دنبال کن

زهره باقری وام فوری

بسته بندی

1403/05/27
خانم باقری شماروتوگوگل سچ کردم کاش زودتر این کارو کرده بودم شما برای وام 300ملیونی نزدیک 40ملیون ازمن به عناوین مختلف گرفتید ولی پولی به عنوان وام به حسابم واریزنکردیدمن ازشماشاکیم وتاحدتوانم دنبال حقم که شمابدروغ ضایع کردیدمیرم. سروری
07:08
7 پاسخ
8 تایید
بسته بندی
_ به هیچ عنوان هزینه ایی از شما گرفته نخواهد شد _امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست _ بسته بندی حبوبات _ اقا و خانم مورد پذیرش _ حقوق ماهیانه ۹ میلیون
تحت هیچ شرایطی به تبلیغات داخل تلگرام چه درباب سوددهی یاوام آسان نگردید
07:10
2 تایید
1403/06/07
خانم باقری شماروتوگوگل سچ کردم کاش زودتر این کارو کرده بودم شما برای وام 300ملیونی نزدیک 40ملیون ازمن به عناوین مختلف گرفتید ولی پولی به عنوان وام به حسابم واریزنکردیدمن ازشماشاکیم وتاحدتوانم دنبال حقم که شمابدروغ ضایع کردیدمیرم. سروری
سلام خدا ازش نگذره منم نزدیک 16میلیون به شماره حسابی که بهم داد به اسم سیده سهیلا موسوی واریز کردم وقرار بود 48ساعت بعد وام فوری پرداخت کنه که متاسفانه خبری نشده تا حالا وهر چه پیام میدم جواب نمیده 
20:42
1 پاسخ
2 تایید
1403/06/09
گندم
از من نزدیک 60تومن گرف برای وام 300 تومنی اما وامی درکار نبود چطور شکایت کردین منم اقدام کنم 
21:49
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1403/07/21
امیر ایزدپناه
سلام 
منم گول خوردم بیست میلیون به عناوین مختلف ازم گرفتن برای وام 500 میلیونی 
البته خانم مهدیه رجبی بود جهت اطلاع گفتم 
11:01
1 تایید
1403/08/11
سلام منم 8ملیون ریختم به حسابش دیگه جوابم نداد
22:09
1 تایید
خدا ایشاالله خیر نبینه اگر گیر افتاد به منم خبر بدین
22:10
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال است حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1403/08/13
ازمن هم برای وام وسرمایه گذاری داخل تلگرام گول زدن بابت پیش پرداخت وهزینه چندباربه اسم اسلام سالارنودژواریزکردم،ووام فروی خانم زهره باقری،،ازکسانی دگه گول نخورن والان درحال شکایت هستم
09:04
1403/08/18
خانم زهره باقری 200ملیون از تاریخ 22/7/1403 به کآرت های مختلف ووبه 5کارت مختلف واریزکردم...اما کووام ؟؟
08:54
1403/08/19
زهره باقری و زهره بهزادی و هر کانال دیگه تو تلگرام و آپهای دیگه کلاهبرداریه،منم گول خوردم.اول259واریز کردم بعد 634 و داشتم 1500دیگه هم میزدم که سرچ کردم اسمشو و دیدم بله...
جالبیش اینجاست شناسه ملی و شماره ثبت شرکتی که دادن در سامانه زدم درست بود.خلاصه مملکت بی در و پیکری داریم.
04:04
2 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد‌. امکان کار حضوری وغیرحضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون تومان بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
حامد حیدری
سلام به همگی دوستان من هم مثل شما گول خوردم وبا بدبختی ونداری وقرض گرفتن و  ...مبلغ 10ملیون. پول به حسابهای سید عمار صالحی وراضیه اسفندیاری واریز کردم کاش من هم زودتر می‌دیدم
دوستان من شماره تماسم 0****  هست بهتره  با هم تماس بگیریم ویک گروه تشکیل بدیم تو تلگرام یا واتساپ یا هرجا که راحتین ویک تصمیم کلی بگیریم
06:19
1 پاسخ
1 تایید
حامد حیدری
0**** 
06:20
ثریا داورپناه
چرا شکایت نمیکنید؟
19:17
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست حقوق ماهیانه ۹ میلیون بسته‌بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
1403/08/20
سلام برین دفتر قضایی شکایت کنین اگه ب اسم شهرام رستمیان انتقال دادین باید برین شیراز 
07:30
حامد حیدری
سلام به همگی دوستان من هم مثل شما گول خوردم وبا بدبختی ونداری وقرض گرفتن و ...مبلغ 10ملیون. پول به حسابهای سید عمار صالحی وراضیه اسفندیاری واریز کردم کاش من هم زودتر می‌دیدم دوستان من شماره تماسم 0**** هست بهتره با هم تماس بگیریم ویک گروه تشکیل بدیم تو تلگرام یا واتساپ یا هرجا که راحتین ویک تصمیم کلی بگیریم
من شکایت کردم 
07:35
1 پاسخ
1403/08/22
فرداد اسگندری
من شکایت کردم
سلام ازمن هم بالای 10میلیون بنام این خانم گرفتن ودیگه جواب ندادن اگه شکایت کردن لطفا اطلاع رسانی کنید ماهم بیایم 
14:09
بسته بندی
ب هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد، امکان کار حضوری و غیرحضوری فعال هست، حقوق ماهیانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا مورد پذیرش
زهرامنتهایی
لعنت به همه این عوضیهای کلاه بردار
ازمنم کلاه برداری کردن همه داروندارموریختم بحسابشون اماهیچی بهم ندادن. اقای علیمردانی ورسولیان بودن خداازشون نگذره
15:13
1 تایید
ماریا شیرازی
سلام ،دارو ندارم بگیر، آفتابی شو بخاطر، خورشید بردار بیار ،قرار ما ساعت عشق ،پولتون رفت ،
فکر کنید صدقه دادید شاید واقعا نیاز مند بوده
20:53
1 پاسخ
1403/09/05
این خانم شعبانیزاده وزهره باقری هردو کلاهبردارن من نزدیک 19 ملیون به حساب ابولفضل تدین وحجت الاه جلالی واریز کردو به پشتیبانی از زهره باقری برای دویستومن وام جالب اینجاست که رسید دویستومن راهم برام فرستاد ولی کلاه برداری بود اگر کسی از اینها شکایت کرد یه خبری بکند
15:42
1 پاسخ
1 تایید
بسته بندی
به هیچ عنوان هیچ هزینه ای از شما گرفته نخواهد شد امکان کار حضوری و غیر حضوری فعال هست. حقوق ماهانه 9 میلیون بسته بندی حبوبات خانم و آقا پذیرش
شماره من 0****  اگه کسی کاری کرد اطلاع بدهید
15:46
1 پاسخ
1403/09/08
سلام من هم یک مال باخته هستم که به عنوان وام فوری 48 ساعته پرداخت کنه نزدیک به 250 م کلاهبرداری کرده جالبه مه هنوزهم توی همون کانال تلگرامی دارند فعالیت میکننن این چه مملکت بی دروپیگری ست که جلوشونونمیگیرند امیدوارم که هرچه زودتر به دام پلیس فتا بیافتن
16:48
1 پاسخ
1 تایید
1403/09/12
شماره من 0**** اگه کسی کاری کرد اطلاع بدهید
0**** 
12:54
بسته بندی
1403/09/15
فائزه اسدپور
ی کانال تلگرامی دارن انواع رضایتارو می‌زارن از همه دو تومن میگیرن برای وام 
18:07
1 تایید
1403/09/26
0****  با من یه تماس بگیر
10:03
1403/09/29
سبحان شهابی
خانم زهره باقری من به حساب شما 1 ملیون تومان پی کو چه نمیدید پولمو مادر مریض دارم من پدرم مرده خرج خونه رو من میدم آخه این چه کاریه 0**** بهم پیام بدید پولمو بدید
09:52
بسته بندی
1403/10/19
اسماعیل ملک محمدی
سلام  از همه عزیزان که پیام گذاشتند تشکر می کنم که باعث می شوند دیگران گول این شیادها را نخورند امیدوارم همگی به حق خود برسید.
05:15
شمارت تلفنی نداره این خانم زهره باقری کلاهبردار
21:08
1403/10/23
ایرانی
پس این تراکنش ها رو چجوری می‌زاره داخل کانال یعنی دروغه واقعا ؟
19:46
طراحی لیبل دایره ای
طراحی لیبل 3 تایی مطابق پروژه اول فایل لایه باز مورد نیاز است
ایرانی
این خانم شعبانیزاده وزهره باقری هردو کلاهبردارن من نزدیک 19 ملیون به حساب ابولفضل تدین وحجت الاه جلالی واریز کردو به پشتیبانی از زهره باقری برای دویستومن وام جالب اینجاست که رسید دویستومن راهم برام فرستاد ولی کلاه برداری بود اگر کسی از اینها شکایت کرد یه خبری بکند
سلام تو‌تلگرام باشون آشنا شدی 
19:52
ایرانی
سلام خدا ازش نگذره منم نزدیک 16میلیون به شماره حسابی که بهم داد به اسم سیده سهیلا موسوی واریز کردم وقرار بود 48ساعت بعد وام فوری پرداخت کنه که متاسفانه خبری نشده تا حالا وهر چه پیام میدم جواب نمیده
کانالشون تو‌تلگرام بود ؟
19:54
ایرانی
سلام من هم یک مال باخته هستم که به عنوان وام فوری 48 ساعته پرداخت کنه نزدیک به 250 م کلاهبرداری کرده جالبه مه هنوزهم توی همون کانال تلگرامی دارند فعالیت میکننن این چه مملکت بی دروپیگری ست که جلوشونونمیگیرند امیدوارم که هرچه زودتر به دام پلیس فتا بیافتن
کدوم کانال بود 
19:55
بسته بندی
یک شرکت تولیدی و قطعه بندی مرغ واقع در تهران شریف اباد جهت بسته بندی و سورت محصولات مرغ نیاز به نیروی کار اقا دارد همراه با بیمه صبحانه نهار عصرانه و شام و خوابگاه
1403/10/24
Hamid Kasiri
ماریا شیرازی
سلام ،دارو ندارم بگیر، آفتابی شو بخاطر، خورشید بردار بیار ،قرار ما ساعت عشق ،پولتون رفت ، فکر کنید صدقه دادید شاید واقعا نیاز مند بوده
ینی عاشقتم.. تو این هاگیر واگیر(´∀`)♡
13:18
1403/10/30
محمد رفعت نژاد
من شکایت کردم ؛ واریزیها و مکالمات (نوشتاری) را اسکرین شات بگیرید و مثل من از طریق پلیس محترم فتا شکایت و پیگیری کنید .
12:35
چهارشنبه 3 بهمن 1403، ساعت 13:05