شرکت جهان گستر کار در منزل
هنوز خوب نیست
سلام برای ھمکاری پیام دادم کار در منزل
من الان چند وقته پول واریز کردم فرم فرستادن و گفتن ثبت شده اگر واقعا کاری نفرستن و کلاه برداری باشه من از طریق پلیس فتا پیگیری میکنم تا هم تمام سایت هاشون بسته شه و نتونن کاری کنن و تمام پولهایی که از مردم گرفتنو برگردونن. چون تمام کسایی که میان و ثبتنام میکنن همه نیازمند هستن
سلام من یک ماه بیشتره که پول واریز کردم احراز هویت هم کردم فرم پر کردم ولی اصلا کسی پیاممن رو ندیده چرا کسی پاسخگو نیست
منم برای مهتاب پشمی پول زدم احراز هویت کردم ولی انگار نه انگار خدا لعنتشون کنه آدم احتیاج داره که این کار رو میکنه و اعتماد میکنه الهی خیر نبینن
سلام من هم چند بار واریزی داستم فدم هم فرستادم اما دیگه جواب ندادن من کار لازم دارم لطفا اقدتم کنید
ایا این شرکت راسته این خانم مهتاب پشمی من ساده دوبار واریزی داشتم اگه راسته چرا برتم کار نمی فریته
سلام من 5ماهه که ثبتنام کردم فرم پرکردم گفتن ثبت شدی ولی هنوز از کار م خبری نیست
سلام من 5ماهه که ثبتنام کردم فرم پرکردم گفتن ثبت شدی ولی هنوز از کار م خبری نیست
من بحساب خانممهتاب پشمی 200 زدم گفت که ثبت شدی دیگه بعد جواب نمیده که چرا کارم شروع نمیشه بارها مونمیفرستی
سلام به نظرم همه ماها که پرداخت کردیم گزارش کنیم و شکایت به پلیس فتا نگین 200 تومن ارزش شکایت نداره
سلام خسته نباشید ببخشید برای شما کارفرستادن
خیلی ادم های پست حرام خورن منم دوبار گول خوردم اما کاری نبود خدا لعنتتون کن حرام زاده ها
سلام منم 8میلیون زدم بحساب شرکت نیکان خوبانی پولمو بالا کشیدن حالا فهمیدم کلاهبرداری هست خدا لعنتشون کنه خانم شعبانی بی شرف عوضی پولمون رو خوردن چرا پلیس فتاپیگیری نمیکنه