دنبال کن

کاردرمنزل

بسته بندی

1400/08/29
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
19:54
10 پاسخ
19 تایید
بسته بندی
بسته بندی محصولات مانند صندلی و میز فقط خانم
دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
21:05
3 پاسخ
14 تایید
1400/08/30
کمال زارع
سلام دنبال کار  در منزل هستم ساکن تهران
06:12
زهرا علوی
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم.شهریاسوج
08:20
بسته بندی
در واحد اداری یک برند معتبر محصولات مد و پوشاک زنانه نیازمند نیروی خانم فعال اکتیو هستیم . ۱ـ در بخش انبار کیف و کفش (چک کردن و کنترل کیفی محصولات ،اماده سازی سفارشات انلاین ،ثبت ورودی و خروجی انبار...
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
20:47
1 پاسخ
5 تایید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم در محمدیه قزوین
21:22
1 تایید
1400/09/01
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر سنندج 
ممنونم اگر اطلاع  بدید  بهرامی
07:34
1 تایید
بسته بندی
شرکت بسته بندی ادویجات برای تکمیل کادر خود به چند نفر نیرو خانم نیازمند است . ۱. خانم جهت بسته بندی ۲. فروش تلفنی خانم ۳. اپراتور خانم لطفا مشخصات و رزومه خود را واتساب بفرستید
سلام دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم در اصفهان
18:07
4 تایید
1400/09/02
سلام دنبال کار بسته بندی هستم در منزل ملارد کرج هستم
04:52
سوری
سلام دنبال کار در منزل هستم تهران شهر ری 
10:19
بسته بندی
به تعدادی نیرو جهت کار تو شرکت،و صادرات نیازمندیم، هم پسر هم دختر ساکن شهر اندیمشک و دزفول واسه توضیحات بیشتر پیام دهید❤️
زهراجعفری
سلام بسته بندی  کاردرمنزل قزوین  اقبالیه  میخوام بیارم بسته بندردرمنزل انحام بدم

12:12
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
12:16
1 پاسخ
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
12:45
1 پاسخ
1 تایید
طراحی پلاستیک برای پت شاپ
میخوام برای پت شاپ انلاینم پلاستیک طراحی کنم و میخوام خیلی جذاب باشه
بهاره جلولی
سلام خانم27سال هستم نیازمندکاردرمنزل تهران بومهن
13:45
نیشتمان پورحسین خان
سلام دنبال کار بسته بندی ماسک در منزل هستم. شهر بوکان استان آذربایجان غربی 
15:07
سلام دنبال کار در منزل در اصفهان هستم ممنون میشم کمکم کنید

18:50
بسته بندی
به یک هم کار خانم جهت کار در مزون ( چاپ تیشرت) نیازمندیم،برای بسته بندی و پرس ،کار بسیار سبک می باشد، فضای کاملا دوستانه کار سبک حقوق سر موقع ( یا هر وقت بخواهید پرداخت میشه) ناهار داده میشود ✅ امکا...
1400/09/03
سلام وقت بخیر ،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اردبیل 
05:47
1 تایید
1400/09/04
پیمان آلاشتی
سلام یه خانم 36ساله هستم دنبال کار در منزل چون بچه کوچیک دارم و نمیتونم بیرون کار کنم.از شهر زیبای بابلسر.
13:00
سلام کاردرمنزل هستم از بومهن
17:11
دفتردار،کارگرخط تولید،نجار ماهر،برشکار،مونتاژکار
فرصت‌های شغلی متنوع در یک مجموعه صنعتی معتبر: * دفتردار، انباردار، کارگر خط تولید، نجار ماهر، برشکار و مونتاژکار،کارگر انبار ،کارگر تمیز کاری و بسته بندی * امکان استخدام خانم‌ها در اکثر موقعیت‌ها...
رقیه علی حسینی
سلام دنبال کار در بسته بندی در خانه هستم هر کاری باشه تبریز
21:35
1400/09/05
لیلا
من هم دنبال کار  درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه  باشه
07:49
1 پاسخ
لیلا
لیلا
من هم دنبال کار درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه باشه
از تبریز
07:50
ادمین حضوری بسته بندی و ثبت سفارش
به یک همکار خانم زیر ۲۸ سال و آقا زیر ۲۲ سال در محیط کاری نیازمندیم کار در دفتر آنلاین شاپ آرایشی و فقط به صورت حضوری برای کار بسته بندی و امور جاری در آنلاین شاپ با استعداد و مسئولیت پذیر و بانظم
معصومه معزز
سلام دنبال کار بسته بندی میگردم معصومه معزز اردبیل
09:17
خانم هستم جویای کار در منزل خودم یا منزل کارفرما ،اشپزی ،ترشی ، مربا ، سرخ کردن سبز یجات ،، یا بسته بندی جوراب ، ، بسته بندی حبوبات انجام میدم ،، از فردیس کرج ،
12:53
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
20:15
1 پاسخ
سوهانپزی
نیاز به دو نفر همگار خانم جهت بسته بندی سوهان نیازمندیم فقط قبلا گار گرده باشید ترجیحا ساگن نیروگاه با سرویس۴۰۶۹۳۲ محل گار جاده اراگ سوهان سعادتی
1400/09/06
سکینه دریادل
مندنبال کار منزل. هستم در تبریز
13:57
سکینه دریادل
دنبال کار در منزل هستم تبریز0**** 
13:57
1400/09/07
سلام کاردرخانه خودم انجام میدم نیازبه کاردارم ممنون دررشت
11:55
استخدام کارگر ساده خانم
استخدام نیروی خانم جهت تحویل بسته بندی غذا
سلام دنبال کار در منزل هستم 
13:02
شهناز سرپرست
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از شهر اردبیل
14:44
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
سلام بنده هم دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
16:43
بسته بندی لباس بچگانه
به تعدادی خانم جوان جهت کار در بسته بندی لباس بچگانه نیازمندیم ساعت کار از ۸ صبح تا ۱۸ پنجشنبه ها تا ساعت ۱۶
کار در منزل نیازمندم دماوند گیلاوند شماره 0**** 
18:09
1 تایید
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کرج
22:00
1400/09/08
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم نیازبه کاردارممنون میشم ساکت رشت
04:47
فروشنده خانم نان لواش ماهی 7.5
سلام فروشنده نان لواش برای جمع کردن نان و بسته بندی اگر کاربلد هم نیستید میتونید بیاید یاد بگیرید ساعت کار از 5تا 12شب بعضی اوقات زود تر هم تمام میشود یک روز در ماه مرخصی با حقوق به انتخاب خودتون ...
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی  ممنون میشم ساکن رشت هستم
04:58
1 پاسخ
سلام من یه زن خانه دار هستم که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب یا حبوبات از رزن
05:04
سلام دنبال کار بسته بندی هستم ساکن اصفهان 43 سالمه
07:14
مونتاژ قطعات الکتریکی
به چند نیروی خانم جوان حداکثر سن40سال جهت مونتاژ و بسته بندی قطعات الکترونیکی تعطیلات رسمی تعطیل می‌باشد جهت هماهنگی تماس بگیرید
رباب گفتاری
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هر کاری باشه لطفاکمک کنید... تبریز
10:37
دنبال کار بسته بندی درمنزل هست  هربسته بندی باشه ساکن رشت
17:21
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان
23:02
1 تایید
نظافتچی و بسته بند در تهیعذغذا
به یک نفر کارگر ساده جهت شستن ظروف و بسته بندی غذای بیرون بر نیازمندیم با جای خواب ،و تعدادی پیک موتوری جهت بردن غذا در تهیه غذا آدرس افسریه پانزده متری سوم نبش کوچه 43یا صادقی چلوکبابی اشپزباشی
1400/09/10
فاطمه امدادی
سلام من خانم هستم بسته بندی حبوبات میخواستم از شهر ارومیه
16:01
سلام نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز هستم
20:59
1 تایید
مریم صدری
سلام  دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ساکن بهارستان  اصفهان وسرپرست خانواده ویک فرزنددارم.ممنون  میشم کمک کنید.
21:24
کارگر ساده جهت کار در فروشگاه
یا سلام به یک کارگر ساده آقا بین ۱۸ تا ۲۵ سال جهت کار در فروشگاه مجسمه فروشی نیازمندیم. با صبحانه و نهار بدون جای خواب انجام کارهای روزمره فروشگاه(نظافت و مرتب کردن قفسه ها و بسته بندی و...) -آراسته و...
مائده جوان پرست
سلام دنبال کار درمنزل هستم ازقبیل انواع بسته بندی و.... یه کوچولو هم خیاطی  بلدم چرخ صنعتی دارم
استان گیلان رشت
22:23
1400/09/11
سلام دنبال  کار در منزل هستم خیلی نیاز به این کار دارم 
08:46
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
08:47
بسته بند /وسط کار
مجموعه بزرگ پاکان جهت تکمیل واحد دوخت و بسته بندی به تعدادی نیروی با تجربه نیازمند است: ۱)وسط کار ۲)بسته بند ۳)نخ زن با تجربه مزایا: بیمه/ ارزاق ماهانه/پاداش /سرویس ایاب و ذهاب
سلام من جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات یالباس فرقی نمیکنه. رشت
14:16
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی ممنون میشم ساکن رشت هستم
کارتلفنی انجام میدهد
14:45
راضیه صادقی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان کوار
16:23
فروشنده گیاهان دارویی
نظافت ، بسته بندی و فروش
بهارسیاوش3133
من ههم دنبال کاکار بسته بندی در منزل هستم از سهند0**** 
17:46
1400/09/12
مهری موسوی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم ،هر بسته بندی باشه ، به این کار نیاز دارم ، تهران نسیم شهر اکبر آباد
16:29
مهری موسوی
دنبال کار بسته بندی در منزل خودم  می گردم به پولش نیاز دارم 
16:32
استخدام کارگر خانم اتباع یا ایرانی
به یک نفر کارگر خانم اتباع یا ایرانی جهت بسته بندی مواد غذایی نیازمندیم. شرایط : زیر ۴۰ سال ساکن بهارستان ساعت کار عصرها ۴ الی ۹ شب محل کار: بهارستان ، بلوار بهشت ، نبش خ امیر کبیر ، مجتمع کوهسار ، ...
سلام کاردرمنزل هستم ازکازرون
22:01
1400/09/13
شهربانو عبدی
من دنبال  کاردرخانه هستم
06:49
اعظم ارفعی
با سلام و احترام.دنبال کار در منزل هستم در الهیه مشهد.ممنونم.
08:50
وسط کار و بسته بند و کار در منزل بسته بندی
تعدادی خانم جهت کار در کارگاه و در منزل خودشان جهت بسته بندی و وسط کاری نیازمندیم لطفا فقط محدوده کارگاه در لوکیشن تماس بگیرید
سلام دنبال کار در منزل از اصفهان هستم ممنونم🙏🙏
09:18
فا
سلام  نیازمند کاردرمنزل هستم از هشتگرد
18:18
1400/09/14
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از تهران
09:54
انباردار آقا
شرکت معتبر واقع در احمدآباد مستوفی در زمینه تولید درب و چارچوب کابینت استخدام مینماید حداقل مدرک تحصیلی دیپلم آشنا به کامپیوتر و آفیس کنترل موجودی و ثبت ورود و خروج انبار کنترل بسته بندی و ارسال بار ...
1400/09/15
سولماز صبوحی
سلام دنباله کاره بسته بندی درمنزل هستم 
05:30
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید.من نیاز فوری به کار درمنزل دارم دارم.بسته بندی یا هرچیزی خودم میام تحویل میگیرم تحویلم میدم .ممنون میشم اگه سراغ دارین منم معرفی کنین.مرسی
08:44
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید .من از اردبیل هستم نیاز فوری به کار درمنزل دارم.ممنونم
08:46
استخدام نیرو خانم و آقا کارخانه دمپایی
یک نفر آقا پادستگاهی نیرو خانم جهت بسته بندی .دورگیری.خیاطی دور صندل سرویس رفت و برگشت محدوده امام سعیدی نبوت قلعه کامکار شاه ابراهیم تسویه هفتگی بدون تاخیر
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی
09:57
دنبال کار در منزل هستیم فقط بسته بندی باشه
11:30
سلام ماچندتاخانوم هستیم دنبال کاردرمنزل هستیم بسته بندی مشهد
15:13
نیرو جهت بسته بندی میوجات و تربار
نیرو جهت بسته بندی فقط خانم.منزل محدود بلوار صلح.میانرود .مشکل گشا.مهدی اباد.میانرود.سلطان اباد.شهرک گلها.کوشک میدان وزیراباد.بلوار سرداران.پل غدیر. محدود کمربندی فقط تماس پاسخگو هستم لطفا پیام ندهید ...
ما چندتا خانوم کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم مشهد
15:14
1400/09/16
زهرامحمدرضایی
سلام من نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم دراهواز ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمیشه به همه کاراعتمادکرد اکثرتبلیغا برا بسته بندی دروغ هستن
09:54
مریم مرادی
فرخنده ظهیریان
سلام خسته نباشید  من همراه خواهر و مادرم جویای کار بسته بندی در منزل هستیم.ساکن قرچک
13:17
کار در کارگاه زغال کبابی
شرح کار به صورت روزمزد روزانه ۷۰۰هزارتومان برش چوب ، خالی کردن کوره پرکردن کوره و بسته بندی زغال به یک نفر وقت شناس نیازمندیم سرویس نداریم آدرس ۳۰۰ متر بعد از پل تراکتور سازی کوی جهان نیرو حقوق به م...
زهرا اسماعیلی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه از سربندان هستم
18:21
امامی
سلام دنبال کارخیاطی توخونه هستم چرخ صنعتی راسته دوز وسردوز دارم کارهای مزون وشخصی دوزی کار میکنم 0**** 
18:49
1400/09/17
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مشهد
11:56
کارگر ساده جهت کارگاه تزریق پلاستیک
کارگر ساده جهت اپراتوری و بسته بندی
1400/09/18
مریم جعفری
سلام  نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم از قزوین 
06:17
فرخنده ظهیریان
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
07:36
1 پاسخ
1400/09/19
سلام سه نفر هستیم و دنبال کار بسته بندی هستیم از قم
13:28
نیروی ماهر و ساده خانم و اقا تولیدی کابین pvc
رنگ کار پی وی سی بتونه کار پی وی سی مونتاژ کار پی وی سی بسته بندی
1400/09/20
قانعی نسب
سلام  نیازمند کار هستم در منزل مثل بسته بندی کردن   سبزوار
16:51
1400/09/22
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم هربسته بندی باشه
03:51
فاطمه یزدانی
فرخنده ظهیریان
سلام میشه به من هم معرفی کنین؟ 
10:53
1 تایید
تولید و بسته بندی زغال خمیری
به تعدادی همکار خانم و آقا نیازمندیم محدودیت سنی وجود ندارد حقوق خانم ها از11تا 15 آقایون 16تا20
ا
سلام خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنمایی کنید در پردیس زندگی میکنم
12:08
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ازمراغه
تارا برزگران
دنبال کاردرمنزل هستم.بسته بندی هرچیزی
15:34
استخدام کارگر بسته بندی قطعات خودرو
یک شرکت معتبر در زمینه فروش قطعات خودرو نیاز به یک کارمند بسته بند آقا با شرایط ذیل دارد: موقعیت شغلی: کارمند بسته‌بندی محل کار: غرب تهران (کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص) نوع همکاری: تمام‌وقت شرح وظایف: دریاف...
ظفری
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
23:26
ظفری
سلام  خسته نباشید من جویای کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان نهاوند
23:29
1400/09/23
سمیرا کمالی کمالی
سلام  من  ساکن ا سلامشهر هستم  دنبال  کار بسته بندی هستم 
07:49
پیک جهت جمع کردن قطعات یدکی از بازار
پیک موتور برای خودمون هست ، جهت جمع کردن قطعات یدکی از بازار نیازمند ادم دقیق که قطعات از همکاران ما تحویل بگیرید و تحویل انبار ما بدهد ، منظم باشه اگه بی نظم باشی چند روزه مشکل بخوریم حقوق داده نمی ش...
زهرافرخی
سلام.دنبال کار در منزل  هستم.ساکن کرمانشاه.هستم.کارمثل بسته بندی حبوبات  .ممنون میشم. اگه قبول کنید
12:24
1400/09/24
سلام دنبال  کار در منزل مثل بسته بندی میگردم استان آذربایجان شرقی شهرستان مراغه لطفاً اطلاع بدین 
10:39
فاطمه بهمنی
سلام من در شهر مشهد زندگی میکنم وکار ساده ای درمنزل  میخواهم که جای کمی بگیرد 
12:04
ب تعدادی خانم جهت بسته بندی
شرکت پخش رادمان ب تعدادی خانوم جهت بسته بندی مواد غذایی ب صورت تمام وقت همراه با حقوق ثابت+اضافه کار دعوت ب همکاری می‌نماید
سلاام منمم کار بسته بندی میخواستم ساکن اهوازم آیدی تلکراممasalraoofnia
19:35
1400/09/28
امیرصادقی
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی لباس جوراب ویالیمو عمانی....فقط در اهواز
لطفا فقط به  این شماره درواتساپ پیام دهید0**** 
10:52
1400/10/01
کوکب پاکباز نسب
سلام  من دنبال کار بسته   بندی   هستم  در منزل بوشهرم  لطفا راهنمایی  کنید
21:04
کارمند خانم جهت کار در دفتر فروش لوازم جانبی گوشی
به یک همکار خانم متعهد و منظم و بدون حاشیه، جهت کار بسته بندی لوازم جانبی موبایل نیازمندیم محیط بسیار امن و بدون حاشیه حقوق ماهیانه ۱۲ میلیون شنبه تا پنج شنبه ساعت ۹ و نیم صبح تا ۶ عصر تعطیلات رسمی تع...
1400/10/02
دنبال کار در منزل تهران هست
13:04
معصومه نوروزی
سلام دنبال کاردر منزل بسته بندی هستم ساکن چناران
17:24
1400/10/03
وحیده مجیدزاده
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اردبیلم  لطفا راهنمایی کنید ممنون
07:44
کار در منزل
دعوت به همکاری تعدادی خانم و آقا برای کار بسته بندی در منزل خودتان دستمزد روزانه میلیونی بدون سرمایه و چک و سفته به راحتی تو خونه خودتون کسب درآمد کن برای اطلاع از شرایط چت پاسخگو هستیم شماره تماس در ...
1400/10/04
مینا قیاسی
دنبال کاردرمنزل هستم 
10:20
سلام
نیازمند کار در منزل هستم،. اصفهان. 
11:09
1400/10/05
مقدم
سلام به نظرتون این سایتها کلاه برداریه؟؟؟؟
22:20
انبار
جایجایی، جمع آوری و بسته بندی کالا، تخلیه بارگیری، اضافه کار اجباری مرد، سلامت جسمانی، غیر سیگاری، سن: 20 تا 40 سال اتباع قابل پذیرش نیست آدرس: میدان انقلاب، خ وحید نظری، بین 12 فروردین و منیری جاوی...
1400/10/06
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
03:27
1 پاسخ
سلام من کار در منزل میخواستم
09:10
سلام ساکن ملارد _صفادشت هستم جویای کار در منزل
11:30
صندوقدار رستوران خانم
خانم موجه جهت صندوق و بسته بندی
سمیه بهلولوند
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم. تهران منطقه 18.خانوم هستم. 
12:42
1400/10/07
نرگس ارزم
سا‌کن یزدهستم باشمار0**** 
07:15
اکرم طاهری
سلام جویای کار بسته بندی در منزل میباشم اگر حبوبات و یااسکاچ باشه بهتره نسبت به کار خیلی حساس و مسئولیت پذیر هستم از کرج گرمدره🙏
13:01
استخدام بخار کار وبسته بند کار پوشاک
یک شرکت معتبر جهت ارتقا ظرفیت تولید خود در زمینه پوشاک زنانه نیازمند تعدادی نیروی بخار کار ترجیحا مسلط به پرس کلاغی و تعدادی نیروی خانم جهت بسته بندی پوشاک زنانه در شهرک صنعتی زاگرس نیازمندیم نیازمند...
سلام به شدت دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ساکن کرمانشاهم

15:36
1400/10/10
صفی الله جباری
دنبال   کار بسته بندی درمنزل هستم
21:28
1400/10/14
فاطمه خواجوی
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوباتت یاهم
17:06
راننده پایه۲ ،انباردار ،کارگرفنی ۲ نفر و ساده۲ نفر
شرکت صنعتی سازنده ماشین آلات بسته بندی مواد غذایی واقع در شهرک صنعتی زاگرس و گلبرگ نیازمند افراد ذیل جهت همکاری می باشد : ۱- انباردار یک نفر با ضامن معتبر ۲- راننده پایه ۲ یک نفر با ضامن معتبر ۳- کارگ...
فاطمه خواجوی
سلام دنبال کاردرمنزلم بسته بندی شکلات یاهم حبوبات
17:09
1400/10/16
من خانم یوسفی هستم آز مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
22:13
1400/10/17
فرزانه نادری
دنبال کار بسته بندی هستم از 
10:09
کارگر بسته بندی آقا و خانم
شرکت معتبر واقع در احمدآباد مستوفی در زمینه تولید درب و چارچوب کابینت استخدام مینماید مزایا: ناهار ـ بیمه ـ عیدی و سنوات ـ اسکان شب فقط آقا سرویس رفت و برگشت آموزش و ارتقاع شغلی
فرزانه نادری
شهرستان
1 پاسخ
فرزانه نادری
 تماس میگیرم
1 پاسخ
طاهره رضایی
سلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم . شهر تهران جمالزاده
15:31
کارگر ساده
استخدام رنگ ساندورا رنگ ساندورا در تهران (شهرک صنعتی شمس آباد) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت: آقا نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: شرایط سنی...
1400/10/24
فرخنده ظهیریان
سلام خانم ظهیریان منم دنبال بسته بندی درمنزل میگردم میشه راهنمایی کنین باتشکر🙏
22:24
1400/10/25
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
09:20
1 پاسخ
1400/10/26
هادی کهنهٔ
سلام دنبال کاردرمنزل هستم 
07:13
نیرو خط تولید / انبار / اپراتور / بسته بندی
کارخانه تولید شکلات برای بخش‌های مختلف کاری از بین افراد مستعد و فعال اقدام به جذب نیرو میکند. شرایط کاری : ️داشتن سلامت جسمانی کامل نداشتن هیچ گونه اعتیاد به مواد مخدر پذیرش: آقا،مجرد ️سن: ۱۹ الی ۳...
1400/10/28
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه یا درست کردن ترشی فرقی نداره 0****  شهربهبهان
00:18
سلام خسته نباشید. دنبال کار در منزل هستم  در تبریز 
12:08
ابراهیمی
سلام  دنبال  کاردرمنزل هستم خیلی نیازدارم
اگه میشه زودترخبربدین بسته بندی باشه 0**** 🙏🙏🙏🙏
13:08
مونتاژکار و انباردار و کارگر ساده
به یک نفر مونتاژکار یک نفر نیروی توانمند جهت انبارداری و بسته بندی محصولات و خدمات جابجایی یک نفر نیروی کار ساده در کارگاه تولیدی صنایع چوب ، سرویس خواب و سرویس خواب نوزاد نیازمندیم. ##ترجیحا ساکن...
1400/11/02
مریم محمدی
فرخنده ظهیریان
سلام به دنبال کار در منزل بسته بندی هرچیزی هستم استان گلستان آزادشهر
04:37
1400/11/09
سکینه قربانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم
18:22
1400/11/10
Zohreh
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
15:24
استخدام نیرو در بخش تولید و فنی
با سلام شرکت گلنوش شاه جهان فعال در زمینه تولید و بسته بندی چای و دمنوش های گیاهی مستقر در شهرک صنعتی توس جهت تکمیل کادر فنی و تولید با مهارت های زیر استخدام می نماید 1- نیرو فنی آقا (دست به اچار) ...
فاطمه علی دادی
سلام دنبال کار بسته 
16:48
1400/11/12
فریده نوزادی
سلام 
10:44
1 پاسخ
زهرا اسماعیل زاده
اینجانب زهرا اسماعیل زاده  کار در منزل را انتخاب کردم و  دو بار پول واریز کردم دفعه اول  که واریز کردم خانم نگار بختیاری سریع پاسخ دادن  وگفتن 5بهمن ساعت 4 بسته حبوبات برای بسته بندی ب دستت میرسد ولی نرسید بعد چند روز دوباره بیست تومان برای کارت اشتراک خواستند وهمان لحظه واریز کردم تقریبا دوهفته هست که جواب نمیدن هر چقدر اس میدم جوابی نمیدن ضمنا آدرس دفترشون رشت خ معلم خانه پژوهش به مدیریت آقای ثنائی هست که مراجعه کردم ادرس را پیدا نکردم در ضمن نیاز شدید مالی دارم شماره موبایل0****   هست امیدوارم که شما ب شکایت ما رسیدگی کنید باتشکر از لطف شما   
تاریخ 12 /11/ 1400
14:11
تولیدی تریکو جهت استخدام نیرو
تولیدی پوشاک زنانه پارادایس زیگزال دوز آقا             ( خطی 350 ) راسته دوز آقا              ( خطی 350 ) میاندوز کار آقا و خانم  ( خطی 300 ) سرپرست با تجربه خانم بردست خانم جمع کار خانم ( بس...
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:49
1400/11/13
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کاراحتیاج دارم ازلرستان شهرستان بروجرد
10:12
1400/11/16
دنبال کار درمنزل هستم 
19:04
استخدام وردست کارگاه خیاطی
لطفا اگهی کامل بخونید بعد تماس بگیرید دعوت به همکاری استخدام وردست (خانم) داخل کارگاه تولیدی پوشاک وظایف. بسته بندی. وخورده کاری ساعت کاری ۸ صبح تا ۴عصر(۷ونیم ساعت کار) نیم ساعت تایم استراحت درر...
1400/11/18
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
05:35
1 پاسخ
سلام  دنبال کار بسته بندی  درمنزل هستم .ساکن قم 
06:00
مژگان منفرد
سلام  کاردرمنزل نیازمندم
13:48
چرخ کار ماهر و حرفه ای(راسته،زیگزال،میان دوز)
مجموعه تولیدی پوشاک ورزشی هستیم که نیازمند تکمیل نیرو چرخ کار ماهر و فنی ،راسته دوز ،زیگزال دوز،میان دوز زیگزال دوز حتما مسلط به مغزی دوزی باشد نیروی بسته بندی نیروی وسط کاری می‌باشیم. حقوق چرخ کار ...
عباسی
سلام من  دنبال کاربستهبندی منزلهستم  تهران
15:20
سلاام دنبال کارهستم درمنزل ساکن مشهدهستم هرنوع بسته بندی باشه عالیه 
1400/11/20
اگرم اکرامی پور
سلام.دنبال کار درمنزل. هستم بسته بندی هرچی باشه .ممنون
13:03
کارگر ساده و پیک بدون موتور
با سلام به دو نفر پیک بدون موتور و کارگر ساده آشپزخانه آشنایی با پخت کباب و بسته بندی نیازمندیم
1400/11/26
سمیر رحیمی
سلام سمیر  هستم دنبال کار 0**** 
17:49
1401/01/24
باسلام خواهش میکنم نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانواده م 40ساله م
1401/01/25
سلام دنبال  کار بسته بندی در منزل هستم
انباردار آقا
شرکت معتبر واقع در احمدآباد مستوفی در زمینه تولید درب و چارچوب کابینت استخدام مینماید حداقل مدرک تحصیلی دیپلم آشنا به کامپیوتر و آفیس کنترل موجودی و ثبت ورود و خروج انبار کنترل بسته بندی و ارسال بار ن...
1401/01/30
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم شهر خرمشهر 
09:03
علیزاده
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
سلام شما کار پیدا کردید؟
11:05
1401/03/05
کار در منزل کسب درآمد از اینترنت سایت گزرو  دات کام  ،پرداخت به ازای ثبت نام  و همکاری در فروش  
02:26
شرکت کیک و بیسکوئیت/کارگر،راننده،موزع،حراست بابیمه
فراخوان استخدام فوری کارخانه صنایع غذایی ✅ تعداد 30 نفر آقا ایرانی واتباع دربخش های کارگرساده خط تولید و بسته بندی /حراست/موزع/راننده لیفتراک،راننده پایه2، پایه 1 نیازمندیم. پایان خدمت کارگر الزامی ن...
سلام دنبال  کار درمنزل هستم ساکن رشت
19:57
1401/03/07
سلام یه خانم 37ساله خستم اهل و ساکت یزد جویای کاربسته بندی حبوبات هستم
13:03
من دنبال کار در منزل بسته‌بندی هستم
14:57
تولیدی بسته بندی
به یه نفر کارگر اقا ۱۸تا۲۴سال جهت تولیدی و بسته بندی کارت عروسی حقوق ماهانه۱۰میلیون تومان ساعت کاری ۹صبح تا۶عصر
Salma bklari

سلام درود  خدمت شما بزرگوارمن احتیاج به شعل بسته بندی هستم درمنزل چون بیماری ام اس دارم واطلاع دارید هزینه های دارویی چقدر زیادوسرسام اورهست ادرس اصفهان شهراصفهان خیابان فروعی جنب بانک صادرات مسجالمعاددنبال جوی آب مسجد خانم کرمانی بن بست نصیر شماره  تماس 0**** خواهشمندم اگه بسته بندی در منزل داشتید با این شماره باهام تماس بگیریدسپاسگزارم سلامت شاد جاویدباشید🙏🙏🙏
15:36
فرخنده ظهیریان
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
15:47
1 پاسخ
1401/03/09
شیرین نظری
سلام دنبال کار در منزل  هستم  بسته بندی  هرچی باشه    از قهدریجان  اصفهان هستم
09:56
استخدام نیروی بسته بند خانم
شرکت آراد پارت جهت تکمیل کادر انبار خود به نیروی کارگر بسته بندی خانم نیازمند است و از افراد واجد شرایط دعوت به همکاری می‌نماید. شرایط احراز: مدرک تحصیلی دیپلم بازه سنی بین 22 تا 35 سال شمارش محصولات...
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان 
12:01
مهنازهوشیاری
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان
12:02
1401/06/16
ابی
سلام دنبال کا بسته بندی در منزل هستم.بابل
08:32
کارمند بسته بندی سفارشات و نظافت
حقوق توافقی ساعت کاری منعطف وظایف: - بسته بندی سفارشات - نظافت دفتر - چیدمان انبار
1401/06/17
اعظم حیدری
سلام دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم .
09:46
1401/06/18
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
شهرکرد
13:20
2 پاسخ
1401/07/20
جولایی
سلام،نیازمند کاری هستم که بتونم داخل خونه انجام بدم،خانم هستم سرپرست هستم،اصفهان،ممنون
18:52
نیروی خانم جهت نظافت و بسته بندی
سلام به یک نیروی خانم برای نظافت و چیدمان قفسه ها و بسته بندی و.. نیازمندیم در صورت سابقه کار با دستگاه سبزی خرد کنی حقوق افزایش دارد بین ۲۰تا۴۰سال فعال و زرنگ ساعت کاری ۹ الی ۱۵ ترجیحا نزدیک محل کار...
1401/07/23
الهام
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم از مینودشت
18:44
1401/07/24
زهرا عمویی
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه دارین منم هستم ما هم. در تبریز هستیم 0**** اینم شماره تلفنم هست
14:08
1401/07/28
مایدمرادپسند
سلام خسته نباشید من انوای ترشی هارو بلدم ویا حبوبات بسته بندی کنم برای کاردرخانه درتالش زندگی میکنم 
05:36
طراحی کارتن لوازم خانگی
ما یک شرکت لوازم خانگی هستیم . یک تمپلیت کلی برای طراحی بسته بندی و جعبه هامون داریم. محصولات ما اسپرسوساز- چای ساز- آبمیوه گیری- جاروشارژیی- جارو برقی- گوشکوب برقی و از این دست محصولاته. به یک طراح ب...
مایدمرادپسند
کاردرخانه نیازدارم درتالش هستم 
05:38
آذرخدابنده لو
سلام 
09:50
2 پاسخ
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
22:59
1 پاسخ
نیروی خانم
به چندنیروی خانم جهت بسته بندی در کارخانه یکبارمصرف نیازمندیم حقوق ماهی ۱۵تومان سرویس دارد ساعت کار۷صبح تا۷غروب بیمه ندارد محل کارشهرک شکوهیه سن زیر۴۰سال اتباع پذیرفته می‌شود فقط تماس ساعت تماس ۹ص...
پریسا بنیادی
سلام دنبال کارم خیلی نیاز دارم سرایداری نظافت باشه جاهم بدن ممنون میشم . غریب جایی ندارم مجبورم کارکنم بچه شهرستانم 
23:02
1401/07/29
فرحنازگل پروران
سلام  دنبال کاربسته بندی هستم سرپل ذهاب
16:53
1401/09/16
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
10:58
1 پاسخ
کار در منزل بسته بندی
به تعداد محدودی نیرو خانم جهت کار در منزل خودتان نیاز داریم دستتون تند باشه تمیز کار کنید با حقوق مزایا عالی
1401/09/17
مهناز سلطان پور
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
 سلام کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:36
زینب پورقلی
سلام   وقت  بخیر دنبال  کار در منزل هستم میشه راهنمایی کنید ساکن  رضوانشهر 
15:47
1401/09/19
سلام سلام 
14:27
نیرو فنی با سابقه مونتاژ
نیرو جهت ساخت و اورحال کردن دستگاه بسته بندی. اتباع قبول نمی‌کنیم.
1401/09/21
سلام دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
شیراز 
09:59
عشرت شعبانی
دنبال کاربسته بندی درساری هستم
10:54
اکرم زمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل ساری هستم
12:21
نیروی کار آقا جوان
با سلام نیازمند نیروی کار آقا جوان باهوش جهت اپراتور دستگاه بسته بندی کیسه زباله شرایط: سن :۲۲تا ۳۲ تحصیلات:حداقل دیپلم کار نیازمند هوش و سرعت عمل میباشد. نیاز به سابقه نداریم و ۲روز آموزش داده میشود....
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
18:39
1 پاسخ
1401/09/22
مهناز سلطان پور
سلام به تعداد ی افراد برای جواب گوی مشتری ها به صورت پیامک نیاز مندیم، حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
10:04
1401/09/23
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:38
آماده سازی و بسته بندی غذا و مواد غذایی
خانم متعهد -با اخلاق-ترجیحا با ضامن
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:39
1401/10/17
فاطمه لیاولی
خانم نیازمند کاردرمنزل،انواع بسته بندی -محمدیه قزوین 
19:06
1401/10/18
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل،انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
07:51
استخدام کارگر ساده بسته بندی لباس
کارگاه تولیدی لباس کار جهت انجام کار بسته بندی لباس ساعت کاری ۸ صبح تا ۶ عصر جمعه ها و تعطیلات رسمی تعطیل بیمه ندارد. اتباع هم استخدام داریم. حداکثر ۳۰ سال. حقوق ۸ تا ۱۲ ارتقا حقوق در صورت رضایت کارف...
1401/11/17
حسین علی یاری
من تولیدکننده نبات طمع دارهستم فقط میتونم کسی که کاردرمنزل میخواست باکمترین هزینه کارکنه درخانه راهنمایی ازمن کاردرامدازشما0**** 
13:12
ناهید هرمزی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم از شهرستان بوکان
23:29
1402/04/09
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:29
استخدام نیروی ساده کارخونه روغن خوراکی
استخدام کارگر ساده در کارخونه معتبرتولید روغن خوراکی در قسمت بسته بندی و تولید ➖️۸ساعت کاری (۸صبح تا۴ بعدازظهر) جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ➖️ ۳وعده غذایی ➖️ ماهیانه۳روز مرخصی باحقوق ➖️خواب...
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:30
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس 
17:32
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام 0**** تماس 
17:33
نیروی خانم ایرانی
خانم ایرانی با رده ی سنی زیر ۴۵سال برای کار در تولید و بسته بندی مواد غذایی آدرس:اتوبان شهیدسعیدی پانصدمتر بعداز مترو آزادگان بسمت اسلامشهر جنب پایانه اتوبوس‌های تندرو صنایع غذایی همدانیان
محمد صمدی
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
سلام 0**** تماس بگیرید  نیازمندم 
17:35
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل هستم شهرکرد
20:07
2 پاسخ
1402/04/10
محمد صمدی
فرزانه نادری
تماس میگیرم
سلام 0**** تماس 
15:34
استخدام فروشنده خانم کافه نان فانتزی برند
لطفا تماس نگیرید و کامل مطالعه کنید حقوق ۱۴/۵ میلیون ثابت و تا ۱۷ تومن ماهانه با بیمه و پاداش و مزایا که سالانه اعمال می‌شود ساعت کاری ۷/۳۰ صبح تا ۲:۳۰ و یا شیفت دوم ساعت ۲:۳۰ تا ۱۰ شب منطقه غرب ...
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
1402/04/11
محمد صمدی
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:48
استخدام نیروی انبار و بسته بندی پاساژ هیرکان
فروشگاه لباس ورزشی زنانه مروسا واقع در پاساژ هیرکان یک همکار خانوم مجرد و زبروزرنگ برای قسمت انبار و بسته بندی و چیدمان نیرو استخدام میکند ساعت کاری 10:30 تا 17 حقوق 5 میلیون تومان لطفا فقط پیامک دهید...
1402/04/12
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:02
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل
بسته بندی (مختلف هرچیزی)
بدون سابقه 
مشهد سیدی 
اگر سراغ دارین تماس بگیری 
17:57
1 پاسخ
زهرا صوفی
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی (مختلف هرچیزی) بدون سابقه مشهد سیدی اگر سراغ دارین تماس بگیری
0**** 
17:57
1 پاسخ
نیروی کار ساده
جذب نیروی کار ساده حقوق ومزایا طبق قانون کار بیمه بعد از یکماه حضور نوع کار بسته بندی و تخلیه و بارگیری ساعت کاری7تا16(یک ساعت نهار و استراحت) سرویس از قزوین محل کار شهرک صنعتی لیا
1402/04/13
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام خوبی تماس بگیرید 
14:04
1 تایید
محمد صمدی
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:13
محمد صمدی
زهرا صوفی
09035255687
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:16
همکار خانم جهت بسته بندی موادغذایی
کار بسته بندی مواد غذایی آدرس دفتر محدوده ی شهرک قائم
1402/04/20
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/04/21
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در یاسوج
10:57
نجیبه استادپور
سلام وقت بخیر تبریز هستم دنبال کار در منزل ترجیحا بسته بندی 
12:42
کارگر بخش تولید
میراث خاویار کاسپین ایرانیان در استان گیلان، شهر رشت جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان حاضر به کار در بخش تولید و بسته بندی، دعوت به استخدام می‌نماید.
محمد صمدی
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:39
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
محمد صمدی
فرزانه نادری
شهرستان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:42
همکار خانم یا آقا برای فست فود
محدوده مخابرات آماده سازی و بسته بندی ۱ شیفت کار ۱ وعده غذا بیرون بر
1402/04/22
محمد صمدی
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
سلام 0**** تماس 
11:20
محمد صمدی
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:22
محمد صمدی
فریده نوزادی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:44
کارگر ساده واحد بسته بندی آقا
کارگر ساده آقا برای واحد بسته‌بندی کارخانه تولید کارتن دو شیفت کاری صبح و شب واقع در شهرک صنعتی فاز ۲ همراه با سرویس و بیمه
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:04
1 پاسخ
1402/05/14
میتراترک
سلام به کار بسته‌بندی در منزل نیاز دارم شهر بروجرد 
19:17
1402/05/22
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:18
استخدام انباردار بلوچ (آقا) مجرد
نیازمند انباردار بلوچ مجرد(آقا) کار در سردخانه بسته بندی ماهی و میگو فردی امانت دار و مورد اطمینان واقع در شهرک صنعتی شیراز سن ۲۰ تا ۳۰ سال آشنا به کامپیوتر تحصیلات دیپلم به بالا جای خواب حقوق م...
زهرا گل‌کار
سلام، وقت  بخیر ،نیازمند کار در منزل مثل بسته بندی هستم ، ساکن کاشان
16:08
1402/08/28
شراره کرمی
سلام دنبال کاردرمنزل مثل خیاطی راسته دوز یا بسته‌بندی هستم در فردیس بلوار ارم گلستان یکم 
08:43
فاطمه زهرا پورعلی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.بابل
14:00
دونفر خانم جهت بسته بندی و رنگ آمیزی ظروف
محل کار:جاده قدیم نمایشگاه بین المللی،صنعتی سوم امور مربوط به بسته بندی ورنگ آمیزی ظروف با دست
عرفانه محمدپور
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لاهیجانم
18:16
کرمانی
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم درسمنان
19:40
1402/08/29
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم  با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
08:03
1 پاسخ
استخدام چند ردیف شغلی شرکتی
یک شرکت تولیدی جهت تکمیل پرسنل خود از بین واجدین شرایط استخدام مینماید. ۱.کمک حسابدار یک نفر خانم یا آقا ۲.نیروی انبار و بسته بندی ۴نفر فقط آقا ۳.تولید محتوا یک نفر آقا یا خانم ۴.نیروی فروش با حداقل...
مریم کثیری
فرخنده ظهیریان
سلام  درکدوم شهر  هستین 
08:57
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
13:59
میثم سیدی
سلام میثم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل آمادگی همکاری دارم تمام وقت پاره وقت برام فرقی نمیکنه
21:54
نیروی کار ساده خانم
گروه الکترونیک فوسا جم سپاهان(تولید کننده اینورتر خودرو و محافظ ولتاژ برق)جهت تکمیل کادر خود در زمینه مونتاژ و بسته بندی (با آموزش)از شما(فقط خانم)دعوت به همکاری می نماید. ساعت کاری مجموعه ۷ تا ۱۷ پنج...
1402/09/06
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
12:25
1 پاسخ
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
12:27
1 پاسخ
1402/09/07
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
20:48
به تعدادی نیروی کار ساده خانم
به تعدادی نیروی ساده خانم منظم بدون حاشیه و جهت مونتاژ و بسته بندی و چرم کشی جعبه های چوبی و چرمی نیازمندیم با یک روز اموزش به طور کامل یاد میگیرید بیمه و سرویس ندارد و امکان کار در منزل هم وجود ...
1402/09/08
زهره مومنی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم، اصفهان نجف آباد
04:36
ساجده عبیات
هستم 
ساجده عبیات
سلامن هم دنبال کار در منز 
استخدام نیروی خدماتی
شرکت خصوصی به یک نیروی خدماتی آقا جهت بسته بندی ، نظافت و امور محوله در محدوده آزادگان و گوهردشت بصورت تمام وقت نیازمند است.لطفا افراد بالای 35 سال و خانم های محترم تماس نگیرند .
سلام دنبال کار هستم بسته بندی  باشه خیلی بهتره 
12:34
1402/09/14
جواد اکبری
کار در منزل از مرند 
16:11
1402/09/17
صدیقه شریعتی
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:00
چرخکار و وسط کار
لطفا اول کامل مطالعه کنید بعد تماس بگیرید تولیدی پوشاک ورزشی جهت تکمیل کادر خود به افراد ذیل نیازمنداست. زیگزال دوز راسته دوز وسط کار اتو کاری و بسته بندی مارک زن با اتوپرس حقوق توافقی اما حتما باید ب...
1402/09/24
احسان نعیمی
سلام خانم  کسی هست بیادپرستاری 
17:55
1403/09/30
سونیا مهدوی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر گرگان 25سالمه
01:08
آرزو شاهی
سلام دنبال بسته بندی کار درمنزل هستم. آدرس آذربایجان غربی ، شهرستان میاندوآب هستیم 
13:29
همکارخانم
همکارخانم جهت کار در کارگاه محل کارگاه بین قنات ناصری و شهرک امیرکبیر کاربا دستگاه پرکن کیسه و چرخ کیسه دوز بسته بندی چسب .چاپ کیسه .و... سن ۲۵الی۴۰ اولویت با خانمایی که محل سکونتشون نزدیک کارگاه ...
یک‌شنبه 18 فروردین 1404، ساعت 03:26