دنبال کن

کیا کار در منزل انجام میدن

بسته بندی

1401/12/03
سلام من شهر اهواز هستم و در خانه کار بسته بندی مکنم
22:38
5 پاسخ
8 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهانه ۹ میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1401/12/04
سلام من دنبال کار در منزل هستم
21:37
1 پاسخ
5 تایید
1401/12/05
محبوبه فلاح آبکناری
سلام ظهربخیرنیازکاردرمنزل دارم واقعأ کاربران درمنزل  راه دارم به پولش راه نیاز دارم خواهش می کنم
10:57
1 پاسخ
2 تایید
1401/12/06
عالیه جعفری
سلام من نرگس جعفری هستم به کار بسته بندی نیاز دارم شوهرم کارگر است سه تا بچه دارم مستجر هستیم به خدا نیاز دارم نه تنها بسته بندی اگه پاک کردن لوبیا نخود هرچی باشه انجام میدم 
10:34
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
کار بسته بندی بود من هم میخوام انجام بدم 
17:18
6 تایید
1401/12/07
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
12:37
6 تایید
1401/12/08
زهرا آفری
سلام وقت بخیر بنده با 2بچه مستاجر هستم و نیاز مبرم به کار هستم
12:54
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
ایدا
سلام دنبال کار در منزلم 
14:00
1 پاسخ
سلام من دنبال کار در منزل هستم کار بسته بندی 
16:23
1 تایید
1401/12/11
خدیجه مهدی پور
نیاز مند  کاردر منزل هستم 
18:52
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان حضوری و دور کاری کاری فعال است حقوق ماهیانه ۹میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
رهام عبدالهی
سلام نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
21:24
2 تایید
1401/12/12
عصمت‌چوپانی
سلام من‌دنبال‌کار‌در‌منزل‌هستم‌برای‌بسته‌ بندی‌وقت‌تو‌خونه‌انجام‌بدم‌چون‌شوهرم‌مریضه‌با‌3تا‌بچه واجاره‌نشینم‌روش‌خیلی‌ساخته اگه میتونین‌کمکم‌کنید‌چون‌نمیتونم‌بیرون‌سر‌کار‌برم‌ممنون‌میشم‌ازتون‌
19:48
1 پاسخ
1 تایید
1401/12/13
مبینا محمدی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
21:22
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش..
1401/12/14
سلام من حاضرم کار در منزل انجام بدم اهل فلاورجان کلیشاد هستم 0**** 
03:13
1 پاسخ
1401/12/15
ثریاسعیدی
سلام خانم هستم دنبال کار هستم
04:54
2 پاسخ
ثریاسعیدی
سلام خانم هستم ساکن شهر اهواز ونیازب کار دارم
04:55
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
ی بی سمیرا ایوبی
سلام من خانم هستم ساکن شیراز سخت به کار در منزل نیازمند هستم 0**** 
07:16
1401/12/16
رویا محمدی
سلام خسته نباشید من خیلی به این کار نیاز دارم اگه میشه کمکم کنید 😔
09:01
1402/02/16
زینب ذوالفقاری
منم کار در منزل میخام 
03:25
1 پاسخ
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری وغیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم واقا مورد پذیرش
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم اگه کاری بود خبر بدین ممنون میشم0**** 
09:15
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
ثریاسعیدی
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:18
سلام ببخشید با کجا کار میکنید اخه من پول پرداخت کردم اما کاری برام نیومد 
15:47
بسته بندی
به هیچ عنوان هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و دورکاری فعال هست حقوق ماهیانه 9 میلیون خانم و آقا مورد پذیرش
هاجر غلامی
سلام دنبال کاردر منزل هستم اصفهان شاهین شهر
21:02
1402/02/17
سلام خیلی وقت هست که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی.
07:03
1 پاسخ
1 تایید
زردکوهی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم
13:47
بسته بندی
لطفا کامل کامل بخونید ۱۰ نفر خانم جهت بسته بندی ادویه و پاک کردن حبوبات نیاز داریم ساعت کاری کاملا اختیاری هست حتی روزی یک ساعتم میتونیدباشید و با شما کیلویی حساب میشود محیط کلا خانم هستن تسویه هفتگ...
معصومه فتحی
سلام  منم کاربسته بندی رانیازدارم لطفا خبرم کنید
0**** 
13:59
معصومه فتحی
سلام  من نیازمنداین کارهستم توروخدا منم معرفی  کنیدواقع  درشهرستان مهران  0**** 
اگه جواب  ندادم  لطفا پیام بدید
14:02
مائده حیدری
سلام من کاشان زندگی میکنم میگم کاربسته بندی انجام نمیدیداینجاهم بفرستید
17:01
بسته بندی
به چند نفر همکار اقا در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر سن ۴۰ به علت ک...
سلام من هم به کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم
21:48
1402/02/18
سلام من کار در منزل میخوام لطفا اگه کسی کاردرمنزل داره اطلا بده 
13:01
شیدا حیدری
سلام  من  دنبال  کار در منزل  هستم 
18:40
بسته بندی
با سلام به تعدادی خانم و آقا جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پر درآمد بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار کسب اطلاعات بیشتر از واتساپ و روبیکا
1402/02/19
متصوری۵۹۶۵
سلام وقت بخیر منصوری از اهواز اگر کار بسته بندی هست لطفا جهت همکاری اطلاع دهید
06:27
زینب حسینی
سلام منم خیلی نیازبه کاردرمنزل دارم اهوازهستم چندبارهزینه اولیه ازمن گرفتن ولی کلاهبرداربودن توروخدا اگ میتونی منم معرفی کن 3تا بچه دارم همسرم هم بیکاره 0**** 
09:28
اعظم اسدی
سلام من بی کارم کار درمنزل باشه انجام میدم 
12:32
1 پاسخ
بسته بندی
نیروی خانم زیر ۳۵ سال جهت کار در کارگاه بسته بندی در صورت عدم پاسخگویی تماس چت دیوار یا پیامک پاسخگو هستم
عاطفه عفری
خانم هستم متاهل نیاز به کار درمنزل دارم
12:45
1 پاسخ
1402/02/20
منم میخوام
16:07
فاطمه طاهری
من دنبال کار در منزل هستم
16:55
پخش لوازم آشپزخانه کیچن | Kitchen
استخدام کارمند بسته بندی (آقا-ری)
به یک همکار در واحد بسته بندی. لوازم خرده ریز آشپزخانه (بخش عمده فروشی)نیازمندیم . ۱)داشتن سواد خواندن و نوشتن فاکتور ها ۲)مهارت بسته بندی دقیق و چک کردن اجناس ۳)تخلیه بار؛و تحویل بار ثبت آگهی استخدا...
مریم
سلام من نیاز به کار بسته بندی یا پاک کردن حبوبات دارم لطفا فقط کار در منزل خودم باشه
22:52
مریم
کرمانشاه هستم
22:52
1402/02/21
شهناز بوحمید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شدیدن نیازدارم گرفتارم بخداهرچی بسته بندی باشه من انجام میدم0**** اینم شماره ممنون میشم بهم خبربدید
13:00
طراحی 5 طرح گرافیکی برای بسته‌بندی گل به شکل قیف
سلام من برای گل یک بسته بندی شبیه قیف :) طراحی کردم . این قیف ها دو سایز دارن برای اینها 5 طرح مختلف می خواستم تا چاپ کنم اکانت مید جرنی (هوش مصنوعی ) هم دارم در اختیارتون می گذارم تا بتونید پترن ها ...
1402/02/23
ناهید مقدم
سلام من هم نیاز به کار دارم شوهرم کارگر سه فرزند دارم اگر کاری برای بسته بندی در خانه باشه خبر بدین ممنون میشم البته من خونم در خفر هست خفر زندگی میکنم
16:42
1402/02/24
سلام ندامردانشاهی به کار بسته بندی در خانه یا کارگاه باشه خوبه احتیاج دارم
06:37
1 پاسخ
1402/02/25
هداعبادی پاک
سلام  من دنبال کارم کمکم کنید..کاردرمنزل
09:50
1 پاسخ
کار در منزل بسته بندی جوراب
کار در منزل بسته‌بندی جوراب شرایط استخدام نیروی بسته‌بندی جوراب در منزل (کار ساده – مناسب همه) به تعدادی نیروی منظم و مسئولیت‌پذیر جهت بسته‌بندی جوراب در منزل نیازمندیم. کار کاملاً ساده، بدون نی...
ملیحه کریمی مهام
سلام  من کاردرمنزل  میخوام واقعااحتیاج دارم
13:23
مریم عسگری
سلام من خانم هستم دنبال کار در منزل هستم مستاجر با دوتا بچه ممنون میشم کمکم کنید 
18:47
سلیمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم
21:57
1 پاسخ
شغل برای بانوان در خانه
مناسب خانم ها از سن ۲۵ تا ۶۰ سال بدون نیاز به سرمایه بدون نیاز به مدرک بدون نیاز به سابقه کار با گوشی داخل منزل اول بهت آموزش میدهیم بعد وارد کار میشوید آموزش رایگان،پشتیبانی رایگان،. کار در زمینه ...
1402/02/26
سارا خمیده
سلام منم دنبال کار در منزل هستم از شیراز اگه سراغ دارین به منم بگین خیلی نیاز دارم
07:39
من احتیاج به کار در منزل دارم 
09:23
سارا نوروزی
سلام من شدیدا ب کار در منزل برای بسته بندی نیازدارم...
22:17
استخدام نیروی خانم فروشنده
مجموعه آجیل و زعفران نگین بندرعباس برای تکمیل کادر خود نیاز به یک خانم فروشنده سالن دار جوان داره که ساعت کاری۹صبح تا ۵عصر باشه ترجیحا سابقه کاری داشته باشه نیاز به یه نیروی خانم در قسمت بسته بندی ه...
1402/02/27
مهتاب روستایی
سلام منم مهتاب روستایی هستم به این کار احتیاج دارم 0**** =
13:38
1 پاسخ
سلام من دنبال کار در خانه هستم   کاربسته بندی
17:14
سلام من دنبال کار درخانه هست م بسته بندی 0**** 
17:16
کارگرساده جهت بسته بندی درمنزل نیازمندیم
شرکت تولید طبی توس شرق اسیا به تعدادی کارگر ساده اقا خانم دانشجو که سه متر فضا خالی در منزل دراختیار دارند جهت بسته بندی محصولات خود دعوت به همکاری می نماید چت دیوار جهت توضیح بیشتر در خدمتم
1402/02/28
نرگس شهبازی
سلام که کار هس میتونم تو خونه انجام بدیم
21:52
1 پاسخ
1402/04/02
محمد صمدی
نرگس شهبازی
سلام که کار هس میتونم تو خونه انجام بدیم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:32
1402/04/06
طاهره هوشیار ما آن را
سلام یه خانم 35ساله هستم دوتابچه دارم شوهرم کارگرهست که یه هفته سرکاره یک ماه بیکاره اجاره خانه هم که دیگه بدتر از هرچیزی واقعا به سختی ودرشرایط بد سپری میکنیم خواهش میکنم هرکسی کاردرمنزل کاربسته بندی تمیزکاری حبوبات ....سراغ داره بهم اطلاع بده انشاالله که هرچی از خدا می‌خواین بهتون بده0**** این شماره تماسم هست در شیراز زندگی میکنم
01:24
کار در منزل
خانمها وقتشه با گوشی پول دربیارین شرایط کار ما ✅بدون نیاز به حرفه و مدرک ✅بدون نیاز به سرمایه خیلی بالا ✅آموزشات رایگان و آنلاین ✅پشتیبانی توسط افراد کاربلد ✅فضای کاری امن و پر از حس خوب مهمتر از هم...
غزل کرمی
سلام من نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم
13:03
مریم شاهونوند
سلام من هم اهواز هستکارخانه ای که توش کارمیکنید کجاست؟
20:47
1 پاسخ
1 تایید
1402/04/10
محمد صمدی
مهتاب روستایی
سلام منم مهتاب روستایی هستم به این کار احتیاج دارم 0992232986=
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:40
کسب در آمد میلیونی در منزل
کار در منزل ویژه بانوان ، همراه با پشتیبانی آموزش آنلاین و رایگان عدم محدودیت زمانی و مکانی شغل پاره وقت عدم نیاز به سابقه ی کاری بازه ی سنی ۲۲ تا ۴۵ سال بسته بندی یا ادمینی هست درآمد پورسانتی و د...
کبری رحیمی
سلام بسته بندی انجام میدیم خانم آقادرلاهیجان  رحیمی
20:50
1402/04/11
انیس محمدی محمدی
سلام من به یه کار بسته بندی در منزل نیاز دارم مال یاسوج هم هستم 
04:33
منا محمودی
سلام وقت بخیر من دنباله کار در منزل هستم بسته بندی لوازم تحریری
08:09
کارگر خانم برای بسته بندی و برش زغال
خانم برای بسته بندی و برش زغال روزی 400 رسالت 129 آخر طالقانی ده سرویس از سر رسالت 129هست پرداخت حقوق هفتگی مساعده آخر ماه تصفیه
زهرا زنگنه
سلام من کار در منزل  نیازدارد هم‌نظر دوستان  هستم ممنون 
10:02
1402/04/12
الناز عابدی
سلام من کار درمنزل میخواستم ترجیحا بسته بندی ‌‌ما ل اسلامشهر هم هستم
14:24
1402/04/15
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم اگه کاری بود خبر بدین ممنون میشم09160104393
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:18
استخدام جهت بسته بندی بلور
استخدام نیروی بسته بندی شیشه و بلور به 2نیروی خانم/آقا برای بسته بندی بلور و شیشه نیازمندیم ✔️ کار ساده ✔️ نیاز به دقت و سرعت ✔️ بدون نیاز به سابقه محل کار: بازار گل محلاتی ⏱ ساعت کاری:7الی14 جمعه ...
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم از اصفهان کار در منزل نیاز دارم بخدا 17سالمه ی بچه ی ساله دارم نمیتونم خرجش بدم بیرون هم نمیتونم برم اگه کار در منزل داشتین خبر بدین ممنون میشم 0**** 
18:50
1 پاسخ
1 تایید
1402/04/16
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم از اصفهان کار در منزل نیاز دارم بخدا ۱۷سالمه ی بچه ی ساله دارم نمیتونم خرجش بدم بیرون هم نمیتونم برم اگه کار در منزل داشتین خبر بدین ممنون میشم ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:45
1402/04/18
محمد صمدی
زینب ذوالفقاری
منم کار در منزل میخام
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:30
همکار خانم جهت کار در کلوچه پزی
با سلام به یک همکار خانم جهت کار در کلوچه پزی ساعت کاری 8صبح تا 15 میباشد کار.فروشندگی بسته بندی محصولات محصولات معاشرت خوب با مشتری ونظلافت مغازه حقوق ماهانه 8میلیون
محمد صمدی
عاطفه عفری
خانم هستم متاهل نیاز به کار درمنزل دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:32
محمد صمدی
سلام ندامردانشاهی به کار بسته بندی در خانه یا کارگاه باشه خوبه احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:32
محمد صمدی
هداعبادی پاک
سلام من دنبال کارم کمکم کنید..کاردرمنزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:33
استخدام قناد ماهر شیرینی خشک
استخدام قناد ماهر جوان. جهت کار در کارگاه پخت و بسته بندی شیر خشک (تولید فقط شیرینی زبان و مربایی ) کارگاه در طاووسیه پل کردان می باشد حقوق مزایا . کارگر ساده هم زیر دست قناد هست. یکی رو میخوام ماهر...
1402/04/20
محمد صمدی
اعظم اسدی
سلام من بی کارم کار درمنزل باشه انجام میدم
0**** شمارم پیام بدید 
17:59
پریا حیدرزاده
سلام من انجام میدم هرکاری باشه
18:45
1 پاسخ
پریا حیدرزاده
سلام خسته نباشید منم دنباله کار درمنزل هستم 
18:46
1 پاسخ
به یک کارگر ساده جهت نظافت و بسته بندی در کارگاه
توضیحات . ( به هیچ وجه تماس نگیرید ) فقط مشخصات خود را پیامک کنید و در اولین فرصت با شما تماس میگیریم نام نام خانوادگی سن محل سکونت وضعیت تحصیل وضعیت تاهل شرایط کار : سن بیشتر از ۱۸ سال و کم...
1402/04/21
محمد صمدی
پریا حیدرزاده
سلام خسته نباشید منم دنباله کار درمنزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:39
1402/04/22
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:44
1402/04/26
محمد صمدی
سلیمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:21
1 تایید
استخدام نیروی خانوم
دو یا سه نفر نیروی خانوم جهت قلاویز کاری و مونتاژ و بسته بندی قطعات صنعتی نیازمندیم محیط کار زنانه همراه با نهار تصویه حساب بصورت هفتگی
محمد صمدی
محبوبه فلاح آبکناری
سلام ظهربخیرنیازکاردرمنزل دارم واقعأ کاربران درمنزل راه دارم به پولش راه نیاز دارم خواهش می کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:42
1402/04/27
معصومه اصغری
سلام منم کاردرمنزل دوستتدارم انجام بدم گیلان لاهیجان زندگی میکنم
10:01
یگانه غلامی
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
16:06
1 پاسخ
استخدام نیرو ی ساده
نیازمندم نیروی خانوم جهت بسته بندی کفش ساعت کاری ۸تا ۶ عصر تماس.***********
محمد صمدی
یگانه غلامی
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:15
محمد صمدی
سلام من حاضرم کار در منزل انجام بدم اهل فلاورجان کلیشاد هستم ۰۹۱۳۷۹۸۲۶۳۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:35
1 پاسخ
محمد صمدی
عصمت‌چوپانی
سلام من‌دنبال‌کار‌در‌منزل‌هستم‌برای‌بسته‌ بندی‌وقت‌تو‌خونه‌انجام‌بدم‌چون‌شوهرم‌مریضه‌با‌۳تا‌بچه واجاره‌نشینم‌روش‌خیلی‌ساخته اگه میتونین‌کمکم‌کنید‌چون‌نمیتونم‌بیرون‌سر‌کار‌برم‌ممنون‌میشم‌ازتون‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:35
(استخدام وکار در منزل)
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی ودارای تمام مجوزات رسمی با حقوق ماهانه ۱۲میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا ونهاد های قضایی باحق بیمه، پاداش ومزایا وعیدی ...
محمد صمدی
ایدا
سلام دنبال کار در منزلم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:12
1402/04/28
رویا رحیمی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم برای شهرتالش 
16:04
رضوان نیسی
مریم شاهونوند
سلام من هم اهواز هستکارخانه ای که توش کارمیکنید کجاست؟
تروخدا منم معرفی کنید اگه کار توی منزل پیدا کردین خیلی احتیاج دارم اینم شمارم 0**** 
16:18
استخدام نیروی آقا در واحد انبار و بسته بندی
استخدام نیروی آقا در واحد انبار و بسته بندی ما در تیم بنِدیتو به دنبال یک همکار آقا مسئولیت‌پذیر و دقیق برای همــکاری در بخش انبار و بسته بندی هستیم. شرح وظایف: امور مرتبط با انبار شامل ورودی و خر...
رویا رحیمی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم محدوده تالش به این شماره پیام بدین یاتماس بگیریدلطفا0**** 
16:19
رضوان نیسی
دوستان من دانشجو هستم لطفا اگر کار در منزل بسته بندی چیزی داشتین بهم اطلاع بدین خیلی خیلی احتیاج دارم 0**** 
16:20
1402/06/16
سید روح الله حسینی
محمد صمدی
سلام ۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶تماس بگیرید
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم اصفهان خیابان امام خمینی دروازه تهران
01:42
کار در منزل ویژه بانوان
توجه این اگهی شامل تمام استان کرج میباشد ایستاده ایم هر کس به بلندای وجودش اوج بگیرد... سلام دوست عزیز... خوشحالم که اینجا هستی قبل از هر چیز ازت میخوام که حالا که تصمیم به " تغییر " در شرایطت ر...
سید روح الله حسینی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم اصفهان دروازه تهران خیابان امام خمینی سه نفریم 0**** 
01:46
فهیمه مینا
سلام بنده کار در منزل میخاستم در شهر مشهد خیلی نیاز ب کار دارم 
09:22
سلام. منم خیلی نیازدارم .خیلی
10:18
1 پاسخ
کارگر ساده آقا
تعدادی نیرو ساده جهت بسته بندی و سلفون کردن و تخلیه بار سرویس خواب نیازمندیم . کار سبک و راحت صبحانه دارد سرویس از رباط کریم دارد بیمه ندارد ساعت کاری 8 تا 5 +2ساعت اضافه کاری پنجشنبه ها تا 2 ر...
محمد صمدی
سلام. منم خیلی نیازدارم .خیلی
سلام تماس بگیرید0**** 
11:40
سولماز موسوی
سلام موسوی هستم 27ساله خیلی خیلی شدیدا به کار بسته بندی نیازمندم اهل فارس شهر نوراباد ممسنی تو رو خدا اگه کار هسته بم منم فرصت بدین 0**** 

22:11
1402/06/17
محمد صمدی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:30
به چند نفر منشی خانم برای کار کانه قندی میانداب
سلام به چند نفر منشی خانم برای کار خانه قند میانداب نیاز دارم منشی و بسته بندی قند و شکر شرایط سنی از 38به پاین
محمد صمدی
سلام خیلی وقت هست که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی.
سلام تماس بگیرید 0**** 
18:34
1402/06/18
اعظم ابراهیمی
سلام چطور کارپیداکردین
19:36
1402/06/19
سپیده
سلام منم نیاز به کار در منزلم
09:49
1 پاسخ
کارگرساده باجای خواب بیمه غذا(نوشیدنی گازدار)
استخدام فوری جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه نوشیدنی گازدار جهت خط تولید و بسته بندی(کارگر ساده) ✔️ساعت کاری ۸تا۴ دارای تایم استراحت و نهار ✨استخدام از روز اول مراجعه✨ ✔️دارای خوابگاه ...
محمد صمدی
سپیده
سلام منم نیاز به کار در منزلم
سلام 0****  تماس بگیرید
13:55
1402/06/21
سوما خانهء
سلام من کار بسته بندی در منزل میخوام به جز مواد غذایی .در بوکان آذر بایجان غربی هستم لطفاااااا خیلی نیازمندیم...تمیز و سروقت تحویل میدیم 
11:19
اعظم ابراهیمی
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام
لطفاً پیام بدین0**** 
13:44
استخدام فروشنده در غرفه نان و شیرینی
به نیروی آقا یا خانم ترجیحا کمتر از ۳۵ سال با روابط عمومی بالا خوش برخورد و مسعولیت پذیر جهت فروشندگی و بسته بندی در غرفه نان و شیرینی نیازمندیم لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
1402/06/25
صدیقه شریعتی
ثریاسعیدی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:49
صدیقه شریعتی
پریا حیدرزاده
سلام من انجام میدم هرکاری باشه
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:50
1402/06/28
اعظم ابراهیمی
سلام کاردرمنزل میخوام
0**** 
13:01
نیروی ساده جای خواب غذا بیمه(آجیل و خشکبار)
استخدام فوری جذب کارمند آقا جهت کار در بخش های مختلف کارخانه آجیل و خشکبار جهت خط تولید و بسته بندی(کارگر ساده) ✔️ساعت کاری ۸تا۴ دارای تایم استراحت و نهار ✨استخدام از روز اول مراجعه✨ ✔️دارای خوابگاه ت...
دوشنبه 4 آذر 1404، ساعت 04:25