دنبال کن

بسته بندی دستمال جادویی در منزل

بسته بندی

1403/02/09
سلام خیلی خوبه میشه بیشتر راهنمایی کنید
14:49
4 پاسخ
11 تایید
بسته بندی
با سلام به تعداد۷۰نفر نیرو جهت بسته بندی خودکار در خانه نیازمندیم: حقوق هفتگی بدون محدودیت سنی پاره وقت وقت آزاد ارسال و تحویل کالا با شرکت است
مهدی رحمن ستایش
سلام وقت بخیر 
شرايط کار به چه صورت هست
15:42
1 تایید
1403/02/10
خانم نوری
سلام وقت بخیر من میخام کارکنم بانه هستم
10:34
1 تایید
1403/02/18
سیما قاسمی
سلام من از ارومیه هستم برای کار بسته بندی در منزل
09:35
1 تایید
بسته بندی
با سلام تعداذ۷۰نفر نیرو جهت بسته بندی خودکار در منزل نیازمندیم: حقوق هفتگی پاره وقت بدون محدودیت سنی وقت ازاد ارسال و تحویل بار بر عهده شرکت است لطفا فقط و فقط واتساپ پیام دهید
بابائی
سلام وقتتون بخیر جویای کار در منزل بسته بندی هستم در ساری
16:40
بابائی
سلام وقتتون بخیر جویای کار هستم. در ساری بسته بندی در منزل
مژگان سلیمانی
سلام اصفهان هستم ، این کار مناسب است
17:27
بسته بندی
با سلام به تعداد۷۰نفر نیرو برای بسته بندی خودکار با حقوق هفتگی،وقت آزاد،بصورت پاره وقت،بدون محدودیت سنی،نیازمندیم فقط و فقط واتساپ پیام دهید
مژگان سلیمانی
سلام ،بسته بندی در منزل را می‌خوام ،اصفهان هستم 
17:27
1 پاسخ
1 تایید
محمد صمدی
مژگان سلیمانی
سلام ،بسته بندی در منزل را می‌خوام ،اصفهان هستم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:06
1403/02/19
عثمان خانی
سلام وقت بخیر من از دهگلان هستم جهت کار بسته بندی در منزل
06:25
داروکده | Darukade
استخدام کارگر انبار (آقا)
شرایط متقاضی: چیدمان قفسه ، بسته بندی سفارشات ، ثبت ورود و خروج کالا در دو شیفت صبح یا عصر مزایا: - حقوق و مزایای ثابت - اضافه کاری و تعطیل کاری - بیمه تامین اجتماعی - حق ناهاری - هدایای مناسبتی - ام...
1403/02/22
سلام من نیاز به کاردرمنزل دارم ؟؟من ساکن شهریار فرارت
14:15
فاطمه فلاحتی
سلام از امیرکلا دنبال کار درمنزلم
18:22
1 پاسخ
مریم رشادی
سلام چطور میشه استخدام شد
19:56
بسته بندی
سلام شرکت علوی برای تکمیل پرسنل خود به چندبفرخانوم جهت بسته بندی تخم نیازمند است دارای سرویس ،ناهاروصبحانه پرداخت حقوق هفتگی محیطی سالم وتمیز فقط نفرات کارکن وبی حاشیه نیازمندیم بیمه فعلانداریم ...
1403/02/23
مریم فلامرز
سلام خدا لعنت کند هر چی کلاهبرداره هرچی بسته بندی درمنزل ما شرکت کردیم فقط هزینه گرفتن و شرکت ها کلاهبردار بودن 
07:42
5 تایید
1403/09/05
من تهران هستم کهریزک سمت بهشت زهرا دنبال کار در منزل هستم
لیدا نخعی هستم کهریزک سمت بهشت زهرا دنبال کار هستم آشپزی در شرکت 
16:42
شخصی
تولید و بسته بندی ادویه جات و چای
🌿 تولید و بسته‌بندی انواع ادویه‌جات و چای محلی گیلان ☕✨ اگر به دنبال ادویه‌های خالص و خوش‌عطر و چای محلی طبیعی و ارگانیک هستید، ما بهترین‌ها را برای شما فراهم کرده‌ایم! ✅ تازه، طبیعی و بدون اف...
سلام شوشتر از استان خوزستان نیازمند کار درمنزلم بسته بندی
19:33
1403/09/06
فریبا کتابی
سلام جویای کاردرمنزل هستم ازمراغه
09:39
1 تایید
مهسا محمدی
سلام بسته بندی در منزل برا کاشان میخام سراغ دارید 
09:45
1 پاسخ
بریستون | Briston
استخدام کارمند انبار (اصفهان)
حداقل مدرک دیپلم توانایی انجام فعالیت‌های فیزیکی ساده مثل بسته بندی محصولات آرایشی دارای روحیه کار تیمی دارای انگیزه رشد ترجیحا دارای حداقل یک سال سابقه کار ساعات کاری شنبه تا پنج شنبه ۹:۰۰ الی ۱۷:۳۰
مهسا محمدی
مهسا محمدی
سلام بسته بندی در منزل برا کاشان میخام سراغ دارید
خوشحال میشم راهنمایی کنید
09:45
1 تایید
1403/09/07
ژیلا میرزای
سلام سهرابی هستم جویای کاردرمنزل 
10:19
کلثوم گروهی
سلام من شهرستان چناران هستم اینجا خانم ها زیاد هستن برای کار در منزل خیلی هم نیاز به کار دارن
10:32
مونتاژ و تولید دوربین مداربسته
با سلام و درود جذب نیرو برای کارخانه تولیدات دوربین مداربسته با محیط کاری عالی و حقوق و دستمزد به موقع برای بخشهای ((اداری و دفتری ،خط تولید و مونتاژ ، انبار داری ،بسته بندی، حمل و نقل ، حراست و نگه...
نصرت توکلی
سلام من کاردرمنزل میخوام میشه بهم کمک کنیدممنونم
15:16
نصرت توکلی
سلام برای بسته بندی درمنزل میشه کمکم کنید تا خرج بچه هامون رابتونم دربیارم 0**** مرادی اصفهان
15:34
1403/09/08
فاطمه انصاری
سلام من کاردر منزل نیاز دارم شیراز هستم 
16:17
کارگر ساده
حداقل سن 18 سال عدم نیاز به تجربه قبلی (آموزش های لازم ارائه خواهد شد) توانایی انجام کار فیزیکی و ایستاده دقت و توجه به جزئیات روحیه همکاری و کار تیمی وظایف: سورت و بسته بندی آجیل و خشکبار چیدمان و بس...
فاطمه انصاری
ببخشید عزیزمن استان  فارس در شیراز میشینم تورو خدا خیلی به کار در منزل نیاز دارم
16:25
جمال عظیمی
یعنی خدا لعنت کنه واقعا هرکی که کلاه برداری میکنه ماهم یه بیشرف به اسم میلاد درویشی هزینه ارسالو براش فرستادیم اخر سر گوشیشو خاموش کرد
16:44
1 تایید
1403/09/10
آسیه حیدری
سلام من هم هستم برای بسته بندی با100نفرنیروباسلیقه ممنون میشم به ماهم اطلاع بدین کاربسته بندی بودبیرون برباشه
06:59
کارمند خانم
کارمند خانم جهت شرکت تاسیساتی مونتاژ و بسته بندی تجهیزات تصفیه مجرد سن ۲۵ الی ۴۰ ساعت کاری ۹ الی ۱۷ پنج شنبه ۹ الی ۱۵ حقوق بین ۱۲ الی ۱۵ کار سبک و تمیز بدون نیاز به سابقه کار دائم و همیشگی لط...
زهرا شعبانی
سلام کار بسته بندی د منزل می خوام از قزوین 
کار در خانه باشد بیرون از منزل نمی تونم
09:04
1403/09/11
ملیکا مرادی
سلام وقتتون بخیر بنده جویای کاره بسته بندی هستم درمنزله خودم درقائمشهر  
05:33
سلام وقت بخیر،کار در منزل بسته بندی یا چیزی ک بشه انجام داد میخوام،حویبار هستم
09:21
به چند نفر نیرو جهت کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم
به چند نفر خانم آقا برای بسته بندی پاک کن کار در منزل نیاز داریم کار در منزل خودتون انجام میشه خودمون میاریم می‌بریم جهت کسب اطلاعات بیشتر (ایتا) پیام بدین و روبیکام خرابه ایتا پیام بدین لطفا
فاطمه فلاحتی
سلام از امیرکلا دنبال کار درمنزلم
سلام عزیزم کار گرفتید
09:23
سلام خسته نباشید میتونم درمنزل کاربسته بندی کنم
12:31
سلام خسته نباشید من حاظرم هرحقوقیم داره انجام بدم 
13:07
اعطای نمایندگی پفک هندی در سراسر کشور و صادرات
شرکت اسنایدر تولید کننده اسنک هندی در طعم های مختلف خارجی با بالاترین کیفیت و زیباترین بسته بندی نمایندگی فروش خود را به شرکتهای پخش فعال در سراسر کشور و صادرکنندگان به صورت انحصاری واگذار مینماید. ##...
منم تو خونه می تونم بسته بندی کنم
13:09
سلام من احتیاج دارم به کار در خانه شرایط چه طوری 
15:35
حقوقش چنده 
15:35
کارگر خانم ، شهرک کاروان،مشیریه، مسعودیه
کارگر خانم برای مونتاژ و بسته بندی آموزش با ما در روزهای اول شروع بکار تحصیلات : دیپلم ب بالا سن : از ۲۲ تا ۳۵ سال ساعت کار از 9 صبح تا 6 بعدازظهر تعطیلات ،: فقط تعطیلات رسمی توجه : ...
مریم چگینی
همه کلا وردارن دروغه پول  واریز نکنید
18:18
1 تایید
1403/09/12
بهار امامی
سلام من خیلی به این کار نیاز دارم منجیل هستم 
10:39
کلثوم قادری
سلام
15:02
کار بسته بندی در منزل
به چند نفر کار جو برای بسته بندی در منزل نیاز مندیم جهت اطلاع و ثبت نام به ای دی زیر در روبیکا پیام‌ بدید Ofivalist
کلثوم قادری
نه من هم چهار تا بچه دارم
15:03
کلثوم قادری
و زن هستم
15:04
سلام من از فومن هستم برای کار بسته بندی درمنزل 
18:26
کارمند اداری
انتشارات دانش آفرین در جهت تکمیل تیم اداری خود، اقدام به جذب نیروی جدید کرده است. کارجوی عزیز لطفا رزومه و سوابق کاری خود را جهت بررسی ارسال نمایید. مسئولیت ها: پاسخگویی به تلفن فاکتور و امور مالی بست...
1403/09/13
سودا محمدی
سلام وقت بخیر کار در منزل میخواستم 
09:19
نرگس عربشاهی
سلام از مشهد هستم منطقه الهیه کار در منزل میخام
11:14
1403/09/14
سبزه نقدعلی
سلام لطف کنید ملایرهستم جویای کار درمنزل بسته بندی
19:20
طراحی بسته بندی برای فروشگاه کیف
به یک بسته بندی مدرن و شیک برای کیف های گلیمی و جاجیمی دست بافت نیاز دارم. این پروژه می تواند به دو بخش باشد.طراحی بسته بندی و طراحی گرافیکی روی بسته.
سبزه نقدعلی
جویای کاربسته بندی درملایرهستم
19:20
1403/09/15
سلام وقت بخیر جویای کار در منزل هستم
07:56
سلام منم میخام کار کنم
08:38
استخدام در نبات سازی
درود خداقوت شرایط را کاملا بخوانید. لطفا فقط تماس بگیرید. استخدام در نبات سازی اگر ۳نفر در یک محدوده باشین سرویس گرفته میشود سرویس از محدوده اتوبان چمران و خیابان جی دارد اضافه کاری دارد کار بسته بندی...
سهیلا نظری
سلام وقت تون بخیر من کاربسته بندی رو چیکار کنم
15:23
1 پاسخ
فاطمه فیوج
سلام وقت بخیر من دنبال کار در منزل دراستان مرکزی و خمین هستم ممنون
16:49
1403/09/16
سلام من دنبال کار درمنزل میخواستم بسته بندی دلیجان
10:26
کارگر قنادی
حتما خانم محدوده سنی بین ۲۰ تا ۳۰ محدوده کارگاه خ فلسطین آشنا به کار شیرینی پزی و بسته بندی. همین طور آشنا به کار فروش….جمعه ها ماهی دو بار هستیم
پریسا بیواره
سلام وقت بخیر من دنبال کار تو منزل خودم باشه میگردم بسته بندی باشه چون  ی پسر کوچک دارم من سنندج زندگی میکنم اگر هست ممنون میشم جواب بدید
12:03
1403/09/17
سلام روز بخیر  من جویای کار درمنزل هستم چون پچه کوچیک دارم
08:01
فرشاد ناصری
سلام من ساکن رشت هستم میخواستم کاربسته بندی درمنزل انجام بدم جاواسه کارهم داریم میتونیم کمکتون کنیم درخدمتم
11:41
بسته بندی قطعات شیر آلات
با سلام به تعداد محدود خانم مجرد سی سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کار بوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از 7/5 صبح ...
افسانه عسگری
سلام خوبید میشه درباره کار در منزلتون توضیح بدید چون واقعا به این کار نیاز دارم ممنون
14:37
1 پاسخ
محمد صمدی
افسانه عسگری
سلام خوبید میشه درباره کار در منزلتون توضیح بدید چون واقعا به این کار نیاز دارم ممنون
15:12
محمد صمدی
سهیلا نظری
سلام وقت تون بخیر من کاربسته بندی رو چیکار کنم
15:13
استخدام نیرو تولید و بسته بندی کار
خانم جوان منظم و با پشتکار برای تولید عطر در مجموعه گرس نیازمندیم
سلام وقت بخیر جویای کار در منزل  هستم در بانه 
16:56
سلام وقت بخیر،بسته بندی،قم نیروگاه 14متری امام حسین 
17:03
دنبال کار در منزل هستم در تهران منطقه 17
18:31
بسته بندی.وشاگرد برشکاری همراه با اموزش
تولیدی پوشاک صدیقی نیازمند به سه نفر نیروی خانم جهت بسته بندی پوشاک به صورت تمام وقت نیازمند است .محیط کاملآ زنانه می‌باشد حقوق ماهیانه 7 ملییون می‌باشد در صورت خوب بودن کار حقوق 8میلیون تومان می شود...
1403/09/18
زهرا عباسی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل قم
06:37
سلام جویای  کار در مسعودیه هستم خواهش میکنم 
10:30
عالیه میشه راهنمایی کنید
11:48
انسانیت تسلیت
من دنبال کار هستم
من دنبال کار هستم کار بسته بندی و منشی مطب و سالن دار رستوران در شهر جدید لار هستم ممنون میشم شماره تلفن 0917XXX9422 ترجیحا زنگ بزنید
فاطمه جهانگیری
سلام من کار در منزل هستم در شیراز 
15:20
زهره عباسی دربیدی
سلام وقت بخیر من میخام کار کنم هست یان؟؟؟؟؟؟
15:39
سلام بسته بندی در منزل را خواستاریم ..ممنونم 
16:28
آلا صمدی
دنبال کار در منزل خودم
دنبال کاری میگردم که بتونم توی خونه خودم انجام بدم مثل بسته بندی یا کاری شبیه به اون ممنون میشم اگر کسی سراغ داره به منم معرفی کنه با احترام تمام لطفاً مزاحم نشید فقط دنبال یه لقمه نون حلال هستم 093...
مهدی محمدوند
سلام چند میدید
17:11
مریم ک
کار بسته بندی میخام در منزل مشهد هستیم
17:31
نسرین بیات
کاربسته بندی در منزل هر گونه کاری تمایل دارم ممنون میشم راهنمایی یا اینکه معرفی بفرمایید آدرس تهرانپارس با سپاس 
18:10
کانتر خانم جهت بسته بندی غذا
به تعدادی نیرو خانم برای کانترکاری و بسته بندی غذا جهت کار در فست فود شیفت شب نیازمندیم ساعت کاری ۱۸:۳۰ تا ۱ بامداد حقوق:۱۲ تا ۱۳ تومن یک روز در هفته آف شام مهمان مجموعه
سمیراعرب
سلام بسته بندی درمنزل می خواهم گنبدهستم
18:59
ریحانه همراه
سلام من ساکن تهران هستم دنبال کار در منزل هستم
20:17
فاطمه رزاززاده
سلام .کاردرمنزل میخوام .اصفهان هستم سمت کاوه.
21:25
کارگر ساده
آگهی استخدام کارگر ساده شرکت پتروصنعت عادل اقدام به استخدام کارگر ساده جهت خط تولید واحد تراشکاری و بسته بندی . دارای روحیه کار تیمی ونتیجه گرا. منظم متعهد وباهوش. ساعت کار ۸ الی ۱۷:۳۰ اضافه کار ت...
1403/09/19
مهدی طاهری
سلام من جویای کاربسته بندی درمنزل ازگرگان استان گلستان هستم
02:54
ناهید قربانیان قربانیان
سلام من ورامين هستم برای کار در بسته بندی در منزل
14:02
سلام من نیاز کار در خانه دارم شهر رشت
16:19
استخدام نیرو در کارخانه قطعات
استخدام کارگر ساده در کارخانه بزرگ قطعات ایرانخودرو «شروع به کار فوری ،فوری » کارگر ساده اقا و خانم تا۵۰سال نیروی اقا ۲۰ نفر نیروی خانم ۱۰ نفر در قسمت **خط تولید **مونتاژ **بسته بندی مزایای و...
فلاحتی  هستم از رشت
16:20
سلام من کاردرمنزل میخوام شهر تبریز 
18:16
آرزو حاجی نسب
سلام میشه راهنمایی کنین
19:27
(استخدام و کار در منزل)
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی باحقوق ماهانه ۱۲میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی باحقوق بیمه ،پاداش و مزایا...
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اهل کردستان شهرستان بانه هستم اگر موجود است لطفاً راهنمایی کنید 
21:00
1403/11/17
مریم اسماعیل ابادی
من هم کار بسته بندی در منزل میخوام ازفردیس 
19:55
سلام وقت بخیر من دنبال کار بسته بندی هستم ..مشهد هستم راهنمایی می‌خوام 
20:46
استخدام نیرو قسمت برش و بسته بندی پیتزا
نیروی خانم یا اقا قسمت برش پیتزا ۲روز مرخصی در ماه با حقوق اشنا به کار گروهی و اخلاق کاری و خوش برخورد
دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی 
20:48
1403/11/18
سلام جویای کاردرمنزل هستم در رشت ممنونم
09:50
کار میخواستم فرق نمیکنه بسته بندی در منزل باشه یا کار در بیرون 
10:24
سلام نیازداریم به چند نفر راجب کاردرمنزل بسته بندی
به چند نفر خانم آقا برای بسته بندی پاک کن کار در منزل نیاز داریم کار در منزل خودتون انجام میشه خودمون میاریم می‌بریم جهت کسب اطلاعات بیشتر (ایتا) پیام بدین و روبیکام خرابه ایتا پیام بدین لطفا
خیلی  عالیه 
10:25
1403/11/19
سلام من کار درمنزل می‌خوام رباط کریم هستم
02:00
زهرا زاهدی
سلام بسته بندی در منزل خود میخوام از تبریز
09:33
کار در منزل
بسته بندی حبوبات داخل منزل خودتان دوستان ازتون چک و سفته نمیخوام فقط نیروی دائم و مسئولیت پذیر پیام بدید لطفا
من کاردر منزل میخوام بسته بندی باشع 0**** تماس  ساکن شهرضا هستم 
11:53
عاطفه ربانی
سلام جویای کاردرمنزل هستیم من وهمسرم ازبجنورد
13:28
فرشته نوروزی
سلام وقتتون بخیر، جویای کار بسته بندی در منزل هستم شوشتر،دزفول،مسجد سلیمان، اهواز
13:54
فروشنده،صندوقدار،انباردار ،نیمه و تمام وقت اکومال
برند روبان جهت تکمیل کادر پرسنلی شعبه تهران و کرج دعوت به همکاری می نماید. صندوقدار ، فروش ، انبار ، ادمین ، مدل ، همکار ، اپراتور سیستم ، سوپروایزر فروش ، عکاسی ، سئو سایت ، پشتیبان سایت ، مدیر پشتی...
نرگس رجبعلی تبار
سلام من از آمل بلوار منفرد برای کار در منزل بسته‌بندی با هر کار باشه انجام میدم لطفاً تماس بگیرید
18:03
سلام من خیلی احتیاج به کار بسته بندی در منزل رو دارم از شهر ملایر هستم لطف جواب پیامم رو بدین ممنون
19:11
پریسا خوشبوئی
سلام بسته بندی در منزل می خواهم
ساکن اصفهان خوراسگان هستم 
21:23
فروشنده،صندوقدار، ادمین نیمه وقت و تمام وقت مگامال
برند روبان جهت تکمیل کادر پرسنلی شعبه تهران و کرج دعوت به همکاری می نماید. صندوقدار ، فروش ، انبار ، ادمین ، مدل ، همکار ، اپراتور سیستم ، سوپروایزر فروش ، عکاسی ، سئو سایت ، پشتیبان سایت ، مدیر پشتی...
1403/11/20
سلام من کار در منزل نیاز دارم خیر آباد هستم 
08:41
سلام کار در منزل میخام خیر آباد 
08:42
مریم زارع
سلام چطور میشه استخدام شد مریم زارع هستم از شیراز
14:14
وسط کار خانم محیط زنانه
یک خانم وسط کار جهت کار در کارگاه خیاطی محیطی زنانه و آرام ترجیحا سن زیر ۳۰سال همراه با آموزش مهارت خیاطی برش الگو بسته بندی ….لطفا تماس بگیرید
چهارشنبه 14 فروردین 1404، ساعت 11:21