دنبال کن

کار در منزل بسته بندی

بسته بندی

1404/05/06
محمد عبدالهی
سلام 
09:58
ایران مگا فوم
مدیر بازاریابی محتوا
سلام ودرود.. بازاریاب با نفوذ و با فن بیان بالا جهت بازاریابی در ضمینه ساخت وتولید قالب وقطعات فوم پلی استایرن وبسته بندی از صفر تا صد نیازمند هستیم محل کار کلیه نقاط ایران ومراکز تولیدی وتولید لوازم ...
سلام
11:05
کاردر منزل بسته بندی لازم دارم
11:06
1 تایید
را تقی زاده
سلام کاردرمنزل بسته‌بندی نیاز دارم اردبیل لطفاً 
12:14
بسته بندی
با سلام به یک نیرو خانم جهت بسته بندی در منزل خودمتقاضی نیازمندم لطفا فقط وات پیام دهید
طاها بهرامی
سلام کار درمنزل می‌خوام 
15:16
2 تایید
رقیه جوکار
سلام خسته نباشید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 
16:09
1404/05/10
مریم یوسفی
...
10:52
بسته بندی
سلام بسته بندی تشریف میارید فروشگاه ما بسته بندی میکنین به ازای تعداد بسته بندی که میکنین مبلغ دریافت میکنین به ازای هر بسته ۱۵۰۰ تومن
1404/06/08
خدیجه ظهرابی دونباله کار بسته بندی در منزلم هستم تازه کند هستم سلماس 
14:10
0**** دونباله کار بسته بندی حبوبات و چوکلات و چیزای دیگه فرقی نداره  در منزلم هستم تازه کند هستم سلماس تماس بگیرید تشکر 
14:13
من دنبال کاردرمنزل کار  بسته بندی هستم خیلی دستم فرزه وبا دقت عمل کارمیکنم ممنون میشم تماس بگیرید 0**** 
21:12
بسته بندی
بسته بندی در کارگاه نیروی اقا نیاز داریم سنین ۱۲ به بالا ساعت کاری ۸ الی ۱۳ ۱۳ الی ۱۴ وقت ناهاری و استراحت ۱۴ الی ۱۹ پایه حقوق از ۱۲ الی ۱۴ محدوده ابراهیم آباد خیابان سید جمال الدین اسد ابادی س...
لاله قربانی
سلام دنبال کار بسته بندی حبوبات خشکبار شکلات چسب نخ خودکار و.‌‌..در منزل هستم تبریز
22:20
1404/06/09
مهتاب افرانژاد افرانژاد
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ازاستان فارس سهرستان اقلید خانمی هستم دست وبال تنگ برای خرجی درخانه ببه من تماس بگیرید ممنون میشم
12:00
مهتاب افرانژاد افرانژاد
ببخشیدی شماره تماس بذارید تامابتوانیم باشماتماس بگیریم
12:03
باز طراحی بسته بندی صابون برای یک برند معتبر
برای یک صابون تولید شده خودمان نیاز به یک باز طراحی امروزی با الهام و الگو قرار دادن یکی دیگر از محصولاتمان(صابون گلیسیرینه پرفروش) داریم نیاز به فردی داریم که خلاق باشد و با فضای بازطراحی آشنا باشد ...
رقیه مهری
سلام وقت بخیر دنبال کار در منزلم
اگر هست بگین شماره بزارم ممنونم
12:20
ناهید درویشی
سلام کار در منزل نیاز دارم
15:36
1404/06/15
مهدی دلپسند دلپسند
کاردرمنزل می خواستم آدرسم پردیس تهران فاز8**** 
18:43
بسته بندی
به نیروی خانم برای کار بسته بندی ساعت کار از ۹ صبح الی ۶ عصر پایه حقوق ۱۲ میلیون تومان محدودیت سنی از ۱۸ الی ۲۵ سال
سحر محمدزاده
کار در منزل می‌خوام بسته بندی 
20:16
1404/06/16
لیلا یوسفی
پس کلاهبرداری‌های این کار بسته بندی نخ ودکتر و روغن آلوده.را که هشتصدمین از ما گرفتن
06:54
سلام کاردرمنزل میخوام بسته بندی
13:36
بسته بندی
به تعداد محدود خانم مجرد زیر۴۰ سال و اقا زیر ۳۰سال جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:...
من درشهرشوشترساکنم
13:38
محدثه جعفری
سلام من کار در منزل میخاستم از شهر ارومیه واقعا بع این کار نیاز دارم الان چند ساله دنبال کارم
18:32
1404/06/26
سلام 
من حدود یک ماه نیم واریز کردیم فرم پر کردم  احراز هویت کردم ولی هیچ خبری نیست 
0****  ساعدی
07:35
بسته بندی
به ۲ نفر همکار اقا جهت همکاری در قسمت بسته بندی نیازمندیم جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرین تشکر
رها باباپور
سلام کار در منزل میخوام
14:36
مروه فخری هستم کار در منزل خواهم بسته بندی
15:43
اگه هست شماره بگزارد یا تماس بگیرد
15:45
بسته بندی
به تعدادی خانوم برای کار در تولیدی بسته بندی نیاز مندیم ساعت کار توافقی نحوه تسویه هفتگی کار آسون و ساده
مه کار سنگین کده نمی توانم اگه کار ساده سبک هست بفرماید
15:47
اتنا نعیمی
سلام 
21:59
3 پاسخ
1404/06/27
محمد صمدی
اتنا نعیمی
سلام
سلام 
00:45
بسته بندی
تولیدی ورزشی پوشاک به تعدادی نیرو بسته بندی نیاز دارد
محمد صمدی
اتنا نعیمی
سلام
0**** 
00:45
محمد صمدی
اتنا نعیمی
سلام
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
00:46
طاهره شهلایی منفرد
سلام من کاردرمنزل بسته بندی می خواستم 
10:38
طراحی جعبه محصول
به یک طراح گرافیک برای طراحی جعبه محصول نیاز دارم. 🔹 جزئیات پروژه: طراحی جعبه محصول (ابعاد دستگاه و مشخصات ارسال می‌شود). فایل طراحی باید آماده برای چاپ روی ایندربرد ۳۰۰ گرم + لمینیت باشد. فایل ن...
جمعه 12 مهر 1404، ساعت 14:09