دنبال کن

کاردرمنزل

بسته بندی

1400/08/29
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
19:54
10 پاسخ
19 تایید
بسته بندی
جمع بسته بندی ظروف یک بار مصرف
دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
21:05
3 پاسخ
14 تایید
1400/08/30
کمال زارع
سلام دنبال کار  در منزل هستم ساکن تهران
06:12
زهرا علوی
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم.شهریاسوج
08:20
بسته بندی
سلام به یک خانم جهت بسته بندی درکترینگ درباری نیازمندیم محیط کاملا دوستانه وکارسبک ساعت کاری:۱۰صبح تا۱۰شب دوساعت تایم استراحت آف هفتگی همراه صبحانه وناهاروشام جهت داشتن شرایط تماس بگیرید
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
20:47
1 پاسخ
5 تایید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم در محمدیه قزوین
21:22
1 تایید
1400/09/01
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر سنندج 
ممنونم اگر اطلاع  بدید  بهرامی
07:34
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
سلام دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم در اصفهان
18:07
4 تایید
1400/09/02
سلام دنبال کار بسته بندی هستم در منزل ملارد کرج هستم
04:52
سوری
سلام دنبال کار در منزل هستم تهران شهر ری 
10:19
بسته بندی
◇فقط بسته بندی ◇۱ساعت ناهاری ◇پنجشنبه ها تاساعت ۳ ◇امکان پرداخت یومیه ◇دسترسی راحت بی ارتی و مترو
زهراجعفری
سلام بسته بندی  کاردرمنزل قزوین  اقبالیه  میخوام بیارم بسته بندردرمنزل انحام بدم

12:12
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
12:16
1 پاسخ
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
12:45
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
بهاره جلولی
سلام خانم27سال هستم نیازمندکاردرمنزل تهران بومهن
13:45
نیشتمان پورحسین خان
سلام دنبال کار بسته بندی ماسک در منزل هستم. شهر بوکان استان آذربایجان غربی 
15:07
سلام دنبال کار در منزل در اصفهان هستم ممنون میشم کمکم کنید

18:50
بسته بندی
نیرو خانم برای بسته بندی خرما عزیزآباد ده وسط
1400/09/03
سلام وقت بخیر ،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اردبیل 
05:47
1 تایید
1400/09/04
پیمان آلاشتی
سلام یه خانم 36ساله هستم دنبال کار در منزل چون بچه کوچیک دارم و نمیتونم بیرون کار کنم.از شهر زیبای بابلسر.
13:00
سلام کاردرمنزل هستم از بومهن
17:11
بسته بندی
شرکت تولید نمک طعام سیرجان به تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی نیاز دارد. سرویس ندارد ساعت کاری ۳ روز از ۷ صبح الی ۳ بعد از ظهر ۳ روز دیگر از ساعت ۳ بعد از ظهر الی ۱۱ شب ساعت تماس 7صبح الی 3 بعد ظهر
رقیه علی حسینی
سلام دنبال کار در بسته بندی در خانه هستم هر کاری باشه تبریز
21:35
1400/09/05
لیلا
من هم دنبال کار  درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه  باشه
07:49
1 پاسخ
لیلا
لیلا
من هم دنبال کار درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه باشه
از تبریز
07:50
بسته بندی
شرایط کاری سن 20تا30 حتما حتما مجرد باشد خانم متاهل تماس نگیرد حقوق از 12 تومنه ساعت کاری از ساعت10تا18 کار در محیطی امن و سالم
معصومه معزز
سلام دنبال کار بسته بندی میگردم معصومه معزز اردبیل
09:17
خانم هستم جویای کار در منزل خودم یا منزل کارفرما ،اشپزی ،ترشی ، مربا ، سرخ کردن سبز یجات ،، یا بسته بندی جوراب ، ، بسته بندی حبوبات انجام میدم ،، از فردیس کرج ،
12:53
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
20:15
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعدادی آقا و خانم جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد برای آقایان و خانم ها دانشجویان و دانش آموزان با درآمدی بالا کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1400/09/06
سکینه دریادل
مندنبال کار منزل. هستم در تبریز
13:57
سکینه دریادل
دنبال کار در منزل هستم تبریز0**** 
13:57
1400/09/07
سلام کاردرخانه خودم انجام میدم نیازبه کاردارم ممنون دررشت
11:55
بسته بندی
به تعداد محدود خانم مجرد ۳۰ سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کاربوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد ساعت شروع از ۷:۳۰تا۱۵:۳۰ می باش...
سلام دنبال کار در منزل هستم 
13:02
شهناز سرپرست
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از شهر اردبیل
14:44
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
سلام بنده هم دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
16:43
یونیلیور | Unilever Iran
دستیار مدیر تضمین کیفیت | Quality Assistant Manager
دامنه این نقش بر اساس عوامل مختلفی از جمله کشور پشتیبانی شده ، انبارها ، ارائه دهندگان حمل و نقل ، بسته بندی مجدد و پروژه های مشتری هر ساله مدیریت می شود. اندازه تیم ، توزیع جغرافیایی آن و بودجه عملیا...
کار در منزل نیازمندم دماوند گیلاوند شماره 0**** 
18:09
1 تایید
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کرج
22:00
1400/09/08
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم نیازبه کاردارممنون میشم ساکت رشت
04:47
کار در منزل پذیرفته میشود
بخاطر شرایطم امکان کار بیرون از منزل رو ندارم ، بچه کوچیک دارم کسی ندارم بچه رو بهش بسپرم هر نوع کار در منزل از بسته بندی ، مونتاژ ، پاک کردن سبزی ، تهیه پیاز داغ و.... رو میتونم انجام بدم ، به صورت ...
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی  ممنون میشم ساکن رشت هستم
04:58
1 پاسخ
سلام من یه زن خانه دار هستم که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب یا حبوبات از رزن
05:04
سلام دنبال کار بسته بندی هستم ساکن اصفهان 43 سالمه
07:14
بیرون بر و خیاط داخل کارگاه
با سلام ۱_بیرون بر ۲_راسته دوز داخل کارگاه ۳_زیگزال دوز ۴_وسط کار ۵_نیرو در قسمت برش ۶_نیرو در قسمت بسته بندی واتو ۷_قیچی زن ۸_بیرون بر شما با تولید کنند اصلی در ارتباط هستید ک کلیه مراحل تولید ...
رباب گفتاری
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هر کاری باشه لطفاکمک کنید... تبریز
10:37
دنبال کار بسته بندی درمنزل هست  هربسته بندی باشه ساکن رشت
17:21
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان
23:02
1 تایید
کارگر ساده
شرکت در زمینه تولید قطعات فعالیت دارد شرکت نیازمند نیرو ساده برای بسته بندی یه سری قطعه هم روز کار نیاز داریم هم شب کار ساعت کاری ۸ تا ۵.۳۰ ۸ شب تا ۵ صبح با اضافه کاری دوتا ساعت کاری منعطف با ت...
1400/09/10
فاطمه امدادی
سلام من خانم هستم بسته بندی حبوبات میخواستم از شهر ارومیه
16:01
سلام نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز هستم
20:59
1 تایید
مریم صدری
سلام  دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ساکن بهارستان  اصفهان وسرپرست خانواده ویک فرزنددارم.ممنون  میشم کمک کنید.
21:24
استخدام فقط شهرستانی خانم و آقا با جای خواب رایگان
استخدام فوری فقط شهرستانی ، مشهدی استخدام نداریم ساعت کار روزانه سیزده ساعت ، شروع ساعت کاری 6 صبح و پایان 11 شب و بین این ساعت زمان صرف غذا و چند ساعت استراحت دارین صبحانه ، ناهار ، عصرانه و شام ...
مائده جوان پرست
سلام دنبال کار درمنزل هستم ازقبیل انواع بسته بندی و.... یه کوچولو هم خیاطی  بلدم چرخ صنعتی دارم
استان گیلان رشت
22:23
1400/09/11
سلام دنبال  کار در منزل هستم خیلی نیاز به این کار دارم 
08:46
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
08:47
نیرو کار ماهر و فنی و مدیر
یک کارخانه جهت تکمیل کادر تولید و خط بسته بندی به چند نیروی ماهر با شرایط ذیل نیازمند است : -مدیر تولید و سرپرست کارگاه -نیروی فنی برای ماشین آلات -انبار دار -نیرو برای رست آجیل و خشکبار -راننده ...
سلام من جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات یالباس فرقی نمیکنه. رشت
14:16
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی ممنون میشم ساکن رشت هستم
کارتلفنی انجام میدهد
14:45
راضیه صادقی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان کوار
16:23
استخدام نیرو کار آقا و خانم
یک کارخانه جهت تکمیل کادر تولید و خط بسته بندی به چند نیروی ساده با شرایط ذیل نیازمند است : -ساعات کاری از ۷ تا ۱۵ و در شرایط مورد نیاز تا ساعت ۱۸ اضافه کار میباشد -آقایان جهت خط بسته بندی خشکبار بار...
بهارسیاوش3133
من ههم دنبال کاکار بسته بندی در منزل هستم از سهند0**** 
17:46
1400/09/12
مهری موسوی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم ،هر بسته بندی باشه ، به این کار نیاز دارم ، تهران نسیم شهر اکبر آباد
16:29
مهری موسوی
دنبال کار بسته بندی در منزل خودم  می گردم به پولش نیاز دارم 
16:32
استخدام اقا و خانوم جوان تولیدی دستمال کاغذی
نیروی اقا جوان منظم و مرتب فنی باشه فقط جهت تولید در کارگاه دستمال کاغذی با اموزش و بیمه نیروی جوان خانوم جهت بسته بندی دستمال کاغذی و اپراتور در وحیدیه -شفی اباد حقوق توافقی ساعت کاری از ۸صبح تا ۶ ب...
سلام کاردرمنزل هستم ازکازرون
22:01
1400/09/13
شهربانو عبدی
من دنبال  کاردرخانه هستم
06:49
اعظم ارفعی
با سلام و احترام.دنبال کار در منزل هستم در الهیه مشهد.ممنونم.
08:50
همکار جهت کار در تولیدی پوشاک
بسته بندی و بار پوشاک ساعت کاری ۸:۳۰ تا ۷:۳۰ پنج شنبه ها تا ۴ روزهای تعطیل ، تعطیل پایه حقوق ۱۵ تومن
سلام دنبال کار در منزل از اصفهان هستم ممنونم🙏🙏
09:18
فا
سلام  نیازمند کاردرمنزل هستم از هشتگرد
18:18
1400/09/14
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از تهران
09:54
کارگر برای کشش مفتول و کوره و بسته بندی
نیازمند کارگر کشش مفتول نیازمند کارگر کوره و بسته بندی ایرانی
1400/09/15
سولماز صبوحی
سلام دنباله کاره بسته بندی درمنزل هستم 
05:30
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید.من نیاز فوری به کار درمنزل دارم دارم.بسته بندی یا هرچیزی خودم میام تحویل میگیرم تحویلم میدم .ممنون میشم اگه سراغ دارین منم معرفی کنین.مرسی
08:44
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید .من از اردبیل هستم نیاز فوری به کار درمنزل دارم.ممنونم
08:46
استخدام نیرو فست فود
نیرو تخته کاری و آماده سازی ۳ نفر نیرو بسته بندی و خدماتی ۳ نفر ماهانه ۲ روز مرخصی با حقوق روزانه ۱ وعده غذای گرم بیمه از ماه دوم به همراه جای خواب افزایش حقوق در صورت رضایت آموزش کامل کار استر...
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی
09:57
دنبال کار در منزل هستیم فقط بسته بندی باشه
11:30
سلام ماچندتاخانوم هستیم دنبال کاردرمنزل هستیم بسته بندی مشهد
15:13
کارگر ساده آقا
کار در کارگاه آهنگری ، مونتاژ و بسته بندی قطعات فلزی
ما چندتا خانوم کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم مشهد
15:14
1400/09/16
زهرامحمدرضایی
سلام من نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم دراهواز ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمیشه به همه کاراعتمادکرد اکثرتبلیغا برا بسته بندی دروغ هستن
09:54
مریم مرادی
فرخنده ظهیریان
سلام خسته نباشید  من همراه خواهر و مادرم جویای کار بسته بندی در منزل هستیم.ساکن قرچک
13:17
استخدام نیروی شبکار بسته بندی شهرک صنعتی عباس آباد
استخدام نیرو فقط شیفت شب ***جای خواب نداریم*** ****لطفا لطفا متن را کامل بخوانید اگر سوالی داشتید بصورت چت پاسخگو هستم**** استخدام آقا/خانم شرایط سنی 18 تا 42 بسته بندی ظروف یکبار مصرف تولید شده با د...
زهرا اسماعیلی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه از سربندان هستم
18:21
امامی
سلام دنبال کارخیاطی توخونه هستم چرخ صنعتی راسته دوز وسردوز دارم کارهای مزون وشخصی دوزی کار میکنم 0**** 
18:49
1400/09/17
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مشهد
11:56
بسته بند تمام وقت نیمه وقت
به تعدادی جوان آقا زیر ۳۰ سال غیر سیگاری جهت کار بسته بندی بسته های پستی نیازمندیم حقوق عالی + پاداش ساعت کاری بصورت نیمه وقت یا تمام وقت
1400/09/18
مریم جعفری
سلام  نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم از قزوین 
06:17
فرخنده ظهیریان
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
07:36
1 پاسخ
1400/09/19
سلام سه نفر هستیم و دنبال کار بسته بندی هستیم از قم
13:28
کارگر بسته بندی آجیل و خشکبار/جای خواب/غذا/بیمه
پذیرش کارگرساده خط تولید و بسته بندی کارخانه آجیل و خشکبار آقا و خانم میپذیرد ✴کارگر ساده از 18 الی 40 سال ✳جای خواب مجهزوباامکانات سرمایشی و گرمایشی وسیستمی به طور محدود ✳وعده غذایی ✳بیمه تکمیلی ...
1400/09/20
قانعی نسب
سلام  نیازمند کار هستم در منزل مثل بسته بندی کردن   سبزوار
16:51
1400/09/22
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم هربسته بندی باشه
03:51
فاطمه یزدانی
فرخنده ظهیریان
سلام میشه به من هم معرفی کنین؟ 
10:53
1 تایید
شرکت دلستر و آبمیوه/راننده،لیفتراک،کارگرآقا خانم
استخدامی ویژه کارخانه صنایع غذایی و نوشیدنی تیر ماه 1404 از آقایان و خانم ها، کارگر ساده ایرانی و غیرایرانی اتباع در بخش های: خط تولید و بسته بندی،کارگرساده/راننده لیفتراک / راننده پایه 1 و 2 و 3/ موز...
ا
سلام خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنمایی کنید در پردیس زندگی میکنم
12:08
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ازمراغه
تارا برزگران
دنبال کاردرمنزل هستم.بسته بندی هرچیزی
15:34
کارگر ساده اقا برای کمک بسته بندی پوشاک بازارتهران
نیازمند کارگر ساده اقا برای کمک بسته بندی پوشاک جهت سنی 18 تا 35 سال بازار تهران پاسخگو فقط تماس
ظفری
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
23:26
ظفری
سلام  خسته نباشید من جویای کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان نهاوند
23:29
1400/09/23
سمیرا کمالی کمالی
سلام  من  ساکن ا سلامشهر هستم  دنبال  کار بسته بندی هستم 
07:49
کارگر ساده در پاکدشت(گلزار)
کارگر ساده بسته بندی کار بسیار تمیز و مرتب حداکثر سن ۳۰
زهرافرخی
سلام.دنبال کار در منزل  هستم.ساکن کرمانشاه.هستم.کارمثل بسته بندی حبوبات  .ممنون میشم. اگه قبول کنید
12:24
1400/09/24
سلام دنبال  کار در منزل مثل بسته بندی میگردم استان آذربایجان شرقی شهرستان مراغه لطفاً اطلاع بدین 
10:39
فاطمه بهمنی
سلام من در شهر مشهد زندگی میکنم وکار ساده ای درمنزل  میخواهم که جای کمی بگیرد 
12:04
استخدام کارگر آقا جهت کارگاه سبزیجات
استخدام کارگر آقا جهت کارگاه بسته بندی سبزیجات تازه نیازمندیم حقوق ماهیانه ۱۵ الی ۲۰ میلیون تومان به همراه بیمه ، عیدی و پاداش‌ جهت کارگر شهرستان جای خواب داریم داریم جهت شستشو و خردکردن کردن...
سلاام منمم کار بسته بندی میخواستم ساکن اهوازم آیدی تلکراممasalraoofnia
19:35
1400/09/28
امیرصادقی
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی لباس جوراب ویالیمو عمانی....فقط در اهواز
لطفا فقط به  این شماره درواتساپ پیام دهید0**** 
10:52
1400/10/01
کوکب پاکباز نسب
سلام  من دنبال کار بسته   بندی   هستم  در منزل بوشهرم  لطفا راهنمایی  کنید
21:04
کارگر ساده آقا تولیدی پوشاک
کارگر ساده آقا ۱۸ الی ۲۰ سال جهت کار در تولیدی پوشاک متعهد،منظم،لطفا سیگاری نباشد ساعت کاری ۷:۳۰ الی ۱۸ بسته بندی لباس ،جابجایی بسته ها ،کمک برشکار حقوق ۱۳ تا ۱۷ میلیون بسته به کارکرد آدرس: فردیس ب...
1400/10/02
دنبال کار در منزل تهران هست
13:04
معصومه نوروزی
سلام دنبال کاردر منزل بسته بندی هستم ساکن چناران
17:24
1400/10/03
وحیده مجیدزاده
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اردبیلم  لطفا راهنمایی کنید ممنون
07:44
استخدام چندین عنوان شغلی در مجتمع چاپ و بسته بندی ارس تام
مجتمع چاپ و بسته بندی ارس تام جهت تکمیل کادر خود در استان گلستان از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. موقعیت شغلی شرایط احراز مزایا کارگر تولید جنسیت: خانم، آقا نوع قرارداد: تمام وقت آشن...
1400/10/04
مینا قیاسی
دنبال کاردرمنزل هستم 
10:20
سلام
نیازمند کار در منزل هستم،. اصفهان. 
11:09
1400/10/05
مقدم
سلام به نظرتون این سایتها کلاه برداریه؟؟؟؟
22:20
بسته بندی شکلات و نوتلا خانم اقا بیمه سرویس
◀️کارخانه معتبر و بزرگ واقع در شهرک صنعتی توس تعدادی کارگر ساده ایرانی و اتباع آقا و خانم جهت بسته بندی موادغذایی (شکلات و کاکائو) استخدام مینماید (بدون تعدیل نیرو و مدت زمان قرارداد کاملا توافقی) ...
1400/10/06
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
03:27
1 پاسخ
سلام من کار در منزل میخواستم
09:10
سلام ساکن ملارد _صفادشت هستم جویای کار در منزل
11:30
۳ نفر کارگر در فروشگاه پخش پلاسکو
در فروشگاه پخش پلاسکو به صورت عمده فروش داریم جهت بسته بندی جمع آوری اجناس داخل مغازه
سمیه بهلولوند
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم. تهران منطقه 18.خانوم هستم. 
12:42
1400/10/07
نرگس ارزم
سا‌کن یزدهستم باشمار0**** 
07:15
اکرم طاهری
سلام جویای کار بسته بندی در منزل میباشم اگر حبوبات و یااسکاچ باشه بهتره نسبت به کار خیلی حساس و مسئولیت پذیر هستم از کرج گرمدره🙏
13:01
نیروی کار خانم
استخدام نیروی کار خانم در شهرک صنعتی چهاردانگه حقوق 20 میلیون جهت مونتاژ تولید و بسته بندی کالای آشپزخانه حداقل سن 35 و متاهل آدرس : شهرک صنعتی چهاردانگه خ 14 (پنجم آهنکاران) پ 8 سرویس نداریم لطفا فق...
سلام به شدت دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ساکن کرمانشاهم

15:36
1400/10/10
صفی الله جباری
دنبال   کار بسته بندی درمنزل هستم
21:28
1400/10/14
فاطمه خواجوی
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوباتت یاهم
17:06
استخدام مفتک
( کارخانه مفتک ) انواع استخدام کار ویژه بانوان حتی آقایان در منزلتان باشید بسته بندی را مدیریت کنید تا تولیدات ما در محیط شما توزیع گردد تا به درآمد جالبی دست یابید فقط از استان البرز و تهران پیام...
فاطمه خواجوی
سلام دنبال کاردرمنزلم بسته بندی شکلات یاهم حبوبات
17:09
1400/10/16
من خانم یوسفی هستم آز مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
22:13
1400/10/17
فرزانه نادری
دنبال کار بسته بندی هستم از 
10:09
دلی، آنی فود، نون آرت
فروشنده
ما برای کافه-بیکری مون نیاز به حضور همکاری داریم که سفارش مشتریان را از ویترین و یخچالها داخل جعبه یا بسته بندی مناسب قرار بدند و به سوالات مشتریان درباره محصولات پاسخ بدن، مهارت های موردنیاز: - ارتبا...
فرزانه نادری
شهرستان
1 پاسخ
فرزانه نادری
 تماس میگیرم
1 پاسخ
طاهره رضایی
سلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم . شهر تهران جمالزاده
15:31
کارگر تولید
ما به همکاری با شرح وظایف ذیل نیازمندیم : 1. لیبل زنی و بلیسترینگ 3. بسته بندی و انجام کلیه امور مربوط به بسته بندی 4. نظافت 5. تکمیل مستندات مربوطه 6. توانایی کار تیمی 7. رعایت استاندارد های ایمنی و ...
1400/10/24
فرخنده ظهیریان
سلام خانم ظهیریان منم دنبال بسته بندی درمنزل میگردم میشه راهنمایی کنین باتشکر🙏
22:24
1400/10/25
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
09:20
1 پاسخ
1400/10/26
هادی کهنهٔ
سلام دنبال کاردرمنزل هستم 
07:13
چسب کاری قلم زنی بسته بندی زیره کفش
اقاو خانم زیر۴۰ سال دیپلم،دورگیر زیره،قلم زنی چسب زنی مونتاژکازی
1400/10/28
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه یا درست کردن ترشی فرقی نداره 0****  شهربهبهان
00:18
سلام خسته نباشید. دنبال کار در منزل هستم  در تبریز 
12:08
ابراهیمی
سلام  دنبال  کاردرمنزل هستم خیلی نیازدارم
اگه میشه زودترخبربدین بسته بندی باشه 0**** 🙏🙏🙏🙏
13:08
کمک انباردار
شرح شغل و وظایف شرایط احراز: آشنا به امور انبار سرعت، دقت و توانایی جسمی جهت کارهای یدی مسئولیت پذیر، منعطف و توانمند در مدیریت زمان مسئولیت های کاری: 1- بسته بندی کالاهای شهرستان و تحویل / دریافت از ...
1400/11/02
مریم محمدی
فرخنده ظهیریان
سلام به دنبال کار در منزل بسته بندی هرچیزی هستم استان گلستان آزادشهر
04:37
1400/11/09
سکینه قربانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم
18:22
1400/11/10
Zohreh
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
15:24
همکار اقا و خانم
جهت کار در رستوران ساعت شروع به کار ۷:۳۰ ساعت پایان کار ۶:۳۰ حقوق ثابت ۱۲ + اضافه کاری حین کار ۲.۵۰۰ عنوان کار بسته بندی
فاطمه علی دادی
سلام دنبال کار بسته 
16:48
1400/11/12
فریده نوزادی
سلام 
10:44
1 پاسخ
زهرا اسماعیل زاده
اینجانب زهرا اسماعیل زاده  کار در منزل را انتخاب کردم و  دو بار پول واریز کردم دفعه اول  که واریز کردم خانم نگار بختیاری سریع پاسخ دادن  وگفتن 5بهمن ساعت 4 بسته حبوبات برای بسته بندی ب دستت میرسد ولی نرسید بعد چند روز دوباره بیست تومان برای کارت اشتراک خواستند وهمان لحظه واریز کردم تقریبا دوهفته هست که جواب نمیدن هر چقدر اس میدم جوابی نمیدن ضمنا آدرس دفترشون رشت خ معلم خانه پژوهش به مدیریت آقای ثنائی هست که مراجعه کردم ادرس را پیدا نکردم در ضمن نیاز شدید مالی دارم شماره موبایل0****   هست امیدوارم که شما ب شکایت ما رسیدگی کنید باتشکر از لطف شما   
تاریخ 12 /11/ 1400
14:11
کارگر خدماتی (ظرفشور)
به طور کلی شامل انجام کارهای فیزیکی و یدی است . این کارها شامل نظافت، حمل و نقل مواد، کمک در کارهای انبار و غیره باشد. شرح شغل کارگر ساده: نظافت: شامل شست و شوی تمام ظروف کارگاه شیرینی پزی, جارو کردن...
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:49
1400/11/13
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کاراحتیاج دارم ازلرستان شهرستان بروجرد
10:12
1400/11/16
دنبال کار درمنزل هستم 
19:04
کاردرمنزل،استخدام خانم
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه 9 میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه پاداش و مزایا...
1400/11/18
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
05:35
1 پاسخ
سلام  دنبال کار بسته بندی  درمنزل هستم .ساکن قم 
06:00
مژگان منفرد
سلام  کاردرمنزل نیازمندم
13:48
بسته بندی در کارگاه تولیدی
تولید و چاپ انواع بسته بندی کار خیلی راحته نیاز ب حرفه و سابقه خاصی نداره کار پرس و بسته بندی یک ساعت تایم استراحت در روز از ماه دوم بیمه داره پنجشنبه ها تا ساعت ۱۴:۳۰ کار هست جمعه ها و روز هلی...
عباسی
سلام من  دنبال کاربستهبندی منزلهستم  تهران
15:20
سلاام دنبال کارهستم درمنزل ساکن مشهدهستم هرنوع بسته بندی باشه عالیه 
1400/11/20
اگرم اکرامی پور
سلام.دنبال کار درمنزل. هستم بسته بندی هرچی باشه .ممنون
13:03
جذب نیروی بسته بندی
یک شرکت بسته بندی گوشت واقع در شهرک صنعتی لیا به یک نفر نیروی بسته بندی واحد ترازو زنی جهت همکاری نیاز دارد خانم یا آقا فرقی ندارد دارای سابقه کار در این شغل حقوق و دستمزد مطابق قوانین کار قرارداد شر...
1400/11/26
سمیر رحیمی
سلام سمیر  هستم دنبال کار 0**** 
17:49
1401/01/24
باسلام خواهش میکنم نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانواده م 40ساله م
1401/01/25
سلام دنبال  کار بسته بندی در منزل هستم
کارخانه آجیل و خشکبار،کارگرآقا خانم،راننده،سرویس
کارخانه صنایع غذایی از آقایان و خانوم های جوان و کاری (ایرانی و اتباع) در قسمت های: خط تولید و بسته بندی( کارگرساده) ، راننده پایه 1 و 2 راننده لیفتراک،موزع،حراست دعوت به همکاری مینماید. ✴️کار راحت و...
1401/01/30
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم شهر خرمشهر 
09:03
علیزاده
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
سلام شما کار پیدا کردید؟
11:05
1401/03/05
کار در منزل کسب درآمد از اینترنت سایت گزرو  دات کام  ،پرداخت به ازای ثبت نام  و همکاری در فروش  
02:26
آسان تجارت برخط پارسا
آگهی استخدام در آسان تجارت برخط پارسا
آسان تجارت برخط پارسا جهت تکمیل کادر خود در استان اصفهان از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. کارشناس فروش جنسیت: خانم نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: شرکت آسان تجارت فعال در زمینه ...
سلام دنبال  کار درمنزل هستم ساکن رشت
19:57
1401/03/07
سلام یه خانم 37ساله خستم اهل و ساکت یزد جویای کاربسته بندی حبوبات هستم
13:03
من دنبال کار در منزل بسته‌بندی هستم
14:57
استخدام نیرو ساده خانم و آقا در واحد تولیدی
استخدام نیرو ساده خانم و اقا در شرکت تولیدی سبزی نیرو جهت پاکسازی و شستشو و بسته بندی سبزی ساعت کار از ۷ صبح تا ۳ بعد از ظهر واقع در شهرک صنعتی شیراز حقوق مطابق اداره کار بدون بیمه با سرویس رفت ...
Salma bklari

سلام درود  خدمت شما بزرگوارمن احتیاج به شعل بسته بندی هستم درمنزل چون بیماری ام اس دارم واطلاع دارید هزینه های دارویی چقدر زیادوسرسام اورهست ادرس اصفهان شهراصفهان خیابان فروعی جنب بانک صادرات مسجالمعاددنبال جوی آب مسجد خانم کرمانی بن بست نصیر شماره  تماس 0**** خواهشمندم اگه بسته بندی در منزل داشتید با این شماره باهام تماس بگیریدسپاسگزارم سلامت شاد جاویدباشید🙏🙏🙏
15:36
فرخنده ظهیریان
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
15:47
1 پاسخ
1401/03/09
شیرین نظری
سلام دنبال کار در منزل  هستم  بسته بندی  هرچی باشه    از قهدریجان  اصفهان هستم
09:56
همکار خانم مجرد انبار و بسته بندی
در مجموعه فروش آنلاین نیل پلاس واقع در آبیک بلوار امام خمینی مجتمع پویا همکار خانم جهت بسته بندی بسته های پستی نیازمندیم شرایط همکاری : همکار خانم مجرد حداکثر سن ۲۸ سال میزان تحصیلات حداقل دیپلم باهو...
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان 
12:01
مهنازهوشیاری
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان
12:02
1401/06/16
ابی
سلام دنبال کا بسته بندی در منزل هستم.بابل
08:32
کارگر بسته بندی - خانم
کارخانه فعال در زمینه تولید قطعات خودرو، واقع در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان، به منظور تکمیل کادر بسته‌بندی و مونتاژ خود، از دو نیروی خانم دعوت به همکاری می‌نماید. توانایی انجام کار تیمی منظم و متعهد ش...
1401/06/17
اعظم حیدری
سلام دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم .
09:46
1401/06/18
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
شهرکرد
13:20
2 پاسخ
1401/07/20
جولایی
سلام،نیازمند کاری هستم که بتونم داخل خونه انجام بدم،خانم هستم سرپرست هستم،اصفهان،ممنون
18:52
کاردرمنزل،استخدام نیرو خانم
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه 9 میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه پاداش و مزایا...
1401/07/23
الهام
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم از مینودشت
18:44
1401/07/24
زهرا عمویی
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه دارین منم هستم ما هم. در تبریز هستیم 0**** اینم شماره تلفنم هست
14:08
1401/07/28
مایدمرادپسند
سلام خسته نباشید من انوای ترشی هارو بلدم ویا حبوبات بسته بندی کنم برای کاردرخانه درتالش زندگی میکنم 
05:36
کار درمنزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه 12 میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه پاداش و مزای...
مایدمرادپسند
کاردرخانه نیازدارم درتالش هستم 
05:38
آذرخدابنده لو
سلام 
09:50
2 پاسخ
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
22:59
1 پاسخ
نیازمند شریک و سرمایه گذار
شریک و سرمایه گذار در زمینه فرایند تولید و کشتار و بسته بندی گوشت بلدرچین با نظارت و حضور و همکاری خود شما سرمایه از شما تولید و فروش از ما بازار نقد و بی دردسر سود دهی بالای 15درصد ماهانه
پریسا بنیادی
سلام دنبال کارم خیلی نیاز دارم سرایداری نظافت باشه جاهم بدن ممنون میشم . غریب جایی ندارم مجبورم کارکنم بچه شهرستانم 
23:02
1401/07/29
فرحنازگل پروران
سلام  دنبال کاربسته بندی هستم سرپل ذهاب
16:53
1401/09/16
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
10:58
1 پاسخ
استخدام نیروی کار خانم جهت بسته بندی
به نیروی کار خانم جهت بسته بندی گلدان های پلاستیکی نیازمندیم حقوق بین ۸ تا ۱۰ میلیون ساعت کاری ۸ صبح تا ۵ غروب پنجشنبه ها تا ۳ بعدظهر اضافه کاری در صورت نیاز اجباریست ساعت پاسخگویی ۸صبح تا ۵ بعدظهر...
1401/09/17
مهناز سلطان پور
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
 سلام کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:36
زینب پورقلی
سلام   وقت  بخیر دنبال  کار در منزل هستم میشه راهنمایی کنید ساکن  رضوانشهر 
15:47
1401/09/19
سلام سلام 
14:27
تعدادی کارکر ساده در تولیدی خیاطی اتو و بسته بندی
جهت کار در تولیدی پوشاک خانم یا آقا وردست برشکار تماس***********
1401/09/21
سلام دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
شیراز 
09:59
عشرت شعبانی
دنبال کاربسته بندی درساری هستم
10:54
اکرم زمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل ساری هستم
12:21
استخدام اقا با جای خواب /حراست/کارخانه بستنی
استخدام کارگر ساده آقا (کار با دستگاه) به تعداد ۶۰ نفر✨ ✅کارخانه معتبر بستنی در قسمت بسته بندی و خط تولید:(دارای 2 شعبه فعال) ✅کار سبک و راحت با دستگاه ((نظارت بر اینکه کالا از خط تولید خارج نشه) ...
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
18:39
1 پاسخ
1401/09/22
مهناز سلطان پور
سلام به تعداد ی افراد برای جواب گوی مشتری ها به صورت پیامک نیاز مندیم، حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
10:04
1401/09/23
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:38
جویای کار در منزل هستم
کارهای گلدوزی بسته بندی وسایل و ساخت گل با روبان را انجام دمی دهم
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:39
1401/10/17
فاطمه لیاولی
خانم نیازمند کاردرمنزل،انواع بسته بندی -محمدیه قزوین 
19:06
1401/10/18
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل،انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
07:51
ایجاد فرصت اشتغال خانگی
اگر به دنبال فرصت ایده ال برای کسب درآمد هستید ؛ کافیست همیشه با ما همراه باشید. ✅ فرصت شغلی: بسته بندی محصولات ✅ نوع فعالیت: غیر حضوری ( دور کاری ) ✅ تجهیزات لازم: ترازو ؛ دوخت و برش رو میزی ؛ سلف...
1401/11/17
حسین علی یاری
من تولیدکننده نبات طمع دارهستم فقط میتونم کسی که کاردرمنزل میخواست باکمترین هزینه کارکنه درخانه راهنمایی ازمن کاردرامدازشما0**** 
13:12
ناهید هرمزی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم از شهرستان بوکان
23:29
1402/04/09
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:29
اگر دستت تو جیب شوهره درگیربچه تو خونه کارکن
‍ خسته‌ای از منتظر موندن برای آخر ماه؟ دلت یه درآمد واقعی می‌خواد با آزادی کامل؟ نه لنگ شوهرت باشی نه رئیس بالا سرت باشه، نه ساعت کاری خشک و خسته‌کننده؟نه پس این فرصت برای توئه! شرایط: ✅ سن ۱۸ تا ...
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:30
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس 
17:32
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام 0**** تماس 
17:33
درامد و کار در خانه
میدونی کار ما همراه اموزش رایگان هست ؟ کار ما در زمینه طب سنتی هست . تو خونه در کنار فرزندانت میتونی کار کنی ودرامد داشته باشی ♡ میگی چطوری ؟ به من پیام بده . سابقه نمیخواد . فعال بودن وتلاش میخواد. م...
محمد صمدی
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
سلام 0**** تماس بگیرید  نیازمندم 
17:35
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل هستم شهرکرد
20:07
2 پاسخ
1402/04/10
محمد صمدی
فرزانه نادری
تماس میگیرم
سلام 0**** تماس 
15:34
استخدام کار در منزل
خانم های عزیز، از خونه درآمد داشته باشید! اکه به دنبال یه کار واقعی در منزل هستی که بدون نیاز به سرمایه، تجربه یا حضور در محل کار بتونی درآمد داشته باشی، ما اینجاییم تا کمکت کنیم. با پرداخت تنها ۲۵۰ ه...
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
1402/04/11
محمد صمدی
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:48
نیروی خانوم و آقا در کشتارگاه مرغ
نیازمند نیروی کار در شرکت تولید مرغ برای بسته بندی و قطعه بندی هستیم فقط نیروی خانوم برای کار و آقا برای سرویس نیازمندیم استخدام آقا برای قطعه بندی ساعت کاری از ۹ شب تا زمانی ک تناژ مورد نظر تمام شو...
1402/04/12
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:02
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل
بسته بندی (مختلف هرچیزی)
بدون سابقه 
مشهد سیدی 
اگر سراغ دارین تماس بگیری 
17:57
1 پاسخ
زهرا صوفی
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی (مختلف هرچیزی) بدون سابقه مشهد سیدی اگر سراغ دارین تماس بگیری
0**** 
17:57
1 پاسخ
کارگر نیمه ماهر
به تعدادی نیروی کار جوان نیمه ماهر جهت کار در بسته بندی مواد غذایی نیاز داریم . حقوق قانون کار . بیمه تامین اجتماعی سرویس از اول بلوار بهمن سایر مزایای رفاهی و انگیزشی
1402/04/13
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام خوبی تماس بگیرید 
14:04
1 تایید
محمد صمدی
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:13
محمد صمدی
زهرا صوفی
09035255687
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:16
به همکار خانوم واقا جهت کار در تولیدی نیازمندیم
به همکار خانوم و آقا جهت کار در تولیدی شلوار.برای بسته بندی و کارای تولیدی. و همکار مخصوص برای اتوکردن شلوار نیازمندیم بسته بندی و کارای تولیدی حقوقش جدا و اتو حقوقش جدا مکان کاملا امن و آرام تسویه به...
1402/04/20
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/04/21
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در یاسوج
10:57
نجیبه استادپور
سلام وقت بخیر تبریز هستم دنبال کار در منزل ترجیحا بسته بندی 
12:42
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
محمد صمدی
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:39
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
محمد صمدی
فرزانه نادری
شهرستان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:42
نیروی آماده سازی رستوران، آقا
پرسنل اقا برای اشپزخانه امکان همکاری طولانی مدت متعهد و اخلاق مدار منظم و مسئولیت پذیر آموزش‌های لازم داده میشه ترجیحا ساکن محدوده رنج سنی ۱۸ تا ۲۸ سال آشنایی با کار در رستوران(تخته‌کاری، بسته بندی و...
1402/04/22
محمد صمدی
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
سلام 0**** تماس 
11:20
محمد صمدی
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:22
محمد صمدی
فریده نوزادی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:44
کار در ترکیه
عرض سلام احترام به تعدادی نیرو در ترکیه نیازمندیم کار در رستوران کار در بسته بندی لباس کار در قنادی کار در نانوایی کار در تولیدی کفش برا اطلاعت بیشتر چت دیوار پیغام بزارین روز خوش
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:04
1 پاسخ
1402/05/14
میتراترک
سلام به کار بسته‌بندی در منزل نیاز دارم شهر بروجرد 
19:17
1402/05/22
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:18
کارگر ساده مونتاژ اسباب بازی
به تعداد زیادی نیروی خانم و آقا جهت کار مونتاژ و بسته بندی در کارخانه تولید اسباب بازی واقع در ترقوزآباد کهریزک تهران نیازمندیم. سرویس کهریزک شورآباد ترقوزآباد موجود می‌باشد . در صورت تعداد بالای نفرا...
زهرا گل‌کار
سلام، وقت  بخیر ،نیازمند کار در منزل مثل بسته بندی هستم ، ساکن کاشان
16:08
1402/08/28
شراره کرمی
سلام دنبال کاردرمنزل مثل خیاطی راسته دوز یا بسته‌بندی هستم در فردیس بلوار ارم گلستان یکم 
08:43
فاطمه زهرا پورعلی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.بابل
14:00
خانوم مجرد منظم
به چند نفر خانوم مجرد منظم جهت بسته بندی لباس زنانه نیازمندیم
عرفانه محمدپور
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لاهیجانم
18:16
کرمانی
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم درسمنان
19:40
1402/08/29
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم  با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
08:03
1 پاسخ
استخدام و کار در منزل
ابتدا وارد حساب کاربری خودتون در دیوار شوید شهر تربت حیدریه انتخاب کنید(قسمت محله هر چی زدید فرقی نداره) ⚡️به قسمت درج اگهی بروید سوی قسمت استخدام‌و کاریابی سپس بخش متفرقه رو انتخاب کنید عنوان آگ...
مریم کثیری
فرخنده ظهیریان
سلام  درکدوم شهر  هستین 
08:57
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
13:59
میثم سیدی
سلام میثم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل آمادگی همکاری دارم تمام وقت پاره وقت برام فرقی نمیکنه
21:54
کار بسته بندی در منزل
نیازمند تعدادی نیرو برای کار بسته بندی در منزل پاره وقت بدون سابقه حقوق عالی کار همیشگی برای اطلاعات بیشتر تلگرام پیام بدین فقط تلگرام پاسخگو ام تماس و پیام جواب نمیدم
1402/09/06
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
12:25
1 پاسخ
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
12:27
1 پاسخ
1402/09/07
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
20:48
مدیر فروش خانم نیازمندم
به یک مدیر فروش خانم برای فروش لوازم یدکی نیازمندم مدیریت پیج فروش مدیریت فروش واتساپ و ایتا بسته بندی و ارسال جنس هشتاد درصد کار به صورت دورکاری هست ساکن محدوده خانی آبادنو و شهرک شریعتی محدوده س...
1402/09/08
زهره مومنی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم، اصفهان نجف آباد
04:36
ساجده عبیات
هستم 
ساجده عبیات
سلامن هم دنبال کار در منز 
بسته بندی در خونه
کار در منزل خودتونه پاره وقت هفتگی بدون تیاز ب سابقه کار همیشگی و دائمی هست برای اطلاعات بیشتر تلگرام پیام بدید فقط تلگرام جواب میدم ممنون
سلام دنبال کار هستم بسته بندی  باشه خیلی بهتره 
12:34
1402/09/14
جواد اکبری
کار در منزل از مرند 
16:11
1402/09/17
صدیقه شریعتی
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:00
کارگر ساده آقا/با جای خواب و غذا (دارویی )
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد ۶۰ نفر ✨️ خانم آریا ✅️کارخانه معتبر و دولتی دارویی در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ۳ شعبه فعال ) ✅️ساعت ۸تا۴ بعدازظهر، جمعه و تعطیلات رسمی تعطی...
1402/09/24
احسان نعیمی
سلام خانم  کسی هست بیادپرستاری 
17:55
1403/09/30
سونیا مهدوی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر گرگان 25سالمه
01:08
آرزو شاهی
سلام دنبال بسته بندی کار درمنزل هستم. آدرس آذربایجان غربی ، شهرستان میاندوآب هستیم 
13:29
کارگر خانوم
توجه متن کامل بخون کارگر خانوم برا بسته بندی و تولید دو نفر میخایم محدوده قعله حاتم شرایط سنی زیر ۳۵ سال ساعت کاری یک ظهر تا هشت غروب پیام بفرستید شماره بفرستم
سه‌شنبه 11 تیر 1404، ساعت 00:08