دنبال کن

کارگر ساده

کارگر ساده

1401/10/19
حسن دهقان
سلام و عرض ادب
اگر اهل کار هستید و دیپلم دارید می توانید به شهرک صنعتی توس مشهد - فاز یک - بلوار تلاش شمالی 7/3 - شرکت بسپارسازه مراجعه کنید.
شرایط بسیار خوبی برای استخدام کارگر ساده داریم از جمله حقوق بالا- پرداخت اقلام مازاد بر قانون نظیر بیمه تکمیلی - سبد معیشت ماهیانه- پاداش و ....
08:07
6 پاسخ
10 تایید
گریل لند
نیروی ساده فست فود
🔹 به چند نفر نیروی ساده برای انجام امور روزمره در مغازه نیازمندیم ✅ ترجیحاً افراد جوان، پرانرژی و قابل اعتماد ✅ پذیرش اتباع مجاز بلامانع است 🛏️ همراه با جای خواب و سه وعده غذا 💰 حقوق توافقی ل...
1401/10/26
حسن علی میرزالو
کارتون چی هست 
18:33
احسان نیک پرور
سلام وخسته نباشید من این کار رو میخام چقدر حقوق داره
21:26
احسان نیک پرور
شدید احتیاج به کار تو شرکت دارم
21:26
1 پاسخ
2 تایید
کارواش
کارگر کارواش
🔹 به چند نفر نیروی کار برای کارواش نیازمندیم ✅ خوش‌برخورد، منظم و بدون حاشیه ✅ فقط اتباع مجاز 🍳 صبحانه توسط کارواش ارائه می‌شود 💰 تسویه به‌صورت هفتگی انجام می‌گیرد
1401/11/10
روح اله روستا
حسن دهقان
سلام و عرض ادب اگر اهل کار هستید و دیپلم دارید می توانید به شهرک صنعتی توس مشهد - فاز یک - بلوار تلاش شمالی 7/3 - شرکت بسپارسازه مراجعه کنید. شرایط بسیار خوبی برای استخدام کارگر ساده داریم از جمله حقوق بالا- پرداخت اقلام مازاد بر قانون نظیر بیمه تکمیلی - سبد معیشت ماهیانه- پاداش و ....
با سلام صبح بخیر جویای کار هستم 
04:33
روح اله روستا
زیر دیپلم هستم ولی هر کاری باشه انجام میدم
04:35
مریم احمدی
حسن دهقان
سلام و عرض ادب اگر اهل کار هستید و دیپلم دارید می توانید به شهرک صنعتی توس مشهد - فاز یک - بلوار تلاش شمالی 7/3 - شرکت بسپارسازه مراجعه کنید. شرایط بسیار خوبی برای استخدام کارگر ساده داریم از جمله حقوق بالا- پرداخت اقلام مازاد بر قانون نظیر بیمه تکمیلی - سبد معیشت ماهیانه- پاداش و ....
سلام 43 سالمه دیپلم ندارم دنبال کارم 
14:08
1 پاسخ
مجتمع خدمات خودرو و کارواش V8
کارگر ساده
استخدام فوری نیروی کارواش همراه با محل اسکان در شهر دماوند حقوق توافقی مزایای عالی جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا تماس بگیرید.
سلام من دنبال کار می‌کردم قبلا تو کار تالار بودم مدیر سالن و درحد کمکی تو آشپزخونه کار کردم 
19:30
1401/11/11
شاهین آرش
سلام
19:44
1401/11/12
ابراهیم عنابستانی
حسن دهقان
سلام خسته نباشید میشه بگید چه کاری هست شرایط چطوره 
15:03
شرکت کهن پی
کارگر ساده
کارگر ساده و ماهر در پروژه همراه با بیمه، اضافه کاری، عیدی و سنوات
ابراهیم هوشیار
سلام خسته نباشی دنبال جویای کارهستم
17:46
اشکان مرادی
سلام تو صفادشت تهران دنبال کارم دیپلم دارم 
اینم شمارمه 0**** 
18:13
اشکان مرادی
هرکاری باشه انجام میدم ولی فایبر گلاس تخصصمه 
18:13
کرمان
نگهبان افغانی
یک شرکت معتبر به دو نفر نگهبان (اتباع افغانستان) با مدارک قانونی و پاسپورت معتبر نیازمند است. شیفت‌ها به‌صورت روز و شب می‌باشند. جای خواب و وعده‌های غذایی (صبحانه، ناهار و شام) بر عهده شرکت است. داشتن...
1401/11/13
میثم شهحسینی هره دشت
حسن دهقان
سلام وعرض ادب اگر در شرکتی طبق وزارت کار حقوق هست 12ساعته بهم معرفی کنید نیاز دارم شدید ممنونم لطف میکنید 
10:05
1401/11/19
سلام به یه کارگر در رستوران نیازمندیم جاده ماسوله با صبحانه نهار شام
08:45
1 تایید
1401/11/30
محمود خاکپور
حسن دهقان
روزتون بخیر ،محمود هستم ،33ساله،مجرد،ساکن گنبد کاووس ،جویای کار
06:50
تولیدی نایلون و نایلکس
نیروی ساده
به ۲ نفر نیرو در کارگاه تولید نایلون و نایلکس نیازمندیم اتباع هم مشکل ندارد.
Mahdi
سلام من دنبال کارم در جاجرود
16:27
1401/12/01
فرهاد حبیبی
احسان نیک پرور
شدید احتیاج به کار تو شرکت دارم
 کار تون چیه   
10:30
1401/12/02
منصوره مهتاب زاده
سلام من جویای کارم دیپلم دارم و نوزده سالمه 
08:20
1 پاسخ
تهیه غذای زعفرانیه
ظرفشور رستوران
مزایا: اسکان , غذا, حقوق ماهیانه
منصوره مهتاب زاده
من ساکن همدان هستم 
08:22
فاضل ذبیحی
سلام من جویای کارم دیپلم هستم
10:56
1401/12/03
یاسر موسوی
مریم احمدی
سلام ۴۳ سالمه دیپلم ندارم دنبال کارم
دیجی کالا در قسمت انبار استخدام دارد
شرایط سنس تا 45 سال
14:22
1 پاسخ
کاغذ راد پک
کارگر فنی
نیروی کار حرفه ای نیمه حرفه ای و یا ساده در برشکاری کاغذ پرداخت به موقع حقوق و پرداخت پاداش اولویت های ما اخلاق مداری ، متعهد و منظم بودن است
معین سرائی
حسن دهقان
‌سلام‌من‌این‌کار‌رو‌میخوام
20:36
1401/12/06
زهراصابر
دیپلودارم و ودنبال کار میگردم 
20:51
1 پاسخ
1401/12/07
Hamed Haidari
سلام عرض میدارم عگر کدام کار باشه مثلاً نگهبانی موتر شویی مغازی وه غیره با مدارک هستم لطف نموده ایسمس بانین وسلام 
0**** 
13:18
تهران ورامین
شیر دوش و فیدر کار و ساده
تعدادی کارگر ماهر و آشنا بکار و تعدادی کارگر ساده جهت کار در گاوداری.(تراکتور و فیدر و شیر دوشی و غیره...) با حقوق مکفی نیازمندیم حقوق ثابت+پاداش+ بیمه محل اسکان (شیردوش و فیدر)و اتاق کارگری
1401/12/08
سید حسین موسوی
یاسر موسوی
دیجی کالا در قسمت انبار استخدام دارد شرایط سنس تا ۴۵ سال
حقوق چقدر میدن
10:51
1401/12/13
فاطمه حسنوند
سلام نیازمند کارم فاطمه حسنوند دیپلم
17:03
1 پاسخ
1401/12/18
سجاد عبیاوی 39 ساله فوق دیپلم سابقه کار عسلویه وقم را دارم نیاز به کار با جای خواب
16:20
اسلامشهر
کارگر ساده
کارگاه کفی کفش . محیط تمیز و کار ساده
1401/12/19
اح
سلام دنبال کار تو عسلویه هستم بتروشیمی 36 سالمه 
16:38
1402/01/08
 دنبال رنگ کاری پودری هستم
21:39
1402/05/25
محمد صمدی
فاطمه حسنوند
سلام نیازمند کارم فاطمه حسنوند دیپلم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:42
آبمیوه گیری
کارگر ساده
🍹 استخدام در مجموعه آبمیوه و بستنی بهار 🍦 مجموعه آبمیوه و بستنی بهار جهت تکمیل کادر خود به تعدادی نیروی کار تمام‌وقت نیازمند است. 🕒 ساعت کاری: ۱۱ صبح تا ۲۴ 🛏️ امکانات: جای خواب + سه وعده ...
محمد صمدی
زهراصابر
دیپلودارم و ودنبال کار میگردم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:42
محمد صمدی
منصوره مهتاب زاده
سلام من جویای کارم دیپلم دارم و نوزده سالمه
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:43
سلام  یه کار میخوام خدم 17سالمه 
0**** 
شماره تماسک
19:01
1 پاسخ
شرکت تابان شهر طرح ریزان جنوب
کارگر ساده
استخدام نیروی کار در کارگاه تولید قطعات بتنی - سنگ فرش - سنگ نما - جدول و دیوار پیش ساخته نیروی کار باید سلامت جسمانی و عدم اعتیاد داشته باشد .
دنبال کارم  
19:03
محمد صمدی
سلام یه کار میخوام خدم 17سالمه 09935855773 شماره تماسک
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:07
1402/05/30
بهمن رزمجوی
سلام عرض ادب کارگر ساده هستم نیاز به کار دارم0**** 
12:02
اسلامشهر و حومه
نیروی ساده
به چند نیروی ساده جهت کار در حرفه ی کنافکاری نیازمندیم ساده یا نیمه ماهر کاراموز پذیرفته میشود ترجیحا ۱۸ الی ۲۵ سال سالم و بدور از اعتیاد
1402/06/03
فاطمه هاشمی
سلام  من  نیاز مند  کار  هشت ساعته  هستم 
14:39
1 پاسخ
محمد صمدی
فاطمه هاشمی
سلام من نیاز مند کار هشت ساعته هستم
سلام تماس بگیرید0**** 
16:38
1402/06/04
محمد رضا هاشمی
سلام. یه جوان 22 سالم دنبال یه کار دائم. 
01:42
کارگاه استیجک
طراح کیف و کفش
به تعدادی تخته کار ماهر(خانم و آقا) و وردست تخته کار(خانم و آقا) و یک کارگر ساده در تولیدی کیف زنانه نیازمندیم.
شنبه 31 فروردین 1404، ساعت 12:14