دنبال کن

شرکت جهان گستر کار در منزل

بسته بندی

1404/05/16
فاطمه اسدی
هنوز خوب نیست
01:14
شادیچه
نیروی ساده
استخدام فوری کارگر با آموزش در کارخانه تولید مارشمالو و آبنبات 5 نفر نیروی کار آقا جهت کار در بخش تولید 10نفر نیروی کار خانم جهت کار در بخش طراحی و بسته بندی شرایط: شرایط سنی آقایان و خانم ها ۱۸ ال...
1404/05/21
شیرین ھمتی
سلام برای ھمکاری پیام دادم 
کار در منزل 
12:16
1404/05/25
سمانه خسروی
من الان چند وقته پول واریز کردم فرم فرستادن و گفتن ثبت شده اگر واقعا کاری نفرستن و کلاه برداری باشه من از طریق پلیس فتا پیگیری میکنم تا هم تمام سایت هاشون بسته شه و نتونن کاری کنن و تمام پولهایی که از مردم گرفتنو برگردونن.
چون تمام کسایی که میان و ثبت‌نام میکنن همه نیازمند هستن 
21:37
1 تایید
1404/07/09
سلام من یک ماه بیشتره که پول واریز کردم احراز هویت هم کردم فرم پر کردم ولی اصلا کسی پیام‌من رو ندیده چرا کسی پاسخگو نیست 
19:35
1 تایید
شهرک صنعتی نظرآباد
کارگر ساده
سن ۲۰ الی ۴۵ توانایی کار در شیفت ۱۲ ساعته و چرخشی آشنایی با خطوط تولید آشنایی با دستگاه بسته بندی کوشش و دقت در انجام کار مزایا : پرداخت به موقع حقوق و مزایا بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از بدو اس...
الهام حسینی
منم برای مهتاب پشمی پول زدم احراز هویت کردم ولی انگار نه انگار خدا لعنتشون کنه آدم احتیاج داره که این کار رو میکنه و اعتماد میکنه الهی خیر نبینن
21:00
1404/07/27
مهناز ذوالفقاری
سلام من هم چند بار واریزی داستم فدم هم فرستادم اما دیگه جواب ندادن  من کار لازم دارم لطفا   اقدتم کنید 
05:03
مهناز ذوالفقاری
ایا این  شرکت  راسته این خانم مهتاب  پشمی من ساده دوبار واریزی  داشتم   اگه راسته چرا برتم کار نمی فریته
05:05
طراحی بسته بندی بارمان
سلام بسته بندی حبوبات و خشکبار برند بارمان لوگو منحصر به فرد و جدید قابلیت ثبت لوگو داشته باشد
شنبه 4 آبان 1404، ساعت 07:58