دنبال کن

زهره باقری کلاهبردار

بسته بندی

1403/02/11
بله کلاهبرداری 
20:31
10 تایید
سورتینگ جاده دریا ساری
بسته بندی
نیازمند ۲۰کارگر خانوم بسته بندی پرتقال در سورتینگ هستیم
1403/02/16
میشه بگید.ب چ صورت کلاه برداری کردن الان خیلی تعدادشان زیادشده
20:10
1 پاسخ
5 تایید
1403/02/23
لیلا آقاشناس
در ابتدا به عنوان بیمه کالا ، ضمانت کالا ، درخواست واریزی دارن .
مواظب باشید گول این شیادان را نخورید
04:31
1 پاسخ
1 تایید
1403/03/25
بهار
میشه بگید.ب چ صورت کلاه برداری کردن الان خیلی تعدادشان زیادشده
کی ازاین خانوم جنس گرفته واقعا کلاهبرداره؟ 
21:45
1 پاسخ
1 تایید
توسعه گستر اراکس
کارشناس کشاورزی
خرید محصولات کشاورزی جهت صادرات ، نظارت بر سورت و بسته بندی و حمل و ترخیص آن
بهار
لیلا آقاشناس
در ابتدا به عنوان بیمه کالا ، ضمانت کالا ، درخواست واریزی دارن . مواظب باشید گول این شیادان را نخورید
زهره باقری کلاهبرداره؟ 
21:46
1403/04/14
حسین فکوری
زهره. باقری بعنوان کلاه بردارهمچنان مشغول.کلاهبرداری میباشد.وپلیس قتاه وقوه قضائیه تائیدکننده تاچندسال آینده ایاپلیس فتنه قضائیه نمیتوانداین زنوکه تائیدکننده بازداشت کندچرانمیکندپول مردم راباوعده وعیدمیگیردازپلیس فتنه درخواست میکنیم نسبت به دستگیری این شخص کلاهبرداراقدام کند
05:27
3 تایید
1403/04/15
ایمان یعقوبی
شماره زهره باقری که توکار پخش ماسک یک بار مصرفه به من ارسال کنه به این شماره 0****  تا بهش بگم کلاه بردای چه جوری
09:31
شرکت گرگین تجارت آریا
کارگر ساده
دعوت به همکاری در شرکت گرگین تجارت آریا ۳۰ نفر کارگر خانم و آقا جهت بسته بندی و سورتینگ خرما
1403/05/13
بهار
کی ازاین خانوم جنس گرفته واقعا کلاهبرداره؟
 سلام و عرض ادب 
بنده 652 هزار تومان واریز کردم و بعد از واریزی شماره منو مسدود کرد خانم زهره باقری 
مواظب باشید 
11:52
2 پاسخ
2 تایید
1403/05/20
چرا پلیس نسبت این کلاه برداری ها اینقدر سرد وبی مسئولیت رفتار می کنه
اگه جلوی این کلاه برداریها را پلیس به جد بگیره ،
مردم اینطور در دام نمی افتند
چون اوضاع اقتصادی عجیب بده وپلیس باید حق بده مردم در دام  اینگونه کلاه برداریها بیفتند 
وجلودارشون باشه
08:16
4 تایید
1403/05/26
مریم غفاری
از منهم پول رو گرفت و دیگه جواب نداد متاسفانه فتا هم اصلا جواب نمیده وعجیب اینکه خیلی راحت تبلیغ میکنه وکلاهبرداری میکنه ولی پلیس پیگیری نمی کنه 
07:04
بسته بندی
با سلام. به تعدادی خانم با سلیقه جهت بسته بندی نان در منزل خودشان نیازمندیم. در هر بسته ۵ردیف ۱۲ تایی نان گذاشته و با دستگاهی ک خودم میدم پرس میکنید. خانم های عزیز دقت بفرمایید سلیقه در بسته بندی و ب...
زینب ملکی
سلام اگه جایی سراغ دارین کار در منزل لطفا منم بگید
10:36
1 پاسخ
1 تایید
1403/06/05
محمد صمدی
زینب ملکی
سلام اگه جایی سراغ دارین کار در منزل لطفا منم بگید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش 
17:38
1403/06/25
سلام این زهره باقری توی تلگرام وعده سوددهی به من داد اولش گفت 5تومن بده بعد که دادم گفت باید 10تومنی دیگه هم بدی هرچی گفتم ندارم گفت این سیستم مجموعه فارکسه اگه ندی جریمه میشی اگهاین پولو بدی 24ساعت بعد میاد به حسابت برگشت میخوره وقتی پولو واریز کردم دیگه جوابمو نداد
18:18
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به تعدادی خانم جهت بسته مواد غذایی در محیطی کاملا بهداشتی و سالم با آموزش رایگان دعوت به همکاری می‌شود
1403/06/29
چرازودترپیاماتونوندیدم همین دیروز5ملیون پول دادم😭😭
16:21
1 پاسخ
سلام و عرض ادب بنده 652 هزار تومان واریز کردم و بعد از واریزی شماره منو مسدود کرد خانم زهره باقری مواظب باشید
سلام زهره باقری 
18:16
سلام و عرض ادب بنده 652 هزار تومان واریز کردم و بعد از واریزی شماره منو مسدود کرد خانم زهره باقری مواظب باشید
برای منم همین کارکرد
18:16
بسته بندی
یک شرکت معتبر تولیدی کمد و کابینت واقع در احمدآباد مستوفی نیازمند تعدادینیروی خانم جهت واحد بسته بندی می باشد . با بیمه-سرویس-کلیه مزایای قانونی
1403/07/17
سلام این زهره باقری توی تلگرام وعده سوددهی به من داد اولش گفت 5تومن بده بعد که دادم گفت باید 10تومنی دیگه هم بدی هرچی گفتم ندارم گفت این سیستم مجموعه فارکسه اگه ندی جریمه میشی اگهاین پولو بدی 24ساعت بعد میاد به حسابت برگشت میخوره وقتی پولو واریز کردم دیگه جوابمو نداد
سلام بنده با تبلیغات تلگرام به کانال زهره باقری برخوردم منو قول زد با هزار بدبختی 10 میلیون پول واریز کردم به حسابش بعد چند روز جواب نداد بعد میگه 10تومن هم واریز کن ثبت شده بنامت تو سیستم 24 ساعت هم سود یجا میداد حسابت که واریز نکردم فکر کنم 10 ملیون کلاه برداری کرد بخدا مستاجرهستم به امید اینکه کمک اجاره بشه سرم کلاه رفت
20:00
1 پاسخ
چرازودترپیاماتونوندیدم همین دیروز5ملیون پول دادم😭😭
کلاه برداری هست 10 میلیون سرم منم کلاه گذاشت
20:02
1403/07/18
سلام منم صدتومان واریز کردم منم مسدودکرد
15:17
بسته بندی
به نام خدای یکتا قدم یک مترو پانزده سانت هستش کار بسته بندی می‌خوام شیفت صبح باشه آقا هستم متاهل هستم این مشخصات من هستش دنبال کار میگردم خودم کار ندارم ممنون با تشکر
1403/07/28
سلام بنده با تبلیغات تلگرام به کانال زهره باقری برخوردم منو قول زد با هزار بدبختی 10 میلیون پول واریز کردم به حسابش بعد چند روز جواب نداد بعد میگه 10تومن هم واریز کن ثبت شده بنامت تو سیستم 24 ساعت هم سود یجا میداد حسابت که واریز نکردم فکر کنم 10 ملیون کلاه برداری کرد بخدا مستاجرهستم به امید اینکه کمک اجاره بشه سرم کلاه رفت
دوستان خانوم بهزادی هم آیا کلاه برداره از من الو 250برا ثبت نام خاست برای کار درمنزل وبعد650برا بیمه الانم میگه 2300دیگ بزن ک مرسوله از باربری ارسال بشه برات
02:09
1 پاسخ
1403/07/29
مریم فتحی
سلام من تو تلگرام بایه کانال بسته بندی کار در منزل آشنا شدم که ادمینیش خانوم بهزادی بود گفتن یه هزینه واسه پست یه هزینه واس کد پیگیری ویه هزینه برا ضمانت کالا برام ارسال کنی سر جمع 815 ارسال کردم الان میگه 1500 ارسال کن واسه باربری الانم پاسخگو نیست 
10:57
1403/08/04
ندا عسکری
از من هم کلاهبرداری شده به عنوان وام فوری مسی می‌دونه چطوری باید شکایت کنم؟
17:16
بسته بندی
سلام من مددجو بهزیستی هستم نیاز یک کار بسته بندی در منزل خودتم انجام بدهم مثلا بسته بندی لوازم خانگی. لوازم التحریر. حبوبات وغیره آسان باشه موردی بود اطلاع بدهید
دوستان خانوم بهزادی هم آیا کلاه برداره از من الو 250برا ثبت نام خاست برای کار درمنزل وبعد650برا بیمه الانم میگه 2300دیگ بزن ک مرسوله از باربری ارسال بشه برات
آره از من نزدیک سه تومن گرفت آخرش هم جواب نداد بعدش شرمنده یه عکسی از خودم خواست من بهش فوش دادم منو بلاک کرد
19:10
نمیدونم
19:10
یک‌شنبه 13 آبان 1403، ساعت 12:26