دنبال کن

بسته بندی دستمال جادویی در منزل

بسته بندی

1403/02/09
سلام خیلی خوبه میشه بیشتر راهنمایی کنید
14:49
4 پاسخ
16 تایید
شادیچه
نیروی ساده
استخدام فوری کارگر با آموزش در کارخانه تولید مارشمالو و آبنبات 5 نفر نیروی کار آقا جهت کار در بخش تولید 10نفر نیروی کار خانم جهت کار در بخش طراحی و بسته بندی شرایط: شرایط سنی آقایان و خانم ها ۱۸ ال...
مهدی رحمن ستایش
سلام وقت بخیر 
شرايط کار به چه صورت هست
15:42
2 تایید
1403/02/10
خانم نوری
سلام وقت بخیر من میخام کارکنم بانه هستم
10:34
2 تایید
1403/02/18
سیما قاسمی
سلام من از ارومیه هستم برای کار بسته بندی در منزل
09:35
1 تایید
شهرک صنعتی نظرآباد
کارگر ساده
سن ۲۰ الی ۴۵ توانایی کار در شیفت ۱۲ ساعته و چرخشی آشنایی با خطوط تولید آشنایی با دستگاه بسته بندی کوشش و دقت در انجام کار مزایا : پرداخت به موقع حقوق و مزایا بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از بدو اس...
بابائی
سلام وقتتون بخیر جویای کار در منزل بسته بندی هستم در ساری
16:40
بابائی
سلام وقتتون بخیر جویای کار هستم. در ساری بسته بندی در منزل
1 تایید
مژگان سلیمانی
سلام اصفهان هستم ، این کار مناسب است
17:27
طراحی بسته بندی بارمان
سلام بسته بندی حبوبات و خشکبار برند بارمان لوگو منحصر به فرد و جدید قابلیت ثبت لوگو داشته باشد
مژگان سلیمانی
سلام ،بسته بندی در منزل را می‌خوام ،اصفهان هستم 
17:27
1 پاسخ
3 تایید
محمد صمدی
مژگان سلیمانی
سلام ،بسته بندی در منزل را می‌خوام ،اصفهان هستم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
21:06
1403/02/19
عثمان خانی
سلام وقت بخیر من از دهگلان هستم جهت کار بسته بندی در منزل
06:25
طراحی بسته بندی بارمان
سلام بسته بندی حبوبات و خشکبار برند بارمان لوگو منحصر به فرد و جدید قابلیت ثبت لوگو داشته باشد
1403/02/22
سلام من نیاز به کاردرمنزل دارم ؟؟من ساکن شهریار فرارت
14:15
1 تایید
فاطمه فلاحتی
سلام از امیرکلا دنبال کار درمنزلم
18:22
1 پاسخ
مریم رشادی
سلام چطور میشه استخدام شد
19:56
طراحی گرافیک بسته ی بیسکوئیت
طراحی گرافیک بسته ی بیسکوئیت با ابعاد ۸*۱۶ میلیمتر طول فتوسل ۲۲۰ میلی متر عرض رول ۱۳۶ میلیمتر جنس فیلم مات متالایز هیت سل با الهام از بیسکوئیت های لوتوس خارجی
1403/02/23
مریم فلامرز
سلام خدا لعنت کند هر چی کلاهبرداره هرچی بسته بندی درمنزل ما شرکت کردیم فقط هزینه گرفتن و شرکت ها کلاهبردار بودن 
07:42
5 تایید
1403/09/05
من تهران هستم کهریزک سمت بهشت زهرا دنبال کار در منزل هستم
لیدا نخعی هستم کهریزک سمت بهشت زهرا دنبال کار هستم آشپزی در شرکت 
16:42
بسته بندی
باسلام نیاز به یک خانم جهت بسته بندی پاره وقت نیازمندیم
سلام شوشتر از استان خوزستان نیازمند کار درمنزلم بسته بندی
19:33
1403/09/06
فریبا کتابی
سلام جویای کاردرمنزل هستم ازمراغه
09:39
1 تایید
مهسا محمدی
سلام بسته بندی در منزل برا کاشان میخام سراغ دارید 
09:45
1 پاسخ
بازطراحی جعبه پرینتر
سلام نیاز خیلی فوری به باز طراحی یک طرح دارم که البته دارای المان های نسبتا ساده ای هست عکس و فایل اسکن شده ی یک جعبه ی پرینتر را دارم هزینه خیلی خوبی حاضرم برای این کار بکنم
مهسا محمدی
مهسا محمدی
سلام بسته بندی در منزل برا کاشان میخام سراغ دارید
خوشحال میشم راهنمایی کنید
09:45
1 تایید
1403/09/07
ژیلا میرزای
سلام سهرابی هستم جویای کاردرمنزل 
10:19
کلثوم گروهی
سلام من شهرستان چناران هستم اینجا خانم ها زیاد هستن برای کار در منزل خیلی هم نیاز به کار دارن
10:32
بسته بندی
نیروی بسته بند آقا بازنشته نباشد دارای کارت پایان خدمت رعایت تمام اصول ایمنی و بهداشت فردی مطابق برنامه ارسال و نیاز قطعات اقدام به بسته بندی قطعات نماید شمارش و بسته بندی قطعات سالم و مورد تائید QC ...
نصرت توکلی
سلام من کاردرمنزل میخوام میشه بهم کمک کنیدممنونم
15:16
نصرت توکلی
سلام برای بسته بندی درمنزل میشه کمکم کنید تا خرج بچه هامون رابتونم دربیارم 0**** مرادی اصفهان
15:34
1403/09/08
فاطمه انصاری
سلام من کاردر منزل نیاز دارم شیراز هستم 
16:17
طراحی بسته بندی
با سلام /ما شرکت در حوزه تولید محصولات پت هستیم / جهت بسته بندی محصولات نیازمند طراح می باشیم .محصولات هم در بسته بندی کاغذی و هم بسته بندی پلاستیک و بگ ارایه می گردد . با تشکر
فاطمه انصاری
ببخشید عزیزمن استان  فارس در شیراز میشینم تورو خدا خیلی به کار در منزل نیاز دارم
16:25
جمال عظیمی
یعنی خدا لعنت کنه واقعا هرکی که کلاه برداری میکنه ماهم یه بیشرف به اسم میلاد درویشی هزینه ارسالو براش فرستادیم اخر سر گوشیشو خاموش کرد
16:44
1 تایید
1403/09/10
آسیه حیدری
سلام من هم هستم برای بسته بندی با100نفرنیروباسلیقه ممنون میشم به ماهم اطلاع بدین کاربسته بندی بودبیرون برباشه
06:59
بسته بندی
شرینی و قنادی حلوالند به تعدادی نیرو بسته بندی نیازمند است شرح وظایف : _دقت و سرعت در انجام کار -چیدمان و مرتب سازی کالاها -همکاری با تیم ها -رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در کارگاه -انجام سایر امور محو...
زهرا شعبانی
سلام کار بسته بندی د منزل می خوام از قزوین 
کار در خانه باشد بیرون از منزل نمی تونم
09:04
1403/09/11
ملیکا مرادی
سلام وقتتون بخیر بنده جویای کاره بسته بندی هستم درمنزله خودم درقائمشهر  
05:33
سلام وقت بخیر،کار در منزل بسته بندی یا چیزی ک بشه انجام داد میخوام،حویبار هستم
09:21
بسته بندی
کار در منزل نیازی به سابقه نداره هم خانم هم اقا میتونن ثبت نام کنن پرداخت حقوق هفتگی هست کارو میاریم درب منزلتون تحویل میدیم برای اطلاعات بیشتر تلگرام یا ایتا پیام بدید
فاطمه فلاحتی
سلام از امیرکلا دنبال کار درمنزلم
سلام عزیزم کار گرفتید
09:23
سلام خسته نباشید میتونم درمنزل کاربسته بندی کنم
12:31
سلام خسته نباشید من حاظرم هرحقوقیم داره انجام بدم 
13:07
کار در منزل ویژه بانوان همراه آموزش طب سنتی
کار در منزل ویژه بانوان در زمینه طب سنتی و خدمات سلامتی به مردم ویژه بانوان ۲۴ تا۴۹ ساله که میخوان در منزل به درآمد عالی برسن کار بسته بندی نیست❌❌❌
منم تو خونه می تونم بسته بندی کنم
13:09
سلام من احتیاج دارم به کار در خانه شرایط چه طوری 
15:35
حقوقش چنده 
15:35
شمع سازی
کسب درآمدی عالی در خانه و تنها با یک جلسه آموزش شمع سازی هنری ساده، جذاب و کم هزینه است. با توجه به افزایش تقاضا و فروش شمع در نیمه دوم سال، به خاطر مناسبت هایی مثل یلدا، کریسمس، نوروز و ... با یادگ...
مریم چگینی
همه کلا وردارن دروغه پول  واریز نکنید
18:18
1 تایید
1403/09/12
بهار امامی
سلام من خیلی به این کار نیاز دارم منجیل هستم 
10:39
کلثوم قادری
سلام
15:02
بسته بندی خانگی پاییزه
مجموعه آوینوس  جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی زیورآلات در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین اینستاگرام  ...
کلثوم قادری
نه من هم چهار تا بچه دارم
15:03
کلثوم قادری
و زن هستم
15:04
سلام من از فومن هستم برای کار بسته بندی درمنزل 
18:26
بسته بندی شال
دعوت به همکاری در کارگاه بسته‌بندی شال و روسری کارگاه بسته‌بندی شال و روسری واقع در محدوده بلوار استقلال جهت تکمیل کادر خود به نیروی خانم در بخش‌های زیر نیازمند است: بسته‌بندی ⏰ ساعت کاری: ۷ صبح تا...
1403/09/13
سودا محمدی
سلام وقت بخیر کار در منزل میخواستم 
09:19
نرگس عربشاهی
سلام از مشهد هستم منطقه الهیه کار در منزل میخام
11:14
1403/09/14
سبزه نقدعلی
سلام لطف کنید ملایرهستم جویای کار درمنزل بسته بندی
19:20
اتوکار و بسته بندی
دوست عزیزم سلام ما تو مجموعه مون به نیروی اتوکار و بسته بندی شاد و پرانرژی نیاز داریم اگه شما هم دنبال یه محیط کاری صمیمی و پر انرژی میگردی اینجا همونجایی که دنبالش میگردی فقط چندتا تا نکته رو یادت ...
سبزه نقدعلی
جویای کاربسته بندی درملایرهستم
19:20
1403/09/15
سلام وقت بخیر جویای کار در منزل هستم
07:56
سلام منم میخام کار کنم
08:38
کارگر ساده خانم
به کارگر خانم ثابت جهت بسته بندی ترشیجات و زیتون نیازمندیم. محل کار: گلسار. محدوده سنی: ۱۸ تا ۵۰ ساعت کار : ۷ تا۴ سرویس برای هشتگرد جدید و قدیم و نظر آباد داریم. صبحانه، اضافه کار، بیمه و مزایا دا...
سهیلا نظری
سلام وقت تون بخیر من کاربسته بندی رو چیکار کنم
15:23
1 پاسخ
فاطمه فیوج
سلام وقت بخیر من دنبال کار در منزل دراستان مرکزی و خمین هستم ممنون
16:49
1403/09/16
سلام من دنبال کار درمنزل میخواستم بسته بندی دلیجان
10:26
استخدام درشرکت تولید محصولات طبی.حقوق مزایابه موقع
❇️کارخانه معتبر بالشت و محصولات طبی با چند شعبه در تهران کار سبک و راحت که یادتون داده میشه با مزایای عالی ❇️استخدام تعدادی کارگر ساده آقا ۱۸ تا ۳۸ سال جهت مونتاژ و بسته بندی ❇️ سیگاری نبودن ، آموز...
پریسا بیواره
سلام وقت بخیر من دنبال کار تو منزل خودم باشه میگردم بسته بندی باشه چون  ی پسر کوچک دارم من سنندج زندگی میکنم اگر هست ممنون میشم جواب بدید
12:03
1403/09/17
سلام روز بخیر  من جویای کار درمنزل هستم چون پچه کوچیک دارم
08:01
فرشاد ناصری
سلام من ساکن رشت هستم میخواستم کاربسته بندی درمنزل انجام بدم جاواسه کارهم داریم میتونیم کمکتون کنیم درخدمتم
11:41
نیرو ساده اتوکار/بسته بندی
خانواده‌ی سالمد جهت تکمیل بخش تولید چند نیروی منظم،فعال و پرانرژی خانم یا آقا در محیطی دوستانه و حرفه ای با حقوق و مزایای عالی نیاز داره. برای شروع آموزش هم داده خواهد شد. در سنین 19تا40 سال پذیرای ش...
افسانه عسگری
سلام خوبید میشه درباره کار در منزلتون توضیح بدید چون واقعا به این کار نیاز دارم ممنون
14:37
1 پاسخ
محمد صمدی
افسانه عسگری
سلام خوبید میشه درباره کار در منزلتون توضیح بدید چون واقعا به این کار نیاز دارم ممنون
15:12
محمد صمدی
سهیلا نظری
سلام وقت تون بخیر من کاربسته بندی رو چیکار کنم
15:13
۲۰ نفر کارگر ساده روزمزد
۲۰ نفر کارگر روزمزد جهت امور بسته بندی -بارگیری و نظافت قفسه ها ساعت کاری ۸صبح تا ۵ بعداظهر نحوه حساب و کتاب به صورت ماهانه و مساعده به صورت هفتگی محل کار شهرک وحدت
سلام وقت بخیر جویای کار در منزل  هستم در بانه 
16:56
سلام وقت بخیر،بسته بندی،قم نیروگاه 14متری امام حسین 
17:03
دنبال کار در منزل هستم در تهران منطقه 17
18:31
کارگر ساده آقا
شرکت تولیدی چاپ و بسته بندی کارگر ساده و نیمه ماهر چاپ و بسته بندی استخدام میکند. محدوده سنی ۲۲ تا ۳۸ سال. داشتن کارت پایان خدمت الزامی میباشد. نداشتن سوسابقه و اعتیاد. حقوق و مزایا. بیمه_اضافه کا...
1403/09/18
زهرا عباسی
سلام جویای کار بسته بندی در منزل قم
06:37
سلام جویای  کار در مسعودیه هستم خواهش میکنم 
10:30
عالیه میشه راهنمایی کنید
11:48
استخدام کارگرساده شرکت چای/جای خواب/بیمه
️( شروع بکار از لحظه استخدام و ورود به کارخانه ) ️پذیرش کارگرساده .ماهر. (خانم،آقا) راننده پایه ۱.۲ راننده لیفتراک در خط تولید و بسته بندی کارخانه چای نیازمندیم . ⚠️کارگر ساده از ۱۸ تا ۴۵ سال ️جای ...
فاطمه جهانگیری
سلام من کار در منزل هستم در شیراز 
15:20
زهره عباسی دربیدی
سلام وقت بخیر من میخام کار کنم هست یان؟؟؟؟؟؟
15:39
سلام بسته بندی در منزل را خواستاریم ..ممنونم 
16:28
وقت بخیر استخدام نیرو اقا
باسلام.لطفا متن آگهی بادقت مطالعه کنید. جذب نیرو آقا جهت کار وهمکاری در کارخانه تولید موادغذایی. شرایط سنی۲۰تا۳۰سال مجرد. جهت بسته بندی،انبار داری،فاکتورنویسی،نگهبانی،وخط تولید.... ...
مهدی محمدوند
سلام چند میدید
17:11
مریم ک
کار بسته بندی میخام در منزل مشهد هستیم
17:31
نسرین بیات
کاربسته بندی در منزل هر گونه کاری تمایل دارم ممنون میشم راهنمایی یا اینکه معرفی بفرمایید آدرس تهرانپارس با سپاس 
18:10
بسته بندی کار یا وسط کار فقط اقا
به یک نفر اقا جهت کار در کارگاه شلنگ..جهت بسته بندی... ساعت کاری ۸ تا ۵... بدون نیاز به تجربه کاری... مسئولیت پذیر...
سمیراعرب
سلام بسته بندی درمنزل می خواهم گنبدهستم
18:59
ریحانه همراه
سلام من ساکن تهران هستم دنبال کار در منزل هستم
20:17
فاطمه رزاززاده
سلام .کاردرمنزل میخوام .اصفهان هستم سمت کاوه.
21:25
استخدام نیروی خط تولید در شرکت صنعتی معتبر
شرکت آبایان پروفیل، نیروی خط تولید با شرایط ذیل جذب می نماید: ـ ترجیحا دارای تجربه کار فنی ـ آشنا به فرآیندهای تولید و بسته بندی ـ توانایی کار به صورت شیفت های چرخشی 12 ساعته ـ علاقمند به کار گروهی...
1403/09/19
مهدی طاهری
سلام من جویای کاربسته بندی درمنزل ازگرگان استان گلستان هستم
02:54
ناهید قربانیان قربانیان
سلام من ورامين هستم برای کار در بسته بندی در منزل
14:02
سلام من نیاز کار در خانه دارم شهر رشت
16:19
نیاز به کارگر برای شیفت بعدظهر
به صورت موقت یه ماهه از ساعت ۱۶ الی ۲۳:۴۵ نیاز به کارگر فنی و ساده برای : بسته بندی منتاژ سنگ زدن قلاویز مته کاری و غیره محل کار چهارراه بی بی سکینه مزایا : شام و مبلغ یک میلیون برای هر روز فقط فق...
فلاحتی  هستم از رشت
16:20
سلام من کاردرمنزل میخوام شهر تبریز 
18:16
آرزو حاجی نسب
سلام میشه راهنمایی کنین
19:27
استخدام نیروی بسته بندی و چیدمان اسباب کشی
استخدام نیرو جهت بسته بندی و چیدمان اسباب کشی
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اهل کردستان شهرستان بانه هستم اگر موجود است لطفاً راهنمایی کنید 
21:00
1403/11/17
مریم اسماعیل ابادی
من هم کار بسته بندی در منزل میخوام ازفردیس 
19:55
سلام وقت بخیر من دنبال کار بسته بندی هستم ..مشهد هستم راهنمایی می‌خوام 
20:46
استخدادم نیروساده برای بسته بندی کاشی استخر
به یک نیرو ساده (مرد) جهت بسته بندی در کارخانه کاشی استخری نیازمندیم همراه با بیمه و حقوق مکفی ادرس میدان پویئنک خیابان ترنم کوچه قالیشویی پلاک 14 {کارخانه زمرد}
دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی 
20:48
1403/11/18
سلام جویای کاردرمنزل هستم در رشت ممنونم
09:50
کار میخواستم فرق نمیکنه بسته بندی در منزل باشه یا کار در بیرون 
10:24
چرخکار ، کارگر ساده ، اپراتور ، بیرون بر
شرکت تولید و چاپ کالای خواب موون رایس به نفرات زیر جهت همکاری نیاز دارد: چرخکار ماهر و مسلط به چرخ‌های صنعتی(۷ نفر) کارگر ساده جهت آموزش بسته بندی ، وسطکاری و اپراتور دستگاه(۱۰ نفر) محیطی آرام و بی...
خیلی  عالیه 
10:25
1403/11/19
سلام من کار درمنزل می‌خوام رباط کریم هستم
02:00
زهرا زاهدی
سلام بسته بندی در منزل خود میخوام از تبریز
09:33
سرپرست بسته بندی
شرکت تولیدی پاکریز یک نفر نیروی آقا جهت سرپرست تولید و بسته بندی استخدام می‌کند. جنسیت: فقط آقا تحصیلات: کارشناسی شیمی و صنایع غذایی و مکانیک سن:حداکثر ۴۰ سال کارت پایان خدمت الزامی میباشد. شرایط و مز...
من کاردر منزل میخوام بسته بندی باشع 0**** تماس  ساکن شهرضا هستم 
11:53
1 تایید
عاطفه ربانی
سلام جویای کاردرمنزل هستیم من وهمسرم ازبجنورد
13:28
فرشته نوروزی
سلام وقتتون بخیر، جویای کار بسته بندی در منزل هستم شوشتر،دزفول،مسجد سلیمان، اهواز
13:54
چند خانم خیاط زیگزال سردوزکار و وردست نیازمندیم
به یه خیاط سردوز کار و زیگزال دوز نیازمندیم و چند خانم جهت بسته بندی کلاه و سربندی کلاه محیط زنانه کاملا تسویه هفتگی خیاط سردوزکاز مزد =خطی بسته بندی کار =روز مزد ساعت کاری ۸تا ۶غروب ظهر یه سا...
نرگس رجبعلی تبار
سلام من از آمل بلوار منفرد برای کار در منزل بسته‌بندی با هر کار باشه انجام میدم لطفاً تماس بگیرید
18:03
سلام من خیلی احتیاج به کار بسته بندی در منزل رو دارم از شهر ملایر هستم لطف جواب پیامم رو بدین ممنون
19:11
پریسا خوشبوئی
سلام بسته بندی در منزل می خواهم
ساکن اصفهان خوراسگان هستم 
21:23
استخدام کارگر ساده و ویزیتور
به نیروی کار ساده و ویزیتور و کارگر آشنا به دستگاه بسته بندی دستمال کاغذی فولکات نیازمندیم لطفاً مشخصات (اسم و فامیل ، سن ، محل سکونت و شماره تلفن و اینکه می‌خواین به عنوان کارگر یا ویزیتور با ما همکا...
1403/11/20
سلام من کار در منزل نیاز دارم خیر آباد هستم 
08:41
سلام کار در منزل میخام خیر آباد 
08:42
مریم زارع
سلام چطور میشه استخدام شد مریم زارع هستم از شیراز
14:14
همکار آقا جهت کار در بسته بندی و انبار
همکار آقا جهت کار در بسته بندی و انبار تک شیفت دوازده ساعت همراه با ناهار واقع در شهر ک صنعتی لیا جدید دارای سرویس از الوند. و مهرگان شرایط سنی زیر 42 سال .حقوق و مزایا طبق قانون کار ساعت کاری از 6ص...
1404/01/24
فاطمه امیرزاده
سلام وقت بخیر من می خوام با شما همکاری بکنم
12:18
سمیه زند
سلام جویای کار در منزل هستم
13:34
صنم آسمانی
سللم من میتونم بسته بندی در منزل رو انجام بدم
21:11
استخدام کارخانه دمپایی
به تعدادی نیروی وارد به پستایی کشی و دورگیری و بسته بندی دمپایی پیو نیازمندیم ساعت کاری ۶ الی ۱۸ تصفیه هفتگی
علی حبیبیان یوسف اباد
سلام من تازه ازدواج کردم پام شکسته تو گج هست نمیتونم کارخونه کار کنم دونبال ی کار در منزل میگردم اجاره رو بدم حداگر  از شهر تبریز  0****  اگر کار در منزل بسته بندی اینا باشه من در خدمتم
22:12
1404/01/25
. ......
سلام نیازمند کار در منزل هستم
05:52
زینب بری
سلام جویای کار در منزل هستم از تبر یز
07:13
بسته بند خانم
به چند نفر خانم جهت بسته بندی پوشاک نوزاد نیازمندیم (دانشجو هم پذیرفته میشود) ساعت کاری نیمه وقت ۸/۳۰ صبح الی ۱ ساعت کاری تمام وقت ۸/۳۰ صبح الی ۴ بعدازظهر پنجشنبه ها تا ۲
سلام وقتتون بخیر، جویای کار در منزل هستم 
13:24
1404/02/12
فرزانه رجبی
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی چون واقعا خیلی بیکارم درخانه برا سرگرمی فقط قانونی باشه 
05:35
فرزانه رجبی
از نهاوند
05:35
استخدام نیروی کار
استخدام فوری در شرکت معتبر واقع در فرون آباد اول ***جذب پرداخت کار ( نوار کار و گیلانس کار ) با حقوق توافقی ***جذب جوشکار هواگاز آشنا به جوشکاری نقره و برنج با حقوق توافقی ***جذب نیروی جوان خانم و ...
نوشین فرهادی
سلام نیازمند کار در منزل هستم خانم
15:09
1404/02/13
محرم آذری
سلام زهرا فتاحی هستم دنبال کار در منزل هستم
07:38
زینب چوپانی
سلام بسته بندی در منزل میخوام شهرستان اردستان هستم 
17:44
بسته بندی کفش
به یک نفر خانم جهت همکاری در تولیدی کفش نیازمندیم آشنایی جزئی با بسته بندی کفش داشته باشد. مسیر عباسی
خاطره راستگو
سلامم منم نیاز دارم
22:05
1404/02/14
مرضیه پریشانی
 سلام‌شرایط کار چ جوری
07:26
عالمه مهدی زاده
سلام خسته نباشید چجوری میشه این کارو گرفت
07:36
کارگر ساده اتباع
با سلام به تعدای کارگر ساده آقا (فقط اتباع ) جهت کار بسته بندی در شهرک صنعتی نیازمندیم ساعت کاری : ۷ونیم صبح الی ۶ونیم عصر سرویس رفت و برگشت از پرند✅ ناهار ✅ جای خواب ✅ یک روز در هفته تعطیل دریافتی ...
مهدیه عسگری
شمارتو میخام
08:15
مریم محمودی
سلام. وقت بخیراصفهان هستم بهارستان جویای کاردرمنزل
11:08
1404/02/17
فاطمه حاتمی
سلام کسی در منزل برام معرفی کنی برام
08:50
استخدام کارگر ساده آقا و خانم/بیمه پاداش+سرویس
یک فرصت عالی برای کار در محیطی پویا و صمیمی! خط تولید و بسته بندی راننده لیفتراک نگهبان حراست شرکت نامدار فعال در زمینه تولید و بسته بندی ماکارانی ، به دنبال جذب نیروی بسته بندی با انگیزه و مس...
آذر گنجی
سلام جویای کار در منزل هستم از تهران 
14:29
زهرا امیری
کار درمنزل یزد میخوام
14:55
1404/02/18
بصیری بصیری
سلام منم بسته بندی در خانه رو میخوام تبریز هستم
07:29
نیازمندهمکار خانم برای بسته بندی
نیازمند ۲ نفر همکار خانم جهت بسته بندی قطعات سبک یدکی محیط کاری امن دریافت حقوق سر موقع
سلام بسته‌بندی در خانه می خواهم کاشان هستم ممنون 
08:02
اکرم رسولی
سلام میخوام کار کنم پردیس هستم
14:11
اکرم رسولی
سلام بسته بندی در منزل می خوام پردیس هستم 
14:12
کارگر ساده
یه یک نفر همکار در کترینگ به صورت نیمه وقت جهت انجام شستشوی ظروف و وسط کاری بسته بندی غذا ساعت کاری از 9صبح تا 4/30 نیاز مندیم به همراه نهار و صبحانه و دو رو مرخصی ماهانه * حقوق قابل افزایش باتوجه به...
اکرم رسولی
سلام جویای کار درمنزل خودم هستم  بسته بندی 
14:16
علی سلیمانی
سلام از دزفول دنبال کار در منزلم
19:03
سلام منم نیاز دارم توروخدا راهنمایی کنید 
20:40
نیروی خانم جهت مونتاژ و بسته بندی
به چند نفر نیروی خانم جهت مونتاژ و بسته بندی در شهرک صنعتی توس شرکت تولیدی صنعتی امیدنیا مشهد تولید قطعات جلوبندی خودرو نیازمندیم بیمه تامین اجتماعی ارزاق ماهانه سرویس رفت و برگشت از میدون بار رضوی ت...
1404/02/19
سلام. کار در منزل میخوام بسته بندی اسمارتز 
10:57
یا بسته بندی 
فقط کار در منزل باشه
کار درمنزل بسته بندی استخدام خانمهاوآقایان بادرآمد
استخدام کاردرمنزل از تمام مناطق قابل توجه همه افرادجویای کار خانم هاوآقایان با سلام به تعدادی کارجو برای کار در منزل کاری راحت و آسان بادرآمدبالاومناسب برای خانم ها و آقایان تعدادی نیروی کاری جهت بسته...
بسته بندی. کار در منزله؟
10:58
لطفا اگه کسی بسته بندی کار در منزل داره بگه
10:59
لطفا نیاز دارم
11:00
کار از منزل ویژه بانوان
خانومای هدفمند یه پیشنهاد فوق‌العاده برای خانومای که دوست دارن دستشون تو جیب خودشون باشه ❤️ بدون اینکه بخوای ذره ای هزینه بدی فقط با گوشی توی دستت به درآمد بالا می‌رسی✨ مناسب بانوان بالای ۲۰سال پذی...
کار در منزل بسته بندی. حبوبات و اسمارتز و بوگیر اگه از اینا هس
11:02
1404/02/21
مهدیه امیر محمد پور
سلام منم کاردرمنزل میخوام تبریز هستم
07:28
حدیثه بتوخت
سلام وقت 
08:23
امین-عبیدی
کارشناس فنی مکانیک - آقا
مدرک تحصیلی: کارشناسی رشته های مهندسی مکانیک گرایش جامدات-ساخت و تولید-ماشین آلات سابقه کار: 2 سال تسلط به عیب یابی مکانیکی، تعمیرات و نگهداری ماشین آلات تولید، بسته بندی، تجهیزات جانبی آشنایی کامل با...
زهرا اسکندری
سلام میشه راهنمایی کنید که چطوری باید ثبت  نام کرد برای کار درمنزل 
17:25
1 تایید
1404/02/22
سلام از لاهیجان هستم کار درمنزل میخوام
03:58
سلام چه طوری میتونم ثبت نام کنم 
10:53
نیروی ساده خانم و آقا
به تعداد 4نفر نیروی خانم و آقا ۱۸تا ۲۵ سال نیازمندیم برای این قسمت ها چسپ زیره چسپ کفی سمباده زنی و بسته بندی کار بصورت دائم و کنترات میباشد محیط خوب و سالم دو سه نفر باشید هزینه اسنپ هم پرداخت می‌شو...
مریم پیرمسرور
سلام وقتتون بخیر حاضر به همکاری در کار در منزل هستم 
از لنگرود پیام میدم
ممنون 
12:37
ستایش زارعیان
سلام بسته بندی در منزل می خوام بندرعباس هستم

14:00
1404/02/23
سلام من کار بسته بندی در منزل می خواستم از مرودشت
02:46
کار در منزل
نیازمند نیرو جهت کار در منزل کار لیبل زدن روی چسب و بسته بندی آن میباشد. لطفا عزیزانی که مایل به همکاری هستند ترجیحا از محله پونک یا اطراف آن باشند. کار هم بسیار راحت و ساده هست و کمتر از ۵ دقیقه آموز...
محبوبه جعفریان
سلام و عرض ادب من هم کار درمنزل میخواهم اصفهان هستم🙏
05:52
کبری ترخانی
سلام از مشهد هستم کار بسته بندی در منزل می‌خوام 
05:58
1404/02/24
فاطمه ابراهیمی
دنبال کار در منزل هستم
22:50
کارگر ساده اقا و خانم،با حقوق بالا نیازمندیم،
به چند نفر کارگر ساده اقا و خانم در کارگاه تولیدی دکوری و گلدان نیازمندیم. قسمت تولید اقایان, و خانم ها بسته بندی و نقاشی روی سفال با حقوق بالا+ایاب ذهاب+صبحانه حقوق حداقل 14میلیون الی16میلیون +صبح...
1404/05/04
فاطمه شاهپوری
سلام نیازمندکاردرمنزل هستم
17:31
ساروی ساروی
سلام من از نوشهر . بسته بندی در منزل میخوام
20:02
محبوبه شامی
بسته بندی در منزل میخوام تهران سمت اسلامشهر

21:43
جذب کارگر ساده اقا و خانم
جذب کارگر ساده اقا و خانم حداکثر سن ۴۵ سال در شرکت دارویی شرکت واقع در شهرک صنعتی اشتهارد پرکنی و بسته بندی مواد ازمایشگاهی و دارویی سرویس از بویین زهرا و اشتهارد صبحانه و ناهار و بیمه حقوق به موقع شن...
1404/05/05
الهه مصطفایی
سلام من داذائ 3 بچه کوچیک هستم نیاز به کآردرمنزل دآرم لطفا آگه میشه برای بسته بندئ رومن حستب کنید ستا بچه هام هم 12 ساله و8 ساله ؤ5 سالهذهستن فقط میهخوام کآار در منزل بگیرم کمک خرجم بشع
08:21
علی آبادی
سلام‌کاردرمنزل‌هستم‌چه‌جوری‌سفارش‌بدیم
10:16
علی آبادی
توروخداراهنماییمان‌کنین
10:17
نیروی بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی دربهای کابینت با مدرک لیسانس نیازمندیم حقوق ۱۴ تا ۱۷ عیدی و سنوات طبق وزارت کار مرخصی ماهیانه ۲ روز روزهای تعطیل و جمعه ها کارگاه تعطیل می باشد ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه ...
علی آبادی
بله‌هستیم
10:18
فرحناز حمیدی
سلام
بسته بندی در منزل میخوام شیراز هستم
برای یک خانم سرپرست
11:38
عطیه کریمی
سلام وادب جویای کار در منزل بسته بندی هستم در شهر اصفهان 
11:51
ماکو گستر مبتکر | MAKU Gostar Mobtaker
طراح ارشد گرافیک | Senior Graphic Designer
ما به دنبال یک طراح گرافیک خلاق و ایده‌پرداز هستیم تا به تیم ما بپیوندد و در پروژه‌های طراحی هویت بصری، طراحی‌های سوشال مدیا و پست، طراحی‌های ظاهری وب‌سایت، طراحی پکیجینگ، طراحی متریال‌های مارکتینگ به...
سلام مژگان گودرزی هستم از پاکدشت کاردرمنزل میخوام 
14:36
سلام ساکن شهرضا متقاضی کار در منزل
16:23
سلام خسته نباشید بی زحمت شرایط توضیح میدین 
16:30
استخدام نیروی کار بسته بندی وتخلیه بارگیری تخم مرغ
سلام نیروی کارگر ساده سن تا ۲۵سال سرویس دارد صبحانه دارد بیمه دارد حقوق طبق قانون کار ساعت کاری ۶ صبح الی ۲ ظهر اضافه کاری دارد
سلام من کار در منزل میخوام تهران هستم
16:44
1404/05/12
حدیث لشنی
 سلام درود هستم کاردرمنزل دستمال جادويي میخاستم
08:44
سلام من برای بسته بندی دستمال جادویی پیام دادم
12:11
استخدام نیرو
با سلام مجموعه انبار لوازم یدکی خودرو در شور اباد نیازمند نیرو های ذیل میباشد : نیرو خدماتی آقا یک نفر فاکتور جمع کن آقا سه نفر قسمت بسته بندی آقا دو نفر سرویس از کهریزک به همراه ناهار شرایط است...
مهدیه میرزایی میرزایی
سلام خسته نباشین اگر کار در منزل هست به من هم سفارش بدهید دنبال جویای کار در منزل هستم
13:04
1404/05/20
حدیث لشنی
جواب بده آقا این همه مردم به شما پیام میدن  اینم شد کار 
15:14
افسانه کروش لرکی
کاردر منزل بسته بندی میخوام شهرضا0**** 
15:39
استخدام نیروی خانم
استخدام نیروی خانم جهت بسته بندی خشکبار سن ۱۸تا۳۵ محدوده سرویس امام حسین . خواجه ربیع. پل فجر.بهمن
سعید تمیمی
بسته بندی د منزل میخوام
15:50
پری سراجی
سلام من کاربسته بندی در منزل میخوام
15:55
1404/05/29
سیدصغری هادیپور
سلام خسته نباشید منم جویای کار در منزل هستم
12:50
مونتاژوبسته بندی
بسته بندی ومونتاژ جعبه جواهردرمحیطی امن وکاملا زنانه
سیدصغری هادیپور
کار بسته بندی
12:51
سلام هنوز استخدام  دارید من تبریز  هستم 
14:48
تهران  هستم  دنبال کار بسته بندی در منزلم
20:54
نیروی بسته بندی در کارخونه قارچ
به ۳نفر احتیاج داریم بابت کار در بسته بندی قارچ حقوق طبق وزارت کار
1404/05/30
فریبا نوری
سلام خسته نباشید من لنگرود هستم کار تو منزل می‌خوام میشه راهنمایی کنین
04:53
زهرا محمدی
سلام نیازمند کار  در منزل هستیم از شاهین دژ 
06:05
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام از قزوین
07:30
ونوس شیشه
کارشناس مهندسی و تکوین محصول
مسئولیت های شغلی: تهیه مستندات، روش های اجرایی و دستورالعمل های مربوط به واحد مهندسی، ساخت، APQP ،FMEA، PPAP، Pokayoke تهیه و به روز آوری مدارک مهندسی جهت اخذ تاییدیه محصول تهیه و استانداردسازی دستورا...
علیرضا بهروزی
سلام بسته بندی در منزل میخام
08:10
مینا امینی
سلام‌جویای‌کاردرمنزل‌هستم‌امینی‌ازمراغه
09:58
1404/07/07
کار در منزل میخام
10:11
استخدام بسته بندی خرما
نیروی زن بر اساس آمار روزانه 650تومن روزانه
الهام اصغری
سلام کار در منزل میخواستم 
10:16
مهناز جمعه زاده
سلام بسته بندی در منزل را می‌خوام.تربت حیدریه هستم 
فاطمه جلالی
سلام کار در منزل میخواستم یکی دوتا از این برنامه پیام گذاشتم پولمو خوردن جواب ندادن حرومشون بشه 
اتو کار و مادگی زن
سلام به چند نفر خانم جهت کار مادگی و دکمه و اتو کاری و بسته بندی نیازمندیم حقوق مادگی دکمه و اتو کاری اماری بسته بندی ساعتی ۲۵ محدوده رسالت محیط کاملا زنانه ساعت کاری ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر توضیحا...
ماریا محمدی
سلام من ساوه هستم خیلی نیاز دارم به این کار ممنون میشم خبر بدین
17:14
شنبه 4 آبان 1404، ساعت 07:50