خانم شکیبایی کار در منزل
من یک مبلغ 199هزارتومان ویکمبلغ 643هزارتومان زدم گفتند 1ملیون دیگه هم بزن که نزدم الان جوابگو نیستند پولم رفت
اینا همشون دروغ گوهستن
واقعا کلاهبرادارن منم میخوام واریزی بزنم
خدا لعنتشون کنه.پول منم خوردن.الهی خرج بیماریشون بشه
دروغ گو پست خدا لعنت کنه
خانوم نامحترم شکیبایی ک به دروغ گفته شرکت برزن و کار درمنزل از مردم پول میگیره بسه نمیفرسته کلاهبردار بی شرف هرکی بهش پول داده بره از پلیس فتا شکایت بنویسه پدرشو در میارم فقط صبر کن نگاه کن بیچارت میکنم دست از سرت برنمیدارم
زنیکه اشغال در به در مرده ی حیوون پول خورد رفت از گلوش پایین مره الهییی
خانم شکیبایی حیف از خانم که واسه تو بگم انشالله پولی که ازمن گرفتی خرج خرید کفن برای عزیزترین کس زندگیت بشه
به خداهمش کلاهبرداری هست منم پول واریزکردم دیگه هیچ خبری نشد
منم 1 میلیون 19 هزار تومان زدم بعدش گفت 1 میلیون دیگه بزن نزدم و بقیه پولمو خواستم که نمیده کلاهبردار لطفا یکی راهنمایی کنه که چطور ازش شکایت کنیم؟؟ 😭
سلام شکایت کردی ؟چونک پول منم خورده میخوام ببینم اگه شکایت کنم چیزی دستگیرم میشه یان
سلام من امروز اول 300 پول فرستادم برای خانم شکیبایی بعد گفتن 700 دیگه بفرست فرستادم الان گفتن 2 تومن بفرست چیکار کنم ؟پولم رو هم پس نمیده کسی شکایتی چیزی از کرده؟میتونیم کاری کنم پولم رو بگیرم
سلام به همه دوستان و کارجویان عزیز من توی تلگرام با کانالی مواجه شدم در رابطه با بسته بندی در منزل با مدیریت زینب بهزادی و با پروفایل شرکت بسته بندی ایران سهامی عام که فرم استخدام فقط 599 ت هزینه ثبت نام بود واریز کردم بعد گفت 2 م دیگه باید بابت بیمه واریز کنی که نکردم و حالا هر چی میگم پول 599 ت رو بر نمی گردونه توجه کنین به این شخص اعتماد نکنیم پول من که رفت
پس اونایی که تو کانالش گفتن بسته رسیده چی وخیلی ازخانم شکیبایی تشکر کردن اونا هم فیک هستن
وای منم میخواستم پول بزنم براش کار در منزل خوب شد اومد دیدم پیام هارو
خانم شکیبایی کلاهبرداری هست من یک میلیون و شیشصد و خورده ای زدم باز گفت دو خورده ای بزن نزدم خیر نبینه الهی پولمم پس نمیده کسی شکایت کرده؟؟ فایده ای داره شکایت؟
بی شرف این خانم شکیبایی چهار میلمیون زدم بازهم میگن باید بزنی بیچارت میکنم تایید پلیس فتا هم ندارن