دنبال کن

کاردرمنزل

بسته بندی

1400/08/29
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
19:54
10 پاسخ
19 تایید
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی ترجیحا مجرد ساعت کار ۸تا ۱۶ شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ بیمه دارد کار در منزل نداریم اتباع پذیرفته نمیشود سرویس ندارد محل کار شهر صنعتی دولت اباد
دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
21:05
3 پاسخ
14 تایید
1400/08/30
کمال زارع
سلام دنبال کار  در منزل هستم ساکن تهران
06:12
زهرا علوی
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم.شهریاسوج
08:20
بسته بندی
بسته بندی قطعات ماشین فقط و فقط در محدود بیمارستان کاشانی در غیر از این صورت تماس نگیرین ممنون
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
20:47
1 پاسخ
5 تایید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم در محمدیه قزوین
21:22
1 تایید
1400/09/01
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر سنندج 
ممنونم اگر اطلاع  بدید  بهرامی
07:34
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
سلام دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم در اصفهان
18:07
4 تایید
1400/09/02
سلام دنبال کار بسته بندی هستم در منزل ملارد کرج هستم
04:52
سوری
سلام دنبال کار در منزل هستم تهران شهر ری 
10:19
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
زهراجعفری
سلام بسته بندی  کاردرمنزل قزوین  اقبالیه  میخوام بیارم بسته بندردرمنزل انحام بدم

12:12
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
12:16
1 پاسخ
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
12:45
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به‌ ی خانم جهت بسته بندی بیرون از منزل نیازمندیم
بهاره جلولی
سلام خانم27سال هستم نیازمندکاردرمنزل تهران بومهن
13:45
نیشتمان پورحسین خان
سلام دنبال کار بسته بندی ماسک در منزل هستم. شهر بوکان استان آذربایجان غربی 
15:07
سلام دنبال کار در منزل در اصفهان هستم ممنون میشم کمکم کنید

18:50
بسته بندی
سلام دوست عزیز مجموعه مابه نیروهای فعال جهت فعالیت بسته بندی وغیرحضوری اقدام کرده است به۱۰۰نفر نیروی فعال خانم وآقا جهت کاردرمنزل نیازمندیم کارفوق العاده راحت وآسان میباشد.شمادرروز ۴الی ۸ کاری فعالی...
1400/09/03
سلام وقت بخیر ،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اردبیل 
05:47
1 تایید
1400/09/04
پیمان آلاشتی
سلام یه خانم 36ساله هستم دنبال کار در منزل چون بچه کوچیک دارم و نمیتونم بیرون کار کنم.از شهر زیبای بابلسر.
13:00
سلام کاردرمنزل هستم از بومهن
17:11
بسته بندی
سلام. ی یک خانم جهت کار بسته بندی در تولیدی سیسمونی گرند بیبی نیازمندیم... بلوار فضیلت خیابان 31کنار پارک یاسمن ساختمان گرند بیبی... ساعت تماس 10 صبح تا2عصر
رقیه علی حسینی
سلام دنبال کار در بسته بندی در خانه هستم هر کاری باشه تبریز
21:35
1400/09/05
لیلا
من هم دنبال کار  درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه  باشه
07:49
1 پاسخ
لیلا
لیلا
من هم دنبال کار درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه باشه
از تبریز
07:50
طراحی بسته بندی برای سس کچاپ و مایونز
سلام و درود شرکت گلفام دنبال طراح گرافیست هست که بتواند برای سه محصول طراحی اولیه تهیه کند لطفاً مشتاقان این پروژه طرح اولیه در عرض ٣ تهیه کنند که قرار داد ببندیم برای طراحی های دیگر محصولات در آیند...
معصومه معزز
سلام دنبال کار بسته بندی میگردم معصومه معزز اردبیل
09:17
خانم هستم جویای کار در منزل خودم یا منزل کارفرما ،اشپزی ،ترشی ، مربا ، سرخ کردن سبز یجات ،، یا بسته بندی جوراب ، ، بسته بندی حبوبات انجام میدم ،، از فردیس کرج ،
12:53
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
20:15
1 پاسخ
بسته بندی
دیپلمه مرد یا زن وعده غدایی بیمه ساعت کاری از ۱۱ صبج تا ۱۲ شب سرویس برگشت برای خانم ها خوابگاه برای اقایون ۲ ساعت استراحت روزانه
1400/09/06
سکینه دریادل
مندنبال کار منزل. هستم در تبریز
13:57
سکینه دریادل
دنبال کار در منزل هستم تبریز0**** 
13:57
1400/09/07
سلام کاردرخانه خودم انجام میدم نیازبه کاردارم ممنون دررشت
11:55
بسته بندی آذر زیبا نقش تبریز
انباردار
استخدام بسته بندی آذر زیبا نقش تبریز بسته بندی آذر زیبا نقش تبریز در استان آذربایجان شرقی، شهر تبریز جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان آذربایجان شرقی استخدام می‌نماید انباردار جنسیت: آقا...
سلام دنبال کار در منزل هستم 
13:02
شهناز سرپرست
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از شهر اردبیل
14:44
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
سلام بنده هم دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
16:43
استخدام نیروی کار خانم و اقا
با سلام بازرگانی غفوریان جهت تکمیل کادر اداری و تولیدی خود نیاز به نیروهای زیردارد دو نفر نیروی ماهر به دستگاه برش ام دی اف (فقط آقا) دو نفر نیروی ساده جهت جابه جایی و بسته بندی (فقط آقا) یک نفر خانو...
کار در منزل نیازمندم دماوند گیلاوند شماره 0**** 
18:09
1 تایید
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کرج
22:00
1400/09/08
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم نیازبه کاردارممنون میشم ساکت رشت
04:47
مجموعه فعال در حوزه صنایع تولیدی
اپراتور و کارگر تولید و بسته بندی
یک شرکت معتبر تولیدی صنعتی در استان گیلان، شهر صنعتی رشت جهت تکمیل نیروهای خط تولید و بسته بندی از متقاضیان ساکن رشت و حومه با شرایط بسیار مناسب دعوت به همکاری می‌نماید. اپراتور و کارگر تولید و بسته ...
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی  ممنون میشم ساکن رشت هستم
04:58
1 پاسخ
سلام من یه زن خانه دار هستم که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب یا حبوبات از رزن
05:04
سلام دنبال کار بسته بندی هستم ساکن اصفهان 43 سالمه
07:14
کانترکار و ساندویچ زن و ظرفشور
به چند نفر نیروی منظم و خوش برخورد در سکشن های کانتر(بسته بندی غذا) و آشپزخانه جهت کار در رستوران معتبر واقع در مرکز خرید اپال نیازمندیم شرایط کار: تایم کاری از 10/30صبح الی 12شب ما بین روز 2ساعت اس...
رباب گفتاری
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هر کاری باشه لطفاکمک کنید... تبریز
10:37
دنبال کار بسته بندی درمنزل هست  هربسته بندی باشه ساکن رشت
17:21
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان
23:02
1 تایید
کارخانه قطعات خودرو
✅️استخدام فوری فرصت طلایی: ✅️شرایط استخدام:✅️ ✅️استخدام فقط آقایان از سنین ۱۸تا ۳۴سال می باشد. ✅️مدرک تحصیلی از سیکل تا فوق لیسانس ✅️قسمت های کاری ::تولید،انبارداری،بسته بندی،مونتاژ،تعمیرات وفنی ،برق...
1400/09/10
فاطمه امدادی
سلام من خانم هستم بسته بندی حبوبات میخواستم از شهر ارومیه
16:01
سلام نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز هستم
20:59
1 تایید
مریم صدری
سلام  دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ساکن بهارستان  اصفهان وسرپرست خانواده ویک فرزنددارم.ممنون  میشم کمک کنید.
21:24
بسته بندی کالا در منزل خودتون
خدمت هم وطنان گل شرکت معتبر لوازم صنعتی(فرج( ) نیرو بگیرد . کار در منزل در خانه خودتان با کمک خانواده بسته بندی کالا انجام می دهید و می توانید یک فرصت عالی برای افراد بیکار یا افراد دنبال شغل دوم با ح...
مائده جوان پرست
سلام دنبال کار درمنزل هستم ازقبیل انواع بسته بندی و.... یه کوچولو هم خیاطی  بلدم چرخ صنعتی دارم
استان گیلان رشت
22:23
1400/09/11
سلام دنبال  کار در منزل هستم خیلی نیاز به این کار دارم 
08:46
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
08:47
استخدام نیروی خدماتی در فروشگاه
استخدام نیرو خدماتی جهت بسته بندی بسته های پستی، دریافت بار، خرید، نظافت فروشگاه و انبار، ریختن چای و گرم کردن غذای پرسنل و چیدمان بار های جدید کار سبک
سلام من جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات یالباس فرقی نمیکنه. رشت
14:16
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی ممنون میشم ساکن رشت هستم
کارتلفنی انجام میدهد
14:45
راضیه صادقی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان کوار
16:23
فروشگاه رگال و مانکن
گروه تولیدی آقای رگال ایران با بیش از ۱۰سال فعالیت درخشان در صنعت رگال و مانکن به چند همکار نیازمندیم ۱-همکارخانم جهت کار در واحد تولید و بسته بندی ۳نفر با حقوق ۶الی۹ تومان ساعت کاری صبح ۹الی ۱۷و...
بهارسیاوش3133
من ههم دنبال کاکار بسته بندی در منزل هستم از سهند0**** 
17:46
1400/09/12
مهری موسوی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم ،هر بسته بندی باشه ، به این کار نیاز دارم ، تهران نسیم شهر اکبر آباد
16:29
مهری موسوی
دنبال کار بسته بندی در منزل خودم  می گردم به پولش نیاز دارم 
16:32
خانم جهت کار در تهیه غذا نیازمندیم.
سلام . همکار خانم جهت کار در تهیه غذا نیازمندیم. وضایف:شست و شوی ضرف،بسته بندی غذا و خورده کاری. ساعت کاری ۹صبح تا ۸شب هر ۱۴روز یک روز آف حقوق 14 الی 16 آدرس:میدان امام حسین،خیابان نامجو
سلام کاردرمنزل هستم ازکازرون
22:01
1400/09/13
شهربانو عبدی
من دنبال  کاردرخانه هستم
06:49
اعظم ارفعی
با سلام و احترام.دنبال کار در منزل هستم در الهیه مشهد.ممنونم.
08:50
بسته بندی لباس
به یک بسته بند لباس. نیازمندیم سن از ۱۵ تا ۱۸ سال باشد و اتباع باشد تایم پاسخ گویی به تماس. ها. از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۹:۰۰ شب
سلام دنبال کار در منزل از اصفهان هستم ممنونم🙏🙏
09:18
فا
سلام  نیازمند کاردرمنزل هستم از هشتگرد
18:18
1400/09/14
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از تهران
09:54
کارگرسورت و بسته بندی در سردخانه
با عرض سلام خدمت نیروهای عزیز مجموعه سورت و بسته بندی modern farm در نظر دارد تعداد محدود نیروی ثابت واجد شرایط جهت سورت و بسته بندی میوه در محیط سردخانه بصورت دائمی و چهار فصل استخدام نماید. پرداخت د...
1400/09/15
سولماز صبوحی
سلام دنباله کاره بسته بندی درمنزل هستم 
05:30
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید.من نیاز فوری به کار درمنزل دارم دارم.بسته بندی یا هرچیزی خودم میام تحویل میگیرم تحویلم میدم .ممنون میشم اگه سراغ دارین منم معرفی کنین.مرسی
08:44
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید .من از اردبیل هستم نیاز فوری به کار درمنزل دارم.ممنونم
08:46
نیروی ساده پاره وقت خانوم
به چند نفر نیروی ساده خانوم جهت کار نیمه وقت در تولیدی کیف و جامدادی نیازمندیم ساعت کاری: از ساعت ۸ تا ۱۲ وظایف: بسته بندی کیف ، برش کار دستمزد: به صورت دونه ای محاسبه میشود و متوسط ماهی ۳ میلیون تو...
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی
09:57
دنبال کار در منزل هستیم فقط بسته بندی باشه
11:30
سلام ماچندتاخانوم هستیم دنبال کاردرمنزل هستیم بسته بندی مشهد
15:13
نیرو ماهر و ساده /انباردار/ حسابدار نیازمندیم
✅استخدام نیرو آقا وخانم ب تعداد محدود * کارگر ساده و ماهر . از سن ۱۸ سال تا ۳۸ سال در کارخانه معتبر تولید و بسته بندی پاستیل ✔۸سال متوالی برند اول در تولید کشور ✅ سرویس رایگان از : اسلامشهر . رباط‌ک...
ما چندتا خانوم کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم مشهد
15:14
1400/09/16
زهرامحمدرضایی
سلام من نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم دراهواز ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمیشه به همه کاراعتمادکرد اکثرتبلیغا برا بسته بندی دروغ هستن
09:54
مریم مرادی
فرخنده ظهیریان
سلام خسته نباشید  من همراه خواهر و مادرم جویای کار بسته بندی در منزل هستیم.ساکن قرچک
13:17
فروشنده ، حسابدار، انبار دار، بسته بند
لطفا تماس نگیرید فقط پیام درواتساپ رزومه ارسال فرمایید. فروشنده و حسابدار خانم انبار دار و بسته بندی خانم یا آقا حداکثر سن ۴۰ سال شرکت قطعات لپ تاپ
زهرا اسماعیلی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه از سربندان هستم
18:21
امامی
سلام دنبال کارخیاطی توخونه هستم چرخ صنعتی راسته دوز وسردوز دارم کارهای مزون وشخصی دوزی کار میکنم 0**** 
18:49
1400/09/17
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مشهد
11:56
خانم جهت بسته بندی در کارخانه مواد غذایی
دوازده میلیون حقوق پایه/عیدی پاداش سنوات /پانصد هزار تومان پاداشت عدم غیبت/تعطیلات رسمی تعطیل می‌باشد/بیمه/ناهار/لباس کار/سرویس از سهندو راه آهن/ محیط زنانه می‌باشد و کار بسته بندی می‌باشد/ساعت کاری ۸...
1400/09/18
مریم جعفری
سلام  نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم از قزوین 
06:17
فرخنده ظهیریان
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
07:36
1 پاسخ
1400/09/19
سلام سه نفر هستیم و دنبال کار بسته بندی هستیم از قم
13:28
مونتاژ تجهیزات برق
یک شرکت مهندسی معتبر با 20 سال سابقه فعالیت در زمینه برق و الکترونیک، برای واحد تولید خود به افراد مستعد با شرایط زیر نیاز دارد: شرایط عمومی: - آقا ، حداکثر سن 28 و مجرد - فوق دیپلم و یا لیسانس رشته ه...
1400/09/20
قانعی نسب
سلام  نیازمند کار هستم در منزل مثل بسته بندی کردن   سبزوار
16:51
1400/09/22
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم هربسته بندی باشه
03:51
فاطمه یزدانی
فرخنده ظهیریان
سلام میشه به من هم معرفی کنین؟ 
10:53
1 تایید
چک و بسته بندی لباس زنانه و کمک حسابدار(خانم)
مجموعه مزون آناهیتا، فروش اینترنتی شومیز، پیراهن، شلوار و دامن زنانه ( محیط مغازه ای نیست و شرکتی است ) نیازمند یک نیرو خانم که بخش اصلی کارش چک و بسته بندی لباس هست و فقط شاید بخش کوچکی از کارش ثبت ف...
ا
سلام خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنمایی کنید در پردیس زندگی میکنم
12:08
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ازمراغه
تارا برزگران
دنبال کاردرمنزل هستم.بسته بندی هرچیزی
15:34
نیروی خانم جهت کار در تولیدی کفش
به یک نیروی خانم جوان یا نوجوان اقا جهت بسته بندی کفش در کارگاه تولیدی به صورت ترجیحا تمام وقت یانیمه وقت نیازمندیم محیط تمیز و ارام اطلاعات بیشتر تماس یا چت در خدمتم
ظفری
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
23:26
ظفری
سلام  خسته نباشید من جویای کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان نهاوند
23:29
1400/09/23
سمیرا کمالی کمالی
سلام  من  ساکن ا سلامشهر هستم  دنبال  کار بسته بندی هستم 
07:49
استخدام کارگر ساده و ماهر برای تولید و بسته بندی
کارخانه معتبر و بزرگ به تعدادی کارگر ساده آقا و خانم جهت تولید ، مونتاژ،بسته بندی لبنیات نیازمند است . ⭐آغاز به کار از روز اول⭐ شرایط همکاری : پذیرش آقایان و خانمان رنج سنی ۱۸ تا ۴۰ سال (سابقه مهم نیس...
زهرافرخی
سلام.دنبال کار در منزل  هستم.ساکن کرمانشاه.هستم.کارمثل بسته بندی حبوبات  .ممنون میشم. اگه قبول کنید
12:24
1400/09/24
سلام دنبال  کار در منزل مثل بسته بندی میگردم استان آذربایجان شرقی شهرستان مراغه لطفاً اطلاع بدین 
10:39
فاطمه بهمنی
سلام من در شهر مشهد زندگی میکنم وکار ساده ای درمنزل  میخواهم که جای کمی بگیرد 
12:04
مسئول پردازش کالا
استخدام خانم و آقا در فروشگاه وال مارکت همکاران ما، در فروشگاه وال مارکت فرایند جمع آوری و بسته بندی سفارشات را انجام میدهند شرایط همکاری : از 18 سال تا 40 سال ساعت کاری از ساعت 8 تا 17 عصر از ساعت 14...
سلاام منمم کار بسته بندی میخواستم ساکن اهوازم آیدی تلکراممasalraoofnia
19:35
1400/09/28
امیرصادقی
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی لباس جوراب ویالیمو عمانی....فقط در اهواز
لطفا فقط به  این شماره درواتساپ پیام دهید0**** 
10:52
1400/10/01
کوکب پاکباز نسب
سلام  من دنبال کار بسته   بندی   هستم  در منزل بوشهرم  لطفا راهنمایی  کنید
21:04
همکار واحد تولید و بسته بندی
با سلام لطفا توضیحات رو کامل بخونید و به هیچ عنوان سوال تکراری نپرسید . شرکت ما در زمینه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی فعال می باشد ، جهت تکمیل کادر پرسنل به یک همکار برای بسته بندی محصولات و ارسال ...
1400/10/02
دنبال کار در منزل تهران هست
13:04
معصومه نوروزی
سلام دنبال کاردر منزل بسته بندی هستم ساکن چناران
17:24
1400/10/03
وحیده مجیدزاده
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اردبیلم  لطفا راهنمایی کنید ممنون
07:44
کارگر ساده
بسته بندی در کارگاه همراه با جای خواب
1400/10/04
مینا قیاسی
دنبال کاردرمنزل هستم 
10:20
سلام
نیازمند کار در منزل هستم،. اصفهان. 
11:09
1400/10/05
مقدم
سلام به نظرتون این سایتها کلاه برداریه؟؟؟؟
22:20
خانم جهت بسته بندی میوه و چیدمان
خانم جهت بسته بندی میوه و چیدمان در فروشگاه نارسیب واقع در ولی عصر- چهارراه رازی- جنب رستوران پاییزان حقوق و مزایا طبق قانون کار،بیمه کامل،روزهای تعطیل دوبل ، اضافه کاری دوبل ، بیمه و سایر مزایا هایپر...
1400/10/06
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
03:27
1 پاسخ
سلام من کار در منزل میخواستم
09:10
سلام ساکن ملارد _صفادشت هستم جویای کار در منزل
11:30
مجتمع چاپ و بسته بندی الماس
حسابدار ارشد
استخدام مجتمع چاپ و بسته بندی الماس مجتمع چاپ و بسته‌بندی الماس به منظور توسعه سرمایه انسانی توانمند خود، در استان اصفهان در حال گزینش و استخدام حسابدار ارشد می‌باشد. حسابدار ارشد جنسیت: خانم، آقا س...
سمیه بهلولوند
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم. تهران منطقه 18.خانوم هستم. 
12:42
1400/10/07
نرگس ارزم
سا‌کن یزدهستم باشمار0**** 
07:15
اکرم طاهری
سلام جویای کار بسته بندی در منزل میباشم اگر حبوبات و یااسکاچ باشه بهتره نسبت به کار خیلی حساس و مسئولیت پذیر هستم از کرج گرمدره🙏
13:01
آشپز خانم (بهمنی)
به یک نفر خانم جهت انجام امور پخت وپز و نظافت بعداز آشپزی نیازمند میباشیم برای این کار نیاز به یک خانم خانه دار و مسئولیت پذیر میباشیم محدوده سنی ۳۵ تا ۵۰ کار در آشپزخانه و در محیط کاملا زنانه میب...
سلام به شدت دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ساکن کرمانشاهم

15:36
1400/10/10
صفی الله جباری
دنبال   کار بسته بندی درمنزل هستم
21:28
1400/10/14
فاطمه خواجوی
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوباتت یاهم
17:06
کار در منزل بسته بندی
سلام ما به تعداد نیرو خانوم جهت کار در منزل بسته بندی نیاز مندیم شرکت ما سعی داره تا کسانی که شرایط اقتصادی بدی دارند و امکان کار در خارج از منزل ندارن رو به درآمد پنج تا دوازده ملیون برساند برای اط...
فاطمه خواجوی
سلام دنبال کاردرمنزلم بسته بندی شکلات یاهم حبوبات
17:09
1400/10/16
من خانم یوسفی هستم آز مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
22:13
1400/10/17
فرزانه نادری
دنبال کار بسته بندی هستم از 
10:09
کارگر اقا برای تولید و بسته بندی خشکبار
نیازمند نیروی کار آقا با سابقه حداقل 1 سال حداقل مدک مورد نیاز دیپلم دارای گواهی عدم اعتیاد و سوءپیشینه منظم و متعهد و مسئولیت پذیر محل کار:شهرک صنعتی اختیار اباد
فرزانه نادری
شهرستان
1 پاسخ
فرزانه نادری
 تماس میگیرم
1 پاسخ
طاهره رضایی
سلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم . شهر تهران جمالزاده
15:31
نیروی آقا بسته بندی سوهان، انبار
با سلام تعدادی *نیروی آقا* جهت بسته بندی سوهان و نیروی انبار جهت همکاری نیازمندیم شرایط کار: حقوق بیشتر از قانون کار بسته به توانایی، بیمه، بیمه تکمیلی رایگان، حق شیف، حق شام، بن مناسبتی و ... مساعده...
1400/10/24
فرخنده ظهیریان
سلام خانم ظهیریان منم دنبال بسته بندی درمنزل میگردم میشه راهنمایی کنین باتشکر🙏
22:24
1400/10/25
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
09:20
1 پاسخ
1400/10/26
هادی کهنهٔ
سلام دنبال کاردرمنزل هستم 
07:13
دورگیر و اضافه زن و بسته بندی دمپایی
سلام وقت بخیر نیاز به دورپیر حرفی که بسته بندی بلد باشه هستم و یک اضافه زن دمپایی هستم تسویه هفته دیگه از شنبه تا پنجشنبه تسویه دوشنبه هفته بعد میشه سرویس رفت برگشت داریم
1400/10/28
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه یا درست کردن ترشی فرقی نداره 0****  شهربهبهان
00:18
سلام خسته نباشید. دنبال کار در منزل هستم  در تبریز 
12:08
ابراهیمی
سلام  دنبال  کاردرمنزل هستم خیلی نیازدارم
اگه میشه زودترخبربدین بسته بندی باشه 0**** 🙏🙏🙏🙏
13:08
صندوقدار خانم
با عرض سلام.کترینگ واقع در خیابان ادهم به یک نفر خانم صندوقدار برای شیفت عصر از ساعت ۱۷ الی ۲۲:۳۰ و یک خانم برای بسته بندی و آماده سازی آشپزخانه برای شیفت صبح نیازمندیم
1400/11/02
مریم محمدی
فرخنده ظهیریان
سلام به دنبال کار در منزل بسته بندی هرچیزی هستم استان گلستان آزادشهر
04:37
1400/11/09
سکینه قربانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم
18:22
1400/11/10
Zohreh
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
15:24
استخدام رسمی اقا
کارخانه صنایع غذایی ،جهت تکمیل کادر خود در واحد جدید،*از آقایان جوان (۲۰ تا ۳۰ سال)ودیپلم به بالا و مجرد(بدون سوابق اعتیاد و کیفری)*استخدام دائمی با قراردادرسمی میکند: بخشهای: ✔تولید و بسته بندی:۲۵ نف...
فاطمه علی دادی
سلام دنبال کار بسته 
16:48
1400/11/12
فریده نوزادی
سلام 
10:44
1 پاسخ
زهرا اسماعیل زاده
اینجانب زهرا اسماعیل زاده  کار در منزل را انتخاب کردم و  دو بار پول واریز کردم دفعه اول  که واریز کردم خانم نگار بختیاری سریع پاسخ دادن  وگفتن 5بهمن ساعت 4 بسته حبوبات برای بسته بندی ب دستت میرسد ولی نرسید بعد چند روز دوباره بیست تومان برای کارت اشتراک خواستند وهمان لحظه واریز کردم تقریبا دوهفته هست که جواب نمیدن هر چقدر اس میدم جوابی نمیدن ضمنا آدرس دفترشون رشت خ معلم خانه پژوهش به مدیریت آقای ثنائی هست که مراجعه کردم ادرس را پیدا نکردم در ضمن نیاز شدید مالی دارم شماره موبایل0****   هست امیدوارم که شما ب شکایت ما رسیدگی کنید باتشکر از لطف شما   
تاریخ 12 /11/ 1400
14:11
جذب نیروی جوان و کاری
کارخانه تجهیزات پزشکی با سلام حتما شرایط کار خوانده شود بعد تماس بگیرید درصورت مشغول بودن یا عدم پاسخگوی مجددا تماس حاصل فرمایید تایم کاری از ساعت 8 صبح تا ساعت 17 بعدظهر فقط مجردین استخدام می کنیم ...
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:49
1400/11/13
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کاراحتیاج دارم ازلرستان شهرستان بروجرد
10:12
1400/11/16
دنبال کار درمنزل هستم 
19:04
فرصت شغلی
پذیرش نیرو در کارخانه لوله پولیکا در بخش های( تولید، بسته بندی،انبار داری، ترخیص کالا ، بخش اداری و حسابداری) ✅شرایط سنی (۲۰ الی ۳۰ سال) برای آقایان مجرد و کاری ✅همراه با خوابگاه و سه وعده غذایی(صبحا...
1400/11/18
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
05:35
1 پاسخ
سلام  دنبال کار بسته بندی  درمنزل هستم .ساکن قم 
06:00
مژگان منفرد
سلام  کاردرمنزل نیازمندم
13:48
استخدام خانم/آقا باریستا،صبحانه زن،خدمات وبسته بند
فرصت شغلی عالی ما دنبال همکارانی هستیم (آقا و خانم) که با انرژی بالا، روابط عمومی قوی و تعهد کاری، به جمع خانواده گرم ما اضافه شوند. موقعیت‌های جذاب شغلی ما: • کیمیاگر قهوه (باریستا) • هنرمند صبح...
عباسی
سلام من  دنبال کاربستهبندی منزلهستم  تهران
15:20
سلاام دنبال کارهستم درمنزل ساکن مشهدهستم هرنوع بسته بندی باشه عالیه 
1400/11/20
اگرم اکرامی پور
سلام.دنبال کار درمنزل. هستم بسته بندی هرچی باشه .ممنون
13:03
شکوفا منش
کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت)
شکوفا منش جهت تکمیل کادر خود در استان البرز از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) جنسیت: آقا نوع قرارداد: تم...
1400/11/26
سمیر رحیمی
سلام سمیر  هستم دنبال کار 0**** 
17:49
1401/01/24
باسلام خواهش میکنم نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانواده م 40ساله م
1401/01/25
سلام دنبال  کار بسته بندی در منزل هستم
شکوفا منش
شکوفا منش جهت تکمیل کادر خود در استان تهران از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) جنسیت: آقا نوع قرارداد: تم...
1401/01/30
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم شهر خرمشهر 
09:03
علیزاده
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
سلام شما کار پیدا کردید؟
11:05
1401/03/05
کار در منزل کسب درآمد از اینترنت سایت گزرو  دات کام  ،پرداخت به ازای ثبت نام  و همکاری در فروش  
02:26
شکوفا منش
شکوفا منش جهت تکمیل کادر خود در استان های تهران و البرز از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) کارگر ساده (بسته بندی و چیدمان و نظافت) جنسیت: آقا نوع...
سلام دنبال  کار درمنزل هستم ساکن رشت
19:57
1401/03/07
سلام یه خانم 37ساله خستم اهل و ساکت یزد جویای کاربسته بندی حبوبات هستم
13:03
من دنبال کار در منزل بسته‌بندی هستم
14:57
اصلاحات لیبل و موکاپ های آن-طراحی 3عدد بنر سایت
لیبل هاو موکاپ های از قبل طراحی شده احتیاج به اضافه شدن اسم شرکت و لوگو و تغییر رنگ دارند 3عدد بنر سایت برای 3دسته بندی محصولات طراحی شود
Salma bklari

سلام درود  خدمت شما بزرگوارمن احتیاج به شعل بسته بندی هستم درمنزل چون بیماری ام اس دارم واطلاع دارید هزینه های دارویی چقدر زیادوسرسام اورهست ادرس اصفهان شهراصفهان خیابان فروعی جنب بانک صادرات مسجالمعاددنبال جوی آب مسجد خانم کرمانی بن بست نصیر شماره  تماس 0**** خواهشمندم اگه بسته بندی در منزل داشتید با این شماره باهام تماس بگیریدسپاسگزارم سلامت شاد جاویدباشید🙏🙏🙏
15:36
فرخنده ظهیریان
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
15:47
1 پاسخ
1401/03/09
شیرین نظری
سلام دنبال کار در منزل  هستم  بسته بندی  هرچی باشه    از قهدریجان  اصفهان هستم
09:56
بسته بندی آقا استخدام کارآسان
استخدام آقا برای بسته بندی صنایع پلاستیکی ۱۰۰نفر استخدام فوری ساعات کاری ۷الی ۱۷ حقوق ۱۲ الی ۱۳ میلیون سن ۱۸ الی ۴۵سال پایان خدمت مهم نیست مدرک تحصیلی و سابقه کاری مهم نیست استخدام فوری از همه اف...
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان 
12:01
مهنازهوشیاری
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان
12:02
1401/06/16
ابی
سلام دنبال کا بسته بندی در منزل هستم.بابل
08:32
استخدامی دائم امیران خانم وآقاکارخانه آجیل وشکلات
تمامی شرایط استخدامی در آگهی ذکر شده لطفا بعد مطالعه کامل با منابع انسانی تماس بگیرید حقوق و مزایا طبق قانون کار به بالا بن ، ارزاق،وام ، عیدی ، پاداش، تسهیلات و... بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی وعد...
1401/06/17
اعظم حیدری
سلام دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم .
09:46
1401/06/18
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
شهرکرد
13:20
2 پاسخ
1401/07/20
جولایی
سلام،نیازمند کاری هستم که بتونم داخل خونه انجام بدم،خانم هستم سرپرست هستم،اصفهان،ممنون
18:52
صنایع بسته بندی دانا قوطی
نیروی خدمات
استخدام صنایع بسته بندی دانا قوطی صنایع بسته بندی دانا قوطی در تهران (منطقه ۷، نیلوفر) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید نیروی خدمات جنسیت: آقا سابقه کار: دارای سا...
1401/07/23
الهام
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم از مینودشت
18:44
1401/07/24
زهرا عمویی
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه دارین منم هستم ما هم. در تبریز هستیم 0**** اینم شماره تلفنم هست
14:08
1401/07/28
مایدمرادپسند
سلام خسته نباشید من انوای ترشی هارو بلدم ویا حبوبات بسته بندی کنم برای کاردرخانه درتالش زندگی میکنم 
05:36
جذب نیرو برای گمرک سراسری
باسلام به تعدادی نیروکاری و جوان در گمرک با شراط ذیل نیازمندیم : .انباردار .حسابدار .کارگر .بسته بندی .اداری و دفتری .حمل و نقل .پخش .روابط عمومی ... ●  ●   ●    ●   ●   ●   ●    ●    ● .شرایط سن2...
مایدمرادپسند
کاردرخانه نیازدارم درتالش هستم 
05:38
آذرخدابنده لو
سلام 
09:50
2 پاسخ
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
22:59
1 پاسخ
کشت و صنعت زرند
کارشناس تحقیق و توسعه (R&D)
استخدام کشت و صنعت زرند کشت و صنعت زرند در تهران (کهریزک) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارشناس تحقیق و توسعه (R&D) جنسیت: خانم، آقا سابقه کار: دارای سابقه کار...
پریسا بنیادی
سلام دنبال کارم خیلی نیاز دارم سرایداری نظافت باشه جاهم بدن ممنون میشم . غریب جایی ندارم مجبورم کارکنم بچه شهرستانم 
23:02
1401/07/29
فرحنازگل پروران
سلام  دنبال کاربسته بندی هستم سرپل ذهاب
16:53
1401/09/16
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
10:58
1 پاسخ
نیروی کار میپذیزیم
با سلام * پذیرش نیروی آقا و مجرد بین ۲۰ الی ۳۰ سال* خدمت هموطنان عزیز و گرامی جهت کار در کارخانه کیک و کلوچه و شکلات دعوت به عمل می آید در قسمت های مختلف از جمله نگهبانی بسته بندی کارگر ساده خد...
1401/09/17
مهناز سلطان پور
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
 سلام کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:36
زینب پورقلی
سلام   وقت  بخیر دنبال  کار در منزل هستم میشه راهنمایی کنید ساکن  رضوانشهر 
15:47
1401/09/19
سلام سلام 
14:27
صنایع بسته بندی دانا قوطی
کارشناس آزمایشگاه کارخانه تولیدی
استخدام صنایع بسته بندی دانا قوطی صنایع بسته بندی دانا قوطی در تهران (قیام دشت) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارشناس آزمایشگاه کارخانه تولیدی جنسیت: خانم، آقا...
1401/09/21
سلام دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
شیراز 
09:59
عشرت شعبانی
دنبال کاربسته بندی درساری هستم
10:54
اکرم زمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل ساری هستم
12:21
استخدام بسته بندی خانم ۵۰نفر
استخدام فوری خانم بسته بندی صنایع پلاستیکی(کف پوش ،پارکت) ۵۰ نفر محیط امن وکار دائمی ساعات کاری ۷الی۱۷ حقوق ۱۲ میلیون افزایش بعد ۲ ماه کاری بیمه تامین اجتماعی،پایانکار وپایانسال،عیدی وعده غذایی ،و...
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
18:39
1 پاسخ
1401/09/22
مهناز سلطان پور
سلام به تعداد ی افراد برای جواب گوی مشتری ها به صورت پیامک نیاز مندیم، حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
10:04
1401/09/23
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:38
نیازمند نصاب سرویس خواب پیچ الیت هستیم
در صورت امکان اگر وانت هم داشته باشین عالیه و میتونین بارهای مشتریا رو برده و کرایه بگیرین و باعث افزایش حقوق ماهانه میشه و کارتون های بسته بندی هم نیز برای نصاب میشه و باز باعث افزایش حقوق میشه *****...
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:39
1401/10/17
فاطمه لیاولی
خانم نیازمند کاردرمنزل،انواع بسته بندی -محمدیه قزوین 
19:06
1401/10/18
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل،انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
07:51
بسته بندی و پرس محصول و فروش
«بسته بندی و پرس و آسیابگرادویه جات» (نیروی خانوم و اقا تا۳۷سال)محیط کاملا تمیز و بهداشتی،کارسنگین ندارد و درصورت تایید و پشرفت کاری افزایش حقوق شعبه قاسم اباد:خانوم و اقا شیفت عصر۱۵_۲۳ (ادرس محل ک...
1401/11/17
حسین علی یاری
من تولیدکننده نبات طمع دارهستم فقط میتونم کسی که کاردرمنزل میخواست باکمترین هزینه کارکنه درخانه راهنمایی ازمن کاردرامدازشما0**** 
13:12
ناهید هرمزی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم از شهرستان بوکان
23:29
1402/04/09
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:29
داریان تجارت برکت
کارگر ساده
استخدام داریان تجارت برکت داریان تجارت برکت در تهران (منطقه ۷، عباس آباد) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: خانم سابقه کار: دارای سابقه کار نوع ه...
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:30
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس 
17:32
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام 0**** تماس 
17:33
جذب نیرو برای گمرک بازرگانی سراسری
باسلام به تعدادی نیروکاری و جوان در گمرک با شراط ذیل نیازمندیم : .انباردار .حسابدار .کارگر .بسته بندی .اداری و دفتری .حمل و نقل .پخش .روابط عمومی ... ●  ●   ●    ●   ●   ●   ●    ●    ● .شرایط سن2...
محمد صمدی
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
سلام 0**** تماس بگیرید  نیازمندم 
17:35
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل هستم شهرکرد
20:07
2 پاسخ
1402/04/10
محمد صمدی
فرزانه نادری
تماس میگیرم
سلام 0**** تماس 
15:34
به تعدادی نیروی کار خانم جهت کار پوشاک نیازمندیم
باسلام به تعدادی نیروی کار جهت کار چاپ و بسته بندی پوشاک نیازمندیم؛ ساعت کاری ۷ صبح الی ۱۳ ۱۳/۳۰ الی ۱۶ حقوق به صورت ماهانه تسویه میشود فقط تماس پاسخگو هستم با تشکر
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
1402/04/11
محمد صمدی
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:48
نیروی بسته بندی خانم
استخدام نیروی خانم جهت بسته بندی قطعات پلاستیکی کارسبک وراحت بدون نیازبه سابقه یا مهارت خاصی ساعت کاری۷:۳۰الی۱۵ حقوق برای شروع روزانه۲۳۰ وقابل افزایش میباشد پرداخت حقوق ماهانه محل کار جاده کوه سف...
1402/04/12
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:02
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل
بسته بندی (مختلف هرچیزی)
بدون سابقه 
مشهد سیدی 
اگر سراغ دارین تماس بگیری 
17:57
1 پاسخ
زهرا صوفی
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی (مختلف هرچیزی) بدون سابقه مشهد سیدی اگر سراغ دارین تماس بگیری
0**** 
17:57
1 پاسخ
جذب نیرو در کارخانه ی قهوه نسکافه
به نام خدا تولیدی کارخانه ی قهوه و نسکافه در نظر دارد جهت کار در قسمت های زیر اقدام به پذیرش نیرو کند: قسمت های بسته بندی ،انبار داری،اداری،اپراتور دستگاه ،حسابداری. داشتن مدرک دیپلم به بالا عدم ...
1402/04/13
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام خوبی تماس بگیرید 
14:04
1 تایید
محمد صمدی
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:13
محمد صمدی
زهرا صوفی
09035255687
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:16
یک خانوم جوان بین 18 '30 جهت بسته بندی زنان سرپرست
یک خانوم جوان بین18تا 30جهت بسته بندی اولویت زنان سرپرست
1402/04/20
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/04/21
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در یاسوج
10:57
نجیبه استادپور
سلام وقت بخیر تبریز هستم دنبال کار در منزل ترجیحا بسته بندی 
12:42
منقل دار و کمک آشپز خدمات کترینگ رستوران
نیروی خانم یا اقا بسته بندی و کانتر دار (ساعت ۱۱ تا ۱۹) منقل دار (ساعت ۱۲ تا ۲۳) کمک اشپز (ساعت ۸ تا ۱۸) جا خواب برای نیروی شهرستان هست
محمد صمدی
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:39
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
محمد صمدی
فرزانه نادری
شهرستان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:42
شرکت خودروسازی کارگر حراست موزع(کمک راننده) راننده
استخدام فوری نیرو آقا ایرانی و اتباع در شرکت بزرگ تولید قطعات خودرو: در قسمت های: کارگر بسته بندی،حراست،موزع،راننده لیفتراک ،راننده پایه 1 و 2 و 3 نیازمند می باشد (شروع به کار از لحظه ورودهمراه ارتق...
1402/04/22
محمد صمدی
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
سلام 0**** تماس 
11:20
محمد صمدی
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:22
محمد صمدی
فریده نوزادی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:44
کارگر انبار
شرکت کمپرسور و هوای فشرده جهت تکمیل تیم عملیات و انبار خود به تعدادی نیروی آقا با شرایط زیر استخدام میکند - سن بین 18 تا 32 - مدرک دیپلم _ مسئولیت پذیر و دقیق - ترجیحا متاهل وظایف -انتقال بسته های ...
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:04
1 پاسخ
1402/05/14
میتراترک
سلام به کار بسته‌بندی در منزل نیاز دارم شهر بروجرد 
19:17
1402/05/22
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:18
نیروی کار بسته بندی
به تعدادی نیروی کار متعهد جهت بسته بندی ترجیحا خانم در محیطی کاملا سالم وتمیز نیازمندیم کار بسیار راحت بسته بندی روی میز انجام میشود
زهرا گل‌کار
سلام، وقت  بخیر ،نیازمند کار در منزل مثل بسته بندی هستم ، ساکن کاشان
16:08
1402/08/28
شراره کرمی
سلام دنبال کاردرمنزل مثل خیاطی راسته دوز یا بسته‌بندی هستم در فردیس بلوار ارم گلستان یکم 
08:43
فاطمه زهرا پورعلی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.بابل
14:00
نوو نور دیسک پارس | Novo Nordisk
هماهنگ‌کننده SAP | SAP Coordinator
novo nordisk در سطح جهانی به عنوان بهترین مکان برای کار شناخته شده است و برای دو سال متوالی در سال های 2022 و 2023 در صدر رتبه ها قرار گرفته است. این زمان هیجان انگیزی است برای پیوستن به novo Nordisk ...
عرفانه محمدپور
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لاهیجانم
18:16
کرمانی
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم درسمنان
19:40
1402/08/29
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم  با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
08:03
1 پاسخ
داریان تجارت برکت
کمک حسابدار
استخدام داریان تجارت برکت داریان تجارت برکت در تهران (منطقه ۷، عباس آباد) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کمک حسابدار جنسیت: خانم سابقه کار: دارای سابقه کار نوع ...
مریم کثیری
فرخنده ظهیریان
سلام  درکدوم شهر  هستین 
08:57
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
13:59
میثم سیدی
سلام میثم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل آمادگی همکاری دارم تمام وقت پاره وقت برام فرقی نمیکنه
21:54
صنایع چاپ و بسته بندی امیران
مسئول دفتر
استخدام صنایع چاپ و بسته بندی امیران صنایع چاپ و بسته بندی امیران در تهران (منطقه ۴، حکیمیه) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید مسئول دفتر جنسیت: خانم نوع همکاری: ت...
1402/09/06
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
12:25
1 پاسخ
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
12:27
1 پاسخ
1402/09/07
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
20:48
نیروی خانم جهت کار بسته بندی
به یک نیروی خانم، کاری و زرنگ جهت کار در تولیدی نبات نیازمندیم پر کردن جعبه، خرد کردن، بسته بندی و.... حقوق بستگی به میزان کار شما داره و توافقی هست فقط تماس بگیرید سرویس ندارد بیمه ندارد کار در م...
1402/09/08
زهره مومنی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم، اصفهان نجف آباد
04:36
ساجده عبیات
هستم 
ساجده عبیات
سلامن هم دنبال کار در منز 
همکار ، فروشنده ، خانم ، محدوده سه راه امین
به یک همکار ، فروشنده خانم جهت بسته بندی سبزی و فروش در فروشگاه محدوده سه راه امین ساعت کاری ۱۰ تا ۱۷ جمعه ها : تعطیل تعطیلات رسمی : تعطیل ( لطفا فقط از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۴ تماس بگیرین )
سلام دنبال کار هستم بسته بندی  باشه خیلی بهتره 
12:34
1402/09/14
جواد اکبری
کار در منزل از مرند 
16:11
1402/09/17
صدیقه شریعتی
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:00
کارخانه کیک و کلوچه نیرو میپذیرد
با سلام * آقایان مجرد بین ۲۰ تا ۳۰ سال * خدمت هموطنان عزیز و گرامی جهت کار در کارخانه کیک و کلوچه دعوت به عمل می آید در قسمت های مختلف از جمله نگهبانی بسته بندی کارگر ساده خدمات خط تولید ...
1402/09/24
احسان نعیمی
سلام خانم  کسی هست بیادپرستاری 
17:55
1403/09/30
سونیا مهدوی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر گرگان 25سالمه
01:08
آرزو شاهی
سلام دنبال بسته بندی کار درمنزل هستم. آدرس آذربایجان غربی ، شهرستان میاندوآب هستیم 
13:29
استخدام نیروی کار خانم جهت بسته بندی
۱. کار کنترل و بسته بندی چوب بستنی است ۲. محدوده کار نزدیک ملارد ، شهرک جعفریه ، ملاردویلا ، شهرک طلایی ، سرآسیاب و مارلیک است ۳. سرویس به محدوده های ذکر شده دارد ۴. بیمه دارد ۵. ساعت کاری از ۷ تا ساع...
شنبه 1 دی 1403، ساعت 12:29