسمانی سالم برخوردار باشد.
لیلا محمدخانی
سلام  من بیکارم نیازمند کار در منزل  هستم 
18:50
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
19:03
1 پاسخ
زهرا وکیلی
من
19:03
کارگرساده خانم و آقا
شرکتی معتبر واقع در احمدآبادمستوفی به تعدادی کارگر ساده خانم و آقا ( بخش های آلومینیوم بری،بسته بندی ،زیرکار و CNC)نیازمند است. شرایط احراز: حداقل مدرک تحصیلی: دیپلم دقت و مسئولیت‌پذیری بالا مزایا: ب...
محمد صمدی
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
سلام تماس بگیرید0**** 
19:18
محمد صمدی
سلام منم جویای کاردرمنزل هستم
سلام تماس0**** بگیرید
19:36
1402/07/17
سکینه قاسمی
سلام قاسمی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
05:25
صنایع بسته بندی امیدان چهار طاقی طوس
کارشناس کنترل کیفی
استخدام صنایع بسته بندی امیدان چهار طاقی طوس صنایع بسته بندی امیدان چهار طاقی طوس در استان خراسان رضوی (گلبهار) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان خراسان رضوی استخدام می‌نماید کارشناس کنتر...
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم  اکرم یاری0**** 
08:40
سلام من کارتو خونه میخام
09:45
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم 
10:59
1 پاسخ
فراخان نیروی کاری اقا
باسلام به تعدادی نیروکاری و جوان در تجهیزات پزشکی وداروسازی با شراط ذیل نیازمندیم : .انباردار .حسابدار .کارگر .بسته بندی .اداری و دفتری .حمل و نقل .پخش .روابط عمومی ... ●  ●   ●    ●   ●   ●   ●  ...
محمد صمدی
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم
سلام تماس 0**** بگیرید
15:14
مریم باقری
سلام منم دنبال کاربسته بندی انجام میدم 
تهراپارس ساکنم 
15:34
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم شرق تهران ترجیحا بسته بندی 
16:22
استخدام نیروی ساده خانم جهت بسته بندی تخم مرغ
شرکت بسته بندی تخم مرغ شفق واقع در اسلامشهر شهرک صنعتی چیچکلو به تعدادی نیروی ساده خانم نیازمند است کار به صورت کاملا سرپایی بیمه + سرویس+ حقوق وزارت کار کار در منزل نداریم⛔️ سرویس از میدان قائم -...
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین 
17:32
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین
سلام تماس بگیرید0**** 
18:16
1402/07/20
سلام خسته نباشید م ب کار در خانه نیازمندم چ بسته بندی چ مونتاژ فرقی نداره لطفا ب من خبر بدین
12:17
اکسسوری. سیتی زن . رولکس ... الفامونته . ادکلن . زیورآلات
ادمین اینستاگرام
مجموعه اکسسوری سنتر با بیش از 10 سال سابقه در حوزه اکسسوری عطریات و زیورالات به یک ادمین اینستاگرام فعال نیازمندیم. آشنایی با مفاهیم فروش و ارتباط با مشتری، دارای فن بیان بالا، منظم و متعهد، اهل آموزش...
1402/07/22
ویدا محمودی
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی ساکن شاهین شهر هستم ویدا محمودی هستم
08:38
زینب نامداری قره قانی
سلام من هم یه خانم  خاندار وبی کار دنبال کارم تورا خدا اگر کسی کار داره خبر بده فارس شهرستان فیروزاباد0**** 
17:05
سلام بیکارم کاربسته بندی درمنزل باشه انجام  میدم  شهرهمدان  هستم
20:12
کار در واحد تولیدی میوه خشک
نیازمند کارگر خانم برای کار در تولیدی میوه خشک تولید تمامی میوه های فصل کار سبک و راحت کار و فضای تولیدی بسیار تمیز و مناسب برای خانم ها ا توجه: هم از طرف بلوار توس و هم پیامبر اعظم(آزادی) به کارخونه ...
1402/07/23
محبوبه بهشتی
سلام خستهنباشید من کار در منزل باشه ترجیحا بسته بندی.
11:56
سهیلا مشگین چی
سلام 
12:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سهیلا مشگین چی
سلام
سلام تماس بگیرید0**** 
14:58
استخدام کارگر جوان ( آقا ) جهت بسته بندی در تولیدی کفش
آگهی استخدام / دعوت به همکاری ...
1402/07/25
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0****  میرزایی هستم
09:38
1 پاسخ
1402/07/26
سمانه قاسمی
سلام وقت بخیرکار درمنزل احتیاج دارم لطفا اگرکاری هست اطلاع بدین ممنون میشم 
اصفهان 0****  خانم قاسمی
14:26
.... ....
سلام منم جویای کار هست بندر ماهشهر هستم کاردر منزل نیمه وقت بسته بندی باشه 0**** 
21:26
دفتر دار
نیازبه یک دفتر دار خودمون آموزشش میدیم کارو کار بسته بندی و پشت سیستم
.... ....
سلام منم کاردر منزل  ونیازدارم  بسته بندی باشه ازبندر ماهشهرتماس میگیرم  0**** 
21:33
1402/09/01
شیما صفاری
سلام  منم نیازمند کار در منزل هستم یه دختر کوچک دارم 
20:26
1402/09/02
فرناز سعیدی
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
من هم نیاز به کار در منزل دارم.سرپرست خانواده هستم
18:11
نیازمند کار در منزل خودم هستم مانند بسته بندی وغیره
با سلام هر کار ک بشه تو خونه خودم انجام بدم در خدمتم لطفا مزاحمت الکی ایجاد نکنید
1402/09/03
سهیلا پورمحمدی
سلام  استخدام د
17:36
سهیلا پورمحمدی
ارید
17:36
1402/09/04
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم 
07:21
1 پاسخ
کارخانه/اداره پست/لیبل/نظافت حراست نگهبان*افغان
❌ظرفیت محدود فوری❌ ✴کاریابی نیستیم (با مجوز دولتی) ✴ ✴توجه تا ساعت ۲ شب پاسخگو هستم ✴ ✅سرایدار زوج جوان ایرانی و افغان حداکثر با یک بچه حقوق ۲۰ م ✅نگهبان ایرانی و اتباع مسکونی و تجاری با خو...
نازنین غنی
سلام من بیکارم کار در منزل باشه انجام میدم
07:24
نازنین غنی
نازنین  غنی هستم
07:26
نیر ذوقی وش
حتما نیازمند کارم درمنزل
12:51
نوو نور دیسک پارس | Novo Nordisk
مهندس برق | Electrical Engineer
شرح شغل novo nordisk در سطح جهانی به عنوان بهترین مکان برای کار شناخته شده است، و برای دو سال متوالی در سال های 2022 و 2023 در صدر رتبه ها قرار گرفته است. زمان هیجان انگیزی برای پیوستن به novo nordisk...
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
13:51
1 پاسخ
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
14:47
1 پاسخ
سلام وقتتون بخیر خانم 30ساله متاهل هستم ساکن اندیشه کرج دنبال کار در منزل میگردم لطفا اگه سراغ دارید بگین ممنون میشم همسرم بیکاره و شدیداً نیاز مالی داریم
16:44
با سرمایه کم ازگوشیت به درامدمیلیونی برس.
شغل حلال وقانونی (تحت نظردولت) کار با گوشی به صورت پاره وقت روزانه ۱میلیون تومن به بالا سرمایه اولیه خیلی کم کار ما ادمین وارز و بسته بندی نیست اگه اهل تغییر ورشدهستی پیام بده راهنماییت میکنم.
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0**** 
13:46
کارمند اقا صالح اباد غربی
به دو همکار آقا جهت کار در فروشگاه عمده فروشی لوازم کادویی در صالح اباد غربی نیازمندیم. ساعت کاری ۸/۵ الی ۱۹ ، یک ساعت تایم ناهار و استراحت ، حقوق ثابت ۱۳ تومن به همراه اضافه کار بابت ایام تعطیل و جمع...
صدیقه شریعتی
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
پیام بدین0**** 
13:48
صدیقه شریعتی
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم
پیام بدین0**** 
بسته بندی بل هلدینگ پارس | Bastebandi Bell Holding Pars
سرپرست فروش و مارکتینگ | Sales and Marketing Supervisor
شرح شغل: برقراری ارتباط موثر و ایجاد روابط پایدار با سازمان‌ها و شرکت‌ها. برقراری ارتباط با مشتریان در جلسات حضوری و ارتباط تلفنی مشتریان. شناسایی و جذب مشتریان جدید و توسعه بازار. ارائه مشاوره و راهک...
صدیقه شریعتی
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0**** میرزایی هستم
پیام بدین0**** 
13:49
طاهره حقیقت شناس
سلام به کار در منزل از نوع بسته بندی علاقه دارم 
خواستار همکاری هستممحل سکونت رشت
14:19
زهره ملکی
سلام  منم دنبال کار درار منزل لهستم ولی همشون  کلاهبرداری اگه  جایمطمین سراغ دارید به من هم بگید 
20:28
فراخوانی api لجستیک از وردپرس
سلام. یک سایت وردپرس (ووکامرس) دارم. از یک سرویس لجستیک برای پردازش، بسته بندی و ارسال استفاده می کنم که api دارد و توکن دارم. می خوام محصولات با تعریفی که دارم (به جای روش فع...
1402/09/06
عاطفه نظری
نیازمند کار در منزل هستم  سرپرست دوتا بچه خیلی سخته گذران زندگی خواهش میکنم کار بسته بندی بود خبرم کنید ثواب داره 0****  نظری
15:57
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
22:09
1 پاسخ
زینب فاطمی
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
اگر پیدا کردی خبر بدید  دختر دانشجو  دارمدستم خیلی خالیه 
22:11
بسته بندی کردن لباس
فقط خانم درامد عالی
1402/09/07
سهیلا پورمحمدی
سلام من دنبال کاربسته بندی هستم محدوده مرغ هستم  بیکارم
05:33
سلام جویای کار درمنزلم. 
06:25
رقیه ونایی
سلام کاردرمنزل مایل هستم
08:58
کار در منزل خودتان بسته بندی
بسته بندی حبوبات و آجیل در منزل خودتان چک و سفته نمیخواد بسیار راحت
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
پیام بدین0930/191/5654
20:44
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0930/191/5654
20:45
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
پیام بدین0930/191/5654
20:45
بسته بندی دستکش خانگی.نیروی خانم
بسته بندی دستکش .۲ ماه اول به صورت آموزشی با حقوق اداره کار بعد از ۲ ماه به صورت آمار بیمه سرویس از یخسازی به سمت رازی .گاز به سمت شهر صنعتی لاکان سن تا ۳۸ سال مدرک تحصیلی دیپلم به بالا
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
پیام بدین0930/191/5654
20:46
صدیقه شریعتی
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم
پیام بدین0930/191/5654
20:46
1 تایید
1402/09/08
سلام من هم کار درمنزل نیاز دارم
09:23
ساده کار خانم جهت کار در تولیدی کاپشن.چهارراه لاله
به یک نفر ساده کارخانم.جهت کار در کارگاه برشکاری و بسته بندی کاپشن نیازمندیم. کاری ساده و راحت.به همراه آموزش.زیر ۳۵ سال.حقوق ۸ میلیون.ساعت کاری ۸/۳۰ الی۵/۳۰. با صبحانه.مکان چهارراه لاله.بالاتر ا...
1402/09/10
رقیه صیادی
سلام من نیاز به کار دارم بیکار هستم
21:56
1402/09/11
ب
07:56
0****  من بیکارم بابل از خدامه کار کنم تو خونم باشه بهتر
07:59
شرکت پیشرو پلیمر طبرستان
استخدام پاشش کار رنگ و پولیش کار (کار با پیستوله رنگ پاش و دستگاه سنباده گردان)
شرح وظایف اپراتور رنگ( شامل شرح شغل، مسئولیتها و اختیارات) صافی کشیدن و شستشوی روزانه پیستوله رنگ و نظافت پارچ رنگ به صورت روزانه ترکیب نم...
معصومه فتوت سعدی
سلام کار در منزل میخام
09:34
اعظم ب
سلام من قم هستم نیاز به کار در منزل دارم
12:21
زهرا درویشی
سلام وقتتون بخیرمن هم مایل به کاردرمنزل هستم
15:15
به تعدادی خانم در کارگاه لامپ مونتاژ وبسته بندی
به تعدادی نیرو کار خانم بین سن 30 تا 40 سال در کارگاه تولید لامپ برای بسته بندی ومونتاژ نیازمندیم
زهرا درویشی
سلام جویای کاردرمنزل هستم دراستان البرزشهرک نظرآباد
15:17
محمد خواجوی
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید
سلام محمد هستم 27سالمه بیکار هستم من حاضرم کار در خانه انجام بدهم
15:24
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
مزدی دوز تریکو
کارگاه تولیدی تریکو آماده دریافت انواع سفارشات به صورت خطی و تکی و صفرتاصد از برش تا بسته بندی با دوخت تمیز و قیمت منصف. تحویل به موقع
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
استخدام نیروی انبار ساده
✅در صورت تمایل برای دریافت اطلاعات بیشتر نام ونام خانوادگی و شماره تماس خود را از طریق چت برای ما ارسال کنید ، همکاران ما در روزهای کاری ( شنبه تا پنجشنبه ) با شما تماس می گیرند . ✅( استخدام در کمتر ا...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
صدیقه شریعتی
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
دنیا رخشانی
سلام کارتوخونه  چی دارین؟
22:59
خانم مجرد جهت بسته بندی
ازیک خانم مجرد جهت کمک در انبارداری وبسته بندی دعوت به همکاری میکنیم ساعت کاری ۹ صبح الی ۱۵ حقوق شش ملیون رنج سنی ۲۵ الی ۳۵ کار درمنزل به هیچ وجه نداریم فقط یه خانم نیاز داریم وهمکار خانم نداریم کسانی...
دنیا رخشانی
سلام کارداخل منزل چی دارین؟
23:00
دنیا رخشانی
سلام دنبال کارم؟
23:01
1402/09/12
سلام  خودم بیکارم وخانمم
05:05
بسته بندی گوشت-جابجایی گوشت-
از ساعت ۸صبح تا۶عصر در صورت اضافه کاری بعد از ۶عصر هر ساعت۶۰۰۰۰تومان در کشتارگاه صنعتی تبریز بسته بندی گوشت
1402/09/14
سلام  منم بیکارم خانه دار کاردرمنزل باشه انجام میدم 
08:55
فاطمه اقبالی
سلام منم بیکارم خانه دار کار درمنزل باشه انجام میدم
10:53
زهرا یزدان پناه
منم کار تو خونه میخوام
21:45
بسته بندی نوقا و راحت الحلقوم
با سلام به چند نفر خانم مجرد جهت بسته بندی نوقا و راحت الحلقوم نیازمندیم ادرس : جاده مایان . خواجه دیزج کار به منزل داده نمی‌شود
1402/09/15
روجا رضای خدا
سلام روجا رضای تورو خدا هر کاری،باشه در منزل نیاز دارم 
04:44
1403/04/31
درمنزل فیشیال میکنم باقیمت اقتصادی
فیشیال تخصصی هم ارزانترین قیمت‌های رایج
12:55
سلام م من بیکارم  کاربسته بندی میخوام هرچی باشه  من اهوازهستم
19:05
کارگرساده بابیمه غذاسرویس خوابگاه(شیرخشک)
✨استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)به تعداد۶۰نفر✨ ✅کارخانه معتبرودولتی شیرخشک درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✅پنجشنبه ها نیمه وقت ✅دارا...
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 08:21