شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل
بجز خانوم بهزادی خانوم مرادی وشعبانی هم کانال دارن ودارن از مردم یکیش 990 تومن ودیگری 510 تومن برای ثبت نام میگیرن وخانوم بهزادیم 95 تومن واقعا دارن کلاه برداری میکنند اینسری شعبانی بهم میگه شرکتمون نو افرین تک هستش رفتم شرکت وپیدا کردم باهاشون تماس گرفتم میگه ما اصلا چنین کاری نداریم کارما شرکت سرمایه گذاریه کلا پلیس فتا خواب فعلا همچنان اینهاهم دارن فعالیت میکنند
درسته اینابیناموسا تخم پدرخودشون نیستن معلوم نیست ننه جنده ش خوابیده زیرکی که این آشغال هایی عمل اومدن امکان داره ایناهمشون یکی باشم
مگه مردم بازیچه شما هستن خدارو خوش نمیاد اگر کسی محتاج نبود به زنگ یا پیام نمیداد خدا لانت کنه خیر نبی نید
کار واجب.هستم
سلام خوبین وای یعنی اینا همشون کلاه بردارن!؟؟ شعبانی و مرادی و بهزادی!؟؟؟ چون کانال هاشون خیییلی بزرگه،چطوری کلاه برداری میکنن محصول نمیفرستن ینی!؟
لطفا اگه کسی میدونه بگه که کلاه سرم نره🤦🏻♀️🙏🏻
سلام وقتتون بخیر بله متاسفانه خانم بهرام..... کلاه برداره که اینکار برای منم اتفاق افتاد من این کارو برای مادرم که بیسواد هست میخواستم. خودم کارآفرینم کسانی که شراطی کار کردن دربیرون رو ندارن من میتونم بدون سرمایه بدون مدرک تحصیلی بدون سابقه تو کار با خودم همراهش کنم نیازی نیست مثل این شرکت قبل شروع کار پولی پرداخت کنید. صفر تا صدی این کارو رایگان آموزش میدم برای جزئیات بیشتر یا تماس بگیر یا شمارم رو ذخیره کن تو روبیکا و اینستا بهم پیام بیدی 0****