دنبال کن

کار در منزل بسته بندی

بسته بندی

1404/05/06
محمد عبدالهی
سلام 
09:58
شادیچه
نیروی ساده
استخدام فوری کارگر با آموزش در کارخانه تولید مارشمالو و آبنبات 5 نفر نیروی کار آقا جهت کار در بخش تولید 10نفر نیروی کار خانم جهت کار در بخش طراحی و بسته بندی شرایط: شرایط سنی آقایان و خانم ها ۱۸ ال...
سلام
11:05
کاردر منزل بسته بندی لازم دارم
11:06
1 تایید
را تقی زاده
سلام کاردرمنزل بسته‌بندی نیاز دارم اردبیل لطفاً 
12:14
شهرک صنعتی نظرآباد
کارگر ساده
سن ۲۰ الی ۴۵ توانایی کار در شیفت ۱۲ ساعته و چرخشی آشنایی با خطوط تولید آشنایی با دستگاه بسته بندی کوشش و دقت در انجام کار مزایا : پرداخت به موقع حقوق و مزایا بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از بدو اس...
طاها بهرامی
سلام کار درمنزل می‌خوام 
15:16
2 تایید
رقیه جوکار
سلام خسته نباشید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 
16:09
1404/05/10
مریم یوسفی
...
10:52
طراحی لیبل بسته بندی
با درود ارادت ما نیاز داریم یک تصویر سازی مزرعه و باغ که نمونه آن را داریم انجام دهیم. این تصویر سازی به صورت کارتونی میباشد. برای لیبل بسته بندی خواهد بود
1404/06/08
خدیجه ظهرابی دونباله کار بسته بندی در منزلم هستم تازه کند هستم سلماس 
14:10
0**** دونباله کار بسته بندی حبوبات و چوکلات و چیزای دیگه فرقی نداره  در منزلم هستم تازه کند هستم سلماس تماس بگیرید تشکر 
14:13
من دنبال کاردرمنزل کار  بسته بندی هستم خیلی دستم فرزه وبا دقت عمل کارمیکنم ممنون میشم تماس بگیرید 0**** 
21:12
طراحی بسته بندی محصول
برای پاکت های 20 کیلویی چسب کاشی و سرامیک و چسب های ساختمانی طراحی حرفه ای میخوام فقط افرادی که نمونه کار دارند پیام بدند نمونه کار از شرکتی که براشون طراحی انجام دادید ، استعلام گرفته میشه نمونه پ...
لاله قربانی
سلام دنبال کار بسته بندی حبوبات خشکبار شکلات چسب نخ خودکار و.‌‌..در منزل هستم تبریز
22:20
1404/06/09
مهتاب افرانژاد افرانژاد
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ازاستان فارس سهرستان اقلید خانمی هستم دست وبال تنگ برای خرجی درخانه ببه من تماس بگیرید ممنون میشم
12:00
مهتاب افرانژاد افرانژاد
ببخشیدی شماره تماس بذارید تامابتوانیم باشماتماس بگیریم
12:03
بسته بندی
کار فقط مخصوص خانومای عزیز می‌باشد آقایون لطفاً پیام نزارید پذیرش از کل تهران رباط کریم پرند پیشوا ورامین کرج شهریار
رقیه مهری
سلام وقت بخیر دنبال کار در منزلم
اگر هست بگین شماره بزارم ممنونم
12:20
ناهید درویشی
سلام کار در منزل نیاز دارم
15:36
1404/06/15
مهدی دلپسند دلپسند
کاردرمنزل می خواستم آدرسم پردیس تهران فاز8**** 
18:43
طراحی بسته بندی بارمان
سلام بسته بندی حبوبات و خشکبار برند بارمان لوگو منحصر به فرد و جدید قابلیت ثبت لوگو داشته باشد
سحر محمدزاده
کار در منزل می‌خوام بسته بندی 
20:16
1404/06/16
لیلا یوسفی
پس کلاهبرداری‌های این کار بسته بندی نخ ودکتر و روغن آلوده.را که هشتصدمین از ما گرفتن
06:54
سلام کاردرمنزل میخوام بسته بندی
13:36
طراحی بسته بندی بارمان
سلام بسته بندی حبوبات و خشکبار برند بارمان لوگو منحصر به فرد و جدید قابلیت ثبت لوگو داشته باشد
من درشهرشوشترساکنم
13:38
محدثه جعفری
سلام من کار در منزل میخاستم از شهر ارومیه واقعا بع این کار نیاز دارم الان چند ساله دنبال کارم
18:32
1404/06/26
سلام 
من حدود یک ماه نیم واریز کردیم فرم پر کردم  احراز هویت کردم ولی هیچ خبری نیست 
0****  ساعدی
07:35
طراحی گرافیک بسته ی بیسکوئیت
طراحی گرافیک بسته ی بیسکوئیت با ابعاد ۸*۱۶ میلیمتر طول فتوسل ۲۲۰ میلی متر عرض رول ۱۳۶ میلیمتر جنس فیلم مات متالایز هیت سل با الهام از بیسکوئیت های لوتوس خارجی
رها باباپور
سلام کار در منزل میخوام
14:36
مروه فخری هستم کار در منزل خواهم بسته بندی
15:43
اگه هست شماره بگزارد یا تماس بگیرد
15:45
بسته بندی
باسلام نیاز به یک خانم جهت بسته بندی پاره وقت نیازمندیم
مه کار سنگین کده نمی توانم اگه کار ساده سبک هست بفرماید
15:47
اتنا نعیمی
سلام 
21:59
3 پاسخ
1404/06/27
محمد صمدی
اتنا نعیمی
سلام
سلام 
00:45
بازطراحی جعبه پرینتر
سلام نیاز خیلی فوری به باز طراحی یک طرح دارم که البته دارای المان های نسبتا ساده ای هست عکس و فایل اسکن شده ی یک جعبه ی پرینتر را دارم هزینه خیلی خوبی حاضرم برای این کار بکنم
محمد صمدی
اتنا نعیمی
سلام
0**** 
00:45
محمد صمدی
اتنا نعیمی
سلام
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
00:46
طاهره شهلایی منفرد
سلام من کاردرمنزل بسته بندی می خواستم 
10:38
بسته بندی
نیروی بسته بند آقا بازنشته نباشد دارای کارت پایان خدمت رعایت تمام اصول ایمنی و بهداشت فردی مطابق برنامه ارسال و نیاز قطعات اقدام به بسته بندی قطعات نماید شمارش و بسته بندی قطعات سالم و مورد تائید QC ...
شنبه 4 آبان 1404، ساعت 17:55