به تعدادی کارگر ساده، نیمهماهر و استادکار ماهر (در زمینه مهار، سیمزنی، آرماتوربندی و قالببندی) جهت همکاری در پروژه عمرانی بهصورت تماموقت نیازمندیم. شرایط کاری: مدت همکاری: حداقل یک سال کار مدا...
سلام بدنبال کاردرخانه هستم برای سه نفراز بندرعباس ...
22:26
گروه صنایع غذایی مانا | Mana Food Industry
استخدام کارگر تولید و بسته بندی (هشتگرد)
شرکت صنایع غذایی مانا ، به عنوان یکی از شرکتهای پیشرو در صنعت تولید مواد غذایی در ایران، در راستای گسترش ظرفیت تولید خود، اقدام به جذب نیروی انسانی در واحدهای تولید، بستهبندی و انبار مینماید. شرا...
سلام وقت بخیر خانم مهین قاسمی سه بار پول واریز کردم به حساب خانم پشمی ثبت نام کردم پیام دادن که ثبت شده فرم وفیش هم فرستادم ولی یک سال هم بیشتر هرچه پیام دادم جوابم نمیدن من سرپرستم مستأجرم چهارتا بچه دارم نیاز به کار دارم چرا کسی جواب من نمیدی درخواست کمک از ریس شرکت جهان گستر کار بسته بندی درمنزل دارم ممنون میشم جواب بدین باتشکر از شما
21:02
مهین قاسمی قاسمی
ببخشید خانم قاسمی از شیراز شرکت جهان گستر کار بسته بندی در منزل خانم پشمی ثبت نام کردم ثبت شده پول واریز کردم سه بار فرم فیش دادم ولی جوابم ندادن من نیاز به کار دارم سرپرستم بچه یتیم دارم چرا بامن این کار کرد ممنون میشم جواب بدین باتشکر از شما
21:07
فما | Fomadress
استخدام کارمند بسته بندی و ارسال (خانم)
ما به دنبال فردی منظم، دقیق و مسئولیتپذیر هستیم که وظیفه آمادهسازی، بستهبندی و ارسال سفارشهای فروشگاه آنلاین را برعهده بگیرد. این موقعیت شامل مدیریت عملیات روزانه سفارشها از طریق پلتفرم سایت، ا...