دنبال کن

بسته بندی جهان گستر

بسته بندی

1404/05/08
برای کاردر منزل  واقعا لازم دارم  به کار
09:23
3 پاسخ
3 تایید
تهران
استخدام ارماتوربند
به تعدادی کارگر ساده، نیمه‌ماهر و استادکار ماهر (در زمینه مهار، سیم‌زنی، آرماتوربندی و قالب‌بندی) جهت همکاری در پروژه عمرانی به‌صورت تمام‌وقت نیازمندیم. شرایط کاری: مدت همکاری: حداقل یک سال کار مدا...
خدیجه غریب
برای کاردر منزل واقعا لازم دارم به کار
سلام خسته نباشید کاردر منزل واقعا نیاز دارم
09:59
1404/06/11
مرادی عیدی
سلام من کار درمنزل نیاز دارم 
22:57
1404/06/12
سلام کردی هستم 
05:56
طراحی لیبل حرفه‌ای برای بسته‌بندی کیسه فریزر
سلام و خسته نباشید من برای بسته بندی کیسه فریزر برای محصول لیبل طراحی شود
1404/08/06
زهرا محمدی بارچانی
سلام هزینه ثبت نام رو واریز کردم جوابم رو نمیدید
20:47
رباب بهبودی
بسته بندی هرچه باش قبول میکنم در منزل خودم
22:15
آمنه امینی
سلام بدنبال کاردرخانه هستم برای سه نفراز بندرعباس .‌..
22:26
گروه صنایع غذایی مانا | Mana Food Industry
استخدام کارگر تولید و بسته بندی (هشتگرد)
شرکت صنایع غذایی مانا ، به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در صنعت تولید مواد غذایی در ایران، در راستای گسترش ظرفیت تولید خود، اقدام به جذب نیروی انسانی در واحدهای تولید، بسته‌بندی و انبار می‌نماید. شرا...
1404/08/12
سلام من توی تلگرام پول واریز کردم ثبت نام کردم جوابگو نیستین دو هفته ست کلاهبرداری هست ؟ 
09:09
لیلا رمضانخانی
سلام خسته نباشید کار در منزل واقعا نیاز دارم ممنون میشم پاسخ بدید
14:34
1 پاسخ
محمد صمدی
لیلا رمضانخانی
سلام خسته نباشید کار در منزل واقعا نیاز دارم ممنون میشم پاسخ بدید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:51
طراحی بسته‌بندی حرفه‌ای قوطی اسپری
قوطی اسپری آنتی رفلکس/dental scan spray. طراحی حس اعتماد به محصول و حرفه ای بودن رو القا کنه
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم مشهد
18:58
1404/09/22
مهین قاسمی قاسمی
سلام وقت بخیر خانم مهین قاسمی  سه بار  پول واریز  کردم به حساب خانم پشمی  ثبت نام کردم پیام دادن که ثبت شده  فرم وفیش هم فرستادم ولی یک سال    هم بیشتر  هرچه پیام دادم جوابم نمیدن من سرپرستم مستأجرم چهارتا بچه دارم نیاز به کار دارم چرا کسی جواب من نمیدی درخواست کمک  از ریس  شرکت جهان گستر کار بسته بندی درمنزل  دارم ممنون میشم جواب بدین باتشکر از شما 
21:02
مهین قاسمی قاسمی
ببخشید  خانم قاسمی از شیراز شرکت جهان گستر  کار بسته بندی در منزل خانم پشمی ثبت نام کردم ثبت شده پول واریز کردم سه بار فرم فیش دادم ولی جوابم ندادن من نیاز به کار دارم سرپرستم بچه یتیم دارم چرا بامن  این کار کرد ممنون میشم جواب بدین باتشکر از شما 
21:07
فما | Fomadress
استخدام کارمند بسته بندی و ارسال (خانم)
ما به دنبال فردی منظم، دقیق و مسئولیت‌پذیر هستیم که وظیفه آماده‌سازی، بسته‌بندی و ارسال سفارش‌های فروشگاه آنلاین را برعهده بگیرد. این موقعیت شامل مدیریت عملیات روزانه سفارش‌ها از طریق پلتفرم‌‌ سایت، ا...
شنبه 7 دی 1404، ساعت 12:20