دنبال کن

مریم ناصری کار در منزل

بسته بندی

1404/07/21
با سلام من کار در منزل میخام شرایط چطور هست
08:06
5 تایید
تهران
استخدام ارماتوربند
به تعدادی کارگر ساده، نیمه‌ماهر و استادکار ماهر (در زمینه مهار، سیم‌زنی، آرماتوربندی و قالب‌بندی) جهت همکاری در پروژه عمرانی به‌صورت تمام‌وقت نیازمندیم. شرایط کاری: مدت همکاری: حداقل یک سال کار مدا...
Soghra
سلام 
10:21
Soghra
بسته بندی کار در منزل 
Soghra
کار چی
طراحی بسته بندی محصول
در خصوص بسته بندی محصولات غذایی به مانند پنیرپیتزا نیاز به طراحی برای بسته بندی محصول داریم
سلام خسته نباشید همکاران عزیز کار در منزل می‌خوام از ساعت صبح ساعت 8 تا 15 بیکارم
10:55
1 تایید
1404/07/22
امیرعلی هاشمی نسب
سلام من کار درمنزل برای پسرم می‌خوام بیزحمت شرایطشو بگین ممنون 
13:07
1404/07/29
ترانه خضری
تو همین روبیکا من یک خانمی با گواهی کسب مریم ناصری ازم کلاهبرداری کرد البته پول و من به حساب دردانه بوستان ازاد ریختم خیر نبینی 🤲
09:37
1 پاسخ
2 تایید
فروشگاه بوش صالح آباد | Bocsh Salehabad
استخدام کارگر بسته بندی (خانم)
کارگر بسته‌بندی خانم (حضوری ) شرح وظایف بسته‌بندی محصولات لوازم آشپزخانه بر اساس استاندارد مجموعه آماده‌سازی سفارش‌ها برای ارسال رعایت دقت در بسته‌بندی جهت جلوگیری از آسیب کالا نظافت و نظم محیط کارگا...
ترانه خضری
شما دزد هستید
10:01
1 تایید
ملازهی م
اره منم به بوستان ازاد زدم خدا بزنه به کمرش انشالله این پولا رو باخیاطی دراوردماون دنیا هم رو می‌بینیم 
10:47
3 تایید
1404/07/30
النا فرهمند
ترانه خضری
تو همین روبیکا من یک خانمی با گواهی کسب مریم ناصری ازم کلاهبرداری کرد البته پول و من به حساب دردانه بوستان ازاد ریختم خیر نبینی 🤲
چقد زدین
16:57
2 تایید
گوهربافان | Goharbafan
استخدام کارگر ساده (اصفهان)
داشتن سابقه یا مهارت در زمینه های زیر باعث افزایش اولویت استخدام خواهد گردید: -اپراتوری تولید -برشکاری پارچه -خیاطی و دوزندگی -تعمیرچرخ خیاطی -آشپزی مزایا: -امکان دریافت حقوق و مزایا بالاتر از مصوب اد...
1404/08/08
مژگان نجاتی
سلام تو روبیکا زده بودن به اسم و مجوز شما کار در منزل منم پول زدم براش که بیاره در خونه بعد گفت دو باره بزن برا بیمه که کارا بفرستم در خونتون .ولی متاسفانه کلاه برداری بود
08:34
2 تایید
1404/08/20
خدا جوابتون بده من 500 هزار تومان پول به دردانه بوستان آزاد پول واریز کردم که برام کار بفرست خرج بیمارستان عزیزش کنه من پول خرجی دخترم دادم خدا بزنه کمرش خرج بیمارستان عزیزش کنه ایشالا 
09:19
1 تایید
کاردرمننرل بسته بندی ماهشهر 
13:55
طراحی و آماده‌سازی لیبل برای چاپ
برای ثبت یک عدد لیبل جهت چاپ . فایل و طرح را دارم.
1404/09/18
ریحانه محمدی
سلام بچه ها منم دردانه بوستان آزاد دیدم خانم ناصری عزیز با اسم ‌مجوز شما دارن کلاهبرداری میکنن چرا کاری نمیکنید در روبیکا
14:33
2 پاسخ
2 تایید
ام‌البنین کردیان
سلام‌من‌کار‌منزل‌می‌خوام‌میشه‌‌راهنمایی‌کنین.چیجوری‌هستش
18:06
1404/09/25
فاطمه
ریحانه محمدی
سلام بچه ها منم دردانه بوستان آزاد دیدم خانم ناصری عزیز با اسم ‌مجوز شما دارن کلاهبرداری میکنن چرا کاری نمیکنید در روبیکا
سلام منم دیدم حالا خانم ناصری واقعا کار بسته بندی انجام میدن
20:20
2 پاسخ
طراحی دو لیبل ویک برگه
طراحی ۳ فایل گرافیکی شامل ۲ لیبل چاپی و ۱ برگه تشکر به صورت فایل لایه باز به یک طراح گرافیک خلاق و حرفه ای نیاز داریم برای طراحی ۳ فایل گرافیکی شامل دو لیبل چاپی و یک برگه تشکر از مشتری تمامی فایل ها...
1404/09/26
پروه
ریحانه محمدی
واقعا شرکت بسته بندیشون کلاهبرادریه ؟؟
19:12
پروه
فاطمه
واقعا کلاهبردارن آخه من195 ریختم بعد گفت 300دیگه بریز 
19:13
1 تایید
پروه
فاطمه
از کجا میشه استعلام گرفت؟
19:17
بسته بندی
فوری به چند نفر خانم جهت بسته بندی در کارگاه سن از (۲۵الی۳۵) ساعت کاری ۸ الی ۱۶ در محدوده باغمعروف نیازمندیم
1404/09/27
سلام عرض ادب خانم لیلا قرای هستم کار در منزل 
08:19
3813
08:19
1404/10/01
نرگس رستمی
ببخشید شما مریم ناصری واقعی هستید ؟؟؟
20:23
بسته بندی
به 2تا نیرو خانوم بابت بسته بندی نیاز داریم واسه توضیحات بیشتر تو قسمت چت پیام بذارین
1404/10/02
این خانم اگه خانم ناصری واقعیه بایدنزاره امثال ماهاگول تقلب عده ای دیگه بخوریم خدانگذره ازشون پانصدهزاربرای ماهاخیلی پوله
07:42
1 تایید
مانی ناصری
سلام خسته نباشید کار درمنزل نیاز دارم میشه کمکم کنید
15:10
مانی ناصری
؟
15:12
نوید درمان پارس | Navid Darman Pars
استخدام مسئول بسته بندی و ارسال کالا (آقا)
شرکت در زمینه تامین و سرویس و پشتیبانی جراحی های ارتوپدی فعالیت دارد و به دنبال یک همکار دقیق،منظم و مسوولیت پذیر میباشد شرح وظایف آماده سازی ست ها و وسایل جراحی بر اساس نوع و برنامه عمل تحویل ...
1404/10/03
زینب ساری
مریم ناصری یا دردانه بوستان آزاد دروغگو خیر نبینی الهی 
پولی ک واریز کردمو خرج بیماری کنی فقط 
16:16
پنج‌شنبه 5 دی 1404، ساعت 21:21