دنبال کن

درآمد یک بسته بندی چقدر است؟

بسته بندی

1400/07/25
شرکت تولید کف کاذب
کارگر ساده
1400/07/26
علی صادقیان
سلام علی صادقیان هستم ازشهرابریشم اصفهان خودم وخانواده میخواهیم شغل پردرامددرمنزل مانند،بسته بندیها،مثل موادغذایی،خشکبار،پوشاک،زعفران،شکلات،جوراب،حبوبات،خوراکی،آجیل،پسته،بادام،گردو،کیک،شیرینی،فندق،قند،شکر،نمک،ادویه،زردچوبه،ولی نمی دانیم بایدچیکارکنیم وهرچه زودتر میخواهیم راهنمایی کنیدکه چیکاربایدبکنیم(باتشکر).
17:04
1400/07/27
سلام من کرج مزاحم میشم نیرو کار وجا برای بسته بندی دارم لوازم خودرو پوشاک غذایی بهداشتی امادگی دارم راهنمایی کنید
02:53
2 پاسخ
0****  کریمی تماس واتساپ 
02:55
شرکت مکث پررنگ، برند کارت لیگا
بسته بندی
📦 فرصت همکاری در بخش بسته‌بندی 📦 به تعدادی همکار برای بسته‌بندی چند نوع محصول نیازمندیم. اگر به دنبال کار منظم و دقیق در محیطی پویا هستید، به ما بپیوندید. ✅ شرایط همکاری: 🔹 دقت و مسئولیت‌پذیری ...
1400/07/28
الناز طارمی
سلام الناز هستم از زنجان میخواستم ی شغل داشته باشم تو خونه که هم کار خونه برسم هم کار کنم ولی نمیدونم چیکار کنم لطف جواب بدین چیکار کنم من ب بسته بندی تو خونه احتیاج دارم
08:59
2 تایید
1400/07/29
صبری صادقی
سلام من کاربسته بندی درمنزل می خواستم تهرانم لطفاراهنمایی کنید
11:07
مهسا بستانی
مهسا هستم از نجف آباد اصفهان دنبال کاردرمنزل هرنوع بسته‌بندی باشه فقط کارکنم چون مستجرهستم و دیگه نمی‌تونیم کرایه خونه وخرجی بدم به بچه ها م لطفاً کاری بهم بدین
20:46
بسته بندی
ساعت کاری شیفت صبح از ساعت ۸ الی ۱۶ و ساعت کاری شیفت بعد از ظهر ساعت ۱۴ الی ۲۲
میثم رستمی راد
سلام رستمی هستم از بندر عباس یه شغل پر در آمد کار در منزل میخواستم هر کاری هم باشه فرقی نمیکنه 
لطفا راهنمایی کنید 
21:57
1400/07/30
نسرین ذوالفقاری
سلام نسرین هستم از پاکدشت.میخوام یه شغل داشته باشم که خونه باشه هم به کارهای خودم برسم هم به اون کار سراغ دارین کار بسته بندی خواهش میکنم جواب بدین احتیاج دارم
12:45
1 تایید
1400/08/04
هاجرابراهیمی
سلام من کار بسته بندی در منزل میخواهم اردبیلم لطفاً راهنمایی کنید ممنون ابراهیمی هستم
18:22
طراحی سلفون بسته بندی
طراحی سلفون بسته بندی مواد غذایی ۳۰۰ گرمی . لوگو و نوشته ها آمادست
1400/08/05
سلام یاسمین هستم از اصفهان نجف آباد جلال آباد  دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه ممنون میشم جواب بدین
11:39
1400/08/06
فاطمه قایدامینی
سلام ماچنتاخانمیم یه کاربسته بندی توخونه بخواییم چکارکنیم درضمن تو35 کیلومتری مرکزشهریم شهرکردممنون میشم راهنمایی کنید
16:40
سلام فریدونی هستم از دزفول،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم لطفا راهنمایی کنید...  
17:46
طراحی بسته بندی محصول
۱- پلاستیک دستمال کاغذی اقتصادی ۲-دستمال کاغذی جعبه ای ۳-پک سه تایی دستمال کاغذی اقتصادی ۴- پک ۶ تایی “”””” ۵-پک ۱۰ تایی “”””” ۶-هارد باکس دستمال کاغذی ۷-رول کاغذ برای کیسه زباله و فریزر ۸-پلاستیک برا...
سمیه رنجبری
سلام من به کاردرخانه نیازدارم بسته بندی لرستانشهرستان نوراباد لطفا راهنمایی کنید
21:43
شهناز پیران
از شهر قدس هستم آماده کار در کار منزل بعلت نیاز مالی
21:50
1400/08/07
ابوالفضل کامیاب فر
سلام.من از شهرستان جهرم واقع در استان فارس مزاحم میشم،نیروی کار و محل برای بسته بندی ‌دارم،بسته بندی مواد غذایی و پوشاک ،لطفا با تلفن یا واتساپ بشماره0****  ما را راهنمایی بفرمایید..ممنونیم
15:00
بسته بندی
با سلام به تعدادی کارجو جهت کار نیازمندیم بسته بندی در منزل شما بدون محدودیت سنی بدون نیاز به سابقه کار با درامدی عالی کسب اطلاعات از واتساپ و روبیکا
1400/08/08
زیبا شهبازی
سلام  زنجان جویای  کار بسته بندی در منزل خیلی لازم ممنون میشم کمک کنید
09:20
سلام من کاردر منزل میخواستم 
18:29
1400/08/12
سلام من کار بسته بندی در خانه میخام از کرج مزاحم میشم
09:35
بسته بندی
به یک نیروی بسته بند آقا با تلاش بالا نیاز داریم شروع ساعت کاری حدود ۳ شب میباشد نیروی ثابت و دائم میخوام اگر چند ماه نیاز به کار دارید تماس نگیرید نانوایی فانتزی در جمعه ها و تعطیلات رسمی هم پخت دار...
سلام فرح هستم از تبریز میخوام یه شغل داشته باشم که خونه باشم هم به کار خودم برسم هم اون کار سراغ دارین بسته بندی لطفا جواب بدین نیاز دارم
11:32
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام 
لطفا اگه هست به من اطلاع بدین.
22:47
1 پاسخ
1400/08/14
م من جویای کار در منزل بسته بندی هستم ساکن گلشهر کرج هستم 
10:42
داروخانه مرکزی جمالزاده
کارگر انبار و بسته بندی
سایت داروکده (داروخانه مرکزی جمالزاده) جهت تکمیل کادر خود در استان‌ تهران از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید. کارگر انبار و بسته بندی کارگر انبار و بسته بندی جنسیت: آقا نوع قرارداد: تمام...
سلام ساکن گلشهر کرج هستم برای کار بسته بندی میخام 
10:43
1400/08/16
سلام من هم به کار بسته بندی نیاز دارم دختر م 28سالشه به خاطرجهیزیه ازدواج نمیکنه ممنونم و مشکین شهر اردبیل مزاحم میشم
20:29
1400/08/17
زهرا وکیلی
سلام کار در منزل  میخواستم. از اصفهان ممنون میشم اگر اطلاع دهید.
02:55
داروخانه مرکزی جمالزاده
کارشناس تغذیه
سایت داروکده (داروخانه مرکزی جمالزاده) جهت تکمیل کادر خود در استان‌ تهران از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می‌نماید. کارشناس تغذیه کارشناس تغذیه جنسیت: خانم، آقا نوع قرارداد: تمام وقت تحصیلات: ...
سلام  فاطمه  اسماعیلی هستم از داراب فارس دنبال کار  بسته بندی در  منزل  هستم لطفا میشه راهنمایی  بفرمایید 
04:44
زهرا شکرانی
سلام کاردر منزل میخاستم برای چندتا خانم ممنون میشم اطلاع بدین
08:09
سلام من جویای کار در منزل هستم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید؟از شهر کرمانشاه مزاحم میشم
فاطمه کمانگر 
13:21
گروه صنعتی وطن زرین مروارید آسیا | Vatan Zarin Morvarid Asia Industrial Group (Panberes)
کارشناس گرافیست | Graphic Design
شرح شغل و وظایف طراحی گرافیکی هویت بصری طراحی کارت پستال و بروشور طراحی صفحات مجله و تبلیغات روزنامه طراحی پوسترها، آگهی ها و بیلبوردها ایجاد اینفوگرافیک ها طراحی بروشور های چاپی و دیجیتالی ایده پرداز...
1400/08/19
سلام کار در منل میخواستم از ساری ممنون میشم که اطلاع بدین
06:06
1400/08/20
سلام من کرج مزاحم میشم نیرو کار وجا برای بسته بندی دارم لوازم خودرو پوشاک غذایی بهداشتی امادگی دارم راهنمایی کنید
سلام سلام من نیاز کاردرمنزل دارم .شمامیتونید کمکم کنید
09:40
2 پاسخ
0**** ملک زاده
09:40
بسته بندی در منزل
سلام وقتتون بخیر در خدمتتون هستیم در کار در منزل کار ما بسنه بندی هستن شامل چه چیزایی میشه خودکار پاکن مداد دفتر جوراب رژ لب و کار های دیگه شیوع کار در ما اینجوری هرجای کشور باشین کار ارسال میشه حنا...
1400/08/22
سلام منم می خوام ازارومیه ممنون میشم که توضیح بدین
14:19
1400/08/23
سلام مریم  هستم از کرج دنبال کار میگردم در منزل هستم بسته بندی باشه ممنون میشم نیازمند کارام لطفا جواب بدین
00:18
1400/08/26
کار در تولیدی نیمه وقت میخوام 
16:47
همکار جهت کار در انبار و فرشگاه کتاب
لطفا به متن آگهی توجه کنید ۳ نفر نیروی منظم و باسواد سن حداکثر ۳۰ سال ساکن شرق تهران جهت بسته بندی سفارش ها و انجام امور انبار اتباع در صورت داشتن مدارک پذیرفته می‌شوند جای خواب نداریم لطفا فقط تماس ...
1400/08/27
هستی زارع
سلام احتیاج به کاردرمنزل دراسلامشهرهستم
15:26
سلام خانم هستم به کار در منزل خود احتیاج دارم سه تا بچه  کوچیک  دارم سرپرست خانوار هستم من واقعا به این کار در منزل احتیاج دارم در پاکدشت
18:54
1400/08/29
سلام کار بسته ب بندی حبوبات. در منزل لازم دارم  با قیمت. مناسب   
18:07
1 پاسخ
1 تایید
کارشناس عملیات کارت (ویپاد)
ما در داتین به‌دنبال همکاری با دقت و روحیه کار تیمی هستیم تا در نقش کارشناس اموراجرایی تیم عملیات کارت را همراهی کند. کارشناس عملیات کارت در داتین با پذیرفتن مسؤلیت‌های زیر به پیش‌برد اهداف تیم کمک ...
کار درمنزل   چون  خوانوادم هساس هستن 
18:09
.
18:09
1 پاسخ
1401/07/25
فاطمه بهاری
کاردرمنزل میخواستم
20:03
سرپرست بسته بندی
شرکت ایده سازان (تولید کننده محصولات خانگی) به منظور نظارت بر خط بسته بندی, از افراد دقیق و منظم و مسئولیت پذیر دعوت به همکاری می کنند. شرح وظیفه: • نظارت بر افراد قسمت بسته بندی ...
فاطمه بهاری
من به صورت نیمه وقت میتونم فعالیت کنم همکارمحترم اخوان درخدمت هستم 
20:06
فاطمه بهاری
کاردرمنزل خواستارم 
20:09
فاطمه بهاری
کاردرمنزل
20:09
نیرو آقا و خانوم
شرکت تولیدی سورنا واقع در شهرک صنعتی کلات در بخش های مختلف با حقوق و مزایا عالی نیرو خانوم و آقا استخدام میکند نیرو بسته بندی خانوم نیرو انباردار آقا نیرو تولید آقا ویزیتور حضوری و تلفنی
فاطمه بهاری
کار در منزل میخاهم
20:10
1 پاسخ
1401/08/10
آرزو عسکری
واقعا کار در منزل هست
04:29
آرزو عسکری
من خیلی وقته دارم تحقیق میکنم متاسفانه هر کی هم هست میگه اول پول پرداخت بشه نمیشه اطمینان کرد
04:30
1 پاسخ
نستله ایران | Nestle Iran
اپراتور تولید | Production Operator
عکس فوری موقعیت مکانی: کارخانه تولید شرکت: کارخانه Nestlé ایران-کازوین ، تمام وقت خلاصه موقعیت پیوستن به نستله به این معنی است که شما به بزرگترین شرکت غذا و آشامیدنی در جهان می پیوندید. در اصل...
1401/08/15
حمیرا امامیاری
سلام حمیرا امامیاری هستم  شدیدا به کاردر منزل خودم نیاز دارم در اندیشه فاز یک شهرک مریم .
19:13
1401/08/17
مینا
سلام کار در منزل میخواستم لطفا راهنمایی کنید زنجانم
14:47
1 پاسخ
1402/04/16
محمد صمدی
.
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:25
کارگر ساده
آقا منظم و متعهد جهت بسته بندی غذا و وسط کاری 4 روز آف در ماه 2.5 روز مرخصی در ماه وعده غذایی جهت شعب میدان فلسطین و اکباتان
1402/04/17
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:01
محمد صمدی
فاطمه بهاری
کار در منزل میخاهم
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:02
1402/04/19
محمد صمدی
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام لطفا اگه هست به من اطلاع بدین.
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:11
کارمند بسته بندی و تولید
-مهارت : سرعت و یادگیری سریع انجام بسته بندی -سن: ۲۰-۳۰ -با اضافه کاری -حقوق: شروع وزارت کار ادامه توافقی - امکان پیشرفت کاری و درآمدی -آدرس: نزدیک مترو شریعتی
محمد صمدی
سلام 0**** تماس بگیرید 
محمد صمدی
سلام کار بسته ب بندی حبوبات. در منزل لازم دارم با قیمت. مناسب
سلام 0**** تماس بگیرید 
1402/06/23
یوسف کیانی
من کار بسته بندی درمنزل درشهر شیراز می خواستم لطفاً با این شماره تماس بگیر ید 0**** 
10:46
مسئول پیگیری و جمع آوری سفارشات اینترنتی
استخدام خانم و آقا در فروشگاه وال مارکت همکاران ما، در فروشگاه وال مارکت فرایند جمع آوری و بسته بندی سفارشات را انجام میدهند شرایط همکاری : از 18 سال تا 40 سال ساعت کاری از ساعت 7 تا 17 عصر از ساعت 14...
1402/06/25
صدیقه شریعتی
مینا
سلام کار در منزل میخواستم لطفا راهنمایی کنید زنجانم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:33
صدیقه شریعتی
آرزو عسکری
من خیلی وقته دارم تحقیق میکنم متاسفانه هر کی هم هست میگه اول پول پرداخت بشه نمیشه اطمینان کرد
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند.  پیام بدین.0**** 
19:34
یک‌شنبه 14 بهمن 1403، ساعت 07:31