دنبال کن

زهره بهزادی کار در منزل

کارگر ساده

1403/10/17
نادیا بابازاده
خانم بهزادی یه کلاه بردار هستن که از مردم به اسم کار درمنزل پول میگیرن اول میگن دویست و خورده ای بعد میگن یک میلیون خورده‌ای واسه بیمه باز دوباره میگن یک خورده‌ای برای کوفت و زهرمار هی میگن پول واریز کنید بعدم میخورم یه این روش این نفرینا آخر سرطان میشه
23:37
1 پاسخ
4 تایید
سایبان
کارگر ساده
استخدام کارگر ساده با مزایا وزارت کار در تولیدی ایزوگام شاهین
1403/10/18
نادیا بابازاده
گول این کار در منزل هارو نخورید مخصوصا خانم زهره بهزادی
23:48
1 تایید
نادیا بابازاده
پول واریز میکنید میخورن یه لیوان ابم روش
23:49
1 تایید
1403/11/04
اروجعلی سیف پور
سیف پور راست میگن 190تومان از ما گرفتند و بعد گفتگو را قطع کردند به سرطان سینه مبتلا بشن 
19:54
2 تایید
تی بوفه
بوفه کار باشگاه مردانه
استخدام نیروی بوفه برای باشگاه بدنسازی مردانه به دو نفر آقا منظم و آشنا به کار بوفه جهت همکاری در بوفه باشگاه بدنسازی مردانه نیازمندیم. شیفت‌ها: شیفت صبح: ۷ تا ۱۵ شیفت عصر: ۱۵ تا ۲۳ (امکان انتخاب...
1403/11/06
م غلامی
پول منم خورد سه میلیون ونیم با در ب دری جور کردم واریز کردم نخوره بحق علی
07:48
1 تایید
م غلامی
میشه شکایت کرد؟؟؟
07:50
م غلامی
کسی شماره تماس ازشون نداره
07:51
1 پاسخ
گلخانه فلفل در سپیدان هماشهر روبروی کارخانه شام شام
کارگر ساده
به 2 نفر کارگر جهت کار در گلخانه فلفل نیاز است کارهایی مثل ابیاری سم‌پاشی کود دهی هرس بوته ها علف زنی و...... تمام وقت با اسکان در محل ترجیحا کارگر افغانی مجوزدار
زهرا دهقانی
خانم شعبانی  و خانم باقری کسی میشناسه اونا هم کار درمنزل دارن ولی اولش میگه 800تومن پرداخت کن نمیدونم الکی یا وقعی
10:46
1404/02/04
فاطمه یسانی
سلام کاربسته بندی در منزل خانم بهزادی واقعی یا کلاهبرداریه؟
09:39
1 تایید
1404/06/15
داودشفیعی
نادیا بابازاده
خانم بهزادی یه کلاه بردار هستن که از مردم به اسم کار درمنزل پول میگیرن اول میگن دویست و خورده ای بعد میگن یک میلیون خورده‌ای واسه بیمه باز دوباره میگن یک خورده‌ای برای کوفت و زهرمار هی میگن پول واریز کنید بعدم میخورم یه این روش این نفرینا آخر سرطان میشه
واقعا ازمن هم گرفتن
12:21
تهران میدان گمرک یا رازی
کارگر ساده
کارگر ساده جهت پروژه عایقکاری در محله گمرک مترو با صبحانه و نهار
1404/06/16
آذر عباسی
م غلامی
کسی شماره تماس ازشون نداره
دوست عزیز اینا اگه کارشون درست بود شماره و آدرس درست میدادن چرا قایم میشدن....هر آگهی که ازت پول خواست بدون سرکاریه و کلاهبرداری....
06:57
سکینه موصده
کلا دیگه کارباگوشی شده دزدی و کلاهبرداری من به قدری کلاه سرم رفته ازگوشی دنبال کاروان بودم به هیچی هم نرسیدم
09:27
رقیه الماسی
انشالله درد بی درمان بگیرند 
13:47
شهرک صنعتی نظرآباد
کارگر ساده
سن ۲۰ الی ۴۵ توانایی کار در شیفت ۱۲ ساعته و چرخشی آشنایی با خطوط تولید آشنایی با دستگاه بسته بندی کوشش و دقت در انجام کار مزایا : پرداخت به موقع حقوق و مزایا بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از بدو اس...
جمعه 3 آبان 1404، ساعت 21:46