دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل تلگرام

کارگر ساده

1404/01/31
ملوک سلیمانی
من دنبال کار میکردم و شما برای بسته بندی نیاز به نیرو دارید و خانم سلیمی صاحب شرکت هستند
08:59
2 پاسخ
1 تایید
آزاد برنز
کارگر ساده
استخدام کارگر تولیدی به یک نیروی آقا ترجیحا اتباع برای همکاری در تولیدی قطعات تزیینی نیازمندیم. انجام کارهای ظریف شامل: سوراخ‌کاری دنده‌زنی پرداخت‌کاری 📍 محیط کاری منظم و تیم حرفه‌ای
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:45
1 تایید
1404/02/04
اسرین ابراهیم عاص
سلام من کار لازمم
05:50
1404/05/12
زینب احمدی پورمقدم
سلام ممنون میشم یکی کمک کنه الان یه کار بسته بندی کش مو هست آگهی کردن خانم صادقی ولی مبلغی نخواسته برای ثبت نام فقط گفته بار اول خودم کش بخرم فاکخور بفرستم بعد میاین قرارداد میبندن نمیدونم درسته یا نه
12:57
2 پاسخ
اریس سازه پارسیان
استخدام کارگر ساده
استخدام فوری در شرکت اریس سازه پارسیان (سناتور) شرکت اریس سازه پارسیان (سناتور) جهت تکمیل کادر تولید خود از واجدین شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید: ردیف‌های شغلی: ۳۵ نفر کارگر ساده ریخته‌گری (آق...
1404/06/08
بشیری
کاردرمنزل بسته بندی زینب جوکار 
17:32
بشیری
زینب احمدی پورمقدم
سلام ممنون میشم یکی کمک کنه الان یه کار بسته بندی کش مو هست آگهی کردن خانم صادقی ولی مبلغی نخواسته برای ثبت نام فقط گفته بار اول خودم کش بخرم فاکخور بفرستم بعد میاین قرارداد میبندن نمیدونم درسته یا نه
دقیقاً برای منم سواله
17:32
1404/06/09
افسانه جهانی فرد
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی باشه چه بهتر  
06:28
1 تایید
رستوران طریقت
استخدام ظرفشور رستوران
🧼 استخدام ظرفشور آقا – رستوران طریقت (اقدسیه، آواسنتر) رستوران معتبر طریقت واقع در اقدسیه – مجتمع آواسنتر جهت تکمیل کادر خدماتی خود، از یک ظرفشور آقا منظم و مسئولیت‌پذیر دعوت به همکاری می‌نماید...
افسانه جهانی فرد
اراک زندگی میکنم
06:28
1404/07/05
ستاره سعیدی
سلام من مشهد هستم نیازمند کار در منزل بسته بندی با حقوق نسبتا خوب ممنون میشم معرفی کنید 
05:51
محمد صارمی صارمی
سلام  منم دنبال  کارام
13:58
خانواده افرا
استخدام آشپز و نیروی خدماتی
به یک نیروی خانم جهت آشپزی و خدمات نیازمندیم متعهد و دلسوز تمام وقت
1404/07/24
مهناز ذوالفقاری
سلام  من هم نیازمند کار در منزل هستم اگه بسته بندی باشه ممنون میشم 
08:21
1404/07/26
نرگیس حضرتی
خانم حضرتی هستم من دنبال کارمیکردم برای بسته بندی درمنزل در خدمت شما هستم
08:01
1404/07/27
نسرین قاسمی
زینب احمدی پورمقدم
سلام وقتتون بخیر راجب کاردرمنزل بسته بندی کش مواطلاع بدین
20:09
1 پاسخ
شرکت تعاونی راد تجارت
کارگر خط تولید
استخدام نیروی آقا در صنایع غذایی (پروتئین سویا) شرکت صنایع غذایی پروتئین سویا جهت تکمیل کادر خود، از نیروهای آقا دعوت به همکاری می‌نماید. شرایط و مزایا: حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار پرداخت تمامی...
1404/07/28
سعدون رحمانی
سلام کار آرماتوربندی در کشور عراق و عمان و دبی کویت قطر هرکس سراغ دارد. درخدمت هستم. زبان عربی فول. ممنون میشم 
16:50
1404/08/09
قهرمانی
سلام بنده دنبال کار بسته بندی در منزل هستم و منزلم شیرازه لطفا اگر بود بهم بگید ممنونم.
13:06
1404/08/27
سید احترام جلالی جلالی
نسرین قاسمی
سلام وقتتون بخیر راجب کاردرمنزل بسته بندی کش مواطلاع بدین
بسته بندی کش مو در منزل .. تهران 
06:39
تهران
استخدام کارگر تعویض روغنی
به دو نفر نیروی ساده، نیمه‌ماهر و ماهر جهت همکاری در تعویض‌روغنی واقع در غرب تهران نیازمندیم. حقوق: بین ۲۰ تا ۴۰ میلیون تومان (بر اساس مهارت و تجربه) 📞 لطفاً جهت هماهنگی و اطلاعات بیشتر تماس بگ...
مژگان دانشیان
نیاز ب کاردارم تو بسته بندی تو منزل خانم مژگان دانشی هستم 
10:52
زهرا خاینی پور
سلام بنده نیاز به کار در منزل هستم زهرا خاینی پور 
11:40
1404/08/28
سلام کار در منزل خانم زهرا افشار که در تلگرام فعالیت می کند آیا واقعیت دارد 
21:15
سیدخندان
استخدام کارگر ساده
به كارگرساده ترجیحا با سابقه جهت تعويض روغن احتياج داريم.
1404/08/29
سمیه بصیرتوانا
ملوک سلیمانی
من دنبال کار میکردم و شما برای بسته بندی نیاز به نیرو دارید و خانم سلیمی صاحب شرکت هستند
سلام وقت بخیر بله درخدمت هستم
07:36
اینا دروغه فقط میخوان پولتونو بخورن اعتماد نکنید 
08:31
کثافتا
08:31
تهران نازی آباد
استخدام کارگر ساده
استخدام کارگر ساده در فروشگاه پوشاک به تعدادی نیروی کارگر ساده جهت همکاری در فروشگاه پوشاک نیازمندیم.
1404/09/01
افص
شرکت بسته بندی نیکان خانم شعبانی معتبر هستش؟
09:31
1 پاسخ
ریحانه حسینی
سلام من کار لازمم
10:17
1404/09/02
حسن حسنی
ملوک سلیمانی
اینا کلاهبردارن شما هم مثل اینکه از خودشون هستین خودتونو قاطی نکنین عنقریبا گرفتار میشن
12:15
اسپاد صنعت پرتیکان
استخدام نیروی فنی
استخدام در شرکت صنعتی (شهرک صنعتی بزرگ شمال اصفهان) شرکت تولیدی واقع در شهرک صنعتی بزرگ شمال اصفهان جهت تکمیل کادر فنی خود از نیروهای متخصص و متعهد دعوت به همکاری می‌نماید: 1️⃣ برشکار CNC شرایط احر...
حسن حسنی
افص
شرکت بسته بندی نیکان خانم شعبانی معتبر هستش؟
شعبانی باقری بهزادی اسم مستعار هستن وکلاهبردار عنقریبا دستگیر خواهند شد اگه پلیس فتا نتکنه وزارت اطلاعات دنباشون هستن
12:17
ملوک سلیمانی
امیدوارم زودتر دستگیر بشن کلاهبرداری بی شرف من بیماری بهجت و ام آس دارم و هزینه درمانمو برای استخدام دادم بهشون بیماری بدتر از بیماری من بگیره
14:26
1404/09/03
بابک جدیدی
سلام.من برای همسرم (کار در منزل )کار بسته بندی نیاز دارم.لطفا من را راهنمایی کنید.ممنون.جدیدی
02:28
تولیدی ابتکار
استخدام کارگر ساده
استخدام کارگر ساده ترجیحا مجرد جهتکار در تولیدی لوازم اجاق گاز
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل میکردم من سمیراکرمی هستم
03:12
سید مصطفی اعتماد
سلام عرض ادب خدمت شما قرض از اینکه نیرو کار هستم و چند وقتی هست که بیکارم اگه میشه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم 
05:23
پنج‌شنبه 14 آذر 1404، ساعت 17:22