دنبال کن

پرستار کودک درخاته

پرستار بچه

1402/09/08
به یک پرستار مجردبچه نیاز دارم
به یک پرستار بچه نیاز دارم مجرد باشه خواهشا پسرم ۳ سالشه یه خانم امین مقرر منظم میخوام تو‌خونه کاراشو انجام بده و .... تمام خونه رو دراختیارشون میزارم واسه اطلاعات بیشتر تماس بگیرین درضمن اقا هست...
مریم آخشی
من می خوام در خانم نگهداری می کنیم
20:36
1 پاسخ
1402/11/14
هاجرزیرک
تو خونه نگهداری میشه حقوقش چنده
17:17
1 پاسخ
1402/11/21
مجتبی طاهری فر
سلام معصومه زرقانی هستم من توی خونه ی خودم نگهداری می کنم
این شماره‌ی منه 0****  
10:10
2 پاسخ
2 تایید
پرستار بچه و کارگر منزل
پرستاری دو دختر ۶و۱۱سال و پخت غذا و کارهای عرفی منزل
1402/12/16
سلام من یه خانم متاهل هستم از بچه شما در خانه خودم پرستاری میکنم  با سابقه 3 سال پرستاری   من شهرستان بوکان هستم
20:10
2 پاسخ
1403/02/08
مرسانا هدایت
سلام متاهل هستم خانه دار هستم 7سال کمک مربی درمهدوموسسه بودم نیاز به نگهداری کودک در منزل خودم هستم ازبابل کمربندی شرقی گلستان 
07:26
1 تایید
1403/03/05
طاهره سادات میرصفایی
باسلام پرستار کودک هستم با 15 سال سابقه کار با کودک
سه یا چهار روز در هفته آماده همکاری هستم چه در منزل خودم چه در منزل شما 
07:43
2 پاسخ
2 تایید
پرستار بچه دو قلو پسر چهار ساله
به یک نفر خانم با تجربه با حوصله تمیز جهت بازی با بچه ها و سرگرمی و یادگیری داستان رنگ‌ها و چیزهای مفید برای بچه ها لطفا جهت سوال و سر گرمی تماس نگیرید
طاهره سادات میرصفایی
باسلام پرستار کودک هستم با 15 سال سابقه آماده همکار ی با شما رو دارم ساکن زرین شهر خودم وسیله نقلیه دارم 3 روز درهفته از 8 صبح تا 3 بعد از ظهر 0**** 
07:45
2 تایید
1403/03/16
راحله طهماسب پور
سلام  پرستاری کودک درمنزل نیاز مندم  بدون کار خونه بدون اشپزی فقط نگهداری از کودک  عصرها سابقه کاردارم خودم دختر 19 ساله دارم خانم 43 ساله هستم از لنگرود
06:32
1 پاسخ
1 تایید
1403/03/19
سپیده سرلک
ب یک پرستار کودک ک درخانه ی خودم از بچه ی یک ساله نگهداری کنه نیازمندم
13:55
1 پاسخ
3 تایید
پرستار تمام وقت با منزل
با سلام پرستار. تمام وقت مجرد نهایت یک بچه داشته باشه ولی مجرد. برای پرستاری و نظافت . منزل داده میشود مبله شرایط حقوق خوب عالی اتباع هم مورد قبول است چت دیوار مشخصات و شرایط خودتون بگین
1403/03/22
نصرتی
سپیده سرلک
ب یک پرستار کودک ک درخانه ی خودم از بچه ی یک ساله نگهداری کنه نیازمندم
سلام کدوم شهر هستید
19:01
محمد سیفی
مجتبی طاهری فر
سلام معصومه زرقانی هستم من توی خونه ی خودم نگهداری می کنم این شماره‌ی منه 0****
سلام گجا هستین
19:09
1403/04/07
آنیسا فیروزی
سلام من پرستار بچه هستم میتونم نگهداری کنم 16 سالمه و از بچه نگهداری کردم اگر کسی نیاز داره پرستار بچه اطلاع رسانی کنه 
15:27
1 پاسخ
استخدام پرستار خانم جوان با حقوق عالی
باسلام به یه خانم مجرد زیر ۳۵ساله با صبر و حوصله وخوش اخلاق ومسئولیت پذیر برای مراقبت از پسر بچه ۵ساله نیازمندم تایم کاری از هشت صبح تا ۵عصر از شنبه تا چهارشنبه میباشد مراقبت و نگه داری فقط در خو...
1403/04/20
کمند جوان
سلام پرستار بچه هستم محدوده شهریار خودم بچه دارم خیلی صبور و مهربونم خیلی ام با صبر و حوصله 
08:12
1 پاسخ
1403/04/21
آذر نجم ابادی
به یک پرستار کودک برای دختر دو سال و نیم در شهرستان مهدیشهر شهر سمنان نگهداری در منزل شخصی کودک نیاز دارم ساعت کاری 6 و نیم صبح تا ساعت 15و نیم 
06:20
آذر نجم ابادی
پرستار بچه 
کودک 2 سال و نیم و دختر میباشد 
نگهداری در مهدیشهر سمنان
منزل شخصی
06:21
پرستار کودک
با سلام به یک پرستار باسابقه بدون هاشیه و مادریار ترجیحا ۴۰ تا ۴۵ سال جهت نگهداری کودک پنج ساله دختر بصورت شبانه روزی یا از ۸ صب تا ۱۰ شب نیازمندیم خونه من ب هیچ عنوان مرد نداریم و هییچ رفت آمدنی هم ن...
1403/05/13
هاجرزیرک
تو خونه نگهداری میشه حقوقش چنده
6 ملیون
13:20
1403/05/21
سلام یه خانم با حوصله برای نگهداری 2تا دختر 7و 4ساله که 7ساله صبح با سرویس میره تا 2مدرسه و خانم باید تا ساعت 7مراقبت کنه از کودکان 7بره منزلش یا به صورت شبانه روزی باشد
14:00
قزوین
14:01
پرستار برای نگهداری بچه
برای نگهداری بچه خانمی بین *۲۰ تا ۳۰ ساله* میخوام شوهر من درشهرستان کار میکنه به همین دلیل پرستاری میخوام که ترجیحا شوهر نداشته باشد چون باید تمام وقت در منزل من *تهران* باشه و دلواپسی دیگه‌ای نداشته...
1403/05/26
علی محمودی محمودی
آنیسا فیروزی
سلام من پرستار بچه هستم میتونم نگهداری کنم 16 سالمه و از بچه نگهداری کردم اگر کسی نیاز داره پرستار بچه اطلاع رسانی کنه
سلام کدوم شهری شما ؛ 0**** 
01:54
1403/05/28
سارا شریفی
نیازمند پرستار بچه هستم 
دخترم5 سال و نیمشه تو خونه ازش نگهداری کنه 
بدون آشپزی بدون خونه داری
❤️💞
14:20
1403/07/14
زارع ش
مجتبی طاهری فر
سلام معصومه زرقانی هستم من توی خونه ی خودم نگهداری می کنم این شماره‌ی منه 0****
سلام شمارتون؟؟؟
11:02
پرستار کودک
مراقبت از دوقلو ۳ ساله ، به دلیل شغلم ساعات نگه داری متغیر می باشد، کار خونم نمیخوام ، فقط نگه داری درست و صحیح بچه هام
1403/07/25
حسن نیک فطرت
سلام من یه خانم متاهل هستم از بچه شما در خانه خودم پرستاری میکنم با سابقه 3 سال پرستاری من شهرستان بوکان هستم
سلام 
بی زحمت بهم زنگ میزنید 
0**** 
08:21
1403/07/27
کیمیا کاویانی
سلام 19 ساله هستم دنبال کار  پرستاری بچه هستم مجردم و سمنان زندگی می کنم 
13:01
1 پاسخ
1 تایید
1403/08/06
یوسف نادری
سلام من یه خانم متاهل هستم از بچه شما در خانه خودم پرستاری میکنم با سابقه 3 سال پرستاری من شهرستان بوکان هستم
سلام من دو بچه 4 ساله که کارشونو خودشون انجام میده و یه نوزاد از ساعت 7 تا 4 در صورت تمایل تماس بگیرید 0**** 
07:58
پرستار کودک
باسلام به یک نفر خانم با حوصله برای پرستاری بچه و کمی نظافت روزمره منزل از ساعت ۷:۴۵تا ۱۲ظهر روزهای تعطیلات رسمی و پنجشنبه وجمعه ها تعطیل میباشد سن زیر ۵۰ سال باشد محدوده خیابان پاستور نیازمندیم .با ت...
1403/09/15
مریم کهن سفلای
سلام من یک دختر مجرد هستم15سالمه اگر کسی میخواست برای پرستار یجه بهم بگه
20:55
2 پاسخ
1 تایید
مریم کهن سفلای
مریم کهن سفلای
و در چابهار هستم 
20:56
1403/09/20
فریده کرمشاهی
سلام پرستار بچه هستم خودم بچه دو سال  دارم خیلی مهربانم خیلی ام با صبر وحوصله
05:23
1 پاسخ
پرستار کودک
برای رسیدگی بهتر به دلبندمان به کمکی همراه نیازمندیم. *خانم جوان خوش اخلاق و علاقمند به نوزاد دوقلو دختر(۵ ماه به بالا ) *رسیدگی و انجام امورات مربوط به نوزادان *علاقمند به بازی و سرگرم کردن بچه ها *...
1403/11/27
نادیا دانشیارفرد
مریم آخشی
من می خوام در خانم نگهداری می کنیم
سلام من یه دختر 2 ساله دارم به یه پرستار خوب و مهربون نیاز دارم  تو خونه خودم ازش مراقبت کنه
08:41
1403/12/03
احسان نعیمی
به یک خانم جوان جهت پرستاری حضوری در منزل نیاز دارم 0**** 
22:30
1 تایید
1403/12/05
طاهره سادات میرصفایی
باسلام پرستار کودک هستم با 15 سال سابقه کار با کودک سه یا چهار روز در هفته آماده همکاری هستم چه در منزل خودم چه در منزل شما
سلام وختتون بخیر ببخشید بچه 8 ماهه دارم به یک خانم احتیاج دارم میخام برم سرکار چون بچه کوچیکه نمیتونم برم اهل سلماس هستم شما اهل کجا هستین و هزینه نگهدار بچه چند میخاهین
17:44
پرستار کودک
خانم متاهل بین ۴۰ تا ۵۰ سال جهت نگهداری از پسر بچه ۲ ساله در حضور والدین شنبه تا پنج شنبه ۹ صبح تا ۳ بعد از ظهر سفته و گواهی عدم سو پیشینه (به صورت اینترنتی) دریافت می‌گردد. ساکن داخل تهران با رعایت...
طاهره سادات میرصفایی
باسلام پرستار کودک هستم با 15 سال سابقه کار با کودک سه یا چهار روز در هفته آماده همکاری هستم چه در منزل خودم چه در منزل شما
سلام وختتون بخیر ببخشید به یک خانم احتیاج دارم از بچم نگهداری کنه منزل خودم ممنون میشم جواب
17:48
1403/12/12
سلام
مریم کهن سفلای
سلام خوبید وقت بخیر پرستار کودک می‌خوام مایل هستید بگید تلگرام تشکر از شما @Afaf140301
21:50
سلام
فریده کرمشاهی
سلام پرستار بچه هستم خودم بچه دو سال دارم خیلی مهربانم خیلی ام با صبر وحوصله
سلام خوبید وقت بخیر پرستار کودک می‌خوام مایل هستید بگید تلگرام تشکر از شما @Afaf140301
پرستار کودک دو ساله
با سلام . پرستار خانم برای پسرم که دو و نیم سالشه میخوام با سابقه باشه . با حوصله و با سواد . برای بچه وقت بزاره . هیچ مسئولیتی جز مراقبت از پسرم نداره . یک بار یا دوبار تعویض پوشک . بازی با بچه ح...
سلام
کیمیا کاویانی
سلام 19 ساله هستم دنبال کار پرستاری بچه هستم مجردم و سمنان زندگی می کنم
سلام
کمند جوان
سلام پرستار بچه هستم محدوده شهریار خودم بچه دارم خیلی صبور و مهربونم خیلی ام با صبر و حوصله
21:51
1403/12/18
علیرضا جهانی جهانی
راحله طهماسب پور
سلام پرستاری کودک درمنزل نیاز مندم بدون کار خونه بدون اشپزی فقط نگهداری از کودک عصرها سابقه کاردارم خودم دختر 19 ساله دارم خانم 43 ساله هستم از لنگرود
من ماسالم و پرستار کودک 
05:40
پرستار کودک
سلام ب یک پرستار خانم و حداقل تحصیلاتش دیپلم برای پرستاری و آموزش دختر ۷ساله نیازمندم البته هیچ عجله ای ندارم تا کسی ک شرایطش اوکی باش پیدا کنم درضمن کار فرما آقا می‌باشد وکسی رو میخام ک بتونه یمقدار ...
سه‌شنبه 6 فروردین 1404، ساعت 04:49