دنبال کن

کیا تو خونه بیکارن

بسته بندی

1401/07/12
زهرا ترکاشوند
ما که بیکاریم اگه کار باشه انجام میدیم هرچی باش
21:02
3 پاسخ
6 تایید
بسته بندی
با سلام به چند نفر خانم پاره وقت در تولیدی کفش ورزشی در قسمت بسته بندی نیازمندیم
سلام ارمان قنبری هستم هر کاری در منزل باشه انجام میدم0**** 
22:23
1401/07/13
سلام منم از خدامه کار در خونه
10:15
2 پاسخ
2 تایید
سحر غفوری
سلام منم میخوام کار توی خونه 
19:23
3 پاسخ
2 تایید
طراحی جعبه محصول مواد غذایی
با سلام این جعبه در ابعاد ارتفاع 19 و عرض 14 و عمق 3.5 سانتی متر خواهد بود و محصول لواشک میباشد. نظر ما از لحاظ سلیقه اجرایی بسیار نزدیک به محصول زیر است. با توجه به صادراتی بودن محصول میبایست قانون ...
1401/07/14
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید 
17:24
1 پاسخ
فریبا بحرای
سلام من بیکارم کاردر منزل باشع انجام میدم
21:12
4 پاسخ
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
23:13
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
سلام. آدرس.بلوار امیر کبیر روبه روی درب اصلی باغ جنت مجتمع تجاری ایرانیان پلاکF29 به یک نیروی آقا جوان در قسمت بسته بندی نیاز مندیم آخر هفته ها طعتیل ماهانه 2 روز مرخصی به همراه حقوق و مزایا
1401/07/15
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام  بدم 
مریم بابایی هستم 
18:22
1 پاسخ
1401/07/16
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
04:28
1 پاسخ
بهمن هاشمی
سلام هر کاری در منزل باش انجام میدم0**** 
12:52
بسته بندی
به چند نفر خانم جهت کار در تولید نان بستنی و ویفر جهت همکاری نیازمندیم. محدود کارگاه باسمنج
سلام .وقتتون بخیر .من هم مایل به کار در منزل هستم .مرسی
14:22
7244
14:22
1401/07/17
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0**** 
04:33
3 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
کار در منزل می‌باشد مخصوص بانوان عزیز پذیرش از کل تهران کرج رباط کریم پیشوا ورامین
حسین پورحسینی
سلام من بیکارم  نیاز ب کار دارم
12:20
Asghar molaie
سلام نیازمند کاربسته بندی تو خونه هستم شاهین شهر
12:28
حمیده هاشمی
سلام من دونبال کار در خانه هستم 
12:41
طراحی برای بسته بندی استوانه ای
طراحی بسته بندی استوانه ای با همان نوشته ها و شمایل طول 30 سانت با شعاع 10 سانت
میترا سلامی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
17:03
1 تایید
1401/07/18
نیره جزائری
نیره  جزائری

سلام من هم  دنبال کار  در منزل  بسته بندی   هر  جنسی    هستم

التماس دعا
07:06
نیره جزائری
شماره تلفن 0**** 
07:08
بسته بندی
بسته بندی محصولات مانند صندلی و میز فقط خانم
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل  خونه کار کنم
10:30
1 پاسخ
سلام بنده یه خانم متاهل هستم که اصفهان زندگی میکنم خیابان بزرگمهر نیاز به کار در منزل دارم.
لطفا پیامک بزنید0**** 
20:23
1401/07/19
اشرف یاوری
سلام 
از اردبیل هستم 
سه دختر معلول از پا دارم که بیرون رفتن برای کار براشون خیلی سخته مستاجر هم هستم اگر کار بسته بندی در منزل باشه بسیاری از مشکلات ما حل میشه 
لطفا اگر سراغ داشتید اینجا بهم خبر بدین 
10:44
بسته بندی
کار در منزل
اعظم طاهری
سلام اعظم طاهری هستم از اصفهان
11:49
1 تایید
اعظم طاهری
نیازبه کار در منزلمنزل هستم0**** 
11:50
رقیه خاتمی
سلام منم نیاز به کار بسته بندی دارم ممنون میشم 
19:32
بسته بندی
به یک نیرو خانم جهت بسته بندی نیازمندیم حقوق کار به صورت تعداد میباشد بستگی به خودتون داره که روزی چندتا بسته بزنید اتباع هم پذیرفته میشود محیط کوچیک و زنانه میباشد
1401/07/21
داود شهبازی
سلام منم نیاز ب کار تو منزل دارم پیشوا زندگی میکنم 0**** 
08:38
لیلا سرور خیرابادی
سلام هر کاری که در منزل باشه رو انجام میدم0**** 
10:38
2 پاسخ
رقیه حسینی
سلام نیاز به کار:در منزل دارم 0**** ممنون 
14:11
نیرو جوان اقا
به یک نیرو اقا جوان سالم و متعهد به کار جهت بسته بندی و اماده سازی پرچم و کتیبه در محل کارگاه نیازمندیم محدوده کارگاه خیابان سناباد هست نیرو جهت بسته بندی و اماده سازی و نظافت محیط و ارسال بار و ... ...
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم 
21:43
1 پاسخ
2 تایید
1401/07/23
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
04:37
1 پاسخ
مهدیس کفاش
منم بیکارم و کاردرمنزل باشه انجام میدهم شهرتبریز
05:20
دنبال کار در منزل هستم
دنبال کار در منزلم بسته بندی هم انجام میدم
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
17:49
1 پاسخ
1401/07/24
Mosave
سلام.جویای کاردرمنزل استان مرکزی.فراهان
انواع بسته بندی.و..
05:56
خمسه
سلام کار در منزل باشه بیکارم انجام میدم 

ولی ساکن کرج هستم 
14:28
طراحی بسته بندی و کارتن برای مجموعه تولیدی
با درود و احترام ما در مجموعه تولیدی لوازم خانه و اشپزخانه خود به دنبال یک طراح و فردی خلاق و باتجربه با دانش و اطلاعات در زمینه کارتن های بسته بندی و انواع ان ها ، برای طراحی کارتن و بسته بندی دو مح...
خمسه
سلام منم کار در منزل احتیاج دارم

14:30
حمیده حمیدپور
سلام نیازمندکاربسته بندی توخونه پیکان شهر
16:58
1401/07/26
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید 0**** 
03:49
1 پاسخ
1 تایید
ادمین پاسخگوی چت
سلام و عرض ادب اگه دنبال کار راحت و آنلاین هستی این آگهی رو مطالعه کن... محدودیت پذیرش هم نداریم تا وقتی این آگهی داخل سایت این کار هم ظرفیت پذیرش داره اینجا محدودیت زمانی نداریم که بگیم مثلا با روز...
منوچهردهقانی
سلان والله نیازمند کار درمنزلم باسه فرزند وشوهرنابینا
07:32
1401/09/04
کار درمنزل میخوام
20:33
1401/09/05
آقامحمدی
سلام منم دنبال کاردرمنزل هستم ساکن اراک
14:03
بسته بندی اجیل و حبوبات در منزل
جهت شرکت در کار و‌کسب اطلاعات کار به ایدی تلگرام به اسم ادمین‌بسته بندی پیام بدید کار بسته بندی اجیل و‌حبوبات هست چک و سفته نمیخواد ضامن نیاز ندارد تسویه نقد هست و روزانه آوردن و بردن بار با خودمون ه...
سلام من کار در منزل میخام مثل بسته بندی باشه انجام میدم
20:08
1402/04/04
محمد صمدی
پریسا نیازی
سلام من بیکارم واسه خرج بچم باید کار کنم کار درمنزل میخوام لطف کنید تماس بگیرید ۰۹۱۳۸۹۹۱۲۵۱
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:00
محمد صمدی
سحر القاصی
سلام هرکاری درمنزل باشه انجام میدم ۰۹۱۰۸۷۹۶۱۰۶
سلام 0**** تماس بگیرید 
21:04
نیرو آقا
سلام استخدام چند نفر نیروی آقا بین ۲۵ تا ۳۵ ساله برای کار بسته بندی نان در کارخانه نان صنعتی الیپی کاری و فرز سربه زیر و بدون حاشیه ترجیحا متاهل محل سکونت ، دولت آباد ، مسیر نفت حقوق ماهی ۱...
1402/04/10
محمد صمدی
سمیه نظری
منم بیکارم از خدامه داخل خونه کار کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:59
Mohsen Slh
سلام.من نیز بیکارم.خیلی وقته که منتظر بودم که در حرفه خودم برم سرکار ولی خب ....ولی با شرایط کنونی حتما باید سر کار برم.محسن هستم 39 ساله اصفهان.خیلی بیکارم
19:09
Mohsen Slh
کار در منزل هم میتونم انجام بدم و میتونم تا چند نفر هم سر کار ببرم
19:12
استخدام شرکت دنیزپروفیل پارسیان
شرکت دنیز پروفیل پارسیان دعوت به همکاری می‌نماید کارگر ساده/آقا/۲نفر/برای بسته بندی * حسابدار/آقا-خانم/۲نفر/آشنا به سپیدار * کارشناس فروش/آقا-خانم/۲نفر/آشنا به بازاریابی و فروش * تراشکار/آقا/۲نفر/م...
1402/04/19
محمد صمدی
سحر غفوری
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
سلام وخسته نباشید من یه کار باشه که در منزل انجام بدم مریم بابایی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:27
محمد صمدی
طاهره فلکی
سلام من کاربر منزل رو خیلی دوست دارم انجام بدم ترجیحا هم بسته بندی باشه ممنون میشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:28
اعطای نمایندگی فروش توت فرنگی درتهران وسراسر ایران
سلام ##شرکت ما پرورش دهنده توت فرنگی تازه در مشهد می‌باشد## ##شما می‌توانند محصولی توت فرنگی ما را در شهر مورد نظرتان برای میوه فروشی ها، قنادی ها،ابمیوه فروشی ها،کافی شاپ ها و… پخش کنین## ##قیمت ب...
محمد صمدی
فاطمه مولایی
سلام دوست دارم کار تو خونه ام انجام بدم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:29
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
16:37
1 پاسخ
محمد صمدی
فریبا بحرای
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:23
بسته بندی آقا
استخدام بسته بندی آقا با حقوق قانون کار+کلیه مزایا +بیمه+اضافه کاری+ناهار یک روز در میان+سرویس ساعت کاری:۶:۳۰ تا ۱۸ :۳۰ زیر ۴۵ سال
محمد صمدی
سلام خانمم پول لازم کار در منزل میخام بسته حبوبات یا هرچی دیگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:24
1402/07/01
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید 0**** 
13:26
1 پاسخ
محمد صمدی
با سلام من هم احتیاج به کار در منزل دارم ممنون میشم تماس،بگیرید ۰۹۳۳۰۷۴۵۲۷۵
سلام تماس 0**** بگیرید
15:20
چیدن و بسته بندی سبزیجات
کمک در چیدن و بسته بندی سبزیجات و ارسال بار
1402/07/14
محمد صمدی
سلام تماس0**** بگیرید
18:25
1402/07/15
سلام
منم جویای کاردرمنزل هستم
06:08
1 پاسخ
ماندانا امین زاده
سلام در منطقه مارلیک و سرآسیاب متقاضی  کار در منزل هستم 0**** 
10:07
بسته بندی میوه
نیرو کار جهت بسته بندی میوه وپخش میوه نیازمندیم اتباع و شهرستانی همراه با جای خواب پذیرفت میشود شروع کار ۶صبح
جواد رجبی
ماهم بیکاریم  من وپسرم نیاز به‌ کاربسته،بندی داریم  
10:11
فاطمه پرورده
سلام بیکارم کاردرمنزل هرچی باشه انجام میدم ممنون
17:20
فاطمه پرورده
سلام فاطمه پرورده هرکاری درمنزل باشه انجام میدم 0****  سرپرست خانوارهستم واقعا به کارنیازدارم
17:21
خانم جهت بسته بندی شیرینی نیازمندیم
خانم جهت بسته بندی نوقا و شیرنی نیازمندیم ساعت کاری. از ۹ صبح تا ۶ عصر می‌باشد مراجعه حضوری. مسیر آخر عباسی پشت داروخانه شبانه روزی محبی. کار. برای خانه ندارین
1402/07/16
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
07:38
1 پاسخ
سلام  ما دونفر هستیم کاردرمنزل فساهستم 0**** 
11:50
محمد صمدی
پروانه فرامرزی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه بهتره ممنونم
سلام تماس بگیرید0**** 
15:17
کارگر کارخانه قطعات خودرو/جای خواب/غذا/بیمه/سرویس
کارخانه دولتی معتبر قطعات خودرو در قسمت بسته بندی و تولید به تعدادی کارگر ساده آقا۱۸تا۳۹ سال نیازمندیم: جهت استخدام شرایط را با دقت مطالعه نمایید چت دیوار واتس اپ تلگرام ویا روبیکا مشخصات خودرا ارسال ...
لیلا محمدخانی
سلام  من بیکارم نیازمند کار در منزل  هستم 
18:50
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
19:03
1 پاسخ
زهرا وکیلی
من
19:03
به تعدادی نیرو جهت کار درفست فود
فرکار سالندار و ظرفشور بسته بندی همبرگر برای شیفت شب ترجیحا نیرو خانم ساعت کاری از ۱۷الی ۲۴ همراه باشام هزینه برگشت بیمه حداقل سن ۳۰ حقوق قانون کار تلفنی پاسخگو نیستم لطفا الکی تماس نگیرید برای...
محمد صمدی
زهرا وکیلی
نیاز به کار در منزل مامونبه
سلام تماس بگیرید0**** 
19:18
محمد صمدی
سلام منم جویای کاردرمنزل هستم
سلام تماس0**** بگیرید
19:36
1402/07/17
سکینه قاسمی
سلام قاسمی هستم نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
05:25
نیروساده
نیرو ساده خانم و آقا جهت بسته بندی نمک دعوت به همکاری میشود. حداکثر سن 35 بیمه از روز اول ساعت کاری : خانمها ۸:۳۰لغایت ۱۶:۳۰ آقایان: - ۷ الی ۱۵ وبعضاً اضافه کاری تا ۱۹ - شبکار ۱۹ الی ۷ صبح ...
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم  اکرم یاری0**** 
08:40
سلام من کارتو خونه میخام
09:45
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم 
10:59
1 پاسخ
استخدام در خیاطی
با سلام به تعدادی نیرو جهت کار در کارگاه خیاطی نیازمندیم کار تریکو می باشد پر تکرار 1 مدل و پر تیراژ فقط رنگها تغییر می کند محیط کاملا زنانه وارام شرایط ستی بین ۱۸تا۲۸ چرخکار. 4نفر. 10...
محمد صمدی
عاطفه چهل گامی
من تو خانه بیکارم
سلام تماس 0**** بگیرید
15:14
مریم باقری
سلام منم دنبال کاربسته بندی انجام میدم 
تهراپارس ساکنم 
15:34
اکرم یاری
سلام جویای کار در منزل هستم شرق تهران ترجیحا بسته بندی 
16:22
نیروی بسته بندی بچه گانه
✅تولیدی بچه گانه ایلیا✅ محیط کاملا زنانه است فقط نیروی خانم پذیرش داریم❌ ✅نیروی بسته بندی و اتو کار نیازمندیم ✅ نیروی اتباع هم قبول میکنیم ✅محدودیت سنی ۲۰ تا ۴۰ سال ✅ساعت کاری ۸ صبح تا ۵ عصر ✅حق...
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین 
17:32
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام وقت بخیر من مادرم و پدرم فوت شدن به شدت نیاز به کار درخانه دارم حالا بسته بندی یا مونتاژ لطفا اگه موجود بود بهم بگین
سلام تماس بگیرید0**** 
18:16
1402/07/20
سلام خسته نباشید م ب کار در خانه نیازمندم چ بسته بندی چ مونتاژ فرقی نداره لطفا ب من خبر بدین
12:17
کارمند خانم جهت دفتر کار
بسته بندی ارسال پاسخگویی مشتری کار بصورت حضوری
1402/07/22
ویدا محمودی
سلام نیازمند کار در منزل هستم برای بسته بندی ساکن شاهین شهر هستم ویدا محمودی هستم
08:38
زینب نامداری قره قانی
سلام من هم یه خانم  خاندار وبی کار دنبال کارم تورا خدا اگر کسی کار داره خبر بده فارس شهرستان فیروزاباد0**** 
17:05
سلام بیکارم کاربسته بندی درمنزل باشه انجام  میدم  شهرهمدان  هستم
20:12
راننده با با نیسان یخچالدار
پخش پنیر تبریز بسته بندی موضع ندارد برگشت به شرکت ندارد بیمه ندارد روزی ۱۲۰۰ بارگیری تهرانسر فروشگاهی زنجیره ای ،اتکا،رفاه ،هایپرمی،هایپراستار، ضمانت چک و برگه سبز خودرو روزانه میانگین ۶فاکتور
1402/07/23
محبوبه بهشتی
سلام خستهنباشید من کار در منزل باشه ترجیحا بسته بندی.
11:56
سهیلا مشگین چی
سلام 
12:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سهیلا مشگین چی
سلام
سلام تماس بگیرید0**** 
14:58
دسته زنی قابلمه بسته بندی
کارگر خانم زیر 30سال مجرد
1402/07/25
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0****  میرزایی هستم
09:38
1 پاسخ
1402/07/26
سمانه قاسمی
سلام وقت بخیرکار درمنزل احتیاج دارم لطفا اگرکاری هست اطلاع بدین ممنون میشم 
اصفهان 0****  خانم قاسمی
14:26
.... ....
سلام منم جویای کار هست بندر ماهشهر هستم کاردر منزل نیمه وقت بسته بندی باشه 0**** 
21:26
ساجده حلوایی
به دنبال کار در منزل هستم بسته بندی هر چیزی
به دنبال کار در منزل هستم 0903XXX9927(نمایش کامل)
.... ....
سلام منم کاردر منزل  ونیازدارم  بسته بندی باشه ازبندر ماهشهرتماس میگیرم  0**** 
21:33
1402/09/01
شیما صفاری
سلام  منم نیازمند کار در منزل هستم یه دختر کوچک دارم 
20:26
1402/09/02
فرناز سعیدی
منم به کار نیاز دارم واسه خرجه خودمو بچم کار در منزل باشه خیلی بهتره از دخترم دور نباشم
من هم نیاز به کار در منزل دارم.سرپرست خانواده هستم
18:11
نیروی خانم جهت واحد بسته بندی
واحد بسته بندی و سورتینگ ساعت کاری ۸ الی ۱۷ جمعه ها تعطیل سن ۱۸ الی ۳۵ حقوق ماهانه ده تومن بدون بیمه شهرک صنعتی با سرویس رفت و برگشت
1402/09/03
سهیلا پورمحمدی
سلام  استخدام د
17:36
سهیلا پورمحمدی
ارید
17:36
1402/09/04
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم 
07:21
1 پاسخ
راسن درمان | Rossen Darman
سرپرست فعالسازی برند | Brand Activation Supervisor
شرح شغل: تهیه برنامه و فعالیت‌های برند اعم از ATL, BTL، دیجیتال و روابط عمومی. توافق و مذاکره جهت هماهنگی و اجرای فعالیت‌های تبلیغاتی برند با شرکت‌ها و موسسات ارائه‌دهنده. اجرای کلیه فعالیت‌های سمپلین...
نازنین غنی
سلام من بیکارم کار در منزل باشه انجام میدم
07:24
نازنین غنی
نازنین  غنی هستم
07:26
نیر ذوقی وش
حتما نیازمند کارم درمنزل
12:51
انباردار نسبتا فنی اشنا به تولید
استخدام انباردار نسبتا فنی اشنا به تولید و انبار جهت کار در واحد بسته بندی نیازمندیم حداکثر سن ۳۵سال ترجیها دارای سابقه کار ساعات تماس۹صبح تا۱۷عصر ادرس:بالاتر از سراهی اهر کوچه گلستان بوستان غربی پلاک...
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
13:51
1 پاسخ
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
14:47
1 پاسخ
سلام وقتتون بخیر خانم 30ساله متاهل هستم ساکن اندیشه کرج دنبال کار در منزل میگردم لطفا اگه سراغ دارید بگین ممنون میشم همسرم بیکاره و شدیداً نیاز مالی داریم
16:44
مدیر داخلی و همکار خانم جهت بسته بندی
به تعدادی همکار خانم جهت کار در کارگاه بسته بندی سبزیجات نیازمندیم مدیرداخلی آشنا به حسابداری با سابقه کاری با حقوق مکفی همه روزه از ساعت ۸الی ۲۰
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0**** 
13:45
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0**** 
13:46
وسط کار و بسته بندی
وسط کار جهت کار در تولیدی پوشاک
صدیقه شریعتی
زهرا صالح آبادی
سلام منم یه کارنیمه وقت تو خونه میخوام ازمشهد
پیام بدین0**** 
13:48
صدیقه شریعتی
گلنار سلطانی
سلام منم دنبال کار در منزلم به شدت نیاز دارم ،
پیام بدین0**** 
صدیقه شریعتی
نازنین غنی
سلام من کار میخام فقط تو خونه میخام انجام بدم
پیام بدین0**** 
بسته بندی خانگی
شرکت ابزارالات جهت تکمیل پرسنل خود در قسمت های زیر به صورت محدود و فوری  نیرو می‌پذیرد: بسته‌بندی ابزارآلات در منزل....  ۶نفر فروشنده مجازی..... ۳ نفر بازاریاب مجازی و حضوری..... ۱ نفر ...
صدیقه شریعتی
فاطمه میرزایی
سلام من اسدآباد همدان آماده همکاری با شرایط شماهرگونه کاردرمنزل میباشم0**** میرزایی هستم
پیام بدین0**** 
13:49
طاهره حقیقت شناس
سلام به کار در منزل از نوع بسته بندی علاقه دارم 
خواستار همکاری هستممحل سکونت رشت
14:19
زهره ملکی
سلام  منم دنبال کار درار منزل لهستم ولی همشون  کلاهبرداری اگه  جایمطمین سراغ دارید به من هم بگید 
20:28
استخدام نیرو بسته بندی
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم با بیمه و حقوق مزایا عالی
1402/09/06
عاطفه نظری
نیازمند کار در منزل هستم  سرپرست دوتا بچه خیلی سخته گذران زندگی خواهش میکنم کار بسته بندی بود خبرم کنید ثواب داره 0****  نظری
15:57
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
22:09
1 پاسخ
زینب فاطمی
زینب فاطمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
اگر پیدا کردی خبر بدید  دختر دانشجو  دارمدستم خیلی خالیه 
22:11
کارگرساده شرکت قطعات ایرانخودرو با بیمه سرویس غذا
استخدام فوری کارگرساده اقا فقط (اقا ۱۸ تا ۳۸ سال) در کارخانه معتبر قطعات خودرو در قسمت بسته بندی و تولید بدون نیاز به سابقه: شرایط را با دقت مطالعه نمایید جهت استخدام تلگرام یا روبیکا مشخصات خود را ...
1402/09/07
سهیلا پورمحمدی
سلام من دنبال کاربسته بندی هستم محدوده مرغ هستم  بیکارم
05:33
سلام جویای کار درمنزلم. 
06:25
رقیه ونایی
سلام کاردرمنزل مایل هستم
08:58
بسته بندی نوقا
کارگاه تولیدی نوقا و اریس و... جهت تکمیل نیروی کاری خود به چند نفر پسر نوجوان و یا جوان ۱۵ تا زیر ۲۵ سال و خانم ترجیحا ۱۵ الی ۳۵ سال پر تلاش و فعال به صورت تایم کاری پاره وقت و یا تمام وقت با حقوق مکف...
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
پیام بدین0930/191/5654
20:44
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
پیام بدین0930/191/5654
20:45
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
پیام بدین0930/191/5654
20:45
جذب نیروی کارخانه و نمایندگی تجهیزات ساختمانی
باسلام کارخانه تولیدی تجهیزات خانگی و شیرآلات بهداشتی جهت تکمیل کادر اداری و فنی خود اقدام به جذب نیرو به صورت استخدامی دربخش های مختلف می نماید. (فقط نیروی اقا زیر ۳۰ سال مجرد) ✅صندوقداری و بایگانی ...
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
پیام بدین0930/191/5654
20:46
صدیقه شریعتی
فاطمه قره داغی
همه تو این مملکت بیکارن 🥺🥺🥺🥺منم نیاز دارم تو این کار همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد نصفش ک الکیه سرکاریع دروغن پول میگیرن بلاک میکنن یعنی چیه یعنی تو این دنیا ی کار در منزل پیدا نمیشه ما انجام بدیم
پیام بدین0930/191/5654
20:46
1 تایید
1402/09/08
سلام من هم کار درمنزل نیاز دارم
09:23
نیروی اقا یا خانم
با سلام ۲ نفرنیروی ساده خانم یا اقا ترجیحا جوان بدون نیاز به مهارت جهت کار درکارگاه تزریق پلاستیک (بسته بندی قطعات) ساعت کاری ۸ صبح تا ۵بعد از ظهر پنج شنبه ها تا ۳ جمعه ها تعطیل سرویس از بعثت زینبیه...
1402/09/10
رقیه صیادی
سلام من نیاز به کار دارم بیکار هستم
21:56
1402/09/11
ب
07:56
0****  من بیکارم بابل از خدامه کار کنم تو خونم باشه بهتر
07:59
اپراتور دستگاه تزریق پلاستیک
این شرکت جهت تکمیل نیروی انسانی از افراد با تجربه در زمینه اپراتوری دستگاه تزریق پلاستیک از تولید ، کنترل و بسته بندی محصولات تولید شده برای شیفت شب از ساعت ۱۹ تا ۷ صبح دعوت به همکاری می نماید .
معصومه فتوت سعدی
سلام کار در منزل میخام
09:34
اعظم ب
سلام من قم هستم نیاز به کار در منزل دارم
12:21
زهرا درویشی
سلام وقتتون بخیرمن هم مایل به کاردرمنزل هستم
15:15
بسته بندی (خودکار)
بسته بندی خودکار دستمزد هر بسته 12 عددی ✅ 1000بسته » 18 میلیون ✅ 2000بسته » 25 میلیون ✅3000بسته » 30 میلیون  هزینه استخدام:(100)تومان میباشد اگر اعتماد ندارین یا قبلا سرتون کلاه گذاشتن به ما مر...
زهرا درویشی
سلام جویای کاردرمنزل هستم دراستان البرزشهرک نظرآباد
15:17
محمد خواجوی
سلام من از گیلان بندر کیاشهر کار نیمه وقت می‌خوام خودم شاغلم اینم 0**** لطفا تماس بگیرید
سلام محمد هستم 27سالمه بیکار هستم من حاضرم کار در خانه انجام بدهم
15:24
صدیقه شریعتی
زهرا ترکاشوند
سلام.پیام بدین.0930/191/5654
21:55
نیازبه سرمایه برای تولیدانواع زغال با۲۰۰٪سودتضمینی
نیاز به یک تا چند شریک با سرمایه ۲۰۰ملییون تا دوملیارد تومان برای تولید انواع زغال ،و بسته بندی نوعی زغال که در کشور نیست،یک شغل پر سود از ۲۰۰درصد تا ۳۵۰درصددر کیلو .تولید در حضور تولدتون فروش درحضور ...
صدیقه شریعتی
سحر غفوری
صدیقه شریعتی
فریبا بحرای
صدیقه شریعتی
سحر القاصی
جهت بسته بندی غذا و کانتر کاری
کانتر کار و سرویس کار سالن جهت کار در کبابی
صدیقه شریعتی
لیلا سرور خیرابادی
صدیقه شریعتی
سارا قیانلوی
من سارا هستم از ارومیه هر کاری باشه در خانه من انجام میدم ممنون میشم خبر بدین
دنیا رخشانی
سلام کارتوخونه  چی دارین؟
22:59
تولید دستمال کاغذی درمنزل وتضمین خرید
با کمترین سرمایه صاحب کارخانه شوید فروش دستگاه های بسته بندی دستمال کاغذی اقتصادی یارومیزی وجعبه ای باکمترین سرمایه خانوم ها واقایان وبازنشستگان ودانشجویان اگر دنبال کار ومنبع درامد هستید شما می‌توانی...
دنیا رخشانی
سلام کارداخل منزل چی دارین؟
23:00
دنیا رخشانی
سلام دنبال کارم؟
23:01
1402/09/12
سلام  خودم بیکارم وخانمم
05:05
فروشندگی و بسته بندی
فروشندگی و بسته بندی نان فانتزی
1402/09/14
سلام  منم بیکارم خانه دار کاردرمنزل باشه انجام میدم 
08:55
فاطمه اقبالی
سلام منم بیکارم خانه دار کار درمنزل باشه انجام میدم
10:53
زهرا یزدان پناه
منم کار تو خونه میخوام
21:45
نیرو ساده خانم جهت کار در تولیدی پوشاک
ساعت کاری ۸ صبح تا ۲ بعداز ظهر حقوق بصورت ساعتی کار بسته بندی و پهن کردن پارچه فقط داخل کارگاه خودمون کار داخل منزل نداریم
1402/09/15
روجا رضای خدا
سلام روجا رضای تورو خدا هر کاری،باشه در منزل نیاز دارم 
04:44
1403/04/31
درمنزل فیشیال میکنم باقیمت اقتصادی
فیشیال تخصصی هم ارزانترین قیمت‌های رایج
12:55
سلام م من بیکارم  کاربسته بندی میخوام هرچی باشه  من اهوازهستم
19:05
بسته بندی و فروش
نیروی خانم جهت بسته بندی محصولات نان فانتزی و فروشندگی ساعت کار از 7:30 تا 16 یا 13:30 تا 21:30
1403/10/15
سلام کار در منزل میخوام ساکن نیشابور 
13:50
1403/10/16
من به کار بسته بندی در منزل نیازمندم در کاشان
08:46
1403/10/17
مهدیه
من
05:55
نوو نور دیسک پارس | Novo Nordisk
کارشناس کنترل کیفیت | Quality Control Associate
آیا ترکیبی از دانش qc و درک یک محیط تنظیم شده با gmp را دارید؟ آیا می خواهید به بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به دیابت و سایر بیماری های مزمن کمک کنید؟ اگر چنین است، لطفاً ادامه دهید. در novo nordisk ...
مهدیه
از تبریز کار نیاز داریم به منزل
05:55
معصومه کیان ارثی
من توخونه بیکارم نیازمند کارم
بسته بندی..............

مهناز کیانی هستم
06:30
انیس ویسی
سلام کار درخانه باشه انجام میدم
08:27
نیروی کار بسته بندی
به تعدادی نیرو خانم جهت کار در سورتینگ بسته بندی سیفی جات در شهرک صنعتی شیراز با سرویس رفت و برگشت شب کار از ساعت 2 الی 10 شب با تسویه حداکثر 10 روزه نیازمندیم لطفا جهت همکاری با این شماره تماس حاصل ...
می خواستی
سلام من فومن داخل خونه هرکاره بسته بندی باشه انجام میدم
11:38
سمیه حسینی
کار بسته بندی توی خونه باشه انجام میدم
17:09
ناهید قنبری احمدی
سلام منم بیکارم بسته بندی داخل خونه یا هرکاری که داخل خونه باشه رو نیاز دارم
17:34
بسته بندی و لیبل
عدم سوپیشینه. محل کار سه راه تهرانپارس ابتدای خیابان دماوند، شرکت خصوصی. اسنپ بازگشت تا نزدیک ترین مترو (فرهنگسرا) سن ۱۹ به بالا خانم و آقا دارای تمرکز کافی
سه‌شنبه 30 بهمن 1403، ساعت 05:09