شرکت بسته بندی نخ دریا
عرض سلام وخسته نباشیدبنده باادمین شرکت باّت کاربسته بندی توتلگرام چت کردم دوتاشماره کارت دادن 350تومان بابت ثبت نام وکرایه واریزکردم بعدازواریزبلک کردن ودیگه جواب ندادن
خواهشن به این موصوع رسیدگی کنین وبه بنده هم اطلاع بدین
سلام.بابت بسته بندی نخ دریا کسی اطلاع داره که اولش 150تومن میگیرن؟؟؟؟
شرکت بسته بندی نخ دریا بوده؟؟
بی زحمت نظراتتون رو راجب شرکت بسته بندی نخ دریا که توی خاورانه و 150تومن به عنوان هزینه ثبت نام میخواد بهم بگید به این ادرس *******
سلام واقعا دیگه جواب ندادن؟؟ من برا ثبت نام تقاضا دادم،،همینو اتفاقا گفتم که پول بگیرید بلاک نمیکنید به من آدرس دقیق رو دادن موندم چه کار کنم؟؟؟
این ادرسو ب منم دادن توی گوگل مپ زدم متاسفانه همچین شرکتی نبود
سلام میشه شرایط کارتون بفرمایید و به شهرستان شیراز هم مربوط میشه؟
کارهای بسته بندی همش دروغ گول نخورید
سلام باادمین شرکت بسته بندی نخ دریاتوتلگرام چت کردم 390به یک شماره کارت 150به یک شماره کارت واریزکردم زدن بلاک کردن لطفاپیگیری کنید
سلام شرکت بسته بندی نخ دریا یک 350هزارتومان یک 150هزارتومان ازم گرفت بلاکم کرد کلاهبرداریه لطفاپیگیری کنیدباتشکر
سلام دوستان همه کارای بسته بندی که پول میخوان برای ثبت نام دروغ و کلاهبرداریه لطفا قبلش حتما تحقیق کنید
سلام کاربسته بندی نیاز دارم فقط در منزل
شما کار دارد ما بدن ما کار می 4نفر هستیم
بله من اطلاع دارم به محضی که پول واریز کنی بلاک میکنن من نمیدونم واقعا پلیس فتا تو این مملکت چه گهی میخوره!
سلام هر کجا برای ثبت نام پول خواستن برای ارئه کار صحیح نیست پولی واریز نکنید
منم250 واریز کردم گف 150 دیگ هم باید واریز کنید بعد واریز دیگ جواب نداد ب پیامام فقط میخونه ایدی کسی ک بهش پیام دادم اینه @Krmndy هرکی ب این ایدی پیام داده لطفن اطلاع بدین ک همه باهم ازش شکایت کنیم
منم واریزکردم برای بسته بندی..گول اینکه توبرنامه ایتابودخوردم گفتم زیرنظرپلیس فتاست..خودشون دزدن ..هیچ گهی نمیخورن
سلام من نیاز مند به کار.درمنزل هستم وض مالیم خیلی بد
بله دقیقا همین پرداخت ها رو از من گرفتن و بلاکم کردن
با سلام و وقت بخیر من در حال گفتگو با ایشون هستم ولی هنوز پول نزدم ادرس خاستم خاوران و بهم ادرس داده
پول واریز نکنید دروغه. اگر راست میگن اول کار رو بیارن در منزل بعد پول بگیرن اگر اینطوری قبول کرد درسته. همه کسانیکه پول واریز کردین و بلاک شدین برین شماره کارت واریزی رو بدین پلیس فتا که پیگیری کنن . لطفا اقدام 1 نفر هم مهمه نگذارین راحت سرمردم کلاه بزارن.
مواظب باشید گول نخورید
@Krmndy کلاه بردار هستن در تلگرام برای بسته بندی نخ اعتماد نکنید
سلام واریز نکنید کلاهبرداری هس
اره همه ی آگهی هاشون دروغه فقط پول میگیرن هیچ کس هم پیگیری نمیکنه چه مملکتی داریم واقعا همینه که میگن پلیس فتا حواسش به همه چیز هست پس چطور این همه کلاه برداری میشه کسی به کسی هم نیست
این شرکت کلاهبرداری بیش نیست به بهانه کاردرمنزل جیب مردم بدبخت وخالی میکنه کسی هم پیگیرنیست خدالعنتتون کنه
شما چکار به پلیس فتاح دارین برین به اسمی که پول واریز کردین و پیامهای قبلشون رو ببرین و شکایت کنین
لطفا هرکاری که میگه شما پول بدین به هربهانه ای. چ ازسایت چ از هرپیامرسانی کلاهبرداری محضه حتی اگه توشهرتونم بود گول نخورید. کسی کار فرما واقعی باشه نیازی ب پول ما نداره که اون. نیروی کار فقط میخواد و صاحبکاره که باید پول بده . خواهشا مراقب باشید
سلام منم دقیقا به همین آیدی بی پدر و مادر پیام دادم جوابمو نمیده ز زدم پلیس فتا همه چیز و اینارو گرفت آخرشم میگه زنگ بزنه دفتر قضایی شکایت کن
من زنگ زدم پلیس فتا هیچ کاری نکرد گفت برو دفتر قضایی شکایت کن
سلام عزیزم چکار کردین ثبت نام کردین؟
سلام ایشون هنوز توی تلگرام فعالیت میکنه متاسفانه گزارش میدم پلیس فتا هیچ کاری نمیکنه
سلام میشه لطفا ایدی اون کانال بدین
سلامدر مدرد بسته بندی نخ دریا درپاک دشت تهران کسی اطلاع داره کلاهبردار هستن فکر میکنم
سلام کار در منزل میخواستم
شیرین: سلام چراتاریخ پارسال گذشته امسال فیش واریزی ندارید بسته بندی کالا: سلام خیلی سرمون شلوغه وقت نکردیم انشاالله میزاریم شیرین: اینجوری کسی اعتمادنمیکنه کسانی ک تهران هستن میتونن حضوری بیان بسته بندی کالا: بله شیرین: آدرس لطف میکنید بسته بندی کالا: تهران،جاده خاوران ،پاکدشت،یبر،حصارامیر،توچال،خیابان امام خمینی کوچه گلستان شیرین: الان هستید بسته بندی کالا: بله همه موقع هستیم شیرین: کوچه گلستان پلاک ندارد بسته بندی کالا: 288 شیرین: سلام بسته بندی کالا: سلام شیرین: این شرکت شما توچال. تله کابین طرف کوهه دقیقا کجای ترخداراستش بگید اینقدرکلاهبردارزیادشده آدم نمیدونه ب کی اعتمادکنه واریزی امسال ک اصلا ندارید من ی پیج دارم 60 کا کارآفرینی میکنم برای بنده خداهایی ک ندارند 1401/12/14 فرزین منم250 واریز کردم گف 150 دیگ هم باید واریز کنید بعد واریز دیگ جواب نداد ب پیامام فقط میخونه ایدی کسی ک بهش پیام دادم اینه @Krmndy هرکی ب این ایدی پیام داده لطفن اطلاع بدین ک همه باهم ازش شکایت کنیم عرض سلام وخسته نباشیدبنده باادمین شرکت باّت کاربسته بندی توتلگرام چت کردم دوتاشماره کارت دادن 350تومان بابت ثبت نام وکرایه واریزکردم بعدازواریزبلک کردن ودیگه جواب ندادن سلام شرکت بسته بندی نخ دریا یک 350هزارتومان یک 150هزارتومان ازم گرفت بلاکم کرد کلاهبرداریه لطفاپیگیری کنیدباتشکر خدانشناس ها اخرگیرمیفتید. خودم پیدات میکنم چوب تواونجات میکنننم خانم گلستانه. پول حرم خوردی گاوشدی
سلام کاردرمنزل نیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام میخوام به عنوان کار در منزل تو خونه کار کنم 0****
شغل بسته بندی در منزل نیازم دارم
سلام.آدرسو توی گوگل بزنید ببینید واقعیه یا نه.شماره شرکتو اگه تو گوگل پیدا کردی بهشون زنگ بزن. من یه اطلاعیهبسته بندی خشکبارو دیدم.وویس فرستاد برام.گفتش 100 تومن برای ثبت نام میخوایم بریزید.تو گوگل زدم اسم شرکت اومد ولی آدرسشو اون چیزی که گفته بود نبود من هم اعتماد نکردم
سلام کاربسته بندی درخانه رامیخوام
سلام منم به کار در نیازمندم ممنون اگه کسی خبر داد
سلام کار میخوام شدیدا احتیاج دارم
اتفاقاً من همین الان داشتم بایکی از همین ادمین بستهبندی چت میکردم گفتم نیاز به کار دارم گفت 450تومن برای بیمه کالاهایی که میفرستیم میریزی ثبت نام میشی