دنبال کن

شماره تلفن شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل

کارگر ساده

1403/11/12
سمانه جانسوز
سلام من کار در منزل میخوام 
17:54
6 پاسخ
24 تایید
تهران جاده ساوه چهاردانگه انتهای خ زارع خ مراداباد واش کافه رضایی
استخدام کارگر کارواش
 استخدام نیروی کار (محل اقامت با ا ...
محمد صمدی
سمانه جانسوز
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:57
2 تایید
1404/06/29
مرضیه کمالی
کار در منزل میخوام مثل بسته بندی
10:29
7 تایید
من کاربسته بندی درمنزل می خوام کسی سراغ نداره
13:53
5 تایید
مزرعه پرورش اسب وارش
استخدام کارگر مزرعه اسب
به یک زوج مجرب و متعهد جهت نگهداری ...
قیده بوعذار
سلام خدمت شما من به این کار احتیاج دارم 
16:00
1 پاسخ
1 تایید
کار درمنزل میخواهم
21:05
1 پاسخ
5 تایید
سلام وقت بخیر من کار در منزل مبخوام،بسته بندی باشه
21:07
1 تایید
فروشگاه رنگ و ابزار
استخدام کارگر ساده
فروش اجناس به مشتری و آماده کردن سفارش مشتری و نظافت
1404/06/30
علیرضا غزی
کاردرمنزل 
01:11
1 پاسخ
2 تایید
سید مهدی هورانی
سلام من کار در منزل میخوام هورانی 0**** 
01:45
1 پاسخ
01:57
تهران پاکدشت شریف آباد شهرک صنعتی خارزمی
استخدام کارگر ساده گرانول کار
اپراتور گرانول و کارگر ساده جهت ک&...
طاهره علیزاده
سلام من کار درمنزل می خواهم 
02:26
سکینه آرزومند ارزومند
کار در منزل می خوام
02:32
احمد حسینی
03:36
رستری قهوه
استخدام اپراتور و کارگر خط تولید و رستر
رستری قهوه کافی من جهت تکمیل کادر پرسنلی خود در قسمت های اداری،خط تولید،اپراتوری دستگاهای بروز،انبار داری،بایگانی،خدمات و قسمت های مختلف جذب نیرو می نماید شرایط: _جوان فعال،منظم،با پرستیژ کاری مناسب _...
رضوان دهقانی
سلام من کار در منزل میخوام شیراز هستم خودم سرپرستم
03:48
2 تایید
سلام برلی کاربسته بندی مزاحمتون شدم
رضوان دهقانی
کاردرمنزل میخوام واقعا به این کار لازم دارم خودم سرپرست سه تا بچه هستم
کارگر ساده
کارگر جهت امور نظافتی و ظرفشویی در رستوران با حقوق پایه ۲۰ میلیون تومان در ماه و حقوق بیشتر در صورت رضایت کارفرما همراه با وعده غذایی و جای خواب در صورت نیاز نیازمندیم رزومه پیامک شود
رضوان دهقانی
شیراز هستم
03:49
علی خدایی
سلام ممکنه برای من کار درمنزل معرفی کنید وقتم آزاده درمنزل
03:51
زهرا عبداللهی
سلام خوب هستین انشالله ببخشید من کار در منزل میخوام
03:55
کارگر ساده
با سلام خدمت دوستان عزیز یک کارگر ساده برای تفکیک سب و لک نیاز مند هستیم ساعت کاری 8،30 تا 5 بعد ظهر کار سبک کار در راه بهشت زهرا جنب کارخانه ارد نیک تماس بگیرید ممنونم
باسلام ودرود من از شهرستان خوزستان اهواز کار در منزل میخام  0**** 
04:01
فاطمه پورسلمان
من کاردرمنزل بسته بندی میخوام
04:52
2 تایید
زهرا عباسی
سلام وقت بخیر اگر کار در منزل باشه من شدیداً بهش احتیاج دارم
05:09
2 پاسخ
1 تایید
کارگر ساده
سلام به یک کارگر ساده جهت کار در کارگاه خشکشویی و رنگرزی لباس و پارچه نیازمندیم ساعت تماس 10 تا سه ظهر 6 تا 11 شب اگر پاسخگو نبودم مشخصات چت کنید و شماره بزارید تماس میگیرم ساعت کاری 8 تا 2 وبعد از ظه...
سید مهدی هورانی
سلام من کار در منزل میخوام هورانی 0****
دستم خالی بازنشته ام احتیاج مبرم به کار دارم در منزل کمکم کنید
05:22
سلام.  من. کار  در. منزل. مخواهم
05:31
2 تایید
نیاز. دارم.  به. این.  کار 
05:32
کارگر ساده
کارگر ساده جهت کار در کبابی نیازمندیم ساعت کاری از ۱۰ صبح تا ۱۲ شب دوساعت استراحت روزانه دارای جای خواب و ۳ روز مرخصی با حقوق حقوق توافقی جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید. پیام جوابگو نیستم فقط تماس
فاطمه رحیمی
سلام کار در منزل در خدمت هسم 
05:38
1 تایید
سیدمحمدلطیف افسری سکندری
سلام کار بسته بندی در منزل نیاز دارم 
05:38
تهران حکیمیه کار در منزل میخوام
05:47
کارگر ساده
کارگر ساده جهت کار در عمده فروشی ظروف یکبار مصرف ساعت کاری ساعت 7:45 تا 18:45 حقوق ماهانه 15 تومن بیمه ندارد حداقل مدرک دیپلم تخلیه بار و تحویل جنس به مشتری آدرس چهارراه اجاق بالای پل عمده فروش ها فر...
ذاکری
من کار بسته بندی درمنزل میخام
05:48
نجیمه کرمی
سلام من جهت بسته بندی در منزل میخوام 
05:50
ستایش شامنصوری
06:18
الکتروشتاب پایا | Electroshetab Paya
استخدام کارمند ساده (آقا)
ما یک مجموعه فعال در زمینه تهیه و فروش اقلام برقی در بازار لاله زار هستیم و جهت تکمیل نیروی انسانی ، از افراد متعهد و مسئولیت پذیر دعوت به همکاری میکنیم. مسئولیت ها : 1- پاسخ به استعلام مشتریان 2- ته...
06:18
نصرت زبردست
زبردست من کار بسته بندی در منزل می خواهم
06:21
سودا اشکانی
زهرا عباسی
سلام عزیز اگه واقعا نیاز به کار داری خودم هم خانم هستم باهام تماس بگیر 0**** 
06:24
کارگر ساده
به یک کارگر ساده جهت کار در سوخاری کیلویی جای خواب تمیز یک روز مرخصی هفتگی حقوق سر ماه
سلام وقت بخیر بنده کار درمنزل می‌خوام شدیداً نیاز دارم 
06:37
شهلا بلاغی
سلام کار در منزل میخام
06:37
موسوی 
سلام کار درمنزل نیاز دارم هر نوع بسته بندی ...ممنونم 
06:39
کارگر ساده
کار در مغازه لوازم یدکی آدرس شاطره پاساژ امام رضا پلاک۱۹۸
سلام کار در منزل می خوام 
06:49
1 تایید
زهرا حسینی
سلام من کار درمنزل لازم دارم 
06:50
زهرا حسینی
زهرا عباسی
خواهشا اگه کارهست حتما به من اطلاع بدین
06:52
1 تایید
کارگر ساده
به یک نفر نیروی آقاجهت کار در انبار شیرآلات نیازمندیم مزایا: حقوق طبق وزارت کار بیمه تامین اجتماعی بیمه تکمیلی نهار سرویس ایاب و ذهاب ساعت کاری ۸الی ۱۷:۲۰ ۵شنبه ها تعطیل افزایش حقوق با توجه به ت...
زهرا عباسی
خانم حسینی  شرایط چی هست 
06:55
1 تایید
06:56
1 تایید
سکینه شفاعی
سلام من کاردر منزل میخوام
کارگر ساده
کارگر ساده برای کار در مجموعه ابمیوه و بستنی کوکونات
06:57
سلام من کار در منزل می‌خوام 
07:00
07:05
کارگر ساده
نیازمند یه همکار در صنف کافه آبمیوه بستنی ساعت کاری : ۱۶:۰۰ الی ۲۴:۰۰ (((ساعت کاری در ایام ماه رمضان ۱۶:۰۰ الی ۳ بامداد))) پایه حقوق ۱۴ میلیون ۲ روز مرخصی استحقاقی هشت ساعت کاری ، امکان اضافه کاری محی...
کار در منزل میخواهم خانم مرضیه مرادی
07:08
لطفاً جواب دهید 
07:11
فرشته یونسی
سلام من کاردرمنزل میخوام
07:11
کارگر ساده
باسلام به یک کارگر ساده جهت نصب تایل ۶۰در۶۰ نیازمندیم.‌ ساعت کاری از۸/۳۰صبح تا ۱۷عصر رده سنی۲۰تا۲۵.کارمون خیلی راحت میباشد حقوق روزانه ۴۰۰تومن میباشد
کار بسته بندی میخواهم
07:17
07:17
سلام من کار در منزل میخام خیلی احتیاج دارم 0مستاجرم0هرکار بسته بندی باشه انجام میدم0
07:18
کارگر ساده
چندنفرکارگرساده خانم نیازمندیم
مرضیه قائدامینی
سلام کار در منزل میخوام شهرکرد 
07:25
1 تایید
عاطفه شاه حسینی
سلام کار در منزل میخوام بوشهر هستم 
07:27
سکینه محمدنژاد
کار در منزل چ نوع کاری منظورتون هست 
07:30
کارگر ساده
به یک نیروی کارگر ساده و خوش ذوق جهت کار در گلفروشی نیازمندیم ساعت کار از ۸ صبح تا ۹ شب هفته ای یک روز مرخصی حقوق و مزایا.... تماس بگیرید
نسرین ملکی فرد
سلام. من مادر و سرپرست دوتا بچه هستم نیاز ب کار در منزل دارم تهران هستم
07:31
سعید ماندنی
سلام وقت بخیر من کار در منزل  میخام
07:38
سلام کار در منزل می‌خوام  کرج
07:39
کارگر ساده
در کارگاه کابینت سازی به چند کارگر ساده جهت سمباده زدن، مونتاژ و بسته بندی و بتونه کاری نیازمندیم. شرایط سنی ۱۸ تا ۲۵ منظم و وقت شناس، آشنا با محیط کارگاهی توانایی کار با دقت بالا و ظرافت کاری به همرا...
نازپری قنبرزهی
سلام  کار در منزل میخوام  زاهدان 
07:45
اکرم مشاوره
سلام منم کار در منزل میخام لطفاً 
07:48
مریم اختیاری
سلام کاردرمنزل چه شرایطی داره
07:48
کارگر ساده
به چند نفر کارگر ساده جهت کار در مغازه نیازمندیم صبحانه ناهار شام با جا خواب
ناصر خانی
با سلام وادب ،بنده فردی بازنشسته هستم 54 ساله وبا خانمم متقاصی کار بسته بندی درمنزل هستم واز بیکاری در منزل خسته شدیم وبه این کار احتیاج داریم درصورت نیازبه همکاری با این شماره تماس وشرایط کاری را اعلام بفرمایید.با تشکر 0**** 
07:52
سلام من کار در منزل می خواهم زاهدان ممنون
07:56
1 تایید
امینی هستم جویای کار در منزل 
07:57
کارگر ساده
نیازمند کارگر ساده جهت کار در پنچرگیری تایم کار از ۹ تا ۱ و بعد از ظهر از ۴.۵ تا ۹ سن بالای ۱۵ و زیر ۲۴ تمام وقت باشه لطفا جهت هرگونه سوال لطفا حضوری تشریف بیارید درب مغازه حقوق توافقی و بستگی ب کار د...
سلام من کار در منزل می خواهم بسته‌بندی زاهدان هستم
07:57
سلام کار در منزل انجام می دهم زاهدان هستم
08:00
زهرا آزاد
سلام من کار در منزل میخواهم هنوز میشه؟در شیراز 
08:03
کارگر ساده
به یک نفر جهت باز و بست گیربکس ویک نفرکارگر ساده نیازمندیم جهت کار در تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک مانوک بدون جای خواب *********** ***********
سلام بسته بندی میخوام
08:05
1 تایید
سلام کار درمنزل میخام 
08:07
علی نقیان
لطفاً کار در منزل بهش نیاز دارم تهران 
08:15
کارگر ساده
به یک کارگر جهت باز وبست گیربکس و یک نفر کارگر ساده نیازمندیم تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک مانوک بدون جای خواب و حقوق مکفی
محمدی
سلام دوستان عزیز من قرچک هستم نیازمندکاردرمنزل هستم
08:15
فاطمه باقری باقری
سغ من کار درمنزل می‌خوام 
08:19
سلام وقتتون بخیر میشه برای من یک کار در منزل پیدا کنید
08:36
کارگر ساده
شرایط سنی تا 40 سال بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی هدایای مناسبتی ناهار بعهده شرکت می باشد
08:36
ناصر طاهری
کار در منزل میخوام 
08:41
لیلا شیردل
سلام من کار درمنزل میخوام
08:45
کارگر ساده
کارگر برای یک کارواش vip بدون نیاز به تخصص موقعیت نیاواران حداقل درآمد یک میلیون تا یک و نیم میلیون ساعت کاری ۹ صبح تا ۹ شب با جای خواب مرتب تمیز توضیحات بیشتر تماس بگیرید
سلام من کاردر منزل می‌خوام 
08:54
صونا هاشمی
سلام خسته نباشید کار در منزل میخوام
09:06
من گار در منزل بسته بندی لوازم تحریر می خوام 
09:11
کارگر ساده
کارگر ساده در جهت کار در قنادی نیاز مندیم
ملیحه شعبانی
سلام میتونم کار در منزل انجام بدم
09:11
سلام
کار در منزل میخوام
09:21
کار در منزل میخوام
09:22
کارگر ساده
باسلام به جهت تکمیل کادر نیروی انسانی فروشگاه عمده فروشی خشکبار به چند نفر نیروی آقای جوان، متعهد، سالم، زمان شناس و بدون هیچگونه سو سابقه بعنوان کارگر ساده نیازمندیم. افراد با داشتن سابقه کاری مرتبط ...
نیازمند کار در منزل
09:29
1892
09:29
سارا عزی
سلام 
کار در منزل میخوام
10:02
کارگر ساده
به یک کارگر ساده جهت کار در یک رستوران کره ای نیازمندیم فوری فوری فوری لطفا تماس بگیرید
معصومه محمدی
سلام من کاربسته بندی درمنزل می‌خوام خیلی نیاز دارم 
10:06
زمانی هستم جویای کار بسته بندی یا ساخت عروسک و...در منزل 
10:13
شهلا روحی
سلام من کار در منزل میخوام مثلا بسته بندی
10:20
کارگر ساده
کارگر ساده برای کار در تهیه غذا سه وعده غذا محیطی کاملن دوستانه حقوق ماهانه و هفتگی حقوق :17تا 22 اف هفتگی
ایرج گلناری
سمانه جانسوز
شماری تلفن هشتم برات منتظر تماس شما هستم 0****  گلناری 
10:33
خانم شیخی
سلام من نیاز به کار در منزل دارم از استان فارس شهرستان خنج 
10:37
ماریا قهرمان
سلام نیازمند کار در منزل هستم با سابقه کار کردن در استان گیلان شهرستان رشت هستم
11:29
کارگر ساده
رستورانی بیرون بر در محدوده زعفرانیه نیروی کارگر ساده آقا استخدام می‌کند. صبحانه ، ناهار ، شام ، خوابگاه،آف هفتگی،مرخصی ماهانه و.... جهت هماهنگی مصاحبه تماس بگیرید
صدیقه یویفیان
سلام ببخشید کار در منزل میخوام
11:30
فاطمه یوسلیانی
سلام وخسته نباشید من اصفهان ساکن هستم کاردرمنزل مثل بسته بندی میخام 
11:32
1 تایید
علی رستمی
سلام وقتتون بخیر من ساکن  شهریار هستم کار درمنزل میخوام
12:21
کارگر ساده
ب یک کارگر ساده با حقوق خوب در انبار ضایعات نیازمندیم.با ناهار ساعت کاری ۸ تا ۶ .ب صورت دائمی متاهل باشه
رقیه چمیانی
سلام  من کار بسته‌ بندی‌ درد منزل میخوام
12:49
زهرا عباسی
خانم اشکانی من شماره شما ندارم 
راه ارتباطی شما چی هست 
13:30
زهرا سلیمانی
سلام سلیمانی کاردرمنزلمیخواهم چه جوری جویا باشما  اسلامشهر  شهرک واوان ساکنم
13:34
کارگر ساده
به تعدادی کارگر ساده خانم و آقا در تولیدی کلمپه نیازمندیم ادرس: عباس آباد حاجی ،بعد از نیروگاه برق ، جنب بازرگانی بنی اسدی ساعت کاری : 8 الی 6 حقوق روزانه: خانمها. 600 آقایان. 700 سوال دیگری باشه...
زهرا سلیمانی
9740
13:35
سلماز باقری
سلام و عرض ادب جسارتا من چون بچه کوچولو دارم نمیتونم بیرون کار کنم کار در  منزل میخواستم 
14:26
مینا پناهیان لرکی
سلام 3نفرهستیم کاردرمنزل میخوایم  دراهواز
15:22
کارگر ساده
کارگر ساده .میدان تره بار.سیب زمینی و پیاز.دشت روزانه.درآمد بالای 30ملیون ماهیانه.کارگر زرنگ
سلام‌من‌کاردرمنزل‌میخوام
15:33
1 پاسخ
اکرم خوانساری
سلام کار در منزل میخوام و خیلی بکار نیاز دارم
17:16
اکرم خوانساری
سلام من به کار در منزل نیاز دارم
17:17
کارگر ساده
به یک کارگر ساده اقا جهت امور نظافت و کار اشپز خانه در باربیکیو زندیه واقع در خیابان عفیف اباد نیازمندیم صبحانه نهار شام وجای خواب لطفا فقط تماس بگیرید ممنون
من  کاردرمنزل میخوام ممنون میشم راهنمای کنید
18:02
فاطمه دهانی زاده
سلام من کاردرمنزل میخوام
21:11
مبینا شیرشاهی
کار در منزل میخوام 
22:36
کارگر ساده
یک نفر آقا ۲۰ تا ۳۰ سال ترجیحا ساکن شرق تهران غیر اتباع جهت وسط کاری و جا به جایی بار و یک نفر آقا یا خانم اپراتور ماهر یا نیمه ماهر دستگاه سیلک اتوماتیک چاپ صنعتی حقوق+اضافه کاری+پاداش 7 8 2 6 2 7 5...
مینا یوسفی
من کار در منزل میخوام
22:55
رقیه رضایی لاریمی
سلام من کار بسته بندی در منزل میخام از شهرستان ساری هستم
23:21
1404/06/31
فرزانه صادقی
سلام وقت بخیر کار درمنزل میخوام خیلی به پولش احتیاج دارم
07:46
کارگر ساده
با سلام کارگر به چند نفر نیروی ساختمانی و ارماتور بندی نیازمندیم حقوق 1200 با نهار ساعت 8صبح تا 5بعد از ظهر
 عرض ادب کادر منزل میخام همسرم فوت شده مستاجرم 
10:23
غلامرضا علیزاده
سلام عرض ادب دنبال کار در منزل میخواستم مادرم پیر و مریضه کنارش باشم 
10:37
علیرضا غزی
کاردرمنزل
کار در  منزل
11:40
کارگر ساده
نوع شغل: ** کارگر ساده / اپراتور دستگاه** **محل کار**: مشهد_شهرک ماشین‌سازی و فناوری‌های برتر **شرایط** جنسیت: آقا سن: ۱۸ تا ۴۰ سال : داشتن سابقه کار در اولویت استخدام میباشد. سابقه کار توانایی...
سلام کار در منزل میخواستم در قرچک کار بسته بندی
12:28
فاطمه عظیمی
سلام من کار در منزل میخوام لطفا 
12:29
من کار در منزل میخوام .بسته بندی باشه
12:42
شبکه صدا و تصویر فلسفی
کارگر ساده
جنسیت: آقا مقطع تحصیلی: دیپلم سابقه کاری: ۱ سال حقوق: از ۱۵ الی ۲۰ میلیون استان مورد نیاز: فارس شهر مورد نیاز: شیراز اخلاق کاری خوب باشد. مزایا: بیمه
سعید جبلی
سلام من کاردرمنزل میخوام
13:17
با سلام واحترام اگه کاردرمنزل بسته بندی هست لطفاً اطلاع بدین ممنونم 
14:59
الهام حیدری
سلام..کار در منزل نیاز دارم..ممنونم
15:25
کارگر ساده
کارگر ساده جهت خط تولید کارخانه با حقوق پایه بالاتر از وزارت کار حق سرویس و ناهار بیمه از روز اول پرداخت به موقع حقوق و مزایا پرداخت عیدی؛ سنوات ؛ پاداش آخر سال هدایای مناسبتی
سمیه علیپور
سلام من برا کار بسته بندی پیام دادم از شیراز هستم
15:53
معصومه جعفری
کار بسته بندی در منزل شهرضا 
15:57
محدثه موچانی
سلام من نیازمند کاردرمنزل هستم تهران
15:58
کارگر ساده
چیدمان قفسه جارو و مرتب کردن مغازه ساعت 9:۳۰ صبح تا۱۰ شب ۲ساعت ظهر استراحت
اسماعیل محرم نزاد
سلام کاردرمنزل بودمیخوام0**** 
17:39
1 پاسخ
آمنه نام اور
سلام کار در منزل میخوام لطفا کمک کنید 
18:29
2 پاسخ
1404/09/02
حسن حسنی
سمانه جانسوز
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
12:39
کارگر ساده
فروشگاه پدیده به دو نفر نیروی ساده آقا نیارمند است. ساعت کاری ۸ الی ۱۶ در ماه یک روز مرخصی با حقوق بیمه تامین اجتماعی از روز اول مصاحبه فقط حضوری از ساعت ۹ الی ۱۵ آدرس:انتهای خیابان شهید بهشتی فروشگا...
حسن حسنی
سمانه جانسوز
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
12:39
حسن حسنی
سمانه جانسوز
12:40
حسن حسنی
سمانه جانسوز
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.عکس شدا راهم زدن سو استفاده میکنن.
13:20
کارگر ساده
کارگر ساده جهت کار آشپزخانه نیازمندیم . حقوق مناسب جای خواب
حسن حسنی
اسماعیل محرم نزاد
سلام کاردرمنزل بودمیخوام0****
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.عکس شدا راهم زدن سو استفاده میکنن.
13:20
بابانزاد
سلام. کار در منزل می‌خوام ممنونم
13:52
1 پاسخ
طاهره راستی
سلام کار در منزل میخوام
14:11
1 پاسخ
کارگر ساده
به چند نفر کارگر جهت فعالیت در کارگاه لوستر سازی به صورت پاره وقت یا تمام وقت نیازمندیم
حسن حسنی
قیده بوعذار
سلام خدمت شما من به این کار احتیاج دارم
14:55
حسن حسنی
بابانزاد
سلام. کار در منزل می‌خوام ممنونم
حسن حسنی
طاهره راستی
سلام کار در منزل میخوام
کارگر ساده
ساعت کاری ۸ صبح تا ۷ عصر جمعه ها تعطیل پنجشنبه ها تا ظهر حقوق به صورت ماهیانه تسویه میشود
حسن حسنی
آمنه نام اور
14:56
حسن حسنی
آمنه نام اور
14:56
1404/09/04
سلام  من کار در منزل میخوام ر ارتباط با مجموعه به چه صورت هست
18:05
کارگر ساده
شرکت جهت تکمیل کادر فنی وکارگر ساده و خدمات نیازمن تعداد نیرو میباشد نهار سرویس بیمه
زینب طرفی فتحی
من کار درمنزل می‌خوام برای بسته بندی
18:43
فاطمه شهبازی
سلام به کاردرمنزل ضروری نیازمندم مثل بسته بندی  0**** 
22:36
1404/09/05
فخری سجادپور
من تو کیش هستم کار بسته بندی هرچی باشه درمنزل انجام میدم
03:20
کارگر ساده
کار در قهوه خانه سنتی .نظافت و سالن داری
محمد یعقوبی
سلام یعقوبی هستم دنبال بسته بندی درمنزل هستم 0**** 
08:14
1404/09/06
مهناز پیرهادی
سلام شرایط چی هست
04:11
جانی
13:37
کارگر ساده
جهت کار در صبحانه خوری و فست فود لاله زار نیاز به نیروی جوان و با انرژی در جهت کمک به مجموعه هستیم، شرایط استخدام : نیروی آقا جوان ( ترجیحا زیر ۲۵ سال ) سواد خواندن و نوشتن موتور سواری ( در صورت ن...
1404/09/07
زینب شاوردی
سلام کار در منزل میخام
18:36
1404/09/08
بهزاد پورغفاری
16:50
محسن علویان علویان
سلام من کارد منزل می خوام ممنون میشم پیگیری کنید 
17:27
کارگر ساده
باسلام مجموعه تولیدی پوشاک به چند کارگر ساده جهت کار در تولیدی برای جابه جایی تاقه پارچه خالی کردن و مرتب کردن کارگاه نیازمنداست تایم کاری۸الی۶ونیم پنج شنبه تا۲ جمعه تعطیل حقوق۲۵
سلام  وقت بخیر  کار بسته‌  بندی  پوشاک یادسمال  کاغذی  میخوام. 
17:40
,. مرجان ستوده
سلام وقت بخير،  جویای کار در منزل هستم
17:51
1404/09/09
اآذر یزدی
سلام من نیاز به کار دارم ممنونم 
02:14
کارگر ساده
کارگاه تولیدی کابینت pvc نیازمند یه نیروی ساده وسط کار جوان شماره ***********مصطفوی حقوق ۱۸ملیون
حسنیه سیاهپوش
اگر کسی کار در منزل، چه کارهای اداری و چه بسته بندی و چه کار سیستمی و ثبت محصولات در سیستم  دارید لطفا اطلاع بدید در خدمتم من
10:30
سیده مریم حسنی
سلام سیده مریم حسنی من کار بسته بندی در منزل میخوام 
10:35
نسیمه بامری
من نسیمه بامری سلام من کاردرمنزل میخوام
10:35
کارگر ساده
به یک کارگر ساده سن ۱۸ تا ۲۵ جهت کار در مغازه شیشه سکوریت نگین قم نیازمندیم
1404/09/17
جابر سرفراز
عزیزا اینجا کاری نیست به غیر از کلاهبرداری مواظب باشین اینا خلاف کار هستن
16:36
1404/09/23
مریم حسینی
سلام  عرض ادب  خدمت شما  من در خواست کار در منزل داده بودم خانم شعبانی در جریان هست یه مبلغ  442هزار تومان واریز کردم گفتم پول ندارم بیشتر از این کار بهم بدین انجام بدم بدهیم رو از حقوق  میخواین بدین کم کنید من نیاز به این کار دارم به خودم کار دادین میتونم چند نفر دیگه شرکت شما رو معرفی کنم شحص های رو میشناسم که دنبال کار هستن در منزل
16:55
مریم حسینی
نظرم اینکه اگه واقعا تصمیم ندارین کار در منزل بهم بدین پولی دادم برگردانید
16:57
کارگر ساده
سلام وقت بخیر 3 تا 5 نفر کارگر ساده جهت تخلیه بار در مصالح ساختمانی احتیاج داریم حقوق بین 25 تا 30 تومان اگه میای زنگ بزن وگرنه نه وقت من بگیر نه وقت خودتو با تشکر از همکاری شما بچه شهرستان جای خواب...
1404/09/24
سحر علیزاده
سلام کار درمنزل میخواستم کسی سراغ داره 
09:14
1404/09/25
سعید ترکی
سلام کار در منزل میخام هرچی باشه
18:21
1404/09/27
سلام خانم حسینی هستم نیازبه کاردرمنزل دارم بسته بندی حبوبات 
20:03
کارگر ساده
به دو نفر کارگر ساده در محدوده صباشهر جهت جمع و پخش در قالیشویی نیازمندیم ساعت کار 7/5 صبح تا هر وقت کار تموم شد قالیشویی ساعت کار ندارد حقوق ماهی 24 با انعام
به دلیل بچه کوچک دارم.به کارنیازدارم دستم خالی است 
20:07
1404/10/03
سلام من کار در منزل می خواهم 
07:58
1404/10/04
زینب موسوی
سلام من کار درمنزل میخوام بسته بندی باشه
21:31
مجموعه ورزشی کاجکو
کارگر ساده
چند نفر آقا حداکثر سن: 45 سال مزایا: صبحانه ناهار شام خوابگاه و ... حقوق ماهانه 18 الی 25 میلیون
1404/10/05
سجاد اسدزاده
من کار در منزل میخام 
10:51
سجاد اسدزاده
من 33سال هستم 
10:52
1404/10/06
اسماعیل نا مداری
من کار در منزل میخوام چطوری سفارش بدم
17:37
کارگر ساده
نیروی کار ساده جهت کار در ابکاری گالوانیزه (آقا) ساعت کاری شیش و نیم صبح تا دوازده و نیم ظهر . هفده میلیون تومان حقوق بابت ۶ ساعت کار . اضافه کار ساعتی ۱۰۰ هزار تومان . سرویس از میدان سعیدی . همرا...
رضا شیرازی
س.بسته بندی منزل نیازمندیم
18:01
1404/10/07
اکرم حاجیلو
دوستان تاکید میکنم  کاردرمنزل وجود نداره همش کلاهبرداریه مخصوصا توتلگرام  اژدری خوبانی  افشار بهزادی نصیری پشمی احمدی شعبانی ووووو پول میگیرند بلاک میکنند وسایل ارایش  انلاین شاپ ها  بسته های پستی پیجا رو میزارند به اسم بسته بندی مدارکشون اعم از کارت ملی شناسنامه  نامه فتا  گواهی اشتغال بکار جعلی یا ددزدیه 
11:18
منم کار پاره وقت میخوام
21:23
کارگر ساده
به یک کارگر ساده برای کار در کارگاه چوببری و کار ذغال نیازمندیم حقوق وزارت کار بیمه همراه با جای خواب
1404/10/17
سلام 
چرا وقتی نیاز به کار داشته باشی مثلا همین شرکت بسته بندی نیکان همش باید پول واریز کنی درهرمرحلهاگه داشته باشی که نیاز به کارنداری
مونی امیری
سلام کار در منزل  میخام. 16 ساله مونی  آمیری
18:02
1404/10/18
کار در منزل می‌خوام 0**** 
14:35
کارگر ساده
به کارگر ساده جهت کار در فست فود نیازمند هستیم عنوان شغلی نیروی کار ساعت کاری از 5تا1 پایه حقوق از هشت میلیون تا ده میلیون حقوق بستگی به عملکرد شما دارد آدرس ....... امیری خیابان زند روبه روی ایرا...
1404/11/07
21:46
1404/11/08
سلام من بسته بندی کار در منزل میخوام
05:28
مهناز حسامی
من  کار در منزل میخوام 
05:36
کارگر ساده
به یک همکار برای کار در میوه فروشی نیازمندیم به همراه صبحانه و ناهار و شام
زهرا احمدپور
کاردرمنزل میخام رویا احمدی
11:34
سلام نیاز کاربست بندی در منزل هستم 0**** 
11:41
سلام من کار در منزل میخوام بستہ بندی باشہ 
14:14
کارگر ساده
به یک نیروی کار جهت بسته بندی سرکه واقع در شهرک صنعتی شکوهیه نیازمندیم محدوده سرویس قنوات . محلاتی.۷۲تن
نرگس سادات
سلام من کار در منزل بسته بندی میخوام شهرستان شادگان 
15:58
سلام  کار در منزل میخوام 
17:11
هنگامه ابراهیمی
سلام من کار در منزل بسته بندی میخوام
17:15
کارگر ساده
کار در گاه قنادی و فروشندگی
1404/11/09
حدیث ولیشاهی
کار در منزل میتونم انجام بدم
معصومه قرای
سلام‌نیازبه‌کاردرمنزل‌دارم
17:11
سلام‌من‌کاردرمنزل‌میخوام
سلام  من 
18:36
کارگر ساده
برای بسته بندی نبات در کارگاه اسلامشهر
1404/11/10
فرشته بنار بنار
کاربست بندی درمنزل میخوام 
03:47
لیلا بهمنی
سلام من توتلگرام ثبت نام کردم الان اینترنت نیست تلگرام کارنمیکنه هشت ملیون پول واریزکردم چکارکنم
13:49
لیلا بهمنی
سلام من کاردرمنزل میخوام توتلگرام درشرکت بسته بندی نیکان ثبت نام کردم هشت ملیون پول واریزکردم چکارکنم
13:52
کارگر ساده
به تعدادی نیروی کار جهت کار در فست فود نیاز داری حقوق ۲۵ جای خواب نهار و شام
1404/11/11
کار در منزل
18:45
حسین کشاورز
سلام کاردرمنزل بسته بندی هرچیزی درخدمتون هستم نه اینکه 8ساعت یا12ساعته من 24ساعته هستم. کاردرمنزل. شیرازوصدرا 🙏
21:36
1404/11/12
نسرین محمدی
کار در منزل بسته بندی
16:29
ام اچ کی | MHK
استخدام کارگر ساده (آقا)
برای تکمیل کادر اداری نیازمند کارگر ساده در انبار هستیم ما به دنبال نیرویی کاری هستیم که جوان و فعال باشد لطفا کسانی رزومه ارسال کنند که ساکن تهران هستند شرکت در زمینه لوازم یدکی خودرو فعالیت دارد در...
ز احمدی
س وقت بخیر من  کار در منزل  میخوام
17:32
ز احمدی
سلام  کار در  منزل میخوام  مثل بسته  بندی
17:33
زهرا خوش بنده
سلام ب کار در خانه نیاز دارم لطفاً تماس بگیرید 0**** 
18:42
کارگر ساده
کارگر ساده فنی برای مونتاژ جعبه آتشنشانی در محیطی کاملا دوستانه
نیلوفر صدیقی
سلام بنده نیازمندبسته بندی درمنزل هستم ساکن اسلامشهراگرکارسراغ داشتیدممنون میشم اطلاع بدید0**** 
19:59
1404/11/14
زیبا حسین زاده
زیبا حسین زاده                                                                                سلام من کاربسته بندی در منزل میخوام 
13:49
زینب نظری رباطی
سلام من کار بسته بندی در خانه  میخوام 
14:10
کارگر ساده
یک نیرو جوان ۱۸ تا ۲۵ ساله برای کار در ظروف یکبار مصرف ساعت کاری ۹صبح تا ۱۰ شب تایم استراحت ۱ساعت نیم هستش ۰۹۱۵ ۵۰۲ ۴۵ ۷۶ با این شماره تماس بگیرید
1404/11/16
سلام من کار بسته بندی در منزل رو میخوام
11:30
1404/11/27
فاطمه عبدالهی
سلام کار در منزل میخوام قم هستم
ابوذر قربانی
سلام کاردرمنزل می‌خوام
19:41
کارگر ساده
کار در مغازه عطاری ساعت کاری ۹ صبح تا ۲ عصر ۴ تا ۹ شب حقوق ماهیانه ۱۵.فقط آقا
1404/11/28
ملیکا هداوند
شرکت خانم خوبانی کلاهبرداری
گول نخورید لطفا 
کار در منزل دروغ و فقط هی میگن واریز کنین 
20 میلیون از من گرفتن باز 7 تومن گفتن بریز تا ثبت نهایی بشه شماره تلفن نمی‌دادن و هی گفتن سیستم نمیزاره پول رو برگردونن دزدن و کلاهبردار 
من شکایت کردم تا پولمو  نگیرم و بدبخت شون نکنم آروم نمیشم هرکس دیگه که اینجوری فریب خورده شکایت کنه نباید بزاریم تو شرایط سخت اقتصادی یه همچین کلاهبردارهایی از مردم سواستفاده کنن 
از حقتون نگیرین  به خوبانی اعتماد نکنین همش دروغه 
برای فرید تابا پول نزنین هیچ کدوم از حرفاشون درست نیست 
19:32
دوشنبه 28 بهمن 1404، ساعت 19:57