دنبال کن

کاردرمنزل

بسته بندی

1400/08/29
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
19:54
10 پاسخ
19 تایید
کاردرمنزل بسته بندی محصولات غذایی
کار در منزل
در منزل خود هل بسته بندی کنید و صاحب شغل درامد باشید ارسال کالا به صورت دورکاری طبق برنامه منظم سراسر کشور ،بسته بندی هل بصورت بسته های مختلف می باشد اگر تمایل دارید در منزل شغل خود را راه اندازی کن...
دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
21:05
3 پاسخ
14 تایید
1400/08/30
کمال زارع
سلام دنبال کار  در منزل هستم ساکن تهران
06:12
زهرا علوی
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم.شهریاسوج
08:20
طراحی جعبه لامپ LED (بسته‌بندی محصول)
برای یک محصول (لامپ LED) نیاز به طراحی جعبه دارم. اطلاعات و مشخصات کامل محصول، لوگو و محتوای متنی آماده شده و در اختیار طراح قرار می‌گیرد. انتظارات من: طراحی جعبه به صورت وکتور (با فرمت‌های AI یا CD...
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
20:47
1 پاسخ
5 تایید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم در محمدیه قزوین
21:22
1 تایید
1400/09/01
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر سنندج 
ممنونم اگر اطلاع  بدید  بهرامی
07:34
1 تایید
بسته بندی
کار بسته بندی سیفی جات هست سرویس ایاب و ذهاب در بعضی مسیرها دارد
سلام دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم در اصفهان
18:07
4 تایید
1400/09/02
سلام دنبال کار بسته بندی هستم در منزل ملارد کرج هستم
04:52
سوری
سلام دنبال کار در منزل هستم تهران شهر ری 
10:19
بسته بندی
به یک نیرو آقا جوان و مرتب و متعهد در قسمت بسته بندی بیرون بر هورزاد نیازمندیم ساعت کاری ۹ الی ۱۷ بیمه دارد حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون همراه با غذا درصورت نگرفتن غذا یک میلیون به پایه حقوق اضاف میگر...
زهراجعفری
سلام بسته بندی  کاردرمنزل قزوین  اقبالیه  میخوام بیارم بسته بندردرمنزل انحام بدم

12:12
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
12:16
1 پاسخ
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
12:45
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعداد محدودی خانم ۳۰سال به پایین جهت تکمیل کادر شرکت تولیدی صنعتی در زمینه بسته بندی نیازمندیم حقوق طبق قانون کار بوده و بیمه و حق بن و حق مسکن نیز تعلق می یابد مسیر سرویس از چهارراه ارت...
بهاره جلولی
سلام خانم27سال هستم نیازمندکاردرمنزل تهران بومهن
13:45
نیشتمان پورحسین خان
سلام دنبال کار بسته بندی ماسک در منزل هستم. شهر بوکان استان آذربایجان غربی 
15:07
سلام دنبال کار در منزل در اصفهان هستم ممنون میشم کمکم کنید

18:50
بسته بندی
بسته بندی محصولات ارایشی و بهداشتی نیروی خانم و یک نفر نیروی آقا جهت کار خدماتی متعهد به کار اموزش داده می شود بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی دارد و امنیت شغلی
1400/09/03
سلام وقت بخیر ،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اردبیل 
05:47
1 تایید
1400/09/04
پیمان آلاشتی
سلام یه خانم 36ساله هستم دنبال کار در منزل چون بچه کوچیک دارم و نمیتونم بیرون کار کنم.از شهر زیبای بابلسر.
13:00
سلام کاردرمنزل هستم از بومهن
17:11
بسته بندی
به تعدادی نیروی آقا جهت کار در کارگاه بسته بندی مقوا نیازمندیم. ساعت کار از6صبح تا 6عصر. تایم صبحانه وناهار 1ساعت میباشد حقوق ماهیانه18000000به شرطی که 26روز کار کنید. صبحانه با ما هست ناهار با خودت...
رقیه علی حسینی
سلام دنبال کار در بسته بندی در خانه هستم هر کاری باشه تبریز
21:35
1400/09/05
لیلا
من هم دنبال کار  درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه  باشه
07:49
1 پاسخ
لیلا
لیلا
من هم دنبال کار درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه باشه
از تبریز
07:50
انباردار
ب یک نفر بازشسته سرحال یا اتباع با مدارک و دارای کارت اقامت جهت انبارداری بسته بندی های رستورانی ورود خروج کالا و ثبت و ضبط آن آشنایی حتما داشته باشد. بانظم و دقت و جزئی نگر کار با کامپیوتر رو بلد ب...
معصومه معزز
سلام دنبال کار بسته بندی میگردم معصومه معزز اردبیل
09:17
خانم هستم جویای کار در منزل خودم یا منزل کارفرما ،اشپزی ،ترشی ، مربا ، سرخ کردن سبز یجات ،، یا بسته بندی جوراب ، ، بسته بندی حبوبات انجام میدم ،، از فردیس کرج ،
12:53
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
20:15
1 پاسخ
کارگر ساده خانم
کارگر ساده فقط خانم جهت کار در صحافی (بسته بندی) نیازمندیم شرایط سنی از ۱۸ تا۴۳ سال استخدام از محدوده خاوران .افسریه.مشیریه.مسعودیه.کاروان.خاورشهر دارای سرویس رفت و برگشت حقوق +مزایا+بیمه محیط زنا...
1400/09/06
سکینه دریادل
مندنبال کار منزل. هستم در تبریز
13:57
سکینه دریادل
دنبال کار در منزل هستم تبریز0**** 
13:57
1400/09/07
سلام کاردرخانه خودم انجام میدم نیازبه کاردارم ممنون دررشت
11:55
استخدام نیروی بسته بندی
تعدادی نیروی خانم برای کار در کارگاه جعبه سازی بصورت تمام وقت نیازمندیم
سلام دنبال کار در منزل هستم 
13:02
شهناز سرپرست
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از شهر اردبیل
14:44
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
سلام بنده هم دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
16:43
دنبال کار در منزل میگردم
پاک کردن سبزی شکستن قند بسته بندی حبوبات 0996XXX9264(نمایش کامل)
کار در منزل نیازمندم دماوند گیلاوند شماره 0**** 
18:09
1 تایید
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کرج
22:00
1400/09/08
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم نیازبه کاردارممنون میشم ساکت رشت
04:47
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی  ممنون میشم ساکن رشت هستم
04:58
1 پاسخ
سلام من یه زن خانه دار هستم که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب یا حبوبات از رزن
05:04
سلام دنبال کار بسته بندی هستم ساکن اصفهان 43 سالمه
07:14
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ، پاداش و مزایا...
رباب گفتاری
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هر کاری باشه لطفاکمک کنید... تبریز
10:37
دنبال کار بسته بندی درمنزل هست  هربسته بندی باشه ساکن رشت
17:21
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان
23:02
1 تایید
کارگر ساده جهت کار در تولیدی پوشاک
کار در تولیدی بسته بندی.. ساعت کاری از 8/30 صبح الی 8 شب
1400/09/10
فاطمه امدادی
سلام من خانم هستم بسته بندی حبوبات میخواستم از شهر ارومیه
16:01
سلام نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز هستم
20:59
1 تایید
مریم صدری
سلام  دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ساکن بهارستان  اصفهان وسرپرست خانواده ویک فرزنددارم.ممنون  میشم کمک کنید.
21:24
وردست خیاط تولیدی پوشاک
لطفا با دقت بخونید بعد تماس بگیرید‌ به یک وردست خانم برای کار در تولیدی پوشاک بچگانه نیازمندیم نخ چینی،بسته بندی،وسط کاری،اتو وسط کاری و …. سن از ۱۸ سال تا ۳۵ سال حقوق : ۸،۵۰۰ با سرویس رفت و برگ...
مائده جوان پرست
سلام دنبال کار درمنزل هستم ازقبیل انواع بسته بندی و.... یه کوچولو هم خیاطی  بلدم چرخ صنعتی دارم
استان گیلان رشت
22:23
1400/09/11
سلام دنبال  کار در منزل هستم خیلی نیاز به این کار دارم 
08:46
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
08:47
همکار خانم جهت کار در شرکت تولید و پخش مواد غذایی
همکار خانم سن : ۲۵ الی ۴۰ ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه ۶ صبح الی ۱۴ پنجشنبه ۶ صبح الی ۱۲ ظهر جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل می باشیم آماده سازی محصولات بسته بندی محصولات
سلام من جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات یالباس فرقی نمیکنه. رشت
14:16
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی ممنون میشم ساکن رشت هستم
کارتلفنی انجام میدهد
14:45
راضیه صادقی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان کوار
16:23
نیرو کارگراقااپراتور دستگاه(شرکت بستنی)
❗ فوری فوری ❗ ❌کاریابی نیستیم لطفا سوال نفرمایید❌ ستخدام فوری واحد تولید و بسته بندی کارخانه بستنی دارای چندین شعبه فعال استخدام نگهبان جهت مجتمع مسکونی شرکت و کارخانه ✔️به تعدادی نیروی کارگر ساده ...
بهارسیاوش3133
من ههم دنبال کاکار بسته بندی در منزل هستم از سهند0**** 
17:46
1400/09/12
مهری موسوی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم ،هر بسته بندی باشه ، به این کار نیاز دارم ، تهران نسیم شهر اکبر آباد
16:29
مهری موسوی
دنبال کار بسته بندی در منزل خودم  می گردم به پولش نیاز دارم 
16:32
استخدام و کار در منزل
سلام کاردرمنزل هستم ازکازرون
22:01
1400/09/13
شهربانو عبدی
من دنبال  کاردرخانه هستم
06:49
اعظم ارفعی
با سلام و احترام.دنبال کار در منزل هستم در الهیه مشهد.ممنونم.
08:50
استخدام و کار در منزل
سلام دنبال کار در منزل از اصفهان هستم ممنونم🙏🙏
09:18
فا
سلام  نیازمند کاردرمنزل هستم از هشتگرد
18:18
1400/09/14
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از تهران
09:54
بسته بندی در نان فانتزی
بسته بندی نان از ساعت 7 صبح تا 15 ظهر خانم یا آقا حقوق ۱۳ میلیون تومان جمعه ها مشغول به کار و فقط دو روز مرخصی با حقوق در ماه به همراه بیمه و عیدی لطفاً شماره تماس خودتون رو ارسال کنید
1400/09/15
سولماز صبوحی
سلام دنباله کاره بسته بندی درمنزل هستم 
05:30
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید.من نیاز فوری به کار درمنزل دارم دارم.بسته بندی یا هرچیزی خودم میام تحویل میگیرم تحویلم میدم .ممنون میشم اگه سراغ دارین منم معرفی کنین.مرسی
08:44
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید .من از اردبیل هستم نیاز فوری به کار درمنزل دارم.ممنونم
08:46
کمک انبار دار آقا حقوق ماهانه 17 میلیون
لطفا آگهی رو دقیق مطالعه فرمایید و سپس سوالی اگر بود بفرمایید. تولیدی پوشاک مادام از آقایان با سلامت فیزیکی کامل و ظاهر آراسته برای همکاری به عنوان کمک انبار دار دعوت به همکاری میکند. حقوق 17 میلیون ت...
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی
09:57
دنبال کار در منزل هستیم فقط بسته بندی باشه
11:30
سلام ماچندتاخانوم هستیم دنبال کاردرمنزل هستیم بسته بندی مشهد
15:13
جذب همکار خانم و آقا شرکت دستمال کاغذی و سلولزی
استخدام نیروی بسته بندی و تولیدات دستمال و سلولزی فقط ایرانی خانم ها از ۱۸ تا ۳۸ سال آقایان از ۱۸ تا ۴۲ سال دعوت به همکاری می نماییم. ۸ ساعت کار به همراه اضافه کار یک وعده غذا بیمه تامین اجتماعی و...
ما چندتا خانوم کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم مشهد
15:14
1400/09/16
زهرامحمدرضایی
سلام من نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم دراهواز ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمیشه به همه کاراعتمادکرد اکثرتبلیغا برا بسته بندی دروغ هستن
09:54
مریم مرادی
فرخنده ظهیریان
سلام خسته نباشید  من همراه خواهر و مادرم جویای کار بسته بندی در منزل هستیم.ساکن قرچک
13:17
راه اندازی تولیدی
با سلام و احترام پیام های شما توسط هوش مصنوعی بررسی و پاسخ داده میشود. پیام های حاوی هرزنامه و بدون مشخصات حذف و مسدود میشه. ما اولین و تنها تولید کننده گلدان مخمل در ایران هستیم. محصولات ما طبیعی ...
زهرا اسماعیلی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه از سربندان هستم
18:21
امامی
سلام دنبال کارخیاطی توخونه هستم چرخ صنعتی راسته دوز وسردوز دارم کارهای مزون وشخصی دوزی کار میکنم 0**** 
18:49
1400/09/17
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مشهد
11:56
نیروی ساده خانم و آقا جهت بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم و آقا اتباع رده سنی 18 تا 30 سال با مدرک قانونی آمایش کار در تولیدی قسمت بسته بندی واقع در شهرک صنعتی شکوهیه نیازمندیم ساعت کاری 8 الی 18 میباشد
1400/09/18
مریم جعفری
سلام  نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم از قزوین 
06:17
فرخنده ظهیریان
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
07:36
1 پاسخ
1400/09/19
سلام سه نفر هستیم و دنبال کار بسته بندی هستیم از قم
13:28
پذیرش نیروی کار در شرکت صنایع غذایی
با سلام به تعداد نیرو جهت در کارخانه بیسکویت و کاکائو نیازمندیم❎️ ✅️حقوق و مزایا .بن.سنوات .ارزاق. وام.سبدکالا. ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی و وعده غذایی ✅️سن از 18الی 45سال ✅️داشتن کارت پایا...
1400/09/20
قانعی نسب
سلام  نیازمند کار هستم در منزل مثل بسته بندی کردن   سبزوار
16:51
1400/09/22
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم هربسته بندی باشه
03:51
فاطمه یزدانی
فرخنده ظهیریان
سلام میشه به من هم معرفی کنین؟ 
10:53
1 تایید
کارگر ساده خانم-آقا
بک شرکت فعال در زمینه بسته بندی گوشت، کارگر ساده آقا و خانم با بیمه و ساعات کاری طبق توافق استخدام می نماید.
ا
سلام خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنمایی کنید در پردیس زندگی میکنم
12:08
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ازمراغه
تارا برزگران
دنبال کاردرمنزل هستم.بسته بندی هرچیزی
15:34
نیروی خانم جوان برای بسته بندی نبات
به تعدادی نیروی خانم جوان برای بسته بندی نبات درون کارگاه نیازمندم حقوقش از ساعتی 30تا 50 تومان است بستگی به کارکرد شما دارد . فقط تماس بگیرید چت و پیام پاسخگو نیستم آدرس درچه چهار راه خط گاز صد متر ...
ظفری
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
23:26
ظفری
سلام  خسته نباشید من جویای کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان نهاوند
23:29
1400/09/23
سمیرا کمالی کمالی
سلام  من  ساکن ا سلامشهر هستم  دنبال  کار بسته بندی هستم 
07:49
استخدام در دیجی کالا
استخدام در انبار توزیع محصولات دیجی کالا (میدان امام حسین) شرح وظایف: بارگیری و جایگذاری کالاهای ارسالی از انبار اصلی آماده سازی سفارش‌ها بسته بندی سفارش‌ها تحویل سفارش‌های آماده شده به ماموران ارسا...
زهرافرخی
سلام.دنبال کار در منزل  هستم.ساکن کرمانشاه.هستم.کارمثل بسته بندی حبوبات  .ممنون میشم. اگه قبول کنید
12:24
1400/09/24
سلام دنبال  کار در منزل مثل بسته بندی میگردم استان آذربایجان شرقی شهرستان مراغه لطفاً اطلاع بدین 
10:39
فاطمه بهمنی
سلام من در شهر مشهد زندگی میکنم وکار ساده ای درمنزل  میخواهم که جای کمی بگیرد 
12:04
ادمین پشتیبان پیج bencoshoes
به یک ادمین ❌حضوری ❌پشتیبان دایرکت و واتسپ خانم رنج سنی ۱۸تا ۲۵سال در شعبه مرکزی برند بنکو واقع در میدان فردوسی نیازمندیم. شرایط مورد نیاز : ۱)دانشجو نباشد ۲)فعال ۳)روابط عمومی بالا ۴)اهل کار تیمی ۵)...
سلاام منمم کار بسته بندی میخواستم ساکن اهوازم آیدی تلکراممasalraoofnia
19:35
1400/09/28
امیرصادقی
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی لباس جوراب ویالیمو عمانی....فقط در اهواز
لطفا فقط به  این شماره درواتساپ پیام دهید0**** 
10:52
1400/10/01
کوکب پاکباز نسب
سلام  من دنبال کار بسته   بندی   هستم  در منزل بوشهرم  لطفا راهنمایی  کنید
21:04
استخدام و کار در منزل
1400/10/02
دنبال کار در منزل تهران هست
13:04
معصومه نوروزی
سلام دنبال کاردر منزل بسته بندی هستم ساکن چناران
17:24
1400/10/03
وحیده مجیدزاده
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اردبیلم  لطفا راهنمایی کنید ممنون
07:44
کارگر ساده کارخانه قطعات خودروجای خواب و غذاوبیمه
✅️کار در خط تولیدکارخانه قسمت:اپراتور تولید،مونتاژ،بسته بندی و ..... ✅️اقایان و خانمها از ۱۸ تا ۳۹ سال مورد پذیرش میباشند ✅️امنیت شغلی داریدبه شرطی که اهل کار باشید✅️ ✅️از استخدام افراد دارای سو سابقه...
1400/10/04
مینا قیاسی
دنبال کاردرمنزل هستم 
10:20
سلام
نیازمند کار در منزل هستم،. اصفهان. 
11:09
1400/10/05
مقدم
سلام به نظرتون این سایتها کلاه برداریه؟؟؟؟
22:20
بسته بند، وسط کار، بخارکار
به نیروهای ماهر در زمینه بخارکاری و بسته بندی و وسط کاری نیازمندیم. پرداخت به صورت هفتگی و تسویه آخر ماه در محیطی کاملا زنانه
1400/10/06
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
03:27
1 پاسخ
سلام من کار در منزل میخواستم
09:10
سلام ساکن ملارد _صفادشت هستم جویای کار در منزل
11:30
انباردار خانم
به انباردار خانم مسلط به نرم افزار های انبارداری و دارای ضامن معتبر نیازمندیم. روز و ساعت کاری: شنبه تا چهارشنبه ۸ الی ۱۷ مزایا و تسهیلات: سرویس رفت و برگشت، ناهار، بیمه تامین اجتماعی حقوق: توافقی ج...
سمیه بهلولوند
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم. تهران منطقه 18.خانوم هستم. 
12:42
1400/10/07
نرگس ارزم
سا‌کن یزدهستم باشمار0**** 
07:15
اکرم طاهری
سلام جویای کار بسته بندی در منزل میباشم اگر حبوبات و یااسکاچ باشه بهتره نسبت به کار خیلی حساس و مسئولیت پذیر هستم از کرج گرمدره🙏
13:01
ویزیتور و بازاریاب حضوری حقوق ثابت پورسانت بیمه
شرکت چاپ و بسته بندی چیترا با فعالیت در زمینه تولید جعبه و هدایای تبلیغاتی دفاتر مشق فانتزی ٫ برای تکمیل تیم فروش خود در تمام مناطق تهران و کرج ویزیتور تمام وقت و پاره وقت حضوری آقا و خانم استخ...
سلام به شدت دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ساکن کرمانشاهم

15:36
1400/10/10
صفی الله جباری
دنبال   کار بسته بندی درمنزل هستم
21:28
1400/10/14
فاطمه خواجوی
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوباتت یاهم
17:06
کارگر قصاب (گوشت ،مرغ ماهی)
کارگر ماهر جهت کار در سوپر پروتیینی با تسلط کامل به قطعه بندی ،بیخس کاری و برش انواع گوشت قرمز ،مرغ، ماهی و درنهایت بسته بندی با ظاهری آراسته و مرتب ،دارای کارت بهداشت رزومه کاری بهمراه نام و نام خان...
فاطمه خواجوی
سلام دنبال کاردرمنزلم بسته بندی شکلات یاهم حبوبات
17:09
1400/10/16
من خانم یوسفی هستم آز مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
22:13
1400/10/17
فرزانه نادری
دنبال کار بسته بندی هستم از 
10:09
اقا
نیروی آقا باشد حدود ۳نفر برای بسته بندی و جابه جایی کالا و خالی و پر کردن کارتن و بسته بندی زرنگ باشد حوصله داشته باشد نیروی اقا باشد برای خالی و ورود و خروج کالا جابه جایی کالا امار گرفتن و ف...
فرزانه نادری
شهرستان
1 پاسخ
فرزانه نادری
 تماس میگیرم
1 پاسخ
طاهره رضایی
سلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم . شهر تهران جمالزاده
15:31
جذب نیروی فنی کارخانه معتبر
شرکت کارخانجات صنایع فلزی و میخ سازی رشت واقع در لشت نشا نیروی فنی آقا جذب می کند. - نیروی کار با دستگاه کشش - نیروی کار با دستگاه میخ - نیروی قسمت پولیش - نیروی مسلط به بسته بندی میخ - نیروی وارد به...
1400/10/24
فرخنده ظهیریان
سلام خانم ظهیریان منم دنبال بسته بندی درمنزل میگردم میشه راهنمایی کنین باتشکر🙏
22:24
1400/10/25
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
09:20
1 پاسخ
1400/10/26
هادی کهنهٔ
سلام دنبال کاردرمنزل هستم 
07:13
پذیرش کارگر آقا،حراست با جای خواب و غذا
✅️کارخانه بزرگ و معتبر تولید شیرین عسل جهت ❌️تکمیل نیروی انسانی خود به تعداد بالا آقای ایرانی ♎️و اتباع در قسمت های بسته بندی،خط ✅️تولید،حراست نیازمند می‌باشد شرایط استخدام در کارخانه ✔️ دارای ۳ وعده ...
1400/10/28
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه یا درست کردن ترشی فرقی نداره 0****  شهربهبهان
00:18
سلام خسته نباشید. دنبال کار در منزل هستم  در تبریز 
12:08
ابراهیمی
سلام  دنبال  کاردرمنزل هستم خیلی نیازدارم
اگه میشه زودترخبربدین بسته بندی باشه 0**** 🙏🙏🙏🙏
13:08
نیازمند نیروی کار کارگاه کفاشی (کارجمع کنی)
باسلام به دو نفر نیروی کار جهت کار در کارگاه کفاشی با حقوق مناسب نیازمندیم (خانوم یا اقا) محدوده ی عامل موارد کار شامل کفی انداختن داخل کار و بسته بندی کار میباشد اموزش های لازم داده میشود
1400/11/02
مریم محمدی
فرخنده ظهیریان
سلام به دنبال کار در منزل بسته بندی هرچیزی هستم استان گلستان آزادشهر
04:37
1400/11/09
سکینه قربانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم
18:22
1400/11/10
Zohreh
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
15:24
بسته بند و وردست تولیدی
یکنفر خانم یا آقا زرنگ و فعال برای کار وردست برشکار نیازمندیم بسته بندی خانم برای پوشاک زنانه شومیز و کت و شلوار محیط سالم و بی حاشیه دسترسی عالی به مترو و بی ارتی
فاطمه علی دادی
سلام دنبال کار بسته 
16:48
1400/11/12
فریده نوزادی
سلام 
10:44
1 پاسخ
زهرا اسماعیل زاده
اینجانب زهرا اسماعیل زاده  کار در منزل را انتخاب کردم و  دو بار پول واریز کردم دفعه اول  که واریز کردم خانم نگار بختیاری سریع پاسخ دادن  وگفتن 5بهمن ساعت 4 بسته حبوبات برای بسته بندی ب دستت میرسد ولی نرسید بعد چند روز دوباره بیست تومان برای کارت اشتراک خواستند وهمان لحظه واریز کردم تقریبا دوهفته هست که جواب نمیدن هر چقدر اس میدم جوابی نمیدن ضمنا آدرس دفترشون رشت خ معلم خانه پژوهش به مدیریت آقای ثنائی هست که مراجعه کردم ادرس را پیدا نکردم در ضمن نیاز شدید مالی دارم شماره موبایل0****   هست امیدوارم که شما ب شکایت ما رسیدگی کنید باتشکر از لطف شما   
تاریخ 12 /11/ 1400
14:11
نیرو اقا
نیرو اقا برای کار تولیدی مواد غذایی کار تولیدی از صفر تا صد تولید محصولات غذایی در چهار لاین شستشو ؛ پاک ؛ اشپزخانه ؛ بسته بندی ( صیفیجات و سبزیجات ) واقع در شهرک صنعتی شماره یک ( چهارشیر ) نیازمند ه...
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:49
1400/11/13
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کاراحتیاج دارم ازلرستان شهرستان بروجرد
10:12
1400/11/16
دنبال کار درمنزل هستم 
19:04
کارگر ساده در تولیدی بسته بندی
کارگر ساده حقوق ماهیانه منظم اتباع همراه با بیمه همراه با عیدی سه راه شهریار شهرک صنعتی گلگون همراه با جای خواب مدارک کامل ۲۰ تا ۳۰ سال چهار نفر
1400/11/18
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
05:35
1 پاسخ
سلام  دنبال کار بسته بندی  درمنزل هستم .ساکن قم 
06:00
مژگان منفرد
سلام  کاردرمنزل نیازمندم
13:48
استخدام ویزیتور حضوری و انباردار
صنایع غذایی چلچراغ نیک گیلان زمین جهت پیشبرد اهداف خود دعوت به همکاری می نماید. ۱- ویزیتور خانم و آقا حقوق پایه اداره کار + پورسانت + ایاب ذهاب بیمه عیدی و سنوات مسیر ها دارای مشتریان فعال بوده و ...
عباسی
سلام من  دنبال کاربستهبندی منزلهستم  تهران
15:20
سلاام دنبال کارهستم درمنزل ساکن مشهدهستم هرنوع بسته بندی باشه عالیه 
1400/11/20
اگرم اکرامی پور
سلام.دنبال کار درمنزل. هستم بسته بندی هرچی باشه .ممنون
13:03
همکار خانم جهت کار در تهیه غذا نیازمندیم
به یک همکار خانم جهت کار در تهیه غذا نیازمندیم. وظایف:شستشوی ضرف ،بسته بندی غذا،و خورده کاری ساعت کار: 10صبح تا 9شب یک روز در هفته آف با حقوق همراه با وعده غذایی
1400/11/26
سمیر رحیمی
سلام سمیر  هستم دنبال کار 0**** 
17:49
1401/01/24
باسلام خواهش میکنم نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانواده م 40ساله م
1401/01/25
سلام دنبال  کار بسته بندی در منزل هستم
چرخکار لباس زیر زنانه
شرکت معتبر تولیدی برای نیرو های ماهر و با سابقه بالاتر- تا ۲۵میلیون امکان افزایش حقوق می‌باشد تعداد چرخکار ماهر و نیمه ماهر لباس زیر زنانه سوتین و ست و تک شورت وسط کار نیرو ساده و بسته بندی هفت ه...
1401/01/30
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم شهر خرمشهر 
09:03
علیزاده
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
سلام شما کار پیدا کردید؟
11:05
1401/03/05
کار در منزل کسب درآمد از اینترنت سایت گزرو  دات کام  ،پرداخت به ازای ثبت نام  و همکاری در فروش  
02:26
صندوق دار و بسته بندی غذا
منشی رستوران وارد به اسنپ فود و بسته بندی غذا ساعت کاری ۱۱ صبح الی ۲۱ آف هفتگی دارد ناهار حقوق ۱۶ پایه بستگی به مهارت افزایش حقوق داریم
سلام دنبال  کار درمنزل هستم ساکن رشت
19:57
1401/03/07
سلام یه خانم 37ساله خستم اهل و ساکت یزد جویای کاربسته بندی حبوبات هستم
13:03
من دنبال کار در منزل بسته‌بندی هستم
14:57
خیاط و زیگزال و وسط کار
نیازمند چند نفر خیاط اقا مسلط به خیاطی به صورت حرفه ای مسلط به راسته و زیگزال و میاندوز میانگین سنی 17تا25 و یک نفر نیروی کار ساده جهت بسته بندی میانگین سنی 17تا25 و یک نفر وردست چرخکار میانگین س...
Salma bklari

سلام درود  خدمت شما بزرگوارمن احتیاج به شعل بسته بندی هستم درمنزل چون بیماری ام اس دارم واطلاع دارید هزینه های دارویی چقدر زیادوسرسام اورهست ادرس اصفهان شهراصفهان خیابان فروعی جنب بانک صادرات مسجالمعاددنبال جوی آب مسجد خانم کرمانی بن بست نصیر شماره  تماس 0**** خواهشمندم اگه بسته بندی در منزل داشتید با این شماره باهام تماس بگیریدسپاسگزارم سلامت شاد جاویدباشید🙏🙏🙏
15:36
فرخنده ظهیریان
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
15:47
1 پاسخ
1401/03/09
شیرین نظری
سلام دنبال کار در منزل  هستم  بسته بندی  هرچی باشه    از قهدریجان  اصفهان هستم
09:56
کارگر ساده تزریق و مونتاژ
******استخدام فوری******** با سلام و احترام ۱/ کارگر جهت اپراتوری دستگاه تزریق( قبلا کار کرده باشد) ۲/ تعدادی نیروی اقا جهت مونتاژ و بسته بندی (آینه بغل خودرو ) ساعت کاری ۷:۰۰ الی ۱۹:۰۰ پنج شنبه ها ...
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان 
12:01
مهنازهوشیاری
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان
12:02
1401/06/16
ابی
سلام دنبال کا بسته بندی در منزل هستم.بابل
08:32
استخدام و کار در منزل
1401/06/17
اعظم حیدری
سلام دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم .
09:46
1401/06/18
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
شهرکرد
13:20
2 پاسخ
1401/07/20
جولایی
سلام،نیازمند کاری هستم که بتونم داخل خونه انجام بدم،خانم هستم سرپرست هستم،اصفهان،ممنون
18:52
جوشکار آرگون و co2
گروه تولیدی صنعتی شارپک تولید کننده انواع دستگاه های بسته بندی به یک نیروی جوشکار آرگون و یک نیروی جوشکار co2نیازمنداست محیط کار کاملا سالم و مهندسی بیمه پاداش وام صبحانه میان وعده
1401/07/23
الهام
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم از مینودشت
18:44
1401/07/24
زهرا عمویی
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه دارین منم هستم ما هم. در تبریز هستیم 0**** اینم شماره تلفنم هست
14:08
1401/07/28
مایدمرادپسند
سلام خسته نباشید من انوای ترشی هارو بلدم ویا حبوبات بسته بندی کنم برای کاردرخانه درتالش زندگی میکنم 
05:36
به چند نفرخانم جهت بسته بندی نیازمندیم
به چند نفر خانم جهت مونتاژ وبسته بندی نیازمندیم(ترجیحا مجرد) نیاز به تجربه کارنیست سن۱۸تا۳۵سال حقوق بصورت ساعتی ساعت کاری۹الی۱۷ محدوده کار فاز یک(لطفا در صورت نزدیک بودن به فاز یک پیام بدید) سرویس ند...
مایدمرادپسند
کاردرخانه نیازدارم درتالش هستم 
05:38
آذرخدابنده لو
سلام 
09:50
2 پاسخ
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
22:59
1 پاسخ
استخدامی نیروی کار خانم و آقا در کارخانه
با سلام به تعداد نیرو جهت در کارخانه بیسکویت و کاکائو نیازمندیم❎️ ✅️حقوق و مزایا .بن.سنوات .ارزاق. وام.سبدکالا. ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی و وعده غذایی ✅️سن از 18الی 45سال ✅️داشتن کارت پایا...
پریسا بنیادی
سلام دنبال کارم خیلی نیاز دارم سرایداری نظافت باشه جاهم بدن ممنون میشم . غریب جایی ندارم مجبورم کارکنم بچه شهرستانم 
23:02
1401/07/29
فرحنازگل پروران
سلام  دنبال کاربسته بندی هستم سرپل ذهاب
16:53
1401/09/16
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
10:58
1 پاسخ
کارگر ساده آقا و خانم ایرانی شمس آباد فشافویه
محل کار شهرک صنعتی شمس اباد-حسن آباد فشافویه ساعت کار از 8 صبح تا 5 عصر (به صورت ثابت اضافه کار تا 8 شب ) شیفت شب دارد . (حق شیفت تعلق میگیرد) یک هفته شب کار یک هفته روزکار به صورت چرخشی حقوق وزارت کا...
1401/09/17
مهناز سلطان پور
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
 سلام کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:36
زینب پورقلی
سلام   وقت  بخیر دنبال  کار در منزل هستم میشه راهنمایی کنید ساکن  رضوانشهر 
15:47
1401/09/19
سلام سلام 
14:27
همکار خانم جوان بسته بندی پستی لوازم آرایشی
باسلام نیازمند همکار خانم زیر ۳۰سال جهت بسته بندی پستی لوازم آرایشی مکان: پارکینگ ملت ساعت کاری: صبح ۹ الی ۱۳:۳۰ عصر ۱۶:۳۰ الی ۲۰:۳۰ جمعه ها عصر تعطیل
1401/09/21
سلام دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
شیراز 
09:59
عشرت شعبانی
دنبال کاربسته بندی درساری هستم
10:54
اکرم زمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل ساری هستم
12:21
کار در منزل(ویژه بانوان)
توجه توجه ❌کار بسته بندی نیست❌ ❌ویژه بانوان❌ از علاقه مندان به شغل انلاین و اینترنتی دعوت میشود دعوت به همکاری از خانم های با انگیزه برای کار در منزل با گوشی موبایل بدون بیرون رفتن از خونه...
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
18:39
1 پاسخ
1401/09/22
مهناز سلطان پور
سلام به تعداد ی افراد برای جواب گوی مشتری ها به صورت پیامک نیاز مندیم، حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
10:04
1401/09/23
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:38
نیروی فنی ، منشی حسابدار، سرپرستی، ساده نیازمندیم
آقا و خانم جهت کار در کارخانه تولیدی دستگیره نیازمندیم اعم از تولید بسته بندی وسط کار انبار دار پرسکار جوشکار در صورت امکان ، رزومه خود را داخل واتساپ یا روبیکا ارسال فرمایید ممنون ساعت تماس و م...
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:39
1401/10/17
فاطمه لیاولی
خانم نیازمند کاردرمنزل،انواع بسته بندی -محمدیه قزوین 
19:06
1401/10/18
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل،انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
07:51
کار در منزل بسته بندی
سلام خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز به تعداد نیرو خانوم جهت بسته بندی در منزل خودشان نیاز مندیم کار بصورت کارتن درب منزل تحویل می‌گیرید و به صورت بسته بندی شده درب منزل تحویل می‌دهد کارتون شامل ب...
1401/11/17
حسین علی یاری
من تولیدکننده نبات طمع دارهستم فقط میتونم کسی که کاردرمنزل میخواست باکمترین هزینه کارکنه درخانه راهنمایی ازمن کاردرامدازشما0**** 
13:12
ناهید هرمزی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم از شهرستان بوکان
23:29
1402/04/09
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:29
پذیرش کارگر آقا،راننده،حراست(کارخانه پاستیل)
✅️استخدام فوری در شرکت تولید انواع پاستیل و ژله ✔️کارگر ساده آقا ایرانی واتباع ♎️قسمت های تولید بسته بندی ✔️( کارگر ساده ) حراست ❌️کارت پایان خدمت برای حراست الزامی است ✅️شرایط سنی: کارگر ساده 17 تا...
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:30
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس 
17:32
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام 0**** تماس 
17:33
بسته بندی غذا
استخدام نیروی آقا یا خانم جهت بسته بندی غذا برای آقا کارت پایان خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل الزامی میباشد شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ سال مزایا پرداخت عیدی سنوات و سایر مزایای قانونی مرخصی ماهانه ۲ روز ...
محمد صمدی
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
سلام 0**** تماس بگیرید  نیازمندم 
17:35
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل هستم شهرکرد
20:07
2 پاسخ
1402/04/10
محمد صمدی
فرزانه نادری
تماس میگیرم
سلام 0**** تماس 
15:34
چرخکار و وسط کار
شرکت✳️تری تکس✳️ تولید کننده انواع شلوار جین و تریکو زنانه و مردانه برای تکمیل پرسنل خود در زمینه های زیر دعوت به همکاری می نماید: ⬅️چرخکار صنعتی ماهر و نیمه ماهر ⬅️چرخکار راسته دوز نیمه ماهر ✳️و آموز...
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
1402/04/11
محمد صمدی
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:48
نیروی کار ساده برای تولیدی مواد غذایی
به ۲ خانم جوان، فعال و سالم، متعهد، تمییز و با ایمان جهت کار در کارگاه تولیدی سوسیس و کالباس نیازمندیم جهت شستشو و نظافت ظروف و محیط کار بسته بندی محصولات کمک به تولید *ترجیحا مجرد باشند تا هر روز ب...
1402/04/12
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:02
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل
بسته بندی (مختلف هرچیزی)
بدون سابقه 
مشهد سیدی 
اگر سراغ دارین تماس بگیری 
17:57
1 پاسخ
زهرا صوفی
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی (مختلف هرچیزی) بدون سابقه مشهد سیدی اگر سراغ دارین تماس بگیری
0**** 
17:57
1 پاسخ
استخدام کارگر ساده
باسلام.شرکت واقع در شهرک صنعتی ده سرخ جهت خط تولید قهوه نیازمند 2نفر نیروی آقا جهت کار در قسمت تولید و بسته بندی دارد لطفا جهت هماهنگی در ساعات اداری تماس گرفته شود
1402/04/13
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام خوبی تماس بگیرید 
14:04
1 تایید
محمد صمدی
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:13
محمد صمدی
زهرا صوفی
09035255687
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:16
یک نیروی خانم و دو نیروی اقا کار در تولیدی
دونفر اقا جهت کار در تولیدی قطعات لاستیکی و یک نفر خانم جهت مونتاژ و بسته بندی محدوده شاپور
1402/04/20
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/04/21
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در یاسوج
10:57
نجیبه استادپور
سلام وقت بخیر تبریز هستم دنبال کار در منزل ترجیحا بسته بندی 
12:42
نیروی خط بسته بندی کارگر خط تولید پنیر پیتزا
یک شرکت معتبر تولید پنیر پیتزا به منظور توسعه فعالیت‌های خود، از افراد واجد شرایط برای همکاری در بخش تولید پنیر پیتزا دعوت به عمل می‌آورد. شرایط احراز: جنسیت: آقا سن: ۱۸ الی ۴۰ سال دارای سلامت جسمان...
محمد صمدی
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:39
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
محمد صمدی
فرزانه نادری
شهرستان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:42
به تعدادی نیرو جوان خانم جهت بسته بندی پوشاک
به تعدادی نیرو جوان خانم جهت بسته بندی و اتو کاری وپرس نگین پوشاک در مجموعه نیازمندیم ساعت کاری مجوعه ۷صبح تا ۵ عصر ساعات پاسخ گویی از ۹ صبح تا ۴ عصر نیرو دائمی فقط میخوایم با سرویس رفت وبرگشت در م...
1402/04/22
محمد صمدی
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
سلام 0**** تماس 
11:20
محمد صمدی
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:22
محمد صمدی
فریده نوزادی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:44
کارگر خانم بسته بند
بسته بندی کیسه زباله ساکنین باقر شهر در الویت بهمراه ناهار بیمه سن 18 الی 30 سال
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:04
1 پاسخ
1402/05/14
میتراترک
سلام به کار بسته‌بندی در منزل نیاز دارم شهر بروجرد 
19:17
1402/05/22
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:18
یک نیروی بسته بندی جهت ارسال سفارشات آرایشی
سلام به یک نیرو جهت آماده سازی سفارشات برای ارسال در دفتر فروش یک واحد آرایشی و بهداشتی در بازار تهران نیاز داریم لطفا اطلاعات زیر رو در یک پیام در واتساپ برای ما ارسال کنید، نیاز به تماس گرفتن نیست ...
زهرا گل‌کار
سلام، وقت  بخیر ،نیازمند کار در منزل مثل بسته بندی هستم ، ساکن کاشان
16:08
1402/08/28
شراره کرمی
سلام دنبال کاردرمنزل مثل خیاطی راسته دوز یا بسته‌بندی هستم در فردیس بلوار ارم گلستان یکم 
08:43
فاطمه زهرا پورعلی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.بابل
14:00
استخدام نیروی بسته بند شیفت شب/روز در مناطق مختلف
**استخدام نیروی اقا جهت بسته بندی غذا در رستوران** *داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت الزامی است *برخورداری از سلامت جسمانی کامل *شرایط سنی: از 20 سال تا 45 سال -مزایا: *پرداخت عیدی، سنوات و سایر مزای...
عرفانه محمدپور
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لاهیجانم
18:16
کرمانی
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم درسمنان
19:40
1402/08/29
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم  با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
08:03
1 پاسخ
استخدام وکار درمنزل
مریم کثیری
فرخنده ظهیریان
سلام  درکدوم شهر  هستین 
08:57
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
13:59
میثم سیدی
سلام میثم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل آمادگی همکاری دارم تمام وقت پاره وقت برام فرقی نمیکنه
21:54
استخدام و کار در منزل
1402/09/06
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
12:25
1 پاسخ
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
12:27
1 پاسخ
1402/09/07
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
20:48
استخدام و کار در منزل
1402/09/08
زهره مومنی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم، اصفهان نجف آباد
04:36
ساجده عبیات
هستم 
ساجده عبیات
سلامن هم دنبال کار در منز 
استخدام و کار در منزل
سلام دنبال کار هستم بسته بندی  باشه خیلی بهتره 
12:34
1402/09/14
جواد اکبری
کار در منزل از مرند 
16:11
1402/09/17
صدیقه شریعتی
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:00
کارگر فنی
نیروی فنی آشنا به ماشین الات صنعتی مانند تراش - دلر کاری - سنگ زنی - رنگ - مونتاژ - بسته بندی و .... علاقه مند به یادگیری علاقه مند به کار تیمی اصطلاحا دست به آچار امکان ارتقا شغلی مزایا شامل : نها...
1402/09/24
احسان نعیمی
سلام خانم  کسی هست بیادپرستاری 
17:55
1403/09/30
سونیا مهدوی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر گرگان 25سالمه
01:08
آرزو شاهی
سلام دنبال بسته بندی کار درمنزل هستم. آدرس آذربایجان غربی ، شهرستان میاندوآب هستیم 
13:29
استخدام نیروی خانم و آقا در شرکت بیسکویت و کاکائو
با سلام به تعداد نیرو جهت در کارخانه بیسکویت و کاکائو نیازمندیم❎️ ✅️حقوق و مزایا .بن.سنوات .ارزاق. وام.سبدکالا. ✅️مبلغ حقوق از 18الی26 ✅️بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی و وعده غذایی ✅️سن از 18الی ...
شنبه 7 اردیبهشت 1404، ساعت 20:22