سلام من دوبارپول واریزکردم فرم هم پرکردم ثبت هم شده اماهیچ خبری ازکارنیست توواتساپ هم هیچکس پاسخگونیست میشه راهنمایی کنید
08:43
1 پاسخ
3 تایید
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
سلام من هم پول به حساب خانم پشمی واریز کردم در کانال تلگرام گفتن در اپ میلی گلد احراز هویت بشین انجام دادم درکانال فرم دادن پرکردم وبه پیوی واتساپ فرستادم 1ماه گذشته اصلا کسی پاسخگو نیست .
12:05
2 پاسخ
1 تایید
1404/08/24
نرگس راد
فاطمه میناوند
سلام من دوبارپول واریزکردم فرم هم پرکردم ثبت هم شده اماهیچ خبری ازکارنیست توواتساپ هم هیچکس پاسخگونیست میشه راهنمایی کنید
خب یه بار واریز کردین، دیدین خبری نیست،چرا واریز کردین؟؟؟؟ تقصیر خودتونه عزیزم ، چرا گول میخورید آخه
09:34
نرگس راد
سحر
سلام من هم پول به حساب خانم پشمی واریز کردم در کانال تلگرام گفتن در اپ میلی گلد احراز هویت بشین انجام دادم درکانال فرم دادن پرکردم وبه پیوی واتساپ فرستادم 1ماه گذشته اصلا کسی پاسخگو نیست .
فردا صبح برین پلیس فتا تا اون کانال تلگرامی درشو گل بگیرن
09:35
بسته بندی
سلام به یک خانوم جهت بسته بندی لباس زیر نیاز مندیم خواهشن فقط خانوم ها حقوق توافقی
من سه ماه پول واریز کردم احزار هویت کردم اما خبری از کار نیس
صالحی هستم سه ماه ب حساب خانم پشمی پول واریز کردم احزار هویت کردم خبری از کار نیس
08:37
1 تایید
1404/09/11
خدیجه فقیهی
سلام منم ب حساب خانم پشمی پول ریختم، احراز هویت کردم اما متأسفانه کسی پاسخگو نیست، چجوری میتونین تو این شرایط اقتصادی با هموطن خودتون اینکارارو بکنید ، واقعا حرومه خدا ازتون نگذره
سلام من هم ماه هفتم واریز کردم احراز هویت کردم فرم پر کردم ولی خبری از کار نیست ، این آرمی که تو گروه شون هست من فرستادم گفتند این کار جعلیه
05:20
بسته بندی
سلام
نیروی خانم زرنگ جهت کار بسته بندی
از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر در کارگاه
روزی ۶۰۰ کار می کنید
مجرد باشه بدون حاشیه سن از ۱۸ الی ۳۰
# اتباع غیر مجاز کار داده نمی شود #
#نیروی ضعیف و ........
دوستان این خانم پشمی یه شیاد یه کلاهبرداری ، تر خدا بیاین شکايت کنیم . ابن خانم از کل ایران داره کلاهبرداری میکنه . خدا زندگیشو نابود کنه
14:46
1 تایید
1404/10/30
سمیه گرانمایه
سلام من از طریق پشتیبان خانم محمدی چند بار واریز داشتم همین که به مرحله ای رسید که کار رو برام ارسال کنند دیگه پاسخگو نیستن ، این رسمش نیست
لطفا بررسی کنید
09:35
طراحی لیبل و اصلاحات
سلام
این عکس توسط هوش مصنوعی طراحی شده .( یک لیبل برای پک های قهوه هست که روی جعبه چسبانده میشود )
میخواهم در سایز 8*8 باز طراحی بشه . لوگوی خودم جای لوگو بالا قرار بگیره. بجای mr.caffee حرف mrcaffee...
اتفاقا تا مرحله آخر پیش رفتم حتی هزینه بیمه بار، همه جوره پرداخت کردم اما پاسخگو نیستن