دنبال کن

خانم دردانه بوستان آزاد

بسته بندی

1404/09/14
بهمن دادور
 پولمو‌گرفت.  هیچ کاری نکرد
16:17
1 پاسخ
3 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی گز و پولکی نیاز مندیم
1404/09/25
فاطمه
الهی خیر نبینه
20:23
1 تایید
1404/10/02
علی اصلانی
سلام خانوم دردانه بوستان آزاد کاهبرداره از من 500هزا. گرفتن دیگه جواب پیامم رو هم نمیدن
11:12
1 تایید
1404/10/03
زینب ساری
پول منم گرفت دیگه هیچ جوابی نداد
15:28
1 تایید
دیزان پکیجینگ ظرف زعفران و طراحی لوگو
شیشه مربای هفتاد میل با در فلزی gold رنگ میخوام هم لوگوم هم هم استیکر روی شیشه برای پکیجینگ قرمز لاکی و طلایی باشه علاوه بر ان دیزان روی شیشه ترکیبی از کاشی کاری ایرانی یا طرح و نقش های گلیم ها یا هر ...
1404/10/05
میشه ازش شکایت کرد؟
17:52
1404/10/07
زهرا جمالیان
سلام خوبی 
18:37
زهرا جمالیان
من پیام رسان  بله پیام دادم و ثبت کردم. خانم جمالیان جواب گو نیستین
18:37
صافولا | Savola Behshahr Company (SBC)
مدیر پروژه بسته بندی نوآوری | Innovation Packaging Project Manager
شرح شغل: • جریان کاری بسته بندی سرب برای پروژه های npd/epd/ve. • مشخصات بسته بندی و الزامات عملکرد فنی را تعریف کنید. • آزمایشات آزمایشگاهی و کارخانه را هدایت کنید و از آمادگی فنی اطمینان حاصل کنید. •...
زهرا جمالیان
من 190 زدم
18:45
1404/10/08
زهرا جمالیان
چرا جواب نمیدین تو پیام رسان بله جواب بدین 
09:41
زهرا جمالیان
جواب بدین خانم بوستانی من پولم ریختم
09:42
نامي نيک نهاد (سه نان) | Nami Nik Nahad (Cenan Bakery)
معاونت تولید | Vice President of Production
مدیریت فرایند:برنامه ریزی کلان، زمان بندی شیفت ها و نظارت بر حسن اجرای تولید روزانه مطابق با برنامه جامع شرکت بهره وری و بهینه سازی: شناسایی گلوگاه های تولید،اجرای پروژه های بهبود مستمر و کاهش هزینه ه...
عزیزم کلاهبرداری هست دیگه که جواب نمیدن اگه پول واریز کردید 
12:31
1 تایید
امیر خدابخشی
به این حساب پول واریز نکنید کلاهبردار به بهانه بیمه کالا پول میخواد به کی گفته 500 هزار به یکی دیگه 180 و 190 و کلا بردار 
13:29
زهرا اللهوردی
زهرا الله وردیلو سلام خانم بوستان آزاد برای شروع به کار ازمن 490تومن گرفت توپیام گفت ثبت نام شما در سیستم  تاریخ 1404,9,29ثبت شد الان پیام میدم جواب نمیدن آیا کلاهبردار بودن
17:10
لقمان
دنبال کار بسته بندی هستم
دنبال کار بسته بندی یا سبزی پاکردن هستم اگه کسی وسایل خودش بیار براش آشپزی میکنم تو خونه
زهرا اللهوردی
من ک باور نمیکنم کلاهبردار باشه اگه بود که عکس شو تو پرفایل یا جواز کسب نمیزاشت جریان چی هست
17:15
1 پاسخ
زهرا اللهوردی
ولی جواب نمیدن 
17:16
زهرا اللهوردی
اگر کلاب داری هست خدا لعنتشون کنه از من 490 تومن ازم تو این بی پولی ازم گرفتن خدازتون نگذره 
17:20
استخدام نیرو تولیدی و استا کار نبات
شهرک برق و الکترونیک خمینی شهر پشت دانشگاه ازاد در تولید نبات یک نفر اقا مسلط به پخت نبات بصورت صنعتی با بویلر روغن (با حقوق بالاتر ) 1. ساعت کار /8صبح الی5:30 سرویس از خمینی شهردارد. بیمه دارد. ...
1404/10/10
سلام اینا کلاه بردارن از منه بیچاره 480 گرفت دیگه جواب نمیده خانم دردانه بوستان آزاد الهی نتونه بخوره بحق حضرت زهرا 
10:30
1 تایید
شادی صادقی
متاسفانه ما هم براش 480 ریختیم ولی نه جوابی میدن نه سین می‌کنند پیام رو کلاه بردارن تو‌رو خدا گول اینا رو نخورید 
14:55
1 پاسخ
2 تایید
این دردانه بوستان آزاد و مریم ناصری هر دو کلاه بردارن من 480 براش ریختم یکم دی،همین که پول و گرفتن دیگه جواب ندادلطفا گول نخورید
15:06
1 تایید
ویژه بانوان
✅✅شروع شد...✅✅ کار در منزل ویژه بانوان ❌❌توجه توجه توجه ❌❌ ویژه بانوان به تعداد محدودی بانوی متعهد که دنبال این هستن که در منزل و در فضای مجازی به درآمد برسن و مستقل بشن نیازمندی...
هادی احمدزاده
انشالله پول که ازمن‌گرفتید پول دوادکتر‌عزیز ترین کست بشه انشالله خیرنبینی دردانه بوستان ازاد 
15:58
1404/10/13
یگانه رستمی
زهرا اللهوردی
من ک باور نمیکنم کلاهبردار باشه اگه بود که عکس شو تو پرفایل یا جواز کسب نمیزاشت جریان چی هست
برو توی روبیکا سرچ کن کار در منزل هر کانالی رو باز میکنی همون جواز کسب و توی کانال گذاشته از منم پول گرفتو جواب نداد خدا ازشون نگذره
14:29
تهمینه علایی
از منم پول گرفت
21:01
استخدام همکار خانوم
به یک همکار خانوم مسولیت پذیر و علاقه مند به کار با چوب جهت کار در تولیدی ظروف چوبی نیازمنیدم بنده آقا هستم تنها کار میکنم اینجا هم واحد تولیدی هم آموزشگاه ساعت کار ۹ صبح الی ۷ عصر تعطیلات رسمی تعطی...
1404/10/18
مریم صفدری
خانم دردانه بوستان آزاد با خانم مریم ناصری از منم 480 تومن گرفتن ولی دیگه ن جواب میدن ن کالای فرستادن . 
خدا ازشون نگذره تو این وضعیت بی پولی اینجوری کلاه برداری میکنن خدا لعنت شون کنه الهی خیر و خوشی نبینن
07:19
1 تایید
مریم صفدری
شادی صادقی
متاسفانه ما هم براش 480 ریختیم ولی نه جوابی میدن نه سین می‌کنند پیام رو کلاه بردارن تو‌رو خدا گول اینا رو نخورید
شما کی ثبت سفارش انجام دادید و چند روز گذشته؟ 
برای من با امروز میشه 7 روز ک گذشته 
07:21
1404/10/26
Panah N
سلام منم 480ریختم یعنی واقعا کلاه بردارن😢
07:28
1 پاسخ
استخدام کارگر ساده
بسته بندی گوشت کار راحت و سبک ✅️حقوق و مزایا ✅️پک های هدیه و ارزاق ✅️صبحانه ،ناهار،میان وعده ✅بیمه دارای اضافه کاری حقوق دو میلیون بالاتر از وزارت کار ✅️✅️✅️✅️✅️ ✅ترجیحا آقا✅
1404/10/29
💔💔💔باورم نمیشه تازه پول قرض گرفتمواریز کردم واویلا خاک به سرم تترو خدا نگین کلاهبردار😭
15:49
الهام سواری
الهی درد بی درمون بگیره اخه چه خاکی تو سرمکنم الان پول شیر خشک بچمو دادم ممیرم خدای من😭😭😭😭💔
19:12
الهام سواری
Panah N
سلام منم 480ریختم یعنی واقعا کلاه بردارن😢
اره خاک برسم پول شیر خشک بچمو بهش دادنم گفتم شاید خدا در برکت ورزق روم باز کنه خاک برسرم 😭💔
19:48
کارگر ساده شرکت قطعات خودرو حراست/خوابگاه/غذا
آغاز پذیرش نیرو در شرکت قطعات خودرو تامین کننده قطعات شرکت های معتبر جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه قطعات خودرو جهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،راننده پایه ۱و۲،حراست،،ویزیتور،،ا...
1404/10/30
زهرا آشنا
سلام من کاربسته بندی درمنزل به طریق قانونیش میخوام چون کلاهبرداری هم داریم که پول دستگاه وبیمه وسایل وباربری رومیگیرن بمبلغ 5میلیون تا7میلیون ودیگه جواب نمیدهن
08:43
زهرا آشنا
البته واسه استان البرز ومن توشهرجدید هشتگردهستم وساوجبلاغ
08:43
مطهره ادریس نژاد
من دنبال کار درمنزل خودم هستم تا الان بیش از ده میلیون ضرر کردم و کاری برام ارسال نشده مستأجرم وضع مالی خوبی نداریم به شدت نیازمند کار هستم 
16:09
کار در منزل
یه فرصت ویژه برای کسایی که میخان داخل خونه کسب درآمد داشته باشن جذب تعداد محدود آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در م...
خدالعنت کنه دردانه بوستان آزاد خدااز نگذره الهی در بی درمون بگیره من پول قرض کردم ریختم 490 به امیدکارخدالعنتشون کنه کلاهبردارا
19:43
1 تایید
1404/11/01
بهمن دادور
پولمو‌گرفت. هیچ کاری نکرد
من هنوز واریز نکردم گفته 180 بریز یعنی کلاهبرداری ه؟؟؟؟
09:29
یعنی کلاهبرداری به منگفته  180 بریزم 
09:30
نیروی ساده در کارخانه موتور سیکلت با جای خواب وغذا
به تعدادی کارگر ساده و ماهر جهت کار در کارخانه قطعات ریز موتور سیکلت ر قسمت بسته بندی،پرس ،پشت دستگاه و ...نیازمندیم ✅️ ۸ساعت کار میباشد ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از روز اول ✅️دارد(بیمه بازنشس...
1404/11/03
خدا ازشون نگذره من دوروز پیش واریز کردم بخدا تو این بی پولی چرا این کارا رو میکنن من درست جواز کسب شو ندیده بودم امروز نگاه کردم کد ملی که زده کلا اشتباه زده یازده تا زده حتا امضا و مهرم نداره ایشالله خرج دفن و کفنشون بشه😭😭😭🥺🥺
20:13
1404/11/04
علی راشدی
خدا جوابشون و بده ما اعتماد کردیم برای درامدزایی من از گلوی بچه هام زدم تو این وضع گرونی بیکاری با سه تا بچه که مدرسه میرن منم ازوقتی واریز کردم هرچی پیام میدم جواب نمیده من که حلالش نمیکنم خدا هم ازش نگذره 
18:36
1404/11/08
مهین زیرک
دردانه بوستان آزاد یه کلاهبردار حرفه ای هستش
ایشالا دکترا جوابش کنن 
09:14
بسته بندی خانگی عیدانه
مجموعه موبتکس جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی لوازم  جانبی موبایل در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین ای...
 ازمنم‌500‌گرفتن‌دیگه‌جواب‌‌ندادن‌‌بیاین‌ب‌پلیس‌فتاگزارش‌کنیم‌حداقل‌سر‌آدمای‌بیشتری‌کلاه‌نزارن
16:43
1 تایید
1404/11/13
سامیار سعیدی
اگه خدای باشه حق منو بچهامو ازت میگیره بچه‌ها م کفش ندارن بپوشن گفتم کارکنم ازشرمندگیشون درام لعنت بهتون بیاد ایشاللا سرت بیاد 
09:15
1404/11/14
فاطمه شریفی
وای یعنی چیزی نمیارن خوردن پولا بدبخت شدم شوهرم منا میکشه خدا ازشون نگذره
06:53
پذیرش کارگرساده/جای خواب/غذا/(تجهیزات پزشکی و دارو
استخدام کارگر ساده (اپراتور دستگاه ) به صورت فوری نیازمند تعداد ۶۰نفر نیروی آقا ✨استخدام از روز اول و بدون معطلی✨ ✔️کارخانه معتبر و دولتی دارو و تجهیزات پزشکی در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ...
دوشنبه 28 بهمن 1404، ساعت 21:34