دنبال کن

زهرا آدینه کار در منزل

بسته بندی

1402/09/10
غزاله حسنزاده
سلام ببخشید شما کار درمنزل.دارید.یا نه.اگه کار دارید ممنون.میشم ب این شماره باهام تماس بگیرید..*******ممنون میشم..اگه خودتونم کاری ندارید.اطرافطون.اگه کسی رو میشناسید ممنون میشم.معرفی کنید
15:49
2 پاسخ
بسته بندی
سلام خدمت خانم های عزیز به تعدای نیرو فعال نیاز دارم هفت برای بسته بندی کاهو کلم بروکلی خربزه و کرفس فلفل .. هفت روز تسویه. ثابت میخوام تایم. ۸ تا ۴. بعضی وقتا اضاف کاری دارم پولش جدا سرویس رفت ب...
1402/09/24
اعظم ب
غزاله حسنزاده
سلام ببخشید شما کار درمنزل.دارید.یا نه.اگه کار دارید ممنون.میشم ب این شماره باهام تماس بگیرید..09039439580ممنون میشم..اگه خودتونم کاری ندارید.اطرافطون.اگه کسی رو میشناسید ممنون میشم.معرفی کنید
سلام عزیزم کار پیدا کردین
اگر پیدا کردین ب منم بگین
18:05
1403/02/24
سلام رقیه وفایی هستم با39سال سن واقعانیازبه کارپرمنزل دارم لطف کنید کمکم کنید0**** 
17:17
1403/05/01
نسرین ذهابی
سلا ببخشیدکاردرمنزل دارین اگه دارین لطفا به این شماره تماس بگیرین0**** ممنون میشم
09:27
بسته بندی
نیروی خانم برای بسته بندی سرویس اشپزخانه
عسل هاشمی
سلام مهوش قاسمی هستم نیاز به کار دارم ممنون میشم راهنماییم کنین
13:00
1 پاسخ
1403/05/08
محمد صمدی
عسل هاشمی
سلام مهوش قاسمی هستم نیاز به کار دارم ممنون میشم راهنماییم کنین
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
09:52
شبنم اختیاری
سلام وقت بخیر شما کار در منزل دارید
12:12
1 پاسخ
بسته بندی
به چند نفر خانم جهت بسته بندی صندل زنانه د نیاز مندیم ...***********
الهام حقدوست
سلام کار در منزل میخوام 30سال دارم 0**** 
14:46
1 پاسخ
محمد صمدی
الهام حقدوست
سلام کار در منزل میخوام 30سال دارم 0****
17:55
محمد صمدی
شبنم اختیاری
سلام وقت بخیر شما کار در منزل دارید
17:55
ویرایش برچسب اموال
یکی طرح برچسب اموال دارم میخوام ویرایش کنید. و اندازه مناسب رو بهم بدید که بدم برام چاپ کنند.
1403/07/20
بهاره اذربایجانی
کار در منزل میخوام
03:02
بهاره اذربایجانی
کاردرمنزل میخوام 
03:02
1 پاسخ
محمد صمدی
بهاره اذربایجانی
کاردرمنزل میخوام
17:22
استخدام نیروی تولید جهت کارخانه فوم بسته بندی
نهار ، شام، هزینه ایاب و ذهاب ، حقوق بالاتر از وزارت کار
1403/08/01
ثریا محمدی
سلام منم واقعانیازدارم ولی هرچه دیوار کاردرمنزل بسته بندی بودامتحان کردم هزینه خواستند همشونم کلاهبرداربودند اگرکسی سراغ داره بدون هزینه باشه ممنون می شوم خبربدیدبه این شماره 0**** 
12:29
سلام دنبال کاردر منزل هستم واقعا احتیاج دارم باوجود بچه کوچیک نمیتونم بیرون کارکنم لطفا اگه سراغ دارین اطلاع بدین0**** 
13:36
نرجس اسلامی
سلام من کاردرمنزل میخوام لطفاخبربدین ممنون
14:27
استخدام و کار در منزل
درامد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی باحق بیمه٫پاداش و مزایا و ع...
1403/08/02
نیلوفر قنبری
سلام من واقعا به کاردر منزل نیاز دارم 
08:02
سلام  من نیاز به کار  دارم میشه کمکم کنید 
17:53
مریم محمدی
سلام  کار در منزل داری 
20:42
نیروی خانم برای کاردرسوهان پزی
سلام نیروی خانم برای بسته بندی سوهان وآخر کار نظافت جزئی ((((تا وقتی آگهی هست نیرو میخواهیم)))) نیروی پاره وقت ۱۲ظهرتا۱۸ عصر حقوق ۳۰۰هزارتومان اتباع فقط با کارت کار معتبر (از اداره کار باید بگیر...
1403/08/12
سلام یک خانم 38نیاز به کار درمنزل دارم مستاجرهستم دیپلم 
16:49
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام یک خانم 38نیاز به کار درمنزل دارم مستاجرهستم دیپلم
19:05
1403/08/19
رویا گلستانی نژاد
سلام کار در منزل میخوام
11:55
نیازمند نیروی کارگاه قنادی
*نیازمند نیروی کارگاه قنادی جهت تولید. و بسته بندی شیرینی بصورت تمام وقت نیروی خانم و اقا حقوق اداره کاری و بیمه مصاحبه حضوری محیط سالم و تمیز محدوده هشت بهشت غربی انتهای ملک شمالی مصاحبه حضور...
غزاله حسنزاده
سلام ببخشید شما کار درمنزل.دارید.یا نه.اگه کار دارید ممنون.میشم ب این شماره باهام تماس بگیرید..09039439580ممنون میشم..اگه خودتونم کاری ندارید.اطرافطون.اگه کسی رو میشناسید ممنون میشم.معرفی کنید
سلام خانم بنده کار مطمئن باضمانت دارم. اگه مایل هستید پیام بدید 9**** راهنمایی کنم
بنده مشغولم الان
12:14
سلام خانم غزاله و بقیه که دنبال کار درمنزل هستید. لطفا پیام دهید 9****  تا راهنمایی کنم. باضمانت بدون مزاحمت 
12:16
1404/04/10
ماندانا خسروی
سلام کار درمنزل دارید لطفاً راهنمایی کنید 
11:12
کار گر ساده
به یک کارگر ساده. با روابط عموی بالا. سن حدودا 20الی 30سال جهت کار در کبابی نیازمندیم ساعت کاری 10صبح الی 10شب همراه با صبحانه و نهار. واسه ظرف شستن. و نظافت و بسته بندی غذا. دانش اموز و محصل ...
1404/04/11
مریم اروجلو
سلام وقتتون بخیر برای کار در منزل بسته بندی مزاحم شدم 
12:54
1404/04/12
فاطمه چوپان
سلام  واقعا کار درمنزل دارید  وارد سایت دیوار شدم برداشته شده البته منظورم آگهی ست
01:06
فاطمه چوپان
بنده برای کار وقت تان راگرفتم
01:07
جذب نیروی خانم و آقا
شرکت امکان چاپ اثباب در زمینه چاپ و بسته بندی به تعدادی نیروی خانم و آقا فوراً نیازمند است. ✨محیط کار سالم با امنیت بالا و بدون تعدیل نیرو✨
شنبه 2 شهریور 1404، ساعت 10:30