دنبال کن

کاردرمنزل

بسته بندی

1400/08/29
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
19:54
10 پاسخ
21 تایید
طراحی یک لیبل
سلام یه لیبل پشت و رو هست که می‌خوام برام طرحشو بزنید به صورت لایه باز می‌خوام فقط سریع نیاز دارم لیبل هم ساده هست
دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
21:05
3 پاسخ
16 تایید
1400/08/30
کمال زارع
سلام دنبال کار  در منزل هستم ساکن تهران
06:12
زهرا علوی
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم.شهریاسوج
08:20
بسته بندی
آدرس:تمام شعبه های ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردر منزل حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم وآقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه‌ای از شمانخواهد گرف...
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
20:47
1 پاسخ
5 تایید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم در محمدیه قزوین
21:22
1 تایید
1400/09/01
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر سنندج 
ممنونم اگر اطلاع  بدید  بهرامی
07:34
1 تایید
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهانه ۱۰میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پزیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شما نخواهد گ...
سلام دنبال کار در منزل برای بسته بندی هستم در اصفهان
18:07
4 تایید
1400/09/02
سلام دنبال کار بسته بندی هستم در منزل ملارد کرج هستم
04:52
سوری
سلام دنبال کار در منزل هستم تهران شهر ری 
10:19
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهانه 10میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شما نخواه...
زهراجعفری
سلام بسته بندی  کاردرمنزل قزوین  اقبالیه  میخوام بیارم بسته بندردرمنزل انحام بدم

12:12
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
12:16
1 پاسخ
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
12:45
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخ...
بهاره جلولی
سلام خانم27سال هستم نیازمندکاردرمنزل تهران بومهن
13:45
نیشتمان پورحسین خان
سلام دنبال کار بسته بندی ماسک در منزل هستم. شهر بوکان استان آذربایجان غربی 
15:07
سلام دنبال کار در منزل در اصفهان هستم ممنون میشم کمکم کنید

18:50
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخ...
1400/09/03
سلام وقت بخیر ،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اردبیل 
05:47
1 تایید
1400/09/04
پیمان آلاشتی
سلام یه خانم 36ساله هستم دنبال کار در منزل چون بچه کوچیک دارم و نمیتونم بیرون کار کنم.از شهر زیبای بابلسر.
13:00
سلام کاردرمنزل هستم از بومهن
17:11
بسته بندی
به یک نفر سالن کار مرد، در قسمت بسته بندی و کمک آشپز در کبابی نیازمندیم، جوان،باتجربه ،کارکن،سلامت،بدون حاشیه، بدون بیمه، سه وعده غذا، جای خواب، ساعت کاری ۱۰:۳۰ الی ۲۴:۰۰ حقوق ماه اول 20 تومن ح...
رقیه علی حسینی
سلام دنبال کار در بسته بندی در خانه هستم هر کاری باشه تبریز
21:35
1400/09/05
لیلا
من هم دنبال کار  درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه  باشه
07:49
1 پاسخ
لیلا
لیلا
من هم دنبال کار درخانه بسته‌بندی میگردم هر چیزی باشه باشه
از تبریز
07:50
بسته بندی
آدرس تمام شعبه های ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته‌بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت  استخدام هیچ هزینه‌ای از شما نخو...
معصومه معزز
سلام دنبال کار بسته بندی میگردم معصومه معزز اردبیل
09:17
خانم هستم جویای کار در منزل خودم یا منزل کارفرما ،اشپزی ،ترشی ، مربا ، سرخ کردن سبز یجات ،، یا بسته بندی جوراب ، ، بسته بندی حبوبات انجام میدم ،، از فردیس کرج ،
12:53
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
20:15
1 پاسخ
بسته بندی
آدرس تمام شعبه های ولیعصر امکان کار کرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته بندی چای وادویه خانم واقا مورد پذیرش
1400/09/06
سکینه دریادل
مندنبال کار منزل. هستم در تبریز
13:57
سکینه دریادل
دنبال کار در منزل هستم تبریز0**** 
13:57
1400/09/07
سلام کاردرخانه خودم انجام میدم نیازبه کاردارم ممنون دررشت
11:55
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان کارکرد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه ۱۰میلیون بسته بندی چای وادویه پذیرش خانم وآقا شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای ازشما نخواهد گرفت ...
سلام دنبال کار در منزل هستم 
13:02
شهناز سرپرست
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از شهر اردبیل
14:44
فرخنده ظهیریان
ماچندخانم هستیم که کاردرمنزل مثل بسته بندی حبوبات یا ترشی انداختن رو انجام میدیم
سلام بنده هم دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
16:43
بسته بندی
به دونفر نیرو آقا برا بسته بندی گلدان
کار در منزل نیازمندم دماوند گیلاوند شماره 0**** 
18:09
1 تایید
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم کرج
22:00
1400/09/08
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل خودم هستم نیازبه کاردارممنون میشم ساکت رشت
04:47
بسته بندی
وقت به خیر به دوخانم برای بسته بندی نیاز هست سرعت عمل اولویت هست محیط فقط خانم از ساعت ۹ تا ۴ حقوق هشت تومن . افزایش داره چت دیوار فعال
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی  ممنون میشم ساکن رشت هستم
04:58
1 پاسخ
سلام من یه زن خانه دار هستم که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی جوراب یا حبوبات از رزن
05:04
سلام دنبال کار بسته بندی هستم ساکن اصفهان 43 سالمه
07:14
طراحی بسته‌بندی برای محصولات نوشیدنی، پوشاک و خوراکی
جهت گرفتن و ساخت و هویت بصری جدید برای نوشیدنی ها و خوراکی ها
رباب گفتاری
سلام دنبال کار درمنزل هستم بسته بندی یا هر کاری باشه لطفاکمک کنید... تبریز
10:37
دنبال کار بسته بندی درمنزل هست  هربسته بندی باشه ساکن رشت
17:21
سلام  دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اصفهان
23:02
1 تایید
طراحی هویت بصری و بسته بندی محصولات خانگی
سلام و روز بخیر فرهاد جان. مزاحمتون شدم برای طراحی لوگو یه کسب و کار جدید در مرحله اول و همچنین طراحی بسته بندی محصولات خانگی مثل ظروف. چون توضیحات زیادی باید بهتون بدم اگر مایل به همکاری هستید بفرم...
1400/09/10
فاطمه امدادی
سلام من خانم هستم بسته بندی حبوبات میخواستم از شهر ارومیه
16:01
سلام نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم ساکن شیراز هستم
20:59
1 تایید
مریم صدری
سلام  دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم ساکن بهارستان  اصفهان وسرپرست خانواده ویک فرزنددارم.ممنون  میشم کمک کنید.
21:24
بسته بندی
کار بسته بندی برای آقایان و بانوان ک جویای کار هستند کارها شرکتی هستند بسته بندی لوازم آرایشی،لوازم تحریرو.... برای استخدام پیام بزارین لطفا
مائده جوان پرست
سلام دنبال کار درمنزل هستم ازقبیل انواع بسته بندی و.... یه کوچولو هم خیاطی  بلدم چرخ صنعتی دارم
استان گیلان رشت
22:23
1400/09/11
سلام دنبال  کار در منزل هستم خیلی نیاز به این کار دارم 
08:46
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
08:47
طراحی لیبل برای محصولات تکنولوژی
برندی در حوزه فروش محصولات در زمینه تکنولوژی هستیم که میخواهیم مطابق با لوگو و رنگ پیشنهادی مان لیبل طراحی گردد.
سلام من جویای کار درمنزل هستم بسته بندی حبوبات یالباس فرقی نمیکنه. رشت
14:16
سلام نیازبه کاردارم درمنزل خودم بسته بندی ممنون میشم ساکن رشت هستم
کارتلفنی انجام میدهد
14:45
راضیه صادقی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان کوار
16:23
طراحی لیبل (برچسب) محصول با ساختار سه‌بخشی
اماده کردن لیبل محصول تقریبا ساده که شامل سه بخش راست وسط و چپ میباشد سمت راست نام فارسی محصول سمت چپ نام انگلیسی محصول و وسط لوگو و نام برند
بهارسیاوش3133
من ههم دنبال کاکار بسته بندی در منزل هستم از سهند0**** 
17:46
1400/09/12
مهری موسوی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم هستم ،هر بسته بندی باشه ، به این کار نیاز دارم ، تهران نسیم شهر اکبر آباد
16:29
مهری موسوی
دنبال کار بسته بندی در منزل خودم  می گردم به پولش نیاز دارم 
16:32
طراحی لیبل ادویه
موضوعی که برای من مهم است این هست که طراح از خلاقیت و توانایی برخوردار باشه. سبکهای شلوغ و درهم سلیقه من نیست و نظم و یکپارچگی و رعایت اصول طراحی واسم مهم است. لطفا لحاظ کنید که با چه برنامه ای طراحی ...
سلام کاردرمنزل هستم ازکازرون
22:01
1400/09/13
شهربانو عبدی
من دنبال  کاردرخانه هستم
06:49
اعظم ارفعی
با سلام و احترام.دنبال کار در منزل هستم در الهیه مشهد.ممنونم.
08:50
بسته بندی
باسلام به تعدادی همکار خانوم با رنج سنی [۲۰تا۳۵سال] جهت بسته بندی پوشاک شامل [تگ و اتکت زدن] نیازمنیدم
سلام دنبال کار در منزل از اصفهان هستم ممنونم🙏🙏
09:18
فا
سلام  نیازمند کاردرمنزل هستم از هشتگرد
18:18
1400/09/14
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی از تهران
09:54
بسته بندی
امکان کارد حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کاردرمنزل حقوق ماهیانه ۱۰ میلیون بسته بندی چای وادویه خانم وآقا مورد پذیرش
1400/09/15
سولماز صبوحی
سلام دنباله کاره بسته بندی درمنزل هستم 
05:30
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید.من نیاز فوری به کار درمنزل دارم دارم.بسته بندی یا هرچیزی خودم میام تحویل میگیرم تحویلم میدم .ممنون میشم اگه سراغ دارین منم معرفی کنین.مرسی
08:44
سمیه شهریار
سلام خسته نباشید .من از اردبیل هستم نیاز فوری به کار درمنزل دارم.ممنونم
08:46
بسته بندی
امکان کارحرد حضوری . امکان پرداخت روزانه..امکان کار درمنزل. حقوق ماهانه 10میلیون.بسته بندی چای و ادوبه. خانم و اقا مورد پذیرش.
علی امیری
سلام خسته نباشید من جویای کار در منزل مثل بسته بندی هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی
09:57
دنبال کار در منزل هستیم فقط بسته بندی باشه
11:30
سلام ماچندتاخانوم هستیم دنبال کاردرمنزل هستیم بسته بندی مشهد
15:13
بسته بندی
آدرس: تمام شعبه های ولیعصر امکان کارحضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهیانه 10 میلیون تومان بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما بابت استخدام هیچ هزینه ای از شم...
ما چندتا خانوم کاردرمنزل بسته بندی نیازمندیم مشهد
15:14
1400/09/16
زهرامحمدرضایی
سلام من نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم دراهواز ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمیشه به همه کاراعتمادکرد اکثرتبلیغا برا بسته بندی دروغ هستن
09:54
مریم مرادی
فرخنده ظهیریان
سلام خسته نباشید  من همراه خواهر و مادرم جویای کار بسته بندی در منزل هستیم.ساکن قرچک
13:17
بسته بندی
زهرا اسماعیلی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه از سربندان هستم
18:21
امامی
سلام دنبال کارخیاطی توخونه هستم چرخ صنعتی راسته دوز وسردوز دارم کارهای مزون وشخصی دوزی کار میکنم 0**** 
18:49
1400/09/17
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم ممنون میشم راهنماییم کنین مشهد
11:56
طراحی لیبل محصول حیوانات
با سلام. برای طراحی لیبل گره باز کن موی ۱- سگ، گربه و ۲- اسب نیاز به طراح دارم. یعنی دو طرح میشن . البته کار ادامه دار خواهد بود و هر ماه ۴-۵ محصول جدید داریم. فایل ورد توضیحات و محصول مشابه هم خدمتتو...
1400/09/18
مریم جعفری
سلام  نیازمندکاردرمنزل بسته بندی هستم از قزوین 
06:17
فرخنده ظهیریان
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
07:36
1 پاسخ
1400/09/19
سلام سه نفر هستیم و دنبال کار بسته بندی هستیم از قم
13:28
بسته بندی
آدرس تمام شعبه ها ولیعصر امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهانه10میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و اقا مورد پذیرش
1400/09/20
قانعی نسب
سلام  نیازمند کار هستم در منزل مثل بسته بندی کردن   سبزوار
16:51
1400/09/22
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم هر بسته بندی باشه
من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم هربسته بندی باشه
03:51
فاطمه یزدانی
فرخنده ظهیریان
سلام میشه به من هم معرفی کنین؟ 
10:53
1 تایید
بسته بندی
امکان کار کردن حضوری امکان پرداخت روزانه امکان کار در منزل حقوق ماهی ۱۰ میلیون بسته بندی چای و ادویه خانم و آقا مورد پذیرش شرکت ما برای استخدام هیچ هزینه ای از شما نمیگیرد آدرس ما ولیعصر نزد خشکباری ...
ا
سلام خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم ممنون میشم راهنمایی کنید در پردیس زندگی میکنم
12:08
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ازمراغه
تارا برزگران
دنبال کاردرمنزل هستم.بسته بندی هرچیزی
15:34
جویای کار در منزل هستم
جویای کار در منزل مثل بسته بندی حبوبات،مونتاژ کلید پریز ،منجوق دوزی،و...هستم به جز کار با گوشی و ادمینی.کسی سراغ داره اطلاع بده ممنون 0933XXX7325(نمایش کامل)
ظفری
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
23:26
ظفری
سلام  خسته نباشید من جویای کاربسته بندی درمنزل هستم.شهرستان نهاوند
23:29
1400/09/23
سمیرا کمالی کمالی
سلام  من  ساکن ا سلامشهر هستم  دنبال  کار بسته بندی هستم 
07:49
بانی مد | Banimode
استخدام اپراتور کنترل کیفی (پوشاک-خانم)
کنترل کیفیت پوشاک و لباس بسته بندی پوشاک تسلط بر امور مربوط به بسته بندی بسته بندی آشنایی با روند تحویل بسته های سفارشی در محل مورد نظر در بازه زمانی شرایط احراز: سلامت جسمانی و توانایی کار به صورت ای...
زهرافرخی
سلام.دنبال کار در منزل  هستم.ساکن کرمانشاه.هستم.کارمثل بسته بندی حبوبات  .ممنون میشم. اگه قبول کنید
12:24
1400/09/24
سلام دنبال  کار در منزل مثل بسته بندی میگردم استان آذربایجان شرقی شهرستان مراغه لطفاً اطلاع بدین 
10:39
فاطمه بهمنی
سلام من در شهر مشهد زندگی میکنم وکار ساده ای درمنزل  میخواهم که جای کمی بگیرد 
12:04
کار در منزل
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد داری دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ثبت نام)✅ کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ +...
سلاام منمم کار بسته بندی میخواستم ساکن اهوازم آیدی تلکراممasalraoofnia
19:35
1400/09/28
امیرصادقی
سلام جویای کار درمنزل هستم بسته بندی لباس جوراب ویالیمو عمانی....فقط در اهواز
لطفا فقط به  این شماره درواتساپ پیام دهید0**** 
10:52
1400/10/01
کوکب پاکباز نسب
سلام  من دنبال کار بسته   بندی   هستم  در منزل بوشهرم  لطفا راهنمایی  کنید
21:04
استخدام نیروی ساده بسته بندی
مجموعه هورشیدلند(فعال در زمینه تولید وپخش هدایای سازمانی) جهت تکمیل تیم خود از افراد مسئولیت‌پذیر و منظم برای همکاری در بخش بسته‌بندی دعوت به عمل می‌آورد. هیچ نیازی به سابقه کار نیست؛ تمام آموزش‌ها ب...
1400/10/02
دنبال کار در منزل تهران هست
13:04
معصومه نوروزی
سلام دنبال کاردر منزل بسته بندی هستم ساکن چناران
17:24
1400/10/03
وحیده مجیدزاده
سلام من خانم هستم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم اردبیلم  لطفا راهنمایی کنید ممنون
07:44
بسته بندی جوراب
یه یک خانم جهت اتو و بسته بندی جوراب نیازمندیم
1400/10/04
مینا قیاسی
دنبال کاردرمنزل هستم 
10:20
سلام
نیازمند کار در منزل هستم،. اصفهان. 
11:09
1400/10/05
مقدم
سلام به نظرتون این سایتها کلاه برداریه؟؟؟؟
22:20
کارگر ساده و ماهر و حراست با خوابگاه، غذا خودرو
تعدای کارگر ساده آقا جهت کار در کارخانه قطعات خودرو در قسمت بسته بندی : ⚜️ساعت کار ۸ تا ۴ همراه با تایم استراحت و ناهار ⚜️جای خواب تمیز و مجزا ⚜️۳ وعده غذایی گرم و با کیفیت ⚜️۳ روز مرخصی ماهیانه همر...
1400/10/06
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
03:27
1 پاسخ
سلام من کار در منزل میخواستم
09:10
سلام ساکن ملارد _صفادشت هستم جویای کار در منزل
11:30
نیاز به طراح لوگو و بسته بندی
به یک‌ طراح با حوصله و ماهر جهت طراحی لوگو و بسته بندی امکان دور کاری ( طرح و هنر شما برای ما مهم است ) مشخصات کامل و طرح های که طراحی شده از واتساپ به پیامک پاسخ داده نمیشود
سمیه بهلولوند
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم. تهران منطقه 18.خانوم هستم. 
12:42
1400/10/07
نرگس ارزم
سا‌کن یزدهستم باشمار0**** 
07:15
اکرم طاهری
سلام جویای کار بسته بندی در منزل میباشم اگر حبوبات و یااسکاچ باشه بهتره نسبت به کار خیلی حساس و مسئولیت پذیر هستم از کرج گرمدره🙏
13:01
استخدام نیروی خانم در شرکت صیفی جات
سلام نیروی خانم فقط خانم برای بسته بندی کاهو و کرفس داخل شرکت نیازمندیم ساعت کاری از ۸ تا ۴ نیم کار آماری هستش دوستان روز مزد نیس سبدی ۲۵ تومن هستش حقوق طبق کنترات محاسبه میشه تسویه کار ۱۵ روزی ۱ ب...
سلام به شدت دنبال کار بسته بندی در منزل هستم ساکن کرمانشاهم

15:36
1400/10/10
صفی الله جباری
دنبال   کار بسته بندی درمنزل هستم
21:28
1400/10/14
فاطمه خواجوی
سلام من دنبال کاردرمنزلم بسته بندی حبوباتت یاهم
17:06
کارگر تولید و بسته بندی دارو
کارخانه تولید دارو به‌منظور توسعه خطوط تولید و تکمیل نیروی انسانی، از افراد واجد شرایط برای همکاری بلندمدت در محیطی قانونی، ایمن و پایدار دعوت به عمل می‌آورد. فرآیند استخدام کاملاً شفاف، منظم و مطابق ...
فاطمه خواجوی
سلام دنبال کاردرمنزلم بسته بندی شکلات یاهم حبوبات
17:09
1400/10/16
من خانم یوسفی هستم آز مشهد دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
22:13
1400/10/17
فرزانه نادری
دنبال کار بسته بندی هستم از 
10:09
نیروی کار ساده و متخصص
کار در کارگاه تولیدی و پروژه ای ام دی اف ـ دو نفر نیروی ساده ها نظافت و بسته بندی ـ یک نفر نیروی متخصص با دستگاه وکیوم ـ دو نفر نیروی متخصص در امور فروش جهت فروش و بازاریابی ساعت کار: ۸ صبح ـ ۱۷:۳۰
فرزانه نادری
شهرستان
1 پاسخ
فرزانه نادری
 تماس میگیرم
1 پاسخ
طاهره رضایی
سلام متقاضی کار بسته بندی در منزل هستم . شهر تهران جمالزاده
15:31
نیازمند نیروی خانم جهت بسته بندی پک قاشق و چنگال
نیروی خانم جهت بسته بندی قاشق و چنگال با دستگاه در کارگاه
1400/10/24
فرخنده ظهیریان
سلام خانم ظهیریان منم دنبال بسته بندی درمنزل میگردم میشه راهنمایی کنین باتشکر🙏
22:24
1400/10/25
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
09:20
1 پاسخ
1400/10/26
هادی کهنهٔ
سلام دنبال کاردرمنزل هستم 
07:13
طراحی قالب فایل ورد برای یک دفترچه شناسنامه قطعه صنعتی
نیاز به یک قالب استاندارد فایل ورد (تنظیم شده مشابه نمونه ارسالی ) تنظیمات صفحه هدر فوتر جداول صفحه بندی پاراگراف لینک گذاری فایل انجام شود آماده ورود اطلاعات شود فرمت خام این فایلی که میفرستیم رو نی...
1400/10/28
سلام دنبال کاردرمنزل هستم بسته بندی باشه یا درست کردن ترشی فرقی نداره 0****  شهربهبهان
00:18
سلام خسته نباشید. دنبال کار در منزل هستم  در تبریز 
12:08
ابراهیمی
سلام  دنبال  کاردرمنزل هستم خیلی نیازدارم
اگه میشه زودترخبربدین بسته بندی باشه 0**** 🙏🙏🙏🙏
13:08
استخدام حسابدار
با سلام به یک نفر حسابدار در کارگاه تولید و بسته بندی در حوالی پلیس راه سهند نیازمندیم ساعت کاری از 8 صبح الی 5 بعد از ظهر بیمه تامین اجتماعی از روز اول صبحانه به عهده شرکت می باشد و هزینه ایاب و...
1400/11/02
مریم محمدی
فرخنده ظهیریان
سلام به دنبال کار در منزل بسته بندی هرچیزی هستم استان گلستان آزادشهر
04:37
1400/11/09
سکینه قربانی
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم
18:22
1400/11/10
Zohreh
سلام دنبال کار در منزل هستم از اصفهان
15:24
بسته بند کیف و کفش زنانه
تعدادی خانم یا آقا مبتدی و بدون سابقه کار ، جهت بسته بندی کیف و کفش زنانه نیازمند هستیم ساعت کار ۱۰ الی ۸ حقوقه اولیه ۱۵ الی ۲۵ میلیون تومان میدان ولیعصر سه کوچه بالاتر از سینما استقلال جنب کوچه غزایی...
فاطمه علی دادی
سلام دنبال کار بسته 
16:48
1400/11/12
فریده نوزادی
سلام 
10:44
1 پاسخ
زهرا اسماعیل زاده
اینجانب زهرا اسماعیل زاده  کار در منزل را انتخاب کردم و  دو بار پول واریز کردم دفعه اول  که واریز کردم خانم نگار بختیاری سریع پاسخ دادن  وگفتن 5بهمن ساعت 4 بسته حبوبات برای بسته بندی ب دستت میرسد ولی نرسید بعد چند روز دوباره بیست تومان برای کارت اشتراک خواستند وهمان لحظه واریز کردم تقریبا دوهفته هست که جواب نمیدن هر چقدر اس میدم جوابی نمیدن ضمنا آدرس دفترشون رشت خ معلم خانه پژوهش به مدیریت آقای ثنائی هست که مراجعه کردم ادرس را پیدا نکردم در ضمن نیاز شدید مالی دارم شماره موبایل0****   هست امیدوارم که شما ب شکایت ما رسیدگی کنید باتشکر از لطف شما   
تاریخ 12 /11/ 1400
14:11
بدنبال کار درمنزلم مثل بسته بندی
هرکسی سراغ داره پیام بده خواهشا الکی مزاحم نشین
وثوق
سلام من متأهل هستم بچهم خیلی کوچیکه دنبال کار در منزل هستم شوهرم مریضه لطفاً اگه بسته بندی بدون فروش داشتین بهم زنگ بزنین خیلی لازم دارم بچم شیر خشک میخوره پول نداره واسش بخرم  از یزد هستم
22:49
1400/11/13
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم خیلی به این کاراحتیاج دارم ازلرستان شهرستان بروجرد
10:12
1400/11/16
دنبال کار درمنزل هستم 
19:04
کار در منزل با گوشی / توضیحات خوانده شود
❌❌کار در منزل بسته بندی نمیباشد❌❌ شغل ما کاملا در منزل و با گوشی میباشد نمایندگی فروش محصولات آرایشی بهداشتی و کاملا درمانی میباشند. شما خودتون به عنوان نماینده وارد تیم ما میشید و محصول میفروشید ه...
1400/11/18
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
05:35
1 پاسخ
سلام  دنبال کار بسته بندی  درمنزل هستم .ساکن قم 
06:00
مژگان منفرد
سلام  کاردرمنزل نیازمندم
13:48
عروسک در منزل *بسته بندی کردن *
کار برش و کوک عروسک چرمی کوچولو در خانه خودتان همراه با آموزش تا 15 میلیون درآمد در ماه بدون نیاز به چرخ خیاطی .کامل با دست انجام میشه ارسال از یزد مبتدی در منزل خودش آموزش میبینه.کار میکنه و ما...
عباسی
سلام من  دنبال کاربستهبندی منزلهستم  تهران
15:20
سلاام دنبال کارهستم درمنزل ساکن مشهدهستم هرنوع بسته بندی باشه عالیه 
1400/11/20
اگرم اکرامی پور
سلام.دنبال کار درمنزل. هستم بسته بندی هرچی باشه .ممنون
13:03
استخدام نیرو در آشپزخانه بیرون بر
استخدام رده های شغلی زیر : ۱- خدمات و ظرفشور ۲ نفر ۲ - نیروی سرو و بسته بندی ساعت کاری : از ساعت ۸ تا ۱۶ یا ۱۶ تا ۲۲ یک وعده غذای گرم حقوق و مزایای مناسب
1400/11/26
سمیر رحیمی
سلام سمیر  هستم دنبال کار 0**** 
17:49
1401/01/24
باسلام خواهش میکنم نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانواده م 40ساله م
1401/01/25
سلام دنبال  کار بسته بندی در منزل هستم
نیرو خانم اقا جهت بسته بندی در منزل نیازمندیم
شرکت ال صنعت تولید کننده انواع محصولات طبی راحتی جهت بسته بندی محصولات خود نیرو خانم واقا جهت بسته بندی در منزل نیازمندیم چت دیوار در خدمتم الویت با کسانی که پیام رسان ایتا فعال باشه پیامک پاسخ گونیست...
1401/01/30
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم شهر خرمشهر 
09:03
علیزاده
Mina Hoshdel
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در اردبیل
سلام شما کار پیدا کردید؟
11:05
1401/03/05
کار در منزل کسب درآمد از اینترنت سایت گزرو  دات کام  ،پرداخت به ازای ثبت نام  و همکاری در فروش  
02:26
نیرو کار اقا
استخدادم جهت در فروشندگی مغازه لوازم آرایشی و بهداشتی بسته بندی نیروی کار در مغازه عمده فروشی نیرو کار آقا 17تا 25سال حقوق: 12میلیون آدرس حضوری: بندر گناوه، خیابان بسیج، کوچه پارکینگ ملت، فرعی ا...
سلام دنبال  کار درمنزل هستم ساکن رشت
19:57
1401/03/07
سلام یه خانم 37ساله خستم اهل و ساکت یزد جویای کاربسته بندی حبوبات هستم
13:03
من دنبال کار در منزل بسته‌بندی هستم
14:57
نیروی بسته بندی خانم
واحد بسته بندی مواد غذایی روزی ۴۵۰ تومان ۱۸ تا ۳۰ سال فاقد سرویس تابعیت ایرانی
Salma bklari

سلام درود  خدمت شما بزرگوارمن احتیاج به شعل بسته بندی هستم درمنزل چون بیماری ام اس دارم واطلاع دارید هزینه های دارویی چقدر زیادوسرسام اورهست ادرس اصفهان شهراصفهان خیابان فروعی جنب بانک صادرات مسجالمعاددنبال جوی آب مسجد خانم کرمانی بن بست نصیر شماره  تماس 0**** خواهشمندم اگه بسته بندی در منزل داشتید با این شماره باهام تماس بگیریدسپاسگزارم سلامت شاد جاویدباشید🙏🙏🙏
15:36
فرخنده ظهیریان
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
15:47
1 پاسخ
1401/03/09
شیرین نظری
سلام دنبال کار در منزل  هستم  بسته بندی  هرچی باشه    از قهدریجان  اصفهان هستم
09:56
نیروی کارساده اقا
✔️ استخدام تعدادی نیروی کارساده اقا ✔️ جهت تولیدی میزتلویزیون و جلومبلی عسلی ✔️ یک ساعت تایم ناهاری ✔️ بیمه تامین اجتماعی ✔️ بیمه حوادث ✔️ عیدی و سنوات و … ✔️ حقوق براساس توانایی و مهارت شمااز۱۵تا۲...
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان 
12:01
مهنازهوشیاری
دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم ساکن اصفهان
12:02
1401/06/16
ابی
سلام دنبال کا بسته بندی در منزل هستم.بابل
08:32
کارگر خانم
به یک کارگر خانم زیر 30سال جهت بسته بندی مواد شوینده نیازمندیم لطفاً مشخصات و روزمه و شماره تماس خود رو در چت ارسال نمایید تا باشما تماس گرفته شود
1401/06/17
اعظم حیدری
سلام دنبال کار بسته‌بندی در منزل هستم .
09:46
1401/06/18
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم
شهرکرد
13:20
2 پاسخ
1401/07/20
جولایی
سلام،نیازمند کاری هستم که بتونم داخل خونه انجام بدم،خانم هستم سرپرست هستم،اصفهان،ممنون
18:52
کار در منزل
کار در منزل بسته بندی نیست بدون محدودیت زمانی و مکانی بدون محدودیت سنی بدون ساعت کاری بدون مدرک تحصیلی
1401/07/23
الهام
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم از مینودشت
18:44
1401/07/24
زهرا عمویی
دنبال کار در منزل خودم هستم اگه دارین منم هستم ما هم. در تبریز هستیم 0**** اینم شماره تلفنم هست
14:08
1401/07/28
مایدمرادپسند
سلام خسته نباشید من انوای ترشی هارو بلدم ویا حبوبات بسته بندی کنم برای کاردرخانه درتالش زندگی میکنم 
05:36
فروشنده خانم
فروشنده خانم زرنگ و متعهد خوش برخورد با روابط عمومی خوب سن بین ۲۰ تا ۴۵ سال حقوق ثابت ۱۲ میلیون + بیمه جهت کار بسته بندی و فروش فروشگاه مواد غذایی(سبزیجات آماده طبخ) ساعت کاری از ۱۰ تا ۱۹ فروشگاه واق...
مایدمرادپسند
کاردرخانه نیازدارم درتالش هستم 
05:38
آذرخدابنده لو
سلام 
09:50
2 پاسخ
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
22:59
1 پاسخ
استخدام نیروی کارگر ساده
نیروی کار گر ساده جهت کار در کارخانه تولید و بسته بندی زغال
پریسا بنیادی
سلام دنبال کارم خیلی نیاز دارم سرایداری نظافت باشه جاهم بدن ممنون میشم . غریب جایی ندارم مجبورم کارکنم بچه شهرستانم 
23:02
1401/07/29
فرحنازگل پروران
سلام  دنبال کاربسته بندی هستم سرپل ذهاب
16:53
1401/09/16
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
10:58
1 پاسخ
کارگر ساده
یه شرکت بازرگانی(تولید و بسته بندی خشکبار) به منظور تکمیل پرسنل خود نیاز به نیروی خانوم(حتما خانوم)و حتما مجرد در بازه سنی بین ۲۰ تا ۳۵ سال دارد حقوق طبق اداره کار ساعت کاری ۸ صبح تا ۵ بعداز ظهر اضافه...
1401/09/17
مهناز سلطان پور
فاطمه نوروزی
سلام خانه دارهستم دنبال کسب درآمددرمنزل ازطریق بسته بندی کالاهستم لطفامعرفی کنید
 سلام کار با گوشی انجام می شود حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
14:36
زینب پورقلی
سلام   وقت  بخیر دنبال  کار در منزل هستم میشه راهنمایی کنید ساکن  رضوانشهر 
15:47
1401/09/19
سلام سلام 
14:27
کار در کشتارگاه بسته بندی فیله ران شینسل
به تعدادی خانوم و آقا برای کار در قطعه بندی مرغ نیازمندیم
1401/09/21
سلام دنبال کار بسته بندی هستم هر بسته بندی باشه
شیراز 
09:59
عشرت شعبانی
دنبال کاربسته بندی درساری هستم
10:54
اکرم زمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل ساری هستم
12:21
استخدام نیروی خانم سرویس رفت و برگشت
درود استخدام نیروی خانم جهت کار در کارگاه صنعتی جهت خط تولید ،بسته بندی و مونتاژ کاری قطعات . حقوق توافقی نسبت به توانایی مزایا سرویس رفت و برگشت جهت ثبت رزومه کاری پیام بگذارید ایتا و یا واتس اپ
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
18:39
1 پاسخ
1401/09/22
مهناز سلطان پور
سلام به تعداد ی افراد برای جواب گوی مشتری ها به صورت پیامک نیاز مندیم، حقوق ثابت و قرارداد رسمی بیا روبیکا 0****  
10:04
1401/09/23
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:38
بسته بندی نبات در منزل
یک شرکت پخش نبات و پولکی به تعدادی خانم آقا نیازمند است جهت بسته بندی در منزل خودتان هزینه و ضمانت ندارد بدون چک و صفته تمامی متریال از جمله ترازو و ... در اختیارتون قرار داده میشه حقوق پایه از 20 ...
09132318814
فرخنده ظهیریان
ححقوححقو
14:39
1401/10/17
فاطمه لیاولی
خانم نیازمند کاردرمنزل،انواع بسته بندی -محمدیه قزوین 
19:06
1401/10/18
پریساشکرزاده
سلام کاردرمنزل،انواع بسته بندی میخاستم دراردبیل
07:51
کارگر ساده جهت نظافت و بسته بندی
کارگر ساده جهت نظافت کارگاه و بسته بندی ذغال سرویس نداریم جای خواب هم داریم اتباع پزیرفته میشود
1401/11/17
حسین علی یاری
من تولیدکننده نبات طمع دارهستم فقط میتونم کسی که کاردرمنزل میخواست باکمترین هزینه کارکنه درخانه راهنمایی ازمن کاردرامدازشما0**** 
13:12
ناهید هرمزی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم از شهرستان بوکان
23:29
1402/04/09
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:29
استخدام پرسنل خانم در آنلاین شاپ لباس
دو نفر نیروی خانم در واحد بسته بندی و ارسال لباس یک نفر فروشنده محل فروشگاه خیام شرایط پرسنل مجرد زیر ۳۰ سال خانم تایم حدودی کار 11 الی 13 و بعد از ظهر 17 الی 21 با حقوق و مزایا محیط امن و راحت و زنان...
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در خانه هستم اصفهان و شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:30
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل بسته بندی هستم شهرکرد
سلام 0**** تماس 
17:32
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام 0**** تماس 
17:33
پروژه طراحی (بسته بندی) لیبل دئودورانت (Deodorant)
برای یک دئودورانت آلومینیوم‌فری به‌دنبال همکاری با طراح حرفه‌ای لیبل و بسته‌بندی هستیم که علاوه بر توانایی طراحی بصری، به تحلیل بازار، رفتار مصرف‌کننده و تکنیک‌های فروش در نقطه خرید (POS) مسلط باشد. ...
محمد صمدی
پریسا بنیادی
دنبال کار هستم سرایداری جاهم بدن نظافت باشه ازشهر دیگه ام جاندارم
سلام 0**** تماس بگیرید  نیازمندم 
17:35
شکوفه هادی زاده
سلام دنبال کار در منزل هستم شهرکرد
20:07
2 پاسخ
1402/04/10
محمد صمدی
فرزانه نادری
تماس میگیرم
سلام 0**** تماس 
15:34
جویای کار
بسته بندی درمنزل میخواهم یا کار نزدیک میدان امام علی (ع) باشد
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:37
1402/04/11
محمد صمدی
دنبال کار در منزل هستم هرنوع کاری باشه انجام میدم متاهلم و بچه ندارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
شکوفه هادی زاده
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:48
جذب نیرو استخدام کار شغل شرکت سینا صنعت
شرکت سینا صنعت در تعدادی بخش‌ها و شرکت‌های وابسته در زمینه طراحی و ساخت و اجرای انواع پروژه های نیروگاهی ، صنعتی و پتروشیمی نیازمند تعدادی نیروی فعال می‌باشد ‎با جای خواب و غذا ‎۳۰ نیروی تکنسین و مت...
1402/04/12
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم با هرشرایطی چون خیلی نیاز دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
16:02
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل
بسته بندی (مختلف هرچیزی)
بدون سابقه 
مشهد سیدی 
اگر سراغ دارین تماس بگیری 
17:57
1 پاسخ
زهرا صوفی
زهرا صوفی
سلام نیاز مند کار در منزل بسته بندی (مختلف هرچیزی) بدون سابقه مشهد سیدی اگر سراغ دارین تماس بگیری
0**** 
17:57
1 پاسخ
وسطکاری و بسته بندی
تولیدی باران جهت تکمیل پرسنل خود به ۵ نفر نیروی خانم جهت امور بسته بندی و وسطکاری نیازمند است. ضمناً به اطلاع میرساند که به این افردا بصورت رایگان خیاطی و چرخکاری آموزش داده میشود. به اطلاع میرسانیم ک...
1402/04/13
محمد صمدی
آذرخدابنده لو
سلام
سلام خوبی تماس بگیرید 
14:04
1 تایید
محمد صمدی
سلام میشه شماره تماس یا سایت شرکت بسته بندی بفرمایین نیازدارم به کار
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:13
محمد صمدی
زهرا صوفی
09035255687
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:16
کار درمنزل(فقط محدوده دولت آباد)
به یه نفرنیروی خانم کاری ومتعهدبه کار برای بسته بندی لواشک درمنزل نیازمندیم لطفا حتماازمحدوده دولت آباد هستین تماس بگیرین،و آموزش باپرداخت هزینه ناچیز بشماآموزش داده میشودوبعداززدن یه بسته وسختی کارکه...
1402/04/20
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:36
1402/04/21
سلام دنبال کار بسته بندی در خونه هستم در یاسوج
10:57
نجیبه استادپور
سلام وقت بخیر تبریز هستم دنبال کار در منزل ترجیحا بسته بندی 
12:42
بسته بندی البسه بیمارستانی
به تعدادی نیرو بسته بندی خانم جهت کار در کارگاه با محیطی امن به صورت دونه ای حقوق بستگی به کارکرد نیرو دارد ساعت کار از۸صبح تا …
محمد صمدی
سلاام من میخواستم کاردرمنزل انجام بدم شرایطش چیه؟
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:39
محمد صمدی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل خودم یا کارفرما هستم هر بسته بندی فرقی ندارد ممنون میشم کمکم کنید مشهد زندکی یکنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:41
محمد صمدی
فرزانه نادری
شهرستان
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:42
استخدام کارگر بسته بندی کارخانه ظرف یکبارمصرف
استخدارم فوری کارگر بسته بندی تولید حقوق و مزایا دریافتی 22 تا 25 پرداخت به موقع حقوق برای اطلاعات بشتر با شماره های زیر تماس بگیرید 22220440 22220484 22220455
1402/04/22
محمد صمدی
دنبال کاردرمنزل هستم درگنبدکاووس
سلام 0**** تماس 
11:20
محمد صمدی
رها کریمی
چطوری میتونم با مشاور شرکت بسته بندی ارتباط برقرار کنم کسی میدونه بهم بگه
سلام 0**** تماس بگیرید 
11:22
محمد صمدی
فریده نوزادی
سلام
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:44
پرسنل کار خانوم
نیروی کار خانوم در حوضه ی بسته بندی ذغال ساعت کار 8الی 16 در محیطی بسیار عالی و ارام حقوق و مزایا به مقدار مکفی
1402/04/23
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید 0**** 
07:04
1 پاسخ
1402/05/14
میتراترک
سلام به کار بسته‌بندی در منزل نیاز دارم شهر بروجرد 
19:17
1402/05/22
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام من دنبال کار در منزل هستم از اصفهان کاری بودن ممنون میشم خبر بدید ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:18
کارشناس طراحی صنعتی (محصول)
ما به دنبال یک طراح صنعتی هستیم که بتواند ایده‌ها را به محصولات واقعی و جذاب تبدیل کند. اگر شما در طراحی محصول، نمونه‌سازی و خلق طرح‌های نوآورانه تجربه دارید، خوشحال می‌شویم با شما همکاری کنیم. تسلط ...
زهرا گل‌کار
سلام، وقت  بخیر ،نیازمند کار در منزل مثل بسته بندی هستم ، ساکن کاشان
16:08
1402/08/28
شراره کرمی
سلام دنبال کاردرمنزل مثل خیاطی راسته دوز یا بسته‌بندی هستم در فردیس بلوار ارم گلستان یکم 
08:43
فاطمه زهرا پورعلی
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم.بابل
14:00
به تعدادی نیروی آقا ساده وماهرباجاخواب+غذا+بیمه
باسلام به تعدادی نیروی آقا جهت کار در کارخانه تولید و بسته بندی وسایرامورات مختلف (حراست،نگهبانی،دفتری واداری و...)باشرایط زیرنیازمندیم. #شرایط کار: *شرایط-سنی از۱۸ تا۳۰سال *حقوق دریافتی بین۳۰تا۴۵میلی...
عرفانه محمدپور
سلام دنبال کار در منزل هستم بسته بندی لاهیجانم
18:16
کرمانی
سلام خانم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم درسمنان
19:40
1402/08/29
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم  با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
08:03
1 پاسخ
کارگر با جای خواب
نیازمند کارگر با جای خواب حتما باید شب داخل کارگاه بخوابه یه سوییت کامل در اختیارشه ساعت کاریش قانونیه کارگاه تولید و بسته بندی زغال شماره و شرایط بزارید تا تماس بگیرم
مریم کثیری
فرخنده ظهیریان
سلام  درکدوم شهر  هستین 
08:57
1402/09/05
صدیقه شریعتی
زهره غفاری
سلام وقت به خیر من دنبال کار هستم خواهشمندم با این بنده همکاری کنید. .کاری از قبیل بسته بندی وفروش و......
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
13:59
میثم سیدی
سلام میثم هستم دنبال کار بسته بندی درمنزل آمادگی همکاری دارم تمام وقت پاره وقت برام فرقی نمیکنه
21:54
استخدامی شرکت مواد غذایی
شرکت تولید مواد غذایی (کیک،کلوچه و ...) در بخش های مختلف از جمله قسمت اداری کار با دستگاه های تولید ، خدمات ، بسته بندی ، انبار و اپراتور و... جذب نیرو دارد شرایط مدرک تحصیلی دیپلم لیسانس و فوق لیسا...
1402/09/06
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
12:25
1 پاسخ
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
12:27
1 پاسخ
1402/09/07
صدیقه شریعتی
سلام دنبال کار در منزل اعم از بسته بندی حبوبات خیاطی عروسک سازی و ادمینی و دایرکتر هستم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
پیام بدین0930/191/5654
20:48
فروشندگی و بسته بندی
به یک همکار در زابل نیاز داریم زیر ۳۵ سال ساعت کار۱۵-۲۳ همه روزه کسانیک مایل ب همکاری هستن مشخصاتشوت رو پیامک کنن نام سن مدرک تحصیلی وضعیت تاهل
1402/09/08
زهره مومنی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم، اصفهان نجف آباد
04:36
ساجده عبیات
هستم 
ساجده عبیات
سلامن هم دنبال کار در منز 
نیرو خانم جهت کاردرتولیدی جوراب نیازمندی
همکارخانم جهت بسته بندی ورسوکارخانم جهت کاردرتولیدی جوراب نیازمندیم رده سنی ۱۹ الی ۳۰ بیمه دارد سرویس داردساعت کاری ۸الی ۶
سلام دنبال کار هستم بسته بندی  باشه خیلی بهتره 
12:34
1402/09/14
جواد اکبری
کار در منزل از مرند 
16:11
1402/09/17
صدیقه شریعتی
سمیرا جرقه
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شیرازفسا
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0930/191/5654
21:00
کار برای بانوان
ایا دوست داری بدون اتلاف وقت و هزینه رفت وآمد از خانه درامد کسب کنید ؟ ما به دنبال همکارانی هستیم که بتونه توی خونه همکاری کنه و برای خودش درامد داشته باشه . ❌️توجه کنید کار برای خانم ها هست لطفا آقا ...
1402/09/24
احسان نعیمی
سلام خانم  کسی هست بیادپرستاری 
17:55
1403/09/30
سونیا مهدوی
دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر گرگان 25سالمه
01:08
آرزو شاهی
سلام دنبال بسته بندی کار درمنزل هستم. آدرس آذربایجان غربی ، شهرستان میاندوآب هستیم 
13:29
کارگر فنی
شرکت تولیدی چاپ و برش و بسته بندی کاغذهای خاص،کارگر فنی و دست به آچار و کارگر نیمه ماهر استخدام میکند. حداکثر سن تا ۳۸ سال. داشتن کارت پایان خدمت الزامی میباشد. حقوق توافقی. بیمه از روز اول.
1404/11/02
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم شهر مراغه ام
07:01
اعظک باقری
سلام  من دنبال کار بسته بندی در منزل میخوام خیلی نیاز دارم هربسته بندی باش ساکن تهران
08:22
پنج‌شنبه 17 بهمن 1404، ساعت 17:32