دنبال کن

کاردرمنزل

بسته بندی

1400/08/29
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
19:54
10 پاسخ
19 تایید
بسته بندی گوشت
اپراتور کامپیوتر
این شرکت در نظر دارد یک خانم اشنا به برنامه exelو امور حسابداری استخدام نماید
دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
21:05
3 پاسخ
15 تایید
1400/08/30
کمال زارع
سلام دنبال کار  در منزل هستم ساکن تهران
06:12
زهرا علوی
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم.شهریاسوج
08:20
شرکت چاپ و بسته بندی سرو آزاد سایان
کارگر دست چسبان ساک دستی یا خرید کاغذی
سلام شرکت چاپ و بسته بندی سایان به نیرویی جهت چسباندن ساک خرید کاغذی نیاز دارد تواناییها: سرعت و دقت بالا تعهد کاری منظم بودن
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
20:47
1 پاسخ
5 تایید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم در محمدیه قزوین
21:22
1 تایید
1400/09/01
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر سنندج 
ممنونم اگر اطلاع  بدید  بهرامی
07:34
1 تایید
نیروی تفکیک و بسته بندی
📦 استخدام نیروی تفکیک و بسته‌بندی – اِتِ شاپ سلام وقتت بخیر باشه ما توی اِتِ شاپ به دنبال نیرویی هستیم که بهمون توی کارهای تفکیک، بسته‌بندی و ارسال سفارش‌ها کمک کنه اگر آدم دقیق، منظم و مسئولیت‌پذیر...
سلام دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم در اصفهان
18:07
4 تایید
1400/09/02
سلام دنبال کار بسته بندی هستم در منزل ملارد کرج هستم
04:52
سوری
سلام دنبال کار در منزل هستم تهران شهر ری 
10:19
بسته بندی
نیرو جهت کار در رستوران جهت دورچین و بسته بندی
زهراجعفری
سلام بسته بندی  کاردرمنزل قزوین  اقبالیه  میخوام بیارم بسته بندردرمنزل انحام بدم

12:12
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
12:16
1 پاسخ
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
12:45
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به دو نفر خانم ساکن فرون اباد جهت بسته بندی نیازمندیم به صورت پاره وقت یا دائم
بهاره جلولی
سلام خانم27سال هستم نیازمندکاردرمنزل تهران بومهن
13:45
نیشتمان پورحسین خان
سلام دنبال کار بسته بندی ماسک در منزل هستم. شهر بوکان استان آذربایجان غربی 
15:07
سلام دنبال کار در منزل در اصفهان هستم ممنون میشم کمکم کنید

18:50
طراحی جعبه با طرح سنتی و ایرانی مدرن
در این پروژه با الهام از طرح سنتی ایرانی وماشین کاری طراحی کردم سبک کار ترکیبی از نقوش سنتی رنگ های چشم نواز وچین مدرن هست مناسب برای بسته بندی هدایا صنایع دستی لوازم ارایشی شکلات وعطر ومحصولات هنری
1400/09/03
سلام وقت بخیر ،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اردبیل 
05:47
1 تایید
1400/09/04
پیمان آلاشتی
سلام یه خانم 36ساله هستم دنبال کار در منزل چون بچه کوچیک دارم و نمیتونم بیرون کار کنم.از شهر زیبای بابلسر.
13:00
سلام کاردرمنزل هستم از بومهن
17:11
بسته بندی
با سلام به یک فروشنده خانم جهت بسته بندی نیازمندیم ساعت کاری از ۹صبح تا ۵ عصر صبحانه به عهده کارفرما میباشد ناهار به عهده شماست پنجشنبه ها تا ظهر هستیم جمعه ها تعطیل هستیم حقوق ۷میلیون
رقیه علی حسینی
سلام دنبال کار در بسته بندی در خانه هستم هر کاری باشه تبریز
21:35
1400/09/05
لیلا
من هم دنبال کار  درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه  باشه
07:49
1 پاسخ
لیلا
لیلا
من هم دنبال کار درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه باشه
از تبریز
07:50
بسته بندی
به چند نفر خانم جهت بسته بندی شیرینی باسلوق نیازمندیم ساعات کار 8صبح الی 2ظهر حوالی یکه دکان
معصومه معزز
سلام دنبال کار بسته بندی میگردم معصومه معزز اردبیل
09:17
خانم هستم جویای کار در منزل خودم یا منزل کارفرما ،اشپزی ،ترشی ، مربا ، سرخ کردن سبز یجات ،، یا بسته بندی جوراب ، ، بسته بندی حبوبات انجام میدم ،، از فردیس کرج ،
12:53
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
20:15
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی درمنزل شما شغلی ساده با درآمدی بالا بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1400/09/06
سکینه دریادل
مندنبال کار منزل. هستم در تبریز
13:57
سکینه دریادل
دنبال کار در منزل هستم تبریز0**** 
13:57
1400/09/07
سلام کاردرخانه خودم انجام میدم نیازبه کاردارم ممنون دررشت
11:55
فروشگاه کتاب و لوازم التحریر اتودا | Etuda
استخدام کارگر بسته بندی (خانم)
فروشگاه آنلاین کتاب و لوازم التحریر اتودا محیطی کاملا دوستانه و آرام، نیازمند همکار جهت بسته بندی هستیم. فردی پر انرژی، با انگیزه، منظم ؛ مسئولیت پذیر و با توانایی انجام کارهای گروهی نیاز داریم. ...
سلام دنبال کار در منزل هستم 
13:02
شهناز سرپرست
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از شهر اردبیل
14:44
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
سلام بنده هم دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
16:43
بسته بندی
سلام خدمت خانم های عزیز به تعدای نیرو فعال نیاز دارم برای بسته بندی کاهو کلم بروکلی خربزه و کرفس فلفل .. هفت روز تسویه نیرو. ثابت میخوام تایم. ۸ تا ۴. بعضی وقتا اضاف کاری دارم پولش جدا و بعضی وق...
کار در منزل نیازمندم دماوند گیلاوند شماره 0**** 
18:09
1 تایید
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کرج
22:00
1400/09/08
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم نیازبه کاردارممنون میشم ساکت رشت
04:47
موکاپ 8 جعبه محصول
8 عدد محصول داریم که اینا جعبشون گستردس و موکاپشون میخوایم
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی  ممنون میشم ساکن رشت هستم
04:58
1 پاسخ
سلام من یه زن خانه دار هستم که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب یا حبوبات از رزن
05:04
سلام دنبال کار بسته بندی هستم ساکن اصفهان 43 سالمه
07:14
بسته بندی
به چند نفر همکار در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید
رباب گفتاری
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هر کاری باشه لطفاکمک کنید... تبریز
10:37
دنبال کار بسته بندی درمنزل هست  هربسته بندی باشه ساکن رشت
17:21
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان
23:02
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرآمد برای تمامی سنین بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سرمایه اولیه کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1400/09/10
فاطمه امدادی
سلام من خانم هستم بسته بندی حبوبات میخواستم از شهر ارومیه
16:01
سلام نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز هستم
20:59
1 تایید
مریم صدری
سلام  دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ساکن بهارستان  اصفهان وسرپرست خانواده ویک فرزنددارم.ممنون  میشم کمک کنید.
21:24
همکار خانم در فروشگاه سبزیجات آماده
بااحترام همکار خانم برای کار در فروشگاه سبزیجات آماده امانت دار و باسلیقه شغلی جذاب و ارزشمند محیطی آرام و حرفه ای ترجیحا زیر ۴۰ سال شرح کار مختصرا ⬇️ کار با دستگاه سبزی خردکنی و بسته بندی
مائده جوان پرست
سلام دنبال کار درمنزل هستم ازقبیل انواع بسته بندی و.... یه کوچولو هم خیاطی  بلدم چرخ صنعتی دارم
استان گیلان رشت
22:23
1400/09/11
سلام دنبال  کار در منزل هستم خیلی نیاز به این کار دارم 
08:46
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
08:47
بسته بندی تل مو در منزل
اماده سازی تل مو در منزل دستمزد هر عدد ۳۵ هزار تومان بدون هزیته ایاب ذهاب پرداخت حقوق بلافاصله و آنی درامد ماهیانه ۳۰ میلیون تومان جهت کسب اطلاعات بیشتر شماره تماس بگذارید
سلام من جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات یالباس فرقی نمیکنه. رشت
14:16
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی ممنون میشم ساکن رشت هستم
کارتلفنی انجام میدهد
14:45
راضیه صادقی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان کوار
16:23
کارگر برای میوه چیدن از باغ
نیازمندچهارنفرکارگرآقا جهت میوه چیدن و بسته بندی میوه ازساعت۶صبح تا۵بعدازظهر شمس آبادباحقوق روزانه۶۰۰هزارتومان
بهارسیاوش3133
من ههم دنبال کاکار بسته بندی در منزل هستم از سهند0**** 
17:46
1400/09/12
مهری موسوی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم ،هر بسته بندی باشه ، به این کار نیاز دارم ، تهران نسیم شهر اکبر آباد
16:29
مهری موسوی
دنبال کار بسته بندی در منزل خودم  می گردم به پولش نیاز دارم 
16:32
به تعدادی بسته بندی کار خانم و یک کمک برشکار
به تعدادی بسته بندی کار خانم جهت کار درتولیدی کیف محیط زنانه و کاملا جدا و یک کمک برشکار اقا کیف نیازمندیم 0937 082 0814
سلام کاردرمنزل هستم ازکازرون
22:01
1400/09/13
شهربانو عبدی
من دنبال  کاردرخانه هستم
06:49
اعظم ارفعی
با سلام و احترام.دنبال کار در منزل هستم در الهیه مشهد.ممنونم.
08:50
استخدام نیرو ماهر جهت کار در قنادی
به چند همکار خانم جهت کار در کارگاه قنادی نیازمندیم به یک همکار آقا جهت امور آسیاب و خمیر گیری نیازمندم بصورت تمام وقت جهت امور قالب زنی ، خمیر پهن کن، بسته بندی، فر ساعت کاری از ۸:۳۰ صبح تا ۱۷:۳۰ ی...
سلام دنبال کار در منزل از اصفهان هستم ممنونم🙏🙏
09:18
فا
سلام  نیازمند کاردرمنزل هستم از هشتگرد
18:18
1400/09/14
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از تهران
09:54
کار در منزل
آگهی استخدام کار در منزل به تعدادی خانم پر انرژی و متعهد که دوست دارند در منزل در کنار عزیزان خودشون کار کنند و به درآمد عالی برسند نیازمندیم . خانمهای عزیز اگر دوست داری شغلی رو که خودم دارم انجا...
1400/09/15
سولماز صبوحی
سلام دنباله کاره بسته بندی درمنزل هستم 
05:30
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید.من نیاز فوری به کار درمنزل دارم دارم.بسته بندی یا هرچیزی خودم میام تحویل میگیرم تحویلم میدم .ممنون میشم اگه سراغ دارین منم معرفی کنین.مرسی
08:44
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید .من از اردبیل هستم نیاز فوری به کار درمنزل دارم.ممنونم
08:46
ویزیتور پخش مواد غذایی
شرکت زعفران دراج افشان شرکت پخش زعفران و ادویه جات و حبوبات و غلات به صورت بسته بندی و فله نیاز به : استخدام ویزیتور مواد غذایی ترجیحا خانم (به صورت حضوری) برای تالارها و رستورانها و تهیه غذاها به صو...
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی
09:57
دنبال کار در منزل هستیم فقط بسته بندی باشه
11:30
سلام ماچندتاخانوم هستیم دنبال کاردرمنزل هستیم بسته بندی مشهد
15:13
کار در منزل(بسته بندی)
توضیحات کاردر منزل خودتان ثبت نام کاملا رایگان بسته بندی نخود هربسته شامل 12عدد بسته بندی 1800بسته ای18میلیون بسته بندی 2800بسته 28میلیون هیچ مبلsarashabani2 ایتا ❌❌لطفا در پاسخگوی صبور باشید ✅پا...
ما چندتا خانوم کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم مشهد
15:14
1400/09/16
زهرامحمدرضایی
سلام من نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم دراهواز ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمیشه به همه کاراعتمادکرد اکثرتبلیغا برا بسته بندی دروغ هستن
09:54
مریم مرادی
فرخنده ظهیریان
سلام خسته نباشید  من همراه خواهر و مادرم جویای کار بسته بندی در منزل هستیم.ساکن قرچک
13:17
استخدام موزع(راننده و توزیع بار)
شرکت پخش آرایشی و بهداشتی تندیس جهت تکمیل کادر توزیع خود در شهر شیراز نیاز به راننده و توزیع‌کننده کالا دارد. شرایط و ویژگی‌ها: ✅ آشنا به مسیرهای شهر شیراز ✅ مسئولیت‌پذیر، منظم و خوش‌برخورد ✅ دارای گ...
زهرا اسماعیلی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه از سربندان هستم
18:21
امامی
سلام دنبال کارخیاطی توخونه هستم چرخ صنعتی راسته دوز وسردوز دارم کارهای مزون وشخصی دوزی کار میکنم 0**** 
18:49
1400/09/17
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مشهد
11:56
زیگزال دوز وسط کار و بسته بند پوشاک ورزشی
ساعت تماس ۱۰ صبح تا ۹ شب به چند نفر همکار جهت زیگزال دوزی ، وسط کاری و بسته بندی پوشاک ورزشی در محدوده چهارراه لشگر نیازمندیم جای خواب ندارد تمام وقت خانم یا آقا حقوق توافقی
1400/09/18
مریم جعفری
سلام  نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم از قزوین 
06:17
فرخنده ظهیریان
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
07:36
1 پاسخ
1400/09/19
سلام سه نفر هستیم و دنبال کار بسته بندی هستیم از قم
13:28
بسته بندی جوراب و پشت و رو کردن
بسته بندی جوراب و پشت و رو کردن جوراب، امور نظافت کارگاه
1400/09/20
قانعی نسب
سلام  نیازمند کار هستم در منزل مثل بسته بندی کردن   سبزوار
16:51
1400/09/22
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم هربسته بندی باشه
03:51
فاطمه یزدانی
فرخنده ظهیریان
سلام میشه به من هم معرفی کنین؟ 
10:53
1 تایید
نیروی ساده،خوابگاه،غذا،شرکت دلستر
✨استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)شرکت دلستر ✨ ✨کارخانه معتبرو نیمه دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✨ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✨دارای۳روزمرخصی باحقوق ✨دارای...
ا
سلام خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنمایی کنید در پردیس زندگی میکنم
12:08
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ازمراغه
تارا برزگران
دنبال کاردرمنزل هستم.بسته بندی هرچیزی
15:34
حسابدار/کارگر ساده/فروشنده/خیاط در صنایع چوبی بافل
✨به چند نفر نیروی توانا منظم و دقیق اقا و خانوم جهت انجام 1️⃣کار فروشندگی در نمایشگاه 2️⃣حسابدار جهت انجام کار با برنامه چرتکه 3️⃣کارگر ساده جهت جابه جایی اجناس فروشگاه 4️⃣خیاط راسته دوز ساده ج...
ظفری
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
23:26
ظفری
سلام  خسته نباشید من جویای کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان نهاوند
23:29
1400/09/23
سمیرا کمالی کمالی
سلام  من  ساکن ا سلامشهر هستم  دنبال  کار بسته بندی هستم 
07:49
کار آنلاین
❌️❌️❌️ویژه بانوان❌️❌️❌️ با سلام خدمت شما کاربه صورت انلاین به صورت دور کار هست بدون نیاز به مدرک تحصیلی عالی بدون سابقه بدون محدودیت سنی کار درشرکت معتبر هست و بعد از ثبت نهای به شما کد اصناف ...
زهرافرخی
سلام.دنبال کار در منزل  هستم.ساکن کرمانشاه.هستم.کارمثل بسته بندی حبوبات  .ممنون میشم. اگه قبول کنید
12:24
1400/09/24
سلام دنبال  کار در منزل مثل بسته بندی میگردم استان آذربایجان شرقی شهرستان مراغه لطفاً اطلاع بدین 
10:39
فاطمه بهمنی
سلام من در شهر مشهد زندگی میکنم وکار ساده ای درمنزل  میخواهم که جای کمی بگیرد 
12:04
ظرف شور و خدمات اشپزخانه
باسلام خدمت دوستان عزیز به یک همکار خانم جوان زرنگ مرتب منظم باسابقه کاری حداکثرسن از ۲۰ تا ۴۰سال جهت ظرف شوری نظافت بسته بندی غذا در موقع نیاز سرویس دهی به سالن وکمک در کارهای آشپزخانه غذای تلفنی نی...
سلاام منمم کار بسته بندی میخواستم ساکن اهوازم آیدی تلکراممasalraoofnia
19:35
1400/09/28
امیرصادقی
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی لباس جوراب ویالیمو عمانی....فقط در اهواز
لطفا فقط به  این شماره درواتساپ پیام دهید0**** 
10:52
1400/10/01
کوکب پاکباز نسب
سلام  من دنبال کار بسته   بندی   هستم  در منزل بوشهرم  لطفا راهنمایی  کنید
21:04
نیازمند همکار خانم جهت بسته بندی
باسلام نیازمند همکار خانم جهت بسته بندی تلوزیون در دفتر نمایندگی .جهت ارسال رزومه فقط از واتس‌اپ روبیکا اقدام فرمائید
1400/10/02
دنبال کار در منزل تهران هست
13:04
معصومه نوروزی
سلام دنبال کاردر منزل بسته بندی هستم ساکن چناران
17:24
1400/10/03
وحیده مجیدزاده
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اردبیلم  لطفا راهنمایی کنید ممنون
07:44
استخدام کارمند
استخدام نیرو جهت بسته بندی ، وسط کاری ، نقاشی و خدمات در کارگاه بلور و سرامیک باصبحانه ساعت کاری از ۸صبح الی۶بعدازظهر(پنج شنبه ها تا ساعت ۲بعازظهر) درصورت تایید و ماندگار بودن بیمه هم خواهد شد جمعه ه...
1400/10/04
مینا قیاسی
دنبال کاردرمنزل هستم 
10:20
سلام
نیازمند کار در منزل هستم،. اصفهان. 
11:09
1400/10/05
مقدم
سلام به نظرتون این سایتها کلاه برداریه؟؟؟؟
22:20
نیروی کارخانم هاآقایان درزمینه کسب درامدکاردرمنزل
با عرض سلام  خدمت شما عزیزان.... درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون خروج از خانه کارگر خانم وآقا جهت کار درمنزل خودتان نیازمندیم دارای مجوزات رسمی از نهادهای قضایی بدون محدودیت سنی مناسب ت...
1400/10/06
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
03:27
1 پاسخ
سلام من کار در منزل میخواستم
09:10
سلام ساکن ملارد _صفادشت هستم جویای کار در منزل
11:30
بسته بندی خانگی پاییزه
مجموعه آوینوس  جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی زیورآلات در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین اینستاگرام  ...
سمیه بهلولوند
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم. تهران منطقه 18.خانوم هستم. 
12:42
1400/10/07
نرگس ارزم
سا‌کن یزدهستم باشمار0**** 
07:15
اکرم طاهری
سلام جویای کار بسته بندی در منزل میباشم اگر حبوبات و یااسکاچ باشه بهتره نسبت به کار خیلی حساس و مسئولیت پذیر هستم از کرج گرمدره🙏
13:01
تولید و بسته بندی
تعدادی خانم جهت خط مونتاژ و تعدادی آقا جهت خط تولید و تزریق پلاستیک بصورت بیمه با حقوق و مزایای قانون کار نیازمندیم ، ساعت کاری خط مونتاژ ۷،۳۰ تا ۱۶،۳۰ ۵شنبه تا ۱۳ خط تولید با اضافه کاری ثابت ۷،۳۰ ...
سلام به شدت دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ساکن کرمانشاهم

15:36
1400/10/10
صفی الله جباری
دنبال   کار بسته بندی درمنزل هستم
21:28
1400/10/14
فاطمه خواجوی
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوباتت یاهم
17:06
همکار خانم انباردار پوشاک زنانه خ آبنوس
با سلام پوشاک زنانه واقع در انتهای خیابان آبنوس به یک همکار جهت انبارداری در پوشاک زنانه نیازمندیم. وظایف شامل 1- چیدمان ،تگ و لیبل اجناس جدید ۲-استعلام موجودی به فروشگاه ۳-بسته بندی سفارشات اینترنتی...
فاطمه خواجوی
سلام دنبال کاردرمنزلم بسته بندی شکلات یاهم حبوبات
17:09
1400/10/16
من خانم یوسفی هستم آز مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
22:13
1400/10/17
فرزانه نادری
دنبال کار بسته بندی هستم از 
10:09
بسته بندی شکلات(سرویس،بیمه،غذا)
✨استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)شرکت شکلات ✨ کارخانه معتبرو نیمه دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق دارای۳روزمرخصی باحقوق دارای جاخ...
فرزانه نادری
شهرستان
1 پاسخ
فرزانه نادری
 تماس میگیرم
1 پاسخ
طاهره رضایی
سلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم . شهر تهران جمالزاده
15:31
استخدام مدل و تولید محتوا محصولات حوزه کیف (خانم)
شرایط همکاری بافروشگاه کیف شیوا: • خانم ،زیر ۲۴ سال/مجرد و حضورکامل درفروشگاه الزامیه • ظاهر آراسته ومرتب • توانایی معرفی محصولات جلوی دوربین،بیان رسا • داشتن گوشی باکیفیت،ترجیحا ایفون که انتقال و...
1400/10/24
فرخنده ظهیریان
سلام خانم ظهیریان منم دنبال بسته بندی درمنزل میگردم میشه راهنمایی کنین باتشکر🙏
22:24
1400/10/25
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
09:20
1 پاسخ
1400/10/26
هادی کهنهٔ
سلام دنبال کاردرمنزل هستم 
07:13
کارگر ساده بسته بند اقا
بسته بندی لوازم قنادی بدون جای خواب برای اقایان
1400/10/28
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه یا درست کردن ترشی فرقی نداره 0****  شهربهبهان
00:18
سلام خسته نباشید. دنبال کار در منزل هستم  در تبریز 
12:08
ابراهیمی
سلام  دنبال  کاردرمنزل هستم خیلی نیازدارم
اگه میشه زودترخبربدین بسته بندی باشه 0**** 🙏🙏🙏🙏
13:08
کارگر ساده اقا و خانم جهت بسته بندی
توضیحات کامل هست لطفا خوانده شود به تعدادی خانم برای کار در کارگاه تولیدی نیازمندیم. کار در منزل نداریم. . برای بومهن و فاز ۸ پردیس سرویس داریم. کارگاه قبل بومهن واقع در روستای کرشت می باشد. . حقوق ۱۲...
1400/11/02
مریم محمدی
فرخنده ظهیریان
سلام به دنبال کار در منزل بسته بندی هرچیزی هستم استان گلستان آزادشهر
04:37
1400/11/09
سکینه قربانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم
18:22
1400/11/10
Zohreh
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
15:24
استخدام کارگر ساده کارگاه تولید کیک
به ۵ نفر کارگر اقا یا یا خانم جهت کار در کارگاه تولیدی کیک جهت همکاری نیازمندیم حقوق بالاتر از قانون کار همراه مزایا و بیمه تامین اجتماعی ساعت کاری از ۸صبح الی ۴بعد ظهر هست در صورت ماندن از ساعت بعد...
فاطمه علی دادی
سلام دنبال کار بسته 
16:48
1400/11/12
فریده نوزادی
سلام 
10:44
1 پاسخ
زهرا اسماعیل زاده
اینجانب زهرا اسماعیل زاده  کار در منزل را انتخاب کردم و  دو بار پول واریز کردم دفعه اول  که واریز کردم خانم نگار بختیاری سریع پاسخ دادن  وگفتن 5بهمن ساعت 4 بسته حبوبات برای بسته بندی ب دستت میرسد ولی نرسید بعد چند روز دوباره بیست تومان برای کارت اشتراک خواستند وهمان لحظه واریز کردم تقریبا دوهفته هست که جواب نمیدن هر چقدر اس میدم جوابی نمیدن ضمنا آدرس دفترشون رشت خ معلم خانه پژوهش به مدیریت آقای ثنائی هست که مراجعه کردم ادرس را پیدا نکردم در ضمن نیاز شدید مالی دارم شماره موبایل0****   هست امیدوارم که شما ب شکایت ما رسیدگی کنید باتشکر از لطف شما   
تاریخ 12 /11/ 1400
14:11
کار در منزل(بسته بندی)
توضیحات کاردر منزل خودتان ثبت نام کاملا رایگان بسته بندی زعفران هربسته شامل 12عدد بسته بندی 1800بسته ای8میلیون بسته بندی 2800بسته 28میلیون هیچ مبلغی هم واریز نمیکنین  پاسخگوی فقط تلگرام  و آیدی ایت...
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:49
1400/11/13
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کاراحتیاج دارم ازلرستان شهرستان بروجرد
10:12
1400/11/16
دنبال کار درمنزل هستم 
19:04
تولید بسته بندی باسلوق و شکلات
به چند نیروی خانوم برای تولید بسته بندی باسلوق نیاز داریم تایم کاری ۸تا۵ روزی ۶۰۰تومان کار راحتیه جوان باشه ترجیحا محل کار ابتدای لالجین بدون سرویس
1400/11/18
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
05:35
1 پاسخ
سلام  دنبال کار بسته بندی  درمنزل هستم .ساکن قم 
06:00
مژگان منفرد
سلام  کاردرمنزل نیازمندم
13:48
استخدام خانم، بدون نیاز به سابقه، جهت خدمات آنلاین
به یک همکار خلنم ، بدون نیاز به داشتن سابقه کاری یا تخصصی خاص جهت کمک به نظارت بر سایت های فروش آنلاین * لوازم خانگی برقی * و *د لوازم کمپینگ و سفر * و همچنین بسته بندی اجناس فروخته شده و پاسخ...
عباسی
سلام من  دنبال کاربستهبندی منزلهستم  تهران
15:20
سلاام دنبال کارهستم درمنزل ساکن مشهدهستم هرنوع بسته بندی باشه عالیه 
1400/11/20
اگرم اکرامی پور
سلام.دنبال کار درمنزل. هستم بسته بندی هرچی باشه .ممنون
13:03
نیروی بسته بندی
نیازمند نیروی بسته بندی برای کارگاه تولیدی پشمک هستیم ترجیحا خانم محدوده بلوار استقلال خیابان گلشن تمیز و مسئولیت پذیر بیمه و سرویس ندارد
1400/11/26
سمیر رحیمی
سلام سمیر  هستم دنبال کار 0**** 
17:49
1401/01/24
باسلام خواهش میکنم نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانواده م 40ساله م
1401/01/25
سلام دنبال  کار بسته بندی در منزل هستم
بسته بندی(ثبت نام رایگان)
توضیحات کاردر منزل خودتان ثبت نام کاملا رایگان بسته بندی چای هربسته شامل 12عدد بسته بندی 1800بسته ای8میلیون بسته بندی 2800بسته 28میلیون هیچ مبلغی هم واریز نمیکنین  پاسخگوی فقط تلگرام  و آیدی ایتا ...
1401/01/30
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم شهر خرمشهر 
09:03
علیزاده
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
سلام شما کار پیدا کردید؟
11:05
1401/03/05
کار در منزل کسب درآمد از اینترنت سایت گزرو  دات کام  ،پرداخت به ازای ثبت نام  و همکاری در فروش  
02:26
کارگر ساده شرکت آجیل خانم و آقا با سرویس و غذا
استخدام فوری❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه آجیل و خشکبار جهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،،راننده پایه ۱و۲،،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) ✔ساعت کاری ۸تا۴ ...
سلام دنبال  کار درمنزل هستم ساکن رشت
19:57
1401/03/07
سلام یه خانم 37ساله خستم اهل و ساکت یزد جویای کاربسته بندی حبوبات هستم
13:03
من دنبال کار در منزل بسته‌بندی هستم
14:57
شرکت صنعت بسته بندی کیسان پاک(سهامی خاص) | Keysun Pak
رئیس انبار | Warehouse Manager
شرکت کیسان پاک، فعال در صنعت چاپ و بسته‌بندی و تولید محصولات اسپتیک (تتراپک)، به دنبال فردی با تجربه و توانمند برای موقعیت مدیر انبار است تا به ما در مدیریت و بهبود فرآیندهای تولیدی یاری رساند. وظایف ...
Salma bklari

سلام درود  خدمت شما بزرگوارمن احتیاج به شعل بسته بندی هستم درمنزل چون بیماری ام اس دارم واطلاع دارید هزینه های دارویی چقدر زیادوسرسام اورهست ادرس اصفهان شهراصفهان خیابان فروعی جنب بانک صادرات مسجالمعاددنبال جوی آب مسجد خانم کرمانی بن بست نصیر شماره  تماس 0**** خواهشمندم اگه بسته بندی در منزل داشتید با این شماره باهام تماس بگیریدسپاسگزارم سلامت شاد جاویدباشید🙏🙏🙏
15:36
فرخنده ظهیریان
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
15:47
1 پاسخ
1401/03/09
شیرین نظری
سلام دنبال کار در منزل  هستم  بسته بندی  هرچی باشه    از قهدریجان  اصفهان هستم
09:56
کاردرمنزل،همکاری درفروش ادویه،دمنوش،تنقلات،دمنوش
سلام ما تولید کننده ادویه و تنقلات سالم در مشهد هستیم و در سراسر کشور نمایندگی میگیریم به صورت کاملا رایگان در حال حاضر بیش تر ا ز ۳ هزار نفر نمایندگی  محصولات ویتالند  رو از ما گرفتند  و درآمد خوب...
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان 
12:01
مهنازهوشیاری
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان
12:02
1401/06/16
ابی
سلام دنبال کا بسته بندی در منزل هستم.بابل
08:32
بسته بندی در منزل خودتان
درامد میلیونی با کار در منزل خودتان همه وسایل شرکت ارسال می‌کنه خودمون میاریم و تحویل میگیریم تسویه آنی درب منزل
1401/06/17
اعظم حیدری
سلام دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم .
09:46
1401/06/18
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
شهرکرد
13:20
2 پاسخ
1401/07/20
جولایی
سلام،نیازمند کاری هستم که بتونم داخل خونه انجام بدم،خانم هستم سرپرست هستم،اصفهان،ممنون
18:52
بسته بندی خانگی پاییزه
مجموعه آوینوس  جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی زیورآلات در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین اینستاگرام  ...
1401/07/23
الهام
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم از مینودشت
18:44
1401/07/24
زهرا عمویی
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه دارین منم هستم ما هم. در تبریز هستیم 0**** اینم شماره تلفنم هست
14:08
1401/07/28
مایدمرادپسند
سلام خسته نباشید من انوای ترشی هارو بلدم ویا حبوبات بسته بندی کنم برای کاردرخانه درتالش زندگی میکنم 
05:36
جذب بازاریاب با حداقل حقوق ۳۵ و ۵۷ میلیون به بالا
هر منطقه ۱ بازاریاب ما تولید کننده هستیم حاشیه سودی که باید بدیم به نماینده میدیم به بازاریاب یعنی چیزی حدود ۲۰ درصد هدف برای استارت کارمون خیلی پایینه روزی ۱ کارتن محصولمون کارتهای بازی فوتبالی ه...
مایدمرادپسند
کاردرخانه نیازدارم درتالش هستم 
05:38
آذرخدابنده لو
سلام 
09:50
2 پاسخ
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
22:59
1 پاسخ
کارگرساده وراننده وفنی باجای خواب وغذاکارخانه ویفر
استخدام فوری❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه ویفر و شکلات جهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،،راننده پایه ۱و۲،،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) ✔ساعت کاری ۸تا۴ دار...
پریسا بنیادی
سلام دنبال کارم خیلی نیاز دارم سرایداری نظافت باشه جاهم بدن ممنون میشم . غریب جایی ندارم مجبورم کارکنم بچه شهرستانم 
23:02
1401/07/29
فرحنازگل پروران
سلام  دنبال کاربسته بندی هستم سرپل ذهاب
16:53
1401/09/16
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
10:58
1 پاسخ
بسته بندی خانگی پاییزه
1401/09/17
مهناز سلطان پور
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
 سلام کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:36
زینب پورقلی
سلام   وقت  بخیر دنبال  کار در منزل هستم میشه راهنمایی کنید ساکن  رضوانشهر 
15:47
1401/09/19
سلام سلام 
14:27
به چند نفر خانم و اقا نیازمندیم
جهت چیدن محصولات در قفسه و بسته بندی و جمع کردن سفارشات ما انلاین شاپ هستیم حقوق اقا ۱۸ خانم ۱۵
1401/09/21
سلام دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
شیراز 
09:59
عشرت شعبانی
دنبال کاربسته بندی درساری هستم
10:54
اکرم زمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل ساری هستم
12:21
نیروی کارساده خانم و اقا
✔️ استخدام ۲۰نفر نیروی کارساده خانم و اقا ✔️ جهت تولیدی میزتلویزیون و جلومبلی عسلی ✔️ یک ساعت تایم ناهاری ✔️ بیمه تامین اجتماعی ✔️ بیمه حوادث ✔️ عیدی و سنوات و … ✔️ حقوق براساس توانایی و مهارت شماا...
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
18:39
1 پاسخ
1401/09/22
مهناز سلطان پور
سلام به تعداد ی افراد برای جواب گوی مشتری ها به صورت پیامک نیاز مندیم، حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
10:04
1401/09/23
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:38
کارگر ساده و جوان جهت بسته بندی و شیرینگ
به یک کارگر جوان جهت بسته بندی و یک کارگر فنی جهت مونتاژ نیاز داریم محل سکونت غرب تهران یا سمت جنت آباد باشه یا منطقه ۵ باشه محل کار شهرزیبا هست و دسترسی به مترو و وسایل نقلیه راحت هست رنج سنی بین ۱۸...
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:39
1401/10/17
فاطمه لیاولی
خانم نیازمند کاردرمنزل،انواع بسته بندی -محمدیه قزوین 
19:06
1401/10/18
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل،انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
07:51
استخدام جوان برای بسته بندی محصولات
جوان زیر ۱۸ سال مودب و منظم پاره وقت بسته بندی حضوری محصولات گیاهی
1401/11/17
حسین علی یاری
من تولیدکننده نبات طمع دارهستم فقط میتونم کسی که کاردرمنزل میخواست باکمترین هزینه کارکنه درخانه راهنمایی ازمن کاردرامدازشما0**** 
13:12
ناهید هرمزی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم از شهرستان بوکان
23:29
1402/04/09
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:29
نیازمند خیاط، وسطکار و نیروی بسته بندی
نیازمند خیاط ماهر برای کار با چرخ چهارنخ کشدوز و نیروی جوان برای بسته بندی و وسطکاری حداقل سابقه برای خیاط 2 سال حقوق توافقی محیط کار زنانه حقوق سر وقت دارای سرویس کارگاه خیاطی واقع در شهرستان آران و...
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:30
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس 
17:32
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام 0**** تماس 
17:33
استخدام کارگر انبار و موزع
یک شرکت بسته بندی و توزیع دارو جهت تکمیل کادر خود اقدام به استخدام نیرو نموده .سن زیر ۴۰ سال حداقل مدرک دیپلم به همراه کارت پایان خدمت. بیمه تکمیلی همراه.اضافه کار . مزایای ویژه
محمد صمدی
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
سلام 0**** تماس بگیرید  نیازمندم 
17:35
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل هستم شهرکرد
20:07
2 پاسخ
1402/04/10
محمد صمدی
فرزانه نادری
تماس میگیرم
سلام 0**** تماس 
15:34
کارگر ساده رستوران خانم
یک کارگر ساده خانم جهت کار در آشپزخانه رستوران شستشو و بسته بندی غذا ها ترجیحا مجرد تا سن ۳۸ سال نیازمندیم حقوق ماهی ۱۳ میلیون
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
1402/04/11
محمد صمدی
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:48
استخدام در آنلاین شاپ مواد غذایی با سرویس
به چند نیروی خانم برای کار در فروشگاه مواد غذایی نیازمندیم شرح وظیفه: چیدمان و بسته بندی ساعت کار: از 8 الی 16:30 سرویس رفت و برگشت از درب منزل داریم جمعه ها تعطیل حقوق: 10 میلیون سن: از 17 الی 35 آد...
1402/04/12
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:02
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل
بسته بندی (مختلف هرچیزی)
بدون سابقه 
مشهد سیدی 
اگر سراغ دارین تماس بگیری 
17:57
1 پاسخ
زهرا صوفی
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی (مختلف هرچیزی) بدون سابقه مشهد سیدی اگر سراغ دارین تماس بگیری
0**** 
17:57
1 پاسخ
استخدام خلیفه قنادی بیسکویت و کلمپه
عرض ادب مجموعه حاج قادری با ۲۰ سال سابقه تولید جهت تکمیل فرایند تولید به یک نفر خلیفه قنادی کار بلد خانم یا اقا با حقوق عالی و سرویس ایاب ذهاب در اصفهان خارج از اصفهان سرویس نداریم و بیمه توافقی است...
1402/04/13
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام خوبی تماس بگیرید 
14:04
1 تایید
محمد صمدی
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:13
محمد صمدی
زهرا صوفی
09035255687
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:16
ساخت ماشین صنعتی برای آردزدایی از سطح مارشمالو
طراحی و تولید یک دستگاه (ماشین) بابت آردزدایی از سطح مارشمالو. توضیح اینکه مارشمالوها بعد از تولید داخل آرد نشاسته ذرت قرار میگیرند و مرحله بعدی (قبل از بسته بندی) زدودن آرد از سطح مارشمالو است. طراح...
1402/04/20
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/04/21
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در یاسوج
10:57
نجیبه استادپور
سلام وقت بخیر تبریز هستم دنبال کار در منزل ترجیحا بسته بندی 
12:42
به چن نیرو خانوم نیازمندیم
استخدام نیروی خانم برای بسته بندی میوه و سبزی خشک و حبوبات محیط کار عالی سن ۱۸ تا ۳۵ سال کار در منزل نداریم
محمد صمدی
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:39
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
محمد صمدی
فرزانه نادری
شهرستان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:42
استخدام خانم کارگر ساده خط تولید بسته بندی پزشکی
استخدام خانم کارکرساده درفاز جدید کارخانه تجهیزات یکبارمصرف پزشکی بسته بندی وخط تولید محل کار شهرک سلیمانی میباشد،(محیط کار کاملا زنانه می‌باشد) کاردائمی ومعتبر میباشد ، استخدام ۵۰ نفر خانم سابقه ...
1402/04/22
محمد صمدی
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
سلام 0**** تماس 
11:20
محمد صمدی
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:22
محمد صمدی
فریده نوزادی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:44
دنبال کار درمنزل هستم براخودم
هرکاری باشع بسته بندی کار باگوشی یا سوزن دوزی و... فقط دنبال کار درمنزل هستم وهرکسیکه منو استخدام کنه دعامیکنم براش طول عمرباعزت وشرف داشته باشه واقعا نیاز مند کار هستم 0915XXX9299(نمایش کامل)
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:04
1 پاسخ
1402/05/14
میتراترک
سلام به کار بسته‌بندی در منزل نیاز دارم شهر بروجرد 
19:17
1402/05/22
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:18
نیازمند پرستار سالمند
سلام اول از همه بگم خونه دوربین داره به جز اطاق جداگونه پرستار... محیط داخل خونه کاملا امن هست برای پرستار به یک *پرستار خانم تنها*دائمی که ۲۴ ساعته بمونه پیش پدر و مادرم حتما آدم حوصله دارو مهربون ...
زهرا گل‌کار
سلام، وقت  بخیر ،نیازمند کار در منزل مثل بسته بندی هستم ، ساکن کاشان
16:08
1402/08/28
شراره کرمی
سلام دنبال کاردرمنزل مثل خیاطی راسته دوز یا بسته‌بندی هستم در فردیس بلوار ارم گلستان یکم 
08:43
فاطمه زهرا پورعلی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.بابل
14:00
نیروی کاری خانم جهت بسته بندی در منزل
با سلام و خسته نباشید خدمت کارجویان عزیز به تعدادی نیروی کاری مسئولیت پذیر و منظم، جهت شغل بسته بندی بصورت دورکار، کار درخانه نیازمندیم ، با حقوق و مزایای مناسب و بیمه و ... لطفا جهت ارتباط و همکـاری ...
عرفانه محمدپور
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لاهیجانم
18:16
کرمانی
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم درسمنان
19:40
1402/08/29
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم  با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
08:03
1 پاسخ
بسته بندی کش مو
بسته بندی کش مو در منزل با بیمه
مریم کثیری
فرخنده ظهیریان
سلام  درکدوم شهر  هستین 
08:57
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
13:59
میثم سیدی
سلام میثم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل آمادگی همکاری دارم تمام وقت پاره وقت برام فرقی نمیکنه
21:54
استخدامی
کارگاه تولیدی چرم سام جهت تکمیل کادر خود به چند نفر نیروی کارگاهی ساده (آموزش پذیر) نیاز دارد. شرایط شغل: انجام کارهای ساده کارگاهی روی چرم(چسب کاری،سنبه کاری، مونتاژ، بسته بندی و کارهای کمکی) نیازی ...
1402/09/06
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
12:25
1 پاسخ
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
12:27
1 پاسخ
1402/09/07
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
20:48
جذب نیرو خانم وآقا در کارخاانه پفک تولید وبسته بند
✳️خط تولید و بسته بندی محصولات پفک : .کار هم به صورت نشسته هم ایستاده است کار سنگین نیست و جابجایی ندارد فقط بسته بندی و خط تولید است ✳️تایم کاری ۸ ساعت کاری بهمراه اضافه کار سرویس رفت و برگشت +بیم...
1402/09/08
زهره مومنی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم، اصفهان نجف آباد
04:36
ساجده عبیات
هستم 
ساجده عبیات
سلامن هم دنبال کار در منز 
استخدام خانم جهت تحویل غذا
رستوران دیاکو جهت همکاری در بخش: بسته بندی و تحویل غذا از 2نفر خانم منظم.خوش برخورد.دعوت به همکاری می نماید شرایط همکاری: سن بین 19 الی 30 حقوق و مزایا مطابق اداره کار توانایی کار گروهی آموزش حین کار...
سلام دنبال کار هستم بسته بندی  باشه خیلی بهتره 
12:34
1402/09/14
جواد اکبری
کار در منزل از مرند 
16:11
1402/09/17
صدیقه شریعتی
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:00
بسته بندی کیک و کلوچه
به چند نفر نیروی خانم جهت بسته بندی کیک وکلوچه با سرویس رفت و برگشت .ساعت کاری از ساعت ۷ تا ۱۷ میباشد .بیمه ندارد وحقوق ۱۲ ملیون تومان میباشد . روزهای تعطیل فقط،جمعه ها
1402/09/24
احسان نعیمی
سلام خانم  کسی هست بیادپرستاری 
17:55
1403/09/30
سونیا مهدوی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر گرگان 25سالمه
01:08
آرزو شاهی
سلام دنبال بسته بندی کار درمنزل هستم. آدرس آذربایجان غربی ، شهرستان میاندوآب هستیم 
13:29
کارگرساده .ماهرآقا/خانم درکارخانه آدامس بامزایا
آگهی استخدام خانم و آقا در کارخانه تولید و بسته‌بندی آدامس ‼️شرایط سنی : ۱۸ سال تا ۴۴ سال موارد مورد نیاز: 1. حراست 2. راننده لیفتراک (با پایه ۲ و ۳) 3.خط تولید و بسته بندی 4.فنی کار (جوشکار . بر...
جمعه 17 آبان 1404، ساعت 19:05