دنبال کن

کجا تست مدلینگ بدم

مدلینگ

1403/04/09
اشنا
من تهران هستم و میخوام مدلینگ بدون چهره بشم کجا باید برم 
17:23
4 پاسخ
1 تایید
مدلینگ
لطفا با دقت مطالعه کنید .. به تعدادی مدل (خانوم و آقا ) برای ، ساخت تیزر تبلیغاتی عکاسی برندهای لباس ساخت محتواهای انیستاگرامی (اولویت با افرادیست که با انگیزه باشن)
1403/04/17
پویا محمدی
اشنا
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403
08:40
1403/04/24
زهرا احمدی
اشنا
داخل تلگرام پیام بدین 
@Shooopp2121
07:36
1403/04/27
زهرا کریمیان
سلام من یک دختر 14 ساله هستم و می خواهم در محدوده زرین شهر و اصفهان مدل بدون چهره بشم 
06:59
3 پاسخ
1 تایید
مدلینگ
با سلام و درود شرکت مد تعدادی نیرو برای مدلینگ لاین های مختلف استخدام میکند با عقد قرار داد رسمی و صدور کارت عضویت برای عزیزان سابقه بیش از ده سال فعالیت در زمینه مد در همه سایز ها بدون محدودیت کا...
1403/04/28
محمد صمدی
زهرا کریمیان
سلام من یک دختر 14 ساله هستم و می خواهم در محدوده زرین شهر و اصفهان مدل بدون چهره بشم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
11:00
1403/05/12
پویا محمدی
اشنا
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
00:10
پویا محمدی
زهرا کریمیان
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
00:10
مدلینگ
درود بر بانوان محترم... جهت فعالیت در ضمینه مدلینگ پوشاک(برند خاص)شرکت خصوصی نیاز ب همکاری با بانوان خوش استایل اصیل ایرانی داریم... مجرد یا متاهل بودن تفاوتی در کار ما ندارد فقط مشکلی در اینده پیش نی...
1403/05/31
فاطیما مرادی
من میخوام مدل بشم کجا باید کارت مدل بگیرم‌ لطفا کمکم کنید 
06:13
1 تایید
فاطیما مرادی
تهران هستم کجا کارت مدلینگ میتونم بگیرم ک معتبر باشه میشه کمکم کنید
06:15
1 پاسخ
1 تایید
1403/06/01
پویا محمدی
زهرا کریمیان
15:46
مدلینگ
به خانم جوان خوش چهره ترجیحا مجرد سایز ۴۰,۴۲ استعداد مدلینگ داشته باشه ،برای همکاری پیج مانتوم میخوام که چهره مشخص خواهد بود، باهزینه همکاری توافقی،خودم خانم هستم لطفاً اگه همه شرایط رو دارین پیام ...
پویا محمدی
فاطیما مرادی
تهران هستم کجا کارت مدلینگ میتونم بگیرم ک معتبر باشه میشه کمکم کنید
15:46
یک‌شنبه 7 بهمن 1403، ساعت 06:09