دنبال کن

درآمد بسته بندی در منزل

بسته بندی

1401/06/25
جلال احسانی
سلام من میخوام در منزل کاربسته بندی انجام بدم چیکار باید بکنم لطفا راهنمایم کنید 
11:09
14 تایید
طراحی لیبل حرفه‌ای برای بطری‌های سرکه سیب و سکنجبین
طراحی لیبل برای محصول سرکه سیب و سکنجبین که به صورت بطری هست محصول خروجی لایه باز و jpg باشه
1401/06/26
سلام کار در منزل میخواستم باید چیکار کنم
12:09
1 پاسخ
13 تایید
شکوفه جعفرپور
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم
16:38
7 تایید
سلام من میخوام در منزل کاربسته بندی انجام بدهم لطفا راهنمای بفرمایید
18:50
2 پاسخ
6 تایید
طراحی لوگو برای برند بسته‌بندی کیوی
با سلام برای ثبت برند و مجموعه بسته بندی خودم میخوام از صفر تا صد نام برند خودمون باشه بسته کیوی میباشد توضیحات بیشتر بعدا
1401/06/27
فاطمه کفاشیان
من هم دونبال کار در منزل بسته بندی هستم
06:03
2 تایید
سلام من هم دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
09:04
1 تایید
من کار بسته بندی درمنزل می خوام
09:05
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
شرینی و قنادی حلوالند به تعدادی نیرو بسته بندی نیازمند است شرح وظایف : _دقت و سرعت در انجام کار -چیدمان و مرتب سازی کالاها -همکاری با تیم ها -رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در کارگاه -انجام سایر امور محو...
پریا عربزاده
منم دنبال  بسته بندی در منزل هستم
15:36
ام البنین جهانپرور
سلام من میخواهم در منزل کار بسته بندی انجام دهم لطفاراهنمای بفرماید ممنون جواب بدید
20:33
1 پاسخ
1401/06/28
فرزانه یزدانی
سلام من هم دنبال کار درمنزل هستم 
01:09
2 تایید
مانیماست | Manimaset
استخدام انباردار(خانم-مشهد)
یک مجموعه آنلاین پوشاک بانوان، جهت تکمیل کادر انبار خود احتیاج به یک همکار خانم جوان دارد. رزومه کاری مهم نیست اما شخص مورد نظر ترجیحا آشنا به امور انبارداری، بسته‌بندی، پوشاک و آمارگیری و همچنین آشن...
سلام من ب دنبال کار بسته بندی در منزل هستم از رشت پیام میدم لطفا راهنمایی کنید چون نیاز مبرم دارم ممنون
12:02
1401/08/10
س
سلام من دنبال کار بسته بندی هستم در منزل خودم میشه کمکم کنید ممنون میشم در شهرکرد
16:34
1 پاسخ
طلوعی
سلام کجا میشه کار در منزل پیدا کرد؟یعنی هرجا میگردم پیدا نمیکنم اگه میشه سراغ داشتین لطف کنین خبر بدین
17:19
فناوران ایده گستر فیدار | Ideh Gostar Fidar
استخدام کارگر ساده (مشهد)
به یک نیروی خدماتی و فنی جهت همکاری در کارگاه نیازمندیم. مسئولیت‌ها شامل موارد زیر می‌شود: انجام کارهای نظافتی و مرتب‌سازی محیط کارگاه کمک در امور فنی و تولید (در حد کارهای دستی و ساده) انجام کارهای...
طیبه محمدی
من کار بسته بندی درمنزل می خوام
منم کار بسته بندی در منزل خودم می‌خوام لطفاً راهنمایی کنید شماره بزارید 
18:36
3 تایید
سلام منم کاردرمنزل میخوام
21:41
1 تایید
1401/08/11
فاضلی
سلام کار درمنزل بسته بندی میخواستم میشه راهنمایی کنید 
11:43
1 تایید
بسته بندی
به چند نفر همکار آقا در کارگاه بسته بندی چسب برق نیاز مندیم ساعت کاری 7:30 الی ۱۵ بیمه ندارد سرویس ندارد صبحانه دارد حداقل ۱۴ میلیون لطفاً فقط تماس بگیرید آدرس نرسیده به شیخ حسن حداکثر به علت کمبود و...
سلام من کار بسته بندی  در منزل میخواستم میشه راهنماییم کنید ؟
13:06
1 تایید
1401/08/12
معصومه تقی زاده
سلام من به کار بسته بندی احتیاج دارم لطفاً راهنمایی کنید
17:51
1 تایید
مهوش شیدا
سلام من به کار واقعا نیاز دارم 
18:01
1 تایید
بسته بندی
به دو نفر خانم زرنگ و کاری در بسته بندی آلوچه نیازمندیم ،دستمزد روزانه ۴۰۰تومان محیطی کاملازنانه و امن ،، کار به منزل داده نمیشود و فقط در کارگاه انجام میشه ،کسایی که واقعا نیاز به کار دارن در چت دیو...
1401/08/13
سلام  منم برا کار در منزل سوال داشتم منتها چطور دسترسی باید پیدا کنیم ؟
09:01
2 پاسخ
1 تایید
مهناز نصیری
سلام منم برا کار در منزل سوال داشتم منتها چطور دسترسی باید پیدا کنیم ؟
سلام من به کار بسته بندی احتیاج دارم لطفا راهنمایی کنید 
21:45
1 تایید
1401/08/14
ليلاموسوی
سلام من کار در منظل می  خواهم
16:27
1 تایید
طراحی ۴ جعبه بسته بندی غذا فست فود
با سلام و احترام طراحی چند جعبه بسته بندی برای فست فود رژیمی هست که نیاز به طراحی لایه باز جعبه ها برای چاپخانه میباشد
1401/08/16
افضل
سلام خسته نباشید کار در منزل میخوام بسته بندی  از  اردبیل پیام میدم تشکر 
11:04
مریم کفشگر
سلام من هم دنبال کار در منزل هستم البته کار بسته بندی باشه چطور پیدا کنم مشهد هستم قاسم اباد
13:00
1401/08/17
زینت بهادری بیرگانی
سلام
ساکن مسجدسلیمانم و دنبال کار بسته بندی در خانه هستم
لطفا یاری کنید نیاز مالی دارم
06:46
طراحی لیبل چای کیسه ای فوری تحویل تا فردا ۱۰ صبح
طراحی لیبل چای کیسه ای و دمنوش به صورت انحصاری ابعاد نرمال چای کیسه ای عکس نمونه ارسال خواهد شد طرح مورد نظر یک طرح بسیار شیک ساده جهت کافی شاپ شعار Take off with v1
ملیحه سید مختوم
سلام منم دنبال کار درمنزل هستم بی‌زحمت راهنمایی کنید ممنون میشم
09:58
1 پاسخ
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل میباشم از تهران جاده مخصوص پیام میدم
12:50
اعظم عبدالهی
سلام کار در منزل بسته بندی میخوام میشه راهنمای وکمک کنید ممنون‌از‌شما 
14:43
حمزه حسین پور
فوری ...کار در منزل بسته بندی میخوام و انجام میدم
کار در منزل انجام میدم شرایط بیرون کار کردن رو ندارم اگر کار زیاد هست ما دو نفریم بسته بندی حبوبات و لوازمات انجام میدیم در منزل خودمون
شیداقاسم نژاد
سلام
منم کاربسته بندی درمنزل میخوام واستان بوشهرهستم
ممنونم
20:41
خانم رستمی
سلام منم دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم لطفاً میشه راهنمایی کنین از ارومیه پیام میدم
21:01
1401/08/18
سلام کار در منزل  میخوا
10:23
استخدام نیروی کار آقا جوان و پر انرژی در واحد بسته بندی و ارسال محصولات چای و دمنوش های گیاهی نیوشا
به تعدادی نیروی کار آقا جوان و پر انرژی در واحد بسته بندی و ارسال محصولات چای و دمنوش های گیاهی نیوشا نیازمندیم ساعت کاری 7 الی 16 حقوق وزرات کار + اضافه کار پاداش فصلی بیمه تامین اجتماعی - -...
قربانپور
سلام من دنبال یکار در منزل هستم 
11:02
مرضیه رنجکش
سلام خسته نباشید من میخواستم در منزل خودم کار بسته بندی انجام بدم میشه راهنمای کنید
12:38
سمیرادرویش
سلام.دنبال  کاربسته بندی درمنزل هستم ازمازندران لطفاراهنمایی کنید
13:11
نیروی بسته بندی آقا جوان
شرکت تولید پاستا فرمی شهر غذا جهت تکمیل کادر بسته بندی خود دعوت میکند از نیرو جوان آقا فقط ساکن محدوده محورکلات باسواد خواندن و نوشتن آموزش پذیر و منظم باشد برای 12ساعت کار در شیفت صبح: از ساعت 6صب...
1401/08/20
طیبه یونسی
سلام دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم اگه کسی سراغ داره میشه معرفی کنه ممنونم من تهرانم
12:56
فاطمه حاجی زاده
سلام
به کار بسته بندی درمنزل نیاز دارم.ازاردبیل 
 راهنمایی کنیدشماره بزارید تماس میگیرم
13:16
رشاد سعادتمند
سلام آقای 20ساله کار درمنزل می خوام لطفا رهنما ی می کنید 
17:00
نیروی کار جوان اقا در انبار و مغازه
به چند نیروی جوان و فعال جهت کار در انبار و مغازه صنایع دستی افزایش حقوق با توجه به تجربه تایم کاری ۹ صبح تا ۸ شب کار تخلیه بار سفارش گیری بسته بندی چیدمان بارگیری تماس بگیرید
زهرا مقیمی
سلام و خسته نباشید من دنبال کار در منزل هستم به صورت بسته بندی میشه لطفا من و راهنمایی کنید واقعا نیاز به کار و درآمد دارم با تشکر
18:36
جانان پورتقی
سلام  دنبال کاردرمنزل هستم
19:24
ملیسا
سلام من دنبال کاربسته بندی درخانه هستم لطفاکمکم کنید🙏🙏🙏🙏
21:13
استخدام کار در منزل
باسلام آگهی از طرف تیم کاریابی می‌باشد دارای دفتر حضوری و رسمی استخدام (بدون نیاز به هزینه ثبت نام)✅ کارهای موجود : +ادمینی +بسته بندی در منزل +گلدوزی در منزل +چسباندن نگین روی تابلو و جواهر +تایپ ...
1401/08/22
سلام دنبال کار در منزل هستم در اسلامشهر لطفاً راهنمایی کنید ممنون
04:26
سلام دنبال کار بسته بندی در منزل هستم لطفا راهنمایی کنید 
05:09
الهام باقری
سلام من دنبال کار در منزل بسته بندی هستم  م خیلی نیاز دارم ب این کار خواهش میکنم اگر سراغ دارید کمکم کنید مشغول ب کار در منزل شم
06:16
جذب و همکاری
ادمین تبلیغات سایت و... نیرو کار آقا جهت کار در تولید نیرو کار خانم جهت کار در پلیسه گیری و بسته بندی ساعت پاسخگویی از 8:00 الی 17:00
فاطمه خزایی
سلام کار بسته بندی در منزل میخواستم میشه لطفا راهنمایی کنید از کرج
09:17
سعید نجفی
ام البنین جهانپرور
سلام من میخواهم در منزل کار بسته بندی انجام دهم لطفاراهنمای بفرماید ممنون جواب بدید
سلام کاردر منزل میخام 
10:04
زهرا سلامتی
سلام من دنبال کارر بسته بندی در  منزل هستم 
12:22
استخدام و کار در منزل
درآمد میلیونی با کار بسته بندی در منزل بدون نیاز به خروج از خانه بهداشتی و دارای تمام مجوزات رسمی بت حقوق ماهانه ۱۲ میلیون به بالا دارای تاییده از پلیس فتا و نهاد های قضایی با حق بیمه ،پاداش و مزایا و...
سلام دوستانی که فرمودید کلاهبردار هستند توضیح بیشتر بذارید اطلاع رسانی دقیق کنید لطفا ممنون 
20:23
1401/08/23
سمانه نظری
سلام من میخوام در منزل  کار بسته بندی انجام بدم راهنماییم میکنید چیکار کنم؟ 
07:03
1401/08/24
سلام جویای کار بسته بندی درمنزل هستم لطفا  راهنمایی کنید
04:04
فروشنده اقا جوان
با سلام نیازمند یک نفر اقا جهت کار در فروشگاه تایم کاری ساعت ۱۵:۳۰تا۲۲ شرایط کار داشتن سابقه کار فروشندگی داشتن فن بیان برای ارتباط با مشتری داشتن کارت سلامت بهداشتی الزامی است شرایط سنی بین ۱۸تا ...
فاطمه قره داغی
سلام من ب بسته‌بندی نیاز دارم همه جارو زیر رو کردم پیدا نشد ممنون میشم سراغ داشتین شماره ی چیزی بهم بدید من ساکن اسلامشهر صالحیه هستم 
11:25
سلام من میخوام در منزل کار بسته بندی انجام بدم راهنمایی میکنید شهرستانم 
18:00
1401/08/25
رحیمی
سلام جویای کاردرمنزل هستم لطفاراهنمایی کنید ازشیراز 
04:01
استخدام کارگر ساده خط تولید
استخدام نیرو آقا و خانم جهت اشتغال در خط بسته بندی مواد شوینده و تولید پلاستیک ساعت کاری: ساعت کاری 7 الی 16 بعد از آن اضافه کاری وابسته به محل استقرار اضافه کاری متفاوت است حداکثر تا ساعت 19 پنج...
زهرایونسی قلعه
سلام جویای کار در منزلشامل بسته بندی هستم چکار کنم
06:28
سحرتیموری
سلام دنبال  کاردر منزل بسته بندی هستم
06:48
مهرانگیز کارگری
سلام من هم کاردر منزل کارش بسته بندی باشه خیلی ممنون میشم ساکن بناب هستملطفا راهنمایی کنید
23:23
کار در منزل بسته بندی کش مو
فرصت استثنایی شغل خانگی – بسته‌بندی کش مو آیا دنبال یک شغل آسان، بدون نیاز به تجربه و پرداخت عالی در منزل هستی؟ همین حالا به جمع تیم ما بپیوند و از مزایای ویژه بهره‌مند شو! ✅ ویژگی‌ها و مزایا: کار سا...
1401/08/26
زهرا قلیچ خانی
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم از تهران هستم میشه راهنمایی کنید ممنون 
04:45
شماره کار درمنزل در اصفهان بسته بندی میخواستم
10:11
1401/08/28
زهرا جوادی
 سلام من می‌خوام کار در منزل کار بسته بندی انجام تورو خدا راهنماییم کنین نیاز دارم ب این کار از زنجانم
04:15
استخدام نیرو (ادمین فروشنده )فروشگاه خورشید
استخدام نیرو‌ فروشگاه خورشید ادمین حضوری (پاسخدهی بسته بندی) ادمین سایت (حضوری ) فروشنده (کیف و کیف و صندل ) حقوق ۱۰/۱۲تومن با پور سانت شرایط سنی ۱۸الی۲۸سال اشنایی با محیط کاری اگر سابقه کاری داشت...
1401/08/30
فخری کیانی ۵۳۰۸
سلام کاردرمنزل بسته بندی می خوام
07:35
1401/10/23
مریم سالاری
سلاام من دنبال کاری درمنزل خودم هستم  مثل بسته بندی  تنقلات شکلات 
15:26
1401/10/24
زهراحسینی فر
سلام من میخواستم کاربست بندی درمنزل انجام دهم چکاربایدبکنم
09:08
درآمد میلیونی با گوشی
موفقیت های مالی اینجا در کنار ما زیاده خانه دار زیاد داریم که مستقل شده برا خودش کارمندی که خدا رو شکر آروم شده دانشجویی که جیبش پره بازنشسته هایی که دیگه دنبال شغل نیستن شما جزو کدومایی؟؟ با شغل...
زهراحسینی فر
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخواستم درتهران
09:10
آرمان صافی
بسته بندی در منزل انجام میدم مولوی کسی خواست تماس بگیره 0**** 
10:05
ک
11:09
کار در کارگاه جوراب بافی
به تعدادی کارگر جهت کار در تولیدی جوراب بافی در قسمت بسته بندی نیاز مندیم خانم/آقا
سلام من هم دنبال کار در منزل در استان زنجان شهرستان قیدار هستم 
11:10
سلام منم دنبال کار در منزل هستم میشه بی زحمت راهنماییم کنید ،درقیدار
11:19
خزانی فرد
سلام من دنبال کار بسته بندی در منزل میگردم لطفا راهنمایم کنید
12:27
سورتینگ و بسته بندی
به تعدادی نیروی خانم جهت کار در سورتینگ و بسته بندی نیاز داریم ،
پریسان حیدری
سلام روز بخیر من تو شهرستان سنندج هستم میخواستم کارر بسته بندی داخل منزل انجام بدم چیکار باید بکنم 
21:47
1401/10/25
مجیدابراهیمی
سلام م دنبال کار بسته بندی درمنزل خودم هستم 
22:21
1401/10/27
فاطمه غلامی
سلام دنبال کار در منزل هستم🙏
13:36
اتوکار وبسته بند
تعداد ۲نفر نیروی جوان و با سابقه (نیروی خانم)جهت فعالیت در تولیدی پوشاک کودک در بخش اتو و بسته بندی نیازمندیم ترجیحًا مسلط و اشنا با محیط تولیدی حداکثر تا ۳۵ سال محدوده گلشهر ،قاسم اباد همراه با...
1401/10/28
سلام من کار در منزل در هشتگرد باشماره تلفن 
10:29
زینب طالبی
زینب طالبی هستم ساکن یزدانشهر هستم دست بالم خیلی خالی و سه تا بچه یتیم دارم به این کار خیلی نیاز دارم ممنون میشم ازهمکاری شما عزیزان 
10:33
فاطمه نعمتی
سلام من دمبال کاردرخونه هستم
13:40
استخدام نیروی کار
به یک آقا یا خانم برای بسته بندی میوه ودو خانم برای کار در کارگاه قنادی درفروشگاه فامیلی شعبه امیرکبیر نیازمندیم
1401/12/26
سارا رفعی
سلام من کاربست بندی درمنزل میخوام ممنون  تماس بگیرین+9**** 
11:48
1 پاسخ
سارا رفعی
سارا رفعی
سلام من کاربست بندی درمنزل میخوام ممنون تماس بگیرین+989101812420
 من درشهرساوه هستم
11:50
م.رضائی
سلام وقت بخیر احتیاج ب کار بسته بندی در منزل دارم ،بسته بندی لباس ،لوازم تحریر و..
17:29
استخدام اقا
به نام خدا جذب نیرو جهت کار در خط تولید و بسته بندی و ... شرایط لازم : سن از 18 تا 30 اقا ترجیهی مجرد دارای بیمه و سنوات و پاداش سرویس رفت و امد برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
1402/01/04
سلام من میخوام کار در منزل انجام بدم باید چه کار انجام بدم 
00:12
سلام من دنبال کار در منزل هستم بسته بندی چه باید بکنم
00:15
طاها رضایی
سلام من کاربسته بندی درمنزل میخوام خیلی نیازدارم ازآمل0**** 
11:16
نیازمند دونفر نیروی خانم جهت کار در غذا بیرون بر
دونفر نیروی خانم جهت بسته بندی غذا،دورچین و آماده سازی دورچین یک نفر شیفت صبح ۸ صبح تا ۴ عصر یک نفر شیفت عصر ۴ عصر تا ۱۰ شب درچه_چهارراه مطهری لطفا برای هماهنگی و اطلاعات بیشتر با شماره داخل آگهی تما...
1402/01/09
شهناز دادک
سل
01:45
ناهید عبدی
سلام  من دنبال کار هستم
بسته بندی در منزل لطفا  راهنمایی کنید
10:22
1402/01/10
سلام
من به کار نیاز دارم مثل بسته بندی باشه
یه بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون از خانه کار کنم
از شهر میبد هستم
01:17
انبار و فروشگاه با مزایای خوب
دو نفر نیروی جوان و تازه نفس با سن زیر ۳۰ سال حتما برای فروشگاه و انبار یک شرکت معتبر تولیدکننده انواع لباس کار و کفش ایمنی لازم داریم. کار فروشگاه فروش و پیگیری و چیدمان و رفت و آمد از فروشگاه به انب...
معص
سلام دنبال کار در منزل هستم لطفا راهنمایی کنید ممنونم
14:03
ابراهیم انصاری
سلام. من دنبال کار در منزل هستم مثل لحیم کاری بسته بندی مونتاژ
15:17
1402/01/14
سلام من دنبال کار بسته بندی درمنزل هستم میشه راهنماییم کنید
05:23
صافولا | Savola Behshahr Company (SBC)
مدیر پروژه بسته بندی نوآوری | Innovation Packaging Project Manager
شرح شغل: • جریان کاری بسته بندی سرب برای پروژه های npd/epd/ve. • مشخصات بسته بندی و الزامات عملکرد فنی را تعریف کنید. • آزمایشات آزمایشگاهی و کارخانه را هدایت کنید و از آمادگی فنی اطمینان حاصل کنید. •...
1402/01/15
معصومه حیدری
معصومه حیدری 
سلام من دنبال کار دسته‌بندی در منزلاستم چطوری میتونم پیدا کنم میشه رهنمای کنین لطفا؟
20:24
1402/01/16
عزت ابراهیمی
جویای کار در منزل  هستم
16:34
1402/01/18
من  جویای. کار در منزل هستم
13:50
دهلر ایران | Doehler Iran
کارشناس فنی فروش | Technical Sales Expert
شرح شغل: متخصص فروش مسئول بهبود عملیات مشتری، تضمین فروش سودآور، درک نیازها و نیازهای مشتری، و افزایش رضایت مشتری است. • شروع فعالیت خروجی و دریافت تلفن ورودی، ایمیل و غیره، برای طراحی راه‌حل‌هایی که ...
طغیانی
من دنبال کار درمنزل هستم کار بسته بندی یا کار دیگه ای که بتونم درمنزل انجام بدم ممنون میشم اگر سراغ داشتین خبر بدین
16:42
فرناز سعیدی
فرناز هستم.کار بسته بندی در منزل می خوام
16:47
فرناز سعیدی
👍
16:47
نیرو آقا برای بسته بندی
برای واحد بسته بندی وبسایت لوازم آشپزخانه به یک نیرو آقای با شرایط زیر نیاز داریم: ۱. محدوده سن بین ۲۰ تا ۳۵ سال ۲. تحصیلات حداقل فوق دیپلم ۳. منظم و متعهد ۴. تک شیفت و یا دو شیفت انتخاب با شماست ...
1402/01/19
مریم حمیدی
سلام کار بستبندی در منزل پاره وقت  نیازمندم  کمک کنید
08:40
1402/02/31
زهره حیدری
سلام خانم 46 ساله هستم دنبال کار در محیط زنانه یا حتی کار درمنزل بسته بندی  حتی مونتاژ کاری هم باشه اشکالی نداره اصفهان محل سکونتم هست خیلی متشکرم
15:03
1402/03/01
فهیمه عرب صاحبی
سلام دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم
15:02
آگهی استخدام
آگهی جذب نیروی کار در شرکت پرورش بلدرچین شرکت معتبر پرورش و فرآوری محصولات بلدرچین جهت تکمیل کادر نیروی انسانی خود چند نفر نیروی آقا با شرایط زیر استخدام می‌کند: شرایط کار: • همکاری در واحدهای دستگ...
زهرانظری
کار در منزل میخواستم
15:42
زهرانظری
بسته بندی در منزل میخواستم
15:43
رویا عنبی
سلام  دنبال  کار منزل خودم  هستم بسته بندی لطفا.
ساکن رشت 🙏🙏🙏🙏
16:11
1 تایید
فروشنده خانوم نیازمندیم .و یک نیرو بسته بندی کفش
تعداد نیرو: 2 نفر
گل سیما کلانترب
سلام کار در منزل میخوام در شرریف اباد هستم چطور پیدا کنم 
16:13
ناصر کریمی
سلام  من کار در منزل  میخوام  انجام  بدم
21:11
ناصر کریمی
 بسته بندی  میخوام   تو   منز ل بدم 
21:13
نیروی خانم بسته بندی کفش
یک نفر نیدوی خانم جهت بسته بندی کفش درکارگاه کفاشی ازساعت ۹صبح تا ۵عصر
1402/03/02
رباب جعفری جعفری
سلام کار در منزل میخوام چکارکنم؟
03:19
1 پاسخ
رباب جعفری جعفری
سلام کار در منزل میخوام
03:22
سلام من دنبال کار در منزل رشت می گرد
09:47
اپراتور وکارگر تولید ماهر و ساده شرکت سحرخیز
گروه کشاورزی وصنعتی زعفران سحرخیز بابیش از 9 دهه قدمت،جهت خط تولید خوددر*شهرک صنعتی بینالود*اپراتور ماهر خط تولیدجذب می نماید. توجه فرمایید:آدرس محل کار شهرک صنعتی بینالود میباشد ساعت کاری و مزایا: *س...
1402/03/03
سلام ام من به کار بسته بندی  در منزل نیا ز دا رم واقعا خیلی نیاز به کار دارم بخاطر بچم نمیتونم بیرون کار کنم شهر شهریار استان تهران
09:09
سلام .من به کار بسته بندی در منزل نیاز دارم .از بجنورد

11:52
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
14:41
بسته بندی و وسط کار
تعدادی وسط کار و بسته بندی در تولیدی پوشاک
1402/03/15
مریم زارعی
 سلام منم کاربسته بندی درمنزل میخواستم 
06:01
الناز پیری
سلام خوب هستین
09:49
1 پاسخ
الناز پیری
من میخوام درمنزل کاربسته بندی انجام بدم متاهلم وخانم خیلی بهش نیازدارم
09:50
1 پاسخ
جذب نیروی آقا جوان کاری ((برای تولید روغن))
استخدام فری ..برای بخش های کاری ..خط تولید ..انبار داری..حساب داری.. بسته بندی..حراست..نگهبانی.... __شرایط سنی ۱۹الی۳۰سال‌‌‌‌‌__فقط آقا مجرد ((برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید ))
زهره استخری
سلام من دنبال کار بسته بندی میخوام  در منزل خودم
15:59
1402/03/16
رقیه تاج الدین
بسته  بندی  کار درمنزل نیازمندم
رقیه تاج الدین
13:41
محمدعرفان زارع زاده
سلام منم احتیاج به کاردرمنزل دارم راهنمایی کنید
13:56
کار در منزل(بسته بندی نبات)
وقت بخیر بسته‌بندی نبات متبرک و سکه یادبود کربلا برای مناسب های مذهبی محرم و اعیام نیاز به نیروی خانم به صورت کار داعمی دارد خانم های شهرستانی کار براشون با پست ارسال میشه تحویل کار پس از دریافت...
سلام من کار بسته بندی میخوام لطفا راهنمایی کنید
15:28
به دنبال کار بسته بندی در منزل هستم
15:29
مریم هاشمی
سلام دنباله کارهستم که درمنزل 
18:19
استخدام نیرو در شرکت اکمل
درقسمت های ذیل نیرو می پذیرد: بسته بندی (طاقه پیچی) انبارداری و عدل بندی ساعت کاری از ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر و ۴ بعد از ظهر تا ۱۲ شب (دوشیفت) سرویس و ناهار با خودتان می باشد. شهرک صنعتی محمودآباد بین خ...
زهره انفرادی
سلام من خیلی نیاز به کر دارم من دنبال کار بسته بندی در منزل هستم لطفا راهنماییم کنید در شهریار 
18:47
1402/03/18
رباب جعفری جعفری
سلام کار در منزل میخوام چکارکنم؟
سلام منم به کار درمنزل احتیاج دارم  استان اصفهان، نجف آباد
12:56
خورشیدی
سلام سلاسلام
13:43
کارگر ساده با حقوق بالا
یک شرکت معتبر دکوراسیون داخلی آرایشگاه واقع در گلدشت کرج؛ جهت تکمیل کادر پرسنلی خود از تعدادی نیروی آقا دعوت به همکاری مینماید. شرح وظایف : بارگیری ،جابجایی، بسته بندی دکور آرایشگاهی پرداخت منظم حقوق...
1402/03/20
مهسا همتی نژاد
سلام دنبال کار بسته بندی تو خونه میگردم خرم آباد 
12:14
سلام منم دنبال کار در منزل هستم 
لطفاً خیلی نیاز دارم
12:31
1 تایید
صدیقه شریعتی
ملیحه سید مختوم
سلام منم دنبال کار درمنزل هستم بی‌زحمت راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** ( کار بسته بندی نیست)
21:43
کارگرساده/ خانم.اقا/بیمه.پاداش
استخدام( آقایان )(خانم ها)جویای کار بعنوان کارگر ساده و ماهر در کارخانه کروسان (قسمت خط تولید و بسته بندی ) ✅شرایط کاری کارخانه بصورت ذیل میباشد ساعت کاری ۸صبح الی۱۷ عصر جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل +...
 سلام دنبال کار در منزل هستم کرج کمالش
لطفا راهنماییم کنید 
23:00
1402/03/21
ناصر کریمی
سلام کار در منزل میخواستم باید چیکار کنم
سلام من بسته‌بندی درمنزل میخواست
05:19
ناصر کریمی
منزل کار انجام بدم شهر نجف آباد هست 
05:21
نیرو خانوم و آقا ..قطعه بندی
به تعدادی نیروی خانم و اقا جهت تکمیل نیرو برای پوست گیری، چربی گیری، بی خسی و بسته بندی در قسمت قطعه بندی مرغ شیفت عصر (۴:۳۰عصر تا ۱۱شب) ۶ساعت کاری به همراهم یک وعده غذا ، در اطراف گرگان و حومه (کاری...
ناصر کریمی
من نیاز دارم تو منزل باش 
05:22
ناصر کریمی
من شما تماس بگیرید کار در منزل 
05:24
1402/03/22
نادر شاه کرمی
سلام من دنبال کار در منزل هستم راهنمایی بفرمایید 
20:47
استخدام کارگر خانم ساده جهت بسته بندی
اینجا یک کارگاه تولیدی لباس های مزونی هست که ما برای تکمیل تیم خود نیاز به یک خانم ترجیحا سن از ۲۰ سال تا نهایت ۴۰ سال،، جهت بسته بندی و مسئولیت دریافتی و ارسالی ها نیازمندیم. حقوق بر پایه وزارت کار ...
1402/03/23
معصومه بنیاد
سلام من دنبال کاردرمنزل بسته بندی هستم
16:26
معصومه بنیاد
سلام من دنبال کار درمنزل هستم خیلی نیاز دارم لنگرود شهرکومله 
16:27
1402/04/03
محمد صمدی
سلام منم برا کار در منزل سوال داشتم منتها چطور دسترسی باید پیدا کنیم ؟
0**** تماس بگیرید 
18:59
کارگر ساده کارخانه نوشیدنی هایپ و ابمیوه جاخواب
بزرگترین کارخانه تولید ابیموه و هایپ و نوشیدنی های مجاز با قدمت نیم قرن تولید در قسمت بسته بندی و خط تولید کارخانه نیازمند کارگر ساده آقا با شرایط عالی بی نظیر زیر میباشد ✅ پذیرش فقط اقایان تا چهل س...
محمد صمدی
الناز پیری
سلام خوب هستین
سلام 0**** تماس بگیرید 
19:04
1402/04/09
محمد صمدی
الناز پیری
من میخوام درمنزل کاربسته بندی انجام بدم متاهلم وخانم خیلی بهش نیازدارم
سلام 0**** تماس 
19:03
1402/04/12
محمد صمدی
س
سلام من دنبال کار بسته بندی هستم در منزل خودم میشه کمکم کنید ممنون میشم در شهرکرد
سلام 0**** تماس بگیرید 
18:04
منشی و دستیار
ما در مجموعه مسیحا نیاز به یک همکار با انرژی برای انجام کارهای اداری و روتین لابراتوار دندانسازی داریم . شرح وظایف : نظارت بر ورود کارها ثبت کارها در سیستم و پیگیری موارد ثبت شده گرفتن پیک ها و هماه...
1402/04/14
صدیقه شریعتی
سلام.  توی این شرایط اقتصادی همه به درآمد دوم نیاز دارن ..من به خانومها نشون میدم که چطور میتونن یه کار پاره وقت در منزل کنار خانواده داشته باشن.به این شماره پیام بدین.0**** 
14:32
1404/08/13
زینب جمشیدی
کار بسته بندی میخوام لطفا راهنمایی کنید 
00:36
زینب جمشیدی
پیشنهاد بدین ممنون میشم
00:37
نیروی ساده جهت کار در تولیدی
سلام و درود به یک نیروی ساده خانم جوان جهت کار بسته بندی و سایر امور در تولیدی کاور مبل در محیطی امن و زنانه نیازمندیم، کارگاه واقع در انتهای خیابان دورشهر نزدیک فلکه رسالت میباشد حداکثر سن ۳۲ سال ساع...
سلام من کار در منزل میخواستم
04:52
فاطمه خلیلی
سلام من به کار بسته بندی در منزل میخواستم
09:17
محدثه مقیمی
کار در منزل نیاز دارم یا دوخت لباس دانشجو ام
09:33
استخدام نیروی آقا در مشهد پرده
استخدام نیروی آقا در پخش مشهدپرده سن 15 تا 35 سال فرصتی عالی در محیطی پویا و سالم. ✅ شرایط احراز: * جنسیت: آقا * تجربه: نیاز نیست (آموزش داده می‌شود) ✅ شرح وظایف: * جهت بسته بندی و آماده سازی سفارشا...
محمد محمدی
منم دنبال کار در منزل هستم بسته بندی باشه 
20:39
1404/09/12
مهشید گیوه چی
سلام جویای کار در منزل هستم از شیراز لطفا راهنمایی کنیپ
04:05
زهرا اقاباقری
سلام کار در منزل نیاز دارم بسته بندی
06:56
نیرو آقا برای کارگاه لبنیات
نیرو اقا برای کار در کارگاه لبنیات بسته بندی ماست ودوغ و ... ساعت کاری از ۶ تا ۱۴ بیمه و مزایا دارد اخر هر هفته از محصولات هفتگی داده میشود
زهرا اقاباقری
سلام نیاز کار در منزل بسته بندی انجام بدم 
06:58
پریا فتحی
سلام ببخشید مزاحم شدم 
من بسته بندی در خانه میخوام
10:19
پریا فتحی
سلام من بسته بندی کار در منزل میخوام
10:20
استخدام نیروی بسته بندی محصولات فروشگاه آنلاین
فروشگاه آنلاین ما برای تکمیل تیم بسته‌بندی، به یک نیروی منظم، دقیق و مسئولیت‌پذیر(آقا)نیاز دارد. وظایف روزانه: بسته‌بندی و آماده‌سازی سفارش‌های مشتریان مرتب‌سازی و چیدن محصولات حفظ نظم و تمیزی محیط ...
سلام کار بسته بندی در منزل میخواستم راهنمایی کنید لطفا
11:59
سلام کار بسته بندی در پرند میخواستم 
12:00
پرستو اکرمی
سلام خسته نباشید 
دانشجو ام و یه کار بسته بندی در منزل میخام 
چون شرایط کار بیرون از خونه رو ندارم و حتما میخام تو خونه باشه 
از یزد پیام میدم 
ممنون میشم کمک کنین 🙏🌱
12:55
پذیرش نیرو ساده خانم و اقا بسته بندی
استخدام نیروی ساده خانم و اقا جهت بسته بندی و تولید مواد غذایی استخدام و شروع بکار فوری شرایط سنی ۱۸ الی ۴۰ سال کارت پایان خدمت الزامی نیست ▪️ کارخانه همبرگر ساعت ۷ تا ۵ عصر فقط آقا حقوق ۱۵ تا ۱۷ تو...
1404/09/14
باسلام مولایی هستم مم دنبال کاردرمنزل هستم
18:34
1404/09/15
سلام من دنبال بسته بندی در منزل هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
07:38
سلام وقت بخیر بنده کار درمنزل می‌خوام باید چکارکنم؟
12:24
استخدام ویزیتور شرکت دلاوران
درود شرکت دلاوران(بزرگترین پخش برنج،حبوبات،خشکبار،غلات) جهت راه اندازی لاین جدید خود باشرایط اعلام شده استخدام میکند. ♦️شرایط؛ حداقل مدرک تحصیلی دیپلم کارت پایان خدمت یا معافیت حداقل سابقه کار ویزیتو...
فاطمه قلی زاده
سلام کار در منزل میخوام باید چیکار کنم 
20:47
انسیه میرزایی
سلام دنبال کار بسته بندی هستم درمنزل  لطفا راهنمایی بفرستید  لطفا برای گنبد کاووس باشه
21:30
مژگان ناصرنیا
من کار در خانه می‌خوام کار پیشنهادی چی هست 

22:07
پذیرش نیرو آقا
سلام پذیرش نیرو جوان کاری برای خط بسته بندی مواد غذایی فقط آقا مجرد شرایط سن ۱۸الی ۳۲سال برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
1404/09/16
محبوبه عبدالهی
سلام کاربسته بندی درمنزل میخوام من تهران هستم  لطفاراهنمایی کنیدممنون
06:06
سلام کار در منزل میخوام چکار کنم  راهنمايي کنید
06:08
سارینا رضایی
سلام بسته بندی در منزل میخواستم باید چیکار کنم
06:08
نیروی ساده تولید
از افراد واجد شرایط به شرح زیر دعوت به همکاری میشود : 1_ اپراتور تولید و کارگر ساده (آقا) 10 نفر 2_ نیروی بسته بندی و آلبوم (خانم) 5 نفر 3_ کارگر ساده اتباع 10 نفر 4_ نیروی حراست آقا 4 نفر سن : 20 ا...
سلیمه صابری
سلام کار بسته بندی میخوام راهنمایم کنید تشکر
07:08
خدیجه رضایی
سلام من دنبال کاربسته بندی درمنزل هستم اسفراینم 
12:24
سودا بتولی
سلام منم کاردر منزل میخوام 
15:36
کارگر ساده
به یک کارگر خانوم ساده جهت اتو و بسته بندی در کارگاه تولیدی لباس نیازمندیم
سلام من هم دنبال کار در منزل هستم میشه بگین چکار باید کرد