دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل روبیکا

کارگر ساده

1404/06/17
یوسف قلیپور هشجین 
13:59
2 پاسخ
3 تایید
تولید و تحقیقات ری نان سهامی خاص (پنل3)
کارگر ساده
کارخانه تولید و تحقیقات ری نان معتبر در شهرری برای تکمیل کادر خود از آقایان عزیز (ماهر) جویای کار دعوت به همکاری می نماید: 1- شرایط احراز: منظم و مسئولیت پذیر – دارای روحیه تیمی فعال و کوشا – توانایی ...
1404/06/21
سمیه حاجیوند
یوسف قلیپور هشجین
سلام من دنبال یه کار می‌گردم خیلی بیکارم احتیاج دارم بی‌زحمت اگه چیزی شد به من اطلاع بدین
07:10
1 تایید
1404/06/22
پارسا نجفی
سلام  جهت کارتشک  کارگرخواستید بلدم 5 سال سابقه دارم
05:05
پارسا نجفی
کاربسته بندی انجام میدم 
05:06
مغازه روغن فروشی
کارگر ساده
استخدام کارگر ساده در مغازه روغن‌فروشی محل کار: تهرانسر نوع همکاری: تمام‌وقت مغازه روغن‌فروشی در تهرانسر به یک کارگر ساده (ترجیحاً تبعه افغانستان) نیاز دارد. ویژگی‌های مورد انتظار: تعهد کاری انضبا...
1404/06/29
ناصر دارنا
باسلام خدمت شما کاربسته بندی دارین کدوم شهره مانیازداریم نفراتمون هم زیادن کارروزود تحویل میدیم
23:25
1 تایید
1404/06/30
لیلا استکی
سلام کاردرمنزل دارید من تو روستا زندگی میکنم البته اکه ارسال دارید؟ 
00:42
احمد علی بهادری
شرکت نیکان پسته بندی کار در منزل روبیکا
03:34
گلخانه تبریز
کارگر ساده
کارگر ساده جهت کار در گلخانه و باغبانی با دارابودن کارت اشتغال و روادید قانونی
زهرا عباسی
سلام 
کار درمنزل دارید 
05:10
شهناز آقاپور
کار بسته بندی در منزل انجام میدم اگه بود اطلاع بدید 
06:11
بابک آذرین رخ
کار در منزل احتیاج دارم
06:22
رادین مهام نوین صنعت
کارگر خط تولید و انبار
نیروی خانم و آقا ( مصاحبه فقط حضوری) سن زیر 40 سال ساعت کاری 8 الی 18 جمعه و تعطیلات رسمی شرکت تعطیل می باشد . سرویس دارد بیمه تامین اجتماعی از روز اول صبحانه و ناهار از طرف شرکت حقوق : قانون کا...
بابک آذرین رخ
من به کار در منزل احتیاج دارم
06:25
بابک آذرین رخ
0**** 
06:25
بابک آذرین رخ
بابک آذرین رخ 
06:26
پیمانکار ساختمانی
کارگر ساده و کارگر ماهر
به تعدادی کارگر ساده و ماهر ساختمانی جهت کار در پروژه ساختمانی نیازمندیم. امکانات: جای اسکان صبحانه و ناهار دستمزد توافقی بر اساس مهارت و تجربه شرایط: فقط اتباع مجاز افراد منظم، مسئولیت‌پذیر و آماد...
سلام من کار در منزل میخوام 
06:55
سلام کار در منزل  هرکاری باش انجام میدم
07:09
حمید مرادی
سلام کار در منزل میخام اگه شد اطلاع بدید .... 
07:11
یاشیل
کارگر ساده اپراتور دستگاه
جهت کار در یک کارخانه معتبر در زمینه تولید قطعات لاستیکی به تعدادی نفر جویای کار با سابقه یا مبتدی علاقه مند به یادگیری دعوت به همکاری میشود - دارای : شیفت صبح و شب ,بیمه تامین اجتماعی, بیمه تکمیلی, ن...
سکینه بابایی یکمنی
سلام کار در منزل میواستم
07:11
فاطمه زمانی
ببخشید شرایط کار درمنزل چجوریه
07:14
ای‌همش‌الکی
14:02
شرکت فولاد گستر عندلیب
نیروی خدماتی
نیروی خدماتی مسئولیت پذیر و دقیق و کاری و روابط عمومی و ظاهر اراسته
نرگس کوهستانی
6**** نیازمندم کمکم کنید
14:36
سلام اگر کسی کار بسته بندی در خانه دارد به من اطلاع دهد
15:21
سلام من ب کار در منزل نیاز دارم اگر احتیاج دارید ممنون میشم خبر بدید
16:01
رهام پلاستیک فراز
اپراتور تولید
«به چهار نیروی آقا، جوان و با سواد، برای همکاری در تولید کیسه دستی نیازمندیم.»
سلام کار در منزل میخوام
17:25
کبری کشاورز
سلام وقت به خیر نیاز به کار در منزل دارم مثل بسته بندی لطفا اگه خواستین اطلاع بدین 
17:36
آرزو قندالی
سلام خوبین شبتون بخیر ببخشید من احتیاج به کار در منزل بسته بندی نیاز دارم اگه ارسال به روستا دارین خبر بدین ممنون میشم ازتون 
18:14
دودین کباب
کارگر ساده
جنسیت: آقا و خانم سابقه کاری: مهم نیست حقوق: توافقی استان مورد نیاز: تهران شهر مورد نیاز: تهران کار در آشپزخانه رستوران مزایا: اسکان بیمه سرویس رفت و برگشت صبحانه ناهار
پوریا گشانی
یه کار تو خونه میخام از کرج 0**** پوریا گشانی هستم 
19:00
محمد عابدی
سلام نیازمند کار در منزل هستم
19:18
سهیلا حسینی
سلام خواهش میکنم به من کمک کنید تا کاربسته بندی نیازدارم
19:30
کارگر ساده
به 3 نفر کارگر ساده نیازمندیم اتباع باید پاسپورت داشته باشند . دست مزد به صورت هفتگی پرداخت خواهد شد . کار کنتوراتی نیز دارد . کار دایمی است . روزی 800 هزار تومان است . نیرو بایستی جوان باشد و توان ...
لیلا دایی جعفری
سلام
نیازمند کاردرمنزل(بسته بندی)هستم
19:54
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم در اهواز زندگی
میکنم
20:28
هادیزاده
سلام خدمت شما کار بسته بندی در منزل میخوام بدهکارم نیاز دارم حسابی بهم اطلاع بدهید شهر زیباشهر 
20:31
کارگر ساده
کار در اشپزخانه کارگر ساده آقا سن زیر ۳۰ سال حقوق ۲۲ میلیون الی ۳۲ میلیون تومان جای خواب عالی و ۳ وعده غذایی ساعات کاری ۱۰ الی ۱۲ شب روزی یک ونیم ساعت استراحت ما بین روز دو روز در ماه مرخصی با حقو...
1404/06/31
زهرا سلام جعفری
زهراجعفری روستا قهریزجا ن هستم زهره جعفری 
03:54
سلام من به کار نیاز دارم بسته بندی در منزل انجام میدم بی زحمت اگه کار دارید به من هم بدید
05:12
7460
05:13
کارگر ساده
کارگر ساده و وسط کار جهت تولید پیچ و مهره واقع در شهرک صنعتی چهاردانگه نیازمندیم
مریم اسلامی
سلام.بابت کار در منزل مزاحم شدم
07:47
زهرا امیری
کار در منزل دارید
09:27
زهرا روحی
سلام کار در منزل دارید تو تهرانم
09:52
کارگر ساده
تسویه روزانه روشویی جارو ۲۰ برای کارگر روشویی جارو شاسی ۴۰ کارگر روشویی نانو ۳۰ برای کارگر انعام برای کارگر با جای خواب حمام اب گرم میانگین درآمد ماهانه ۲۵ تومان میانگین درآمد روزانه از ۵۰۰ تا یک میلی...
زهرا روحی
سلام کار در منزل انجام میدم
10:06
نیلو هوشیاری
یوسف قلیپور هشجین
سلام شرایط چجوریه
13:05
سلام  من سرایدار هستم  ایرانی هستم خیلی خیلی به کار درمنزل احتیاج دارم  ممنون میشم اگر حمایت کنید کار بسته بندی رو واسم  ارسال کنید سپاس 
14:24
کارگر ساده
ساعت پاسخگویی شنبه الی پنجشنبه 8 الی 17 - نیروی کار جهت فعالیت در کارگاه صنعتی ، واقع در شهرک صنعتی چهاردانگه نیازمندیم (تسویه حقوق و اضافه کار و پاداش و عیدی و سنوات بصورت ماهانه مبلغ 28 میلیون تومن)...
عطاالله مرادی
سلام من
دنبال کار هستم
بیکارم کار ساده راننداهم ماشینم دارم
19:02
سلام کاردرمنزل میخام
20:05
ایسان انورزاد
کار درمنزل میخام
20:10
کارگر ساده
کارگر ساده جهت کار در شرکت لوازم پزشکی