دنبال کن

شرکت نیکان بسته بندی کار در منزل کلاهبرداری

کارگر ساده

1403/12/05
شهره آل احمد
سلام من میخواستم پول واریز کنم ولی نظرات مردم رو دیدم پشیمون شدم. ولی آدرس تایدیه داشت
23:55
1 پاسخ
1 تایید
سایبان
کارگر ساده
استخدام کارگر ساده با مزایا وزارت کار در تولیدی ایزوگام شاهین
1403/12/27
سامان سوری
نه نه اصلا اعتمادنکن به قرآن کلاه برداریه این شماره منه خاستی ازجزییات بیشترآگاه بشی تماس بگیر0**** 
13:37
4 پاسخ
2 تایید
1404/01/26
حسینی
سلام وقت بخیرمنم میخواستم شرکت کنم به کاراحتیاج دارم اخه خانم بهزادی وخانم باقری مدیرگروه درتلگرام میشه کمی توضیح بدیدکه واریزنکنم اگه کلاه برداریه
19:19
3 پاسخ
2 تایید
1404/01/31
سامان سوری
نه نه اصلا اعتمادنکن به قرآن کلاه برداریه این شماره منه خاستی ازجزییات بیشترآگاه بشی تماس بگیر0****
سلام چند وقته که عضو هستید 
18:59
1 تایید
تی بوفه
بوفه کار باشگاه مردانه
استخدام نیروی بوفه برای باشگاه بدنسازی مردانه به دو نفر آقا منظم و آشنا به کار بوفه جهت همکاری در بوفه باشگاه بدنسازی مردانه نیازمندیم. شیفت‌ها: شیفت صبح: ۷ تا ۱۵ شیفت عصر: ۱۵ تا ۲۳ (امکان انتخاب...
1404/03/18
مهسا ایزدی
سامان سوری
آره خانم بهزادی و خانم خوبانی کلاهبردارن 
06:41
1 پاسخ
1 تایید
مهسا ایزدی
حسینی
سلام وقت بخیرمنم میخواستم شرکت کنم به کاراحتیاج دارم اخه خانم بهزادی وخانم باقری مدیرگروه درتلگرام میشه کمی توضیح بدیدکه واریزنکنم اگه کلاه برداریه
عزیزم خانم بهزادی و خانم خوبانی کلاهبردارن آیدی تو تلگرام : @khibani1
06:42
1404/03/19
سپیده باباخانی
دوستان گرامی با عرض پوزش هر کسی این پیام رو میبنه خواهشاً گوش بدید لطفا زیر بار زور نرید حتی اگه احتیاج دارید ظلم نکنید ساعت کاری برای کارگر همه یکسان 8ساعت کاری باید باشه جمعه ها تعطیل وگرنه خودتون ریدین تو مغز خودتون و جامعتون با عرض پوزش
05:26
گلخانه فلفل در سپیدان هماشهر روبروی کارخانه شام شام
کارگر ساده
به 2 نفر کارگر جهت کار در گلخانه فلفل نیاز است کارهایی مثل ابیاری سم‌پاشی کود دهی هرس بوته ها علف زنی و...... تمام وقت با اسکان در محل ترجیحا کارگر افغانی مجوزدار
م م
شرکت بسته بندی نیکان کلاه برداره لطفا گول نخورید
06:14
م م
حسینی
سلام دوست عزیز بله کلاه برداریه 
چون اگه اینا کلاه بردار نباشند باید یه شماره تماس ودسترسی برای مخاطب بزارند ولی همه چیز یه طرفه هست
06:28
م م
شهره آل احمد
سلام من میخواستم پول واریز کنم ولی نظرات مردم رو دیدم پشیمون شدم. ولی آدرس تایدیه داشت
سلام 
این کار را نکنید کلاه برداریه 
06:31
1 تایید
تهران میدان گمرک یا رازی
کارگر ساده
کارگر ساده جهت پروژه عایقکاری در محله گمرک مترو با صبحانه و نهار
خانم آقاجانی کلاهبرداره پول واریز نکنید براش
22:39
1 تایید
1404/05/04
آرتین عابدی
سامان سوری
شماره؟
17:25
آرتین عابدی
حسینی
نزن کلاهبرداریه
17:25
شهرک صنعتی نظرآباد
کارگر ساده
سن ۲۰ الی ۴۵ توانایی کار در شیفت ۱۲ ساعته و چرخشی آشنایی با خطوط تولید آشنایی با دستگاه بسته بندی کوشش و دقت در انجام کار مزایا : پرداخت به موقع حقوق و مزایا بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی از بدو اس...
1404/06/08
... احمدی
سلام وقتتون بخیر
من احمدیم  یه بانویی کارآفرین 
منم مثل شما سرم کلاه رفته هر کی خیلی به کار در منزل احتیاج داره
بهم بیگه تا راهنمایی کنم  
بدون سرمایه اولیه
بدون مدرک تحصیل
بدون..... 
کاملا اختیاریه شما هیچ پپلی بابتش پرذاخت نمیکنید. 
برای جزئیات بیشتر 
توی تلگرام پیام بیدی. 👈    @Ah_1044
04:12
1 پاسخ
... احمدی
لطفا دقت کنید بالا 18سال 
04:14
1404/06/30
الهی خداازشون نگذره پول منم خوردن خدالعنتشون کنه پول روگرفتن وبلاکم کردن دوتاشرکت هست که فقط دارن ازمردم پول میگیرن  همین خانم بهزادی ویه خانم دیگه هم هست فقط میتونم بگم حق یتیم خوردن نداره الهی به زمین گرم بخورن خداخودش جای حق نشسته انشاالله که هرچه زودتراینادستگیربشن 
12:26
اصفهان ناحیه صنعتی
نیروی ساده
نیازمند ۵ نفر کارگر ساده بلوچ جهت کار در کارخانه نمد
سعید کمالزاده
300تومن پول منم خوردن خانم بهزادی خدا نگذره ازشون
15:42
1404/07/04
نسرین علیپور
مهسا ایزدی
آره خانم بهزادی و خانم خوبانی کلاهبردارن
خوبان هم کلاهبردار هست 
10:18
1 پاسخ
1404/07/19
زهرا بهاری
نسرین علیپور
خوبان هم کلاهبردار هست
شماره شرکتشون رو دارید؟؟؟ 
15:05
شرکت کهن پلاستیک تهران
نیروی ساده
استخدام نیروی کار ساده به تعدادی نیروی کار ساده آقا نیازمندیم. حقوق: بالاتر از وزارت کار امکانات: خوابگاه و وعده غذایی مزایا: دارد شیفت: گردشی محیط کاری منظم و شرایط مناسب برای شروع به کار
زهرا بهاری
سامان سوری
شماره ای ازشون دارید
منم اسم نوشتم خیلیم پول دادم😭
15:09
1 تایید
سهیلا اقابیک
... احمدی
سلام وقتتون بخیر من احمدیم یه بانویی کارآفرین منم مثل شما سرم کلاه رفته هر کی خیلی به کار در منزل احتیاج داره بهم بیگه تا راهنمایی کنم بدون سرمایه اولیه بدون مدرک تحصیل بدون..... کاملا اختیاریه شما هیچ پپلی بابتش پرذاخت نمیکنید. برای جزئیات بیشتر توی تلگرام پیام بیدی. 👈 @Ah_1044
سلام خانم احمدی من تلگرام ندارم شمارو بخدا قسم آیا کلاهبرداری نیست چون پول منم خوردن سلیمی بیشرف خورده
15:16
1 تایید
دو تا کارگر. هستیم در سرایان 
15:32
شادیچه
نیروی ساده
استخدام فوری کارگر با آموزش در کارخانه تولید مارشمالو و آبنبات 5 نفر نیروی کار آقا جهت کار در بخش تولید 10نفر نیروی کار خانم جهت کار در بخش طراحی و بسته بندی شرایط: شرایط سنی آقایان و خانم ها ۱۸ ال...
زهرا افشاریان
منم خواستم واریز کنم اومدم سرچ کردم نظرات رو دیدم پشیمون شدم 
18:13
1404/07/20
الهام پیکری
خدالعنتشون کنه پولماراهم خوردن
05:06
1404/08/02
مهدی رضاوند
جالبه دولت و مسئولین دارن همه نظرها میبینن و هیچ کاری نمیکنن. بله درسته کلاهبردار هستن متأسفانه من الان متوجه شدم 
06:03
کارواش
کارگر کارواش
نیازمند کارگر کارواش با جای خواب و انعام خوب
مهدی رضاوند
اگر هم رسیدگی نشه معلومه پس این پول ها کجا میره
06:06
مهدی رضاوند
جالبه تو تلگرام یه کانال پیدا کردم تمام اسکرین شات ها واسش فرستادم چون هر پیامی دادم و اون خانوم داد از همه اسکرین شات گرفتم پلیس فتا هم جواب نداد
12:22
جمعه 3 آبان 1404، ساعت 09:32