دنبال کن

کجا تست مدلینگ بدم

مدلینگ

1403/04/09
اشنا
من تهران هستم و میخوام مدلینگ بدون چهره بشم کجا باید برم 
17:23
5 پاسخ
2 تایید
مدلینگ
لطفا جهت تبلیغات شرکتی تماس نگیرید جذب مدل خانم و آقا جهت فیلم‌برداری خدمات زیبایی (ژل و بوتاکس) مرکز تخصصی زیبایی و پوست، جهت تهیه محتوای تبلیغاتی از خدمات تزریقات پزشکی، از تعدادی خانم و آقای خوش‌...
1403/04/17
پویا محمدی
اشنا
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403
08:40
1403/04/24
زهرا احمدی
اشنا
داخل تلگرام پیام بدین 
@Shooopp2121
07:36
1403/04/27
زهرا کریمیان
سلام من یک دختر 14 ساله هستم و می خواهم در محدوده زرین شهر و اصفهان مدل بدون چهره بشم 
06:59
4 پاسخ
2 تایید
مدلینگ
مدل برای پیچ عکاس های محترمی که تازه کار هستن یا نیاز به نمونه کار در پیچشون دارن هستیم به صورت کاملا رایگان امکان همکاری داریم لطفا پیچ کاری خود را ارسال کنید
1403/04/28
محمد صمدی
زهرا کریمیان
سلام من یک دختر 14 ساله هستم و می خواهم در محدوده زرین شهر و اصفهان مدل بدون چهره بشم
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
11:00
1403/05/12
پویا محمدی
اشنا
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
00:10
پویا محمدی
زهرا کریمیان
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما 
00:10
مدلینگ
از یک نیروی خانم علاقه مند جهت فعالیت در حوزه مدلینگ زیورآلات در مجموعه بزرگ و معتبر دعوت به عمل می آید . حقوق : طبق قانون کار ساعت کاری : 10 تا 5 عصر جهت ارسال رزومه از طریق واتس اپ یا تلگرام در ارت...
1403/05/31
فاطیما مرادی
من میخوام مدل بشم کجا باید کارت مدل بگیرم‌ لطفا کمکم کنید 
06:13
2 تایید
فاطیما مرادی
تهران هستم کجا کارت مدلینگ میتونم بگیرم ک معتبر باشه میشه کمکم کنید
06:15
3 پاسخ
2 تایید
1403/06/01
پویا محمدی
زهرا کریمیان
15:46
مدلینگ
سلام ب چند خانم جهت همکاری نیازمندم روزانه 3ساعت حفوق 40ملیون زیر 30سال چت دیوار درخدمتم
پویا محمدی
فاطیما مرادی
15:46
1404/01/19
مهتاب اصغری
سلام من 18 سالمه و میخام مدلینگ شروع کنم در محدوده شهر ری 
11:24
3 پاسخ
1 تایید
1404/01/21
سلام
مهتاب اصغری
سلام خوبید وقت بخیر 
22:55
مدلینگ
✅سلام ✅ ✅خانم جوان خوش برخورد وخوش استایل ✅جهت عکاسی مدلینگ لباس لاینهای مختلف ***********✅ ✅عکاس خانم ✅عکاسی بدونه‌ چهره ✅تسویه روزانه ✅افیش بالا ✅در هفته سه روز ✅زمان هر افیش سه ساعت ✅خانم مجر...
سلام
مهتاب اصغری
آیدی بدید ممنون 
22:56
سلام
فاطیما مرادی
سراغ دارم
22:57
سلام
مهتاب اصغری
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:58
استخدام نیروی دفتری خانوم(حتی دانشجو)
باسلام شرکت فعال فعال در زمینه پوشاک و لوازم آرایشی و بهداشتی در راستای تکمیل کادر خود در دفتر مدیریت در چند بخش شغلی اقدام به استخدام نیروی خانوم میکند. بخش شغلی : ۱ مدیر دفتر و منشی ۲ مدلینگ ۳ ویزیت...
سلام
فاطیما مرادی
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:58
1404/01/27
نازین پیری
سلام میخام مدلینگ بشم بدون چهره کرمانشاه هستم
مدل میکاپ میخام بشم
15:40
1 تایید
1404/01/29
نیل
زهرا کریمیان
سلام ببخشیدچرامیگن بدون چهره میخوام بدونم؟
21:16
مدلینگ خانم
مدل خانم برای لاین پوشاک همکاری در کار پوشاک تایم کاری در روز تا ۳ ساعت خوش استایل اسکینی ورزشکار اجتماعی رده سنی از ۱۵ تا ۵۵ سال متاهل مجرد درآمد ثابت
نیل
اشنا
سلام ببخشیدچرامیگن بدون چهره؟خطرناکه این مدلینگ رومیخوام بدونم بخاطراون اطلاعی ندارم؟
21:22
1404/02/02
زهرا —
با سلام 20 سالمه متولد ایران ساکن کرج اما اصالت افغان با مدارک شناسی کامل قد 163 و وزن 57 و میخوام مدلینگو شروع کنم بدون چهره اگ بشه ‌کسی میدونه باید چکارکنمو کجابرم
15:09
1 پاسخ
1 تایید
1404/02/12
سجاد رضایی
سلام 17 سالمه مشهد سکونت دارم پسرم و بیشتر روی کار نیم تنه به بالا کار کردم و تبلیغات روتین پوستی 
10:08
آژانس طراحی و استودیو لوزی گراف | LoziGraph Design Agency & Studio
استخدام کارشناس فروش و بازاریابی (حوزه پوشاک-دورکاری)
آژانس دیجیتال‌مارکتینگ و استودیو لوزی‌گراف با بیش از ۱۲ سال سابقه حرفه‌ای در حوزه برندینگ، طراحی، تولید محتوا، تبلیغات و توسعه کسب‌وکار، در راستای تکمیل تیم فروش و توسعه بازار خود، به‌دنبال همکاری ...
1404/02/23
. .
سلام دخترم 14سالمه علاقه زیادی به مدلینگی دارم و استعدادش رو هم دارم ولی تا الان تجربشو نداشتم و 
اطراف استان مرکزی هستم و دوست دارم از الان شروع کنم.باید چه کار کنم ؟آیا میتونم از الان شروع کنم؟
20:34
1 تایید
1404/04/14
من پسرم کجا در بابل باید تست مدلینگ بدم
06:26
8118
06:27
استخدام مدلینگ خانم بدون چهره
استخدام مدلینگ خانم بدون چهره✅️ سایز ۳۶ تا ۴۶ حتی اتباع ✅️ دسترسی آسان. مناسب افراد شاغل و دانشجو. ساعت کار توافقی بدون محدوید سنی✅️ بدون سابقه کاری✅️ مشخصات خود را ارسال نمایید.
1404/04/24
سلام من 15سالمه در خرم آباد لرستان هستم و میخوام مدل بشم باید برای شروع کجا برم و چکار کنم
06:10
1 تایید
شماره یک آژانس مدلینگ در لرستان رو میخوام
06:11
1 پاسخ
1404/05/17
مهسا
سلام علاقه به مدلینگ دارم ساکن کرمان هستم
سن 25 وزن 59 قد 173 بدون سابقه کار. 
14:09
1 تایید
استخدام مدلینگ لباس نوجوان خانم
جذب مدل اسپرت (غیرحضوری) اگه استایل اسپرتت همیشه روی فرمِ و جلوی دوربین راحتی، این آگهی مخصوص توئه! ما برای معرفی کالکشن جدید اسپرت، به چند مدل غیرحضوری جوان و باانرژی نیاز داریم. ✨ شرایط: • سن حدودا...
مهسا
سلام شماره یک آژانس مدلینگ  در کرمان  میخواستم. 
14:16
1 پاسخ
1 تایید
1404/06/16
هلنا تراکمه
سلام من 15سالمه و می‌خوام در آبادان مدل شم
15:47
1 پاسخ
1 تایید
1404/07/08
سلام
مهسا
سلام شماره یک آژانس مدلینگ در کرمان میخواستم.
آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گروه هست که ریپورت باشید راحت باشید برای گفتگو
https://t.me/saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
23:10
مدلینگ خانم با حقوق بالا و مزایا وپورسانت
نیاز به تعدادی مدلینگ خانم داریم حقوق بالا و استثنایی بیمه مزایا پورسانت و پاداش به شما تعلق می‌گیرد محیط کار سالم وسلامت است لطفا فقط مشخصات بفرستید و شماره تماس بگذارید با شما تماس میگیریم ب...
سلام
هلنا تراکمه
سلام من 15سالمه و می‌خوام در آبادان مدل شم
آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گروه هست که ریپورت باشید راحت باشید برای گفتگو
https://t.me/saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
23:10
1404/08/11
شهریار زرگرزاده
سلام
مدل هستم با قد و اندام مناسب برای فوتو مدل
11:43
1 پاسخ
شهریار زرگرزاده
شهریار زرگرزاده
سلام مدل هستم با قد و اندام مناسب برای فوتو مدل
تهران هستم
11:44
استخدام مدل خانم مدلینگ عکاسی
استخدام مدل خانم برای عکاسی عکاسی برای آژانس هواپیمایی است و چهره در عکس خواهد بود. ✅ نیازی به سابقه مدلینگ نیست. عکاسی توسط عکاس حرفه ای در استودیو انجام می‌شود. این آگهی، استخدام دائمی نیست و کا...
پنج‌شنبه 14 آذر 1404، ساعت 23:10