دنبال کن

کار در منزل خانم صادقی

بسته بندی

1403/06/29
زینب صالحی
من متاهل هستم برای کار در منزل نیاز دارم 
10:29
3 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
جمع بسته بندی ظروف یک بار مصرف
محمد صمدی
زینب صالحی
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
10:55
1 تایید
1403/07/02
سلام من متاهل هستم برای کار در منزل نیازمند هستم
22:32
1403/07/03
گندم قربانیان
سلام منم دنبال کار در منزلم
04:44
بسته بندی
سلام به یک خانم جهت بسته بندی درکترینگ درباری نیازمندیم محیط کاملا دوستانه وکارسبک ساعت کاری:۱۰صبح تا۱۰شب دوساعت تایم استراحت آف هفتگی همراه صبحانه وناهاروشام جهت داشتن شرایط تماس بگیرید
گندم قربانیان
من مشهدم
04:49
1403/08/19
رویا گلستانی نژاد
سلام کاردرمنزل میخوام
11:48
هرکس دنبال کار درمنزل هست پیام بده 9**** یا تماس بگیره باضمانت 
12:19
5 پاسخ
5 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1403/08/22
زهرا دهقانی
سلام خانم دهقانی کار در منزل میخوام
18:51
1403/08/23
سلام دنبال کار در منزلم 
05:04
1 پاسخ
2 تایید
1403/09/10
زینب صالحی
سلام‌وقت بخیر بابت کاردرمنزل مزاحم میشم من خیلی احتیاج دارم من هیچ جوری نمیتونم پیام بدم تا شمابخونید خواهش میکنم جوابم رابدید
18:06
بسته بندی
◇فقط بسته بندی ◇۱ساعت ناهاری ◇پنجشنبه ها تاساعت ۳ ◇امکان پرداخت یومیه ◇دسترسی راحت بی ارتی و مترو
سلام خانم صادقی بزرگوارخداقوت من خیلی احتیاج دارم به کاردرمنزل خواهش میکنم جواب بدید توی تلگرام چطوری میشه بهتون پیام داد
18:11
2 پاسخ
محمد صمدی
سلام خانم صادقی بزرگوارخداقوت من خیلی احتیاج دارم به کاردرمنزل خواهش میکنم جواب بدید توی تلگرام چطوری میشه بهتون پیام داد
19:39
1403/09/20
عشرت امینی
سلام جویای کار در منزل هستم بسته بندی 0**** 
19:53
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1403/09/23
سلام  دنبال کاردرمنزل هستم،تهرانم،شدیدانیازدارم ممنون
20:43
1403/09/24
فاطمه شیرگیر
سلام تماس بگیرید با شماره 0**** کمالی فر
08:03
1403/09/25
کبری قنبرپور
سلام ببخشید یه کار میخواستم که بسته بندی درمنزل باشه به پولش نیازدارم
10:28
بسته بندی
نیرو خانم برای بسته بندی خرما عزیزآباد ده وسط
1403/09/26
اکرم اکرمی
سلام من به متر در منزل نیازمندم خواهشاً معرفی کنید 0**** 
06:08
1403/11/11
فرشته عباسی
سلام خانوم صادقی من هزینه واریز کردم فامیلی عباسی 
11:48
1403/11/12
محسن فرهنگ
سلام کار در منزل میخاستم
09:03
بسته بندی
شرکت تولید نمک طعام سیرجان به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی نیاز دارد. سرویس ندارد ساعت کاری ۳ روز از ۷ صبح الی ۳ بعد از ظهر ۳ روز دیگر از ساعت ۳ بعد از ظهر الی ۱۱ شب ساعت تماس 7صبح الی 3 بعد ظهر
اعظم خزایی
زینب صالحی
من متاهل هستم برای کار در منزل به بسته بندی نیاز دارم اعظم خزایی 
16:38
1403/11/13
متاهل هستم شرایط اقتصادی دنیال کارم تو منزل خودم انجام بدم
09:01
مریم تموری
سلام دوبله کار درد منزل خودم استم 
19:31
بسته بندی
شرایط کاری سن 20تا30 حتما حتما مجرد باشد خانم متاهل تماس نگیرد حقوق از 12 تومنه ساعت کاری از ساعت10تا18 کار در محیطی امن و سالم
1403/11/20
سمیه اسدی جمال آباد
سلام خانم صالحی الان نزدیک به سه ماهه ثبت نام کردیم پس کی با ما تماس میگیرید 
20:52
سلام من یک مادرم ساکن مریوان برای خرج بچم می خوام ی کار کنم تو خونه میشه راهنمای مکنید ممنونم
21:49
1403/11/22
حمیده حسینی حسینی
سلام حمیده حسنی کاربسته بنده درمنزل میخوام
00:55
بسته بندی
با سلام به تعدادی آقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد برای آقایان و خانم ها دانشجویان و دانش آموزان با درآمدی بالا کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1403/11/23
طاهره نمان
سلام کار در منزل میخوام از شهرستان میاندآب هستم
15:18
1403/11/24
اعظم حیدری
سلام خانم صادقی من 25 آذر 403 پول پرداخت کردم ثبت نام هم شدم ولی دیگه خبری نشد . خداوکیلی اصلا کار در منزل دارید یا سر کاریه .
16:02
1403/11/25
من متاهل هستم کاردرمنزل نیاز دارم
05:23
بسته بندی
به تعداد محدود خانم مجرد ۳۰ سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:۳۰ می باش...
حاتم طاهری
سلام  من  متاهل هستم کاردرمنزل می خواستم
13:24
1403/11/26
منم دنبال کار در منزل هستم لطفا خیلی احتیاج‌دارم
18:22
1403/12/04
زهرا بابایی بابایی
من میخوام  شماره تماس می‌زارن ممنون
23:07
یونیلیور | Unilever Iran
دستیار مدیر تضمین کیفیت | Quality Assistant Manager
دامنه این نقش بر اساس عوامل مختلفی از جمله کشور پشتیبانی شده ، انبارها ، ارائه دهندگان حمل و نقل ، بسته بندی مجدد و پروژه های مشتری هر ساله مدیریت می شود. اندازه تیم ، توزیع جغرافیایی آن و بودجه عملیا...
زهرا بابایی بابایی
منم دنبال کار در منزل هستم 
23:08
1403/12/05
Sh Dr
من دنبال کار هستم لطفا جواب بدید کار بسته بندی 
07:22
زهره سیفی
من همدان نیازبه. کاردارم 0**** 
08:52
کار در منزل پذیرفته میشود
بخاطر شرایطم امکان کار بیرون از منزل رو ندارم ، بچه کوچیک دارم کسی ندارم بچه رو بهش بسپرم هر نوع کار در منزل از بسته بندی ، مونتاژ ، پاک کردن سبزی ، تهیه پیاز داغ و.... رو میتونم انجام بدم ، به صورت ...
 سلام  دنبال  کار درمنزل  هستم  لطفا  پیام  بدی0**** 
18:35
1 پاسخ
1403/12/19
سلام من برج 9ثبت نام کردم فرم هم پر کردم هنوز خبری نیست بلوچی هستم از تهران 
18:17
1403/12/20
زهرا خوشحال زهرا
سلام من نیازمند ب کار در منزل هستم خواهش یه کار بهم بدید
09:22
بیرون بر و خیاط داخل کارگاه
با سلام ۱_بیرون بر ۲_راسته دوز داخل کارگاه ۳_زیگزال دوز ۴_وسط کار ۵_نیرو در قسمت برش ۶_نیرو در قسمت بسته بندی واتو ۷_قیچی زن ۸_بیرون بر شما با تولید کنند اصلی در ارتباط هستید ک کلیه مراحل تولید ...
زهرا خوشحال زهرا
من نیازمند ب کارم
09:23
1 پاسخ
1403/12/21
سلام
13:36
1 پاسخ
محمد صمدی
زهرا خوشحال زهرا
من نیازمند ب کارم
15:56
کارگر ساده
شرکت در زمینه تولید قطعات فعالیت دارد شرکت نیازمند نیرو ساده برای بسته بندی یه سری قطعه هم روز کار نیاز داریم هم شب کار ساعت کاری ۸ تا ۵.۳۰ ۸ شب تا ۵ صبح با اضافه کاری دوتا ساعت کاری منعطف با ت...
محمد صمدی
سلام
محمد صمدی
سلام دنبال کار درمنزل هستم لطفا پیام بدی0****
فاطمه احمدی
سلام‌ خانم صادقی من 3 بار ثبت نام کردم فوری هم خواستم هنوز خبری میشه لطفا پیگیری کنید از شیراز هستم
21:24
استخدام فقط شهرستانی خانم و آقا با جای خواب رایگان
استخدام فوری فقط شهرستانی ، مشهدی استخدام نداریم ساعت کار روزانه سیزده ساعت ، شروع ساعت کاری 6 صبح و پایان 11 شب و بین این ساعت زمان صرف غذا و چند ساعت استراحت دارین صبحانه ، ناهار ، عصرانه و شام ...
1403/12/23
معصومه شرفی
منم به کاردرمنزل نیاز دارم
10:38
1404/02/05
زهرا کاضمی
سلام یه کار بسته بندی میخواستم در منزل 
23:26
1404/02/06
مهدیه ملای
سلام به کار در منزل نیاز دارم
05:01
نیرو کار ماهر و فنی و مدیر
یک کارخانه جهت تکمیل کادر تولید و خط بسته بندی به چند نیروی ماهر با شرایط ذیل نیازمند است : -مدیر تولید و سرپرست کارگاه -نیروی فنی برای ماشین آلات -انبار دار -نیرو برای رست آجیل و خشکبار -راننده ...
1404/02/09
سلام خانم صادقی عزیز من سیمین عسکری هستم وپول واریز کردم برای کاردر منزل بنام خانممهتاب پشمی کجا باید فیش بفرستم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم 
18:49
9583
18:50
چه شد عزیزم کد فرستادم خدمتتون 
18:51
استخدام نیرو کار آقا و خانم
یک کارخانه جهت تکمیل کادر تولید و خط بسته بندی به چند نیروی ساده با شرایط ذیل نیازمند است : -ساعات کاری از ۷ تا ۱۵ و در شرایط مورد نیاز تا ساعت ۱۸ اضافه کار میباشد -آقایان جهت خط بسته بندی خشکبار بار...
سلام خانم عسکری هستم کد فرستادم 
18:52
سلام خانم صادقی عزیزمن سیمین عسکری هستم فیش کجا ارسال کنم خدمتتون بنام مهتاب پشمی واریز کردم 
18:55
1404/02/10
سلام خانم صادقی عزیزخسته نباشی عزیزم سیمین عسکری هستم دیشب من پول واریز کردم بهشماره حساب خانم مهتاب پشمی برای کار در منزل فیش از پیامک میدم ارسال نمیشه نمیدانم کجا فیش بفرستم عزیزم 
09:44
استخدام اقا و خانوم جوان تولیدی دستمال کاغذی
نیروی اقا جوان منظم و مرتب فنی باشه فقط جهت تولید در کارگاه دستمال کاغذی با اموزش و بیمه نیروی جوان خانوم جهت بسته بندی دستمال کاغذی و اپراتور در وحیدیه -شفی اباد حقوق توافقی ساعت کاری از ۸صبح تا ۶ ب...
سلام مطمین هستی شمارتون درسته 
12:22
خانم صادقی عزیز چطوری فیش واریزی ارسال کنم لطفا جواب بدید شمارتون که در شبکه نیست 
12:31
خانم صادقی فیش واریزی کجا ارسال کنم جواب بده لطفا اگر محتاج کار نبودم پول واریز نمیکردم عزیزم 
12:42
همکار جهت کار در تولیدی پوشاک
بسته بندی و بار پوشاک ساعت کاری ۸:۳۰ تا ۷:۳۰ پنج شنبه ها تا ۴ روزهای تعطیل ، تعطیل پایه حقوق ۱۵ تومن
سلام خسته نباشی خانم صادقی عزیزومحترم برای بسته بندی پول واریز کردم بنام خانم مهتاب پشمی فیش به کجا ارسال کنم سخت دنبال کارم 
13:01
1404/02/16
حمیرا خجسته
سلام کسی شماره تماس از کار در منزل خانم صادقی نداره من از برج 5پارسال 80تومن پول واریز کردم هیچ خبری نشده لطفا یکی بهم بگه چجوری باهاشون ارتباط برقرار کنم ممنونم 0**** 
11:58
حمیرا خجسته
سلام خانم صادقی عزیز من از برج 5پارسال 80تومن پول واریز کردم هیچ خبری نشده نمیدونستم چجوری باهاتون ارتباط برقرار کنم فیش برای خانم پشمی تو تلگرام فرستادم ولی هیچ خبری نشده لطفا خیلی به کار نیاز دارم 0**** خجسته 
12:01
کارگر برای کشش مفتول و کوره و بسته بندی
نیازمند کارگر کشش مفتول نیازمند کارگر کوره و بسته بندی ایرانی
سجاد اقتداری
0**** 
13:32
1404/02/21
سلام شهرستان تربت حیدریه هستم بسته بندی میخام 
11:24
سلام خانم صادقی من قائمشهر هستم دوبار پول واریز کردم یکبار 70 تومن پارسال ویکبارهم 100 تومن چند روز پیش واریز کردم فرم هم پر کردم وفرستادم ولی هیچ خبری از ارسال بسته برای کار نبوده میشه بگید چکار باید بکنم واشتباه من کجا بوده که بسته برام ارسال نشده به هیچ طریقی هم نمیتو نم با ادمین تماس بگیرم ممنونم پیگیری کنید 
13:10
استخدام نیرو فست فود
نیرو تخته کاری و آماده سازی ۳ نفر نیرو بسته بندی و خدماتی ۳ نفر ماهانه ۲ روز مرخصی با حقوق روزانه ۱ وعده غذای گرم بیمه از ماه دوم به همراه جای خواب افزایش حقوق در صورت رضایت آموزش کامل کار استر...
سلام نیاز به کار در منزل دارم خواهش راهنمایی کنید
14:40
1 تایید
1404/02/22
سلام خانم صادقی من نیاز کار در منزل دارم خواهش میکنم کمک کنید از پس بیکارم دارم افسردگی میگویم اصفهان زندگی میکنم روز تا شب تو خانه تنها هستم و نیاز دارم به این کار تو منزل شوری هستم
03:41
برج 1همین طور ثب نام کردم پول واریز کردم ولی خبری نشودی به اسم خانم سلیمی نمیدانم می شناسند یا نه خبری از کارشان نشود خواهش کمک کنید
03:44
کارگر ساده آقا
کار در کارگاه آهنگری ، مونتاژ و بسته بندی قطعات فلزی
شماره تماسم 0****  
03:46
اعظم مرادی
سلام دنبال کار در منزلم
سلام دنبال کار در منزل هستم 
19:57
1404/02/23
سلام احتیاج به کاردرمنزل داریم
09:48
استخدام نیروی شبکار بسته بندی شهرک صنعتی عباس آباد
استخدام نیرو فقط شیفت شب ***جای خواب نداریم*** ****لطفا لطفا متن را کامل بخوانید اگر سوالی داشتید بصورت چت پاسخگو هستم**** استخدام آقا/خانم شرایط سنی 18 تا 42 بسته بندی ظروف یکبار مصرف تولید شده با د...
1404/02/24
زینب شوری
سلام صبح بخیر خانم صادقی خبری نشود برای کار در منزل شوری هستم از اصفهان خواهش میکنم کمک کنید 
04:47
محمد ع
سلام من متاهل هستم و کار میخواهم
لطفاً کمک کنید تهران هستم

0****  
07:24
فاطمه ابراهیمی
ب دنبال کار در منزل هستم
22:43
بسته بند تمام وقت نیمه وقت
به تعدادی جوان آقا زیر ۳۰ سال غیر سیگاری جهت کار بسته بندی بسته های پستی نیازمندیم حقوق عالی + پاداش ساعت کاری بصورت نیمه وقت یا تمام وقت
1404/02/25
زهرا امن زاده
سلام وعرض ادب خانم صادقی بنده ازآذرماه پول واریز کرده وثبت شدم ولی هیچ خبری ازکارنیس توروخدایازنگ بزنین یاجواب بدین مابه این کارنیازداریم آخه این چه روشیه نه شماره تماس میزارین نه میشه توتلگرام پیام دادبخاطرخداپاسخگوباشین امن زاده
07:31
1 پاسخ
زهرا امن زاده
زهرا امن زاده
سلام وعرض ادب خانم صادقی بنده ازآذرماه پول واریز کرده وثبت شدم ولی هیچ خبری ازکارنیس توروخدایازنگ بزنین یاجواب بدین مابه این کارنیازداریم آخه این چه روشیه نه شماره تماس میزارین نه میشه توتلگرام پیام دادبخاطرخداپاسخگوباشین امن زاده
سلام وعرض ادب 
07:34
زهرا امن زاده
سلام زهراامن زاده هستم حدودشش ماهه که در کاردرمنزل ثبت نام کردم ولی دریغ ازیک خبر.توروخداباماتماس بگیرین علت نپذیرفتن مابه کاررابگوییدخیلی دوست داریم کاردرمنزل راوبه پولش نیازداریم ممنون
19:44
کارگر بسته بندی آجیل و خشکبار/جای خواب/غذا/بیمه
پذیرش کارگرساده خط تولید و بسته بندی کارخانه آجیل و خشکبار آقا و خانم میپذیرد ✴کارگر ساده از 18 الی 40 سال ✳جای خواب مجهزوباامکانات سرمایشی و گرمایشی وسیستمی به طور محدود ✳وعده غذایی ✳بیمه تکمیلی ...
1404/02/26
زینب شوری
سلام خانم صادقی چه شد هیچ خبری نیست برای کار در منزل خواهش یک خبر ی بدهید واقعا احتیاج دارم برای این کار در منزل
14:54
1404/02/27
حمیرا خجسته
خانم صادقی عزیز لطفا لطفا پیگیری کنید از برج 5پارسال 80تومن واریز کردم هیچ خبری نشده رسید رو برای خانم پشمی فرستادم وهنوزم دارم حداقل یک شماره بدین تماس بگیریم لطفا 
17:59
حمیرا خجسته
خانم خجسته 0**** 
18:00
شرکت دلستر و آبمیوه/راننده،لیفتراک،کارگرآقا خانم
استخدامی ویژه کارخانه صنایع غذایی و نوشیدنی تیر ماه 1404 از آقایان و خانم ها، کارگر ساده ایرانی و غیرایرانی اتباع در بخش های: خط تولید و بسته بندی،کارگرساده/راننده لیفتراک / راننده پایه 1 و 2 و 3/ موز...
1404/02/28
سلام بچه دارم دنبال کاردرمنزل میگردم توروخدا معرفی کنید  0**** 
05:30
سلام من یه بچه اتیسم دارم و شدید نیاز به کار دارم منزل دارم
06:47
1404/03/04
حمیرا خجسته
سلام خانم صادقی عزیز لطفا لطفا جواب ما رو بدین اینستا نمیشه بهتون پیام داد تلگرام نمیشه تکلیف ما که از پارسال برج 5پارسال 80تومن واریز کردم چیه شماره تماسی نمیدین 0**** خانم خجسته 
17:27
کارگر ساده اقا برای کمک بسته بندی پوشاک بازارتهران
نیازمند کارگر ساده اقا برای کمک بسته بندی پوشاک جهت سنی 18 تا 35 سال بازار تهران پاسخگو فقط تماس
1404/03/07
حمیرا سیاهزاده
سلام من یکماه 12روز100تومان واریزی بحساب خانم پشمی انجام دادم ولی اصلاخبری ازش نیست به خانم نصیری توتلگرام پیام میدم فقط پیام رباط میفرستهواسه من الان چکارکنم
04:53
1404/03/08
سلام من یک ماه به خانم پشمی 100 تومان واریز زدم الانم هیچ خبری ازش نیست 
16:08
1404/03/09
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم
13:04
کارگر ساده در پاکدشت(گلزار)
کارگر ساده بسته بندی کار بسیار تمیز و مرتب حداکثر سن ۳۰
ایران قاسمی
سلام نیاز مبرم به کار در منزل هستم لطفا  پیام بدید
14:08
1404/03/10
سلام کاردرمنزل میخوام 0**** 
19:40
1404/03/11
سلام کار در منزل میخوام
08:51
استخدام کارگر آقا جهت کارگاه سبزیجات
استخدام کارگر آقا جهت کارگاه بسته بندی سبزیجات تازه نیازمندیم حقوق ماهیانه ۱۵ الی ۲۰ میلیون تومان به همراه بیمه ، عیدی و پاداش‌ جهت کارگر شهرستان جای خواب داریم داریم جهت شستشو و خردکردن کردن...
1404/04/10
اشرف کشاورز
سلام
08:37
سه‌شنبه 11 تیر 1404، ساعت 03:06