درآمد یک بسته بندی چقدر است؟
سلام علی صادقیان هستم ازشهرابریشم اصفهان خودم وخانواده میخواهیم شغل پردرامددرمنزل مانند،بسته بندیها،مثل موادغذایی،خشکبار،پوشاک،زعفران،شکلات،جوراب،حبوبات،خوراکی،آجیل،پسته،بادام،گردو،کیک،شیرینی،فندق،قند،شکر،نمک،ادویه،زردچوبه،ولی نمی دانیم بایدچیکارکنیم وهرچه زودتر میخواهیم راهنمایی کنیدکه چیکاربایدبکنیم(باتشکر).
سلام من کرج مزاحم میشم نیرو کار وجا برای بسته بندی دارم لوازم خودرو پوشاک غذایی بهداشتی امادگی دارم راهنمایی کنید
0**** کریمی تماس واتساپ
سلام الناز هستم از زنجان میخواستم ی شغل داشته باشم تو خونه که هم کار خونه برسم هم کار کنم ولی نمیدونم چیکار کنم لطف جواب بدین چیکار کنم من ب بسته بندی تو خونه احتیاج دارم
سلام من کاربسته بندی درمنزل می خواستم تهرانم لطفاراهنمایی کنید
مهسا هستم از نجف آباد اصفهان دنبال کاردرمنزل هرنوع بستهبندی باشه فقط کارکنم چون مستجرهستم و دیگه نمیتونیم کرایه خونه وخرجی بدم به بچه ها م لطفاً کاری بهم بدین
سلام رستمی هستم از بندر عباس یه شغل پر در آمد کار در منزل میخواستم هر کاری هم باشه فرقی نمیکنه لطفا راهنمایی کنید
سلام نسرین هستم از پاکدشت.میخوام یه شغل داشته باشم که خونه باشه هم به کارهای خودم برسم هم به اون کار سراغ دارین کار بسته بندی خواهش میکنم جواب بدین احتیاج دارم
سلام من کار بسته بندی در منزل میخواهم اردبیلم لطفاً راهنمایی کنید ممنون ابراهیمی هستم
سلام یاسمین هستم از اصفهان نجف آباد جلال آباد دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه ممنون میشم جواب بدین
سلام ماچنتاخانمیم یه کاربسته بندی توخونه بخواییم چکارکنیم درضمن تو35 کیلومتری مرکزشهریم شهرکردممنون میشم راهنمایی کنید
سلام فریدونی هستم از دزفول،دنبال کار بسته بندی در منزل هستم لطفا راهنمایی کنید...
سلام من به کاردرخانه نیازدارم بسته بندی لرستانشهرستان نوراباد لطفا راهنمایی کنید
از شهر قدس هستم آماده کار در کار منزل بعلت نیاز مالی
سلام.من از شهرستان جهرم واقع در استان فارس مزاحم میشم،نیروی کار و محل برای بسته بندی دارم،بسته بندی مواد غذایی و پوشاک ،لطفا با تلفن یا واتساپ بشماره0**** ما را راهنمایی بفرمایید..ممنونیم
سلام زنجان جویای کار بسته بندی در منزل خیلی لازم ممنون میشم کمک کنید
سلام من کاردر منزل میخواستم
سلام من کار بسته بندی در خانه میخام از کرج مزاحم میشم
سلام فرح هستم از تبریز میخوام یه شغل داشته باشم که خونه باشم هم به کار خودم برسم هم اون کار سراغ دارین بسته بندی لطفا جواب بدین نیاز دارم
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام لطفا اگه هست به من اطلاع بدین.
م من جویای کار در منزل بسته بندی هستم ساکن گلشهر کرج هستم
سلام ساکن گلشهر کرج هستم برای کار بسته بندی میخام
سلام من هم به کار بسته بندی نیاز دارم دختر م 28سالشه به خاطرجهیزیه ازدواج نمیکنه ممنونم و مشکین شهر اردبیل مزاحم میشم
سلام کار در منزل میخواستم. از اصفهان ممنون میشم اگر اطلاع دهید.
سلام فاطمه اسماعیلی هستم از داراب فارس دنبال کار بسته بندی در منزل هستم لطفا میشه راهنمایی بفرمایید
سلام کاردر منزل میخاستم برای چندتا خانم ممنون میشم اطلاع بدین
سلام من جویای کار در منزل هستم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید؟از شهر کرمانشاه مزاحم میشم فاطمه کمانگر
سلام کار در منل میخواستم از ساری ممنون میشم که اطلاع بدین
سلام سلام من نیاز کاردرمنزل دارم .شمامیتونید کمکم کنید
0**** ملک زاده
سلام منم می خوام ازارومیه ممنون میشم که توضیح بدین
سلام مریم هستم از کرج دنبال کار میگردم در منزل هستم بسته بندی باشه ممنون میشم نیازمند کارام لطفا جواب بدین
کار در تولیدی نیمه وقت میخوام
سلام احتیاج به کاردرمنزل دراسلامشهرهستم
سلام خانم هستم به کار در منزل خود احتیاج دارم سه تا بچه کوچیک دارم سرپرست خانوار هستم من واقعا به این کار در منزل احتیاج دارم در پاکدشت
سلام کار بسته ب بندی حبوبات. در منزل لازم دارم با قیمت. مناسب
کار درمنزل چون خوانوادم هساس هستن
.
کاردرمنزل میخواستم
من به صورت نیمه وقت میتونم فعالیت کنم همکارمحترم اخوان درخدمت هستم
کاردرمنزل خواستارم
کاردرمنزل
کار در منزل میخاهم
واقعا کار در منزل هست
من خیلی وقته دارم تحقیق میکنم متاسفانه هر کی هم هست میگه اول پول پرداخت بشه نمیشه اطمینان کرد
سلام حمیرا امامیاری هستم شدیدا به کاردر منزل خودم نیاز دارم در اندیشه فاز یک شهرک مریم .
سلام کار در منزل میخواستم لطفا راهنمایی کنید زنجانم
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
سلام 0**** تماس بگیرید
من کار بسته بندی درمنزل درشهر شیراز می خواستم لطفاً با این شماره تماس بگیر ید 0****
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****
سلام. توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشند. پیام بدین.0****