دنبال کن

کاردرمنزل

بسته بندی

1400/08/29
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
19:54
10 پاسخ
19 تایید
خاوران
نیروی بسته بندی
نیرو خانم جهت کار بسته بندی مورد استخدام میشود و حقوق عالی ۱۹ میلیون تومان و دارای سرویس رفت و برگشت می‌باشد و پنج شنبه ها بطور معمول تعطیل هستیم صبحانه با مجموعه هست و بیمه هم انجام خواهد شد. محدوده ...
دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
21:05
3 پاسخ
15 تایید
1400/08/30
کمال زارع
سلام دنبال کار  در منزل هستم ساکن تهران
06:12
زهرا علوی
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم.شهریاسوج
08:20
آماتیس
کارگر ساده
مجموعه آماتیس (تولیدی کابینت روشویی) جهت تکمیل پرسنل خود تعدادی نیروی آقا و خانم استخدام می نماید. سمت های شغلی شامل: بسته بندی , کنترل کیفی ,انبار و وسط کار اگر در جستجوی شغلی ایده ال با حقوق و شرای...
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
20:47
1 پاسخ
5 تایید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم در محمدیه قزوین
21:22
1 تایید
1400/09/01
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر سنندج 
ممنونم اگر اطلاع  بدید  بهرامی
07:34
1 تایید
چیتگر
کارگر اتباع
به یک نیرو اتباع نیازمندیم. کاری, زرنگ ,سواد هم تا حدودی داشته باشه, با جای اسکان شب ها بمونه. تولید چسب سنگ ,چسب های پودری و بسته بندی در صورت نیاز بارگیری هم انجام شود. حقوق توافقی با مزایا
سلام دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم در اصفهان
18:07
4 تایید
1400/09/02
سلام دنبال کار بسته بندی هستم در منزل ملارد کرج هستم
04:52
سوری
سلام دنبال کار در منزل هستم تهران شهر ری 
10:19
بسته بندی
گجاباد بسته بندی
زهراجعفری
سلام بسته بندی  کاردرمنزل قزوین  اقبالیه  میخوام بیارم بسته بندردرمنزل انحام بدم

12:12
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
12:16
1 پاسخ
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
12:45
1 پاسخ
1 تایید
استفاده از موکاپ مناسب برای بسته بندی محصول
محصولی داریم و میخوایم با استفاده از موکاپ باکیفیت تصاویر یکدست و زیبایی از محصولمون داشته باشیم محصولمون غذای پرندست
بهاره جلولی
سلام خانم27سال هستم نیازمندکاردرمنزل تهران بومهن
13:45
نیشتمان پورحسین خان
سلام دنبال کار بسته بندی ماسک در منزل هستم. شهر بوکان استان آذربایجان غربی 
15:07
سلام دنبال کار در منزل در اصفهان هستم ممنون میشم کمکم کنید

18:50
بسته بندی
نیروی خانم جهت کار در بسته بندی گردو بیسکوییت خرما و... حقوق مزایا چت دیوار و تماس ساعت کاری هم ۷ ساعت دوستان کار در منزل نیست سوال نکنین باید داخل محل انجام بشه کسایی که متهلن یا بچه دارن یاشرایطشون ...
1400/09/03
سلام وقت بخیر ،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اردبیل 
05:47
1 تایید
1400/09/04
پیمان آلاشتی
سلام یه خانم 36ساله هستم دنبال کار در منزل چون بچه کوچیک دارم و نمیتونم بیرون کار کنم.از شهر زیبای بابلسر.
13:00
سلام کاردرمنزل هستم از بومهن
17:11
بسته بندی
باسلام به چند نفر خانم جهت بسته بندی زیتون و خیارشور در محیطی زنانه با حقوق ماهیانه ۵میلیون حداکثر سن ۴۵ نیازمندیم ساعت کاری ۸الی۱۴ آدرس جاده‌ قدیم جنب بانک مهر ایران
رقیه علی حسینی
سلام دنبال کار در بسته بندی در خانه هستم هر کاری باشه تبریز
21:35
1400/09/05
لیلا
من هم دنبال کار  درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه  باشه
07:49
1 پاسخ
لیلا
لیلا
من هم دنبال کار درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه باشه
از تبریز
07:50
بسته بندی
با سلام بسته بندی سورت میوه جات و سبزیجات هم نیرو زن و مرد از ۱۸تا۴۰سالگی اتباع خارجی پذیرفته میشود حقوق روز مزد کار تمام شد مزد بگیرید برید
معصومه معزز
سلام دنبال کار بسته بندی میگردم معصومه معزز اردبیل
09:17
خانم هستم جویای کار در منزل خودم یا منزل کارفرما ،اشپزی ،ترشی ، مربا ، سرخ کردن سبز یجات ،، یا بسته بندی جوراب ، ، بسته بندی حبوبات انجام میدم ،، از فردیس کرج ،
12:53
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
20:15
1 پاسخ
طراحی بسته بندی دارویی
میخواهم برای یک محصول دارویی به شکل کرم تیوپی، یک لیبل و یک جعبه طراحی شود. مشابه نمونه
1400/09/06
سکینه دریادل
مندنبال کار منزل. هستم در تبریز
13:57
سکینه دریادل
دنبال کار در منزل هستم تبریز0**** 
13:57
1400/09/07
سلام کاردرخانه خودم انجام میدم نیازبه کاردارم ممنون دررشت
11:55
استخدام ۳ کارگر در سه شیفت متفاوت با جای خواب
استخدام کارگر در شرکت تولید و بسته بندی روغن صنعتی شیفت شب : ۱۲ شب تا ۹ صبح شیفت صبح : ۸ صبح تا ۵ عصر شیفت عصر : ۳ عصر تا ۱۲ شب اولویت استخدام به ترتیب برای شیفت شب - صبح - عصر به نیروی آقا متعهد ...
سلام دنبال کار در منزل هستم 
13:02
شهناز سرپرست
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از شهر اردبیل
14:44
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
سلام بنده هم دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
16:43
کارگر ساده جهت کار در ماشین سازی/جا خواب حراست
استخدام فوری❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه قطعات خودرو جهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،راننده پایه ۱و۲،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) ✔ساعت کاری ۸تا۴ دار...
کار در منزل نیازمندم دماوند گیلاوند شماره 0**** 
18:09
1 تایید
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کرج
22:00
1400/09/08
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم نیازبه کاردارممنون میشم ساکت رشت
04:47
بسته بندی نان های فانتزی
فقط خانم جهت کار در کارگاه تولیدی نان های فانتزی در قسمت بسته بندی ساعت کار از ۱۰ صبح تا ۳ بعداظهر ساعتی ۴۰ هزار تومان محدوده ابومسلم هرروزه به جز جمعه ها لطفا اگر مشکل در این ساعت کاری ندارید پیام ...
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی  ممنون میشم ساکن رشت هستم
04:58
1 پاسخ
سلام من یه زن خانه دار هستم که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب یا حبوبات از رزن
05:04
سلام دنبال کار بسته بندی هستم ساکن اصفهان 43 سالمه
07:14
به یک نیرو کار خانم جهت بسته بندی
به یک نیرو کار خانم جهت کار در انبار تولید و بسته بندی سن زیر ۳۲سال توامند باهوش کاری با نظم از همه مهم تر نظم فرز در حد ده درصد فنی بی دست پا نباشه فعال توامند
رباب گفتاری
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هر کاری باشه لطفاکمک کنید... تبریز
10:37
دنبال کار بسته بندی درمنزل هست  هربسته بندی باشه ساکن رشت
17:21
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان
23:02
1 تایید
جذب نیروی آقا
به چند نفر نیروی آقا(فقط ایرانی) کاری و متعهد با ظاهری آراسته سن تا ۲۵ سال حداقل مدرک دیپلم (ترجیحا با کارت پایان خدمت و حداقل یکسال سابقه کار) جهت کار در کارگاه بسته بندی میوه خشک در فردوسیه شهریا...
1400/09/10
فاطمه امدادی
سلام من خانم هستم بسته بندی حبوبات میخواستم از شهر ارومیه
16:01
سلام نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز هستم
20:59
1 تایید
مریم صدری
سلام  دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ساکن بهارستان  اصفهان وسرپرست خانواده ویک فرزنددارم.ممنون  میشم کمک کنید.
21:24
استخدام بسته بندی حوله
با عرض سلام لطفا با دقت بخونین سرویس نداریم چون داخل شهره کار در منزل نداریم ب هیچ عنوان اضافه شدن حقوق هم بستگی ب کار کردن خودتون داره ممنون ب یک خانم ماهر یا نیمه ماهر بدون حاشیه در تولیدی حوله در...
مائده جوان پرست
سلام دنبال کار درمنزل هستم ازقبیل انواع بسته بندی و.... یه کوچولو هم خیاطی  بلدم چرخ صنعتی دارم
استان گیلان رشت
22:23
1400/09/11
سلام دنبال  کار در منزل هستم خیلی نیاز به این کار دارم 
08:46
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
08:47
استخدام تعدادی کارگر خانم و اقا
شرکت آذین تبلور آذربایجان تولید کننده نمک تصفیه شدهجهت تکمیل کادر خودتعدادی خانم و آقا با شرایط,ذیل استخدام مینماید ۱:کارگر خط تولید حداکثر سن ۵۰ دارای روحیه کار گروهی وفرمان بری وحداکثر تحصیلات دیپ...
سلام من جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات یالباس فرقی نمیکنه. رشت
14:16
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی ممنون میشم ساکن رشت هستم
کارتلفنی انجام میدهد
14:45
راضیه صادقی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان کوار
16:23
کارگر ساده با جای خواب،غذا،بیمه(موتور سیکلت)
✨استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)شرکت موتور سیکلت✨ کارخانه معتبرو نیمه دولتی درقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق دارای۳روزمرخصی باحقوق دارا...
بهارسیاوش3133
من ههم دنبال کاکار بسته بندی در منزل هستم از سهند0**** 
17:46
1400/09/12
مهری موسوی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم ،هر بسته بندی باشه ، به این کار نیاز دارم ، تهران نسیم شهر اکبر آباد
16:29
مهری موسوی
دنبال کار بسته بندی در منزل خودم  می گردم به پولش نیاز دارم 
16:32
نیروی بسته بند خانم
سلام وقت بخیر نیروی کار خانم با حداقل سن۲۰تا۴۰سال برای بسته بندی پوشاک زنانه و شمارش اجناس با دقت انرژی بالا ساعت کاری ده صبح تا۶الی۷بعد ظهر محیط کاملا زنانه بسته بندی حتما باید در انبار ما حضور داش...
سلام کاردرمنزل هستم ازکازرون
22:01
1400/09/13
شهربانو عبدی
من دنبال  کاردرخانه هستم
06:49
اعظم ارفعی
با سلام و احترام.دنبال کار در منزل هستم در الهیه مشهد.ممنونم.
08:50
استخدام کارگر تولید و بسته بندی آرایشی بهداشتی
یک شرکت تولیدی در شهرک رازی از منطقه ترجیحا مهیار و یا شهرضا و بهارستان نیرو استخدام میکند
سلام دنبال کار در منزل از اصفهان هستم ممنونم🙏🙏
09:18
فا
سلام  نیازمند کاردرمنزل هستم از هشتگرد
18:18
1400/09/14
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از تهران
09:54
کار بسته بندی
فقط تماس پاسخگو هستیم
1400/09/15
سولماز صبوحی
سلام دنباله کاره بسته بندی درمنزل هستم 
05:30
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید.من نیاز فوری به کار درمنزل دارم دارم.بسته بندی یا هرچیزی خودم میام تحویل میگیرم تحویلم میدم .ممنون میشم اگه سراغ دارین منم معرفی کنین.مرسی
08:44
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید .من از اردبیل هستم نیاز فوری به کار درمنزل دارم.ممنونم
08:46
کارگر ساده /حراست/باجا خواب غذا/بیمه سرویس رایگان
❌توجه توجه❌ ❌استخدام فوری❌ جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه قطعات خودرو جهت خط تولید و بسته بندی کارگرساده،،راننده پایه ۱و۲،،حراست،،ویزیتور،،انبار، عنوان بندی مشاغل(کارگر ساده) ✔ساعت...
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی
09:57
دنبال کار در منزل هستیم فقط بسته بندی باشه
11:30
سلام ماچندتاخانوم هستیم دنبال کاردرمنزل هستیم بسته بندی مشهد
15:13
استخدام فروشنده ارایشی
به دوفروشنده دوشیفت صبح وعصر نیازمندیم تایم کاری ۹صبح الی ۱وپنج بعدظهر الی ۱۰شب مرتب منظم بسته بندی رواج مشتری حضوری مسعولیت پذیر محدوده تختی وجاده سیمان باشه ترجیا نزدیک محل کار
ما چندتا خانوم کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم مشهد
15:14
1400/09/16
زهرامحمدرضایی
سلام من نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم دراهواز ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمیشه به همه کاراعتمادکرد اکثرتبلیغا برا بسته بندی دروغ هستن
09:54
مریم مرادی
فرخنده ظهیریان
سلام خسته نباشید  من همراه خواهر و مادرم جویای کار بسته بندی در منزل هستیم.ساکن قرچک
13:17
استخدام نیروی کار در کارخانه پلاستیک
استخدام نیروی کار در کارخانه پلاستیک به یک نفر نیروی اقا نیازمندیم ساعت کاری ۷ صبح ۶ عصر سن حداکثر ۲۴ سال ۳۰ دقیقه صبحانه ۴۵ دقیقه نهار سرویس رفت و برگشت دارد جمعه ها تعطیل کار کاملا سبک فقط قسمت...
زهرا اسماعیلی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه از سربندان هستم
18:21
امامی
سلام دنبال کارخیاطی توخونه هستم چرخ صنعتی راسته دوز وسردوز دارم کارهای مزون وشخصی دوزی کار میکنم 0**** 
18:49
1400/09/17
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مشهد
11:56
استخدام نیرو در آجیل و خشکبار
فقط خانوم ❌❌❌❌❌❌❌ جهت بسته بندی محصولات آجیل و خشکبار به صورت تک شیفت در صبح یا عصر رده سنی زیر 30 سال باشد ساعت کاری 9 تا 15 شیفت عصر 16 تا 22 شعبه مرکزی حد فاصل توحید 19 و 21 در حال افتتاح خشک...
1400/09/18
مریم جعفری
سلام  نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم از قزوین 
06:17
فرخنده ظهیریان
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
07:36
1 پاسخ
1400/09/19
سلام سه نفر هستیم و دنبال کار بسته بندی هستیم از قم
13:28
استخدام نیروی خانم جهت کار
استخدام نیروی خانم جهت کار در لوستر سازی وظایف: بسته بندی، مونتاژ و ... شرایط: سن بین ۳۰ الی ۴۰ سال منظم و منضبط سرویس داریم شرایط اداره کار: مرخصی، عیدی و ... تسویه اخر هر ماه اگر جویای کار هستید...
1400/09/20
قانعی نسب
سلام  نیازمند کار هستم در منزل مثل بسته بندی کردن   سبزوار
16:51
1400/09/22
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم هربسته بندی باشه
03:51
فاطمه یزدانی
فرخنده ظهیریان
سلام میشه به من هم معرفی کنین؟ 
10:53
1 تایید
جذب نیرو زن جهت بسته بندی نبات
سلام به دو نفر نیرو برای بسته بندی نبات نیازمندیم کار ساعتی است از ساعت ۷ تا ۴بعد از ظهر مزد هر ساعت از ۵۰ تا ۸۰هزار تومان است بستگی به سرعت دست شما دارد اگر این شرایط را می پذیرید زنگ بزنید در غیر ای...
ا
سلام خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنمایی کنید در پردیس زندگی میکنم
12:08
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ازمراغه
تارا برزگران
دنبال کاردرمنزل هستم.بسته بندی هرچیزی
15:34
استخدام نیروی کار
با سلام به تعدادی نیروی کار جوان و با انگیزه در محیطی کاملا صمیمی و دوستانه جهت همکاری در شرکت تولید، چاپ و بسته بندی چسب نیازمندیم کسانی که توانایی کار گروهی و نظم و انظباط داشته باشند در اولویت قرار...
ظفری
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
23:26
ظفری
سلام  خسته نباشید من جویای کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان نهاوند
23:29
1400/09/23
سمیرا کمالی کمالی
سلام  من  ساکن ا سلامشهر هستم  دنبال  کار بسته بندی هستم 
07:49
جهت کاردرکارگاه تولیدی شیرینی پزی
تعدادی نیروی خانم جوان جهت کاردرکارگاه شیرینی پزی تولید،بسته بندی ونظافت نیازمندیم به صورت تمام وقت
زهرافرخی
سلام.دنبال کار در منزل  هستم.ساکن کرمانشاه.هستم.کارمثل بسته بندی حبوبات  .ممنون میشم. اگه قبول کنید
12:24
1400/09/24
سلام دنبال  کار در منزل مثل بسته بندی میگردم استان آذربایجان شرقی شهرستان مراغه لطفاً اطلاع بدین 
10:39
فاطمه بهمنی
سلام من در شهر مشهد زندگی میکنم وکار ساده ای درمنزل  میخواهم که جای کمی بگیرد 
12:04
بسته بندی چای خشک(ثبت رایگان)
توضیحات کار در منزل خودتان ثبت نام رایگان بسته بندی چای خشک هربسته شامل 12عدد بسته بندی 800بسته ای8میلیون بسته بندی 1800بسته ای 18تا ۲۵میلیون هیچ مبلغی هم واریز نمیکنین  پاسخگوی فقط تلگرام  و آیدی...
سلاام منمم کار بسته بندی میخواستم ساکن اهوازم آیدی تلکراممasalraoofnia
19:35
1400/09/28
امیرصادقی
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی لباس جوراب ویالیمو عمانی....فقط در اهواز
لطفا فقط به  این شماره درواتساپ پیام دهید0**** 
10:52
1400/10/01
کوکب پاکباز نسب
سلام  من دنبال کار بسته   بندی   هستم  در منزل بوشهرم  لطفا راهنمایی  کنید
21:04
کارگر خانم برای بسته بندی چای
سلام برای کار در کارگاه تولید چای به نیروی کار خانم با ساعت کاری ۸ صبح تا ۱۴ با حقوق روزانه ۳۰۰ تومن نیاز داریم. برای شروع همکاری، لطفا اطلاعات زیر را در صفحه چت برای ما ارسال کنید: نام و نام خانواد...
1400/10/02
دنبال کار در منزل تهران هست
13:04
معصومه نوروزی
سلام دنبال کاردر منزل بسته بندی هستم ساکن چناران
17:24
1400/10/03
وحیده مجیدزاده
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اردبیلم  لطفا راهنمایی کنید ممنون
07:44
استخدام نقشه کش صنعتی
گروه تولیدی صنعتی شارپک سازنده انواع ماشین آلات صنعتی و بسته بندی به یک نیروی نقشه کش صنعتی مسلط به سالید خلاقیت در حل مسائل فنی و طراحی دقت و توجه به جزئیات در طراحی نقشه‌ها توانایی خواندن و تفسیر ن...
1400/10/04
مینا قیاسی
دنبال کاردرمنزل هستم 
10:20
سلام
نیازمند کار در منزل هستم،. اصفهان. 
11:09
1400/10/05
مقدم
سلام به نظرتون این سایتها کلاه برداریه؟؟؟؟
22:20
استخدام نیروی کاردرمنزل(بسته بندی)
حقوق ماهانه بین ۱۰ الی ۲۰میلیون تومان؛ -شما مناسب این کار هستید اگر : -دقت و سرعت مناسب دارید -متعهد به اصول بهداشتی شرکت هستید -خواهان حقوق بالا با کار در منزل هستید مزایای شغلی ما: -حقوق بالا و ا...
1400/10/06
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
03:27
1 پاسخ
سلام من کار در منزل میخواستم
09:10
سلام ساکن ملارد _صفادشت هستم جویای کار در منزل
11:30
بسته بندی حبوبات(کار در منزل)
توضیحات بسته بندی حبوبات هربسته شامل 12عدد بسته بندی 800بسته ای8میلیون بسته بندی 1800بسته ای 18 تا ۲۳میلیون هیچ مبلغی هم واریز نمیکنین  پاسخگوی فقط تلگرام  و آیدی ایتا ❌❌لطفا در پاسخگوی صبور باشی...
سمیه بهلولوند
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم. تهران منطقه 18.خانوم هستم. 
12:42
1400/10/07
نرگس ارزم
سا‌کن یزدهستم باشمار0**** 
07:15
اکرم طاهری
سلام جویای کار بسته بندی در منزل میباشم اگر حبوبات و یااسکاچ باشه بهتره نسبت به کار خیلی حساس و مسئولیت پذیر هستم از کرج گرمدره🙏
13:01
بسته بندی خانگی پاییزه
مجموعه آوینوس  جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی زیورآلات در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین اینستاگرام  ...
سلام به شدت دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ساکن کرمانشاهم

15:36
1400/10/10
صفی الله جباری
دنبال   کار بسته بندی درمنزل هستم
21:28
1400/10/14
فاطمه خواجوی
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوباتت یاهم
17:06
استخدام
به یک نیروی مجرب اقا جهت بسته بندی دردفتر پستی نیازمندم ساعت کاری از۸الی ۱۸درصورت راضی بودن حقوق افزایش میدم
فاطمه خواجوی
سلام دنبال کاردرمنزلم بسته بندی شکلات یاهم حبوبات
17:09
1400/10/16
من خانم یوسفی هستم آز مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
22:13
1400/10/17
فرزانه نادری
دنبال کار بسته بندی هستم از 
10:09
بسته بندی میوه
ب همکار خانم جهت بستع بندی میوع نیازمندیم
فرزانه نادری
شهرستان
1 پاسخ
فرزانه نادری
 تماس میگیرم
1 پاسخ
طاهره رضایی
سلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم . شهر تهران جمالزاده
15:31
نیاز به همکار خانم
سلام سبزی خردکنی پردیس واقع در فاز ۱ میدان عدالت پاساژ ولیعصر نیازمند به یک همکار خانم ( ترجیحا ۲۵ تا ۴۵ سال ) برای همکاری در شیفت عصر ( ساعت ۴ الی ۹ شب ) است. پایه حقوق در ماه اول ۶ تومن افزایش...
1400/10/24
فرخنده ظهیریان
سلام خانم ظهیریان منم دنبال بسته بندی درمنزل میگردم میشه راهنمایی کنین باتشکر🙏
22:24
1400/10/25
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
09:20
1 پاسخ
1400/10/26
هادی کهنهٔ
سلام دنبال کاردرمنزل هستم 
07:13
بسته بندی میوه در شرکت
سلام. به تعدادی نیرو جهت سورت و بسته بندی میوه(انار.سیب.و..) نیازمندیم. با سرویس رفت و برگشت رایگان در محدوده های بلوار اتحاد.شریف آباد.گلسرخ.بلوار استوار .محراب و ... با حقوق روزانه ۴۲۰ هزارتومان خا...
1400/10/28
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه یا درست کردن ترشی فرقی نداره 0****  شهربهبهان
00:18
سلام خسته نباشید. دنبال کار در منزل هستم  در تبریز 
12:08
ابراهیمی
سلام  دنبال  کاردرمنزل هستم خیلی نیازدارم
اگه میشه زودترخبربدین بسته بندی باشه 0**** 🙏🙏🙏🙏
13:08
جویا کار ما ده نفر هستیم
هر مدل کار انجام میدهیم از بسته بندی تا مونتاژ 0935XXX4055(نمایش کامل)
1400/11/02
مریم محمدی
فرخنده ظهیریان
سلام به دنبال کار در منزل بسته بندی هرچیزی هستم استان گلستان آزادشهر
04:37
1400/11/09
سکینه قربانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم
18:22
1400/11/10
Zohreh
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
15:24
کارگر انبار - آقا
جمع کردن اجناس فاکتور مشتری ها بسته بندی اجناس و آماده کردن جهت بارگیری تحویل گرفتن اجناس و چیدمان در قفسه ها توانایی انجام کار تیمی محل کار شهرک صنعتی شمس آباد
فاطمه علی دادی
سلام دنبال کار بسته 
16:48
1400/11/12
فریده نوزادی
سلام 
10:44
1 پاسخ
زهرا اسماعیل زاده
اینجانب زهرا اسماعیل زاده  کار در منزل را انتخاب کردم و  دو بار پول واریز کردم دفعه اول  که واریز کردم خانم نگار بختیاری سریع پاسخ دادن  وگفتن 5بهمن ساعت 4 بسته حبوبات برای بسته بندی ب دستت میرسد ولی نرسید بعد چند روز دوباره بیست تومان برای کارت اشتراک خواستند وهمان لحظه واریز کردم تقریبا دوهفته هست که جواب نمیدن هر چقدر اس میدم جوابی نمیدن ضمنا آدرس دفترشون رشت خ معلم خانه پژوهش به مدیریت آقای ثنائی هست که مراجعه کردم ادرس را پیدا نکردم در ضمن نیاز شدید مالی دارم شماره موبایل0****   هست امیدوارم که شما ب شکایت ما رسیدگی کنید باتشکر از لطف شما   
تاریخ 12 /11/ 1400
14:11
نیروی کار نان فانتزی
نیازمند یک نیروی کار آقا جهت بسته بندی و نظافت و یک نیروی کار خانم جهت فروشندگی و بسته بندی در نان فانتزی.
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:49
1400/11/13
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کاراحتیاج دارم ازلرستان شهرستان بروجرد
10:12
1400/11/16
دنبال کار درمنزل هستم 
19:04
مستقل شدن در خانه برای خانم ها
وقتشه با یه فرصت طلایی آشنا بشی اگه یه گوشی هوشمند داری و دلت میخواد از وقتایی که توی خونه ای درآمد داشته باشی برای این کار هیچ نیازی به تخصص قبلی و سرمایه زیاد نداری فقط کافیه تغییر کنی و روزی چند...
1400/11/18
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
05:35
1 پاسخ
سلام  دنبال کار بسته بندی  درمنزل هستم .ساکن قم 
06:00
مژگان منفرد
سلام  کاردرمنزل نیازمندم
13:48
استخدام نیرو کار در منزل (بسته بندی)
ابتدا وارد حساب کاربری خودتون در دیوار شوید «همین الان عضو تیم ما شو» حقوق ماهانه بین ۱۰ الی ۲۰میلیون تومان؛ -شما مناسب این کار هستید اگر : -دقت و سرعت مناسب دارید -متعهد به اصول بهداشتی شرکت هستید...
عباسی
سلام من  دنبال کاربستهبندی منزلهستم  تهران
15:20
سلاام دنبال کارهستم درمنزل ساکن مشهدهستم هرنوع بسته بندی باشه عالیه 
1400/11/20
اگرم اکرامی پور
سلام.دنبال کار درمنزل. هستم بسته بندی هرچی باشه .ممنون
13:03
نیروی خانوم آنلاین شاپ
نیازمند دونفر همکار خانوم در انبار انلاین شاپ در محدوده شهرک ولیعصر هستیم شرایط شغلی حتما ساکن شهرک ولیعصر و اطراف منظم دقیق و فرز سن از ۱۸تا۴۰ کار ما بسته بندی و ارسال لباس زنونه به اداره ...
1400/11/26
سمیر رحیمی
سلام سمیر  هستم دنبال کار 0**** 
17:49
1401/01/24
باسلام خواهش میکنم نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانواده م 40ساله م
1401/01/25
سلام دنبال  کار بسته بندی در منزل هستم
کار در منزل بسته بندی کوکتل پدیکور
لطفا با دقت آگهی بخوانید اگر شرایط کامل داشتین تماس بگیرین کار ما تولید پدیکور هست و شما باید کوکتل های تولید شده رو سلفون و شیرینگ کنید(در کارگاه آموزش داده میشه) محدوده منزلتون فقط باید شهرک اکباتا...
1401/01/30
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم شهر خرمشهر 
09:03
علیزاده
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
سلام شما کار پیدا کردید؟
11:05
1401/03/05
کار در منزل کسب درآمد از اینترنت سایت گزرو  دات کام  ،پرداخت به ازای ثبت نام  و همکاری در فروش  
02:26
همکار خانم آشپزخونه
با سلام همکار خانم جوان متعهد ساعت کاری 16 تا 21 کار داخل آشپزخونه هست شستشو نظافت بسته بندی
سلام دنبال  کار درمنزل هستم ساکن رشت
19:57
1401/03/07
سلام یه خانم 37ساله خستم اهل و ساکت یزد جویای کاربسته بندی حبوبات هستم
13:03
من دنبال کار در منزل بسته‌بندی هستم
14:57
نیرو خانم جهت بسته بندی
به تعدادی نیرو خانم جهت بسته بندی نیازمندیم ساکن اسلامشهر یا وهن اباد ❌کار در منزل نداریم❌ ❌فقط نیروی خانم❌
Salma bklari

سلام درود  خدمت شما بزرگوارمن احتیاج به شعل بسته بندی هستم درمنزل چون بیماری ام اس دارم واطلاع دارید هزینه های دارویی چقدر زیادوسرسام اورهست ادرس اصفهان شهراصفهان خیابان فروعی جنب بانک صادرات مسجالمعاددنبال جوی آب مسجد خانم کرمانی بن بست نصیر شماره  تماس 0**** خواهشمندم اگه بسته بندی در منزل داشتید با این شماره باهام تماس بگیریدسپاسگزارم سلامت شاد جاویدباشید🙏🙏🙏
15:36
فرخنده ظهیریان
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
15:47
1 پاسخ
1401/03/09
شیرین نظری
سلام دنبال کار در منزل  هستم  بسته بندی  هرچی باشه    از قهدریجان  اصفهان هستم
09:56
استخدام خانم اقا خط تولید و بسته بندی شرکت کاپ کیک
جهت استخدام تعدادی کارگر ساده خانم وآقادرکارخانه‌‌ کاپ کیک دعوت به همکاری مینماییم ❎ شرایط❎ ✔️ سن خانم ها۱۸تا۳۸ سال وآقایان۱۸تا ۴۲ سال ✅️بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی ازروزاول ✅️تمام مزایای وزار...
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان 
12:01
مهنازهوشیاری
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان
12:02
1401/06/16
ابی
سلام دنبال کا بسته بندی در منزل هستم.بابل
08:32
همکاری در رشته خشکاری
همکار خانم از ۲۰ الی ۴۵ ساله مجرد یا متاهل (آراسته ،منظم و متعهد ) کارهای مربوط به تمام امور مغازه ⛔ به غیر از رشته ریختن⛔ سرخ کردن ، بسته بندی ، جعبه زدن ، نظافت و.... یک روز در هفته تعطیل
1401/06/17
اعظم حیدری
سلام دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم .
09:46
1401/06/18
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
شهرکرد
13:20
2 پاسخ
1401/07/20
جولایی
سلام،نیازمند کاری هستم که بتونم داخل خونه انجام بدم،خانم هستم سرپرست هستم،اصفهان،ممنون
18:52
کارگر خانم
تولید و بسته بندی فیلتر هوا خودرو
1401/07/23
الهام
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم از مینودشت
18:44
1401/07/24
زهرا عمویی
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه دارین منم هستم ما هم. در تبریز هستیم 0**** اینم شماره تلفنم هست
14:08
1401/07/28
مایدمرادپسند
سلام خسته نباشید من انوای ترشی هارو بلدم ویا حبوبات بسته بندی کنم برای کاردرخانه درتالش زندگی میکنم 
05:36
استخدام نیروی اسمارت شعبه ارم
توضیحات شرکت اسنپ اسمارت جهت تکمیل کادر فروشگاه خود برای سمت زیر استخدام می نماید: *کارمند جمع آوری سفارش *کارمند بسته بندی *کارمند اسکن سفارشات *کارمند چیدمان ✅محل کار: فروشگاه اسمارت ارم(واقع در ار...
مایدمرادپسند
کاردرخانه نیازدارم درتالش هستم 
05:38
آذرخدابنده لو
سلام 
09:50
2 پاسخ
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
22:59
1 پاسخ
فروشنده خانم،چرخکار راسته،سردوز،بسته بندی خانم
تعدادی خانم جهت نیازمندیم : ۱_فروشنده پوشاک بچه ۲_چرخکار راسته دوز و سردوز ۳_بسته بندی بدون تجربه با تجربه فرقی ندارد ..................................................................... شرایط کار ...
پریسا بنیادی
سلام دنبال کارم خیلی نیاز دارم سرایداری نظافت باشه جاهم بدن ممنون میشم . غریب جایی ندارم مجبورم کارکنم بچه شهرستانم 
23:02
1401/07/29
فرحنازگل پروران
سلام  دنبال کاربسته بندی هستم سرپل ذهاب
16:53
1401/09/16
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
10:58
1 پاسخ
نیرو خانوم و آقا جهت بسته بندی در منزل خودتان
استخدام نیرو جهت مونتاژ تابلو در منزل خودتان بدون محدودیت سنی ارسال به شهرستان جهت ثبت نام پیام دهید
1401/09/17
مهناز سلطان پور
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
 سلام کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:36
زینب پورقلی
سلام   وقت  بخیر دنبال  کار در منزل هستم میشه راهنمایی کنید ساکن  رضوانشهر 
15:47
1401/09/19
سلام سلام 
14:27
هیسکا | HISKA
استخدام ادمین پنل دیجی کالا
در دل هیسکا، برای ساختن تجربه خوشایند خرید آنلاین در مخاطبان عزیز ایرانی، به دنبال توسعه تیم فروش آنلاین در بستر پلتفرم های دیجی کالا، تکنولایف و ... هستیم. اگر مشخصه های زیر در شما نقش بسته است، مشتا...
1401/09/21
سلام دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
شیراز 
09:59
عشرت شعبانی
دنبال کاربسته بندی درساری هستم
10:54
اکرم زمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل ساری هستم
12:21
بسته بندی در منزل
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم با حقوق مزایا عالی بدون نیاز به خروج از خانه بدون نیاز به چک و سفته
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
18:39
1 پاسخ
1401/09/22
مهناز سلطان پور
سلام به تعداد ی افراد برای جواب گوی مشتری ها به صورت پیامک نیاز مندیم، حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
10:04
1401/09/23
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:38
استخدام همکار آقا
سلام، وقت بخیر ✅استخدام همکار جوان آقا برای کمک در انبارداری و بسته بندی ✅دارای روحیه کار تیمی و منظم ✅بیمه تامین اجتماعی+تکمیلی ✅سرویس ایاب ذهاب(تبریز_سهند_ایلخچی) ✅ناهار + صبحانه ✅حقوق قانون کار + ح...
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:39
1401/10/17
فاطمه لیاولی
خانم نیازمند کاردرمنزل،انواع بسته بندی -محمدیه قزوین 
19:06
1401/10/18
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل،انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
07:51
نیروی کارگر خانم
جهت کار در چاپخانه بسته بندی و برش کاغذ و بنر ساعت کاری ۷ صبح الی ۷ عصر حقوق روزانه پانصد هزار تومان
1401/11/17
حسین علی یاری
من تولیدکننده نبات طمع دارهستم فقط میتونم کسی که کاردرمنزل میخواست باکمترین هزینه کارکنه درخانه راهنمایی ازمن کاردرامدازشما0**** 
13:12
ناهید هرمزی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم از شهرستان بوکان
23:29
1402/04/09
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:29
استخدام نیروی کارگر خانم
نیروی کارگر خانم جهت کار در چاپخانه برش بنر بسته بندی کاغذ دسته بندی حقوق روزمزد پانصد هزار تومان ساعت کاری 7 عصر الی 4 صبح محل کار سیلو
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:30
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس 
17:32
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام 0**** تماس 
17:33
استخدام کارگر ساده و ماهر با حقوق بالا + جای خواب
به دو نفر کارگر کاری و ماهر جهت کار در انبار ( بسته بندی تخلیه و بارگیری اجناس ) بصورت تمام وقت با حقوق بالا نیازمندیم برای استعلام حقوق تماس بگیرید
محمد صمدی
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
سلام 0**** تماس بگیرید  نیازمندم 
17:35
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل هستم شهرکرد
20:07
2 پاسخ
1402/04/10
محمد صمدی
فرزانه نادری
تماس میگیرم
سلام 0**** تماس 
15:34
فروشنده آشنا با پنل دیجی کالا
با سلام به یک نفر آقا یا خانم جهت کار فروشندگی و بسته بندی کالا در فروشگاه لوازم اداری و کاغذ در بازار ظهیرالسلام. اولویت با کسانی که سابقه کار با دیجی کالا دارند و آشنا با لوازم التحریر اداری. با ضام...
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
1402/04/11
محمد صمدی
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:48
کار در منزل ساده
سلام ... کار در منزل مواد خوراکی میارم تحویلتون میدم و بعداز آماده شدن میام تحویل میگیرم یه جورایی بسته بندی حساب میشه فقط کسانی که حوصله کاری دارن پیام بدن چون یه خورده حوصله میخواد تسویه روزانه یا ه...
1402/04/12
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:02
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل
بسته بندی (مختلف هرچیزی)
بدون سابقه 
مشهد سیدی 
اگر سراغ دارین تماس بگیری 
17:57
1 پاسخ
زهرا صوفی
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی (مختلف هرچیزی) بدون سابقه مشهد سیدی اگر سراغ دارین تماس بگیری
0**** 
17:57
1 پاسخ
استخدام بسته بندی نایلون
نیازمند نیروی برای بسته بندی نایلون
1402/04/13
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام خوبی تماس بگیرید 
14:04
1 تایید
محمد صمدی
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:13
محمد صمدی
زهرا صوفی
09035255687
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:16
استخدام کارگر در واحد تولید ضدیخ،تینر،شیشه شوی
کار مربوط به تولید و بسته بندی محصولات تولیدی. ساعت کاری از 8 صبح تا 6 بعد از ظهر.
1402/04/20
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/04/21
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در یاسوج
10:57
نجیبه استادپور
سلام وقت بخیر تبریز هستم دنبال کار در منزل ترجیحا بسته بندی 
12:42
کارگر خانم جهت بسته بندی تا ۴۰ سال
لطفا تماس نگیرید و در چت دیوار پیام بدید. به چند کارگر خانم جهت بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم. سرویس رفت و برگشت داریم. شرایط استخدام: فقط ساکنین سرآسیاب و مارلیک خوشنام و قلعه فرامرز باشند. مجرد یا...
محمد صمدی
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:39
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
محمد صمدی
فرزانه نادری
شهرستان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:42
بسته بندی خانگی پاییزه
مجموعه آوینوس  جهت تامین نیروی انسانی خود، برای سال جدید در مشاغل زیر به صورت محدود اقدام به جذب نیرو میکند بسته‌بندی زیورآلات در خانه   ۳ نفر بازاریاب ۲ نفر ادمین تلگرام   ۲نفر ادمین اینستاگرام  ...
1402/04/22
محمد صمدی
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
سلام 0**** تماس 
11:20
محمد صمدی
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:22
محمد صمدی
فریده نوزادی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:44
۱ـ کارشناس صنایع،مدیریت،طراحی دوخت۲-بسته بندی کار
یک شرکت تولیدی در زمینه تولید اکسسوری اتاق کودک جهت تکمیل کادر پرسنلی خود (حتما خانم)تصمیم به جذب افراد زیر دارد ◾یک نفر خانم کارشناس مدیریت ، صنایع ، طراحی دوخت جهت بسته بندی محصولات ، اماده سازی ...
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:04
1 پاسخ
1402/05/14
میتراترک
سلام به کار بسته‌بندی در منزل نیاز دارم شهر بروجرد 
19:17
1402/05/22
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:18
نیروی کار ساده خانوم
به نیروی ساده خانوم رده سنی 40 سال جهت کار بسته بندی و نظافت مغازه نیازمندیم لطفا فقط تماس بگیرید
زهرا گل‌کار
سلام، وقت  بخیر ،نیازمند کار در منزل مثل بسته بندی هستم ، ساکن کاشان
16:08
1402/08/28
شراره کرمی
سلام دنبال کاردرمنزل مثل خیاطی راسته دوز یا بسته‌بندی هستم در فردیس بلوار ارم گلستان یکم 
08:43
فاطمه زهرا پورعلی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.بابل
14:00
39 نفر خانم آقا بسته بندی مداد کاردرمنزل نیازمندیم
به  حدود 39 نفر خانم آقا برای بسته بندی  کاردرمنزل مداد رنگی نیازمندیم کار براتون خودمون میفرستیم داخل  منزل خودتون انجام میشه خودمون میاریم میبریم قبال کار خیالتون راحت کار دائمی هست طبق وزارت کار ...
عرفانه محمدپور
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لاهیجانم
18:16
کرمانی
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم درسمنان
19:40
1402/08/29
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم  با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
08:03
1 پاسخ
کارمند انبار
شرکت ایویز نیروی فعال برای کار در انبار استخدام می کند. مسئولیت های اصلی شامل: بسته بندی، پیک آپ، لیبل زنی، کنترل تعدادی موجودی، چیدمان و تکمیل کسری می باشد. تسهیلات و مزایا: صبحانه بیمه تامین اجتماعی...
مریم کثیری
فرخنده ظهیریان
سلام  درکدوم شهر  هستین 
08:57
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
13:59
میثم سیدی
سلام میثم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل آمادگی همکاری دارم تمام وقت پاره وقت برام فرقی نمیکنه
21:54
چند آقاخانم بسته بندی مداد رنگی کاردرمنزل لازمه
به  حدود 45 نفر خانم آقا برای بسته بندی  کاردرمنزل مداد رنگی نیازمندیم کار براتون خودمون میفرستیم داخل  منزل خودتون انجام میشه خودمون میاریم میبریم قبال کار خیالتون راحت کار دائمی هست طبق وزارت کار ...
1402/09/06
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
12:25
1 پاسخ
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
12:27
1 پاسخ
1402/09/07
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
20:48
تعدادخانم آقا بسته بندی مداد کاردرمنزل نیازیم
به  حدود 50 نفر خانم آقا برای بسته بندی  کاردرمنزل داد رنگی نیازمندیم کار براتون خودمون میفرستیم داخل  منزل خودتون انجام میشه خودمون میاریم میبریم قبال کار خیالتون راحت کار دائمی هست طبق وزارت کار ب...
1402/09/08
زهره مومنی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم، اصفهان نجف آباد
04:36
ساجده عبیات
هستم 
ساجده عبیات
سلامن هم دنبال کار در منز 
نیروی خانم و آقا جهت کار در بسته بندی و تولید
استخدام چند نفر نیرو (خانم و آقا) جوان نهایت تا 40 سال جهت کار در قسمت بسته بندی و تولید کارخانه مواد غذایی واقع در نزدیکی شهرک صنعتی 2 ساعت کاری 8 الی 17 اضافه کاری دارد حقوق خانم ها : 11 میلیون حقوق...
سلام دنبال کار هستم بسته بندی  باشه خیلی بهتره 
12:34
1402/09/14
جواد اکبری
کار در منزل از مرند 
16:11
1402/09/17
صدیقه شریعتی
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:00
کار در منزل بسته بندی
بسته بندی مداد ، تراش , خودکار ، دفتر , کتاب و ... امکان همکاری برای تمامی شهر ها وجود دارد چت دیوا.ر هم به هیچ عنوان پاسخگو نیستیم فقط فقط در تلگر.ام پیام دهید با پا.سخگویی ۲۴ ساعته در خدمتیم . آید...
1402/09/24
احسان نعیمی
سلام خانم  کسی هست بیادپرستاری 
17:55
1403/09/30
سونیا مهدوی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر گرگان 25سالمه
01:08
آرزو شاهی
سلام دنبال بسته بندی کار درمنزل هستم. آدرس آذربایجان غربی ، شهرستان میاندوآب هستیم 
13:29
استخدام کارگر ساده جهت بسته بندی و جابجایی بار
برای انبار واقع در شهرک صنعتی پاسارگاد نیاز به کارگر ساده جهت بسته بندی و جابجایی بار امکان استخدام رسمی و بیمه در صورت رضایت از کار
جمعه 19 مهر 1404، ساعت 20:28