دنبال کن

کجا تست مدلینگ بدم

مدلینگ

1403/04/09
اشنا
من تهران هستم و میخوام مدلینگ بدون چهره بشم کجا باید برم 
17:23
4 پاسخ
1 تایید
استخدام مدل لباس دورکار
سلام مدل خانوم برای انواع لاین لباس زنانه استخدام میکنیم لطفا اگر محدودیت پوشش دارید پیام ندید مشخصات رو ارسال کنید عکاسی رو خودتون انجام میدید برای همکاری تست گرفته میشه
1403/04/17
پویا محمدی
اشنا
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403
08:40
1403/04/24
زهرا احمدی
اشنا
داخل تلگرام پیام بدین 
@Shooopp2121
07:36
1403/04/27
زهرا کریمیان
سلام من یک دختر 14 ساله هستم و می خواهم در محدوده زرین شهر و اصفهان مدل بدون چهره بشم 
06:59
3 پاسخ
1 تایید
مدلینگ
استخدام مدل خانم برای عکاسی مزون زنانه مدلینگ جنسیت: خانم سابقه کار: دارای سابقه کار نوع همکاری: پروژه‌ای شرایط احراز: مدل خانم جهت عکاسی برای مزون زنانه سایز 38 الی 40 خوش چهره و استایل خوب حداقل ...
1403/04/28
محمد صمدی
زهرا کریمیان
سلام من یک دختر 14 ساله هستم و می خواهم در محدوده زرین شهر و اصفهان مدل بدون چهره بشم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
11:00
1403/05/12
پویا محمدی
اشنا
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
00:10
پویا محمدی
زهرا کریمیان
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
00:10
مدلینگ
استخدام مدل خانوم در لاین های مختلف بدون چهره عکاسی میشه تسویه روزانه رزومه مشخصات کامل قد .وزن.سایز:رنگ پوست و مو سن سابقه همراه با عکس بفرستین مشخصاتتون رو کامل بفرستین سوالات بی مورد جواب داده نمیش...
1403/05/31
فاطیما مرادی
من میخوام مدل بشم کجا باید کارت مدل بگیرم‌ لطفا کمکم کنید 
06:13
1 تایید
فاطیما مرادی
تهران هستم کجا کارت مدلینگ میتونم بگیرم ک معتبر باشه میشه کمکم کنید
06:15
1 پاسخ
1 تایید
1403/06/01
پویا محمدی
زهرا کریمیان
15:46
مدلینگ
مدلینگ خانم،تسویه روزانه ،درآمد بالا در زمینه پوشاک،اکسسوری،ارایشی،ارسال مشخصات و عکس در واتساپ یا تلگرام
پویا محمدی
فاطیما مرادی
تهران هستم کجا کارت مدلینگ میتونم بگیرم ک معتبر باشه میشه کمکم کنید
15:46
شنبه 1 دی 1403، ساعت 16:48