دنبال کن

کیا تو خونه بیکارن

بسته بندی

1401/07/12
زهرا ترکاشوند
ما که بیکاریم اگه کار باشه انجام میدیم هرچی باش
21:02
3 پاسخ
6 تایید
ویرایش برچسب اموال
برچسب اموالی دارم که میخواستم بهتر بشه و ویرایش بشود.
سلام ارمان قنبری هستم هر کاری در منزل باشه انجام میدم0**** 
22:23
1401/07/13
سلام منم از خدامه کار در خونه
10:15
2 پاسخ
2 تایید
سحر غفوری
سلام منم میخوام کار توی خونه 
19:23
3 پاسخ
2 تایید
بسته بندی
بسته بندی کار در منزل
1401/07/14
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید 
17:24
1 پاسخ
فریبا بحرای
سلام من بیکارم کاردر منزل باشع انجام میدم
21:12
4 پاسخ
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
23:13
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
سلام خدمت خانم های عزیز به تعدای نیرو فعال نیاز دارم هفت برای بسته بندی کاهو کلم بروکلی خربزه و کرفس فلفل .. هفت روز تسویه. ثابت میخوام تایم. ۸ تا ۴. بعضی وقتا اضاف کاری دارم پولش جدا سرویس رفت ب...
1401/07/15
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام  بدم 
مریم بابایی هستم 
18:22
1 پاسخ
1401/07/16
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
04:28
1 پاسخ
بهمن هاشمی
سلام هر کاری در منزل باش انجام میدم0**** 
12:52
بسته بندی
نیروی خانم برای بسته بندی سرویس اشپزخانه
سلام .وقتتون بخیر .من هم مایل به کار در منزل هستم .مرسی
14:22
7244
14:22
1401/07/17
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0**** 
04:33
3 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به چند نفر خانم جهت بسته بندی صندل زنانه د نیاز مندیم ...***********
حسین پورحسینی
سلام من بیکارم  نیاز ب کار دارم
12:20
Asghar molaie
سلام نیازمند کاربسته بندی تو خونه هستم شاهین شهر
12:28
حمیده هاشمی
سلام من دونبال کار در خانه هستم 
12:41
ویرایش برچسب اموال
یکی طرح برچسب اموال دارم میخوام ویرایش کنید. و اندازه مناسب رو بهم بدید که بدم برام چاپ کنند.
میترا سلامی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
17:03
1 تایید
1401/07/18
نیره جزائری
نیره  جزائری

سلام من هم  دنبال کار  در منزل  بسته بندی   هر  جنسی    هستم

التماس دعا
07:06
نیره جزائری
شماره تلفن 0**** 
07:08
کنسرو زیتون و ترشیجات و بسته بندی روغن زیتون یاقوت سبز کلشتر
آگهی استخدام در کنسرو زیتون و ترشیجات و بسته بندی روغن زیتون یاقوت سبز کلشتر
پخش محصولات سلامت محور کنسرو زیتون و ترشیجات و بسته بندی روغن زیتون یاقوت سبز کلشتر جهت پاسخگویی به تلفن و ثبت و هماهنگی سفارشات خود در استان تهران به کارمند اداری ماهر نیازمند است. کارمند اداری - دف...
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل  خونه کار کنم
10:30
1 پاسخ
سلام بنده یه خانم متاهل هستم که اصفهان زندگی میکنم خیابان بزرگمهر نیاز به کار در منزل دارم.
لطفا پیامک بزنید0**** 
20:23
1401/07/19
اشرف یاوری
سلام 
از اردبیل هستم 
سه دختر معلول از پا دارم که بیرون رفتن برای کار براشون خیلی سخته مستاجر هم هستم اگر کار بسته بندی در منزل باشه بسیاری از مشکلات ما حل میشه 
لطفا اگر سراغ داشتید اینجا بهم خبر بدین 
10:44
استخدام نیرو برای بسته بندی اصفهان
نیروی. منظم. و بشدت وقت شناس تایم کاری ۲۴ساعت سرکار ۲۴ساعت استراحت همراه با بیمه و درصورت نیاز بیمه تکمیلی حقوق ۱۶ درصورت اضافه کاری اضافه کاری پرداخت میشود
اعظم طاهری
سلام اعظم طاهری هستم از اصفهان
11:49
1 تایید
اعظم طاهری
نیازبه کار در منزلمنزل هستم0**** 
11:50
رقیه خاتمی
سلام منم نیاز به کار بسته بندی دارم ممنون میشم 
19:32
خانم جهت امور منزل
سلام وعرض ادب،✅ وقت بخیر لطفا اول کامل خودتون را معرفی کنید بعدسوالاتتون را مطرح کنید. ...
1401/07/21
داود شهبازی
سلام منم نیاز ب کار تو منزل دارم پیشوا زندگی میکنم 0**** 
08:38
لیلا سرور خیرابادی
سلام هر کاری که در منزل باشه رو انجام میدم0**** 
10:38
2 پاسخ
رقیه حسینی
سلام نیاز به کار:در منزل دارم 0**** ممنون 
14:11
کلوچه پزی وسوغات سرا
به دو همکار خانوم با سواد حداقل دیپلم جهت فروشندگی و بسته بندی وپخت وپز در کلوچه پزی نیازمنیم حداقل سن ۴۰سال
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم 
21:43
1 پاسخ
2 تایید
1401/07/23
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
04:37
1 پاسخ
مهدیس کفاش
منم بیکارم و کاردرمنزل باشه انجام میدهم شهرتبریز
05:20
خط تولید نقل و نبات
نیروی خط تولید و بسته بندی فقط خانم تا ۳۰سال و یک ویزیتور خانم جعمه ها تعطیل با حقوق با سرویس رفت و برگشت بقیه توضیحات فقط تماس
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
17:49
1 پاسخ
1401/07/24
Mosave
سلام.جویای کاردرمنزل استان مرکزی.فراهان
انواع بسته بندی.و..
05:56
خمسه
سلام کار در منزل باشه بیکارم انجام میدم 

ولی ساکن کرج هستم 
14:28
نیازمند خانم جهت امور نظافت وآشپزی با جای خواب
باسلام وعرض ادب ما شرکت ونداد گستر عماد تولیدکننده محصولات فودیکس هستیم ، تولیدکننده انواع اسپری و محصولات زیبایی خودرو جهت آشپزی ونظافت و همکار بسته بندی /شیرینگ نیازمند تعدادی خانم سن از 25 تا 40 ...
خمسه
سلام منم کار در منزل احتیاج دارم

14:30
حمیده حمیدپور
سلام نیازمندکاربسته بندی توخونه پیکان شهر
16:58
1401/07/26
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید 0**** 
03:49
1 پاسخ
1 تایید
کار در منزل
با سلام و عرض ادب مجموعه دستچین از زمین تا فروش محصولات با دست انجام می‌شود و با نیروی انسانی به پرسنل مرتب و تمیز برای بسته بندی آجیل و حبوبات داخل منزل خودتان نیازمند هست کار بسیار راحت رفت و آمد ب...
منوچهردهقانی
سلان والله نیازمند کار درمنزلم باسه فرزند وشوهرنابینا
07:32
1401/09/04
کار درمنزل میخوام
20:33
1401/09/05
آقامحمدی
سلام منم دنبال کاردرمنزل هستم ساکن اراک
14:03
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
سلام من کار در منزل میخام مثل بسته بندی باشه انجام میدم
20:08
1402/04/04
محمد صمدی
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید ۰۹۱۳۸۹۹۱۲۵۱
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:00
محمد صمدی
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم ۰۹۱۰۸۷۹۶۱۰۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:04
کارمند بسته بندی با بالاترین حقوق
کارمند بسته بندی با سرویس و سبد کالا وغیره
1402/04/10
محمد صمدی
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل خونه کار کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:59
Mohsen Slh
سلام.من نیز بیکارم.خیلی وقته که منتظر بودم که در حرفه خودم برم سرکار ولی خب ....ولی با شرایط کنونی حتما باید سر کار برم.محسن هستم 39 ساله اصفهان.خیلی بیکارم
19:09
Mohsen Slh
کار در منزل هم میتونم انجام بدم و میتونم تا چند نفر هم سر کار ببرم
19:12
کار در منزل تضمینی
دعوت برای همکاری خانم و آقا برای کار بسته بندی در منزل خودتان پرداختی روزانه بدون نیاز به سرمایه برای انجام کار کاملا قانونی و تضمینی بدون محدودیت سنی به دلیل تعداد بالای متقاضیان چت پاسخگو هست...
1402/04/19
محمد صمدی
سحر غفوری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام بدم مریم بابایی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:28
کار در منزل ویژه خانم ها عزیزی و پر تلاش
شماره تماس و نام و نام خانوادگی تون رو بفرمایید جهت توضیحات کار تماس گرفته میشه توضیح به صورت پیام داده نمیشه بسته بندی ،ادمینی و نفیس و بیز و لدورا نیست
محمد صمدی
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:29
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
16:37
1 پاسخ
محمد صمدی
فریبا بحرای
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:23
جویای کار در منزل هستم
کار های بسته بندی پاسخ به تماس ها و پیام ها پاسخ به ایمیل ها و تایپ و ترجمه و نویسندگی انجام می دم 0996XXX6458(نمایش کامل)
محمد صمدی
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:24
1402/07/01
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید 0**** 
13:26
1 پاسخ
محمد صمدی
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید ۰۹۳۳۰۷۴۵۲۷۵
سلام تماس 0**** بگیرید
15:20
نیازمند خانمی جهت کار در فروشگاه
با سلام ما یک فروشگاه لوازم خانگی داریم و برای تکمیل نیرو نیاز به خانمی با مشخصات زیر داریم (پر انرژی با انگیزه و کاری ) ساعت کاری ۱۰ تا ۶ وظایف گردگیری و مرتب کردن پاسخگویی به مشتری و برخورد مناسب ...
1402/07/14
محمد صمدی
سلام تماس0**** بگیرید
18:25
1402/07/15
سلام
منم جویای کاردرمنزل هستم
06:08
1 پاسخ
ماندانا امین زاده
سلام در منطقه مارلیک و سرآسیاب متقاضی  کار در منزل هستم 0**** 
10:07
استخدام
استخدام نیرو ی ساده اقا در بسته بندی دو شیفت ثابت 12 ساعته ۶ الی ۱۸. و ۱۸ الی۶ حداکثر سن ۴۰ سال اتباع با مدارک کامل حقوق شیفت روز ۲۸ میلیون حقوق شیفت شب ۳۳ میلیون حق شیفت بیمه تامین اجتماعی از بد...
جواد رجبی
ماهم بیکاریم  من وپسرم نیاز به‌ کاربسته،بندی داریم  
10:11
فاطمه پرورده
سلام بیکارم کاردرمنزل هرچی باشه انجام میدم ممنون
17:20
فاطمه پرورده
سلام فاطمه پرورده هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0****  سرپرست خانوارهستم واقعا به کارنیازدارم
17:21
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
1402/07/16
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
07:38
1 پاسخ
سلام  ما دونفر هستیم کاردرمنزل فساهستم 0**** 
11:50
محمد صمدی
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
سلام تماس بگیرید0**** 
15:17
کارگر ساده و نیمه ماهر
یک کارخانه معتبر در زمینه ساخت مصنوعات چوبی جهت تکمیل کادر خود اقدام به جذب تعدادی کارگر ساده و نیمه ماهر جهت وسط کار ، بسته بندی و ارسال بار می نماید منظم، دقیق و مسئولیت پذیر بودن فرد ساعت کاری ش...
لیلا محمدخانی
سلام  من بیکارم نیازمند کار در منزل  هستم 
18:50
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
19:03
1 پاسخ
زهرا وکیلی
من
19:03
بازاریاب تلفنی
با سلام مجموعه‌ای پویا در زمینه تولیدی بازرگانی بدنبال جذب نیروی بازاریابی تلفنی جهت فروش انواع مقوای چاپ و جعبه های کارتنی در بخش چاپ و بسته بندی و بازاریابی حضوری جهت پخش کاغذ a4 خود میباشد از علاق...
محمد صمدی
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
سلام تماس بگیرید0**** 
19:18
محمد صمدی
سلام منم جویای کاردرمنزل هستم
سلام تماس0**** بگیرید
19:36
1402/07/17
سکینه قاسمی
سلام قاسمی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
05:25
استخدام کارپرداز پروژه های ساختمانی و چند شغل دیگه
یک مجموعه تولید تجهیزات ساختمانی جهت هماهنگی های بیرون از مجموعه و بازدید از پروژه ها و کنترل کیفیت پیمانکاران و خدمات دهندگان از یک نفر آقا زیر ۳۰ سال ترجیحا دارای موتور سیکلت دعوت به همکاری مینماید ...
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم  اکرم یاری0**** 
08:40
سلام من کارتو خونه میخام
09:45
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم 
10:59
1 پاسخ
فروشنده
فروشندگی و بسته بندی نان فانتزی گل‌گندم
محمد صمدی
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم
سلام تماس 0**** بگیرید
15:14
مریم باقری
سلام منم دنبال کاربسته بندی انجام میدم 
تهراپارس ساکنم 
15:34
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم شرق تهران ترجیحا بسته بندی 
16:22
استخدام عمده فروشی پوشاک
استخدام اقا جهت همکاری در انبار عمده فروشی پوشاک جهت اماده سازی و بسته بندی سفارشات در بازار بزرگ تهران منظم مسوولیت پذیر با دقت بالا در کار
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین 
17:32
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین
سلام تماس بگیرید0**** 
18:16
1402/07/20
سلام خسته نباشید م ب کار در خانه نیازمندم چ بسته بندی چ مونتاژ فرقی نداره لطفا ب من خبر بدین
12:17
استخدام نیروی کار آقا با خانوم
استخدام نیروی کار خانوم یا آقا ساعت کاری ۴ عصر تا ۱۰ شب حقوق ماهی ۹ میلیون تومان کار در عطاری وظایف : بسته بندی ، نظافت ، پر کردن ظرف ها و....
1402/07/22
ویدا محمودی
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی ساکن شاهین شهر هستم ویدا محمودی هستم
08:38
زینب نامداری قره قانی
سلام من هم یه خانم  خاندار وبی کار دنبال کارم تورا خدا اگر کسی کار داره خبر بده فارس شهرستان فیروزاباد0**** 
17:05
سلام بیکارم کاربسته بندی درمنزل باشه انجام  میدم  شهرهمدان  هستم
20:12
استخدام نیروی بسته بندی
تعدادی نیروی خانم و آقا جهت کار در سالن قطعه بندی و بسته بندی گوشت و مرغ مورد نیاز است . آقایان جابجایی سبد و جعبه و لاشه و ... هم دارند . حقوق و مزایا و بیمه و ... طبق قانون کار . ساعت کار 8 صبح ت...
1402/07/23
محبوبه بهشتی
سلام خستهنباشید من کار در منزل باشه ترجیحا بسته بندی.
11:56
سهیلا مشگین چی
سلام 
12:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سهیلا مشگین چی
سلام
سلام تماس بگیرید0**** 
14:58
کار در منزل
سلام به تعدادی خانوم برا کار بسته بندی در خانه خودشان نیازمندیم برای اطلاعت بیشتر لطفا پیام دهید
1402/07/25
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0****  میرزایی هستم
09:38
1 پاسخ
1402/07/26
سمانه قاسمی
سلام وقت بخیرکار درمنزل احتیاج دارم لطفا اگرکاری هست اطلاع بدین ممنون میشم 
اصفهان 0****  خانم قاسمی
14:26
.... ....
سلام منم جویای کار هست بندر ماهشهر هستم کاردر منزل نیمه وقت بسته بندی باشه 0**** 
21:26
اپراتور دستگاه تزریق
به دو نیروی خانم و یک نیروی آقا جهت بسته بندی نیازمندیم ساعت کاری:۷صبح تا ۳(شنبه تا پنجشنبه) حقوق پایه:وزارت کار نیروی آقا طبق وزارت کار نیروی خانم توافقی
.... ....
سلام منم کاردر منزل  ونیازدارم  بسته بندی باشه ازبندر ماهشهرتماس میگیرم  0**** 
21:33
1402/09/01
شیما صفاری
سلام  منم نیازمند کار در منزل هستم یه دختر کوچک دارم 
20:26
1402/09/02
فرناز سعیدی
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
من هم نیاز به کار در منزل دارم.سرپرست خانواده هستم
18:11
جویای کارهستم
سلام فوری جویای کار هستم مجرد 35ساله دنبال کار در منزل هستم فقط قم میتونم کار کنم لطفا کار های اینتر نتی تماس نگیرد چون زیر دیپلم هستم بلد نیستم بسته بندی و کار های دیگه در خانه هستم ممنونم یا کربلا ...
1402/09/03
سهیلا پورمحمدی
سلام  استخدام د
17:36
سهیلا پورمحمدی
ارید
17:36
1402/09/04
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم 
07:21
1 پاسخ
سمیه، ماتینا
مدیر تضمین کیفیت
شرایط احراز: کارشناسی یا کارشناسی ارشد مهندسی صنایع شناسایی فرآیند های سازمان و تعیین شاخص های پایش و اندازه گیری آن حداقل 10 سال سابقه کار وظایف و مسئولیت های کلیدی: همکاری در تدوین استراتژی های س...
نازنین غنی
سلام من بیکارم کار در منزل باشه انجام میدم
07:24
نازنین غنی
نازنین  غنی هستم
07:26
نیر ذوقی وش
حتما نیازمند کارم درمنزل
12:51
نیرو دستگاه تزریق دستگاه بادی انبار دار نیرو ساده
نیرو اقا جهت کار با دستگاه بادی تولید قلک و افتابه دستگاه بادی دستگاه تزریق مونتاژ کاری و بسته بندی نیرو خانم تایم کاری خانم ۷/۳۰شروع به کار تا ۱۸ یک ساعت تایم استراحت دو روز مرخصی با حقوق انبا...
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
13:51
1 پاسخ
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
14:47
1 پاسخ
سلام وقتتون بخیر خانم 30ساله متاهل هستم ساکن اندیشه کرج دنبال کار در منزل میگردم لطفا اگه سراغ دارید بگین ممنون میشم همسرم بیکاره و شدیداً نیاز مالی داریم
16:44
استخدام و کار در منزل
• درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل • بدون نیاز به خروج از خانه • بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی • با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا • دارای تاییدیه از پلیس فتا و نهاد های قضایی • با حق بیم...
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0**** 
13:46
کاردر منزل فرصت عالی
سلام کاردر منزل بسته بندی آجیل و حبوبات بصورت پاره وقت به عنوان شغل دوم هم میشه استفاده کرد فرصتی عالی برا خانوما و اقایون دارای تاییدیه تمام ارگان ها و رضایت
صدیقه شریعتی
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
پیام بدین0**** 
13:48
صدیقه شریعتی
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم
پیام بدین0**** 
استخدام نیرو و پیک ( پیتزا پرنیان)
۱. پیک موتوری از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۲:۳۰ ۲.آقا یا خانم ۲۰ تا ۳۵ سال با حوصله برای بسته بندی غذا و جوابگویی تلفن (۱۶ الی ۱ شب) ۲ روز مرخصی+ کرایه برگشت + شام ۳. خانم ظرفشور از ۱۶ الی ۱ (۲ روز مرخصی+ کرا...
صدیقه شریعتی
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0**** میرزایی هستم
پیام بدین0**** 
13:49
طاهره حقیقت شناس
سلام به کار در منزل از نوع بسته بندی علاقه دارم 
خواستار همکاری هستممحل سکونت رشت
14:19
زهره ملکی
سلام  منم دنبال کار درار منزل لهستم ولی همشون  کلاهبرداری اگه  جایمطمین سراغ دارید به من هم بگید 
20:28
کارگر ساده اقا جهت تولید مواد غذایی
استخدام کارگر ساده جهت تولید و بسته بندی مواد غذایی حقوق مزایا طبق وزارت کار بیمه
1402/09/06
عاطفه نظری
نیازمند کار در منزل هستم  سرپرست دوتا بچه خیلی سخته گذران زندگی خواهش میکنم کار بسته بندی بود خبرم کنید ثواب داره 0****  نظری
15:57
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
22:09
1 پاسخ
زینب فاطمی
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
اگر پیدا کردی خبر بدید  دختر دانشجو  دارمدستم خیلی خالیه 
22:11
کارگر ساده برای زغال اتباع و غیره
با سلام جای خواب با دو اتاق مجهز ب یخچال گاز حمام کولر و... کار ما برش و بسته بندی زغال است کار بسیار راحت و ساده با افزایش حقوق و مزایا
1402/09/07
سهیلا پورمحمدی
سلام من دنبال کاربسته بندی هستم محدوده مرغ هستم  بیکارم
05:33
سلام جویای کار درمنزلم. 
06:25
رقیه ونایی
سلام کاردرمنزل مایل هستم
08:58
استخدام نیروی کار
تعدادی خانم جهت صنایع دستی علاقمند به هنر و یک نفر اقا جهت بسته بندی واقع در میدان مدرس شهرری . . . و یک نفر خانم فروشنده باسابقه واقع در صالح اباد
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
پیام بدین0930/191/5654
20:44
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0930/191/5654
20:45
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
پیام بدین0930/191/5654
20:45
اپراتور تولید فیلم نایلون و کارگر ساده
اپراتور و کارگر تولید فیلم نایلون آقا 20تا 40 سال دو شیفت12ساعته یک هفته روز و یک هفته شب. حداقل مدرک تحصیلی سیکل دارای سرویس رفت و برگشت ناهار هدایای مناسبتی وام اضافه کاری حقوق بیشتر از قانون کار و ...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
پیام بدین0930/191/5654
20:46
صدیقه شریعتی
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم
پیام بدین0930/191/5654
20:46
1 تایید
1402/09/08
سلام من هم کار درمنزل نیاز دارم
09:23
کادر منزل
سلام کاردر منزل بسته بندی آجیل و حبوبات بصورت پاره وقت به عنوان شغل دوم هم میشه استفاده کرد فرصتی عالی برا خانوما و اقایون دارای تاییدیه تمام ارگان ها و رضایت
1402/09/10
رقیه صیادی
سلام من نیاز به کار دارم بیکار هستم
21:56
1402/09/11
ب
07:56
0****  من بیکارم بابل از خدامه کار کنم تو خونم باشه بهتر
07:59
هواپیمایی زاگرس | Zagros Airlines
استخدام آشپز(غذای گرم)
مدرک تحصیلی: دیپلم سابقه: 5سال شرح وظایف: - تولید غذای مورد نیاز پروازها طبق برنامه اعلامی. - تهیه غذای مورد نیاز مهمانهای شرکت. - جلوگیری از اتلاف مواد اولیه در اختیار بارعایت دقت و کنترل لازم وتلاش...
معصومه فتوت سعدی
سلام کار در منزل میخام
09:34
اعظم ب
سلام من قم هستم نیاز به کار در منزل دارم
12:21
زهرا درویشی
سلام وقتتون بخیرمن هم مایل به کاردرمنزل هستم
15:15
کارگرماهر
نیروی کاری آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه دلستر... *خط تولید، بسته بندی، کارگر ساده، وماهر، حراست نگهبانی *شرایط سن ۱۸تا ۳۰ *دارای خوابگاه برای افراد ساکن شهرستان وکارگران ساده *۳وعده غذا رایگا...
زهرا درویشی
سلام جویای کاردرمنزل هستم دراستان البرزشهرک نظرآباد
15:17
محمد خواجوی
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید
سلام محمد هستم 27سالمه بیکار هستم من حاضرم کار در خانه انجام بدهم
15:24
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
با سلام نیازم نیرو کاردائمی هستیم
باسلام به تعدادی نیرو خانم در شرکت بسته بندی خرما نیازمندهستیم کار داعم با تشکر
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
استخدام خط تولید تجهیزات پزشکی
کار خانه تولید تجهیزات پزشکی عرشیا طب در نظر دارد برای بخش‌های مختلف خط تولید،اپراتوری دستگاه،بسته بندی و انبار داری از بین افراد مستعد و فعال نیرو جذب کند. شرایط کاری: دیپلم به بالا ️داشتن سلامت ج...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
صدیقه شریعتی
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
دنیا رخشانی
سلام کارتوخونه  چی دارین؟
22:59
تولید و بسته بندی
استخدام نیرو خانم دقیق و منظم و مرتب دارای روحیه کار گروهی با شرایط سنی ۲۰ تا ۳۰ سال برای کار در کارگاه تولید و بسته بندی شور و ترشی با بیمه فقط تماس پاسخگو هستم از ساعت ۹ تا ۲۰
دنیا رخشانی
سلام کارداخل منزل چی دارین؟
23:00
دنیا رخشانی
سلام دنبال کارم؟
23:01
1402/09/12
سلام  خودم بیکارم وخانمم
05:05
بسته بندی شلوار لی
به تعدادی نیروی خانم جهت کار در کارگاه نیازمندیم. نیرو دکمه زن.پرچ زن . وسط کار نیازمندیم. بسته بندی در منزل نداریم.
1402/09/14
سلام  منم بیکارم خانه دار کاردرمنزل باشه انجام میدم 
08:55
فاطمه اقبالی
سلام منم بیکارم خانه دار کار درمنزل باشه انجام میدم
10:53
زهرا یزدان پناه
منم کار تو خونه میخوام
21:45
استخدام اپراتور دستگاه و بسته بندی و انباردار
استخدام اپراتور دستگاه بسته بندی انباردار (آموزش های لازم داده خواهد شد) جنسیت: آقا و خانم سن حداکثر : 35 تایم کاری اپراتور دستگاه 3 شیفت 8 ساعته و 2 شیفت 12 ساعته چرخشی بسته بندی و انباردار : شیفت ص...
1402/09/15
روجا رضای خدا
سلام روجا رضای تورو خدا هر کاری،باشه در منزل نیاز دارم 
04:44
1403/04/31
درمنزل فیشیال میکنم باقیمت اقتصادی
فیشیال تخصصی هم ارزانترین قیمت‌های رایج
12:55
سلام م من بیکارم  کاربسته بندی میخوام هرچی باشه  من اهوازهستم
19:05
استخدام و کار در منزل
1403/10/15
سلام کار در منزل میخوام ساکن نیشابور 
13:50
1403/10/16
من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم در کاشان
08:46
1403/10/17
مهدیه
من
05:55
کارمند خانم جهت بسته بندی
شرکت لوازم خانگی کارمند خانم جهت بسته بندی لوازم آشپزخانه ساعت کار8تا5 حقوق روزانه 500تومن حتما خانم
مهدیه
از تبریز کار نیاز داریم به منزل
05:55
معصومه کیان ارثی
من توخونه بیکارم نیازمند کارم
بسته بندی..............

مهناز کیانی هستم
06:30
انیس ویسی
سلام کار درخانه باشه انجام میدم
08:27
استخدام و کار در منزل
می خواستی
سلام من فومن داخل خونه هرکاره بسته بندی باشه انجام میدم
11:38
سمیه حسینی
کار بسته بندی توی خونه باشه انجام میدم
17:09
ناهید قنبری احمدی
سلام منم بیکارم بسته بندی داخل خونه یا هرکاری که داخل خونه باشه رو نیاز دارم
17:34
کارگر خط تولید و بسته بندی
شرکت صنایع غذایی مهر مام آرین (تاپ تام) تولید کننده انواع رول ویفر از افراد واجد شرایط ذیل دعوت به همکاری می‌نماید. کارگر خط تولید صنایع غذایی جنسیت: خانم سوابق تحصیلی: فرقی ندارد سوابق کاری: مهم نیست...
شنبه 2 شهریور 1404، ساعت 15:22