دنبال کن

کاردرمنزل

بسته بندی

1400/08/29
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
19:54
10 پاسخ
19 تایید
بسته بندی
ب یک نیروی ساده خانم نیاز دارم
دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
21:05
3 پاسخ
14 تایید
1400/08/30
کمال زارع
سلام دنبال کار  در منزل هستم ساکن تهران
06:12
زهرا علوی
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم.شهریاسوج
08:20
بسته بندی
سلام کار در منزل مخصوص خانومای عزیز می‌باشد ب آیدی تلگرام پیام بدید فرصت عالی برایدخانمای خانه دار اتباع در صورت داشتن همایش کارت شما میتوانید ماهیانه با یک دوره کوتاه ۱۲روزه (۲۴تا۲۷) درآمد داشته ...
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
20:47
1 پاسخ
5 تایید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم در محمدیه قزوین
21:22
1 تایید
1400/09/01
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر سنندج 
ممنونم اگر اطلاع  بدید  بهرامی
07:34
1 تایید
بسته بندی
به تعداد محدودی خانم مجرد ۳۰ سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:۳۰ می باش...
سلام دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم در اصفهان
18:07
4 تایید
1400/09/02
سلام دنبال کار بسته بندی هستم در منزل ملارد کرج هستم
04:52
سوری
سلام دنبال کار در منزل هستم تهران شهر ری 
10:19
طراحی جعبه های غذایی و فست فودی
به یک طراح به صورت دورکاری با خلاقیت و مهارت بالا و آشنا به امور چاپ افست برای طراحی جعبه های اختصاصی فست فودی ها و جعبه های عمومی فست فودی نیاز دارم
زهراجعفری
سلام بسته بندی  کاردرمنزل قزوین  اقبالیه  میخوام بیارم بسته بندردرمنزل انحام بدم

12:12
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
12:16
1 پاسخ
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
12:45
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
سلام .به یک نفر نیروی بسته بندی خانم جهت کار در تولیدی سیسمونی گرند بیبی نیازمندیم....تایم کاری ۸ونیم صبح تا ۴ونیم عصر...حضوری تشریف بیاورید...بلوار فضیلت کوچه ۳۱ جنب پارک یاسمن ساختمان گرند بیبی...در...
بهاره جلولی
سلام خانم27سال هستم نیازمندکاردرمنزل تهران بومهن
13:45
نیشتمان پورحسین خان
سلام دنبال کار بسته بندی ماسک در منزل هستم. شهر بوکان استان آذربایجان غربی 
15:07
سلام دنبال کار در منزل در اصفهان هستم ممنون میشم کمکم کنید

18:50
بسته بندی
درآمدمیلیونی با کاربست بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی ودارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه بالای ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییدیه از پلیس فتا ونهادهای قضایی با حق بیمه ،پاداش و مزایای...
1400/09/03
سلام وقت بخیر ،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اردبیل 
05:47
1 تایید
1400/09/04
پیمان آلاشتی
سلام یه خانم 36ساله هستم دنبال کار در منزل چون بچه کوچیک دارم و نمیتونم بیرون کار کنم.از شهر زیبای بابلسر.
13:00
سلام کاردرمنزل هستم از بومهن
17:11
بسته بندی
ساعت کاری صبح۹ تا ۲ عصر ۴ تا۹ به صورت تمام وقت ماه اول ۱۳ میلیون از ماه دوم درصورت یادگیری کار ۱۵ میلیون متعهد به کار
رقیه علی حسینی
سلام دنبال کار در بسته بندی در خانه هستم هر کاری باشه تبریز
21:35
1400/09/05
لیلا
من هم دنبال کار  درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه  باشه
07:49
1 پاسخ
لیلا
لیلا
من هم دنبال کار درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه باشه
از تبریز
07:50
صنایع چاپ و بسته بندی توژرنگ | Printing and Packaging Toojrang
مسئول خرید | Purchasing Expert
صنایع چاپ و بسته بندی توژرنگ در جستجوی یک مسئول خرید وقت شناس و دقیق برای پیوستن به تیم خود در شهرک صنعتی صفادشت است. فرد منتخب در تأمین ملزومات ضروری فعالیت می‌کند. مسئولیت ها: - ایجاد و حفظ روابط قو...
معصومه معزز
سلام دنبال کار بسته بندی میگردم معصومه معزز اردبیل
09:17
خانم هستم جویای کار در منزل خودم یا منزل کارفرما ،اشپزی ،ترشی ، مربا ، سرخ کردن سبز یجات ،، یا بسته بندی جوراب ، ، بسته بندی حبوبات انجام میدم ،، از فردیس کرج ،
12:53
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
20:15
1 پاسخ
استخدام بانوان وآقایان درشرکتهای معتبر
با سلام لطفا شرایط استخدام تا انتها ملاحظه بفرمائید بانوان وآقایان تا ۴۰سال درقسمت بسته بندی وتولید بدون سختی کار استخدام در شرکتهای معتبر خودرویی ،غذای دارویی تجهیزات پزشکی آرایشی بهداشتی بسته ...
1400/09/06
سکینه دریادل
مندنبال کار منزل. هستم در تبریز
13:57
سکینه دریادل
دنبال کار در منزل هستم تبریز0**** 
13:57
1400/09/07
سلام کاردرخانه خودم انجام میدم نیازبه کاردارم ممنون دررشت
11:55
کارگر ساده حراست با خوابگاه شرکت(آجیل)
❌کارخانه معتبر آجیل و خشکبار واقع در تهران دارای ۲ شعبه فعال استخدام میکند ❌❌❌شروع به کار از روز اول ❎کارگر ساده آقا ۱۶ تا ۳۷ سال بدون نیاز به سابقه کار (مدت زمان قرارداد توافقی)جهت بسته بندی ❌جای خو...
سلام دنبال کار در منزل هستم 
13:02
شهناز سرپرست
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از شهر اردبیل
14:44
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
سلام بنده هم دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
16:43
نوو نور دیسک پارس | Novo Nordisk
کنترل کننده مالی | Finance Controller
آیا شما آماده رهبری استراتژی های مالی در یک صنعت پویا هستید؟ آیا شما برای بودجه و پیش بینی دست و پنجه نرم می کنید؟ به عنوان یک کنترل کننده مالی در Novo Nordisk در Kordan به ما بپیوندید و ضمن ایجاد ارز...
کار در منزل نیازمندم دماوند گیلاوند شماره 0**** 
18:09
1 تایید
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کرج
22:00
1400/09/08
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم نیازبه کاردارممنون میشم ساکت رشت
04:47
کارگر انبار
سلام محتوای انبار ما محصولات چاپی هست جمع کردن بار طبق فاکتور و بسته بندی محصولات
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی  ممنون میشم ساکن رشت هستم
04:58
1 پاسخ
سلام من یه زن خانه دار هستم که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب یا حبوبات از رزن
05:04
سلام دنبال کار بسته بندی هستم ساکن اصفهان 43 سالمه
07:14
کارگر خانم ، شهرک کاروان،مشیریه، مسعودیه
لطفا تا انتهای اگهیو بخونید استخدام خانم محل کار شهرک کاروان برای مونتاژ و بسته بندی کار سخت نیست اموزش در کمترین زمان محیط کار کاملا زنانه تعداد نیروی مورد نیاز 5 نفر آموزش با ما در روزهای ...
رباب گفتاری
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هر کاری باشه لطفاکمک کنید... تبریز
10:37
دنبال کار بسته بندی درمنزل هست  هربسته بندی باشه ساکن رشت
17:21
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان
23:02
1 تایید
کارگرساده/ماهر شرکت کیک و دونات جای خواب،بیمه،غذا
❗ فوری فوری ❗ ⬅️سنین18تا45سال ❇️استخدام فوری واحد تولید و بسته بندی شرکت معتبر دولتی کیک و دونات و استخدام نگهبان جهت مجتمع مسکونی به تعدادی نیروی کارگر ساده و ماهر خط تولید حراست نیازمند است. ...
1400/09/10
فاطمه امدادی
سلام من خانم هستم بسته بندی حبوبات میخواستم از شهر ارومیه
16:01
سلام نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز هستم
20:59
1 تایید
مریم صدری
سلام  دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ساکن بهارستان  اصفهان وسرپرست خانواده ویک فرزنددارم.ممنون  میشم کمک کنید.
21:24
کارمند انبار
شرکت ایویز نیروی فعال برای کار در انبار استخدام می کند. مسئولیت های اصلی شامل: بسته بندی، پیک آپ، لیبل زنی، کنترل تعدادی موجودی، چیدمان و تکمیل کسری می باشد. تسهیلات و مزایا: صبحانه کمک هزینه ناهار بی...
مائده جوان پرست
سلام دنبال کار درمنزل هستم ازقبیل انواع بسته بندی و.... یه کوچولو هم خیاطی  بلدم چرخ صنعتی دارم
استان گیلان رشت
22:23
1400/09/11
سلام دنبال  کار در منزل هستم خیلی نیاز به این کار دارم 
08:46
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
08:47
اخترپلاست سپاهان (آلپر)
نیروی بسته بندی
جنسیت: خانم نوع همکاری: حضوری ساعت کاری: تمام وقت (شنبه تا چهارشنبه 7 صبح تا 16) مزایا: بیمه حقوق وزارت کار سرویس رفت و برگشت
سلام من جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات یالباس فرقی نمیکنه. رشت
14:16
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی ممنون میشم ساکن رشت هستم
کارتلفنی انجام میدهد
14:45
راضیه صادقی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان کوار
16:23
استخدام منشی و کارگر ساده
منشی خانم جهت امور دفتری و تعدادی خانم بسته بندی خانم حقوق ماهی ۱۲ میلیون کارگر آقا با محل خواب جهت کار در مسافر خانه حتما شهرستانی یا افغانی موجه بدون خالکوبی معتاد تماس نگیره لطفا خودتون رو م...
بهارسیاوش3133
من ههم دنبال کاکار بسته بندی در منزل هستم از سهند0**** 
17:46
1400/09/12
مهری موسوی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم ،هر بسته بندی باشه ، به این کار نیاز دارم ، تهران نسیم شهر اکبر آباد
16:29
مهری موسوی
دنبال کار بسته بندی در منزل خودم  می گردم به پولش نیاز دارم 
16:32
اخترپلاست سپاهان (آلپر)
نیروی بسته بندی
جنسیت: خانم نوع همکاری: حضوری ساعت کاری: تمام وقت (شنبه تا چهارشنبه 7 صبح تا 16) مزایا: بیمه حقوق وزارت کار سرویس رفت و برگشت
سلام کاردرمنزل هستم ازکازرون
22:01
1400/09/13
شهربانو عبدی
من دنبال  کاردرخانه هستم
06:49
اعظم ارفعی
با سلام و احترام.دنبال کار در منزل هستم در الهیه مشهد.ممنونم.
08:50
نیروی پا دستگاهی پی یو
به تعدادی نیروی ماهر ،دو نفر برای پا دستگاه، دورگیری یک نفر، بسته بندی یک نفر، دو نفربرای شست شو و چسب نیازمندیم نیروی پادستگاه روزی ۸۰۰ هزار دورگیری و شست شو چسب به صورت جفت مزد ساعت کاری ۷ الی ۱۹ ...
سلام دنبال کار در منزل از اصفهان هستم ممنونم🙏🙏
09:18
فا
سلام  نیازمند کاردرمنزل هستم از هشتگرد
18:18
1400/09/14
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از تهران
09:54
نیرو بسته بندی صیفی جات
نیرو زرنگ میخوام برا بسته بندی هویچ .....هفتگی حساب میکنم روزیم400 اگ کار احتیاج داری باهام تماس بگیر مرسی از برنامه دیوار.
1400/09/15
سولماز صبوحی
سلام دنباله کاره بسته بندی درمنزل هستم 
05:30
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید.من نیاز فوری به کار درمنزل دارم دارم.بسته بندی یا هرچیزی خودم میام تحویل میگیرم تحویلم میدم .ممنون میشم اگه سراغ دارین منم معرفی کنین.مرسی
08:44
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید .من از اردبیل هستم نیاز فوری به کار درمنزل دارم.ممنونم
08:46
بسته بندی در تولیدی شلوار زنانه
فقط آقا بدون حاشیه ساعت کاری ۸:۳۰ تا ۱۹:۳۰– ۲۰ پنجشنبه ها تا ساعت ۱۵ _ ۱۶ جمعه و تمام تعطیلات رسمی تعطیل است. یک ربع وقت صبحانه ( صبحانه بعهده تولیدی ) یک ساعت وقت ناهار ( ناهار با خود فرد است )...
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی
09:57
دنبال کار در منزل هستیم فقط بسته بندی باشه
11:30
سلام ماچندتاخانوم هستیم دنبال کاردرمنزل هستیم بسته بندی مشهد
15:13
استخدام بسته بندی ، نگهبانی . راننده ، دفتری
استخدام تعدادی نیروی آقا و خانم در شرکت با حقوق و مزایای بالا همراه با سرویس و بیمه و ناهار ۱۰۰ نفر کارگر تولید و بسته بندی ، حقوق تا ۲۵ م ۴ نفر نگهبان جوان ، بدون سوپیشینه ، حقوق ۲۲ م ۵ نفر نیروی دف...
ما چندتا خانوم کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم مشهد
15:14
1400/09/16
زهرامحمدرضایی
سلام من نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم دراهواز ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمیشه به همه کاراعتمادکرد اکثرتبلیغا برا بسته بندی دروغ هستن
09:54
مریم مرادی
فرخنده ظهیریان
سلام خسته نباشید  من همراه خواهر و مادرم جویای کار بسته بندی در منزل هستیم.ساکن قرچک
13:17
نیازمند کارگر ساده آقا در سلطان اباد
گروه صنعتی راش جهت تکمیل کادر فنی خود نیازمند چند کارگر ساده جهت بسته بندی میز تلوزیون جا کفشی و کارهای داخل کارگاه میباشد ساعت کاری ۸ صبح تا ۱ ۱ تا ۲.۳۰ استراحت عصر ۲.۳۰ تا ۶ پنج شنبه تا ساعت ۱ ...
زهرا اسماعیلی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه از سربندان هستم
18:21
امامی
سلام دنبال کارخیاطی توخونه هستم چرخ صنعتی راسته دوز وسردوز دارم کارهای مزون وشخصی دوزی کار میکنم 0**** 
18:49
1400/09/17
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مشهد
11:56
نیروی بسته بندی و کنترل کیفی ( خانم )
شرکت اختر پلاست سپاهان استخدام مینماید : نیروی بسته بندی و کنترل کیفی خانم محل کار : کارخانه واقع در شهرک صنعتی سه راه مبارکه حقوق مطابق با وزارت کار ساعت کار از 7 صبح تا 16 بیمه سرویس رفت و برگشت ...
1400/09/18
مریم جعفری
سلام  نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم از قزوین 
06:17
فرخنده ظهیریان
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
07:36
1 پاسخ
1400/09/19
سلام سه نفر هستیم و دنبال کار بسته بندی هستیم از قم
13:28
لحیم کاری و مونتاژ کاری برد های الکترونیکی
به تعدادی آقا و خانم جهت مونتاژ و لحیم کاری و بسته بندی برده‌ای الکترونیکی نیازمندیم
1400/09/20
قانعی نسب
سلام  نیازمند کار هستم در منزل مثل بسته بندی کردن   سبزوار
16:51
1400/09/22
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم هربسته بندی باشه
03:51
فاطمه یزدانی
فرخنده ظهیریان
سلام میشه به من هم معرفی کنین؟ 
10:53
1 تایید
فراخوان نیرو جهت کارخانه تولیدی شکلات و غلات
به نام خدا شعبه مرکزی در جهت از تکمیل کادر پرسنلی خود از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید ☆ قسمت های مورد نیاز : حسابداری و صندوق دار _ خط تولید و بسته بندی _ ویزیتور و اوپراتور دستگاه _ ا...
ا
سلام خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنمایی کنید در پردیس زندگی میکنم
12:08
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ازمراغه
تارا برزگران
دنبال کاردرمنزل هستم.بسته بندی هرچیزی
15:34
کارگر ساده خانم
شرکت تولیدی قطعات الکتریکی جهت خط مونتاژ و بسته بندی قطعات ، تعدادی کارگر ساده خانم تا ۴۵سال ***حقوق به صورت آماری می‌باشد*** آدرس شرکت:ابتدای بلوار بهشتی کار در منزل نداریم. لطفا فقط تماس بگیرید. به ...
ظفری
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
23:26
ظفری
سلام  خسته نباشید من جویای کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان نهاوند
23:29
1400/09/23
سمیرا کمالی کمالی
سلام  من  ساکن ا سلامشهر هستم  دنبال  کار بسته بندی هستم 
07:49
استخدامی
یک نفر خانم و اقا جهت نظافت و بسته بندی یک نفر خانم و اقا وزیتور نیاز مندیم
زهرافرخی
سلام.دنبال کار در منزل  هستم.ساکن کرمانشاه.هستم.کارمثل بسته بندی حبوبات  .ممنون میشم. اگه قبول کنید
12:24
1400/09/24
سلام دنبال  کار در منزل مثل بسته بندی میگردم استان آذربایجان شرقی شهرستان مراغه لطفاً اطلاع بدین 
10:39
فاطمه بهمنی
سلام من در شهر مشهد زندگی میکنم وکار ساده ای درمنزل  میخواهم که جای کمی بگیرد 
12:04
همکارخانم جهت بسته بندی لباس زیر درمحیطی زنانه
ساعت کار از هشت الی شش /حقوق از ده میلیون تا دوازده میلیون/ روزهای تعطیلی وجمعه ها تعطیل وپنج شنبه ها تا ساعت چهار میباشد /حداکثر سن تا چهل سال/ ومحل کار بازار تهران میباشد/ بسته بندی شورت میباشد
سلاام منمم کار بسته بندی میخواستم ساکن اهوازم آیدی تلکراممasalraoofnia
19:35
1400/09/28
امیرصادقی
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی لباس جوراب ویالیمو عمانی....فقط در اهواز
لطفا فقط به  این شماره درواتساپ پیام دهید0**** 
10:52
1400/10/01
کوکب پاکباز نسب
سلام  من دنبال کار بسته   بندی   هستم  در منزل بوشهرم  لطفا راهنمایی  کنید
21:04
بستع بندی شلوار جین
ساعت کاری ۸ الی ۱۸ ساعت ۱۳ الی ۱۴ وقت ناهاری خانم و آقا در کارگاه فعالیت دارند کار در منزل نداریم کار ها فقط در تولیدی بسته بندی می‌شود...
1400/10/02
دنبال کار در منزل تهران هست
13:04
معصومه نوروزی
سلام دنبال کاردر منزل بسته بندی هستم ساکن چناران
17:24
1400/10/03
وحیده مجیدزاده
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اردبیلم  لطفا راهنمایی کنید ممنون
07:44
همکار
سلام به یک همکار جهت کار در کارگاه بسته بندی نیاز داریم
1400/10/04
مینا قیاسی
دنبال کاردرمنزل هستم 
10:20
سلام
نیازمند کار در منزل هستم،. اصفهان. 
11:09
1400/10/05
مقدم
سلام به نظرتون این سایتها کلاه برداریه؟؟؟؟
22:20
استخدام کارگر کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف گل ظرف
استخدام کارگر ساده و فنی (خانم و اقا) در بخش تولید ،بسته بندی. ✅️✅️شیفت های کاری بصورت ۱۲ ساعته میباشد. ✅️حقوق ،پاداش ،بیمه. ✅️آموزش تمام مراحل حین کار انجام میشود. ✅️سرویس رفت و برگشت از شهریار ا...
1400/10/06
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
03:27
1 پاسخ
سلام من کار در منزل میخواستم
09:10
سلام ساکن ملارد _صفادشت هستم جویای کار در منزل
11:30
بسته بندی مانتو و شلوار
به تعدادی خانم جوان جهت بسته بندی و چک کردن مانتو و شلوار در تولیدی نیازمندیم
سمیه بهلولوند
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم. تهران منطقه 18.خانوم هستم. 
12:42
1400/10/07
نرگس ارزم
سا‌کن یزدهستم باشمار0**** 
07:15
اکرم طاهری
سلام جویای کار بسته بندی در منزل میباشم اگر حبوبات و یااسکاچ باشه بهتره نسبت به کار خیلی حساس و مسئولیت پذیر هستم از کرج گرمدره🙏
13:01
کارخانه ی آجر پزی
با سلام و خسته نباشید به شدت نیروی خانم در رده سنی 15 الی 50 سال نیازمندیم نیروی آقا هم پذیرفته می شود به تعدادی نیروی فعال و اکتیو جهت همکاری نیازمندیم حقوق پایه از 23.000.000میلیون تا الی 3...
سلام به شدت دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ساکن کرمانشاهم

15:36
1400/10/10
صفی الله جباری
دنبال   کار بسته بندی درمنزل هستم
21:28
1400/10/14
فاطمه خواجوی
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوباتت یاهم
17:06
مسئول بسته بندی و ارسال (دلیوری)
برند خانه جلاتو از جوانان فعال و با انگیزه در سکشن بسته بندی سفارشات و ارسال با شرایطی استثنایی دعوت به همکاری مینماید. مزایا : برند معتبر تیم حرفه ای درآمد بالای 20 میلیون تومان تخفیف های پرسنلی ساعت...
فاطمه خواجوی
سلام دنبال کاردرمنزلم بسته بندی شکلات یاهم حبوبات
17:09
1400/10/16
من خانم یوسفی هستم آز مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
22:13
1400/10/17
فرزانه نادری
دنبال کار بسته بندی هستم از 
10:09
کار در منزل مونتاژ اسباب بازی
نیازمند پیمانکاری هستیم که حداقل 15 نیروی کاری داشته باشد به شخص و دو نفر و سه نفر کار داده نمیشود داشتن نیسان یا وانت برای پیمانکار الزامیست به مسیر دور بار داده نمیشود فقط مناطق شهرری ، دولت آباد ، ...
فرزانه نادری
شهرستان
1 پاسخ
فرزانه نادری
 تماس میگیرم
1 پاسخ
طاهره رضایی
سلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم . شهر تهران جمالزاده
15:31
نیازمند مونتاژ کار خانم جوان
کارگاه تولید محصولات الکتریکی نیازمند نیرو مونتاژ کار خانم جوان کار با هویه ، دستگاه پرس ، بسته بندی همکاران کارگاه خانوم هستند . حقوق بصورت آماری و ساعتی می باشد ، *سرویس نداریم* *اتباع استخدام نم...
1400/10/24
فرخنده ظهیریان
سلام خانم ظهیریان منم دنبال بسته بندی درمنزل میگردم میشه راهنمایی کنین باتشکر🙏
22:24
1400/10/25
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
09:20
1 پاسخ
1400/10/26
هادی کهنهٔ
سلام دنبال کاردرمنزل هستم 
07:13
کار درمنزل(بسته بندی)
کار بسته بندی هستش ✅بدون محدودیت سنی و مکانی مزایای شغل: کار در منزل بدون نیاز به خروج✅ ساعت کاری دست خودتون هست ما فقط زمان تحویل گرفتن بسته ها از شمارو میگیم✅ مناسب برای مادران خانه دار یا دانشجو...
1400/10/28
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه یا درست کردن ترشی فرقی نداره 0****  شهربهبهان
00:18
سلام خسته نباشید. دنبال کار در منزل هستم  در تبریز 
12:08
ابراهیمی
سلام  دنبال  کاردرمنزل هستم خیلی نیازدارم
اگه میشه زودترخبربدین بسته بندی باشه 0**** 🙏🙏🙏🙏
13:08
نگهبان اتباع کارگر ساده ایرانی باربری پاساژ کارواش
توجه ‼️ فوری و محدود‼️ لطفاً بادقت بخونید درصورت داشتن شرایط تماس بگیرید❌پیام پاسخگو نیستم❌ ❌خونواده پذیرش نداریم❌ کارگر ساده جهت(نگهبانی مجتمع فقط اتباع )شرکت بسته بندی موادغذایی ،باربری خدمات ...
1400/11/02
مریم محمدی
فرخنده ظهیریان
سلام به دنبال کار در منزل بسته بندی هرچیزی هستم استان گلستان آزادشهر
04:37
1400/11/09
سکینه قربانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم
18:22
1400/11/10
Zohreh
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
15:24
کاردرمنزل بسته بندی و منتاژ تسبیح و بدلیجات
کاردر منزل .ایجاد کسب وکار خانگی جهت علاقه مندان به کار منتاژ و بسته بندی بدلیجات در منزل . شرایط داشتن تمکن و امکان مالی از بابت تضمین کالا و حسن انجام کار .. درخواست مجوز کسب کار خانگی ( پروانه کسب...
فاطمه علی دادی
سلام دنبال کار بسته 
16:48
1400/11/12
فریده نوزادی
سلام 
10:44
1 پاسخ
زهرا اسماعیل زاده
اینجانب زهرا اسماعیل زاده  کار در منزل را انتخاب کردم و  دو بار پول واریز کردم دفعه اول  که واریز کردم خانم نگار بختیاری سریع پاسخ دادن  وگفتن 5بهمن ساعت 4 بسته حبوبات برای بسته بندی ب دستت میرسد ولی نرسید بعد چند روز دوباره بیست تومان برای کارت اشتراک خواستند وهمان لحظه واریز کردم تقریبا دوهفته هست که جواب نمیدن هر چقدر اس میدم جوابی نمیدن ضمنا آدرس دفترشون رشت خ معلم خانه پژوهش به مدیریت آقای ثنائی هست که مراجعه کردم ادرس را پیدا نکردم در ضمن نیاز شدید مالی دارم شماره موبایل0****   هست امیدوارم که شما ب شکایت ما رسیدگی کنید باتشکر از لطف شما   
تاریخ 12 /11/ 1400
14:11
استخدام کارگر ساده خانم و اقا جهت بسته بندی درشرکت
توجه توجه. توجه به تعدادی کارگر ساده آقا وخانم جهت خط تولید و بسته بندی نیازمندیم ❌اتباع پذیرش داریم ❌استخدام فوری و از روز اول ❌حقوق آقایون 18/000/000 حقوق خانم ه...
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:49
1400/11/13
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کاراحتیاج دارم ازلرستان شهرستان بروجرد
10:12
1400/11/16
دنبال کار درمنزل هستم 
19:04
کار آنلاین در منزل برای بانوان جویای کار
‼️‼️مامانای خانه دار روهایاتون رو بسازید سلام! مامانا فشار اقتصادی را حس می‌کنید؟ منم یه روزی دغدغه‌های شما را داشتم. بعد از تولد فرزند دوم، کار بیرون برام دشوار شد. کارهای خانگی فیزیکی(بسته ب...
1400/11/18
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
05:35
1 پاسخ
سلام  دنبال کار بسته بندی  درمنزل هستم .ساکن قم 
06:00
مژگان منفرد
سلام  کاردرمنزل نیازمندم
13:48
کارگر ساده نیمه وقت خانم یا آقا
کارگر ساده نیمه وقت ساعت کاری ۱۰:۳۰ الی ۱۷ بعدظهر کار در رستوران جهت بسته بندی همراه ۱ وعده ناهار کار بسیار ساده است نیاز به دقت دارید فقط حقوق ماهیانه ۹ میلیون تومان آدرس اسلامشهر سر نوری جن...
عباسی
سلام من  دنبال کاربستهبندی منزلهستم  تهران
15:20
سلاام دنبال کارهستم درمنزل ساکن مشهدهستم هرنوع بسته بندی باشه عالیه 
1400/11/20
اگرم اکرامی پور
سلام.دنبال کار درمنزل. هستم بسته بندی هرچی باشه .ممنون
13:03
استخدام نیروی کار خانم و آقا با شرایط مناسب
گروه تولیدی آوید با بیش از ۲ دهه فعالیت در حوزه (تولید قفل و یراق) در راستای توسعه فعالیت های خود، از افراد واجد شرایط زیر جهت همکاری دعوت می نماید : موقعیت شغلی : ✅نیروی کار جهت پرسکاری و دریل کاری...
1400/11/26
سمیر رحیمی
سلام سمیر  هستم دنبال کار 0**** 
17:49
1401/01/24
باسلام خواهش میکنم نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانواده م 40ساله م
1401/01/25
سلام دنبال  کار بسته بندی در منزل هستم
مونتاژکار قطعات الکترونیک
یک خانم جهت مونتاژ و بسته بندی قطعات الکترونیک نیازمندیم حداکثر سن 30 سال در صورت نیاز کلیه آموزش های اولیه داده خواهد شد منظم ، متعهد و آراسته ساعت کاری 8:30 الی ۱۷ حقوق حداقل قانون کار تا 16 میلی...
1401/01/30
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم شهر خرمشهر 
09:03
علیزاده
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
سلام شما کار پیدا کردید؟
11:05
1401/03/05
کار در منزل کسب درآمد از اینترنت سایت گزرو  دات کام  ،پرداخت به ازای ثبت نام  و همکاری در فروش  
02:26
نیازمند شریک و سرمایه گذار
نیازمند شریک و سرمایه گذار در زمینه پخش و بسته بندی گوشت بلدرچین با حضور و همکاری خود سرمایه گذار سرمایه از شما روند تولید و فروش از ما
سلام دنبال  کار درمنزل هستم ساکن رشت
19:57
1401/03/07
سلام یه خانم 37ساله خستم اهل و ساکت یزد جویای کاربسته بندی حبوبات هستم
13:03
من دنبال کار در منزل بسته‌بندی هستم
14:57
استخدام نیروی خانم جهت بسته بندی نبات
سلام به یک نیروی خانم جوان وزرنگ جهت کار در کارگاه نبات ریزی محدوده بلوار نواب نیاز داریم ساعت کاری ۸ تا۴ .دستمزد روزانه محاسبه می‌شود وماهانه تصفیه می‌شود وبیمه ندارد لطفا جهت کنجکاوی تماس نگیرید ...
Salma bklari

سلام درود  خدمت شما بزرگوارمن احتیاج به شعل بسته بندی هستم درمنزل چون بیماری ام اس دارم واطلاع دارید هزینه های دارویی چقدر زیادوسرسام اورهست ادرس اصفهان شهراصفهان خیابان فروعی جنب بانک صادرات مسجالمعاددنبال جوی آب مسجد خانم کرمانی بن بست نصیر شماره  تماس 0**** خواهشمندم اگه بسته بندی در منزل داشتید با این شماره باهام تماس بگیریدسپاسگزارم سلامت شاد جاویدباشید🙏🙏🙏
15:36
فرخنده ظهیریان
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
15:47
1 پاسخ
1401/03/09
شیرین نظری
سلام دنبال کار در منزل  هستم  بسته بندی  هرچی باشه    از قهدریجان  اصفهان هستم
09:56
کارگر تولید و بسته بندی مواد غذایی
خانم حداکثر ۳۵ سال محل کار شهرک صنعتی یزد محدوده سرویس آزاد شهر و اسکان
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان 
12:01
مهنازهوشیاری
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان
12:02
1401/06/16
ابی
سلام دنبال کا بسته بندی در منزل هستم.بابل
08:32
استخدام خانم جهت بسته بندی مواد غذایی شرکتی
به تعدادی خانم جهت بسته بندی مواد غذایی در شرکت از ساعت ۸الی ۵ نیازمندیم حقوق پایه ۵ میلیون و افزایشی خواهد بود محل کار شهرک دانشگاه
1401/06/17
اعظم حیدری
سلام دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم .
09:46
1401/06/18
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
شهرکرد
13:20
2 پاسخ
1401/07/20
جولایی
سلام،نیازمند کاری هستم که بتونم داخل خونه انجام بدم،خانم هستم سرپرست هستم،اصفهان،ممنون
18:52
کمک آشپز منقل دار پیک خدمات سالن رستوران آشپزخانه
نیروی خانم یا اقا کمک آشپز (از ساعت ۸ تا ۱۸) بسته بندی و کانتر دار ( ساعت ۱۱ تا ۲۴) نیروی خدماتی (ساعت ۹ تا ۱۹) منقل دار (ساعت ۱۱ نیم تا ۲۳ نیم) صندوق دار (ساعت ۱۸ تا ۲۳) سالن دار (ساعت ۱۱ تا 23) پیک ...
1401/07/23
الهام
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم از مینودشت
18:44
1401/07/24
زهرا عمویی
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه دارین منم هستم ما هم. در تبریز هستیم 0**** اینم شماره تلفنم هست
14:08
1401/07/28
مایدمرادپسند
سلام خسته نباشید من انوای ترشی هارو بلدم ویا حبوبات بسته بندی کنم برای کاردرخانه درتالش زندگی میکنم 
05:36
کاردرمنزل بسته بندی البسه (بادریافت مجوز کسب کار)
کار در منزل بسته بندی کالا و لباس و بلخصوص تسبیح علاقه مندان به کار بسته بندی به صورت کنترات و دورکاری شرایط .داشتن تمکن مالی برای تضمین گذاری از بابت ارزش کالا دارا بودن شرایط جهت مجوز و پروانه کس...
مایدمرادپسند
کاردرخانه نیازدارم درتالش هستم 
05:38
آذرخدابنده لو
سلام 
09:50
2 پاسخ
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
22:59
1 پاسخ
کمک آشپز و ظرفشور بسته بند
به تعدادی کمک آشپز ایرانی یا فست فود کارگر ساده جهت بسته بندی و نظافت ظرفشور نیازمندیم جای خواب صبحانه نهار شام ۲ساعت استراحت روزانه ۲/۵روز مرخصی ماهانه با حقوق نصف روز آف هفتگی از پذیرش اتباع معذ...
پریسا بنیادی
سلام دنبال کارم خیلی نیاز دارم سرایداری نظافت باشه جاهم بدن ممنون میشم . غریب جایی ندارم مجبورم کارکنم بچه شهرستانم 
23:02
1401/07/29
فرحنازگل پروران
سلام  دنبال کاربسته بندی هستم سرپل ذهاب
16:53
1401/09/16
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
10:58
1 پاسخ
مهندس صنایع
انجام زمان سنجی و کارسنجی توانایی انجام ظرفیت سنجی اجرای طرح ریزی واحدهای صنعتی اجرای طرح های بسته بندی نقشه کشی مکانیکال آشنایی با OPC آشنایی با نرم افزارهای متد
1401/09/17
مهناز سلطان پور
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
 سلام کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:36
زینب پورقلی
سلام   وقت  بخیر دنبال  کار در منزل هستم میشه راهنمایی کنید ساکن  رضوانشهر 
15:47
1401/09/19
سلام سلام 
14:27
کارگر و اپراتور تولید
گروه صنعتی الماس سبز کویر (کارتن سازی، چاپ و بسته بندی) استخدام می‌کند. محل کار: ◀ شهرک صنعتی فولاد (جاده ندوشن، پشت فولاد آلیاژی) ساعت کاری: ◀ 3 شیفت 12 ساعته دو روزانه (2روز صبح 2روز شب 2روز تعطیل...
1401/09/21
سلام دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
شیراز 
09:59
عشرت شعبانی
دنبال کاربسته بندی درساری هستم
10:54
اکرم زمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل ساری هستم
12:21
کاردرمنزل برون سپاری بسته بندی ادویه ها
شرکت واریان کار در نطردارد بخشی از تقاضای بسته بندی کالای خود را از طریق برون سپاری و بسته بندی در منزل به انجام برساند . شرایط .. ۱. دارا بودن تمکن مالی برای تضمین حسن انجام کار ۲.درخواست صدور مجوز ...
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
18:39
1 پاسخ
1401/09/22
مهناز سلطان پور
سلام به تعداد ی افراد برای جواب گوی مشتری ها به صورت پیامک نیاز مندیم، حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
10:04
1401/09/23
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:38
بسته بندی سبزیجات
با سلام خانمهای محترم با پاک کردن سبزی توی خونه خودتون در ماه ۲۰ تا ۲۵ میلیون درآمد داشته باشید برای کسب اطلاعات بیشتر پیام بدید با توجه به حجم بالای پیامها در اسرع وقت پاسخگوی شما هستم این آگهی ف...
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:39
1401/10/17
فاطمه لیاولی
خانم نیازمند کاردرمنزل،انواع بسته بندی -محمدیه قزوین 
19:06
1401/10/18
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل،انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
07:51
کارگر ساده و کارگر بسته بندی و انبار
واحد تولیدی معتبر در زمینه سرویس خواب و محصولات چوبی اقدام به استخدام تعدادی کارگر ساده و مشتاق به یادگیری برای بخشهای نجاری و رنگ کاری می نماید . اولویت با افراد دارای گواهینامه سرویس از اسلامشهر و ...
1401/11/17
حسین علی یاری
من تولیدکننده نبات طمع دارهستم فقط میتونم کسی که کاردرمنزل میخواست باکمترین هزینه کارکنه درخانه راهنمایی ازمن کاردرامدازشما0**** 
13:12
ناهید هرمزی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم از شهرستان بوکان
23:29
1402/04/09
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:29
سنگان صنعت
کارگر خط تولید (بسته بندی و مونتاژ)
جنسیت: آقا سابقه کاری: مهم نیست حقوق: توافقی استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: ری آشنایی با کار در سالن های تولید توانایی انجام کار گروهی توانایی بسته بندی با دقت بالا انجام سایر امور محوله در حوز...
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:30
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس 
17:32
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام 0**** تماس 
17:33
استخدام نیروی پاک کردن میگو و بسته بندی
استخدام تعدادی نیروی خانم در شرکت فرآوری و بسته بندی ماهی و میگو جهت پاک کردن و بسته بندی/سرویس ایاب و ذهاب رایگان از تمامی نقاط آبادان و روستاهای اطراف/خانم احمدی
محمد صمدی
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
سلام 0**** تماس بگیرید  نیازمندم 
17:35
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل هستم شهرکرد
20:07
2 پاسخ
1402/04/10
محمد صمدی
فرزانه نادری
تماس میگیرم
سلام 0**** تماس 
15:34
تعدادی کارکن جهت کاربسته بندی درمنزل خودنیازمندیم
به تعدادی نیرو جهت بسته بندی خودکار در منزل خودتان نیازمندیم . با حقوق و مزایا پورسانت عالی کاملا قانونی و زیر نظر پلیس . به دلیل حجم زیاد ارباب رجوع شماره تماس مخفی میشود، اطلاعات در چت دیوار
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
1402/04/11
محمد صمدی
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:48
نیازمند تعدادی نیرو جهت کار بسته بندی در منزل خود
به تعدادی نیرو جهت بسته بندی خودکار در منزل خودتان نیازمندیم . با حقوق و مزایا پورسانت عالی کاملا قانونی و زیر نظر پلیس . به دلیل حجم زیاد ارباب رجوع شماره تماس مخفی میشود، اطلاعات در چت دیوار
1402/04/12
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:02
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل
بسته بندی (مختلف هرچیزی)
بدون سابقه 
مشهد سیدی 
اگر سراغ دارین تماس بگیری 
17:57
1 پاسخ
زهرا صوفی
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی (مختلف هرچیزی) بدون سابقه مشهد سیدی اگر سراغ دارین تماس بگیری
0**** 
17:57
1 پاسخ
استخدام نیرو آقا و خانم.
کارخانه اسباب بازی واقع در شورآباد از افراد واجد شرایط دعوت به همکاری می نماید. آقا و خانم (ایرانی و اتباع) اتباع فقط با پاسپورت محدوده سنی تا ۳۵سال مونتاژ بسته بندی انبار کارگر ساده ساعت پذیرش از ۹صب...
1402/04/13
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام خوبی تماس بگیرید 
14:04
1 تایید
محمد صمدی
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:13
محمد صمدی
زهرا صوفی
09035255687
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:16
استخدام کارگر ساده ایرانی یا اتباع
با سلام (((لطفا توضیحات را بادقت خوانده و بعد تماس بگیرید))) شرکت واردات کاغذدیواری و محصولات دکوراسیون داخلی به یک نفر کارگر ساده آقا ایرانی یا اتباع نیاز دارد وظایف: تحویل کالاها و سفارش مشتریان ه...
1402/04/20
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/04/21
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در یاسوج
10:57
نجیبه استادپور
سلام وقت بخیر تبریز هستم دنبال کار در منزل ترجیحا بسته بندی 
12:42
نیرو کارخانم جهت بندی صیفی جات
سلام وقت بخیر به تعدادی نیرو کارخانم جهت بسته بندی صیفی جات (سیب زمینی پیاز کوجه خیار بادمجان و……) بسته ب صورت درهم در پلاستیک سایز های مختلف هس دو تا اقا اونجا هستن برای خالی کردن بار ها وکار های سنگ...
محمد صمدی
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:39
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
محمد صمدی
فرزانه نادری
شهرستان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:42
نیروی بسته بندی
نیازمند یک نیروی بسته بندی آقا با حقوق ماهیانه بین ۹ تا ۱۲ میلیون ساعت کاری از هشت صبح تا یک و نیم و از پنج عصر تا هشت
1402/04/22
محمد صمدی
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
سلام 0**** تماس 
11:20
محمد صمدی
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:22
محمد صمدی
فریده نوزادی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:44
کارگر خدماتی - آقا
ما در نیشکر پلاس واقع در تهران، منطقه فرمانیه نیاز به یک نیروی خدمات و پشتیبانی داریم. . نظافت روزانه فروشگاه . موجود کردن اقلام بسته بندی و محصولات در فروشگاه شرایط پذیرش: . آقا در بازه سنی 19 تا 30 ...
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:04
1 پاسخ
1402/05/14
میتراترک
سلام به کار بسته‌بندی در منزل نیاز دارم شهر بروجرد 
19:17
1402/05/22
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:18
کارگاه تولید لبنیات
نیروی بسته بندی
چند نفر/آقا نیروی بازنشسته ساعت حضور لبنیات 7:30 تا 20 (بین کار 2 الی 3 ساعت استراحت) حداقل 8 ساعت کارکرد مزایا: حقوق طبق اداره کار (بسته به پیشرفت فرد افزایش می یابد)+ بیمه
زهرا گل‌کار
سلام، وقت  بخیر ،نیازمند کار در منزل مثل بسته بندی هستم ، ساکن کاشان
16:08
1402/08/28
شراره کرمی
سلام دنبال کاردرمنزل مثل خیاطی راسته دوز یا بسته‌بندی هستم در فردیس بلوار ارم گلستان یکم 
08:43
فاطمه زهرا پورعلی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.بابل
14:00
استخدام بسته بندی،دفتری،کارخانه،رانندگی،نگهبانی
به تعدادی آقا و خانم جهت استخدام نیازمندیم: امورات دفتری و اداری با مزایای 22 میلیون و بیمه کارگر ساده بسته بندی با مزایای 26میلیون و بیمه تحویلدار و انباردار با مزایای 24 میلیون و بیمه حسابدار وکمک ...
عرفانه محمدپور
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لاهیجانم
18:16
کرمانی
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم درسمنان
19:40
1402/08/29
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم  با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
08:03
1 پاسخ
نیرو کار در شرکت تولید و عرضه آب معدنی
❌اطلاعیه استخدام ❌ فرصت شغلی ویژه برای آقایان و خانمها جهت پیوستن به تیم تولید در کارخانه آب معدنی این شغل برای بخش های مختلف کارخانه از جمله خط تولید بسته بندی انبار و حراست می باشد. مزایا شرایط: ✅...
مریم کثیری
فرخنده ظهیریان
سلام  درکدوم شهر  هستین 
08:57
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
13:59
میثم سیدی
سلام میثم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل آمادگی همکاری دارم تمام وقت پاره وقت برام فرقی نمیکنه
21:54
فراخوان اقا خانم خط تولید بسته بندی/نودلیت
نیازمند نیروهای پرکار فعال درقسمت های : خط تولید اپراتور بسته بندی مونتاژ کار راننده پایه یک و دو لیفتراک حراست موزع ✅شرایط سنی کارگر ساده اقا ۱۸ الی ۴۰ و پذیرش خانم ها ۱۸ الی ۳۸ ✅مجموعه حقوق دریافت...
1402/09/06
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
12:25
1 پاسخ
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
12:27
1 پاسخ
1402/09/07
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
20:48
اشپز جهت کار در تهیه غذا
۱ نفر اشپز جوان ماهر دارای تجربه فقط نهار بازار داریم محیط کار دوستانه بیمه دارد صبحانه .نهار . جمعه ها تعطیل حقوق هم به صورت توافقی هستش ۲ نفر نیرو کار جهت بسته بندی شستشو نیازمندیم ساعت کا...
1402/09/08
زهره مومنی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم، اصفهان نجف آباد
04:36
ساجده عبیات
هستم 
ساجده عبیات
سلامن هم دنبال کار در منز 
جویای کار در منزل هستم
سلام خانم متاهل هستم که نیاز ب کار در منزل دارم مثل بسته بندی یا کار با گوشی و.... زود یاد میگیرم و متعهد و منظمم ، لطفا اگ بود بهم اطلاع بدین سپاسگزارم
سلام دنبال کار هستم بسته بندی  باشه خیلی بهتره 
12:34
1402/09/14
جواد اکبری
کار در منزل از مرند 
16:11
1402/09/17
صدیقه شریعتی
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:00
کار در اندیشه فاز چهار تره بار شاهد غرفه عطاری
کار در غرفه عطاری، بسته بندی ادویه، فروشندگی،......، ساعت کاری ۸تا ۲بعدازظهر سه ونیم تانه شب و جمعه ها ۸تا دونیم
1402/09/24
احسان نعیمی
سلام خانم  کسی هست بیادپرستاری 
17:55
1403/09/30
سونیا مهدوی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر گرگان 25سالمه
01:08
آرزو شاهی
سلام دنبال بسته بندی کار درمنزل هستم. آدرس آذربایجان غربی ، شهرستان میاندوآب هستیم 
13:29
بتونه کار زیرکارچی ماهرنیمه ماهرتخت مبل باجاخواب
نیروی آقا جهت تولیدی(باجای خواب) 1_ زیرکارچی بتونه کار ماهر یا نیمه ماهر تخت یا مبل یا چوب باجاخواب 2_ کارگر آقا جهت خط تولیدومونتاژ و بسته بندی با سواد خواندن نوشتن با جای خواب آدرس:آزادگان _ ابتدای ...
جمعه 3 خرداد 1404، ساعت 15:04