دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل روبیکا

کارگر ساده

1404/06/17
یوسف قلیپور هشجین 
13:59
3 پاسخ
3 تایید
کارخانه سنگ دلتا
استخدام کارگر سنگبری
به پنج نفر نیروی کار (اتباع افغان) برای کار در کارخانه سنگ‌بری واقع در شهرک صنعتی شمس‌آباد نیازمندیم. پرداخت مساعده به‌صورت هفتگی انجام می‌شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر، لطفاً تماس بگیرید.
1404/06/21
سمیه حاجیوند
یوسف قلیپور هشجین
سلام من دنبال یه کار می‌گردم خیلی بیکارم احتیاج دارم بی‌زحمت اگه چیزی شد به من اطلاع بدین
07:10
1 تایید
1404/06/22
پارسا نجفی
سلام  جهت کارتشک  کارگرخواستید بلدم 5 سال سابقه دارم
05:05
پارسا نجفی
کاربسته بندی انجام میدم 
05:06
سوپر میوه فرش فروت
استخدام کارگر چیدمان
با سلام ترجیحا سن کمتر از ۲۵ و ترجیحا شهرستانی باجای خواب حقوق مناسب و...
1404/06/29
ناصر دارنا
باسلام خدمت شما کاربسته بندی دارین کدوم شهره مانیازداریم نفراتمون هم زیادن کارروزود تحویل میدیم
23:25
1 تایید
1404/06/30
لیلا استکی
سلام کاردرمنزل دارید من تو روستا زندگی میکنم البته اکه ارسال دارید؟ 
00:42
احمد علی بهادری
شرکت نیکان پسته بندی کار در منزل روبیکا
03:34
مازندران.آبین آمل و محمودآباد.شهرک صنعتی شهدای محمودآباد
استخدام نیروی ساده
جنسیت :مرد-ساعت کاری از هفت و نیم صبح الی هفت عصر -حقوق و مزایا بالاتر از قانون کار(بین بیست الی بیست و دو)، پرداخت حق تاهل، اولاد ، اضافه کاری -پاداش عملکرد- ارتقاء شغلی -بسته های اهدایی لبنیات و نو...
زهرا عباسی
سلام 
کار درمنزل دارید 
05:10
شهناز آقاپور
کار بسته بندی در منزل انجام میدم اگه بود اطلاع بدید 
06:11
بابک آذرین رخ
کار در منزل احتیاج دارم
06:22
گل گیفت
استخدام نیروی خدماتی
در گل‌گیفت، تمیزی فقط نظافت نیست؛ بخشی از تجربه‌ایه که به آدم‌ها هدیه می‌دیم. برای همین به دنبال همکاری هستیم که منظم، مسئولیت‌پذیر و قابل اعتماد باشه. شرح وظایف: انجام امور نظافت و بهداشت محیط کار ...
بابک آذرین رخ
من به کار در منزل احتیاج دارم
06:25
بابک آذرین رخ
0**** 
06:25
بابک آذرین رخ
بابک آذرین رخ 
06:26
کارگر ساده
به کارگر ساده جوان آقا جهت کار در بافندگی نیازمندیم ترجیحا محدوده همت اباد و رسالت
سلام من کار در منزل میخوام 
06:55
سلام کار در منزل  هرکاری باش انجام میدم
07:09
حمید مرادی
سلام کار در منزل میخام اگه شد اطلاع بدید .... 
07:11
کارگر ساده
به تعدادی نیروی خانم و آقا نیازمندیم ساعت کاری ۷ الی ۱۶ مابقی اضافه کار بیمه از روز اول سرویس از درختی، حصارک، کمالشهر، پیشاهنگی، خرمدشت آدرس: کرج کمالشهر دهکده صنعتی هلجرد بن بست دوم شرقی پلاک ۵ ساعت...
سکینه بابایی یکمنی
سلام کار در منزل میواستم
07:11
فاطمه زمانی
ببخشید شرایط کار درمنزل چجوریه
07:14
ای‌همش‌الکی
14:02
کارگر ساده
مجموعه تشک رویال باف نیازمند کارگر ساده زیر کار زن و وسط کار هستیم
نرگس کوهستانی
6**** نیازمندم کمکم کنید
14:36
سلام اگر کسی کار بسته بندی در خانه دارد به من اطلاع دهد
15:21
سلام من ب کار در منزل نیاز دارم اگر احتیاج دارید ممنون میشم خبر بدید
16:01
کارگر ساده
استخدام کارگر ساده | پیک مسیر کوتاه | دیزی‌سرا توضیحات: به یک کارگر ساده فعال و متعهد جهت همکاری در دیزی‌سرای حبیب نیازمندیم. شرح کار: – نظافت مجموعه – پیک در مسیر کوتاه ساعت کاری: ۷:۳۰ صبح تا پایا...
سلام کار در منزل میخوام
17:25
کبری کشاورز
سلام وقت به خیر نیاز به کار در منزل دارم مثل بسته بندی لطفا اگه خواستین اطلاع بدین 
17:36
آرزو قندالی
سلام خوبین شبتون بخیر ببخشید من احتیاج به کار در منزل بسته بندی نیاز دارم اگه ارسال به روستا دارین خبر بدین ممنون میشم ازتون 
18:14
کارگر ساده
۲ نفر کارگر ساده جهت کار در فروشگاه مواد غذایی نیازمندیم ساعت کاری ۸ صبح ۹:۳۰ شب جمعه ها ۹:۳۰ تا ۳ عصر ۱ ساعت استراحت در روز ۱ روز مرخصی در ماه حقوق ۳۰/۰۰۰/۰۰۰تومان
پوریا گشانی
یه کار تو خونه میخام از کرج 0**** پوریا گشانی هستم 
19:00
محمد عابدی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
19:18
سهیلا حسینی
سلام خواهش میکنم به من کمک کنید تا کاربسته بندی نیازدارم
19:30
کارگر ساده
به یک نفر کارگر ساده جهت انجام امور رستوران نیازمندیم کاملا سالم متعهد جای خواب شام و ناهار هست صبحانه با خودتونه حقوق ماهیانه ۱۴ تومان 13 الی ۲ بامداد
لیلا دایی جعفری
سلام
نیازمند کاردرمنزل(بسته بندی)هستم
19:54
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اهواز زندگی
میکنم
20:28
هادیزاده
سلام خدمت شما کار بسته بندی در منزل میخوام بدهکارم نیاز دارم حسابی بهم اطلاع بدهید شهر زیباشهر 
20:31
کارگر ساده
به یک نیروی جوان پرانرژی جهت وسط کاری در تولیدی البسه نیازمندیم
1404/06/31
زهرا سلام جعفری
زهراجعفری روستا قهریزجا ن هستم زهره جعفری 
03:54
سلام من به کار نیاز دارم بسته بندی در منزل انجام میدم بی زحمت اگه کار دارید به من هم بدید
05:12
7460
05:13
کارگر ساده
* استخدام فوری در مجموعه معتبر باغ رستوران آبی * ️ کارگر آقا درآمد ماهانه ۲۵ میلیون تومان ️* شرایط کاری * ●ساعت کار از ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب ●دوساعت استراحت بین شیفت ●سه وعده غذای گرم در طول شیفت ●پرد...
مریم اسلامی
سلام.بابت کار در منزل مزاحم شدم
07:47
زهرا امیری
کار در منزل دارید
09:27
زهرا روحی
سلام کار در منزل دارید تو تهرانم
09:52
کارگر ساده
به یک نفر کارگر ساده برای کار در کارگاه جلو مبل نیازمندیم. آموزش وکیوم و سی ان سی ام دی اف به افراد علاقمند به کار تسویه ماهانه و هفتگی طبق توافق ساعت کاری صبح 8الی 6عصر
زهرا روحی
سلام کار در منزل انجام میدم
10:06
نیلو هوشیاری
یوسف قلیپور هشجین
سلام شرایط چجوریه
13:05
سلام  من سرایدار هستم  ایرانی هستم خیلی خیلی به کار درمنزل احتیاج دارم  ممنون میشم اگر حمایت کنید کار بسته بندی رو واسم  ارسال کنید سپاس 
14:24
کارگر ساده
باعرض سلام و ادب احترام به یک نفر کارگر ساده یا جوشکارco2 کار نیمه ماهر نیازمندیم 0935 541 82 53 تماس
عطاالله مرادی
سلام من
دنبال کار هستم
بیکارم کار ساده راننداهم ماشینم دارم
19:02
سلام کاردرمنزل میخام
20:05
ایسان انورزاد
کار درمنزل میخام
20:10
کارگر ساده
حقوق توافقی کار در کارگاه ام دی اف
1404/09/02
حسن حسنی
یوسف قلیپور هشجین
مبادا . اینا کلا کلاهبردارن . شعبانی باقری. سلیمی. بهزادی اسم مستعارن اصلا شرکت بسته بندی نیکان وجود خارجی نداره فقط کلاهبرداریه . هرکی کلاهبرداری شده در ایتا بزنن اطلاع رسانی وزارت اطلاعات  ادمینش منتظر گزارش های شماست همراه با رسید پولها وشماره کارتی که پول زدید همشونو از طریق دستور قضایی ادرس شماره تلفنشونو از بانک در میارن عنقریبا که دستگیر بشن حتما در ایتا انجام بدین.
12:38
1404/10/07
فاطمه حسین زاده
سلام من دنبال کار میکردم چندجا برای بسته بندی نوشتم کلاه برداری بودن دخترتوعقددارم ممنون میشم کمکم کنید نیاز دارم به کارتوخونه
03:42
1404/10/08
فاطمه حسین زاده
سلام من به کاربسته بندی در خانه نیاز دارم 
05:14
کارگر ساده
کارگر ساده جهت کار در نمایشگاه مبل
کلثوم محمدی
سلام کار بسته بندی در منزل انجام میدم
07:00
سه‌شنبه 8 بهمن 1404، ساعت 06:40