دنبال کن

کار در منزل بسته بندی

بسته بندی

1404/05/06
محمد عبدالهی
سلام 
09:58
میدان شوش
انباردار
به یک کارگر ،در انبار جهت بسته بندی و… نیازمندیم.
سلام
11:05
کاردر منزل بسته بندی لازم دارم
11:06
1 تایید
را تقی زاده
سلام کاردرمنزل بسته‌بندی نیاز دارم اردبیل لطفاً 
12:14
شهرک صنعتی
اپراتور تولید
استخدام در کارخانه نوشیدنی و انرژی‌زا جهت تکمیل کادر خود در بخش‌های تولید ( اپراتور تولید و فنی ) ، بسته‌بندی ، حراست ، ترابری و .... نیرو می‌پذیرد. شرایط احراز : بدون نیاز به مدرک تحصیلی _ حداقل سن 1...
طاها بهرامی
سلام کار درمنزل می‌خوام 
15:16
2 تایید
رقیه جوکار
سلام خسته نباشید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 
16:09
1404/05/10
مریم یوسفی
...
10:52
طراحی بسته بندی
طراحی بسته بندی محصول کیسه و پلاستیک به همراه توضیحات
1404/06/08
خدیجه ظهرابی دونباله کار بسته بندی در منزلم هستم تازه کند هستم سلماس 
14:10
0**** دونباله کار بسته بندی حبوبات و چوکلات و چیزای دیگه فرقی نداره  در منزلم هستم تازه کند هستم سلماس تماس بگیرید تشکر 
14:13
من دنبال کاردرمنزل کار  بسته بندی هستم خیلی دستم فرزه وبا دقت عمل کارمیکنم ممنون میشم تماس بگیرید 0**** 
21:12
بسته بندی
به نیرو خانم جهت کار در کارگاه تولید و بسته بندی نیازمندیم جهت همکاری لطفا محل سکونت خود را ارسال نمایید
لاله قربانی
سلام دنبال کار بسته بندی حبوبات خشکبار شکلات چسب نخ خودکار و.‌‌..در منزل هستم تبریز
22:20
1404/06/09
مهتاب افرانژاد افرانژاد
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ازاستان فارس سهرستان اقلید خانمی هستم دست وبال تنگ برای خرجی درخانه ببه من تماس بگیرید ممنون میشم
12:00
مهتاب افرانژاد افرانژاد
ببخشیدی شماره تماس بذارید تامابتوانیم باشماتماس بگیریم
12:03
طراحی کارتن دوربین مداربسته
سلام وقت بخیر نیاز به طراحی یک طرح گرافیکی برای بسته‌بندی (کارتن) دوربین مداربسته دارم. ترجیح می‌دم طرح حرفه‌ای، مدرن و متناسب با تخصصمون باشه سبک و چیدمان کلی طرح می‌تونه مشابه نمونه‌هایی باشه که ضم...
رقیه مهری
سلام وقت بخیر دنبال کار در منزلم
اگر هست بگین شماره بزارم ممنونم
12:20
ناهید درویشی
سلام کار در منزل نیاز دارم
15:36
1404/06/15
مهدی دلپسند دلپسند
کاردرمنزل می خواستم آدرسم پردیس تهران فاز8**** 
18:43
بسته بندی
به نام خدا با  سلام و عرض ادب وخسته نباشید خدمت شما کار جویان محترم وگرامی  کار ما بسته بندی و و پرس کردن و آماده کردن بوگیر کنسروی میباشد کارمزد هر عدد  3000 سه هزار تومان میباشد و داخل هر کارتن  ...
سحر محمدزاده
کار در منزل می‌خوام بسته بندی 
20:16
1404/06/16
لیلا یوسفی
پس کلاهبرداری‌های این کار بسته بندی نخ ودکتر و روغن آلوده.را که هشتصدمین از ما گرفتن
06:54
سلام کاردرمنزل میخوام بسته بندی
13:36
بسته بندی
به تعدادی همکار در تولیدی اسکاچ نیازمندیم
من درشهرشوشترساکنم
13:38
محدثه جعفری
سلام من کار در منزل میخاستم از شهر ارومیه واقعا بع این کار نیاز دارم الان چند ساله دنبال کارم
18:32
جمعه 22 شهریور 1404، ساعت 15:20