دنبال کن

کجا تست مدلینگ بدم

مدلینگ

1403/04/09
اشنا
من تهران هستم و میخوام مدلینگ بدون چهره بشم کجا باید برم 
17:23
6 پاسخ
2 تایید
آتلیه
مدلینگ
مدل خانم برای نقاشی چهره و آناتومی، شناخت اولیه از هنرهای تجسمی داشته باشند، برای وقت هم ارزش قائل باشیم، این آگهی برای سرگمی و وقت گزرانی گذاشته نشده است.
1403/04/17
پویا محمدی
اشنا
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403
08:40
1403/04/24
زهرا احمدی
اشنا
داخل تلگرام پیام بدین 
@Shooopp2121
07:36
1403/04/27
زهرا کریمیان
سلام من یک دختر 14 ساله هستم و می خواهم در محدوده زرین شهر و اصفهان مدل بدون چهره بشم 
06:59
4 پاسخ
1 تایید
مدلینگ
به تعدادی مدلینگ خانم در تمامی لاین ها بین رنج سنی ۱۷ تا ۳۵ با درآمد عالی و تسویه روزانه نیازمندیم لطفا مشخصات خود را در چت دیوار ارسال نمایید تا باهاتون تماس گرفته شود،اتباع پذیرش داریم،
1403/04/28
محمد صمدی
زهرا کریمیان
سلام من یک دختر 14 ساله هستم و می خواهم در محدوده زرین شهر و اصفهان مدل بدون چهره بشم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
11:00
1403/05/12
پویا محمدی
اشنا
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
00:10
پویا محمدی
زهرا کریمیان
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
00:10
مدلینگ
خانم برای مدلینگ با درآمد خوب دعوت به همکاری میشود عکس ها بدون چهره و برای لباس و کفش می باشد علاقه مندان فقط در ایتا پیام ارسال کنید
1403/05/31
فاطیما مرادی
من میخوام مدل بشم کجا باید کارت مدل بگیرم‌ لطفا کمکم کنید 
06:13
2 تایید
فاطیما مرادی
تهران هستم کجا کارت مدلینگ میتونم بگیرم ک معتبر باشه میشه کمکم کنید
06:15
3 پاسخ
1 تایید
1403/06/01
پویا محمدی
زهرا کریمیان
15:46
مدلینگ
جذب مدل خانم و آقا جهت فیلم‌برداری خدمات زیبایی (ژل و بوتاکس) مرکز تخصصی زیبایی و پوست، جهت تهیه محتوای تبلیغاتی از خدمات تزریقات پزشکی، از تعدادی خانم و آقای خوش‌چهره و جذاب برای همکاری به عنوان مدل...
پویا محمدی
فاطیما مرادی
15:46
1404/01/19
مهتاب اصغری
سلام من 18 سالمه و میخام مدلینگ شروع کنم در محدوده شهر ری 
11:24
4 پاسخ
1 تایید
1404/01/21
سلام
مهتاب اصغری
سلام خوبید وقت بخیر 
22:55
استخدام مدل خانم / مدلینگ
استخدام چند‌ نفر مدل خانم در سایز های مختلف جهت لباس و اکسسوری با چهره و بدون چهره امکان همکاری چند روز در هفته حقوق توافقی و قابل مذاکره با قرارداد معتبر به صورت پروژه ای یا ماهیانه جهت دریافت ...
سلام
مهتاب اصغری
آیدی بدید ممنون 
22:56
سلام
فاطیما مرادی
سراغ دارم
22:57
سلام
مهتاب اصغری
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:58
مدلینگ صندل
باسلام نیازمند مدل صندل کار به صورت پروژه ای مدت دار
سلام
فاطیما مرادی
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:58
1404/01/27
نازین پیری
سلام میخام مدلینگ بشم بدون چهره کرمانشاه هستم
مدل میکاپ میخام بشم
15:40
1 پاسخ
1 تایید
1404/01/29
نیل
زهرا کریمیان
سلام ببخشیدچرامیگن بدون چهره میخوام بدونم؟
21:16
مدل و ادمین و تولید محتوا تبلیغاتی
به یک خانم جهت امور مدلینگ و تولید محتوای تجاری نیازمندیم حقوق توافقی ساعت کاری آزاد و باز امکان دور کاری فقط برای شهر کرمان هست
نیل
اشنا
سلام ببخشیدچرامیگن بدون چهره؟خطرناکه این مدلینگ رومیخوام بدونم بخاطراون اطلاعی ندارم؟
21:22
1404/02/02
زهرا —
با سلام 20 سالمه متولد ایران ساکن کرج اما اصالت افغان با مدارک شناسی کامل قد 163 و وزن 57 و میخوام مدلینگو شروع کنم بدون چهره اگ بشه ‌کسی میدونه باید چکارکنمو کجابرم
15:09
1 پاسخ
1 تایید
1404/02/11
سلام
اشنا
@afaf140201
سلام تلگرام  یا  ایتا پیام بدید تشکر 
14:06
استخدام مدل
استخدام مدلینگ لباس رده سنی 15تا 35 سال عکاسی کاملا بدون چهره همراه با نقاب بیمه و حقوق مزایای عالی تایم کاری آزاد حتی برای شاغلین و دانشجویان برای دریافت اطلاعات و استخدام مشخصات و عکس خودتونو بفر...
سلام
نازین پیری
سلام میخام مدلینگ بشم بدون چهره کرمانشاه هستم مدل میکاپ میخام بشم
@afaf140201
14:06
سلام
مهتاب اصغری
@afaf140201
14:07
1404/02/12
سجاد رضایی
سلام 17 سالمه مشهد سکونت دارم پسرم و بیشتر روی کار نیم تنه به بالا کار کردم و تبلیغات روتین پوستی 
10:08
عکاس ماهر برای پیج bencoshoes
به یک عکاس حرفه‌ای برای حوزه‌ی مدلینگ و صنعتی عکاسی کفش کلاسیک در برند bencoshoes نیازمندیم. شرایط مورد نظر: ۱) تجهیزات حرفه‌ای مثل دوربین، لوازم‌نورپردازی حرفه‌ای و ... داشته باشد ۲) قابلیت عکاسی در...
1404/02/23
. .
سلام دخترم 14سالمه علاقه زیادی به مدلینگی دارم و استعدادش رو هم دارم ولی تا الان تجربشو نداشتم و 
اطراف استان مرکزی هستم و دوست دارم از الان شروع کنم.باید چه کار کنم ؟آیا میتونم از الان شروع کنم؟
20:34
1 پاسخ
1 تایید
1404/03/12
سلام
. .
سلام دخترم 14سالمه علاقه زیادی به مدلینگی دارم و استعدادش رو هم دارم ولی تا الان تجربشو نداشتم و اطراف استان مرکزی هستم و دوست دارم از الان شروع کنم.باید چه کار کنم ؟آیا میتونم از الان شروع کنم؟
afaf140201
سلام تلگرام  پیام بدید تشکر 
13:17
سلام
زهرا —
با سلام 20 سالمه متولد ایران ساکن کرج اما اصالت افغان با مدارک شناسی کامل قد 163 و وزن 57 و میخوام مدلینگو شروع کنم بدون چهره اگ بشه ‌کسی میدونه باید چکارکنمو کجابرم
afaf140201
سلام تلگرام  پیام بدید تشکر 
13:17
مدلینگ لباس خانم
▪️استخدام مدل خانم(مجرد/متاهل) جهت پوشاک به صورت پاره وقت در چند سایز ✔️بدون نیاز به سابقه ی قبلی مدلینگ. کاملاً بدون چهره و تضمین حریم خصوصی. پرداخت به صورت ساعتی و با توجه به استایل و فیزیک مدل(سا...
سه‌شنبه 11 تیر 1404، ساعت 05:30