دنبال کن

نیازمند کار در منزل خودم هستم

بسته بندی

1400/11/20
نیازمند فوری کار در منزل هستم . اگر میشناسید معرفی کنید در کرج
17:11
1 پاسخ
1 تایید
تهران
استخدام ارماتوربند
به تعدادی کارگر ساده، نیمه‌ماهر و استادکار ماهر (در زمینه مهار، سیم‌زنی، آرماتوربندی و قالب‌بندی) جهت همکاری در پروژه عمرانی به‌صورت تمام‌وقت نیازمندیم. شرایط کاری: مدت همکاری: حداقل یک سال کار مدا...
1400/11/21
مهدی نوروزی
خانم
06:54
2 تایید
نیازمند کار در خانه هستم 
ممنون بسته بندی
14:11
1 پاسخ
1 تایید
1401/01/25
نیازمند بسته بندی درمنزل هستم 
10:30
4 تایید
طراحی بسته بندی محصول
در خصوص بسته بندی محصولات غذایی به مانند پنیرپیتزا نیاز به طراحی برای بسته بندی محصول داریم
نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم 
1 پاسخ
2 تایید
سمیه پاپی
نیازمند کار در خانه هستم
13:25
1 تایید
1401/01/27
الهام عبادی
نیازمندکاردرمنزل هستم
03:59
2 تایید
فروشگاه بوش صالح آباد | Bocsh Salehabad
استخدام کارگر بسته بندی (خانم)
کارگر بسته‌بندی خانم (حضوری ) شرح وظایف بسته‌بندی محصولات لوازم آشپزخانه بر اساس استاندارد مجموعه آماده‌سازی سفارش‌ها برای ارسال رعایت دقت در بسته‌بندی جهت جلوگیری از آسیب کالا نظافت و نظم محیط کارگا...
1401/01/31
یعقوبی
سلام چهار نفر خانم هستیم کار در منزل نیاز داریم تلفن 0**** 
08:27
1 تایید
یعقوبی
کرج کمالشهر چهار خانم هستیم دنبال کار در منزل میکردیم 
08:29
1 پاسخ
من ازاصفهانم نیازبه کاردرمنزل هستم اگه کسی سراغ داره به منم بگه 
10:31
1 پاسخ
گوهربافان | Goharbafan
استخدام کارگر ساده (اصفهان)
داشتن سابقه یا مهارت در زمینه های زیر باعث افزایش اولویت استخدام خواهد گردید: -اپراتوری تولید -برشکاری پارچه -خیاطی و دوزندگی -تعمیرچرخ خیاطی -آشپزی مزایا: -امکان دریافت حقوق و مزایا بالاتر از مصوب اد...
1402/05/13
محمد صمدی
نیازمند کار در خانه هستم ممنون بسته بندی
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:40
1402/05/14
سلام لطفن تماس بگیرین
13:44
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام لطفن تماس بگیرین
سلام 0**** تماس بگیرید 
14:27
طراحی و آماده‌سازی لیبل برای چاپ
برای ثبت یک عدد لیبل جهت چاپ . فایل و طرح را دارم.
ملیسا
سلام دنبال کار در خانه هستم خیلی نیاز دارم بهش لطفا راهنمایی کنید 🙏🙏از تبریز
16:17
نیازمند کار در منزل هستم
17:28
1 تایید
من شهریار هستن 
نیازمند کار در منزل 
اگر بود اطلاع بدید بهم 
ممنون
17:29
1 تایید
طراحی دو لیبل ویک برگه
طراحی ۳ فایل گرافیکی شامل ۲ لیبل چاپی و ۱ برگه تشکر به صورت فایل لایه باز به یک طراح گرافیک خلاق و حرفه ای نیاز داریم برای طراحی ۳ فایل گرافیکی شامل دو لیبل چاپی و یک برگه تشکر از مشتری تمامی فایل ها...
نیازمند کار بسته بندی در منزل هستم
17:30
1 تایید
1402/05/24
محمد صمدی
نیازمند کاردرمنزل بسته بندی هستم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:55
1402/05/25
فاطمه دری
سلام نیازمنده کار در منزل مشهد 
05:12
بسته بندی
فوری به چند نفر خانم جهت بسته بندی در کارگاه سن از (۲۵الی۳۵) ساعت کاری ۸ الی ۱۶ در محدوده باغمعروف نیازمندیم
فاطمه دری
نیازمند کار در منزل. مشهد هستم 
05:12
1402/06/07
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
09:37
3 پاسخ
سیده فاطمه پودنه
من واقعا نیاز مبرم به کار در منزل دارم لطفا اگر سراغ دارید راهنمایی بفرمایید
11:53
1 پاسخ
بسته بندی
به 2تا نیرو خانوم بابت بسته بندی نیاز داریم واسه توضیحات بیشتر تو قسمت چت پیام بذارین
محمد صمدی
سیده فاطمه پودنه
من واقعا نیاز مبرم به کار در منزل دارم لطفا اگر سراغ دارید راهنمایی بفرمایید
سلام تماس بگیرید0**** 
16:41
1402/06/08
سلام
چجوری میتونم کارتون ببینم
04:36
1 پاسخ
من واقعا نیاز دارم به کار
04:36
1 پاسخ
نوید درمان پارس | Navid Darman Pars
استخدام مسئول بسته بندی و ارسال کالا (آقا)
شرکت در زمینه تامین و سرویس و پشتیبانی جراحی های ارتوپدی فعالیت دارد و به دنبال یک همکار دقیق،منظم و مسوولیت پذیر میباشد شرح وظایف آماده سازی ست ها و وسایل جراحی بر اساس نوع و برنامه عمل تحویل ...
محمد صمدی
من واقعا نیاز دارم به کار
سلام تماس بگیرید0**** 
15:25
1402/06/09
ریحانه سادات سجادی
نیازمند کاردرمنزل هستم
18:19
1 پاسخ
محمد صمدی
ریحانه سادات سجادی
نیازمند کاردرمنزل هستم
سلام تماس 0**** بگیرید
18:26
بسته بندی
فوری فوری به تعدادی نیروی اقا برای بسته بندی محصولات ذغال اتش زا و….در کارگاه ترجیحا زیر ۴۰سال نیازمندیم برای کسب اطلاعات تماس بگیرید.
مهتاب حبیبی
نیازمند کار در منزل هستم تهران کهریزک 
22:51
1402/06/10
سلام  خسته نباشید من یک خانم هستم درروستا ی از پاگدشت تهران چند نفرهستیم به دنبال کاردرمنزل  لطف کنید اگر کاری سراغ داشتی بامن تماس بگیرید ممنون 0**** 
05:31
1402/06/11
گلناز خاکشوریان
شهرستان قوچان نیازمند کار در منزل هستم
10:59
طراحی بسته بندی زعفران
درود فراوان با توجه به اینکه بسته بندی تعیین کننده اولین تجربه مشتری از محصول است در خصوص محصول لوکس و ارزشمندی همچون زعفران که خواص بیشماری برای سلامت جسم و روان دارد انتظار میرورد جدای از در نظر گرف...
1403/02/07
زهرا سلیمانی ابنیلی
من ازاصفهانم نیازبه کاردرمنزل هستم اگه کسی سراغ داره به منم بگه
نیاز به کار در منزل خود  هستم خواهشمندم اگر سراغ دارید  بهم معرفی کنید  از اصفهان هستم 
13:11
1403/06/03
سلام منم کار در منزل خودم احتیاج دارم 
15:48
1 پاسخ
محمد صمدی
سلام چجوری میتونم کارتون ببینم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
16:56
بسته بندی
به یک خانم بسته بند از سن ۲۰ تا. ۳۳ سال در محیطی امن برای بسته بندی پوشاک نیازمندیم با حقوق ماهیانه ۱۸ میلیون تومان نیازی به سابقه کار نداره کار در منزل نداریم تایم کاری از ساعت. ۹ تا ۱۸ از روز شنبه ...
محمد صمدی
سلام منم کار در منزل خودم احتیاج دارم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
16:57
1403/06/26
نرگس ازادگان
سلام من دنبال کار در منزل هستم اشتراک ماهانه رو خریدم ولی متاسفانه تمام آگهی ها منقضی است .
13:06
1 پاسخ
1403/06/27
M Mm
سلام  خانم هستم در  تبریز هستم  نیازمند یک کار در خانه هستم  بسته بندی یا کارای اینترنتی 
2 پاسخ
طراحی بسته بندی محصولات برند ادویه و چاشنی
یک برند ادویه و انواع چاشنی بیش از 250 محصول داریم هر محوصل در دو وزن ارائه میشه. (در مجموع میشه حدودا 500 تا بسته بندی مختلف) میخوایم طراح بسته بندی از انتخاب متریال بسته بندی (فرم و جنس) تاطراحی نه...
1403/09/20
آرش کاظمی
ساکن کرمانشاه هستم
13:28
مریم سهرابی
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام چجوری
14:45
1 پاسخ
سلام نیازمند کار داخل منزل خودم هستم ساکن نجف آباد لطفا خبرم کنین
21:49
1 پاسخ
1 تایید
طراحی جعبه هدفون
با سلام و احترام ما مد نظر داریم یک جعبه برای هدفون با ابعاد طول 13، عرض 8/5، ارتفاع 4/5 طراحی بشه رنگ سازمانی و طرح مشابه و کاراکتر داریم جعبه با متریال ایندربرد 270 گرم است طرح ساده و مینیمال ...
1403/09/21
مریم نامجو
سلام نیازمند کار داخل منزل خودم هستم ساکن نجف آباد لطفا خبرم کنین
سلام چطوری باهاتون ارتباط بگیرم
08:05
1403/09/22
مینا آخرتی محمود اباد
نیازمند کار در منزل هستم هرچی که باشه لطفا سپاس 
18:51
2 پاسخ
سمیه نطری
سمیه نظری به کار درمنزل نیاز دارم بدون هیچ سرمایه ای 
19:06
1 پاسخ
بسته بندی
به چند نفر برای بسته بندی خرما بصورت کنتارات سریعا نیازمندیم. امکان دور کاری وجود ندارد و کار در شرکت هست سرویس ایاب ذهاب از مسیرهای سهند ،باغمعروف ، نصف راه ، لاله و اندیشه هست آدرس شرکت شهرک سلیما...
1403/09/24
فاطمه شیرگیر
صدیقه شریعتی
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام وقت بخیر چطوری میشه. که پیام بدم شماره نیست 
08:07
1 پاسخ
1403/10/10
هوشمندی
سلام من یه خانم هستم دنبال کار در منزل هستم منزل خودم خیلی نیازمند هستم دیگه از بیکاری افسرده شدم 
12:50
1 پاسخ
اوا
سلام دوتابچه کوچیک دارم مستاجرم هستم نمیتونم بیرون کارکنم دنبال بسته بندی درمنزل هستم
13:05
بسته بندی
به دو نفر بسته بندی کار با سابقه حد اقل دو سال نیازمندیم محیط کاملا زنانه دستمز اماری سابقه کار داشته باشید ۱۰تا ۱۲حقوقتون میشه کار در منزل نداریم بیرون بر نداریم
سلام نیازمند کاردرمنزل هستم سرپرست خانوار هستم فشم 
14:45
1403/10/11
منیژه کتابی
من نیاز درکارمنزل دارم ساکنه شهریارلطفاکسی سراغ داره بگه 0**** 
15:20
1403/10/12
محنا آزاد
بخدا بد جور نیاز به بسته بندی یا کار در خانه نیاز دارم 
13:55
1 پاسخ
طراحی استیکر بسته بندی نات بار و پروتئین بار و کلاژن بار
طراحی استیکر پروتئین بار و نات بار و کلاژن باز نیازمند طراحی دو استکیر با ابعاد ۳ در ۵ سانت برای پروتئین بار و کلاژن بار و یک استیکر با ابعاد ۳ در ۴ سانت بزای نات بار پسته کاملا حرفه ی، با رنگ های ح...
کمند زارع
نیازمند کار در منزل خود هستم
16:10
فاطی چمنی
سلام شب همگی بخیر کاردرمنزل می‌خوام بخاطر بچه دارم 
18:39
1 پاسخ
فاطی چمنی
فاطی چمنی
سلام شب همگی بخیر کاردرمنزل می‌خوام بخاطر بچه دارم
در کاشان هستم
18:40
طراحی چند جعبه مقوایی
طراحی قالب چند جعبه مقوایی آشنایی کامل با ساخت فایل کورل .ساخت تیغ قالب.خط تا و برش جعبه ضروری است. (نیازی به طراحی چاپ نیست)
1403/10/14
محبوبه عبدالملکی
نیازمند کار در منزل هستم  ممنون از لطفتون کمکم کنیید
05:55
1 پاسخ
1403/10/16
فاطمه حسینی
یعقوبی
کرج کمالشهر چهار خانم هستیم دنبال کار در منزل میکردیم
سلام
09:44
نیازمند فوری کار در منزل هستم . اگر میشناسید معرفی کنید در کرج
نیازمند کار در منزل هستم فوری ...ممنون میشم
09:58
کارگر ساده،ماهردر کارخانه داروسازی،جای خواب،غذا
♦️کارخانه معتبر داروسازی با قدمتی طولانی در بخشهای تولید و بسته بندی و مونتاژ نیاز فوری به تعدادی کارگر ساده و ماهر دارد ♦️شرایط کار: ♦️۸ ساعت کار بعلاوه اضافه کاری بعلاوه تایم استراحت و ناهار ♦️تعطی...
1403/10/17
مهدیه
کار در منزل شد به منم بدین بسته بندی اسباب بازی لواشک هر چه باشه شماره تلفنم اینه0**** 
05:51
1 پاسخ
مهدیه
مهدیه
کار در منزل شد به منم بدین بسته بندی اسباب بازی لواشک هر چه باشه شماره تلفنم اینه0****
تو تبریز میشینیم
05:52
معصومه کیان ارثی
نیازمند کار درمنزل خودم هستم
06:27
پذیرش آقا در زمینه فروش لوازم شکار و طبیعت گردی
سلام، به یک نفر آقا با توان جسمی مناسب بصورت تمام وقت یا پاره وقت ترجیحاً بازنشسته نیرومند یا دانشجو جهت جابجایی کالا، بسته بندی و امور داخلی محل کار در زمینه توزیع و پخش عمده لوازم جانبی شکار، طبیعت ...
شادی امامعلیزاده
سلام ازتبریز هستم نیازمند مبرم به کاردرمنزل دارم سریع
بسته بندی
11:27
1403/12/03
صدیقه شریعتی
فاطمه شیرگیر
سلام وقت بخیر چطوری میشه. که پیام بدم شماره نیست
تو روبیکا به این ای دی پیام بدین
Sepas402
16:29
1 پاسخ
صدیقه شریعتی
مریم سهرابی
سلام چجوری
سلام تو روبیکا به ایدی من پیام بدین(Sepas402)
16:31
توسعه پایدار نگین کوثر | Tose Payday Negin Kosar
استخدام کارشناس فروش و بازاریابی تلفنی
شرکت توسعه پایدار نگین کوثر جهت تکمیل کادر فروش خود کارشناس فروش و بازاریابی تلفنی با شرایط ذیل جذب می نماید: داشتن سابقه بیش از ۲ سال کار در حوزه FMCG مهارت های ارتباطی و فنون مذاکره در بازاریابی تل...
صدیقه شریعتی
هوشمندی
سلام من یه خانم هستم دنبال کار در منزل هستم منزل خودم خیلی نیازمند هستم دیگه از بیکاری افسرده شدم
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
برای اطلاع از شرایط کار تماس بگیرید.0915/401/3205
17:19
صدیقه شریعتی
مینا آخرتی محمود اباد
سلام. با این شرایط اقتصادی که همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور  میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.
17:20
صدیقه شریعتی
محبوبه عبدالملکی
نیازمند کار در منزل هستم ممنون از لطفتون کمکم کنیید
17:21
در اسلام آباد غرب عاملیت فروش مواد غذایی میدیم
با سلام قابل توجه کسانی که دنبال شغل همیشگی و پر درامد هستند ویا کسانی که در صدد افتتاح پخش مواد غذایی عمده فروشی بنکداری افتتاح سوپر مارکت ارزان فروشی و.... مستقیم بخرید بدون واسطه انواع نوشی...
صدیقه شریعتی
محنا آزاد
بخدا بد جور نیاز به بسته بندی یا کار در خانه نیاز دارم
17:22
صدیقه شریعتی
مینا آخرتی محمود اباد
17:23
صدیقه شریعتی
M Mm
سلام خانم هستم در تبریز هستم نیازمند یک کار در خانه هستم بسته بندی یا کارای اینترنتی
17:23
طراحی جعبه هدفون
با سلام و احترام ما مد نظر داریم یک جعبه برای هدفون با ابعاد طول:14.2 عرض:7 ارتفاع :4.3 طراحی بشه رنگ سازمانی و طرح مشابه و کاراکتر داریم جعبه با متریال ایندربرد 270 گرم است طرح ساده و مینیمال مد ...
صدیقه شریعتی
M Mm
سلام خانم هستم در تبریز هستم نیازمند یک کار در خانه هستم بسته بندی یا کارای اینترنتی
17:27
1403/12/04
صدیقه شریعتی
بهم کمک میکنید نیاز ب کار در خونه دارم 
10:33
اگرین مندا
من واقعا نیاز دارم ب کار 
11:12
کار در منزل با گوشی
شغل پاره وقت و غیر حضوری در شرکت دانش بنیان بدون نیاز به مدرک تخصصی همراه با آموزش و پشتیبانی ۲۴ ساعته درآمد آنی و تسویه روزانه سرمایه اولیه کم برای شروع کار ❌کار ما رایگان نیست❌ ❌تایپ ، بسته بندی...
اگرین مندا
سلام من نیاز دارم به کار بسته بندی واقعا
11:12
1404/07/10
فاطمه شیرگیر
صدیقه شریعتی
تو روبیکا به این ای دی پیام بدین Sepas402
پیام. دادم
10:36
پنج‌شنبه 5 دی 1404، ساعت 11:41