دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل تلگرام

کارگر ساده

1404/01/31
ملوک سلیمانی
من دنبال کار میکردم و شما برای بسته بندی نیاز به نیرو دارید و خانم سلیمی صاحب شرکت هستند
08:59
2 پاسخ
1 تایید
تهران
استخدام ارماتوربند
به تعدادی کارگر ساده، نیمه‌ماهر و استادکار ماهر (در زمینه مهار، سیم‌زنی، آرماتوربندی و قالب‌بندی) جهت همکاری در پروژه عمرانی به‌صورت تمام‌وقت نیازمندیم. شرایط کاری: مدت همکاری: حداقل یک سال کار مدا...
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:45
1 تایید
1404/02/04
اسرین ابراهیم عاص
سلام من کار لازمم
05:50
1404/05/12
زینب احمدی پورمقدم
سلام ممنون میشم یکی کمک کنه الان یه کار بسته بندی کش مو هست آگهی کردن خانم صادقی ولی مبلغی نخواسته برای ثبت نام فقط گفته بار اول خودم کش بخرم فاکخور بفرستم بعد میاین قرارداد میبندن نمیدونم درسته یا نه
12:57
2 پاسخ
پایون
استخدام کارگر انبار
استخدام کارگر ساده جهت کار در انبار ماشین آلات دارای حقوق ثابت و منظم در ابتدای هر ماه واریز می شود. امکان ارتقای شغلی محیط کاری صمیمی
1404/06/08
بشیری
کاردرمنزل بسته بندی زینب جوکار 
17:32
بشیری
زینب احمدی پورمقدم
سلام ممنون میشم یکی کمک کنه الان یه کار بسته بندی کش مو هست آگهی کردن خانم صادقی ولی مبلغی نخواسته برای ثبت نام فقط گفته بار اول خودم کش بخرم فاکخور بفرستم بعد میاین قرارداد میبندن نمیدونم درسته یا نه
دقیقاً برای منم سواله
17:32
1404/06/09
افسانه جهانی فرد
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی باشه چه بهتر  
06:28
1 تایید
شیراز آخر محراب
استخدام کارگر ساده
استخدام نیروی انبار (آجیل و خشکبار) به تعدادی نیروی کار (ایرانی و افغان) جهت همکاری در انبار تفت آجیل و خشکبار نیازمندیم. ساعت کاری: ۸ صبح تا ۸ شب استراحت: ۲ ساعت در طول روز حقوق: پایه ۱۵ میلیو...
افسانه جهانی فرد
اراک زندگی میکنم
06:28
1404/07/05
ستاره سعیدی
سلام من مشهد هستم نیازمند کار در منزل بسته بندی با حقوق نسبتا خوب ممنون میشم معرفی کنید 
05:51
محمد صارمی صارمی
سلام  منم دنبال  کارام
13:58
نجف اباد گلدشت
استخدام کارگر ساده
استخدام کارگر ساده و کارگر اشنا به ام دی اف کاری
1404/07/24
مهناز ذوالفقاری
سلام  من هم نیازمند کار در منزل هستم اگه بسته بندی باشه ممنون میشم 
08:21
1404/07/26
نرگیس حضرتی
خانم حضرتی هستم من دنبال کارمیکردم برای بسته بندی درمنزل در خدمت شما هستم
08:01
1404/07/27
نسرین قاسمی
زینب احمدی پورمقدم
سلام وقتتون بخیر راجب کاردرمنزل بسته بندی کش مواطلاع بدین
20:09
1 پاسخ
شرکت های کول
استخدام کارگر ساده
استخدام حسابدار و کارگرساده کار به‌صورت تیمی انجام می‌شود و شامل خم‌کاری، پرس‌کاری، ورق‌کاری، جوشکاری، مونتاژکاری و کار با دستگاه‌های صنعتی است.
1404/07/28
سعدون رحمانی
سلام کار آرماتوربندی در کشور عراق و عمان و دبی کویت قطر هرکس سراغ دارد. درخدمت هستم. زبان عربی فول. ممنون میشم 
16:50
1404/08/09
قهرمانی
سلام بنده دنبال کار بسته بندی در منزل هستم و منزلم شیرازه لطفا اگر بود بهم بگید ممنونم.
13:06
1404/08/27
سید احترام جلالی جلالی
نسرین قاسمی
سلام وقتتون بخیر راجب کاردرمنزل بسته بندی کش مواطلاع بدین
بسته بندی کش مو در منزل .. تهران 
06:39
شرکت سنگ و تراش ضامن ایرانیان
استخدام کارگر ساده
استخدام کارگر ساده به یک‌کارگرساده جهت تکمیل کادرخود نیازمندیم. سن ۲۰ تا ۳۵ سال, ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه ۸:۰۰ الی ۱۷:۰۰ پنج شنبه ها ۸:۰۰ الی ۱۲:۳۰ حقوق توافقی +بیمه+ناهار+پاداش نیاز به سابقه یا ...
مژگان دانشیان
نیاز ب کاردارم تو بسته بندی تو منزل خانم مژگان دانشی هستم 
10:52
زهرا خاینی پور
سلام بنده نیاز به کار در منزل هستم زهرا خاینی پور 
11:40
1404/08/28
سلام کار در منزل خانم زهرا افشار که در تلگرام فعالیت می کند آیا واقعیت دارد 
21:15
کسما
استخدام کارگر مرغداری
استخدام کارگر مرغداری – کسما (گیلان) به یک نفر کارگر مرغداری جهت همکاری در مرغداری واقع در کسما، استان گیلان نیازمندیم. شرایط: • ترجیحاً دارای سابقه کار مرتبط • منظم، مسئولیت‌پذیر و متعهد مزایا: ...
1404/08/29
سمیه بصیرتوانا
ملوک سلیمانی
من دنبال کار میکردم و شما برای بسته بندی نیاز به نیرو دارید و خانم سلیمی صاحب شرکت هستند
سلام وقت بخیر بله درخدمت هستم
07:36
اینا دروغه فقط میخوان پولتونو بخورن اعتماد نکنید 
08:31
کثافتا
08:31
دفتر وکالت
استخدام نظافتچی
نظافتچی دائم دفتر وکالت
1404/09/01
افص
شرکت بسته بندی نیکان خانم شعبانی معتبر هستش؟
09:31
1 پاسخ
ریحانه حسینی
سلام من کار لازمم
10:17
1404/09/02
حسن حسنی
ملوک سلیمانی
اینا کلاهبردارن شما هم مثل اینکه از خودشون هستین خودتونو قاطی نکنین عنقریبا گرفتار میشن
12:15
کارگاه جعبه سازی
استخدام نیروی ساده
استخدام نیروی کار خانم جهت کار در کارگاه جعبه سازی
حسن حسنی
افص
شرکت بسته بندی نیکان خانم شعبانی معتبر هستش؟
شعبانی باقری بهزادی اسم مستعار هستن وکلاهبردار عنقریبا دستگیر خواهند شد اگه پلیس فتا نتکنه وزارت اطلاعات دنباشون هستن
12:17
ملوک سلیمانی
امیدوارم زودتر دستگیر بشن کلاهبرداری بی شرف من بیماری بهجت و ام آس دارم و هزینه درمانمو برای استخدام دادم بهشون بیماری بدتر از بیماری من بگیره
14:26
1404/09/03
بابک جدیدی
سلام.من برای همسرم (کار در منزل )کار بسته بندی نیاز دارم.لطفا من را راهنمایی کنید.ممنون.جدیدی
02:28
مرغداری
استخدام کارگر مرغداری
نیازمند کارگر ماهر جهت همکاری در مرغداری ، با حداقل سه سال سابقه کار مرتبط . شرایط: حقوق توافقی + بیمه متقاضیان واجد شرایط لطفاً جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرند.
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل میکردم من سمیراکرمی هستم
03:12
سید مصطفی اعتماد
سلام عرض ادب خدمت شما قرض از اینکه نیرو کار هستم و چند وقتی هست که بیکارم اگه میشه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم 
05:23
1404/09/27
لیلا نظامی
شرکت نیکان بسته بندی در منزلدر تلگرام معتبر هست یا خیر
16:55
1 پاسخ
کارگر ساده
یک رستوران معتبر جهت تکمیل کادر خود به یک کارگر ساده نیازمند است. شرایط و مزایا: جنسیت: آقا وضعیت تاهل: مجرد سن: ۱۸ تا ۲۵ سال ساعت کاری: ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر حقوق: مطابق قانون وزارت کار بیمه: دا...
1404/10/03
لیلا نظامی
شرکت نیکان بسته بندی در منزلدر تلگرام معتبر هست یا خیر
نه اصلا اعتماد نکنید و پول واریز نکنید میخورن یه آبم روش خیلی راحت
13:30
پنج‌شنبه 5 دی 1404، ساعت 03:02