دنبال کن

نگهداری از کودک در منزل خودم

پرستار بچه

1404/05/08
رویا خزاعی
من خانمی هستم مجرد وبدون حاشیه ساکن چناران وبرای نگهداری از کودک شما درمنزل خودتون موافقم و این شماره تماس خودمه *******خزاعی
16:13
2 پاسخ
2 تایید
پرستار بچه
پرستار کودک....مورد اعتماد....مهربون وخوش اخلاق....سابقه کار با کودک داشته باشه....ساعت کاری از ۹صبح تا ۸شب ساعت تماس از پنج بعدظهر تا ۹شب
1404/05/14
سلام من دختر م13سالمه و مراقبت از بچه های 1سال به بالا را قبول میکنم است. 
20:15
1404/05/20
من خانمی 30سال باوجدان مهربان خونگرم صادق وبدون حاشیه بدون وابستگی به کسی یاچیزی درمنزل امن وباآسایش ورفاه خودتون ازکودک یاسالمندبدون پوشکی نگهداری میکنم نظافت وتمیزبودن شخص ومنزل برام خیلی مهمه 
08:13
2 پاسخ
1 تایید
7983
08:13
پرستار بچه
با سلام و احترام پرستار بچه جوان‌ و‌پر انرژی حداکثر سن ۴۰سال اشنایی و تجربه نگهداری از بچه ۷ماهه و ۷ساله ساعت کاری از ۶:۴۵دقیقه۱۴ کودک‌۷ساله صبح ساعت ۷ مدرسه میره تا۱۳:۲۰دقیقه بیشترین نگهداری برای کو...
1404/06/05
نرگس علیزاده
سلام 
06:38
1404/07/01
مهرداد پیشرو
من خانمی 30سال باوجدان مهربان خونگرم صادق وبدون حاشیه بدون وابستگی به کسی یاچیزی درمنزل امن وباآسایش ورفاه خودتون ازکودک یاسالمندبدون پوشکی نگهداری میکنم نظافت وتمیزبودن شخص ومنزل برام خیلی مهمه
سلام من یدونه پسر 3ساله  دارم   و باخودم تنها زندگی میکنه و ساکن شمال بندرانزلی  هستم اگه مایل بودین   با تماس بگیرین تا برای   شرایط کاری  در جریان  قرار بگیرین 
11:54
مهرداد پیشرو
رویا خزاعی
من خانمی هستم مجرد وبدون حاشیه ساکن چناران وبرای نگهداری از کودک شما درمنزل خودتون موافقم و این شماره تماس خودمه ۰۹۳۷۵۴۵۱۹۹۱خزاعی
باسلام من برای پسر 3 سالم  نیارز ب یک پرستار  تمام وقت   رو دارم    اگه میل بودین تماس بگیرین‌
11:56
پرستار بچه
باسلام نیازمند یک خانم با حوصله متعهد و خلاق و مهربان جهت نگهداری وآموزش دختر دوساله محدوده مهرشهر ترجیحاباشه
مهرداد پیشرو
لطفا با این شماره تماس بگیرین  
0**** 
12:01
1404/07/06
علیرضا رضائی
رویا خزاعی
من خانمی هستم مجرد وبدون حاشیه ساکن چناران وبرای نگهداری از کودک شما درمنزل خودتون موافقم و این شماره تماس خودمه ۰۹۳۷۵۴۵۱۹۹۱خزاعی
سلام بنده دختر11وپسر6ساله دارم تمام وقت یا شیفتی به یک پرستار نیاز دارم اگر مایل بودید تماس بگیرید ساکن افسریه تهران 
21:21
1404/07/10
مریم پایکاری
من خانمی هستم 52 ساله نگهداری از کودک زارقبول میکنم هم در منزل خودم میتوانم در در منزل کودک 
07:43
پرستار بچه و نظافت منزل
نیازمند خانم جوان با سابقه کار سن زیر ۴۵ سال جهت نگهداری از کودک در منزل و کمک در کارهای منزل به مادر هستیم، حتما مادر بوده باشن و‌تحصیلات بالای دیپلم, محل سکونت دور نباشد،خوش اخلاق و با حوصله در برخو...
جمعه 12 مهر 1404، ساعت 14:05