دنبال کن

کاردرمنزل

بسته بندی

1400/08/29
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
19:54
10 پاسخ
21 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
21:05
3 پاسخ
16 تایید
1400/08/30
کمال زارع
سلام دنبال کار  در منزل هستم ساکن تهران
06:12
زهرا علوی
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم.شهریاسوج
08:20
بسته بندی
به یه بسته بند برای بسته بندی لباس های ورزشی نیازمندیم
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
20:47
1 پاسخ
5 تایید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم در محمدیه قزوین
21:22
1 تایید
1400/09/01
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر سنندج 
ممنونم اگر اطلاع  بدید  بهرامی
07:34
1 تایید
پروژه بسته بندی سوغات
من یک پروژه دارم برای طراحی بسته بندی سوغات است. طراحی انجام بشه و موکاپ بشه
سلام دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم در اصفهان
18:07
4 تایید
1400/09/02
سلام دنبال کار بسته بندی هستم در منزل ملارد کرج هستم
04:52
سوری
سلام دنبال کار در منزل هستم تهران شهر ری 
10:19
ستاره شمال زرفام | Setarehshomal
استخدام کارمند فروشگاه(آقا)
فروشگاه مرکزی ستاره شمال از جوانان با انگیزه و آماده کار دعوت به کار می‌کند: پشتیبانی در تحویل اجناس به مشتری توجه بر نظم و نظافت ویترین و محیط فروشگاه انجام امور جاری فروشگاه ارائه خدمات مشتریان ثبت ...
زهراجعفری
سلام بسته بندی  کاردرمنزل قزوین  اقبالیه  میخوام بیارم بسته بندردرمنزل انحام بدم

12:12
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
12:16
1 پاسخ
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
12:45
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
آدرس تمام شعبه های ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه 10 میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شما ...
بهاره جلولی
سلام خانم27سال هستم نیازمندکاردرمنزل تهران بومهن
13:45
نیشتمان پورحسین خان
سلام دنبال کار بسته بندی ماسک در منزل هستم. شهر بوکان استان آذربایجان غربی 
15:07
سلام دنبال کار در منزل در اصفهان هستم ممنون میشم کمکم کنید

18:50
بسته بندی
ادرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکردحضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردرمنزل حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته بندی چای وادویه خانم و اقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای ازشما نخواهد گرفت ا...
1400/09/03
سلام وقت بخیر ،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اردبیل 
05:47
1 تایید
1400/09/04
پیمان آلاشتی
سلام یه خانم 36ساله هستم دنبال کار در منزل چون بچه کوچیک دارم و نمیتونم بیرون کار کنم.از شهر زیبای بابلسر.
13:00
سلام کاردرمنزل هستم از بومهن
17:11
بسته بندی
تمام شعبه های ولیعصر امکان کار کرد حضوری امکان پرداخت روزانه حقوق ماهیانه 10 میلیون پذیرش خانم و اقا شرکت ما بابت استخدام هیچ گونه هزینه از شما نخواهد گرفت آدرس ما ولیعصر نزدیک خشکبار تفرشی منطقه ...
رقیه علی حسینی
سلام دنبال کار در بسته بندی در خانه هستم هر کاری باشه تبریز
21:35
1400/09/05
لیلا
من هم دنبال کار  درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه  باشه
07:49
1 پاسخ
لیلا
لیلا
من هم دنبال کار درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه باشه
از تبریز
07:50
بسته بندی
سلام آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردکرد در منزل حقوق ماهینانه ۱۰میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ا...
معصومه معزز
سلام دنبال کار بسته بندی میگردم معصومه معزز اردبیل
09:17
خانم هستم جویای کار در منزل خودم یا منزل کارفرما ،اشپزی ،ترشی ، مربا ، سرخ کردن سبز یجات ،، یا بسته بندی جوراب ، ، بسته بندی حبوبات انجام میدم ،، از فردیس کرج ،
12:53
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
20:15
1 پاسخ
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخ...
1400/09/06
سکینه دریادل
مندنبال کار منزل. هستم در تبریز
13:57
سکینه دریادل
دنبال کار در منزل هستم تبریز0**** 
13:57
1400/09/07
سلام کاردرخانه خودم انجام میدم نیازبه کاردارم ممنون دررشت
11:55
طراحی جعبه و بسته بندی یک محصول
با سلام و احترام برای محصولی که دارم طراحی بسته بندی مناسب و شیک همراه با هزینه ی تمام شده ی بسته بندی می خواهم. نکته: فقط کسانی که تجربه ی عملی شدن طراحی در این زمینه دارند پیام بدن و لازم بذکر هست ه...
سلام دنبال کار در منزل هستم 
13:02
شهناز سرپرست
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از شهر اردبیل
14:44
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
سلام بنده هم دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
16:43
بسته بندی
با سلام به تعدادی خانم جهت بسته بندی خرما نیازمندیم ساعت کاری از ساعت 7 صبح تا 15 :30 حفوق از شروع به مدت سه زوز آزمایشی 300 به بعد که اوکه بودید 400 تسویه هفتگی
کار در منزل نیازمندم دماوند گیلاوند شماره 0**** 
18:09
1 تایید
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کرج
22:00
1400/09/08
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم نیازبه کاردارممنون میشم ساکت رشت
04:47
طراحی بسته بندی کنسرو سبزیجات
طراحی انواع کنسرو های غیر گوشتی و کنسرو سبزیجات شامل 6 محصول می باشد
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی  ممنون میشم ساکن رشت هستم
04:58
1 پاسخ
سلام من یه زن خانه دار هستم که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب یا حبوبات از رزن
05:04
سلام دنبال کار بسته بندی هستم ساکن اصفهان 43 سالمه
07:14
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما نخواهد گرفته شد امکان حضوری و دور کار فعال هست حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم وآقا مورد پذیرش هست
رباب گفتاری
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هر کاری باشه لطفاکمک کنید... تبریز
10:37
دنبال کار بسته بندی درمنزل هست  هربسته بندی باشه ساکن رشت
17:21
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان
23:02
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال است حقوق ماهیانه 10 میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و اقا مورد پذیرش
1400/09/10
فاطمه امدادی
سلام من خانم هستم بسته بندی حبوبات میخواستم از شهر ارومیه
16:01
سلام نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز هستم
20:59
1 تایید
مریم صدری
سلام  دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ساکن بهارستان  اصفهان وسرپرست خانواده ویک فرزنددارم.ممنون  میشم کمک کنید.
21:24
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت کار در تولیدی پوشاک نیازمندیم مزایا حقوق سر وقت عیدی پاداش ساعت کاری ۸الی۱۸
مائده جوان پرست
سلام دنبال کار درمنزل هستم ازقبیل انواع بسته بندی و.... یه کوچولو هم خیاطی  بلدم چرخ صنعتی دارم
استان گیلان رشت
22:23
1400/09/11
سلام دنبال  کار در منزل هستم خیلی نیاز به این کار دارم 
08:46
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
08:47
بسته بندی
سلام همکار ماهر برای فروشگاه بسته بندی در یک فروشگاه اینترنتی نیازمندیم صرفا آقا ۱۸ تا ۴۰ سال دارای پایان خدمت ❌️بازشسته نباشید چون بیمه الزامیست حقوق، در ابتدا وزارت کار، پس از فراگیری و به نسبت فعال...
سلام من جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات یالباس فرقی نمیکنه. رشت
14:16
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی ممنون میشم ساکن رشت هستم
کارتلفنی انجام میدهد
14:45
راضیه صادقی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان کوار
16:23
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
بهارسیاوش3133
من ههم دنبال کاکار بسته بندی در منزل هستم از سهند0**** 
17:46
1400/09/12
مهری موسوی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم ،هر بسته بندی باشه ، به این کار نیاز دارم ، تهران نسیم شهر اکبر آباد
16:29
مهری موسوی
دنبال کار بسته بندی در منزل خودم  می گردم به پولش نیاز دارم 
16:32
بسته بندی
سلام نیروی خانم زرنگ جهت کار بسته بندی از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در کارگاه روزی ۶۰۰ کار می کنید مجرد باشه بدون حاشیه سن از ۱۸ الی ۳۰ # اتباع غیر مجاز کار داده نمی شود # #نیروی ضعیف و ‌..‌‌......
سلام کاردرمنزل هستم ازکازرون
22:01
1400/09/13
شهربانو عبدی
من دنبال  کاردرخانه هستم
06:49
اعظم ارفعی
با سلام و احترام.دنبال کار در منزل هستم در الهیه مشهد.ممنونم.
08:50
استخدام نیرو شرکت
باسلام و احترام به اطلاع میرساند که کارخانه تولید لاستیک برای تکمیل نیرو های خود در قسمت های مختلف «خط تولید »« انبار »« پشتیبانی»« حراست »«بسته بندی »« اداری »« خدمات» و...‌ از آقایان مجرد و زیر ۳۰...
سلام دنبال کار در منزل از اصفهان هستم ممنونم🙏🙏
09:18
فا
سلام  نیازمند کاردرمنزل هستم از هشتگرد
18:18
1400/09/14
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از تهران
09:54
شرکت دنون
Mechanical Supervisor
سرپرست مکانیک مسئول ارائه‌ی راهکارهای فنی و مهندسی جهت بهبود و حفظ تداوم عملکرد صحیح ماشین‌آلات و تجهیزات همراه با مدیریت بودجه و اطمینان از سلامت و ایمنی افراد است. چالش‌های اصلی شغل: اطمینان و مدیر...
1400/09/15
سولماز صبوحی
سلام دنباله کاره بسته بندی درمنزل هستم 
05:30
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید.من نیاز فوری به کار درمنزل دارم دارم.بسته بندی یا هرچیزی خودم میام تحویل میگیرم تحویلم میدم .ممنون میشم اگه سراغ دارین منم معرفی کنین.مرسی
08:44
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید .من از اردبیل هستم نیاز فوری به کار درمنزل دارم.ممنونم
08:46
باربری حمل و نقل وانت تلفنی شاهدبارنیسان خاورو..
بسمه تعالی ⬅️شرگت بارباربری شاهدبارتبریز➡️ ⬅️24ساعت درخدمت شماعزیزان هست سرویس دهی حتی درروزهای تعطیل➡️ ⬅️حمل اثاثیه منزل مبلمان جهزیه عروس باراداری وتجاری کارخانجات➡️ ✔باکادرخوش اخلاق وباسلیقه وق...
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی
09:57
دنبال کار در منزل هستیم فقط بسته بندی باشه
11:30
سلام ماچندتاخانوم هستیم دنبال کاردرمنزل هستیم بسته بندی مشهد
15:13
نیروی کار بسته بندی
باسلام ساعت ۸تا۴ در خورزوق سن از۱۹تا۲۸سال حقوق از ۱۸تومن تا ۲۶بسته گی به سرعت کار داره کاری ساده و سبک
ما چندتا خانوم کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم مشهد
15:14
1400/09/16
زهرامحمدرضایی
سلام من نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم دراهواز ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمیشه به همه کاراعتمادکرد اکثرتبلیغا برا بسته بندی دروغ هستن
09:54
مریم مرادی
فرخنده ظهیریان
سلام خسته نباشید  من همراه خواهر و مادرم جویای کار بسته بندی در منزل هستیم.ساکن قرچک
13:17
شغل دوم درآمد اول میلیونی حلال قانونی
موفقیت های مالی اینجا در کنار ما زیاده خانه دار زیاد داریم که مستقل شده برا خودش کارمندی که خدا رو شکر آروم شده دانشجویی که جیبش پره بازنشسته هایی که دیگه دنبال شغل نیستن شما جزو کدومایی؟؟ با شغل...
زهرا اسماعیلی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه از سربندان هستم
18:21
امامی
سلام دنبال کارخیاطی توخونه هستم چرخ صنعتی راسته دوز وسردوز دارم کارهای مزون وشخصی دوزی کار میکنم 0**** 
18:49
1400/09/17
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مشهد
11:56
جذب نیرو فوری
استخدام در کارخانه تولیدی قند و شکر موقعیت شغلی؛کارگر خط تولید،بسته بندی،انبار ✍️مزایای ویژه؛ √بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از روز اول √وام سازمانی و مساعده هفتگی √خوابگاه مجهز با امکانات(مختص شهرس...
1400/09/18
مریم جعفری
سلام  نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم از قزوین 
06:17
فرخنده ظهیریان
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
07:36
1 پاسخ
1400/09/19
سلام سه نفر هستیم و دنبال کار بسته بندی هستیم از قم
13:28
جذب نیروی ساده
استخدام فوری در شرکت معتبر نیروی ساده.( اپراتور دستگاه بسته بندی) نیروی مسلط به کامپیوتر بدون نیاز به سابقه کار آموزش حین کار داده می‌شود ✅ مزایا: حقوق طبق قانون کار بیمه تامین اجتماعی سرو...
1400/09/20
قانعی نسب
سلام  نیازمند کار هستم در منزل مثل بسته بندی کردن   سبزوار
16:51
1400/09/22
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم هربسته بندی باشه
03:51
فاطمه یزدانی
فرخنده ظهیریان
سلام میشه به من هم معرفی کنین؟ 
10:53
1 تایید
نیازمند فروشنده (کار)
نیازمند یک نفر فروشنده ب ای مغاره شیرینی فروشی حتما ساکن دهدشت حتما حداقل باید ۶ ماه کار کنه و برای ی ماه دوماه کسی نمیخایم وقت شناس و منظم و تند و تیز ساعت کاری ۶ و نیم صب تا ۲ و نیم کارش بسته ...
ا
سلام خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنمایی کنید در پردیس زندگی میکنم
12:08
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ازمراغه
تارا برزگران
دنبال کاردرمنزل هستم.بسته بندی هرچیزی
15:34
کارگرساده اقا با بیمه و سرویس غذا (قطعات خودرو)
استخدام نیروی کارگر ساده آقا در کارخانه معتبر قطعات خودرو در قسمت بسته بندی مونتاژ خط تولید نیازمندیم: ❗یذیرش آقایان از 17 تا 40 سال❗ ✅ استخدام از روز اول مراجعه ✅شرایط کاری: ✅ ساعت کاری 2 روز روز...
ظفری
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
23:26
ظفری
سلام  خسته نباشید من جویای کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان نهاوند
23:29
1400/09/23
سمیرا کمالی کمالی
سلام  من  ساکن ا سلامشهر هستم  دنبال  کار بسته بندی هستم 
07:49
کارگر ساده تهیه غذا
کارگر ساده تهیه غذا محیط کاری تمیز و بی حاشیه ترجیحا با اخلاق و صبور و مسلط ب کار برای شستشو نظافن و بسته بندی غذا ترجیحا داخل اشپزخانه قبلا کار کرده باشد صبحانه نهار شام با جای خواب و حمام حقوق سر...
زهرافرخی
سلام.دنبال کار در منزل  هستم.ساکن کرمانشاه.هستم.کارمثل بسته بندی حبوبات  .ممنون میشم. اگه قبول کنید
12:24
1400/09/24
سلام دنبال  کار در منزل مثل بسته بندی میگردم استان آذربایجان شرقی شهرستان مراغه لطفاً اطلاع بدین 
10:39
فاطمه بهمنی
سلام من در شهر مشهد زندگی میکنم وکار ساده ای درمنزل  میخواهم که جای کمی بگیرد 
12:04
استخدام خانم
سلام به یک خانم برای کنترل وحسابرسی پرسنل کارگاه تولیدی نیازداریم مجرد باشد وبه چندخانم برای بسته بندی وکاردرکارگاه تولیدی نیازمندیم حقوق هم ۱۰م شیفت کاری هم از ۱۲ظهرتا ۸غروب میباشد سرویس هم داریم ترج...
سلاام منمم کار بسته بندی میخواستم ساکن اهوازم آیدی تلکراممasalraoofnia
19:35
1400/09/28
امیرصادقی
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی لباس جوراب ویالیمو عمانی....فقط در اهواز
لطفا فقط به  این شماره درواتساپ پیام دهید0**** 
10:52
1400/10/01
کوکب پاکباز نسب
سلام  من دنبال کار بسته   بندی   هستم  در منزل بوشهرم  لطفا راهنمایی  کنید
21:04
استخدام کارگر ساده و راننده پایه ۲
یک مجموعه توزیع و بسته بندی مرغ واقع در غرفه مواد غذایی سپاد به تعدادی کارگر ساده و راننده پایه ۲ با شرایط زیر نیازمند است . ساعت کاری ۷ صبح تا ۱۶ عصر صبحانه و نهار به عهده شرکت حقوق کارگر ساده ۱۵ می...
1400/10/02
دنبال کار در منزل تهران هست
13:04
معصومه نوروزی
سلام دنبال کاردر منزل بسته بندی هستم ساکن چناران
17:24
1400/10/03
وحیده مجیدزاده
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اردبیلم  لطفا راهنمایی کنید ممنون
07:44
نظافت چی خانوم
نظافتچی خانم ترجیحا مجرد زیر ۴۰سال رسیدگی امورات شستشو نظافت چیدمان بسته بندی حقوق ماهانه شخصی ، کارفرما آقا، حوالی منطقه ۱۲ درصورت نیاز پیام بدید تشکر از سایت دیوار
1400/10/04
مینا قیاسی
دنبال کاردرمنزل هستم 
10:20
سلام
نیازمند کار در منزل هستم،. اصفهان. 
11:09
1400/10/05
مقدم
سلام به نظرتون این سایتها کلاه برداریه؟؟؟؟
22:20
استخدام اقا/حراست/شرکت اب معدنی/خوابگاه
✅استخدام نیرو اقا ساده در کارخانه آب معدنی درقسمت بسته بندی و خط تولید ساعت کاری ۸ تا ۱۶ جای خواب با امکانات(تخت و کمد شخصی) ۳ وعده غذای گرم و سرد بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی ارزاق ماهانه(گوشت، مر...
1400/10/06
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
03:27
1 پاسخ
سلام من کار در منزل میخواستم
09:10
سلام ساکن ملارد _صفادشت هستم جویای کار در منزل
11:30
کار در منزل
بسته بندی و خرد کردن و پاک کردن تمام اقلام در منزل انجام میشود پوشاک،سبزی،حبوبات…..
سمیه بهلولوند
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم. تهران منطقه 18.خانوم هستم. 
12:42
1400/10/07
نرگس ارزم
سا‌کن یزدهستم باشمار0**** 
07:15
اکرم طاهری
سلام جویای کار بسته بندی در منزل میباشم اگر حبوبات و یااسکاچ باشه بهتره نسبت به کار خیلی حساس و مسئولیت پذیر هستم از کرج گرمدره🙏
13:01
پذیرش نیروی آقا جهت کار در تولیدی پاوربانک
نیرو فقط آقا از سنین ۲۰ تا ۲۸ فقط تماس بگیرید برای قسمت های : واردات ، مونتاژ ، کنترل کیفیت ، بسته بندی ، انبار و فروش و تست کنترل کیفیت قبل از شروع به کار درهر بخش کار یاد داده میشود با مزایای عا...
سلام به شدت دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ساکن کرمانشاهم

15:36
1400/10/10
صفی الله جباری
دنبال   کار بسته بندی درمنزل هستم
21:28
1400/10/14
فاطمه خواجوی
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوباتت یاهم
17:06
جذب فوری ۵۰ کارگرساده آقادرکارخانه قطعات خودرو
‼️کارخانه بزرگ قطعات خودرو از آقایان با انگیزه و پر انرژی در زمینه کارگر ساده دعوت به همکاری میکند. خط تولید، بسته بندی قطعات خودرو استخدام و شروع بکار فوری آقا از ۱۸ تا ۴۰سال کارت پایان خدمت ...
فاطمه خواجوی
سلام دنبال کاردرمنزلم بسته بندی شکلات یاهم حبوبات
17:09
1400/10/16
من خانم یوسفی هستم آز مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
22:13
1400/10/17
فرزانه نادری
دنبال کار بسته بندی هستم از 
10:09
انبار دار
شرکت راه سوم پارسیان به‌منظور همکاری در بخش انبار جهت بسته بندی و جابه جایی بسته ها دعوت به همکاری می کند. شرح وظایف: ثبت ورود و خروج کالا در فایل‌های اکسل یا نرم‌افزار انبار کمک در بسته‌بندی سفارش‌ه...
فرزانه نادری
شهرستان
1 پاسخ
فرزانه نادری
 تماس میگیرم
1 پاسخ
طاهره رضایی
سلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم . شهر تهران جمالزاده
15:31
کار گر سخت کوش
کار گر سخت کوش هر وسیله ک باشه و هرتبقه ک باشه بسته بندی وجابجا کردن هر روزی ک باشه خطا روز های تعطیلی *********** با این شماره تماس بگیرید
1400/10/24
فرخنده ظهیریان
سلام خانم ظهیریان منم دنبال بسته بندی درمنزل میگردم میشه راهنمایی کنین باتشکر🙏
22:24
1400/10/25
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
09:20
1 پاسخ
1400/10/26
هادی کهنهٔ
سلام دنبال کاردرمنزل هستم 
07:13
کارگر انبار - آقا
شرکت پخش و بسته بندی نارین تک کاسپین نماینده انحصاری تک ماکارون، یونیلیور و چندین برند معتبر در استان گیلان، جهت تکمیل کادر تخصصی خود از افراد بومی واجد الشرایط در سمت شغلی انباردار جهت مصاحبه و استخد...
1400/10/28
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه یا درست کردن ترشی فرقی نداره 0****  شهربهبهان
00:18
سلام خسته نباشید. دنبال کار در منزل هستم  در تبریز 
12:08
ابراهیمی
سلام  دنبال  کاردرمنزل هستم خیلی نیازدارم
اگه میشه زودترخبربدین بسته بندی باشه 0**** 🙏🙏🙏🙏
13:08
بسته بندی میوه
به دو نیروی خانوم یا اقا ،ترجیحا خانوم برای بسته بندی میوه نیازمندیم ، با حقوق مکفی و توافقی ساعت کاری ترجیحا صبح تا عصر (۸ ساعت کاری)
1400/11/02
مریم محمدی
فرخنده ظهیریان
سلام به دنبال کار در منزل بسته بندی هرچیزی هستم استان گلستان آزادشهر
04:37
1400/11/09
سکینه قربانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم
18:22
1400/11/10
Zohreh
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
15:24
۲ نیروی خانم جهت بسته بندی بستنی در تولیدی بستنی
پذیرش ۲ نفر نیروی خانم جهت بسته بندی بستنی بصورت پاره وقت. ساعت کاری متغییر و توافقی می‌باشد.
فاطمه علی دادی
سلام دنبال کار بسته 
16:48
1400/11/12
فریده نوزادی
سلام 
10:44
1 پاسخ
زهرا اسماعیل زاده
اینجانب زهرا اسماعیل زاده  کار در منزل را انتخاب کردم و  دو بار پول واریز کردم دفعه اول  که واریز کردم خانم نگار بختیاری سریع پاسخ دادن  وگفتن 5بهمن ساعت 4 بسته حبوبات برای بسته بندی ب دستت میرسد ولی نرسید بعد چند روز دوباره بیست تومان برای کارت اشتراک خواستند وهمان لحظه واریز کردم تقریبا دوهفته هست که جواب نمیدن هر چقدر اس میدم جوابی نمیدن ضمنا آدرس دفترشون رشت خ معلم خانه پژوهش به مدیریت آقای ثنائی هست که مراجعه کردم ادرس را پیدا نکردم در ضمن نیاز شدید مالی دارم شماره موبایل0****   هست امیدوارم که شما ب شکایت ما رسیدگی کنید باتشکر از لطف شما   
تاریخ 12 /11/ 1400
14:11
کارگر ساده و گرانول کار در کهریزک
با سلام ما یک شرکت تولیدی صنعتی هستیم که نیاز به کارگر آقا دارد. کار ما تولید رنگ پلاستیک است رنگ سفید مشکی و رنگهای دیگر کار کار گر که استخدام میشود کار کارگری با دستگاه است رنگها را در دستگاه ری...
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:49
1400/11/13
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کاراحتیاج دارم ازلرستان شهرستان بروجرد
10:12
1400/11/16
دنبال کار درمنزل هستم 
19:04
استخدام کارگر آقا رستوران آش و حلیم با جای خواب
استخدام نیروی آقا جهت کار در رستوران آش و حلیم ساعت کاری ۱۴:۳۰ الی ۲۳ حقوق: ۲۰ الی ۲۲ تومن وظایف: بسته بندی غذا، نظافت مغازه و ... دارای جای خواب مناسب ، بیمه و وعده غذایی ۳ روز مرخصی ماهانه اتباع پ...
1400/11/18
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
05:35
1 پاسخ
سلام  دنبال کار بسته بندی  درمنزل هستم .ساکن قم 
06:00
مژگان منفرد
سلام  کاردرمنزل نیازمندم
13:48
کارگر ساده آقا
سلام به یک نفر همکار آقا جهت کارهای عمومی و بسته بندی در کارگاه قطعه سازی نیازمندیم ترجیحا زیر ۲۵ سال و غیرسیگاری و دارای روحیه کار تیمی باشد. .
عباسی
سلام من  دنبال کاربستهبندی منزلهستم  تهران
15:20
سلاام دنبال کارهستم درمنزل ساکن مشهدهستم هرنوع بسته بندی باشه عالیه 
1400/11/20
اگرم اکرامی پور
سلام.دنبال کار درمنزل. هستم بسته بندی هرچی باشه .ممنون
13:03
استخدام نیروی تولید آقا
- نیروی ساده تولید آقا دارای کارت پایان خدمت – سلامت جسمانی و روانی – توانایی برای انجام کار – عدم اعتیاد و سو پیشینه – سن از 21 الی 45 سال -تحصیلات: فرقی ندارد -نوع قرارداد: بصورت دائمی - ساعت ک...
1400/11/26
سمیر رحیمی
سلام سمیر  هستم دنبال کار 0**** 
17:49
1401/01/24
باسلام خواهش میکنم نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانواده م 40ساله م
1401/01/25
سلام دنبال  کار بسته بندی در منزل هستم
همکار آقا برای کارخانه تولید دخانیات و توتون
شرکت تولید سیگار،توتون،تنباکو قلیان درشرایط ذکر شده قصد جذب نیرو دارد: شرایط سنی : آقایان 20 الی 30 سال (مجرد) کارگر ساده اپراتور دستگاه بسته بندی و بارکد زنی انبار امور مالی و اداری کنترل کیفی گر...
1401/01/30
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم شهر خرمشهر 
09:03
علیزاده
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
سلام شما کار پیدا کردید؟
11:05
1401/03/05
کار در منزل کسب درآمد از اینترنت سایت گزرو  دات کام  ،پرداخت به ازای ثبت نام  و همکاری در فروش  
02:26
استخدام کارگر ساده
تعدادی نیروی اقا جهت سالن تولید و انبار و تعدادی خانم جهت خط تولید و بسته بندی الن قطعه کاری و فرآورده های مرغ استخدام داریم.
سلام دنبال  کار درمنزل هستم ساکن رشت
19:57
1401/03/07
سلام یه خانم 37ساله خستم اهل و ساکت یزد جویای کاربسته بندی حبوبات هستم
13:03
من دنبال کار در منزل بسته‌بندی هستم
14:57
Cinnagen
نیروی بسته بندی
انجام صحیح و دقیق رویه کاری انجام بسته بندی ثانویه کلیه محصولات نهایی تولید شده با رعایت اجرای دقیق الزامات، استانداردها و قوانین . شرح وظایف: دریافت ملزومات و دارو از انبار چاپ اطلاعات بر روی جعبه ه...
Salma bklari

سلام درود  خدمت شما بزرگوارمن احتیاج به شعل بسته بندی هستم درمنزل چون بیماری ام اس دارم واطلاع دارید هزینه های دارویی چقدر زیادوسرسام اورهست ادرس اصفهان شهراصفهان خیابان فروعی جنب بانک صادرات مسجالمعاددنبال جوی آب مسجد خانم کرمانی بن بست نصیر شماره  تماس 0**** خواهشمندم اگه بسته بندی در منزل داشتید با این شماره باهام تماس بگیریدسپاسگزارم سلامت شاد جاویدباشید🙏🙏🙏
15:36
فرخنده ظهیریان
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
15:47
1 پاسخ
1401/03/09
شیرین نظری
سلام دنبال کار در منزل  هستم  بسته بندی  هرچی باشه    از قهدریجان  اصفهان هستم
09:56
همکار خانم جهت تولید غذای حیوانات خانگی
با سلام بنده تولید غذای حیوانات خانگی دارم که با بهترین مواد اولیه تولید میشه و با بهترین و خاص ترین شکل (تو عکس مشخص هست) ارائه و بسته بندی میشه و برای تسریع در کارم نیاز به همکار خانم (ترجیحاً مجرد)...
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان 
12:01
مهنازهوشیاری
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان
12:02
1401/06/16
ابی
سلام دنبال کا بسته بندی در منزل هستم.بابل
08:32
شریک و سرمایه گذار
سلام شرکت بسته بندی سبزیجات با سابقه دو دهه در قسمت تولید احتیاج ب سرمایه گذار. سود تضمینی از روز اول تولید ۴ میلیارد تومن سرمایه اول سرمایه دست خودت سود ماهیانه حدود ۳۰۰م ب بالا
1401/06/17
اعظم حیدری
سلام دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم .
09:46
1401/06/18
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
شهرکرد
13:20
2 پاسخ
1401/07/20
جولایی
سلام،نیازمند کاری هستم که بتونم داخل خونه انجام بدم،خانم هستم سرپرست هستم،اصفهان،ممنون
18:52
استخدام
شرکت سرد صنعت واقع در جاده میبد (ابتدای شرف آباد) جهت تکمیل کادر تولید از تکنسین های مکانیک و تاسیسات و اپراتور تولید دست به آچار و کارگر بسته بندی با شرط سابقه کاری مفید و مرتبط و داشتن کارت پایان خد...
1401/07/23
الهام
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم از مینودشت
18:44
1401/07/24
زهرا عمویی
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه دارین منم هستم ما هم. در تبریز هستیم 0**** اینم شماره تلفنم هست
14:08
1401/07/28
مایدمرادپسند
سلام خسته نباشید من انوای ترشی هارو بلدم ویا حبوبات بسته بندی کنم برای کاردرخانه درتالش زندگی میکنم 
05:36
استخدام کارگر ساده
کارگر ساده آقا جهت کادر تولید و بسته بندی در مجموعه تولیدی ظروف پلاستیکی واقع در انتهای کمرد ساعت کاری از ۷صبح تا ۷ غروب حقوق به موقع ،اول هر ماه بیمه از روز اول کاری سنوات و عیدی و اضافه کاری دارد ل...
مایدمرادپسند
کاردرخانه نیازدارم درتالش هستم 
05:38
آذرخدابنده لو
سلام 
09:50
2 پاسخ
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
22:59
1 پاسخ
استخدام بازاریاب حضوری و تلفنی
شرکت رهپویان تجارت اروند: در شهرستانهای آبادان و خرمشهر از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. نماینده: محصولات شادنوش (پنیر پیتزا ،ناگت ،شنیسل ،پنیر سطلی ،سیب زمینی ،فلافل) پروتینی ۱۲۲ ومو...
پریسا بنیادی
سلام دنبال کارم خیلی نیاز دارم سرایداری نظافت باشه جاهم بدن ممنون میشم . غریب جایی ندارم مجبورم کارکنم بچه شهرستانم 
23:02
1401/07/29
فرحنازگل پروران
سلام  دنبال کاربسته بندی هستم سرپل ذهاب
16:53
1401/09/16
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
10:58
1 پاسخ
استخدام منشی
با سلام لطفا متن رو کامل بخونید بعد تشریف بیاورید استخدام منشی در رستوران برای فروشندگی و کار بسته بندی بصورت یک روز در میان ساعت کاری ۸ تا ۵ بعدظهر بیمه دارد سرویس دارد برای حقوق و دیگر سوالات حتم...
1401/09/17
مهناز سلطان پور
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
 سلام کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:36
زینب پورقلی
سلام   وقت  بخیر دنبال  کار در منزل هستم میشه راهنمایی کنید ساکن  رضوانشهر 
15:47
1401/09/19
سلام سلام 
14:27
نیرو بسته بندی در داروسازی معتبر فوری نیازمندیم
****************ما کاریابی نیستیم نیرو وری جهت بسته‌بندی در کارخانه داروسازی معتبر فوری نیازمندیم* 1-ساعت کار ۷ صبح تا ۱۶ اضافه کار تا ۱۹ 2- با صبحانه ناهار 3- سرویس ایاب وذهاب ازروز اول 4-بیمه تامی...
1401/09/21
سلام دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
شیراز 
09:59
عشرت شعبانی
دنبال کاربسته بندی درساری هستم
10:54
اکرم زمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل ساری هستم
12:21
نیروی خانم بسته بندی خرما
به تعدادی خانم جوان برای (بسته بندی خرما) از پذیرش خانم های بالای ۴۵ سال معذوریم فقط از شهر سهند.. باسرویس از فاز ۱۲۳.. با حقوق روزانه ( ۵۵۰ هزار تومان) آدرس: آخولا شهرک صنعتی آخولا..( شهرک صنعتی آل ه...
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
18:39
1 پاسخ
1401/09/22
مهناز سلطان پور
سلام به تعداد ی افراد برای جواب گوی مشتری ها به صورت پیامک نیاز مندیم، حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
10:04
1401/09/23
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:38
استخدام بازاریاب حرفه ای در زمینه چاپ سیلک
استخدام بازاریاب حرفه ای در زمینه تولید بگ های پارچه ای ،نایلونی و دیگر ملزومات تبلیغات برای فروشگاه ها از جمله:پوشاک ، کیف و کفش و بسته بندی محصولات. ✔️بازاریابی و فروش بگ پارچه ای و نایلونی ✔️بازاری...
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:39
1401/10/17
فاطمه لیاولی
خانم نیازمند کاردرمنزل،انواع بسته بندی -محمدیه قزوین 
19:06
1401/10/18
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل،انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
07:51
بسپار گستر آریا
کارشناس کنترل کیفیت
نمونه گیری از مواد اولیه و محصولات تولیدی مطابق دستورالعمل های جاری انجام آزمون های تعریف شده برای مواد اولیه و محصولات تهیه گزارشات آزمون و روزانه و ارایه آن به رده بالاتر نصب لیبل های تعریف شده در ر...
1401/11/17
حسین علی یاری
من تولیدکننده نبات طمع دارهستم فقط میتونم کسی که کاردرمنزل میخواست باکمترین هزینه کارکنه درخانه راهنمایی ازمن کاردرامدازشما0**** 
13:12
ناهید هرمزی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم از شهرستان بوکان
23:29
1402/04/09
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:29
استخدام کارگر آقا بسته بندی
استخدام کارگر آقا سن زیر ۳۵سال حقوق ۲۲ت تعطیلات جمعه ها تسویه ماهانه ۴۵دقیقه استراحت ساعت کاری ۷الی ۱۷ به دلیل مسائل بهداشتی فرد سیگاری کلا قبول نمی کنیم کوه سفید ۱۵ فرعی ۶ پیامک پاسخگو نی...
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:30
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس 
17:32
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام 0**** تماس 
17:33
صندوقدار - خانم
کنترل پرداختی مشتریان استفاده از اسکنرهای محصولات و دستگاه های پرداخت برای تسهیل خرید مشتریان دریافت و پرداختی های مشتریان یادگیری چیدمان فروشگاه و پاسخ صحیح به مشتریان درباره محل قرارگیری هر محصول کم...
محمد صمدی
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
سلام 0**** تماس بگیرید  نیازمندم 
17:35
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل هستم شهرکرد
20:07
2 پاسخ
1402/04/10
محمد صمدی
فرزانه نادری
تماس میگیرم
سلام 0**** تماس 
15:34
خانوم جهت نظافت منزل نیازمندیم
یک خانوم جوان باداب وخوش اخلاق وکاربلددرنظافت بسته بندی وسایل منزل شخصی نیازمندیم
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
1402/04/11
محمد صمدی
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:48
کارگرساده بسته بندی/قهوه/ جای خواب غذا بیمه
استخدام در کارخانه قهوه– همراه با اسکان و غذا کارگر ساده آقا جهت تولید و بسته بندی با دستگاه بدون نیاز به سابقه کاریشروع به کار از روز اولشرایط سنی ۱۷ سال تا ۴۰ سال سن فقط اقا ساعت کاری ۸ صبح تا ۱۶.پ...
1402/04/12
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:02
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل
بسته بندی (مختلف هرچیزی)
بدون سابقه 
مشهد سیدی 
اگر سراغ دارین تماس بگیری 
17:57
1 پاسخ
زهرا صوفی
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی (مختلف هرچیزی) بدون سابقه مشهد سیدی اگر سراغ دارین تماس بگیری
0**** 
17:57
1 پاسخ
۲نفر همکار خانم جهت بسته بندی بلور
بسته بندی بلور ساعت کار ۸صبح تا ۵ ۵ شنبه تا ۲ ۱ساعت نهاری
1402/04/13
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام خوبی تماس بگیرید 
14:04
1 تایید
محمد صمدی
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:13
محمد صمدی
زهرا صوفی
09035255687
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:16
....
جویا و متقاضی کار در منزل هستم
جویای کار در منزل هستم بسته بندی
1402/04/20
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/04/21
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در یاسوج
10:57
نجیبه استادپور
سلام وقت بخیر تبریز هستم دنبال کار در منزل ترجیحا بسته بندی 
12:42
پذیرش نیروی اقا با حقوق خوب
استخدامی رسمی درتولیدی ماکارانی نیازمند چند نیروی اقا مجرد رده سنی از ۱۸الی ۳۲سال دربخش های: بسته بندی وانبار اماده سازی مواد اولیه .کار بلد میخواد خشک کردن رشته ها . نیاز به سابقه داره تولید و فرم...
محمد صمدی
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:39
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
محمد صمدی
فرزانه نادری
شهرستان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:42
بسته بندی لباس زیر در منزل (خانم)
کار دائمی تسویه هفتگی .نیاز به سابقه شهرستان ارسال نداریم.پاسخگویی روبیکا
1402/04/22
محمد صمدی
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
سلام 0**** تماس 
11:20
محمد صمدی
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:22
محمد صمدی
فریده نوزادی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:44
دهلر ایران | Doehler Iran
کارشناس فنی فروش | Technical Sales Expert
شرح شغل: متخصص فروش مسئول بهبود عملیات مشتری، تضمین فروش سودآور، درک نیازها و نیازهای مشتری، و افزایش رضایت مشتری است. • شروع فعالیت خروجی و دریافت تلفن ورودی، ایمیل و غیره، برای طراحی راه‌حل‌هایی که ...
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:04
1 پاسخ
1402/05/14
میتراترک
سلام به کار بسته‌بندی در منزل نیاز دارم شهر بروجرد 
19:17
1402/05/22
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:18
استخدام
شرکت پارسیان زاگرس کوهدشت 1: استخدام ۴ نیروی خانم مجرد برای انبار محصولات(بسته بندی کنسرو) 2: استخدام 2 نیروی مرد برای تاسیسات 3: استخدام 2 نیروی مرد برای اتوکلاو حقوق طبق قانون کار و دارای بیمه و س...
زهرا گل‌کار
سلام، وقت  بخیر ،نیازمند کار در منزل مثل بسته بندی هستم ، ساکن کاشان
16:08
1402/08/28
شراره کرمی
سلام دنبال کاردرمنزل مثل خیاطی راسته دوز یا بسته‌بندی هستم در فردیس بلوار ارم گلستان یکم 
08:43
فاطمه زهرا پورعلی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.بابل
14:00
سلامت و درمان
دعوت به همکاری  ویژه بانوان  به ۲۰ نفر خانم پرانرژی با انگیزه با هدف جهت همکاری نیازمندیم شمایی که با گوشیتون وقت تلف می کنید ودر کانالهای و پیجهای  مختلف بدون هدف دور میزنید آیا دوست دارید کسب د...
عرفانه محمدپور
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لاهیجانم
18:16
کرمانی
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم درسمنان
19:40
1402/08/29
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم  با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
08:03
1 پاسخ
جذب پرسنل طلا و نقره فروشی
یک مجموعه معتبر در حوزه شمش و آبشده نقره واقع در برج طلا و جواهر مرمر نیروی اقاجذب میکند، برای انجام کارهای روزانه مغازه ، انجام بسته بندی ،فروش و... فقط و فقط کسانی که تا الان سابقه کار در صنف طلا ...
مریم کثیری
فرخنده ظهیریان
سلام  درکدوم شهر  هستین 
08:57
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
13:59
میثم سیدی
سلام میثم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل آمادگی همکاری دارم تمام وقت پاره وقت برام فرقی نمیکنه
21:54
استخدام کار در منزل
کار در منزل با درآمد عالی ویژه بانوان پر تلاش با روابط عمومی بالا ✅دعوت به همکاری از بانوان بالای ۲۲ سال ✅بدون نیاز به سرمایه بالا ✅پشتیبانی عالی ✅آموزش حرفه ای آنلاین با مربیان با تجربه ✅تایم کار...
1402/09/06
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
12:25
1 پاسخ
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
12:27
1 پاسخ
1402/09/07
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
20:48
جویای کار بسته بندی در منزل هستم
جویای کار در منطقه زرین شهر یا باغ بهادران هستم، کار بسته بندی در منزل انجام می دم، فقط چت پاسخگو هستم، کاربر واقعی پیام دهد.
1402/09/08
زهره مومنی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم، اصفهان نجف آباد
04:36
ساجده عبیات
هستم 
ساجده عبیات
سلامن هم دنبال کار در منز 
کادرمنزل ویژه بانوان(بسته بندی نیست)
دعوت به همکاری برای بانوان توی خونه کار کن، روزانه پول دربیار ✅ کار در منزل ویژه بانوان(کاربسته بندی نیست) ✅ دارای دوحقوق ، ✅حقوق آنی و حقوق ماهانه  ●مناسب برای خانمها با هر شغل و هر میزان تحصی...
سلام دنبال کار هستم بسته بندی  باشه خیلی بهتره 
12:34
1402/09/14
جواد اکبری
کار در منزل از مرند 
16:11
1402/09/17
صدیقه شریعتی
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:00
کارگر ساده خانم آقا/حراست/راننده/جا خواب/وعده غذا
فراخوان بزرگ جذب نیرو در شرکت تولید دارو❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه دارو سازی و تجهیزات پزشکی خط تولید و بسته بندی کارگرساده،راننده پایه ۱و۲،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی ...
1402/09/24
احسان نعیمی
سلام خانم  کسی هست بیادپرستاری 
17:55
1403/09/30
سونیا مهدوی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر گرگان 25سالمه
01:08
آرزو شاهی
سلام دنبال بسته بندی کار درمنزل هستم. آدرس آذربایجان غربی ، شهرستان میاندوآب هستیم 
13:29
زنان سرپرست خانوار نگران اقتصاد خانواده نباشند
محصول از ما بسته بندی وفروش از آنها خانم های که پیج دارن یا یه کانال ساده تلگرامی یا ایتا دارن یا ساکن مجتمع ها هستن روابط عمومی خوبی دارن تامین محصول از ما فروش از آنها بصورت پورسانتی لطفاتا فردا...
1404/11/02
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر مراغه ام
07:01
اعظک باقری
سلام  من دنبال کار بسته بندی در منزل میخوام خیلی نیاز دارم هربسته بندی باش ساکن تهران
08:22
پنج‌شنبه 10 بهمن 1404، ساعت 12:24