دنبال کن

نیازمند کار در منزل خودم هستم

بسته بندی

1400/11/20
نیازمند فوری کار در منزل هستم . اگر میشناسید معرفی کنید در کرج
17:11
1 پاسخ
1 تایید
شخصی
تولید و بسته بندی ادویه جات و چای
🌿 تولید و بسته‌بندی انواع ادویه‌جات و چای محلی گیلان ☕✨ اگر به دنبال ادویه‌های خالص و خوش‌عطر و چای محلی طبیعی و ارگانیک هستید، ما بهترین‌ها را برای شما فراهم کرده‌ایم! ✅ تازه، طبیعی و بدون اف...
1400/11/21
مهدی نوروزی
خانم
06:54
2 تایید
نیازمند کار در خانه هستم 
ممنون بسته بندی
14:11
1 پاسخ
1 تایید
1401/01/25
نیازمند بسته بندی درمنزل هستم 
10:30
4 تایید
داروکده | Darukade
استخدام کارگر انبار (آقا)
شرایط متقاضی: چیدمان قفسه ، بسته بندی سفارشات ، ثبت ورود و خروج کالا در دو شیفت صبح یا عصر مزایا: - حقوق و مزایای ثابت - اضافه کاری و تعطیل کاری - بیمه تامین اجتماعی - حق ناهاری - هدایای مناسبتی - ام...
نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم 
1 پاسخ
2 تایید
سمیه پاپی
نیازمند کار در خانه هستم
13:25
1 تایید
1401/01/27
الهام عبادی
نیازمندکاردرمنزل هستم
03:59
2 تایید
بسته بندی
سلام شرکت علوی برای تکمیل پرسنل خود به چندبفرخانوم جهت بسته بندی تخم نیازمند است دارای سرویس ،ناهاروصبحانه پرداخت حقوق هفتگی محیطی سالم وتمیز فقط نفرات کارکن وبی حاشیه نیازمندیم بیمه فعلانداریم ...
1401/01/31
یعقوبی
سلام چهار نفر خانم هستیم کار در منزل نیاز داریم تلفن 0**** 
08:27
1 تایید
یعقوبی
کرج کمالشهر چهار خانم هستیم دنبال کار در منزل میکردیم 
08:29
1 پاسخ
من ازاصفهانم نیازبه کاردرمنزل هستم اگه کسی سراغ داره به منم بگه 
10:31
1 پاسخ
بریستون | Briston
استخدام کارمند انبار (اصفهان)
حداقل مدرک دیپلم توانایی انجام فعالیت‌های فیزیکی ساده مثل بسته بندی محصولات آرایشی دارای روحیه کار تیمی دارای انگیزه رشد ترجیحا دارای حداقل یک سال سابقه کار ساعات کاری شنبه تا پنج شنبه ۹:۰۰ الی ۱۷:۳۰
1402/05/13
محمد صمدی
نیازمند کار در خانه هستم ممنون بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
1402/05/14
سلام لطفن تماس بگیرین
13:44
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام لطفن تماس بگیرین
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:27
بسته بندی
استخدام یک نفر نیروی خانم جهت بسته بندی 8 ساعت کاری شرایط استخدام منظم و متعهد به کار
ملیسا
سلام دنبال کار در خانه هستم خیلی نیاز دارم بهش لطفا راهنمایی کنید 🙏🙏از تبریز
16:17
نیازمند کار در منزل هستم
17:28
1 تایید
من شهریار هستن 
نیازمند کار در منزل 
اگر بود اطلاع بدید بهم 
ممنون
17:29
1 تایید
بسته بندی
به یک نفر نیروی آقا بین 25 تا 35 سال جهت بسته بندی و فروشندگی ساعت 10صبح الی 19 حقوق پایه 9 تومن جمعه ها اضافه کار بیمه از ماه دوم کامل محل کار میدان خیام
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
17:30
1 تایید
1402/05/24
محمد صمدی
نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:55
1402/05/25
فاطمه دری
سلام نیازمنده کار در منزل مشهد 
05:12
بسته بندی
سلام بسته بندی پیاز سرخ شده ترازو پیازداغ و ظرف میاد ظهر خدمتتون فردا ظهرش برای تحویل میایم بسته هایی ۴۰۰ گرمی بسته بندی میشه ظرفی هزارتومن مزد داره هفته ای دوبارتقریبا هفته ای ۱۰۰۰ تا بسته تقریبا...
فاطمه دری
نیازمند کار در منزل. مشهد هستم 
05:12
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:37
3 پاسخ
سیده فاطمه پودنه
من واقعا نیاز مبرم به کار در منزل دارم لطفا اگر سراغ دارید راهنمایی بفرمایید
11:53
1 پاسخ
هیتوستایل | Hitostyle
استخدام کارمند کنترل کیفیت (انبار پوشاک-خانم)
هیتو استایل جهت بخش کنترل کیغیت در دفتر مرکزی از افراد علاقه مند دعوت به همکاری می نماید محل کار: کریمخان - ایرانشهر وظایف: کنترل محصولات ورودی بسته بندی شرایط کلی با حوصبه منظم شرایط عمومی: خانم شر...
محمد صمدی
سیده فاطمه پودنه
من واقعا نیاز مبرم به کار در منزل دارم لطفا اگر سراغ دارید راهنمایی بفرمایید
سلام تماس بگیرید0**** 
16:41
1402/06/08
سلام
چجوری میتونم کارتون ببینم
04:36
1 پاسخ
من واقعا نیاز دارم به کار
04:36
1 پاسخ
طراحی لیبل شیشه 500 گرمی
لیبل شیشه های شرکت عسل دنا هست که نیازمند طراح با حوصله و خلاق خوش ذوق هستیم دقت بفرمایید ممکن هست لیبل ادیت هایی داشته باشد و طراح با حوصله و با دقت زحمت ادیت هارو بکشن.
محمد صمدی
من واقعا نیاز دارم به کار
سلام تماس بگیرید0**** 
15:25
1402/06/09
ریحانه سادات سجادی
نیازمند کاردرمنزل هستم
18:19
1 پاسخ
محمد صمدی
ریحانه سادات سجادی
نیازمند کاردرمنزل هستم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:26
کارگر ماهر و ساده آقا جهت بسته بندی
کارگر ساده یا ماهر فقط *آقا* جهت بسته بندی(سلفون کار) * رده سنی ۱۸ تا ۴۰ سال * ساعت کاری از ۸ صبح * بیمه تامین اجتماعی * حقوق توافقی ساعات تماس از ۱۶:۰۰الی ۲۲:۰۰ جهت پاسخگویی زودتر پیام بدید
مهتاب حبیبی
نیازمند کار در منزل هستم تهران کهریزک 
22:51
1402/06/10
سلام  خسته نباشید من یک خانم هستم درروستا ی از پاگدشت تهران چند نفرهستیم به دنبال کاردرمنزل  لطف کنید اگر کاری سراغ داشتی بامن تماس بگیرید ممنون 0**** 
05:31
1402/06/11
گلناز خاکشوریان
شهرستان قوچان نیازمند کار در منزل هستم
10:59
کارگر ساده جهت مونتاژکاری و بسته بندی
به تعدادی آقا و خانم جهت منتاژکاری و بسته بندی نیازمندیم ( برای کارگاه جاده خاوران فقط آقا و برای کارگاه بهارستان تنها خانم ) به هیچ وجه پیام یا چت دیوار پاسخگو نیستم کار بسیار سبک و حتی نشسته حقوق...
1403/02/07
زهرا سلیمانی ابنیلی
من ازاصفهانم نیازبه کاردرمنزل هستم اگه کسی سراغ داره به منم بگه
نیاز به کار در منزل خود  هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید  بهم معرفی کنید  از اصفهان هستم 
13:11
1403/06/03
سلام منم کار در منزل خودم احتیاج دارم 
15:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام چجوری میتونم کارتون ببینم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
16:56
استخدامی و جذب نیرو (*فوری*)
باسلام به مناسبت سال جدید شرکت قطعات خودرو کرمان موتور جهت تکمیل کادر پرسنلی خود تعداد محدود نیرو کار (*آقا ۲۰ الی ۳۰ ساله مجرد*) جهت کار در بخش‌های (&خط تولید،بسته بندی ،لیبل زن ،بارکد زن ،کمک انبا...
محمد صمدی
سلام منم کار در منزل خودم احتیاج دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
16:57
1403/06/26
نرگس ازادگان
سلام من دنبال کار در منزل هستم اشتراک ماهانه رو خریدم ولی متاسفانه تمام آگهی ها منقضی است .
13:06
1 پاسخ
1403/06/27
M Mm
سلام  خانم هستم در  تبریز هستم  نیازمند یک کار در خانه هستم  بسته بندی یا کارای اینترنتی 
2 پاسخ
استخدام یک نفر منشی خانم
با سلام و احترام به یک نفر خانم ترجیحا با سن سال 25 الی 40 سال مجرد جهت امورات پیگیری و محلوله در یک کارخانه صنایع چاپ و بسته بندی نیاز مندیم نیروی مورد نظر با فن بیان و روابط عمومی بالا و داشتن روحی...
1403/09/20
آرش کاظمی
ساکن کرمانشاه هستم
13:28
مریم سهرابی
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام چجوری
14:45
1 پاسخ
سلام نیازمند کار داخل منزل خودم هستم ساکن نجف آباد لطفا خبرم کنین
21:49
1 پاسخ
1 تایید
تعدادی خانم جهت بسته بندی
به تعدادی نیروی خانوم جهت بسته بندی میوه و تره بار در شهرک صنعتی نیازمندیم، محدوده سرویس میانرود کیان آباد،شاپورجان در صورتیکه مسیر دیگری باشید و چند نفر باشید برایتان سرویس گرفته میشود روزانه ۴۲۰ ...
1403/09/21
مریم نامجو
سلام نیازمند کار داخل منزل خودم هستم ساکن نجف آباد لطفا خبرم کنین
سلام چطوری باهاتون ارتباط بگیرم
08:05
1403/09/22
مینا آخرتی محمود اباد
نیازمند کار در منزل هستم هرچی که باشه لطفا سپاس 
18:51
2 پاسخ
سمیه نطری
سمیه نظری به کار درمنزل نیاز دارم بدون هیچ سرمایه ای 
19:06
1 پاسخ
نیازمند نیرو فستفود
نیازمند نیروی خانم یا اقا یک نفر اقا یا خانم صندوقدار یک نفر اقا یا خانم کانتردار( بسته بندی و تحویل غذا) حقوق ماهانه ده میلیون + پاداش و مزایا امکان افزایش حقوق بعد از یک ماه ساعت کاری 17:30 الی...
1403/09/24
فاطمه شیرگیر
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام وقت بخیر چطوری میشه. که پیام بدم شماره نیست 
08:07
1 پاسخ
1403/10/10
هوشمندی
سلام من یه خانم هستم دنبال کار در منزل هستم منزل خودم خیلی نیازمند هستم دیگه از بیکاری افسرده شدم 
12:50
1 پاسخ
اوا
سلام دوتابچه کوچیک دارم مستاجرم هستم نمیتونم بیرون کارکنم دنبال بسته بندی درمنزل هستم
13:05
بسته بندی محصول
کار در شهرک صنعتی جی میباشد. نیازمند خانم جهت بسته بندی تا سن ۴۰.امکان کار در محیطی کاملا زنانه.دارای ظاهری آراسته و منظم
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانوار هستم فشم 
14:45
1403/10/11
منیژه کتابی
من نیاز درکارمنزل دارم ساکنه شهریارلطفاکسی سراغ داره بگه 0**** 
15:20
1403/10/12
محنا آزاد
بخدا بد جور نیاز به بسته بندی یا کار در خانه نیاز دارم 
13:55
1 پاسخ
بسته بندی در منزل
بسته بندی آجیل و حبوبات هست داخل منزل خودتان نیروی دائم وتمیز میخوام پیام بدید
کمند زارع
نیازمند کار در منزل خود هستم
16:10
فاطی چمنی
سلام شب همگی بخیر کاردرمنزل می‌خوام بخاطر بچه دارم 
18:39
1 پاسخ
فاطی چمنی
فاطی چمنی
سلام شب همگی بخیر کاردرمنزل می‌خوام بخاطر بچه دارم
در کاشان هستم
18:40
جذب نیرو برای خط تولید و بسته بندی
درخواست نیروی کار آقا حداکثر سنی 45سال کار در روز های جمعه تعطیل حقوق بدون دیر کرد لطفا کسانی که متقاضی کار هستند تماس بگیرند
1403/10/14
محبوبه عبدالملکی
نیازمند کار در منزل هستم  ممنون از لطفتون کمکم کنیید
05:55
1 پاسخ
1403/10/16
فاطمه حسینی
یعقوبی
کرج کمالشهر چهار خانم هستیم دنبال کار در منزل میکردیم
سلام
09:44
نیازمند فوری کار در منزل هستم . اگر میشناسید معرفی کنید در کرج
نیازمند کار در منزل هستم فوری ...ممنون میشم
09:58
بسته بندی غذاوکانتر کار
به تعدادی نیروی بسته بندی غذا و منقل کار و کارگر ساده ساعت کاری ۱۱صبح تا ۱۱ شب صبحانه نهار شام جای خواب بیمه و پایه حقوق ۲۰تومن
1403/10/17
مهدیه
کار در منزل شد به منم بدین بسته بندی اسباب بازی لواشک هر چه باشه شماره تلفنم اینه0**** 
05:51
1 پاسخ
مهدیه
مهدیه
کار در منزل شد به منم بدین بسته بندی اسباب بازی لواشک هر چه باشه شماره تلفنم اینه0****
تو تبریز میشینیم
05:52
معصومه کیان ارثی
نیازمند کار درمنزل خودم هستم
06:27
کانتر کار آقا یا خانم
مطبخ همایونی لعبت جهت تکمیل پرسنل خود اقدام به جذب نیرو: کانتر کار (بسته بندی) آقا یا خانم ساعت کاری آقا : 9 الی 23 ساعت کاری خانم : 8 الی 16 در محیطی کاملا پویا و صمیمی دعوت به همکاری میکند. مزای...
شادی امامعلیزاده
سلام ازتبریز هستم نیازمند مبرم به کاردرمنزل دارم سریع
بسته بندی
11:27
1403/12/03
صدیقه شریعتی
فاطمه شیرگیر
سلام وقت بخیر چطوری میشه. که پیام بدم شماره نیست
تو روبیکا به این ای دی پیام بدین
Sepas402
16:29
صدیقه شریعتی
مریم سهرابی
سلام چجوری
سلام تو روبیکا به ایدی من پیام بدین(Sepas402)
16:31
نوبر سبز | Nobar Sabz
استخدام تکنسین مکانیک (نگهداری ماشین آلات)
تخصص مورد نیاز: آشنا به تعمیر و نگهداری ماشین آلات صنعتی در حوزه تولید مواد غذایی علی الخصوص دستگاه های بسته بندی آشنا به انواع گیربکس و نوار نقاله آشنا به هیدرولیک و پنوماتیک ماشین آلات آشنا به تراشک...
صدیقه شریعتی
هوشمندی
سلام من یه خانم هستم دنبال کار در منزل هستم منزل خودم خیلی نیازمند هستم دیگه از بیکاری افسرده شدم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0915/401/3205
17:19
صدیقه شریعتی
مینا آخرتی محمود اباد
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
17:20
صدیقه شریعتی
محبوبه عبدالملکی
نیازمند کار در منزل هستم ممنون از لطفتون کمکم کنیید
17:21
تحول آفرین بازار | TahavolAfarinBazar
استخدام گرافیست
-دارا بودن حداقل 3 سال سابقه (طراحی بسته‌بندی مزیت محاسبه می‌شود) -تسلط کاملا حرفه ای بر نرم افزارهای طراحی ( Illustrator, Photoshop,...) -آشنایی با مفاهیم چاپ -توانایی طراحی موکاپ -طراحی بسته‌بن...
صدیقه شریعتی
محنا آزاد
بخدا بد جور نیاز به بسته بندی یا کار در خانه نیاز دارم
17:22
صدیقه شریعتی
مینا آخرتی محمود اباد
17:23
صدیقه شریعتی
M Mm
سلام خانم هستم در تبریز هستم نیازمند یک کار در خانه هستم بسته بندی یا کارای اینترنتی
17:23
تحول آفرین بازار | TahavolAfarinBazar
استخدام طراح گرافیک (Graphic Designer)
شرح وظایف طراحی و ریدیزاین محصولات فعلی و جدید آشنایی کامل با نرم افزارهای طراحی -آشنایی با مفاهیم چاپ -توانایی طراحی موکاپ -طراحی بسته‌بندی و لیبل روی بسته بندی -طرح ایده های خلاق و طراحی نیازهای ش...
صدیقه شریعتی
M Mm
سلام خانم هستم در تبریز هستم نیازمند یک کار در خانه هستم بسته بندی یا کارای اینترنتی
17:27
1403/12/04
صدیقه شریعتی
بهم کمک میکنید نیاز ب کار در خونه دارم 
10:33
اگرین مندا
من واقعا نیاز دارم ب کار 
11:12
کارگر ساده
شرکت تولیدی تجهیزات پزشکی واقع در شهر تبریز، جاده مایان- اول خواجه دیرج جهت تکمیل کادر خود در واحدهای مونتاژ، بسته بندی و اپراتوری دستگاه از متقاضیان واجد شرایط استخدام می‌نماید. کارگر ساده جنسیت: خ...
اگرین مندا
سلام من نیاز دارم به کار بسته بندی واقعا
11:12
شنبه 10 فروردین 1404، ساعت 17:47