علی محمد مهرگان مرغزاری
من به یه خانم تو ایتا پیام دادم سایتشرکتتون رو بران فرستاد و 368 تومن واریز کردم برای شروع و قرار شد زنگ بزنن از طرف شرکت ولی 4 روزه هیچ تماسی دریافت نکردم، تکلیف چیه؟؟
شماره کارتی که واریز کردم به نام شما بود..!
من ھم بہ کارت علیمحمد مھرگان مرغزاری واریز کردم 368 تومن الان تکلیف ما چیہ
آیا منم واریز کنم درسته ؟!
سلام منم به کارت علی محمد مهرگان مرغزاری واریز کردم گوشیشون خاموشه وبلاگشون هم باز نمیشه
سلام منم به همین اسم پول واریز کردم تکلیف چیه؟
من ب خانم تو ایتا پول واریز کردم ب همین اسم و الان5روز خبری نیست و دیگه اصلا خانم تو ایتا جواب پیام نمیده من پول قرض کردم و حالا باید چیکار کنم؟
بله تکلیف چیه.تو این اوضاع اقتصاد بد .این 368برامون خیلی پوله.خدا لعنتتون کنه..
منم همین کاروکردم اصلا جواب نمیدن یعنی کلاهبرداری بود
پول ب حسابش نزنید من ریختم ب حسابشون 368هزار تومن ن جوابمو دادن ن چیزی تازه اکانت شون هم حذف کردن کلاه برادره
انشالله پول کفن شما یشه بحق علی آشغال مردم گول میزنین پول حروم میخوری حرومزاده لاشی پول کفن خانواده ات بشه بحق علی
علی محمد مهرگان مرغزاری
باید به پلیس فتا شکایتوشون کرد خدا میدونه حق چن نفرو خوردن
خدا ازشون نگزره خدا کنه خرج بیمارستان بچه هاشون خانوادشون بشه به حق فاطمه زهرا از من هم کلاهبرداری کردن
سلام منم 368هزار تومن به حساب علی محمد مهرگان مرغزاری وعریز کردم قرار بوده طی 48 ساعت تماس بگیرند الان 4روزه ن پیامی دریافت کردم ن تماسیاللن تکلیفم چیه
این علی محمد مرغزاری یه ادم کلاه بردار بی ناموسه بیشرفه اگه بگیرمش میدم کو***نش بزارن بی نامووووووووسو
سلام منم 380تومان از یکی قرص کردم زدم حساب پارسا هاشمیان بلاکم کرده 2روز هس تکلیف چیه
من هم بنام امیر صادقزاده واریز کردیم والان هم هیچ جوابی نمیدهندخدا ازشون نگذره تویه این وضع بد مارو بدبخت کردن
همین بلا سر منم اومد 368 هزار تومان قرض کرده بیشرفا کلاه برداری کردن
به حق 5 تن پول کفن و دفن عزیزترین کس و کارشون کنن
سلام منم بخاطر کار میخواستم بریزم ولی شک کردم دو دلم نمیدونم بریزم یا نه
سلام من بحساب مهرگان مرغزاری واریز کردم دیگه کار نیومده برام
منم بهشون،پیام دادم ومبلغ 255 تومان به حساب مهرگان مرغزاری زدم وقرار شد طی 48 ساعت تماس بگیرن ولی لان 3روزه هیچ خبری نیست
من توایتا پیام دادم ب یه خانمی گفت 255 تومن واریز کن من واریز کردم الان تکلیف ما چیه ؟؟
سلام از منم خورده بود گرفتم ازش به این خط زنگ بزنید0**** تا راهنمایتون کنم
من ازش گرفتم به این خط زنگ بزنید راهنماییتون کنم 0****
سلام بهم زنگ بزن راهنماییتون کنم 0****
زنگ بزن راهنماییت کنم 0**** از منم خورده بود گرفتم ازش
0****
درسته به پلیس فتا گزارششده بدین همه باهم همکاری کنین تا این علی محمد مهرگان حرومزاده دستگیر بشه
کلاه برداریه،به پلیس فتا گزارشش کنین تا این حرومزاده رو دستگیر کنن
حروم لقمه های آشغال،چطور پول مردمی که به زور نون شبشونو در میارن به راحتی میخورین؟خدا جوابشو نه فقط از شما بلکه از زنو بچت میگیره همه این پولای حرفمو باید خرج بیماریشون بکنی آقای علی محمد مهرگان حرومزاده
اینا کلاه برداران 500 هم من واریز کردم
سلام منم واریز کردم
باسلام وادب من بابت بسته بندی درمنزل واردسایتهاشون شدم خواستن بهم کاربدن گفتن تاواریزنکنی بهت کارنمیدیم اگه بگم چندبارواریزی داشتم نگم بهتره..خداشاهده خیلی ناراحتم نمیدونم دیگه آدم چطوراعتمادکنه...
سلام منم به شماره کارت علی محمدمهرگان مرغزاری پول واریزکردم خبری ازشون نشد کلاهبردار بودن خدالعنتشون کنه
سلام،منم به حساب این نامرد بی انصاف (علی محمد مرغزاری)289 هزارتومان واریز کردم،الهی که خرج بیمارستانش بشه،خدا از سر تقصیراتش نگذره.
من هم به کارن علیمحمد مهرگان مرغداری واریز کردم 368 خدا لعنتش کنه
سلام منم پریروز298واریزکردم تاساعت 4امروزم توی ایتاخانومه آنلاین بودول الان گوشیش خاموشه
سلام شماره تماس اینا خانومه کلاهبرداری کرده +9****
این شماره اون خانومه 0****
منم دیروزازطریق سایت ثبت نام کردم 289تومن واریزکردم ولی الان دیگه توایتاجواب پیام نمیدن به منم گفتن تا48ساعت آینده تماس میگیرن باهاتون ولی تماس نگرفتن
وای منم واریزکردم خاکتوسرم
منم دوازدهم واریز کردم ب پلیس فتا شکایت کردم. پدرشونو در میارم اگه جواب ندن و پولمو عودت نزنن
شماره روحروفی وارد میکنید؟که همش قابل مشاهده باشه
یعنی کلاه برداره چرا ازپارسال تابه الان شکایت نکردین پول پس بگیرین
شماره بزارید باهم هماهنگ کنیم بریم شکایت کنیم
شماره بزار هماهنگ کنیم بریم شکایت کنیم
براهماهنگی شماره بزارید بریم شکایت کنیم زیادبشیم بهتره
ازخودت شماره بزار بریم شکایت کنیم جهت هماهنگی هرچی تعدادبالابهتر به بقیه ایناهم بگو
منم واریز کردم تو ایتا .خداذلیلشون کنه.یعنی کلاه برداری کردن؟پس چرابااین همه پیام بازم جلو کارشون گرفته نمیشه؟
سلام شماره رو دوباره میزارید؟
چی می شد مثل آدم کار کنه هم ما به نون و نوایی برسیم هم خودش پول مردم ومی خوره ولی مال حروم از گلویه هیش کی پایین نمی ره از دماغش می زنه بیرون مال مردم خوردن نداره
نهصد و نود و سه،نهصد و نود و پنج،بیست و دو،هشتاد و دو
سلام منم همین بلابه سرم امده ایا شم عکس یا ادر سی از اون شر کته دارین؟
سلام .دوستان این شخص علی محمد مهرگان مرغزاری کلاهبردار است به بهانه استخدام پول دریافت میکنه بعد ناپدید میشه لطفا هرکسی که ازش کلاهبرداری شده توی دیوار شماره این شخص رو بعنوان کلاهبردار ثبت کنه تا حداقل بقیه پولشون حیف نشه ..این شماره هست 0****
همشون می دونن مردم گرفتارن دنبال در آمد هستن می یان دزدی می کنن همین اتفاق پارسال برای منم افتاد هنوزم داره کار می فرسته خبری نیست خدا ازشون نگذره از گرفتاری مردم سو استفاده می کنن
منم 289 تومن به اسم مهرگان مرغزاری واریز کردم گوشیشون خاموشه نه تماس باهام گرفتن نه باری برام اومد تکلیف چیه؟
سلام من289 تومن به اسم مهرگان مرغزاری واریز کردم وقرار شدباهام تماس بگیرن که دیگه خبری نشد گوشیشون هم خاموشه،کسی نمیدونه چطورگیرشون بیاریم.
منم به حساب شما واریز کردم الان 10روزه جوابی نگرفتم
حرام خورااا
حرام خوراا
سلام چی شد نتیجه ی شکایتت تورو خدا جواب بده من دیشب 289 هزار برای ترازو و...ریختم ولی دیگه جوابمو ندادن بقران این پولو قرض کردم از مامانم
سلام چی شد شکایت کردید
من دیشب 289 هزار ریختم ب حساب این آقا ولی دیگه جوابمو نداد چکار کنم بنظرتون برم شکایت کنم
وایی من تازه واریز کردم الان اسمشو زدم گوگل دیدم کلاه برداره حالا هرچی بهش زنگ میزنم گوشیش نمیگیره ،خدا لعنتشون کنه الاهلی حرومشون باشه خدا ازشون نگذره
سلام شمارتونو بفرستین ممنون میشم
خیر نبینن به حق اباالفضل منم 289واریز کردم
فاطمه هستم به قرآن قرض کردم گفتم کارکنم پول ویزیت بچه ام مریض دربیارم آزمنم خورده دردش بشه
سلام شماره تماس رو لطف میکنید
چیکار میخواهید کنید شکایت ایا
شمارتونو حروفی بزارید ممنون میشم
صفر نه نه سه هشت یک پنج هشت سه شیش صفر
من از تو دیوار تبلیغاتشونو دیدم و تو ایتا بهشون پیام دادم ، کلی توضیح دادن راجب کار بعد گفتن برین تو لینک سایت و مراحل ثبتنام رو انجام بدین ، کلا سایتش خیلی طراحی ضعیفی داشت و بی محتوا بود ، تو سایت اسکم دیور سایتشو زدم دیدم ترافیک سایتش زده ضعیف در صورتی که خودشون گفتن بخاطر ترافیک سایت باز نمیشه ، کلا بهشون شک کردم ، چون همه شرایطش خیلی خوب و کم دردسر بود ، وقتی اسم کسی که باید بهش پول واریز کنیم رو دیدم ، گفتم یه سرچ کنم ببینم چی کارست که نظرات منفی کاربرا رو دیدم ، علیمحمد مهرگان کلاهبرداریه ، لطفا پول واریز نکنین ، بعدش که به اون خانم پیام دادم و گفتم شما کلاهبردارین و من راجبتون تحقیق کردم سریع بدون هیچ حرفی تمام پیاماشو پاک کرد
میشه بمنم بگین اخه پول منم برده از دیوار باشون در ارتباط بودم بعد یه خانمی ویس داد برو ایتا منم رفتم 300تومان ازم بردن
300تومان ازم برن علی محمد مهرگان الهی بی دست پاشه بره زیر هجده چرخ بمیبمیره الهییی
شماره خانمه صف نهصد و پانزده چهارصدو پنج هشتاد و سه یازده الهی عزیزترین کسی که جانت به جانش بسته بمیره بحق پنچ تن
علیمحمد مهرگان پولامو میخوام پسر حرام الهی بچهات بمیرن