دنبال کن

می خوام مدلینگ بشم

مدلینگ

1401/08/26
۶۳۳۲
من چند سالی هست که می خوام مدلینگ بشم ولی نمیدونستم کجا برم وچکار باید بکم برای مدلینگ شدن
08:22
6 پاسخ
6 تایید
مدلینگ
با سلام و احترام یک نفر مدل جهت سالن زیبایی دو ساعت هر جلسه تمرین پردلختی یک میلیون
1401/08/30
مهدی محبتی
سلام من 28ساله ورزشکار استایل فیزیک می خوام تو مدلینگ مشهد شرکت کنم از کجا باید شروع کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
12:52
1 تایید
1401/09/02
سلام میخواستم برای مدلینگ ثبت نام کنم باید کجل برم
10:28
3 پاسخ
6 تایید
1401/09/26
سلام میخوام دخترموببرم واسه مدلینگ تومشهدکجابایدبرم
19:50
5 پاسخ
2 تایید
مدلینگ
به یه خانوم جهت مدلینگ نیازمندم
1401/09/28
مهدی سهرابی
۶۳۳۲
من چند سالی هست که می خوام مدلینگ بشم ولی نمیدونستم کجا برم وچکار باید بکم برای مدلینگ شدن
سلام
 خانم هستید یا آقا؟
23:15
1 تایید
1401/09/29
مهدی هوشیار
سلام اقا هستم میشه منم راهنمایی کنید
10:00
1 پاسخ
1401/10/04
نسرین رادان
سلام منم خیلی علاقه دارم ب مدلینگ یه دختر 19 ساله هستم قد بلند و بور مخصوص مدل لباس عروس و مانتو و ‌..هستم لطفا راهنماییم کنید 
23:45
4 پاسخ
4 تایید
مدلینگ
مدل برای لباس‌های اسپرت و لباس‌های کامل خواستم. حتما خانوم باشن و بین ۲۳ تا ۳۵ در ضمن عکاس آقا میباشد.
1401/10/15
سونیا نعمتی فر
سلام برای مدلینگ بودن کجا ثبت نام کنیم
21:17
4 پاسخ
3 تایید
1401/10/17
من برای   مدلینگ شدن  تو اصفهان  باید کجا برم  و چی کار کنم 
21:10
3 پاسخ
1 تایید
1401/10/18
امیررضا جعفری
سلام پسری هستم 17ساله درعین تحصیل خوش فیس وبور وزیبا هستم میخواستم مدل بشم لطفا راهنمایی کنید ممنون
06:56
مدلینگ
گروه تولیدی معتبر برای استایل کردن محصولات لباس به یک خانم خوش استایل نیازمند است. لطفا رزومه خود را ارسال کنید.
1401/10/30
محمد اقلیدی
سلام سارا هستم
24 ساله از شیراز برای مدلینگ باید از کجا شروع کنم 
00:13
2 پاسخ
1 تایید
1401/11/12
Aysel baghery
سلام وقتتون بخیر من 18 سالم هستش و ساکن مشهد 
کجا باید اقدام کنم برای مدلینگ 
23:48
2 پاسخ
1 تایید
1401/11/18
مهنازجعفری
سلام برای مدلینگ شدن در تهران میخواستم کمک بگیرم خانوم هستم چشم رنگی و قد کوتاه ولی جذاب 
10:22
6 پاسخ
مدلینگ
همکار خانم خوش اندام و خوش بیان جهت تبلیغ لباس در فروشگاه مانتو ( با چهره) نیازمندیم . یک روز در میان ۲ الی ۳ ساعت تو مغازه حضور خواهید داشت (( با حقوق مناسب )) ۷ میلیون
1401/11/20
حمید قجاوند
سلام منم به کار مدلینگ خیلی علاقه دارم ولی خوب به خاطره یه سری شرایط زندگی هی ازش فاصله گرفتم 27 سالمه و از شما درخواست کمک و راهنمایی دارم که بتونم در این رشته قدمی بر دارم ممنون 
09:45
حمید قجاوند
سلام‌من 27 سالمه قد 189 آقا هستم مناسب کار مدلینگ هستم و به این رشته خیلی علاقه دارم از شما درخواست کمک و راهنماییی که بتونم تو این رشته قدمی بر دارم تا به نتیجه برسم سپاس گذارم .
09:48
1401/11/24
رسول اکبرابادی
سلام پسرمو میخوام ببرم واسه مدلینگ 4ساله اش لطفا کنید راهنماییم کنید
10:42
مدلینگ
مدلینگ خانم نیازمندیم بصورت پروژهای با تایم توافقی جهت همکاری در صورت تمایل مشخصات و رزومه در تلگرام یا واتساپ ارسال شود بعداز بررسی هماهنگ میشود
رسول اکبرابادی
پسرمو میخوام ببرم مدلینگ چیکارکنم
10:43
1 پاسخ
1401/11/25
مهشید اختری
سلام  دختر من خیلی خوشتیپ و قد بلندمیخوام مدلینگ بشه
10:46
2 پاسخ
1 تایید
1401/11/28
نازنین پروینی
سلام من برای مدلینگ بدون چهره میخوام شرکت کنم اندام عالیی دارم قد کشیده و...لطفا راهنماییم کنید
14:45
5 پاسخ
1 تایید
مدلینگ لباس خانوم
با سلام به تعدادی مدل لباس خانم جهت تبلیغ لباس نیازمندیم توضیحات بیشتر چت در خدمتم
1401/11/29
مهراس ممبینی
رسول اکبرابادی
پسرمو میخوام ببرم مدلینگ چیکارکنم
سلام پسرم 18 سالشه اراک زندگی میکنیم برای مدل شدنش کجا ببرم؟
09:18
onyx
سلام من 16 سالمه و قد وزن خوبی برای مدلی بودن دارم، پوست قیافه خوبی هم دارم انگشتای ظریف و باریک برای مدل ساعت یا زیورآلات دارم اما جایی رو نمیشناسم برم
18:27
2 پاسخ
1 تایید
onyx
توی شیراز جایی هست مدل بخواد؟
18:33
1 پاسخ
مدلینگ پوشاک حرفه ای بانوان
مدلینگ پوشاک بانوان اینده کاری عالی حذف چهره با خودتان تسویه روزانه هماهنگی و چت دیوار حتی به صورت شبانه روزی تا پایان آذر ماه
1401/12/09
سلام من 20سالمه. قدم180 میخواستم برم مدلینگ مشهد
16:25
1 تایید
1401/12/17
مهدی
سلام من پسر25ساله علاقه دارم مدل بشم.چهره بور و جذابی دارم به گفته اطرافیان.چشم رنگی قد متوسط دارم.خیلی ها پیشنهاد میدن پیگیر مدلینگ باشم.میتونید راهنماییم بکنید.ممنون میشم
00:12
1402/01/08
مهراج
سلام محمد هستم ساکن شیرازم میخام مدلینگ بشم 21سالمه رپرم واسه لباس لش اینا عالی هستم میتونید عکسام اینستا ببینید mehraj_ 071
12:40
مدلینگ لباس دخترانه/ بدون چهره
نیازمند مدلینگ لباس دخترانه اسپورت و لباس های خاص، ✓ ترجیحا علاقه مند به ورزش با استایل مناسب، ✓امکان دورکاری ✓تایم منعطف پاره وقت درخواست و شرایط واتساپ یا آی دی تلگرام palizsh
1402/01/12
زهره
سلام برای مدلینگ عروس توی کرج لطفا راهنمایی میکنید
20:47
1 پاسخ
1 تایید
1402/02/01
فاطمه مسگر
سلام من27 سالمه خیلی دوست دارم مدلینگ بشم اما نمیدونم چطوری باید شروع کنم یا کجا  ی راهنمایی لطفا 
01:00
1 پاسخ
فاطمه مسگر
سلام 27سالمه  عاشق کارای مدلینگم ولی نمیدونم از کجا برم  و چطور شروع کنم لطفا ی راهنمایی بکنید 
01:01
3 پاسخ
1 تایید
جذب نیروی اقا وخانم
باسلام جهت استخدام دررشته مدلینگ به اقا وخانم نیازهست لطفا جهت هماهنگی وشرایط پیام دهید
فاطمه مسگر
27ساله هستم علاقه مند به کار مدلینگ برای استخدام مدل تبلیغاتی انواع لباس ومدل عروس و تیزر تبلیغاتی با من تماس بگیرید.
01:05
2 پاسخ
1402/02/02
سلام من خیلی علاقه به مدلینگ شدن دارم 22 سالمه ولی نمیتونم پیدا کنم که تو تبریز باید کجا برم لطفا راهنمایی کنین 🙏🏻
12:42
1 پاسخ
1 تایید
1402/02/09
اعظم نعمتی
سلام.من میخوام پسرم که 6سالشه برای مدلینگ ببرم.ولی نمیدونم کجا برم.هیچ اطلاعاتی راجبش ندارم لطفا راهنمایی کنید
00:54
1 پاسخ
مدلینگ خانم
مدل خانم .. سن حداکثر تا 30 سال . زیبایی چهره و استایل بسیار مهم است امکان دور کاری وجود ندارد
اعظم نعمتی
اعظم نعمتی
سلام.من میخوام پسرم که ۶سالشه برای مدلینگ ببرم.ولی نمیدونم کجا برم.هیچ اطلاعاتی راجبش ندارم لطفا راهنمایی کنید
تو خرم اباد هستیم. کجا باید مراجعه کنیم واسه مدلینگ شدن بچه ها
00:57
1402/02/14
سلام میخوام مدلینگ بشم مال اصفهان هستم
16:33
1 تایید
1402/03/02
مهدیه رجایی
منم علاقه زیادی ب مدلینگ دارم ولی نمیدونم کجا برم راهنمایی کنید هیکلو قدم اروپایی هستش*
12:43
منشی و مدیر داخلی خانم و دستیار مدیریت
نیروی خانم جهت مدیر داخلی ودستیار مدیریت استایل عالی و مرتب روابط عمومی خوب و انجام کار مدلینگ جهت تنخور نمونه کار امکان سفر داخلی و خارجی اگر شرایط دارین پیام بدین لطفا مجموعه در زمینه کیف و لباس و ...
الناز خانی
سلام مدلینگ میشم قدم 173و خوش استایل
فقط گرگان.
17:06
1 پاسخ
1402/03/06
سمیه دهقانژاد
دروددخترم دوونیم سالشه واسه مدلینگ لطفاراهنمایی
20:14
1 تایید
سمیه دهقانژاد
دخترم دوسالونیمشه واسه مدلینگ لطفاراهنمایی مچکرم
20:15
1 تایید
تهران/ ۱میلیارد ملک برای خانم مدلینگ استایل دستیار
◼مشخصات شغل:□دستیار شخصی/ماموریتی ◼هدف شغل:□استقلال مالی/آزادی زمان ◼تعریف شغل:□انجام امور اداری/ماموریتی ◼وظایف روزمره:□ثبت نام سرمایه گذاران ◼وظایف دوره ای:□پیگیری ◼انتظارات: □فعال/قابل اعتماد ◼استر...
1402/03/07
سلام میخوام پسرم برامدلینگ ببرم مشهدی هستم کجابابدببرم ممنون میشم راهنمایی کنید
05:33
1402/03/08
سلام برای مدلینگ درکرمان لطفا راهنمایی کنید
04:02
برای مدل شدن درکرمان چه اقدامی کنم؟
04:03
مدلینگ خانوم مزون لباس
عمده فروش پوشاک هستیم جهت عکاسی لباس و اجناس مزون از علاقه مندان جهت همکاری دعوت بعمل می آید چت دیوار پاسخگو هستم
رحیم عباسی
سلام من میخواستم مدلینگ بشم
16:09
1402/03/12
نیوشا نیازی
سلام میخام برای مدلینگ ثبت نام کنم کجا باید مراجعه کنم قدم 173 وزنم 63
14:54
1402/03/19
شاهین
۶۳۳۲
سلام خوبید وقت بخیر میشه مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی هستم 
23:06
مدلینگ خانم میخوام
خانوم مجرد جلسه ای یا ساعتی هزینه توافقی جهت ارتباط پیام دهید
شاهین
میشه مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی 
23:07
شاهین
سلام خوبید وقت بخیر میشه مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی 
23:07
شاهین
مهنازجعفری
سلام برای مدلینگ شدن در تهران میخواستم کمک بگیرم خانوم هستم چشم رنگی و قد کوتاه ولی جذاب
سلام بی زحمت مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی هستم 
23:08
خانم جهت مدلینگ
به‌چند‌نفر‌خانوم‌جهت‌مدلینگ‌لباس‌بدون چهره‌‌نیاز‌هست
شاهین
فاطمه مسگر
سلام 27سالمه عاشق کارای مدلینگم ولی نمیدونم از کجا برم و چطور شروع کنم لطفا ی راهنمایی بکنید
سلام خوبید وقت بخیر میشه مشخصات و عکستون بديد ممنونم در واتساب 0****  محمدی هستم 
23:11
شاهین
سلام تعدادی مدل برای همه شهر ها میخوایم با حقوق عالی برای بانوان بدون شرایط با آموزش فوری شماره 0****  شاهین محمدی گروه داریم در واتساب برای بانوان 
23:13
شاهین
تماس بگیرید 0****  
23:27
مدلینگ خانوم کلینیک پیکرتراشی
پرداخت روزانه ۴میلیون ساعت حضور در کلینیک ۲ساعت رزومه خودتونو وات یا روبیکا ارسال کنید
شاهین
۶۳۳۲
تماس بگیرد 0****  محمدی 
23:27
1 تایید
1402/03/23
ستاره زرانداز
سلام من 19.20 سالمه  میخوام مدل بشم 
بندر عباس ام کجا برم 
20:21
1 تایید
1402/03/27
طاهره هوشیار ما آن را
سلام دوتا پسر که ده ساله وشانزده ساله هستن دارم من مادرشون  هستم چون چهره زیبا واند ام خیلی قشنگی دارن خیلی دلم میخواد که مدل بشن پدر یه شرکت مدلینگ ثبت نامشون کنم ولی نمی‌دونم چطوری یکیشون هم دربازه بان ماهر هستش 
21:26
1 پاسخ
ورکشاپ آموزش اکستنشن مژه و اکستنشن ابرو و استخدام
❌صفرتاصد اکستنشن مژه رو با تضمین عودت‌وجه بهت یاد میدم دیگه نگران چی هستی؟ ❌ ❇️تدریس توسط مستر بین المللی روسیه و ایتالیا و مربی رسمی سازمان فنی حرفه ای و مدیریت آکادمی بانوی آلفا ❇️ ارائه مدرک مع...
1402/03/28
زکیه سلطانیان
سلام  من 20 سالمه میخوام مدل بشم 
از اصفهان  باید  کجا  بروم
09:58
ویدا ولیزاده
سلام من 26 سالمه دخترم قدم 171 وزنم 52 دوس دارم مدل بشم محل زندگیم ارومیه است ممنون میشم راهنماییم کنید
13:41
2 پاسخ
1 تایید
1402/04/02
شاهین
۶۳۳۲
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش
14:21
استخدام مدل آقا و خانم
استخدام مدلینگ آقا و خانم در استودیو عکاسی مجهز و معتبر بدون نیاز به سابقه کار بدون محدودیت سنی آفیش و پرداخت به صورت روزانه محیط کاملا امن و قانونی لطفا رزومه خود را ارسال کنید
شاهین
14:22
شاهین
نسرین رادان
سلام منم خیلی علاقه دارم ب مدلینگ یه دختر ۱۹ ساله هستم قد بلند و بور مخصوص مدل لباس عروس و مانتو و ‌..هستم لطفا راهنماییم کنید
شاهین
نسرین رادان
سلام منم خیلی علاقه دارم ب مدلینگ یه دختر ۱۹ ساله هستم قد بلند و بور مخصوص مدل لباس عروس و مانتو و ‌..هستم لطفا راهنماییم کنید
استخدام یلدایی مژه کار در اکادمی تخصصی
⛔️یه جوری آموزش می دم که اصلا نیاز به آپدیت نداشته باشی⛔️ ‏‎⚠️آموزش و استخدام فوری در سریعترین زمان و بهترین کیفیت ممکن ‏‎❇️عودت وجه در صورت عدم رضایت از آموزش❇️ ‏‎توسط مسترآکادمی لوتوس روسیه ومربی...
شاهین
سونیا نعمتی فر
شاهین
من برای مدلینگ شدن تو اصفهان باید کجا برم و چی کار کنم
14:23
شاهین
محمد اقلیدی
سلام سارا هستم ۲۴ ساله از شیراز برای مدلینگ باید از کجا شروع کنم
1 تایید
مدلینک خانوم
استخدام مدلینگ خانوم خوش استایل مدرن شیک پوش رده سنی ۱۸ الی ۴۰
شاهین
Aysel baghery
سلام وقتتون بخیر من ۱۸ سالم هستش و ساکن مشهد کجا باید اقدام کنم برای مدلینگ
شاهین
مهنازجعفری
شاهین
مهشید اختری
سلام دختر من خیلی خوشتیپ و قد بلندمیخوام مدلینگ بشه
مدلینگ خانم
درآمد عالی همراه با آموزش رایگان
شاهین
فاطمه مسگر
سلام من27 سالمه خیلی دوست دارم مدلینگ بشم اما نمیدونم چطوری باید شروع کنم یا کجا ی راهنمایی لطفا
14:24
1402/04/06
خانم هستیدیا اقا
04:51
سلام من آقا هستم قدبلند وهیکلم خوبه 23ساله ساکن اصفهان 0**** برای مدلینگ
04:54
مدلینگ خانوم
انلاین شاپ ما برای بهبود کار خود نیاز به چند مدل خانوم برای لاین لباسهای اسپورت باشگاهی و خانگی نیاز داره توی همه رده سنی و وزنی الویت با اندام های پر هست و کسانی که قبلا کار مدلینگ‌انجام دادن عکا...
1402/04/08
محمد صمدی
نازنین پروینی
سلام من برای مدلینگ بدون چهره میخوام شرکت کنم اندام عالیی دارم قد کشیده و...لطفا راهنماییم کنید
سلام 0**** تماس 
16:41
1402/04/09
محسن براتی
سلام من میخوام مدلینگ بشم باید کجایه مشهد خودمو معرفی کنم 
11:47
1402/04/12
سجاد کفایی
سلام وقت بخیر میشه بگید کجا میتونم تست مدلینگ بدم؟
07:52
استخدام مدلینگ لباس خانم بدون عکاسی
سلام و درود به دنبال چند مدل خانم تمام سایزها حقوق ساعتی یک میلیون و به صورت روزانه تسویه میشود. + هزینه اسنپ رفت و برگشت هفته ای دو الی سه روز از شما عکاسی نمی شود. مسئولیت‌ها: • ایفای نقش بعنوا...
1402/04/14
شاهین
 0****  محمدی 
10:05
1402/04/17
شاهین

22:04
شاهین
نازنین پروینی
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هست برای آموزش محمدی هستم 
22:04
مدلینگ خانوم جهت (مزون ) بدون چهره
با سلام دورود به اعضای محترم دیوار یک نفر مدل خانم خوش فیس و خوش استایل جهت لاین لباسهای وارداتی مزون 3 روز در هفته هر جلسه حقوق بین 1 تا 3 میلیون رده سنی 25 تا 36 سال خوش چهره خوش هیکل فیتنس کار...
شاهین
۶۳۳۲
تماس بگیرید 0****  محمدی هستم 
22:07
1402/04/19
محمد جعفری
مهدی هوشیار
سلام اقا هستم میشه منم راهنمایی کنید
سلام وقتتون بخیر... میخوام مدلینگ بشم.. نمیدونم از کجا و چجوری شروع کنم... آقا هستم از اتباع افغانستان هستم ولی متولد ایران
11:21
نرگس قربانی
من نوجوانم اما بدن ایده آل میخوام
22:29
نیازمند مدلینگ خانم
با سلام خدمت دوستان نیازمند مدلینگ خانم رده سنی بین 18 الی 40 خوش استایل خوش پوش با مد روز در زمینه لباس نیمه وقت و تمام وقت دستمزد روزانه بین یک الی پنچ ملیون لطفا مشخصات خود را ارسال کنید
1402/04/22
شاهین
محمد اقلیدی
سلام سارا هستم ۲۴ ساله از شیراز برای مدلینگ باید از کجا شروع کنم
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هستم  برای آموزش محمدی 
14:41
شاهین
مهشید اختری
سلام دختر من خیلی خوشتیپ و قد بلندمیخوام مدلینگ بشه
سلام خوبید وقت بخیر تماس بگیرد 0****  دقیق بگم بهتون رایگان هستم  برای آموزش محمدی 
14:42
شاهین
فاطمه مسگر
27ساله هستم علاقه مند به کار مدلینگ برای استخدام مدل تبلیغاتی انواع لباس ومدل عروس و تیزر تبلیغاتی با من تماس بگیرید.
14:43
مدل و مدلینگ عکاسی (همکاری با مزون و سالنزیبایی
سلام به یک خانوم خوش فیس و خوش استایل جهت مدلینگ عکاسی نیازمندم لطفا پیام دادین اگه رزومه دارین بفرستین. مثال الان یلدا نزدیکه عکاسی یلدایی میشه کرد و... صاحب کلی عکس رایگان و شیک میشین. همکاری با ...
شاهین
زهره
سلام برای مدلینگ عروس توی کرج لطفا راهنمایی میکنید
14:43
ندا نادري
سلام ميخواستم براي مدلينگ ثبت نام كنم بايد چيكار كنم .
19:53
1 پاسخ
1 تایید
1402/04/24
رومیناافسرده
من میخام مدل شم باید چیکار کنم؟
11:27
1 پاسخ
مدل خانم همه لاین ها لباس و..
سلام و عرض ادب استخدام مدلینگ خانم ( نوجوان و جوان ) برای همه لاین ها : میکاپ _ پابند _ لباس های فصلی تابستونه و... نیاز مندم. مشخصات خودتونو بفرستید تا اطلاعات دقیق تری در اختیارتون قرار بدم در مو...
رومیناافسرده
سلام من میخام مدل بشم مدل دخترر در هرمزگان بندرعباس 
11:28
1402/05/04
سحر رمضان زاده
سلام میخوام مدلینگ شم داخل قم ، کجا باید برم و چیکار باید بکنم ؟ ممنونم راهنماییم کنید🙏
11:33
1 تایید
1402/05/29
الهوردی زاده
سلام من خیلی دوست دارم مدلینگ بشم خودم 28 سالم هست یه دختر 10 ساله هم دارم لطفا راهنمایی کنید مچکرم
22:13
1 پاسخ
1 تایید
استخدام بلاگر مجری مدلینگ
استخدام نیرو خانم / اقا جهت بازیگری یا بلاگری جهت پیج مبلمان / عینک / کفش لطفا رزومه خود را در واتس اپ ارسال بفرمایین در صورت نداشتن سابقه/ رزومه پروژه اول دستمزدی پرداخت نمیشود صرفا جهت ازمون ...
الهوردی زاده
سلام میخوام در مشهد مدلینگ لباس  بشم خودم 28 سالم دخترم 10 ساله کمکم کنید لطفا مچکرم 
22:16
1 تایید
1402/05/30
عسل طاهری
سلام من 10 ساله میخوام در اصفهان مدلینگ بشم
14:47
2 پاسخ
محمد صمدی
الهوردی زاده
سلام من خیلی دوست دارم مدلینگ بشم خودم ۲۸ سالم هست یه دختر ۱۰ ساله هم دارم لطفا راهنمایی کنید مچکرم
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:59
مدل خانم برای عکاسی مدلینگ انواع لباس ها
مدل خانم جهت عکاسی مدلینگ با چهره و بدون چهره دستمزد با تسویه روزانه + اسنپ رفت و آمد جهت کسب اطلاعات بیشتر در واتس اپ یا تلگرام در ارتباط باشید...
محمد صمدی
عسل طاهری
سلام من ۱۰ ساله میخوام در اصفهان مدلینگ بشم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:00
1402/06/02
شاهین
۶۳۳۲
تماس 
19:46
1402/06/07
رومینا
سلام من دنبال شغل مدلینگ هستم آشنایی کامل برای جلوی دوربین بودن ژست مناسب با لباس دارم 
08:30
2 پاسخ
1 تایید
مدل خانم برای عکاسی مدلینگ انواع لباس
مدل خانم جهت عکاسی مدلینگ با چهره و بدون چهره دستمزد با تسویه روزانه + اسنپ رفت و آمد جهت کسب اطلاعات بیشتر در واتس اپ یا تلگرام در ارتباط باشید...
1402/06/12
میخوام.  مدلینگ  بشم
21:32
1 تایید
1402/06/13
مانیا سعادت
سلام روز بخیر من میخوام مدلینگ بشم باید از کجا شروع کنم شرایط کار چجوریه و سابقه کار ندارم 
08:36
2 پاسخ
1 تایید
1402/07/13
فهيمه اسدى
سلام من علاقه ب مدلینگی دارم 18سالمه و مشهد زندگی میکنم لطفاً راهنمایم کنید 
11:45
1 تایید
خانم مدلینگ جهت فروش تیشرت و لباس زنانه
لطفاً با دقت متن را بخوانید چند نفر خانم مدلینگ جهت فروش لباس زنانه در اینستاگرام لباس مستقیم از تولید کننده قیمت مناسب حقوق عالی روزانه یا ماهانه توافقی ۱۵ تا ۲۵ رده سنی ۲۰تا ۳۵ بدون داشتن حاشیه حتم...
فهيمه اسدى
سلام من 18 سالمه و مشهد زندگی میکنم قدم 163 و وزنم 52 ممنون میشم راهنمایم کنید واسه مدلینگ شدن 
11:47
1 پاسخ
1 تایید
1402/07/17
تینا شوندی
سلام میخواستم مدلینگ بشم 18سالمه و خانم و ورزشکارم و هیکل رو فرمی دارم قدم هم به نسبت خوبه ولی سابقه کار ندارم در قم میشه راهنمایم کنید 
19:10
4 پاسخ
1 تایید
1402/07/20
اراد زهرایی
سلام  من میخوام پسرموببرم برامدلینگ مشهد کجابایدببرم
09:04
مدلینگ کفش و دامن خانم بدون عکاسی صورت
با سلام خانمی رنج سنی ۳۰ تا ۴۵ جهت مدلینگ دامن و کفش در هفته ۱ روز حقوق توافقی هست لطفا فقط واحدین شرایط پیام بدن ممنونم
1402/07/23
مهدی دژفر
سلام میخوام مدل شم تو مشهد راهنماییم کنید 
07:40
1402/08/01
یاسر تاجی
سلام وقتتون بخیر چند وقته میخوام مدلینگ بشم از کجا باید شروع کنم
11:15
1402/08/05
زهرا عباسی
میخوام مدل بشم تویزدو44سالمه کجا میتونم این کارو انجام بدم
13:18
3 پاسخ
1 تایید
مدل فانتزی ترجیحا سن بالا
به یک خانم جهت مدل مجرد بدون سابقه و ترجیحا سن بالا برای مدلینگ فانتزی نیازمندیم.
1402/08/06
رضا طویهی
 سلام منم خیلی به مدلینگ علاقه دارم میشه بی زحمت راهنمای کنید 
19:00
1402/08/14
پویا محمدی
فهيمه اسدى
سلام من ۱۸ سالمه و مشهد زندگی میکنم قدم ۱۶۳ و وزنم ۵۲ ممنون میشم راهنمایم کنید واسه مدلینگ شدن
@afaf140201
سلام تلگرام  یا  ایتا پیام بدید تشکر 
00:11
پویا محمدی
تینا شوندی
سلام میخواستم مدلینگ بشم ۱۸سالمه و خانم و ورزشکارم و هیکل رو فرمی دارم قدم هم به نسبت خوبه ولی سابقه کار ندارم در قم میشه راهنمایم کنید
@afaf140201
00:16
مدلینگ خانوم جهت پوشاک
به یک خانوم جهت مدلینگ پوشاک نیازمندیم حقوق ماهیانه ۱۸ میلیون [جهت اطلاع بیشتر مشخصات خودتون رو از طریق واتساپ ارسال کنید با شما تماس گرفته میشود]
پویا محمدی
زهرا عباسی
میخوام مدل بشم تویزدو۴۴سالمه کجا میتونم این کارو انجام بدم
@afaf140201
پویا محمدی
مانیا سعادت
سلام روز بخیر من میخوام مدلینگ بشم باید از کجا شروع کنم شرایط کار چجوریه و سابقه کار ندارم
@afaf140201
پویا محمدی
رومینا
سلام من دنبال شغل مدلینگ هستم آشنایی کامل برای جلوی دوربین بودن ژست مناسب با لباس دارم
@afaf140201
00:17
مدلینگ لباس خانوم بدون چهره
خانوم سایز۳۴تا۴۴.زیر۳۲سال با استایل متناسب وحتما مجرد .جهت مدل لباس درلاینهای فانتزی بدون چهره .عکاس خانوم.عکسها جهت استفاده درژورنال فقط.تسویه روزانه.هزینه رفت وبرگشت بامجموعه.دستمزد ساعتی یک الی سه ...
پویا محمدی
@afaf140201  آیدی تلگرام و ایتا
سلام بنده دفتر مدلینگ دارم تهران خانوم های که مایل به کاررهستند و آموزش بگن و شهر های دیگه دفتر داریم و معرفی میکنم رایگان 
 تلگرام  یا  ایتا پیام بدید تشکر 
00:23
پویا محمدی
عسل طاهری
سلام من ۱۰ ساله میخوام در اصفهان مدلینگ بشم
@afaf140201  آیدی تلگرام و ایتا
سلام بنده دفتر مدلینگ دارم تهران خانوم های که مایل به کاررهستند و آموزش بگن و شهر های دیگه دفتر داریم و معرفی میکنم رایگان 
00:23
1402/08/18
سلام دختر8ماهه دارم برامدلینگ در شهر یزد کجا باید بروم
14:58
مدلینگ لباس
دو‌نفرمدل خانوم یک نفر آقا درهفته دو جلسه کسای که مایل به همکاری دارن لطفا مشخصات بفرستن
1402/08/20
Nima Rahbar
سونیا نعمتی فر
Slm saken koja hastud
23:29
Nima Rahbar
نازنین پروینی
0**** 
23:30
1402/10/12
پویا محمدی
نازنین پروینی
سلام خوبید وقت بخیر 
23:09
استخدام مدلینگ خانم
به تعدادی خانم جهت مدلینگ لباس نیازمندیم بدون سابقه کاری حداقل سن 18 حداکثر سن 40 بدون نیاز به سابقه کاری برای اطلاعات بیشتر درچت دیوار پیام دهید
پویا محمدی
سونیا نعمتی فر
سلام خوبید وقت بخیر afaf140201  آیدی تلگرام و ایتا
23:16
1402/10/17
مانیا بیگی
من 16سالمه والیبالیستم حدودا قدم178هست نمیتونم مدل بشم؟
08:39
2 پاسخ
1402/11/10
ترمه محمدی
مهنازجعفری
ایدی تلگرامتون بفرمایید برای مصاحبه و استخدام 
07:13
1 پاسخ
مدلینگ خانم لباس
یک نفر خانم جهت مدل لباس نیازمندیم. شرایط کار ‌‍: مدل لباس خونگی و راحتی پاره وقت .حدودا دو ساعت روزانه بدون محدودیت سنی حقوق ۱.۵ الی ۲ت روزانه تسویه لطفا اسم . سن . مشخصات ظاهری و شماره تماس بفرستید...
ترمه محمدی
مانیا بیگی
البته ک میتونید نتونستن وجود نداره 
07:14
1402/12/18
نازنین پروینی
@Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
22:59
onyx
سلام من ۱۶ سالمه و قد وزن خوبی برای مدلی بودن دارم، پوست قیافه خوبی هم دارم انگشتای ظریف و باریک برای مدل ساعت یا زیورآلات دارم اما جایی رو نمیشناسم برم
بنده دفتر مرکزی داریم در تهران شهر های دیگه بعضی هاش داریم برای همکاری پیام بدید تلگرام گلزار هستم
23:00
مدلینگ خانم
مدلینگ خانم لطفن عکس و مشخصاتتون رو ارسال کنید
فاطمه مسگر
سلام من خیلی علاقه به مدلینگ شدن دارم 22 سالمه ولی نمیتونم پیدا کنم که تو تبریز باید کجا برم لطفا راهنمایی کنین 🙏🏻
الناز خانی
سلام مدلینگ میشم قدم ۱۷۳و خوش استایل فقط گرگان.
استخدام نیرو کار مدلینگ لباس ، مدل لباس
سلام وقتتون بخیر مدل ، مدلینگ پوشاک زنانه ۳ روز در هفته ( به صورت توافقی صبح یا غروب ) جمعا ۱۲ جلسه در ماه حضور هر جلسه ۲ تا ۳ ساعت نوع پرداخت توافقی ( روزانه ، هفتگی ، ماهانه ) نیاز به ساب...
طاهره هوشیار ما آن را
سلام دوتا پسر که ده ساله وشانزده ساله هستن دارم من مادرشون هستم چون چهره زیبا واند ام خیلی قشنگی دارن خیلی دلم میخواد که مدل بشن پدر یه شرکت مدلینگ ثبت نامشون کنم ولی نمی‌دونم چطوری یکیشون هم دربازه بان ماهر هستش
ویدا ولیزاده
سلام من ۲۶ سالمه دخترم قدم ۱۷۱ وزنم ۵۲ دوس دارم مدل بشم محل زندگیم ارومیه است ممنون میشم راهنماییم کنید
ندا نادري
سلام ميخواستم براي مدلينگ ثبت نام كنم بايد چيكار كنم .
23:01
مدلینگ پوشاک بانوان اینده کاری عالی حذف چهره با خودتان تسویه روزانه هماهنگی و چت دیوار حتی به صورت شبانه روزی تا پایان آذر ماه
رومیناافسرده
من میخام مدل شم باید چیکار کنم؟
رومینا
تینا شوندی
سلام میخواستم مدلینگ بشم ۱۸سالمه و خانم و ورزشکارم و هیکل رو فرمی دارم قدم هم به نسبت خوبه ولی سابقه کار ندارم در قم میشه راهنمایم کنید
مدل خانم سایز ۳۸ جهت برند پوشاک
کار به همراه آموزش مدلینگ
زهرا عباسی
میخوام مدل بشم تویزدو۴۴سالمه کجا میتونم این کارو انجام بدم
مانیا بیگی
23:02
ترمه محمدی
ایدی تلگرامتون بفرمایید برای مصاحبه و استخدام
23:02
مدلینگ خانم جوان خوش استایل
همکار خانم برای مدل لباس زنانه
1402/12/21
هنگامه سلیمانی
سلام من 17سالمه و خیلی علاقه دارم و خوش استایل هستم راهنمایی کنین بی‌زحمت ساکن مشهد
12:42
1403/01/07
نسرین رادان
12:48
سونیا نعمتی فر
12:49
مدل چهره جهت همکاری با میکاپ آرتیست
با سلام و آرزوی اوقات خوش به چند مدل چهره با چهره استاندارد جهت مدلینگ میکاپ برای سالن های آرایشی و زیبایی نیازمندیم شرایط: سن: زیر 35 سال جنسیت: خانم لطفا جهت بررسی امکان همکاری عکس بدون آرایش و بدون...
مهنازجعفری
مهنازجعفری
Aysel baghery
سلام وقتتون بخیر من ۱۸ سالم هستش و ساکن مشهد کجا باید اقدام کنم برای مدلینگ
1403/01/09
سارا قاسمی
سلام برای مدلینگ شدن کجا ثبت نام کنم؟
08:12
4 پاسخ
1403/02/08
منم قدم بلنده استایلم مناسبه برای مدلینگ دوس دارم مدل بشم ولی نمی‌دونم چه جوری. 
09:01
3 پاسخ
1 تایید
مریم سادات
سلام من 22 سالمه  سابقه کار مدلینگ در لاین عروس و مانتو شلوار ،پوشاک دارم،خیلی به این کار علاقه دارم اما شهرستانم ، و توانایی انجام دورکاری دارم
21:54
3 پاسخ
1 تایید
استخدام خانم استایل مدلینگ
با سلام خانم ها فعال در زمینه رسانه و تبلیغات لطفا مشخصات خود را ارسال بفرمایید
1403/02/11
سعیده اکبری
سلام من سابقه مدل شدن رو داشتم 2 ساله ب حرفه ای فیتنس کار میکنم الان هم برای مدل میکاپ و هم استایل اگه برای خراسان جنوبی بیرجند و طبس کسی بود در خدمتم قدم 167 وزنم 60 
21:51
5 پاسخ
1 تایید
1403/02/12
مریم بوکان
سلام من علاقه دارم به مدلینگ چیکار کنم مال بندرعباس هم هستم
12:27
5 پاسخ
1 تایید
1403/02/16
پویا محمدی
سعیده اکبری
سلام من سابقه مدل شدن رو داشتم 2 ساله ب حرفه ای فیتنس کار میکنم الان هم برای مدل میکاپ و هم استایل اگه برای خراسان جنوبی بیرجند و طبس کسی بود در خدمتم قدم 167 وزنم 60
11:37
پویا محمدی
مریم بوکان
پویا محمدی
مریم سادات
سلام من 22 سالمه سابقه کار مدلینگ در لاین عروس و مانتو شلوار ،پوشاک دارم،خیلی به این کار علاقه دارم اما شهرستانم ، و توانایی انجام دورکاری دارم
پویا محمدی
مدلینگ خانم جهت مدل لباس زنانه
مدلینگ خانم سایز پلاس حدود 48، 46 برای مدل لباس زنانه، (کت و شلوار و شومیز) عکاسی میشود لبلس تن مانکن بدون افتادن چهره در عکس ساعت کار و قیمت مدل، توافقی
پویا محمدی
سارا قاسمی
1403/02/28
پویا محمدی
سعیده اکبری
پویا محمدی
مریم بوکان
ادمین تولید محتوای خانم
فروشگاه ما واقع در محدوده خیابان هنرستان جهت تکمیل کادر خود به یک ادمین تولید محتوای مسلط و خلاق و دارای سابقه کاری نیازمند می باشد ساعت کاری از پنج تا هشت ساعت در روز میتواند متغییر باشد و زمان حضور ...
پویا محمدی
پویا محمدی
مریم سادات
سلام من 22 سالمه سابقه کار مدلینگ در لاین عروس و مانتو شلوار ،پوشاک دارم،خیلی به این کار علاقه دارم اما شهرستانم ، و توانایی انجام دورکاری دارم
پویا محمدی
سارا قاسمی
ادمین و مدلینگ خانم
برای فروشگاه پوشا‌ک زنانه اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
1403/03/07
نیما نیکروز
سلام من 16ساله میخام تو مدلینگ آقا در گرگان شرکت کنم
19:22
نیما نیکروز
برای ما کارنیست
19:31
1403/03/14
پویا محمدی
سعیده اکبری
13:57
استخدام فروشنده خانم و مدلینگ
به یک فروشنده خانم مجرد رده سنی ۱۷ تا ۳۰ سال جهت فروشندگی در فروشگاه لباس زیر زنانه و شال و روسری جهت شیفت عصر نیازمندیم ساعت کاری ۴:۳۰ عصر الی ۱۰ شب روزهای جمعه تعطیل هستیم (یعنی ۲۶ روز کاری) حقو...
پویا محمدی
مریم بوکان
13:57
1403/04/02
سلام میخواستم مدلینگ شیراز شرکت  کنم کجا باید برم؟
19:37
2 پاسخ
1 تایید
1403/04/17
پویا محمدی
سلام میخواستم مدلینگ شیراز شرکت کنم کجا باید برم؟
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403
08:41
مدلینگ خانم بدون چهره یا با چهره
مدلینگ خانم جهت عکاسی و ساخت کلیپ فیس و استایل مناسب- سایز ۴۰ و ۴۲ سریع و منظم جهت پوشاک زنانه( مانتو- کاپشن-شلوار-شومیز-تیشرت و ...) پرداخت روزانه میتونید هم با چهره کار کنید هم بدون چهره اکثر عکاسی...
1403/04/22
پویا محمدی
@aaaaaa1403سلام خوبید وقت بخیر بنده چندتا دفتر دارم راحت میتونی کار کنید و آموزش ببینید ممنونم اگه تلگرام پیام بدید ممنون 
15:25
پویا محمدی
onyx
توی شیراز جایی هست مدل بخواد؟
@aaaaaa1403سلام خوبید وقت بخیر بنده چندتا دفتر دارم راحت میتونی کار کنید و آموزش ببینید ممنونم اگه تلگرام پیام بدید ممنون 
پویا محمدی
onyx
سلام من ۱۶ سالمه و قد وزن خوبی برای مدلی بودن دارم، پوست قیافه خوبی هم دارم انگشتای ظریف و باریک برای مدل ساعت یا زیورآلات دارم اما جایی رو نمیشناسم برم
استودیو معماری لاروک
معمار
جنسیت: آقا و خانم سابقه کاری: مهم نیست حقوق: از ۱۲ میلیون تومان استان مورد نیاز: مازندران شهر مورد نیاز: سرخ رود خلاق مسلط به نرم افزارهای مدلینگ و رندرینگ محدودیتی برای جذب افراد با معلولیت نداریم مز...
پویا محمدی
مریم بوکان
پویا محمدی
سعیده اکبری
15:26
پویا محمدی
سارا قاسمی
استخدام مدلینگ خانم بدون چهره
استخدام مدلینگ خانم از سن ۱۶ الی ۴۰ خوش استیل فقط لاین زیر بدون چهره لطفا مدل خودرو ارسال کنید
پویا محمدی
پویا محمدی
مریم سادات
پویا محمدی
مهنازجعفری
مدلینگ و مدل خانم تسویه ساعتی
خانم خوش استایل جهت مدلینگ کارهای وارداتی خودم از دوبی درآمد ماهانه تا 50 میلیون تومان تسویه حقوق جلسه ای 1 تا ۳ میلیون تومان ، امکان اسکان مدل از شهرستان همراه اشانتیون و مزایا برای هماهنگی و دریاف...
1403/04/23
پویا محمدی
سلام میخواستم مدلینگ شیراز شرکت کنم کجا باید برم؟
12:16
1403/06/01
پویا محمدی
سارا قاسمی
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما
15:54
پویا محمدی
سلام خوبید وقت بخیر تلگرام پیام بدید ممنون میشم برای همکاری @aaaaaa1403 تهران هستیم و شهر های مختلف کسانی هستند که مورد قبول هستند با ما همکاری می‌کند مدل بشی شما
15:54
خانم جهت مدلینگ پوشاک
خانم جهت مدلینگ پوشاک عکاسی با چهره و بدون چهره حقوق و پورسانت عالی با تسویه روزانه مشخصات خود را از طریق تلگرام ارسال کنید
1403/06/08
سلام دختر 12 ساله هستم  برا مدلینگ  در اصفهان   دوست دارم شرکت کنم  اگر ممکنه اطلاع بدید ممنونم
15:48
1 پاسخ
1 تایید
1403/06/18
پویا محمدی
Afaf140301سلام آیدی تلگرام هست
22:42
پویا محمدی
سلام دختر 12 ساله هستم برا مدلینگ در اصفهان دوست دارم شرکت کنم اگر ممکنه اطلاع بدید ممنونم
22:42
پذیرش خانم مدلینگ پوشاک
خانم جهت مدلینگ پوشاک عکاسی با چهره و بدون چهره حقوق و پورسانت عالی با تسویه روزانه هزینه ایاب و ذهاب پرداخت میشود مشخصات خود را از طریق تلگرام ارسال کنید
پویا محمدی
مریم بوکان
22:43
1403/06/23
آرزو احمدی
سلام من میخاستم مدلینگ بشم کسی هست احتیاج داشته باشه تهران شریف اباد زندگی میکنم خانم
18:39
1 پاسخ
1 تایید
آرزو احمدی
پسرمم هس برای مدلنیگ سنش 9سالش خوش صورت 
18:40
1 پاسخ
1 تایید
استخدام خانم مدلینگ لباس
دونفر خانم با فرم و اندام بهتر ۲۵الی ۴۰سال سن حتما خوش برخورد و اجتماعی دوساعت درروز به مبلغ روزانه۶۰۰ هزار تومان بدون چهره با سرویس رایگان ادرس فجر لطفا قد وزن و سن را بزارین تا درصورت پسند ب شما...
1403/06/31
ماهک مژدهی
مدلینگ شدن ارزوی بچگیمه میشه گفت این کارو خیلی دوست دارم همیشه یکی از علاقه ها بوده یه دختر 17 سالم با قدی نسبتا بلند چشم ابرو مشکی مخصوص مدل ارایشی و لباس خوشحال میشم راهنماییم کنین
17:10
3 پاسخ
1 تایید
1403/07/18
پویا محمدی
ماهک مژدهی
مدلینگ شدن ارزوی بچگیمه میشه گفت این کارو خیلی دوست دارم همیشه یکی از علاقه ها بوده یه دختر 17 سالم با قدی نسبتا بلند چشم ابرو مشکی مخصوص مدل ارایشی و لباس خوشحال میشم راهنماییم کنین
14:48
پویا محمدی
آرزو احمدی
پسرمم هس برای مدلنیگ سنش 9سالش خوش صورت
14:48
دعوت همکاری خانوم ها برای مدلینگ لباس مجلسی
مدلینگ مدلینگ لباس زنانه لاین کاری لباس عروس و مجلسی حقوق کمترینش از روزی 500تومن شروع میشه تا ماهی 100میلیون حقوق بستگی به تایم و تعداد پروف داره لطفاً مشخصات کامل همراه با عکس ارسال کنید ...
1403/08/08
پویا محمدی
22:07
پویا محمدی
آرزو احمدی
سلام من میخاستم مدلینگ بشم کسی هست احتیاج داشته باشه تهران شریف اباد زندگی میکنم خانم
22:08
1403/08/22
پویا محمدی
ماهک مژدهی
سلام 
22:35
استخدام رسمی گالری طلا و جواهرات
از افراد واجد شرایط بصورت رسمی با حقوق و مزایا بالا و بیمه دعوت بعمل می آورد همکار =خانم ادمین فضای مجازی ( مسلط به الگوریتم اینستاگرام) و رشد پیج مسلط و خلاق به سناریو نویسی ( اینستاگرام) حقوق 20 ...
1403/09/05
فاطیما خاکشور
من خیلی دوست دارم مدل بشم حتی میکاپ و همه لطفا راهنمایی کنید مشهدمم
19:50
1 پاسخ
1 تایید
1403/09/12
پویا محمدی
فاطیما خاکشور
من خیلی دوست دارم مدل بشم حتی میکاپ و همه لطفا راهنمایی کنید مشهدمم
مشهد آموزش داریم رایگان برای این هفته و هفته جدید و کار داریم 
13:59
1403/09/21
پویا محمدی
ماهک مژدهی
17:39
مدلینگ لباس
به تعدای خانم از ۲۰ تا سن ۴۵ سال خوش اندام جهت مدلینگ لباس فانتری و شب نیاز داریم..فقط خانم ها
پویا محمدی
نسرین رادان
17:39
1403/09/22
اتنا جعفری
سلام
07:47
جمعه 23 آذر 1403، ساعت 00:06