دنبال کن

شماره تلفن شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل

کارگر ساده

1403/11/12
سمانه جانسوز
سلام من کار در منزل میخوام 
17:54
6 پاسخ
20 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
محمد صمدی
سمانه جانسوز
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:57
1 تایید
1404/06/29
مرضیه کمالی
کار در منزل میخوام مثل بسته بندی
10:29
6 تایید
من کاربسته بندی درمنزل می خوام کسی سراغ نداره
13:53
3 تایید
گل گیفت
استخدام نیروی خدماتی
در گل‌گیفت، تمیزی فقط نظافت نیست؛ بخشی از تجربه‌ایه که به آدم‌ها هدیه می‌دیم. برای همین به دنبال همکاری هستیم که منظم، مسئولیت‌پذیر و قابل اعتماد باشه. شرح وظایف: انجام امور نظافت و بهداشت محیط کار ...
قیده بوعذار
سلام خدمت شما من به این کار احتیاج دارم 
16:00
1 پاسخ
کار درمنزل میخواهم
21:05
1 تایید
سلام وقت بخیر من کار در منزل مبخوام،بسته بندی باشه
21:07
1 تایید
کارگر ساده
به کارگر ساده جوان آقا جهت کار در بافندگی نیازمندیم ترجیحا محدوده همت اباد و رسالت
1404/06/30
علیرضا غزی
کاردرمنزل 
01:11
1 پاسخ
1 تایید
سید مهدی هورانی
سلام من کار در منزل میخوام هورانی 0**** 
01:45
1 پاسخ
01:57
کارگر ساده
به تعدادی نیروی خانم و آقا نیازمندیم ساعت کاری ۷ الی ۱۶ مابقی اضافه کار بیمه از روز اول سرویس از درختی، حصارک، کمالشهر، پیشاهنگی، خرمدشت آدرس: کرج کمالشهر دهکده صنعتی هلجرد بن بست دوم شرقی پلاک ۵ ساعت...
طاهره علیزاده
سلام من کار درمنزل می خواهم 
02:26
سکینه آرزومند ارزومند
کار در منزل می خوام
02:32
احمد حسینی
03:36
کارگر ساده
مجموعه تشک رویال باف نیازمند کارگر ساده زیر کار زن و وسط کار هستیم
رضوان دهقانی
سلام من کار در منزل میخوام شیراز هستم خودم سرپرستم
03:48
1 تایید
سلام برلی کاربسته بندی مزاحمتون شدم
رضوان دهقانی
کاردرمنزل میخوام واقعا به این کار لازم دارم خودم سرپرست سه تا بچه هستم
کارگر ساده
استخدام کارگر ساده | پیک مسیر کوتاه | دیزی‌سرا توضیحات: به یک کارگر ساده فعال و متعهد جهت همکاری در دیزی‌سرای حبیب نیازمندیم. شرح کار: – نظافت مجموعه – پیک در مسیر کوتاه ساعت کاری: ۷:۳۰ صبح تا پایا...
رضوان دهقانی
شیراز هستم
03:49
علی خدایی
سلام ممکنه برای من کار درمنزل معرفی کنید وقتم آزاده درمنزل
03:51
زهرا عبداللهی
سلام خوب هستین انشالله ببخشید من کار در منزل میخوام
03:55
کارگر ساده
۲ نفر کارگر ساده جهت کار در فروشگاه مواد غذایی نیازمندیم ساعت کاری ۸ صبح ۹:۳۰ شب جمعه ها ۹:۳۰ تا ۳ عصر ۱ ساعت استراحت در روز ۱ روز مرخصی در ماه حقوق ۳۰/۰۰۰/۰۰۰تومان
باسلام ودرود من از شهرستان خوزستان اهواز کار در منزل میخام  0**** 
04:01
فاطمه پورسلمان
من کاردرمنزل بسته بندی میخوام
04:52
1 تایید
زهرا عباسی
سلام وقت بخیر اگر کار در منزل باشه من شدیداً بهش احتیاج دارم
05:09
2 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده
به یک نفر کارگر ساده جهت انجام امور رستوران نیازمندیم کاملا سالم متعهد جای خواب شام و ناهار هست صبحانه با خودتونه حقوق ماهیانه ۱۴ تومان 13 الی ۲ بامداد
سید مهدی هورانی
سلام من کار در منزل میخوام هورانی 0****
دستم خالی بازنشته ام احتیاج مبرم به کار دارم در منزل کمکم کنید
05:22
سلام.  من. کار  در. منزل. مخواهم
05:31
1 تایید
نیاز. دارم.  به. این.  کار 
05:32
کارگر ساده
به یک نیروی جوان پرانرژی جهت وسط کاری در تولیدی البسه نیازمندیم
فاطمه رحیمی
سلام کار در منزل در خدمت هسم 
05:38
1 تایید
سیدمحمدلطیف افسری سکندری
سلام کار بسته بندی در منزل نیاز دارم 
05:38
تهران حکیمیه کار در منزل میخوام
05:47
کارگر ساده
* استخدام فوری در مجموعه معتبر باغ رستوران آبی * ️ کارگر آقا درآمد ماهانه ۲۵ میلیون تومان ️* شرایط کاری * ●ساعت کار از ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب ●دوساعت استراحت بین شیفت ●سه وعده غذای گرم در طول شیفت ●پرد...
ذاکری
من کار بسته بندی درمنزل میخام
05:48
نجیمه کرمی
سلام من جهت بسته بندی در منزل میخوام 
05:50
ستایش شامنصوری
06:18
کارگر ساده
به یک نفر کارگر ساده برای کار در کارگاه جلو مبل نیازمندیم. آموزش وکیوم و سی ان سی ام دی اف به افراد علاقمند به کار تسویه ماهانه و هفتگی طبق توافق ساعت کاری صبح 8الی 6عصر
06:18
نصرت زبردست
زبردست من کار بسته بندی در منزل می خواهم
06:21
سودا اشکانی
زهرا عباسی
سلام عزیز اگه واقعا نیاز به کار داری خودم هم خانم هستم باهام تماس بگیر 0**** 
06:24
کارگر ساده
باعرض سلام و ادب احترام به یک نفر کارگر ساده یا جوشکارco2 کار نیمه ماهر نیازمندیم 0935 541 82 53 تماس
سلام وقت بخیر بنده کار درمنزل می‌خوام شدیداً نیاز دارم 
06:37
شهلا بلاغی
سلام کار در منزل میخام
06:37
موسوی 
سلام کار درمنزل نیاز دارم هر نوع بسته بندی ...ممنونم 
06:39
کارگر ساده
حقوق توافقی کار در کارگاه ام دی اف
سلام کار در منزل می خوام 
06:49
1 تایید
زهرا حسینی
سلام من کار درمنزل لازم دارم 
06:50
زهرا حسینی
زهرا عباسی
خواهشا اگه کارهست حتما به من اطلاع بدین
06:52
1 تایید
کارگر ساده
کارگر ساده جهت کار در نمایشگاه مبل
زهرا عباسی
خانم حسینی  شرایط چی هست 
06:55
1 تایید
06:56
1 تایید
سکینه شفاعی
سلام من کاردر منزل میخوام
06:56
کارگر ساده
لطفا با دقت ملاحظه فرمایید نیازمند یک نفر نیروی کارگر کبابی جهت نظافت و شستشو آماده سازی و بسته بندی غذا در شیف روز با ۲ روز مرخصی با حقوق و بیمه نیازمندیم. لطفا دقت فرمایید که جای خواب و وعده غذایی ن...
06:57
سلام من کار در منزل می‌خوام 
07:00
07:05
کارگر ساده
نیروی کار برای تمیز کاری اجناس مغازه اکسسوری ساعت کار ۹صبح تا ۸شب بدون جای خواب اتباع یا ایرانی فرق نمیکنه
کار در منزل میخواهم خانم مرضیه مرادی
07:08
لطفاً جواب دهید 
07:11
فرشته یونسی
سلام من کاردرمنزل میخوام
07:11
کارگر ساده
کارگر ساده جهت بسته بندی در یک واحد تولیدی ساعت کار ۸ صبح تا ۵ عصر محدوده جاده وهن آباد رباط کریم
کار بسته بندی میخواهم
07:17
07:17
سلام من کار در منزل میخام خیلی احتیاج دارم 0مستاجرم0هرکار بسته بندی باشه انجام میدم0
07:18
کارگر ساده
به یک نفر آقا جوان جهت کار در ورقکاری نیازمندیم با حقوق و شرایط خوب فقط تماس باسخگو هستم باتشکر
مرضیه قائدامینی
سلام کار در منزل میخوام شهرکرد 
07:25
1 تایید
عاطفه شاه حسینی
سلام کار در منزل میخوام بوشهر هستم 
07:27
سکینه محمدنژاد
کار در منزل چ نوع کاری منظورتون هست 
07:30
کارگر ساده
به کارگر ساده جهت کار در کارگاه رول بری نیازمندیم
نسرین ملکی فرد
سلام. من مادر و سرپرست دوتا بچه هستم نیاز ب کار در منزل دارم تهران هستم
07:31
سعید ماندنی
سلام وقت بخیر من کار در منزل  میخام
07:38
سلام کار در منزل می‌خوام  کرج
07:39
کارگر ساده
پرسنل ساده تا 35 سال جهت کار در فست فود معتبر سالن کار , وسط کار منضبط و مرتب ساعت کار 10:30 الی 24 استراحت بین روز و مرخصی هفتگی همراه شام و نهار پرداخت به موقع نازی آباد خ اکبر مشهدی پ364 پیتزا...
نازپری قنبرزهی
سلام  کار در منزل میخوام  زاهدان 
07:45
اکرم مشاوره
سلام منم کار در منزل میخام لطفاً 
07:48
مریم اختیاری
سلام کاردرمنزل چه شرایطی داره
07:48
کارگر ساده
کارگر ساده در فروشگاه مواد غذایی حسینی فقط آقا - حقوق ماهانه، پرداخت منظم - بیمه تامین اجتماعی - ساعت کاری بین ۱۰ صبح تا ۱۰ شب دو روز در هفته مرخصی فقط نیروی آقا استخدام میشود
ناصر خانی
با سلام وادب ،بنده فردی بازنشسته هستم 54 ساله وبا خانمم متقاصی کار بسته بندی درمنزل هستم واز بیکاری در منزل خسته شدیم وبه این کار احتیاج داریم درصورت نیازبه همکاری با این شماره تماس وشرایط کاری را اعلام بفرمایید.با تشکر 0**** 
07:52
سلام من کار در منزل می خواهم زاهدان ممنون
07:56
امینی هستم جویای کار در منزل 
07:57
کارگر ساده
نیاز مند 2 عدد کارگر ساده هستیم کار در چاپ خانه در صورت یاد گیری دستگاه حقوق و مزایا افزایش داده میشود
سلام من کار در منزل می خواهم بسته‌بندی زاهدان هستم
07:57
سلام کار در منزل انجام می دهم زاهدان هستم
08:00
زهرا آزاد
سلام من کار در منزل میخواهم هنوز میشه؟در شیراز 
08:03
کارگر ساده
یک شرکت معتبر برای تکمیل کادر پرسنلی خود به یک نیروی کارگر ساده اقا بدون نیاز به سابقه نیاز دارد بیمه ساعت کاری ۸تا ۵ سرویس رفت و برگشت پاداش عملکردی آدرس شهرک صنعتی بهاران
سلام بسته بندی میخوام
08:05
1 تایید
سلام کار درمنزل میخام 
08:07
علی نقیان
لطفاً کار در منزل بهش نیاز دارم تهران 
08:15
کارگر ساده
به یک نیرو خدمات جهت کار در فست فود نیازمندیم شرایط : عدم اعتیاد با نظم و دقیق توانایی کار گروهی مسئولیت پذیر مزایا : آموزش حین کار جای خواب مناسب بیمه تامین اجتماعی سه وعده غذایی آف هفتگی مرخصی ماهی...
محمدی
سلام دوستان عزیز من قرچک هستم نیازمندکاردرمنزل هستم
08:15
فاطمه باقری باقری
سغ من کار درمنزل می‌خوام 
08:19
سلام وقتتون بخیر میشه برای من یک کار در منزل پیدا کنید
08:36
کارگر ساده
08:36
ناصر طاهری
کار در منزل میخوام 
08:41
لیلا شیردل
سلام من کار درمنزل میخوام
08:45
کارگر ساده
سلام من کاردر منزل می‌خوام 
08:54
صونا هاشمی
سلام خسته نباشید کار در منزل میخوام
09:06
من گار در منزل بسته بندی لوازم تحریر می خوام 
09:11
کارگر ساده
به یک نیروی کار ساده نیازمندیم
ملیحه شعبانی
سلام میتونم کار در منزل انجام بدم
09:11
سلام
کار در منزل میخوام
09:21
کار در منزل میخوام
09:22
کارگر ساده
شرکت تولید کننده تابلو فرمان آسانسور جهت همکاری در بخش تولیدی ، نیازمند به نیروی جوان برای سیم کشی تابلو فرمان آسانسور با شرایط زیر میباشد: ♦️شرایط استخدام نیرو: ✔️آقا در بازه ی سنی 22 الی 50 سال ✔️...
نیازمند کار در منزل
09:29
1892
09:29
سارا عزی
سلام 
کار در منزل میخوام
10:02
کارگر ساده
✅کارگر ساده ✅کار در کافه ✅ با وعده غذایی ✅پرداخت حقوق به موقع ✅سن تا۲۸ ✅ساعت کاری تمام وقت و پاره وقت برای اطلاع بیشتر تماس بگیرین
معصومه محمدی
سلام من کاربسته بندی درمنزل می‌خوام خیلی نیاز دارم 
10:06
زمانی هستم جویای کار بسته بندی یا ساخت عروسک و...در منزل 
10:13
شهلا روحی
سلام من کار در منزل میخوام مثلا بسته بندی
10:20
کارگر ساده
به تعدادی نیرو وسط کار آقا جهت کار در فروشگاه مواد غذایی دعوت به همکاری میشود همراه بیمه،صبحانه و ناهار ادرس خیابان انبارنفت نبش کوچه عباسی فروشگاه امیدان۲ پلاک ۱۱۲.۱۱۴
ایرج گلناری
سمانه جانسوز
شماری تلفن هشتم برات منتظر تماس شما هستم 0****  گلناری 
10:33
خانم شیخی
سلام من نیاز به کار در منزل دارم از استان فارس شهرستان خنج 
10:37
ماریا قهرمان
سلام نیازمند کار در منزل هستم با سابقه کار کردن در استان گیلان شهرستان رشت هستم
11:29
کارگر ساده
به تعدادی کارگر ساده اقا جهت خط تولید بسته بندی و انبار کیف و کفش نیاز مندیم مزایا حقوق 15 میلیون بیمه تکمیلی-بیمه حوادث-بیمه تامین اجتماعی عیدی سنوات اضافه کاری محل کار کرج بلوار باغستان بلوار بیهقی...
صدیقه یویفیان
سلام ببخشید کار در منزل میخوام
11:30
فاطمه یوسلیانی
سلام وخسته نباشید من اصفهان ساکن هستم کاردرمنزل مثل بسته بندی میخام 
11:32
1 تایید
علی رستمی
سلام وقتتون بخیر من ساکن  شهریار هستم کار درمنزل میخوام
12:21
کارگر ساده
جهت بارگیری ضایعات در شرکت عدم سو پیشینه
رقیه چمیانی
سلام  من کار بسته‌ بندی‌ درد منزل میخوام
12:49
زهرا عباسی
خانم اشکانی من شماره شما ندارم 
راه ارتباطی شما چی هست 
13:30
زهرا سلیمانی
سلام سلیمانی کاردرمنزلمیخواهم چه جوری جویا باشما  اسلامشهر  شهرک واوان ساکنم
13:34
کارگر ساده
به نیروی ساده جوان و پرانرژی مسئولیت پذیر و متعهد اضافه کاری و نهار دارد سنوات و عیدی طبق وزارت کار بیمه ساعت پاسخگویی ۸ الی ۱۷
زهرا سلیمانی
9740
13:35
سلماز باقری
سلام و عرض ادب جسارتا من چون بچه کوچولو دارم نمیتونم بیرون کار کنم کار در  منزل میخواستم 
14:26
مینا پناهیان لرکی
سلام 3نفرهستیم کاردرمنزل میخوایم  دراهواز
15:22
کارگر ساده
کار در کارگاه قنادی
سلام‌من‌کاردرمنزل‌میخوام
15:33
اکرم خوانساری
سلام کار در منزل میخوام و خیلی بکار نیاز دارم
17:16
اکرم خوانساری
سلام من به کار در منزل نیاز دارم
17:17
کارگر ساده
شیرینی فروشی توتک خیابان شهدا کارگر ساده
من  کاردرمنزل میخوام ممنون میشم راهنمای کنید
18:02
فاطمه دهانی زاده
سلام من کاردرمنزل میخوام
21:11
مبینا شیرشاهی
کار در منزل میخوام 
22:36
کارگر ساده
به دو کارگر ساده یک نفر تمام وقت یک نفر پاره وقت 3روز در هفته بصورت یک روز درمیون جهت ساخت بتن با میکسر و عملیات بتن ریزی در کارگاه تیرچه سازی واقع در ابتدای جاده فراهان نیازمندیم ساعت کار 8صبح تا 5...
مینا یوسفی
من کار در منزل میخوام
22:55
رقیه رضایی لاریمی
سلام من کار بسته بندی در منزل میخام از شهرستان ساری هستم
23:21
1404/06/31
فرزانه صادقی
سلام وقت بخیر کار درمنزل میخوام خیلی به پولش احتیاج دارم
07:46
کارگر ساده
به کارگر ساده انبار با حقوق عالی و مزایای کامل نیازمندیم. بیمه بیمه تکمیلی صبحانه و ناهار هدایای مناسبتی هدیه تولد فقط با این شماره تماس بگیرید ***********
 عرض ادب کادر منزل میخام همسرم فوت شده مستاجرم 
10:23
غلامرضا علیزاده
سلام عرض ادب دنبال کار در منزل میخواستم مادرم پیر و مریضه کنارش باشم 
10:37
علیرضا غزی
کاردرمنزل
کار در  منزل
11:40
کارگر ساده
(استخدام نیرو ایرانی در طبیعی‌باش شعبه فرمانیه) نیروی آقا با روحیه ی کارتیمی وظایف: آماده‌سازی و تولید انواع آب‌میوه‌های طبیعی در سه شیفت کاری: ساعت کاری ۴ظهر تا 11شب حقوق16میلیون بدون جای خواب...
سلام کار در منزل میخواستم در قرچک کار بسته بندی
12:28
فاطمه عظیمی
سلام من کار در منزل میخوام لطفا 
12:29
من کار در منزل میخوام .بسته بندی باشه
12:42
کارگر ساده
آدرس محل کار شهرک سرمایه گذاری خارجی میباشد ساعت کاری از ۷ صبح تا ۳ ظهر و تا ساعت ۶ بعد از ظهر اضافه کاری میباشد پرداخت حق فنی به نفراتی که کاری میباشند
سعید جبلی
سلام من کاردرمنزل میخوام
13:17
با سلام واحترام اگه کاردرمنزل بسته بندی هست لطفاً اطلاع بدین ممنونم 
14:59
الهام حیدری
سلام..کار در منزل نیاز دارم..ممنونم
15:25
کارگر ساده
به تعدادی نیروی کارمحدوده سپاهانشهر به شرح زیر جهت استخدام در شرکت فرآورده های چوبی نیازمنداست: کارگر ساده اپراتور دستگاه cnc چوب برش کار چوب نجار و کابینت ساز شماره تلفن آدرس وسابقه خود رو در پیام دی...
سمیه علیپور
سلام من برا کار بسته بندی پیام دادم از شیراز هستم
15:53
معصومه جعفری
کار بسته بندی در منزل شهرضا 
15:57
محدثه موچانی
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم تهران
15:58
کارگر ساده
به همکار خانم و آقا جهت کار در صنف عینک نیازمندیم منظم وقت شناس ساعت کاری ۹ الی شش
اسماعیل محرم نزاد
سلام کاردرمنزل بودمیخوام0**** 
17:39
1 پاسخ
آمنه نام اور
سلام کار در منزل میخوام لطفا کمک کنید 
18:29
2 پاسخ
1404/09/02
حسن حسنی
سمانه جانسوز
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
12:39
کارگر ساده
یک نفر نیرو آقاجوان برای جابه جایی گونی نیاز داریم وزن گونی بین ۱۰ تا ۲۰ کیلو میباشد . جمعه ها وتعیلات رسمی تعطیل میباشد.
حسن حسنی
سمانه جانسوز
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
12:39
حسن حسنی
سمانه جانسوز
12:40
حسن حسنی
سمانه جانسوز
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.عکس شدا راهم زدن سو استفاده میکنن.
13:20
کارگر ساده
درود به تعدادی نیروی آقا با انظباط و مرتب جهت کار در کارخانه تولید آکاستیو نیازمندیم.کار سبک و راحت می‌باشد.سن از 18سال تا 45سال پذیرش داریم.سرویس نداریم.نهار و صبحانه هم با خودتان می‌باشد.کف حقوق 16ت...
حسن حسنی
اسماعیل محرم نزاد
سلام کاردرمنزل بودمیخوام0****
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.عکس شدا راهم زدن سو استفاده میکنن.
13:20
بابانزاد
سلام. کار در منزل می‌خوام ممنونم
13:52
1 پاسخ
طاهره راستی
سلام کار در منزل میخوام
14:11
1 پاسخ
کارگر ساده
به یک نفر کارگر ساده ساختمانی برای گالیکش نیازمندیم روزی ۵۰۰ میدم اخر هفته تسویه میشه درصورت رضایت افزایش حقوق داریم
حسن حسنی
قیده بوعذار
سلام خدمت شما من به این کار احتیاج دارم
14:55
حسن حسنی
بابانزاد
سلام. کار در منزل می‌خوام ممنونم
حسن حسنی
طاهره راستی
سلام کار در منزل میخوام
کارگر ساده
کارگر ساده کارگاه تولیدی میز و قفسه محدوده شهرک صنعتی گلگون فقط ایرانی فقط متاهل غیرسیگاری بدون تتو و خالکوبی و با تعهد کاری و ظاهر موجه ترجیحا ساکن سعید اباد و خادم اباد و اطراف باغستان اگر مسیرش دو...
حسن حسنی
آمنه نام اور
14:56
حسن حسنی
آمنه نام اور
14:56
1404/09/04
سلام  من کار در منزل میخوام ر ارتباط با مجموعه به چه صورت هست
18:05
کارگر ساده
سلام نیازمند کارگر ساده جهت کار در شرکت تولیدی فوم هستیم آدرس: شهرک صنعتی شماره 3
زینب طرفی فتحی
من کار درمنزل می‌خوام برای بسته بندی
18:43
فاطمه شهبازی
سلام به کاردرمنزل ضروری نیازمندم مثل بسته بندی  0**** 
22:36
1404/09/05
فخری سجادپور
من تو کیش هستم کار بسته بندی هرچی باشه درمنزل انجام میدم
03:20
کارگر ساده
با سلام به یک نفر همکار آقا جهت تکمیل کادر فروشگاه سوپر مارکت واقع در شعبه بازارچه حافظ نیازمندیم همراه با حقوق مکفی جای خواب صبحانه و ناهار و شام حقوق خالص ۱۸ میلیون زمان استراحت کافی در طی روز امکان...
محمد یعقوبی
سلام یعقوبی هستم دنبال بسته بندی درمنزل هستم 0**** 
08:14
1404/09/06
مهناز پیرهادی
سلام شرایط چی هست
04:11
جانی
13:37
کارگر ساده
فروشنده دکه خواربار فروشی در پرند
1404/09/07
زینب شاوردی
سلام کار در منزل میخام
18:36
1404/09/08
بهزاد پورغفاری
16:50
محسن علویان علویان
سلام من کارد منزل می خوام ممنون میشم پیگیری کنید 
17:27
کارگر ساده
کارگر ساده سری تراشی کارگر نیمه ماهر سری تراشی کارگر ماهر سری تراشی 55259921
سلام  وقت بخیر  کار بسته‌  بندی  پوشاک یادسمال  کاغذی  میخوام. 
17:40
,. مرجان ستوده
سلام وقت بخير،  جویای کار در منزل هستم
17:51
1404/09/09
اآذر یزدی
سلام من نیاز به کار دارم ممنونم 
02:14
کارگر ساده
کارگر ساده در جهت کار در بتن آماده حقوق اداره کار با بیمه
حسنیه سیاهپوش
اگر کسی کار در منزل، چه کارهای اداری و چه بسته بندی و چه کار سیستمی و ثبت محصولات در سیستم  دارید لطفا اطلاع بدید در خدمتم من
10:30
سیده مریم حسنی
سلام سیده مریم حسنی من کار بسته بندی در منزل میخوام 
10:35
نسیمه بامری
من نسیمه بامری سلام من کاردرمنزل میخوام
10:35
کارگر ساده
کمپانی آنیل جهت تکمیل نیروی انسانی خود نیازمند افراد ذیل میباشد کارگر ساده
1404/09/17
جابر سرفراز
عزیزا اینجا کاری نیست به غیر از کلاهبرداری مواظب باشین اینا خلاف کار هستن
16:36
1404/09/23
مریم حسینی
سلام  عرض ادب  خدمت شما  من در خواست کار در منزل داده بودم خانم شعبانی در جریان هست یه مبلغ  442هزار تومان واریز کردم گفتم پول ندارم بیشتر از این کار بهم بدین انجام بدم بدهیم رو از حقوق  میخواین بدین کم کنید من نیاز به این کار دارم به خودم کار دادین میتونم چند نفر دیگه شرکت شما رو معرفی کنم شحص های رو میشناسم که دنبال کار هستن در منزل
16:55
مریم حسینی
نظرم اینکه اگه واقعا تصمیم ندارین کار در منزل بهم بدین پولی دادم برگردانید
16:57
کارگر ساده
به یک نفر کارگر ساده ترجیحا تا ۲۰ سال برای کار در نان روغنی
1404/09/24
سحر علیزاده
سلام کار درمنزل میخواستم کسی سراغ داره 
09:14
1404/09/25
سعید ترکی
سلام کار در منزل میخام هرچی باشه
18:21
1404/09/27
سلام خانم حسینی هستم نیازبه کاردرمنزل دارم بسته بندی حبوبات 
20:03
کارگر ساده
به یک نفر نیروی خانم یا آقا در کبابخانه چاشنی واقع در خیابان شهید بهشتی،بین رزاز و ورزش روبروی فروشگاه ۳۱۳ نیازمندیم. جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
به دلیل بچه کوچک دارم.به کارنیازدارم دستم خالی است 
20:07
1404/10/03
سلام من کار در منزل می خواهم 
07:58
1404/10/04
زینب موسوی
سلام من کار درمنزل میخوام بسته بندی باشه
21:31
کارگر ساده
کارگرم دنبال کار میگردم 0903XXX0157(نمایش کامل)
1404/10/05
سجاد اسدزاده
من کار در منزل میخام 
10:51
سجاد اسدزاده
من 33سال هستم 
10:52
1404/10/06
اسماعیل نا مداری
من کار در منزل میخوام چطوری سفارش بدم
17:37
کارگر ساده
سلام به یک نفر کارگر ساده جهت بسته بندی در کارخانه نان الیپی شیفت شب نیازمندیم ساعت کاری ۱۰ شب تا ۸ صبح سن ۲۵_۳۵سال مراجعه فقط حضوری بدون بیمه حقوق۱۴‌ شب اول به صورت آزمایشی آدرس دولت آباد پشت سیگار...
رضا شیرازی
س.بسته بندی منزل نیازمندیم
18:01
1404/10/07
اکرم حاجیلو
دوستان تاکید میکنم  کاردرمنزل وجود نداره همش کلاهبرداریه مخصوصا توتلگرام  اژدری خوبانی  افشار بهزادی نصیری پشمی احمدی شعبانی ووووو پول میگیرند بلاک میکنند وسایل ارایش  انلاین شاپ ها  بسته های پستی پیجا رو میزارند به اسم بسته بندی مدارکشون اعم از کارت ملی شناسنامه  نامه فتا  گواهی اشتغال بکار جعلی یا ددزدیه 
11:18
منم کار پاره وقت میخوام
21:23
کارگر ساده
لطفا کامل بخونید بعد تماس بگیرید جهت تولید پیچ ومهره در شهرک صنعتی چهاردانگه خیابان ۱۷/۵پلاک ۱۹ با کلیه حقوق و مزایا و بیمه نیازمندیم ساعت کاری از ۸تا۵ پنجشنبه از ۸تا۲ حقوق از ۲۴ میلیون تومان ترج...
1404/10/17
سلام 
چرا وقتی نیاز به کار داشته باشی مثلا همین شرکت بسته بندی نیکان همش باید پول واریز کنی درهرمرحلهاگه داشته باشی که نیاز به کارنداری
11:32
مونی امیری
سلام کار در منزل  میخام. 16 ساله مونی  آمیری
18:02
1404/10/18
کار در منزل می‌خوام 0**** 
14:35
کارگر ساده
به تعدادی کارگر ساده و نیمه ماهر جهت کار در کترینگ نیازمندیم .ترجیحا ساکن شرق تهران و ایرانی باشن. اتباع پذیرفته نمیشه . بدون جای خواب با حقوق عالی و تایید کاره خوبشون با افزایش حقوق انجام میشه . ساع...
1404/11/07
21:46
سه‌شنبه 8 بهمن 1404، ساعت 02:48