دنبال کن

شرکت بسته بندی نخ دریا

بسته بندی

1401/05/31
عرض سلام وخسته نباشیدبنده باادمین شرکت باّت کاربسته بندی توتلگرام چت کردم دوتاشماره کارت دادن 350تومان بابت ثبت نام وکرایه واریزکردم بعدازواریزبلک کردن ودیگه جواب ندادن 
06:21
4 پاسخ
8 تایید
بسته بندی
نیروی خانم جهت بسته بندی ترجیحا مجرد ساعت کار ۸تا ۱۶ شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ بیمه دارد کار در منزل نداریم اتباع پذیرفته نمیشود سرویس ندارد محل کار شهر صنعتی دولت اباد
خواهشن به این موصوع رسیدگی کنین وبه بنده هم اطلاع بدین 
06:23
4 تایید
1401/06/24
سلام.بابت بسته بندی نخ دریا کسی اطلاع داره که اولش 150تومن میگیرن؟؟؟؟
08:35
2 پاسخ
1 تایید
عرض سلام وخسته نباشیدبنده باادمین شرکت باّت کاربسته بندی توتلگرام چت کردم دوتاشماره کارت دادن ۳۵۰تومان بابت ثبت نام وکرایه واریزکردم بعدازواریزبلک کردن ودیگه جواب ندادن
شرکت بسته بندی نخ دریا بوده؟؟
08:42
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
بسته بندی قطعات ماشین فقط و فقط در محدود بیمارستان کاشانی در غیر از این صورت تماس نگیرین ممنون
بی زحمت نظراتتون رو راجب شرکت بسته بندی نخ دریا که توی خاورانه و 150تومن به عنوان هزینه ثبت نام میخواد بهم بگید به این ادرس
08:46
1401/06/25
خدیجه اسفندیاری
عرض سلام وخسته نباشیدبنده باادمین شرکت باّت کاربسته بندی توتلگرام چت کردم دوتاشماره کارت دادن ۳۵۰تومان بابت ثبت نام وکرایه واریزکردم بعدازواریزبلک کردن ودیگه جواب ندادن
سلام 
واقعا دیگه جواب ندادن؟؟
من برا ثبت نام تقاضا دادم،،همینو اتفاقا گفتم که پول بگیرید بلاک نمیکنید
به من آدرس دقیق رو دادن موندم چه کار کنم؟؟؟
05:49
3 پاسخ
2 تایید
1401/06/31
نفس کریمی
خدیجه اسفندیاری
سلام واقعا دیگه جواب ندادن؟؟ من برا ثبت نام تقاضا دادم،،همینو اتفاقا گفتم که پول بگیرید بلاک نمیکنید به من آدرس دقیق رو دادن موندم چه کار کنم؟؟؟
این ادرسو ب منم دادن توی گوگل مپ زدم متاسفانه همچین شرکتی نبود 
11:13
1 تایید
بسته بندی
با سلام به تعدادی اقا و خانم جهت کار در منزل نیازمندیم بسته بندی در منزل شما شغلی ساده و پردرامد برای خانم ها و اقایان دانشجویان و دانش اموزان کسب اطلاعات بیشتر از روبیکا
1401/07/02
شرکت بسته بندی نخ دریا بوده؟؟
سلام میشه شرایط کارتون بفرمایید و به شهرستان شیراز هم مربوط میشه؟
20:03
1401/07/03
کارهای بسته بندی همش دروغ گول نخورید
21:29
1 تایید
1401/07/05
فاطمه بیکی
سلام باادمین شرکت بسته بندی نخ دریاتوتلگرام چت کردم 390به یک شماره کارت 150به یک شماره کارت واریزکردم زدن بلاک کردن لطفاپیگیری کنید
07:30
2 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به چهار کارگر ساده آقا جهت بسته بندی ظروف کادویی نیازمندیم
1401/07/09
آزاده پاپی
سلام شرکت بسته بندی نخ دریا یک 350هزارتومان یک 150هزارتومان ازم گرفت بلاکم کرد کلاهبرداریه لطفاپیگیری کنیدباتشکر
12:24
1401/09/13
فتانه فیاضی
سلام دوستان 
همه کارای بسته بندی که پول میخوان برای ثبت نام دروغ و کلاهبرداریه 
لطفا قبلش حتما تحقیق کنید 
05:58
1401/10/18
مریم نامجو
سلام کاربسته بندی نیاز دارم فقط در منزل
21:32
صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ
کارگر ساده
استخدام صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ در استان خراسان رضوی (شهرک صنعتی توس) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان خراسان رضوی استخدام می‌نماید کارگر ساده جنسیت:...
1401/10/19
سامیر
شما کار دارد ما بدن ما کار می 4نفر هستیم 
13:46
2 تایید
1401/11/05
مریم صادقی
سلام.بابت بسته بندی نخ دریا کسی اطلاع داره که اولش ۱۵۰تومن میگیرن؟؟؟؟
بله من اطلاع دارم به محضی که پول واریز کنی بلاک میکنن 
من نمیدونم واقعا پلیس فتا تو این مملکت چه گهی میخوره!
06:11
1 تایید
1401/11/06
فاطمه راستگو
سلام هر کجا برای ثبت نام پول خواستن برای ارئه کار صحیح نیست پولی واریز نکنید 
12:09
صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ
راننده لیفتراک
استخدام صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ صنایع بسته بندی دینا گستر پاژ جهت تکمیل کادر خود در استان خراسان رضوی از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید. راننده لیفتراک جنسیت: آقا سابقه کار: دا...
1401/12/14
فرزین
منم250 واریز کردم گف 150 دیگ هم باید واریز کنید بعد واریز دیگ جواب نداد ب پیامام فقط میخونه ایدی کسی ک بهش پیام دادم اینه 
@Krmndy
هرکی ب این ایدی پیام داده لطفن اطلاع بدین ک همه باهم ازش شکایت کنیم
10:19
3 پاسخ
1 تایید
1401/12/17
مهساعلیپور
منم واریزکردم برای بسته بندی..گول اینکه توبرنامه ایتابودخوردم گفتم زیرنظرپلیس فتاست..خودشون دزدن ..هیچ گهی نمیخورن
20:31
1 تایید
1401/12/19
سلام من نیاز مند به کار.درمنزل هستم وض مالیم خیلی بد 
06:23
نیرو خانوم جهت بسته بندی میوه
سلام یه نیرو خانوم جهت بسته بندی میوه و سیفیجات فقط خونه تو محدوده محل کار باشه وگرنه استخدام نمیشه
ابراهیم صلواتی
فاطمه بیکی
سلام باادمین شرکت بسته بندی نخ دریاتوتلگرام چت کردم ۳۹۰به یک شماره کارت ۱۵۰به یک شماره کارت واریزکردم زدن بلاک کردن لطفاپیگیری کنید
بله
دقیقا همین پرداخت ها رو از من گرفتن و بلاکم کردن
08:23
1402/02/03
فرزین
منم۲۵۰ واریز کردم گف ۱۵۰ دیگ هم باید واریز کنید بعد واریز دیگ جواب نداد ب پیامام فقط میخونه ایدی کسی ک بهش پیام دادم اینه @Krmndy هرکی ب این ایدی پیام داده لطفن اطلاع بدین ک همه باهم ازش شکایت کنیم
با سلام و وقت بخیر 
من در حال گفتگو با ایشون هستم ولی هنوز پول نزدم ادرس خاستم خاوران و بهم ادرس داده
08:29
1 پاسخ
1 تایید
1402/02/04
خانم دانا
پول واریز نکنید دروغه. اگر راست میگن اول کار رو بیارن در منزل بعد پول بگیرن اگر اینطوری قبول کرد درسته. همه کسانیکه پول واریز کردین و بلاک شدین برین شماره کارت واریزی رو بدین پلیس فتا که پیگیری کنن . لطفا اقدام 1 نفر هم مهمه نگذارین راحت سرمردم کلاه بزارن. 
06:10
1 پاسخ
به تعدادی نیروی آقا و خانم جهت تولیدی نیازمندیم
به تعدادی نیروی خانم و آقا جهت تولیدو بسته بندی چای و دمنوش نیازمندیم. سن بین ۲۰ تا ۳۰ سرویس محدوده نبوت کشاورز و امام
خانم دانا
با سلام و وقت بخیر من در حال گفتگو با ایشون هستم ولی هنوز پول نزدم ادرس خاستم خاوران و بهم ادرس داده
مواظب باشید گول نخورید
06:11
خانم دانا
@Krmndy
کلاه بردار هستن در تلگرام برای بسته بندی نخ اعتماد نکنید 
06:12
1 تایید
خانم حفیظی
سلام.بابت بسته بندی نخ دریا کسی اطلاع داره که اولش ۱۵۰تومن میگیرن؟؟؟؟
سلام واریز نکنید کلاهبرداری هس
14:13
استخدام نیروی بسته بندی و تولید شهرک صنعتی
نیازمند ۵ نفر نیروی خانم و آقا جهت تولید و بسته بندی محصولات شوینده در شهرک صنعتی شیراز ، همراه با سرویس ، در محدوده های پل غدیر ، سردارن ، کوزه گری ، دارالرحمه ، سلطان آباد ، کوشک میدان ، قهرمانان و...
راضیه اکبری صفت
اره همه ی آگهی هاشون دروغه فقط پول میگیرن هیچ کس هم پیگیری نمیکنه چه مملکتی داریم واقعا همینه که میگن پلیس فتا حواسش به همه چیز هست پس چطور این همه کلاه برداری میشه کسی به کسی هم نیست
21:37
1402/02/11
این شرکت کلاهبرداری بیش نیست به بهانه کاردرمنزل جیب مردم بدبخت وخالی میکنه کسی هم پیگیرنیست خدالعنتتون کنه 
17:49
مریم بانشی
شما چکار به پلیس فتاح دارین برین به اسمی که پول واریز کردین و پیامهای قبلشون رو ببرین و شکایت کنین
23:40
نیروی نظافت و خدمات و برخی امور کارگاهی
سلام و درود به یک نفر نیروی آقا با شرایط زیر نیازمندیم بازنشسته یا مستمری بگیر که نیاز به بیمه نداشته باشد برای کارهای خدماتی و نظافت و همچنین به عنوان نیروی کمکی در کارگاه صنعتی آشنایی حدودی با کاره...
1402/02/14
خانم حفیظی
لطفا هرکاری که میگه شما پول بدین به هربهانه ای. چ ازسایت چ از هرپیامرسانی کلاهبرداری محضه حتی اگه توشهرتونم بود گول نخورید. 
کسی کار فرما واقعی باشه نیازی ب پول ما نداره که اون. نیروی کار فقط میخواد و صاحبکاره که باید پول بده . 
خواهشا مراقب باشید 
22:04
1402/02/21
فاطمه شواخی
فرزین
منم۲۵۰ واریز کردم گف ۱۵۰ دیگ هم باید واریز کنید بعد واریز دیگ جواب نداد ب پیامام فقط میخونه ایدی کسی ک بهش پیام دادم اینه @Krmndy هرکی ب این ایدی پیام داده لطفن اطلاع بدین ک همه باهم ازش شکایت کنیم
سلام منم دقیقا به همین آیدی بی پدر و مادر پیام دادم جوابمو نمیده ز زدم پلیس فتا همه چیز و اینارو گرفت آخرشم میگه زنگ بزنه دفتر قضایی شکایت کن 
09:45
فاطمه شواخی
خانم دانا
پول واریز نکنید دروغه. اگر راست میگن اول کار رو بیارن در منزل بعد پول بگیرن اگر اینطوری قبول کرد درسته. همه کسانیکه پول واریز کردین و بلاک شدین برین شماره کارت واریزی رو بدین پلیس فتا که پیگیری کنن . لطفا اقدام ۱ نفر هم مهمه نگذارین راحت سرمردم کلاه بزارن.
من زنگ زدم پلیس فتا هیچ کاری نکرد گفت برو دفتر قضایی شکایت کن 
09:45
بسته بندی جدول بتنی
با سلام به ی نیروی ساده جهت بسته بندی (تسمه کشی)جدول بتنی روی پالت روزانه حدودا ۱۱۰الی۱۲۰ پالت ۶تایی بصورت حقوق ثابت یا پیمانکاری نیازمندیم
1402/03/03
خدیجه اسفندیاری
سلام واقعا دیگه جواب ندادن؟؟ من برا ثبت نام تقاضا دادم،،همینو اتفاقا گفتم که پول بگیرید بلاک نمیکنید به من آدرس دقیق رو دادن موندم چه کار کنم؟؟؟
سلام عزیزم چکار کردین ثبت نام کردین؟ 
19:11
فرزین
سلام ایشون هنوز توی تلگرام فعالیت میکنه متاسفانه گزارش میدم پلیس فتا هیچ کاری نمیکنه
19:14
1402/03/05
سار
فاطمه بیکی
سلام باادمین شرکت بسته بندی نخ دریاتوتلگرام چت کردم ۳۹۰به یک شماره کارت ۱۵۰به یک شماره کارت واریزکردم زدن بلاک کردن لطفاپیگیری کنید
سلام میشه لطفا ایدی اون کانال بدین 
16:05
استخدام کارخانه بزرگ بسته بندی چای ودمنوش
دعوت به همکاری از خانمها وآقایان جهت بسته بندی درکارخانه بزرگ ومعتبر بسته بندی چای ودمنوش صادراتی) درمحیطی کاملا سالم بدون تعدیل نیرو تا بازنشستگی با مزایا وشرایط عالی سرویس رفت برگشت حتی برای اضافه...
1402/03/27
سلام‌در مدرد بسته بندی نخ دریا درپاک دشت تهران کسی اطلاع داره
کلاهبردار هستن فکر میکنم
14:46
1402/03/28
 سلام کار در منزل میخواستم 
11:01
1402/04/01
زهراشکری
شیرین:
سلام چراتاریخ پارسال گذشته

امسال فیش واریزی ندارید

بسته بندی کالا:
سلام

خیلی سرمون شلوغه وقت نکردیم انشاالله میزاریم

شیرین:
اینجوری کسی اعتمادنمیکنه

کسانی ک تهران هستن میتونن حضوری بیان

بسته بندی کالا:
بله

شیرین:
آدرس لطف میکنید

بسته بندی کالا:
تهران،جاده خاوران ،پاکدشت،یبر،حصارامیر،توچال،خیابان امام خمینی کوچه  گلستان

شیرین:
الان هستید

بسته بندی کالا:
بله همه موقع هستیم

شیرین:
کوچه گلستان پلاک ندارد

بسته بندی کالا:
288

شیرین:
سلام

بسته بندی کالا:
سلام

شیرین:
این شرکت شما توچال. تله کابین طرف کوهه

دقیقا کجای ترخداراستش بگید اینقدرکلاهبردارزیادشده

آدم نمیدونه  ب کی اعتمادکنه 
واریزی امسال  ک اصلا ندارید    من ی پیج دارم 60 کا کارآفرینی میکنم

برای بنده خداهایی ک ندارند

1401/12/14
فرزین
منم250 واریز کردم گف 150 دیگ هم باید واریز کنید بعد واریز دیگ جواب نداد ب پیامام فقط میخونه ایدی کسی ک بهش پیام دادم اینه 
@Krmndy
هرکی ب این ایدی پیام داده لطفن اطلاع بدین ک همه باهم ازش شکایت کنیم

عرض سلام وخسته نباشیدبنده باادمین شرکت باّت کاربسته بندی توتلگرام چت کردم دوتاشماره کارت دادن 350تومان بابت ثبت نام وکرایه واریزکردم بعدازواریزبلک کردن ودیگه جواب ندادن

سلام شرکت بسته بندی نخ دریا یک 350هزارتومان یک 150هزارتومان ازم گرفت بلاکم کرد کلاهبرداریه لطفاپیگیری کنیدباتشکر

خدانشناس ها اخرگیرمیفتید. خودم پیدات  میکنم  چوب تواونجات میکنننم خانم گلستانه. پول حرم خوردی گاوشدی
05:40
شرکت داروسازی و تجهیزات/راننده،لیفتراک،موزع،کارگر
شزکت معتبر صنایع داروسازی_تجهیزات پزشکی واقع در استان البرز تعداد 25 نفر نیروی کار اقا ایرانی و اتباع برای قسمت های: ⬅️ خط تولید و بسته بندی(کارگر ساده) /انبار / راننده پایه 1 و 2 / راننده لیفتراک / ح...
1402/04/05
فاطمه حبیب خدا
سلام کاردرمنزل نیازدارم 
11:27
1 پاسخ
1402/05/23
محمد صمدی
فاطمه حبیب خدا
سلام کاردرمنزل نیازدارم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:39
1402/09/04
سمیه کریمی
سلام میخوام به عنوان کار در منزل تو خونه کار کنم 0**** 
07:46
شغل دوم در منزل
اگه دوس داری شاغل باشی و به هر دلیلی شرایط کار در بیرون از خونه رو نداری ، من کمکت میکنم با گوشی همراه به درآمد برسی ✅️استخدام در شرکت معتبر ✅️بدون نیاز به سرمایه ✅️ثبت نام رایگان ✅️آموزش رایگان ✅️ تر...
آیلین آق
شغل بسته بندی در منزل نیازم دارم
20:34
1402/09/05
بهار
خدیجه اسفندیاری
سلام.آدرسو توی  گوگل بزنید ببینید واقعیه یا نه.شماره شرکتو اگه تو گوگل پیدا کردی بهشون زنگ بزن. 
من یه اطلاعیهبسته بندی خشکبارو دیدم.وویس فرستاد برام.گفتش 100 تومن برای ثبت نام میخوایم بریزید.تو گوگل زدم اسم شرکت اومد ولی آدرسشو اون چیزی که گفته بود نبود من هم اعتماد نکردم
08:15
1402/10/26
سمیه محمودی محسن ابادی
سلام کاربسته بندی درخانه رامیخوام
19:45
صنایع بسته بندی به بند یزد
انباردار
استخدام صنایع بسته بندی به بند یزد صنایع بسته بندی به بند یزد در تهران (پرند) جهت تکمیل کادر خود از متقاضیان ساکن استان تهران استخدام می‌نماید انباردار جنسیت: خانم، آقا سابقه کار: دارای سابقه کا...
1402/10/27
پرستو کاظمی
سلام منم به کار در نیازمندم ممنون اگه کسی خبر داد 
09:47
1403/05/15
اعظم نویدی
سلام کار میخوام شدیدا احتیاج دارم
19:53
1403/05/16
یاسمن محمدی
اتفاقاً من همین الان داشتم بایکی از همین ادمین بسته‌بندی چت میکردم گفتم نیاز به کار دارم گفت 450تومن برای بیمه کالاهایی که میفرستیم میریزی ثبت نام میشی 
10:09
مدیاف
کارگر ساده - آقا
کار در سالن بسته بندی و آماده سازی سفارش ها و کار با دستگاه بسته بندی نیاز به مهارت خاصی نیست و فقط با توجه به اینکه کار فیزیکی هم مثل بارگیری و تخلیه داریم از وضعیت جسمانی سالم برخوردار باشد.
یک‌شنبه 2 دی 1403، ساعت 07:54