دنبال کن

کارگر ساده

کارگر ساده

1401/10/19
حسن دهقان
سلام و عرض ادب
اگر اهل کار هستید و دیپلم دارید می توانید به شهرک صنعتی توس مشهد - فاز یک - بلوار تلاش شمالی 7/3 - شرکت بسپارسازه مراجعه کنید.
شرایط بسیار خوبی برای استخدام کارگر ساده داریم از جمله حقوق بالا- پرداخت اقلام مازاد بر قانون نظیر بیمه تکمیلی - سبد معیشت ماهیانه- پاداش و ....
08:07
6 پاسخ
10 تایید
کارگاه تولیدی
کارگر ساده
تولیدی چند کارگر ساده ایرانی یا افغان دارای مجوز استخدام مینماید *پرداخت منظم و به موقع حقوق *همراه با صبحانه و ناهار * دارای محل اقامت با تجهیزات کامل *ترجیحا مجرد
1401/10/26
حسن علی میرزالو
کارتون چی هست 
18:33
احسان نیک پرور
سلام وخسته نباشید من این کار رو میخام چقدر حقوق داره
21:26
احسان نیک پرور
شدید احتیاج به کار تو شرکت دارم
21:26
1 پاسخ
2 تایید
آذر الکترون
کارگر فنی
به همکاری چند نفر کارگر ساده و کارگر فنی در مونتاژ الکترو موتور هود نیاز داریم.
1401/11/10
روح اله روستا
حسن دهقان
سلام و عرض ادب اگر اهل کار هستید و دیپلم دارید می توانید به شهرک صنعتی توس مشهد - فاز یک - بلوار تلاش شمالی 7/3 - شرکت بسپارسازه مراجعه کنید. شرایط بسیار خوبی برای استخدام کارگر ساده داریم از جمله حقوق بالا- پرداخت اقلام مازاد بر قانون نظیر بیمه تکمیلی - سبد معیشت ماهیانه- پاداش و ....
با سلام صبح بخیر جویای کار هستم 
04:33
روح اله روستا
زیر دیپلم هستم ولی هر کاری باشه انجام میدم
04:35
مریم احمدی
حسن دهقان
سلام و عرض ادب اگر اهل کار هستید و دیپلم دارید می توانید به شهرک صنعتی توس مشهد - فاز یک - بلوار تلاش شمالی 7/3 - شرکت بسپارسازه مراجعه کنید. شرایط بسیار خوبی برای استخدام کارگر ساده داریم از جمله حقوق بالا- پرداخت اقلام مازاد بر قانون نظیر بیمه تکمیلی - سبد معیشت ماهیانه- پاداش و ....
سلام 43 سالمه دیپلم ندارم دنبال کارم 
14:08
1 پاسخ
باشگاه سوارکاری
کارگر ساده
به کارگر آشنا به کار اسب نیازمندیم حقوق ۲۰ تومن با جای خواب و غذا تمام وقت هفته ای یک روز مرخصی
سلام من دنبال کار می‌کردم قبلا تو کار تالار بودم مدیر سالن و درحد کمکی تو آشپزخونه کار کردم 
19:30
1401/11/11
شاهین آرش
سلام
19:44
1401/11/12
ابراهیم عنابستانی
حسن دهقان
سلام خسته نباشید میشه بگید چه کاری هست شرایط چطوره 
15:03
دانشکده داروسازی دانشگاه شهید بهشتی تهران
نیروی خدماتی
استخدام نیروی خدماتی (نظافت) استخدام چند نفر نیروی خدمات نظافت آقا در دانشکده داروسازی دانشگاه شهید بهشتی شرایط استخدام: تابعیت ایرانی داشتن کارت پایان خدمت حداکثر سن ۴۵ سال حداقل یک سال سابقه کا...
ابراهیم هوشیار
سلام خسته نباشی دنبال جویای کارهستم
17:46
اشکان مرادی
سلام تو صفادشت تهران دنبال کارم دیپلم دارم 
اینم شمارمه 0**** 
18:13
اشکان مرادی
هرکاری باشه انجام میدم ولی فایبر گلاس تخصصمه 
18:13
فروشگاه مواد غذایی حسینی
کارگر ساده
1401/11/13
میثم شهحسینی هره دشت
حسن دهقان
سلام وعرض ادب اگر در شرکتی طبق وزارت کار حقوق هست 12ساعته بهم معرفی کنید نیاز دارم شدید ممنونم لطف میکنید 
10:05
1401/11/19
سلام به یه کارگر در رستوران نیازمندیم جاده ماسوله با صبحانه نهار شام
08:45
1 تایید
1401/11/30
محمود خاکپور
حسن دهقان
روزتون بخیر ،محمود هستم ،33ساله،مجرد،ساکن گنبد کاووس ،جویای کار
06:50
کاغذ سازی
کارگر ساده
استخدام کارگر ساده تولید برای ۱۲ ساعت کار با حقوق مناسب
Mahdi
سلام من دنبال کارم در جاجرود
16:27
1401/12/01
فرهاد حبیبی
احسان نیک پرور
شدید احتیاج به کار تو شرکت دارم
 کار تون چیه   
10:30
1401/12/02
منصوره مهتاب زاده
سلام من جویای کارم دیپلم دارم و نوزده سالمه 
08:20
1 پاسخ
شخصی
نظافتچی خانم
تمیزکردن واحد آپارتمانی ۱۰۰متری تمیزکردن پنجره ها و نظافت داخل واحد ۴ تا ۵ساعت طول میکشه ,دستمزد یک میلیون تا حداکثر یک میلیون و پانصد تومان. فقط خانم ها تماس بگیرن کارفرما خانم هست.
منصوره مهتاب زاده
من ساکن همدان هستم 
08:22
فاضل ذبیحی
سلام من جویای کارم دیپلم هستم
10:56
1401/12/03
یاسر موسوی
مریم احمدی
سلام ۴۳ سالمه دیپلم ندارم دنبال کارم
دیجی کالا در قسمت انبار استخدام دارد
شرایط سنس تا 45 سال
14:22
1 پاسخ
رستوران آرمن
کارگر ساده
به تعدادی نیروی کار ساده ،سالنکار ,پرسنل آشپزخانه ,کمک آشپز جهت کار در مجموعه رستوران آرمن نیازمندیم. مزایا: جای خواب مرتب , سه وعده غذا , بیمه تامین اجتماعی, عیدی آف هفتگی, استراحت روزانه , پاداش ...
معین سرائی
حسن دهقان
‌سلام‌من‌این‌کار‌رو‌میخوام
20:36
1401/12/06
زهراصابر
دیپلودارم و ودنبال کار میگردم 
20:51
1 پاسخ
1401/12/07
Hamed Haidari
سلام عرض میدارم عگر کدام کار باشه مثلاً نگهبانی موتر شویی مغازی وه غیره با مدارک هستم لطف نموده ایسمس بانین وسلام 
0**** 
13:18
فست فود
کارگر ساده فست فود
نیروی کار آقا جهت آماده سازی مواد اولیه و صندوق داری
1401/12/08
سید حسین موسوی
یاسر موسوی
دیجی کالا در قسمت انبار استخدام دارد شرایط سنس تا ۴۵ سال
حقوق چقدر میدن
10:51
1401/12/13
فاطمه حسنوند
سلام نیازمند کارم فاطمه حسنوند دیپلم
17:03
1 پاسخ
1401/12/18
سجاد عبیاوی 39 ساله فوق دیپلم سابقه کار عسلویه وقم را دارم نیاز به کار با جای خواب
16:20
نمایندگی بستنی نعمت ورامین
کارگر ساده
به چند کارگر ساده جهت کار در بستنی فروشی نعمت نیازمندیم بصورت پاره وقت در دوشیفت صبح و عصر
1401/12/19
اح
سلام دنبال کار تو عسلویه هستم بتروشیمی 36 سالمه 
16:38
1402/01/08
 دنبال رنگ کاری پودری هستم
21:39
1402/05/25
محمد صمدی
فاطمه حسنوند
سلام نیازمند کارم فاطمه حسنوند دیپلم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:42
شرکت کابینت سازی کلارو
کارگر ساده
آگهی استخدام کارگر ساده شرکت معتبر در زمینه‌ی تولید کابینت، جهت تکمیل کادر نیروی انسانی خود از کارگران ساده (آقا) دعوت به همکاری می‌نماید. شرایط: سن ۱۸ تا 38 سال سلامت جسمانی و توانایی انجام کار ...
محمد صمدی
زهراصابر
دیپلودارم و ودنبال کار میگردم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:42
محمد صمدی
منصوره مهتاب زاده
سلام من جویای کارم دیپلم دارم و نوزده سالمه
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:43
سلام  یه کار میخوام خدم 17سالمه 
0**** 
شماره تماسک
19:01
1 پاسخ
کارگر ساده
همکار آقا نیازمنیدم. ۲۰ تا ۳۰ سال. حقوق ماه اول وزارت کار از ماه دوم بیشتر میشه. زمینه فعالیت : فروشگاه لوازم ساختمانی. شرح وظایف : نظافت، چیدمان قفسه، تحویل بار، فروشندگی. آدرس : شهریار خ کرشته....
دنبال کارم  
19:03
محمد صمدی
سلام یه کار میخوام خدم 17سالمه 09935855773 شماره تماسک
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:07
1402/05/30
بهمن رزمجوی
سلام عرض ادب کارگر ساده هستم نیاز به کار دارم0**** 
12:02
کارگر ساده
به تعدادی همکار آقا جهت کار در صحافی در محدوده ی فیروزآباد شهرری نیازمندیم. حقوق مکفی بیمه تامین اجتماعی کار دائم عیدی و سنوات
1402/06/03
فاطمه هاشمی
سلام  من  نیاز مند  کار  هشت ساعته  هستم 
14:39
1 پاسخ
محمد صمدی
فاطمه هاشمی
سلام من نیاز مند کار هشت ساعته هستم
سلام تماس بگیرید0**** 
16:38
1402/06/04
محمد رضا هاشمی
سلام. یه جوان 22 سالم دنبال یه کار دائم. 
01:42
کارگر ساده
نیرو آقا و خانم جهت همکاری در چایخانه
یک‌شنبه 14 مهر 1404، ساعت 21:31