همه چیز در مورد شغل کارگر ساده
کارگرسادهستمروزمزدپرتغالچینیسنگکاریغیره.......حداقل200بهبالازیردویستتماسنگیرین.
سلام جویاکاربلوک زنی هستم اگی کسی نیازداشت برای کارگربلوک زنی درخدمتم شماره تماس 0****
سلام کمال سنگوریان صویلاتی هستم ساکن شهر سربند هستم کارگر ساده قدرت بالا و مهم نیست کا چی باشه انجام میدم خوشحال میشم اگه استخدام از شرکت بیاد خیلی ممنونم0****
کارگری دامداری
کارگری دامداری کجا
سلام و خسته نباشید خدمت شما سال نو تون مبارک اتباع افغانی هستم دنبال کار میگردم با یک حقوق خوب و مناسب متولد ایرانم محدودیت اصفهان خیابان امام خمینی تماس 0**** محمدی
سلام جویای کار هستم تو بنایی و مخصوصا تخریب مشهد 0****
کارگر بناهم اگه کسی کارگر خواست هستم 0****
سلام جویای کار در منزل هستم ممنون میشم اگه بهم اطلاع بدید0****
1401/03/03 سلام کارگر افغانی هستم در اصفهان وارد کار هستم کار کردم تو کارگاه مواد شوینده اسید اب جاول هرکسی کارگر مخاد به کارخانههای تولید مواد شوینده یا دستگاههای تزریق بادی پلاستیک به این شماره تماس بگیرد 0****
سلام محمدطاهاهستم،اتباع،متاهل،خانواده 4نفره،دارای کارت اتباع،نیروی کاری 2نفر،جویای نگهبانی وسرایداری ویلا ویا باغ هستیم،0****
سلام من عادل هستم کارگر راننده بقرکار ساختمانی نگهبانی در مشهد 0****
سلام خسته نباشید هم وطنان گرامی سه تا خانوم در منزل بیکار هستیم فقط کار در منزل رو قبول میکنم کلکی در کار نباشه خواهشا❌❌با شماره زیر با من تماس بگیرید بیخود مزاحم نشوید ممنون 0****
سلام خانم هستم دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم مجردهستم 0****
سلام ایرانی هستم نگهبانی باغ باش 0**** کرمانشاه هستم
دنبال. کار رومزد هستم در ورامین . برای. خانم 0****
0****
سلام کارگر ساده هستم 0****
سلام نیروی ساده یا نیمه ماهر قنادی هستم دنبال کار قنادی هستم ک هم کار کنم و بیشتر بخاطریادگیری کار قنادی پی گیرم کسی نیرو در این زمینه لازم داشت درخدمتم🙏🙏🙏🙏0**** 🙏🙏0****
سلام اصلا کار هست؟
سلام دنبال کار نگهبانانی هستم با جای خواب و بل خانواده چهار نفره 0****
سلام. جویا کار نگهبانی. یا راننده.تمام وقت. با جا خواب36ساله وتنها هستم. حقوق6میلون.
سلام احسان الله هستم جوایای کارساده دربیرجند هستم اگرضرورت باشد درخدمت هستم0**** تماس من است ممنون
2856
سلام کارگر سادهدهستم هرکاری بود کار میکنم با حقوق خوب
سلام کارگر ساده هستم
سلام کاریگر سادهستم دنبال کار میگردم هرکاری باش فقط مزدش خوب باش
سلام دنبال کار کناف هستم برای این که یاد بگیرم
سلام کاری درمورددامداری باشه؟ منتظرم