دنبال کن

خانم دردانه بوستان آزاد

بسته بندی

1404/09/14
بهمن دادور
 پولمو‌گرفت.  هیچ کاری نکرد
16:17
1 پاسخ
3 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
1404/09/25
فاطمه
الهی خیر نبینه
20:23
1404/10/02
علی اصلانی
سلام خانوم دردانه بوستان آزاد کاهبرداره از من 500هزا. گرفتن دیگه جواب پیامم رو هم نمیدن
11:12
1404/10/03
زینب ساری
پول منم گرفت دیگه هیچ جوابی نداد
15:28
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
1404/10/05
میشه ازش شکایت کرد؟
17:52
1404/10/07
زهرا جمالیان
سلام خوبی 
18:37
زهرا جمالیان
من پیام رسان  بله پیام دادم و ثبت کردم. خانم جمالیان جواب گو نیستین
18:37
بسته بندی
سلام نیروی خانم زرنگ جهت کار بسته بندی از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در کارگاه روزی ۶۰۰ کار می کنید مجرد باشه بدون حاشیه سن از ۱۸ الی ۳۰ # اتباع غیر مجاز کار داده نمی شود # #نیروی ضعیف و ‌..‌‌......
زهرا جمالیان
من 190 زدم
18:45
1404/10/08
زهرا جمالیان
چرا جواب نمیدین تو پیام رسان بله جواب بدین 
09:41
زهرا جمالیان
جواب بدین خانم بوستانی من پولم ریختم
09:42
طراحی لیبل و اصلاحات
سلام این عکس توسط هوش مصنوعی طراحی شده .( یک لیبل برای پک های قهوه هست که روی جعبه چسبانده میشود ) میخواهم در سایز 8*8 باز طراحی بشه . لوگوی خودم جای لوگو بالا قرار بگیره. بجای mr.caffee حرف mrcaffee...
عزیزم کلاهبرداری هست دیگه که جواب نمیدن اگه پول واریز کردید 
12:31
1 تایید
امیر خدابخشی
به این حساب پول واریز نکنید کلاهبردار به بهانه بیمه کالا پول میخواد به کی گفته 500 هزار به یکی دیگه 180 و 190 و کلا بردار 
13:29
زهرا اللهوردی
زهرا الله وردیلو سلام خانم بوستان آزاد برای شروع به کار ازمن 490تومن گرفت توپیام گفت ثبت نام شما در سیستم  تاریخ 1404,9,29ثبت شد الان پیام میدم جواب نمیدن آیا کلاهبردار بودن
17:10
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دورکاری فعال است حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان خانم و اقا مورد پذیرش
زهرا اللهوردی
من ک باور نمیکنم کلاهبردار باشه اگه بود که عکس شو تو پرفایل یا جواز کسب نمیزاشت جریان چی هست
17:15
1 پاسخ
زهرا اللهوردی
ولی جواب نمیدن 
17:16
زهرا اللهوردی
اگر کلاب داری هست خدا لعنتشون کنه از من 490 تومن ازم تو این بی پولی ازم گرفتن خدازتون نگذره 
17:20
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه آیی از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری فعال است حقوق ماهی ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات آقا و خانم مورد پذیرش
1404/10/10
سلام اینا کلاه بردارن از منه بیچاره 480 گرفت دیگه جواب نمیده خانم دردانه بوستان آزاد الهی نتونه بخوره بحق حضرت زهرا 
10:30
1 تایید
شادی صادقی
متاسفانه ما هم براش 480 ریختیم ولی نه جوابی میدن نه سین می‌کنند پیام رو کلاه بردارن تو‌رو خدا گول اینا رو نخورید 
14:55
1 پاسخ
2 تایید
این دردانه بوستان آزاد و مریم ناصری هر دو کلاه بردارن من 480 براش ریختم یکم دی،همین که پول و گرفتن دیگه جواب ندادلطفا گول نخورید
15:06
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
هادی احمدزاده
انشالله پول که ازمن‌گرفتید پول دوادکتر‌عزیز ترین کست بشه انشالله خیرنبینی دردانه بوستان ازاد 
15:58
1404/10/13
یگانه رستمی
زهرا اللهوردی
من ک باور نمیکنم کلاهبردار باشه اگه بود که عکس شو تو پرفایل یا جواز کسب نمیزاشت جریان چی هست
برو توی روبیکا سرچ کن کار در منزل هر کانالی رو باز میکنی همون جواز کسب و توی کانال گذاشته از منم پول گرفتو جواب نداد خدا ازشون نگذره
14:29
تهمینه علایی
از منم پول گرفت
21:01
بسته بندی
به تعدادی نیرو بسته بندی خانم و اقا نیاز مندیم شرایط کاری: ساعت کاری ۷تا ۱۹ صبحانه/نهار/میان وعده سرویس رفت و برگشت بیمه تامین اجتماعی
1404/10/18
مریم صفدری
خانم دردانه بوستان آزاد با خانم مریم ناصری از منم 480 تومن گرفتن ولی دیگه ن جواب میدن ن کالای فرستادن . 
خدا ازشون نگذره تو این وضعیت بی پولی اینجوری کلاه برداری میکنن خدا لعنت شون کنه الهی خیر و خوشی نبینن
07:19
1 تایید
مریم صفدری
شادی صادقی
متاسفانه ما هم براش 480 ریختیم ولی نه جوابی میدن نه سین می‌کنند پیام رو کلاه بردارن تو‌رو خدا گول اینا رو نخورید
شما کی ثبت سفارش انجام دادید و چند روز گذشته؟ 
برای من با امروز میشه 7 روز ک گذشته 
07:21
1404/10/26
Panah N
سلام منم 480ریختم یعنی واقعا کلاه بردارن😢
07:28
1 پاسخ
طراحی بسته بندی کارتنی صبحانه بیرون بر
شرح پروژه: نیاز به طراحی یک بسته‌بندی کارتنی مخصوص صبحانه بیرون‌بَر داریم. ظرف صبحانه داخل کارتن قرار می‌گیرد (کارتن در تماس مستقیم با غذا نیست). انتظارات ما: طراحی کاربردی و مقاوم برای حمل طراح...
1404/10/29
💔💔💔باورم نمیشه تازه پول قرض گرفتمواریز کردم واویلا خاک به سرم تترو خدا نگین کلاهبردار😭
15:49
الهام سواری
الهی درد بی درمون بگیره اخه چه خاکی تو سرمکنم الان پول شیر خشک بچمو دادم ممیرم خدای من😭😭😭😭💔
19:12
الهام سواری
Panah N
سلام منم 480ریختم یعنی واقعا کلاه بردارن😢
اره خاک برسم پول شیر خشک بچمو بهش دادنم گفتم شاید خدا در برکت ورزق روم باز کنه خاک برسرم 😭💔
19:48
ziba
نیازمند کار در منزل هستم
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی و این جور کار ها باشه مزاحمت =»پیگیری لطفاً پیام بدین تماس پاسخگو نیستم 0937XXX5091(نمایش کامل)
1404/10/30
زهرا آشنا
سلام من کاربسته بندی درمنزل به طریق قانونیش میخوام چون کلاهبرداری هم داریم که پول دستگاه وبیمه وسایل وباربری رومیگیرن بمبلغ 5میلیون تا7میلیون ودیگه جواب نمیدهن
08:43
زهرا آشنا
البته واسه استان البرز ومن توشهرجدید هشتگردهستم وساوجبلاغ
08:43
مطهره ادریس نژاد
من دنبال کار درمنزل خودم هستم تا الان بیش از ده میلیون ضرر کردم و کاری برام ارسال نشده مستأجرم وضع مالی خوبی نداریم به شدت نیازمند کار هستم 
16:09
کارگر پاره وقت حوالی پیروزی
✅️شرایط استخدام: ✅️کارگر ساده آقا ۱۸ الی ۲۵ سال ✅️ساعت کاری هرروز صبح از ساعت ۹ الی ۱۴ ✅️حقوق بین ۸ الی ۱۰ تومان بستگی به کارایی شما دارد ( بیمه ندارد) ✅️محل کار تهران میدان شکوفه حوالی پیروزی ✅️فعالی...
خدالعنت کنه دردانه بوستان آزاد خدااز نگذره الهی در بی درمون بگیره من پول قرض کردم ریختم 490 به امیدکارخدالعنتشون کنه کلاهبردارا
19:43
1 تایید
1404/11/01
بهمن دادور
پولمو‌گرفت. هیچ کاری نکرد
من هنوز واریز نکردم گفته 180 بریز یعنی کلاهبرداری ه؟؟؟؟
09:29
یعنی کلاهبرداری به منگفته  180 بریزم 
09:30
کبابی ورستوران باباحاجی
باسلام رستوران وچلو کبابی باباحاجی جهت تکمیل کادر خود از افراد منظم و خوش برخورد در موقعیت های زیر دعوت به همکاری می‌نماید. موقعیت های مورد نیاز : یک نفر خانم جهت (صندوق داری )با ظاهری آراسته و رو...
1404/11/03
خدا ازشون نگذره من دوروز پیش واریز کردم بخدا تو این بی پولی چرا این کارا رو میکنن من درست جواز کسب شو ندیده بودم امروز نگاه کردم کد ملی که زده کلا اشتباه زده یازده تا زده حتا امضا و مهرم نداره ایشالله خرج دفن و کفنشون بشه😭😭😭🥺🥺
20:13
1404/11/04
علی راشدی
خدا جوابشون و بده ما اعتماد کردیم برای درامدزایی من از گلوی بچه هام زدم تو این وضع گرونی بیکاری با سه تا بچه که مدرسه میرن منم ازوقتی واریز کردم هرچی پیام میدم جواب نمیده من که حلالش نمیکنم خدا هم ازش نگذره 
18:36
سه‌شنبه 8 بهمن 1404، ساعت 04:10