دنبال کن

کیا کار در منزل انجام میدن

بسته بندی

1401/12/03
سلام من شهر اهواز هستم و در خانه کار بسته بندی مکنم
22:38
5 پاسخ
8 تایید
بسته بندی
نیروی کار فقط اقا ساعت کار 4ساعت در روز صبح8,30تا12یا بعد از ظهر6تا9,30 کار در محیطی ارام و بدون مراجعه کننده درامد به تعداد بسته بندی و عددی و تسویه به صورت هفتگی تر جیحا در محدوده یوسفی سن نهایت26س...
1401/12/04
سلام من دنبال کار در منزل هستم
21:37
1 پاسخ
5 تایید
1401/12/05
محبوبه فلاح آبکناری
سلام ظهربخیرنیازکاردرمنزل دارم واقعأ کاربران درمنزل  راه دارم به پولش راه نیاز دارم خواهش می کنم
10:57
1 پاسخ
2 تایید
1401/12/06
عالیه جعفری
سلام من نرگس جعفری هستم به کار بسته بندی نیاز دارم شوهرم کارگر است سه تا بچه دارم مستجر هستیم به خدا نیاز دارم نه تنها بسته بندی اگه پاک کردن لوبیا نخود هرچی باشه انجام میدم 
10:34
2 تایید
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی ترجیحا مجرد ساعت کار ۸تا ۱۶ شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ بیمه دارد کار در منزل نداریم اتباع پذیرفته نمیشود سرویس ندارد محل کار شهر صنعتی دولت اباد
کار بسته بندی بود من هم میخوام انجام بدم 
17:18
6 تایید
1401/12/07
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
12:37
6 تایید
1401/12/08
زهرا آفری
سلام وقت بخیر بنده با 2بچه مستاجر هستم و نیاز مبرم به کار هستم
12:54
بسته بندی
بسته بندی قطعات ماشین فقط و فقط در محدود بیمارستان کاشانی در غیر از این صورت تماس نگیرین ممنون
ایدا
سلام دنبال کار در منزلم 
14:00
1 پاسخ
سلام من دنبال کار در منزل هستم کار بسته بندی 
16:23
1 تایید
1401/12/11
خدیجه مهدی پور
نیاز مند  کاردر منزل هستم 
18:52
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
رهام عبدالهی
سلام نیازمندکاربسته بندی درمنزل هستم
21:24
2 تایید
1401/12/12
عصمت‌چوپانی
سلام من‌دنبال‌کار‌در‌منزل‌هستم‌برای‌بسته‌ بندی‌وقت‌تو‌خونه‌انجام‌بدم‌چون‌شوهرم‌مریضه‌با‌3تا‌بچه واجاره‌نشینم‌روش‌خیلی‌ساخته اگه میتونین‌کمکم‌کنید‌چون‌نمیتونم‌بیرون‌سر‌کار‌برم‌ممنون‌میشم‌ازتون‌
19:48
1 پاسخ
1 تایید
1401/12/13
مبینا محمدی
سلام منم دنبال کار در منزل هستم
21:22
1 تایید
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
1401/12/14
سلام من حاضرم کار در منزل انجام بدم اهل فلاورجان کلیشاد هستم 0**** 
03:13
1 پاسخ
1401/12/15
ثریاسعیدی
سلام خانم هستم دنبال کار هستم
04:54
2 پاسخ
ثریاسعیدی
سلام خانم هستم ساکن شهر اهواز ونیازب کار دارم
04:55
بسته بندی محصولات صبا
با سلام ۲۰ نفر نیروی بسته‌بندی محصولات صبا فقط ۲۰نفر برای پذیرش رزومه و سوابق کاری ارسال کنید ۱۰ نفر خانم و ۱۰نفر آقا پذیرش می‌شه رنج سنی از ۱۹ تا ۵۰سال می پذیریم درصورت نداشتن سابقه یک‌میلیون کس...
ی بی سمیرا ایوبی
سلام من خانم هستم ساکن شیراز سخت به کار در منزل نیازمند هستم 0**** 
07:16
1401/12/16
رویا محمدی
سلام خسته نباشید من خیلی به این کار نیاز دارم اگه میشه کمکم کنید 😔
09:01
1402/02/16
زینب ذوالفقاری
منم کار در منزل میخام 
03:25
1 پاسخ
دیجی کالا
نیروی انبار پردازش
جنسیت: آقا و خانم نوع همکاری: حضوری، کارآموز، دانشجو سابقه کاری: مهم نیست حقوق: از ۱۵ الی ۲۰ میلیون استان‌های مورد نیاز: البرز، تهران همکاران ما در انبار پردازش کالا و سفارشات در یکی از مراحل زیر فعال...
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم اگه کاری بود خبر بدین ممنون میشم0**** 
09:15
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
ثریاسعیدی
سلام.خودتون میدونید توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
11:18
سلام ببخشید با کجا کار میکنید اخه من پول پرداخت کردم اما کاری برام نیومد 
15:47
جذب نیرو در تولیدی قهوه و نسکافه
به نام خدا تولیدی کارخانه ی قهوه و نسکافه در نظر دارد جهت کار در قسمت های زیر اقدام به پذیرش نیرو کند: قسمت های بسته بندی ،انبار داری،اداری،اپراتور دستگاه ،حسابداری. داشتن مدرک دیپلم به بالا عدم ...
هاجر غلامی
سلام دنبال کاردر منزل هستم اصفهان شاهین شهر
21:02
1402/02/17
سلام خیلی وقت هست که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی.
07:03
1 پاسخ
1 تایید
زردکوهی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم
13:47
نجار ماهر ام دی اف کار کلاف کار کنسول و میز
گروه کارخانجات تولیدی محصولات چوبی برای تکمیل کادر خود به خانوم یا آقا: آقا: به یک نفر نجار ماهر کنسول و میز و بوفه و سرویس چوب ...... نیازمندیم توانایی ساخت و کلاف انواع میز و کنسول از روی عکس داش...
معصومه فتحی
سلام  منم کاربسته بندی رانیازدارم لطفا خبرم کنید
0**** 
13:59
معصومه فتحی
سلام  من نیازمنداین کارهستم توروخدا منم معرفی  کنیدواقع  درشهرستان مهران  0**** 
اگه جواب  ندادم  لطفا پیام بدید
14:02
مائده حیدری
سلام من کاشان زندگی میکنم میگم کاربسته بندی انجام نمیدیداینجاهم بفرستید
17:01
مجتمع چاپ و بسته بندی الماس
مدیر تولید
استخدام مجتمع چاپ و بسته بندی الماس مجتمع چاپ و بسته‌بندی الماس به منظور توسعه سرمایه انسانی توانمند خود، در استان اصفهان در حال گزینش و استخدام مدیر تولید می‌باشد. مدیر تولید جنسیت: خانم، آقا سابقه...
سلام من هم به کار بسته بندی در منزل احتیاج دارم
21:48
1402/02/18
سلام من کار در منزل میخوام لطفا اگه کسی کاردرمنزل داره اطلا بده 
13:01
شیدا حیدری
سلام  من  دنبال  کار در منزل  هستم 
18:40
جذب آقایان جوان جهت همکاری مجرد ۲۰تا۳۰سال
پذیرش نیرو در کارخانه لوله پولیکا در بخش های( تولید، بسته بندی،انبار داری، ترخیص کالا ، بخش اداری و حسابداری) ✅شرایط سنی (۲۰ الی ۳۰ سال) برای آقایان مجرد و کاری ✅همراه با خوابگاه و سه وعده غذایی(صبحان...
1402/02/19
متصوری۵۹۶۵
سلام وقت بخیر منصوری از اهواز اگر کار بسته بندی هست لطفا جهت همکاری اطلاع دهید
06:27
زینب حسینی
سلام منم خیلی نیازبه کاردرمنزل دارم اهوازهستم چندبارهزینه اولیه ازمن گرفتن ولی کلاهبرداربودن توروخدا اگ میتونی منم معرفی کن 3تا بچه دارم همسرم هم بیکاره 0**** 
09:28
اعظم اسدی
سلام من بی کارم کار درمنزل باشه انجام میدم 
12:32
1 پاسخ
همکار خانم در بخش بسته بندی ساندویچ
فست کژوال زنجیره ای موبیدیک به یک همکار خانم در بخش بسته‌بندی ساندویچ نیاز دارد. ساعت کاری ۱۹ تا ۰۰:۳۰ حقوق هفت میلیون + یک وعده غذایی شرایط سنی: ۱۸ تا ۳۰ سال - روز تعطیل نداریم فقط یک روز مرخصی با ...
عاطفه عفری
خانم هستم متاهل نیاز به کار درمنزل دارم
12:45
1 پاسخ
1402/02/20
منم میخوام
16:07
فاطمه طاهری
من دنبال کار در منزل هستم
16:55
شرکت قطعات خودرو
کارخانه معتبر تولید و توزیع قطعات خودرو استخدام فوری ✅✅✅کارگر ساده آقا 18 سال تا 30 سال سن بدون نیاز به سابقه کار خاصی جهت بسته بندی محصولات کارخانه با دستگاه نیازمندیم (آموزش حین کار داده میشه و مدت...
مریم
سلام من نیاز به کار بسته بندی یا پاک کردن حبوبات دارم لطفا فقط کار در منزل خودم باشه
22:52
مریم
کرمانشاه هستم
22:52
1402/02/21
شهناز بوحمید
سلام دنبال کاردرمنزل هستم شدیدن نیازدارم گرفتارم بخداهرچی بسته بندی باشه من انجام میدم0**** اینم شماره ممنون میشم بهم خبربدید
13:00
طراح سه بعدی
به یک طراح سه بعدی آقا / خانم جهت مدلسازی و رندر محصول در زمینه بسته بندی نیازمندیم. حقوق و مزایا بر اساس قانون وزارت کار + حق مسئولیت (حق مسئولیت بسته به میزان تجربه و تخصص متغیر است) در صورت نیاز ...
1402/02/23
ناهید مقدم
سلام من هم نیاز به کار دارم شوهرم کارگر سه فرزند دارم اگر کاری برای بسته بندی در خانه باشه خبر بدین ممنون میشم البته من خونم در خفر هست خفر زندگی میکنم
16:42
1402/02/24
سلام ندامردانشاهی به کار بسته بندی در خانه یا کارگاه باشه خوبه احتیاج دارم
06:37
1 پاسخ
1402/02/25
هداعبادی پاک
سلام  من دنبال کارم کمکم کنید..کاردرمنزل
09:50
1 پاسخ
بسته بندی محصولات صبا
با سلام ۲۰ نفر نیروی بسته‌بندی محصولات صبا فقط ۲۰نفر برای پذیرش رزومه و سوابق کاری ارسال کنید ۱۰ نفر خانم و ۱۰نفر آقا پذیرش می‌شه رنج سنی از ۱۹ تا ۵۰سال می پذیریم درصورت نداشتن سابقه یک‌میلیون کس...
ملیحه کریمی مهام
سلام  من کاردرمنزل  میخوام واقعااحتیاج دارم
13:23
مریم عسگری
سلام من خانم هستم دنبال کار در منزل هستم مستاجر با دوتا بچه ممنون میشم کمکم کنید 
18:47
سلیمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم
21:57
1 پاسخ
فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
نیروی انبار پردازش
فروشگاه اینترنتی دیجی کالا جهت تکمیل کادر خود در استان های تهران و البرز از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. نیروی انبار پردازش نیروی انبار پردازش جنسیت: خانم، آقا نوع قرارداد: تمام وقت،...
1402/02/26
سارا خمیده
سلام منم دنبال کار در منزل هستم از شیراز اگه سراغ دارین به منم بگین خیلی نیاز دارم
07:39
من احتیاج به کار در منزل دارم 
09:23
سارا نوروزی
سلام من شدیدا ب کار در منزل برای بسته بندی نیازدارم...
22:17
اپراتور دستگاه خانم
به تعدادی همکار خانم جوان ترجیحا مجرد در محدوده مهدیس جهت تولید و بسته بندی دستمال کاغذی در دو شیفت کاری نیاز مندیم شیفت صبح از ساعت ۶ تا ۱۴ شیفت عصر از ساعت ۱۴ تا ۲۲ لطفا تماس نگیرید رزومه مشخصات ...
1402/02/27
مهتاب روستایی
سلام منم مهتاب روستایی هستم به این کار احتیاج دارم 0**** =
13:38
1 پاسخ
سلام من دنبال کار در خانه هستم   کاربسته بندی
17:14
سلام من دنبال کار درخانه هست م بسته بندی 0**** 
17:16
تولید و بسته بندی
فعالیت در کارگاه تولید و بسته بندی
1402/02/28
نرگس شهبازی
سلام که کار هس میتونم تو خونه انجام بدیم
21:52
1 پاسخ
1402/04/02
محمد صمدی
نرگس شهبازی
سلام که کار هس میتونم تو خونه انجام بدیم
سلام 0**** تماس بگیرید 
15:32
1402/04/06
طاهره هوشیار ما آن را
سلام یه خانم 35ساله هستم دوتابچه دارم شوهرم کارگرهست که یه هفته سرکاره یک ماه بیکاره اجاره خانه هم که دیگه بدتر از هرچیزی واقعا به سختی ودرشرایط بد سپری میکنیم خواهش میکنم هرکسی کاردرمنزل کاربسته بندی تمیزکاری حبوبات ....سراغ داره بهم اطلاع بده انشاالله که هرچی از خدا می‌خواین بهتون بده0**** این شماره تماسم هست در شیراز زندگی میکنم
01:24
کارگر اقا شیفت روز و شب
✅ ما کاریابی نیستیم . برای دریافت اطلاعات بیشتر _نام ونام خانوادگی و شماره تماس خود را از طریق چت برای ما ارسال کنید تا با شما تماس بگیریم و یا به یکی از آدرس های فوق مراجعه نمایید. ✅( استخدام در کمتر...
غزل کرمی
سلام من نیاز مند کار بسته بندی در خانه هستم
13:03
مریم شاهونوند
سلام من هم اهواز هستکارخانه ای که توش کارمیکنید کجاست؟
20:47
1 پاسخ
1 تایید
1402/04/10
محمد صمدی
مهتاب روستایی
سلام منم مهتاب روستایی هستم به این کار احتیاج دارم 0992232986=
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:40
نیروی انبار خانم و آقا
مجموعه لوازم جانبی موبایل پلاس جهت تکمیل کادر انبار از آقایان و بانوان منظم و مسئولیت پذیر دعوت به همکاری میکند _ساعت کاری 10 صبح تا 7 بعداز ظهر (پنجشنبه ها تا ساعت 5) _بیمه تامین اجتماعی (بدون کسر ح...
کبری رحیمی
سلام بسته بندی انجام میدیم خانم آقادرلاهیجان  رحیمی
20:50
1402/04/11
انیس محمدی محمدی
سلام من به یه کار بسته بندی در منزل نیاز دارم مال یاسوج هم هستم 
04:33
منا محمودی
سلام وقت بخیر من دنباله کار در منزل هستم بسته بندی لوازم تحریری
08:09
بسته بندی محصولات صبا
زهرا زنگنه
سلام من کار در منزل  نیازدارد هم‌نظر دوستان  هستم ممنون 
10:02
1402/04/12
الناز عابدی
سلام من کار درمنزل میخواستم ترجیحا بسته بندی ‌‌ما ل اسلامشهر هم هستم
14:24
1402/04/15
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم اگه کاری بود خبر بدین ممنون میشم09160104393
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:18
استخدام بسته بند خانم( تهرانپارس)
استخدام بسته بند خانم (تهرانپارس) استخدام بسته بند خانم در شیفت صبح جهت همکاری در شعبه تهرانپارس با شرایط ذیل مینماید: • حقوق ثابت ۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ﷼ • ساعت کاری ۱۰ الی ۱۸ • سن حداکثر ۳۵ --------------...
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم از اصفهان کار در منزل نیاز دارم بخدا 17سالمه ی بچه ی ساله دارم نمیتونم خرجش بدم بیرون هم نمیتونم برم اگه کار در منزل داشتین خبر بدین ممنون میشم 0**** 
18:50
1 پاسخ
1 تایید
1402/04/16
محمد صمدی
فاطمه اسکندری زاد
سلام فاطمه هستم از اصفهان کار در منزل نیاز دارم بخدا ۱۷سالمه ی بچه ی ساله دارم نمیتونم خرجش بدم بیرون هم نمیتونم برم اگه کار در منزل داشتین خبر بدین ممنون میشم ۰۹۱۶۰۱۰۴۳۹۳
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:45
1402/04/18
محمد صمدی
زینب ذوالفقاری
منم کار در منزل میخام
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:30
استخدام بسته بند خانم (شریعتی)
استخدام بسته بند خانم (شریعتی) استخدام بسته بند خانم در شیفت صبح جهت همکاری در شعبه شریعتی با شرایط ذیل مینماید: • حقوق ثابت ۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ﷼ • ساعت کاری ۱۰ الی ۱۸ • سن حداکثر ۳۵ --------------------...
محمد صمدی
عاطفه عفری
خانم هستم متاهل نیاز به کار درمنزل دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:32
محمد صمدی
سلام ندامردانشاهی به کار بسته بندی در خانه یا کارگاه باشه خوبه احتیاج دارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:32
محمد صمدی
هداعبادی پاک
سلام من دنبال کارم کمکم کنید..کاردرمنزل
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:33
کانترکار
مجموعه مرغ سوخاری دی (شعبه پاسداران)در قسمت کانتر و بسته بندی نیرو می پذیرد. شیفت بعد از ظهر 16 الی یک بامداد شرایط احراز: سن: زیر 40 سال دارای بنیه جسمی مناسب روحیه ی کار تیمی تسهیلات و مزایا: آف هفت...
1402/04/20
محمد صمدی
اعظم اسدی
سلام من بی کارم کار درمنزل باشه انجام میدم
0**** شمارم پیام بدید 
17:59
پریا حیدرزاده
سلام من انجام میدم هرکاری باشه
18:45
1 پاسخ
پریا حیدرزاده
سلام خسته نباشید منم دنباله کار درمنزل هستم 
18:46
1 پاسخ
فروشنده نمایشگاه چاپ و بسته بندی
فن بیان خوب مسئولیت پذیر مناسب کار دانشجویی در صورت عملکرد مناسب ، امکان افزایش حقوق و دریافتی متفرقه وجود دارد. اموزش های لازم داده می شود. لطفا فقط پیامک بگذارید تا با شما تماس گرفته شود. محل فروشگا...
1402/04/21
محمد صمدی
پریا حیدرزاده
سلام خسته نباشید منم دنباله کار درمنزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:39
1402/04/22
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
10:44
1402/04/26
محمد صمدی
سلیمانی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:21
1 تایید
کار در منزل جواب دادن به سوالات مشتری
‼️ دیگه بیرون کار نکن ‼️ با شغل دوم هدفاتو بساز و دستتو ببر تو جیب خودت و مستقل شو ✔️ بیا تا بهت یاد بدم چجوری با موبایلت درآمد میلیونی داشته باشی ❌ دوست عزیز ، کار ما طب سنتی، فروش محصولات آرایشی...
محمد صمدی
محبوبه فلاح آبکناری
سلام ظهربخیرنیازکاردرمنزل دارم واقعأ کاربران درمنزل راه دارم به پولش راه نیاز دارم خواهش می کنم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:42
1402/04/27
معصومه اصغری
سلام منم کاردرمنزل دوستتدارم انجام بدم گیلان لاهیجان زندگی میکنم
10:01
یگانه غلامی
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
16:06
1 پاسخ
نیروی فروشنده و چیدمان خانم
به یک نیروی خانم جهت بسته بندی نیازمندیم ( محیط کار مجزا) به یک نیروی خانم جهت چیدمان نیازمندیم یک نیروی خانم جهت فروشندگی ساعت کاری ۹ الی ۱۹ مرخصی روز های جمعه سن بین ۱۷ الی ۳۰ سه روز اول آزمایش...
محمد صمدی
یگانه غلامی
سلام من دنبال کار درمنزل هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:15
محمد صمدی
سلام من حاضرم کار در منزل انجام بدم اهل فلاورجان کلیشاد هستم ۰۹۱۳۷۹۸۲۶۳۰
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:35
1 پاسخ
محمد صمدی
عصمت‌چوپانی
سلام من‌دنبال‌کار‌در‌منزل‌هستم‌برای‌بسته‌ بندی‌وقت‌تو‌خونه‌انجام‌بدم‌چون‌شوهرم‌مریضه‌با‌۳تا‌بچه واجاره‌نشینم‌روش‌خیلی‌ساخته اگه میتونین‌کمکم‌کنید‌چون‌نمیتونم‌بیرون‌سر‌کار‌برم‌ممنون‌میشم‌ازتون‌
سلام 0**** تماس بگیرید 
17:35
استخدام نیرو بسته بندی
باسلام خدمت همشهریان محترم به یک نفر نیرو جهت بسته بندی داخل کارگاه نیازمند هستم کارگاه محدوده رجایی هستش لطفا کسانی که نزدیک به کارگاه هستن تماس بگیرن ممنون میشم
محمد صمدی
ایدا
سلام دنبال کار در منزلم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:12
1402/04/28
رویا رحیمی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم برای شهرتالش 
16:04
رضوان نیسی
مریم شاهونوند
سلام من هم اهواز هستکارخانه ای که توش کارمیکنید کجاست؟
تروخدا منم معرفی کنید اگه کار توی منزل پیدا کردین خیلی احتیاج دارم اینم شمارم 0**** 
16:18
انباردار و بسته بندی نیازمندم
به تعدادی نیروی جوان و مجرد در رده سنی ۲۰ الی ۳۰ سال نیازمندم. وعده های غذایی بیمه و سنوات ۸ ساعت کاری فقط تماس پاسخگو هستم!!!
رویا رحیمی
سلام دنبال کاردرمنزل هستم محدوده تالش به این شماره پیام بدین یاتماس بگیریدلطفا0**** 
16:19
رضوان نیسی
دوستان من دانشجو هستم لطفا اگر کار در منزل بسته بندی چیزی داشتین بهم اطلاع بدین خیلی خیلی احتیاج دارم 0**** 
16:20
1402/06/16
سید روح الله حسینی
محمد صمدی
سلام ۰۹۱۳۰۰۵۳۵۷۶تماس بگیرید
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم اصفهان خیابان امام خمینی دروازه تهران
01:42
استخدام نیروی جم آوری سفارشات
استخدام نیروی جم آوری سفارشات در فروشگاه ملزومات حجاب فروشگاه به صورت آنلاین میباشد مشتری حضوری نداریم جم آوری-بسته بندی- ارسال بسته تمام کارها آموزش داده میشود مجرد دانشجو پذیرش نداریم سن ۱۸ ت...
سید روح الله حسینی
سلام من دنبال کاردرمنزل هستم اصفهان دروازه تهران خیابان امام خمینی سه نفریم 0**** 
01:46
فهیمه مینا
سلام بنده کار در منزل میخاستم در شهر مشهد خیلی نیاز ب کار دارم 
09:22
سلام. منم خیلی نیازدارم .خیلی
10:18
1 پاسخ
استخدام نیروی کاری دائمی (فقط آقا مجرد)
پذیرش نیرو کار در کارخانه غذایی: قسمت های کاری: خط تولید،اداری،انبار،دفتری،بازاریابی،ویزیتوری،حراست،بسته بندی،خدماتی،حسابداری،حسابرسی،کامپیوتر.خط تولید.رانندگی (لیفتراک .نیسان .کامیون، سرویس) خدماتی و...
محمد صمدی
سلام. منم خیلی نیازدارم .خیلی
سلام تماس بگیرید0**** 
11:40
سولماز موسوی
سلام موسوی هستم 27ساله خیلی خیلی شدیدا به کار بسته بندی نیازمندم اهل فارس شهر نوراباد ممسنی تو رو خدا اگه کار هسته بم منم فرصت بدین 0**** 

22:11
1402/06/17
محمد صمدی
سلام من دنبال کار در منزل هستم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:30
کش زنی و بسته بندی ماسک در منزل و کارگاه
کش زنی و بسته بندی ماسک در منزل و کارگاه با بالاترین اجرت و درآمد خوب. لطفا فقط افرادی که قبلا کار کرده اند پیام دهند. فقط پیام دهید. تلفن پاسخگو نیستم
محمد صمدی
سلام خیلی وقت هست که دنبال کار در منزل هستم بسته بندی.
سلام تماس بگیرید 0**** 
18:34
1402/06/18
اعظم ابراهیمی
سلام چطور کارپیداکردین
19:36
1402/06/19
سپیده
سلام منم نیاز به کار در منزلم
09:49
1 پاسخ
شرکت بسته بندی نان آذرنان
شرکت بسته بندی نان آذرنان نیروی های مورد نیاز : شیفت صبح : نیروی جوان خانم سن بین ۲۰ تا ۳۰ سال نیروی جوان آقا سن بین ۲۰ تا ۳۰سال نیروی آقای ۳۰ تا ۴۰ سال جهت خمیرگیری شیفت شب : نیروی جوان آقا سن...
محمد صمدی
سپیده
سلام منم نیاز به کار در منزلم
سلام 0****  تماس بگیرید
13:55
1402/06/21
سوما خانهء
سلام من کار بسته بندی در منزل میخوام به جز مواد غذایی .در بوکان آذر بایجان غربی هستم لطفاااااا خیلی نیازمندیم...تمیز و سروقت تحویل میدیم 
11:19
اعظم ابراهیمی
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام
لطفاً پیام بدین0**** 
13:44
نیروی خدماتی آقا جهت فروشگاه لوازم یدکی
اماده همکاری با یک نفر آقا جهت کارهای خدماتی و نظافتی و بسته بندی. کار سنگین نمیباشد و محیط کار دوستانه میباشد. دو نفر ضامن معتبر نیاز است.
1402/06/25
صدیقه شریعتی
ثریاسعیدی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:49
صدیقه شریعتی
پریا حیدرزاده
سلام من انجام میدم هرکاری باشه
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:50
1402/06/28
اعظم ابراهیمی
سلام کاردرمنزل میخوام
0**** 
13:01
بسته بندی سبزی
نیازمند نیرو خانم جهت کار در کارگاه بسته بندی سبزی نیازمند منشی و مدیر داخلی خانم ترجیحا با سابقه کاری
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 11:42