زهره باقری کلاهبردار
بله کلاهبرداری
میشه بگید.ب چ صورت کلاه برداری کردن الان خیلی تعدادشان زیادشده
در ابتدا به عنوان بیمه کالا ، ضمانت کالا ، درخواست واریزی دارن . مواظب باشید گول این شیادان را نخورید
کی ازاین خانوم جنس گرفته واقعا کلاهبرداره؟
زهره باقری کلاهبرداره؟
زهره. باقری بعنوان کلاه بردارهمچنان مشغول.کلاهبرداری میباشد.وپلیس قتاه وقوه قضائیه تائیدکننده تاچندسال آینده ایاپلیس فتنه قضائیه نمیتوانداین زنوکه تائیدکننده بازداشت کندچرانمیکندپول مردم راباوعده وعیدمیگیردازپلیس فتنه درخواست میکنیم نسبت به دستگیری این شخص کلاهبرداراقدام کند
شماره زهره باقری که توکار پخش ماسک یک بار مصرفه به من ارسال کنه به این شماره 0**** تا بهش بگم کلاه بردای چه جوری
سلام و عرض ادب بنده 652 هزار تومان واریز کردم و بعد از واریزی شماره منو مسدود کرد خانم زهره باقری مواظب باشید
چرا پلیس نسبت این کلاه برداری ها اینقدر سرد وبی مسئولیت رفتار می کنه اگه جلوی این کلاه برداریها را پلیس به جد بگیره ، مردم اینطور در دام نمی افتند چون اوضاع اقتصادی عجیب بده وپلیس باید حق بده مردم در دام اینگونه کلاه برداریها بیفتند وجلودارشون باشه
از منهم پول رو گرفت و دیگه جواب نداد متاسفانه فتا هم اصلا جواب نمیده وعجیب اینکه خیلی راحت تبلیغ میکنه وکلاهبرداری میکنه ولی پلیس پیگیری نمی کنه
سلام اگه جایی سراغ دارین کار در منزل لطفا منم بگید
صفر نهصد سیزده دوصفر پنج سیو پنج هفتادو شش
سلام این زهره باقری توی تلگرام وعده سوددهی به من داد اولش گفت 5تومن بده بعد که دادم گفت باید 10تومنی دیگه هم بدی هرچی گفتم ندارم گفت این سیستم مجموعه فارکسه اگه ندی جریمه میشی اگهاین پولو بدی 24ساعت بعد میاد به حسابت برگشت میخوره وقتی پولو واریز کردم دیگه جوابمو نداد
چرازودترپیاماتونوندیدم همین دیروز5ملیون پول دادم😭😭
سلام زهره باقری
برای منم همین کارکرد
سلام بنده با تبلیغات تلگرام به کانال زهره باقری برخوردم منو قول زد با هزار بدبختی 10 میلیون پول واریز کردم به حسابش بعد چند روز جواب نداد بعد میگه 10تومن هم واریز کن ثبت شده بنامت تو سیستم 24 ساعت هم سود یجا میداد حسابت که واریز نکردم فکر کنم 10 ملیون کلاه برداری کرد بخدا مستاجرهستم به امید اینکه کمک اجاره بشه سرم کلاه رفت
کلاه برداری هست 10 میلیون سرم منم کلاه گذاشت
سلام منم صدتومان واریز کردم منم مسدودکرد
دوستان خانوم بهزادی هم آیا کلاه برداره از من الو 250برا ثبت نام خاست برای کار درمنزل وبعد650برا بیمه الانم میگه 2300دیگ بزن ک مرسوله از باربری ارسال بشه برات
سلام من تو تلگرام بایه کانال بسته بندی کار در منزل آشنا شدم که ادمینیش خانوم بهزادی بود گفتن یه هزینه واسه پست یه هزینه واس کد پیگیری ویه هزینه برا ضمانت کالا برام ارسال کنی سر جمع 815 ارسال کردم الان میگه 1500 ارسال کن واسه باربری الانم پاسخگو نیست
از من هم کلاهبرداری شده به عنوان وام فوری مسی میدونه چطوری باید شکایت کنم؟
آره از من نزدیک سه تومن گرفت آخرش هم جواب نداد بعدش شرمنده یه عکسی از خودم خواست من بهش فوش دادم منو بلاک کرد
نمیدونم