دنبال کن

خانم ناصری کار در منزل

بسته بندی

1404/08/07
باسلام من خانم قنبرزهی هستم بسته بندی خانم  ناصری ثبت نام کردم دو بارپول واریزکردم به من گفتید 3الی 7 روز بسته به دستتون می رسه امروز10روزشده بسته ها نیامدند پیام میدم جواب نمیده من حالا چکارکنم جوابمو بدید اگه بسته ای درکارنیست پولا مو پس بدهید با تشکر
04:43
2 پاسخ
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
آمنه امینی
سلام برو پیش پلیس فتا و بهشون گذارش بده شماره تماس و شماره کارتشونو بده نمی‌خوام ناراحتت کنم اما ازت کلاهبرداری کردن.‌
12:05
1404/11/04
رزا
باسلام من خانم قنبرزهی هستم بسته بندی خانم ناصری ثبت نام کردم دو بارپول واریزکردم به من گفتید ۳الی ۷ روز بسته به دستتون می رسه امروز10روزشده بسته ها نیامدند پیام میدم جواب نمیده من حالا چکارکنم جوابمو بدید اگه بسته ای درکارنیست پولا مو پس بدهید با تشکر
سلام کلاهبرداری بود
11:06
زهرا جعفرزاده
باسلام من خانم قنبرزهی هستم بسته بندی خانم ناصری ثبت نام کردم دو بارپول واریزکردم به من گفتید ۳الی ۷ روز بسته به دستتون می رسه امروز10روزشده بسته ها نیامدند پیام میدم جواب نمیده من حالا چکارکنم جوابمو بدید اگه بسته ای درکارنیست پولا مو پس بدهید با تشکر
منم‌ 150‌ به‌ حسابش‌ واریز‌ کردم‌ 300‌ تومن‌ دیگه‌ خواست‌‌ ندادم‌ 
19:06
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
سه‌شنبه 8 بهمن 1404، ساعت 04:08