دنبال کن

شرکت جهان گستر کار در منزل

بسته بندی

1404/05/16
فاطمه اسدی
هنوز خوب نیست
01:14
تهران
استخدام ارماتوربند
به تعدادی کارگر ساده، نیمه‌ماهر و استادکار ماهر (در زمینه مهار، سیم‌زنی، آرماتوربندی و قالب‌بندی) جهت همکاری در پروژه عمرانی به‌صورت تمام‌وقت نیازمندیم. شرایط کاری: مدت همکاری: حداقل یک سال کار مدا...
1404/05/21
شیرین ھمتی
سلام برای ھمکاری پیام دادم 
کار در منزل 
12:16
1 تایید
1404/05/25
سمانه خسروی
من الان چند وقته پول واریز کردم فرم فرستادن و گفتن ثبت شده اگر واقعا کاری نفرستن و کلاه برداری باشه من از طریق پلیس فتا پیگیری میکنم تا هم تمام سایت هاشون بسته شه و نتونن کاری کنن و تمام پولهایی که از مردم گرفتنو برگردونن.
چون تمام کسایی که میان و ثبت‌نام میکنن همه نیازمند هستن 
21:37
4 پاسخ
10 تایید
1404/07/09
سلام من یک ماه بیشتره که پول واریز کردم احراز هویت هم کردم فرم پر کردم ولی اصلا کسی پیام‌من رو ندیده چرا کسی پاسخگو نیست 
19:35
1 پاسخ
3 تایید
فروشگاه بوش صالح آباد | Bocsh Salehabad
استخدام کارگر بسته بندی (خانم)
کارگر بسته‌بندی خانم (حضوری ) شرح وظایف بسته‌بندی محصولات لوازم آشپزخانه بر اساس استاندارد مجموعه آماده‌سازی سفارش‌ها برای ارسال رعایت دقت در بسته‌بندی جهت جلوگیری از آسیب کالا نظافت و نظم محیط کارگا...
الهام حسینی
منم برای مهتاب پشمی پول زدم احراز هویت کردم ولی انگار نه انگار خدا لعنتشون کنه آدم احتیاج داره که این کار رو میکنه و اعتماد میکنه الهی خیر نبینن
21:00
1 پاسخ
3 تایید
1404/07/27
مهناز ذوالفقاری
سلام من هم چند بار واریزی داستم فدم هم فرستادم اما دیگه جواب ندادن  من کار لازم دارم لطفا   اقدتم کنید 
05:03
مهناز ذوالفقاری
ایا این  شرکت  راسته این خانم مهتاب  پشمی من ساده دوبار واریزی  داشتم   اگه راسته چرا برتم کار نمی فریته
05:05
1 پاسخ
گوهربافان | Goharbafan
استخدام کارگر ساده (اصفهان)
داشتن سابقه یا مهارت در زمینه های زیر باعث افزایش اولویت استخدام خواهد گردید: -اپراتوری تولید -برشکاری پارچه -خیاطی و دوزندگی -تعمیرچرخ خیاطی -آشپزی مزایا: -امکان دریافت حقوق و مزایا بالاتر از مصوب اد...
1404/08/19
رابیه بادسار
سلام من 5ماهه که ثبت‌نام کردم فرم پرکردم گفتن ثبت‌ شدی ولی هنوز از کار م خبری نیست
10:36
رابیه بادسار
سلام من 5ماهه که ثبت‌نام کردم فرم پرکردم گفتن ثبت‌ شدی ولی هنوز از کار م خبری نیست
10:37
رابیه بادسار
من بحساب خانممهتاب پشمی 200 زدم گفت که ثبت شدی دیگه بعد جواب نمیده که چرا کارم شروع نمیشه بارها مونمیفرستی
10:42
1 تایید
طراحی و آماده‌سازی لیبل برای چاپ
برای ثبت یک عدد لیبل جهت چاپ . فایل و طرح را دارم.
1404/08/20
سیما سیفی
سلام به نظرم همه ماها که پرداخت کردیم گزارش کنیم و شکایت به پلیس فتا نگین 200 تومن ارزش شکایت نداره
12:45
2 پاسخ
..... جابری
سمانه خسروی
من الان چند وقته پول واریز کردم فرم فرستادن و گفتن ثبت شده اگر واقعا کاری نفرستن و کلاه برداری باشه من از طریق پلیس فتا پیگیری میکنم تا هم تمام سایت هاشون بسته شه و نتونن کاری کنن و تمام پولهایی که از مردم گرفتنو برگردونن. چون تمام کسایی که میان و ثبت‌نام میکنن همه نیازمند هستن
سلام خسته نباشید ببخشید برای شما کارفرستادن
14:59
خیلی ادم های پست حرام خورن منم دوبار گول خوردم اما کاری نبود خدا لعنتتون کن حرام زاده ها
16:55
طراحی دو لیبل ویک برگه
طراحی ۳ فایل گرافیکی شامل ۲ لیبل چاپی و ۱ برگه تشکر به صورت فایل لایه باز به یک طراح گرافیک خلاق و حرفه ای نیاز داریم برای طراحی ۳ فایل گرافیکی شامل دو لیبل چاپی و یک برگه تشکر از مشتری تمامی فایل ها...
1404/08/23
زهره قائدامینی
سلام منم 8میلیون زدم بحساب شرکت نیکان خوبانی پولمو بالا کشیدن حالا فهمیدم کلاهبرداری هست خدا لعنتشون کنه خانم شعبانی بی شرف عوضی پولمون رو خوردن چرا پلیس فتاپیگیری نمیکنه 
14:50
1404/08/30
سمانه خسروی
من الان چند وقته پول واریز کردم فرم فرستادن و گفتن ثبت شده اگر واقعا کاری نفرستن و کلاه برداری باشه من از طریق پلیس فتا پیگیری میکنم تا هم تمام سایت هاشون بسته شه و نتونن کاری کنن و تمام پولهایی که از مردم گرفتنو برگردونن. چون تمام کسایی که میان و ثبت‌نام میکنن همه نیازمند هستن
سلام عزیزم بسته ات اومد؟! 
20:00
1 پاسخ
1404/09/05
فرزانه امیری
سلام من پارسال پول ریختم هنوز نه بار آمده نه پولم پارسال  بهمن ماه بوده  فرم هم پر کردم ولی خبری نشد 3تا 100هزار تومان ریختم 
09:12
بسته بندی
فوری به چند نفر خانم جهت بسته بندی در کارگاه سن از (۲۵الی۳۵) ساعت کاری ۸ الی ۱۶ در محدوده باغمعروف نیازمندیم
نرگس رضایی
من دوسال پول به حساب مهتاب پشمی واریز کردم هنوز سفارش به من ندادن الهی خیر و خوشبو نبین االهی آتیش به جونشون بیفته خیر و خوشبو نبینن
10:05
1 پاسخ
1 تایید
سمیرا
منم  الان ده  روزی میشه  سه  تا 250 هزار  تومن ریختم به حساب مهتاب  پشمی برا اینکه ارسال  فوری سر یه هفته داشته باشم 250 تومنی ریختم اما هنوز حتی نگاه هم نکرده 
14:04
2 پاسخ
1 تایید
سمیرا
وقتی خانم ها میگن ما دو ساله پول زدیم اما خبری نیست معلومه کلاهبرداری خب 
14:06
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به 2تا نیرو خانوم بابت بسته بندی نیاز داریم واسه توضیحات بیشتر تو قسمت چت پیام بذارین
1404/09/10
زهرا نگهداری
سلام من الان هشت ماه پول واریز کردم فرم دستی پر کردم وارحاز هویت هم کردم ولی هیچ کاری برام ارسال نکردن
20:23
1 تایید
1404/09/11
... ....
من یک ساله پول واریز کردم گفتن توی میلی ثبت کنید همونجا هم ثبت کردم اما هیچ جوابی ندادن به من درست یک ساله
 اینقدر که خیلی زرنگن کد معرف گذاشتن که تازه فهمیدم این همه آدم با کد معرف اینا توی میلی ثبت میشه چقدر اینا طلا به جیب زدن و سود کردن الهی خیر نبینن
19:07
2 پاسخ
2 تایید
... ....
من یک ساله پول واریز کردم گفتن توی میلی ثبت کنید همونجا هم ثبت کردم اما هیچ جوابی ندادن به من درست یک ساله اینقدر که خیلی زرنگن کد معرف گذاشتن که تازه فهمیدم این همه آدم با کد معرف اینا توی میلی ثبت میشه چقدر اینا طلا به جیب زدن و سود کردن الهی خیر نبینن
شما هم از طریق تلگرام پول واریز گردید من هم تازه پول واریز کردم اگه اینطوریه که هممون کانا تلگرامشون را گزارش کنیم تا بسته بشه و بقیه را گول نزنن
19:50
1 تایید
نوید درمان پارس | Navid Darman Pars
استخدام مسئول بسته بندی و ارسال کالا (آقا)
شرکت در زمینه تامین و سرویس و پشتیبانی جراحی های ارتوپدی فعالیت دارد و به دنبال یک همکار دقیق،منظم و مسوولیت پذیر میباشد شرح وظایف آماده سازی ست ها و وسایل جراحی بر اساس نوع و برنامه عمل تحویل ...
سمیرا
منم الان ده روزی میشه سه تا 250 هزار تومن ریختم به حساب مهتاب پشمی برا اینکه ارسال فوری سر یه هفته داشته باشم 250 تومنی ریختم اما هنوز حتی نگاه هم نکرده
آدرس های هم که داخل کانال هست اصلا وجود داره یا اون خانم الکیه
19:52
1 تایید
1404/09/12
زهرا اقاباقری
نیاز کار در منزل دارم 
06:59
1404/09/15
معصومه آزادی نیا
سیما سیفی
سلام به نظرم همه ماها که پرداخت کردیم گزارش کنیم و شکایت به پلیس فتا نگین 200 تومن ارزش شکایت نداره
منم پرداخت کردم فک کنم کلاهبرداری
11:11
بسته بندی
فوری فوری به تعدادی نیروی اقا برای بسته بندی محصولات ذغال اتش زا و….در کارگاه ترجیحا زیر ۴۰سال نیازمندیم برای کسب اطلاعات تماس بگیرید.
معصومه آزادی نیا
سمیرا
منم الان ده روزی میشه سه تا 250 هزار تومن ریختم به حساب مهتاب پشمی برا اینکه ارسال فوری سر یه هفته داشته باشم 250 تومنی ریختم اما هنوز حتی نگاه هم نکرده
عزیزم کلا برداری هست منم یکماه و نیم ریختم نگاشم نکردن 
11:14
معصومه آزادی نیا
سمیرا
وقتی خانم ها میگن ما دو ساله پول زدیم اما خبری نیست معلومه کلاهبرداری خب
کاش بریم پلیس فتا شکایت کنیم
11:16
معصومه آزادی نیا
مهناز ذوالفقاری
ایا این شرکت راسته این خانم مهتاب پشمی من ساده دوبار واریزی داشتم اگه راسته چرا برتم کار نمی فریته
دروغه
11:53
1 پاسخ
طراحی بسته بندی زعفران
درود فراوان با توجه به اینکه بسته بندی تعیین کننده اولین تجربه مشتری از محصول است در خصوص محصول لوکس و ارزشمندی همچون زعفران که خواص بیشماری برای سلامت جسم و روان دارد انتظار میرورد جدای از در نظر گرف...
1404/09/18
مریم معتمدی
من الان 5 ماه به حساب مهتاب پشمی پول واریز کردم 
ولی هیچ خبری نیست هم پول زدم هم احراز هویت کردم 
ولی بار برام ارسال نشده خدا لعنتشون کنه
18:44
1404/09/19
سمانه خسروی
سلام وقت بخیر عزیزم چیشد بهتون کار دادن
06:29
سمیه
نرگس رضایی
من دوسال پول به حساب مهتاب پشمی واریز کردم هنوز سفارش به من ندادن الهی خیر و خوشبو نبین االهی آتیش به جونشون بیفته خیر و خوشبو نبینن
منم پول واریز کردم ولی هیچ خبری از کار نشده
12:06
بسته بندی
به یک خانم بسته بند از سن ۲۰ تا. ۳۳ سال در محیطی امن برای بسته بندی پوشاک نیازمندیم با حقوق ماهیانه ۱۸ میلیون تومان نیازی به سابقه کار نداره کار در منزل نداریم تایم کاری از ساعت. ۹ تا ۱۸ از روز شنبه ...
1404/09/23
ذکیه مومنی
شماره خانم پشمی خاموش الکیه
15:31
سلام من الان چند روزی هست پول واریز کردم. تمام مراحل را هم ازقبیل فرم احراز هویت  واریزی هم  انجام دادم. ولی خبری نشده
18:43
1404/09/24
بخق اباالفضل خیر نبینی خانم پشمی خدا نابودت کنه،ماها گیج بودیم من بعدا رفتم نگا کردم اون شماره کلا دردسترس نیس و پیجشونم نمیشه پیام داد. اصلا پیامارو هم نخوندن.. انشاالله تا الان مرده باشی پشمی خدا لعنتت کنه . اگه حقیقت داشت حداقل جوابگو بودید . حق الناس تاوان داره انشاالله 
16:34
1 پاسخ
طراحی بسته بندی محصولات برند ادویه و چاشنی
یک برند ادویه و انواع چاشنی بیش از 250 محصول داریم هر محوصل در دو وزن ارائه میشه. (در مجموع میشه حدودا 500 تا بسته بندی مختلف) میخوایم طراح بسته بندی از انتخاب متریال بسته بندی (فرم و جنس) تاطراحی نه...
1404/09/27
اکرم حاجیلو
الهام حسینی
منم برای مهتاب پشمی پول زدم احراز هویت کردم ولی انگار نه انگار خدا لعنتشون کنه آدم احتیاج داره که این کار رو میکنه و اعتماد میکنه الهی خیر نبینن
اونکه کلاهبرداره ا.ه زدی بعد واریز رولینک  خرید طلاست کد معرفش وزدی پول تو جیب اون رفته سرچ کنی میاد میلی خرید اقساط طلا یجور زیر مجموع هم رفتنه مثل هرم کانال وزده شما عضو شدید بهش پول دادت یعنی میلیونی به جیب زده هنوزم میزنه بری کد ملیت وبزنی به خودتم پول میده 
15:41
اکرم حاجیلو
سلام من یک ماه بیشتره که پول واریز کردم احراز هویت هم کردم فرم پر کردم ولی اصلا کسی پیام‌من رو ندیده چرا کسی پاسخگو نیست
کلاهبردارند کاردرمنزلی وجودنداره 
15:42
اکرم حاجیلو
سمانه خسروی
برو دفتر قضاییه  شکایت کن پرینت واریزیت بامهر بانکم ببر فتا کاری نمیکنه 
15:44
طراحی جعبه هدفون
با سلام و احترام ما مد نظر داریم یک جعبه برای هدفون با ابعاد طول 13، عرض 8/5، ارتفاع 4/5 طراحی بشه رنگ سازمانی و طرح مشابه و کاراکتر داریم جعبه با متریال ایندربرد 270 گرم است طرح ساده و مینیمال ...
اکرم حاجیلو
بخق اباالفضل خیر نبینی خانم پشمی خدا نابودت کنه،ماها گیج بودیم من بعدا رفتم نگا کردم اون شماره کلا دردسترس نیس و پیجشونم نمیشه پیام داد. اصلا پیامارو هم نخوندن.. انشاالله تا الان مرده باشی پشمی خدا لعنتت کنه . اگه حقیقت داشت حداقل جوابگو بودید . حق الناس تاوان داره انشاالله
عزیزم اگه توکانال تلگرام این اتفاق افتاده اون به اسم کاردرمنزل لینک داده شما کد معرف میلی خرید طلا روزدید وبهش پول دادن تا الان کلی پول به جیب زده هم پول گرفته
15:48
اکرم حاجیلو
معصومه آزادی نیا
دروغه
این توکانال تلگرام داره با میلی طلا اقساطی پول درمیاره میزنید رو لینک کدمعرف میدید  پول میره توحسابش  ادامه بدید به شما هم پول میده 
15:50
معصومه آزادی نیا
همش دروغه لطفا کسی مول واریز نکنه
18:11
بسته بندی
به چند نفر برای بسته بندی خرما بصورت کنتارات سریعا نیازمندیم. امکان دور کاری وجود ندارد و کار در شرکت هست سرویس ایاب ذهاب از مسیرهای سهند ،باغمعروف ، نصف راه ، لاله و اندیشه هست آدرس شرکت شهرک سلیما...
پیچ مهتاب پسمی فکر کنم کلاهبرداریه چون شماره تماس نزاشتن
19:52
کلاهبرداری است چون تلفن نزاشتن برای تماس گرفتن
19:53
1404/09/30
خانم مهتاب پشمی منم واریز کردم مبلغ 95 هزار تومان برای احراز هویت و رسید واریزی را هم ارسال کردم ولی خبری و تلفنی نیست چکار کنیم اگه درسته کار بفرستید اگر نه ما چکار کنیم
07:04
1 پاسخ
بسته بندی
به دو نفر بسته بندی کار با سابقه حد اقل دو سال نیازمندیم محیط کاملا زنانه دستمز اماری سابقه کار داشته باشید ۱۰تا ۱۲حقوقتون میشه کار در منزل نداریم بیرون بر نداریم
جوابگو نیستند من تلگرام واریز هم کردم فیششم پر کردم جواب نمیدن الکی پول نریزید
16:24
1404/10/01
شهین حمیدیان
خانم پشمی پشمات بریزه چرا پول واریز کردیم جنس ا سال نمیکنید من با رسید فیشم فردا میرم پلیس فتا همه عزیزانز که به اسم خانم مهتاب پشمی و شرکتجهان گطتر پول واریز کردن فردا اقدام کنن کلاهبرداریه صد در صده
12:34
1 پاسخ
شهین حمیدیان
ببخشید اشتباه تایپ شده شرکت جهان گستر خانم مهتاب پشمی برای کار در منزل پولهای مردمو کشیدن لالاو گرنه چرا ادمین تماس نمزگیره ادرس بخواد یا سما چرا سماره تماس ندارید دزدی تو روز روشن حرومتون بشه
12:36
طراحی استیکر بسته بندی نات بار و پروتئین بار و کلاژن بار
طراحی استیکر پروتئین بار و نات بار و کلاژن باز نیازمند طراحی دو استکیر با ابعاد ۳ در ۵ سانت برای پروتئین بار و کلاژن بار و یک استیکر با ابعاد ۳ در ۴ سانت بزای نات بار پسته کاملا حرفه ی، با رنگ های ح...
1404/10/02
اکرم حاجیلو
سیما سیفی
اولا اگه شماره کارت دارید باید برید دفتر قضایی واز طریق دادگاه وکلانتری محلتون اقدام کنید فتا کاری نمیکنه دوما حدودا یک میلیو نبرای شکایت اب میخوره اگه دویسته از خیرش بگذرید بیشتره حتما شکایت کنید
15:51
اکرم حاجیلو
شهین حمیدیان
خانم پشمی پشمات بریزه چرا پول واریز کردیم جنس ا سال نمیکنید من با رسید فیشم فردا میرم پلیس فتا همه عزیزانز که به اسم خانم مهتاب پشمی و شرکتجهان گطتر پول واریز کردن فردا اقدام کنن کلاهبرداریه صد در صده
‌لاهبرداری که هست شک نکن ولی باید بری دفترقضاییه نه فتا چو نشماره کارت داری فتا برای کلاهبرداریه لینکه
15:53
اکرم حاجیلو
... ....
من یک ساله پول واریز کردم گفتن توی میلی ثبت کنید همونجا هم ثبت کردم اما هیچ جوابی ندادن به من درست یک ساله اینقدر که خیلی زرنگن کد معرف گذاشتن که تازه فهمیدم این همه آدم با کد معرف اینا توی میلی ثبت میشه چقدر اینا طلا به جیب زدن و سود کردن الهی خیر نبینن
عزیزم میلی خرید طلاست ایشون از طریق کدش که شما زدید رولینک کلی پول به جیب زده  والانم دیگه میلی نمیده فقط هزینه ثبت نام و احراز هویت میگیره
15:55
طراحی چند جعبه مقوایی
طراحی قالب چند جعبه مقوایی آشنایی کامل با ساخت فایل کورل .ساخت تیغ قالب.خط تا و برش جعبه ضروری است. (نیازی به طراحی چاپ نیست)
اکرم حاجیلو
خانم مهتاب پشمی منم واریز کردم مبلغ 95 هزار تومان برای احراز هویت و رسید واریزی را هم ارسال کردم ولی خبری و تلفنی نیست چکار کنیم اگه درسته کار بفرستید اگر نه ما چکار کنیم
کلاهبرداره کلاهبردار اون لینک لینک خرید طلاست کد تاییدش وگذاشته شما شمارت ومیزنی پول بهش میدن از این راه کلی تو جیبش رفته تو برنامه میلی برید به شماهم پول داده 
15:57
1404/10/04
سمیرا کریمی
سلام عزیزم بسته ات اومد؟!
اینا میگن تو میلی ثبت نام کنید چون می‌دونن با این کارشون خودشون امتیاز میگیرن وبه درآمد میرسن پس کد معرفی که تو میلی هست برای چیه ، ما از طریق میلی با کد معرفی اونا ثبت نام میکنیم اونا به درآمد میرسن ما ساده ایم گول حرفاشونو میخوریم
05:33
سمیرا کریمی
نه بسته ای برای من نیومده
05:34
کارگر ساده،ماهردر کارخانه داروسازی،جای خواب،غذا
♦️کارخانه معتبر داروسازی با قدمتی طولانی در بخشهای تولید و بسته بندی و مونتاژ نیاز فوری به تعدادی کارگر ساده و ماهر دارد ♦️شرایط کار: ♦️۸ ساعت کار بعلاوه اضافه کاری بعلاوه تایم استراحت و ناهار ♦️تعطی...
مریم شاهمار
سلام من بیشتر از سه ماه هستش یه 180 و یه 255 هزار تومن پرداخت احراز هویت کردم رفتم فرم گرفتم پر کردم آدرس شماره تلفن فرستادم . و چندی بار هم اینکارا رو کردم . بیشتر از سه ماه  هست که منتظرم.  ولی دریغ از یه جواب .  واقعا بیاین همگی شکایت کنیم چون تو این شرایط بخوان از مردم کلاهبرداری کردن . کمال پستی  و بی وجدانی هستش
21:32
پنج‌شنبه 5 دی 1404، ساعت 03:25