دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل تلگرام

کارگر ساده

1404/01/31
ملوک سلیمانی
من دنبال کار میکردم و شما برای بسته بندی نیاز به نیرو دارید و خانم سلیمی صاحب شرکت هستند
08:59
1 تایید
تولید و تحقیقات ری نان سهامی خاص (پنل3)
کارگر ساده
کارخانه تولید و تحقیقات ری نان معتبر در شهرری برای تکمیل کادر خود از آقایان عزیز (ماهر) جویای کار دعوت به همکاری می نماید: 1- شرایط احراز: منظم و مسئولیت پذیر – دارای روحیه تیمی فعال و کوشا – توانایی ...
هانی ا
ادمین هستم کسی خواست بگه
09:45
1 تایید
1404/02/04
اسرین ابراهیم عاص
سلام من کار لازمم
05:50
1404/05/12
زینب احمدی پورمقدم
سلام ممنون میشم یکی کمک کنه الان یه کار بسته بندی کش مو هست آگهی کردن خانم صادقی ولی مبلغی نخواسته برای ثبت نام فقط گفته بار اول خودم کش بخرم فاکخور بفرستم بعد میاین قرارداد میبندن نمیدونم درسته یا نه
12:57
2 پاسخ
مغازه روغن فروشی
کارگر ساده
استخدام کارگر ساده در مغازه روغن‌فروشی محل کار: تهرانسر نوع همکاری: تمام‌وقت مغازه روغن‌فروشی در تهرانسر به یک کارگر ساده (ترجیحاً تبعه افغانستان) نیاز دارد. ویژگی‌های مورد انتظار: تعهد کاری انضبا...
1404/06/08
بشیری
کاردرمنزل بسته بندی زینب جوکار 
17:32
بشیری
زینب احمدی پورمقدم
سلام ممنون میشم یکی کمک کنه الان یه کار بسته بندی کش مو هست آگهی کردن خانم صادقی ولی مبلغی نخواسته برای ثبت نام فقط گفته بار اول خودم کش بخرم فاکخور بفرستم بعد میاین قرارداد میبندن نمیدونم درسته یا نه
دقیقاً برای منم سواله
17:32
1404/06/09
افسانه جهانی فرد
سلام نیازمند کار در منزل هستم بسته بندی باشه چه بهتر  
06:28
گلخانه تبریز
کارگر ساده
کارگر ساده جهت کار در گلخانه و باغبانی با دارابودن کارت اشتغال و روادید قانونی
افسانه جهانی فرد
اراک زندگی میکنم
06:28
1404/07/05
ستاره سعیدی
سلام من مشهد هستم نیازمند کار در منزل بسته بندی با حقوق نسبتا خوب ممنون میشم معرفی کنید 
05:51
محمد صارمی صارمی
سلام  منم دنبال  کارام
13:58
رادین مهام نوین صنعت
کارگر خط تولید و انبار
نیروی خانم و آقا ( مصاحبه فقط حضوری) سن زیر 40 سال ساعت کاری 8 الی 18 جمعه و تعطیلات رسمی شرکت تعطیل می باشد . سرویس دارد بیمه تامین اجتماعی از روز اول صبحانه و ناهار از طرف شرکت حقوق : قانون کا...
1404/07/24
مهناز ذوالفقاری
سلام  من هم نیازمند کار در منزل هستم اگه بسته بندی باشه ممنون میشم 
08:21
1404/07/26
نرگیس حضرتی
خانم حضرتی هستم من دنبال کارمیکردم برای بسته بندی درمنزل در خدمت شما هستم
08:01
1404/07/27
نسرین قاسمی
زینب احمدی پورمقدم
سلام وقتتون بخیر راجب کاردرمنزل بسته بندی کش مواطلاع بدین
20:09
پیمانکار ساختمانی
کارگر ساده و کارگر ماهر
به تعدادی کارگر ساده و ماهر ساختمانی جهت کار در پروژه ساختمانی نیازمندیم. امکانات: جای اسکان صبحانه و ناهار دستمزد توافقی بر اساس مهارت و تجربه شرایط: فقط اتباع مجاز افراد منظم، مسئولیت‌پذیر و آماد...
1404/07/28
سعدون رحمانی
سلام کار آرماتوربندی در کشور عراق و عمان و دبی کویت قطر هرکس سراغ دارد. درخدمت هستم. زبان عربی فول. ممنون میشم 
16:50
1404/08/09
قهرمانی
سلام بنده دنبال کار بسته بندی در منزل هستم و منزلم شیرازه لطفا اگر بود بهم بگید ممنونم.
13:06
جمعه 24 آبان 1404، ساعت 00:06