دنبال کن

کیا کار در منزل انجام میدن

بسته بندی

1401/12/03
سلام من شهر اهواز هستم و در خانه کار بسته بندی مکنم
22:38
5 پاسخ
8 تایید
آماتیس
کارگر ساده
مجموعه آماتیس (تولیدی کابینت روشویی) جهت تکمیل پرسنل خود تعدادی نیروی آقا و خانم استخدام می نماید. سمت های شغلی شامل: بسته بندی , کنترل کیفی ,انبار و وسط کار اگر در جستجوی شغلی ایده ال با حقوق و شرای...
1401/12/04
سلام من دنبال کار در منزل هستم
21:37
1 پاسخ
5 تایید
1401/12/05
محبوبه فلاح آبکناری
سلام ظهربخیرنیازکاردرمنزل دارم واقعأ کاربران درمنزل  راه دارم به پولش راه نیاز دارم خواهش می کنم
10:57
1 پاسخ
2 تایید
1401/12/06
عالیه جعفری
سلام من نرگس جعفری هستم به کار بسته بندی نیاز دارم شوهرم کارگر است سه تا بچه دارم مستجر هستیم به خدا نیاز دارم نه تنها بسته بندی اگه پاک کردن لوبیا نخود هرچی باشه انجام میدم 
10:34
2 تایید
چیتگر
کارگر اتباع
به یک نیرو اتباع نیازمندیم. کاری, زرنگ ,سواد هم تا حدودی داشته باشه, با جای اسکان شب ها بمونه. تولید چسب سنگ ,چسب های پودری و بسته بندی در صورت نیاز بارگیری هم انجام شود. حقوق توافقی با مزایا
کار بسته بندی بود من هم میخوام انجام بدم 
17:18
6 تایید
1401/12/07
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
12:37
6 تایید
1401/12/08
زهرا آفری
سلام وقت بخیر بنده با 2بچه مستاجر هستم و نیاز مبرم به کار هستم
12:54
بسته بندی
باسلام ب تعدادی نیروی فعال و ‌پرانرژی خانم و اقا درتولیدی سفره یکبار مصرف سریعآ نیازمندیم . مزایا سرویس ، صبحانه، بیمه، سنوات ، حق تآهل ، حق اولاد ،عیدی وپایان کار شرایط استخدام سن 20الی 38 تحصیلات...
ایدا
سلام دنبال کار در منزلم 
14:00
1 پاسخ
سلام من دنبال کار در منزل هستم کار بسته بندی 
16:23
1 تایید
1401/12/11
خدیجه مهدی پور
نیاز مند  کاردر منزل هستم 
18:52
بسته بندی
به یک نیرو مسئولیت پذیر برای بسته بندی نیازمندیم محل کار بازارگل محلاتی ساعت کاری از 7 صبح تا 2 ظهر می‌باشد حقوق توافقی ماهانه یک روز مرخصی ترجیحا آقا و از ۱۴ تا ۳۰ سال
رهام عبدالهی
سلام نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
21:24
2 تایید
1401/12/12
عصمت‌چوپانی
سلام من‌دنبال‌کار‌در‌منزل‌هستم‌برای‌بسته‌ بندی‌وقت‌تو‌خونه‌انجام‌بدم‌چون‌شوهرم‌مریضه‌با‌3تا‌بچه واجاره‌نشینم‌روش‌خیلی‌ساخته اگه میتونین‌کمکم‌کنید‌چون‌نمیتونم‌بیرون‌سر‌کار‌برم‌ممنون‌میشم‌ازتون‌
19:48
1 پاسخ
1 تایید
1401/12/13
مبینا محمدی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
21:22
1 تایید
بسته بندی
سلام به دونفر دوشیزه جهت بسته بندی در کارگاه نیازمندیم
1401/12/14
سلام من حاضرم کار در منزل انجام بدم اهل فلاورجان کلیشاد هستم 0**** 
03:13
1 پاسخ
1401/12/15
ثریاسعیدی
سلام خانم هستم دنبال کار هستم
04:54
2 پاسخ
ثریاسعیدی
سلام خانم هستم ساکن شهر اهواز ونیازب کار دارم
04:55
بسته بندی
استخدام کارگر ساده (آقا) شیف شب ساعت کار ۲۳ الی ۷ (متغیر) دورکاری نداریم بین ۱۸ تا ۳۵ سال در تمام ایام سال حتی تعطیلات مشغول به کار هستیم ۲/۵ روز در ماه مرخصی دارد بیمه دارد ، سنوات دارد یک و...
ی بی سمیرا ایوبی
سلام من خانم هستم ساکن شیراز سخت به کار در منزل نیازمند هستم 0**** 
07:16
1401/12/16
رویا محمدی
سلام خسته نباشید من خیلی به این کار نیاز دارم اگه میشه کمکم کنید 😔
09:01
1402/02/16
زینب ذوالفقاری
منم کار در منزل میخام 
03:25
1 پاسخ
بسته بندی
با سلام به تعدادی نیرو خانوم جهت کار در کارگاه بسته بندی نیازمندیم
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم اگه کاری بود خبر بدین ممنون میشم0**** 
09:15
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
ثریاسعیدی
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:18
سلام ببخشید با کجا کار میکنید اخه من پول پرداخت کردم اما کاری برام نیومد 
15:47
طراحی لیبل مواد غذایی
یه برش داریم واستون میفرستم روش لیبل فلافل 600 گرمی طراحی کنین در صورت تایید و قشنگ بودن کلی کار بعدش استخدام میزنیم و جزییات کار رو باهم پیش میبریم. روی لیبل اطلاعاتی مثل جدول و لوگوی غذا و دارو، لو...
هاجر غلامی
سلام دنبال کاردر منزل هستم اصفهان شاهین شهر
21:02
1402/02/17
سلام خیلی وقت هست که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی.
07:03
1 پاسخ
1 تایید
زردکوهی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم
13:47
بسته بندی
به تعدادی خانم با سرعت عمل بالا جهت کار بسته بندی نیازمندیم محیط کاری امن همراه باحقوق عالی آدرس نبش شریعتی ۳۷ هایپر تخفیف ارکا
معصومه فتحی
سلام  منم کاربسته بندی رانیازدارم لطفا خبرم کنید
0**** 
13:59
معصومه فتحی
سلام  من نیازمنداین کارهستم توروخدا منم معرفی  کنیدواقع  درشهرستان مهران  0**** 
اگه جواب  ندادم  لطفا پیام بدید
14:02
مائده حیدری
سلام من کاشان زندگی میکنم میگم کاربسته بندی انجام نمیدیداینجاهم بفرستید
17:01
طراحی لیبل پشت و روی شیشه محصول قهوه فوری گلد
طراحی لیبل پشت و روی شیشه محصول قهوه فوری گلد کارلنسر حتما سابقه طراحی برای مواد غذایی و از ضوابط اطلاع داشته باشد . ترجیحا خلاق و ایده پرداز
سلام من هم به کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم
21:48
1402/02/18
سلام من کار در منزل میخوام لطفا اگه کسی کاردرمنزل داره اطلا بده 
13:01
شیدا حیدری
سلام  من  دنبال  کار در منزل  هستم 
18:40
بسته بندی
دعوت ویژه از افراد متعهد و پرانرژی برای همکاری در شرکت سانا شفا بخش راسپینا! آیا دنبال یه فرصت عالی و پایدار توی محیط کاری امن و دوستانه می‌گردی؟ ما دنبال نیروهای مونتاژ و بسته بندی باانگیزه هستیم ک...
1402/02/19
متصوری۵۹۶۵
سلام وقت بخیر منصوری از اهواز اگر کار بسته بندی هست لطفا جهت همکاری اطلاع دهید
06:27
زینب حسینی
سلام منم خیلی نیازبه کاردرمنزل دارم اهوازهستم چندبارهزینه اولیه ازمن گرفتن ولی کلاهبرداربودن توروخدا اگ میتونی منم معرفی کن 3تا بچه دارم همسرم هم بیکاره 0**** 
09:28
اعظم اسدی
سلام من بی کارم کار درمنزل باشه انجام میدم 
12:32
1 پاسخ
طراحی لیبل پشت چسب دار
سلام من برای چاپ لیبل پشت چسب دار توسط چاپ دیجیتال نیاز به فایل مناسب در نرم افزار ایلاستریتور دارم و کار ها نهایت باید با فرمت pdf ارسال شود در ضمن طراحی خاصی نداره و فقط تایپوگرافی هست: لیبل 12*1...
عاطفه عفری
خانم هستم متاهل نیاز به کار درمنزل دارم
12:45
1 پاسخ
1402/02/20
منم میخوام
16:07
فاطمه طاهری
من دنبال کار در منزل هستم
16:55
طراحی کارتن بسته بندی
من میخواهم یک کارتن برای محصول خود طراحی کنم محصول وارداتی از چین است باید در سبک و قالب چین باشد طبق عکسی که بارگزاری کردم ابعاد کارتن ۴۳۵میلی متر * ۲۸۵ میلی متر * ۱۶۵ میلی متر است برند من Gold Man ...
مریم
سلام من نیاز به کار بسته بندی یا پاک کردن حبوبات دارم لطفا فقط کار در منزل خودم باشه
22:52
مریم
کرمانشاه هستم
22:52
1402/02/21
شهناز بوحمید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شدیدن نیازدارم گرفتارم بخداهرچی بسته بندی باشه من انجام میدم0**** اینم شماره ممنون میشم بهم خبربدید
13:00
استخدام تعدادی بسته بندی
به تعدادی بسته بند در تولیدی روکش صندلی اعتماد واقع در باقرشهر نیازمندیم ساعت کاری 8 الی 19 نیاز به سابقه ندارد حقوق وزارت کار برای اطلاع از شرایط با شماره 09102236373 تماس بگیرید
1402/02/23
ناهید مقدم
سلام من هم نیاز به کار دارم شوهرم کارگر سه فرزند دارم اگر کاری برای بسته بندی در خانه باشه خبر بدین ممنون میشم البته من خونم در خفر هست خفر زندگی میکنم
16:42
1402/02/24
سلام ندامردانشاهی به کار بسته بندی در خانه یا کارگاه باشه خوبه احتیاج دارم
06:37
1 پاسخ
1402/02/25
هداعبادی پاک
سلام  من دنبال کارم کمکم کنید..کاردرمنزل
09:50
1 پاسخ
مارینا | Marina
مدیر برند | Brand Manager
برنامه و بودجه سالانه و 3 ساله برند را برای تکامل موقعیت یابی در برند اختصاص داده شده و بخش های مصرف کننده هدف قرار می دهد. ابتکارات / کمپین های کلیدی برند را هدایت می کند که به طور مؤثر با مصرف کنن...
ملیحه کریمی مهام
سلام  من کاردرمنزل  میخوام واقعااحتیاج دارم
13:23
مریم عسگری
سلام من خانم هستم دنبال کار در منزل هستم مستاجر با دوتا بچه ممنون میشم کمکم کنید 
18:47
سلیمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم
21:57
1 پاسخ
کارگر بسته بندی خانم یا آقا
کارمند بسته بندی ساده جهت کار در شرکت تولید قطعات خودرو حقوق و مزایا اداره کار کار سبک
1402/02/26
سارا خمیده
سلام منم دنبال کار در منزل هستم از شیراز اگه سراغ دارین به منم بگین خیلی نیاز دارم
07:39
من احتیاج به کار در منزل دارم 
09:23
سارا نوروزی
سلام من شدیدا ب کار در منزل برای بسته بندی نیازدارم...
22:17
پرسنل مونتاژ خط تولید
️استخدام نیروی انبار (بسته بندی ,جابجایی ,تخلیه و بارگیری) مشخصات موقعیت شغلی: ️ سن 20 تا 43 سال ️پادشهای دوره ای ️آموزش حین کار ️ شیفتهای انتخابی ️ دارای وعده غذایی ️ بیمه تامین اجتماعی از اولین روز ...
1402/02/27
مهتاب روستایی
سلام منم مهتاب روستایی هستم به این کار احتیاج دارم 0**** =
13:38
1 پاسخ
سلام من دنبال کار در خانه هستم   کاربسته بندی
17:14
سلام من دنبال کار درخانه هست م بسته بندی 0**** 
17:16
کارگر ساده و ماهر جهت تولید و بسته بندی زیره کفش
❌️استخدام کارگر ساده ( خانوم ) جهت بسته بندی واقع در جاده شهریار به ادران ( داخل شهر) ❌️استخدام اپراتور دستگاه pu ماهر ❌️استخدام رنگ کاری ماهر و نیمه ماهر خانوم از سن ۲۰ تا ۴۵ سال حقوق مناسب محی...
1402/02/28
نرگس شهبازی
سلام که کار هس میتونم تو خونه انجام بدیم
21:52
1 پاسخ
1402/04/02
محمد صمدی
نرگس شهبازی
سلام که کار هس میتونم تو خونه انجام بدیم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:32
1402/04/06
طاهره هوشیار ما آن را
سلام یه خانم 35ساله هستم دوتابچه دارم شوهرم کارگرهست که یه هفته سرکاره یک ماه بیکاره اجاره خانه هم که دیگه بدتر از هرچیزی واقعا به سختی ودرشرایط بد سپری میکنیم خواهش میکنم هرکسی کاردرمنزل کاربسته بندی تمیزکاری حبوبات ....سراغ داره بهم اطلاع بده انشاالله که هرچی از خدا می‌خواین بهتون بده0**** این شماره تماسم هست در شیراز زندگی میکنم
01:24
مونتاژ و بسته بندی کیت های آزمایشگاهی
مونتاژ و بسته بندی کیت های آزمایشگاهی در محیط استریل
غزل کرمی
سلام من نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم
13:03
مریم شاهونوند
سلام من هم اهواز هستکارخانه ای که توش کارمیکنید کجاست؟
20:47
1 پاسخ
1 تایید
1402/04/10
محمد صمدی
مهتاب روستایی
سلام منم مهتاب روستایی هستم به این کار احتیاج دارم 0992232986=
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:40
کارگر ساده ( بسته بندی و مونتاژ )
سلام یک شرکت تولیدی لوازم خانگی به چند نفر همکار آقا جهت مونتاژ و بسته بندی حداقل سن 20 و حداکثر سن 35 سال نیاز دارد. صبحانه + بیمه + سرویس حقوق 20 میلیون تومان ساعت کاری از 8 صبح الی 17:30 پنجشنب...
کبری رحیمی
سلام بسته بندی انجام میدیم خانم آقادرلاهیجان  رحیمی
20:50
1402/04/11
انیس محمدی محمدی
سلام من به یه کار بسته بندی در منزل نیاز دارم مال یاسوج هم هستم 
04:33
منا محمودی
سلام وقت بخیر من دنباله کار در منزل هستم بسته بندی لوازم تحریری
08:09
همکار خانم جهت بسته بندی در شرکت تولید زعفران
به چند همکار خانم جهت بسته بندی زعفران در شرکت تولیدی صنعت پارس ونوس با حقوق وزارت کاری وبیمه نیازمندیم ترجیحا جوان و با انگیزه ساعت پاسخ گویی ۹ صبح تا ۸ شب
زهرا زنگنه
سلام من کار در منزل  نیازدارد هم‌نظر دوستان  هستم ممنون 
10:02
1402/04/12
الناز عابدی
سلام من کار درمنزل میخواستم ترجیحا بسته بندی ‌‌ما ل اسلامشهر هم هستم
14:24
1402/04/15
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم اگه کاری بود خبر بدین ممنون میشم09160104393
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:18
استخدام کارگر ساده در تهران
کاریابی نیستیم... بخوانید و واجد شرایط ها تماس بگیرید: برای بخش تولید بسته بندی حسابداری انبار داری دفتری حراست ✔️نیروی آقا ✅زیر 30 سال ✅مجرد ✅حداقل دیپلم ✅عدم اعتیاد و بدون سوء پیشینه می‌پذیر...
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم از اصفهان کار در منزل نیاز دارم بخدا 17سالمه ی بچه ی ساله دارم نمیتونم خرجش بدم بیرون هم نمیتونم برم اگه کار در منزل داشتین خبر بدین ممنون میشم 0**** 
18:50
1 پاسخ
1 تایید
1402/04/16
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم از اصفهان کار در منزل نیاز دارم بخدا ۱۷سالمه ی بچه ی ساله دارم نمیتونم خرجش بدم بیرون هم نمیتونم برم اگه کار در منزل داشتین خبر بدین ممنون میشم ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:45
1402/04/18
محمد صمدی
زینب ذوالفقاری
منم کار در منزل میخام
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:30
نیروی خدماتی و نظافتی
نیروی کاری و تمیز با نظم برای انجام نظافت امور ابدارخانه و جابجایی و بسته بندی
محمد صمدی
عاطفه عفری
خانم هستم متاهل نیاز به کار درمنزل دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:32
محمد صمدی
سلام ندامردانشاهی به کار بسته بندی در خانه یا کارگاه باشه خوبه احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:32
محمد صمدی
هداعبادی پاک
سلام من دنبال کارم کمکم کنید..کاردرمنزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:33
بسته بندی خرما
ب چندخانم کاربلددربسته بندی خرمانیازمندیم مکان روستای شلهه امام حسن عسکری درضمن سرویس رفت ‌برگشت ب عهده ی بنده هستش ساعت شروع کار هفت صبح الی چهار ظهر
1402/04/20
محمد صمدی
اعظم اسدی
سلام من بی کارم کار درمنزل باشه انجام میدم
0**** شمارم پیام بدید 
17:59
پریا حیدرزاده
سلام من انجام میدم هرکاری باشه
18:45
1 پاسخ
پریا حیدرزاده
سلام خسته نباشید منم دنباله کار درمنزل هستم 
18:46
1 پاسخ
استخدام فوری درخط تولید ویفر وکلوچه +سرویس و بیمه
اگه دنبال یه کار مرتب ،با حقوق خوب و محیط تمیز می گردی ،این آگهی برای توئه! موسسه مشاوره شغلی الویت برای کارخانه ای معتبر در زمینه تولید ویفر و کلوچه ،نیرو جذب می کند: نوع کار : ✅بسته بندی،جابجایی س...
1402/04/21
محمد صمدی
پریا حیدرزاده
سلام خسته نباشید منم دنباله کار درمنزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:39
1402/04/22
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:44
1402/04/26
محمد صمدی
سلیمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:21
1 تایید
کارگر
سلام کارگر خانم و اقا جهت بسته بندی سبد میوه پایه دستگاه ماهر و نیمه ماهر ساعت کاری ۱۲ ساعت محدوده کشاورز پرداخت هفتگی
محمد صمدی
محبوبه فلاح آبکناری
سلام ظهربخیرنیازکاردرمنزل دارم واقعأ کاربران درمنزل راه دارم به پولش راه نیاز دارم خواهش می کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:42
1402/04/27
معصومه اصغری
سلام منم کاردرمنزل دوستتدارم انجام بدم گیلان لاهیجان زندگی میکنم
10:01
یگانه غلامی
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
16:06
1 پاسخ
استخدام نیرو تکسچره و بسته بندی
شرکت ریسندگی و بافندگی زرباف یزد استخدام میکند: نیرو آقا تکسچره کار با حداقل یکسال و نیم سابقه کار بسته بندی با روحیه بالای کاری ساعت کاری سه شیفت ۱۲ ساعت (۲روز،روزکار_۲روز،شبکار_۲روز،آف) سن تا ۳۲ سا...
محمد صمدی
یگانه غلامی
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:15
محمد صمدی
سلام من حاضرم کار در منزل انجام بدم اهل فلاورجان کلیشاد هستم ۰۹۱۳۷۹۸۲۶۳۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:35
1 پاسخ
محمد صمدی
عصمت‌چوپانی
سلام من‌دنبال‌کار‌در‌منزل‌هستم‌برای‌بسته‌ بندی‌وقت‌تو‌خونه‌انجام‌بدم‌چون‌شوهرم‌مریضه‌با‌۳تا‌بچه واجاره‌نشینم‌روش‌خیلی‌ساخته اگه میتونین‌کمکم‌کنید‌چون‌نمیتونم‌بیرون‌سر‌کار‌برم‌ممنون‌میشم‌ازتون‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:35
کارخانه آب معدنی
کارخانه آب معدنی جهت تکمیل ظرفیت خود اقدام به جذب نیرو میکند. شرایط کاری: ✅️رده سنی بین 18 الی 30 سال ✅️جذب نیروی آقا و مجرد در قسمت های: ✅️انبار داری ✅️حراست ✅️اپراتوری ✅️تاسیسات ✅️خط تولید و بسته ...
محمد صمدی
ایدا
سلام دنبال کار در منزلم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:12
1402/04/28
رویا رحیمی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم برای شهرتالش 
16:04
رضوان نیسی
مریم شاهونوند
سلام من هم اهواز هستکارخانه ای که توش کارمیکنید کجاست؟
تروخدا منم معرفی کنید اگه کار توی منزل پیدا کردین خیلی احتیاج دارم اینم شمارم 0**** 
16:18
استخدام کارگر ساده
یک نفر آقا جهت سوراخکاری میلگرد و پرسکاری زیر ۳۰ سال و تندرست و بسته بندی و مونتاژ در یک کار تولیدی صنعتی حقوق بستگی و زرنگی و. زود یادگرفتن کار بستگی دارد و اکثرا کنتارات کار میکنیم تماس از ساعت ۹تا ...
رویا رحیمی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم محدوده تالش به این شماره پیام بدین یاتماس بگیریدلطفا0**** 
16:19
رضوان نیسی
دوستان من دانشجو هستم لطفا اگر کار در منزل بسته بندی چیزی داشتین بهم اطلاع بدین خیلی خیلی احتیاج دارم 0**** 
16:20
1402/06/16
سید روح الله حسینی
محمد صمدی
سلام ۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶تماس بگیرید
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم اصفهان خیابان امام خمینی دروازه تهران
01:42
استخدام آقا خط تولید بسته بندی بهترین مزایا
استخدام آقا خط تولید کارگر ساده بسته بندی استخدام ۲۵ نفر آقا ،کاردائمی و مجموعه ای معتبر می‌باشد ، بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی ،عیدی پاداش و پایانکار ،پایانسال سرویس وعده غذایی :صبحانه نهار شام ...
سید روح الله حسینی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم اصفهان دروازه تهران خیابان امام خمینی سه نفریم 0**** 
01:46
فهیمه مینا
سلام بنده کار در منزل میخاستم در شهر مشهد خیلی نیاز ب کار دارم 
09:22
سلام. منم خیلی نیازدارم .خیلی
10:18
1 پاسخ
بسته بندی ماسک
به دونفر نیرو خانم جهت بسته بندی ماسک در منطقه ویژه اقتصادی نیازمندیم به صورت روز مزد حساب میشه و ماهانه پرداخت می‌شود دستمزد طبق اداره کار و بیمه ،مشخصات خود پیام کنید،سرویس رفت و برگشت نداریم ساعت ک...
محمد صمدی
سلام. منم خیلی نیازدارم .خیلی
سلام تماس بگیرید0**** 
11:40
سولماز موسوی
سلام موسوی هستم 27ساله خیلی خیلی شدیدا به کار بسته بندی نیازمندم اهل فارس شهر نوراباد ممسنی تو رو خدا اگه کار هسته بم منم فرصت بدین 0**** 

22:11
1402/06/17
محمد صمدی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:30
کارگر آقا جهت کار در بسته بندی رطوبتگیر
به یک نیرو کار جهت کار در مجموعه بسته بندی واقع در سه را آذری ۴۵ متری زرند خ ۱۴ معصوم نیازمندیم ساعت کاری ۹ تا ۱۸ یک ساعت ناهار نماز پنج شنبه ۹ تا ۲ امکان اضافه کاری وجود دارد ترجیحا در محدوده کارگا...
محمد صمدی
سلام خیلی وقت هست که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی.
سلام تماس بگیرید 0**** 
18:34
1402/06/18
اعظم ابراهیمی
سلام چطور کارپیداکردین
19:36
1402/06/19
سپیده
سلام منم نیاز به کار در منزلم
09:49
1 پاسخ
استخدام خط تولید مواد غذای
کار خانه تولید شکلات آنیش در نظر دارد برای بخش‌های مختلف خط تولید،اپراتوری دستگاه،بسته بندی و انبار داری از بین افراد مستعد و فعال نیرو جذب کند. ساعات پاسخگوی ۱۰صبح الی۱۳ظهر بعد از ظهر ها ۶ الی ۸ شرای...
محمد صمدی
سپیده
سلام منم نیاز به کار در منزلم
سلام 0****  تماس بگیرید
13:55
1402/06/21
سوما خانهء
سلام من کار بسته بندی در منزل میخوام به جز مواد غذایی .در بوکان آذر بایجان غربی هستم لطفاااااا خیلی نیازمندیم...تمیز و سروقت تحویل میدیم 
11:19
اعظم ابراهیمی
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام
لطفاً پیام بدین0**** 
13:44
نیرو بسته بندی آقا
سلام به یک نیرو آقادر شرکت پخش عمده لوازم یدکی خودرو برای تمیز کردن و بسته بندی نیاز داریم. سن زیر25سال همکاری در تمیز کردن و بسته بندی لوازم یدکی خودرو تماس بگیرید تایم تماس از 9 صبح تا 4 عصر فقط ت...
1402/06/25
صدیقه شریعتی
ثریاسعیدی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:49
صدیقه شریعتی
پریا حیدرزاده
سلام من انجام میدم هرکاری باشه
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:50
1402/06/28
اعظم ابراهیمی
سلام کاردرمنزل میخوام
0**** 
13:01
استخدام خط تولید شکلات سازی
کار خانه تولید شکلات آنیش در نظر دارد برای بخش‌های مختلف خط تولید،اپراتوری دستگاه،بسته بندی و انبار داری از بین افراد مستعد و فعال نیرو جذب کند.همراه با آموزشات فنی دستگاه های خط تولید ساعات پاسخگوی ...
سه‌شنبه 16 مهر 1404، ساعت 09:33