دنبال کن

شماره تلفن کار در منزل 0**** 

بسته بندی

1402/11/10
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر 
15:28
1 پاسخ
4 تایید
شخصی
تولید و بسته بندی ادویه جات و چای
🌿 تولید و بسته‌بندی انواع ادویه‌جات و چای محلی گیلان ☕✨ اگر به دنبال ادویه‌های خالص و خوش‌عطر و چای محلی طبیعی و ارگانیک هستید، ما بهترین‌ها را برای شما فراهم کرده‌ایم! ✅ تازه، طبیعی و بدون اف...
1402/11/11
شکیبا امیری
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتوانم بیرون کار کنم  دنبال کار در منزل  میگردم میشه کار به من‌معرفی کنید
09:25
3 تایید
سلام من بچه کوچیک دارم شرایط کار بیرون از خانه را ندارم لطفا یه کار درمنزل به من معرفی کنید.. باتشکر
این آگهی کار با شماره 0**** اشتباه شده لطفا تماس نگیرید
11:56
1402/11/12
فائزه کریمی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
09:01
1 پاسخ
3 تایید
داروکده | Darukade
استخدام کارگر انبار (آقا)
شرایط متقاضی: چیدمان قفسه ، بسته بندی سفارشات ، ثبت ورود و خروج کالا در دو شیفت صبح یا عصر مزایا: - حقوق و مزایای ثابت - اضافه کاری و تعطیل کاری - بیمه تامین اجتماعی - حق ناهاری - هدایای مناسبتی - ام...
1402/11/14
محمدرضا عشقی
فائزه کریمی
سلام احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** کریمی هستم
سلام.کدوم منطقه هستید
08:32
1 پاسخ
1402/11/15
اکرم پوراکبر
سلام خانم خانه داراست احتیاج به کار بسته بندی درمنزل دارم 
11:38
سلام من یک خانم خانه دار هستم و شرایط کار در بیرون منزل رو ندارم و جویای کار در منزل هستم ممنون میشم که کار در منزل معرفی کنید
17:51
2 تایید
بسته بندی
سلام شرکت علوی برای تکمیل پرسنل خود به چندبفرخانوم جهت بسته بندی تخم نیازمند است دارای سرویس ،ناهاروصبحانه پرداخت حقوق هفتگی محیطی سالم وتمیز فقط نفرات کارکن وبی حاشیه نیازمندیم بیمه فعلانداریم ...
1402/11/17
سلام احتیاج به کار در منزل دارم خواهشن کمکم کنید
18:43
1402/11/18
ساناز نصرتی
سلام وقت بخیر من یه خانوم خاندار هستم و یه یکدختر2ساله دارم و ب یه کار بسته بندی در منزل نیاز دارم ممنون میشم بهم معرفی کنین
13:56
نجمه نیازمند
سلام احتیاج به کار در منزل دارم راهنمایی کنید ممنون
21:37
بریستون | Briston
استخدام کارمند انبار (اصفهان)
حداقل مدرک دیپلم توانایی انجام فعالیت‌های فیزیکی ساده مثل بسته بندی محصولات آرایشی دارای روحیه کار تیمی دارای انگیزه رشد ترجیحا دارای حداقل یک سال سابقه کار ساعات کاری شنبه تا پنج شنبه ۹:۰۰ الی ۱۷:۳۰
نازیما کریمی
سلام من 18سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم اگه میشه یه کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر
22:30
1402/11/19
شکیلا حسینی
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان 
کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم
17سالمه 
23:03
1 پاسخ
1402/11/20
سلام من یه خانوم خانه دارم دنبال کار در منزل هستم🙏
08:47
1 تایید
بسته بندی
استخدام یک نفر نیروی خانم جهت بسته بندی 8 ساعت کاری شرایط استخدام منظم و متعهد به کار
معصم زوارهدی
سلام من خانم خانه دار هستم احتیاج به کار در خانه هستم .لطفا کمکم کنید 
20:06
1 پاسخ
1 تایید
1402/11/22
سلام خسته نباشید من 17سالمه شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم خواهش میکنم ای کار در منزل برام معرفی کنید با تشکر ممنون
20:04
1402/11/25
نصرت سیاهپوش
سلام من خانم خانه دارهستم احتیاج به ‌اردرمنزل هستم 
04:30
بسته بندی
به یک نفر نیروی آقا بین 25 تا 35 سال جهت بسته بندی و فروشندگی ساعت 10صبح الی 19 حقوق پایه 9 تومن جمعه ها اضافه کار بیمه از ماه دوم کامل محل کار میدان خیام
1402/11/26
سلام من دنبال کار در منزلم بچه کوچک دارم کاری به من معرفی کنید که تو خونه. انجام بدم
19:36
1402/11/27
شهلا شریفی
سلامممم  منم کار در منزل. نیازم سه تا. دختر. بزرگیم با مامان. چهار. تا اگه میشه کار. زر. منزل. معرفی. کنین. برامون 
05:34
1402/11/29
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه 
05:11
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
سلام بسته بندی پیاز سرخ شده ترازو پیازداغ و ظرف میاد ظهر خدمتتون فردا ظهرش برای تحویل میایم بسته هایی ۴۰۰ گرمی بسته بندی میشه ظرفی هزارتومن مزد داره هفته ای دوبارتقریبا هفته ای ۱۰۰۰ تا بسته تقریبا...
فائزه شمس
سلام خانه دار هستم باز به کار در منزل دارم و ساکن گرمدره هستم 
09:16
آرزو طاهری
سلام یک کار در منزل میخام که رفت و امد با خودشون باشه  من مشهدم بلوار شاهنامه با تشکر
21:15
1402/11/30
خاطره قرشی
سلام کار در منزل بسته  بندی در تالش و آستارا معرفی کنید لطفا ثبت نام رایگان لطفا راهنمایی کنید 
11:08
هیتوستایل | Hitostyle
استخدام کارمند کنترل کیفیت (انبار پوشاک-خانم)
هیتو استایل جهت بخش کنترل کیغیت در دفتر مرکزی از افراد علاقه مند دعوت به همکاری می نماید محل کار: کریمخان - ایرانشهر وظایف: کنترل محصولات ورودی بسته بندی شرایط کلی با حوصبه منظم شرایط عمومی: خانم شر...
سلام من احتیاج به کاردرمنزل دارم 0**** ساراموسوی
15:07
1402/12/01
مهناز نوربین
سلام خانه دار هستم بسته بندی در منزل انجام میدم اگم کسی پیدا کرد لطفا بگید انجام بدیم اگه نیرو میخوان 0**** 
06:11
سلام من یک بچه کوچیک دارم خیلی به کار در منزل احتیاج دارم لطف راهنمایم کنید
19:41
کارگر ماهر و ساده آقا جهت بسته بندی
کارگر ساده یا ماهر فقط *آقا* جهت بسته بندی(سلفون کار) * رده سنی ۱۸ تا ۴۰ سال * ساعت کاری از ۸ صبح * بیمه تامین اجتماعی * حقوق توافقی ساعات تماس از ۱۶:۰۰الی ۲۲:۰۰ جهت پاسخگویی زودتر پیام بدید
1402/12/02
مائده جلالی
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
10:19
1 پاسخ
1402/12/03
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام  لطفابهم معرفی کنید
19:55
1 پاسخ
اعظم حیدری خواه
سلام کار در منزل می‌خوام قزوین بویین زهرا هستم
20:50
کارگر ساده جهت مونتاژکاری و بسته بندی
به تعدادی آقا و خانم جهت منتاژکاری و بسته بندی نیازمندیم ( برای کارگاه جاده خاوران فقط آقا و برای کارگاه بهارستان تنها خانم ) به هیچ وجه پیام یا چت دیوار پاسخگو نیستم کار بسیار سبک و حتی نشسته حقوق...
1402/12/04
ضحا امیدوار
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید 
08:04
1 پاسخ
بهاره مرادیان
سلام .وقت بخیر. برای آگاهی کاردرمنزل مزاحم شدم 
23:00
بهاره مرادیان
سلام وقت بخیر برای کار در منزل  مزاحم شدم لطفا جواب بدید
23:01
استخدامی و جذب نیرو (*فوری*)
باسلام به مناسبت سال جدید شرکت قطعات خودرو کرمان موتور جهت تکمیل کادر پرسنلی خود تعداد محدود نیرو کار (*آقا ۲۰ الی ۳۰ ساله مجرد*) جهت کار در بخش‌های (&خط تولید،بسته بندی ،لیبل زن ،بارکد زن ،کمک انبا...
شیما انصاری
سلام نیازمند کاردرمنزل هستمم
23:01
1402/12/05
سلام من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون کارکنم من کارمیخوام ولی درمنزل باشه امینی هستم
08:55
مهسا اسدی
همه کارها برای شهرهای بزرگ پس من شهرستانی چکار کنم😢
18:18
استخدام یک نفر منشی خانم
با سلام و احترام به یک نفر خانم ترجیحا با سن سال 25 الی 40 سال مجرد جهت امورات پیگیری و محلوله در یک کارخانه صنایع چاپ و بسته بندی نیاز مندیم نیروی مورد نظر با فن بیان و روابط عمومی بالا و داشتن روحی...
1402/12/08
علی سادات
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم وغیره که به شرایط یک خانم در منزل باشد 
منطقه نکا 
شماره تماس 0****   
15:37
مرط عبدی نژاد
سلام من در خانه مسکونی خودم کار بسته بندی یا پوست کردن انواع باقالی و کارهای نظیر این در منزل خودم کارایی بهتر دارم
19:16
1402/12/10
سلام من خانم خانه دارهستم نیاز کار درمنزل دارم شرایط. کار بیرون ندارم ممنون میشم 
14:50
تعدادی خانم جهت بسته بندی
به تعدادی نیروی خانوم جهت بسته بندی میوه و تره بار در شهرک صنعتی نیازمندیم، محدوده سرویس میانرود کیان آباد،شاپورجان در صورتیکه مسیر دیگری باشید و چند نفر باشید برایتان سرویس گرفته میشود روزانه ۴۲۰ ...
زینب طاهری
سلام من دنبال کار در منزل هستم شرایط بیرون رو ندارم برم کار کنم ممنون میشم راهنمای کنیم 
16:15
فاطمه مرزوقی
سلام من امکان در امدن رو ندارم کار در منزل میخاستم
19:20
رها احمدوند
سلام 4 نفر خانم هستیم کار در منزل انجام میدیم ساکن سراسیاب مارلیک
لطفا بگید از کارپیشه تماس گرفتین
21:11
نیازمند نیرو فستفود
نیازمند نیروی خانم یا اقا یک نفر اقا یا خانم صندوقدار یک نفر اقا یا خانم کانتردار( بسته بندی و تحویل غذا) حقوق ماهانه ده میلیون + پاداش و مزایا امکان افزایش حقوق بعد از یک ماه ساعت کاری 17:30 الی...
1402/12/13
سلام  من  بچه کوچک دارم دنبال کار در منزل میخواستم میشه بهم معرفی کنید
16:37
1402/12/14
آزموده
سلام من به دنبال کار درمنزل هستم کسی سراغ دارید خبر بدهید 0****  سه فرزند دارم 
16:17
آزموده
از قزوین پیام می‌دم استخدام کار در منزل 
16:21
بسته بندی محصول
کار در شهرک صنعتی جی میباشد. نیازمند خانم جهت بسته بندی تا سن ۴۰.امکان کار در محیطی کاملا زنانه.دارای ظاهری آراسته و منظم
1402/12/15
آمنه مولودزاده
سلام نیازمند کار در منزل هستم چون بچه کوچیک دارم اگه میشه یه کار در خانه بهم معرفی کنین در ضمن خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی هم دارم 
13:14
آمنه مولودزاده
سلام نیازمند کار در خانه هستم خیاطی هم بلدم چرخ صنعتی دارم اگه کاری بود معرفی کنیین لطفا  
13:16
1402/12/16
زهرا رجب پور
سلام من دنبال کار در منزل هستم 
06:57
بسته بندی در منزل
بسته بندی آجیل و حبوبات هست داخل منزل خودتان نیروی دائم وتمیز میخوام پیام بدید
سلام من بچه کوچیک دارم میخام کار بسته بندی رو در منزل انجام بدم
09:15
جوادسلیمانی مقدم
سلام من ازمادرم نگهداری میکنم سرپرست خانوارهستم مشکل مالی زیاد دارم نیازمندکاردرخانه هستم 
0****  ممنون
16:52
1402/12/17
زهرا عزیزی
سلام  خسته نباشین من یه دخترکوچیک دارم شرایط کاربیرون وندارم ممنون لطف کنین کاری باشه بتونم انجام بدم
13:02
جذب نیرو برای خط تولید و بسته بندی
درخواست نیروی کار آقا حداکثر سنی 45سال کار در روز های جمعه تعطیل حقوق بدون دیر کرد لطفا کسانی که متقاضی کار هستند تماس بگیرند
1402/12/18
اکرم سعادت
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم 
07:12
1402/12/21
راحله شفیقی
من احتیاج به کار دارم سپاس 
11:01
سکینه غفاری
سلام من به دنباله کار در منزل هستم 
لطفا کاری رو به من معرفی کنید تو خونه انجام بدم. 
11:56
بسته بندی غذاوکانتر کار
به تعدادی نیروی بسته بندی غذا و منقل کار و کارگر ساده ساعت کاری ۱۱صبح تا ۱۱ شب صبحانه نهار شام جای خواب بیمه و پایه حقوق ۲۰تومن
پریسا شریفی
سلام من نیازمندکاردرمنزل هستم شرایط کاردربیرون ندارم لطفاجواب بدید
12:29
1402/12/24
فرنگیس مقدسی
سلام من احتیاج به کار درمنزل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید باسپاس
21:42
1402/12/26
حنانه مصری
سلام دنبال کار در منزل بسته هستم شماره تلفنم0**** 
10:35
کانتر کار آقا یا خانم
مطبخ همایونی لعبت جهت تکمیل پرسنل خود اقدام به جذب نیرو: کانتر کار (بسته بندی) آقا یا خانم ساعت کاری آقا : 9 الی 23 ساعت کاری خانم : 8 الی 16 در محیطی کاملا پویا و صمیمی دعوت به همکاری میکند. مزای...
1402/12/27
م.رضائی
سلام وقت بخیر خانم متاهل هستم داری فرزند ،دنبال کار در منزل هستم، مثل بسته بندی عروسک، لباس ،نخ و ... 
در داخل منزل انجام بدم .ساکن رشت هستم 
11:34
1403/01/04
سکینه رهروی
سلام وقت بخیر ببخشید من خانوم خاندارم و شرایط کار در بیرون ندارم احتیاج ب کار بسته بندی در منزل دارم لطفا جواب بدهید با تشکر 
12:19
1403/01/13
سمانه غافل
محمدرضا عشقی
سلام.کدوم منطقه هستید
مشهد
21:10
نوبر سبز | Nobar Sabz
استخدام تکنسین مکانیک (نگهداری ماشین آلات)
تخصص مورد نیاز: آشنا به تعمیر و نگهداری ماشین آلات صنعتی در حوزه تولید مواد غذایی علی الخصوص دستگاه های بسته بندی آشنا به انواع گیربکس و نوار نقاله آشنا به هیدرولیک و پنوماتیک ماشین آلات آشنا به تراشک...
1403/01/15
سلام دزفول هستم نمیتونم بیرون کار کنم تورو خدا یه کاری تو خونه برام پیدا کنین
08:42
1403/01/16
ملیحه مسیبی
سلام من احتیاج به کار در منزل دارم0لطفا یه کار به من معرفی کنید
08:38
زهرا مرادی
سلام اگر میشه یه کار مناسب در منزل برای ماهم پیدا کنید دیگه جا نمونده که نگردیم
13:13
تحول آفرین بازار | TahavolAfarinBazar
استخدام گرافیست
-دارا بودن حداقل 3 سال سابقه (طراحی بسته‌بندی مزیت محاسبه می‌شود) -تسلط کاملا حرفه ای بر نرم افزارهای طراحی ( Illustrator, Photoshop,...) -آشنایی با مفاهیم چاپ -توانایی طراحی موکاپ -طراحی بسته‌بن...
زهرا حاصلی
سلام یه خانمم در گلپایگان به کار درمنزل نیازمندم 
14:43
حسن محمدی
سلام من یه کار در منزل می‌خوام بچه ندارم متاهلم‌کار در شهرستان می‌خوام 
22:30
1403/01/17
ندا خراطی
سلام نیاز ب کار در منزل دارم دوتا بچه دارم نمیتونم بیرون کار کنم ممنون میشم بمنم کار بدید 
19:17
تحول آفرین بازار | TahavolAfarinBazar
استخدام طراح گرافیک (Graphic Designer)
شرح وظایف طراحی و ریدیزاین محصولات فعلی و جدید آشنایی کامل با نرم افزارهای طراحی -آشنایی با مفاهیم چاپ -توانایی طراحی موکاپ -طراحی بسته‌بندی و لیبل روی بسته بندی -طرح ایده های خلاق و طراحی نیازهای ش...
1403/01/18
فاطمه
سلام احتیاج کار در منزل دارم لطفاً خیلی نیاز دارم 0**** خانم ظفری 
08:30
 ربابه صادق اکمل من یک خانه دار ههستم  احتیاج به کار در منزل دارم مرسی دستتو.ن دردنکنه
18:11
1403/01/19
زهرا کرمی
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0**** 
10:46
1 پاسخ
کارگر ساده
شرکت تولیدی تجهیزات پزشکی واقع در شهر تبریز، جاده مایان- اول خواجه دیرج جهت تکمیل کادر خود در واحدهای مونتاژ، بسته بندی و اپراتوری دستگاه از متقاضیان واجد شرایط استخدام می‌نماید. کارگر ساده جنسیت: خ...
1403/06/15
محمد صمدی
شکیلا حسینی
سلام نیازمند کاردرمنزل رهنان کادبیرون نصب روز هم قبول میکنم 17سالمه
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
13:31
محمد صمدی
سلام من شوهرم معتاده مستاجرم هستم دوتا بچه یکی 6 سالشه یکی 9 ماهشه خیلی به کار نیاز دارم توروخدا کمکم کنید کار در منزل می‌خوام بسته بندی 0**** اینم شمارمه
13:32
محمد صمدی
زهرا کرمی
سلام نیاز ب کار دارم دستم خالیه اجازه نشین هستم بچم کوچیکه نمیتونم شیر برا فراهم کنم اگه کسی هست ک کار سراغ داره بهم بگه ممنون میشم همه کار بلد هستم 0****
13:34
اپراتور دستگاه تولید
یک مجموعه معتبر در استان اصفهان (شهرک صنعتی جی) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان اصفهان استخدام می‌نماید اپراتور دستگاه تولید جنسیت: خانم نوع همکاری: تمام وقت شرایط احراز: نیازمند تعدا...
مریم چعبی
سلام نیازمند کار در منزل بسته بندی هستم اگه معرفی مکنید ممنون میشم
13:45
1403/07/16
سلام دنبال کار در منزل هستم خانم پریوش احمدزاده سنم حدودا 50 
08:52
1403/07/19
مائده جلالی
سلام نیاز به کار در منزل دارم بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم خواشا معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:33
نیروی بسته بندی و تحویلدار
به یک نیرو خانم یا آقا برای بخش بسته بندی و تحویلداری رستوران در محدوده گلسار نیازمندیم مسئولیت پذیر ، سرعت کاری بالا ، باهوش و با حوصله ساعت کاری از ساعت 17 الی 24 حقوق از 12 الی 15 میلیون تومان ...
سلام من بچه کوچیک دارم پردیس هستم کاردرمنزل میخوام لطفابهم معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:33
ضحا امیدوار
سلام م من بچه کوچیک دارم دنبال کار میگردم کار در خانه ممیخواستم میشه بهم معرفی کنید
سلام میتونم کمکتون کنم
18:34
مریم جلالی
سلام من بچه کوچیک دارم و احتیاج به کاردرمنزل دارم ترجیحا بسته بندی محصولات  لطفا کمکم کنید
20:51
کارگر ساده مرغداری تخمگذار
به چند نیرو جهت کار در مرغداری تخمگذار نیازمندیم. شرایط : ترجیحا خانواده باشد.اتباع استخدام داریم. . کار شما جمع آوری تخم مرغ روزانه ۷۰ الی ۸۵ کارتن در روز جمع آوری کنید و بسته بندی کنید . حقوق پایه ش...
1403/11/02
سلام احتیاج ب کار درمنزل هستم0****جانبازی هستم 
05:12
سلام من دوتا بچه دارم کار در منزل میخام بیرون نمیتونم بیام
06:48
سلام وقت بخير ببخشيد مخستم بگم اين اگى تو مزحم شود دام
07:45
خدمتکار نظافتچی امورمنزل کاردرمنزل منشی جویای کار
باسلام آگهیو تاآخرکامل بخونید چندنیروی خانم نیازمندیم دونیروی خانم مجرد تمیز برای کارنظافت جزئی خرید روزانه پذیرایی ازمهمان ها نیازمندیم چند نیروی خانم فقط سرپرست خانواده مجرد برای بسته بندی و کارد...
1403/12/04
کامی یزد
معصم زوارهدی
سلام من خانم خانه دار هستم احتیاج به کار در خانه هستم .لطفا کمکم کنید
سلام خوبی شما خسته نباشید 
14:12
1403/12/05
سلام من خانم خانه دار هستم از تهران واحتیاج به کار در منزل دارم 
03:52
1403/12/06
شهره آل احمد
سلام به کار در منزل احتیاج دارم ترجیحا بسته بندی کاردانی گرافیک دارم با تشکر
00:12
دی کامپیوتر | Day Computer
استخدام مونتاژ کار الکترونیک
ما به دنبال فردی دارای قدرت تصمیم گیری، مذاکره و حل مسئله در جایگاه شغلی مونتاژ کار الکترونیک هستیم تا به ما در انجام وظایف زیر کمک کند. اگر دارای مهارت‌ها و الزامات بیان‌شده در این آگهی استخدام هستید...
سلام من یه خانم خانه دار هستم و شرایط کارکردن بیرون از خونه رو ندارم خیلی وقته دارم دارم دنبال کاردرمنزل میگردم میشه به منم کمک کنین ممنون میشم
05:19
سارا عباسزاده معروفی
سلام من یک خانم هستم احتیاج به کار در منزل دارم شرایط بیرون از خونه رو ندارم اگ کاری بود بهم معروفی کنید مرسی
12:33
شنبه 10 فروردین 1404، ساعت 17:49