دنبال کن

شماره تلفن کار در منزل 0**** 

بسته بندی

1402/11/10
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر 
15:28
1 پاسخ
4 تایید
تهران
کارگر ساده
کارگر ساده
1402/11/11
شکیبا امیری
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتوانم بیرون کار کنم  دنبال کار در منزل  میگردم میشه کار به من‌معرفی کنید
09:25
3 تایید
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر
این آگهی کار با شماره 0**** اشتباه شده لطفا تماس نگیرید
11:56
1402/11/12
فائزه کریمی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
09:01
1 پاسخ
3 تایید
آراز | Araz
استخدام کارمند انبار
به یک نیروی جوان و پر انرژی و مسئولیت پذیر باهوش دارای تحصیلات حداقل فوق دیپلم آشنا به زبان انگلیسی و کار با سیستم و بسته بندی امکان ارتقا شغلی وجود دارد رسته کاری فروش ال سی دی موبایل
1402/11/14
محمدرضا عشقی
فائزه کریمی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
سلام.کدوم منطقه هستید
08:32
1 پاسخ
1402/11/15
اکرم پوراکبر
سلام خانم خانه داراست احتیاج به کار بسته بندی درمنزل دارم 
11:38
سلام من یک خانم خانه دار هستم و شرایط کار در بیرون منزل رو ندارم و جویای کار در منزل هستم ممنون میشم که کار در منزل معرفی کنید
17:51
2 تایید
بسته بندی
بسته بندی میوه در سردخانه ،نیروی کار خانم ،حقوق بین پونصدو پنجاه تا ششصد
1402/11/17
سلام احتیاج به کار در منزل دارم خواهشن کمکم کنید
18:43
1402/11/18
ساناز نصرتی
سلام وقت بخیر من یه خانوم خاندار هستم و یه یکدختر2ساله دارم و ب یه کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون میشم بهم معرفی کنین
13:56
نجمه نیازمند
سلام احتیاج به کار در منزل دارم راهنمایی کنید ممنون
21:37
تریتا | treetta
استخدام کارمند بسته بندی انبار (آقا)
شرایط : بسته بندی با دقت و سرعت بالا مسئولیت پذیر و با وجدان کاری منعطف و فعال منظم و وقت شناس آشنایی به رفتارهای سازمانی دارای روحیه تیمی و همکاری با اعضای مجموعه انجام سایر امور محوله در حو...
نازیما کریمی
سلام من 18سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم اگه میشه یه کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر
22:30
1402/11/19
شکیلا حسینی
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان 
کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم
17سالمه 
23:03
1 پاسخ
1402/11/20
سلام من یه خانوم خانه دارم دنبال کار در منزل هستم🙏
08:47
1 تایید
بسته بندی
مجموعه آراز جهت تکمیل کادر خود به یه نیرو بسته بند، متعهد و منظم نیازمند است. ترجیحا تا سی سال
معصم زوارهدی
سلام من خانم خانه دار هستم احتیاج به کار در خانه هستم .لطفا کمکم کنید 
20:06
1 پاسخ
1 تایید
1402/11/22
سلام خسته نباشید من 17سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم خواهش میکنم ای کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر ممنون
20:04
1402/11/25
نصرت سیاهپوش
سلام من خانم خانه دارهستم احتیاج به ‌اردرمنزل هستم 
04:30
کارگر ساده
با سلام و عرض ادب کارخانه یک بارمصرف به ۲نفر آقا برای تکمیل کادر خود نیازمند است. آموزش در حین کار داده خواهد شد. شام به عهده ی خود طرف میباشد. شرایط سنی ۱۸ الی ۴۰ ساعت کاری ۱۶ الی ۱۲ دوشنبه ها تعطیل ...
1402/11/26
سلام من دنبال کار در منزلم بچه کوچک دارم کاری به من معرفی کنید که تو خونه. انجام بدم
19:36
1402/11/27
شهلا شریفی
سلامممم  منم کار در منزل. نیازم سه تا. دختر. بزرگیم با مامان. چهار. تا اگه میشه کار. زر. منزل. معرفی. کنین. برامون 
05:34
1402/11/29
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه 
05:11
1 پاسخ
1 تایید
شرکت صنعت بسته بندی کیسان پاک(سهامی خاص) | Keysun Pak
مدیر فنی | Technical Manager
یک کارخانه فعال در حوزه تولید صنعتی، جهت مدیریت عملیات فنی و راهبری واحدهای مهندسی، از افراد با تجربه، دارای نگرش سیستمی و توانمند در حوزه‌های فنی و مدیریتی دعوت به همکاری می‌نماید. شرح وظایف تخصصی: ...
فائزه شمس
سلام خانه دار هستم باز به کار در منزل دارم و ساکن گرمدره هستم 
09:16
آرزو طاهری
سلام یک کار در منزل میخام که رفت و امد با خودشون باشه  من مشهدم بلوار شاهنامه با تشکر
21:15
1402/11/30
خاطره قرشی
سلام کار در منزل بسته  بندی در تالش و آستارا معرفی کنید لطفا ثبت نام رایگان لطفا راهنمایی کنید 
11:08
خانم جهت بسته بندی ادویه و زعفران
جهت بسته بندی ادویه و زعفران به یک نیروی خانم نیازمندیم در محیطی کاملا زنانه ساعت کاری ۶ ساعت روزای تعطیلی ، تعطیل می باشد کار بسیار راحت آسان با تایم استراحت حقوق ۳میلیون ۵۰۰ لطفا برای بسته بندی...
سلام من احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** ساراموسوی
15:07
1402/12/01
مهناز نوربین
سلام خانه دار هستم بسته بندی در منزل انجام میدم اگم کسی پیدا کرد لطفا بگید انجام بدیم اگه نیرو میخوان 0**** 
06:11
سلام من یک بچه کوچیک دارم خیلی به کار در منزل احتیاج دارم لطف راهنمایم کنید
19:41
معصومی
دنبال کار در منزلم
سلام و عرض ادب دوستان دنبال کار در منزلم کاری که بشه بیارم منزل انجام بدم شامل بسته بندی .... مزاحمت و سوال بی ربط بلاک میشه 0921XXX6069(نمایش کامل)
1402/12/02
مائده جلالی
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
10:19
1 پاسخ
1402/12/03
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام  لطفابهم معرفی کنید
19:55
1 پاسخ
اعظم حیدری خواه
سلام کار در منزل می‌خوام قزوین بویین زهرا هستم
20:50
دنون | Danone
کارشناس ارشد واردات | Import Executor
درباره شغل: مجری واردات مسئول واردات قطعات خام ، بسته بندی و یدکی برای کارخانه به طور کارآمد و نوآورانه برای سهولت در کمترین خطر از سهام است. گواهینامه های موسسه استاندارد. • کلیه ارتباطات با تأم...
1402/12/04
ضحا امیدوار
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید 
08:04
1 پاسخ
بهاره مرادیان
سلام .وقت بخیر. برای آگاهی کاردرمنزل مزاحم شدم 
23:00
بهاره مرادیان
سلام وقت بخیر برای کار در منزل  مزاحم شدم لطفا جواب بدید
23:01
استخدام نیرو اقا و خانم
ب تعدادی نیرو خانمو یک نفرا اقا نیازمندیم جهت کار در تولید بسته بندی کافی میکس نیازمندیم از سن ۲۰ تا ۳۵ حقوق ۱۴ تومن تا ۱۷ تومن با اضافه کاری سرویس از شهرک امید صفادشت بیمه دارد بعد سه ماه سابقه کار...
شیما انصاری
سلام نیازمند کاردرمنزل هستمم
23:01
1402/12/05
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون کارکنم من کارمیخوام ولی درمنزل باشه امینی هستم
08:55
مهسا اسدی
همه کارها برای شهرهای بزرگ پس من شهرستانی چکار کنم😢
18:18
کار بسته بندی در منزل
بسته بندی فوم در منزل خودتان خودتان درآمد بطور متوسط حدود ۸ ساعت کار ۵۰۰ هزار تومان داشتن فضای حدود ۶ متر مربع برای کار الزامیست لطفا مشخصات و شماره تماس و محدوده منزل خود را بفرمایید تماس میگیرم آ
1402/12/08
علی سادات
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم وغیره که به شرایط یک خانم در منزل باشد 
منطقه نکا 
شماره تماس 0****   
15:37
مرط عبدی نژاد
سلام من در خانه مسکونی خودم کار بسته بندی یا پوست کردن انواع باقالی و کارهای نظیر این در منزل خودم کارایی بهتر دارم
19:16
1402/12/10
سلام من خانم خانه دارهستم نیاز کار درمنزل دارم شرایط. کار بیرون ندارم ممنون میشم 
14:50
استخدام منشی حسابدار خانم و نیروی ساده خانم
شرایط استخدام نیروی حسابدار: آشنایی با امور حسابداری و نرم‌افزارهای مرتبط مسلط به تایپ فارسی و کار با Word و Excel منظم، دقیق، با روابط عمومی خوب و مسئولیت‌پذیر دارای سابقه کار مرتبط (حداقل ۱ سال)...
زینب طاهری
سلام من دنبال کار در منزل هستم شرایط بیرون رو ندارم برم کار کنم ممنون میشم راهنمای کنیم 
16:15
فاطمه مرزوقی
سلام من امکان در امدن رو ندارم کار در منزل میخاستم
19:20
رها احمدوند
سلام 4 نفر خانم هستیم کار در منزل انجام میدیم ساکن سراسیاب مارلیک
لطفا بگید از کارپیشه تماس گرفتین
21:11
کارخانه مونتاژ فر
کارخانه تولید فر قسمت بسته بندی اختصاص به بانوان قسمت خط تولید اختصاص به آقایان مدرک تحصیلی ملاک نیست از سن ۱۸ تا ۶۰ پذیرش میشود حقوق از ۲۴ میلیون الی ۳۶ میلیون بیمه و مزایای تکمیلی ، وام حق ا...
1402/12/13
سلام  من  بچه کوچک دارم دنبال کار در منزل میخواستم میشه بهم معرفی کنید
16:37
1402/12/14
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل هستم کسی سراغ دارید خبر بدهید 0****  سه فرزند دارم 
16:17
آزموده
از قزوین پیام می‌دم استخدام کار در منزل 
16:21
به چند همکار خانم نیازمندیم
با سلام کار در شهرک صنعتی ایبک اباد سرویس داریم کار مونتاژ روشویی و بسته بندی لطفا رزومه کاری را ارسال کنید از طریق چت دیوار
1402/12/15
آمنه مولودزاده
سلام نیازمند کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم اگه میشه یه کار در خانه بهم معرفی کنین در ضمن خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی هم دارم 
13:14
آمنه مولودزاده
سلام نیازمند کار در خانه هستم خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی دارم اگه کاری بود معرفی کنیین لطفا  
13:16
1402/12/16
زهرا رجب پور
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
06:57
کاردر منزل
بسته بندی وادمینی نیست
سلام من بچه کوچیک دارم میخام کار بسته بندی رو در منزل انجام بدم
09:15
جوادسلیمانی مقدم
سلام من ازمادرم نگهداری میکنم سرپرست خانوارهستم مشکل مالی زیاد دارم نیازمندکاردرخانه هستم 
0****  ممنون
16:52
1402/12/17
زهرا عزیزی
سلام  خسته نباشین من یه دخترکوچیک دارم شرایط کاربیرون وندارم ممنون لطف کنین کاری باشه بتونم انجام بدم
13:02
اوپراتور زیره کفش اقا و خانوم
اوپراتور تولید،بسته بندی، صبحانه ناهار شام جمعه ها تعطیل شیفت روز و شب
1402/12/18
اکرم سعادت
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم 
07:12
1402/12/21
راحله شفیقی
من احتیاج به کار دارم سپاس 
11:01
سکینه غفاری
سلام من به دنباله کار در منزل هستم 
لطفا کاری رو به من معرفی کنید تو خونه انجام بدم. 
11:56
بسته بندی کفش، ۲ نفر خانم
به دو نفر خانم جهت بسته بند کفش نیازمندیم حقوق توافقی تسویه هفتگی مسیر ، جاده کندرود، روبروی کافی شاپ وحید، کوی صنعتی آهو
پریسا شریفی
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم شرایط کاردربیرون ندارم لطفاجواب بدید
12:29
1402/12/24
فرنگیس مقدسی
سلام من احتیاج به کار درمنزل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید باسپاس
21:42
1402/12/26
حنانه مصری
سلام دنبال کار در منزل بسته هستم شماره تلفنم0**** 
10:35
نادر
کارگر ساده جهت بسته بندی ملحفه
جدب نیروی کار جهت بسته بندی پتو یا ملحفه ومنسوجات.اتباع با داشتن کارت هم مورد قبول میباشد.با جای خواب مناسب و لوازم آشپزخانه 0935XXX2803(نمایش کامل)
1402/12/27
م.رضائی
سلام وقت بخیر خانم متاهل هستم داری فرزند ،دنبال کار در منزل هستم، مثل بسته بندی عروسک، لباس ،نخ و ... 
در داخل منزل انجام بدم .ساکن رشت هستم 
11:34
1403/01/04
سکینه رهروی
سلام وقت بخیر ببخشید من خانوم خاندارم و شرایط کار در بیرون ندارم احتیاج ب کار بسته بندی در منزل دارم لطفا جواب بدهید با تشکر 
12:19
1403/01/13
سمانه غافل
محمدرضا عشقی
سلام.کدوم منطقه هستید
مشهد
21:10
بسته بندی کش مو
بسته‌بندی کش مو
1403/01/15
سلام دزفول هستم نمیتونم بیرون کار کنم تورو خدا یه کاری تو خونه برام پیدا کنین
08:42
1403/01/16
ملیحه مسیبی
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم0لطفا یه کار به من معرفی کنید
08:38
زهرا مرادی
سلام اگر میشه یه کار مناسب در منزل برای ماهم پیدا کنید دیگه جا نمونده که نگردیم
13:13
طراح صنعتی بازنشسته
ما در زمینه تولید ماشین الات صنعتی و تجهیزات استیل فعال هستیم‌برای توسعه کار خود و نمونه سازی ( مهندسی معکوس ) و بهینه سازی محصول یکنفر نیروی آقا‌بارشته حداکثر سن ۵۲ سال داشته باشه ایشون بتونه دو تا ...
زهرا حاصلی
سلام یه خانمم در گلپایگان به کار درمنزل نیازمندم 
14:43
حسن محمدی
سلام من یه کار در منزل می‌خوام بچه ندارم متاهلم‌کار در شهرستان می‌خوام 
22:30
1403/01/17
ندا خراطی
سلام نیاز ب کار در منزل دارم دوتا بچه دارم نمیتونم بیرون کار کنم ممنون میشم بمنم کار بدید 
19:17
شرکت ایده آل بست ، کارگر خانم ، مونتاژ و بسته بندی
مژده مژده شرکت ایده آل بست به تعدادی نیروی کار خانم جهت کار در واحد مونتاژکاری در محیطی کاملا زنانه، اقدام به استخدام می‌نماید. با حقوق اجرتی، بدون سقف حقوق آدرس:تهران، شادآباد، خیابان ۱۷ شهریور، خی...
1403/01/18
فاطمه
سلام احتیاج کار در منزل دارم لطفاً خیلی نیاز دارم 0**** خانم ظفری 
08:30
 ربابه صادق اکمل من یک خانه دار ههستم  احتیاج به کار در منزل دارم مرسی دستتو.ن دردنکنه
18:11
1403/01/19
زهرا کرمی
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0**** 
10:46
1 پاسخ
فروشندگی
سلام به یک فروشنده خانوم جهت کار در نانوایی لواش نیازمندم کارت بکشه نون بده مشتری نون بسته بندی کنه. با اخلاق زرنگ .شیفت عصر از ساعت5تا9 شیفت صبح هم اگه بتونه وایسه
1403/06/15
محمد صمدی
شکیلا حسینی
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم 17سالمه
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
13:31
محمد صمدی
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه
13:32
محمد صمدی
زهرا کرمی
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0****
13:34
کار در کارگاه بسته بندی نمک
نیازمند کارگر ساده جهت کار در کارگاه بسته بندی ۱۵روز در ماه با حقوق روزانه ۷۰۰هزارتومان که به صورت نقدی روزانه پرداخت می‌شود هر نفر ۸ساعت کاری در این واحد مشغول به کار هستند خواهشمند است کسانی که سابق...
مریم چعبی
سلام نیازمند کار در منزل بسته بندی هستم اگه معرفی مکنید ممنون میشم
13:45
1403/07/16
سلام دنبال کار در منزل هستم خانم پریوش احمدزاده سنم حدودا 50 
08:52
1403/07/19
مائده جلالی
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:33
استخدام کار درمنزل(بسته بندی)
«همین الان عضو تیم ما شو» حقوق ماهانه بین ۱۰ الی ۲۰میلیون تومان؛ -شما مناسب این کار هستید اگر : -دقت و سرعت مناسب دارید -متعهد به اصول بهداشتی شرکت هستید -خواهان حقوق بالا با کار در منزل هستید مزا...
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام لطفابهم معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:33
ضحا امیدوار
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:34
مریم جلالی
سلام من بچه کوچیک دارم و احتیاج به کاردرمنزل دارم ترجیحا بسته بندی محصولات  لطفا کمکم کنید
20:51
استخدام کارگر آقا با جای خواب و غذا(دارویی)
استخدام کارگر ساده آقا(کار با دستگاه )به تعداد ۶۰ نفر ✨️ ✅️کارخانه معتبر و دولتی دارویی در قسمت بسته بندی و خط تولید: (دارای ۳ شعبه فعال ) ✅️ساعت ۸تا۴ بعدازظهر، جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل با حقوق ...
1403/11/02
سلام احتیاج ب کار درمنزل هستم0****جانبازی هستم 
05:12
سلام من دوتا بچه دارم کار در منزل میخام بیرون نمیتونم بیام
06:48
سلام وقت بخير ببخشيد مخستم بگم اين اگى تو مزحم شود دام
07:45
انبارداری/ بسته بندی / ارسال
مسئولیت پذیر منظم با دقت • مدیریت ورود و خروج کالا به‌صورت دقیق و منظم • کنترل موجودی انبار به‌صورت روزانه / هفتگی • همکاری با تیم فروش و تحویل‌دهی سفارش‌ها • نظارت بر نظم، تمیزی و چیدمان انبار •...
1403/12/04
کامی یزد
معصم زوارهدی
سلام من خانم خانه دار هستم احتیاج به کار در خانه هستم .لطفا کمکم کنید
سلام خوبی شما خسته نباشید 
14:12
1403/12/05
سلام من خانم خانه دار هستم از تهران واحتیاج به کار در منزل دارم 
03:52
1403/12/06
شهره آل احمد
سلام به کار در منزل احتیاج دارم ترجیحا بسته بندی کاردانی گرافیک دارم با تشکر
00:12
کارخانه آجیل وخشکبار(سه وعده غذا/خوابگاه)
✨استخدام کارگر ساده آقا(کاربادستگاه)به تعداد۶۰نفر✨ ✅کارخانه معتبرودولتی آجیل وخشکباردرقسمت بسته بندی وخط تولید:(دارای۳شعبه فعال) ✅ساعت۸تا۴بعدازظهرجمعه و تعطیلات رسمی تعطیل باحقوق ✅پنجشنبه ها نیمه وقت ...
سلام من یه خانم خانه دار هستم و شرایط کارکردن بیرون از خونه رو ندارم خیلی وقته دارم دارم دنبال کاردرمنزل میگردم میشه به منم کمک کنین ممنون میشم
05:19
سارا عباسزاده معروفی
سلام من یک خانم هستم احتیاج به کار در منزل دارم شرایط بیرون از خونه رو ندارم اگ کاری بود بهم معروفی کنید مرسی
12:33
پنج‌شنبه 3 مرداد 1404، ساعت 02:30