دنبال کن

مریم ناصری کار در منزل

بسته بندی

1404/07/21
با سلام من کار در منزل میخام شرایط چطور هست
08:06
1 تایید
تولید و تحقیقات ری نان سهامی خاص (پنل3)
کارگر ساده
کارخانه تولید و تحقیقات ری نان معتبر در شهرری برای تکمیل کادر خود از آقایان عزیز (ماهر) جویای کار دعوت به همکاری می نماید: 1- شرایط احراز: منظم و مسئولیت پذیر – دارای روحیه تیمی فعال و کوشا – توانایی ...
Soghra
سلام 
10:21
Soghra
بسته بندی کار در منزل 
Soghra
کار چی
طراحی بگ (ساک دستی) در حوزه ساخت قطعات نفت گاز
یک طرح برای بگ شرکتی میخوام شرکتی که در حوزه ساخت قطعات نفت گاز و پتروشیمی فعال هست میخوام در عین سادگی جذاب باشه
سلام خسته نباشید همکاران عزیز کار در منزل می‌خوام از ساعت صبح ساعت 8 تا 15 بیکارم
10:55
1404/07/22
امیرعلی هاشمی نسب
سلام من کار درمنزل برای پسرم می‌خوام بیزحمت شرایطشو بگین ممنون 
13:07
1404/07/29
ترانه خضری
تو همین روبیکا من یک خانمی با گواهی کسب مریم ناصری ازم کلاهبرداری کرد البته پول و من به حساب دردانه بوستان ازاد ریختم خیر نبینی 🤲
09:37
1 پاسخ
2 تایید
طراحی روی بسته بندی قهوه
سلام و عرض ادب میخاستم روی بسته بندی پاکت ایستاده (پوچ باکس) قهوه ی طرح با لوگوی شرکت و اطلاعات تماس و ی طرح مشتری پسند زحمت بکشید سپاسگزارم
ترانه خضری
شما دزد هستید
10:01
ملازهی م
اره منم به بوستان ازاد زدم خدا بزنه به کمرش انشالله این پولا رو باخیاطی دراوردماون دنیا هم رو می‌بینیم 
10:47
2 تایید
1404/07/30
النا فرهمند
ترانه خضری
تو همین روبیکا من یک خانمی با گواهی کسب مریم ناصری ازم کلاهبرداری کرد البته پول و من به حساب دردانه بوستان ازاد ریختم خیر نبینی 🤲
چقد زدین
16:57
1 تایید
شرکت صادرات زعفران و خشکبار FarjamiNuts
سلام وقت بخیر، من صاحب برند FarjamiNuts هستم که در زمینه صادرات زعفران و خشکبار لوکس فعالیت دارد. در حال حاضر برای سفر کاری‌ام به قزاقستان و تاجیکستان نیاز به مجموعه طراحی کامل دارم. موارد مورد نیاز: ...
1404/08/08
مژگان نجاتی
سلام تو روبیکا زده بودن به اسم و مجوز شما کار در منزل منم پول زدم براش که بیاره در خونه بعد گفت دو باره بزن برا بیمه که کارا بفرستم در خونتون .ولی متاسفانه کلاه برداری بود
08:34
1404/08/20
خدا جوابتون بده من 500 هزار تومان پول به دردانه بوستان آزاد پول واریز کردم که برام کار بفرست خرج بیمارستان عزیزش کنه من پول خرجی دخترم دادم خدا بزنه کمرش خرج بیمارستان عزیزش کنه ایشالا 
09:19
کاردرمننرل بسته بندی ماهشهر 
13:55
Cinnagen
بسته بندی
انجام صحیح و دقیق رویه کاری انجام بسته بندی ثانویه کلیه محصولات نهایی تولید شده با رعایت اجرای دقیق الزامات، استانداردها و قوانین. شرح وظایف: دریافت ملزومات و دارو از انبار چاپ اطلاعات بر روی جعبه ها...
جمعه 24 آبان 1404، ساعت 17:55